Mikä on Demla?

Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.

» Takaisin pääjuttuun

4 kommenttia

 1. Onko Demla muslimien etuoikeusjärjestö?

  Demlan sananvapausvaino on jo pitkän aikaan kohdistunut erityisellä tavalla Koraania ja valeprofeetta Muhammadia kritisoiviin yksilöihin. Yksi tunnetuin poliittisen islamilaisuutta edistävän oikeuslaitoksen ja sen poliittisten toimijoiden pitkäaikaisuhri on varmasti Seppo Lehto. Seppo Lehto on ollut mm. maanpaossa Suomen poliittisen oikeuslaitoksen harjoittaman oikeusmurhavainon vuoksi. Tämä vain siksi, että Seppo Lehto kirjoitti internetsivulla islamilaisen perimätiedon kertovan valeprofeetta Muhammadin yhtyneen 6-vuotiaaseen lapseen.

  Toinen julkisuuteen noussut kohu oli kansanedustaja tohtori Halla-ahon interteksuaalinen vertauskuva blogissaan, jossa hän lainasi sanomalehti Kalevan pääkirjoitusta. Halla-aho esitti identtisen vertauksen pääkirjoituksesta, jossa suomalainen kansakunta saatettiin halventavaan valoon. Halla-aho korvasi suomalaisen kansakunnan muslimeilla ja johan pomppasi tuomio. Muslimit ja islamistit ovat jostain kumman syystä vapaamuurarien ja heidän agenttiensa pyhä lehmä.

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
 2. ”Nimensä Demla sai Kansainvälisen Demokraattisten lakimiesten liiton mukaan. IADL:n perustivat vuonna 1946 Nürnbergin tuomioistuimen ranskalaiset, englantilaiset ja neuvostoliittolaiset lakimiehet. Ensimmäinen presidentti oli ranskalainen Rene Cassin, jonka käsialaa on vuoden 1948 Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeuksien julistus ja joka sai muun muassa tämän vuoksi Nobelin rauhanpalkinnon.”

  ”René Samuel Cassin was a French jurist, law professor and judge. The son of a French-Jewish merchant…”

  Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat