Murkut.org on itsenäisten mediojen Ampparit!

Itsenäiset mediat ovat saaneet oman Amppareita vastaavan palvelun, joka toimii osoitteessa Murkut.org.

Palvelun esittelyssä kerrotaan:

”Murkut.org on valtamediasta poikkeavia, vaihtoehtoisia uutisia keräävä uutispalvelu. Vaihtoehtomedioita on ilmestynyt nettiin useampia ja jokaisen sivun seuraaminen alkoi käydä haastavaksi.

Tämä uutiskeräin on rakennettu alunperin omaa tarvetta varten. Koska vastaavaa vaihtoehtoisista medioista uutisia keräävää uutiskeräintä ei netissä ole, päätettiin se myös julkaista omana palvelunaan koko kansalle.”

MV-lehden haastattelussa Murkkujen perustaja kertoo:

”Tavoitteena on saada sivuille vakiintunut kävijäkunta, josta sitten kävijät voivat siirtyä haluamaansa vaihtoehtomediaan. Mielestäni jokaisen olisi syytä lukea vaihtoehtomedioita, joka oli myös yksi syy siihen, että sivun julkaisin. Toivottavasti tämän avulla vaihtoehtomediat saavat entistä enemmän lukijoita ja huomiota.

Hyvin todennäköisesti seuraavaksi on tulossa oma seuranta blogeille, jotka voisivat sopia aihepiiriin.”

Käyttäjät voivat ehdottaa myös uusia medioja Murkut-listalle. Vieraile myös palvelun Facebook-sivuilla!

 

Lähde: MV-lehti

7 kommenttia

 1. Nyt on hyvä sivu, kiitos tekijälle. Kirjanmerkkeihin meni.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Olen pahoillani, mutta pysyn mieluummin Jumalan Pojan merkissä, mitä taivaaseen tulee. Aurinko pimenee.

     Mitä kevääseen tulee, pysyn mieluummin ahdistuksessa, taivaitten voimien järkkymisessä ja kaikkien maan sukukuntien parkumisessa, sillä ne ennakoivat oikeaa kesää, Ihmisen Pojan tulemista.

     Ja mitä voittoon tulee, kuolema ja lihallisen voiton menettäminen ovat minulle voitto.

     Nämä kaikki siis minun itseni suhteen.

     ”Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennen kuin kaikki nämä tapahtuvat. Taivas ja maa katoavat, mutta minun (Jeesuksen) sanani eivät koskaan katoa” (Matt. 24:29-35; ks. myös koko 24. luku);

     ”Sillä elämä on minulle (Paavalille) Kristus, ja kuolema on voitto” (Fil. 1:21);

     ”vaikka minulla (Paavalilla) on, mihin luottaa lihassakin. Jos kuka muu luulee voivansa luottaa lihaan, niin voin vielä enemmän minä – – Mutta mikä minulle oli voitto, sen minä olen Kristuksen tähden lukenut tappioksi. Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana – että voittaisin omakseni Kristuksen (Fil. 3:4, 7-8).

     Now know me?

     Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. Maalimankaikkeuden tajuamisen väärinkäsitys maan päällä alkaa 1.matikasta ja 2.sosiaalisesta epätiedoisuudesta. 3. Vaaleanaaman valeylpeydestä AÖ imbesillin 20 pykälää /tietämattomuus. Vastaus 1. Matematikka. Viralliset tiedot: 1 tummanaamainen koiras tekee hommia minimissä 40 kertaa nopeammin sekä ylittää vaaleanaaman työn tuloksen laadulta ja ammattimaisuudelta. Virallinen tieto perustuu siihen että mamumaissa on yhdellä koirasnaamalla vähintään 4 naarasta kenelle tekee hommia: jokaisella oma elämä jotka kaikki munivat 9-12 poikasta, yhteensä pyöreästi 4×10=40 poikasta. Johtuen siitä että vaalea koiras ei pärjää on vaaleat naaraat töissä voidakseen munia ehkä pari jälkeläistä jättämällä ne lasten- päivän- ja muihin valtioherrojen koteihin. Tummanaamaisilla moisia koteja ei ole lainkaan eli niillä on varaa kasvattaa itse. Tulos: 1tummakoiraan hommat= 4 taloa+ 4 naarasta x10 muna ja 2 vaaleanaaman hommat= 1talo+2 muna. Ero on 80x, sitä toimintaa ylistetään vaaleanaaraan uraksi. Tämän lisäksi tummauros on rakentanut maailman valtiot täyteen omia kirkkoja sekä jaksaa ylläpitää tommoista toimintaa ympäri maailmaa. Yhteenveto: sä, vaaleanaama olet joko askel ennen imbesillin alkamista joko on sulla kaikki ihan väärin. Otatko huomioon että matikka ei koske hieman rikkaimpia mamuja kenellä on vastaavasti enemmän naaraita. Otatko huomioon että ”Pakolaiset” ovat: koirashumanoideja, ikä n 17-35 v, kenelläkään ei ole menetettävää paitsi henki, ei kotia, perhettä, läheisiä, raha, varaa eikä nussittavaa. Niille jää kuolla joko ottaa mitä ne vaan halua. Lisäksi niitä ihan vitusti vituttaa sekä religion mukaan vaalean nujertaminen on synnin anteeksisaanti. Toi lauma vaikuttaa sotilailta. Otatko huomioon että niillä ei oo mukana naaraita, vanhuksia eikä lapsia, ehkä 1 per 100-200 sotilasta. Mitä noille muille on käynyt? Munivatko ne naaraat siellä edelleen vauhdilla? Mitkä ovat humanoidilauman muut ominaisuudet? Miten tämä on mahdollista? Kenen rahasta? Kuka tämän ja kenelle on tehnyt? Miksi tämä on tehty? Jos sulla, AÖ 99 somettumiskykyinen vaaleanaama, on edelleen 1000 ja päälle vastausta jotka eivät lopu niin sua kohta ei ole olemassa jos et ota maahaan 4 tummakoirasta per vaaleanaaras. Suomenkielisestä mediasta et löytyy yhtään mitään järjellä selitettyä. Ihan kaikki prosessit yhteiskunnassa(saati siis maailmassa) ovat suuniteltuja etukäteen 20-50 vuotta. Haluatko lisää? Aamen.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. 1.3.2016 oikeamedian päätoimittajat löivät päät yhteen niin, että säkenöi: Esiin pulpahti heidän yhteisesti manaama tuomio ”valemedialle”. Mutta mikähän on se oikea ”valemedia”: olisiko se oikea valemedia sellainen, joka kritiikittömästi julistaa omia totuuksiaan maailman tapahtumista vain ns. valitun kansan näkökantaa myötäillen?
  Uussanassa ”valemedia” on jälleen kyse sionistisesta semiotiikasta (eli merkitysopista). Vaan mitäpä sana ”Media” tarkoittaakaan? ”Media” on monikkomuoto sanasta ”Medium”, joka tarkoittaa ”Välittäjää”. Välittäjä on siis kanava, jota pitkin välitetään jotakin sellaista, mitä tämä kanava pystyy kuljettamaan: esim. radioaalto ei pysty kuljettamaan postipaketillista p-kaa, mutta p–kapuhetta kylläkin. Mutta kanava itsessään ei voi olla ”oikea” tai ”väärä”: ainoastaan tavara mitä sillä yritetään kuljettaa, voi olla siihen sopimattomana väärää. Ja oikea ja väärä, kuten tiedetään, riippuu täysin siitä miltä näkökulmalta on asioita oppinut katsomaan — yhden musta on toisen valkea, yhden hyvä on toisen pahaa jne. täysin riippuen siitä kenen joukoissa seisot ja kenen uskontunnustuksen lausut. Mutta ”valemediaa” tai ”oikeaa mediaa” ei ole ollut, ei ole, eikä tule olemaan: Media on aina neutraali kanavisto.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat