Miksi Kiina sietää Pohjois-Koreaa, vai oliko se Yhdysvaltoja?

MTV:n kirjeenvaihtaja Petri Saraste esittää kolumnissaan neljä syytä, miksi Kiina sietää ydinaseilla uhittelevaa Pohjois-Koreaa. Kysymyksen asettelu paljastaa MTV:n salakavalan propaganda tarkoituksen; ehkä Saraste voisi kysyä miksi Kiinan pitää sietää USA:n uhittelua?

Syyt olivat: Historialliset syyt, pakolaisvyöry, strategiset syyt ja taloudelliset tekijät.

Suomen valtamedia ja muu tiedonvälitys muistuttaa vääristelevällä propagandallaan entistä enemmän juutalaisen eliitin hallitseman entisen Neuvostoliiton propagandakoneistoa.

 

MTV Yhdysvaltojen äänitorvena

Luetellut syyt ovat tietysti Kiinalle enemmän tai vähemmän tärkeitä, mutta jo kyseisen kolumnin aiheasettelu, erikoisesti ”miksi Kiina sietää ydinaseilla …” muodossa, paljastaa täydellisesti MTV:n ja Sarasteen asettumista Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen läntisten liittolaisten äänitorveksi.

Petri Saraste.
Petri Saraste.

Sarasteen kolumni tukee väitettä siitä, että Suomen valtamedia, kuten muutkin länsimaiset tiedotusvälineet, jäljittelevät Yhdysvaltojen vääristelevää julistusta erikoisesti Lähi-idän ja maailmanpolitiikasta. Länsimaisella mediarummutuksella peitetään Israelin ja Yhdysvaltojen globaalin hegemonian taloudelliset tavoitteen Ukrainan, Itä-meren, Venäjän, Lähi-idän ja Aasian, erikoisesti nykyisin Korean niemimaan tapahtumien todellisesta luonteesta.

 

Kuinka kansaa manipuloidaan?

Sarasteen kolumni on pirullista propagandaa, jossa tarkoituksella kuvataan tiettyjä faktoja lukijoiden mielipiteen hämärtämiseksi.

Vääristelevän kolumnin kärki kohdistuu kysymykseen miksi Kiina sietää uhittelevaa Pohjois-Koreaa. Tässä on sen asian ydin kuinka sionistieliitin voimakkaan vaikutuksen alaisuudessa valehteleva valtamedia pyrkii manipuloimaan näennäisten totuuksien varjolla ihmisiä.

Uutisoinneissa ja muissa ”asiaohjelmissa” harjoitetaan myös mielipiteenmuokkaustekniikkaa, jossa toisia asioita korostetaan ja muita vähätellään. Uutistenlukijan tai muun esiintyjän kasvonilmeet, sanavalinnat, äänensävy ja otsikointi vaikuttavat voimakkaasti ja miltei tiedostamattomasti ihmisen piilotajuntaan. Sionistisen eliitin kontrollissa oleva joukkotiedonvälitys ja viihdeteollisuus manipuloivat yleistä mielipidettä Yhdysvalloissa ja koko läntisessä maailmassa väsymättömästi ja tauotta.

Näin tekevät myös Suomessa sellaiset valhemyllyt, kuten esimerkiksi Yle, MTV, Helsingin Sanomat ja niiden toimittajat, kuten Sarastekin kolumnissaan tekee.

 

Miksi Yhdysvallat uhittelee Pohjois-Korealle?

Riippumattomien ja itsenäisten valtioiden alistaminen

Ensinnäkin todettakoon, että viimekädessä Yhdysvallat ja Israel ovat syyllisiä Syyrian sotaan, joka oli ”arabikevään” huipentuma. Irakin kukistamisella, ”arabikeväällä” ja Syyrian sekä Iranin hallinnon kaatamisen tavoitteilla on kaksi selvä päämäärä (muitakin on): Nämä valtiot noudattivat itsenäistä talouspolitiikkaa ja olivat sekä ovat varteenotettavia vastustajia Lähi-idän rauhaa uhkaavalle Israelille. Liittoutuneiden hyökkäys Irakiin syöksi koko Lähi-idän kaaokseen.1

USS Carl Vinson.
USS Carl Vinson.

Samoin kuten Lähi-idän globaaleista rahoituslaitoksista riippumattomat valtiot alistettiin ja halutaan alistaa, myös Pohjois-Korean hallinto halutaan kaataa tai vaihtaa sen taloudellisen ja poliittisen riippumattomuuteen tai itsenäisyyden tähden. Nimittäin valtion taloudellinen ja poliittinen itsenäisyys ja omavaraisuus ovat täydellistä myrkkyä maailman eliitille.

Pohjois-Korea ei ole riippuvain dollareista eikä euroista.

Talouspakotteet eivät tehoa

Juche-omavaraisuusaatteen perustalle luodun P-Korean talous on kasvanut nopeasti lännen talouspakotteista huolimatta. Yhdysvaltojen sotakiihkon yhtenä syynä saattaa olla pettymys pakotteiden tehottomuuteen.

Pohjois-Korean alistaminen helpottaisi valtioterrorismiä Lähi-idässä

Pohjois-Korean nujertaminen ensin avaisi läntiselle liittoumalle paremmat mahdollisuudet Syyrian ja Iranin painostamiselle ja niiden hallintojen alistamiselle. Siten on pääteltävissä, että Israel ja USA:n ulkopolitiikkaan vaikuttava Israel-lobby painostaa Yhdysvaltoja aggressiivisuuteen Pohjois-Koreaa vastaan.

Läntinen valtamedia yrittää tehdä kuumeisesti vääristelevää propagandaa Korean demokraattisesta kansantasavallasta valtion talouskasvusta huolimatta. Sionistinen eliitti pyrkii edelleen esittämään P-Korean rutiköyhänä stalinistisena takapajulana, joskin valtamedia on joutunut haluttomasti luopumaan liioittelustaan.

USA:n himoitsemat mineraalien rikkaudet

Pohjois-Korealla on mittavat mineraalivarat.

Lisäksi lännen ja Aasian vastakkainasettelussa, jossa myös Lähi-itä, Pohjois-Korea ja erikoisesti Kiina näyttelevät merkittävää roolia, ovat harvinaiset maametallit.

Moderni informaatioyhteiskunta ei voi toimia ilman harvinaisia maametalleja. Näistä arvoaineista uhkaa kuitenkin tulla huutava pula länsimaissa, sillä niiden tuotantoa hallitseva Kiina on rajoittanut niiden vientiä.

 

Miksi pitäisi sietää Yhdysvaltojen uhittelua?

Sarasteen pitäisi päinvastoin kuin esitti, esittää kysymys siitä, miksi muun maailman pitäisi sietää Yhdysvaltojen harjoittamaa valtionterrorismia maailmalla?

Maailman valtiot, Kiina mukaan luettuna joutuvat sietämään Yhdysvaltojen uhittelua ja määrätietoista tavoittelua koko maailman ehdottomaksi valtiaaksi seuraavien syiden nojalla:

 1. Yhdysvallat on alistunut Israelin ja Israelin-lobbyn painostuksesta alistamaan niitä valtioita, jotka muodostavat vastustuksen vaaralliselle ydinasevaltio Israelille ja jotka ovat omavaraisia sekä itsenäisiä vapaina juutalaispankkiirien velkaorjuudesta.

Näillä kansainvälisillä pankkiireilla ja siihen liittyvällä poliittisella eliitillä on täydellinen valta kansainvälisessä pankkitoiminnassa, mikä mahdollistaa hyvin mittavan lahjonnan ja kiristyksen. Kaikki valtiot ovat velkaa kasaarieliitin (”juutalaiseliitin”) pankeille, mutta USA tähtitieteellisiä summia.

 1. Lisäksi kasaarimafialla on käytössään ja kontrollissaan länsimainen massamedia ja viihdeteollisuus, jotka auttavat niiden kohteiden armottomaan mustamaalaamiseen, jotka eivät hyväksi sionistisen USA:n ja sen tiettyjen liittolaisten maailmanlaajuisia uusliberalistisia pyrkimyksiä ja siihen liittyvää valtioterrorismiä. Mainittu mafia vaikuttaa tehokkaasti kaikkiin USA:n tiedotusvälineisiin. Kaikki merkittävimmät TV- ja radioyhtiöt, Internet-yhtiöt, sanomalehdet, aikakauslehdet, kirjankustantajat ja uutistoimistot ovat kasaarimafian vaikutuspiirissä.2
 1. Yhdysvallat vaikuttavat voimakkaasti Yhdistyneet Kansakunnat -foorumiin, joka on täysin hampaaton tuomitsemaan Israelin ja USA:n kansainvälisiä rikoksia ihmisyyttä vastaan.
 1. Kasaarimafia on tehokkaasti järjestäytynyt verkosto, jolla on kussakin maassa voimakkaat kansalliset järjestöt. B’nai B’rithin lisäksi esimerkiksi World Jewish Congress (WJC), World Zionist Organization (WZO), American Israel Public Affairs Committee (AIPAC)3.
 1. Israelin tiedustelupalvelu Mossad tehtailee false flag –iskuja yhteistyössä CIA:n kanssa, millä haetaan oikeutusta valtioterrorismille valtioita kohtaan, jotka ovat ristiriidassa yhdysvaltojen ja Israelin pyrkimyksille.4
 1. Nykyisistä yhdeksästä ydinasevaltiosta vain USA on käyttänyt ydinasetta. Lisäksi aggressiivinen Israel on ydinasevaltio. Oletettavasti Kiina ymmärtää sionistien vaarallisen vaikutuksen ydinasevaltio USA:n suhteen ja täten yrittää ymmärtää läntisen supervallan mielipuolisuutta mahdollisimman diplomaattisesti.

Yllä mainitun johdosta juuri mikään valtio tai vähänkin merkittävässä asemassa oleva poliitikko, asiantuntijoista puhumattakaan, eivät uskalla paljastaa tässä esitettyjä totuuksia Israelista ja siihen liittyvästä kasaarimafiasta ja heidän pyrkimyksistään. USA ja sen tietyt liittolaiset ovat juutalaisen kansainvälisen hegemonian puristuksessa, josta niiden olisi helppo vapautua yhteisellä sopimuksella.

Markku Juutinen

 

Tutustu myös: Vainovalkea

Viittaukset & lähteet

MTV (4.9.2017). Saatavilla: https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kolumni-nelja-syyta-miksi-kiina-sietaa-pohjois-koreaa/6562284#gs.ZLrdqZ8

Bloomberg (21.7.2017). North Korea’s Economy Is Growing at Its Fastest Pace Since 1999. Saatavilla: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-21/north-korea-s-economy-rebounds-from-drought-amid-missile-focus

The Diplomat (3.5.2017).Why Did North Korea Just Threaten Israel? Saatavilla: http://thediplomat.com/2017/05/why-did-north-korea-just-threaten-israel/

RT. (6.3.2012). ‘Israel to US: I’m off to Iran… You’d better come…!’ Saatavilla: https://www.rt.com/news/israel-military-strike-iran-957/

B’nai B’rith International. Saatavilla: http://www.bnaibrith.org/

WJC. Saatavilla: http://www.worldjewishcongress.org/en

 1. Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse; DV: Libya: All About Oil or All About Banking?; Bashar al-Assadin haastattelu (1.7.2016). President Assad’s interview with SBS NEWS AUSTRALIA.
 2. Brother Nathanael. Saatavilla http://brovids.com/?p=864;
  Den judiska frågan – några viktiga fakta – Radio Islam. Saatavilla
  http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm;
  The Jewish hand behind Internet. Saatavilla http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm;
  Talous-sanomat. Digitoday. Saatavilla http://www.digitoday.fi/tyo-ja-ura/2005/04/11/googlen-miljardoorikolmikko-laski-palkkansa-yhteen-dollariin/200510229/66;
  How the Zionist Media Steals from Gentiles. Saatavilla
  http://www.veteranstoday.com/2011/12/26/how-the-jewish-media-steals-from-gentiles/;
  ALMA. Saatavilla http://www.almamedia.fi/sijoittajille/sijoituskohde/toimintaymparisto/;
  Encyclopedia Britannica. Saatavilla http://www.britannica.com/EBchecked/topic/8971/Agence-France-Presse-AFP;
  Reuters: CNN irti AP:sta. Saatavilla
  http://www.reuters.com/article/2010/06/21/cnn-idUSN2125869420100621;
  http://yle.fi/yleisradio/organisaatio/hallitus;
  Membership. Saatavilla Trilateral Commission Membership List; STT-IL: YLE Aamu TV pe 30.11.2012
  Helsingin Sanomat 1.12.2012
 3. Mearshimer, John; Walt, Stephen (2006). ”The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy” (PDF). Maaliskuu 2006. Harvardin yliopisto, John F. Kennedy School of Government. Viitattu 18.3.2009; Aslan, Reza: Carter’s One Regret(”And if you look at the purpose of AIPAC, it’s not to promote peace, it’s not to bring peace to Israel, it’s to promote and defend the policies of the incumbent government in Israel. And so they defend Israel. It’s politically impossible, as you know, for any member of Congress to make a public statement condemning or criticizing the policies of Israel.”) The Daily Beast. 29.1.2009
 4. Ostrovsky, Victor (1990). By Way of Deception (suom. Petoksen kautta); (1095). The Other Side of Deception; (1993). Lion of Judah; (1999). Black Ghosts.

12 kommenttia

 1. Loistava artikkeli!! Juuri näin. Poistuisi about reippasti yli puolet maailman kurjuuksista kun kaikki heräisivät yhtäaikaa ja laittaisivat stopin, sekä tällä kertaa juutalainen eliitti joutuisi oikeasti niihin leireihin josta ovat propagandaa vanheellisesti itkeneet.

  Harmittaa että tuolla kyseisellä velkaraha / orjjutus systeemillä on jo kynnet niin pahasti lihassa että siitä ei irtauduta ilman tähän asti maailman isointa sotaa.

  Myös typerät ihmiset saisivat vain nyt herätä että kyllä tuo kaikki on totta ja tämä maailma on ihan paska paikka ja melkein kaikki perustuu valheelle!!!

  Nauttisin kyllä katsoa kuinka saataisiin tuo jutkueliitti uuniin. Missään nimessä en ole rasisti eikä ole kaikki tavallisia juutalaisia mitään vastaan mutta valitettavasti heidän heimonveljet ovat satoja vuosia ahneudellaan ja sairaudellaan saattaneet maailman tähän pisteeseen.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 2. Pääpiirteissään näin. Itsenäisten maiden kimppuun eivät käy pelkästään kasaarijuutalaiset, vaan itse asiassa kaikkien aabrahamilaisten uskontokuntien turmeltuneet ainekset ovat liikkeellä. Kristinuskoa edustaa tietenkin Vatikaani, jolla on kouranaan jesuiitat sekä erityisesti Maltan ritarit, joilla on läheiset yhteydet tärkeimpiin keskuspankkeihin ja globaaleihin rahoitusjärjestelmiin kuten BIS:iin.
  Muslimeilla on aivan varmasti myös joku hämärä järjestö, josta en itse tiedä sen enempää. Saudien kuningaskunta nyt ainakin on sotkeutunut tähän aabrahamilaisten uskontojen kuoren alla toimiviin absoluuttista maailmanherruutta tavoittelevaan salaliittoon.
  Vatikaanin ison merkityksen voi päätellä epäsuorasti mm. siitä, että sen johtamana klikki tuntuisi kohdistavan epävakauttamistoimintaansa erityisesti sekä kreikkalaiskatolisiin että protestanttisiin maihin, jotka ovat perinteisesti olleet katolisen kirkon vihollisia. Protestantteja vastaan se turvautui inkvisitioon, vastauskonpuhdistukseen sekä verisiin uskonsotiin, joista mainittakoon 30-vuotinen sota Euroopassa. Ranskassa vastauskonpuhdistus onnistui ja oli luonteeltaan erityisen verinen ja katala. Nykyisin Vatikaani-johtoinen klikki käyttää apunaan mm. USA-vetoisen liittouman sotakoneistoa, pankkijärjestelmää, tiedustelupalveluja ja nykyisin myös radikalisoitunutta islamia.

  Juutalaisia tämä Pahan Liittouma käyttää ovelasti kilpenään ja holokaustin avulla se on saanut työrauhan rikollisille hankkeilleen. Tämä ei sulje pois sitä, etteikö juutalaisten teurastusta II maailmansodan aikana olisi tapahtunut, mutta tähänkin lavastettiin syylliseksi ”nationalismi”.

  Plusääni(4)Miinusääni(10)
 3. Ari Virta
  Ja kenelle annettiin aikojen alussa koronperintäoikeus – kun se kristityille oli syntiä….siinäkö se maapallon historian suurin virhe tehtiin.

  Libya ja muut ovat murretut juurikin sen takia, että ajattelivat omaa etuaan ja yrittivät poistua petrodollarisidonnaisuudesta. Kennedy halusi jotain samaa ja hajottaa mm. CIA:n taivaan tuuliin.

  Me olemme niin sairaan ovelan jengin avohoidokkivankeina, että kukaan ei edes halua ajatella sitä. Ja ne pitävät ison osan ihmisistä sen verran tyytyväisinä, että barrikadit ei täyty. Loput resurssit ovat heidän. Ja he pitävät itseään sen verran jumalina, että ehkäpä kokevat velvollisuudekseen pallon väestömäärän rajoittamisen. Se on se end game ja luulenpa että se on jo käynnissä. Big Pharman temput yhtenä projektina ja sotateollisuus toisena. Kaikkea tukee, ehkä tärkeimpinä, median ja rahamaailman omistaminen.

  ARI VIRTA ON PERILLÄ MUTTA TÄSSÄ ASIASSA VÄÄRÄSSÄ KENNEDY OLI VAPAAMUURARI HUIJARI NIIN KUIN KAIKKI USAN PRESSAT!!! KUUNTELE TÄMÄ ARI VIRTA JA VASTAAN!!!

  ITSE LUULIN MYÖS SAMAA IÄT JA AJAT! MUTTA PASKAT TOTUUS ON ERI! SANOIHAN KENNEDY ETTÄ JOKU SUURI PAHA UHKAA USAA JA SEN JÄLKEEN KUOLI! MUTTA TUO ON MYYTTI!!! MAGNEETTIMEDIALLE MUUTENKIN KORJAUSTA TÄHÄN AIHEESEEN!! JOKAINEN MEISTÄ EKSYY VÄLILLÄ!!!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. oksettaa halla aho niin vitusti täyttä paskaa huhtasaaren kanssa!! Mutta paska kansalle uppoaa!!

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Kertokaas Antony C. Sutton!! Faktahan on että hitleriä rahoitti monet jutkut! ja vaikka hitler puhui näiden saatananpalvojien vastaan!! kertokaa ja näyttäkää että hitler ei ottanut näitä lahjotuksia vastaan!!!

  miks nämä monet muut tukeutuvat näihin ”faktoihin” ymmäräksteen historiiaa!! kumminkin jutkut ovat aina muiden yläpuolella, niin miksi olisi näin!!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 6. Suttonin natsikirja on huuhaata. Juutalaiset eivät rahoittaneet Hitleriä.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat