Myrkyistä eroon Suzanne Somersin neuvoin

Suzanne on tehnyt menestyksekkään uran näyttelijänä ja laulajana. Hän on myös tullut tunnetuksi luonnonlääkinnän piirissä sekä kirjoittanut lukuisia kirjoja.

 

“Olemme kaikki tukevassa kemikaalihumalassa ja krapula on kauhea.”

Hänen viimeisin teoksensa on TOX-SICK: From Toxic to Not Sick , joka on 25. kirjoittamansa kirja. Hän käsittelee kirjassaan myrkkyjä tautien aiheuttajina. Hän on aiemmin kirjoittanut luonnonmukaisesta hormonikorvaushoidosta, jonka avulla naiset voivat kohottaa elämänlaatua ja saada terveytensä takaisin.

 • “Aloin kirjoittamaan bioidenttisistä hormoneista 20 vuotta sitten. The Sexy Years: Discover the Hormone Connection: The Secret to Fabulous Sex, Great Health, and Vitality, for Women and Men oli ensimmäinen kirjani tästä genrestä.

  “Ennen sitä kirjoitin ’Somersize’ kirjoja, ja ennen näitä kirjoitin Children of Alcoholics –kirjan ja kirjan lasten hyväksikäytöstä. Esikoiskirjani vuonna 1973 käsitteli runoutta. Itse asiassa olen kirjoittanut lukuisia kirjoja vuosikymmenten aikana,”

 •  

  Sairastuminen muuttaa elämän

  Vuonna 2001 Suzanne sai rintasyöpädiagnoosin. Hänelle ehdotettiin normaalikäytännön mukaisesti sädehoitoa, kemoterapiaa ja rankkoja lääkehoitoja. Häntä kehotettiin lopettamaan hormonien käyttö. Hän kieltäytyi.

 • “Sanoin lääkärilleni tuolloin ’etten voi luopua hormoneista.’. Hän sanoi ’Teidän täytyy. Kasvaimenne on estrogeenipositiivinen.’

  “Sanoin, ’Kaikella kunnioituksella tohtori, mitä ymmärrän hormoneista, niin on syy sille [syövälle] voi olla siinä, etten ole tuottanut tarpeeksi progesteronia viimeisen 10 vuoden aikana. Se on todennäköisesti myötävaikuttanut kehitykseen.’

  “Ja sitten, 20 vuoden ajan on ollut ehkäisypillereitä… Ne ovat elimistölle vieraita molekyylejä ja ne häiritsevät kehon toimintaa.

  “Estrogeeni on karsinogeeni. Sitä kaikki pelkäävät siinä. Progesteroni on antikarsinogeeni. Luonto vuodattaa estrogeenia kuukauden jokaisena päivänä. Sitten kahtena viikkona joka kuukausi, vuodatamme progesteronia, ja näin ne pysyvät tasapainossa.

  “Kun hormonien eritys heikkenee, yleensä ensimmäisenä heikkenee progesteronin tuotanto…

  “Vaati rohkeutta päätyä kasvokkain lääkärini kanssa ja päättää omin päin, että tiesin enemmän kehostani. Luulen, että näin maallikkoina meidän tulee tehdä asioita itse, tutkia niitä ja olla oman elämänsä tutkija sekä kuunnella kehonkieltä.”

 •  

  Sädehoidolla yllättäviä sivuvaikutuksia

  Lopulta hän suostui sädehoitoihin, mutta kieltäityi kemoterapiasta ja hoidon jälkeisestä lääkityksestä. Jos hän saisi valita nyt, hän ei suostuisi sädehoitoihin. Hän myöntää, että terveysongelmat johtuvat todennäköisesti säteilystä, mikä tuhoaa iäksi elimistön kyvyn tuottaa vetykloridihappoa.

 • “Olisimpa tiennyt sen,” “Seurauksena joudun ottamaan jokaisella aterialla kolme kapselia ruoansulatusentsyymejä sekä kolme kapselia vetykloridihappoa, mitkä matkivat sitä, mitä elimistö tuottaisi itse.

  “Mutta mieti kaikkia naisia, jotka käyttävät Nexium-tyyppisiä lääkkeitä kun olisi olemassa luonnonmukaisiakin menetelmiä. Jälleen kerran, täytyy tehdä kotitehtävät.”

 •  

  Rintojen rekonstruktio

  Mielenkiintoista kyllä, Suzanne oli ensimmäinen nainen Yhdysvalloissa, jolle suoritettiin rintojen rekonstruktioleikkaus laillisella, FDA:n hyväksymällä klinikalla. Hän sai uuden rinnan syövässä menetetyn tilalle, joka kasvatettiin hänen omien kantasolujen ja rasvan avulla hienostuneella menetelmällä.

  Menetelmän kehitti tri Kotaro Yoshimura, Tokion yliopisto. Kesti kolme vuotta, ennen kuin Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA antoi hyväksynnän suorittaa kliinisiä tutkimuksia Yhdysvaltain sairaaloissa. Samaan aikaan tri Yoshimura opetti menetelmän tri Joel Aronowitzille, joka suoritti Suzannen leikkauksen.

 • “Ajattelin sen olleen niin historiallista olla ensimmäinen nainen, joka laillisesti… uudelleenkasvatti rintani käyttämällä omaa rasvaani ja omia kantasolujani. Lopputulos on toden totta kaunis ja täyteläinen…

  “He ottivat rasvaa vatsastani. He ottivat kantasoluja, hylkäsivät heikot yksilöt, pitivät vahvimmat, sekoittivat ne rasvaan… Paras tapa, jolla osaan kuvailla sitä on liemiruiskun käyttäminen [kantasolu-rasvaseoksen] injektointiin rintaani, kunnes siitä tuli samankokoinen kuin toisestakin. Lopputulos on kaunis.

  “En tiedä miksi tästä ei ole tullut yleistä käytäntöä, sillä se on turvallista. Joka kerta kun laitat vierasperäisiä asioita kehoosi, siitä aiheutuu ongelmia. Jokaisella naisella, jolla on implantit, on jonkinlaisia ongelmia.”

 • Tri Aronowitz on tehnyt yli 1000 rintojen rekonstruktioleikkausta. Hänet löytää Los Angelesilaiselta Cedar-Sinain lääkeasemalta, ja hän tekee yhä niitä.

   

  Ympäristömyrkyt ovat merkittävä uhka terveydelle

  Kuten Suzanne totesi, “Ympäristöperäinen rasite on nyt suurempi kuin koskaan ihmisyyden historian aikana. Planeetta on muuttunut niin merkittävästi viimeisen 50 vuoden aikana. Kärsimme nyt seurauksista.”

  Nykyään pyrimme hoitamaan sairauksia, jotka olivat enemmän tai vähemmän tunnettuja tai äärimmäisen harvinaisia vuosisataa aiemmin tai sen jälkeen. Jopa ne, jotka elävät “puhtaasti”, voivat altistua: myrkkyrasite on sen verran merkittävä. Suzanne perheineen ei ole poikkeus.

  Suzanne, hänen aviomiehensä ja monet muut perheenjäsenet syövät luomua, nukkuvat kahdeksan tuntia yössä ja liikkuvat, mutta heillä esiintyy terveysongelmia myrkkyjen vuoksi.

 • “Mikä heikensi immuunijärjestelmiämme ja lähes löi meidät kenttään? Se on TOX-SICK-kirjani aiheena,” hän kertoo. “Uskon että on miljoonia ihmisiä, jotka näkevät itsensä, ei vain minun tarinassani, vaan tyttärentyttäreni tarinassa, tyttäreni tarinassa, ja monissa muissa homeen uhrien, joita haastattelin kirjassani, tarinoissa.

  “Myöskin…. Luulen että TOX-SICK-kirjassa mainitut lääkärit ovat viisi maamme parhainta ympäristölääketieteilijää. Sanoin jokaiselle heistä, ’Antakaa parastanne. Kuvitelkaa minut potilaaksenne, ja että vietätte koko päivän kanssani.’ Tämän sain irti heistä. Kyselin heiltä, kuten kuka tahansa potilas kyselisi jos käytössä olisi rajaton määrä aikaa. Haastattelut olivat erittäin tärkeitä.”

 •  

  Myrkyllinen home

  Rintasyöpä ei ole ainoa haaste Suzannen elämässä. Hän ja hänen miehensä kärsivät terveysongelmista asuessaan talossa, jossa oli hometta. Neljän vuoden ajanjaksolla alkoi ilmetä erikoisia oireita, mutta hän ei osannut yhdistää niitä asuinrakennukseensa.

  Hänen miehensä on aina pysynyt terveenä. Nyt hänen silmänsä alkoivat punoittaa, ne vuosivat ja olivat ärtyneet. “Punoitus, vetisyys ja ärtyneisyys ei johdu vanhuudesta,” hän totesi. “Uskon että kehosi haluaa kertoo sinulle, ’Sinussa on niin paljon myrkkyä että yritän poistaa sitä kaikin mahdollisin tavoin.’ “

  Tätä seurasi krooninen poskiontelotulehdus sekä kasvolihasten nykiminen, spasmit ja irvistelyt. Lääkäri piti mahdollisena, että oireet voisivat johtua Parkinsonin taudista. Suzannen alkoi pöhöttyä, vaikka hän soi hyvin ja harjoitteli. Lopulta hän päätyi sairaalaan anafylaksisen reaktion vuoksi, jolloin lääkärit totesivat hänellä olevan syöpä – taas.

 • “Siihen aikaan olin järkyttynyt, sillä ajattelin, ’Olenko ollut väärässä?’ Olen kertonut kaikille naisille hormonitasapainon suomista iloista ja kuinka hormonitoiminnaltaan tasapainoiset naiset ovat suojattuja, ja tässä sitä ollaan. Mutta ajatus vaikutti virheelliseltä. Ilmeni, että he olivatkin väärässä. He olivat väärässä syöpäni suhteen. Diagnoosi oli virheellinen, mutta päädyin leikkaukseen ennen kuin näin todettiin.”
 • Lopulta selvisi että kaikki ongelmat kumpusivat alakerran huoneesta, jota ei oltu viimeistelty ja jonka olemassaolosta he eivät tienneet. Huoneessa oli kosteusvaurioita. Se oli kauttaaltaan täynnä myrkyllistä mustaa hometta, mikä kulkeutui ilmanvaihtokanavien, lämmityskanavien ja tuuletusaukkojen kautta muualle. Mustan homeen itiöitä löytyi hänen miehensä poskionteloista ja kallon sisäpuolelta.

  Home vaikutti miehen pikkuaivoissa ja keskushermostossa – mikä aiheutti spasmeja ja irvistelyä kasvoissa. Suzannella homeitiöitä löytyi suolistosta, missä se heikensi immuunijärjestelmän toimintaa ja aktivoi muuten horroksessa olevan koksidioidomykoosi-sienen, joka tunnetaan myös Valley-kuumeen aiheuttajana.

 • “Kuinka monet luulevatkaan että heillä on Parkinson, kun heillä voi olla home, sieni, hiiva tai candida aivoissaan? Minulla tarjottiin jälleen kemoterapiaa, ensimmäinen päivä sairaalassa. Kieltäydyin siitä jälleen. Olisinkohan elossa tänä päivänä jos olisin valinnut kemoterapian? He sanoivat minulle, etteivät ole koskaan nähneet yhtä paljon ’syöpää’ kehossa.

  Ymmärsimme tuolloin muuttaa pois talosta, jättää kaikki tavaramme kuten vuodevaatteet ja aloittaa mittava kehonpuhdistuskuuri, jolla olemme olleet viimeiset neljä vuotta. Itse lopetan sen tällä hetkellä: olemme kunnossa. Voimme paremmin ja se on mitä haluamme kuulijoillemme ja lukijoillemme kertoa.”

 •  

  Myrkyt voivat aiheuttaa sairauksia

  Myrkkyaltistuksen oireisiin lukeutuvat: nopea painonnousu, pöhötys, kasvojen turvotus tai silmien värin muuttuminen kellertäväksi. ADD ja ADHD voivat olla merkkejä myrkkyaltistuksesta. Edellämainittu pätee myös ruoka-allergioihin.

 • “Ihmiset ovat niin kiireisiä laskiessaan kaloreita. Luulen että meidän tulisi laskea kemikaaleja,” Suzanne sanoo. “Missä on käännepiste? Siellä on ilmanraikastin. Siellä on kaikki millä puhdistat kotisi. Tuholaistorjunta-aineet … ovat kaikki myrkkyjä. Kloori, mitä käytät. Fluori vedessä… Sitten vielä syöt ruokaa mikä ei ole luomua. Käytät ihonhoitotuotteita, jotka ovat pelkkiä kemikaaleja… Arvaa mitä? Ne kaikki päätyvät jonnekin. Ne päätyvät verenkiertoosi…”
 • Myrkkyaltistus voi myös olla syynä, jos sinulla on ongelmia hormonitoiminnassa. Suzanne saa viestejä naisilta, jotka kertovat käyttäneensä hormoneja ja kaikki oli kunnossa, mutta yht’äkkiä heillä ilmeni oireita. Tri Nick Gonzalezin mukaan yksi syy voi olla liiallinen myrkkymäärä maksassa. Jos maksa on ylirasittunut, se karkoittaa hormonit takaisin verenkiertoon, mikä aiheuttaa hormonien yliannostuksen.

 • “Meidän täytyy löytää ratkaisu MS-tautiin. Meidän täytyy löytää ratkaisu autoimmuunisairauksiin. Meidän täytyy löytää ratkaisu syöpään. Ehkä se on yksinkertaisempaa kuin ajattelemmekaan. Ehkä vastaus näihin organismeihin – candidaan, hiivaan, homeesen, sieniin ja syöpään – ehkä se on yksinkertaisesti puhdas elämäntapa. Ehkäpä se on vaihtaminen luomukosmetiikkaan ja -hiustenhoitotuotteisiin, lyijyttömään huulipunaan, kodin puhdistaminen myrkyttömillä puhdistusaineilla – oman elinympäristön puhdistaminen. Sitten, syömällä vain luomuruokaa…”
 •  

  Puhdistuskuuri ei ole vaihtoehto, se on välttämättömyys

  Tri Gonzalez on yksi TOX-SICK-kirjassa haastatelluista lääkäreistä. Hän hoitaa syöpää ja homesairauksia käyttäen haimaentsyymejä, joita otetaan ruokailun yhteydessä ja erikseen. Haimaentsyymit pilkkovat jätettä – entsyymit kykenevät pilkkomaan sekä syöpäsoluja että homeitiöitä. Kun entsyymejä otetaan aterioiden yhteydessä, ne auttavat pilkkomaan ruokaa. Kun niitä otetaan tuntia ennen ateriaa tai tunnin jälkeen ateriasta, entsyymit etsivät jotain muuta sulatettavaksi ja iskevät jokaiseen homeitiöön tai syöpäsoluun mikä sattuu niiden tielle.

 • “Huomasin mieheni paranevan. Ei enää elohiiriä kasvoissa. Ei enää spasmeja. Ei enää irvistyksiä. Selkeästi hänellä ei ollut Parkinsonin tautia. Selkeästi minulla ei ollut syöpää.” Suzanne toteaa. “Haluan vain ihmisten tietävät että he pystyvät siihen. Se vie aikaa. Asiat eivät tapahdu nopeasti. Mutta jos teet sen, voit saada elämänlaatusi takaisin ja voit nauttia sinulle suodusta jatkoajasta… Surullinen tosiasia maailmassamme on se, että meidän kaikkien tulee puhdistaa itseämme, jollakin tavoin, jokaisena päivänä elämämme aikana, loppuun saakka.”
 • Kehonpuhdistuksen ei tarvitse olla monimutkaista tai kallista. Voit käyttää yksinkertaisia keinoja:

  • Luonnonmukainen kookosöljy auttaa suoliston tulehdukseen. “Nautin neljä lusikallista kookosöljyä päivän aikana. Neitsytkookosöljy terveyttää ruoansulatusjärjestelmää ja pitää suolen pinnan ehyenä. Se on loistava antidootti vuotavaan suoleen,” Suzanne kertoo.
  • Bentoniittisavi. “Ota tujauksellinen joka aamu suojataksesi itseäsi ympäristöltä.”
  • Suolihuuhtelu luomukahvilla auttaa puhdistamaan maksan. Ota huomioon, että tavallista kahvia ei tule käyttää suolihuuhteluun. Kahvin tulee olla luonnonmukaista, ja jos teet tämän kotioloissa, suositellaan käytettäväksi valkaisemattomia suodatinpusseja, ettei ylimääräisiä myrkkyjä siirry suolistoon.
  • Tri Sherry Rogersin puhdistuskoktaili. Jos olet tien päällä ja olet syönyt vähemmän terveellisesti, nauti lusikallinen askorbiinihappojauhetta (C-vitamiini) ja kolme kapselia r-lipoiinihappoa ennen kuin menet nukkumaan. Tämä edistää kehon puhdistumista. (Paastoaminen on toinen vaihtoehto, jos puhdasta luomuruokaa ei ole tilapäisesti saatavilla.)

   

  Vaikka myrkkyhomeet voivat aiheuttaa vaivoja, ne eivät ole yleisin syy ongelmille. Todennäköisesti keskeisin ja pysyvin myrkkyjen lähde löytyy ruoasta, minkä vuoksi tulisi syödä luonnonmukaisesti tuotettua, ei-geenimuunneltua ruokaa. Prosessoitujen, jopa luonnonmukaisten sellaisten, välttäminen on tärkeää, kuten Joanna Blythman toteaa kirjassaan Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets.

  Kyseessä on loistava yhteenveto siitä, kuinka paljon lisäaineita ja käsittelykemikaaleja päätyy ruokaamme. Luettuasi kirjan, et vain halua syödä luomua, vaan opetella valmistamaan ruokasi itse, sillä monet prosessoidut luomuruoat sisältävät “viherpestyjä” kemikaaleja, joita ei merkitä tuote-etiketteihin.

   

  Bioidenttisistä hormoneista

  Suzanne on bioidenttisiä hormoneita käyttävät korvaushoidon kiihkeä puolestapuhuja. Hän on 68-vuotias, ja hän on korvannut estrogeenin, progesteronin, testosteronin, DHEA:n, pregnenolonin, melatoniinin, ihmisen kasvuhormonin ja kilpirauhashormonin. “Kuinka loistavaa onkaan, että voin pitää nuorekkaan elinvoimaisuuteni ja energiani laittamalla takaisin sen, minkä olen menettänyt ikääntymisprosessin myötä ja laittamalla takaisin sen mitä olen menettänyt stressin ja ympäristövaikutuksen vuoksi,” hän kertoo. “On olemassa uusi tapa ikääntyä. On uusi tapa elää ja samalla nauttia elämästä.”

  Bioidenttiset hormonit ovat biologisesti identtisiä ihmishormonien kanssa: ne ovat tarkkoja kopioita niistä hormoneista, mitä kehosi tuottaa normaalisti. Näin ollen ne eivät häiritse kehosi toimintaa, kuten synteettiset voivat tehdä. Suzanne ottaa hormoneja veriarvojen perusteella, joita hän tarkkailee noin kerran vuodessa.

  “Täytyy ymmärtää että on olemassa tietty suhde,” hän sanoo. Asiansa osaava, hormonihoitoihin perehtynyt lääkäri ymmärtää oikean suhteen, minkä tulee vallita estrogeenin ja progesteronin ja testosteronin välillä, näin esimerkkinä. “Lisäät vain sitä mitä uupuu; ei yhtään enempää, ei yhtään vähempää,” Suzanne jatkaa. “Tavoitteena on sinulle sopiva tasapainotila. Kyseessä on yksilökohtainen asia, sillä se mitä minä tarvitsen, poikkeaa siitä mitä muut naiset tarvitsevat.”

  Kirjoittaessaan kirjansa The Sexy Years: Discover the Hormone Connection, Suzanne löysi Yhdysvalloista vain 30 lääkäriä, jotka olivat erikoistuneet bioidenttisten hormonien käyttöön. “Nykyään heitä on yli neljännesmiljoona ja määrä kasvaa. Kyseessä on todellinen liike. Bioidenttiset hormonit ovat mullistava ilmiö,”

  Hyvä terveys ja pitkä ikä eivät johdu hormoneista tai pääty niiden myötä. Lukuisat muut osatekijät elämäntavoissa voivat vaikuttaa tai häiritä kehon tasapainoa. Mikä yleisintä, lääkkeiden käytön aloittaminen vain pahentaa tilannetta. Onneksi moniin vaivoihin on olemassa muitakin ratkaisuja kuin lääkkeet. Esimerkiksi:

 • “Jos et saa nukutuksi, LifeWave–yritys valmistaa Silent Nights nanotechnology –laastareita. Aseta laastari pääsi sivuun, ja se lyhentää aikaa siihen, että keho alkaa tuottamaan melatoniinia. Nukut loistavat yöunet ilman lääkkeitä.

  Kun olin mukana ’Tanssii tähtien kanssa’ ohjelmassa, saavuin kotiini ja otin karvassuolakylvyn… 20 minuutin kylvyn jälkeen olo on niin raukea, että nukut kuin tukki. Se on toinen toinen tapa. Jos monet asiat pyörivät päässäsi.. ota muutama gamma-aminovoihappoa sisältävä purutabletti poistaaksesi turhat häiriötekijät.”

 •  

  Puhtaat elävät pisimpään

  Suzanne näkee kamppailunsa syöpää vastaan eräänlaisena lahjana.

  “Olen käynyt sen läpi. En aio tehdä sitä uudelleen. Teen kaikkeni, etten kuule noita sanoja enää koskaan,” hän kertoo. Vaikka hän saisi diagnoosin vielä kolmannen kerran, hän on vakuuttunut siitä, että syövän voi päihittää ilman kemoterapiaa, sädehoitoa tai myrkyllisiä lääkkeitä.

  Hän haastatteli seitsemäätoista tri Gonzalezin potilasta, joilla oli 4. asteen syöpä ja jotka ovat selvinneet 20 vuoden ajan. Silloin hän vakuuttui lähestymistavastaan, joka sisälsi haimaentsyymien käyttöä, luomuruokaa, lisäravinteita ja suolihuuhteluita luomukahvin avulla. On myös olemassa muitakin strategioita. Avaintekijänä on ymmärtää asiat kokonaisvaltaisesti, sen sijaan että keskitytään pieniin yksityiskohtiin. Tähän lukeutuu myös ajatusten ja tunteiden huomioiminen.

  “Mitä tulee sisäpuolemme terveyteen, bioidenttiset hormonit hoitavat sen,” hän kertoo.

 • “ja suunniteltu ravinnelisien käyttö, oikeanlaisen ruoan syöminen, kahdeksan tunnin unet, rakkaimman läsnäolo ja positiivinen ajattelu. Päivittäinen meditaationi on tätä. Kun tiedetään että kaikki solut kommunikoivat toistensa kanssa, joka aamu kun herään, eristän yhden soluistani ja kerron sille: Olen niin kiitollinen kun minulla on rakkaimpani elämässäni. Minulla on kaunis perhe. Rakastan työtäni. Olen niin kiitollinen terveydestäni.

  “Vapautan tämän solun ja kuvittelen sen menevän kertomaan muille, ’Meillä on elämämme rakkaus. Olemme niin onnellisia. Olemme niin kiitollisia. Rakastamme sitä mitä teemme työksemme.’ Vannon, että näin herään joka aamu oikealla jalalla. Tiedostan, että voimme ohjelmoida itsemme onnellisiksi tai voimme ohjelmoida itsemme onnettomiksi…

  Hallitsemme lähestulkoon kaikkea – terveyttämme, ympäristöämme, onneamme. Toivon että jokaisella olisi tilaisuus todella ymmärtää, että kyse on vain suhtautumisestamme. Kukaan ei välitä meistä niin paljon kuin me välitämme itsestämme, eikä kukaan ole niin katuvainen kuin sinä, jos et tee oikeita valintoja elämässäsi. Kyse on omasta elämästäsi.”

 •  

  Alkuperäinen artikkeli

  21 kommenttia

  1. Rikollisten vallanpitäjiemme suostumuksella meitä myrkytetään myös ilmakehästä käsin: kemikalivanat. Pseudo-skeptikkojen (skepsis), trollien, sekä maksettujen että muuten vain psyykkisen kieroutuneensa (psykopaatit/narsistit/sadistit) vuoksi trollaavien olisi parasta olla vaiti, koska näyttöä kyllä löytyy jos sitä vain ruvetaan keräämään.

   Plusääni(18)Miinusääni(8)
    1. http://www.theguardian.com/environment/graphic/2012/jul/17/geoengineering-world-map
     Tuossa on ihan karttaa näistä kemikaalivanoista. Kovasti YK:ssa on toistuvasti pyydetty lopettamaan ilmastokokeilut, ’geoengineering” . Googlella lisää. Eli lopetetaan jotain mitä ei tapahdu?
     http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/kemikaalivanat-salaliittoteoriasta-faktoiksi
     Tuosta linkistä voi vielä vähän sivistää itseään.

     Plusääni(6)Miinusääni(9)
    2. Puhtaasti mainitsemani trollin tunnusmerkit täyttävä TROLLI ja vielä harvinaisen röyhkeä. Tähän loppui ajan haaskaamiseni tämän psyykkisesti pahoin kieroutuneen (narsisti/sadisti/psykopaatti ja ties mitä muuta vastaavaa) tyypin kanssa.

     Plusääni(8)Miinusääni(7)
      1. Katos tuo jkjk onkin se Verkkomediassa väijynyt kkkk-PalkkaPissiHomo PA$kkkkAPÄÄ joka onkin nyt siirtynyt kusemaan Magneettimedian keskusteluihin…..Nooh…Sehän vain kuuluu tuon kU$!PÄÄN luonnevikoihin…..

       Siellä MV-lehden kommentointiosiossa pyöriikin yks ”Kakka KKKKapteeni” kin……Sama Palkattu KKKKusiPääPI$$I kyseessä……!!!!!

       Plusääni(2)Miinusääni(1)
  2. jkjk on selvästi asiaan perehtymätön! Eli antakaa hänelle anteeksi hänen tyhmyytensä!

   Plusääni(9)Miinusääni(11)
   1. Korkealla ilmassa näkyy sopivissa sääolosuhteissa lentokoneen pakokaasujen tiivistymisjuovia. Osa skitsofreenikoista kuvittelee, että tällaiset ihmisen toiminnan aiheuttamat pilvet olisivat jotain tahallaan levitettäviä myrkkypilviä. Höpö höpö. Kyse on aivan tavallisesta fysikaalisesta ilmiöstä. Näin vesihöyry käyttäytyy. Siinä kaikki.

    Plusääni(13)Miinusääni(14)
    1. http://mvlehti.net/2015/05/08/todisteita-arto-laurille/
     Tuossa on joku tavallinen kaveri toistanut Arto Laurin kokeen ja löytänyt samaa paskaa, kuin Artokin videoissaan. Mikäli vielä tuntuu valheelta, niin voit hommata omat laitteet ja testata, löydätkö näitä samoja kuituja.
     Niin, tuo salaliittoteoria ”conspiracy theory” on muuten CIAn kehittämä termi, jonka käyttö on mielestäni erittäin typerää ja kertoo termin käyttäjästä jo kaiken oleellisen.

     Plusääni(13)Miinusääni(11)
      1. Edelleenkin pystyt tekemään ihan itse tämän kokeen, kun hankit sitä varten suhteellisen halvat laitteet. Näin ei tarvitse sitten muuta, kuin toistaa testi ja todeta tilanne. Nämä nyt ovat tehneet tuon testin ja saaneet siitä tuloksen. Aivan uskottavasti esimerkiksi Arto Lauri tuon testin youtubessa suorittaa ja mistä ihmeestä hän olisi saanut näitä nanopartikkeleita hommattua omikseen, jotka tuossa mikroskoopilla näkyvät?

       Plusääni(8)Miinusääni(8)
      2. Katos Verkkomediassa väijynyt PalkkaPissiHomo PA$kkkkAPÄÄ onkin siirtynyt kusemaan Magneettimedian keskusteluihin…..Nooh…Sehän vain kuuluu kU$!PÄÄN luonnevikoihin…..

       Siellä MV-lehden kommentointiosiossa pyöriikin yks ”Kakka KKKKapteeni” kin……Sama Palkattu KKKKusiPääPI$$I kyseessä……!!!!!

       Plusääni(3)Miinusääni(1)
  3. Eipä ole vähään aikaan näkynyt Suomessa luonnollisia pilviä. Näkeehän sen jokainen, että kyseessä ovat kemikaalipilvet. Suurin ongelma on varmasti se, että myrkyt tulevat sateen mukana maahan. Ihmeellistä on se, että typerykset, jotka ovat sallineet nämä chemtrailit, altistuvat itse myrkyille hengittämällä tai ravintoketjun kautta.

   Entinen FBI-pomo kertoi chemtraileista, jonka jälkeen hänet tapettiin myrkyttämällä:
   https://www.youtube.com/watch?v=9-f-3fWh5mA

   Plusääni(10)Miinusääni(5)
  4. älijäke 18.8.2015 at 10.18, oikeassa olet:

   ”EPA Permits Unlimited Use of Toxic Coal Fly Ash in Chemical Geoengineering Operations”
   Posted on August 17, 2015 by State of the Nation — via The Peoples Voice.org August 23, 2015
   eli ”EPA sallii ilman rajoituksia myrkyllisen hiilipölyn käytön ilmastonmuokkauksessa”

   Ground-breaking, Peer-Reviewed Paper Confirms Coal Fly Ash in Chemtrails”,
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=120646

   ”The EPA is an agency of the United States federal government whose mission is to protect human and environmental health.” eli
   ”EPA on Yhdysvaltain virasto, jonka tehtävä on suojella ihmisten ja ympäristön terveyttä.”

   Yllä viitattu artikkeli osoittaa kuinka hyvin tämä läpimädäksi korruptoitunut virasto tehtävänsä hoitaa!
   Suomen ja muun Euroopan yllä nähdäänkin vain contraileja – jos trolleihin ja pseudo-skeptikoihin on uskominen!

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat