Miten tunnistat natsiperheen?

Saksan natsivaino on saanut huvittavat tai pelottavat mittakaavat riippuen katsontakannasta. Saksassa apteekeissa jaettavan Apteekkilehden juttu kertoo juurtajaksaen, ”miten tunnistat oikeistoradikaalin perheen“, kirjoittaa Hämis MV-lehdessä.

Juttu alkaa hälyttävästi toteamuksella: “Yhä useammin päiväkodit hakevat apua, koska ne ovat joutuneet tekemisiin oikeistolaisten vanhempien kanssa.“

Ja jatkaa kysymyksellä: “Miten pitää toimia, kun heidän ideologiansa ja rasisminsa tunkee päiväkodin päivään?“

Jutussa yhdistetään oikeistoradikaalit palaviin pakolaiskeskuksiin, kaljuihin miehiin ja NSU:n rikoksiin. Oikeistoradikaaleja ei taas yleensä yhdistetä perheeseen, naisiin ja lapsiin. Viimeistä toteamusta juttu pitää suurena vaarana!

Oikeistoradikalismin tunnusmerkkeinä juttu pitää “huomaamattomuutta, vaaleita hiuksia, ystävällisyyttä ja kuuliaisuutta”.

“Ensimmäinen vaikutelma on ystävällinen ja kuuliainen“, kertoo Michaela Köttig, sosiologi ja oikeistoradikalismin tutkija Frankfurtin yliopistosta (Frankfurt University of Applied Sciences).

“Vaaralliseksi tämän tekee se, että oikeistoradikaalit vanhemmat pyrkivät mielellään koulun vanhempien neuvostoon tai vastaaviin luottamustehtäviin. Kun todelliset tavoitteet tulevat aikanaan esiin, on näiden vanhempien erottaminen usein mahdotonta, koska he ovat usein saaneet tai saavat tukea neuvoston jäseniltä“, Lisää Eva Prausner.

“Oikeistolaisuus ilmenee useissa muodoissa. Mikä on äärioikeistolaisuutta ja mikä ei, on vaikeaa määrittää, koska tämä on lähtöisin keskeltä yhteiskuntaa. Äärioikeiston lapset eivät välttämättä eroa muista lapsista, ainakaan heti, koska ovat erittäin kilttejä, hiljaisia ja kuuliaisia“, kertoo Heike Radvan, asiantuntija, Amadeu Antonio -säätiön äärioikeistojaoston johtaja.

Äärioikeiston tutkija Prausner kertoo, että lapset ovat yleensä hiljaisia ja pukeutuvat, kenties tiettyihin vaatemerkkeihin, koska usein äärioikeisto ei pidä amerikkalaisista vaatteista. Vaatteissa voi kuitenkin olla tiettyjä symboleja, joita tietämätön ei huomaa, mutta ääriaines tunnistaa ne.

Ulkoisista merkeistä Prausner mainitsee muutaman, kuten “täydellisesti palmikoidut letit ja pitkät hameet“, jotka “ovat hälytyssignaaleja “äärioikeistolaisista vanhemmista“.

Päiväkodeissa ja kouluissa olisi syytä kiinnittää huomiota äärioikeistolaisiin perheisiin ja käydä rohkeasti kiinni ongelmaan, eikä pelätä.

“Vaikka se tuntuisi vaikealta, on syytä asettaa rajat heti alkuun ja sanoa, ettei tuollainen sovi tänne“, ohjeistaa sosiologi Köttig, ja saa taustatukea vasemmisto-orientoituneelta kollegaltaan Radvanilta: “Ymmärrys ei ole paikallaan tuollaisissa tilanteissa.“

Anetta Kahane – Stasi-taustainen juutalainen monikulttuurisuusfanaatikko.
Anetta Kahane – Stasi-taustainen juutalainen monikulttuurisuusfanaatikko.

Kuka on tämän “natsikaustin“ takana ?

Juttua on ollut tekemässä useita äärioikeiston “asiantuntijoita”, kuten Amadeu Antinio -säätiön Heike Radvan. Amadeu Antinio -säätiö on mielenkiintoinen järjestö, joka on saanut myös vastustajia Saksassa.

CDU-politikko ja kansanedustaja Thomas Feist on vaatinut järjestön valtiontuen lopettamista, koska sivustolla kehotetaan äärivasemmistoa väkivaltaan.

Feist osoittaa kantelussaan Saksan perheministeri Manuela Schwesigille, että säätiön sivustolla kehoitetaan häiritsemään väkivaltaisesti mm. “Deutsche Einheit“ – juhlia (joita vietetään Saksojen yhdistymisen kunniaksi) ja CDU–puolue on sivustolla nimetty “uudeksi äärioikeaksi“.

Feist vaatii, että rahoitus on vedettävä pois viimeistään 2017 budjetin yhteydessä.

Toinen vastustaja on noussut Saksan Piraattipuoluesta. Puolue kritisoi säätiön linjaa julkisuudessa kovin sanakääntein. Piraattien mielestä säätiön “No-Hate-Speech Aktion“ johtaa ajatusten kriminalisointiin.

Puolue kritisoi myös säätiön johtajaa Anetta Kahanea. Kahanen henkilössä Piraatit ovat kiinnittäneet huomionsa tämän menneisyyteen niin Stasin organisatiossa, kuin hänen juutalais-kommunistiseen perimäänsä.

Piraatit puolustavat sananvapautta tarkemmin kuin CDU-politikko ja kritisoivat Saksan liittotasavallan säätiöltä tilaamaa “vihapuhemietintöä“, joka määrittelee osaltaan internetin vihapuhetta.

Säätiön “vihakommenttien“ listalla on esitelty “useimmin esiintyviä muotoja“ seuraavasti:

“Ihmisyydenriisto, kuten vertaaminen hyönteisiin, loisiin, eläimiin, sekä valheet huhujen perusteella ja oletetuista väkivaltateoista, raiskauksista, rikollisuudesta käyttäen väärennettyjä viranomaisdokumentteja – usein vahvistamaan omia kuvitelmia.”

“Kulttuurirasismi, kuten “he eivät sovi meille“.”

“Vertausrasismi, kuten: “Miten on meidän lasten / asunnottomien / vanhusten, jne., kanssa? Kohta olemme vieraita omassa maassamme / väestönvaihto.”

“Valemedian väite, jolla perustellaan, ettei totuus tule julkisuuteen.”

“Syytökset pakolaisia auttavia ihmisiä kohtaan, kuten: suvakki, suvaitsevainen tai jopa äärivasemmistolainen.”

Samainen julkaisu jatkaa: “Usein rasistinen kiihoitus ottaa satiirin muodon tai piiloutuu huumorin alle, tai käyttää puolustuspuheenaan jälkikäteen “vitsiä“. Lisäksi rasismi ei suuntaudu pelkästään pakolaisia vastaan, vaan se kohdistuu myös “ei-valkoisia saksalaisia“ vastaan, ja he ovat yhtälailla rasismin kohteena.“

Juutalaisen Kahanen perustama säätiö näkee homogeenisen ja valkoisen Saksan yleisenä ongelmana ja on tuonut selkeästi oman mielipiteensä “valkoista Saksaa“ vastaan esiin:

“Tästä syystä on itäosassa maata edelleenkin vain prosentin vähemmistö, ja voidaan sanoa, että tämä osa maasta on jäänyt valkoiseksi. Ei pelkästään maahanmuuttajavapaaksi, vaan valkoiseksi.”

“On ollut erittäin rasittavaa, vaikeaa, työlästä ja jopa mahdotonta saada paikalliset auktoriteetit uskomaan, että tämä tila on ongelma ja tätä vastaan on aktivoiduttava. Täältä puuttuu poliittinen tahto, empatia ja modernille länsimaiselle demokratialle ominainen etiikka.“

Open Society –järjestön juutalainen johtaja George Soros.
Open Society –järjestön juutalainen johtaja George Soros.

Säätiön tukijoista löytyy Saksan Liittotasavallan lisäksi joukko muita tunnettuja ja tuntemattomia järjestöjä, jotka on tuotava lopuksi esiin.

Saksa:

 • Freudenberg-säätiö, Freudenberg-konsernin säätiö.
 • Stern, vasemmalle suuntautunut viikkolehti, joka on tukenut säätiötä ainakin 1,3 miljoonalla eurolla vuodesta 2007 lähtien.
 • Dreilinden, seksuaalisen monimuotoisuuden hyväksyntää tukeva yhteisö.
 • SAP, maailman suurin yritysohjelmistojen valmistaja on muun muassa tehnyt lahjoituksen säätiölle.
 • Zentrum Demokratische Kultur (ZDK), tarkkailee uusnatsiyhteisön kehitystä ja tiedottaa havainnoista yleisölle.

Eurooppa:

Yhdysvallat:

 

Uutinen julkaistu alunperin MV-lehdessä.

8 kommenttia

 1. Niinpä niin. Kiltisti käyttäytyvä, hiljainen ja asiallisesti pukeutunut lapsi on ÄÄRIOIKEISTOLAINEN ja sitä myöten vihollinen. Sen sijaan ihmisiä räkivä, möykkäävä retku jonka vaatteista ei osaa sanoa ovatko ne liian rikki vai liian ehjät on toivottava ja kannustettava tapaus. Eikö tämä jo ole liikaa? Tätä samaa on suomen hahhahhallitus (viimeksi ehtoolla) ajamassa suomeen ja iltapaskoja lukeva kansa ei edes ymmärrä kun heitä viedään kuin litran hinkkiä.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 2. Tarja Halosen kaksoisolento, juutalainen kommunisti Anetta Kahane antaa kasvot monikulttuurisuuden syöpää ajaville voimille. Hän haluaa tuhota Saksan, ja Euroopan tilalle hän vaatii sekarotuista kaatopaikkaa. Tämä juutalaisrotta Anetta Kahane on yhdessä Angela Merkelin(Perkeleen Enkeli) ja Facebookin Mark Zuckerbergin kanssa ajamassa Saksaan totaalista sensuuria liittyen invaasioon.

  1,5 miljoonaa maahantunkeutujaa pitäisi ottaa vastaan riemuiten sanoo vanha kommunisti, maanpetturi Merkel!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. http://mvlehti.net/2015/11/06/lapsen-torkeasta-seksuaalisesta-hyvaksikaytosta-tuomitun-wria-jalil-abdulfatahhin-kuva/

  Oikeus piti tekoa törkeänä ja uhrille nöyryyttävänä, koska sukupuoliyhteys oli tapahtunut sekä emättimeen että peräaukkoon, ikäero oli suuri eikä yhdynnässä käytetty kondomia.

  Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Aamulehden mukaan 35-vuotiaan miehen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

  ELI EI TUOMIOTA OLLENKAAN!! eIKÖ NIITÄ VAPAAMUURAREIDEN PÄITÄ ALA JO TIPPUMAAN

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. On sellaisia tapauksia että paatuneelle rikolliselle itselleen myös olisi kuolemantuomio armollisin ratkaisu.
  Esim. somalimurhaaaja-raiskaaja joka istui ”elinkautisen” suomalaisessa järjestelmässä. Eli täysihoito lomineen videopeleineen.

  Kyllä tällaiset hirviöt pitää kun näyttö on kiistaton teloittaa.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 5. Tuo kahane on kuin suoraan teleketju-feministin ruumiillistuma: epäsiistit hiukset, naama norsun v….lla aj sen näkäöinen kuin joku olisi kertonut että k…i sen aamumuroihin viidennen lusikallisen jälkeen, itsekunnioitusta vailla oleva vanhaa valkoista lihaa höllyvä ihmisraunio, jonka ihosta näkee että terveellinen elämä ei ole kuulunut arkeen. Liian pienillä vaatteilla omaa egoaan pönkittävä henkilö jonka varjo on puoli metriä pidempi kun se itse.

  No joo, se siitä. Siitäkin huolimatta että uuden määritelmän mukaan olemme natsiperhe, meillä kaikkien vaatteet ovat puhtaat (eivät välttämättä uudet) ja siistit. Meillä pyritään puhumaan kirjakieltä, käyttäytymään asiallisesti, kunnioittamaan muita suomalaisia ja keskustelemaan hillitysti ilman anatomian ja/tai teologian luentoa. Meillä liikutaan ja syödään niin terveellisesti kuin taloudellisesti on mahdollista.

  EIKÄ unohdeta unta. Se tosiasia että tunti unta ennen puoltäyötä vastaa kahta tuntia unta puolenyön jälkeen, on fysiologinen fakta jota ei voi kiistää. Ihminen on osa maapalloa ja sen vuoksi maapallo määrää koska ihmisen pitäisi nukkua. Ja se että menee nukkuman klo 9-10, se antaa aivoille ja elimistölle aikaa palautua. Ja se kasvaa korkoa oppimisessa ja ikääntymisessä. Olen vanhempi kuin tuo Kahan, mutten näytä lainkaan yhtä vanhalta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Lyhyesti:

  Tämä on sodanjulistus. Ja sodan julistavat (((anettekahanet))). Meillä Suomessa heitä kutsutaan mm. (((rubenstillereiksi))) ja/tai haloskaksi. Ihan sama.

  Kyseessä on valkoisiin lapsiin kohdistuva julma terrori ja siihen vastataan samalla mitalla.

  Mitään dialogia ei enää ole, eikä tule.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Mistä tunnistaa tyylipuhtaan sionistin?
  Pinokkion nenästä joka vain kasva, kasvaa, kasvaa ja kasvaa kunnes se haistaa — kuin Cyrano de Bergrracin nenä haistaa kahvin kypsyyden Brasiliasta asti — natsismin suvakkien-matuttajien vetyperoksidivalkaistusta todellisuuskuvasta…. Ja kaataa lopulta kantajansa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Helevetti! Mikä ÄMMÄ!!! Nyt meni yöunet. En halua joutua tuon rumiluksen ja Tavja Havosen kanssa samaan maailmaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat