Miksi pohjolan johto hännystelee Obaman pyrkimyksiä?

Yhdysvaltojen presidentin Barack Obama otettiin seurueineen Ruotsissa innostuneesti ja ystävällisesti vastaan Obaman saapuessa maahan vierailulle 4.9.2013. Vaikka Obaman ohjelma- ja asialistalla oli paljon erilaisia kohtia, niin lienee varmaa, että kysymyksessä oli lobbaustoiminta mahdollisten USA:n iskujen puolesta Syyriaan.

Pohjolan johto asettui tukemaan USA:n aggressioita

Ruotsin pääministerin Fredrik Reinfeldin isännöimille illallisille osallistui pääministerit Norjasta, Tanskasta ja Islannista. Suomea edusti presidentti Sauli Niinistö. Pohjolan johdon mielestä Syyrian tilanteessa on voimakas kansainvälinen reaktio tarpeen (MTV3). Tämän voi tulkita siten, että Pohjolan johtajat ovat asettuneet pönkittämään USA:n valtioterrorismia. Nyt tämä valtioterrorismin muotona on brutaali hyökkäyssuunnitelma Syyriaan, jonka hallinto lavastettiin syylliseksi Syyriassa tapahtuneeseen kemiallisten aseiden käyttöön. Nimittäin Syyrian entinen Ankaran suurlähettiläs NidalQablan oli kertonut uutistoimisto FNA:n kirjeenvaihtajalle, että Saudi-Arabian Prinssi Sultan oli toimittanut Syyriaan kemiallisia aseita (1).

Mutta mitä sanoikaan hiljattain Teheranin valtionyliopiston kansainvälisten tutkimusten laitoksen johtaja Mohammed Morandi? Hänen mukaansaUSA tukee Qataria ja Saudi-Arabiaa, jotka rahoittavat islamistien toimintaa. Eli rahoitus kohdistuu Syyriassa riehuvalle oppositioryhmälle. Näin ollen USA on itse edesauttanut kemiallisten aseiden käyttöä Syyriassa. Kuitenkin supervalta haluaa nyt hyökätä Syyriaan juuri tämän kielletyn aseen käytön takia. Eikö USA:n pitäisi nyt rynnätä mieluummin Saudi-Arabian ja itsensä kimppuun?

Muutenkin länsivallat ovat sponsoroineet Syyrian kapinallisia eli terroristeja, kuten Rysslands röst 22. toukokuuta kirjoittaa (2). USA:n tiedustelupalvelu on auttanut Syyrian kapinallisia voimakkaalla aseistuksella ja Syyrian oppositiojoukoilla on kemiallisia sotavälineitä (3).

Miksi pohjolan johtajat kannattavat valtioterrorismiä?

USA:n ja eräiden muiden Nato-maiden valtioterrorismia tuetaan yleensä Euroopan unionin alueella, mutta nyt pohjolan johto ilmaisi selvästi hyväksyntänsä USA:n ”humanitäärisille” doktriineille. Yksi syy siihen, että kyseiset ”rauhaan pakottamisen” projektit, tai miksi niitä sitten kutsutaankin, saavat mainitun suostumuksen on siinä, että pohjolan, kuten myös tavallisesti EU:n poliittinen eliitti, muodostaa osan Uudesta maailmanjärjestyksestä ja Globaalin uudenliberalismin kannalla oleva harvainvalta on kukin alistunut uhraamaan maansa ja kansalaistensa hyvinvoinnin Israelin ja USA:n kolonialististen tavoitteiden alttarille. Israel tässä mainitaan siksi, että esim. Israel-lobby vaikuttaa pelottavan tehokkaasti mainitun supervallan sisä- ja ulkopolitiikkaan.

USA:n ja eräiden muiden Nato-maiden rikokset ihmisyyttä vastaan

Ensinnäkin joitakin esimerkkejä Amerikan Yhdysvaltojen rikoksista ihmisyyttä vastaan sekä myötävaikuttamista niihin: Vietnamin sota vuosina 1964–1975. Tuolloin USA pommitti salaa Kambodžaa, josta päätöksen tekivät etupäässä Yhdysvaltain silloinen presidentti Richard Nixon ja ulkoministeri Henry Kissinger, jonka vaikutus oli ratkaiseva kyseisessä teurastuksessa. Lopulta se johti sitten katastrofiin, jonka seuraukset hyvin tunnemme – Pommituksien ja sen jälkiseurauksien ansiosta lähes puolet Kambodžean väestöstä tuhoutui. Israelin myönteiseen eliittiin kuuluva Kissinger palkittiin myöhemmin näistä murhatöistään huolimatta Nobelin rauhanpalkinnolla.

Vietnamin riippumaton myönteinen kehittyminen oli eliminoitu sukupolvien ajaksi, sillä maan talous, maaperä, vesistö ja väestön siedettävät elinolosuhteet tuhottiin primitiivisellä sodankäynnin vimmalla (William Blum 2002).

Vuonna 1988 CIA auttoi Irakia käyttämään kyseisiä aseita Irania vastaan maiden välisessä sodassa, kertoi ForeignPolicy -lehti maanantaina. Tietonsa se perusti nyt julkiseksi tulleisiin CIA:n asiakirjoihin (4).

USA käytti köyhdytettyä uraanin Irakissa, jonne se hyökkäsi vuonna 2003. Ainakin osa Irakin maaperästä on muuttunut myrkylliseksi joutomaaksi. Tämän pirullisen aineen ansiosta inhimillinen tuska ja kärsimys oli ja on edelleen köyhdytettyyn uraniin altistuneilla sanoin kuvaamatonta. Esimerkiksi Basran kaupungin asuinalueille uraania on levinnyt yli 300 000 kg ja alueella on myöhemmin todettu 5-kertainen määrä syöpäsairauksia sotaa edeltävään aikaan verrattuna. Vastasyntyneillä on saastuneella alueella paljon epämuodostumia ja kasvaimia. Edellä mainittua informaatiota on sensuroitu, mutta esimerkiksi tohtori JawadAl-Alinpiti 12.9. eduskunnassa esitelmän tähän aiheeseen liittyen (5).

vauvat_uraani

Vaikka köyhdytetyn uraanin käyttö ammuksissa ei ilmeisesti ole vielä kansainvälisesti kiellettyä, niin silti kyseisellä aineella on epäinhimillistä kärsimystä tuottava vaikutus, kuten esim. Damaskoksen esikaupunkialueelta käytetyillä kemiallisilla aseilla, joita siis käyttivät ilmeisesti Israelin ja USA:n sekä eräiden muiden länsivaltojen tukemat arabiliittolaiset, jotka tukivat oppositioryhmiä.

Mainittakoon myös, että kirjailija William Blumon dokumentoinut hätkähdyttävästi USA:n ihmisoikeusrikkomuksista ja operaatioistaan ”maailmanpoliisina” viidenkymmenen viime vuoden ajalta.

Sotatoimet Syyriaa vastaan ilman YK:n turvallisuusneuvoston valtuutusta tarkoittaa kansainvälisen turvallisuuden ja siihen liittyvän järjestyksen romuttamista. Elämme siis kuin primitiivisessä luonnossa, jossa väkevämmän osapuolen voima ratkaisee olemassaolon edellytykset.

USA:n sotatoimien suunnittelulla Syyriaa kohtaan on yhtenä tarkoituksena Lähi-idän uusjako. Tämä onnistuu, kun sotaa laajennetaan provosoimalla Iran konfliktiin mukaan Syyrian kautta. Koko ”arabikeväällä” on ollut tämä yhtenä päämääränä. Mikäli Iran ajautuu mahdolliseen selkkaukseen ja huomioon ottaen Iranin ulkopoliittiset kytkennät, saattaisivat interventiot laajeta jopa maailmanpaloksi, jonka seuraukset voisivat olla arvaamattomat. Israel-myötämielinen USA ja eräät muut Nato-maat hakevat tässä maailman hegemoniaa.

 

Lähteet
Blum, William (2002). Roistovaltio. Sammakko 2002
MTV3: http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/09/1800479/pohjolan-johto-syyriasta-voimakas-kansainvalinen-reaktio-tarpeen
1. http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13920612000756
2. http://swedish.ruvr.ru/2013_05_22/Vems-vapen-skjuter-i-Syrien/
3. http://www.globalresearch.ca/israeli-intelligence-news-acknowledges-that-syria-rebels-possess-chemical-weapons-us-nato-delivering-heavy-weapons-to-the-terrorists/5340033 http://www.globalresearch.ca/russia-will-not-allow-repetition-of-libya-scenario-in-syria/5314907
4. http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3041233/1980-luvulla-usa-hyvaksyi- kemiallisten-aseiden-kayton
5. http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-lehti/lehdet/2006/306/koyhdytetty_uraani.html http://www.europarl.europa.eu/sides/

4 kommenttia

 1. KOKO POHJOLAN NYKYINEN JOHTO ON VAPAAMUURAREITA SIKSI SIIS NUOLESKELU.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Eikös tämä Ruotsin kuningas kuulu tähän 13 koplaan joka hallitsee maailmaa? Sen vuoksi ei liene mm. koskaan Ruotsissa käyty sotaa. Vaan se on kuin ihmeen kaupalla kautta historian selvinnyt aina koskemattomana.

  No, tässä se taas nähtiin. Hyödyt meille, haitat muille. Kyllä siinä kelpaa hymyillä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Päivitäpä historian tietosi.

   Ruotsi soti vaikka miten v. 1814 asti. Norjan pakottaminen personaaliunioniin ko. vuonna oli viimeinen Ruotsin käymä oikea sota.

   Sitä ennen taisteluja oli käyty paitsi nykyisen Ruotsin lähialueilla myös nykyisen Ruotsin sisällä: 1809 venäläiset hyökkäsivät maaliskuussa Grisslehamniin Ahvenanmaalta ja Uumajaan Merenkurkun yli ja Uumajaan uudestaan toukokuussa maitse Tornion kautta kiertäen. Tanskalaiset puolestaan tunkeutuivat Ruotsiin (yleensä etelästä tai Tanskan yhteydessä olleen Norjan rajan yli) vaikka miten monta kertaa, viimeksi 1788. Tai no – nykyisen Ruotsin eteläisin osa oli alunperin pikemminkin Tanskaa (mikä kuulunee Skånen murteesta tänäkin päivänä ..).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Juutinen: ”Vuonna 1988 CIA auttoi Irakia käyttämään kyseisiä aseita Irania vastaan maiden välisessä sodassa, kertoi ForeignPolicy -lehti maanantaina. Tietonsa se perusti nyt julkiseksi tulleisiin CIA:n asiakirjoihin (4).”

  CIA-asikirjat eivät ole luotettavia. Roistovaltion tunnusmerkki on valehtelu. ”Korkea-arvoisen tiedustelulähteen” tieto on valistuneen ihmisen mielestä aina valhetta, kun tällainen ilmoitetaan esim. mediassa tai hallituksien tiedonannoissa lähteenä. Asia ei muutu muuksi, kun tällainen ilmestyy arkistosta asiakirjana. Historiastaan 100 % valehteleva valtio ei voi kyetä täydellisen rehelliseen arkstointitoimintaan. Itse asiassa väärennykset ovat totta myös länsimaissa ja ne lisääntyvät koko ajan sen mukaan, mitä härskimmiksi ajat muuttuvat. Tuokin raportti on ehkä alun alkaen hämäykseksi arkistoon laitettu tai sitten se voi olla laitettu sinne vasta eilen ja esim. muuta aineistoa on kadonnut. Tällaiset katoamisethan ovat hyvin tavallisia esim. 2. maailmansodan arkistojen kohdalla Englanissa ja USA:ssa. Kerran julkaistut jutut voidaan julistaa ”arkistolle tuntemattomiksi väärennöksiksi” tai niitä ei enä löydy. Demjanjuk luovutetiinja myöhemmin tuomittiin karkean väärennöksen perusteella. Tosin ulkomailta tilatun, mutta silti. Petos tuli ilmi, kun asiakirjat osoittivat viranomaisten tienneen asiankrijan väärennökseksi.

  On melko varmaa, että tuo raportti on huuhaata. Eikös melko varmaa ole jo se, että kurdit kasutti Iran? Rumsfeldin ja Saddamin asekaupat eivät toteutuneet. Saddam sanoi ei vaatimuksille. Saddamin kukistamista suunniteltiin kauan ja hän oli päävastustaja Israelin näkökulmasta 20 vuotta. Hänestä onsyötetty väärää tietoa mm. vaihtoehtoihmisille. Hänestä on tehty jopa CIA:n palkkalistoilla ollut agentti. Tosiasiassa mies oli suuri uhka globaalille eliitille. Hän ajoi kansakuntansa asiaa ja oli siis nationalisti. kansallissosialismin tapaan kansa voi hyvin ja opit olivat myrkkyä voimille, jotka halusivat maan velkakoukkuun ja ihmisten pahoinvointia. Maa haluttiinmurskata ja sen kansallisvarallisuus varastaa. Vispilänkauppaa oli enemmän Iranin johdon kanssa. USA oli shaahin syrjäyttämisen takana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat