Mikä aiheuttaa syöpää?

Kaikille lienee tuttu jo pitkään iskostettu ajatusmalli, että DNA:n vauriot aiheuttavat syöpää. Tieteellisesti tarkasteltuna väite on absurdi. Eihän tupakointi voi aiheuttaa jokaisessa keuhkosyöpään sairastuneessa täsmälleen samanlaisia geneettisiä solumuutoksia. Syöpään täytyy olla jokin muu syy, mutta miksi meille syötetään tällaista soopaa? Uskovatko tutkijat oikeasti niin vai onko kyseessä suuri huijaus, ettei syöpää voi parantaa?

Totuus on kuitenkin se, että syövän kehittymisessä on oma mekanisminsa ja sen ymmärtäminen auttaa myös parantumaan siitä, varsinkin tuoreissa syöpätapauksissa. Syövän syntymisestä puhuttaessa sitä pitää tarkastella kahdella eri tasolla. Solutasolla tarkastellaan sitä, miksi yksittäinen solu muuttuu syöpäsoluksi. Järjestelmätasolla tarkastellaan sitä, miksi syöpä leviää järjestelmässä, eli kehossa. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa!

1: Mikä aiheuttaa syöpää kehossa?

Jokaisella ihmisellä on syöpäsoluja kehossaan! Niitä on itse asiassa useita, mutta luoja on luonut kehoomme myös hyvin kehittyneen immuunijärjestelmän, joka monen muun asian ohessa on suunniteltu löytämään ja turvallisesti tuhoamaan syöpäsoluja. Kun ihmisellä ”diagnosoidaan” syöpä, kehossa vallitsee epätasapaino immuunijärjestelmän tehokkuuden ja syöpäsolujen määrän välillä. Joko immuunijärjestelmä on jostain syystä vahingoittunut, tai jokin on aiheuttanut syöpäsolujen lisääntymisen. Tuloksena on epätavallisen suuri määrä kehossa kukoistavia syöpäsoluja. Määrä voi suorastaan villiintyä, jolloin henkilöllä diagnosoidaan syöpäkasvain.

Luonnonlääkinnän ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen tapa lähestyä ongelmaa on nelivaiheinen:

 1. Muokataan ruokavaliota ja elämäntapoja siten, että keho muuttuu syöpäsoluille epäedulliseksi (esim. alkalinen ruokavalio)
 2. Vahvistetaan immuunijärjestelmää luonnollisilla ravintolisillä
 3. Otetaan käyttöön hellävaraisia hoitoja, jotka turvallisesti tuhoavat syöpäsoluja
 4. Suojataan ja hoidetaan lisäravinteilla normaaleja soluja, jos niitä on vahingoitettu perinteisillä lääkkeillä tai syöpähoidoilla

Nämä ovat kaikkein tavallisimmat perusasiat vaihtoehtoisen lääketieteen syöpähoidoissa. Muitakin hoitoja saatetaan tarvita, mutta yleensä näillä perusasioilla saadaan palautettua kehon tasapaino (immuunijärjestelmän ja syöpäsolujen määrän välillä) ja syöpä paranee.

Perinteisen lääketieteen lähestyminen on taas vakavasti vahingollista immuunivasteelle kemoterapian, säteilyn ja kirurgisten leikkausten vuoksi. Tällä tavalla tasapaino järkkyy entistä pahemmin. Nämä hoitomuodot tuhoavat paljon normaaleja, terveitä soluja ja vahingoittavat sisäelimiä. Kun syöpä julistetaan voitetuksi, puhutaan remissiosta, eli oireiden katoamisesta (tohtori.fi sivustollakin mainitaan, että usein vain väliaikaisesti). Tasapaino on kuitenkin järkkynyt ja olosuhteet huonontuneet, joten syöpä palaa melko varmasti takaisin! Tätä kutsutaan regressioksi.

2: Mikä aiheuttaa syöpää solutasolla?

Edellä käsiteltiin syövälle otollisia olosuhteita koko kehossa. Mikä johtaa yksittäisen solun muuttumiseen syöpäsoluksi? Syöpäkasvaimet kasvavat syöpäsolujen jakautuessa uusiksi syöpäsoluiksi, mutta mikä aiheuttaa normaalin, terveen solun muuttumisen syöpäsoluksi?

Normaalin solun energiataloudesta vastaa adenosiinitrifosfaatti ATP, joita syntyy soluissa olevissa mitokondrioissa. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän mitokondrioita. Normaalisti ATP-molekyylejä muodostuu (hyvin yksinkertaistettuna) seuraavasti:

 1. Glukoosi siirtyy soluun
 2. Osa glukoosista muuttuu glykolyysissä pyruvaatiksi (palorypälehapon anioni)
 3. Pyruvaatti siirtyy mitokondrioon
 4. Mitokondriossa käynnistyy kaksi perättäistä reaktiota, jossa sitruunahappokierto mitokondrion matriisissa ja elektroninsiirtoketju mitokondrion sisäkalvolla muodostavat anaerobisessa reaktiossa ATP- ja NAHD-molekyylejä.

Syöpäsolut kuluttavat 15 kertaa enemmän glukoosia kuin normaalit solut. Voisi olettaa myös syöpäsolujen tuottavan 15 kertaa enemmän ATP-molekyylejä, mutta todellisuudessa syöpäsolut eivät pysty aerobiseen energian tuottamiseen, joten ne joutuvat turvautumaan hapettomaan käymisreaktioon sen vähäisen määrän ATP-molekyylejä tuottamiseen, mitä pystyvät. Mikä siis estää syöpäsolua tuottamasta glukoosista ATP-molekyylejä normaalin solun tapaan ja mihin kuluu 15-kertainen määrä glukoosia?

ATP-molekyylien tuotannon estää erityisen monimuotoinen bakteeri, Helicobacter Pylori, jota yleensä löytyy jokaisen ihmisen ruoansulatuskanavasta. Solujen sisälle se ei kuitenkaan kuulu. Normaalisti immuunijärjestelmä pitää huolen vähistä syöpäsoluista. Kuitenkin hapan ruokavalio saattaa muuttaa H. Pylorin aggressiivisemmaksi ja bakteerilla voi olla eri tapoja läpäistä solukalvo ja päästä solun sisään.

Bakteeri estää ATP:n tuotannon kahdella eri tavalla. Se käyttää glukoosia ja siten bakteerin levitessä solussa yhä enemmän glukoosia kuluu bakteerin käyttöön ja vähemmän pyruvaatteja tuotetaan. Mikrobit myös tuottavat myrkyllisiä mykotoksiineja, eli sienimyrkkyjä, jotka ovat happamia ja elimistölle hyödyttömiä molekyylejä, joita löytyy mm. sienistä ja ne on yhdistetty myrkytyksiin, syöpään ja immuunivasteen heikentymiseen. Tämän bakteerin vuoksi siis solun mitokondrio kylpee pyruvaattien sijaan sienimyrkyissä ja ATP:n tuotanto pysähtyy täysin.

Mikrobi on hyvin monimuotoinen ja sillä on todettu olevan 16 eri kokoa ja muotoa, joista pienimmät ovat virustakin pienempiä. Tästä syystä syövän aiheuttajaksi on aiemmin epäilty niin viruksia kuin sieniäkin, mutta todellisuudessa syypää on tämä pieni ja monimuotoinen bakteeri. Lisää Gaston Naessenin edistyksellisestä syöpäteoriasta löytyy linkistä Advanced Cancer Theory.

Eräs bakteerin pienemmistä ilmenemismuodoista on jotakuinkin viruksen kokoinen ja pääsee tunkeutumaan solun tuman sisälle, jossa se pääsee viruksen tavoin vuorovaikuttamaan ja muokkaamaan solun DNA:ta ja siten solun rakennetta. Siitä tulee syöpäsolu. Tutkijat näkevät DNA:n muutokset ja sanovat niiden olevan syövän syy. Se olisi sama kuin sanoisi savun aiheuttavan tulta; arvauksena hyvä, mutta ei täysin totta. Syöpäsoluksi muuttumisen ja DNA:n vaurioiden takana on sama pleomorfisen bakteerin DNA, joka myös estää ATP-molekyylien tuotannon. Tämän lisäksi bakteeri tekee paljon muutakin kasvattaakseen, suojellakseen ja levittääkseen syöpäsoluja. Itse asiassa helikobakteerin ominaisuudet ovat typerryttäviä.

Syöpäsoluissa ei ole siis kovin paljoa energiaa ja ne ovat heikkoja. Ne kuitenkin käyttävät paljon glukoosia tuottaessaa uusien bakteerien ja mykotoksiinien lisäksi maitohappoja, jotka siirtyvät verenkierron kautta maksaan. Näin muille soluille ei ole riittävästi glukoosia ja ne voivat huonosti, glukoosin muuttaminen maitohapoiksi vaatii energiaa ja maksassa maitohapoista tuotetaan jälleen glukoosia, mikä vie jälleen energiaa. Tätä glukoosin ja maitohapon kiertoa kutsutaan maitohapposykliksi, eli Cori-kierroksi. Seurauksena on suunnaton energiahukka elimistössä, mikä kuihduttaa syöpä- ja infektiopotilaita sekä mm. AIDSiin ja tuberkuloosiin sairastuneita (kakeksia).

Jo yli sata vuotta sitten arvostettu patologi William Russell löysi ”syöpäloisia solujen sisältä ja ulkopuolelta, joista pienimmät näkyivät vain vaivoin (sen aikaisilla) mikroskoopeilla ja suurimmat olivat punasolujen kokoisia.” Useiden eri syöpätyyppien on siis mahdollista muodostaa etäispesäkkeitä, kun bakteeri tunkeutuu syöpäsoluista ulos ja kulkee verenkierron mukana uusille, otollisille alueille.

Syövän parantaminen näiden tietojen avulla

Järjestelmätasolla syöpä siis syntyy elimistön immuunijärjestelmän ja syöpäsolujen epätasapainosta, johon voi olla useita syitä, mutta erityisesti immuunijärjestelmän heikentyminen. Solutasolla taas syynä on ainutlaatuinen, mutta kehossa yleisesti tavattava mikrobi.

Herää mielenkiintoinen kysymys syövän hoitomuodoista: Onko olemassa hoitomuotoja, joissa syöpä taltutetaan tappamalla mikrobit solun sisällä?

1930-luvulla mikrobiologi Royal Rife pystyi parantamaan syövän hellävaraisella sähköterapialla, jossa käytettiin kahta eri taajuutta. Toinen taajuus tappoi syöpäbakteerin ja toinen toimi kantajataajuutena, joka mahdollisti solukalvon läpäisyn syöpäsolun sisälle. Tri Rife paransi jokaisen potilaansa syövästä, mutta Yhdysvaltojen lääkintävirasto lopetutti hänen toimintansa, kun hän kieltäytyi myymästä tekniikkaa korruptoituneelle Amerikan lääketieteen liitolle, jonka Rife epäili hautaavan koko projektin. Nykyään on herätetty henkiin molemmat Rifen rakentamat koneet GB-4000 tuoteperheen sähköterapialaitteissa.

Riippumaton syöpätutkimusjärjestö ICRF tutkii sekä sähköterapiaa hoitomuotona, että erilaisia syöpää tappavia aineita käyttäen DMSO:ta ja MSM:ää (orgaanisia rikkiyhdisteitä) tehostamaan solukalvon läpäisyä. Hoidot ovat olleet hyvin menestyksekkäitä.

Luonnossa esiintyy luultavasti paljon mahdollisia syöpää nujertavia aineita, joita ei vain vielä ole tunnistettu, kuten C- ja D3-vitamiinit. Nämä vitamiinit eivät pysty itsessään tappamaan syöpäsoluja, mutta ne tappavat solun sisällä olevan bakteerin, joka muuttaa solun syöpäsoluksi. C-vitamiinin tapauksessa muodostuu vielä vetyperoksidiakin. Helicobacter Pylorin tappamiseen tunnetusti paras kasvi maailmassa on inkiväärin sukuinen maustekurkuma. Se tunnetaan myös syöpää parantavana luontaistuotteena.

On paljon helpompi tuhota mikrobeja kuin kokonaisia syöpäsoluja, jos vain vaikuttava aine saadaan solun sisälle. Useita vuosia ICRF on yrittänyt saada syöpäsoluja muuttumaan takaisin normaaleiksi soluiksi. Tämä olisi tehokkaampi tapa parantaa syöpä, kun immuunijärjestelmä ei kärsi ja kuolleet syöpäsolut eivät ole riesana.

3. Immuunijärjestelmän vahvistaminen

Normaalin terveen ihmisen kehossa vallitsee tasapaino immuunijärjestelmän ja syöpäsolujen välillä. Jokaisella on syöpäsoluja, mutta normaalisti immuunijärjestelmä toimii tarpeeksi tehokkaasti. Itse asiassa kehon oma puolustusjärjestelmä on niin kehittynyt ja tehokas, että jos se toimisi kaikilla täydellä teholla koko ajan, ei kellään olisi koskaan syöpää tai infektiosairauksia. On siis tavallista, että immuunijärjestelmä on rasittunut ja heikentynyt. Siksi tiedämme niin vähän immuunijärjestelmän täydestä potentiaalista.

Immuunijärjestelmä muodostaa kahta tärkeää molekyyliä, interleukiineja ja interferoneja, jotka ovat puolustusjärjestelmän proteiineja, neuropeptidejä. Kehossa muodostuu yli 2000 erilaista neuropeptidiä, joista suurinta osaa ei ole tutkittu kattavasti syöpähoidossa. Interleukiinit ja interferonit ovat kuitenkin mestarillisia syöväntappajia. Ongelma vain on siinä, että keho ei aina pysty tuottamaan tarpeeksi näitä immuunivasteen syöväntappajapeptidejä. Syynä ovat kehon mikrobit, joita löytyy normaalisti kilon verran koko kehosta. Kyseessä ei ole siis pelkästään aiemmin mainittu bakteeri H. Pylori, vaan kaikki kehossa jylläävät mikrobit, jotka haittaavat immuunijärjestelmän neuropeptidituotantoa.

Verenkierrossa leviävät mikrobit voidaan puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti neljän vaiheen hoitomuodolla, joka perustuu mm. Rifen sähköterapiaan ja kolmeen muuhun vaiheeseen, joille on annettu keksijänsä mukaan nimi Bob Beck Protokolla. Järjestelmä suunniteltiin alun perin vahvistamaan immuunivastetta AIDSiin sairastuneilla, mutta se toimii erittäin tehokkaasti myös syöpää vastaan. Toiminta perustuu verenkiertoa puhdistavaan vaikutukseen, jossa järjestelmä hellävaraisesti poistaa tai neutraloi verenkierrossa olevat mikrobit, eikä puutu muualla kehossa oleviin hyödyllisiin mikrobeihin, antaen näin immuunivasteelle mahdollisuuden valmistaa suurempia määriä neuropeptidejä ja ladata puolustuskyky huippuunsa. Siten immuunivaste löytää ja tuhoaa syöpäsolut nopeasti ja tehokkaasti.

Hoitomuodon käynnistyessä mikrobien määrä veressä alkaa hitaasti laskea ja koko verenkierron puhdistamiseen menee noin kolme viikkoa. Samalla tuotettujen neuropeptidien määrä alkaa kasvaa ja immuunivasteen tehokkuus parantua. Huomattavaa on se, että Bob Beck protokollan käyttöä ei pidä lopettaa, vaikka potilas tuntisi olonsa superterveeksi ja syövästä ei olisi jälkeäkään. Kehossa on kuitenkin aina jonkun verran syöpäsoluja ja jos potilaalla on taipumus syöpään, palaa se takaisin, kun olosuhteet palautuvat ennalleen, eli syövälle otollisiksi.

Protokollaan kuuluu osana magneettihoito, hopeakolloidi ja otsonoitu vesi. Elimistön tasapaino ja hyvinvointi on tärkeää, joten hoitoa ei voi käyttää samanaikaisesti kemoterapian tai myrkyllisten lääkkeiden kanssa. Sähköterapia helpottaa solukalvojen läpäisyä samaan tapaan kuin useiden lääkkeiden tehoaineet, joten samanaikaisesti käytettynä lääkkeet saattavat vahingoittaa vääriä soluja. Myös valkosipulia pitää välttää. Bob Beck protokolla käynnistyy hitaasti, joten sitä ei pidä myöskään pitää ainoana hoitomuotona, vaan alussa kannattaa immuunijärjestelmän toimintaa tehostaa muilla vaihtoehtoisilla hoidoilla ja esim. yrteillä.

Immuunijärjestelmää vahvistavia yrttejä ja kasveja on tunnettu jo vuosien ajan (orientissa jo vuosituhansia). Tietyt sienet ovat toimineet hyvin tehokkaasti. Markkinoilta löytyy myös useita lisäravinteita, joissa on paljon immuunivastetta parantavia aineita, kuten Transfer Factor Plus 4Lifelta, joka sisältää beetaglukaaneja, Cordyceps-sieniä, Maitake- ja Shiitake-sieniä, IP6:tta, beetasitosterolia ja oliivinlehtiuutetta. Seuraavassa listassa lisää immuunijärjestelmää vahvistavia aineita:

 1. Luonnollinen germanium (suositeltava)
 2. IP6, Inositoliheksafosfaatti (suositeltava)
 3. Beetaglukaani-lisäravinteet (suositeltava), esim. Beta-1,3D Glucan Transfer Pointilta
 4. MGN-3 (entsyymeillä tehostettu arabinoksylaaniuute) USA:ssa BioBran
 5. AHCC (Shiitake-sienen rihmastosta jalostettu lisäravinne), esim. Immpower, ImmunoKinoko
 6. Immune-FX lisäravinteet (sienistä valmistettuja immuniteetin vahvistajia)
 7. Zeoliitit (raskasmetalleja imevät huokoiset mineraalit)
 8. Aloe- ja muut kasvipohjaiset glykoravinteet
 9. Sterolit ravinnelisissä, esim. Moducare
 10. Valkosipuli (kokonaisina kynsinä tai lisäravinteina, käytettävä vain aktiivisessa syövän hoidossa)
 11. RM-10 Ultra Garden of Lifelta
 12. Oncolyn www.bellayre.com

Tuotteisiin tutustuessa kannattaa muistaa, että vaihtoehtolääkkeitä on hyvin vaikea saada markkinoille, jossa valtaa pitävät multimiljardiluokan lääketehtaat. Lääkintävirastot hyväksyvät lääkkeiksi vain kattavat kokeet läpikäyneet tuotteet, joten suurinta osaa vaihtoehtolääkkeistä myydään ravintolisinä. Jokainen yksittäinen merkki tietysti yrittää mainostaa olevansa paras, mutta lääkinnällisten vaikutusten mainostaminen on kiellettyä. Myöskin tuotemerkit vaihtuvat usein ja kaikkea ei ole saatavilla Suomesta. Siksi listassa ei mainittu alkuperäisiä amerikkalaisia tuotemerkkejä.

Yhteenveto

On tärkeätä ymmärtää, että syöpä ei ole peruuttamaton sairaus, vaan syöpäsoluiksi muuttuneet solut voidaan palauttaa alkuperäiseen toimintaan tappamalla solussa oleva bakteeri ja palauttamalla solun normaali aineenvaihdunta. Syövän nujertamiseen on siis useita tapoja, joista yleensä käytetään kolmea – neljää. Tehokkaimmat hoitomuodot vaativat kaikkien seuraavien käyttämistä:

1)      Syöpäsoluja voi tappaa turvallisesti ravintoaineilla, kuten muokattu amygdaliini (B17-vitamiini), jota saa mm. aprikoosin siemenistä.

2)      Mikrobeja syöpäsolujen sisällä voi tuhota turvallisesti sähköterapialla tai muilla vastaavilla tekniikoilla.

3)      Verenkierrossa kulkevia mikrobeja voi myös tuhota ja varmistaa immuunivasteen tehokkaan toiminnan.

4)      Immuunijärjestelmää voi tehostaa oikeilla ravintoaineilla. Tällä on myös syöpää parantavia vaikutuksia, mutta ei niin nopeasti kuin muilla tavoilla. Jotkin kasvit voivat myös parantaa infektioita ja tuhota mikrobeja.

5)      Maitohapposyklin voi katkaista käyttämällä esim. hydratsiinisulfaattia. Tämä ei itsessään nujerra syöpäsoluja tai tuhoa mikrobeja, mutta se vaikeuttaa syöpäsolujen energiantuotantoa ja hidastaa syöpää antaen näin potilaalle enemmän aikaa käyttää hitaampia hoitomuotoja.

6)      Kehon muita terveitä soluja voi myös vahvistaa ja ravita ravinteilla ja kivennäisaineilla. Tämä ei ole syövän parannuskeino, mutta antaa potilaalle lisää aikaa ja vahvistaa kehoa taistelemaan syöpää ja muita sairauksia vastaan. Tämän pitäisi olla aivan ensimmäinen askel taistelussa syöpää vastaan.

Syöpää vastaan voi ja pitää taistella laajalla rintamalla. Taudin ymmärtäminen auttaa laatimaan kokonaisvaltaisen suunnitelman terveyden palauttamiseksi.

 

 R. Webster Kehr 11.10.2011

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.cancertutor.com/Articles/What_Causes_Cancer.html

 

66 kommenttia

 1. Perinteiset syöpähoidot ovat vaarallista huuhaata. Aamulehti kirjoitti 22.4.2000, että Kangasalla Pikonlinnan sädehoitoklinikalla kytee kapina. Henkilökunnalta oli poistettu ylimääräinen ”säteilyloma”, jonka se oli saanut korvauksena riskiallttiista työstä – työstä joka artikkelin mukaan lisää riskiä saada syöpä.
  Myös sytostaattien on todettu aiheuttavan syöpää. Kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola toteaa kirjoittamassaan kirjassa, että sytostaatit eivät sovi syövän ehkäisyhoidoksi, koska ne ovat itse syöpää aiheuttavia eivätkä kykene poistamaan syövän perussyitä. Jaakkolla on vuosien kokemus syöpähoidoista ja hänen mukaansa sytostaattihoidon kokonaisvaikutus ”saattaa olla suorastaan elinikää vähentävä”.
  Voimakas säteily ja erilaiset myrkyt aiheuttavat tunnetusti syöpää. Näitä samoja aineita käytetään sitten syöpähoitoon. Kyllä jotain on tässä systeemissä vakavasti pielessä…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. ”Voimakas säteily ja erilaiset myrkyt aiheuttavat tunnetusti syöpää.”

   Kehrin logiikan mukaan tuo on puppua. Uraanit, radiumit ja plutoniumit eivät voi aiheuttaa samoja DNA-vaurioita eikä siten syöpää:
   ”.. jo pitkään iskostettu ajatusmalli, että DNA:n vauriot aiheuttavat syöpää. Tieteellisesti tarkasteltuna väite on absurdi. Eihän tupakointi voi aiheuttaa jokaisessa keuhkosyöpään sairastuneessa täsmälleen samanlaisia geneettisiä solumuutoksia.”

   Hirtitte ihtennä logiikan köytee.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
  2. Suurin osa lääkkeistä on myrkkyjä ja toimii myrkkyinä, jos niitä annostellaan väärin. Ja toisaalta monet luonnosta löydetyt myrkyt toimivat lääkkeinä, kun niitä annostellaan oikein.

   Miksi syöpää pitäiskään ennaltaehkäisevästi hoitaa sytostaateilla? Jos ei syöpäsoluja ole, ei niitä ole aiheellista lähteä tappamaankaan. Ei siinä mitään Jaakkolaa tarvita sanomaan, taviskin ymmärtää.

   Mutta uskotteko te ihan oikeasti seuraavaa: ”Jo yli sata vuotta sitten arvostettu patologi William Russell löysi ”syöpäloisia solujen sisältä ja ulkopuolelta, joista pienimmät näkyivät vain vaivoin (sen aikaisilla) mikroskoopeilla ja suurimmat olivat punasolujen kokoisia.” Useiden eri syöpätyyppien on siis mahdollista muodostaa etäispesäkkeitä, kun bakteeri tunkeutuu syöpäsoluista ulos ja kulkee verenkierron mukana uusille, otollisille alueille.”

   Muualla Magneettimediassa on kyllä kerrottu, että solut muuttuvat syöpäsoluiksi happamuuden ja hapenpuutteen takia, miksi siis uskotte yhtäkkiä yli 100 v vanhaan juttuun että syöpä on bakteeri? Eihän nämä kaikki teoriat voi yhtä aikaa pitää paikkaansa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tämä R. Webster Kehr:hän on varsinainen monialanero:
  Hän on onnistunut osoittamaan sekä evoluutioteorian että suhteellisuusteorian vääräksi.
  Nyt hänellä on parannus syöpään.
  Fiksuja on nuo mormonit…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Darwinille itselleen vinoiltiin samalla tavalla, hänellä oli siihen vastauskin, joka sopisi tähän, mutta antaa olla.

    Einstein ei rummuttanut mullistavaa teoriaansa, eikä julistanut kumonneensa Newtonin lakeja, löi vain laskelmat pöytään hänen työnsä puhui puolestaan.
    Jos Webster Kehr olisi oikeassa, olisi hänen työnsä tehnyt samoin.

    Tällä hepulla ei ole mitään lääketieteellistä koulutusta(tarkemmin määrittelemättömät tutkinnot matematiikasta ja kirjanpidosta?), nyt sitten hän on huippuluokan syöpätutkija?

    Tässä parjataan lääkäreiden kykyä hoitaa syöpää ja nostetaan esille vaihtoehtoista hoitomuotoja.
    Syöpä koskettaa yleisenä sairautena tavalla tai toisella meistä jokaista.
    Meidän on maallikkoina luotettava johonkin asiantuntijaan asioissa, joissa oma taito ei riitä.
    Tuossa oli eväitä joilla arvioin onko Webster Kehr varteenotettava asiantuntija jos sairastun syöpään vai
    turvaudunko OYS:in lääkäreihin.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Meidän maallikoiden pitäisi mielestäsi luottaa lääkäreihin, jotka ovat asiantuntijoita. Ongelmana on vain se, että lääkärien asiantuntemus on puutteellista. Heidän koulutuksensa perustuu vain lääketehtaitten tukemiin lääkkeisiin. Kuinka he voisivat tietää syöpää parantavista luonnonaineista, jos heitä ei niistä opeteta? Asioista tietämätön kansalainen kyllä luottaa lääkäriin, onhan hänellä vuosien koulutus, varma käytös ja tietämys ja kravattikin on usein kaulassa… Jos syöpä kuitenkin jonain päivänä yllättää, sitten se onkin menoa, jos luottamus on vain myrkyissä ja säteilyssä.

     Historia todistaa, että maailman rikkaimpiin sukuihin kuuluvat Rockefellerit ovat puuttuneet avustuksillaan lääketieteelliseen koulutukseen jo vuosikymmenien ajan. Parantavaa lääkettä ei saa tuoda julkisuuteen. Potilas pitää lypsää rahoistaan hautaan saakka.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Vaimoni sairastui melanoomaan 2004(kirjoitan tämän hänen luvallaan).
      Syöpä leikattiin eikä se uusinut.
      Sytostaatteja tai säteilyä ei käytetty, eikä nykyään käytetä leviämättömään melanoomaan.
      Olemme kiitollisia lääkäreille.

      Olisiko pitänyt popsia pakurikääpää?

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Jussilla on erittäin tn:sti identtinen veren alfa-hemoglobiini simpanssin kanssa. Sen sijaan Teillä molemmilla se eroaa yhden aminohapon verran gorillan hemoglobiinista. Gorilla onkin vähän kaukaisempaa sukua..

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Hei skepot, mikä artikkelissa on sellaista, mikä ei pidä paikkaansa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Pakurikääpä estää syövän leviämistä HT-29 suolistosyöpäsoluissa:
  Phytother Res. 2009 Dec;23(12):1784-9.
  Antitumor activity of water extract of a mushroom, Inonotus obliquus, against HT-29 human colon cancer cells.
  Lee SH, Hwang HS, Yun JW.
  Source: Department of Biotechnology, Daegu University, Kyungsan, Kyungbuk 712-714, Republic of Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19367670

  Pakurikäävän ainesosien syöpää vähentävät ominaisuudet ihmisten syöpäsoluissa ja Balbc/c-hiirten sarkooma 180-soluissa:
  Nutr Res Pract. 2010 Jun;4(3):177-82. Epub 2010 Jun 29.
  Anticancer activity of subfractions containing pure compounds of Chaga mushroom (Inonotus obliquus) extract in human cancer cells and in Balbc/c mice bearing Sarcoma-180 cells.
  Chung MJ, Chung CK, Jeong Y, Ham SS.
  Source: Department of Food Science and Biotechnology, School of Biotechnology and Bioengineering, Kangwon National University, 192-1 Hyoja-dong, Chuncheon 200-701, Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20607061

  Pakurikääpä aiheuttaa solukuolemia melanoomasoluissa B16-F10:
  J Ethnopharmacol. 2009 Jan 21;121(2):221-8. Epub 2008 Oct 25.
  Potential anticancer properties of the water extract of Inonotus [corrected] obliquus by induction of apoptosis in melanoma B16-F10 cells.
  Youn MJ, Kim JK, Park SY, Kim Y, Park C, Kim ES, Park KI, So HS, Park R.
  Source: VestibuloCochlear Research Center and Department of Microbiology, Wonkwang University, Iksan, Jeonbuk 570-749, South Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19041933

  Pakurikääpä estää solujen kasvua sekä aiheuttaa solukuolemia HepG2 hepatooma-soluissa:
  World J Gastroenterol. 2008 Jan 28;14(4):511-7.
  Chaga mushroom (Inonotus obliquus) induces G0/G1 arrest and apoptosis in human hepatoma HepG2 cells.
  Youn MJ, Kim JK, Park SY, Kim Y, Kim SJ, Lee JS, Chai KY, Kim HJ, Cui MX, So HS, Kim KY, Park R.
  Source: Vestibulocochlear Research Center, Wonkwang University School of Medicine, #344-2, Shinyoung-dong, Iksan, Jeonbuk 570-749, Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18203281

  Pakurikäävän syöpää ehkäisevät vaikutukset:
  Int J Med Mushrooms. 2011;13(2):131-43.
  Anticancer effects of fraction isolated from fruiting bodies of Chaga medicinal mushroom, Inonotus obliquus (Pers.:Fr.) Pilát (Aphyllophoromycetideae): in vitro studies.
  Lemieszek MK, Langner E, Kaczor J, Kandefer-Szerszeń M, Sanecka B, Mazurkiewicz W, Rzeski W.
  Source: Department of Medical Biology, Institute of Agricultural Medicine, Lublin, Poland.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22135889

  Pakurikäävästä eristetty inotodioli estää syöpää leviämästä ja aiheuttaa solukuolemia keuhkojen adenokarsinooma A549 solulinjassa:
  Chin J Integr Med. 2011 Mar;17(3):218-23. Epub 2011 Feb 27.
  Effects of inotodiol extracts from inonotus obliquus on proliferation cycle and apoptotic gene of human lung adenocarcinoma cell line A549.
  Zhong XH, Wang LB, Sun DZ.
  Source: Department of Pathology, Jilin Medical College, Jilin, 132013, China
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21359924

  Pakurikäävän immuunipuolustusta lisäävät vaikutukset:
  Mol Cells. 2011 Feb;31(2):165-73. Epub 2010 Dec 22.
  Immunostimulating activity by polysaccharides isolated from fruiting body of Inonotus obliquus.
  Won DP, Lee JS, Kwon DS, Lee KE, Shin WC, Hong EK.
  Source: Department of Bioengineering and Technology, Kangwon National University, Chuncheon, Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21191814

  Pakurikäävän inotodioli estää syöpäsolujen jakautumista ja aiheuttaa apoptoosia (ohjelmoitu solukuolema) vaikuttamalla kaspaasi-3-entsyymien aktiivisuuteen:
  Anticancer Res. 2008 Sep-Oct;28(5A):2691-6.
  Inotodiol, a lanostane triterpenoid, from Inonotus obliquus inhibits cell proliferation through caspase-3-dependent apoptosis.
  Nomura M, Takahashi T, Uesugi A, Tanaka R, Kobayashi S.
  Source:Department of Clinical Pharmacology, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Hokuriku University, Kanazawa, Ishikawa 920-1181, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19035296

  Pakurikäävän polysakkaridien syöpää ehkäisevät vaikutukset:
  Curr Microbiol. 2008 Nov;57(5):454-62. Epub 2008 Sep 16.
  Identification of Inonotus obliquus and analysis of antioxidation and antitumor activities of polysaccharides.
  Song Y, Hui J, Kou W, Xin R, Jia F, Wang N, Hu F, Zhang H, Liu H.
  Source: School of Life Science, Liaoning University, Chongshan Middle Road 66, Shenyang, 110036, People’s Republic of China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18795365

  Pakurikäävän polyfenoli 3,4-dihydroxybenzalacetone (DBL) estää syövän leviämistä ja aiheuttaa apoptoosia:
  Mol Cancer Ther. 2008 Jan;7(1):191-201.
  Identification of a novel blocker of IkappaBalpha kinase activation that enhances apoptosis and inhibits proliferation and invasion by suppressing nuclear factor-kappaB.
  Sung B, Pandey MK, Nakajima Y, Nishida H, Konishi T, Chaturvedi MM, Aggarwal BB.
  Source: Cytokine Research Section, Department of Experimental Therapeutics, The University of Texas M. D. Anderson Cancer Center, Unit 143, 1515 Holcombe Boulevard, Houston, TX 77030, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18202022

  Pakurikäävästä eristetyn endo-polysakkaridin syöpää torjuvat vaikutukset:
  Life Sci. 2006 May 30;79(1):72-80. Epub 2006 Feb 3.
  Anti-cancer effect and structural characterization of endo-polysaccharide from cultivated mycelia of Inonotus obliquus.
  Kim YO, Park HW, Kim JH, Lee JY, Moon SH, Shin CS.
  Source: Department of Biotechnology, College of Engineering, Yonsei University, Shinchon-dong, Seodaemoon-gu, Seoul 120-749, South Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16458328

  Pakurikäävän antimitoottinen vaikutus:
  Boll Chim Farm. 1996 May;135(5):306-9.
  Antimitotic activity of aqueous extracts of Inonotus obliquus.
  Burczyk J, Gawron A, Slotwinska M, Smietana B, Terminska K.
  Source: Department of Pharmacognosy, Silesian Medical Academy, Sosnowiec, Poland.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8942059

  Viimeisen 40 vuoden aikana pakurikäävästä on tehty yli 1600 tutkimusta.
  Täällä voi lukea joitakin tutkimuksia:
  http://www.mychaga.com/scienceresearch.aspx

  Artikkeli pakurikäävästä:
  http://www.jaakkohalmetoja.com/fi/?p=11

  Tässä videolla Jaakko Halmetoja näyttää miten pakurikääpää kerätään luonnosta ja miten siitä valmistetaan teetä:
  http://www.youtube.com/watch?v=0MqT2BRXWWM

  Superfood-guru David Wolfe kertoo pakurikäävästä:
  Osa 1: http://www.youtube.com/watch?v=TfrSBHA3f74

  Osa 2: http://www.youtube.com/watch?v=B9OFiKtL7_o&feature=related

  Daniel Vitalis ja pakurikääpä:
  http://www.youtube.com/watch?v=QhCN3JLpyEw

  Pakurikääpä käsitteleviä sivustoja:
  http://www.raahenseutu.fi/Luonto/1194701490653/artikkeli/pakurikaapa+on+kovan+luokan+rohto.html

  http://luontainenterveys.fi/index.php/tuotteet/pakurikaapa/

  http://www.survivaltopics.com/survival/the-chaga-natures-medicinal-mushroom

  http://www.chagatrade.ru/

  Pakurikääpä estää oksidatiivisia DNA-vaurioita lymfosyyteissä:
  Biofactors. 2004;21(1-4):109-12.
  Chaga mushroom extract inhibits oxidative DNA damage in human lymphocytes as assessed by comet assay.
  Park YK, Lee HB, Jeon EJ, Jung HS, Kang MH.
  Source: Department of Medical Nutrition, Kyunghee University, 1 Hoekidong, Dongdaemoonku, Seoul 130-701, South Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15630179

  Pakurikääpä estää kasvaimen kasvua:
  Boll Chim Farm. 1998 Jan;137(1):13-5.
  The effect of aqueous extracts from Inonotus obliquus on the mitotic index and enzyme activities.
  Rzymowska J.
  Source: Department of Human Genetics, Medical Academy, Lublin, Poland.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9595828

  Tohtori Kirsti Kahloksen Helsingin yliopistossa vuonna 1980-luvulla tekemät tutkimukset todistivat, että pakurikäävällä on anti-virus, anti-sieni ja anti-syöpä ominaisuuksia.

  Lääkinnällisiin tarkoituksiin käytetään vain koivussa kasvavaa pakurikääpää.

  Pakurikäävän kanssa ei saa käyttää yhtäaikaa antibiootteja, penisiliiniä tai suonensisäistä glukoosia,koska ne toimivat pakurikäävän antagonisteina eli vastavaikuttajina. Lisäksi kannattaa huomioida, että jotkut ihmiset ovat allergisia sienille. Täällä lisää mahdollisista haittavaikutuksista:
  http://www.livestrong.com/article/403273-side-effects-of-the-chaga-mushroom/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Pakurikäävästä eristettyjen viiden polysakkaridien antioksidanttista toimintaa:
  Int J Biol Macromol. 2012 Jun 1;50(5):1183-7. Epub 2012 Mar 30.
  Antioxidant activities of five polysaccharides from Inonotus obliquus.
  Huang SQ, Ding S, Fan L.
  Source: College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangdong Province, Guangzhou, China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22484729

  Pakurikäävän antioksidanttiset vaikutukset:
  J Ethnopharmacol. 2005 Jan 4;96(1-2):79-85.
  Antioxidant effect of Inonotus obliquus.
  Cui Y, Kim DS, Park KC.
  Source: Department of Dermatology, Seoul National University, Bundang Hospital, 300 Gumi-Dong, Bundang-Gu, Seongnam-Si, Kyoungki-Do 463-707, Republic of Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15588653

  Pakurikäävän tulehdusta ja kudosvauriokipua estävät vaikutukset:
  J Ethnopharmacol. 2005 Oct 3;101(1-3):120-8.
  In vivo and in vitro anti-inflammatory and anti-nociceptive effects of the methanol extract of Inonotus obliquus.
  Park YM, Won JH, Kim YH, Choi JW, Park HJ, Lee KT.
  Source: Department of Biochemistry, College of Pharmacy, Kyung-Hee University, Dongdaemun-Ku, Hoegi-Dong, Seoul 130-701, South Korea
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15905055

  Pakurikääpä estää oksidatiivisia DNA-vaurioita lymfosyyteissä potilailla, joilla on tulehduksellinen suolistosairaus:
  Biofactors. 2007;31(3-4):191-200.
  Chaga mushroom extract inhibits oxidative DNA damage in lymphocytes of patients with inflammatory bowel disease.
  Najafzadeh M, Reynolds PD, Baumgartner A, Jerwood D, Anderson D.
  Source: Division of Biomedical Sciences, University of Bradford, Bradford, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18997282

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Edellämainitut viestit kertovat surullisesti todellisen syyn miksi Suomen viranomaiset, Evira etunenässä, halusivat kieltää pakurikäävän myynnin Suomessa. Onneksi näin ei lopulta käynyt kun voitiin osoittaa sitä käytetyn jo vuosisatoja. Tämä vain esimerkkinä.

   Lääkäreille olisi alettava maksaa siitä, että ihmiset pysyvät terveinä ja koulutettava heidät uudelleen. Koko ”lääketieteen” koulutus on uudistettava ja tehtävä siitä terveystieteen koulutus.

   Ongelma on, että ihmisten sairastaminen on suuri bisnes. Kuka omistaja ja osakas tappaisi oman bisneksensä? Jakamalla sidosryhmille hieman hyvää saavat ne pidettyä hiljaisina ja myötämielisiä.

   Lisätkää painostusta ja tiedotusta omille poliitikoillenne. Tämä ei ole vain yhden puolueen (Kokoomus) asia, vaan kaikkien on siihen osallistuttava. Onko raha lopulta paras konsultti? Kieltäydymme maksamasta veroina kallista ja tehottomasta sairaan”hoito” järjestelmäämme. Ja sitä vielä käytetään yhtenä tekosyynä kuntien pakkolitoksille. Ne haluavat kerätä kaikki rahamme ja vallan mahdollisimman pienen piirin käsiin.

   Niin Trilateraalikomissio pitää kuulema juuri salaista kokoustaan Suomessa Esko Ahon kutsumana ja miettii uusia juonia päämme ja rahojemme menoksi. Pitäkää itse huolta itsestänne ja toisistanne. Ei anneta periksi perkele. Maailma muuttuu meidän myötä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Juutalainen pankkimafia ja mediausko on ensin ymmärrettävä. On ihan turhaa syyttää Jotain Ahon tapaista pelleä joka ei ehkä todellisuudessakaan ymmärrä juutalaisesta ylivallasta yhtään mitään. Kansainväliset juutalaiset ovat kaiken tämän riiston, harhauttamisen ja laakemafian takana. Kokoomuksen johdossa on valitettavasti heidän kätyreinään sekä avoimesti , salassa , rappareina tai kristillisinä sionisteina.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Pakurikäävän tutkimusnäyttö syöpäkasvaimia vastaan on todellakin niin kiistattoman tehokas ja laaja, että se pitäisi ehdottomasti olla yleisessä tiedossa ja käytössä! Hyvä ”kummajainen”, kun linkitit noita tutkimustuloksia! Toivottavasti se avaa taas muutaman ihmisen silmät! Cancer.fi ei mainitse pakuria sanallakaan. Tuskin kovin moni syöpälääkärikään. Toivottavasti jokainen ymmärtää, että sellaista kääpää, jonka kuka tahansa voi hakea lähimetsästä, ei voida patentoida ja laittaa reseptin taakse apteekkiin. Vai miltä kuulostaisi esim. Pfizer Chaga, 300 e per 20 kapselia? 🙂

  Jos joku miettii, että pakurikääpä nyt on sellainen tyypillinen huuhaa-luontaistuote, joka maksaa ihan liikaa ja jolla vain otetaan hölmöiltä rahat pois, niin kannattaa ottaa huomioon muutama juttu: Pakurikääpä kasvaa koivussa vuosikausia, ennen kuin se on edes jonkin kokoinen. Sitä ei voida kasvattaa eikä tehotuottaa mitenkään. Jokainen kääpä on siis erikseen käsin poimittu. Se on myös melko harvinainen: voi olla, että muutaman tunnin kävelyllä koivumetsässä ei tapaa yhtään pakurikääpää.

  Jokainen voi kokeilla, miten päivittäinen pakuriteen litkiminen kenties vaikuttaa omaan terveyteen. Voi olla, ettei mitenkään, mutta voi myös olla, että joka syksyinen flunssa jääkin tulematta. ”Voi” myös olla jotain hyötyä tiettyjä syöpiä vastaan. Se voi olla paras olemassa oleva lääke melanoomaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Voi olla tai voi olla olematta.
   Varmaa tietoa odotellessa on parasta turvautua hoitoihin, joiden teho on todistettu.
   Tämän hetken tietämyksen mukaan leikkaus on ainoa tehoava hoito melanoomaan.
   Ajoissa tehty leikkaus parantaa potilaan täydellisesti.
   Jos sairautta ei saada pois leikkauksella, voidaan muilla keinoin saada lisää elinaikaa.

   Webster Kehr väittää leikkauksen olevan syöpäpotilaalle vahingollisen.
   Sen sijaan suosittaa mm. ”sähköterapiaa” ja vitamiineja sekä Youngin alkaalidieettiä.
   Tuo on mielestäni rikollista.
   Voi olla tietysti että hän itse uskoo sanomaansa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Olet ”cdcddcd” työntänyt tuota huuhaa propagandaasi aiemmin muillekin foorumeille ja ne on sielläkin todistettu panetteluksi, aivan kuten nyt tuossa Jussin toimittamassa linkissä. Vieläkö sinulle maksetaan tuon moneen kertaan vääräksi todistetun informaation ja panettelujen levittämisestä vai miksi vielä jatkat?

  Koska kaikki lukijat eivät ehkä ymmärrä englantia, niin Dr. Barret on tuomittu oikeudessa väärien tietojen levittämisestä ja toimimisesta Amerikan ruoka- ja lääkehallinnon (FDA) laskuun. ”US court rules that Dr. Barrett is a fraud and FDA front man.” FDA:n johto puolestaan on suuryritysten hallinnoima organisaatio, jonka viittaa kintaalla ihmisten terveydelle, pimittää todellista tietoa ja ajaa vain pienen teollisuuspiirin etuja. Vastaavat organisaatiot toimivat melkein kaikissa länsimaissa samalla tavalla. Rahaa ei jaeta vaihtoehtojen tutkimiseen, sen sijaan panetteluun ja vääristelyyn kylläkin.

  Lääketehtaat ja heidän agenttinsa ovat kautta historien yrittäneet häväistä kampanjoillaan todellisia lääketieteen pioneereja ja auttajia edistääkseen omaa asiaansa. Toimitko sinäkin heidän laskuunsa. Menetät uskottavuutesi, jos sitä vielä oli. Keksi uusi nimimerkki ja yritä uudelleen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. 1920-luvulla jo sähköhoidot kiellettin koska niiden todettiin parantavan sairaita. Sairaaloissa, terveyskeskuksissa ym. ulkomailta johdetuissa ”sairaustaloissa” ne todelliset puoskarit ja konitohtorit on. Vanhuksille ja nuorille syötetään amfetamiinin johdannaisia SSRI pillereitä jotka tekevät ”kemiallisen lobotomian” aiheuttaen suuria trakedioita ja surmaamisalttiutta kanssaeläviä kohtaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Skepot *vaahtoa* juutalaiset *vaahtoa* salaliitto *vaahtoa* aivopesu! [linkki johonkin huuhaa tutkimukseen].

  Olettehan te nyt aika huvittavaa sakkia.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. ”Syöpäsolut kuluttavat 15 kertaa enemmän glukoosia kuin normaalit solut.”

  Tietääkö kirjoittaja, mistä puhuu? Käsittääkseni ei ole olemassa yhtenäistä kokonaisuutta, nimeltä ”syöpäsolut”, jolla olisi aina samanlaiset ominaisuudet, vaan syöpäsolujen ominaisuudet riippuvat alkuperäkudoksesta.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Malignant_neoplasm

  ”ATP-molekyylien tuotannon estää…”

  ATP-molekyylien tuotantoa estää (hidastaa) mm. normaali vanheneminen.

  ”…erityisen monimuotoinen bakteeri, Helicobacter Pylori, jota yleensä löytyy jokaisen ihmisen ruoansulatuskanavasta.”

  H. pylori on bakteeri, joka aiheuttaa mahahaavan. Se voidaan hoitaa antibiootilla. Ainoa syöpä, johon sillä on todistetusti vaikutusta, on mahan adenokarsinooma. Infektioituneen potilaan elinikäinen mahasyöpäriski on 1-2%.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori

  ”…solun sisällä olevan bakteerin, joka muuttaa solun syöpäsoluksi.”

  Jos kehossa on bakteereja, niin kyseessä on tulehdus. Tämä näkyy mm. kuumeen nousemisena. Hoitona on antibiootti.

  ”…C-vitamiinin tapauksessa muodostuu vielä vetyperoksidiakin.”

  Vetyperoksidi on oksidatiivista vauriota aiheuttava radikaali. C-vitamiini SUOJAA solujen vesiliuokoisia osia vetyperoksidilta ja muilta oksidatiivista vaurioita aiheuttavilta yhdisteiltä.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ascorbic_acid

  ”Itse asiassa kehon oma puolustusjärjestelmä on niin kehittynyt ja tehokas, että jos se toimisi kaikilla täydellä teholla koko ajan, ei kellään olisi koskaan syöpää…”

  Tämä on osittain totta muutaman syövän kohdalla. Tosin jotkut syövät syntyvät puhtaasti DNA-vaurioiden pohjalta, eikä immuunijärjestelmä pysty niihin vaikuttamaan. Lisäksi ihmiselle on tyypillistä, että ajan kuluessa solut vanhenevat, jolloin immuunijärjestelmän teho laskee. Vanheneminen taas alkaa heti syntymässä, joten hypoteettista ”täydellä teholla” toimivaa immuunijärjestelmää ei taida olla olemassakaan.

  ”…tai infektiosairauksia.”

  Luonnollinen immuunijärjestelmä toimii hitaammin kuin monet patogeenit, joten aika-ajoin meille puhkeaa infektioita. Immuunijärjestelmän voimakkuuteen toki vaikuttaa kehon yleiskunto. Jos keho on vahva, niin taudin puhkeamiseen vaadittava virusmäärä on suurempi kuin heikolla keholla, mutta silti riittävä määrä virusta pystyy käynnistämään sairaudet. Ei ole olemassa rajaa, jonka jälkeen keho olisi riittävän vahva tuhoamaan äärettömän määrän kaikkia viruksia sairastumatta.

  Hankittu immuniteetti on sen sijaan nopeampi ja voi tuhota viruksen ennen kuin se on ehtinyt aiheuttaa tautia. Hankittua immuniteettiä ei kuitenkaan voida vahvistaa muuten kuin ”opettamalla” sille, millaisia viruksia on olemassa. Tähän on olemassa kaksi tapaa, joko sairastumalla kerran kyseiseen tautiin tai sitten ottamalla vastaan rokotteessa heikennetty virus, joka ei aiheuta taudin oireita, mutta antaa immuunijärjestelmälle mahdollisuuden oppia vastustuskyvyn kyseistä virusta vastaan.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Immunity_%28medical%29

  ”Verenkierrossa leviävät mikrobit voidaan puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti neljän vaiheen hoitomuodolla…”

  Verenkierrossa leviävät mikrobit (=verenmyrkytys) voidaan puhdistaa tehokkaasti yhden vaiheen hoitomuodolla, nimeltä antibiootti. Hellävaraisuuteen ei ole tarvetta, sillä verenmyrkytys on akuutti tila, joka voi hoitamattomana johtaa kuolemaan.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Sepsis

  ”Interleukiinit ja interferonit ovat kuitenkin mestarillisia syöväntappajia.”

  Interleukiinit ja interferonit ovat immuunijärjestelmän viestimolekyylejä, joista useimmilla ei ole mitään tekemistä syöpäsolujen tappamisen kanssa.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Interleukin
  http://en.wikipedia.org/wiki/Interferon

  ”Näin muille soluille ei ole riittävästi glukoosia ja ne voivat huonosti, glukoosin muuttaminen maitohapoiksi vaatii energiaa ja maksassa maitohapoista tuotetaan jälleen glukoosia, mikä vie jälleen energiaa. Tätä glukoosin ja maitohapon kiertoa kutsutaan maitohapposykliksi, eli Cori-kierroksi.”

  Rankassa fyysisessä harjoittelussa verenkierto ei ehdi toimittaa lihaksille riittävästi happea, jolloin ne tuottavat energiansa maitohappokäymisellä. Kirjoittaja varmaan unohti mainita, että Corin sykli tarkoittaa sitä, että normaalisti treenien jälkeen maksa muuttaa maitohapon palorypälehapoksi, jolloin solut voivat hajottaa sen normaalisti mitokondrioissaan, eikä mitään energiaa kulu hukkaan. Lääketieteessä ilmiöstä käytetään lisäksi termiä happivelka.

  ”Lääkintävirastot hyväksyvät lääkkeiksi vain kattavat kokeet läpikäyneet tuotteet, joten suurinta osaa vaihtoehtolääkkeistä myydään ravintolisinä.”

  Tämä on harvinaisen totta. Vaihtoehtolääkkeet eivät juurikaan ole läpikäyneet kattavia kokeita 🙂

  ”Kehon muita terveitä soluja voi myös vahvistaa ja ravita ravinteilla ja kivennäisaineilla”

  Millä kivennäisaineilla? Kaliumilla? Natriumilla? Kloorilla? Eri kivennäisaineilla on keskenään vastakkaisia vaikutuksia. Summanmutikassa valittu kivennäisaine voi heiluttaa elimistön tasapainotiloja mihin suuntaan vain.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. http://www.spingola.com/SpingolaSpecials.html

  24/10 on Ty Bolingerin haastattelu tuola mielenkiintoinen. Siellä on linkki sivuillekin. Delcroixsivuaaa aihetta 2/11 haastateusa. Syöpäbisnes on isoimpia bisneksiä USA:ssa ja maailmallakin. Syöpäviraston johtoporras on mukana lääkebisneksessä ja säteilykonebisneksessä. Tunnetusti yksi syy Hitlerin tuhoamiseen oli se, että hän muun talousuhan rinnalla etsi ja löysi päteviä syöpähoitoja, joita USA:n viranomaiset olivat salailleet jo 1800-luvulta alkaen. Lääketeollisuus ei halua parantaa syöpää, vaan rahastaa siitä maksimaalisesti. Liäksi ihmisten murhauttamisessa syövillä on kysymys eräänlaisesta rituaalimurhaamisesta.

  Lääkäreitä vainotaan ja ajetaan maasta, jos he kapinoivat tai etsivät kunnon hoitoja. Monsanto puolestaan saattoi tehdä jonkun anomuksen FDA:lle ja sitten sen tekijä sai hommia FDA:sta ja pääsi hyväsymään oman selvityksensä. No tämä on näitä elintarvikejättien murhaprojekteja. Juutalaiseliitti haluaa saada kaiken ruokatuotannon ja kaupan kontrollinsa.

  Syöpälääkkeet ja sädehoito aiheuttavat valtavasti uusia syöpiä. Sytostaatit ja sädehoito tappavat yleeensä uhrin ennen syöpäkasvaimen kuolettavaa vaikutusta. Ne ovat täysin tehottomia. Kaikki parantavat keinot ja yrtit pyritään salaamaan ja kieltämään. Tappavia myrkkyjä rokotetaan yhä enemmän ja laitetaan ruokiin lisäaineiden ja torjunta-aineiden / geenimuuntelun muodossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ymmärrän hälykellojen soivan ja kouhotuksen olevan kovaa, kun alka apaljastua se, kuinka Hitler olisi pelastanut lähes jokaisen sukulaisen ja monet lukijat, valtaosan ihmisistä syövältä. Hitlerin vastustajien murhanhimo kohdistuu kaikkiin. Syövän lisäksi ovat tietytsi monet sodat ym. Ei ole kysymys mistään historian tarkastelusta yksinomaan. Tietysti silloinkin juuri kaikki kuolema ja hävitys oli Hitlerin vastustajien syytä ja monilta on kuollut omaisia ja esi-.isiä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Repe: ”Hitler olisi pelastanut lähes jokaisen sukulaisen ja monet lukijat, valtaosan ihmisistä syövältä”
     Kappas, Repe on osittain oikeassa – olisihan Aatu ’pelastanut’ aika monen itäeurooppalaisen – tai muun ’ali-ihmiseksi’luokittelemansa – syövältä tapattamalla tämän paljon ennen kuin uhrille ehtii syöpää kehittyä ..

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Eli se niistä ”kattavista tutkimuksista”, kun murhalahko ne teettää omillaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. En ymmärrä, miksi Obaman ulkomaalaisuudella olisi merkitystä. Tietysti se kielii siitä, että eliitti halusi hänet hinnalla millä hyvänsä. Minusta asiaa ei ole todistettu. Tärkeämpiä juttuja ovat mm. sellaiset, että Obama saattaa olla itse juutalainen ja myöskin se, että 86% juutalaisista äänesti häntä eikä McCainia.

  Silti Trump on tunnettu Israel-mies ja epäuskottava salaliittoteoreetikko. Ilmeisesti Obaman kanssa on toiveita siitä, että Iranin sotaa ei heti ainakaan tulisi. Mormonit ovat juutalaishuijaus ja epäkristittyjä kabbalisteja. Romney on Netanjahun läheinen työtoveri Mossad-firmasta vuodest 1976 lähtien. Obama on kommunisti, mutta Romney hullu monopolikapitalisti, joka pommittaisi Euroopankin, jos Netanjahu käskisi. No ehkä Obamakin. Myös Jouko Piho vaahtosi Obaman syntyperästä ja yritti leimata muslimiksi. Pelkää kai, että Iranin sotaa ei tule.

  Mutta kai se tulee, koska israelilaisille on asiaa jauhettu jo vuodesta 1991 lähtien siellä. Iran on viimeinen maa, jossa ei ole keskuspankkia, joka olisi kytketty juutalaiseliitin systeemeihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Mielestäni tässä on aika hyvä G. Edward Griffinin selkokielinen esitys B17-vitamiinin suhteesta syöpään ja sen syntymiseen.
  http://www.youtube.com/watch?v=BO1yBhzhsXc&feature=plcp
  Tämä noin tunnin mittainen filmi on tekstitetty Englanniksi. Ajan puutteen vuoksi en ole kerinnyt tekstittämään tuota Suomeksi. Löytyisikö halukkaita tekstittäjiä? Työ on teknisesti helppoa Subtitle Edit -ohjelmalla. Lähetän halukkaan sähköpostiin Englannin kielisen sbv-tiedoston, jota Subtitle Edit -ohjelma ymmärtää….

  email:

  http://www.youtube.com/watch?v=r0bTJuC47MI&feature=plcp
  ”SYÖPÄVIRUKSET TAPPAVAT HITAASTI JA KALLIISTI LÄÄKETIETEELLISEN HALLINNON KAUTTA.”
  ”AMERIKKA PERI HITLERIN BIOLOGISTEN ASEIDEN OHJELMAN JA KISSINGER TIESI SIITÄ!”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Kaipa se peri, mutta sillä oli itsellään myös kaikenlaista vastaavaa. Iso juttu oli se, että amerikkalaiset saivat Saksan atomipommit. Muuten ei olisi ollut mitä pudottaa japaniin. Juutalaisista tiedemiehistä ei ollut pommien tekijöiksi propagandasta huolimatta.

  Mikähän tuo väläys muuten oli? Oletko niitä Neljänteen valtakuntaan uskovia huuhaamiehiä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. ”Tähän on olemassa kaksi tapaa, joko sairastumalla kerran kyseiseen tautiin tai sitten ottamalla vastaan rokotteessa heikennetty virus, joka ei aiheuta taudin oireita, mutta antaa immuunijärjestelmälle mahdollisuuden oppia vastustuskyvyn kyseistä virusta vastaan.”

  Suosittelen tutustumaan immuunipuolutustuksen alkeisiin sekä rokotteiden historiaan. Isorokkorokkotteet aiheuttavat isorokkoa, poliorokotteet aiheuttavat poliota, MMR-rokotteet aiheuttavat tuhkarokkoa (tämän on jopa IOM myöntänyt), hinkuyskärokotteet aiheuttavat hinkuyskää jne. Lisäksi suosittelen tutustumaan muuhunkin kuin Wikipediaan, jota ei voi pitää kovinkaan luotettavana lähteenä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. ”Suosittelen tutustumaan immuunipuolutustuksen alkeisiin sekä rokotteiden historiaan. Isorokkorokkotteet aiheuttavat isorokkoa, poliorokotteet aiheuttavat poliota, MMR-rokotteet aiheuttavat tuhkarokkoa (tämän on jopa IOM myöntänyt), hinkuyskärokotteet aiheuttavat hinkuyskää jne”

  Immunologian alkeita: Rokotteen idea on tutustuttaa elimistö taudinaiheuttajaan tai sen sukulaisvirukseen siten, että hankittu immuniteetti tuhoaa jatkossa vastaavat virukset ilman, että ne aiheuttavat tautia. Jos rokotteessa käytetään elävää virusta, niin on mahdollista, että se pääsee joillakin rokotetuista aiheuttamaan tautia. Nykyiset rokotteet eivät useimmiten aiheuta tauteja, koska nykyään osataan käyttää heikennettyjä viruksia tai pelkkiä viruksen tukirankoja, joista puuttuu perimä.

  ”Lisäksi suosittelen tutustumaan muuhunkin kuin Wikipediaan…”

  En käytä wikipediaa koskaan ensikäden lähteenä. Sinne linkittäminen vain on vaivattomampaa kuin kirjallisuuteen tai tiettyihin tieteellisiin julkaisuihin, koska sieltä lukijat voivat käydä heti tarkistamassa taustatiedot väitteistäni. Mikäli Wikipedia ei kelpaa, niin vastaavat tiedot rokotteista voi lukea vaikka näistä:

  Cann, A. J., (2012) Principles of Molecular Virology. 5th edition. Sivut 201-204. Prevention and therapy of virus infections.
  Prescott, Harley, Klein, (2005) Micoriobolgy. 6th edition. Sivut 740-744: 33.1 Vaccines and immunizations.
  Huovinen, P., Meri, S., Peltola, H., Vaara, M, Vaheri, A., Valtonen, V., (2005) Mikrobiologia ja immuunisairaudet. Kirja I. 1. painos. Sivut 732-733: Soluvälitteinen immuniteetti ja rokotteet.

  ”…jota ei voi pitää kovinkaan luotettavana lähteenä.”

  Englanninkielinen Wikipedia on yksi maailman luotettavimmista nettisivuista, koska kuka tahansa pystyy päivittämään sitä, mutta sinne ei hyväksytä tietoa, jota ei ole kunnolla lähteistetty. Ajoittain sielläkin voi olla väärää tietoa, mutta ne poistetaan erittäin nopeasti.

  Ymmärrän tietenkin, että vaihtoehtototuuksien kannattajat eivät arvosta Wikipediaa, koska siellä erilaisia väitteitä ja uskomuksia tarkastellaan objektiivisesti ja lähteineen.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine_controversies

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. No jo on vimeisen päälle kusipää, jos vakavalla naamalla väittää elävänsä Wikipedian varassa ja uskovansa sen olevan luotettava. Vielä enemmän hullu, jos oikeasti uskoo näin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Nää Repe-reppanan trollaukset vois filtteröidä täältä sivustolta jotenkin. Maksettu propagandisti kun on. Tai ainakin hyvin surullinen mentaalitapaus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. ”Rokotteen idea on tutustuttaa elimistö taudinaiheuttajaan tai sen sukulaisvirukseen siten, että hankittu immuniteetti tuhoaa jatkossa vastaavat virukset ilman, että ne aiheuttavat tautia.”

  Rokotteiden idea on tuottaa vasta-aineita. Kuten moni tietää, vasta-aineiden muodostuminen tai hankittu immuniteetti ei ole sama asia kuin immunisointi.
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3116

  http://therefusers.com/refusers-newsroom/staph-vaccine-linked-to-multiorgan-failure-and-death-medscape/

  ”Ajoittain sielläkin voi olla väärää tietoa, mutta ne poistetaan erittäin nopeasti.”

  Olet oikeassa. Esim. vaihtoehtoisten syöpähoitojen pioneerin Max Gersonin tapaus osoittaa, että kaikki arveluttava tieto poistetaan. Gersonin tyttärenpoika Howard Straus laittoi Wikipediaan kaiken hallussaan olevan materiaalin Gersonin tutkimuksista lähdeviitteineen. Kuukauden sisällä materiaali leimattiin epäluotettavaksi, liitevalokuvat poistettiin ja todennettavat faktat muuttuivat väitteiksi. Linkit, lähdeviitteet ja muut poistettiin ja tilalle laitettiin Amerikan Syöpäyhdistyksen (ACS) ja Kansallisen Syöpäinstituutin (NCI) linkkejä, joissa kritisoidaan Gersonin terapiaa. Eräs toinen Gersonin terapiaa käsitellyt Wikipedia-sivu poistettiin kokonaan.

  http://gerson.org/gerpress/

  http://www.organiclifestylemagazine.com/issue-13/max-gerson-persecuted-for-curing-cancer-naturally.php

  http://www.healingcancernaturally.com/index-treatment-gerson.html

  Youtubesta löytyy dokumentti nimeltään The Gerson Miracle:
  http://www.youtube.com/watch?v=GpVJSnxGw4U

  Löytyy myös täältä kokonaisena:
  http://www.youtube.com/movie?v=sbIixJI_oa4&feature=mv_sr

  Aihetta käsittelee myös dokumentti Dying To Have Known:
  http://www.youtube.com/watch?v=gSlO5WuL4-4

  Löytyy myös täältä kokonaisena:
  http://www.youtube.com/movie?v=DoUl7F7dWdE&feature=mv_sr

  Japanilainen lääkäri Yoshihiko Hoshino paransi oman maksaan levinneen suolistosyöpänsä Gersonin terapialla:

  Mayo-klinikan lääkäri kieltäytyi haastattelusta:

  Tämä mies parani eturauhassyövästä Gersonin terapialla:
  http://www.youtube.com/watch?v=PDx8Vf4f1EE

  Tämä mies paransi melanoomansa Gersonin terapialla:
  http://www.youtube.com/watch?v=gqnQ0bMlcpU&feature=related

  Muita Gersonin terapian kokeneita:

  Lisää Gersonin terapian kokeneita:
  http://www.youtube.com/watch?v=C_Fp3jJo9lQ&feature=related

  Gersonin terapiaa käsittelevä kirja:
  http://www.whale.to/cancer/ferrellgerson.pdf

  Jay ”Juiceman” Kordich sairastui virtsarakon syöpään vuonna 1948. Hän aloitti hoidot Gersonin klinikalla ja pian hänen vointinsa alkoi kohentua. Hoitoihin kuuluivat mm. suuret määrät omenaporkkanamehua. Hän juo edelleen joka päivä erilaisia mehuja.
  http://www.jaykordich.com/

  Tässä Juiceman näyttää, miten maksa puhdistetaan:

  Tässä hän tekee kaali/porkkana/sellerimehua, joka parantaa vatsahaavan:
  http://www.youtube.com/watch?v=OBuIiviFH2Q

  Lisää Gersonin terapiasta:
  http://www.gersonmedia.com/

  http://gersontherapy.eu/therapy/max_gerson

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. ”Rokotteiden idea on tuottaa vasta-aineita.”

  Vasta-aineiden avulla elimistö tuhoaa patogeenejä. Vasta-aineita tiettyä virusta vastaan tuottava elimistö on immuuni kyseiselle virukselle.

  ”vasta-aineiden muodostuminen tai hankittu immuniteetti ei ole sama asia kuin immunisointi.”

  No kerro sitten, mitä on immunisointi 😉

  ”Max Gersonin tapaus osoittaa, että kaikki arveluttava tieto poistetaan…”

  Ei wikipediasta poisteta arveluttavaa tietoa, mutta riittämättömästi perustellut väitteet asetetaan kontekstiinsa. Max Gersonin terapiasta on olemassa ainoastaan anekdoottisia todisteita, eli yksittäisten ihmisten kokemuksia. Annan esimerkin, miksi anekdoottinen todiste ei riitä ilmiön kuvaamiseen:

  Fakta1: Herra X poltti tupakkaa. Herra X kuoli 50-vuotiaana keuhkosyöpään.
  Fakta2: Herra Y polttaa tupakkaa. Herra Y on 100-vuotias ja edelleen hengissä.

  Herra X:n kuolema on anekdoottinen todiste sille, että tupakoitsijat kuolevat 50-vuotiaina keuhkosyöpään. Herra Y:n elossaolo on anekdoottinen todiste sille, että tupakoitsijat elävät 100-vuotiaiksi.

  Koska johtopäätökset ovat ristiriitaisia, ei anekdoottinen todiste voi riittää selitykseksi siitä, mikä on totta. Sen sijaan anekdoottisten todisteiden perusteella voidaan tehdä hypoteeseja:

  Hypoteesi: Herra X kuoli poikkeuksellisen nuorena. Ehkä tupakka on osasyy hänen kuolemaansa.

  Hypoteesin jälkeen otetaan käyttöön tieteellinen metodi. Siinä esimerkiksi havainnoidaan satunnaisotannalla valittua ihmisryhmää ja tarkkaillaan heidän tupakoimistaan. Jos taas väestötasolla yhteyttä tupakan ja syöpäkuolleisuuden välillä ei ilmene, täytyy hypoteesi todistaa virhepäätelmäksi. Tämä on yleensä kriittinen vaihe, joka erottaa tieteellisen ajattelun mututuntumasta. Ikävä kyllä tiedemaailmaan eksyy silloin tällöin yksilöitä, jotka eivät osaa päästää irti hypoteesistaan, vaikka se osoittautuisi virheelliseksi. Mutta takaisin tupakkaesimerkkiin. Väestötasolla on tehty epidemiologinen havainto, että tupakoitsijat kuolevat muita useammin keuhkosyöpään.

  Teoria: Tupakka lisää riskiä sairastua kuolettavaan syöpään.

  Tämän jälkeen solu-, ja eläinmalleilla, jne. voidaan etsiä ilmiön syitä, jolloin teoria tarkentuu. Jos jostain tulee todisteita sen puolesta, että tupakka sairastuttaa vain joitakin ihmisiä tai tupakan sijaan tupakoitsijoilla olisikin joku toinen aiheuttaja syövälle, niin teoriaa pitää muuttaa.

  Sen sijaan Max Gersonin ajatukset ovat jääneet anekdoottiselle tasolle. Testattaessa objektiivisesti niille ei ole löytynyt pohjaa. Siksi niitä ei voida kirjoittaa Wikipediaan faktoina.

  ”*linkkejä videoihin*”

  Tiedätkö, olen ilahtunut, että tarjoat linkkejä tietolähteisiisi. Se antaa toivoa, että pystyt ehkä myös punnitsemaan väitteitä objektiivisesti. Sinulta vain puuttuvat työkalut arvioida erilaisten todisteiden merkitsevyyttä (toivottavasti luit tämän viestin alkuosan). Ikävä kyllä mainitsemasi lähteet ovat ainoastaan anekdoottisia todisteita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Vastaan kahdessa osassa, jotta ihmiset jaksaisivat lukea.

  Edellisessä viestissäni oli kirjoitusvirhe. Kirjoitin näin:

  ”Jos taas väestötasolla yhteyttä tupakan ja syöpäkuolleisuuden välillä ei ilmene, täytyy hypoteesi todistaa virhepäätelmäksi”

  Tarkoitin, että hypoteesi täytyy TODETA virhepäätelmäksi, sillä jos yhteyttä ei ilmene, niin siitä seuraa, että hypoteesi ON väärä.

  ”omenaporkkanamehua”

  Omena sisältää antioksidantteja ja omenan syöminen vähentää riskiä sairastua yhtään mihinkään. Fakta, jota ei ole kukaan kiistänyt.

  Omena yksin ei kuitenkaan riitä hoidoksi syöpään, sillä ei ole osoitettu, että ihmiset paranisivat sen *ansiosta*. Mehuja juoneet syövästä parantuneet ovat hienoja yksittäistapauksia, mutta entäs ne yksittäistapaukset, jotka kuolevat syöpään mehujen juomisesta huolimatta? Tai paranivat juomalla pelkästään viinaa?

  ”kaali/porkkana/sellerimehua, joka parantaa mahahaavan”

  Mahahaava paranee yleensä itsestään, kunhan maha ei ole liian hapan. Kannattaa välttää kahvia, alkoholia, tupakkaa, suklaata, omenan kuoria ja muita happamia aineita. Mikä tahansa lievästi emäksinen ruoka tai puskuriliuos puolestaan rauhoittaa mahaa. Kaali, porkkana ja selleri lienevät tähän ihan kelvollisia. Mutta mehu ei paranna esimerkiksi palleatyrää.

  Mehun vaikutuksesta H.pylori-infektioon en ole ihan varma. Periaatteessa, jos H.pylori on asidofiili, niin mahan happamuutta vähentämällä olosuhteet voisivat muuttua sille ei-suotuisiksi, jolloin infektiokin voisi ehkä parantua. Mutta: hapoton maha on vaarallinen tila, joka lisää mahasyövän riskiä. Tämän vuoksi H.pylorin häätö saattaa olla turvallisinta tehdä antibiootilla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. ” Testattaessa objektiivisesti niille ei ole löytynyt pohjaa.”

  Mistä tiedät, että oli objektiivinen? Uskot ilmasto- ja holokaustivalehtelijoihin, joista näkee selvästi, että totuudessa ei pysytä koskaan ja ja että ihmiskunnan orjuuttamisen ja murhaamisen ympärillä pyörii kaikki.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. ”Vasta-aineita tiettyä virusta vastaan tuottava elimistö on immuuni kyseiselle virukselle.”

  Jos sairastut tautiin X, niin mistä lääkäri tietää mikä sairaus on kyseessä? Hän lähettää sinut verikokeeseen, josta katsotaan, löytyykö vasta-aineita, jotka ovat tyypillisiä taudille X. Jos vasta-aineita löytyy, lääkäri kertoo sinun sairastavan tautia X. Jos otat rokotteen tautia X vastaan, niin mistä tiedät, että rokote toimii? Siitä, että taudille X tyypillisten vasta-aineiden määrä veressä nousee. Toisin sanoen, luonnollisella tavalla aikaansaatu vasta-aineiden nousu aiheuttaa sairauksia, mutta kun elimistöön työnnetään myrkkyjä ja saadaan näin aikaiseksi samojen vasta-aineiden nousu, oletkin suojattu sairauksilta.

  Vasta-aineiden muodostaminen ei tarkoita immuniteettia.

  ”Ikävä kyllä mainitsemasi lähteet ovat ainoastaan anekdoottisia todisteita.”

  Tarkoitat siis, että videoilla esiintyvät henkilöt kuvittelevat parantuneensa?

  Siinä niitä anekdoottisia todisteita:

  Gerson, M. ”Eine Bromoformvergiftung.” [Bromocol poisoning] Ärztliche Sachverständigen-Zeitung. (Aus der innern Abteilung des Städt. Krankenhauses im Friedrichshain zu Berlin). S. 7, 1910.

  Gerson, M. ”Zur Ätiologie der myasthenischen Bulbarparalyse.” [Concerning the etiology of myasthenic bulbar paralysis] Berl. Klin. Wchnschr. 53:1364, 1916.

  Gerson, M. ”Über Lähmungen bei Diphtheriebazillenträgern.” [On paralyses found in diphtheria carriers] Berl. Klin. Wchnschr. 56(12):274-277, Mar. 24, 1919.

  Gerson, M. ”Zur Ätiologie der multiplen Sklerose.” [Concerning the etiology of multiple sclerosis] Deutsche. Ztschr. f. Nervenh., Leipz. LXXIV, 251-259, 1922.

  Gerson, M. ”Über die konstitutionelle Grundlage von nervösen Krankheitserscheinungen und deren therapeutische Beeinflußung.” [On the constitutional basis of nervous symptoms and their therapeutic influence] Fortschr. d. Med., Berl. 42:9-11, 1922.

  Gerson, M. ”Die Entstehung und Begründung der Diätbehandlung der Tuberkulose. [The origin and rationale of the diet treatment of tuberculosis] Med. Welt. [[NLMID 03776641]], 3:1313-1317, 1929.

  Gerson, M. ”Korrespondenzen: Rachitis und Tuberkulosebehandlung.” [Correspondences in the treatment of rickets and tuberculosis] Deutsche. med. Wchnschr. [[NLMID 0006723]], 55(38):1603, Sep. 20, 1929.

  Gerson, M. ”Phosphorlebertran und die Gerson-Herrmannsdorfersche Diät zur Heilung der Tuberkulose.” [Phosphorus, cod liver oil, and the Gerson-Herrmannsdorfer Diet in the cure of tuberculosis] Deutsche. med. Wchnschr. [[NLMID 0006723]], 56:478-480, Mar. 21, 1930.

  Gerson, M. ”Comment on Wichmann’s article of December 17.” Klin. Wchnschr. 9:693-694, Apr. 12, 1930.

  Gerson, M. ”Einige Ergebnisse der Gerson-Diät bei Tuberkulose.” [Some results of the Gerson Diet in tuberculosis] Med. Welt. [[NLMID 0376641]], 4:815-820, Jun. 7, 1930.

  Gerson, M. ”Grundsätzliche Anleitungen zur ”Gerson-Diät”. [Basic instructions for the Gerson Diet] Münch. med. Wochnschr. [[NLMID 7801802]], 77:967-971, Jun. 6, 1930.

  Gerson, M. ”Erwiderung auf die Arbeit: ‘Die Gründe der Ablehnung der salzlosen Diät durch die Tuberkuloseheilanstalten’ von Prof. O. Ziegler.” [Response to Prof. O. Ziegler’s work: ‘Reasons for the rejection of the salt-free diet by the tuberculosis sanitariums’] Deutsche med. Wchnschr. [[NLMID 0006723]], 57:334-335, Feb. 20, 1931.

  Gerson, M. ”Einiges über die kochsalzarme Diät.” [Some comments on the low-salt diet] Hippokrates. [[NLMID 0413670]], 3:627-634, Mar. 1931.

  Gerson, M. ”Erwiderung auf die Arbeit C. v. Noordens ‘Kritische Betrachtungen über Gerson-Diät insbesondere bei Tuberkulose.’” [Response to C. v. Noorden’s work: ’Critical observations concerning the Gerson Diet in particular regard to tuberculosis’] Med. Klin. Wchnschr. 45:1116-1117, Sep. 9, 1932.

  Gerson, M. ”Blutsenkung bei Diätbehandlung der Lungentuberkulose.” [Sedimentation in the diet treatment of pulmonary tuberculosis] Zeitschr. f. Tuberk. [[NLMID 0216146]], 63:327-337, 1932.

  Gerson, M. ”Einige Resultate der Diättherapie bei Kavernen nach vorausgegangener chirurgischen Behandlung.” [Some outcomes of the diet therapy with ‘Kavernen’ following prior surgical treatment] Verhandl. d. deutsche Gesellsch. f. inn. Med. Kong. 44:222-224, 1932. [Translator’s note: ‘Kavernen’ are small cavities in the tissue found in advanced stages of pulmonary tuberculosis]

  Gerson, M. ”Diätbehandlung bei Migräne und Lungentuberkulose.” [Diet treatment of migraine and pulmonary tuberculosis] Wiener Klin. Wchnschr. [[NLMID 21620870R]], 45:744-748, Jun. 10, 1932.

  Gerson, M. ”Psychische Reaktionen während der Gerson-Diät bei Lungentuberkulose.” [Psychological reactions during the Gerson Diet in pulmonary tuberculosis]. Psychotherapeut. Praxis. 1:206-213, Dec. 1934.

  Gerson, M. ”Unspezifische Desensibilsierung durch Diät bei allergischen Hautkrankheiten.” [Nonspecific desensitization by means of diet in allergic skin diseases] Dermat. Wchnschr. [[NLMID 0232054]], 100:441, Apr. 20, 1935.

  Gerson, M. ”Unspezifische Desensibilsierung durch Diät bei allergischen Hautkrankheiten.” [Nonspecific desensitization by means of diet in allergic skin diseases] Dermat. Wchnschr. [[NLMID 0232054]], 100:478, Apr. 27, 1935.

  Gerson, M. ”Bemerkungen zum Aufsatz von Neumann, ‘Ernährung der Tuberkulösen.’” [Comments to Neumann’s paper, ‘Feeding of the tubercular patient’] Wien. Klin. Wchnschr. [[NLMID 21620870R]], 48:272-273, Mar. 1, 1935.

  Gerson, M. ”Rückbildung von Entzündungen bei Gerson-Diät unter besonderer Berücksichtigung der Tuberkulösen Entzündung.” [Regression in inflammations with the Gerson Diet with special consideration of the tubercular inflammation] Wien. Klin. Wchnschr. [[NLMID 21620870R]], 48:847-853, Jun. 21, 1935.

  Gerson, M. ”Anmerkung zur obigen Ausführung von W. Newmann.” [Notation to the preceding comments by W. Newmann] Wien. Klin. Wchnschr. [[NLMID 21620870R]], 48:1069, Aug. 23, 1935.

  Gerson, M.; von Weisl, W. ”Lebermedikamentur bei der Diättherapie chronischer Krankheiten.” [The administration of liver extract in relation to the diet treatment of chronic illnesses] Wien. med. Wchnschr. [[NLMID 21620870R]], 85:1095-1098, Sep. 28, 1935.

  Gerson, M.; von Weisl, W. ”Flüßigkeitsreiche Kalidiät als Therapie bei cardiorenaler Insuffizienz.” [High fluid and potassium diet as treatment in cardiorenal insufficiency] Münch. med. Wochnschr. [[NLMID 7801802]], 82:571-574, Apr. 11, 1935.

  Gerson, M. ”Feeding the German Army.” New York State J. Med. [[NLMID 0401064]], 41(13):1471-1476, Jul. 1, 1941.

  Gerson, M. ”Some aspects of the problem of fatigue.” Med. Record. 156(6):341, 1943.

  Gerson, M. ”Dietary considerations in malignant neoplastic disease; preliminary report.” Rev. Gastroenterol. [[NLMID 20130250R]], 12:419-425, Nov.-Dec. 1945.

  Gerson, M. ”Case histories of ten cancer patients: clinical observations, theoretical considerations and summary.” National Archives, Center for Legislative Archives, Rec. Grp. 46, Rec. US Senate, Papers Relating to Specific Bills and Resolutions, S.1875, 79th Cong., 2nd Session. Box 110, 8E2 24/14/4, Jul. 1946.

  Gerson, M. ”The Jew and Diet.” The Jewish Forum, New York City, Apr. 1948.

  Gerson, M. ”Effects of combined dietary regime on patients with malignant tumors.” Exper. Med. & Surg. [[NLMID 0435437]], 7:299-317, Nov. 1949

  Gerson, M. ”Theorie der diätetisch-medikamentösen Krebs-Behandlung.” [Theory of the dietetic-medication cancer treatment] Der Wendepunkt. Zürich, Switzerland, XXVI(12):379-386, Nov. 1949.

  Gerson, M. ”Kein Krebs bei normalem Stoffwechsel; Ergebnisse einer speziellen Therapie.” [No cancer in normal metabolism; results of a special therapy] Med. Klin. [[NLMID 0376637]] 49(5):175-179, Jan. 29, 1954.

  Gerson, M. ”Krebskrankheit, ein Problem des Stoffwechsels.” [Cancer, a problem of metabolism] Med. Klin. [[NLMID 0376637]], 49(26):1028-1032, Jun. 25, 1954

  Gerson, M. ”Zur medikamentösen Behandlung Krebskranker nach Gerson.” [On the medication treatment of cancer patients after Gerson] Med. Klin. [[NLMID 0376637]], 49(49):1977-1978, 1954.

  Gerson, M. ”A New Therapeutical Approach to Cancer.” Herald of Health, Apr. 1957.

  Gerson, M. ”Cancer – Reflected Symptom of Abnormal Metabolism.” Let’s Live Magazine, Los Angeles, CA, 1957.

  Gerson, M. ”The cure of advanced cancer by diet therapy: a summary of 30 years of clinical experimentation.” (lecture given in 1956) Physiol. Chem. Phys. [[NLMID 0202364]],10 (5):449-464, 1978.

  Gersonin terapiaan liittyviä tutkimuksia:

  http://www.doctoryourself.com/bib_gerson_therapy.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Laitetaan vielä nämäkin.

  ”Although Gerson used caffeine enemas primarily to facilitate excretion of toxic wastes, especially from necrosing tumors, we now realize that these enemas also promoted the absorption of vitamin A, a process requiring the action of bile acids (Simone, 1943, 64). Thus the enemas that brought ridicule from Gerson’s enemies actually enabled his patients to use the enormous amounts of vitamin A which his diet provided (recently estimated at about 100,000 IU daily: see Seifter, 1988). Vitamin A, in turn, plays a vital role in immune function, perhaps by causing the helper cells to induce the production of interleukin-2, or by causing killer cell precursors to activate cytotoxic mechanisms, or by causing suppressor T cells to eliminate down regulation (Keusch, 1983, 330-331).”

  ”Since 1984 a modified form of Gerson’s therapy has been in use at the Second Department of Surgery of the Krankenhaus in Graz, Austria. Omitting liver juice and niacin, using thyroid only in hypothyroid patients, and limiting caffeine enemas to two per day, Peter Lechner and his colleagues, all of them surgeons, have been testing the Gerson method as an adjunct, often with chemotherapy or radiation, in 60 post-operative cancer patients, male and female, ranging in age from 23 to 74, and representing many different forms of cancer. By pairing each patient who was willing to use the Gerson method (GP) with one of similar age and condition who chose not to try it (NGP) and observing the comparative progress of the disease in the two groups over a four-year period, Lechner and his colleagues have approximated a controlled study of admittedly imperfect structure (Lechner, 198 7).”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. ”Jos sairastut tautiin X, niin mistä lääkäri tietää mikä sairaus on kyseessä? Hän lähettää sinut verikokeeseen, josta katsotaan, löytyykö vasta-aineita, jotka ovat tyypillisiä taudille X. Jos vasta-aineita löytyy, lääkäri kertoo sinun sairastavan tautia X. Jos otat rokotteen tautia X vastaan, niin mistä tiedät, että rokote toimii? Siitä, että taudille X tyypillisten vasta-aineiden määrä veressä nousee. Toisin sanoen, luonnollisella tavalla aikaansaatu vasta-aineiden nousu aiheuttaa sairauksia, mutta kun elimistöön työnnetään myrkkyjä ja saadaan näin aikaiseksi samojen vasta-aineiden nousu, oletkin suojattu sairauksilta.”

  Öööh… Tiedätkö, mitä vasta-aineet tekevät sen lisäksi, että niitä mitataan verestä? 🙂

  Lisäksi unohdit vastata, kun kysyin sinulta, mitä on immunisointi.

  ”Siinä niitä anekdoottisia todisteita:
  *Gersonin henkilökohtainen julkaisuluettelo kokonaisuudessaan*”

  Kaikki julkaisut ovat melko vanhoja, joten en pääse niihin käsiksi Pubmedin kautta. Ainut, mistä sain auki edes abstraktin, oli tuo listalla viimeisenä näkyvä 1956-vuonna pidetyn luennon printti vuodelta 1978. Millä tavoin pääsit lukemaan noita artikkeleja itse artikkeleita?

  Otsikoista näkyy se, että Gersonin terapiasta käytiin jonkin verran keskustelua keskustelua 1930-luvun alussa. Aika moni alkupään julkaisuista näyttää olevan vastineita sen ajan tutkijoille, jotka suhtautuivat Gersonin terapiaan kriittisesti. Tämän jälkeen aika moni julkaisuista koskee tuberkuloosia, joka on antibioottihoidon ansiosta nykypäivänä melko harvinainen. Oikeastaan syöpäkysymyksen kannalta ainoat mahdollisesti merkittävät ovat nämä (joukossa oli myös pari case-study-tyyppistä julkaisua, mutta edellisessä viestissä mainituista syistä en ole kiinnostunut niistä):

  Gerson, M. ”Dietary considerations in malignant neoplastic disease; preliminary report.” Rev. Gastroenterol. [[NLMID 20130250R]], 12:419-425, Nov.-Dec. 1945.

  Gerson, M. ”Effects of combined dietary regime on patients with malignant tumors.” Exper. Med. & Surg. [[NLMID 0435437]], 7:299-317, Nov. 1949

  Gerson, M. ”Krebskrankheit, ein Problem des Stoffwechsels.” [Cancer, a problem of metabolism] Med. Klin. [[NLMID 0376637]], 49(26):1028-1032, Jun. 25, 1954

  Gerson, M. ”Zur medikamentösen Behandlung Krebskranker nach Gerson.” [On the medication treatment of cancer patients after Gerson] Med. Klin. [[NLMID 0376637]], 49(49):1977-1978, 1954.

  Toistaiseksi en ole saanut näitä auki, joten en pysty vielä kommentoimaan. Mikäli tästä puuttuu joku mielestäsi olennainen julkaisu, niin nosta se toki esiin, niin pyrin tutustumaan siihenkin.

  ”Gersonin terapiaan liittyviä tutkimuksia:
  http://www.doctoryourself.com/bib_gerson_therapy.html

  Kaikki artikkelit ovat peräisin 30-luvulta, joten näiden käsiinsä saaminen ei onnistu ihan helposti.

  Tuossa tarjoamassasi listassa on niin paljon tutustuttavaa, joten ymmärtänet, etten pysty kommentoimaan sitä kovinkaan laajasti tältä istumalta. Palaan asiaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Se kiihko, millä tietyt henkilöt säännöllisesti vastustavat virallisesta koululääketieteestä poikkeavia asioita, niiden tutkimista ja tulosten julkistamista sekä levittävät jopa oikeudessa panetteluiksi todistettuja juoruja on selvä tae siitä, että meiltä yritetään pimittää jotakin tärkeää.

  Ilman omaa intressiä he tuskin viitsisivät organisoidusti päivystää netin sivustoja. Etenkin tällaisia.

  Mutta ei hätää, virkamies, tuo lääkäreiden ja lääketehtaiden viimeinen tuki on saanut neronaleimauksen. Poistetaan mausteet ja mahdollisesti terveysvaikuteiset ruuat ihmisten ulottuvilta apteekkeihin. Ensiksi ne on luetteloitava. http://www.adressit.com/ei_mausteita_tai_ruokaa_laakeluetteloon

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jotkut vahtaavat päivittäin BB-roskaa ja viettävät pitkät tovit naamakirjaa päivittäen ja selaten.
   Jotkut toiset tykkäävät viettää vapaa-aikaansa heittelemällä kapuloita huuhaamyllyn rattaisiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ja vielä motiivista: todellakin maailma mielestäni muuttuu huonompaan suuntaan, jos
    lääketieteen kehittämiä hoitoja aletaan korvaamaan puoskaroinnilla.
    Näissä artikkeleissa tympii juuri eniten lääketieteen ja lääkärien parjaaminen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Virkamiehet palvelevat juutalaisdiktatuuria kuten täysin juutalaisten taskussa olevat saappaannuolijapoliitikot. Juutalaiset haluavat kontrolliinsa lääkebisneksen ja elintarviketeollisuuden, ruoantuotannon ym. myös määräysvallan kaikkeen, mitä syömme ym. Tässä ei ole kyse vain rahastamisesta ja vallasta. Muistamme, kuinka heidän pyhät opetuksensa opettavat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. ”Öööh… Tiedätkö, mitä vasta-aineet tekevät sen lisäksi, että niitä mitataan verestä?”

  Muodostavat aineita vieraita aineita vastaan? Mutta immuunipuolustus on paljon muutakin
  kuin vasta-aineiden muodostumista. Vasta-aineiden muodostuminen rokotteiden jälkeen
  ei ole todiste rokotteiden toimivuudesta. Tiedätkö mikä on IgA?

  Tiedätkö mitä ovat autovasta-aineet? Koirilla tehdyssä tutkimuksessa vain rokotetuilla koirilla esiintyi autovasta-aineita:
  http://vonhapsburg.homestead.com/haywardstudyonvaccines.html

  ”Tämän jälkeen aika moni julkaisuista koskee tuberkuloosia, joka on antibioottihoidon ansiosta nykypäivänä melko harvinainen.”

  Gerson tuli ensin tunnetuksi tuberkuloosihoidoistaan. Gerson ei aluksi halunnut hoitaa syöpäpotilaita, koska ei ollut varma hoidon tehosta. Gerson paransi Albert Schweitzerin diabeteksen, Schweitzerin vaimon tuberkuloosin ja Schweitzerin tyttären ihosairauden ruokavaliolla.

  “I see in Dr. Max Gerson one of the most eminent geniuses in medical history.”
  – Nobel Laureate Albert Schweitzer, M.D.

  ”I know of one patient who turned to Gerson Therapy having been told she was suffering from terminal cancer and would not survive another course of chemotherapy. Happily, seven years later, she is alive and well. So it is vital that, rather than dismissing such experiences, we should further investigate the beneficial nature of these treatments.”
  — H.R.H. Charles, Prince of Wales

  Lisää anekdoottisia todisteita:

  http://www.gersonhawaii.us/curedcancers1.html

  http://www.youtube.com/watch?v=9JfVL2u4bu4

  http://www.youtube.com/watch?v=sNoeaSTnDR4

  Edellisestä viestistäni puuttui linkki sitaatteihin:
  http://gerson-research.org/docs/WardPS-1988-1/index.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. ”Muodostavat aineita vieraita aineita vastaan? Mutta immuunipuolustus on paljon muutakin kuin vasta-aineiden muodostumista.”

  Vasta-aineet aktivoivat näitä ”muita osia” taudinaiheuttajia vastaan (sen lisäksi, että ne itse estävät taudinaiheuttajia kulkemasta soluihin ja joskus myös tuhoavat niitä ja neutraloivat niiden tuottamia toksiineja).

  ”Vasta-aineiden muodostuminen rokotteiden jälkeen ei ole todiste rokotteiden toimivuudesta.”

  Vasta-aineiden muodustumista ei käytetäkään todisteena sille, että rokotteet toimivat. Rokotteiden toimivuudesta riittää todisteeksi se, että rokotetut henkilöt eivät sairastu kyseiseen tautiin. Vasta-aineita käytetään todisteena sille, miten ja miksi rokotteet toimivat.

  ”Tiedätkö mikä on IgA?”

  IgA on pääasiassa limakalvoilla toimiva immunoglobuliini. Se synnyttää ensivasteen ulkoisia taudinaiheuttajia kohtaan. Jos tauti on tuttu (esim. aikaisemmin sairastettu tai rokotettu) ja immuunijärjestelmän kunto on hyvä (esim. nuori henkilö, ei yleistilan laskua) ja taudinaiheuttajan määrä on kohtalainen, niin IgA:n ansiosta tauti pysähtyy jo limakalvolle eikä pääse syvemmälle.

  (IgE puolestaan liittyy allergioihin, jos tarkoitit sitä)

  ”Tiedätkö mitä ovat autovasta-aineet?”

  Autovasta-aine on ihmisen omia rakenteita vastaan kohdistunut vasta-aine. Autoimmuniteettia tavataan eniten niissä maissa, joissa on puhdasta ja joissa lapsikuolleisuus on matala. Syiksi on epäilty rokotteita, antibiootteja, imureita ja sisävessaa.

  ”Koirilla tehdyssä tutkimuksessa vain rokotetuilla koirilla esiintyi autovasta-aineita:”

  Mainitsemasi koiratutkimus on varmaan tehty (en löytänyt alkuperäisjulkaisua), mutta ottaen huomioon, että rokotteiden ansiosta meillä ei ole isorokkoa, tuhkarokkoa, kurkkumätää, poliota, hepatiitti A:ta ja B:tä, ym. on autoimmuunitaudin puhkeamisen kasvanut riski ihan hyvä vaihtokauppa.

  Lisäksi tästä koiratutkimuksesta ei voi mitenkään päätellä, että ihmisen autoimmuunitaudit johtuvat aina rokotteista, sillä autoimmuunitaudeiksi nykyisin tunnettuja tauteja on kuvattu ihmisellä jo aikana ennen rokotteiden keksimistä… (esim. diabetes tunnettiin jo antiikin aikana)

  Mahdollisesti rokottaminen voi laukaista autoimmuniteetin (kuten esim. edellisvuoden viallinen influenssarokote teki pienellä osalla rokotetuista), mutta edelleen se on mielestäni ihan hyvä vaihtokauppa matalasta lapsikuolleisuudesta ja korkeasta elinajanodotteesta.

  ”…Gerson…”

  Kysyin edellisessä viestissä, että miten pääsit käsiksi alkuperäisjulkaisuihin? Ne eivät oikein tahdo aueta Pubmedillä, koska ovat niin vanhoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. ”Vasta-aineita käytetään todisteena sille, miten ja miksi rokotteet toimivat.”

  Edelleenkään vasta-aineiden muodostuminen rokotteiden jälkeen ei ole todiste rokotteiden toimivuudesta. Ihmisen immuunijärjestelmä on paljon monimutkaisempi asia, kuin pelkkä vasta-aineiden muodostuminen. Rokotteilla ohitetaan ihmisen luonnoliset puolustustekijät, joita löytyy mm. ihosta, hengitystie-elimistä ja ruoansulatuskanavasta. Rokotteilla yritetään jäljitellä sairauksien syntyä, jotta syntyisi samanlainen immuunivaste, kuin luonnollisesti sairastamalla. Paitsi että tässä on yksi ero. Sairaudet eivät luonnollisella tavalla synny injektoimalla.

  ”IgA on pääasiassa limakalvoilla toimiva immunoglobuliini.”

  IgA on ensimmäinen puolustuslinja, joka auttaa vähentämään tarvetta aktivoida elimistön muita immuunipuolustustekijöitä. Tämä puolustuslinja toimii eri tavalla kuin se puolustuslinja, joka aktivoituu injektion seurauksena. Myrkkyjen työntäminen elimistöön on epänormaalia.

  Kuten sanottu, immuunijärjestelmä on paljon monimutkaisempi asia. Olet selvästi perehtynyt rokotteisiin,
  joten osaatko kertoa, miten rokotteet vaikuttavat aivojen immuunipuolustusjärjestelmään? Kertoisitko myös, miten rokotteet liittyvät sytokiineihin, kemokiineihin, glutamaattiin ja kinoliinihappoon? Lisäksi kiinnostaisi tietää, mitä mieltä olet rokotteiden sisältämien myrkkyjen kertymisestä aivoihin? Alumiininhan tiedetään kerääntyvän aivojen hippokampuksen alueelle. Ehkä osaat kertoa myös rokotteiden tuottamista tulehduksellista sytokiineista ja sytokiinimyrskyistä. Itseäni kiinnostaa erityisesti Th2-sytokiinit.

  ”Syiksi on epäilty rokotteita, antibiootteja, imureita ja sisävessaa.”

  Toistaiseksi rokotteet ovat vahvimpia ehdokkaita:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10648110

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19544711

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21568886

  Autoimmuunisairauksia rokotteiden adjuvanteista:
  http://lup.sagepub.com/content/21/2/118.full

  Toistuvat immunisoinnit antigeeneilla aiheuttavat systeemistä autoimmuunisairautta:
  http://www.plosone.org/article/info:doi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0008382

  ”Mainitsemasi koiratutkimus on varmaan tehty (en löytänyt alkuperäisjulkaisua), mutta ottaen huomioon, että rokotteiden ansiosta meillä ei ole isorokkoa, tuhkarokkoa, kurkkumätää, poliota, hepatiitti A:ta ja B:tä, ym. on autoimmuunitaudin puhkeamisen kasvanut riski ihan hyvä vaihtokauppa.”

  Kaikki sairaudet olivat kääntyneet jyrkkään laskuun vuosia ennen rokotteita. Tämä on jo yleisessä tiedossa.

  ”Lisäksi tästä koiratutkimuksesta ei voi mitenkään päätellä, että ihmisen autoimmuunitaudit johtuvat aina rokotteista, sillä autoimmuunitaudeiksi nykyisin tunnettuja tauteja on kuvattu ihmisellä jo aikana ennen rokotteiden keksimistä… (esim. diabetes tunnettiin jo antiikin aikana)”

  Joo, diabetesta on ollut kauan, mutta epidemiaksi se yltyi vasta rokotteiden myötä.

  ”Mahdollisesti rokottaminen voi laukaista autoimmuniteetin (kuten esim. edellisvuoden viallinen influenssarokote teki pienellä osalla rokotetuista), mutta edelleen se on mielestäni ihan hyvä vaihtokauppa matalasta lapsikuolleisuudesta ja korkeasta elinajanodotteesta.”

  En puhuisi matalasta lapsikuolleisuudesta kehitysmaiden osalta. Ei auta, vaikka kehitysmaihin viedään vuosittain miljardeilla dollareilla rokotteita. Rokotteistako korkea eliajanodote länsimaissa johtuu? Vai sittenkin parantuineista elinolosuhteista?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. MOI
  Paras luontaistuote minkä minä tiedän on kolloidinen hopeaionivesi.
  Sitä myydään joissain luontaiskaupoissakin ja sen on todettu tuhoavan syöpäsoluja
  näiden lisäksi: kaikki virukset,nisäkkäille haitalliset bakteerit,hiivat,sienet,loiset ym.
  Hopeaionit ovat ihmiselle vaarattomia ja hopeavesi oikein valmistettuna on turvallista
  käyttää lukemattomien sairauksien hoidossa.

  Aloin itse valmistaa hopeaionivettä elktrolyysillä,saadakseni toivottoman sairaalakierteen
  ja toistuvat tulehdukset imusuonissani loppumaan.
  Syksyllä 2011 tein ensimmäisen lasini tätä ihmelääkettä ja sen jälkeen ei meidän perheessä
  olla sairasteltu edes flunssassa ei olla oltu.
  Kirjoitan tästä siksi että haluan levittää oikeaa tietoa hopeaionivedestä olen sillä monenlaisia
  virus ja tulehdustauteja onnistunut parantamaan. Hopeaionien parantava voima on syytä
  ottaa esille,koska antibioottiresistenttien bakteerien määrä on jatkuvassa kasvussa ja tämä on
  tietääkseni ainut lääke,joka tepsii kaikkiin virus ja bakteerisairauksiin.Nyt kun julkista terveydenhuoltoa
  ajetaan alas,niin on siksikin hyvä tietää tällaisen lääkkeen olemassaolosta,sitten kun se antibiootti ei tepsikään tai flunssa on tappavaa sorttia ym..
  Sain kirjoittaa omista kokemuksistani Studio55:een,jos jotakuta kiinnostaa 🙂
  http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1616035/sairas-timo-alkoi-kayttaa-hopeavetta—astma-flunssat-ja-antibiootit-tipotiessaan

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. MOI
  Eli kolloidiselle hopeaionivedelle on annettu suomessakin myyntilupa väärinymmärrysten
  selvittyä.Tässä astutaan lääketeollisuuden varpaille ja olenkin ihmetellyt,kuka maksaa
  ”smurffipapan”näkyvyyden googlessa vuodesta toiseen 🙂

  Argyriaan ym, myrkytykseen sairastuneet,ovat käyttäneet väärin valmistettua hopeavettä!!!
  Jos valmistuksessa käytetään liian voimakasta sähkövirtaa,tai epäpuhdasta hopeaa,tai tislaamatonta,
  likaista vettä,tai katalyyttejä reaktion nopeuttamiseksi,seuraukset voivat olla vakavia.( esim.iho harmaantuu)
  näitä myrkyllisiä yhdisteitä voi muodostua vain väärin tehtyyn hopeaveteen.

  – Silver Nitrate (AgNO3) suom. -hopeanitraatti
  – Silver Bromide (AgBr) -hopeabromidi
  – Silver Sulphadiazine ”SSD” -hopea sulphadiazine
  – Silver Fluoride (AgF) -hopeafluoridi
  – Silver Sulphate (Ag2S) -hopeasulfaatti
  – Silver Carbonate (Ag2CO3) -hopeakarbonaatti

  Viimekuussa olin taas kyselemässä puhdasta hopeaa kultasepältä,ajattelin sitä hankkia lisää ennenkuin
  hinta taas nousee. Järkytyin ,kun kuulin ettei suomesta saa enää puhdasta hopeaa.99,99% hopeaa saisi
  vain erikoistilauksesta 500g erissä yli 1000€ hintaan 🙁
  Jouduin tilaamaan Amerikasta 2mm lankaa 2 feet ja se naamioitiin rakkauskirjeeksi,niin meni tullista
  läpi.Tilaamani puhdas hopea maksoi 38€ yli 100€ lähetykset avataan ja jäävät tulliin.
  2013 alusta tullimääräykset taas tiukkenee ja aion tilata lisää vielä ennen vuodenvaihdetta.
  Tässä linkki ja todistus aitoudesta tulee mukana.
  http://www.freecolloidalsilver.com/Generators—99-99–Wire.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. Mikael Winterin kommentit ovat erinomaisia. Pienen täsmennyksen tekisin syöpäpotilaan metaboliasta. Vaikka syövistä ei voi puhua yleisesti syöpinä kaikissa konteksteissa ja vaikka haluaisinkin sanoa Mangeetti Median kaikkien artikkeleiden olevan täyttä potaskaa, on syöpäsoluilla tiettyjä tunnusomaisia, terveistä (syövättömistä) soluista poikkeavia piirteitä ja edeltävässä Mangeetti Median artikkelissa joitakin ihan oikeita faktoja, vaikkakin lapsellisesti esitettyinä. Glukoosiaineenvaihdunta ON syöpäkudoksessa kiihtynyt, ja sitä käytetään hyväksi myös FDG-PET-kuvantamisessa. Syöpäpotilaan negatiivisen energiatasapainon noidankehään eli kakeksiaan kuuluu se ilmiö, että (koetan selittää kansantajuisesti jotta Mangeetti Median Lukiatkin ymmärtäisivät) nopean kasvunsa vuoksi vähähappisissa syöpäsoluissa energiantuotanto pelaa paljolti maitohappokäymisellä eikä sitruunahappokierron kautta. Syöpäsolu oikeasti on ikään kuin negatiivisella hyötysuhteella toimiva moottori (joka toki on fysiikan lakien mukaan mahdoton). Verrattuna ravinnosta saamaansa energiaan tai ”ATP:n rakennusaineisiin” potilas saa lopulta aina käyttöönsä vähemmän ATP:tä, ja häiriintynyt energia-aineenvaihdunta syöpäsolussa tuottaa hukkalämpöä. Rasva- ja lihaskudosta pilkkoutuu tämän energia-aineenvaihdunnan tarpeisiin, ja samalla vapaiden rasvahappojen määrä veressä nousee. Verrattuna mm. aliravitsemuksesta johtuvaan kakeksiaan, ei glukoosin runsas anto pysäytä tätä rasva- ja lihaskudoksen hajottamisen kautta tapahtuvaa energiantuottoa. Sokerin syöntiä välttämällä ei voi siis pysäyttää syöpää eikä sokerin syöminen kiihdytä sitä. Kyllä syöpäsolut ovat riittävän ovelia saadakseen sokeria aina lisää. Myöskään rasvaa ja proteiinia syömällä ei voi pysäyttää kuihtumista. Syöpäpotilas kuihtuu, väsyy ja 1/3:ssa tapauksista kuolee kakeksiaan – käytännössä häneltä loppuu ATP, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Olen nähnyt sitä käytännössä lukemattomien loppuvaiheen syöpäpotilaiden kohdalla. Osalla heistä ei ole mitään kuvissa näkyviä suuria kasvainmassoja, jotka aiheuttaisivat suoran elinvaurion, eiikä tappavia infektioita tai keuhkoveritulppia, vaan ainoastaan progressiivisesti etenevä kakeksia, jota ei voi pysäyttää millään ellei syöpää saada tapettua. Potilaita kuolee ikään kuin väsymykseen. Elämä hupenee heistä pois.

  Uskomus-vaihtoehto-Mangeettimediahoitoihin uskovaisilla on se virheellinen käsitys, että syöpää voi hoitaa laittamalla verenkiertoon korkeampaa pH:ta ja happea (perustuen siihen, että syöpä muka selviytyy ainoastaan matalassa pH:ssa ja vähähappisessa ympäristössä). Mutta syöpäkudoksista on ihan oikeasti jopa mitattu pH-arvoja, eivätkä ne ole keskimäärin terveitä kudoksia korkeampia. Jos elimistön pH oikeasti nousisi niin paljon, että kasvain ei selviytyisi, eivät totta h****tissä terveetkään kudokset selviytyisi, vaan elimistö menisi alkaloosiin ja huonoon kuntoon. Loppuvaiheen syöpäpotilas voi olla levinneen syövän vuoksi asidoosissa (eli liian hapan) ihan aineenvaihdunnallisista syistä tai esim. laajojen keuhkoetäpesäkkeiden aiheuttaman hengitysvajauksen vuoksi. Vähähappisuus kiihdyttää syövän kasvua edistävien kasvutekijöiden ja muiden viestintämolekyylien eritystä, mutta se ei tarkoita, että hengittämällä syvään ja hitaasti vietäisiin soluihin enemmän happea saati että sillä tapettaisiin syöpä. Itse asiassa hengittämällä liikaa eli hyperventiloimalla henkilö joutuu yliemäksiseen eli alkaloottiseen tilaan (vrt. ed.) ja silloin on aika helkkarin huono olo, testatkaa vaikka jokainen itse siten että hengitätte kiivaasti 30 syvää sisään- ja uloshengitystä minuutissa, kunnes pimenee ja kaadutte ja lyötte päänne. Mangeetti Mediassa julkaistujen artikkeleiden kirjoittajilla (homeopaatit, naturopaatit ynnä muut puoskarit) menee kovin usein munat ja kanat sekaisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kauko Kakesia 2 viikkoa sitten. Millä perusteella leimaat Homeopaatit ja Naturopaatit ynnä muut puoskareiksi. Kyllä moni on avun valitettavasti saanut esim. juuri homeopatiasta, kun lääkrtiede ei ole pystynyt antamaan apuaan. Kai sitä ihminen hakee apua sieltä mistä sitä saa. Niin oletko tietoinen että esim. ihan ”oikeaksi”i lääkäriksi lukeneita on myös kouluttautunut homeopaateiksi, sillä perusteella esimerkiksi, että ovat kyllästyneet siihen ettei lääketieteellä oikeasti ole paljonkaan keinoja ihmisten parantamiseksi, niin ja eihän se ole lääketieteen tarkoituskaan. Ja olenpa kuullut homeopaattien saaneen myös hyviä hoitotuloksiakin homeopaattisilla hoidoillaan. Mikäs siinä oikein mättää että se luontaistiede on niin hankala aihe joillekkin. Niin ja tietysti se lääketiede on myös hankala käsite joillekkin. Tarvitseeko näistäkin asioista verissäpäin taistella että kumpi on parempi, annetaan nyt jokaisen hoitaa sairauksiaan niinkuin omaksi parhaakseen näkee, ja kyllähän jokainen on oman itsensä herra ja päättää omasta hoidostaan ihan itse. Kyllä niitä porukoita sille lääketieteellisellekin sektorille aina riittää. Ehkä näissä molemmissa on edes jotain hyvää ainakin jonkun mielestä. Olisipa hyvä saada vielä ihan faktaa tavaraa siitä miksi homeopatia ei muka toimisi. Onhan siitä jo paljon tutkittua tietoa että se toimii!!!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 34. Tällä osoitteella ei muuta, ”PARANNUSKEINOJA-ORGONISAATIO
  Craviola kohdasta http//craviola.fi hyvää tietoa Suomeksi.
  Syövän resepti kirjoitus löytyy aivan kappaleen lopussa Reseptissä esim. matala happipitoisuus, matala hiilihappopitoisuus, matala pH ja soluenergian taso jne. Kun soppaan lisätään vielä tulehdukset, raskasmetallit, kemiallinen kontaminaatio ja ravintoaineiden puutokset, on meillä valmis SYÖVÄN RESEPTI jne. + Monia muita mielenkiintoisia artikkeleita samoilta sivustoilta. Kannattaa tsekata. Edellisissä kirjoituksissa olin laittanut väärin eli Parannuskeinoja org(a)nisaatio kun piti kirjoittaa ORGONISAATIO. Pitäisi nyt löytyä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat