Miksi media vaikenee rokotehaitoista?

Median vaikeneminen rokotehaitoista johtuu lääkeyhtiöiden kanssa solmituista sopimuksista, väittää Belgiassa työskentelevä ruotsalainen lääkäri Eric Beeth.

Jokainen Euroopan maa joutui allekirjoittamaan lääkeyhtiön kanssa sopimuksen, joka määrittelee mitä hallitukset saavat kertoa rokotteen haittavaikutuksista. Asiat, joista saa kertoa julkisuudessa, luetellaan ns. Vihreässä listassa. Punainen lista määrittelee asiat, joista ei saa kertoa.

Asioita, joista ei saa kertoa, ovat rokotteen välilliset ja suorat haittavaikutukset, joita aiheuttavat rokotteen sisältämät kiistanalaiset skvaleeni ja elohopea. Suomessa, kuten Ruotsissakin käytettiin adjuvantillista Pandemrix-sikainfluenssarokotetta (valmistaja GlaxoSmithKline, GSK).

Sopimuksen mukaan valmistaja saa julkaista tutkimustulokset tästä laajamittaisesta ihmisillä tehdystä kokeesta ensimmäisenä. (1)(3)

Sopimukset vahvistavat, että rokotteista oli olemassa ennakko-ostosopimus jo vuodelta 2006: rokotteista oli kestotilaus sen varalta että Maailman terveysjärjestö WHO julistaa pandemiahälytyksen kuutostason. Kun uudentyyppinen A/H1N1-virus ilmaantui, WHO muutti pandemiamääritelmää (toukokuussa 2009) pudottamalla kriteriaa suuresta määrästä sairastuneita ja tautiin kuolleita. Hallitukset joutuivat sen tosiseikan eteen, että rokotetilaukset täytyy tehdä, oli tarvetta tai ei.(3)

Euroopan Neuvoston 4.6 2010 julkaisema väliraportti paljastaa, että WHO:n ja sen pandemia-erikoisryhmien, kuten ESWIn ja SAGEn, toimintaa rahoittavat lääkeyhtiöt.(4)

GSK:n omilta työntekijöiltä vaadittiin allekirjoitusta erilliseen sopimukseen (2) (3). Sopimukessa painotettiin, että rokotusohjelma vastaa tutkimusta ihmisillä tehtävästä kokeesta. Sen vuoksi oli tärkeää kerätä reaaliaikaista dataa rokotteen turvallisuudesta ja tehosta.

Jokaisen GSK:n työntekijän oli pakko allekirjoittaa sopimus. Sopimuksessa työntekijä vakuutti olevansa tietoinen rokotteen mahdollisista haitoista. Sopimuksen mukaan työntekijät olivat tietoisia, että rokotuskampanja oli laajan skaalan koe, jossa selvitettiin mitä ja millaisia haittavaikutuksia silloisessa kehitysvaiheessa olevalla rokotteella olisi.

Olen selvillä siitä että lääkevalmistaja on saanut lain edessä pätevän immuniteetin siltä varalta, että haittavaikutuksia ilmenee, ja en sen vuoksi voi esittää vaatimuksia GSK:ta vastaan; olen myös tietoinen siitä, että laki suojelee rokotteen jakelijaa laillisilta seurauksilta.(2)

Lääkevalmistaja ilmoitti sopimuksessa työntekijöilleen pitävänsä huolen siitä, ettei firma joudu lain edessä vastuuseen mikäli rokotteeseen liittyviä haittavaikutuksia ilmenee. Työntekijöiden omat vaatimukset lääkevalmistajaa vastaan tehtiin tällä sopimuksen kohdalla mahdottomaksi.(2)

Kuinka moni työntekijä luki sopimuksen ehdot? Kuinka moni työntekijä mieluummin lähti talosta kuin allekirjoitti sopimuksen?

Sopimuksia kutsutaan yhteisellä nimellä Salainen puolustus. Puolan terveysministeri Eva Kopacz kutsuikin sopimuksia laittomiksi ja kieltäytyi tilaamasta rokotteita, joiden turvallisuudesta ei ole mitään näyttöä.(3)

Lähteet:

(1) Marché public n´ EPRUS/09-36 relatif à l´acquisition de vaccins contre le virus H1N1; passe sur le fondement de l´article 3-7 du code des marchés publices issu du secret n´ 2006-975 du aout 2006

(2) GlaxoSmithKlinen työntekijöiltä vaatima sitoumus: Declaration of Free and Informed Consent to be signed by all persons over 18 capable of freely giving their consent: As the conditions under which Pandemrix (GSK) is being launched depend on the realtimecollection of data regarding the vaccine´s safety and effectiveness during the course of the 2009-2010 A/H1N1 influenza pandemic, it follows that this vaccination programme corresponds de facto to a research project on human subjects, requiring therefore each participant´s free and informed consent.

(3) National Expositor: Silence about Vaccine Deaths in Media is Due to the Confidential Contracts with Vaccine Manufacturers; Dr Beeth; 03 November, 2009 http://www.nationalexpositor.com/News/1897.html

(4) European Parliamentary Assembly: PROVISIONAL VERSION;The handling of the H1N1 pandemic: more transparency needed;Report of Social Health and Family Affairs Committee, Rapporteur: Mr Paul FLYNN, United Kingdom, SOC

Lue lisää:

Rokotekritiikin taustaa

Rokotteet aiheuttavat sairauksia

Kommentti: Julkisesta keskustelusta puuttuu läpinäkyvyys

6 kommenttia

 1. Suomalaisten on ymmärrettävä, että nykyiseltä vataeliitiltä emme voi muuta odottaa myöskään tulevaisuudessa, kuin pakkolakeja. Sitäkö me haluamme? Sitäkö me jäämme odottamaan? Tiesitkö, että Perussuomalaisetkaan EIVÄT VASTUSTA enää EU-jäsenyyttä.
  http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaiset-lopetti-eu-jasenyyden-vastustamisen/198379

  Vaalit 2011 on KANSAN *VIIMEINEN* MAHDOLLISUUS vastarintaan ja olla menettämättä Suomen päätäntävaltaa KOKONAAN brysseliin!

  Lissabonin sopimuksen hallitus allekirjoitti sillä aikaa, kun media täydellä hehkutti meille Vanhasen lautakasasta. Kyllä päättäjät osaavat vetää linssiin, kun ovat hyvin sitä saaneet harjoitella ja tämäkin huijaus upposi suomalaisiin kuin kus lumeen.

  Nykyisellä hallituskokoonpanolla uusia pakkolakeja tullaan saattamaan voimaan kertomatta niistä etukäteen mitään. Keksitään uusi jymyjuttu median myllytykseen ja emme huomaakkaan, kun jo valtaeliitti on hirttosilmukan kansan kaulaan laittanut. Pakkorokotuslain voimaantulo on hyvä esimerkki tästä.

  TÄTÄKÖ ME SUOMALAISET TOSIAAN HALUSIMME, KUN MEIDÄT LAITETTIIN EU:N JÄSENMAAKSI ???
  Nykyinen hallitus ei tarvitse meitä kuin laskujensa maksajiksi hulluille päätöksilleen, joista meille ei tarvitse kertoa mitään. Suomalaiset kelpaavat laskujen maksajiksi myös EU:n muille ”jäsenvaltioraukoille”, vaikka omassa maassa nähdään nälkää ja somalipojat juoksevat uusissa kuteissaan, puhuvat kännykkään ja ajelevat autoilla. Olen ollut työni vuoksi useita vuosia katsomassa, kuinka vuodeosastoilla suomalaisvanukset ensin hukutetaan pas…. ja sen jälkeen tapetaan muuten vain pois hiljaisella eutanasialla, jotta lakkaavat olemasta yhteiskunnalle rasitteena, eivätkä ehtisi kulutta heiltä työkuntoisina perittyjä lakisääteisiä eläkkeitä.

  ALISTUMMEKO TOSIAAN VAPAAEHTOISESTI TÄLLAISEEN SANELUPOLITIIKKAAN JA SUORAAN SANOEN PIILOHIRMUVALTAAN?

  VASTAAN ON PANTAVA JA LUJASTI, JOS AIOMME SELVITÄ SOPASTA, JONKA VALLANKAHVASSA OLEVAT OVAT KEITTÄNEET. HE EIVÄT KUNNIOITUSTA ANSAITSE. KATSOKAA MTÄ NAAPURIMAASSA TAPAHTUI, KUN RUOTSALAISET ÄÄNESTIVÄT JALOILLAAN. VAALEISSA 2011 MEKIN VOIMME SAADA MUUTOKSEN AIKAAN.

  ÄÄNESTÄKÄÄMME NIITÄ PUOLUEITA, JOTKA AJAVAT JOKAISEN KANSALAISEN ETUJA AVOIMESTI. SELLAISIA EIVÄT OLE NYKYISET HALLITUSPUOLUEET, EI MYÖSKÄÄN PERUSSUOMALAISET, JOTKA OVAT SYÖNEET OMAT SANANSA JA NYT JO JUOPUNEET ”BRYSSELIN HUUMASTA”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tänään TV:n uutislähetyksissä on puhuttu menneen vuoden 2010 tapahtumista ja muisteltu kaikenlaista laidasta laitaan. Hyvin erikoista on, että missään ei le sanallakaan mainittu sikaflunssasta, rokottamisesta sitä vastaan, tai narkolepsiaan sairastuneista!

  Oikein iljettää nähdä, kuinka tarkoitushakuista median toiminta on ja se, miten lähestulkoon kaikki media on lääketeollisuuden markkinapaikka.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Olen juuri kirjoittamassa rohdos-direktiiviä koskevaa kyselyä puoluesihteerille, sillä seuraava lakimuutos on tulossa. Nyt aiotaan rajoittaa rohdoskasvien saantia. Huhtikuussa 2011 astuu täytenä voimaan direktiivi, joka vaatii ikivanhoille, vuosituhansia käytetyille kasvirohdoksille samanlaisen märittelyn kuin lääketeollisuuden kemialliset lääkkeet. Mm aloe ja inkivääri siirtyvät kiellettyjen listalle, niinkuin moni muukin rohdos.

  Kasvirohdokset katoavat EU:sta


  http://teemuvesterinen.fi/270.html
  http://www.luontaistuoteala.fi/2d113d85-5513-453d-9elb-e75d9f887a3d.aspx
  http://www.4.dr-rath-foundation.org/us/summit07/index.html

  Rohdoksille kaavailtu lakimuutos kuuluu samaan sarjaan, kuin pakkorokotuslaki ja sen muutokset, sekä tämmöiset suunnitelmat ravintomme puoskaroinnissa. Vieläkö joku uskoo päättäjien pelkkään hyvää tarkoittavaan tahtoon?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Media vaikenee monista syistä, taloudelliset tai poliittiset realiteetit sitovat omistajatahoa, joka määrää median sisällön. Toimittajat voivat kieltäytyä käsittelemästä asioita, koska eivät ymmärrä tai välitä niistä, eivät uskalla keikuttaa venettä jne.

  Eihän media ole suostunut puhumaan kofeiininkaan vaaroista, vaikka olen painostanut jo 2½ vuotta ja asiasta on olemassa tieteellistä näyttöä vaikka lampaille syöttää.

  Kofeiinin terveyshaitat aiheuttavat kuitenkin noin 80% useimmista kroonisista sairauksista, joten lasku yhteiskunnalle on miljardeja, puhumattakaan satoja tuhansia ihmisiä koskettavasta inhimillisestä kärsimyksestä, joihin voi laskea myös valtaosan itsemurhista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Erittäin hyvä artikkeli. Vielä ei ole myöhäistä peruuttaa itselleen ja läheisilleen nyt lanseeratuista, koko maailmanlaajuisesta, määrättyjen ihmisryhmien eliminoimisoperaatioista. Liikutaan todellakin erittäin vaarallisella alueela, ja tarkoituksena ei todellakaan ole ihmisten paras vaan maailmanlaajuinen operaatio. Historia toistaa itseään nyt puuttuvat vain kyyditykset ja kaasukammiot. Kumpi tapa lienee armollisempi ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat