Mikä amerikkalaisia hidastaa?

Maailman kenties tunnetuin trendianalyytikko Gerald Celente, Trends Research-instituutin johtaja, on osunut usein oikeaan ennustuksissaan suurien linjojen maailman tapahtumista.

CNB:n haastattelussa Celente ennustaa muun muassa Yhdysvaltain talouden totaalista romahtamista 9 kuukauden sisällä, ja että talouskriisin korjaamiseksi aiotut elvytystoimet kiihdyttävät romahdusta. Celente arvioi tulossa olevan ruokamellakoita, massatyöttömyyttä, verovallankumousta, autioituvia kauppakeskuksia ja tyhjillään olevia kiinteistöjä sekä uuden, kolmannen puolueen syntyä Yhdysvaltoihin.

•••

Hiljattain julkaistussa artikkelissa Celente pohdiskelee Yhdysvaltain romahduksen syitä ja kyselee, mitkä Amerikan lannisti .

– Oliko syy Pop-Tarts® ja Egg McMuffins® jotka huuhdottiin alasCoke®-limonadilla? The Baconator® Triple, The Whoppers®, The Big Macs®, the $5 Foot-Long Subs…, Celente kirjoittaa.

Voisiko eräs osatekijä Yhdysvaltain romahdukseen olla antibiooteilla silattu, tehdasfarmilla kasvatettu, hormoneilla lihotettu ja gm-muokattu pihviliha ja kala? Voisiko osasyy olla ultraprosessoitu, osittain synteettinen huttu, joka on täynnä keinotekoisia säilöntä- ja lisäaineita, ja jota myydään ruoan nimellä?

Vai onko syy saastuneen ilman ja kemikaaleilla käsitellyn, fluoratun veden? Sekö tappoi yksilön rohkeuden, ylpeyden, intohimon ja itsekunnioituksen? Kemikaalit, joita työnnetään tuhansin tonnein jokaiseen mahdolliseen paikkaan: veteen, ilmaan, maahan?

Kenties syy onkin lääkkeiden, joita on taskut, käsilaukut ja kaapit pullollaan: Lipitor®, Oxycontin®, Xanax®, Celebrex®, Paxil tai Ritalin®, jota pakkosyötetään lapsille? Suuri osa kansakunnasta tallustaa jonkinasteisessa huumaustilassa. Syitä voi olla monia, Celente pohtii.

Valtava määrä erilaisia lääkeaineita – antibiootteja, masennuslääkkeitä, e-pillereitä- on löytynyt juomavedestä, kertoo uutistoimisto ASP.

Miksi ihmiskunta käyttäytyy näin itsetuhoisesti? Celente kysyy.

•••

Celenten mukaan lähes kaikki ihmisen elinympäristössä on liittoutunut tuhoamaan elinvoimaa, itsenäistä ajattelua ja luovuutta: uutiset ja tv:n ohjelmatarjonta, ruoka, lääkkeet, media, elokuvat, musiikki, taide, muoti ja kirjallisuus. Lähes kaikki on samojen tahojen tuotosta ja omistuksessa. Kaikki on valjastettu ohjaamaan ajattelua, uskomuksia ja kulutustottumuksia, tuottamaan voittoa korporaatioille. Kaikki on yhdenmukaistettu, ketjutettu, myyty.

Celenten mukaan suunta on kuitenkin muuttumassa. Hän ennustaa Aitojen Individualistien nousua: luomutuottajat, pienyrittäjät ja käsityöläiset tulevat olemaan avainasemassa. Muutos nousee välttämättömyyden pakosta, ja luo uusia työpaikkoja. Jo nyt takapihat, jotka ennen olivat nurmikolla, kasvavat ruokaa.

Jättiyritysten ja pankkien vastarinta tulee olemaan ankaraa, Celente arvioi, mutta hänen mukaansa ihmiset tulevat löytämään uudelleen perusasiat ja -arvot.

www.lewrockwell.com/celente/celente52.1.html

Gerald Celente on Trends Research-instituutin perustaja ja johtaja ja The Trends Journal-lehden julkaisija. Hän on myös julkaissut teokset Trends 2000 ja Trend Tracking. Celente ennusti oikein myös vuoden 2009 kriisin.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat