Mikä on totuus jengirikollisuuden aiheuttamasta kriisistä Ruotsissa?

Peter Imanuelsen (PI) kirjoittaa artikkelissaan, The truth about the Swedish gang crisis, Ruotsin ajautuneen täysin helvetilliseen tilaan, mistä valtavirtaiset mediat vaikenevat poliittisessa korrektiudessaan. Esitämme jäljempänä referoidun suomennoksen artikkelista. 

Tekstissä [hakasuluissa] olevat huomautukset ovat suomentajan. 

[Lukuun Päätelmiä on tehty lisähuomautus 2.10. 2023.]

 

Ruotsin matalan intensiteetin sisällissota

Imanuelsen sanoi varoittaneensa jo vuosia aikaisemmin vallitsevan sisäpolitiikan [monikulttuurisen pakolaispolitiikan suom. huom.] seurauksista, sillä tulevaisuuden näkymät olivat kaikkien havaittavissa. Mutta hänen varoituksistaan ei piitattu, ja päinvastoin hän sai vasemmiston ja valtamedian vihan sekä hyökkäykset osakseen. He kutsuivat minua ”salaliittoteoreetikoksi”, sanoo PI. 

Mutta nykyisin vuonna 2023 todellisuus lyö rajusti kasvoihin. 

Poliisipäällikkö Jale Poljarevius varoittaa Ruotsin yhteiskunnan sekasortoisesta tilanteesta, mikä ei ole ollut ennen näin vaarallinen sitten vuoden 1945 jälkeen. 

Tämän vuoden rikoksien saldo on kauhistuttava. Nyt syyskuun loppupuolelle mentäessä on raportoitu yli 110 pommi-iskua, joka tarkoittaa yhtä pommi-iskua miltei joka toinen päivä.  

[Ampumis-väkivalta ja ampumiskuolemat ovat räjähdysmäisesti kasvaneet 2000-luvun aikana Ruotsissa. Tämä paljastuu Rikoksia ehkäisevän viraston (Brottsförebyggande rådet, Brå) tuoreesta tutkimuksesta. 

Brå esitteli vastoittain tutkimuksensa kuolemaan johtaneista ampumistapauksista. Kuva: TT.

Tutkimuksessa vertailtiin kuolemaan johtaneita ampumistapauksia 22 Euroopan maassa vuosina 2000–2019. Kaiken kaikkiaan ne vähentyivät tuona aikana selvästi. 

Ruotsissa kehitys on kulkenut kuitenkin toiseen suuntaan. Vielä vuosituhannen alussa maa löytyi vertailun häntäpäästä, mutta uusimmissa tilastoissa se oli noussut listan kärkeen Kroatian kanssa. 

Eli Ruotsissa oli ennen Euroopan vähiten ampumistapauksia, mutta maa on kohonnut Euroopan kärkeen ampumistilastoissa.]  

[Lisäksi Fria Tiden –lehti kirjoittaa, että Suomen länsinaapurissa Poliisi on jo aloittanut keskustelut puolustusvoimien ylipäällikön kanssa siitä, miten Ruotsin asevoimia voitaisiin hyödyntää jengien vastaisissa operaatioissa. 

-”Se toimisi poliisin komennossa. Kysymyksessä ei olisi puolustusvoimien lähettämisestä kentälle varsinaisiin lainvalvontatehtäviin”, poliisikomentaja Anders  Thornberg esittää. 

Poliisiviranomaisten lehdistötilaisuus pidettiin perjantaina (22.9) yhdessä valtakunnansyyttäjän kanssa. 

Asiasta tiedotettiin perjantaina 21. syyskuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa, joka oli poliisiviranomaisten sekä valtakunnansyyttäjän yhteinen tapahtuma. 

”Viime päivien sekä viikkojen väkivallanteot ovat järkyttäneet maatamme. Hyvin vaarallisten rikollisten väliset konfliktit ovat johtaneet siihen, että viattomia ihmisiä on murhattu, loukkaantunut ja menettänyt kotinsa. Nuoret lapset ovat nähneet jotain hirveää, jota he eivät koskaan unohda. Ei ole ylitetty yhtä rajaa, vaan useita. Ymmärrän, että ihmiset ovat vihaisia, surullisia sekä hyvin huolestuneita”, lausuu Thornberg.

Kuten ennalta sanottiin, kirjoittaa myös PI Ruotsin olleen vain 20 vuotta taaksepäin yksi Euroopan turvallisimmista maista. Nykyisellään kuolemaan johtaneita ampumistapahtumia on ympäri maata viikoittain, mitä säestävät alituiset pommi-iskut. Tämäkään ei riitä, sillä Ruotsi komeilee kärkisijoilla maailman raiskaustilastoissa.  

Ruotsin poliisi on enemmänkin kuin helisemässä ongelma lähiöiden kanssa, mitkä kuhisevat erilaisesta rikollisuuden variaatioista, mistä jengirikollisuus lienee tappavinta.  

[Ruotsin poliisi on tunnistanut maassa peräti 61 ongelmallista asuma-aluetta, joista 23 luokitellaan ”erityisen ongelmallisiksi asuinalueiksi” (särskilt utsatta områden). Niitä on Etelä- ja Keski-Ruotsin suurissa sekä keskisuurissa kaupungeissa.

Periaatteessa yllä mainitut alueet ovat PI:n esittämät ja poliisin nimeämät 60 laitonta tai ”haavoittunutta” aluetta

PI:n mukaan tilanne on tällä hetkellä paljon pahempi ja viimeisimpien viikkojen aikana tilanne on todella kärjistynyt. Pelkästään syyskuun aikana tapahtui 18 ampumavälikohtausta, joissa on menettänyt henkensä 9 ihmistä. 

Ihan hiljattain 13-vuotiasta lasta ammuttiin päähän kuolettavasti Tukholman ulkopuolella. Murhan sanotaan liittyneen jengien väliseen riitaan. 

Ruotsin poliisin mukaan jengit värväävät nykyisin nuoria, ja usein myös lapsia, tekemään hirvittäviä rikoksia ja jopa murhaamaan ihmisiä. 

“Rikolliset saavat värvättyä nuorukaisia palvelukseensa, sillä Ruotsin lainsäädäntö suosii tällaista menettelyä. Nimittäin vakavista rikoksista, kuten esim. murhasta alaikäiset saavat vain kahdesta kolmeen vuotta vankeutta tai korkeintaan neljävuotta,” sanoi poliisipäällikkö Jale Poljarevius. 

Monet viimeaikaisista ampumisista sekä pommi-iskuista yhdistetään Foxtrot-verkostoksi kutsutun rikollisjengin tekosiin. Tätä verkostoa johtaa Rawa Majid -niminen mies, jolla on nyt kansainvälinen pidätysmääräys paettuaan Ruotsista. 

”Systeeminen romahdus” 

Yhteiskunnallinen tilanne on niin kriisiytynyt, että Ruotsin poliisien keskuudessa varoitetaan järjestelmän mahdollisesta romahtamisesta jengien aiheuttaman väkivallan sekä rikollisuuden takia. 

”Jatkuessaan pitkällä aikavälillä tästä voi muodostua systeeminen uhka”, toteaa Charlotta Mauritzon Ruotsin poliisin kansallisesta operatiivisesta osastosta. 

Valtavirtaiset tiedotusvälineet unohtavat täysin tämän ajankohtaisen massiivisen kriisin. On siis aika paljastaa pohjamutia myöten totuus siitä, mitä Ruotsissa todellakin tapahtuu. 

Löytöni näiden jengien tiimoilta on häkellyttävän järkyttävä. Tutkimukseni paljastaa sen, että Ruotsilla on vakava ongelma jengiväkivallan kanssa. Se on todella paljon pahempi kuin mitä ihmiset saattavat kuvitella. 

Tutkimukseni on paljastanut, että todennäköisesti rikolliset ovat soluttautuneet Ruotsin oikeusjärjestelmään. Heitä siis suojellaan! 

Sukelletaanpa syvälle ja selvitetään näiden rikollisjengien toimintamenetelmät. Tämä on totuus Ruotsin jengikriisistä, josta et kuule valtamediasta. 

Päätelmiä 

[Päätelmät suomentajan.] 

Vuodesta 2000 alkaen Ruotsiin on muuttanut vuosittain vähintään 50 000 henkeä.1 Vuodesta 2006 Ruotsiin on muuttanut joka vuosi likimain 100 000 henkilöä ja “koronaviruspandemiankin” aikana vuonna 2020 muutti Ruotsiin noin 82 500 henkeä.1 Viime vuosikymmeninä maahanmuutto on pääosin koostunut pakolaisista, joita on saapunut muiden muassa juuri Syyriasta, mutta myös Libanonista, Irakista, Iranista sekä Somaliasta.  

Täysin todennäköistä on, että Ruotsin ajautuminen rikollisjengien taistelukentäksi johtuu siitä, että maahan on otettu suunnattomia määriä maahanmuuttajia. Maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikan kannattajien pitäisi myöntää, että integraatiossa on epäonnistuttu hirvittävällä tavalla. 

Yllä olevaa väitettä vahvistaa se, että Ruotsissa ampujista on 85 prosenttia taustaltaan maahanmuuttajia. Dagens Nyheter on selannut läpi kaikki Ruotsissa tehdyt ampumisrikokset vuodesta 2017. 

Dagens Nyheterin selvitys perustuu julkisiin viranomaislähteisiin ja siinä käytiin läpi kaikki ampumisiin liittyvät pidätykset, haasteet ja tuomiot vuodesta 2017 lähtien. 

Rasismia Israeliin ja monikulttuurisuutta Eurooppaan 

Myös pakolaispolitiikan ja monikulttuurisuuden taustalla on juutalaismafia. Täten Ruotsissa vaikuttava juutalaisuuden tutkimusjärjestö Paideia kannattaa juutalaista äärinationalismia Israelissa, jonka miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi. Tästä huolimatta Paideia-järjestöllä on otsaa vaatia monikulttuurista Ruotsia ja Eurooppaa. Paideia on yksi ”juutalainen” eturyhmä muiden joukossa, jotka ajavat kiihkeästi monikulttuurista Eurooppaa. 

Eurooppaan suuntautuvan ei-valkoisen invaasion yksi näkyvistä puolestapuhujista on Ruotsissa asuva juutalainen Barbara Spectre, joka puolustaa samalla tarmokkaasti Israelin rasistista ja terrorisoivaa rotupolitiikkaa. (Liite 1.) 

Tämä yllä esitetty tilanne olisi suorastaan koominen, jos se ei olisi samalla kuoleman vakava. Pakolaisinvaasion hyöky Eurooppaan on tuhoava sen alkuperäisväestön etnisen rakenteen ja kulttuurin. Samalla pakolaisinvaasio raunioittaa yhteiskuntajärjestyksen, kuten Ruotsissa on nyt toteutumassa. 

Juuri tähän Euroopan kansojen tuhoamiseen juutalaismafian toiminta perustuukin, mutta itse he pyrkivät säilyttämään etnisen identiteettinsä puhtaana, etteivät voittajina tuhoutuisi. Kuitenkaan meidän ei tarvitse alistua tähän. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

PETER IMANUELSEN (24.9. 2023). The TRUTH about the Swedish gang CRISIS. Saatavissa: https://petersweden.substack.com/p/the-truth-about-the-swedish-gang  

Anna Lehmusvesi (23.1. 2023). Yle-uutiset. Ruotsin jengiväkivallassa on kyse kostonkierteestä, ja tilanne on ryöstäytynyt käsistä, sanoo Tukholmassa asuva toimittaja. Saatavissa: https://yle.fi/a/74-20014128  

SVT-nyheter (26.5. 2021). Sveriges dödsskjutningar i topp i Europa. Saatavissa: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bra-presenterar-studie-om-dodliga-skjutningar  

Anders Thornberg (29.9. 2023). Friatider. ”Terrorliknande våldsdåd som vi inte sett motstycke till”. Saatavissa: https://www.friatider.se/terrorliknande-valdsdad-som-vi-inte-sett-motstycke-till  

KAI JASKARI (18.8. 2017). Yle-uutiset. Ruotsissa 23 erityisen ongelmallista asuinaluetta, Suomessa ei yhtään. Saatavissa: https://yle.fi/a/3-9779632  

https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ&bpctr=1532356554

DN (6.12. 2021). Fakta i frågan om skjutningar: Vilka är det som skjuter? Saatavissa: https://www.dn.se/sverige/fakta-i-fragan-vilka-ar-det-som-skjuter/  

 1. Population and Population Changes 1749–2020 Statistiska Centralbyrån.  

Liite 1.

3 kommenttia

 1. Kysymys pohjimmiltaan on rahasta . Maita, joilla on itsenäinen valuuttaa tuhotaan ja terrorisoidaan kunnes ne luopuvat omasta rahasta ja omasta talouspolitiikasta.

  Ilmeisesti Ruotsin johtoa on lahjottu; samoin kuin Suomessa: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Tämä tehty kaaos on kätevä tapa saada Ruotsi liitetyksi Natoon; ja saada siten; nyt ensin aluksi 2 % kansantuoteesta Natolle ja varmasti myöhemmin lisää.

  Kyse siis on maailmanpolitiikasta, johon Ruotsi on sen vaurastumisen jatkumisen estämiseksi saatava mukaan. Ruotsi luovi 2 maailamansodan ilman sotaa tantereellaan; nyt sitä ei aiotan sallia suurissa pöydisssä !

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. ”Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.— Alexander Stubb (@alexstubb) 19. helmikuuta 2017.” Näin viisas kaukonäköinen on selvää presidenttiainesta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Yhteiskunta muuttuu tähän suuntaan jos arabeja ja afrikkalaisia otetaan maahan pakolaisina. Ei opiskelija- tai työviisumilla, vaan pakoilaisina. Tilanne on kokonaan toinen aasialaisten kanssa. Montakos rikosta he ovat tehneet?

  Vanha sanonta että ”voit ottaa apinan pois viidakosta muttet viidakkoa apinasta” on aina ajankohtainen.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat