Miten selvitä rokotushullutuksesta?

Yhdysvaltain tartuntatautikeskus CDC julkaisi vuoden 2011 joulun alla tiedejulkaisussa esityksen, että KAIKKI 19 – 59 –vuotiaat potilaat, joilla diagnosoidaan 1- tai 2-tyypin diabetes ja joita ei ole aiemmin rokotettu hepatiitti B:tä vastaan, pitäisi rokottaa hepatiitti B-rokotteella heti diagnoosin jälkeen.

Taustalla tuntuu olevan hinku tunkea kansaan mahdollisimman paljon alumiinia sisältäviä rokotteita, jotka luultavasti tulevat laskemaan kansan henkisiä kykyjä. Viime aikoina Yhdysvaltojen lääkevirasto FDA on tarkistanut kantaansa alumiinin suhteen ja voimme olla lähes satavarmoja siitä, että uudet ”turvarajat” tulevat olemaan entistä korkeampia. Raporttia ei ole vielä nähty, mutta vaikuttaa epäilyttävästi siltä, että CDC ja FDA valmistelevat uutta Simpsonwoodin tyyppistä raporttia, joka suojasi heidän selustansa elohopean suhteen. Molemmat metallit ovat hermomyrkkyjä, joilla voidaan halutessa hallita väestöä kaikessa salassa, jos hallitus sellaista agendaa ajaisi, kuten monet väittävät. Jostain syystä lakiesityskin yrittää hallita, rajoittaa ja tarpeen vaatiessa sulkea internetin (PROTECT IP senaatin lakiesitys S968).

Miljoonat amerikkalaiset tullaan myrkyttämään hermomyrkyillä ja muilla karmeilla kemikaaleilla, joita käsittelemme myöhemmin artikkelissa. Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysministeriön mukaan vuonna 2010 amerikkalaisia diabeetikkoja oli arviolta 25,6 miljoonaa yli 20-vuotiasta, eli 8,3 % koko väestöstä, joista yli 65-vuotiaita diabeetikkoja 10,9 miljoonaa. Näille 15 miljoonalle työikäiselle on tarjolla nyt kolme erilaista hepatiitti B-rokotetta, joista kaksi on yksittäisiä rekombinanttirokotteita (Merckin Recombivax HB ja GlaxoSmithKlinen Engerix-B) ja kaksoisrokote hepatiitti A:lle ja B.lle (Twinrix Glaxo SmithKlinelta). Rokotteita hepatiitti B:tä vastaan on käytetty Yhdysvalloissa jo vuodesta 1982.

Jokaisen terveydestään huolehtivan kannattaa pysähtyä miettimään, mille altistuu rekombinanttirokotteiden myötä, jotka valmistetaan sisällyttämällä yhteen molekyyliin (esim. DNA) kahdesta tai useammasta lähteestä peräisin olevaa perinnöllistä ainesta. Rekombinanttiproteiinit ovat proteiineja, jotka valmistetaan geneettisestä materiaalista DNA-tekniikalla. Adjuvanttien sijaan käytetään välittäjäainetta, eli vektoria, joka kuljettaa taudin aiheuttajan soluun laukaisten vasta-aine- ja T-solujen immuunipuolustusreaktion, joka muodostaa suojan rokotettavalle tartunnalle. Toistaiseksi Yhdysvalloissa ei ole yhdellekään rekombinenttirokotteelle annettu lupaa yleiseen käyttöön, mutta eläinkokeissa on saatu lupaavia tuloksia virustautien torjunnassa, kuten HIV, Ebola ja malarialoinen Plasmodium falciuanum.

Nykyään kun rokotteita suolletaan liukuhihnalta lääkevirasto FDA:n hyväksyessä ne pikakäsittelyllä, minkä lisäksi on saatu hälyttäviä tuloksia rekombinantti-DNA HPV-rokotteiden nuorille naisille aiheuttamista ongelmista (Gardasil sisälsi papillooma-viruksen DNA:ta), täytyy jokaisen kuluttajan olla hyvin skarppina lääkeviraston rokotuskäytännön suhteen. Virasto käsi kädessä lääketeollisuuden kanssa iskee kiinni lapsiin syntymästä lähtien ja rokottaa kaikkiaan 68 rokotteella 20-vuotiaaseen mennessä. Toimintaa ohjaa ja valvoo liittovaltion ja osavaltioiden terveysviranomaiset, jotka paimentavat ihmisiä rokotusfiaskoon, näemmä ilman mitään seurauksia tai moitteita.

Ensin tuli 80-luvulla vanhusten influenssarokotukset, sitten keuhkokuumerokotteet ja nyt yli neljä miljoonaa amerikkalaista kärsii Alzheimerista ja dementiasta, joita ei aiemmin edes tunnettu. Nyt yritetään saada haaviin diabeetikot, joka on ryhmänä suurin, mitä he voivat alistaa rokotuksiin herättämättä liian monen valveutuneen mielenkiintoa siihen, mitä on tapahtumassa. Taustalla odottelee 300 rokotetta tuotantoon pääsyä.

Mitä enemmän lapsia rokotetaan, sitä enemmän lapsia sairastuu ja juuri diabetes on yksi lasten rokotusten sivuoireista ja hyvin dokumentoitu niin lyhyen kuin pitkänkin aikavälin oireena. Jostain syystä niitä tutkimuksia ei vain haluta valtamediassa julkaista. Jos jollakulla on vielä epäilyksiä siitä, etteikö diabetes voisi olla seurausta rokotuksista, kehotan tutustumaan seuraaviin linkkeihin:

Hepatiitti A- ja B-rokotteiden valmistukseen käytetään muutamia melko pelottavia ’raaka-aineita’, kuten alumiinihydroksidi, alumiinihydroksifosfaattisulfaatti, alumiinifosfaatti, aminohappoja, DNA, formaldehydi ja sen vesiliuos formaliini, glutaraldehydi, MRC-5 soluproteiini (sikiön diploideja soluja), neomysiini, fenoksietanoli, useita fosfaattipuskureita, polysorbaatti 20 (E432) ja 80 (E433), booraksi ja hiivaproteiini. Sen sijaan, että tässä kerrottaisiin, mitä nämä aineet voivat tehdä ihmiskehossa, annetaan kotitehtäväksi googlata ainesosat ja selvittää, mitä kaikkea ette vielä tiedä rokotuksista. Rokotteiden valmistusaineista löytyy useiden terveysvirastojen sivuilta listoja, mutta niissä ei välttämättä ole aivan kaikkia, sillä rokotteiden valmistajat tietävät varmasti joidenkin aiheuttavan ongelmia ja niistä pitäisi kertoa lääkevirastolle jakelulupaa hakiessa. Jos raaka-ainetta ei listata, ei siitä kai sitten tarvitse kertoa? Ja lääkevirasto katsoo sormien läpi. Juuri siksi ENNEN JOKAISTA markkinoille päästettävää rokotetta pitäisi suorittaa kattavat kokeet riippumattoman, kolmannen osapuolen toimesta, eikä itse lääketeollisuuden suuryrityksen toimesta, joka sitten julkaisee omat tuloksensa vertaisarviointia varten omassa hämärässä julkaisussaan.

Lopputulemana saattaa hyvin olla tulevaisuudenkuva, jossa Yhdysvaltojen näyttäessä tietä Maailman Terveysjärjestö WHO julkistaa sen olevan välttämätön protokolla koko maailmassa, joten eiköhän pistetä jokainen diabeetikko maapallolla hepatiitti B-rokotusta jonottamaan. Näinhän kävi esimerkiksi H1N1 pandemian kanssa, joka ei sitten ollut pandemia lainkaan. Kohta ovat keinot vähissä. Sivistäkää itseänne ja pitäkää meteliä.

Alkuperäinen artikkeli: http://vactruth.com/2011/12/27/method-to-vaccine-madness/

17 kommenttia

 1. Rokotteet ovat tosiaan täynnä erilaisia myrkyllisiä aineita. Kuinka todistetusti myrkyllisiksi todetut aineet voivat olla tie terveyteen ja vahvaan immuniteettiin?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. 123 on vissiinkin saanut kaikki mahdolliset rokotukset.. ja sen kyllä huomaa!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Äidin painajainen influenssarokotteesta:
  http://vacceptableinjuries.blogspot.co.uk/2013/04/a-mothers-flu-shot-nightmare-unedited.html

  Tohtori Andrew Wakefield, Lancet-tutkimus ja kaksi poikaani – Isabella Thomas:
  http://www.missecoglam.com/health/item/5446-dr-andrew-wakefield-the-lancet-study-and-my-two-boys-isabella-thomas

  Tohtori Andrew Wakefield: hallituksen asiantuntijat ovat myöntäneet, että MRR-rokote aiheuttaa autismia:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/dr-wakefield-govt-experts-have-conceded-that-mmr-vaccine-caused-autism/#.UW8A3bVTAca

  Gaia Health paljastaa: Toimittaja, joka alunperin julkaisi tämän paperin, jossa kerrotaan HPV-rokotetutkimuksista Intiassa, istuu vankilassa. Kolme naista ovat tehneet vetoomuksen Intian korkeimpaan oikeuteen useaa eri tahoa vastaan. Vetoomuksen mukaan viranomaiset tiesivät rokotteiden olevan vaarallisia, tutkimukseen osallistuneille tytöille ei kerrottu haittavaikutuksista eikä heille
  tarjottu hoitoa haittavaikutusten ilmaantuessa. Useat tytöt kuolivat rokotteen jälkeen ja monet saivat vakavia vaurioita rokotteesta:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-04-18/supreme-court-suit-filed-over-hpv-vaccine-tragedy-in-india/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Miten rokotteet edistävät syövän kasvua:
  http://preventdisease.com/news/12/080812_Infants-Need-Natural-Immunity-How-Vaccines-Actually-Promote-Cancer-Growth.shtml

  MS-tauti ja rokotteet:
  Br Med J. 1967 Apr 22;2(5546):210-3.
  Multiple sclerosis and vaccination.
  Miller H, Cendrowski W, Shapira K.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6023105

  Balkanin syndrooma: mahdollinen yhteys MS-taudin ja rokotteiden välillä:
  J R Army Med Corps. 2012 Dec;158(4):338-40.
  Balkans syndrome: a potential link between multiple sclerosis and hypervaccination.
  Vacchiano G, Vyshka G.
  Source: University of Sannio, Italy.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23402075

  Neuromyeliitti optika HPV-rokotteen jälkeen:
  Neurology. 2012 Jul 17;79(3):285-7. doi: 10.1212/WNL.0b013e31825fdead. Epub 2012 Jun 20.
  Neuromyelitis optica following human papillomavirus vaccination.
  Menge T, Cree B, Saleh A, Waterboer T, Berthele A, Kalluri SR, Hemmer B, Aktas O, Hartung HP, Methner A, Kieseier BC.
  Source: Department of Neurology, Medical Faculty , Institute of Diagnostic and Interventional Radiology, Heinrich Heine University, Düsseldorf, Germany.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22722628

  Akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti HPV-rokotteen jälkeen:
  Neurologia. 2010 Jan-Feb;25(1):58-9.
  [Acute disseminated encephalomyelitis with tumefactive lesions after vaccination against human papillomavirus].
  [Article in Spanish]
  Mendoza Plasencia Z, González López M, Fernández Sanfiel ML, Muñiz Montes JR.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20388462

  Formaldehydin myrkyllisyys. Katsaus akuutteihin ja kroonisiin terveysvaikutuksiin :
  S Afr Med J. 1984 Jul 21;66(3):103-6.
  Formaldehyde toxicity. Part II. Review of acute and chronic effects on health.
  Solomons K, Cochrane JW.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6377526

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. kummajainen: ”Formaldehyde toxicity. Part II. Review of acute and chronic effects on health.
   Solomons K, Cochrane JW.”

   Ei liity rokote millään tavalla. ”inhaled formaldehyde” on ihan eri asia. Eihän vettä myös pidä vauvojen hengittää keuhkot.
   Tästä näemme mitä syntyy kun toksikology yrittää purka maalikko.

   ”Humans metabolize formaldehyde quickly, so it does not accumulate, and is converted to formic acid in the body.” -wiki

   Formic acid vauva saa muurhaispesä. Kuoleeko vauva siihen, yksi muurahainen joka pistää 10 rokoteannos formic acid verisuoni ? Elämä pilalla yksi muurahainen ? Eheheeh

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ne todellakin ovat arvioita. Ja perustuvat mihin? 😉 Luepa huviksesti THL:n selvitys aiheesta. Täynnä madonreikiä. Tautitaakkaan on lisätty vaikka mitä. Ja toisekseen, HPV-rokotetta markkinoidaan kuten se olisi aínoa keino suojautua kohdunkaulansyövältä. Miksi ei kerrota, että itse virus ei todellakaan aiheuta syöpää vaan markkinoinnissa on pelotemomentti selkeästi mukana? Ja miksi ei kerrota, että rokote on THL:nkin mielestä turha, jos sinulla on jo papilloomavirus. Ja miksi ei nuoria testata viruksen varalta? Se kun voi tarttua myös vertikaalisesti. Koko touhussa ei oikeasti ole mitän logiikkaa. Herääkin kysymys, kannattaako kymmeniä tuhansia nuoria rokottaa, jotta arviolta 50 kuolemaa ehkäistäisiin -ehkä. Riittäisikö tiheämmät seulonnat ja oikea tieto? Nyt vaan sattuu olemaan niin, että nuoriso on oivallinen markkinarako ja jatko rokotevalmistajille kun kansallinen rokoteohjelma päättyy teini-iässä. 123, lue ajatuksella tutkimuksia ja mieti vaaditaanko rokotetutkimuksilta samoja kriteerejä kuin lääketutkimuksilta. Missä esim. on aito placebo?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ei, vaan suurin yksittäinen tekijä on hpv:n mahdollisesti aiheuttama pitkittynyt tulehdus. Syövällä on myös esiasteita. On melkoista vääristelyä ja pelonlietsontaa väittää että kun saat hpv-tartunnan, se aiheuttaa syövän. Suurin osa tartunnoista ja esiasteista paranee itsestään. Toisaalta en ihmettele tätä rokotehypetystä, onhan sitä kehitteillä rokotteet lihavuuteen, diabetekseen, addiktioihin jne. Mutta menkää ihmeessä mukaan kokeilemaan. Eipä sivu- ja haittavaikutukset minuun satu. 😉

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. kummajainen: ”MS-tauti ja rokotteet:
  Br Med J. 1967 Apr 22;2(5546):210-3.”

  Kärkkäinen Tavaratalo ruokasuola on myrkyllisempi vauvalle kuin rokote.

  ”Salt linked to immune rebellion in study”
  ”The amount of salt in our diet could be involved in driving our own immune systems to rebel against us, leading to diseases such as multiple sclerosis, early laboratory findings suggest.”
  -http://www.bbc.co.uk/news/health-21685022

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. ”Arvio on, että vuosittain noin 400 henkeä säästyisi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun tytöt rokotettaisiin ennen kuin he saavat papilloomavirustartunnan.”

  HP-viruksen ei ole todistettu aiheuttavan yhtään mitään. Ei ole myöskään todistettu, että rokotteet ehkäisisivät syöpää. Noin 90 % ”HPV-infektioista” häviää itsekseen kahden vuoden sisällä.

  Gardasil-rokote tuli markkinoille vuonna 2006. VAERS:in tietokantaan on raportoitu tähän mennessä 26721 Gardasil-rokotteen jälkeen ilmaantunutta haittavaikutusta, joista 123 kuolemaa. Haittavaikutuksina on raportoitu mm. kouristuksia, anafylaksia, halvaus, transversaali myeliitti, ALS-tauti, akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti, opsoclonus, brachial neuritis, näön menettäminen, postural tachycardia syndrome, kasvohalvaus, syvä laskimotukos, keuhkoembolia, krooninen väsymysoireyhtymä, sokeus, haimatulehdus, puheongelmia, lyhytkestoinen muistin menetys, keskenmeno, MS-tauti, autoimmuunisairaudet ja Guillain-Barrén oireyhtymä.
  http://www.medalerts.org/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niin, arvioidaan. Mitään faktaahan arvio ei ole. Ja ”kuolemalta pelastettujen” määrä ei voi olla kuin arvio. On siis typerää väittää, että rokote pelastaa, sillä ensin joudutaan olettamaan että rokote toimii, sen jälkeen vielä oletetaan että juuri rokotteen saanut ihminen muuten kuolisi. Kun rokote liitetään rokoteohjelmaan, muuttuu kohdunkaulansyövän aiheuttamien kuolemien syy, ks. polio. Ja hups, kohdunkaulansyöpä on rokotteen ansiosta juurittu Suomesta. 😉

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Uskomushoitoapostoleilla on ihan oma tilastotieteensä: Jos uskomushoito on toiminut yhdenkin kerran, niin se on parempi kuin tieteellinen hoito, joka on yhdenkin kerran epäonnistunut. Yksikin todiste uskomushoidon puolesta vahvistaa sen toimivuuden, ja yksikin aukko tai heikkous tieteellisen hoidon todistusketjussa kumoaa sen totaalisesti.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Ei liity rokote millään tavalla. “inhaled formaldehyde” on ihan eri asia.”

  Niin on. Osaatko sanoa, mitä eroa on formaldehydin hengittämisellä ja formaldehydin injektoimisella elimistöön?

  Formaldehydi inhaloituna 6 ppm ja yli aiheuttaa nenäsyöpää rotilla:
  Toxicol Sci. 2004 Nov;82(1):279-96. Epub 2004 Jul 14.
  Human respiratory tract cancer risks of inhaled formaldehyde: dose-response predictions derived from biologically-motivated computational modeling of a combined rodent and human dataset.
  Conolly RB, Kimbell JS, Janszen D, Schlosser PM, Kalisak D, Preston J, Miller FJ.
  Source: Center for Computational Systems Biology & Human Health Assessment, CIIT Centers for Health Research, 6 Davis Drive, Research Triangle Park, NC 27709, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15254341

  Tässä tutkimuksessa suositellaan, että formaldehydille altistuminen saisi olla 0.1 ppm tai vähemmän lääketieteen opiskelijoille:
  Kaibogaku Zasshi. 2010 Mar;85(1):29-34.
  [Toxicity of formaldehyde exposure and the details of its control measures].
  [Article in Japanese]
  Uchiyama I.
  Source: Kyoto University.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20384188

  Rokotteissa voi olla moninkertainen määrä formaldehydiä.

  Rep Carcinog Backgr Doc. 2010 Jan;(10-5981):i-512.
  Final report on carcinogens background document for formaldehyde.
  National Toxicology Program.
  http://ntp.niehs.nih.gov/ntp/roc/twelfth/2009/november/formaldehyde_bd_final.pdf

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. ”Kärkkäinen Tavaratalo ruokasuola on myrkyllisempi vauvalle kuin rokote.”

  Liian vähäinen suolan saanti liittyy sydänkuolleisuuteen:
  AMA. 2011 May 4;305(17):1777-85. doi: 10.1001/jama.2011.574.
  Fatal and nonfatal outcomes, incidence of hypertension, and blood pressure changes in relation to urinary sodium excretion.
  Stolarz-Skrzypek K, Kuznetsova T, Thijs L, Tikhonoff V, Seidlerová J, Richart T, Jin Y, Olszanecka A, Malyutina S, Casiglia E, Filipovský J, Kawecka-Jaszcz K, Nikitin Y, Staessen JA; European Project on Genes in Hypertension (EPOGH) Investigators.
  Source: Studies Coordinating Centre, Division of Hypertension and Cardiovascular Rehabilitation, Department of Cardiovascular Diseases, University of Leuven, Leuven, Belgium.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21540421

  Suolalla ja suolalla on eroja. Jos käyttää tavallista puhdistettu pöytäsuolaa, jossa on jäljellä enää natriumia ja kloridia, on varmasti odotettavissa terveysongelmia. Esim. puhdistamaton merisuola sisältää noin 90 mineraalia ja kaikki aineet toimivat yhteistyössä toistensa kanssa. Tavallinen ruokasuola nostaa verenpainetta, mutta merisuolan sisältämät magnesium ja kalium estävät verenpaineen nousua.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat