Merckin rokotehuijaus paljastettu

Kaksi Merckin lääkeyhtiön entistä virologia paljasti yhtiön petolliset toimet vuonna 2010 kanteessaan, joka perustui False Claims Act –lakiin (kuka tahansa voi haastaa valtion puolesta, jos valtiolta huijataan korvauksia tai sille myydään epäkuranttia). Kanteen yksityiskohdat tulivat vasta julkisiksi ja niiden mukaan Merck on tietoisesti väärentänyt sikotautirokotteensa koetuloksia ja myynyt vaarallista rokotetta huijaten valtiota ja kansaa.

Kanteen takana olevien Stephen Krahlingin ja Joan Wlochowskin mukaan heidän entinen työnantajansa Merck syyllistyi tietoisesti seuraaviin tekoihin:

 • Merck tietoisesti väärensi rokotteiden koetuloksia saadakseen virheellisen ”95 % tehokkuuden”.
 • Lisätäkseen rokotteen näennäistä tehokkuutta verikokeiden näytteisiin lisättiin vasta-aineita eläimiltä simuloimaan kehon tehokasta reaktiota rokotteeseen. Asiantuntijoiden mukaan Merckillä tiedettiin, ettei rokote toimisi ihmiskehossa niin tehokkaasti ja syntyneet laboratoriotestit eivät kuvastaneet todellista ihmiskehon vasta-ainereaktiota.
 • Merck käytti virheellisiä testituloksia saadakseen Yhdysvaltojen hallitukselta satojen miljoonien dollarien rahoituksen rokotteelle, joka ei tarjonnut riittävää vastustuskykyä.
 • Merckin rokote ei ole estänyt sikotaudin leviämistä Yhdysvalloissa, vaan on osaltaan edistänyt taudin leviämistä tehottomuudellaan.
 • Merck käytti valheellista ”95 % tehokkuuden” testitulostaan sikotautirokotemarkkinoiden valtaamiseen ja kilpailijoiden eliminoimiseen.
 • Virologien mukaan Merckin rokotehuijaus alkoi jo 90-luvun lopulla.
 • Rokotetta ei koskaan testattu aidoilla sikotautinäytteillä, vaan ainoastaan laboratoriossa, jossa tulos voitiin manipuloida halutun kaltaiseksi.
 • Koko huijaus ja testien manipulointi oli ylemmän johtoportaan tiedossa ja hyväksymää.
 • Kanteen tehneet tutkijat olivat itse todistamassa virheellisiä testejä ja tulosten väärentämistä.

Yhdysvaltojen hallitus yritti jättää kanteen huomiotta

Vuonna 2010 kannetta ei lähdetty ajamaan. Hallitus syyllistyi siten Merckin rokotehuijauksen suojelemiseen sen sijaan, että olisi asianmukaisesti vaatinut oikeutta. Tämä todistaa, miten syvälle ulottuu petos ja salaliitto hallituksen, lääkeviraston ja lääkeyhtiöiden välillä.

Nyt kanteeseen on liittynyt muitakin haastajia, kuten Chatomin terveydenhuolto Alabamassa. Kesäkuun lopulla he nostivat oman syytteensä Merckiä vastaan, joka heidän mukaansa on edellisen kanteen lisäksi syyllinen vuoden 2006 sikotautiepidemiaan keskilännessä ja toiseen epidemiaan vuonna 2009. Tartuntatautien keskuksen mukaan sikotaudin olisi pitänyt jo hävitä, mutta Merckin tehottomasta rokotteesta johtuen sikotaudin joukkoesiintymiset ovat yhä edelleen varsin todennäköisiä.

Kyseessä on miljardien arvoinen bisnes ja totuuden kaivaminen voi olla vaikeaa, kun osallisena on korkeita hallituksen virkamiehiä ja suuryrityksen voimavarat. Todistajia on vähän, sillä joitakin on uhkailtu jopa vankilatuomioilla, jos he lähtevät todistamaan yritystä vastaan. Onko kukaan yllättynyt, että Merck kiistää kaikki syytökset?

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html

3 kommenttia

 1. Erinomainen paljastus! On se uskomatonta, että näillä Magneetti median sivuilla vielä jotkut kehtaavat puolustella näitten rokote-rosvojen toimintaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Paperit paljastavat, miten tutkijoilta on evätty rahoitusta tutkimuksiin, joissa tarkasteltaisiin kroonisen väsymysoireyhtymän ja rokotteiden yhteyttä:
  http://vactruth.com/2012/10/06/chronic-fatigue-syndrome-vaccinations/

  Bioturvallisuuden asiantuntijat varoittavat muuntogeenisten rokotteiden voivan aiheuttaa haittoja:
  http://sanevax.org/bio-safety-experts-warn-genetically-modified-vaccines-may-cause-harm/

  Tämä ei ole mikään ihme, kun geenimuunneltu ruokakin aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia:
  http://www.naturalnews.com/037249_GMO_study_cancer_tumors_organ_damage.html

  HPV-rokotteet jälleen esillä.
  Death after quadrivalent human papillomavirus (qHPV) vaccination: Causal or coincidental?
  By Lucija Tomljenovic, University of British Columbia, Canada
  http://sanevax.org/death-after-quadrivalent-human-papillomavirus-qhpv-vaccination-causal-or-coincidental/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat