Medialle eurooppapäivän johdosta

Vietimme äskettäin Euroopan Unionin vuosipäivää, jota komeasti kutsutaan eurooppapäiväksi, kuin unioni kattaisi koko mantereen. Tässä jo näkyy unionin perusluonne: unioni perustuu vääristelylle ja hämäykselle, propagandalle, mitä Eurooppapäivän viettokin on.

EU ei ole mikään kansojen tai työväestön luomus. Unioni on syntynyt Bilderberg salaseuran ja Euroopan teollisuusjohtajien pyöreän pöydän salaseuran toimesta. Sen mukainen on myös EU:n rakenne, erittäin kaukana kansanvaltaisesta yhteisöstä. Kirjailija Veikko Huovista soveltaen yhden prosentin väestöosuudella Suomella on tässä joukossa kusiaisen valtuuvet. Eikä kansanvalta voi koskaan EU:n kokoisessa valtiossa toimiakaan.

Suomessa juhlitaan sitten loppuvuodesta itsenäisyyspäivää, vaikka maa on menettänyt itsenäisyytensä eli oman päätösvaltansa liittyessään Unioniin ja luopuessaan omasta valuutastaankin. On perusteltua sanoa, että EU on jo ollut liittovaltio, mutta nyt siitä tehdään keskusjohtoista yhtenäisvaltiota. Parhaina kausina Venäjän vallan aikaan Suomella oli enemmän itsenäisyyttä kuin nykyisin.

Nykyiset talousvaikeudet euromaissa osoittavat, miten maat ovat erilaisia, ja vaikka yhteistyötä tarvitaan esimerkiksi Euroopan talousalueen tasolla ETA:ssa, mikä sopimus on edelleen voimassa ja jää voimaan, vaikka Suomi eroaa EU:sta, niin liian tiivis valtiorakenne ei ole ainakaan Euroopan kansalaisten edun mukainen.

On syytä toivoa, että media jatkossa ihan aidosti kertoisi asioista oikeilla nimillä. Myöntäisi esimerkiksi, että 90-luvun alun lama oli integraatiolama, mihin johti jäsenyysehtojen vuoksi ylikorkealle pakotettu valuutan arvo, ja myös lamaa edeltäneet korkeat korot johtuivat hankkeesta päästä Unioniin ja yhteiseen valuuttaan.

Samoin media väitti euroa vakaaksi eikä kertonut, että kaudella 2001-2008 euron arvo suhteessa dollariin nousi yli 90 prosenttia, palkkataso liki kaksinkertaistui! Ei siis ihme, että työvaltaisilla aloilla kuten matkailussa ja matkailusta riippuvaisilla mailla menee huonosti. Euro on edelleen rajusti yliarvostettu, ja siitä kärsimme myös me suomalaiset, väittävätpä van Rompoy ja Katainen ja Rehn mitä tahansa.

Toivomme myös, että media muistaisi kertoa maan kannalta ehdottomasti tässä asiassa tärkeimmästä kansalaisaloitteesta, eli esityksestä järjestää kansanäänestys Euroopan Unioniin kuulumisesta. Vaihtoehto EU:lle tiedotuskeskus tukee aloitetta.

 

 

4 kommenttia

 1. Se on varma asia, että jos me pysytään EU:ssa niin asiat menevät vaan koko ajan huonompaan suuntaan. EU on sen verran kieron eliitin luomus, että se kylvää vaan tuhoa, eli Suomen pitäisi erota EU:sta niin nopeasti kuin pystyy. Emmehän me halua olla mukana rikollisessa toiminnassa mitä siis EU toteuttaa päivittäin tai ainakaan minä en halua olla mukana tälläisessa kierossa systeemissä. Suomi tarvitsee itsenäisyytensä takaisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ei mafiasta voi erota kuin kovimman kautta. Suomalaisilla on pää niin syvällä perseessä, että eihän sinne pimeyteen mitään kuulu. Kaikki tuhoutuu eikä kukaan tee mitään. Naurettavaa touhua.

  Naurettavaa, Suomen kansa! Olette säälittäviä itkupillejä, nyyh voi voi kun veroneuvonta meni Espanjaan, ja työpaikat johonkin Kiinaan. Sitten itketään suomi24:ssä että voivoivoi ja kapinoidaan äänestämällä maanpettureita eli persuja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Media ei kerro yhtään mistään millään oikeilla nimillä koska media valehtelee kaikesta (KAIKKI ON HYVIN JATKA VAIN VEROJEN MAKSAMISTA NIIN SAADAAN PELASTETTUA PANKKEJA) läpy läpy läpy. On silkkaa idioottien hommaa kuunnella radiota tai katsoa televisiota tai lukea saastaisia suomalaisia sanomalehtiä. Valhetta valheen perään, aamu-tv:täkin monet katsovat, noh aamulla ne aivot pestään (vanha suomalainen sananlasku) ja jotain yle puhetta kuunnellaan, ei siellä mitään muuta tehdä kuin jauheta tyhjänpäiväisyyksiä, ja yle ilmoittaa että valta on brysselissä, no shit sherlock, sinnehän se siirtyi vuonna 1995 ja lopullisesti vuonna 2011 kun perustuslakiin kirjattiin että Suomi on EU:n jäsen eli Suuren Ja Mahtavan Eurostoliiton Jäsen, omistajamme eli EU:n lippu liehuu jo Jyväskylässä eikä kukaan mene ja kuse sen lipun päälle, suurta ihmettelyä on vaan Keskisuomalaisessa, saastaisessa valhelehdessä. Suomalainen vain ihmettelee että no höh nyt sitten vaan EU-rautanyrkki perseeseen torilla, noh se on sitä solidaarisuutta kun joku eurokraatti tulee ja tunkee sen rautanyrkkinsä itkupillisuomalaisen perseeseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat