Miehistä viriliteettiä ja muita terveydellisiä hyötyjä mineraaleista ja yrteistä: globaali eliitti hyötyy testosteronitason laskusta

Yhdysvaltalainen tutkiva kirjoittaja Jason Hommel (JH) kuvailee artikkelissaan kokemuksiaan siitä, kuinka hän oli saanut henkisen tasapainonsa ja fyysisen viriliteettinsä takaisin.  Esitämme JH:n kirjoituksen vapaasti käännettynä ja tiiviistettynä referaattina, jossa kirjoituksen oleellinen asia paljastuu pähkinänkuoressa. Täyttäessään 45 vuotta JH tunsi sukupuolisen kyvykkyytensä huomattavasti heikkenevän, mitä hän luuli aluksi normaaliksi ikääntymisprosessin ilmiöksi. Kuitenkaan sillä ei ollut mitään tekemistä ikääntymisen kanssa. JH menetti työhalunsa lopettaen kirjoittamisen. Hän kärsi myös stressistä, ja noin kuuden kuukauden säännöllisen treenauksen jälkeen mies tunsi olonsa uupuneeksi.

Aikaisemmin hän kuvitteli näiden ongelmien juontavan juurensa liiallisesta työskentelystä ja itsensä vauhtiin ”piiskaamisesta”, mutta hän oli väärässä.

Magneettimedian toimituksen mukaan jäljempänä esitetyssä kirjoituksessa esitetyissä mineraaleilla ja yrteillä on oikein käytettynä terveyttä edistäviä vaikutuksia, kuitenkin pyrimme esittämään neutraalisti Jason Hommelin ajatuksia, joista kukin saa vetää omat johtopäätöksensä.

Mistä ongelmat johtuivat?

JH tilasi terveydellistä tilaansa arvioivat testit, jotka testasivat sinkin ja kuparin pitoisuuksia sekä madaltuneet testosteronitasot elimistössä.

Magneettimedian toimituksen kommenttina sanottakoon, että alentunutta testosteronitasoa voidaan kohottaa luonnonmukaisesti ja täysin turvallisesti sinkin avulla, jolloin suosituksena on noin 30 mg/vrk. 1 Kuparia, josta JH myös mainitsee, tarvitaan valmistamaan DHEA:ta, joka on heikko androgeeni eli miessukuhormoni, jota erittyy lisämunuaisten kuorikerroksesta. Mutta myös stressi kuluttaa mineraaleja, ajatteli JH.

JH ihmetteli sitä kuinka oli mahdollista, että hänen elimistössään oli vähän sinkkiä ja kuparia, vaikka hän nautti niitä, tosin pieninä annoksina, viikoittain? Kuluttivatko vihersmoothiet (kelaattorit) mineraaleja, kuten ne kuluttavat myrkyllisiä metalleja? Aprikoi JH.

Toimituksen kommenttina mainittakoon, että esimerkiksi Askel terveyteen  –lehden mukaan hyviä vihersmoothie-reseptejä ovat muiden muassa yhdistelmä-smoothiet eli pirtelöt, jotka voivat koostua esimerkiksi 1 kypsästä mangosta, 2 banaanista, 5 salaatinlehdestä ja kahdesta lasista vettä.

JH jatkaa todeten, että on myös muitakin kelaattoreita, kuten esimerkiksi C-vitamiini, tislattu vesi ja kahvi, joita hän myös nautti ilmeisen säännöllisesti. Ehkä hän myös menetti mineraalejaan runsaan hikoilun tähden treenien yhteydessä sekä stressistä aiheutuvan rasituksen takia?

Kuinka ongelmat korjattiin?

JH aloitti sinkin säännöllisen käyttämisen, mistä johtuen hänen aviovuodekuntonsa kohentui huomattavasti erityisesti aamuisin. JH:n mukaan Sinkin nauttimisen seurauksena saadaan hyvät yöunet eli unenlaatu paranee sekä testosteronitaso nousee. Niin ikään sinkki nopeuttaa haavojen parantumista sekä palautumista lihasrasituksesta, estää ihottumaa, vähentää allergioita ja pidättää histamiinia sekä estää sen liiallista vapautumista.

Myös tohtori Tolosen mukaan sinkillä on keskeinen merkitys testosteronin aineenvaihdunnassa. Sinkin piilevä vajaus on varsin tavallista länsimaissa. Piilevä sinkin puute laskee monen miehen testosteronitasoa sekä kääntäen, sinkkilisän syöminen kohottaa sitä.

Maailman johtava sinkkitutkija professori Ananda S. Prasad (Wayne State University, Detroit, Michigan) selvitti Yhdysvaltain lääkintöhallituksen (FDA) ja Terveysviraston kustantamassa tutkimuksessa ravintosinkin vaikutusta miehen testosteroniin. Tutkimus julkaistiin arvostetussa Nutrition-lehdessä (1996;12(5):344-8).

Tämän Detroitissa tehdyn tutkimuksen mukaan noin 30 prosenttia miehistä potee piilevää vajausta, jonka syynä oli liian puutteellinen sinkin saanti ravinnossa. Suositus on 230 µmol/d, mutta keskimääräinen saanti vain 138 µmol/d (60 prosenttia), vaikka muiden ravintoaineiden saanti oli suosituksen mukainen.

Mutta JH aloitti myös boorimineraalin käyttämisen. Tehdyn tutkimuksen jälkeen hän aloitti boorin käytön 9 mg – 30 mg päivittäissuosituksilla. Boorilla on myös testosteronia lisäävä vaikutus ja se auttaa elimistöä säilyttämään ja käyttämään tehokkaammin kalsiumia ja magnesiumia. Nämä vaikutukset prosessoituvat lisärauhasen erittämän hormonin kautta. Boorin käyttäminen poistaa myös elimistöstä fluoria, joka puolestaan vähentää testosteronia. JH huomauttaa kuinka muutaman päivän boorin käytön aloittamisen jälkeen, hän sai työintonsa takaisin ja aloitti kirjoittamisen uudelleen. Ärsyyntyneisyys ja levottomuus olivat kuitenkin negatiivisina lieveilmiöinä, mitä hän arveli johtuvan fluorin vieroitusoireista. Luultavasti nämä tunnekuohut johtuivat fluorinvieroitusoireista, sillä myöhemmin boorin nauttimisen jatkuessa mieliala tasaantui.

Myöhemmin JH aloitti myös jodin käyttämisen. Jodin hän arvioi vaikuttavan positiivisesti älyllisiin ominaisuuksiin, kuten kognitiiviseen nopeuteen, muistiin ja keskittymiskykyyn. Tätä tarmokkuuttaan hän käytti tutkimustyöhönsä ja väittelyyn jodin vaikutuksista. JH:n mukaan jodi on myös tehokas antibiootti, joka ei hajota elimistön hyviä bakteereja. Hän odotti vuoden jodin vaikutusta sen käyttämisen aloituksen jälkeen, ennen kuin hän kirjoitti artikkelin jodista.

Internet tiedostoja JH:n tutkimuksiin, jotka käsittelevät tai sivuavat yllä olevan artikkelin aihetta:

Boor: https://revealingfraud.com/2017/10/health/boron/

Iodine: https://revealingfraud.com/2019/06/health/why-im-taking-iodine/

Copper: https://revealingfraud.com/2019/07/silver-gold/high-copper-the-missing-nutrient-on-the-high-iodine-program/

Minerals: https://revealingfraud.com/2019/04/health/why-i-take-all-the-minerals/

https://cortes.site/increase-testosterone/

https://optimizedlifelabs.com/blogs/tips/50-ways-to-boost-testosterone-naturally-2018

Toimituksen kommentit

JH:n mukaan USA:ssa on yhteiskunnallisia voimia, jotka eivät halua sitä, että miesten testosteronitasoa voitaisiin nostaa. Tästä johtuen siellä lisätään fluoria juomaveteen sekä reseptilääkkeisiin. Nämä lääkkeet voivat sisältää JH:n mukaan fluoria 25–33 prosenttia ja noin puolet masennuslääkkeistä sisältää fluoria. Fluoripitoisuuksia on myös gore-tex-kankaassa, gore-tex-hammaslangassa sekä teflonpäällysteisissä paistinpannuissa. JH suosittelee tislausjärjestelmän käyttöä juomavedelle.

Uusliberalistinen globaalieliitti ja näiden ”juoksupoikina” hännystelevät länsimaiset hallitukset ilmeisellä varmuudella pitävät testosteronintason madaltumisesta, sillä se tarkoittaisi miehisyyden hiipumista, ajatustoiminnan uneliaisuutta sekä henkisen ja fyysisen viriliteetin sammumista. Tällöin monista miehistä tulisi monikulttuurisen arvoliberalismin lauhkeita ”tossuja”, jotka auliisti taipuisivat globalistien hallitseman ja mädäntyvän multikulttuurisen yhteiskunnan palvelukseen. Luonnollisesti tämä madaltaisi myös kantaväestöjen hedelmällisyyttä, kun samalla globaalin eliitin rekrytoimat pakolaisinvaasiot ovat korvaamassa alkuperäisen väestön syntymättömyyttä läntisissä yhteiskunnissa.

Epäterveellisten pika-aterioiden ja globaalien pikaravintolaketjujen tarjoamien aterioiden suosiminen on hyvin haitallista terveydelle, ja ne saattavat myös haitata ajatuksellista vireyttä. Ilmeisesti kansaa halutaan länsimaissa rappeuttaa osaltaan suorastaan terveydelle vaarallisen ruokakulttuurin kautta. Elämänenergiansa menettänyt populaatio ei halua, eikä jaksa ajatella globaalin eliitin juonittelevia siirtoja kansallisvaltioiden ja niiden kansalaisten tuhoamiseksi. Kuitenkin nykyisen kulttuuriin ja viihdemaailman henkinen rappeutuminen hedonistisena vyörynä tuhoaa ensisijaisesti kaikki orastavat terveet arvot yhteiskunnasta. Kantaväestöä ohjataan valtavirtaisen tiedonvälityksen kautta jopa itsetuhoiselle tielle, ennen muuta eurooppalainen mies nähdään arvoliberalistien keskuudessa kaiken pahan alkuna, ja onnettomuuden juurena.

Magneettimedian toimitus


Lähteet

Alkuperäinen artikkeli: Jason Hommel (17.8.2019). Increase Sex Drive, Stamina, and Sexual Enjoyment: with Minerals, Herbs, and Sprinting Exercise. Saatavina: https://revealingfraud.com/2019/08/silver-gold/increase-sex-drive-stamina-and-sexual-enjoyment-with-minerals-herbs-and-sprinting-exercise/

 1. Ananda S. Prasad et al. Zinc status and serum testosterone levels in healthy adults. Nutrition 1996;12 (5):334-8. (Abstract)

Muut lähteet

http://www.tritolonen.fi/artikkelit/140-testosteroni

https://askelterveyteen.com/9-kehoa-puhdistavaa-smoothieta/

6 kommenttia

 1. Tänä päivänä poikkeuksetta öljyissä paistetut ruuat on paistettu palmuöljyssä. Se on myrkkynä sen verran paha että aiheuttaa yöpää. Ja jos katsoo mistä kaikkialta palmuöljyä löytyy niin aika vähän kaupasta saa kotiinvietävää.

  Roskaruokaloiden palmuöljyyn lisätään vielä silikoniöljyä jotta se ei kiehuisi niin rajusti kun sinne laitetaan perunat ja muut einekset jotka sisältävät vettä.

  Joisitko sinä silikoniöljyä? Tai palmuöljyä?

  Joo, sinkkiä on tullut syötyä, jodia on kaapissa ydinonnettumuuden vuoksi mutta booria ei ole. Täytyneekin katsoa mistä sitä saisi…

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Effects of palm oil on cardiovascular risk.

   Palm Oil Research Institute of Malaysia, Kuala Lumpur.

   Abstract

   A major public health concern of affluent nations is the excessive consumption of dietary fats which are now closely linked to coronary heart disease. Against this scenario, the tropical oils and palm oil in particular, have been cast as major villains in the U.S.A., despite the fact that palm oil consumption there is negligible. The unsuspecting public may not realise that the call to avoid palm oil is nothing more than a trade ploy since in recent years palm oil has been very competitive and has gained a major share of the world’s edible oils and fats market. Many also lose sight of the fact that, palm oil, like other edible oils and fats, is an important component of the diet. The allegation that palm oil consumption leads to raised blood cholesterol levels and is therefore atherogenic is without scientific foundation. Examination of the chemical and fatty acid composition of palm oil or its liquid fraction should convince most nutritionists that the oil has little cholesterol-raising potential. The rationale for these are: it is considered cholesterol free. its major saturated fatty acid, palmitic acid (16:0) has recently been shown to be neutral in its cholesterolaemic effect, particularly in situations where the LDL receptors have not been down-regulated by dietary means or through a genetic effect. palm oil contains negligible amounts (less than 1.5%) of the hypercholesterolemic saturated fatty acids, namely lauric acid (12:0) and myristic acid (14:0). it has moderately rich amounts of the hypocholesterolaemic, monounsaturated oleic acid (18:1, omega-9) and adequate amounts of linoleic acid. (18:2, omega-6). It contains minor components such as the vitamin E tocotrienols which are not only powerful antioxidants but are also natural inhibitors of cholesterol synthesis. Feeding experiments in various animal species and humans also do not support the allegation that palm oil is atherogenic. On the contrary, palm oil consumption reduces blood cholesterol in comparison with the traditional sources of saturated fats such as coconut oil, dairy and animal fats. In addition, palm oil consumption may raise HDL levels and reduce platelet aggregability. As with all nutrients, there is a need to obtain a balance of different fatty acids found in fats in edible oils and other food sources. There is no single ideal source of fat that answers to the recent American Heart Association’s call to reflect a 1:1:1 ratio of saturated, monounsaturated and polyunsaturated fats in relation to the recommended dietary fat intake of 30% of calories or less.(ABSTRACT TRUNCATED AT 400 WORDS). – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1836037

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. HEI, KERRONPA JOTAIN OMIA – HAVAINTOJA TESTOSTERONISTA.

  Muutettuamme 2007 itärajan tuntumaan, jossa kulkee paljon venäläisiä turisteja. Kommentoi pian miehelleni, ”oletko huomannut, kuinka venäläisissä miehissä on korkeammat testosteronit kuin useissa eteläsuomalaisissa miehissä?”
  ”Joo, olen” mies vastasi.

  – Asia huolestutti, vaikkei itselläni ole mikroaalto-uunia ikinä ollutkaan.
  Selalin sitten nettiä.. etsiäkseni jotain… asiaan liittyvää.. YLLÄSTYS, yllätys, löysin tiedon: Neuvostoliitto kielsi mikroaaltouunit 1979 !!

  – Sitten törmäsin Itävaltalaisille ns. vaihtoehto-terveyssivustoille jossa mainittiin: mikroaaltouunin käyttö ruoan valmistuksessa – tuhoaa testosteronia.
  No tämä kolahti!

  – Sen seurauksena aloin jossakin vaiheessa kuntosalilla käydessäni kiinnittämään huomiota voiman noston miehiin, kun useilla oli kovin sileä iho.
  – Aloitin oman testini. Arvailemalla, kuka käyttää ja ei käytä mikroaaltouunia ruoan lämmityksessä. Toentamalla: ”että sinä taidat käyttää mikroaaltouunia?” ja ”sinä, ilmeisesti, et käytä sitä niin paljoa?” jne..
  – Osuin oikeaan 90%. Se on helppoa. Kokeile itse kun seuraat kanamunanpyöreitä ja sileitä kasvoja. (Pyöreys tulee kylläkin höttöruoasta.)
  – Vielä tämän vuoden 2019 kevät talvella kyselyintoni taas nousi. Kysyin punttisalin omistajalta ja vieressä istuvalta rosoposkiselta nuoremmalta mieheltä asiaa. Aloitin omistajasta ”sinä taidat käyttää mikroaaltouunia?” Hän nyökkäsi. Vieressä istuva rosoposkinen mies iloisena vastaa, ettei käytä!
  – Sanoin että se näkyy sinun kasvoissa. Nolotti omistajan puolesta…
  – Mikroaaltouuni ruoka silottaa miesten kasvot !!
  – Usein kommentoi mikroaaltouunia käyttäville podareille, ” mitä sä noilla pateilla teet jos sussa ei oo sitä räjähtävää energiaa? Mieshormonia siis. Kokeilepa olemaan vaikka 2 vkoa ilman ks. uunia ja katso mitä tapahtuu. ”
  Olen leikkisästi testannut ja puhunut lukuisille miehille ja pojille asiasta.
  – Myös valmis ruoat ovat pahasta. Noin 95 % ruokakaupan tuotteista on paskaa. Lähes kaikissa tuotteissa on – glukoosia, glukoosisiirappia ja/tai tärkkelyssiirappia – ja nää kaikki on samaa ainetta, siis – maissimäskin sivutuotetta – sokerin korviketta.

  – Pahinta on että – glukoosi, glukoosisiirappi ja/tai tärkkelyssiirappi – aiheuttaa 1) riippuvuutta ja ahmintaa kun mehuun, karkkiin, jäätelöön, ym valmis kastikkeisiin, marinadeihin ja soosseihin yms. jää koukkuun ja 2) aiheuttaa tulehduksia ja lopulta myös 3) DNA muutoksia.
  – Kokeilepa olla 2 vkoa näitä ilman. Ja katso mitä tapahtuu?
  – Eräs nainen tossa vko sitten kertoi kun teki salmiakkia mieli ja hän nyt sitten otti – glukoosia, glukoosisiirappia ja/tai tärkkelyssiirappia – sisältävää salmiakkia ”niin tuntui, ettei vähään aikaan oikei nähnyt kunnolla..”
  – Myös lämpimät muovipullot.. se neste imee muovista myös testosteroni-tappajia, kuten kännykät taskussa heikentävät – siittiöiden kuntoa.
  – Mikroaallot: unissa ja kännyköissä heikentävät siis testosteroni ja tappavat siittiöitä.
  – Induktio-liedet myös haitallisia. Keramiikka- liedet ovat ok.
  – Pari vko sitten löytyi jostain että Teflon on Monsanton tuottamaa myrkkyä. Käytä siis rautaa, keramiikka tai lasia ruon paistamisessa ja lämmittämisessä.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 3. UNHODIN KERTOA MIKOAALTOUUNI-TESTIN

  Sukulaisperheessä oli isännän halusta mikroaaltouuni jonkin asteisessa käytössä, mietin miten miehen pään voisi kääntää..? Mitä en suosittele yleensä, sillä miesten pitää tehdä itse omat päätöksensä. Mutta nyt oli kyse myös lapsista, tytöstä ja pojasta.

  Hankimme lasten kanssa täsmälleen samanlaiset ja yhtä terhakkaat pienet ruukkukukat kaupasta ideana antaa niille erilaista kasteluvettä yhtä paljon. Toiselle kukalle annettiin vain vesijohto vettä pieniä määriä päivän mittaan ja toiselle mikroaaltouunissa lämmitettyä ja sitten jäädytettyä vettä.
  Ihan liian helppoa, arvata vai mitä?
  – Mikroaaltovettä saanut kukka alkoi melko pian osoittaa nukahtamisen merkkejä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Eikö maca-jauhe ole miesten testosteroniarvoja nostava superfood? Vinkkasin tästä vain miespuoliselle kaverilleni ja samalla kerroin, että se auttaa lihaskasvussa. Olen huomannut itselläni, että macasta on hyötyä lihasvoimille, vaikka nainen olen. Reumasairautta sairastavana koen siitä enemmän hyötyä kuin haittaa ajatellen heikkoja käsivoimiani. Vireyttä on ainakin tullut ja oppimisongelmaisena pystyn keskittymään paremmin. Macan lisääminen smoothieen on helpottanut mielialojani, jotka aiemmin vaihteli.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat