Miten tarpeellisia rokotukset oikeasti ovat?

Kirjassaan Searching for Safety (Turvaa etsimässä) Aaron Wildavsky lainaa arvostettua lääkäriä ja tutkijaa tri Lewis Thomasia tukemaan teoriaa siitä, että ihmisten terveys ja elinikä paranivat hygienia- ja elinolojen paranemisen takia, eikä lääketieteen keksintöjen, kuten rokotusten, vuoksi.

”Ei ole epäilystäkään siitä, että ihmisten terveys on parantunut huimasti viimeisen sadan vuoden aikana, mutta sen syistä väitellään jatkuvasti. Yksi vaikuttaa kuitenkin varmalta: se ei tapahtunut lääketieteen vuoksi, tai edes lääkärien ansiosta… Terveydenhoito itsessään – lääkärien kotikäynnit ja potilaiden kuljetus sairaaloihin – olisivat voineet parantaa vain marginaalisesti 1800-luvun ja 1900-luvun alkupuolen sairauksien ehkäisyä tai parantamista. Itse asiassa vuosisadoilla ennen 1900-lukua lääkärit usein pahensivat potilaan tilaa yrittäessään hoitaa sairauksia.

Vasta 1900-luvun alkupuolella saatiin mitään järkevää aikaan ihmisten sairaudenhoidon saralla ja vasta vuosisadan puolivälissä keksittiin järkeviä ja tehokkaita tekniikoita infektion hoitoon ja ehkäisyyn laajassa mittakaavassa”

Thomas arvelee, että jos kunnia ei kuulu lääketieteelle, se kuuluu muualle: ”Suuri osa kunniasta kuuluisi länsimaiden putkimiehille ja insinööreille. Ihmisten ulosteiden saastuttama juomavesi oli aikanaan suurin yksittäinen syy ihmisten sairauksiin ja kuolemiin, ja on sitä edelleen malarian ja nälänhädän ohella Kolmannessa Maailmassa.” Thomas antaa tunnustusta myös ”maanviljelyn kehitykselle ja sitä kautta ihmisten ravitsemukselle, erityisesti lasten ravinnonsaannin ja sen laadun paranemisesta. Elintason parantuessa rakensimme parempia suojia, joissa oli enemmän tilaa ja parempi suoja kylmää vastaan.”

Greg Beattle tukee Thomas Lewisin näkemystä kirjassaan Vaccination, a Parents Dilemma (Rokotukset, vanhempien pulma), jossa hän kirjoittaa maailman merkittävimpien tautien vähentyneen suuresti, kun yhteys hygienian ja sairauksien välillä keksittiin 1800-luvun puolivälissä. Nämä sairaudet olivat jo lähes kadonneet, kun 1900-luvun puolivälissä otettiin käyttöön rokotukset niitä vastaan. Sen jälkeen monet rokotteiden puolustajat väittivät sairauksien vähenemisen olleen rokotteiden ansiota.

On hämmästyttävää huomata Beattlen kirjan taulukoista, miten tautikuolleisuus laski 1800-luvun puolivälistä, kun hygienia- ja ravitsemussuositukset otettiin käyttöön Euroopassa, Australiassa ja Pohjois-Amerikassa. Yleisesti ottaen 1960-luvulle tultaessa kuolleisuus oli jo hyvin alhaista. Kuolleisuustaulukoissa on selvästi nähtävillä, kuten esimerkiksi tuhkarokossa, ettei rokotusten käyttöön oton jälkeen 1950-luvun lopulla ja 1960-luvun alussa ollut enää merkittäviä muutoksia verrattuna rokotuksia edeltäneeseen aikaan.

Yhdysvalloissa tuhkarokkorokotukset aloitettiin 1963. Tartuntatautiviraston omien tilastojen mukaan ennen vuotta 1963 tuhkarokkoon kuolleiden määrä oli lähes nolla, kun taas 1920-luvun alkupuolella niitä oli jopa yli 10.000 vuodessa. Neil Millers kirjoittaa kirjassa Vaccines: Are They Really Safe and Effective? (Ovatko rokotukset todella turvallisia ja toimivia?): ”Vuonna 1957 tuhkarokossa kuolleita lapsia oli 93 tai 94. Lapset voivat kuolla sairastaessaan tuhkarokkoa, mutta he eivät ”kuole tuhkarokkoon”. Kuumetta alentavien lääkkeiden, kuten aspiriinin, käyttö nosti tuhkarokkoa sairastaneiden lasten kuolleisuutta.” Millerin mukaan yleiset kuolinsyyt tuhkarokkoa sairastaneilla olivat yleensä yksi tai useampia seuraavista: huonot hygieniaolot, väärä ravitsemus, aliravitsemus tai väärä hoito. Hän huomauttaa myös, että jos näitä tuhkarokkoa sairastaessaan kuolleita potilaita olisi hoidettu paremmalla hygienialla, kunnon ravitsemuksella sisältäen A-vitamiinia, ja normaalilla kotihoidolla, olisi heidän komplikaatioiden määrä ja kuoleman todennäköisyys laskenut merkittävästi.

Tulirokko todistaa parhaiten taudin leviämisen hillitsemisen paremmalla hygienialla, ravitsemuksella ja elinoloilla rokotusten sijaan, sillä vuonna 1900 tulirokkoon kuoli vuosittain noin 180 ihmistä, mutta 1950-luvulta eteenpäin vain alle kymmenen. Tulirokkoon ei ole koskaan kehitetty rokotetta.

Lavantautiin kuolleiden määrä on nykyään käytännössä nolla, vaikka 1910 pelkästään Yhdysvalloissa siihen kuoli yli 500 vuosittain. Lavantautiin ei ole koskaan ollut laajamittaista rokotuskäytäntöä.

Beattlen tilastot osoittavat, että 1880-luvulla kurkkumätään kuoli vuosittain yli 1500, 1920-luvulla enää 600 ja vuoteen 1935 mennessä luku oli pudonnut jo 400:aan vuosittain ja jatkoi vähenemistään, kunnes ensimmäinen rokote keksittiin 1930-luvun lopulla. Kuolleisuus oli pudonnut jo alle sadan vuosittain, kun toinen rokote keksittiin vuoden 1950 tietämillä.

Hinkuyskä aiheutti lähes 1000 kuolemaa vuosittain 1880-luvulla, 1920-luvulla enää alle 400 ja 1940-luvulle tultaessa luku oli pudonnut jo alle 200:aan, kun ensimmäinen rokote keksittiin. Kuolleisuus oli pudonnut alle 50:een vuosittain, kun toinen rokote keksittiin 1950-luvun lopulla.

Poliorokotteet otettiin käyttöön 1957. Siihen mennessä polion aiheuttamat kuolemat olivat pudonneet lähes nollaan yli 40:stä vuonna 1951. Kuolleisuus itse asiassa nousi 1960-luvun alussa ensimmäisen poliorokotteen jälkeen.

Alkuperäinen artikkeli: https://www.wellbeingjournal.com/just-how-necessary-are-vaccines-anyway/

38 kommenttia

 1. Miten tarpeellisia rokotukset oikeasti ovat?
  Jos olisin terveydenhoitaja, en suostuisi rokottamaan yhtäkään lasta, enkä raskaana olevia äitejä, enkä myöskään puolustuskyvyttömiä vanhuksia. Juurikin siksi että nämä nykyajan rokotteet eivät ole tarkoitettu minkään tautien estämiseen vaan tarkoitusperät pitäisi jokaisen itse tutkia. Tosiasiaa löytyy jos vain on haluja etsiä.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 2. Bisnestähän ne rokotukset itse asiassa ovat. Hyvä esimerkki tästä on hiljattain Aamulehdessä ollut uutinen, jonka mukaan Suomessa parhaillaan kehitetään rokotetta tyypin 1 diabetesta vastaan. Rokotteen kehittämiseen kuluu ainakin 10 vuotta ja rahaa tarvitaan 700 miljoonaa euroa. Artikkelin mukaan tyypin 1 diabetekseen ei ole ehkäisykeinoa.
  Kuitenkin Suomessa on tehty lääketieteellinen tutkimus, jossa seurattiin 12 000 vuonna 1966 syntynyttä lasta. Niillä lapsilla, joille oli annettu päivittäin 2000 ky eli 50 mikrogrammaa D-vitamiinia, oli 80 % pienempi riski sairastua tyypin 1 diabetekseen. Hiljattain myös Yhdysvalloissa ja Australiassa on tehty tutkimuksia, joiden tulokset olivat saman kaltaisia.
  Eli kuvio on selvä: kansalle valehdellaan, että ehkäisevää keinoa sairauteen ei ole. On siis kehitettävä rokote, joka maksaa veronmaksajille miljoonia ja jolla varmaan on sivuvaikutuksia. Halpana luonnonaineena D-vitamiinista pysytään visusti hiljaa. Näin sitä bisnestä tehdään…

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Täytyy tuohon D-vitamiinijuttuun ottaa myös kantaa. Jussi Huttunenhan kunnostautui tässä taanoin TV:ssä kertomaan ilouutisen että sitä D-vitamiinitasoa nostettiin ihan huimaan 10microgrammaan/pv. Eiö olekkin järkyttävää tuosta määrästähän joku saa varmaan myrkytystilan! No leikki sikseen, eihän tuosta nostosta tule kuin puutossairaaksi. Ajatellaan nyt esim. vanhainkodin asukkaita, heitähän ei viedä edes kesällä ulos aurinkoon, on niin kiire ettei keretä jne. D-vitamiinin tarvehan todellisuudessa on ainakin 5-10 kertainen ja enemmänkin tuohon Huttusen ilmoittamaan lööppiin verrattuna, tilanteesta riippuen. ( ja tätä ei tarvitse sitten kenenkään viisastella ohjeeksi vaan olen lukenut tutkimuksista).Ja jokainen löytää oman totuutensa jos on kiinnostunut asioista.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Rotat saivat Hib-rokotteen, jonka jälkeen ne altistettiin Haemophilus influenzaelle. Bakteremiaa
  esiintyi 89 % rokotetuista rotista ja 17 % rokottamattomista rotista:
  J Pediatr. 1988 Nov;113(5):814-9.
  Postvaccination susceptibility to invasive Haemophilus influenzae type b disease in infant rats.
  Sood SK, Schreiber JR, Siber GR, Daum RS.
  Source: Department of Pediatrics, Tulane University School of Medicine, New Orleans.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3263486

  Hib-rokotteen saaneet lapset sairastuivat Hib -meningiittiin. Tämän jälkeen heitä verrattiin rokottamattomiin lapsiin, jotka sairastuivat Hib -meningiittiin. Rokotetuilla lapsilla oli hyvin alhainen immuunivaste verrattuna rokottamattomiin:
  N Engl J Med. 1986 Dec 18;315(25):1584-90.
  Hemophilus influenzae type B disease in children vaccinated with type B polysaccharide vaccine.
  Granoff DM, Shackelford PG, Suarez BK, Nahm MH, Cates KL, Murphy TV, Karasic R, Osterholm MT, Pandey JP, Daum RS.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3491315

  Hib-rokotteen saaneiden vasta-aineiden määrä putosi rokotteen jälkeen:
  J Pediatr. 1989 May;114(5):742-7.
  Decline in serum antibody to the capsule of Haemophilus influenzae type b in the immediate postimmunization period.
  Daum RS, Sood SK, Osterholm MT, Pramberg JC, Granoff PD, White KE, Granoff DM.
  Source: Department of Pediatrics, Tulane University School of Medicine, New Orleans.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2785591

  Valitettava tarina ”hyvän rokotteen” aiheuttamasta 37 kuolemasta:
  http://health.india.com/diseases-conditions/the-unfortunate-story-of-37-deaths-from-a-good-vaccine/

  Seitsemän inhottavinta ainetta, joita käytetään rokotteiden valmistamiseen:
  http://vactruth.com/2013/10/28/7-disgusting-ingredients/

  Yli 50 lasta joutuu sairaalaan rokotuksen jälkeen, rokotteen käyttöä jatketaan:
  http://tuoitrenews.vn/society/14512/over-50-children-hospitalized-after-vaccination-vaccine-use-continues

  Immunologian pohjustamista neurokirurgeille ja neurologeille, osa 1: Immunologian perusperiaatteet:
  Surg Neurol Int. 2013;4:14. doi: 10.4103/2152-7806.106564. Epub 2013 Jan 28.
  Immunology primer for neurosurgeons and neurologists part I: Basic principles of immunology.
  Blaylock RL.
  Source: Theoretical Neurosciences LLC, Visiting Professor of Biology, Belhaven University, Jackson, MS, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23493579

  Immunologian pohjustamista neurokirurgeille ja neurologeille, osa 2: Synnynnäinen aivojen immuniteetti:
  Surg Neurol Int. 2013 Sep 18;4:118.
  Immunology primer for neurosurgeons and neurologists part 2: Innate brain immunity.
  Blaylock RL.
  Source: Theoretical Neurosciences Research, LLC, Neurosurgeon (Ret), Ridgeland, MS.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24083053

  Immuunijärjestelmän rooli Huntingtonin taudissa:
  Clin Dev Immunol. 2013;2013:541259. doi: 10.1155/2013/541259. Epub 2013 Jul 15.
  The role of the immune system in Huntington’s disease.
  Ellrichmann G, Reick C, Saft C, Linker RA.
  Source: Department of Neurology, St. Josef-Hospital, Ruhr-University Bochum, 44791 Bochum, Germany.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23956761

  Hidas eksitotoksisuus Alzheimerin taudissa:
  J Alzheimers Dis. 2013;35(4):643-68. doi: 10.3233/JAD-121990.
  Slow excitotoxicity in Alzheimer’s disease.
  Ong WY, Tanaka K, Dawe GS, Ittner LM, Farooqui AA.
  Source: Department of Anatomy, Yong Loo Lin School of Medicine, National University Health System, National University of Singapore.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23481689

  Alumiinin eksitotoksisuus ja hermoston autoimmuniteetti:
  Curr Aging Sci. 2012 Dec;5(3):209-17.
  Aluminum excytotoxicity and neuroautotoimmunity: the role of the brain expression of CD32+ (FcγRIIa), ICAM-1+ and CD3ξ in aging.
  Jovanova-Nesic K, Shoenfeld Y, Spector NH.
  Source: Immunology Research Center Branislav Jankovic, Department of Neuroimmunology, Institute of Virology, Vaccines and Sera-Torlak, Belgrade, Serbia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23387884

  Eksitotoksisuus: silta erilaisiin hermostoa rappeuttaviin sairauksiin:
  Eur J Pharmacol. 2013 Jan 5;698(1-3):6-18. doi: 10.1016/j.ejphar.2012.10.032. Epub 2012 Oct 30.
  Excitotoxicity: bridge to various triggers in neurodegenerative disorders.
  Mehta A, Prabhakar M, Kumar P, Deshmukh R, Sharma PL.
  Source: Neuropharmacology Division, ISF College of Pharmacy, Ferozpur Road, Ghal Kalan, Moga 142 001, Punjab, India.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23123057

  Tohtori Christopher Exleyn luento alumiiniadjuvanttien systeemisestä toksisuudesta:

  Tohtori Yehuda Shoenfeldin luento rokotteiden ajduvanttien aiheuttamasta autoimmuuni oireyhtymästä:

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Mikroglian aktivointi laukaisee tulehduksen ja hermosolukuoleman kehittyvissä ja kypsissä aivoissa:
  Ann Neurol. 2012 Oct;72(4):536-49. doi: 10.1002/ana.23626.
  Activation of microglial N-methyl-D-aspartate receptors triggers inflammation and neuronal cell death in the developing and mature brain.
  Kaindl AM, Degos V, Peineau S, Gouadon E, Chhor V, Loron G, Le Charpentier T, Josserand J, Ali C, Vivien D, Collingridge GL, Lombet A, Issa L, Rene F, Loeffler JP, Kavelaars A, Verney C, Mantz J, Gressens P.
  Source: French Institute of Health and Medical Research U676, Robert Debré Hospital, Paris, France.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23109148

  Tolkkua epidemiologisiin tutkimuksiin pienten lasten altistumisesta tiomersaalille rokotteista:
  Clin Chim Acta. 2010 Nov 11;411(21-22):1580-6. doi: 10.1016/j.cca.2010.07.008. Epub 2010 Jul 16.
  Making sense of epidemiological studies of young children exposed to thimerosal in vaccines.
  Dórea JG.
  Source: C.P. 04322, Universidade de Brasilia, 70919-970 Brasilia, DF, Brazil.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20638374

  Iästä riippuvaista alhaisempaa tai korkeampaa hiusten elohopeapitoisuutta autistisilla lapsilla verrattuna terveisiin lapsiin:
  Acta Neurobiol Exp (Wars). 2010;70(2):196-208.
  Age-dependent lower or higher levels of hair mercury in autistic children than in healthy controls.
  Majewska MD, Urbanowicz E, Rok-Bujko P, Namyslowska I, Mierzejewski P.
  Source: Department of Pharmacology and Physiology of the Nervous System, Institute of Psychiatry and Neurology, Warsaw, Poland.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20628443

  Pienille elohopea-annostuksille altistuminen varhaisessa iässä: tiomersaalin merkitys sikiöille, vastasyntyneille ja vauvoille:
  Curr Med Chem. 2013;20(32):4060-9.
  Low-dose mercury exposure in early life: relevance of thimerosal to fetuses, newborns and infants.
  Dórea JG.
  Source: Faculty of Health Sciences, Universidade de Brasilia, 70919-970 Brasilia, DF, Brazil.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23992327

  Salaiset asiakirjat paljastavat, että CDC on tiennyt elohopeaa sisältävien rokotteiden aiheuttavan autismia vuodesta 1999 lähtien:
  http://www.naturalblaze.com/2013/10/vaccine-dangers-bombshell-admissions.html

  Vauvoille annettu mahdollisesti tappavaa influenssarokotetta:
  http://au.news.yahoo.com/video/watch/19596052/babies-given-potentially-fatal-vaccine/

  Tyttö sai vakavia oireita Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/lived-gardasil-nightmare/

  Luonnollinen immuniteetti ja hermotulehdus keskushermostossa:
  Glia. 2010 Feb;58(3):253-63. doi: 10.1002/glia.20928.
  Innate immunity and neuroinflammation in the CNS: the role of microglia in Toll-like receptor-mediated neuronal injury.
  Lehnardt S.
  Source: Cecilie-Vogt-Clinic for Neurology, Charité-Universitätsmedizin Berlin, Philippstrasse 12, Berlin, Germany.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19705460

  Autistisilla hiirillä on enemmän hermotulehdusta kuin vertailuryhmän hiirillä. Lisäksi autistisilla hiirillä on enemmän mikrogliasoluja hippokampuksen alueella ja enemmän tulehduksellisia sytokiineja pikkuaivoissa:
  Autism Res. 2013 Oct 3. doi: 10.1002/aur.1338.
  Altered Peripheral and Central Inflammatory Responses in a Mouse Model of Autism.
  Lucchina L, Depino AM.
  Source: Institute for Physiology, Molecular Biology and Neurosciences, CONICET-UBA, Buenos Aires, Argentina; Department of Physiology, Molecular and Cellular Biology, FCEyN, University of Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24124122

  Autismin kirjo liittyy muuttuneisiin hermotulehduksen prosesseihin ja epänormaaliin immuunivasteeseen aikuisiässä:
  Mol Cell Neurosci. 2013 Mar;53:69-76. doi: 10.1016/j.mcn.2012.10.003. Epub 2012 Oct 13.
  Peripheral and central inflammation in autism spectrum disorders.
  Depino AM.
  Source: Instituto de Fisiología, Biología Molecular y Neurociencias, CONICET-UBA, C1428EHA Buenos Aires, Argentina.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23069728

  Aktivoitu mikroglia voi tuottaa ja erittää myrkyllisiä aineita, jotka voivat nopeuttaa hermosolujen menetystä:
  BMC Neurosci. 2013 Oct 4;14(1):112.
  Down-regulation of microglial activity attenuates axotomized nigral dopaminergic neuronal cell loss.
  Song DY, Yu HN, Park CR, Lee JS, Lee JY, Park BG, Woo RS, Han JT, Cho BP, Baik TK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24093518

  Mikroglian aktivointi ja sen vaikutukset aivojen sairauksiin:
  Curr Med Chem. 2007;14(11):1189-97.
  Microglial activation and its implications in the brain diseases.
  Dheen ST, Kaur C, Ling EA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17504139

  Tulehduksellinen prosessi Alzheimerin taudissa, sytokiinien rooli:
  ScientificWorldJournal. 2012;2012:756357. doi: 10.1100/2012/756357. Epub 2012 Apr 1.
  A review: inflammatory process in Alzheimer’s disease, role of cytokines.
  Rubio-Perez JM, Morillas-Ruiz JM.
  Source: Department of Food and Nutrition Technology, St. Anthony Catholic University, Campus de Los Jerónimos, s/n Guadalupe, 30107 Murcia, Spain.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22566778

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Katsokaapa tuon kuvassa olevan lapsen ilmettä eikö sekin jo kerro jotain. Minulle itselleni ainakin tulee ihan järkyttynyt olo tuosta kuvasta ja kaikista eniten siitä syystä, että mitä kaikkea pahaa nuo turhat myrkkyjä täynnä olevat rokotteet voivat lapsille pahimmillaankin aiheuttaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. ”Jos olisin terveydenhoitaja, en suostuisi rokottamaan yhtäkään lasta, enkä raskaana olevia äitejä, enkä myöskään puolustuskyvyttömiä vanhuksia.”

  Jos olisit terveydenhoitaja, et olisi enää tätä mieltä, koska olisit saanut tieteellisiin tutkimustuloksiin ja faktoihin perustuvan terveydenhuollon ammattilaisen koulutuksen. Ilman perustietoja mm. immunologiasta, anatomiasta ja fysiologiasta on valitettavasti liian helppoa uskoa mitä tahansa.

  Plusääni(1)Miinusääni(6)
 7. Rokotekielteisiin sattumalta kuuluu paljon pidemmän koulutuksenkin saaneita kuin Terveydenhoitajia. Vai luuletko että Lääkäreillä yms. ei olisi tietoa mitä vaaroja rokotteista saattaa seurata. Voihan se olla ettei joitakin sentasoisen koulutuksen saaneita edes kiinnosta mitä rokotteen saaneelle saattaa käydä. Jos haluaa ottaa selvää esimerkiksi siitä mitä kaikkia aineita rokotteet sisältävät ja mitä ne saattavat aiheuttaa voi faktoihin tutustua Fimean sivustolta. Oletko sitä mieltä että rokotteet ovat vaarattomia. Itse olen kyllä erimieltä näistä monista turhista rokotuksista joita nykyaikana viljellään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Ainakaan tämän jutun kirjoittaneet tai kukaan täällä rokotekriittisesti kirjoitelleista on tuskin saanut yhtään minkäänlaista terveydenhuoltoalan koulutusta. Itse olen – ja kyllä, hieman korkeamman kuin terveydenhoitajan koulutuksen. Valitettavasti joka ryhmään mahtuu varmasti se promille tai miljoonasosa, joka on altis uskomaan mitä tahansa. Arvioisin, että noin 99,99% lääkäreistä on sitä mieltä, että rokotteet ovat ihmisen hyväksi.

  On ilmeisesti vaikeaa uskoa, että terveydenhuolto ja lääketiede ajattelevat ihmisen parasta. Nykyihminen on niin vieraantunut tartuntataudeista, että on ehkä helppoa vähetellä rokottamatta jättämisen vaaroja ja kyetään ajattelemaan vai rokottamisen mahdolliset vaarat. Hinkuyskän voi saada Suomestakin, eikä suurentuneen tuhkarokon riskin alueelle tarvitse matkustaa kovinkaan kauas. Kun vielä suuri osa rokotteiden vaaroista on kiihkomielistä rokotekriittisten propagandaa, vääristeltyjä tutkimuksia ja faktoja sekä aivan törkeitä valheita, riskien ja hyötyjen suhde on ehdottomasti rokottamisen puolella.

  Jokainen saisi puolestani tehdä omalla terveydellään mitä haluaa, mutta laumaimmuniteetin takia rokottamatta jättäminen on törkeää niitä ihmisiä kohtaan, joilla on esimerkiksi sairauden takia heikentynyt immuunipuolustus ja jotka ovat siten alttiita infektioille eivätkä voi ottaa edes rokotetta.

  Plusääni(1)Miinusääni(8)
  1. No te lääkärithän ette ole mitään tutkijoita vaan te istutte kuuliaisesti seminaareissa ja luennoilla missä teille kerrotaan miten pitää ajatella ja mikä suuntaus on oikein. Ette te itse mitään tutki josta seuraisi omaa havaintoa ja tutkimustulosta. Te olette lääketehtaiden kätyreitä ja sen takia teihin ei voi luottaa kuin sairaslomaa hakiessa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Tarkoitatko tosiaan oikeasti, että KAIKKIEN pitäisi ottaa rokotukset, muuten ne eivät auta? Miten, voiko ulkomaille ollenkaan matkustaa, jos ei ole rokotettu? Entä jos on, auttaako sekään, jos kaikki muut maailman ihmiset ympärillä eivät ole rokotettuja: tämä on ironiaa, tämä on sarkasmia, tämä on haaste tarkistaa näkemyksesi: Miksi ottaa rokotus, jos se ei sinällään auta, vaan on vain vaatimus siitä, että KAIKKIEN muidenkin pitää ottaa rokotukset. Huomaathan argumentointisi kyseenalaisuuden!? (Ja näinhän Suomessa tätä asiaa perustellaan!)

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. Valehtelet. Et ole mikään ammattilainen. Sen huomaa tietämättömyydestäsi.

  Miten mikään rokote estää jonkun tartuntataudin leviämistä ?

  Tartunnan kantaja voi myös rokotettu ihminen, josta se tarttuu sitten näihin jotka eivät voi ottaa rokotetta.

  Rokote ei estä tartuntaa, vaan kuulemma ”parantaa” vastustuskykyä tauteja vastaan.

  Kakki rokotteet ovat hyödyttömiä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. ”Valehtelet. Et ole mikään ammattilainen. Sen huomaa tietämättömyydestäsi.”

  Sen huomaa tarkalleen ottaen mistä? Siitä että huomauttaa tämän ”artikkelin” olevan totuutta vääristelevä ja yksipuolinen? Ehkä joku voisi osoittaa, missä kohtaa vaikuttaa siltä, että en tietäisi mistä puhun, niin ehkä voisin yrittää perustella paremmin.

  ”Miten mikään rokote estää jonkun tartuntataudin leviämistä? Tartunnan kantaja voi myös rokotettu ihminen, josta se tarttuu sitten näihin jotka eivät voi ottaa rokotetta. Rokote ei estä tartuntaa, vaan kuulemma ”parantaa” vastustuskykyä tauteja vastaan.”

  Kuulemasi pitää osittain paikkaansa. Rokottaessa ihmiseen annetaan pieni määrä tapettua tai heikennettyä taudinaiheuttajaa tai sen osaa. Elimistö tunnistaa taudinaiheuttajan itselleen vieraaksi ja muodostuu seurauksena vastuskykyiseksi kyseistä taudinaiheuttajaa kohtaan. Yleensä tämä tapahtuu taudinaiheuttajaa kohtaan muodostuvien vasta-aineiden kautta, ja lisäksi elimistöön voi muodostua nimenomaisen taudinaiheuttajan tappamiseen erikoistuneita soluja. Jos elimistöön vastustuskyvyn muodostumisen jälkeen pääsee taudinaiheuttajaa, elimistö pystyy tuhoamaan tämän taudinaiheuttajan ennen kuin se lisääntyy ja aiheuttaa taudin. Osan rokotteista teho on lähes 100 prosenttia vastustuskyvyn ollessa käytännössä elinikäinen.

  Jos väestössä on hyvä rokotekattavuus, infektioille alttiita yksilöitä on niin vähän, ettei infektiolla ole enää edellytyksiä levitä. Toisin sanoen: mitä useampi ihminen on rokotettu, sitä epätodennäköisempää on, että taudinaiheuttaja tarttuu ihmisestä toiseen.

  ”Kaikki rokotteet ovat hyödyttömiä.”

  Kaikille tätä mieltä oleville voisi olla silmät avaavaa tehdä reissu vaikka Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan ja miettiä sitten uudestaan.

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta voi lukea lisää puolueetonta rokotetietoa:
  http://www.thl.fi/fi_FI/web/rokottajankasikirja-fi/etusivu

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 11. Monille on jo kehittynyt vastustuskyky THL:n ”puolueetonta tietoa” vastaan.
  Tämä laumaimmuniteetti pseudotiedettänne vastaan on jo niin vahva, että rokotteiden kaltaiset nykytieteen ihmeet voidaan jo laittaa vaakalaudalle.

  Tieteen, tutkimuksen ja ns. virallisen tiedon parista on jo nyt löytynyt niin paljon aivan suoria huijauksia (mm. holokausti, kuulennot, AIDS, atomipommit, Einstein, psykologia), että luottamus tieteeseen on mennyt. Emme tarvitse enää pseudotiedettänne. Ei tarvitse tulla toista kertaa pettäämään. Yksi kerta riittää.

  Ei tarvitse enää uskoa tieteen ylipapittariin ja heidan houreisiinsa. Kuinka valhetta paljon vielä löytyykään? Millä enää pystytte vakuuttamaan ihmiset, kun olette jo moneen kertaan pettäneet ?

  Ihminen on selvinnyt vuosisatoja ilman rokotteita ja tulee selviämään ilman niitä aivan hyvin. Emme tarvitse myrkkyjänne. Painu tiehesi täältä saatana.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 12. ”Tieteen, tutkimuksen ja ns. virallisen tiedon parista on jo nyt löytynyt niin paljon aivan suoria huijauksia”

  En aio eksyä aiheesta ja ryhtyä väittelemään mainitsemistasi esimerkeistä. En ole ajatustenlukija enkä tiedä, miten esimerkiksi Einstein on mielestäsi huijannut ihmisiä. En myöskään näe, miten vaikkapa holokausti liittyy tähän mitenkään: kyseessä oli yhden yhteisön yksilöiden tyhmyys, joka on myönnetty jälkikäteen ja joka ei toivottavasti toistu enää koskaan.
  Surullista, että puhut huijauksista ja olet samalla itse valmis uskomaan kaikkein pahinta huijausta.

  ”Ihminen on selvinnyt vuosisatoja ilman rokotteita.”

  Aika suuri osa ihmisistä ei ole selvinnyt. Aika suuri osa ihmisistä olisi myös elänyt ja eläisi huomattavasti lyhyemmän elämän ilman lääketiedettä. Esimerkkinä mainittakoon vaikka syöpäsairaudet ja tyypin 1 diabetes. Lääketiedekö pseudotiede? Olisiko syytä katsoa peiliin?

  ”Emme tarvitse myrkkyjänne.”

  Jo Paracelcus tiesi: ”Kaikki aineet ovat myrkkyjä. Annos ratkaisee, onko kyseessä myrkky vai ei.” Kuolla voi niin saavilliseen vettä kuin 70 mikrogrammaan botuliinia. Silti vettäkin juodaan ja botuliiniakin käytetään muun muassa vaikeiden lihaskouristusten hoitoon.

  Tarkastellaanpa esimerkiksi jäykkäkouristus-kurkkumätärokotetta (kauppanimi Ditebooster). Yksi rokote on 0,5 milliä. Tässä varsinaiset antigeenit ovat bakteerien erittämistä toksiineista muunneltua toksoideja. Itse bakteereja ei siis ole rokotteessa ollenkaan eikä mitään infektiota voi siten käytännössä kehittyä, koska nimenomaisia bakteereja ei ole elimistössä. Muutoinkin on huomioitava, että antigeenejä on mitättömän pieni määrä verrattuna siihen, millaisen määrän erilaisia antigeenejä ihmiselimistö kohtaa joka päivä. Säilytysaineena on alumiinihydroksidia niin, että yhdessä rokotteessa on 0,5 milligrammaa alumiinia. Tämän määrän saa ravinnosta tuossa tuokiossa: aikuisten alumiinin viikkosaanti painokiloa kohti vaihtelee Eviran mukaan 0,2-1,5 milligramman välillä, eli viikon kokonaissaanti voi olla 70-kiloisella ihmisellä noin 100 milligrammaa. (Alumiinia saa mm. viljatuotteista ja vihanneksista.) Jäykkäkouristus-kurkkumätärokotteen muut apuaineet ovat injektionesteisiin käytettävä vesi, natriumkloridi eli ruokasuola (tällä säädetään rokotteen isotonisuus elimistölle sopivaksi) ja natriumhydroksidi (tällä säädetään rokotteen pH-arvo elimistölle sopivaksi).

  ”Painu tiehesi täältä saatana”

  Miksi painuisin tieheni? Hermostuttaako, että saan jonkun aiemmin rokotekriittisen epäröimään? Lisäksi en tottele tuota nimeä täällä enkä missään.

  Minä eikä varmaan kukaan muukaan voi syyttää mistään ihmisiä, joilla ei ole koulutusta ymmärtää, miksi rokotteet ovat välttämättömiä. En minäkään ymmärrä paljoa autojen korjaamisesta tai japanin kielestä. Onneksi suurin osa ihmisistä, joilla ei ole terveydenhuoltoalan koulutusta, on fiksuja ja osaa erottaa puolueettoman tiedon puolueellisesta. Samoin jos oma autoni tarvitsee huoltoa ja minä suomi-japani-käännösapua, konsultoin todennäköisesti mekaanikkoa ja kielenkääntäjää, en vaihtoehtomekaanikkoa ja vaihtoehtokääntäjää. En myöskään itse ryhdy vaihtoehtomekaanikoksi tai vaihtoehtokääntäjksi. Tie voisi tyssätä, kun autot eivät tulisikaan kuntoon ja käännökset eivät vastaisi ollenkaan alkuperäistekstiä. Aivan sama on lääketieteessä: on vain yksi lääketiede ja kaikki, mitä ei ole hyvän tieteellisen käytännön mukaan todistettu, ei ole lääketiedettä.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 13. Kun katsoo virallisista lähteistä sairauksien hoitosuosituksia, aika suuri painoarvo on myös lääkkeettömillä hoidoilla. Mitä liiketoimintaa on opastaa potilasta esimerkiksi lisäämään kuitujen määrää ruokavaliossa ja juomaan vettä? Jos lääketiede on sairaus-liiketoimintaa, miten ”vaihtoehtohoidot” eroavat sairaus-liiketoiminnnasta? Aika isoja rahoja käärivät muun muassa nämä homeopaattisten valmisteiden tehtailijat ja markkinoijat.

  Rauhaa ja rakkautta

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 14. Ortopedi Antti Heikkilä sanoo artikkelissaan ”KÄYPÄHOITOLÄÄKÄRIN KÄSITYS TERVEYDESTÄ”, http://www.anttiheikkila.com/blogi/kaypahoitolaakarin-kasitys-terveydesta/
  mm.: ”TV:stä tuttu lääkäri päästelee omiaan asioista, joiden todenperäisyyttä ei ole milloinkaan todistettu. Nykyisin on kerääntynyt aiheesta uutta tutkimustietoa, mikä selvästi osoittaa, että nuo menneen ajan suositukset ovat pahasti pielessä – ja nykykärsimyksen keskeisin syy. …Kyseinen lääkäri pelottelee edelleenkin kovista rasvoista. Näkee, ettei hän ole lainkaan ymmärtänyt rasvojen todellista olemusta. …Tätä kirjoittaessa ei voi välttyä ajatukselta, että THL:n vastaavilla on suositustensa kanssa pelkkiä päreitä kainalossa. …”

  Suosittelen myös tri M.Tolosen & L.Utriaisen kirjaa ”Suuri kolesterolihuijaus”. Otaksuttuun liian korkeaan kolesteroliin määrätään ’käypähoitona’ mm. statiineja, joilla on todettu olevan huomattavalla osalla ihmisiä tuntuvia haittavaikutuksia, monilla hyvinkin vakavia kuten toisella kirjan tekijöistä. Tolosen mukaan magnesium
  vaikuttaa statiinien tavoin mutta ilman statiinien haittavaikutuksia. – Magnesiumista ei käypähoito-suosituksissa puhuta mitään – ei tietenkään, koska se ei tuottaisi Big Pharmalle huikeita voittoja!

  Miten ”vaihtoehtohoidot” eroavat sairaus-liiketoiminnnasta?
  Vaihtoehtohoidoissa ei käytetä Big Pharman pääsääntöisesti synteettisiä, PATENTOITUJA ja elimistölle vieraita (elimistön vieroksumia) valmisteita (jotka elimistö pyrkii mahdollisimma pian hajoittamaan maksassa ja poistamaan lähinnä munuaisten kautta). Patentointi mahdollistaa hinnan (ja liikevoiton) nostamisen hyvin korkealle.
  Esim. yrteistä valmistettuja luonnonlääkkeitä ja vitamiineja ei voida patentoida EIKÄ voida sen vuoksi kiskoa TOLKUTTOMIA HINTOJA – siinä pääsyy Big Pharman sotaan
  luonnonmukaisia lääkkeitä vastaan. Lisäksi esim. yrttipohjaisilla lääkkeillä on yleisesti ottaen varsin vähän haitallisia – varsinkaan tappavia – sivuvaikutuksia.
  Homeopaattisten lääkkeiden hintatasoa en tunne, koska en ole niitä tarvinnut enkä varsinkaan Big Pharman myrkkyjä. Olisin kuitenkin erittäin hämmästynut, jos ne olisivat hinnaltaan lähelläkään vastaaviin tarkoituksiin käytettäviä Big Pharman (vielä patenttisuojan alaisia) tuotteita.

  Tässä on nyt vain jokunen hajapoiminto koskien vastakkainasettelua ’virallinen’ ortodoksinen koululääketiede versus vaihtoehtohoidot. Voisin halutessani laajentaa tätä esitystä hyvinkin pitkäksi, mutta en halua käyttää siihen aikaani. Voin suositella esim. Martin Walkers’in kirjaa ”DIRTY MEDICINE: THE HANDBOOK”: ”The handbook is Martin Walker’s twenty year follow up to his book, Dirty Medicine: Science, big business and the assault on natural health care. In this new book Walker gives a full and detailed picture of the vested interests, their personalities, organisations and ideas that have shaped the present attack on alternatives in the field of health. Alternative and complementary medicine is under attack on all fronts, The Handbook gives us the knowledge with which to defend ourselves and fight back….Of doctors, epidemiologists, researchers, advisers, insurance scammers, quackbusters, bad journalists, corporate scientists, industry shills and other agents who do now or have in the past worked for, sided with, supported or simply been a part of corporate interests, manufacturing, pushing or promoting, products or ideologies antagonistic to the private and public health of workers, consumers, citizens, patients, alternative practitioners and science in the public interest; who they are, how to recognise them and their organisations, and what to do about them .”
  Eräs toinen suositeltava lukemani kirja on kanadalaisen lääkärin Guyline Lnctotin kirja ”The Medical Mafia: How to Get Out of it Alive and Take Back Our Health and Wealth” . Lanctot oli kirjan tekemiseen mennessä työskennellyt lääkärinä paitsi Kanadassa myös Ranskassa ja USA:ssa, joten hän tiesi mistä kirjoitti. Mafia kosti viemällä häneltä lääkärinoikeudet. – Lanctotin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin italialainen mafia ja sen organisaatio ulottuu julkisen terveydenhuollon organisaation korkeimmille tasoille asti.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. Hyvvä Nimeless 13. 1. 2014.
  Annetaan tuon kaikista korkeasti koulutetumman S johtaa omaa ”lääketieteellistä tuntemustaan” ja omaan totuuteensa uskovan, sekä ”mittaviin tutkimustietoihin perustuvaann toteamukseensa” esim. tässä rokoteasiassa. Pidetään me toisinajattelijat myös se oma totuutemme ja näin se maailma pelastuu molemmin puolsestaesta väittelystä jolle ei loppua näy. ”Kampi ja kumpi tappelivat Kumpi voitti. Arvostakaamme silti toistemme mielipiteitä ja kaikessa viisaudessamme, sillä ei ole olemassa vain yhtä totuutta, olipa väittelyn kohde mikä hyvänsä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 16. Käyppäs S tutkimassa Tri Antti Heikkilän / Tri Matti Tolosen ja monen muun lääkärin tietämystä tutkimassa, ovat osanneet hypätä ”lääketieteellisestä” kelkasta oikeaan aikaan ja ymmärtävät ihmisen kokonaisvaltaisesta hoidosta valitettavasti moninverroin enemmän kuin ns. ”virallinen lääketiede.” Ei se riitä lääkärireissuun että, päivää resepti ja näkemiin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 17. Saksalaisyntyinen tutkija-lääkäri Matthias Rath on julkaissut kirjan ”Miksi eläimet eivät saa sydänkohtauksia… mutta ihmiset saavat”.
  Hän on myös lanseerannut ilmaisun ”business with disease” eli ”liiketoiminta sairaudella” ja tähän liittyen:
  ”Lääketeollisuuden lait:
  1.Lääketeollisuus ei ole terveysteollisuutta, vaan sijoitusbisnestä. Sen ensisijainen keskipiste ei ole lihmisten terveyden lisääminen – vaan omistajiensa osakkeiden arvo.
  2.Lääketeollisuus ei ole luonnollisesti kasvavaa teollisuutta – vaan keinotekoisesti luotua sijoitusbisnestä (artificially created investment business) , jonka toivat markkinoille yli sata vuotta sitten maailmanlaajuisesti toimivat taloudelliset ryhmät.
  3.Lääketeollisuuden määrittelemä markkinointialue on meidän kehomme – mutta vain niin kauan kun se on sairas.
  4.Sairauksien jatkuminen ja lisääntyminen lääkemarkkina-alueena on lääketeollisuuden sijoittajabisneksen jatkuvan kasvun edellytys (“business with disease.”)
  5.Tärkeimmät lailliset työkalut ja taloudelliset välikappaleet, joiden varaan tämä monitriljoonainen dollarisijoitus rakentuu, ovat patentit (patents ). Ne mahdollistavat lääkevalmistajille rajattoman mahdollisuuden korjata omia voittomarginaalejaan (“royalties”) uusilla lääkkeillä, jolla sitten ajetaan terveydenhuoltokustannukset räjähdysmäiseen kasvuun.
  6.Koska patentit myönnetään vain uusina pidetyille, synteettisille molekyyleille, lääketeollisuus keskittää tutkimuksensa synteettisesti valmistettavien, patentoitavissa olevien kemikaalien tutkimukseen – ja markkinoi niitä reseptilääkkeinä.
  7.Useimmat näistä kemikaaleista ovat ihmiskeholle tuntemattomia ja se pitääkin niitä ´vieraina´aineina ja myrkkyinä ja pyrkii poistamaan ne. Näin patentoimisperiaate on viimekädessä vastuussa vaarallisten haittavaikutusten (side effects ) epidemiasta, jonka aiheuttavat reseptilääkkeet. .
  8.Jotta monitriljoonaiset sairausmarkkinat eivät vaarantuisi, lääkeyhtiöt kehittävät lähes yksinomaan sellaisia lääkkeitä, jotka ainoastaan lievittävät oireita ( merely ameliorate symptoms) – mutta tuskin koskaan korjaavat sairauksien alkusyitä.
  9.Perustuen tähän petolliseen strategiaan lääkesijoitusbisbeksen takana olevat sijoituspiirit ovat kyenneet esittäytymään globaaleina ”terveyden hovihankkijoina” – vaikka he tosiasiassa ovat onnistuneet edistämään sairauksien lisääntymistä ja sitä kautta monitriljoonaisia lääkemarkkinoita.
  10.Tämä periaate on syy siihen, miksi nykyään yleisimpiä sairauksia, mm. sydän- ja verisuonitauteja ja syöpää, esiintyy nyt jatkuvasti epidemian kaltaisissa määrin.

  11.Lääkebisneksen petollisen luonteen salaamiseksi se ylläpitää lääketieteellisen lobbauksen armeijoita, mediaa ja poliitikkoja. Niiden roolina on esittää lääketeollisuutta ”Äiti Teresana” – lääkebisneksen valmistautuessa kanavoimaan ja rahoittamaan satoja biljoonia julkiseen ja yksityiseen ”terveydenhuoltoon”, joka rahoittaa sitten jatkuvasti tätä ”sairausbisnestä” (“business with disease”).
  12.Inhimilliset ja taloudelliset seuraukset tästä ”sairausbisneksestä” (“business with disease”) ovat olleet valtavia. Menneen sadan vuoden aikana satoja miljoonia ihmisiä on kuollut ennen aikojaan sydän- ja verisuionitauteihin ja muihin terveysongelmiin ja triljoonien arvoiset terveydenhuoltokulut on kulutettu sairauksiin, jotka ovat suuressa määrin olleet ennaltaehkäistävissä.
  13.Suurin uhka tälle jättiläismäiselle sijoitusbisnekselle, joka kukoistaa pitämällä sairauksia markkina-alueenaan, ovat terveydenhuollon strategiat (health care strategies) , joiden päämääränä on näiden sairauksien ennalta ehkäisy ja parantaminen. Mitä tahansa ennalta ehkäisevää lähestymistapaa vastaan taistelevat lääkelobbaajat voimakkaasti, koska tällainen uhkaa vähentää tai hävittää maailmanlaajuiset markkinat – eli sairaudet.
  14.Harvoilla muilla lääketieteen alueilla on edistytty viime vuosina enemmän kuin tieteessä, joka perustuu luontaiseen terveydenhoitoon. Mikroravinteiden ja muiden biologisten molekyylien on osoitettu olevan erittäin tehokkaita auttamaan kontrolloitaessa sydän- ja verisuonisairauksia, syöpää, osteoporoosia ja monia muita terveysongelmia (cardiovascular disease, cancer, osteoporosis , many other health conditions). Tämä kehitys uhkaa lääkeyhtiöitä monin tavoin: Ensiksi, nämä biologiset molekyylit eivät ole – toisin kuin kalliit lääkkeet – patentoitavissa ja niistä saatavat tuotot ovat paljon alhaisempia. Toiseksi, johtuen niiden biologisesta luonteesta nämä molekyylit auttavat säätelemään solujen aineenvaihduntaa, ja – toisin kuin synteettiset lääkkeet – ne auttavat estämään sairauksia niiden solutasolla olevilla juurilla. Kolmanneksi, tieteeseen perustuvat luonnolliset terveydenhoidot uhkaavat maailmanlaajuista patenttilääkkeiden monopolia, jonka lääketeollisuus haluaa pakottaa USAan ja muihin maihin.
  15.Tehdäkseen tyhjäksi kaikki uhat lääketeollisuuden sijoitustehtailua vastaan lääkeyhtiöt ”sijoittavat” raskaasti poliitikkoihin, jotka – vuorostaan – antavat petollisen ”sairausbisneksen” jatkua tekemillään protektionistisella lainsäädännöllään ja säädöksillään – huolimatta tämän kaiken tuhoavista seuraamuksista.
  16.Tämä tosiasioihin perustuva analyysi farmaseuttisen ”sairausbisneksen” (“business with disease”) sijoitusluonteesta on edellytys nykyisen terveydenhuoltokriisin perustan ymmärtämiselle. Ilman tätä analyysiä emme ymmärrä, miksi useimmat nykyiset sairaudet jatkuvat epidemian kaltaisina ja miksi – samalla aikaa – julkiset ja yksityiset budjetit valuvat tämän julkean ”sairausbisneksen” (“business with disease”) rahoittamiseen.
  17.Tärkeintä on, että ilman tätä analyysiä – ja ilman ymmärrystä siitä, mikä tässä järjestelmässä on väärin – USAn ja muitten maitten kansalaiset eivät pysty luomaan uutta, tehokasta, turvallista ja kustannustehokasta terveydenhuoltoa – joka keskittyy selkeästi sairauksien ennalta ehkäisemiseen ja poistamiseen.”

  Ks. http://elamakasissamme.blogspot.fi/search/label/Matthias%20Rath ja Rathin sivusto, http://www4.dr-rath-foundation.org/open_letters/img-nyt0506/speech_drrath.htm

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Lääkärit vaihtavat sairauksien nimet kun rokotteet niihin eivät toimi:
  Lääkärit kautta maailman kohtaavat sen tosiasian, että lasten saamat sairaudet ovat niitä, joita vastaan heidät on rokotettu. Sen sijaan että diagnosoisivat nämä lapset oikein ovat asiantuntijat huomanneet lääkäreiden antavan sairauksille uusia nimiä. Tämä panee ajattelemaan, että tapahtuu salaamista ja että meille kerrottujen rokotteiden turvallisuudet ja tehokkuudet ovat tosiasiassa täysin kelvottomia.

  Rokotuksia on nykyään annettu lapsille pitämään heidät turvassa kaikilta ihmisten tuntemilta sairauksilta. Näyttää löytyvän rokotus kaikkeen poliosta murtuneeseen sormenkynteen. Kuitenkin monet asiantuntijat uskovat nyt, että rokotukset itseasiassa aiheuttavat niitä sairauksia, joilta niiden pitäisi suojata.

  Näyttää siltä, että he saattavat olla oikeassa, koska on juuri julkaistu uutinen, että 47,500 lasta halvaantui Intiassa vuonna 2011 poliorokotuksen jälkeen. Tri Jacob´in, kansallisen teknisen immunologian neuvonantajaryhmän ja ravinto- ja lääkesäätelyn työryhmän jäsen vuonna 2011, mukaan poliorokotteen saatuaan oli 47,500 lasta äskettäin halvaantunut, ja tämä lukumäärä oli liikaa ja enemmän kuin normaaliarvo: 2 lasta / 100,000:sta ei-poliosta johtuvasta AFP-tapauksesta (= acute flaccid paralysis = akuutista velttoushalvauksesta). (1)

  Tri Viera Scheibner on asiantuntija, joka ei ole lainkaan yllättynyt yllä olevista luvuista.Hän on vakaasti uskonut monien vuosien ajan, että vastoin uskoa, että rokotukset estävät lasten sairastumisia, ne altistavat lapset saamaan niitä sairauksia, joita vastaan heidät on rokotettu. Parhaiten hän selvittää tämän erinomaisesti kirjoittamassaan, äskettäin British Medical Journal (BMJ)´issa julkaisemassaan kirjeessä..(2) Hänen kirjeensä poliorokotuksista sisältää merkittävän tutkimuksen ja avaa suunnattoman purkillisen matoja, joita farmaseuttisten teollisuuksien tulee olemaan vaikeaa jättää huomioimatta….

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://elamakasissamme.blogspot.fi/2014/01/miksi-sairauksien-nimet-muutetaan.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Nimeless, en voi olla mitenkään yhtymättä esim. tuohon kommenttiisi että ”monille on jo kehittynyt vastustuskyky THL:n ”puolueetonta” tietoa vastaan”. Hyvä, että joku osaa käyttää näin hyviä oivalluksia kirjoituksissaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. Tulipa luettua taas näistä ”turvallisista” rokotteista. Selvisi tässä sekin miksi jotkut ihmiset eivät palele kovillakaan pakkasilla. No sehän on Fenoksietanoli ( Pakkasneste ), jota monien muiden myrkkyjen lisäksi käytetään rokotteissa. Miksiköhän se on niin vaarallista juotuna kun eräät ihmise sitä käyttävät alkoholin asemesta, mutta kun se sisältyy rokotteen ainesosana niin se onkin oikein lainsallima juttu. Outoa bisnestä tuo rokotepolitiikka.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 21. ”Pessimisti”: No minkä uuden nimen lääkärit sitten ovat keksineet isorokolle, poliolle, hinkuyskälle, jäykkäkouristukselle, tuhkarokolle, jnpp. jos ne kerta edelleen riehuvat rokotuksista huolimatta ? Tai muita esimerkkejä moisesta ? Ja jotain vakavastiotettavia viitteitä tueksi, kiitos (eli YouTube-kotovideot tai naturalnews & co. ei riitä).

  ”kulkuri”: Jälleen kerran – kaikki riippuu annoskoosta. Taitaapa olla aika pieni eliö, jonka ’pakkassuojaukseen’ yhden rokotteen mahdollinen fenoksietanoliannos riittäisi ..

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
 22. ”Kala-Eemeli”:Jos olisit vaivautunut lukemaan kommentissani viitatun artikkelin kokonaisuudessaan, olisit voinut todeta esim. isorokon osalta seuraavan: ”Artikkelissa nimeltään ‘Smallpox: a New Threat’ (= Isorokko: Uusi Uhka) Susan Claridge (8) kirjoitti:
  Suosittu menetelmä rokotteiden kannattajien joukossa on nimittää uudestaan sairaus, kun se esiintyy rokotetuilla, niin että tilastotieteilijät eivät pohdi tämän sairauden saaneiden rokotettujen ihmisten lukumääriä, ja näin tulevat salatuiksi tosiasiat, että rokotteet eivät ole tehokkaita.
  George Bernard Shaw oli jäsenenä Health Committee of London Borough Council´issa vuosisadan vaihteessa: “Opin sen kuinka luottamusta rokotuksiin pidettiin yllä tilastoimalla kaikki uudelleen isorokkorokotteella rokotetuilla ilmenneet (isorokko)tapaukset diagnosoimalla ne märkärakkulaihottumaksi, isorokonkaltaiseksi taikka muuksi sellaiseksi – miksi muuksi tahansa mutta ei isorokoksi.”
  Vastaavasti artikkelista selviää poliolle ja hinkuyskälle keksityt uudet nimet ja lähdeviittaukset.
  Nämä kolme tapausta riittävät jo osoittamaan asialliselle lukijalle, mikä on ’pelin henki’.
  Esittämäsi PERUSTEETON vihjauksesi/väittämäsi haiskahtaa jo vahvasti trollaukselta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 23. Ootteko noin tyhmiä ja sokeita avatkaa silmänne ja kattokaa mitä mailmalla tapahtuu! Aivan päivän selvää muttä täällä on näitä koulutus/yhteiskunnan aivopesun tuloksia kommentoimassa tota paskaa! Tuo ensimmäinen kommentti on todella suurella mahdollisuudella juuri loppu tulos! Kattokaapa alla olevaa puhujaa ja kattokaa mitä mailmalla tapahtuu!!

  Luulisi valtamedian aivopesemien idiottienkin jo näkevän ketä täällä tätä järjestelmää pyörittää ja valitettavasti näyttää siltä että sadistisen psykopaattinen sairas eliitti (suurimmaksi osaksi pankkiirit)! 1000% Pahempia ihmisiä kuin yksikään huumekartelli/ ynnä muut valtamedian esiin nostomat pikku tekijät! Nämä isot saatanan paskiaiset kahmii kaikkien mailman veronmaksien rahat omiin taskuihin!

  https://www.youtube.com/watch?v=w7bl5fxsivI&feature=c4-overview&list=UUB1o7_gbFp2PLsamWxFenBg

  Positiivinen ajattelu on ok, mutta näin selvien faktojen edessä minun mielestäni positiivinen ajattelu on enemmänkin psykoosissa olevan ihmisen ajattelua!! 2014 puolessa välissä mailman tapahtumien perusteella eliitti haalii kullan, amerikka aseistaa poliisejaan, britit asentaa vesitykkejä, britti pankkiirit ostaa selviytymis paketteja perheilleen! Ja tuossa oli varmasti alle 0.01% kaikista täysin selvistä merkeistä Romahduksesta!!

  Eläkää haavemailmassa niinkuin tähänkin asti! Meikäläinen nostaa rahat pankista (kun vielä saa) ja ostaa ruokaa ym muita selviytymis tarvikkeita ja pakopaikka mihin mennä ja odottaa tilanteen rauhoittumista. Toisin sanoen nopeutetusti pyrkiä niin omavairaiseksi kuin mahdollista! (toden näköisesti ei rauhoitu ollenkaan)!

  Ettekö te tajua että vaikka kuinka eliitti järjestää kokouksia uusien vaihdanta välineiden käyttöön oottoon, niin se on juurikin se sama sadistisen sairas porukka joka tarkoituksella haluaa yhden ja ainoan mailman valuutan ja mitä se tarkoittaa se tarkoittaa sitä että niillä 6-7 kpl pankkeja joilla on suurin osa mailman varallisuudesta saavat maapallon haltuun tuon mailmanvaluutan ansiosta! Se on niiden perinmäinen tarkoitus ollut kokoajan! Toivottavasti kiina ja venäjä laittaa tarpeeksi vastaan! Pankkiirit on menettämässä otettaan ympäri mailman ( kapinat ukraina, thaimaa ja syyria!! Miettikääpä itse mitä tekisitte jos omistaisitte mailman suurimman väkivalta koneiston ja muita vahvoja nousemassa vastaa ja dollari romahtassa 2014 niin antasitteko valtanne pois? Nuo saatanan juutalaiset pankkiirit ja eliitti eivät varmasti epäröi aloittaa sotaa muuta mailmaa vastaa tietäen mitä hirveyksiä ovat mailman historiassa tähänkin asti tehneet!!

  Se että kolmas mailmansota syttyy (Ei tiedä missä mittakaavassa, muuta syttyy varmasti 2014-2015) on vaan noiden psykopaattien tapa kääntää huomio muualle niistä itsestään jotka tahalleen tämän romahduksen antoivat tapahtua! Eli te idiootit ihmettelette mitä tapahtui ja hermoatte ja vannotte kostoa ihan väärille ihmisille! Siat pääsevät kuin koira veräjästä suurin osa mailman varallisuudesta takataskuissaan (meidän verorahoja jotka ohjautuu lopulta monia eri reittejä noille planeetan tuhojiajille vallasta humaltuneille saatanoille! metalleina ynnä muina arvonsa säilyttävillä asioilla!

  Syökää eka monsanton geenimanipuloituja ruokia ja siihen päälle vähän säteiletettyä tonnikalaa!! Imekää persettä ja hypätkää pää edellä rotkoon iltalehti ja helsingin sanomat taskussa ajattelunne ulkoistaneet tukholman syndrooman omaavat ihmisapinat!!!!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 24. Hyvä kun on joku joka tietää kaiken ja me muut olemme niitä tyhmiä jotka emme ymmärrä mitään mitä maailmalla tapahtuu. No ymmärrän kyllä sen että mielipuolethan tämän maailman asioita pyörittää ja kukaan ei näytä saavan tätä hullutusta loppumaan näköjään. Ja näihin rokotusasioihin vielä mennäkseni. Eräät Rokotteet sisältävät esim. Alumiinia, Elohopeaa, Formaldehydi, Formaliini, eläinkudoksia, sian ja hevosen verta, kanin aivokudosta, koiran ja apinan munuaiskudosta, vasikan ( naudan ) seerumia, naudan sikiön seerumia, abortoitujen ihmissikiön kudoksista peräisin olevia soluja, Natriumglutamaattia, Neomysiin, Neomysiinisulfaattia, Fenoksietanolia ( pakkasneste), Polysorbaatti 20, Polysorbaatti 80, sian haiman kaseiini, lampaan veri. Tämä rokotteiden sisältämä aineluettelo löytyy kirjasta MUUTOS KÄSISSÄMME -sairausbisneksen seitit. Tätä saa sitten ihan vapaasti kommentoida ja mollata jos haluaa. Toivon kuitenkin että luet ensin kirjasta ennenkuin alat mollaamaan. Nämä mainitut myrkkyasiat löytyvät siis mainitsemastani kirjasta, eivät ole minun keksimiäni.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 25. Jatkan vielä edellistä juttua. ”PAras Rokote tavallisia tulehduksia vastaan WHO´N ( = World Healt Organisation ) mukaan” on riittävä, oikeanlainen ravinto.”
  Sikapiikistä vielä. Harhaanjohtava nimitys ihmisten kehittämälle epidemialle, joka aiheuttaa vakavia halvauksia ja sydämenpysähdyksiä ja tappoi välittömästi 1600 rokotettua vuonna 1976; aiheuttaa epäsuotuisan reaktion, selkäydinhalvauksen /Guilain – Barre` syndrooman; ja saattaa aiheuttaa vuosien päästä kuoleman syöpään tai sydänkohtaukseen. Ja tällaisia rokotteita sitten suositellaan ” muka” ihmisten terveyden ylläpitämiseksi. Todellakin melkoista sairausbisnestä. Tämäkin voi tarkistaa kirjasta Kirsti Oikarinen MUUTOS KÄSISSÄMME – sairausbisneksen seitit sivu 416.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 26. ”Pessimisti”: Ei oikein tuon blogspot-sepustuksen lähdelista vakuuta: Jotkut linkit ei toimi tai niiden takaa ei löydy sitä mitä luvataan, joku on mikropaleontologi Viera Scheibnerin mielipidekirjoitus jollain sinällään vakavastiotettavalla sivustolla ja loput Magneettimediaan (jos ei aivan nykyiseen niin ainakin Söyringin aikaiseen) verrattavia hörhösivustoja.

  Jos ”kulkuri” tai jonkun kirjan kirjoittaja ei ymmärrä annoskoon merkitystä niin ei voi mitään.

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
 27. Kulkuri kyllä ymmärtää annoskoot varmaan yhtähyvin kuin epäilijäkin. Näyttääpä nämä hörhösivut kiinnostavan kovastikin. Kiitti vaan taas jälleen huomautuksistasi. Tätähän minä odotankin jo aina kun jotain tänne heittelen, no kai minulla on samat oikeudet näille sivuille kuin jollain viisaammallakin ainakin niin kauan kun Magneettimedia sen kieltää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 28. Satuin vahingossa eksymään rokottajan käsikirjaan THL:ällän sivuille ja olipa todella yllätys miten järkyttävän paljon meillä suomessa ”piikitetään” pieniä lapsia jos jonkinlaisien sairauksien estämiseksi? Melkoista myrkkyrumbaa ja lasten oman immuniteetin alasajoa ja sairauslietsontaa. Mielestäni ennenkaikkea pitäisi opastaa perheitä täysipainoisen monipuolisen ja ravitsevan ruoan merkitykseen terveyden ylläpitämisessä ja vasta toissijaisena muut ylimääräiset operaatiot, jos on tarve.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 29. Tältä sivustolta löytyy sitten mielenkiintoisia ja tietysti lääkebisnesvastaisia totuuksia sekä COPD, rokotus ym. keksityistä sairausbisneksistä ja niiden hoidoista joista lääketiede todellakin vaikenee, vaikka on ensin sairastuttanut ihmiset ihan tahallisesti. Näillä sivuilla selviää myös miksi keksitään kaikenlaisia rokotteita ja muita mielipuolisia sairauksia, mikä niiden todellinen tarkoitus on ja on ollut ja tulee olemaan. Lääketieteen bisnemiesten kannattaisi hävetä erinomaista tyhmyyttään kun eivät parempaan pysty. Onko jollakin ns. lääkärillä/tutkijalla7myrkkypiikkien valmistajalla jne. tosiaan oikeus tällaisiin hirmutekoihin? Onko tuollainen toiminta enää ihmisen vai mielipuolen keksintöä. osoitteesta: Hydrogen perokside and COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease). Kannattaa tutustua niin tietää monia totuuksia nykymaailman ”touhuista”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 30. Miten on mahdollista, että rokoteteollisuus osaa kyllä valmistaa sellaisia rokotteita joilla saadaan ihmiset sairastettua, sama pätee lääketeollisuuteen, mutta eipä osaa sitten parantaa niitä miljoonia ihmisiä joita on niillä piikeillään ja lääkemyrkyillään ihan TAHALLISESTI vahingoittanut tai jopa tappanut. Mielestäni lääke ja rokotustenkaltainen bisnes on sitä terrorismia pahimmillaan, eipä siihen puututa vaikka se on ihan tosiasia. Tosiasia on myös se että rokote ja lääkebisnes on erittäin kannattavaa ja hölmöjä päättäjiä on helppo manipuloida rahan voimalla kannattamaan maailmanlaajuisia rokotusohjelmia. Kunnon korvaukset vahingotetuille ja oikeus hoitaa itsensä kuntoon myös luonnonlääkkeillä, koska lääketiede ei pysty/halua sitä tehdä, koska bisneksen teko on tärkeämpää kuin ihmisten hyvinvointi. Tähän on sitten turha vetää että bisnestähän se luonnonlääkkeiillä hoitominenkin on. Tottakai se on mutta niillä hoidoilla ei ainakaan vahingoiteta enempää ja siks toiseks jokaisen pitää saada hoitaa itseään niinkuin itse haluaa eikä sen pitäisi olla kenenkään muun määräysvallan alla. Jos joku haluaa rokotuksi ja lääkemyrkkyjä niin saakoon haluamansa samoin on myös luonnonlääkityksen kanssa. Ja sitä on turha väittää että luonnonlääkkeet eivät tehoa. Luonnosta löytyy lääke kaikkiin sairauksiin jos vain haluaa ottaa selvää asioista ja siihen tarvitaan myös aimoannos oikeanlaista ymmärrystä ja.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat