24 kommenttia

 1. Tavalliselle ihmiselle on todella vaikea erottaa tälla tavalla tarjottua humpuukia varteenotettavasta tiedosta. Jos kyse olisi horoskooppien tapaisesta vaarattomasta hömpästä, en olisi huolestunut. Mutta kun tarjotaan ”vaihtoehtoista tietoa” esimerkiksi syöpää sairastaville, on perusteltua alkaa kyselemään näiden pseudotietojen levittäjien moraalin perään.

  Onko sitä?

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
  1. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että sokeasti ei voi luottaa lääketeollisuuteen, busines kun kukkii hinnalla millä hyvänsä ja hintana on menetetty terveys. Ei lääketeollisuus kukoista jos ihmiset paranee, rattaiston on pyörittävä ja sen pyörittää kaikki ihmiset jotka eivät ehdi perehtymään mistä oikeasti on kysymys. On ymmärrettävää, että kaikkeen ei voi eikä pitäisikään perehtyä siksi pitäisikin voida luottaa päättäjiin ja terveyden ja hyvin voinnin laitokseen, lääkelaitokseen ym. viralliseen tahoon. Lähipiirissä ei ole kuin yksi syöpätapaus joka on parantunut ja sekin ilman leikkausta, kemoterapiaa, sytostaatteja. Kaikki muut on ”hoidettu” ”vaiennettu” kuoliaiksi. Keholle ei ole annettu mahdollisuutta parantua. Tämä yksi tapaus on niin läheltä seurattu, että tiedän mistä puhun. Todellakin hyvä, että ihmisten silmiä avataan tekemään omia järkeviä päätöksiä ja ottamaan vastuuta itse, eikä vain sokeasti hyväuskoisena luottamaan ja luovuttamaan elämää lääketeollisuuden alttarille. HIENOA.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. ”tyy” laput silmilläsi kerrot kyseisen ohjelman olevan ”pseudotiedon ja humpuukin”. Tuo ohjelma on hirveä paise lääkebisneksen ahteriin, ja on valitettavasti totta ihan kaikilta osin. Lääkebisnes hyviksi miellettyine tarkoitusperineen jos jokin on moraalitonta ja hyvin usein rikollista ja rajan vetäminen siihen missä vaiheessa se muuttuu rikolliseksi on – kuten H1N1 rokotefarssista olemme saaneet nähdä – ylitsepääsemättömäksi. Huolimatta siitä että jälkipyykissä joudutaan maksamaan miljoonakorvaukset Narkolepsiapotilaille – ei myönnetä korruptiota tapahtuneen. Ei tarvitse olla kummoinenkaan lääkäri joka tietää hirvittävän korruption lääkebisneksessä. Myös se on tavoitteellista, että ensin luodaan sairaus, sitten tarjotaan siihen lääke.
  Koska media ja lääkebisnes ovat omistuspohjaltaan globaalisti samoissa käsissä, ei tarvita edes taudin luomista aina. Hysterian luominen medialla riittää ja lääke menee globaalisti kaupaksi. Jos suostut penkomaan netistä: Rupert Murdoch omistaa sata lehteä ja tv-kanavaa. Poika James Murdoch johtaa yhtä maailman suurinta lääkejättiä GSK globaalin markkinoinnin johtajan ominaisuuudessa. Et voi olla niin naiivi, että he eivät toimisi millään tasolla yhdessä. Tai voithan sinä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Tyy, olen samaa mieltä osin kanssasi. Todistamattomia lääkkeitä on syytä pitää humpuukina. Yleensä humpuukin tunnistaa siitä että minkäänlaista vastakkain asettelua ei sallita kuten keskustelussa on havaittavissa. Samaa mieltä heidän kanssaan olen siitä että hydroksyylihappo eli divetymonoksidi pitäisi kieltää lailla. Siihen kuolee vuosittain tuhansia ihmisiä (joka muuten voidaan myös lääketieteellisesti todistaa) eikä lääkettä tähän ole. Sitä löydetään syöpäpotilaiden kasvaimista sekä mahdollisesti lentokoneiden jättämistä vanoista taivaalla. Myös YK:n kokousedustajista osa on allekirjoittanut vetoomuksen vuonna 2010 jolla yritetään kieltää tämän aineen käyttö.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Mitä lässytät? Otitko henkilökohtaisesti? Video on jokatapauksessa paranoidia maailmanvaltasoopaa. Jos et osaa näitä ”dokumentteja” ilman kritiikkiä filtteröidä, olet ihan samalla lailla aivopestävissä kuin kaikki muutkin.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 4. Jos tekee dokumentin, pitäisi ensin ottaa tosiasiat selville. Voisi saada enemmän kuulijoita kun ei leviitäisi väärää tietoa. Rintasyövästä paranee koululääketieteellä 80 – 90 %, haimasyöpä on pahempi, 5 vuoden kuluttua elossa on enää 20 – 40%, maksasyövän vastaavat luvut miehillä 6%, naisilla 9%, lymfoblastinen leukemia 80% paranee, Hodgkinin taudista paranee 70 – 95%. Ei siis voi väittää, että hoito auttaa vain 5%-lla.

  Suomessa syöpädiagnoosin on saanut 233 000 ihmistä. Ilman laskinta voi huomata, että luku on hieman pienempi kuin joka kolmas, eli reilu 4%. Jos joku näistä luonnonrohdoista oikeasti toimisi, Phizer tai Rocher olisi jo pannut sen purkkiin ja myisi sitä, vaikka sitten 5000e hintaan, mutta keräisi rahaa joka tapauksessa. Kovin vaikeaa ei ole laboratorio-olosuhteissa selvittää yrttiseoksen ainesosia, reseptiä ei ikinä tarvitsisi edes myydä heille.

  Kyllä tuossa dokumentissa tottakin oli, mutta samalla tuossa on niin paljon väärää infoa etten voi suositella dokumenttia. Tekisipä joku tästä aiheesta objektiivisen dokumentin.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. kriittinen, Kerroppa nyt sitten mikä tässä dokumentissa on sinun mielestäsi totta ja mikä valhetta. Ihan mielenkiinnosta haluan sen asian nähdä sinun tai jonkun muun kirjoittamana. Tosiasiahan on niin että kyllä lääketiede saattaa kertoa syöpäsairaalle että tauti on parantunut,niillä ”hyvinkin kyseenalaisilla hoidoilla,” joita lääketiede käyttää mutta sehän on kuitenkin useinmiten lyhytaikaista. Syöpä pullahtaa yleensä uudestaan jopa viiden vuoden jälkeen ja silloi se onkin jo niin ärhäkkä ettei sitä pysty Erkkikään parantamaan. Ensinnäkin lääketieteelliset syöpähoidot tehdään yleensä niillä samoilla aineilla jotka aiheuttaa syöpää. joten on aivan selviö ettei silloin voi puhua parantamisesta vaan ihmisen elimistön heikentämisestä ajamalla immuunipuolustusjärjestelmä nollille, miten järkevästi ajateltuna silloi ihminen pystyisi taistelemaan terveytensä puolesta. EI mitenkään ja se on tosiasia. Se on kuule raha joka siinäkin asiassa näyttelee eniten. Ihmishenki ei pain yhtään mitään kun on kysymys lääketehtaiden bisneksistä, ja lääkärit on aivopesty lääkefirmojen ylläpitämiseksi ja rahavirtojen takaamiseksi, sairaiden kustannuksella. Lääketieteellisesti ei ole olemassakaan mitään lääkettä joka parantaisi sairauksia pitäisihän sinun se tietää luulisi ainakin. Se on kuule bisnes joka pyörittää tämän maailman auktoriteetteja ja moni lankeaa sairastuttuaan katteettomien lupausten pauloihin,ei lääketiede paranna kenenkään sairauksia vaan ehkä lievittää niitä ja saa lääkkeiden käyttäjät sairastumaan niiden haittavaikutuksiin ja niihin annetaan sitten lisää lääkettä jne. Näin se menee ja lääkekierre on valmis parhaassatapauksessa hamaan hautaan asti ellei ihminen itse ymmärrä sitä lopettaa. Onko lääketiede niin alamaailman tasolla että ehkä se on ottenut väärällä tavalla mallia homeopatiasta ja luulee siten että samanlainen parantaa samaa. Se on kuitenkin aivan eri asia miten systeemi homeopatiass toimii. JA HOMEOPATIA TODELLAKIN TOIMII. Siitä on turha kiistellä sellaisen joka ei sitä ole henkilökohtaisesti itse kokenut tai nähnyt jonkun toisen terveydentilan kohenemisessa. Ja se ei ole mitään huuhaata.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
    1. Anneli
     Anteeksi vaan mutta, oletko ihan itse testannut tai nähnyt että joku tuttavistasi ei ole saanut apua homeopattisista hoidoista. Syöpähoidoista olen senverran nähnyt että ihminen on menehtynyt jopa muutamassa viikossa niiden lääketieteellisten syöpähoitojen ansiosta ja ennen hoitoja ollut melkein kuin mitään vikaa eli sairautta ei olisikaan. Tämäkin asia on kaksipiippuinen juttu ja kai jokaisella saa ja pitääkin olla omat mielipiteet. Toisekseen haluan sanoa sinulle, että kyllä homeopatia on ihan toimiva hoitomuoto ja myös tutkittu monessa muussa edistyneemmässä maassa kuin Suomi, mutta sen toimintamalli on vaan valitettavasti niin utopistinen skeptikkojen mielestä että se siitä. Mitä tulee niihin lääketieteellisiin syöpähoitoihin niin nehän ovat ainoastaan, leikkaus,sädehoito ja sytostaatit ja näistä esim. sädehoito ja sytostaatit ovat jo itsessään syöpää aiheuttavia, miten on mahdollista että ne silloin voisivat olla syöpää parantavia hoitomuotoja. Siinäpä se on mysteeri minun mielestäni ja sinulle se homeopaattisin hoidoin on mysteeri,että taidetaan olla tasoissa. Jokainen tulee autuaaksi omassa uskossaan. Ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Tiedemaailmassa kaikki on muuttuvaista mikä tänään on todettu hyväksi se saattaa olla huomena jo tuhoon tuomittu. Homeopatiassa ja yleensäkin luontaishoidoilla parantamisessa asiat ovat toisin ja paljon vakaammat. Olihan se maapallokin ollut joskus litteä kuin pannukakku ja nyt se sitten on ellipsin muotoinen, eikä tiedä millainen sekin loppujen lopuksi oikeasti on.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Hyvä dokumentti! Vaikka ”viralliset” syopähoidot parantaisivatkin nykyään suurimman osan ovat ne kuitenkin varsinaista rääkkiä. Nämä hoidot ovat saaneet useamman potilaan toivomaan omaa kuolemaansa. LIsäksi hoidot ovat todella kalliita. Kun syöpätapausten määrä jatkuvasti kasvaa niin miten kauan Suomi voi näitä hoitoja tarjota? Sosiaali- ja terveysmenot kasvavat semmoista vauhtia ettei kansantalöus sitä pidemmän päälle kestä. Useita täysin toimivia vaihtoehtoja itsensä parantamiseen on. Esimerkiksi ns. Elävällä ravinnolla ovat lukuisat ihmiset parantuneet syövästä ja monista parantumattomiksi luokitelluista sairauksista, kuten esim. selkärankareumasta tai ms-taudista.Jo Hippocrates sanoi aikanaan että ruoka olkoon lääkkeesi ja lääke ruokaasi. Ilmeisesti nykylääkärit muistavat vain tuon loppuosan ja siksi niin hanakasti syöttävät pillereitään.Lääkärit kyllä tarttuvat mielellään tuohon pelotteluun niinkuin tuossa dokumentissakin mitä tulee ruokasoodan käyttöön. MInä olen toipunut Elävällä ravinnolla kilpirauhasen tulehduksesta (tulehdusarvo oli yli 900 kun pitäisi olla alle 60) ja nyt tulehduksen jälkeen ei ole vajaatoiminnan oireita kun syö pääasiassa raakaruokaa.

  Väittämään että syöpä olisi seurausta käsittelemättömästa traumasta suhtaudun suurella varauksella. Miksi jo vastasyntyneellä vauvalla voi olla suurikin kasvain? Lähiaikoina näitä tapauksia on kantaunut korviini useampia ja olenkin miettinyt mikä osuus raskaanaolevien rokotuksilla on näihin vauvojen syöpiin…?

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. ”Lähiaikoina näitä tapauksia on kantaunut korviini useampia ja olenkin miettinyt mikä osuus raskaanaolevien rokotuksilla on näihin vauvojen syöpiin…?”

   Iskit naulan kantaan! Syövän pääasiallinen aiheuttaja on rokotteissa olevat virukset. Ne ovat suunniteltu aiheuttamaan syöpää. Nämä videot havainnollistaa vähän asiaa:
   http://www.youtube.com/watch?v=r0bTJuC47MI
   http://www.youtube.com/watch?v=YMe9oSLOYcA

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. lillipii, 5 kuukautta sitten.
   Väittämään, että syöpä olisi seurausta käsittelemättömästä traumasta, voisin kyllä ihan hyvin uskoa, että syöpä voisi johtua myös osaksi siitä. Eihän syövän synnystä ole mitään varmaa tietoa ja jos olisi niin sehän on silloin helppo eliminoida. Luontaispuolella ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti joten kaikki taitaa sittenkin vaikuttaa kaikkeen. Elikä ihminen on psykofyysinen olento. Kaikki mikä vaikuttaa ihmisen hyvin tai pahoinvointiin näkyy kuulema ulospäin kehossa. Ihmisellähän on paljon laajempi tietokoneverkosto omassa kehossaan kuin nämä tietokoneet joita me ostamme kaupoista. Ihminen saattaa tehtailla tieten tai tietämättään milloin mitäkin omassa kehossaan vaikkapa ajatuksen voimalla. Ajatuksen voima on kuulema kaikista voimista suurin, tiedä sitten mikä on totta ja mikä on utopiaa, jää jokaisen omaan harkintaan. Siitä vastasyntyneen kasvaimesta, todellakin järkyttävää, koska ei syntynyt tai syntymätön lapsi voi vaikuttaa mitenkään omaan elämäänsä eikä myöskään raskaana oleva äiti moneenkaan asiaan. Tämä nykyinen maailma on jo niin myrkyttynyt että on suorastaan lottovoitto saada terve lapsi. Ja jos sellainen onni potkaisisi niin lääketieteellä, elintarviketeollisuudella jne. on onnistumisen mahdollisuus tuhota täysin terve uusi vasta alkanut elämä,jos vanhemmat siihen suostuu, rokotteet,lisäaineet ym. hullutukset. Niistä rokotteiden vaaroista on ihan tarpeeksi näyttöä mitä ne saavat aikaan. Onpa jossakin kirjoitettu että, vain tyhmät rokotuttavat itsensä, mutta sekin on sitten jokaisen kuolevaisen oma asia vaikka, lapset jotka piikitysten kohteeksi joutuvat eivät voikkaan siihen itse vaikuttaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Itämailla ja jo paljon länsimaillakin akupunktiolla parannetaan enemmän ihmisiä kuin länsimaisella lääketieteellä vai pitäisikö sanoa lääkebisneksellä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. länsimainen lääketiede on sitä että lääkefirmat kyttäävät ja agitoivat ihmisiä olemaan mahdollisimman sairaita jotta saavat myydä lääkkeen joka pahimmassa tapauksessa vain aiheuttaa lisää ongelmia

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. 123456789. Erittäin oikeaan osunut kirjoituksesi. Ovathan ne suuret viisaat osanneet jo ennustaa mitenpaljon ihmisiä sairastuukaan syöpään lähivuosina. Ensin luovat hyvät olosuhteet jokaiselle saada syöpä esim. lisäaine Tween 80 eli polysorbaatti 80. Sitä on melkein missä teollisesti valmistetussa elintarvikkeessa, sitä näkyy olevan monissa lääkemyrkyissä esim. Metforem 750 mg, diabeteslääkeMYRKKY jne. Eipä ole ihme että syöpä lisääntty,sillä polysorbaatti on karsinogeeninen ja tarkoituksella lisätty vähän jokapaikkaan rokotteet mukaanlukien jne. Kyllä elämme todella sairasmielisten omaksi edukseen kehittämässä maailmassa. Olipa kaameeta kun Arafat myrkytettiin, kyseessä oli vain yksi ihminen mutta eipä ole yhtään kaameeta kun maailman kansalaisia myrkytetään tai tapetaan lääkkeillä, rokotteilla jne. Vain ja ainoastaan että lääkemyrkkyteollisuus pääsee vielä suurempaan kukoistukseensa ihmisuhriensa ansiosta. Onko todellakin niin ettei noille ganstereille voida mitään. Vastaan itse että ei ole jos halutaan parannusta niin ne myrkkyfirmat voidaan kaataa sillä että lopetetaan niiden tukeminen,koska paljon parempiakin keinoja terveyden ylläpitämiseksi on olemassa kylläkai järjenkäyttö on sallittua ja jokaisen oikeus tässäkin asiassa. Lääketeollisuudella on todella vähän apua sairauksien hoidoissa, mutta päinvastaista kyllä riittää. Vain akuutit, välttämättömät henkeä uhkaavat tilanteet, leikkaukset jne. Muu hoito lääkityksineen hoituu kyllä luonnonapteekin välityksellä ja täysipainoisen ruoan avulla. Jos ihminen huolehtii hyvästä vastustuskykynsä sekä henkisestä hyvinvointinsa ylläpitämisestä niin ei pitäisi olla suurempia esteitä terveysrintamalla. Olen ehkä väärässä mutta itse en ole virallista lääketieteellistä hoitoa tarvinnut, luonnosta on apu löytynyt, jos sitä joskus olen tarvinnut.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat