Miksi Israel jälleen pommitti Syyriaa?

Israel jatkaa aggressioitaan Lähi-idässä. Viimeisin näistä magapeereistä valtioterrorismin muodoista tapahtui tämän viikon alkupuolella, kun Israel pommitti rajusti tykistöllään Syyrialaista sairaalaa. Israel ilmeisesti haluaa väkivaltaisuuksillaan virittää Syyrian hiipuvan ”sisällissodan” ilmiliekkeihin.

Israel iski Syyriaan

Israel jatkaa estoitta valtioterrorismiään iskien tällä viikolla (v.7) tykistöllään muiden muassa syyrialaiseen sairaalaan. ”Juutalaisvaltion” pääministeri Benjamin Netanyahu vahvistaa Israelin hyökänneen Syyrian eteläisessä Quneitran maakunnassa.

Syyrian valtion uutistoimiston SANA:n  mukaan maanantai-iltana tapahtuneet Israelin tykistön hyökkäykset pommittivat useita kohteita Quneitran maakunnassa. ”Juutalaisvaltio” tuhosi neljällä ohjuksella Quneitrassa sijainneen sairaalan aiheuttaen aineellista vahinkoa.

Netanyahu väittää pommitusten kohteen olleen Hizbollahin asemat Syyriassa. Hizbollah on myös Iranin liittolainen. Netanyahun mukaan Israel operoi päivittäin Irania sekä Iranin vaikutusta vastaan.

Huomiot ja päätelmät

Kansainvälinen yhteisö läntisinä maina ei reagoi Israelin brutaaliin väkivaltaan, vaikka Israelin aggressiot ja juonittelut synnyttävät sekasortoa poliittisen Lähi-idän alueella. Myös Yhdistyneet kansakunnat foorumi on täysin hampaaton Israelin hirviömäisen käyttäytymisen suhteen. Tämä viestittää ”juutalaisvaltion”, ja siihen kytkeytyvän kansainvälisen sionismin tehokkaasta vaikutusvallasta kansainvälisessä politiikassa.

Kuva lokakuulta 2018: Israelin terroristiarmeija ampui palestiinalaisia mielenosoittajia lähellä Gazan kaistaleen rajaa.

Luonnollisesti ”juutalais-” tai paremminkin kasaarivaltio vaikuttaa esimerkiksi Israel-lobbyn kautta Yhdysvaltojen päätöksiin suhtautumisessa YK:n yleiskokouksenpäätöslauselmiin. Yhdysvallat suojelee roistovaltio Israelia, jotta sen rikoksista ei koidu sille seuraamuksia.

Esimerkiksi viime vuonna YK:n yleiskokous äänesti päätöslauselmaluonnoksessaan, joka tuomitsi Israelin armeijan suoranaiset palestiinalaisten murhat Gazassa. Näissä mielenosoituksissa Israelin ja Gazan rajalla ”juutalaisarmeija” esimerkiksi murhasi ampumalla naissairaanhoitajan, vaikka hänellä oli työstään kertova liivi yllään.

Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley yritti vaikuttaa päätöslauselmaluonnokseen siten, että YK:n yleiskokous olisi tuominnut Hamasin väkivallan. Tällä kerralla Yhdysvaltojen rikollisten suojelu ei kuitenkaan täysin onnistunut.

Kohtuullisesti lausuttuna Hamas on hyväntekeväisyysjärjestö, joka yrittää turvata Palestiinan alkuperäisväestön elämisen mahdollisuuden. Hamas on jopa tarjonnut 10 vuoden tulitaukoa, mikäli Israel suostuu kymmeneen vaatimukseen, joita esimerkiksi ovat, Gazan saarto on lopetettava ja raja on avattava kaupalle ja ihmisille, Gazaan on rakennettava kansainväliset meri- ja ilmayhteydet, jotka ovat YK:n valvonnassa, Rafahin raja-asema on vapautettava ja se on asetettava YK:n ja eräiden arabivaltioiden valvontaan, Kansainväliset joukot vartioimaan rajoille, Gazaan on rakennettava uutta teollisuutta sekä alueen taloutta on kehitettävä ja niin edelleen.

Valtamedia ei reagoi Israelin aggressiivisuuteen. Tätäkään Israelin iskua Syyrian sairaalaan ei niin kutsuttu valtamedia näyttänyt uutisoivan Suomessa. Tuskin siitä on suurta meteliä pidetty muissakaan länsimedioissa. Tämä vahvistaa sitä päätelmää, että sionistien muodostama kansainvälinen eliitti vaikuttaa ja kontrolloi läntistä tiedonvälitystä.1

Netanyahun mukaan iskujen kohteena olisi ollut Hizbollahin asemat Syyriassa. On paljon mahdollista, että terroristivaltio Israel haluaa tuhota Hizbollahin, joka on sekä Syyrian että Iranin liittolainen, jotka maat ovat myös Israelin tappolistalla. Onhan Netanyahu sanonut Israel toimivan päivittäin Iranin tuhoamiseksi.

Israel haluaa provosoida Irania aggressioon voidakseen nujertaa, Iranin Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tuella. Vain Israel ja sen tietyt läntiset liittolaiset kuten Yhdysvallat ovat Lähi-idän kaoottisen tilanteen taustalla. Tätä infernoa pitää yllä ”juutalaisvaltion” rajaton vallanhimo myös poliittisen Lähi-idän alueella. Tulee muistaa, että Iran ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun vuosisatoihin2, mutta roistovaltiot Israel ja USA harjoittavat jatkuvaa valtioterrorismia.

Israelin kuolettavat aggressiot Syyriaan tilanteessa, jossa Syyrian ”sisällissota” on päättymäisillään, tarkoittaa myös Israelin pyrkimystä sytyttää hiipuvan sisällissodan jälleen liekkeihin. Vain avoimen konfliktin jatkuessa ”kasaarivaltion” olisi helpompaa eliminoida Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten avulla Syyrian sekä Iranin hallinnot. Israel haluaa raivata tieltään kaikki vähänkin varteenotettavat vastustajat Lähi-idästä ja koko maailmasta. Lisäksi läntiset negatiivisen globalisaation kannattajat eivät hyväksy valtioita, jotka muodostavat vastavoiman kansainvälisille rahoitusmarkkinoille sekä suuryhtiöiden imperialismille. Tällaisia vastavoimia poliittisessa Lähi-idässä ovat vain Syyria ja Iran.

Yllä olevasta voidaan päätellä, että ”juutalaiseliitillä”, joka toimii ylläpitävänä voimana ylikansallisessa sionistisessa poliittisessa liikehdinnässä, on miltei käsittämättömän suuri kansainvälinen hegemonia läntisessä mediassa, kansainvälisessä politiikassa ja globaaleissa rahoitus- ja talousjärjestelmissä.

Mikäli ydinasevaltioiden, Israelin ja Yhdysvaltojen valta-asemaa kansainvälisessä ilmapiirissä ei saada nujerrettua, ajautuu maailma ennen pitkää kolmanteen maailmansotaan hyvin kohtalokkain seurauksin.

Markku Juutinen

Lähteet

https://www.haaretz.com/israel-news/netanyahu-confirms-syria-strike-israel-operating-constantly-against-iran-in-syria-1.6934014

https://www.sana.sy/en/?p=158176

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201806132201010211

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201806142201013597

http://electronicresistance.net/palestine-news/report-hamas-offers-israel-10-conditions-for-a-10-year-truce/

https://www.marmai.fi/uutiset/bonnier-hakee-vetoapua-financial-timesista-6289390

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-kokonaan-bonnierille/1806694#gs.BrrFRudD

———

 1. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan; http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm

2.  Axworthu, Michael. Iranin historia – Mielen valtakunta. into

10 kommenttia

 1. Miksi pommitti? On vain yksi syy: SuurIsrae (’Niilistä Eufratiin’) ja lähi-idän herruus. Ja tietenkin lopulta sionistien haave koko maailman alistamisesta sionistirabbien luoman psykopaatti-Yahweh’n palvelijoiksi.
  Israel on brittisionistien luomus ja Britannian tukikohta Lähi-idässä jolla ei ole todellisuudessa mitään tekemistä Raamatun juutalaisten kanssa joita alueella edustavat Israelin tappolistalla olevat palestiinalaiset.
  Juutalaisen uskonnon kummitukset
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
  Ron Unz
  How I Came to See That Many ’Anti-Semitic Canards’ Are Actually True
  ”If the most extreme “anti-Semitic canards” were probably true, then surely the whole notion of anti-Semitism warrants a careful re-examination.”

  ”Carl Jung, (viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko) luonnehtii esseissään ”Vastaus Jobiin” ja ”Kristus, itsen symboli” Tooran Yahweh’n ”villiksi” , ”ärtyisäksi”, ”epäiluuloiseksi ”, ”kaksinaamaiseksi”, ”epäoikeudenmukaiseksi”, ”kapinalliseksi”, ”armottomaksi”, ”julmaksi” ja ”epäloogiseksi”. [A2] …”

  Ron Unz Discusses His Recent Game-Changing, Taboo-Busting Articles About Jewish Power and History
  ”(The) articles (generated) nearly half a million page views of readership over that short period …  Even more remarkably, (they) provoked nearly 13,000 comments, totaling an astonishing 1.8 million words of text.”
  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history
  Nuo Unzin artikkelit luettuaan maailma alkaa näyttää aika lailla erilaiselta kuin ennen lukemista.
  Niistä tulee vaikutelma että niiden kirjoittaja uskaltaa puhua siitä mistä pelkurit ja valtamedia vaikenevat.

  9/11 Was an Israeli Job
  How America was neoconned into World War IV
  LAURENT GUYÉNOT
  http://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/
  American Pravda: 9/11 Conspiracy Theories
  RON UNZ
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-911-conspiracy-theories/
  The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
  ” … the attacks must have been the work of a highly sophisticated organization with access to advanced military technology …”
  ”Once we have concluded that the culprits were part of a highly-sophisticated organization, we can then focus on the Who and the Why, which surely would be of greater importance than the particular details of the How.”
  https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931

  The Godless West Is Exhausted. Russia Finds New Energy in Faith
  And Vladimir Putin is leading the way
  Brother Nathanael
  https://russia-insider.com/en/godless-west-exhausted-russia-finds-new-energy-faith/ri26165

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Israel toimi vain Juutalaisen Katekismuksen mukaan joka antaa ohjeet ’netanjahuille’ miten pitää toimia jotta saavutetaan sionistien tavoitteet.
   Alla muutama ote linkin artikkelista. Aika hurjaa tekstiä…
   The Jewish Catechism: Advice to Jews on How to Achieve Zionist Goals
   http://www.renegadetribune.com/jewish-catechism-advice-jews-achieve-zionist-goals/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=184090

   THE JEWISH CATECHISM
   The text below was first published in Tel Aviv in 1958, but was not published in the official press in Russia. It consists of advice to Jews on how to behave in the former USSR in order to achieve Zionist goals. The word Russian has been changed to the word American for this article.

   HE WHO IS IN POWER IS IN THE RIGHT.
   Throw out the Gentiles… all highly paid, influential and profitable jobs are our national income.
   THE AMERICANS ARE INCAPABLE OF THINKING DEEPLY, ANALYSING OR ARRIVING AT DEEP GENERALIZATIONS. THEY ARE LIKE PIGS WHO LIVE WITH THEIR SNOUTS BURIED IN THE GROUND, NOT SUSPECTING THAT THERE IS A SKY.
   EVERYTHING WHICH THEY POSSESS TODAY IS OURS AND IS FOR THEIR TEMPORARY USE. IT IS OUR TASK TO TAKE FROM THEM THE THINGS WHICH GOD HAS BEQUEATHED TO US.
   WE PROFESS THE TACTICS OF SMALL VICTORIES, ALTHOUGH WE DO NOT OBJECT TO LARGE VICTORIES. A SMALL VICTORY IS ALSO A VICTORY!
   WHEN TWO AMERICANS FIGHT ONE ANOTHER, A JEW IS THE WINNER.
   AMERICANS DO NOT KNOW HOW TO LIVE, OR HOW TO SET GOALS. WE CREATE THE DAILY TASKS FOR THEM, AND THEY TRY TO CARRY OUT THOSE TASKS.
   Jne.

   Accuse of antisemitism those who try to expose you.
   Pin the label of “antisemite” on them, and you will see with what pleasure the other goys will take up this assertion. On the whole, all Americans are antisemites, but as soon as you pin this label on one American, he becomes defenseless, because all the others will throw him to us as a sacrifice and will destroy him with their own hands. And we shall attach the stigma to the next victim.

   Our God bequeathed to us the task of owning the world, and we own it. Our task is to keep the world in our hands. Keep in your hands the means of propaganda and information: the press, radio, television, and cinema. We must penetrate further into the apparatus of Federal and State authority. Regarding any question, form a public opinion which takes into account our national interests.
   Do not allow them to go off by themselves and unite. Do not permit any intimate, direct links to develop between them. Any contacts they have must be with us and through us. Therein lies information and influence. Do not permit them to discuss any problems without us being present. Where there are two Americans, there must be at least one Jew. Be omnipresent!

   Fascism is not an accidental phenomenon. It arises in places where we underestimate the local people’s efforts to be the owners of their own land. Fascism develops secretly in all nations. Luckily for us, different nations start practicing fascism at different times and under different names.

   Only those who submissively follow us and go along with us have the right to privileges and a quiet life. Those who wish to go their own independent way are potentially dangerous and must be deprived of all kinds of support and of the means of existence.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Vihaan koukkunokkia yhtä paljon kuin Henry Ford ja Thomas Edison. Vuonna 1912 Ford ja Edison valmistivat ensimmäisen sähköauton. Seuraavana vuonna Edison ajoi sähköautolla Skotlannista Lontooseen ladaten akun matkan varrella. Edison-Ford autolla pystyi ajamaan jopa 160 km yhdellä akun latauksella. Lainaus The Vintage News dot com sivustolta:

  In early 1914 Henry Ford started working on a low-priced electric car. On January 11, 1914, issue of the New York Times, Ford confirmed that he was working on electric car:

  “Within a year, I hope, we shall begin the manufacture of an electric automobile. I don’t like to talk about things which are a year ahead, but I am willing to tell you something of my plans.

  The fact is that Mr. Edison and I have been working for some years on an electric automobile which would be cheap and practicable. Cars have been built for experimental purposes, and we are satisfied now that the way is clear to success. The problem so far has been to build a storage battery of light weight which would operate for long distances without recharging. Mr. Edison has been experimenting with such a battery for some time.”

  Kunnes juutalaiset polttivat Edisonin verstaan ja sähköautot katosivat sadan vuoden ajaksi. Kuinka pitkälle olisimme kehittäneet sähköautot, jos niitä olisi alettu valmistaa liukuhihnoilta jo sata vuotta sitten? Juutalaisten bensabisnekset USA:ssa kuitenkin voittivat sata vuotta sitten. Lainaus samasta lähteestä kuin edelliseen sitaattiinkin: It’s believed that the oil cartels got to Ford and Edison and caused them to abandon the project. Edison’s workshops in West Orange was destroyed by fire in December 1914 and the project fell apart.

  Ei ihme, että juutalaisten estäessä ihmiskunnan positiivisen kehityksen, Henry Ford kirjoitti 1920-22 neliosaisen kirjasarjan ”Kansainvälinen juutalainen”, jossa hän paljasti maailman ja USA:n suurimman ongelman: juutalaiset juonittelijat. Adolf ihaili Fordia ja piti häntä oppi-isänään ja inspiraation lähteenä omalle menestyskirjalleen ”Taisteluni” (Mein Kampf).

  USA menetettiin juutalaiselle ylivallalle jo 1913, jolloin he kaappasivat itselleen yksinoikeuden rahan luomiseen USA:ssa. Wall Street, IMF, FED ja lähes kaikki amerikkalaiset rahoitus-ja luottolaitokset sekä pankit ovat koukkunokkien hallussa. Samoin tiedotusvälineet ”Siionin Viisaiden” opastamana. HH & 88

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Jaa-a. Ford ja Edison olivat molemmat vapaamuurareita, ja vapaamuurariushan on variaatio valejuutalaisten Kabbalasta. Näitä ”mestareitaan” Ford ja Edisonkin lopulta palvelivat. Eikös Ford rakennuttanut autotehtaitaan valejuutalaisten hallitsemaan Neuvostoliittoon 1920-luvulla? Nautti ilmeisesti kovastikin halvasta orjatyövoimasta. Että sellaista ”juutalaisvastaisuutta”. Edisonistakin ja hänen huijauksistaan myös liikkuu kaikenlaisia huhuja.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Miksi Amazon sensuroi?
  Varmaan samasta syystä kuin Israel pommittaa Syyriaa. Sionistien halua valloittaa koko maailma paistaa kaiken takana.
  Herääkö muu maailma ja milloin. Siitä riippuu tulevaisuutemme.
  Amazon and the End of Free Speech
  The internet giant’s new wave of censorship
  GREGORY HOOD
  http://www.unz.com/article/amazon-and-the-end-of-free-speech/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Outoa, että magneettimedia on tässä äärivasemmistolaisen ja ääriliberaalin siiven kanssa samaa mieltä, että islamistiset maat ovat ”hyviksiä” ja Lähi-idän ainoa demokratia Israel on kaiken pahan alku ja juuri.

  Tämä mitä me nyt näemme, on kirjoitettu kauan aikaa sitten Jumalan sanaan.

  ”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.” – Sakarja 12:1-3

  Kaikki kansat (se on YK) kääntyy Israelia vastaan, mutta jokainen joka sitä vastaan nostaa kätensä, sille käy huonosti. Näin on käynyt viimeisen 70 vuoden aikana, kun lukuisia kertoja ympärillä olevat islamistit ovat hyökänneet Israelia vastaan. Meidänkin kannattaa valita tarkasti se puoli, että olemmeko Israelia vastaan vai puolesta?

  Toteutuneita Raamatun ennustuksia Israelin kohdalla:
  – Israel perustetaan uudestaan juutalaisvaltiona. (Jes. 11:11, Aam. 9:11)
  – Juutalaiset tulevat olemaan vain jäännös holokaustista valtiota perustettaessa. (Jes. 11:11)
  – Brittiläiset laivat ovat ensimmäisiä, jotka tuovat juutalaiset ihmiset kotimaahansa. (Jes. 60:9)
  – Israel tulee takaisin yhtenä valtiona, ei kahtena. (Hoos. 1:11, Hes. 37:18,19,22)
  – Israelin valtio perustetaan päivässä. (Jes. 66:8)
  – Israelin valtion perustaja tulee olemaan David eli David Ben-Gurion. (Hoos. 3:5)
  – Elvytetyn valtion nimi tulee olemaan Israel. (Hes. 37:11)
  – Davidin Tähti tulee olemaan perustettavan valtion lipuna. (Jes. 11:10)
  – Valtio tullaan perustamaan muinaiseen Kaananinmaahan. (Jer. 30:2-3, Hes. 37:12)
  – Israelissa ei enää puhuta Egyptistä vapautumisesta. (Jer. 16:14-15)
  – Israel ei enää tule olemaan kuningaskunta. (Miik. 5:5)
  – Israel tulee perustetaan ennustettuna vuonna ja kuukautena. (Dan. 4, Hes. 4:4-6)
  – Heprean kieli elvytetään Israelissa. (Jer. 31:23, Sef. 3:9)
  – Jerusalem jaetaan kahtia. (Sak. 14:1-3)
  – Jordania miehittää Länsirantaa. (Sef. 2:8, Sak. 12:1-7)
  – Israel ennallistetaan aluksi ilman Jerusalemia. (Sak. 12:1-7)
  – Israelilla tulee olemaan voimakas armeija. (Sak. 12:1-7, Jes. 41:12-14)
  – Juutalaiset tulevat takaisin jumalattomina. (Hes. 37:7,8,11)
  – Juutalaiset maahanmuuttajat Jemenistä palaavat kotimaahansa. (Jes. 43:3-7)
  – Juutalaiset täyttävät maan uudelleen. (Hes. 36:11)
  – Jerusalem on oleva pyhinvaelluskohde. (Sak. 8:22, Miik. 4:1)
  – Israel ei enää tulee olemaan erämaata. (Jes. 41:18-20, Jes. 51:3)
  – Israelista lähtee hedelmiä ympäri maailmaa kuten Jaffa-appelsiinit. (Jes. 27:6)
  – Juutalaisten maahanmuutto ympäri maailmaa. (Sak. 8:7-8, Jes. 43:5-6)
  – Jerusalem on muuttuva maailman polttopisteeksi. (Sak. 12:2)

  Raamatun mukaan lukuisissa ennustuksissa eli profetioissa Israel tulee takaisin juuri ennen kuin Jeesus tulee takaisin hakien omansa tuuliin ja pilviin. On kaksi erityisen vihattua kansaa; Vanhan testamentin juutalaiset ja Uuden testamentin kristityt.

  Juutalaiset tosin ovat Raamatun mukaan uppiniskainen kansa ja tänäänkin he elävät synnissä sekä kapinassa Jumalaa vastaan, mutta Jumala on silti valinnut heidät ja heille tulee hyvin vaikeat ajat tulevaisuudessa lopunajan tapahtumissa. Tiedätkö, että myös sinä ja minä ollaan syntisiä, sillä niitä Jumala juuri pelastaa, jotka tunnustavat syntisyytensä ja syntinsä.

  ”En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen.” – Jeesus Kristus (Luuk. 5:32)

  Tiedätkö, että ennen kuin minä tulin uskoon, olin palestiinalaisten puolella (tuo nimihän tulee filistealaisista, joka tarkoittaa maahantunkeutujaa hepreaksi). Sanoin uskovaiselle työkaverille: ”juutalaisethan ne tappoi Jeesuksenkin”, johon hän vastasi: ”Sinä ja minä ollaan tapettu Jeesus!”. Tämä on totta ja sai minut miettimään.

  Ystävä, mieti sinäkin ja tutki sydäntäsi. Anna Jeesuksen pelastaa sinut, sillä ”minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle” (Room. 1:16). Sinäkin tarvitset pelastusta, aivan kuten juutalaiset ja kaikki muutkin.

  Tässä opetus ”Juutalaisista …ja heidän vaiheistaan”

  Siunauksin, MM.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat