Mielipide: Valtaapitävät ovat tiedotus-välineiden erityisessä suojeluksessa

Kaksi esimerkkiä. Yksi. Noin kuukausi sitten Pyhäjoen Syysmessuilla oli paneeli aiheesta: KUNTA OLEMME ME. Meitä oli neljä pyhäjokista ( yksi / puolue ) osallistujaa, plus kansanedustaja / tohtori Seppo Kääriäinen panelissa.

Kysyttiin mm: Pitääkö mielestäsi kuntia yhdistää ? No Kääriäinen sai ensin vastata , hän puhui kauniisti ja taidolla sen puolesta: Että jos päädytään yhdistämiseen, sen tulee tapahtua aina alhaalta päin, kuntalaisten tahdosta.”

Minä yritin raottaa ihmisten edessä olevaa tietämättömyyden verhoa, tässä asiassa, kertomalla Esko Ahon kesk, hallituksen EU:lle antamasta kirjallisesta sitoumuksesta, jolla sitouduttiin vähentämään Suomen kunnat alle sadan –siinä laaditussa kartassa on 88.kuntaa. Tämän hallituksen kuntaministerinä oli Mauri Pekkarinen kesk,
Panelin juontaja antoi pyynnöstä Kääriäiselle kommenttipuheenvuoron, jossa hän runttasi minut maanrakoon sanomalla yliampuvasti: ” Meitä ei tässä asiassa määrää EU, NATO, eikä YK, vaan me itse.” Minulle ei annettu enää suunvuoroa.

Paikalla ollut Raahen Seudun toimittaja uutisoi asiasta vain Kääriäisen kommentin, eikä kommentoitavaa asiaa ollenkaan, kuten ei muutakaan ” rupusakin ” sanomaa.

Näin jäi kansa vieläkin tietämättömäksi siitä, mitä petoksellista vallassaolijat ovat tehneet tässäkin asiassa ja nyt muka tietämättöminä syyttelevät toisiaan ja näyttelevät, että miten tässä näin kävi.

Julkisensanan neuvostosta sanottiin lehdellä olevan oikeus uutisoida ne kohdat, mitkä se haluaa. TS. Tiedotusvälineet voi suojella luvallisesti vallassaolijaa ja vahvempaa ja mieluista, poimimalla heille myönteiset lauseet julki ja kielteiset pois ja tätä kyllä tehdään ahkerasti. Mutta tässä tapauksessa ja yleensäkin heidän mielestä, pitää antaa vastine oikeus toiselle osapuolelle.

Toinen esimerkki. Magneettimedian syytteet. Juha Kärkkäinen joutui tuomittavaksi siitä, kun hän on julkaissut artikkeleita tapahtuneista tosiasioista, joista kaikki vallan kahvassa olevia mielistelevät tiedottajat vaikenevat. Näitä asioitahan ei oikeudessa pystytty kumoamaan, eikä osoittamaan perättömiksi. Mutta tätä ei media ole tuonut ihmisten tietoisuuteen, vaan jatkaa mustamaalaamista. Miten kävi sananvapauden ? Kaikki kolme, tiedottaja, Julkisensanan Neuvosto ja Käräjäoikeus ovat sananvapauden tyrmänneet. TS. vallassaolevat saavat vapaasti hääriä pienessä piirissä, sillä sen ”vahtikoirat ” on vaiennettu.

Jaakko Jukkola Pyhäjoki
Suomalainen Puolue ry.

11 kommenttia

 1. NUTS 3 -aluejako on tilastollinen kartta, jota käytetään EU:lle tehtävässä raportoinnissa. Suomessa tämä näyttäisi olevan maakuntajaon mukainen, ruotsissa läänijaon. Suurempia aluekokonaisuuksia ovat NUTS 2 ja NUTS 1. EU on vaatinut tällaisen aluejaon tilastotointa varten. Tämä ei ole mikään kuntajakoehdotus. Ihan hyvä, ettei kaikki disinformaatio mene lehtiin asti, koska tällaisilla väärinkäsityksillä on tapana levitä ja niiden poisoppiminen jatkuvasti epäluuloisen kansan mielistä on tunnetusti mahdotonta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Jos tuo pitää paikkansa, niin miksei Kääriäinen tai joku muu oikaissut asiaa, vaan haukkui sen esilletuojan?

  Kepu pettää aina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kuinkas ollakaan, kun asioita perusteellisesti tutkineen Jorma Jaakkolan mukaan:

  ”Ns. Pekkarisen kuntakartta vuodelta 1993 …Tiesitkö, että Suomen kuntajako valmisteltiin sisäministeri Mauri Pekkarisen aikana jo vuonna 1992 Sisäasiainministeriön virkamiesten valmistelemana EY-sopeutuksena?
  Vuonna 1993 Suomen kartalle nimettiin 88 pientalousaluetta. …EY-neuvotteluvirkamies, toimistopäällikkö Eikka Kosonen esitteli 26.7.1993 alla olevaa [ks. alempana mainittua Jaakkolan artikkelia] kuntakarttaa EY-ministeriryhmälle EY:lle annettavana Suomen sopeutusehdotuksena sisäministeri Mauri Pekkarisen läsnäollessa….Jokainen voi verrata sisäministeri Virkkusen kuntakarttaa Pekkarisen aikaiseen pientalousalue-karttaan 22.7.1993 eli NUTS 3:een.
  Joitakin muutoksia on tehty, mutta pientalousalueiden pohja on sama kuin Virkkusen kartassakin.”

  ”Valtiopetoksesta – suomalaisesta salaamisesta ja huijaamisesta”, http://koti.mbnet.fi/jorjaa/

  Kuka levittääkään disinformaatiota?!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ketähän tässäkin asiassa propagandamediamme haluaa vaikenemisellaan suojella ”Fortumin sähköverkkokaupan taustajännitteet”, http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9506#kommentit

  ”Suomen sähköverkolla on rakenteensa ansiosta koko maailmankin mitassa ainutlaatuinen kyky kestää mm. auringonpurkausten aiheuttamia geomagneettisia myrskyjä. Fortumin verkon myynti on laitettava jäihin vähintään siihen asti, että kaikki asianosaiset ovat kartalla ja valistuneiden päätösten tekeminen tulee mahdolliseksi”, kirjoittaa Jyri Hovila.
  Yksi Hovilan omista kommenteista artikkeliinsa:

  ”Jyri Hovila @ 13.1.2014 1:39:13

  Kaupasta on päätetty mutta toteutus käsittääkseni vielä tekemättä. Valtiollahan on näin tärkeän asian kohdalla (ja varsinkin kun olennaista tietoa on pimitetty) oikeus viheltää peli poikki koska tahansa. Kysymys vain kuuluu, löytyykö viheltäjää.

  Minulle on välittynyt vahva vaikutelma, että jokin taho tai tahot pyrkivät aktiivisesti estämään asiasta uutisoimisen. Tilanne on ollut mm. STT:n, Ylen Uutisten, Hesarin, Aamulehden, Turun Sanomien ja monien muiden toimitusten tiedossa jo pari viikkoa. Yhteyttä ottaessani lähes joka paikassa kiinnostuttiin heti ja todettiin jutun olevan ilmiselvästi merkittävä. En tiedä, onko joku mahdollisesti julkaissut siitä jonkin pikkujutun jossain. Hyvin hiljaiselta näyttää ainakin tuolla isompien mediatalojen puolella.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tuo Paavola on ihna pepusta.

  Suosittelen lukemaan uutta vastasivustoa tämän päivän valehorgioille:

  http://jan27.org/

  Siellä on johtavien revisionistien artikkeleita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Paavola esittää artikkelinsa otsikon ”Vapaamuurariuden sakrat” alla tyypillistä fundamentalisti-kristityn harhaista horinaa: istuttaa intialaisten TODELLISTEN VALAISTUNEIDEN mestareiden ihmiskunnalle jo tuhansia vuosia sitten lahjoittamat jooga-filosofian opit mukamas – todella pimeyden joukoissa marssivien – vapaamuurareiden opeiksi. Näillä jooga-opeilla ei ole mitään tekemistä demonien eikä näiden vaikutuspiiriin kuuluvien vapaamuurarien kanssa – tällaisten tuulesta temmattujen valeiden esittäjä voi kyllä olla demonien ohjailema puheissaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Ihmettelen sananvapauden tilaa Suomessa, kun Bilderberg-Yle:n Kivinen on nyt muka siitä kovasti huolissaan, mutta samaan aikaan Yle:n sivuita joutuu välittömästi pihalle, jos sanoo mitään vasemmistolaista, tai yhteiskuntaa kritisoivaa, arvostelee nykyistä Yle:ä, tai ylipäätänsä sanoo oman mielipiteensä, joka ei ilmeisesti miellytä nykyisen Yle:n johtoa. Onko sananvapautta enää rikkaille ?

  En ole vihakirjoittaja, enkä sanonut mitään sellaista, mikä olisi henk.koht. kenenkään persoonaa kohtaan suunnattua, varsinkaan tahallista loukkaamista, mutta on enemmänkin sääntö, kuin poikkeus, että lennän pihalle Yle:n keskusteluista, IS sensuroi pääsääntöisesti ja Suomi 24 Maailman Menoa on laittanut ip-osoitteeseeni eston. Tulee avuton ja surullinen olo, kun tuntee elävänsä diktatuurissa, jossa ei saa sanoa mielipiteitään, eikä käyttää kansalaisoikeutta sananvapautta. Olenko yksin, vai käykö näin muillekin ? Onko tämä yleistä Suomessa nykyisin, miksi ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. ”Nyt se hallitus sitten teki sen mitä on jo odotettu pitkään. Leikkasi kaikkein köyhimmiltä ja vähäosaisilta 110 miljoonan euron säästöt. Leikkaukset kohdistuvat lapsilisiin sekä työttömien etuuksiin.

  Nyt heti perään hallitus päätti myöntää Suomen korruptiomedialle 20 miljoonan innovaatiotuen (propagandatuki). Media-ala kun voi huonosti ja valheet myyvät entistäkin huonommin kansalle, niin miten nuo kymmenet miljoonat sitä tilannetta minnekään muuttaa?”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/03/koyhien-ja-vahaosaisten.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Kiitos taas hyvistä nauruista. Tämä saitti on juttuineen kyllä ehdottomasti parasta huumoria mitä netistä löytyy.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat