München 22. heinäkuuta; väkivallan taustat

Valtamedian mukaan Münchenin ostoskeskuksessa tapahtui 22. heinäkuuta ampumistapaus, jossa epäilty 18-vuotias iranilaistaustainen, mutta Saksan kansalainen Ali Sonboly surmasi 9-millimetrisellä Glock-pistoolilla 9 henkeä ja itsensä. Iskussa loukkaantui useita henkilöitä.

Lehdistötilaisuus Münchenissä.
Lehdistötilaisuus Münchenissä.

 

Valtamedia kytki iskun välittömästi Breivikiin

MTV uutisoi, että poliisin mukaan iskulla oli selvä yhteys Breivikiin, sillä tapahtuihan verityö Norjan iskun muistopäivänä. Sitä vastoin poliisilla ei ole viitteitä Münchenin ampujan linkittämiseksi äärijärjestö Isisiin, vaan määrittelee hyökkäystä klassiseksi esimerkiksi häiriintyneen ihmisen teosta.

Kytkeminen Breivikiin on hyvin hataralla pohjalla. Todisteeksi näyttää riittävän Sonboly koulutoverien ilmoitus siitä, että Sonboly oli käyttänyt Breivikin kuvaa profiilikuvanaan Whatsapissa.

Breivik oli sionistien asialla.

Anders Behring Breivik.
Anders Behring Breivik.

Valtavirtamedian tulisi muistaa, että Breivikin veriteko palveli sionistisen Israelin intressejä. Uutisoinnin mukaan hän murhasi juuri niitä ihmisiä, jotka vastustivat Israelin terroria Palestiinassa.  Anders Behring Breivik oli äärisionisti ja iskujen tekoaikana vapaamuurari.

EU Timesin teorian mukaa, Utöyan saaren verityö oli false flag-operaation, jonka tarkoituksena oli halu pakottaa Norja liittymään Euroopan Unioniin, jotta Norjan Sovereign Wealth Fund-rahasto, jonka arvo on 1.5 triljoonaa dollaria, saataisiin käyttöön ja läntisen ekonomian romahdusta lykättyä.

 

Saiko valtavirtamedia unelmiensa uutisen?

Kyllä tämän täytyi olla mieluinen uutisoinnin kohde valtavirtamedialle. Saatiinhan tekijä linkitettyä, tosin hatarin perustein, Breivikiin, jonka sanotaan syyllistyneen massamurhaan Norjan ja Euroopan säästämiseksi monikulttuurisuudelta ja islamilta.1 Lisäksi perjantain joukkoampumisessa kuolleista valtaosa oli ulkomaalaistaustaisia, joista kolme oli turkkilaisia, kolme kosovolaista ja yksi kreikkalainen.

Saksan kansalaisuuden saanut ulkomaalaistaustaisen ampuja iski verisesti ulkomaalaistaustaisia vastaan. Jos vielä tekijä olisi ollut täysin saksalainen, niin valtavirtamedian ja monikulttuurisuutta kannattavan poliittisen koneiston ja pakolaispolitiikasta vastaavien viranhaltioiden sekä muiden suvaitsevaisten riemulla ei olisi ollut rajoja. Se olisi ollut jättipotti monikulttuurin suosijoille.

 

Oliko taas kysymyksessä false flag –isku?

Sitä kysymystä, että oliko isku aito, vai lavastettu on mahdotonta yksityisen henkilön tarkastaa. Tulevaisuus paljastaa tämänkin verityön todellisen luonteen.

Taustaksi sanottakoon, että:

Lähes kaikki ääri-islamistien nimissä EU:n alueella viime vuosina tehdyt terrori-iskut ovat osoittautuneet viimekädessä muiden tahojen aikaansaamiksi, kuin jihadistien, jotka ovat enemmän Hollywood-materiaalia. Ketkä ovat nämä mainitut tahot? Niitä ovat erikoisesti Israel, Yhdysvallat ja länsimaiden liittoutuma kokonaisuudessaan. Länsivaltojen Israel-ystävällinen valtioterrorismi on kylvänyt tuhoa ja kuolemaa humanitäärisellä rauhaan pakottamisellaan ja uusliberalistisen vapauden sanoman levityksellään lähes maailman kussakin kolkassa. Yksityiset terrori-iskut ovat hoituneet Mossadin ja CIA:n erikoisosaamisena.

Jo Muammar Gaddafi, jonka länsimainen liittoutuma viimekädessä murhasi, totesi: Pommitatte muuria, joka aiemmin suojasi Eurooppaa afrikkalaiselta siirtolaistulvalta ja al-Qaidan terrorismilta. Muurin nimi oli Libya. Te tuhoatte sitä. Olette idiootteja! Tulette palamaan helvetissä afrikkalaisen siirtolaisuuden ja al-Qaidan vuoksi!

Sionistit vaikuttivat ratkaisevasti läntisen liittoutuman hyökkäykseen Libyaan. Hyökkäystä lobbasi tehokkaimmin äärisionisti Bernard-Henri Lévy.2

Esitämme tässä argumentteja hyökkäyksen aitouden ja epäaitouden suhteen. Pyrimme olemaan tässä objektiivisena tarkkailijana. Emme takerru teknisiin yksityiskohtiin, vaan analysoimme tilannetta poliittiselta kannalta.

Juuri tämän Münchenin iskun tekijä voi olla valtamedioissa ilmoitettu henkilö, jolla mahdollisesti oli mielenterveysongelmia, joka yhdistettynä aiempaan koulukiusatun osaan synnytti katkeruutta siinä määrin, että se realisoitui veritekona.

Toisaalta ampuja saattaa olla uutisissa ilmoitettu henkilö, mutta hänet oli manipuloitu tietyn globaalin eliitin taholta tekemään verityö, kuten Breivik myös manipuloitiin. Kukaan ei varmaankaan nykyisin usko, että Breivik toimi yksin.

Kolmanneksi on mahdollista, että Sonboly ei tehnyt sitä ja onko edes sellaista henkilöä kuin Ali Sonboly? Onko Breivik olemassa?

Kuoliko ketään Münchenin iskussa? Oliko se täysin lavastettua teatteria?

Jos iskijä oli uutisoitu henkilö, niin toimiko hän yksin? Tuoreimpien uutisten mukaan päätekijällä oli apulaisia. Oliko hänellä varaa ostaa kallis konepistooli ja repullinen panoksia? Ilmoituksen mukaan aseistus hankittiin internetin välityksellä: käytettiinkö siihen Tor-verkkoa tai jotain vastaavaa, vai tilattiinko materiaalia kirjastojen tietokoneiden välityksellä? Ilmeisesti tilattiin omasta IP-osoitteesta ilman suojauksia, koska aseen hankinta sanottiin paljastuneen poliisille.

Päättikö siis verityöntekijä tappaa itsensä murhien jälkeen, joten kaikki salailut olisivat olleet turhia? Ilmoituksen mukaan hän teki itsemurhan. Vai ammuttiinko tekijä?

Saksalaismiehen kuvaamalta videolta paljastuu kuinka ampujaksi oletettu kävelee parkkihallin tasanteella. Taempana näkyy myös kaksi ihmishahmoa.
Saksalaismiehen kuvaamalta videolta paljastuu kuinka ampujaksi oletettu kävelee parkkihallin tasanteella. Taempana näkyy myös kaksi ihmishahmoa.

Murhaajaksi epäilty nähtiin parkkihallin katolla. Tapaus kuvattiin ja filmissä näkyy myös hiukan etempänä kaksi muuta henkilöä. Keitä he olivat? Pikaruokalan pihasta, jossa ammuskelu aloitettiin, on ehkä reilut sata metriä parkkihallin katolle. Näyttää siltä, että tekijöitä oli useita.

Tietysti on paljon mahdollista, että hyökkäys todella tapahtui. Mahdollisesti tietyt persoonat inspiroituvat väkivaltaisuuksiin jatkuvan ”terroristi-iskujen” mediamyllytyksen saattelemana.

 

Mistä johtuu Euroopan väkivallan aalto?

Jopa Euroopassa näyttää nykyisin vyöryvän väkivallan ja ”terrori-iskujen” aalto. Ehkä varteenotettavampia iskuja olivat Pariisin (2015) ”terrori-iskut”, jossa ilmoitettiin menehtyneen 128 ihmistä, Charlie Hebdon terrori-isku (2015) ja hiljattain tapahtuneet Nizzan kuorma-autoisku sekä aivan tuore Münchenin ostoskeskuksen joukkomurha.

Näyttää siltä, että Israel-myönteisellä läntisenmaiden liittoumalla on tarkoituksena sisällissodan synnyttäminen Eurooppaan. Tämä toteutuu, kun kantaväestön ja maahanmuuttajien vihaa lietsotaan äärimmilleen toisiaan vastaan. Terrori-iskujen sarjat, riippumatta siitä ovatko ne lavastettuja vai aitoja, toimivat ruutitynnyrinä täydellisen sisällissodan synnyttämisessä. Näistä ”terrori-iskuista” vastuussa ovat ne tahot, jotka ovat synnyttäneet valheellisia jihadisti organisaatioita tukemaan Israelin ja läntisen liittoutuman politiikkaa Lähi-idässä.

Lisäperusteluja yllä olevaan väitteeseen jäljempänä:

Ovatko tulevina vuosikymmeninä sadat miljoonat Eurooppaan saapuvat pakolaiset kansoittamassa maanosan siten, että Eurooppalaista kantaväestöä uhkaa sukupuuttoon kuoleminen? Näin tapahtuu, jos emme vapaudu hallituksissamme istuvasta globaalin eliitin lakeijoista. Meidän on toimittava viivyttelemättä, ennen kuin on myöhäistä!

Sionistit olivat ”arabikevään” ja pakolaisvyörytyksen taustalla

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun (CIA) pimeät voimat ja George Sorosin useiden miljardien dollareiden kansalaisjärjestöverkosto juonitteli Lähi-idän sekasorron eli ”arabikevään”, jonka syntymiseen tehokkaasti vaikutti sosiaalinen media. Nyt nämä samat demoniset voimat ovat aloittaneet uuden jakson globaalien toimintahäiriöiden sarjassa helpottamalla Lähi-idän, Aasian ja Afrikan pakolaisten ja taloudellisten siirtolaisten massavyörytystä Eurooppaan. Ilman näitä sionistisia voimia ei siirtolaisten tulvia olisi Eurooppaan tapahtunut.3

EU:n alueella, kuten myös Suomessa ei kantaväestön kannata provosoitua: hoidetaan kansan viholliseksi hivuttautunut rikollinen Suomen poliittinen eliitti vallasta ja laitetaan sitten asiat järjestykseen, myös pakolaispolitiikan osalta.

Myös Kaakkois-Euroopassa tapahtuu: Turkin epäonnistunut sotilasvallankaappaus jäi yritykseksi, tosin siellä oppositio näyttää päässeen jaloilleen, ainakin Turkissa tapahtuneiden pommi-iskujen perusteella. Ilmeisesti Erdoğan hallituksineen organisoi itse valankaappausyrityksen, jolla tähdättiin myös kansainvälisiin tapahtumiin. Turkin tapahtumiin on ilmeisesti yhdistynyt myös Yhdysvaltojen ja Israelin tiedusteluelimet. Herää kysymys siitä, mitkä kansainväliset mullistukset globaalilla eliitillä on suunnitteilla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

1.      Pidd, Helen (17.4.2012). The guardian. Anders Behring Breivik claims victims were not innocent. Saatavilla: https://www.theguardian.com/world/2012/apr/17/anders-behring-breivik-claims-victims-not-innocent

2.      Erlager, Steven (4.1.2011).By His Own Reckoning, One Man Made Libya a French Cause. Saatavilla: http://www.nytimes.com/2011/04/02/world/africa/02levy.html?pagewanted=1&_r=2

3. Madsen, Wayne (24.9.2015). Strategic Culuture. Soros / CIA Plan to Destabilize Europe. Saatavilla: http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/soros-cia-plan-to-destabilize-europe.html

19 kommenttia

 1. Vaikea tässä on olla provosoitumatta. Tämä nykyhallinto pitää kyllä huolta siittä että mehmed ja ahmad ynnä koko vaimojen ja kakaroiden legioona asuu ja voi hyvin samaan aikaan kun mie istun ongella ja raavin laarin pohjat tyhjäksi että saan viettää yöni sisätilloissa.

  Plusääni(10)Miinusääni(5)
  1. ”Tämä nykyhallinto pitää kyllä huolta siittä että mehmed ja ahmad ynnä koko vaimojen ja kakaroiden legioona asuu ja voi hyvin”

   Ja se onkin tämän koko homman juju. Eli saada juntit vihaamaan maahanmuuttajia, politikkojen typerien päätösten takia. Älä vihaa pelaajaa vaan vihaa PELIÄ.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
   1. Nimenomaan. Pelolla ja vihalla vaan edistät heidän agendaa, ja minun näkemykseni mukaan he ovat hävinneet jo. Pitämällä pelkoa sisällä, teet maailmastasi juuri sellaisen mistä he näkevät märkää unta, koska kylväät sitä joka puolelle, olet heidän puolella silloin edes tajuamatta sitä.

    Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. Matalan intensiteetin (vain muutamia murhattuja päivittäin) sionistinen sota muslimisotilailla jatkuu koko ajan.

  Aseina kuorma-autot, pistooli, macheteveitset, you name it. Tappaja on muslimi, takana kulttuurimarxisti ja sionisti, jotka huolehtivat siitä, että tappajia riittää ja että pikkuhiljaa valkoiset jäävät vähemmistöön.

  Valtamedia rauhoittelee tyyliin (kuten tänään): ”Rikollisuus vähentynyt Suomessa”. On aivan sama, kuinka monta lasta uhrataan multikultin alttarille, meidän maanpetturimme eivät koskaan tunnusta virheitään. Tänäänkin tämä vastenmielinen ja korruptoitu kaikkoskankkonen (mikä lie paskahousu) on hakemassa itselleen gloriaa vaatimalla ”rasisteja” vastuuseen, jos joku uskaltaa sanallakaan kritisoida nykymeininkiä.

  Tämä on suomalaisen maanpetturipoliitikon viesti ahdistetulle valkoiselle kansalle: ”Ole hiljaa ja elä tämän väkivallan kanssa!” Toisin voisi sanoa: ”Koska minä paskahousukaikkonen saan tästä rahaa ja virkoja niin valkoisia lapsia kuolkoon!”

  Ympärillämme on maanpettureiden kalaasi. Kädet veressä johtajamme viettävät elämänsä kulta-aikaa nauttien velaksi otetusta rahasta, joka sataa heille kuin manna taivaasta, kunhan he vain kumartavat nöyrästi globaalieliittiä ja uhraavat oman kansansa.

  Meitä johtavat rotat.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 3. Eliitillä on paskat housussa, Nyt Munchenin episodin jälkeen Saksassa ja ilmeisesti muissakin maissa puuhataan perustuslain muutosta joka sallisi käyttää armeijaa maan sisällä, he perustelevat lainsäädännön muutoksen tarpeellisuutta sillä että ”terrorismi” vaatisi sitä, mutta todellinen syy on pelko , he pelkäävät omia kansalaisiaan ,sitä että kansa nousee kadulle ja alkaa kerätä poliitikkoja ja muita pettureita ja ripustaa niitä lyhtypylväisiin.

  http://news.antiwar.com/2016/07/24/munich-shooting-sparks-push-to-end-post-ww2-limits-on-using-german-military-domestically/

  Onkohan Suomessa myöskin jo päädytty hallitustasolla siihen että pitää valjastaa armeija suojelemaan heitä kansalaisten vihalta ?

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
  1. Tulee vaan mieleen, että jos suomalainen sotilas ei ammu suomenkansalaista. Ongelma voidaan poliittisesti varsin nokkelasti kiertää tuomalla tänne muualta brysselilandiasta sotilaita samoihin johdonturvaamistehtäviin ja suomen pikakertausharjoitusväki siirretään vastaavasti muualle kansalaistentappopuuhiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Vaikuttaa epäilyttävästi siltä että Israelilla on kytkös Ranskan yksityisien CCTV kameroiden hallintaan . Ranskassa on noin 400000 yksityisien firmojen CCTV kameraa, ja Nice system esim on Israel firma, sen osti battery ventures ja nimesi sen Qognify nimiseksi.

  http://investmentwatchblog.com/guess-who-manages-cctv-surveillance-all-over-france/

  http://www.qognify.com/author/hagar-lev/

  http://www.connexionfrance.com/cctv-video-surveillance-protection-paris-nice-france-privacy-11499-news-article.html

  Eli esim Nizzassa jossa false flag , josta epäillään Mossad ja sitten samassa kaupungissa toimii valvontakamera/vakoilu yritys jolla vaikutta olevan Israel kytkös, sopivasti joku voi painaa delete nappia jos
  joissakin kameroiden ottamissa valvontavideoissa sattuisi näkymään tiedustelu palvelun tyypit puuhissaan. Tämä kaikki on tehty mahdolliseksi Ranskan maanpetturi päättäjien toimesta.

  Big brother valvoo ja kontrolloi mitä materiaalia käytetään ja mitä ei, arvaatte varmaan keitä vastaan käytetään ja keitä vastaan ei. Se joka hallitsee valvontakameroita hallitsee miten niitä käytetään.

  Nyt tietenkin jokainen älyää ettei valvontakamerat ole estäneet mitään iskuja, eikä todellisia syyllisiä edes nimetty, joten nämä CCTV kamerat ovat pitkälti vain poliittisen eliitin työkaluja joita voidaan käyttää monessa eri mielessä väärin .

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 5. Yksi näkemisen arvoinen pohdinta mielestäni tuosta Munchenin jutusta :

  https://www.youtube.com/watch?v=Lv-dLe9A1s4

  Ja tuon Munich kuvaavan tytär näkyy näkyy poseeramassa Hillary Clintonin kanssa .

  The same guy who caught the Nice event also was on the spot in Munich to video it, he’s also married to a former Mossad agent and his daughter live tweeted the Munich shopping mall attack, here’s proof from her Instagram

  Kuka poliisi muuten omalla nimellään haluasi edes väittää että yhden aseistaneen henkilön paikantamiseen, eliminointiin menisi tuntikausia…jos poliisilta menisi 2-3 tuntia aina kun yksi ihminen riehuu aseen kanssa on se merkki siitä että poliisi ei ole yhtään ammattilainen. ( hiukan outoa ? )

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Viimeisin uutinen kertoi Daily Stormer-sivustolla, että tämän false flag-operaation muistotilaisuudessa (lue: eliitin murhauttamien viattomien ihmisten muistotilaisuudessa) hajit huutelivat ”Allahu akbaria”. Yleisön joukosta oli uutisen mukaan kuulunut huutoja ”Shut the f**k up, you f***ing mother f**er muslim!”

  Ehkäpä valkoisen kansan geeniperimä löytää kuitenkin vielä uuden vaihteen.

  Toivotaan niin ja toivotaan aivan erityisesti, että se kääntyy eliittiä ja kaikkia angelamerkeleitä ja georgesorosia vastaan. Muslimeista viis. Santamusta ei ole ongelma, kunhan ensin päästään maanpettureista. Muslimi saa elää valkoisessa maassa, kunhan elää nätisti. Mutta yhtään maanpetturia ei enää suvaita, he saavat joko pakata laukkunsa tai sitten, Kai Murroksen sanoin ” olla onnellisia, että ovat vielä hengissä”.

  Sanonpa tähän vielä kerran: Eliitin päivät ovat jo luetut. Kello käy jo ja kaikki orpokaikkoset, lianderssoneista puhumattakaan, saavat vielä kulkea ulkona vain poliisisaattueessa… Ja sekin vaihe on lyhyt ja sitten he saavat maistaa sitä, mitä he ovat meille tilanneet: Pelkoa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Pillerin vaikutus ei kestänytkään kauan. Pitäisi kai pudota lapsena valmistuspataan… no leikki leikkinä. Tässä muistutus siitä, mitä tapahtui 22.7.1948:

  https://en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing

  Juutalaisterroristit räjäyttivät hotellin ja surmansa sai lukuisia siviilejä brittisotilaiden lisäksi. Myös omaa väkeä. Muutama vuosi sitten Israelin johto osallistui tapahtuman kunniaksi pidettyihin juhlallisuuksiin. Tekijöistä tuli Israelin aiempia johtohahmoja.

  Israel on tehnyt myös muita iskuja juuri tämän päivämäärän aikana. Se on nimenomaan sionisteille joku juttu. Esim. jonkun väännön vuoksi suoritettu väärän palestiinalaisen murhaaminen Norjassa erehdyksessä tai sitten haluttiin tappaa juuri joku kulttuurihenkilö. Tämän jälkeen palkkamurhista vastannut M. Harari joutui siirtymään muihin tehtäviin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Mitäs klovneja nää oli tuolla Munchenissä 22. heinäkuuta ?

  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/07/23/article-urn:publicid:ap.org:96809ba5c9674a698b0d6e5b9a77382b-2G0eA66u3W72bfd83eab07809199-840_634x417.jpg

  Tässä koko artikkeli :
  http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-3704077/The-Latest-Munich-shooter-yelled-anti-foreigner-slur.html

  Scrollaa alas tota artikkelia, siellä lisää kuvia näistä shortsipoliiseista. Tennarit jalassa jopa tolla mustapukusella. Spesliar Forces, todellakin.

  Eipä täällä Suomessa kukaan näitä juttuja edes oheisen tyypin tavalla katsele (vaikka joku hipsteri onkin). Harmi.

  https://www.youtube.com/channel/UCuQiFhLJ3sJsf3SjJk1cWtw

  Pelkkiä Vihermahoja ja Avohoito Laureja vain tuolla tubessa omaa juttuansa päivästä toiseen pälättää, vaikka he eivät todellisuudessa ota kantaa mihinkään oleelliseen asiaan, kuten pankkikartelli ja rahanväärennösbisnes, tai vaikka tämä falseflagi -terrorismi.
  Ongelmien perimmäisiin syihin he eivät mene, vain niiden oireita korkeintaan luettelevat. Kaikkihan ne jo tietää ilman niistä pälättämistäkin. Vai, Ovatko nämä asiat liian vaikeita tajuta ?

  Ovatko Suomalaiset (jopa ns. toisinajattelijat) sitten kuitenkin vähän pöhköjä, kun esim. kaikki ns. maahanmuuttovastainen kelpaa mitä valtamediat ja töllö asioista näyttää, ja sitten mennään suu vaahdossa torille ? Eikö tule mieleen tahallinen asioiden kärjistäminen ja ohjailu ollenkaan ? Eikö joku hyödy siitä, kun porukka täällä kähisee keskenään, esim. maahanmuutosta ? Hajoita ja hallitse.

  Kunhan sen tekijän vain sanotaan olevan ns. muslimiterroristi ja se huutelee allahuakbaria mennessään, niin kaikki on ok. Vaikka viestin tuojana olisi se aina kaikissa muissa asioissa valehteleva valtamedia. On sitä kaksinaismoralismia havaittavissa näillä meidän kansallismielikeilläkin.

  Tää muija on terävä kuin partaveitsi. Video on jostain vuodelta 2011:

  https://youtu.be/bXZnIIoqCBM?t=127

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat