Merkittävä asevalmistaja kuoli oudossa auto-onnettomuudessa julkaistuaan listan kouluampujista ja heidän psyykelääkkeistään

Tämä juttu on hämmästyttävä. Siinä on jotain hämärää, eikä vielä voida vetää varmoja johtopäätöksiä. Tässä kaikki, mitä tiedetään tähän mennessä:

John Noveske on yksi arvostetuimmista asetehtailijoista Amerikassa (www.NoveskeRifleworks.com). Hänen kiväärinsä tunnetaan hienoimpina amerikkalaisina tuotteina, mitä ikinä on valmistettu. (Itselläni on yksi Novesken kivääri ja se on mestarillinen osoitus aseesta, joka toimii aina vaan.) Valitettavasti John Noveske kuoli oudossa auto-onnettomuudessa tammikuun 4. päivänä 2013.

Outdoor Wiren mukaan hänen autonsa ”ajautui vastaantulevan kaistan yli hiekkaiselle pientareelle törmäten kahteen isoon lohkareeseen. Auto pyörähti katon kautta ympäri ja herra Noveske sinkoutui ulos autosta.” Vain noin viikko ennen onnettomuutta John Noveske julkaisi Facebook-sivustolla pitkän ja yksityiskohtaisen listan kouluampumisista ja niiden yhteyksistä psyykelääkkeisiin. FB-julkaisun lopussa hän kysyi: ”Minkä lääkkeen vaikutuksen alaisena Adam Lanza oli?” Se jäi hänen viimeiseksi päivityksekseen.

Salaperäinen kuolema keskellä aseiden rajoittamiskeskusteluita herättää kysymyksiä

John Noveske ei ollut ensimmäinen merkittävä aseiden puolustaja, joka joutui tapetuksi viimeisen kuukauden aikana. Kuolleena löytyi myös Keith Ratliffe, joka toimi osana tiimiä supersuositun YouTube-videokanavan FPS-Russian taustalla, joka julkaisi videoita eksoottisista aseista. Daily Mail raportoi Ratliffen ”löytyneen maantieltä Carnesvillestä Georgian maaseudulta. Ratliffella oli yksi luodinreikä päässä ja poliisi tutkii tapausta murhana.” Toisin sanoen joku murhasi Keith Ratliffen ja sen on täytynyt olla joku, joka pääsi tarpeeksi lähelle herättämättä huomiota.

Näiden kahden surman lisäksi laajalti huonoon valoon joutunut CNN:n journalisti Piers Morgan, jota halutaan kuulustella Englannin Daily Mirrorin puhelinsalakuunteluskandaalista, kutsui ohjelmaansa vieraita, jotka uhkailivat Alex Jonesin lapsia ja vitsailivat ajatuksella, että Piers Morgan ampuisi Alex Jonesia rynnäkkökiväärillä.

Steve Quayle sanoi: ”Punainen lista on noussut esiin!” Hän viittaa nk. ”punaiseen listaan”, salaiseen tapettavien amerikkalaisten nimilistaan, jonka olisi hyväksynyt Obama ja tulisi panna täytäntöön välittömästi, ennen kuin radikaali vasemmisto ottaa vallan. Tätä teoriaa tukee se, että Obama on henkilökohtaisesti allekirjoittanut NDAA:n (National Defense Authorization Act 2012), joka sallii amerikkalaisten tappamisen Yhdysvaltojen maaperällä. Sen sijaan, että ”punainen lista” olisi vain salaliittoteoria, se vaikuttaa olevan oleellinen osa Obaman kotimaan politiikkaa.

Enemmän kuin sattumaa: Palapelin palaset loksahtavat paikoilleen

Totta kai, John Novesken auto-onnettomuus saattaa olla sattumaa. Samoin voi olla sattumaa, että yhtään videoita ei ole julkaistu Sandy Hookista, jossa Adam Lanza kantaisi minkäänlaista kivääriä.

Yhteensattumaa saattaa olla myös se, että Dianne Feinsteinilla oli yksityiskohtainen lakialoite aseiden takavarikoinnista valmiina julkaistavaksi heti Sandy Hookin ampumatapauksen jälkeen. Yhteensattumaa saattaa olla sekin, että Googlen mukaan United Wayn Sandy Hook lahjoitusten tukisivusto luotiin jo 11.12.2012, eli kolme päivää ennen ampumatapausta. Sattumaa varmaan sekin, että NBC News raportoi Adam Lanzan jättäneen AR-15 –kiväärinsä autoon käyttämättä sitä lainkaan.

Lieneekö myös sattumaa, että Bank of America jäädytti arizonalaisen asevalmistaja American Spirit Armsin talletukset Sandy Hookin ampumatapauksen jälkeen antaen selitykseksi ”Mielestämme teidän ei pitäisi myydä aseita ja aseen osia internetissä”?

Oliko sattumaa, että Facebook sulki satojen näkyvien tahojen FB-tilit, joilla kannatettiin perustuslain toista lisäystä (oikeus omistaa aseita), kuten esimerkiksi tämän artikkelin tekijän Natural Newsin?

Kaiken lisäksi saattaa olla täydellistä sattumaa, että poliisiradion tallennukset paljastavat Sandy Hookissa kenties olleen kaksi tai useampia ampujia.

Mitkä ovat todennäköisyydet, että nämä kaikki sattumat tapahtuisivat samanaikaisesti? Todennäköisyys on likipitäen nolla. Kaikessa tässä on jotain hämärää. On käymässä yhä selvemmäksi, että jostain korkealta taholta on tullut käsky tuhota, vaientaa, uhkailla tai teloittaa todelliset amerikkalaiset patriootit. Steve Quayle on jo pitkään ennustanut tämän olevan ensimmäinen askel ennen ulkomaisten joukkojen päästämistä valloilleen Amerikan maaperällä, jotta ne voisivat ottaa haltuun ja luovuttaa maan Obaman suunnitelmien mukaisesti maailmanlaajuisen rikollisjärjestön käsiin.

Tämä kuulostaa törkeältä, myönnän sen, mutta en itsekään tiedä mitä uskoa. Päivä päivältä käy yhä vaikeammaksi kieltäytyä uskomasta aivan silmiemme edessä tapahtuvia asioita. Uskokaa mitä haluatte, mutta älkää yllättykö, jos Steve Quaylen ja Alex Jonesin kaltaiset ihmiset olivat oikeassa alusta alkaen. Jos tapahtuu enää yhtään epämääräisiä aseiden puolustajien kuolemia, tulee se sytyttämään hurjasti varoitusvaloja isänmaallisissa yhteisöissä.

 

John Novesken viimeinen FB-päivitys ennen kuolemaansa:

En ole varma faktoista. Sain tämän listan ystävältäni. – John

Columbinen koulusurmaajat Eric Harris 17-v. (lääkitykset Zoloft ja myöhemmin Luvox) ja Dylan Klebold 18-v. tappoivat 12 oppilasta ja yhden opettajan, haavoittivat 23 muuta ja tappoivat sitten itsensä. Kleboldin hoitohistoriaa ei ole koskaan tuotu julkisuuteen.

16-vuotias Jeff Weise oli saanut reseptin Prozaciin 60 mg/vrk (kolminkertainen määrä verrattuna aikuisen keskimääräiseen aloitusannokseen) ennen kuin ampui isoisänsä, tämän naisystävän ja useita koulutovereitaan Red Lakessa Minnesotassa. Lopuksi hän ampui itsensä. 10 kuollutta ja 12 loukkaantunutta.

Cory Baadsgaard, 16-v. lukiolainen Wahlukesta Washingtonin osavaltiosta, käytti Paxilia (joka aiheutti hänelle hallusinaatioita) ottaessaan mukaan kouluun kiväärin, jota käyttäen otti panttivangiksi 23 luokkatoveriaan. Hän ei muista mitään tapahtumista.

Chris Fetter 13-v. tappoi lempitätinsä ollessaan Prozacin vaikutuksen alaisena.

Christopher Pittman 12-v. murhasi molemmat isovanhempansa ollessaan Zoloftin vaikutuksen alaisena.

Mathew Miller 13-v. hirtti itsensä makuuhuoneen komeroon käytettyään Zoloftia 6 päivän ajan.

Kip Kinkel 15-v. (käytti Prozacia ja Ritalinia) ampui vanhempansa ja meni seuraavana päivänä kouluun ampuen 2 koulutoveria ja haavoittaen 22 muuta.

Luke Woodham 16-v. (Prozac) tappoi äitinsä, kaksi oppilasta ja haavoitti 6 muuta.

Idaholaisessa Pocatellon kaupungissa vuonna 1998 pojan Zoloftin käyttö aiheutti hänelle kohtauksen ja johti aseelliseen selkkaukseen koulussa.

Michael Carneal 14-v. (Ritalin) avasi tulen lukio-oppilaita päin kesken koulun hartaushetken Länsi-Paducahissa Kentuckyssa. Kolme teiniä kuoli ja viisi muuta haavoittui.

Nuori alabamalainen mies Huntsvillessa käytti Ritalinia ja sai psykoottisen kohtauksen pilkkoen kirveellä vanhempansa ja tappaen yhden sisaruksen ja miltei murhaten toisenkin sisaruksistaan.

Andrew Golden 11-v. (Ritalin) ja Mitchell Johnson 14-v. (Ritalin) ampuivat 4 oppilasta, yhden opettajan ja haavoittivat 10 muuta.

T.J. Solomon 15-v. (Ritalin) lukiolainen Georgian Conyersista avasi tulen ja haavoitti kuutta oppilastoveriaan.

Rod Mathews 14-v. (Ritalin) hakkasi luokkatoverinsa kuoliaaksi mailalla.

James Wilson 19-v. (lukuisia psyykelääkkeitä) Etelä-Carolinan Breenwoodista otti pienoisrevolverin mukaansa peruskouluun ja tappoi 2 tyttöä, haavoitti 7 muuta lasta ja kahta opettajaa.

Elizabeth Bush 13-v. (Paxil) oli vastuussa kouluampumisesta Pennsylvaniassa.

Jason Hoffman (Effexor ja Celexa), kouluampuja Kalifornian El Cajonissa.

Jarred Viktor 15-v. (Paxil) tappoi isoäitinsä puukottamalla 61 kertaa käytettyään Paxilia 5 päivän ajan.

Chris Shanahan 15-v. (Paxil) Idahon Rigbyssa tappoi yllättäen naisen.

Jeff Franklin (Prozac ja Ritalin) Alabaman Huntsvillessa tappoi vanhempansa lekalla, kirveellä, veitsellä ja viilalla ja hyökkäsi sitten nuorempien sisarustensa kimppuun.

Neal Furrow (Prozac) oli määrätty oikeuden toimesta Prozac-kuurille muiden lääkkeiden ohella ennen juutalaiskoulun ampumistapaustaan Los Angelesissa.

Kevin Rider 14-v. oli lopettamassa Prozacin käyttöä, kun hänet löydettiin kuolleena luodinreikä päässä. Tapausta tutkittiin alkuun itsemurhana, mutta pari vuotta myöhemmin tutkimukset avattiin uudelleen mahdollisena murhana. Pääepäilty 14-vuotias oli myös Zoloft-lääkityksellä ja SSRI-masennuslääkkeillä.

Alex Kim 13-v. hirtti itsensä pian Lexapro-annoksensa kaksinkertaistamisen jälkeen.

Diane Routhier sai Welbutrin-lääkemääräyksen sappikiviin. Kuusi päivää myöhemmin, kärsittyään lukuisista lääkkeen sivuoireista, hän ampui itsensä.

Billy Willkomm oli lukiolaisena pätevä painija ja käytti Prozacia 17-vuotiaasta alkaen. Floridan yliopisto-opiskelijana hän hirtti itsensä 19-vuotiaana kotonaan Floridan Napolissa vuonna 2002.

Kara Jaye Anne Fuller-Otter 12-v. käytti Paxilia hirttäessään itsensä makuuhuoneen komeroon. Karan vanhemmat sanoivat: ”… pirun lääkäri ei suostunut lopettamaan lääkitystä, vaikka pyysin häntä toisella käynnillämme. Sanoin lääkärille, että mielestäni Kara reagoi jotenkin Paxilin käyttöön…”

Gareth Christian 18-v. Vancouverista käytti Paxilia tehdessään itsemurhan vuonna 2002. Hänen isänsä ei voinut hyväksyä poikansa kuolemaa ja tappoi itsensä.

Julie Woodward 17-v. käytti Zoloftia hirttäessään itsensä perheen autotalliin.

Matthew Miller kävi 13-vuotiaana psykiatrilla kouluvaikeuksien vuoksi. Psykiatri antoi Zoloftia kokeiltavaksi. Viikkoa myöhemmin hänen äitinsä löysi pojan hirttäytyneenä vaatehuoneestaan.

Kurt Danysh 18-v. (Prozac) tappoi isänsä haulikolla. Hän istuu vankilassa kirjoittaen kirjeitä, joissa yrittää varoittaa maailmaa SSRI-lääkkeistä, jotka voivat tappaa.

37-vuotias Woody teki itsemurhan käytettyään 5 viikkoa Zoloftia. Vähän ennen kuolemaansa hänen lääkärinsä ehdotti annostuksen tuplaamista. Hän oli käynyt lääkärillä vain unettomuuden vuoksi. Hän ei koskaan ollut kärsinyt masennuksesta eikä hänellä ollut koskaan ollut mitään mielisairauden oireita.

Houstonilainen 10-vuotias poika ampui isänsä Prozac-annoksensa kaksinkertaistamisen jälkeen.

Hammad Memon 15-v. ampui luokkatoverinsa. Hänellä oli diagnosoitu ADHD ja masennus, joita lääkittiin Zoloftilla ”ja muilla oireisiin sopivilla lääkkeillä.”

Matti Saari 22-v. ampui 9 oppilasta ja yhden opettajan sekä haavoitti yhtä oppilasta ennen kuin ampui itsensä. Saari käytti SSRI-lääkkeitä ja bentsodiatsepiinia.

Steven Kazmierczak 27-v. ampui 5 ihmistä ja haavoitti 21 muuta ennen kuin ampui itsensä Pohjois-Illinoisin yliopiston auditoriossa. Hänen tyttöystävänsä mukaan Steven käytti Prozacia, Xanaxia ja Ambienia. Toksikologiset testit paljastivat Xanaxin jäänteitä elimistössä.

Pekka-Eric Auvinen 18-v. oli käyttänyt masennuslääkkeitä ennen kuin tappoi 8 ja haavoitti 12 muuta Jokelan lukiossa ja tappoi sitten itsensä.

Asa Coon 14-v. Clevelandista ampui haavoittaen neljää ennen kuin tappoi itsensä. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan Coon käytti Trazodonea.

Jon Romano 16-v. oli masennuslääkkeen vaikutuksen alaisena laukaistessaan haulikon kohti opettajaansa New Yorkilaisessa lukiossa.

Samanlaisia lääkkeitä käyttivät 3 näistä neljästä:

Mitä lääkkeitä käytti 21-v. Jared Lee Loughner, joka tappoi 6 ja haavoitti 14 muuta Arizonan Tucsonissa?

Mitä lääkkeitä käytti 24-v. James Eagan Holmes tappaessaan 12 ja haavoittaessaan 59 muuta Coloradon Aurorassa?

Mitä lääkkeitä käytti 22-v. Jacob Tyler Roberts, joka tappoi 2 ja haavoitti yhtä Oregonin Clackamasissa?

Mitä lääkkeitä 20-vuotias Adam Lanza käytti tappaessaan 26 ja haavoittaessaan kahta muuta Connecticutin Newtownissa?

Roberts oli ainoa, jonka ei tiedetä olleen minkään lääkityksen alaisena.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/038616_John_Noveske_mysterious_death_car_crash.html

50 kommenttia

 1. Wacon lahkon kukistaminen merkitsi sitä, että liittovaltio murhasi uskonlahkon. Aseistautunut uskonlahko oli selvästi vastenmielinen yhteiskunnan mielestä. Näin käy varmasti jokaiselle asetta kantavalle kristitylle tulevaisuudessa, jos tämä ei luovuta aseitaan.

  Itse asiassa Wacon tapaus oli joukkomurha, jossa hallitus toimi kuin virallisen tarinan psykopaatti Sandy Hookissa.

  Voi vain kuvitella, millaista kommunistidiktatuuria USAan valmistellaan ja millainen se on, kunhan ihmisiltä on aseet takavarikoitu ja asita on vain huumejengeillä eli mafialla ja myöskin Homeland Securityllä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Alex Jonesia viksumpi aiheen aktivisti on esim. tämä:

  http://www.jbcampbellextremismonline.com/sep-2011—mar-2012.html

  Lääkkeiden sijaan tai lisäksi saattaa kyseessä olla pikemminkin patst ja oikean tappamisen hoitaa yleensä jokin tiedustelupalvelu tai siis Mossad.

  Silti nuo murhat ovat ihan oikea jakauhea juttu. Alex Jonesin ja muiden hörhöjen yhdistäminen niihin tietysti vähentää uskottavuutta ja saa enemmistön pitämään juttuja huuhaana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ”Yhdysvallat, vapauden ja mahdollisuuksien maa”. Jos tuo vapaasti julkisuuten jotain, mikä on valtaeliitin ja lääketeollisuuden intressien vastaista, siellä on tosiaan mahdollisuus saada nappi otsaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Yhteinen nimittäjä näille tapauksille siis on mielenterveysongelmat tai käytöshäiriöt.
  Ei mitenkään yllättävää että verityöhön syyllistynyt olisi oireillut jollain tavoin.
  Näitä oireita sitten on lääkitty.
  Aikamoinen aasinsilta julistaa syypääksi lääkitys.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Aikuisten aivojen muovautuvuuden avautuminen masennuslääkkeen avulla on tuonut Eero Castrénin kokonaisen uuden tutkimuskentän eteen.

   http://www.tekniikkatalous.fi/kemia/pelkka+pilleri+ei+paranna++suomalainen+huippututkija+kritisoi+masennuslaakkeiden+kayttoa/a876581

   Pelkkä pilleri ei paranna – suomalainen huippututkija kritisoi masennuslääkkeiden käyttöä

   Viimeisimpien tutkimusten mukaan masennuslääkkeet eivät itsessään paranna. Ne sen sijaan palauttavat tiettyjen aivoalueiden mahdollisuuden korjata virheellisiksi muodostuneita hermosoluyhteyksiä.

   –Paraneminen edellyttää, että kytkennät ohjataan oikeanlaisiksi harjoittelun, kuntoutuksen tai terapian avulla, toteaa 2,5 miljoonan euron ERC-rahoituksen saanut neurotutkija Eero Castrén.

   – Masennuslääkkeitä käytetään väärin.

   Väittämä on rankka jopa Eero Castrénin kaltaisen arvostetun neurobiologin suusta. Onhan maailmassa jo miljoonia ihmisiä, jotka ovat saaneet mielialalääkereseptin, ja lääketeollisuudessa pyörii miljardibisnes.

   Aikuisten aivojen muovautuvuuden avautuminen masennuslääkkeen avulla on tuonut Eero Castrénin kokonaisen uuden tutkimuskentän eteen. Hän on saanut aivojen muovautuvuuden mekanismeihin liittyviin tutkimuksiin viideksi vuodeksi 2,5 miljoonaa euroa Euroopan tutkimusneuvosto ERC:n apurahaa.
   Järjestelmä väärässä

   Ei kai koko järjestelmä voi olla väärässä?

   Viimeisimpien tutkimusten mukaan voi. Eläinmalleilla tehdyt tutkimukset osoittavat, etteivät masennuslääkkeet itsessään toimi parantajina. Niiden roolina on ainoastaan palauttaa aikuisten aivojen muovautuvuus.

   Masennuslääkkeet avaavat aivoissa ikkunan kehitysvaiheeseen, jossa uusien aivokytkentöjen luominen ja muokkaus vielä onnistuu oman toiminnan ja havaintojen avulla.

   Tällainen tilanne on edellisen kerran pikkulapsella, kun hänen aivonsa ja käsityksensä maailmasta kehittyvät ympäristön virikkeiden mukaan.

   Väärät kytkennät oikeiksi

   Kun aivojen muovautuvuus avataan uudelleen, voidaan päästä käsiksi tilanteisiin, joissa aivoissa syntyneet väärät kytkennät aiheuttavat ongelmia. Tällaisia voisivat olla esimerkiksi erilaiset fobiat.

   Professori Eero Castrénin tutkimusryhmässä Helsingin yliopistossa eläinmalleilla tehdyt tutkimukset osoittavat esimerkiksi, että terapia auttaa pelkotiloihin jonkin aikaa, mutta pelkkä masennuslääke ei lainkaan. Molempia yhdistelemällä päästään sen sijaan pitkäaikaiseen vaikutukseen.

   – Tuloksia ei siis synny pelkällä lääkkeiden ottamisella. Aivoille tulee lisäksi näyttää, millaisia toivottujen yhteyksien pitäisi olla, Neurotieteen tutkimuskeskuksessa työskentelevä Castrén sanoo.

   Terapian ja lääkityksen yhteistarve voisi selittää myös sitä, miksi masennuslääkkeet joskus eivät tunnu lainkaan vaikuttavan masennukseen. Jos esimerkiksi ympäristö ja elämäntilanne pysyvät samoina, pelkkä lääkkeellä aikaansaatu aivojen valmius muutokseen ei vielä paranna oloa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jukka toi esille tärkeän asian psyykelääkkeistä. Aivotutkijoiden mukaan ne tosiaan avaavat käytävän lapsuuden aikaiseen tilaan, jossa aivomme ovat uudelleen ohjelmoitavissa ilman estoja. Se ei tosiaan auta mitään, jos sisälle ei samalla laiteta parempaa ohjelmaa. Jos taas henkilö samaan aikaan katsoo paljon väkivaltaisia elokuvia jne., syötetään hänen alitajuntaansa entistä väkivaltaisempi ohjelma. Ja mitä meille näytetään ilta illan perään TV:stä, videoilta ja uutisista? Ampumista ja tappamista!

    Ohjelmaikkunan ollessa auki, voidaan sitä hyödyntää myös tarkoituksellisesti väärin. Olisiko näin käynyt mm. Batman ampujan taauksessa, joka kuulemma oli mukana hallituksen psyykkisessä ohjelmassa!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tähän voisi vielä lisätä lapsille suunnatut piirretyt, jotka ovat yleensä täynnä hyvin raakaa ja tunteetonta väkivaltaa, Warner Bross’in ja kumppaneiden tyyliin. Jopa aikuinen jännittyy niitä katsellessaan. Lapsilla reaktio on oletettavasti paljon voimakkaampi ja aivoissa käynnistyy pakene/taistele reaktio. Onneksi nykyaikainen aivotutkimus tuo tähän monien kaipaamaa tieteellistä aineistoa – jos se saa rahoitusta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Supersotilaat

    Yhdysvallat on kielloista huolimatta jatkanut KMULTRA -projektiaan ainakin 1980 -luvulle. Siihen osallistuneita sotaveteraaneja seurataan edelleen ja mahdollisesti myös käytetään. Projektissa armeija etsi yliluonnollisia henkisiä kykyjä omaavia henkilöitä koulutettavaksi Supersotilaiksi. Tätä varten etsitiin psyykkisiä kykyjä omaavia lapsia ja seurattiin heidän kehitystään. Osa heistä on selvännäköisiä, kykenee esim. pelkän kartan avulla osoittamaan missä vihollinen piileskelee. Heitä koulutetaan ja hallitaan huumeiden, lääkkeiden, mikrosirujen, kidutuksen, hypnoosin ym. mielenhallinnan keinoin.

    Ohessa poikkeuksellisen kyvykkään Supersotilaan tarina. Vaikka hän on veteraani, häntä seurataan edelleen ympäri vuorokauden. Hänellä on edelleen ihon alle asennettuja mikrosiruja ympäri kehoa, mutta itse hakeutumansa erityisen hoidon avulla, ne eivät enää vaikuta häneen, hän päässyt eroon lääkkeistä, alkanut muistaa asioita ja ensimmäistä kertaa nukkunut kunnolla 27 vuoteen. Hän ei enää pelkää, vaan nyt hänet kouluttanut organisaatio pelkää häntä. http://www.youtube.com/watch?v=fYIHllptx_4

    Niille, jotka eivät aivan hallitse englantia: Ultra tarkoittaa, että heidän turvallisuusluokituksensa on paljon korkeampi kuin CIA:n. Edes useat USA:n presidentit eivät ole olleet tietoisia heidän olemassaolostaan. Hypnoosissa istutettujen koodien, numeroiden ja värien avulla heidät saadaan tekemään haluttuja tekoja ilman että he jälkeen päin muistavat missä ovat olleet ja mitä tehneet. He saattavat yhtäkkiä kadota viikoiksi, eivätkä muista missä ovat olleet.

    Supersotilaita mahdollisesti käytetään myös sen jälkeen kun he ovat jääneet armeijasta eläkkeelle. Lääkkeiden ja mikrosivujen avulla heidän elämästään tehdään helvettiä, jotta he eivät kykenisi käyttämän kykyjän itsensä hyväksi. Heillä on kohtauksia, heidän ei anneta nukkua kunnolla, heidän tasapainonsa voi ajoittain olla heikkoa, mikä kaikki saa heidät eristäytymään. Annetut lääkkeet tekevät vain entistä sairaammiksi ja heille annetaan vainoharhaisen leima, mistä voi olla hyötyä, jos he epäonnistuvat jossakin uudessa tehtävässään ja jäävät kiinni (yksinäinen hullu veteraani asialla). Kaikki henkilötiedot armeijasta ovat kadonneet. Sairaalat kieltäytyvät poistamasta siruja. Siruihin sisältyy mm. gps -paikannusjärjestelmä, jolla henkilön sijaintia seurataan. Taustalla löytyy vapaamuurareita.

    Supersotilaita on käytetty mm. Israelin-Libanon sodassa 1983 ja Irakissa jo ennen sotaa. Irakissa heidän tarkoituksenaan oli mm. varastaa Bagdadin ulkopuolelta pyramidin alta neljän kerroksen syvyydestä löydettyjä tuhansia vuosia vanhoja ilmeisesti nykyistä teknologiaamme paljon kehittyneempiä metallisia laitteita, mm. sylinteri, joiden uskotaan mm. pystyvän avaamaan portaaleja muihin maailmoihin. Irakilaiset sotilaat keskeyttivät aikeet ja osuivat samalla laitteistoon, josta vapautui kaasumaista ainetta ja osa sotilaista koki portaalia vastaavan projektion heijastuvan seinälle. Kuulostaa hurjalta, mutta saattaa olla yksi lisäsyy, miksi USA lähti valloittamaan Irakia, vaikka Hussein oli täysin valmis neuvotteluihin, kuten CIA:n amerikkalainen välittäjä oli todennut. Tämä psyykkisiä kykyjä omannut naishenkilö puolestaan suljettiin vuodeksi mielisairaalaan, jotta ei olisi päässyt kertomaan asiaa muille.

    Videon mukaan Supersotilaita käytettiin myös presidentti Ronald Reaganin murhayrityksessä. Hanke ei onnistunut yhtä hyvin kuin Kennedyn murha. Reagan haluttin murhata, koska hän oli liian liberaali ja toi demokraatit ja republikaanit yhteen. Tässä on samalla eväitä maailman parantamiseksi.

    Riitaisuus on nimittäin yksi tärkeimmistä keinoista millä nämä salaorganisaatiot pyrkivät tekemään kansoista heikkoja, keskittääkseen ja hallitakseen heitä. Näitä organisaatioita ei voi voittaa väkivalalla eikä rahalla. Heillä on niitä aina enemmän käytössään. Sen sijaan tiedon jakaminen ja tiedostaminen tekee heistä heikkoja ja meistä vahvoja. Voimme myös olla tukematta heidän halitsemiaan suuryrityksiä ja pankkeja ja ottaa elämämämme enemmän omaan hallintaamme, tukea pienempiä yksiköitä ja vastaavaan lainsäädäntöä jne. Meillä on joukkoylivoima, eivätkä he pysty hallitsemaan meitä, kun emme lähde mukaan heidän provokaatioihinsa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tiedättekö paljon Obaman lapsuudesta? Hän nimittäin saattaa olla yksi noista koulutetuista lapsista, jolloin hän on myös heidän ohjattavissaan. Sinänsä ei mikään ihme. Tuskin he muuten olisivat häntä valituttaneet presidentiksi. Ihmisiä on johdettu kuin karjalaumaa niin Amerikoissa kuin Suomessa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Minkälainen lääkitys oli Jokelan ja Hyvinkään ampujilla? Lääkeyhtiöt tuulettavat Suomessakin että kehittyneen lääkityksen takia itsemurhat ovat vähentyneet roimasti.
  Itsetuhoisen henkilön lääkintä mielialalääkkeillä ilman asiantuntevaa terapiaa luo näitä hirviöitä joista sitten saamme lukea iltapäivälehdistä. Lehdet saavat kirjoitettavaa, lääkeyhtiöt rahaa ja tirkistelijät luettavaa. Olkaamme siis onnellisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Aika huvittava, mutta toisaalta surullinen juttu. Mielenkiinnosta olen lukenut useitakin ääriliikkeiden sivustoja. Painetussa mediassa tämä oli kyllä yllätys – alitti jopa Magneettimedian kuvitellun riman. Kymmeniä vuosia vanhat vuodatukset, ja nähtävästi uudet suomennokset ovat olleet ihan viihdyttäviä. ”Oikeat patriootit” ja hyvää tarkoittavat asetehtailijat.. voi hyvänen aika!

  Toivoisin, että artikkelin julkaisijat kävisivät edes todennäköisyyslaskennan- ja logiikan alkeiskurssin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Kelatkaa et joku tappaa B-vitamiinin vaikutuksen alasena.
  Toiset tappaa sen syyn takia, johon on lääkkeet määrätty.
  Jotkut tappaa ilman syytä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Mielialalääkkeitä määrätään yleensä kofeiinin päivittäiskäytön yhteydessä esiintyvän kroonisen myrkytyksen, kofeinismin oireisiin. Kofeiinin pääasiallinen aineenvaihduntatuote, paraksantiinivirtsahappo kertyy elimistöön, ja aiheuttaa psykoottisuutta. Kun tähän lisätään mielialalääkkeiden aiheuttama psykoottisuus, ei ole ihme, että tragedioita sattuu.

  Kofeinismin arvioidaan aiheuttavan mielenterveyden ongelmia noin 10-20%:lle käyttäjistä. Suomessa tämä merkitsee 450 000 – 900 000 henkilöä.

  Mikäli teon tekijä jää henkiin, häneltä voidaan todeta vielä kuukausien kuluttua tapahtumasta yksinkertaisella kokeella, onko kofeiini ollut aiheuttavana tekijänä. Mikäli on, kyseessä on tilapäinen mielenhäiriö, joka vapauttaa oikeudellisesta vastuusta.

  Myös mielialalääkkeiden vaikutus persoonallisuuteen voidaan todeta testeissä, mutta mitään tällaisia tarkempia tutkimuksia ei koskaan tehdä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pystyn todistamaan väittämäni tieteellisin menetelmin, mitattavin arvoin veri- ja virtsanäytteiden perusteella. Olen myös todistanut väittämäni käytännössä potilaitten hoitovasteella ja mitattavilla arvoilla.

   Kofeiinin aktiivisten virtsahappojen neutralointi emäksillä on tieteellisesti perusteltavissa, psyyken lääkkeiden mekanismia ei tunneta.

   Minun lähtökohtani on tuntea oireen aiheuttaja ja poistaa se, jolloin oireetkin poistuvat. Minun lähestymistavallani masennus ja paniikkihäiriö katoavat parhaassa tapauksessa alle vuorokaudessa, ja myös pysyy poissa. Ainoa synteettinen lääke on diatsepaami, jota tarvitaan hyvin vähän, koko muu osa hoidosta perustuu terveelliselle ravitsemukselle. Tavoitteena on väärien elämäntapojen aiheuttamien oireiden parantaminen elämäntapamuutoksella.

   Terveydenhuollossa kokeillaan patenttilääkettä toisensa jälkeen, koska ne vaikuttavat tilastollisesti oireisiin vaihtelevissa määrin osalla potilaista. Lääkkeitä syödään yleensä vuosia, jopa vuosikymmeniä tai loppuikä, ne eivät palauta normaalia mielentilaa ja ne aiheuttavat haittavaikutuksia jotka voivat olla pysyviä, mikä kertoo, että ne aiheuttavat aivovaurioita. Tavoitteena on oireiden peittäminen jatkuvalla patenttilääkityksellä.

   Kumpi on puoskarointia?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Nyt täytyy kyllä sanoa nimimerkille 123 suuret kiitokset linkistä! Tämähän on ihan huippusettiä! http://qmies.blogspot.fi/

    Tämä selittää mm. miksi minuun on iskenyt himo seesamitahnaan. Viljat eivät sovi eikä sokeri muutenkaan. Kananmunan olen ajatellut olevan hyvä proteiininlähde, siksi hämmästyin kun huomasin saavani siitä päänsärkyä välittömästi syötyäni. En uskonut kerralla, varsinkin kun syön vain luomumunia ja siitä huolimatta särky/tukkoisuus toistui uudestaan välittömästi syötyäni munia. Ei hirveän pahana, mutta sellaisena että sen huomasi hyvin selvästi. En ole ennen pannut merkille vastaavaa, mutta se saattoi johtua siitä että olin ollut jonkun viikon noin 80 %:sti elävään ravintoon ja kasviksiin pohjautuvalla, lihattomalla, mutta hieman kalaa sisältävällä dieetillä ja aistit ilmeisesti samalla herkistyivät tuntemuksille. Muuta selitystä en keksinyt, mutta tämä vasta selittää syyn! Kiitokset. Olen myös ihmetellyt jatkuvaa keskittymiskyvyn puutetta. Stressiähän siitä tulee, kun työt ei etene. Iltasella vasta paranee, mutta silloin en enää juokaan kahvia.

    Tästä voi päätellä että haasteet ovatkin vain oppimistapahtumia. Jos vain lukee asioista, ei niitä vielä sisäistä. Ne on itse koettava, niin uskoo ja voi hyvällä omallatunnolla valistaa muitakin – kertoa oman tarinansa – sitä ei sentään vielä ole kielletty, vaikka melkein kaikki muu on – oli sitten vaikka tuhat julkaistua tutkimusta, jotka sanoisivat jotakin muuta.

    ”Erään lehden toimittaja valisti minua ja kertoi, että he eivät julkaise lääketieteestä mitään muuta, kuin alan auktoriteettien mielipiteitä.”
    – Katso vaikka hesaria: kaikki terveysaiheiset jutut tulee suoraan Duodecimistä. Toimittaja ei voi käyttää omaa järkeään ja vaihtoehtoiset totuudet eivät pääse esille. Vähän niin kuin katoliset eivät voi arvostella Paavia. Se tosin ei ole enää niin vakavaa, koska ihmiset ovat asian huomanneet ja lukevat sitä entistä vähemmän. Tietoa saa muualta. Sitä varten heillä tosin on nämä keskustelupalstoilla roikkuvat Ei – Ei -miehet, jotka yrittävät saada ihmiset epävarmoiksi.

    Kysyntää olisi hyvälle, selkeälle foorumille, jossa ihmiset voivat jakaa kokemuksia keskenään ilman näitä virallisia asiantuntijoita, Puskia ja muita, jossa ryhmä voi valita jäsenensä ja potkia ulos sellaiset jotka toistuvasti vain pyrkivät häiriköimään keskustelua. Tässä mediassa ei välttämättä tarvitse, koska nämä skepot ja jankuttajat samalla opettavat ihmisiä erottamaan heidät muualtakin.

    ”Media on siis Yleisradiota myöten pelkkä lääketeollisuuden ja sen rahoilla kanonisoidun lääketeollisuustieteen isäntien äänitorvia samaan tapaan, kuin Skepsis on järjestäytynyt lauma pseudoskeptikkoja joiden intohimona on toimia kanonisoidun tieteen ja virallisen totuuden apologisteina. Media julkaisee kyllä Skepsiksen mielipiteitä, vaikka järjestö koostuu maallikoista.”
    – Ihmiset saavat sitä mitä tilaavat. Jos ei ota vastuuta omasta hyvinvoinnistaan, ottaa sen joku muu ja samalla vie rahasi ja terveytesi. Tieto on kyllä levinnyt jo aika pitkälle ja on vain ajan kysymys että norsunluutornit romahtavat. Lääkefirmat ovat jo alkaneet siirtyä hyvinvointipuolelle, koska raha alkaa liikkua siellä.
    – Meillä ei itse asiassa ole ongelmia. On vain vääriä ajattelutapoja ja julkisten varojen väärinkäyttöä. Veroja voitaisiin hyvin alentaa. Muutama lääkäri ja lääke-edustaja tosin joutuvat jatkossa ajamaan hieman vanhemmalla autolla. Muuntautumiskykyiset ja uuteen kouluttautuvat sen sijaan menestyvät.
    – toisaalta firmat haluavat, että työntekijät ovat kunnossa ja ovat pikku hiljaa valmiita maksamaan siitä, eikä pelkästään lääketieteen tarjoamista peittely-yrityksistä. Eli muutos alkaa vahvasti työterveyspuolelta. Tervetuloa mukaan parantamaan työelämää omalla työpaikallasi.

    ”Rehellisen tieteen ei tarvitse sensuroida kritiikkiä, eikä se tarvitse lobbareita”
    – Kompaan

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Elimistö herkistyy todellakin ruoka-aineille, kun on ollut jonkun aikaa terveellisellä ruokavaliolla. Koko idea perustuu siihen, että saan ravinnosta kaikkea mitä keho tarvitsee, mutta mahdollisimman vähän virtsahappoja tuottavia puriineja. Myös monet vähän, tai ei lainkaan puriineja sisältävät ruokatarvikkeet happamoittavat, kuten kananmunat. Myös kaikki päihteet (tupakkaa lukuunottamatta) on suljettu pois vaikuttamasta kehion kemialliseen tasapainoon.

     Kun ruoka-aineista ja elämäntavoista on siivottu pois kaikki sekoittavat tekijät, jää jäljelle pelkästään pysyvät vammat, kehon toiminnot ja kehoon varastoituneet myrkyt, jotka voivat aiheuttaa oireilua.

     Kun keho on puhdistettu kuona-aineista, myös niiden aiheuttamat oireet katoavat, ja tilannetta voidaan tarkastella uudessa valossa.

     Keho todellakin kertoo paljon luotettavammin terveyteen liittyvistä asioista, kuin tilastotutkimukset. Tilostotukimuksethan eivät ole tiedettä, ja niillä pystyy osoittamaan melkein mitä tahansa, kunhan suunnittelee tutkimuksen huolellisesti.

     Jos minun pitäisi myydä esimerkiksi kahvinkeittimiä, järjestäisin kokeen jossa keitin osoittautuu selvästi muita juomaveden lämmityskeinoja paremmaksi.

     Tutkitaan esimerkiksi dementian, sydän- ja verisuonisairauksien ym yhteyksiä siihen, millä ihminen lämmittää vetensä.

     Pannukahvi ja espresso aiheuttaisivat enemmän sairauksia, kuin suodatinkahvi, mutta koska jokaisessa keittovälineessä on käytetty kahvia, kahvi ei voi selittää, miksi kahvinkeittimellä keitettyä vettä nauttivilla esiintyy selvästi vähemmän näitä sairauksia. Kahvinkeittimellä lämmitetty vesi suojelee siis näitä sairauksia vastaan verrattuna kahvipannulla tai espressokeittimellä lämmitettyyn veteen.

     Jos minua kritisoidaan siitä, että en ole ottanut huomioon kahvin vaikutusta, totean että tutkin veden lämmitystavan vaikutusta, en kahvin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Kun tarkastellaan kahvia koskevia tilastotutkimuksia, ne näyttävät, että eniten tiettyä oiretta esiintyy kahvia vähiten, ja eniten käyttävillä.

     Tämä merkitsee sitä, että ilman kahvia, kyseisen sairauden esiintyvyys olisi vielä korkeampi. Kaikki nämä sairaudet, joilta kahvi meitä suojelee, ovat lisääntyneet yhdessä kahvin/kofeiinin kulutuksen kanssa.

     Minun mielestäni ei voida olettaa, että puolella ihmiskunnasta on oletusarvoisesti jokin krooninen sairaus, jota kahvin juominen estää.

     Tosiasiahan on, että kofeiini aiheuttaa näitä sairauksia, mutta valtaosalla keho pystyy käsittelemään myrkyn siten, että se ei aiheuta havaittavia oireita.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    3. En luota Paaviin sen vuoksi että joku on nimittänyt hänet Jumalasta seuraavaksi. Voin kuunnella mitä hänellä on sanottavanaan ja jos jokin siinä ei resonoi oman totuuteni kanssa, niin jätän sen oman onnensa nojaan. Jos taas minulla on samansuuntaisia kokemuksia, niin voin hyvinkin käyttää tietoa. Ei se sen kummempaa ole. Sinulle tekisi hyvvää nähdä itsesi muiden silmissä. Missä on oma blogisi?

     Ihan kaikkea en ehtinyt vielä lukea, perehdyn pikku hiljaa. Kukaan ei myöskään ole erehtymätön ja aina jokaisella on parantamisen varaa, mutta saman totuuden jankuttajat ja muiden mollaajat eivät vie asiaa kovinkaan paljoa eteenpäin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    4. Kun blogini joskus pääsee julkisuuteen, Suomi tulee eroamaan EU:sta melko nopeasti. Ikävä kyllä, en ole vielä löytänyt kanavaa, jolla saisin asian julkiseksi, media on kieltäytynyt pukahtamasta asiasta halaistua sanaa jo 4½ vuotta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    5. Olen perehtynyt myös Talmudiin ja sen käyttöön politiikassa. Jos haluat tietää poliittisen sionismin historiasta mielenkiintoisia asioita, kysy minulta.

     Perehdyin joskus vuosia sitten huvikseni sionistien maailmanvalloitussuunnitelmiin ja heidän osuudestaan maailmansotiin, Hitlerin valtaannousuun ja Euroopan juutalaisten vainoihin maailmansodan aikana. Sionistithan toimivat yhteistyössä natsien, esim Eichmannin kanssa koko sodan ajana. Myös Israelin historia ja sen rooli geopolitiikassa on minulle tuttu.

     ps. Suomalaisia sionisteja ovat mm. Niinistä ja Katainen ynnä muut kansainvälisten markkinavoimien perskärpäset.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Kahvin keittämisestä vielä, koska kuitenkin joskus maistuisi, niin miten eri keittomenetlmät voivat olla toisia terveellisempiä? Löytyykö noista enemmänkin tietoa.

    Sen ymmärrän, että suodatinpaperiin voi jäädä jotakin, mikä pannulla keitettäessä tulee kahviin mukaan, perinteisessä expressossa hieman sama juttu, mutta eikös expressossa lämpötila ja kosketusaika ole kuitenkin alhaisempi, mikä vaikuttaa asiaan, mm. parkkihappojen liukenemiseen.

    Ja expressokeittimiäkin on erilaisia, myös suodatinpaperia käyttäviä, mutta edelleen korkeassa paineessa ja reilusti alle 80 asteen lämpötilassa toimivia, joten en ihan kategorisesti haluaisi niitä kaikkia hylätä ilman tarkempaa analysointia.

    ”Kahvihammasta kolottaa”

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Kun jutun lähteenä on Mike Adams ja Natural News, ei juttua tarvinnut lukea otsikkoa pidemmälle. Takuuvarmaa 100% hevonpaskaa. Oli samalla myös toinen ja viimeinen kerta, kun eksyn Magneettimedian sivuille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Justjoo! Ei se varmaan ketään haittaa, ettet eksy sivuille. Eikä se, jos tietämyksesi perustuu iltikseen. Tai muuhun vastaavaan. Korkeintaan itseäsi haittaa, että pistät laput silmille, hupun päähän ja pään pensaaseen ja pensaan palamaan. Täällä on ihan liikaa juupas, eipäs tason jankutusta. Skepot pesivät ja räkyttävät muutlukijat näännyksiin. Olisikohan liikaa vaadittu, että keskustelun taso saataisiin hieman kypsemmälle tasolle. Vituttaa lukea noita alatyylin kommentteja. Vaikka sana on vapaa, katsoisitte ystävät hyvät peiliin, ennenkö mollaatte ketään. Kysykää itseltänne: Vaikka olisin asiasta toista mieltä, onko minulla edellytyksiä mollata mielipiteen esittäjä idiootiksi, hörhöksi tai yhtään miksikään. Jos olisin moderaattori, alkaisin antaa porttikieltoja samaan tyyliin kuin joissakin muissa forumeissa on. Ja lopullisia jos sama tyyppi esiintyymonella nimellä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Lääketeollisuustieteen keinoista ainoastaan 15% perustuu vaikutusmekanismin ymmärtämiseen ja tieteelliseen todistukseen.

    85% lääketeollisuustieteen keinoista on siis uskomushoitoa, joka perustuu todistamattomiin, ja jopa vääriksi todistettuihin teorioihin, kuten esimerkiksi SSRI-lääkkeiden myyntipuheena hoettu serotoniiniteoria joka on todistettu paikkansapitämättömäksi jo 90-luvulla.

    Lääkäreillä on titteli, mutta he käyttävät puoskarointitiedettä, ja ovat siksi puoskareita.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Kuulennot on täyttä potaskaa, holokaust historian suurimpia kusetuksia jne. Uskomushoitoa sinä sait kun suu vaahdossa rynnit kyynärpäinesi terveyskeskuksen sikapiikkijonossa kuten kaikki muutkin kaltaisesi jymäytettävät hörhöt, joita THL maaiman laajuisen lääkemarkkinoinnin renkinä sinulle menestyksekkäästi onnistui mymään. Uskomushoitoa sait silloin kun suojauduit ja säntäilit pitkin kylänraittia kaasunaamari päässäsi lintuinfluenssaa peläten. Uskomushoitoa sait myös, kun Sars influenssaa pakenit pommisuojaan. Pitäisi hieman mietikellä, missä menee ja kuka ketäkin hörhöksi nimittelee.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Olet paitsi hyväuskoinen idiootti myös uusnatsi. Sehän ei ollut mitään uutta, sillä typeriä kiistämisaatteita molemmat ovat. Yksityiskohtaisuutesi taisi kertoa että sinä säntäilit pitkin kylänraittia kaasunaamari päässäsi lintuinfluenssaa peläten. Samoin pakenit pommisuojaan taas uuttakin influenssaa.

     Te olette hörhö.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Artikkeliin palatakseni. Loistokirjoitus. Mieleen palautui, kuinka taannoin Helsingistä Tallinnaan (vai oliko jo paluumatkalla, no jokatapauksessa) matkalla ollut Copterlinen helikopteri pamahti (kuului lähimpiin saariin) ja tippui mereen. Tapauksessa kuoli World Trade Centerin 9/11 tutkijalautakunnan jäsen. Saman ryhmän jäsen kuoli USAssa samana päivänä auto-onnettomuudessa. Asiasta voi olla mitä mieltä tahansa. Minusta se on omituinen yhteensattuma. Ja mitä salaliittoihin tulee, niitä on. Jotkut ovat julkisempia kuin toiset. En käsitä mikä maaninen vimma on niitä kieltää, kun moni salaliitto ja käperyys on niin ilmeistä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Tiukka asekontrolli Norwegianista mallii o paljo helpompi keino rajottaa tapaukset

  http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/uusinnumero?p_p_id=dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku__spage=%2Fportlet_action%2Fdlehtihakuartikkeli%2Fviewarticle%2Faction&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_tunnus=duo99966&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_frompage=uusinnumero

  Asekontrolli on kansanterveystyötä
  Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim
  2011;127(24):2580-1
  Kristian Wahlbeck
  Pääkirjoitus

  Koko väestöön kohdistuva ampuma-asevalvonta on riskihenkilöiden tunnistamista tehokkaampaa

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos olisi ollut aseita, Breivik olisi tappanut vain muutaman. Jos olisi uskaltanut. Mikäli olisi olut hörhö.

   Jos Obama jakaa rahaa Meksikon huumekartelleille ja Hollywood mässäilee jo etukäteen filmeillä, jossa tuo huumemafia mafia tappaa valkoisia amerikkalaisia, niin kyllä ihmisillä tulisi olla aseet, joilla puolustautua´. Mutta juri siksi heiltä otetaan aseet, jotta heitä voitaisiin murhata sujuvasti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Koko porukka olette säälittävää porukkaa, kun kehitätte yhä mielikuvituksellisia selostuksia aiheesta kuin aiheesta. Sadut pitäisi olla satuja eikä täyspäisten ihmisten puheita. On naurettavaa, kun samojen nimimerkkien takana olevat pyrkivät esiintymään asiantuntioita kaikilla tasoilla. Miettikää tarkemmin mihin teidän ammattitaitonne riittää.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. ei kannatta koskeakkaan mihinkään kemiallisiin lääkkeisiin, rokotuksiin tai masennuslääkkeisiin, niistä on vain haittaa. luonnosta löytyy kaikki tarvittava, mutta sairaat juutalaispankkiirit tekevät kaikkensa että ihmiset ja luonto kärsisivät.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Kyllä toi 123 henkisesti hyvin sairas ihminen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat