32 kommenttia

 1. Ei ymmärrä pieni ihminen mikä näitä Magneettimedialaisia ja Kärkkäistä vaivaa? Tuskin siellä kuussakaan on käyty!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minäkään en ymmmärrä!!

   Minäkään en ymmärrä mikä näitä Magneettimedian kirjoittajia oikein vaivaa.
   Eivätkö he ymmärrä että väestö räjähtää, luonnonvarat loppuvat justiinsa, maailmanlaajuinen Al-Qaida salaliitto riivaa maailmaa terrorismin muodossa ja ilmastonmuutos uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta?
   Eivätkö he ymmärrä että ainoa ihmiskunnan pelastaja on marxilainen tieteellinen diktatuuri ja kollektivismi, jota YK edustaa, ja liittyminen kaikkiin mahdollisiin kansainvälisiin organisaatioihin? Eikö suomalainen työntekijä ymmärrä että hänen etunsa vaatii vapaakauppaa niin että halpatuonti voi viedä hänen työpaikkansa Kiinaan tai Intiaan? Eikö Suomen veronmaksajat ymmärrä että heidän etunsa vaatii että Suomi velkaantuu konkurssin partaalle niin että taloudellinen vallankäyttö voidaan siirtää Helsingistä Brysseliin ja tehdä Suomen eduskunnasta ja hallituksesta Brysselin sätkynukke ja seremoniallinen instituutio? Eikö suomalaiset käsitä että heidän etunsa vaatii että demokratia lakkautetaan talouskriisin varjolla ja Suomesta tehdään pankkiirien hallitsema EU-neuvostotasavalta? Eikö suomalaiset ymmärrä että heidän etunsa vaatii että vallankäyttö ja varallisuus keskitetään globaalisti yhä harvempien käsiin? Jos olisit marxilainen varmasti ymmärtäisit koska marxismi on tie kohti monopoliyhteiskuntaa. Eivätkö he ymmärrä että nyt on aika luopua hajottavista ja vihaa lietsovista arvoista kuten koti, uskonto ja isänmaa. Eivätkö he ymmärrä että nyt on aika luopua kansalaisoikeuksista ja kansallisesta itsemääräämisoikeudesta ja antautua globaalin marxilaisen kollektiivin valtaan? Mitä pahaa voi olla siinä että ihmiset alistuvat veroa maksaviksi orjiksi, joita tieteellinen diktatuuri johtaa pseudotieteellä ja tyrkyttämällä leipää, sirkushuveja ja päihteitä? Mitä pahaa on olla moraaliton marxilainen, joka haluaa vain hyvää – paratiisia maan päälle jossa voi harjoittaa irtosuhteita, homoutta, pedofiliaa, eläimiin sekaantumista, paholaisenpalvontaa ja silti teeskennellä olevansa tieteeseen uskova kunnon ateisti? Ja jos marxilaisten täytyi tappaa paratiisin rakentamisen nimissä yli 100 miljoonaa (tyhmää) ihmistä niin mitä pahaa siinä voi olla – eikö jalo tarkoitus pyhitä keinot? Ei kai nämä magneettimedialaiset vain ole tyhmiä? No onneksi meidän marxilaisten johtaja ei ole tyhmä – hän on historian ensimmäinen radikaali vallankumouksellinen – kapinatähti – langennut enkeli. Mutta älä kerro tätä kenellekään sillä kunnon ateistien ei saa julkisesti uskoa mihinkään myytteihin – ainoastaa seurata Johtajaansa ja valehdella ja tappaa sillä niinhän itse Johtajakin on aina tehnyt. Ehkä jos Suomen yliopistot aivopesevät vielä muutaman sukupolven suomalaisia evoluutiolla ja marxismilla – ehkä sitten suomalaiset ymmärtävät.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Vaivaa ? Taitaa itseäsi vaivata jokin hyvinkin vakava ongelma, jos luet pippeli pitkällä näitä juttuja ja kommentoit kiihkeästi vaikka sua ei muka asia kiinnosta ?

  Ainut media, joka uskaltaa Suomessa julkaista asioita, joita ei saisi. Mutta kun on onneksi sananvapaus. Lue sä Iltasanomien sivuilta Big Brothereitten perheriitoja ja mieti mikä sua vaivaa ja jos et hoksaa, niin kävele keväällä siinä juuri ja juuri kestävällä jään reunalla jossain metsälammella missä kukaan ei näe sua niin kauan kunnes hoksaatkin että se ei enää kestä ja jos hengissä selviät niin kasvata takapihalla höpöheinää ja ala hipiksi ja aja esim. homojen adoptio asiaa, jotta voisit itsekin joskus lapsen saaha ja sitä kautta olla kuitenkaan jatkamatta tyhmää sukuasi.

  Kyllä se niin on, että rahanpaska pyörittää tätä maailmaa. Siellä missä valtamedia ja raha pörrää siellä säädellään yllättävän paljon meidän asioita ja elämän kulkua!

  Jälkikäteen selviää aina yllättäviä asioita, joita ei eläessään juuri sitä aikakautta ymmäräkään niin vakavaksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. IS=7 (ja Hmm.) Näiden Impivaaran veljesten S-L hörhöilyt ovat onneksi kiihkottomia, täynnä omia ajatuksia.

   BB:stä tunnut tieteävän enemmän kuin minä. Tiedän (valitettavasti) vain, että sellainen ohjelma on olemassa. Kiihkotkin tulee ihan muualta, kuin nettikekusteluista.

   Hipiksi tuskin enää näin yli viisikymppisenä isoisänä…

   Satuin vain törmäämään tähän ”rohkeaan” Magneettimedian paperilehteen muutaman kerran tässä vuoden mittaan ja sitten vielä tänne keskusteluunkin eksyin. Toivon todella, että Magneettimedia tulee saamaan ansaitsemaansa julkisuutta!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Hyvin puhtoiseksi pesty – on aivopesu onnistunut. Tiesitkö, että NATOA on vastassa yhtä rankka sotilasliitto kuin mitä se on itse. Et tiennyt. Media ei meillä siitä kerro. Jos tiedon pimittäminen ei sinua haittaa, olet sopiva lammas vaalikarjassa määkimässä ja milloin milläkin porkkanalla vedätettävissä. Toiveyksilö, joka on helposti liikuteltavissa ja juoksee vaikka polttouuniin vapaaehtoisesti jos lehdessä niin sanotaan ja uutisissakin hallitus käskee. Et ole yksin. Suomen alueella on monta miljoonaa tyhmyriä. Oman arvioni mukaan suomessa asuu maailman kolmanneksi tyhmin kansa ja kyllä hävettää olla osana sitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Aivopesu plää plää. Lampaat plää plää. Media ei kerro plää plää.

  ”MINÄ TIEDÄN TOTUUDEN. MUUT OVAT TYHMYREITÄ.”

  Plää.

  Plääääääh.

  Näin vältämme keskustelun ja pitäydymme kannoissamme.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niin, juuri tuommoista perustyyppiä tarkoitan. Näitä hengen jättiläisiä suomessa piisaa ja lisää tulee . Ei yhtään omaa ajatusta mahda tulla, vaikka kuinka pinnistäisi. Tyhjänpäiväinen haukkuminen onnistuu kyllä automaattisesti. Pika-analyysillä tämmöinen oli aikanaan koululuokkansa häirinnyt mölyapina.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Sinun kommenttisi: kerroit muiden aivopesusta ja tyhmyydestä.
    Seuraava kommentti: niputat ihmisiä tietyksi ”perustyypiksi” ja mölyapinoiksi ja SAMALLA paheksut muiden haukkumista.

    Hienoa.
    Magneettimediamainen asiapitoisuus huipussaan.

    http://contrailscience.com/ -osoitteessa kannattaa käydä lukemassa näistä chemtrail-jutuista, henkilökohtaisuudet jätettäköön mölyapinoille.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. No näiden rohkeiden ja rehellisten ihmisten kohtelusta huomaat sen voiman rikollisuuden, joka sinullekin panee sanat suuhun.

    Mutta olet jokin rikollinen trolli, jos pidät höpönä ja sivustoa likaavana paljastuksia siitä vainosta, jota nämä ihmiset ovat kohdanneet. Kaikki päteviä tiedemiehiä ja -naisia. Juutalaiset ovat kostaneet Burgille ja sille toiselle juutalaiselle. Taisi siellä olla useampikin. Weckertkin taitaa olla jollain siteillä, kun osaa hepreaa ja tunsiBeginin ja on käynyt paljon Israelissa.

    Ja sionistinatsihan se sieltä paljastui, kun kaikki tämä juutalaisnatsien masinoima vaino ja väkivalta kerrotaan, onkin antisemitismin ilmaus. Olette saaneet Eurostoliittonne ja siis kaikkien pitäisi olla jotain apinoita vai?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Mielenkiintoista, että rikollisten teoista kertova sivusto on jotenkin syntinen erinäisten kommentoijien mielestä. Natsit räyhäävät isännän äänellä ja paheksuvat rikoksensa paljastavia sivustoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Skenaariot chemtraileista tai kemikaalivanoista on mielenkiintoinen skenaario. Suhtauduin kuultuani kemikaalivanoista ensikertaa niihin todella skeptisesti, mutta mitä enemmän olen ottanut asioista selvää, sitä inhottavammalta koko asia alkaa tuntua. Pelkäämpä että alumiinia ja bariumia todella sumutetaan taivaalle.
  Onhan historiasta palastunut mitä ihmeellisempiä salaliittoja. Jäämme seuraamaan taivasta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Mielipiteiden uutisointi ei ole ollut minusta ikinä minkään itseään tai lukijaa kunnioittavan median tehtävä. Suurin osa magneettimedian jutuista vaikuttaa enemmän paranoidin luulotautisen jorinoilta kuin minkään vakavasti otettavan tahon tarinoilta. Onhan siellä seassa ihan hyviäkin juttuja, mutta eikös propagandan voima perusta juurikin siihen, että ihmisille syötetään yhtä aikaa totta ja palturia.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 8. Etkö sinä huomaa, että valtamediassa ei mitään muuta olekaan kuin mielipiteitä? Sitäpaitsi asioita jätetään paljon kertomatta. Voi pikku raukkaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Tämä dokumentti tulisi katsoa ennen kommentoimista. Ainakin vaikuttaa, että harva on katsonut. Todellinen aihe, josta näyttöä riittävästi. Toiset ihmiset ovat valinneet sisällöttömän vastalauseiden heiton tien, vailla pohjaa. Toiset tutkivat maailmaa ja havaitsevat siinä niin räikeitä epäkohtia, että niihin puuttumattomuus johtaa vakaviin seurauksiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. http://ilmatieteenlaitos.fi/tiedote/126286 Ilmaston viilentäminen aerosoliteknologioilla (COOL)

  Kannattaisi teidän skeptikkojen tutustua hieman faktoihin,Ennen kuin alatte mölyämään.

  Kannattaa myös tutustua aitoon ja alkuperäiseen jättövanaan joka lyhenee lentokoneeen edetessä samaa tahtia ja lopulta kutistuu olemattomaksi eikä suinkaan lähde leviämään harsona pitkin taivasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eli koska Ilmatieteen laitos (=valtiollinen laitos) koordinoi tällaista projektia, se todistaisi jotenkin nämä mielenhallinta-chemtrail-teoriat?

   Jos asia todella kiinnostaa, eikös kannattaisi odotella, miten Ilmatieteen laitoksen hanke etenee?

   Tuskinpa tuossa mitään kovin salaista on; jos olisi, sitä ei laitettaisi tiedotteeksi nettisivuille!

   Tuohan siis vahvistaa ”skeptikoiden” (eli normaalilla epäilevällä mielellä varustettujen) pointtia: ei tässä mitään maailmanlaajuisia salaliittojuttuja ole meneillään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Vai normaali mieli ?? skepothan kiistävät vanojen olemassaolon kokonaan. Vaikka se on virallisesti tunnustettu monessa paikassa maapalloa, että kemikaaleja suihkutetaan yläilmoihin ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseksi. Vain täydellinen pseudoskeptikon huuhaa hörhö kieltää kaiken näkemänsä ja yrittää lässyttää teoriansa tueksi mitä ihmeellisempiä teorioita.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. ”on tunnustettu”. Mitä tunnustettu?

     Monin paikoin alettu tunnustaa, että havumetsävyöhyke levittää pienhiukkasia ja fossiilisia jne polttava ihmiskunta levittää savu- ja nokihiukkasia ilmakehään, jotka nämä kaikki viilentävät ilmastoa. Mutta tämä jälkimmäinenkin on sivutuote, ei tarkoituksena.

     http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2709&artikel=4776590

     Lentokoneista taas siinä ei olisi yhtikäs mitään järkeä. Ensinnäkin se olisi tehoton ja kallis..

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ja ei ole senvertaa mitattu taivasta omin silmin, että olisi havaittu tämä selkeä syy-seuraus-suhde kuten minä:
   -cirrusherkällä taivaalla, cirrusta muodostavalla alueella on muuta kylmempää, cirrukset kestää pitkään..
   -siellä lentävillä koneilla vanat kestävät yli minuutin, usein jopa tunteja.
   -usein vana ei kestä kauan jos poistuu ko. kylmemmältä alueelta eli cirrus alueelta kirkkaalle osalle taivasta (keskimäärin) (tai on eri korkeudella ja eri ilmakerroksessa).

   Tiivistysmisjuovat ja niiden pysyvyys voidaan ennakoida lämpötilan ja paineen funktiona ns. Applemanin kaaviota käyttäen:
   http://asd-www.larc.nasa.gov/GLOBE/resources/activities/appleman_student.html
   Tyypillisesti tiivistymisjuovan synty vaatii yli 8 km korkeutta, jossa n. 350 hehtoPascalin paineessa pitää olla kylmempää kuin -44 C (punainen juova= max T for Persistence).

   Ei siis mitään kemikaaleja tarvita, vaan veden ja vesihöyryn käyttäytyminen kylmässä ratkaisee. Tarvitaan oikeat METEOROLOGISET OLOSUHTEET. Tarpeeksi KYLMÄÄ + VESIHÖYRYÄ.

   Oletteko koskaan nähneet maassa pakkasten aikaan sumua joka kestää yli minuutin. Ettekö ? Voi voi ..;D

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. http://www.youtube.com/watch?v=4xXEH6mccSw&feature=channel_video_title WHAT CHEMTRAILS REALLY ARE ~ WAKE UP AND SMELL THE CHEMICALS PART 1

  http://www.youtube.com/watch?v=NDCLe_4ee7A&feature=channel_video_title Weatherman admits Military Dumping Chemtrails

  http://www.youtube.com/watch?v=zpqag9YvvXw&feature=channel_video_title What in the world are they doing to us vitamin D deception

  Aerosol War Crimes – Clifford E. Carnicom | ExopoliticsTV :http://www.youtube.com/watch?v=p95aKJnPd68

  CHEMTRAILS SONG-365 Days of Chemtrails http://www.youtube.com/watch?v=xdV4Kn3hQ2U&feature=channel_video_title

  vähän youtube videoita

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. hihihihi hyvä että joku jaksaa näitäkin hörhöjä hieman opettaa….turhaa puuhaa mutta pisteet yrittämisestä 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat