Myytti laumaimmuniteetista pistää vanhemmat vastakkain

Median ja terveysviranomaisten viimeisin yritys pitää rokotusaste korkealla on pistää vanhemmat vastakkain vetoamalla laumaimmuniteetin käsitteeseen. Käsite perustuu ajatukseen, että väestön pitäisi olla 95-prosenttisesti rokotettu tautia vastaan estääkseen epidemiat laumaimmuniteetin kautta. Jotkut väittävät jopa 100 % rokotusasteen välttämättömäksi suojaavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Rokotusten määrän pudotessa vuosi vuodelta, kun useammat vanhemmat päättävät lykätä tai jättää rokotukset ottamatta lapsilleen, viranomaiset syyttävät rokottamattomia lapsia koko väestön saattamisesta riskille alttiiksi, tai mikä pahempaa, itse epidemioista. Tämä mediassa ja lääkärinvastaanotolla lakkaamatta jatkunut syyttelypeli on saanut eräät rokotettujen lasten vanhemmat pelkäämään ja halveksumaan rokottamattomia lapsia mahdollisina yhteiskunnan tuhon tuojina ja eräät ovat jopa raivoissaan syyttäneet vanhempia, jotka eivät rokota lapsiaan.

Tämä kommentti ilmestyi vastikään Healthy Home Economistin FB-sivuille. Sen jättänyt vanhempi luokittelee rokottamattomat lapset lähes yhtä vaarallisiksi kuin raivotautiset koirat:

”Jos ette rokota lapsianne, niin opettakaa heitä kotona. En halua teidän lapsenne aiheuttavan raskaudenkeskeytystä tai heikosta immuunivasteesta kärsivän lapsen kuolemaa. Teidän vapautenne suhteen en katso nenääni pidemmälle. Rokotukset toimivat KOKO VÄESTÖN pohjalta, eivät yksilön pohjalta. Kyse on kansanterveydestä, ei yksilön terveydestä. Voitte juoda itsenne hengiltä, mutta pysykää poissa muiden käyttämiltä teiltä. Entä jos polio ja isorokko olisivat edelleen uhka, asettaisitteko lapsenne edelleen vaaraan? Ihmisiä todellakin edelleen kuolee näihin sairauksiin. Yllä olevien kirjoittajien lapset eivät ole sairastuneet näihin lapsuusiän sairauksiin, koska lapsemme ovat rokotettuja, eivät siksi että heitä olisi lykästänyt tai vanhemmat valitsivat parempaa ruokaa.”

Hälyttävintä tällaisessa älyttömässä kommentissa on se, että se perustuu täysin väärälle informaatiolle – myytille, jota on käytetty ja toisteltu vain lääketeollisuuden (taloudelliseksi) hyödyksi. Mikä olisikaan parempi tapa pitää Matti ja Maija Meikäläisen lapset rokotettuina kuin vanha kunnon ryhmäpaine? Pelko siitä, ettei naapuri päästä junioria pelaamaan lastensa kanssa, koska tätä ei ole rokotettu, on varmasti erittäin tehokas vaikutin.

Laumaimmuniteetti ei koskaan pätenyt rokotusten aiheuttamaan immuniteettiin

Laumaimmuniteetin alkuperäinen määritelmä päti suojaavaan vaikutukseen, kun väestö sairastui ja parani taudista luonnollisella tavalla. Luonnollinen immuniteetti kestää koko eliniän, kun taas rokotusten aikaansaama ei. Lyhyen aikaa kestävää ja merkittävästi heikompaa rokotusten aiheuttamaa immuniteettia ei voi mitenkään verrata saman ryhmän luonnollisella tavalla hankkimaan immuniteettiin.

Laumaimmuniteetin käsitteen soveltaminen rokotuksiin alkoi jo vuosikymmeniä sitten, kun rokotteiden puolustajat väittivät rokotusten tarjoavan elinikäisen immuniteetin samalla tavoin kuin luonnollisesti hankittu. Kun tämä todistettiin vääräksi, otettiin käyttöön tehosterokotukset, jotka estivät immuniteetin ”heikentymisen” ajan myötä.

Rokoteviranomaisten ällistykseksi epidemioita puhkeaa edelleen lasten joukossa, jotka ovat täysin rokotettuja ja saaneet tehosterokotukset. Siksi siis alkoi tämä kätevä sormen osoittelu ja syyttely rokottamattomien lasten suuntaan.

Peruslogiikka todistaa rokotusten aiheuttaman ”laumaimmuniteetin” perättömäksi

Eläkkeellä oleva neurokirurgi Russell Blaylock toteaa, että jos hetkenkin miettii rokotusten historiaa, aukeaa nopeasti myös laumaimmuniteetin käsite ja miten se sopii rokotuksiin.

”Ollessani lääketieteellisessä meille opetettiin, että lapsena saadut rokotukset suojaisivat koko eliniän. Näin ajateltiin yli 70 vuotta. Vasta viime aikoina keksittiin, että useimpien rokotusten teho hävisi 2 – 10 vuodessa rokotteen antamisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että ainakin puolella väestöstä, eli suuret ikäluokat, ei ole ollut rokotteiden antamaa immuniteettia yhteenkään näistä taudeista, joita vastaan he saivat rokotteet lapsina. Siis vähintään 50 % tai enemmän väestöstä on ollut suojattomana vuosikymmeniä.

Jos kuunnellaan tämän päivän ”viisauksia”, olemme kaikki voimistuneiden epidemioiden uhkaamina, jos väestön rokotusaste putoaa alle 95 %. Kuitenkin olemme eläneet jo 30 – 40 vuotta tilanteessa, jossa vain alle 50 prosentilla väestöstä on ollut rokotusten antama suoja. Siis laumaimmuniteettia ei ole ollut maassamme vuosikymmeniin, eikä voimistuneita epidemioita ole ilmestynyt.

Rokotusten tuottama laumaimmuniteetti on valhe, jonka on tarkoitus pelästyttää lääkärit, terveysviranomaiset, hoitohenkilökunta ja väestö hyväksymään rokotukset.

Jos olet vanhempi, joka valitsee rokottamisen, huomaa että laumaimmuniteetin käsitettä, jota on virheellisesti käytetty rokotuksien suhteen, käytetään sinun manipuloimiseen, jotta voisit pelolla ja halveksunnalla painostaa perheesi ja läheisesi hyväksymään rokotukset vasten tahtoaan.

Haluatteko olla osallisena tämän kaltaisessa virheellisessä, valheellisessa ja ihmisiä jakavassa kansanterveydenhoidossa?

Artikkelin kommenteissa oli osuvasti sanottu: ” Jos lastani ei ole rokotettu ja naapurin lapsi on, olettaen että rokotukset toimivat niin kuin väitetään, eihän naapurin tarvitse olla lainkaan huolissaan, sillä heidän lapsensa on suojassa. Minunhan tässä pitäisi olla huolissani lapseni suhteen, mutta en ole…”

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.thehealthyhomeeconomist.com/the-herd-immunity-myth-and-how-it-pits-parent-against-parent/

73 kommenttia

 1. Jos rokotteet suojaavat, niin mitä huolta siis on rokotettujen vanhemmilla? Vai suojaavatko siis vain silloin, kun kaikki on rokotettu????

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Rokotteet eivät takaa yksilölle varmaa immuniteettia. Mutta jos koko väestön rokotuskattavuus on riittävän suuri, yksittäiset tartunnat eivät lähde leviämään laajoiksi epidemioiksi.

   Sinäkin ymmärtäisit tämän, jos et olisi tietämätön typerys.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Minusta on hauska lukea 123 tekstejä. Jokapäiväistä hupea, kun on niin pirusti tietoa joka asiaan ja yleensä jotain vastaansanomista. Sitten jos ei muuten niin haukutaan antisemitistiseksi, natsiksi, typerykseski tai ties miksikä.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     2. Mun mielestäni holokaustissa on aukkoja. Esim. kuolleiden juutalaisten lukumäärä. Kuulennot, hmm. No katoin jonku dokkarin jossa tutkittiin ekaa kuulentoa ja siinä ainakin todistettiin kumpikin teoria mahdolliseksi. Onhan se mielenkiintoisa aikaa kun U.S.A:lla tuli käytännössä kiire ehtiä sinne ennen venakkoja. WTC juttu on ihan selvää potaskaa ja siinä uskon salaliittoon….

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Millähän perusteella Jussi uskoo tuohon roskaan jonka linkissäsi mainitsit?
      On hyvin kummallista, että koneet kaappasi kiihkoislamilaiset ja tämän tietäen väittää,
      että juutalaiset sen tekivät. Oletko kenties juutalaisvastainen?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. Jussin (ja repen) kaltaisia on suomalaisista alle 1 promille. He uskovat mielellään kaikkiin
      netissä julkaistuihin salaliittoteorioihin ym roskaan. He ovat yleensä hyvin juutalaisvastaisia ja
      he kieltävät historian tosiasiat, kuten kuulennot ja juutlaisten joukkomurhan. He ovat yleensä
      hyvin natsimieleisiä. He olisivat harmiton (aivovammaisten) hyvin pieni vähemmistö, mutta
      valitettavasti heillä on voimakas mieltymys väkivaltaan.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     5. ”En vaihda paitaa murhaajien kanssa.”
      Cristiano Ronaldo on monien mielestä vain yksi pinnallinen futismiljönääri monien joukossa.

      Aivan niin mustavalkoinen kuva portugalilaisesta ei anna oikeutusta supertähdelle. Ronaldosta löytyy myös poliittisesti erittäin valveutunut maailmankansalainen, joka ei pelkää kertoa mielipidettään muille.

      Portugalin kohdatessa Israelin viime kuussa MM-karsintamatsissa isäntäjoukkueen pelaaja halusi vaihtaa matsin jälkeen paitaansa Ronaldon kanssa. Hän sai poikkeuksellisen tiukkasanaiset pakit. Ronaldo vastasi, ettei laittaisi daavidintähdellä varustettua paitaa päälleen mistään hinnasta.

      Kun asiaa tiedusteltiin Real Madrid -tähdeltä ottelun jälkeen, oli perustelu vieläkin jäätävämpi.

      – En vaihda paitaa murhaajien kanssa, oli Ronaldo selittänyt.

      Ei liene epäselvää, missä Cristiano Ronaldon sympatiat ovat Palestiina-kysymyksessä. Viime vuonna hän antoi Kultaisen kenkänsä huutokaupattavaksi. Saadut rahat lahjoitettiin lyhentämättöminä israelilaispommitusten uhreille.

      http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2013042216934846_jp.shtml

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. 123 ampuu ihteensä jalkaan tuolla kommentilla:
    jos yksin kävelen kadulla ja ”patogeeni”päättää tunkeutua minun itsepuolustusjärjestelmän läpi nimeltä immuniteetti ja sairastuttaa minut Flunssaan ja olen sitten kuumessa kotona muutaman päivän.
    niin miten tämä ”patogeeni”/virus/Basillus voidaan estää/torjua sillä lailla että minun kaverilla on tämä myrkkyrokote kehossaan kun KAHDESTAAN kävellään kadulla?
    jos meitä on laumassa kymmenen henkeä niin säteileekö meistä rokote kehon läpi ja estää viruksen tartuttamasta kehenkään?
    mitä sitten kun väki erkanee laumasta pois ja menevät kotia,niin eikö raukkamainen virus voisi yllättää yksin kotia kävelleen ihmisen ja tartuttaa hänet nurkan takana Flunsaan?

    Miksi kaikki ihmiset eivät saa flunssaa samanpäivän aikana kun flunssakausi iskee?
    Miksi kaikki eivät sairastu vaikka kuin on ollut ottamatta piikkiä?
    Miksi ne sairastuvat(myös)jotka ovat ottaneet piikkinsä?
    ”Lauma my ass”miksi flunssa on kausiluonteinen?miksi rokotteet eivät ole tuhonneet flunssan jo kauan sitten?
    Millä lailla kemikaalit tuhoavat flunssan jotka piikit sisältävät?ei millään lailla vaan ne tuhoaavat immuunipuolustusjärjestelmän joka on äidin maidosta lähtien saatu!.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Alumiinin vaikutus rottien hermostoon:
  J Alzheimers Dis. 2003 Dec;5(6):437-44.
  The effect of chronic aluminum(III) administration on the nervous system of aged rats: clues to understand its suggested role in Alzheimer’s disease.
  Fattoretti P, Bertoni-Freddari C, Balietti M, Mocchegiani E, Scancar J, Zambenedetti P, Zatta P.
  Source: Neurobiology of Aging Laboratory, INRCA Research Department, Ancona, Italy.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14757933

  Alumiinin injektoiminen keskosvauvoihin voi aiheuttaa neurologisia vaurioita ja henkisen kehityksen häiriöitä:
  N Engl J Med. 1997 May 29;336(22):1557-61.
  Aluminum neurotoxicity in preterm infants receiving intravenous-feeding solutions.
  Bishop NJ, Morley R, Day JP, Lucas A.
  Source:Medical Research Council (MRC) Dunn Nutrition Unit, Cambridge, United Kingdom.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9164811

  Alumiinin myrkyllisyys nisäkkäillä:
  Aluminum neurotoxicity in mammals.
  H.M. Wisniewski, R.C. Moretz, J.A. Sturman 1, G.Y. Wen and J.W. Shek
  http://link.springer.com/article/10.1007%2FBF01734060?LI=true

  Alumiinin neurotoksisuus koe-eläimillä:
  Ther Drug Monit. 1993 Dec;15(6):588-92.
  Aluminum neurotoxicity in experimental animals.
  Erasmus RT, Savory J, Wills MR, Herman MM.
  Source: Department of Pathology, University of Virginia Health Sciences Center, Charlottesville 22908.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8122299

  Kätkytkuolemat rokotusten jälkeen voidaan jättää huomioimatta tutkijoiden toimesta:
  http://vactruth.com/2013/03/23/sudden-infant-death/

  Lasten kokemia rokotteiden sivuvaikutuksia:
  http://www.facebook.com/pages/My-childs-vaccine-reaction/372638272814622

  Rokotemarkkinat 27 miljardin dollarin arvoiset:
  http://over-vaccination.net/

  Influenssarokotteet aiheuttavat kohtukuolemia:
  http://experimentalvaccines.org/2013/03/27/flu-shot-causing-fetal-deaths/

  Gardasil:tappava rokote.
  Gardasil: A Deadly Vaccine – Gary Null PhD
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/gardasil-a-deadly-vaccine-gary-null-phd/#.UVYTyxzI2f8

  CDC myöntää, että yksi lapsi viidestäkymmenestä kärsii autismista:
  http://healthimpactnews.com/2013/cdc-now-admits-1-in-50-school-children-with-autism-time-to-stop-ignoring-the-vaccine-connection/

  Alumiiniadjuvanttien tutkimuksista, osa 1:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-03-26/current-status-of-aluminum-adjuvant-research/

  Alumiiniadjuvanttien tutkimuksista, osa 2:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-03-26/current-status-of-aluminum-adjuvant-research-focus-on-autism/

  Keelen konferenssin satoa (Annual Keele Meeting on Aluminium). Mielenkiintoisia tutkimuksia alumiinin yhteydestä Alzheimerin tautiin ja neurologisiin sairauksiin. Mukana myös tutkimus, jossa huomattiin, että alumiiniadjuvantit vastasyntyneillä hiirillä ovat yhteydessä pitkäaikaisiin neurologisiin haittavaikutuksiin, Administration of aluminium in vaccine-relevant exposures in neonatal
  mice is associated with long-term adverse neurological outcomes, Lucija Tomljenovic, Yongling Li, Christopher A. Shaw:
  http://www.keele.ac.uk/media/keeleuniversity/group/bioinorganicchem/keelemeetings/Abstract%20book.pdf

  ”Poliovapaassa” Intiassa lapsihalvausten aalto:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-03-28/paralysis-haunts-polio-free-india/

  Sikainfluenssarokotteet romahduttivat lasten terveyden:
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2300205/Swine-flu-jab-wrecked-childrens-health-It-rushed-amid-fears-global-pandemic-Now-linked-illness-makes-victims-sleep-19-hours-day.html

  Tiomersaalin immunosuppressiiviset ja autoimmuuniset vaikutukset hiirillä:
  Toxicol Appl Pharmacol. 2005 Apr 15;204(2):109-21.
  Immunosuppressive and autoimmune effects of thimerosal in mice.
  Havarinasab S, Häggqvist B, Björn E, Pollard KM, Hultman P.
  Source: Department of Molecular and Clinical Medicine, Molecular and Immunological Pathology (AIR), Linköping University, SE-581 85 Linköping, Sweden.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15808517

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Rokotteet heikentävät immuniteettia:

  Clin Immunol Immunopathol. 1996 May;79(2):163-70.
  Changes within T cell receptor V beta subsets in infants following measles vaccination.
  Auwaerter PG, Hussey GD, Goddard EA, Hughes J, Ryon JJ, Strebel PM, Beatty D, Griffin DE.
  Source: Division of Infectious Diseases, Department of Medicine, John Hopkins University School of Medicine, Baltimore, MD 21287, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8620622

  J Infect Dis. 1996 Jun;173(6):1320-6.
  The effect of Edmonston-Zagreb and Schwarz measles vaccines on immune response in infants.
  Hussey GD, Goddard EA, Hughes J, Ryon JJ, Kerran M, Carelse E, Strebel PM, Markowitz LE, Moodie J, Barron P, Latief Z, Sayed R, Beatty D, Griffin DE.
  Source: Department of Paediatrics and Child Health, University of Cape Town, South Africa.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8648203

  Clin Immunol Immunopathol. 1981 Dec;21(3):341-50.
  Measles virus vaccination of measles seropositive individuals suppresses lymphocyte proliferation and chemotactic factor production.
  Hirsch RL, Mokhtarian F, Griffin DE, Brooks BR, Hess J, Johnson RT.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6459900

  J Pediatr. 1989 May;114(5):742-7.
  Decline in serum antibody to the capsule of Haemophilus influenzae type b in the immediate postimmunization period.
  Daum RS, Sood SK, Osterholm MT, Pramberg JC, Granoff PD, White KE, Granoff DM.
  Source: Department of Pediatrics, Tulane University School of Medicine, New Orleans.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2785591

  Mediators Inflamm. 2003 Aug;12(4):203-7.
  Cytokine profile after rubella vaccine inoculation: evidence of the immunosuppressive effect of vaccination.
  Pukhalsky AL, Shmarina GV, Bliacher MS, Fedorova IM, Toptygina AP, Fisenko JJ, Alioshkin VA.
  Source: Research Centre for Medical Genetics, 1 Moskvorechie Street, Moscow 115478, Russia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14514470

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Kaneilla tehdyssä tutkimuksessa rokotteiden alumiini imeytyy nopeasti vereen, veren alumiinipitoisuudet pysyivät koholla 28 päivää (veri- ja virtsanäytteitä kerättiin 28 päivän ajan). Kohonneita alumiinitasoja
  havaittiin munuaisissa, pernassa, maksassa, sydämessä, imusolmukkeissa ja aivoissa:
  Vaccine. 1997 Aug-Sep;15(12-13):1314-8.
  In vivo absorption of aluminium-containing vaccine adjuvants using 26Al.
  Flarend RE, Hem SL, White JL, Elmore D, Suckow MA, Rudy AC, Dandashli EA.
  Source: Department of Physics, Purdue University, West Lafayette, IN 47907, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9302736

  Elohopea apinoiden aivoissa muodostaa ionista elohopeaa:
  Toxicol Appl Pharmacol. 1995 Oct;134(2):273-84.
  Demethylation of methyl mercury in different brain sites of Macaca fascicularis monkeys during long-term subclinical methyl mercury exposure.
  Vahter ME, Mottet NK, Friberg LT, Lind SB, Charleston JS, Burbacher TM.
  Source: Institute of Environmental Medicine, Karolinska Institutet, Stockholm, Sweden.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7570604

  Ionisoitu elohopea jakautuu uudelleen apinoiden aivoissa:
  Neurotoxicology. 1996 Spring;17(1):127-38.
  Changes in the number of astrocytes and microglia in the thalamus of the monkey Macaca fascicularis following long-term subclinical methylmercury exposure.
  Charleston JS, Body RL, Bolender RP, Mottet NK, Vahter ME, Burbacher TM.
  Source: Department of Pathology, School of Medicine, University of Washington, Seattle 98195-7470, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8784824

  Tutkimus osoittaa mikrogliasolujen aktivoitumista elohopealle altistetuilla apinoilla ja mikrogliasolujen aktivointi kestää yli 6 kuukautta sen jälkeen, kun elohopean annostelu lopetetaan:
  Toxicol Appl Pharmacol. 1994 Dec;129(2):196-206.
  Increases in the number of reactive glia in the visual cortex of Macaca fascicularis following subclinical long-term methyl mercury exposure.
  Charleston JS, Bolender RP, Mottet NK, Body RL, Vahter ME, Burbacher TM.
  Source: Department of Pathology, School of Medicine, University of Washington, Seattle 98195.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7992310

  7 % metyylielohopeasta muuntuu ioniseksi elohopeaksi, kun taas 34 % etyylielohopeasta muuntuu ioniseksi elohopeaksi lyhyessä ajassa apinanpoikasilla:
  Environ Health Perspect. 2005 Aug;113(8):1015-21.
  Comparison of blood and brain mercury levels in infant monkeys exposed to methylmercury or vaccines containing thimerosal.
  Burbacher TM, Shen DD, Liberato N, Grant KS, Cernichiari E, Clarkson T.
  Source: Department of Environmental and Occupational Health Sciences, School of Public Health and Community Medicine, University of Washington, Seattle, Washington 98195, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16079072

  Asiantuntijat usein vakuuttavat, että esim. kalasta saatava elohopea on turvallisempaa kuin rokotteiden elohopea. Kuten tutkimuksesta huomataan, 34 % rokotteiden elohopeasta muuttuu elimistössä aivoille tuhoisimpaan muotoon eli ioniseen elohopeaan, kun taas 7 % metyylielohopeasta muuttuu ioniseksi elohopeaksi. Rokotteiden elohopea on siis monta kertaa vaarallisempaa kuin metyylielohopea.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. ’ 34 % rokotteiden elohopeasta muuttuu elimistössä aivoille tuhoisimpaan muotoon eli ioniseen elohopeaan, kun taas 7 % metyylielohopeasta muuttuu ioniseksi elohopeaksi. Rokotteiden elohopea on siis monta kertaa vaarallisempaa kuin metyylielohopea. ’

   Maallikko ei ole laskenut loppuun asti.

   Hauesta tai tonnikalapurkista saa 500-700 mikrogrammaa elohopeaa kilosta, ja se vastaa 25-40 rokoteannosta. Tuolla laskutavallakin haukikilosta saisi 7 rokoteannosta.

   Kun kalastajavanhemmat ovat 30 vuodessa ehtineet syödä tonneittain kalojansa, niin se vastaa satoja tuhansia rokoteannoksia eikä heillä tai lapsillaan silti esiinny autismia. Kalastajakansojen kuten Islannin, Norjan ja Japanin kansojen pitäisi kiemurrella autismiongelman kourissa. Mutta ei. Ei edes Minamatassa.

   Koko rokote-elohopea-autismi yhteys on tyhjästä nyhjäisty. Legendaa pidettiin yllä Yhdysvalloissa ja propagandaa yritetään tuoda tänne.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Rokotuskampanja keskeytetään sen jälkeen, kun vähintään 26 lasta on kuollut ja monet lapset ovat saaneet vakavia vaurioita
  viitosrokotteesta:
  http://vactruth.com/2013/04/02/who-suspends-vaccine/

  50 opiskelijaa sairastui saatuaan rokotteen:
  http://zeenews.india.com/news/assam/students-fall-ill-after-vaccination-in-assam_839754.html

  Injektioiden ja paralyyttisen polion yhteys lapsilla:
  Am J Public Health Nations Health. 1952 Feb;42(2):142-52.
  The relation between recent injections and paralytic poliomyelitis in children.
  GREENBERG M, ABRAMSON H, COOPER HM, SOLOMON HE.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14903227

  Isä kertoo, miten hänen tyttärensä sairastui diabetekseen rokotuksen jälkeen:
  http://vacceptableinjuries.blogspot.co.uk/2013/04/a-shot-for-shots-type-1-diabetes-caused.html

  ADHD ja veren elohopeataso lapsilla:
  Neuropediatrics. 2006 Aug;37(4):234-40.
  Attention-deficit hyperactivity disorder and blood mercury level: a case-control study in Chinese children.
  Cheuk DK, Wong V.
  Source: Department of Pediatrics and Adolescent Medicine, The University of Hong Kong, Hong Kong, P. R. China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17177150

  Autismia esiintyy noin neljä kertaa enemmän miehillä kuin naisilla. Elohopean sukupuolesta riippuvainen myrkyllisyys:
  Exp Toxicol Pathol. 2009 Mar;61(2):133-6. doi: 10.1016/j.etp.2008.07.002. Epub 2008 Sep 3.
  Gender-selective toxicity of thimerosal.
  Branch DR.
  Source: Departments of Medicine and Laboratory Medicine and Pathobiology, University of Toronto, Ontario, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18771903

  USA:n rokotetuomioistuin maksaa kuusi miljoonaa dollaria Gardasil-rokotteiden uhreille. Useimmat korvausvaatimukset ovat vielä käsittelemättä:
  http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/hpv-vaccine-injuries-and-deaths-is-the-government-compensating/

  Opettajaisän lapsi sairastui autismiin rokotteista. Isä kirjoitti artikkelin siitä, miten rokotteet vaurioittavat opiskelijoita. Kaikki eivät pitäneet tuollaisesta toiminnasta:
  http://www.ageofautism.com/2013/04/reaction-to-autism-action-the-unofficial-letter-of-reprimand.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. nimimerkille hannu mene hoitoon
     Toivoit, että joku heittäisi minut pois täältä. Oletko sinä kenties se, jolla on oikeus valita, ketkä
     täällä saavat puhua ja mitä. Millä perusteelle olen mielestäsi tyhjäntoimittaja. Mitä harhoja olen
     levitellyt. Jos olet kirjoitellut tänne jollakin nimellä, voisit käyttää sitä nimeä myös hoitoonkehotus-
     kommentissasi, niin olisi helpompi seurata, mitä olet tänne kirjoittanut.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. 123 on maksettu kommentoija jolla ei ole pokkaa kirjoitella omalla nimellä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. En paljon kirjoittelele näille magneettimedian roskasivuille, mutta sen olen havainnut, että huuhaa
    hallitsee täällä, kuka uskoo hopeaveteen, juutalaisten hitlerin saksassa tapahtunut massamurha
    kielletään, kuulentoja epäillään, roskotusvastaisuus vallitsee ym. ym. Yksi juutalaisvastaisista
    kirjoittajista on Repe.. Hän kieltää juutalaisten polttomurhat, mutta asenteesta voi selvästi nähdä,
    että jos Repe olisi elänyt hitlerin saksassa hän olisi ollut ensimmäisiä, jotka olisivat työntäneet
    juutalaisia kasukammioon.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Uusi tutkimus osoittaa alumiiniadjuvanttien yhteyden neurologisiin sairauksiin. Tutkimuksessa huomattiin, miten alumiini kulkeutuu injektiokohdasta aivoihin (ensin lähimpiin imusolmukkeisiin, imusolmukkeista rintatiehyisiin, rintatiehyistä verenkiertoon, verenkierrosta pernaan ja mahdollisesti suoraan aivoihin, pernasta aivoihin) ja että alumiini jää aivoihin pitkäksi aikaa.
  BMC Med. 2013 Apr 4;11:99. doi: 10.1186/1741-7015-11-99.
  Slow CCL2-dependent translocation of biopersistent particles from muscle to brain.
  Khan Z, Combadière C, Authier FJ, Itier V, Lux F, Exley C, Mahrouf-Yorgov M, Decrouy X, Moretto P, Tillement O, Gherardi RK, Cadusseau J.
  Source: Inserm, U955, 8 rue du Général Sarrail, Créteil, 94010, France.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23557144

  Rokotteet: pelin säännöt.
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-04-12/vaccination-rules-of-the-game/

  Tyttö kertoo, miten Gardasil-rokote muutti hänen elämänsä:
  http://sanevax.org/how-gardasil-changed-my-life/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/post-cervarix-syndrome-deanna-from-margate-kent-uk/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/post-cervarix-syndrome-tiegan-from-gravesend-kent-uk/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/post-cervarix-syndrome-megan-from-thorpe-lesoken-essex-uk/

  Suolistotulehduksia imeväisikäisillä rotavirusrokotteen jälkeen:
  Infect Dis. 2012 Aug 1;206(3):377-83. doi: 10.1093/infdis/jis361. Epub 2012 May 21.
  Identification of strains of RotaTeq rotavirus vaccine in infants with gastroenteritis following routine vaccination.
  Donato CM, Ch’ng LS, Boniface KF, Crawford NW, Buttery JP, Lyon M, Bishop RF, Kirkwood CD.
  Source: Enteric Virus Group, Murdoch Childrens Research Institute, Royal Children’s Hospital, Melbourne, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22615314

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Rokottaminen olisi ihan ok,mutta kun niihin lisätään elohopeaa,ym myrkkyjä. Lisäksi toimita pitäisi olla rehellistä,eli rokotettavan pitäisi saada tietää aineen koostumus,sitä pyydettäessä.

  Ei ole sattumaa,että 106 lasta sairastui rokotusten jälkeen zadissa tai lukemattomat muut pysyvät vammat ja kuolemat mitä näistä rokotuksista nykyään aiheutuu.
  Sääli,että ihmiset joutuvat turhaan kärsimään kaikenlaisista virustaudeista ja bakteerien aiheuttamista tulehduksista.Itse luotan vieläkin hopeaveteen 100%,koska ei ole vieläkään löytynyt yhtään virusta,bakteeria,sientä tai loista jota se ei tuhoaisi.

  Olimme ennen lähes aina kipeitä,nyt olemme olleet täysin terveitä yli 20kk.
  Ehkä jotkut ihmiset haluavat sairastaa,jos se on vaikka ainut hengähdystauko arjen kiireistä.
  Se suotakoon heille,mielestäni sarastaminen on aina vapaaehtoista silloin,jos tietää hopeaveden
  olemassaolosta 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. @123
    Puhdas kolloidinen hopeavesi on turvallinen vauvasta vaariin.
    En valmista mitään muita hopeayhdisteitä,joista voisi saada esim, argyrian
    Luontaituotteiden myyntikriteerit ovat tiukemmat,kuin yhdelläkään rokotteella.
    Suomessakin hopeavesi on saanut myyntiluvan ja yhdestäkään myynnissä olevista
    hopeavesistä ei ole koskaan aiheutunut mitään terveyshaittaa,vaan päinvastoin.

    Käytämme oikein valmistettua hopeavettä kaikenlaisten tautien tms,torjumiseksi.
    Siksi emme kaipaa rokotteita,elohopeaa ,alumiinia ym,myrkkyjä kehoomme 🙂

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Timo, mitä hopeavesi valmistetta käytät, vai teetkö itse jollain laitteella? Ja kuinka paljon päivittäin käytät? Mitä mieltä olet näistä: http://stores.ebay.de/IASO-SHOP

     Tässä on kerrottu ionisen ja todellisen kolloidisen hopeaveden eroista. Itse tekemällä tulee ioni painotteista vettä, 80-90% ioni, 10-20% kolloidista, kun taas kolloidipainotteinen vaatii ilmeisesti kotikutoista paremmat valmistusmenetelmät.

     http://silver-colloids.com/Pubs/AboutIonic.html

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. @Hannu

    Viruksilla,bakteereilla,sienillä ja loisilla on aineenvaihdunnan kannalta tärkeä entsyymi minkä toiminnan hopeavesi tukahduttaa,siksi ne kuolevat.Ihmisillä ja muilla nisäkkäillä ei tätä entsyymiä ole ja nisäkkäiden kudosnesteet ovat muutenkin ionisessa muodossa(sähköisesti varautunut) siksi hopeaionit leviävät nopeasti kaikkiin kudoksiin.
    Elävä ravinto sopii täydellisesti ionisuutensa vuoksi kaikille nisäkkäille, käsitelty kuollut ruoka pitää ensin muuttaa ruoansulatusjärjestelmässä ioniseksi,ennen kuin elimistö pystyy sitä käyttämään hyödyksi.Siksi kuollut käsitelty ruoka rasittaa ja kuluttaa elimistön entsyymejä ja nesteitä ja hermoston energiaa kohtuuttomasti.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. ’ 145.000 lasta on kuollut rokoteohjelmien ’
   Kyse lienee vaihtoehto-uskomuslääkitsijöiden progapandana levittämästä surullisenkuuluisasta
   ”tutkimuksesta” jonka tehneet rokotevastaiset
   Neil Z. Miller,“independent researcher,” ja
   Gary S. Goldman, “independent computer scientist.”
   joilla ei mitä ilmeisemmin ole mitään koulusta ja käsitystä epidemiologian ja lääketieteen alueelta. Tai edes tieteenteosta.

   Goldman on keskittynyt HIV/AIDS-denialismiin. Molemmat ovat osallisena rokotevastaisissa organisaatioissa. Jos he olisivat läpeensä rehellisiä ja avoimia, heidän olisi pitänyt paperissa ilmoittaa sidonnaisuutensa NVIC, Medical Veritas, ja ThinkTwice järjestöihin (kuten nykyisin on tapana).

   Itse tutkimuksessa he harjoittivat data-manipulointia ja kirsikanpoimintaa. Herää kysymys miksi pudotettiin 3. maailman osuus pois vertailusta jne. Pahinta biasia on ehkä se että lapset jotka kuoli jo varhain ennen rokotteita laskettiin runsaasti rokotteita saavien joukkoon..

   http://scienceblogs.com/insolence/2011/05/16/vaccines-and-infant-mortality-rates/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. @123

  Yhdessäkään laittamassasi linkissä ei kerrottu hopeaveden valmistustapaa,jolla on suurin merkitys.
  (FDA) on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto,joka on tietysti vastaan hopeveden positiivisia vaikutuksia antibioottien kysynnän vähenemisen vuoksi. FDA myös rahoittaa mielellään hopeavedestä tehtäviä”tutkimuksia”j,vetävät joka artikkelissa Paul Karasonin esille,vaikka tietävät hänen käyttäneen ruokasuolaa elektrolyysin boosterina ja nauttineen päivittäin paljon hopeakloridia,joka aiheutti hänelle pitkään käytettynä argyrian.
  Yhtään sairastumistapausta ei ole tullut tietoon OIKEIN valmistetusta hopeavedestä.

  @Hoax

  Valmistan hopeavettä itsetehdyllä laitteella 24v/7mA toistaiseksi,tarkoitus on hankkia SilverLungs laite tai Synerkin (Bec) laite.Tämä laittamasi linkki Bec laitteesta on muuten samanlainen.kuin Synerkin mutta eri näköinen(ehkä se uusi malli joka on Synerkillekin nyt tullut,josta ei ollut kuvaa) Käytettävillä herzeillä on vaikutusta hiukkaskokoon ja kolloidi/ioni suhteeseen.Käytännössä,mitä enemmän ioneita on sitä kirkkaampaa liuoksesta tulee(TDS>20ppm).Tietysti jos tekee tästä vahvempaa liuos on aina tummempaa,siksi TDS mittari on mielestäni välttämätön,hiukkasmäärän ja tislatun veden puhtauden toteamiseksi.

  Puhtaan hopean ja veden käyttäminen ovat tärkeimmät kriteerit turvallisen hopeaveden valmistuksessa,joista eri saa tinkiä.Hopeaionit,oksidit ja mahdolliset kloridit poistuvat aina virtsan ja ulosteen mukana.

  Liika on aina liikaa
  Jotkut käyttävät hopeavettä päivittäin? Käytämme sitä vain tarvittaessa,koska se vaikuttaa niin nopeasti ja myös siksi,että elimistön vasta-aineita on jo muodostunut ko, tautia vastaan
  ,ennen oireita ja ensimmäisen hopeavesiannoksen ottamista.Näin emme enää sairastu samaan tautiin uudestaan hopeaveden käytön loputtua.
  Peräruiskeena käytettynä hopeaveden vaikutus on nopeinta ja näin sitä tarvitaan vähiten riittävän pitoisuuden saavuttamiseksi nopeasti elimistössä.Vain 30ml kolmasti vuorokaudessa riittää yleensä päihittämään jo äkäisen flunssankin.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 10. Puhutaan Laumoista silloin kun puhumme eläimistä. Me ihmiset olemme Luojan luotuja ja kykenemme elämään monin tavoin, toiset ovat enemmän sosiaalisia ja meneviä sekä ulospäinsuuntautuneita toiset eivät. ”Lauma” Lmfao! Tosin voidaan puhua laumasta joka seuraa tätä valtamediaa. Sokeat lampaat.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 11. Vielä semmoinen Timolle, että mistä olet löytänyt riittävän puhtaita hopea elektrodeja? Suomessa taitaa olla vain yksi nettikauppa josta niitä löytyy. Paikallisista hopealiikkeistä tai sepiltä ei löydy.

  http://www.hopeasavi.fi/home.php?cat=289&sort=title&sort_direction=0&page=5

  .999 lienee riittävän puhdasta. Oletko muuten suodattanut valmista hopeavettä kun ilmeisesti valmistusprosessin loppupuolella alkaa irtoilemaan isompiakin hiukkasia? Jossain Youtuben valmistusohjevideoissa näkyy rökäleitä jotka irtoilee elektrodeista. Noita suodatin settejä myydään jossain noiden generaattorien ohessa. Mitä vettä käytät valmistuksessa?

  Joskus ostin 3ppm vettä luontaistuote kaupasta, mutta se oli hyvin kirkasta ja tehottoman oloista ainakin kielenalus annoksilla sisäisesti ja liian kallista juotavaksi isommista määrissä, mutta Iherbistä ostamani sumutin suuttimella varustettu tepsii paremmin esim kurkkuun ja on väriltäänkin kellertävää. Pitää ostaa tuo generaattori myös pian.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. No jos välttämättä haluaa kokeilla, saako ihonsa siniseksi, se kannattaa tosiaan tehdä omilla laitteilla. Voi tehdä niin väkeviä pitoisuuksia ja juoda niin suuria määriä kuin huvittaa. Älkää sitten suotta vaivautuko ihotautilääkärien vastaanotoille, värimuutos on pysyvä eikä siihen ole toimivaa hoitoa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. ”joilla ei mitä ilmeisemmin ole mitään koulusta ja käsitystä epidemiologian ja lääketieteen alueelta. Tai edes tieteenteosta.”

  Jälleen kerran epätoivoinen yritys hyökätä tutkimuksen tekijöitä vastaan.

  ”Jos he olisivat läpeensä rehellisiä ja avoimia, heidän olisi pitänyt paperissa ilmoittaa sidonnaisuutensa NVIC, Medical Veritas, ja ThinkTwice järjestöihin (kuten nykyisin on tapana).”

  Mitä horiset? Paperissa mainitaan ThinkTwice sekä NVIC:ltä saatu 2500 dollarin lahjoitus. Mitään julkista rahoitusta tai kaupalliselta taholta saatua rahoitusta ei ole.
  Relative trends in hospitalizations and mortality among infants by the number of vaccine doses and age, based on the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), 1990–2010
  Goldman GS, Miller NZ.
  Source: Computer Scientist, Pearblossom, CA 93553, USA.
  http://het.sagepub.com/content/31/10/1012.long

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. muistetaan nyt yks kova rokotejuttu, mikä on vain jäävuoren huippu.sikarokotteet.se on pienenpieni prosentti siitä, mitä on selvittämättä.
  miettikää mitä paskaa tollanen aiheutti niille perheille jotka sai narkolepsian.ja sitäkään ei missään-nimessä haluttu tunnustaa saatikaan ottaa jälleenkerran vastuuta tapahtuneesta.

  nyt kun rokotettais taas jollain muulla rokotteella kerralla suuria määriä ihmisiä ja pienellä aikavälillä.saatais taas sellanen piikki aikaan tilastoissa että huhhuh.se oiski hyvä keino kääntää ihmisten katseet asiaan.nyt kun rokotetaan vähän siellä, vähän täällä niin ei saada sellasta piikkiä aikaan mikä herättäis ihmiset.

  ja muut rokotteet ei varmaan tiettyjen ihmisten silmissä ole aiheuttanu yhtään mitään ongelmia.kukaan ei vaan koskaan edes yhdistä tapahtumia sen rokotuksen jälkeen.se rokotteen ottaminen unohdetaan ja ihmetellään vaan sitä uutta tautia mikä just puhkes.kuin se olisi ihan itestään tullut.

  ja noi rokotefirmat ite myöntää että siellä on käytetty ties mitä abortoitujen vauvojen(murhaa) soluja, jotka tiettyjen tyyppien mielestä on taas varmasti takuuvarmana puhtaita…nehän varmaan aina testataan todella syvällisesti, käyden läpi kaikki miljoonat dna kohdat…..

  miettikää, miten on mahdollista että me ollaan selvitty satojatuhansia vuosia päästen näin pitkälle.ja vasta viimeset satavuotta on ”tehokkaasti” rokotettu ”kaikki”.ja kuin ihmeen kaupalla nyt muka ollaan eletty pitempään ku koskaa jne potaskaa.ainoo mihin ollaan kuoltu aikasemmin helposti, ainoo nykylääketieteen muoto mitä me must voidaan kiittää on kirurgia.
  pysytään terveellisissä ruoissa ja erossa rokotteista ni pystytään vastustaa tulevat ongelmat terveinä.

  mul on tullu vaik minkälaisia syviä haavoja metsässä.vaik rokote o menettäny tehonsa 15vuotta sitte.mä en sitä väitä ettei jäykkäkouristusta vois saada.mutta paljon hyviä ravintoaineita käyttävillä on paremmat mahikset selvitä siitä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. ”ja kuin ihmeen kaupalla nyt muka ollaan eletty pitempään ku koskaa jne potaskaa.ainoo mihin ollaan kuoltu aikasemmin helposti, ainoo nykylääketieteen muoto mitä me must voidaan kiittää on kirurgia.”

   Kummasti vaan pysyi liikakansoitus aisoissa nykyaikaisen lääketieteen syntyyn asti .. ja hautausmailta ja vanhoista kirkonkirjoista löytyy kovasti paljon ’keskenkaiken’ kuolleita noilta ’vanhoilta hyviltä ajoilta’, kun ruoka oli luomua eikä lääketiede mainittavassa määrin rahvaan eloon puuttunut ..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Jos tet rokotusvastaiset viittisitte kattua loppuun. Lontoon murre pitäs tuntia, tosin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Helppo-heikki, kala-eemeli.hannu. Turha jatkaa. Vai pitäiskö sanoa kaaleppi-änkyrä, 123. Samaa trolli valheita mielikuvia levittämässä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Kerrohan, mikälaisia valheita ja mielikuvia olen ollut täällä levittämässä. Jos itse uskot kaikkeen
   netistä poimimaasi huuhaahan, ei se todista, että esim minä olisin levittänyt valheita.
   En nyt ehdi puuttua esim. hopeavesiuskoon, mutta palaan siihen tuonnempana vapun jälkeen.
   Kerropa lisäksi niitä totuuksia, joihin sinä uskot, koskien täällä käsiteltyjä asioita.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Niin, hirveää paskaa aiheuttaa lapsen narkolepsia perheeseen. Entäpä lapsen kuolema, kumpi on pahempi? Sikainfluenssarokote (tämä Suomen versio) on aiheuttanut paljon enemmän kuolemien vähenemisiä kuin narkolepsian määrän kasvua. Kyllä, tässä rokotteessa oli suuria ongelmia näillä tiedoilla. Mutta silti valitsen mielummin hieman kohonneen narkolepsian riskin kuin hieman enemmän kohonneen kuoleman riskin lapselleni.

  Tiedän että hörhöt dissaavat kaikki tutkimustulokset jotka eivät heidän rokotevastaisuuteensa sovi, mutta nuo tilastot ovat täysin yksiselitteisiä.

  Ja edelleen, myönnän että sikainfluenssarokotus oli ”huonoin” rokotus pitkiin aikoihin. Muut rokotukset ovat tilastollisesti keskimäärin paljon parempia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Balthazar, kerrotko vielä mihin perustuvat tilastot, joissa osoitetaan Pandemrixin ehkäisseen sairastumisia ja kuolemia? Jos henkilö a rokotettiin, eikä saanut tautia, voidaanko automaattisesti olettaa, että henkilö ei saanut tautia rokotteen ansiosta, varsinkin kun samaan aikaan henkilö b ei ottanut rokotetta, eikä myöskään sairastunut tautiin?

  Mitä ajattelet Puolan tilanteesta? Miksi rokottamattomassa kuoli vähemmän ihmisiä kuin rokotetussa Suomessa? Eli vielä kerran, mihin tilastoihin viittaat, kun sanot, että ilman rokotetta on kohonnut kuolemanriski?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Näin sitä käy, kun rokotesuoja laskee tarpeeksi alas. Ihmisiä kuolee, ihan länsimaissakin. Bite that. http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=20136355&c=mobile&rss=mob

  Ja tuoreempaa tutkimusta (ei sieltä vuosikymmenten takaa) autismin taustoista. Lapset tehdään nykyisin vanhempina kuin ennen ja geneettisten muutosten määrä sukusoluissa kasvaa. (p.s. Suomessa isäksi tullaan keskimäärin 31-vuotiaana) http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/iakkaille+isille+useammin+autistisia+lapsia/a126378

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Länsimaissahan niitä ihmisiä vasta kuoleekin kaikenmaailman tauteihin, vaikka lääketeollisuus ja rokotusbisnes kukoistaa. Aika ristiriitainen yhtälö, mutta ei mietitä sitä. Rokotukset ja lääkkeet ovat hyväksi koska virallinen totuus ja palstan juutalaistontut niin täällä jaksavat kellon ympäri väittää.

   Heitä on uskottava, koska muuten sinustakin tulee huono ihminen..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. ”Näin sitä käy, kun rokotesuoja laskee tarpeeksi alas. Ihmisiä kuolee, ihan länsimaissakin.”

  Valtamediasta olemme saaneet kuulla, kuinka Iso-Britanniassa valtava tuhkarokkoepidemia leviää kansalaisten keskuudessa. Paniikki on kova ja kansalaisia patistetaan rokotuksille. Maaliskuussa oli peräti 8 vahvistettua tapausta ja 302 väärää diagnoosia:
  http://childhealthsafety.wordpress.com/2013/05/03/2013-uk-fake-measles-epidemic/

  Toimittajat tietävät kertoa, että 10 – 18-vuotiaat ovat se ryhmä, johon tuhkarokko on iskenyt voimalla. Kun katsoo Iso-Britannian viranomaisten omia tilastoja, huomataan jotain merkillistä. Suurin piikki löytyykin
  1– 4-vuotiaista eli juuri niistä, joihin on pumpattu rokotteita oikein urakalla:
  http://www.wales.nhs.uk/sitesplus/888/page/66389

  Yksi ihminen on kuollut tuhkarokkoepidemian aikana. Astmaa sairastanut mies oli ollut hoidettavana sairaalassa 5 – 6 päivää. Lääkärit eivät olleet diagnosoineet hänellä tuhkarokkoa. Mies oli niin sairas, ettei pystynyt kävelemään kunnolla. Hänet lähetettiin kotiin ja annettiin mukaan parasetamolia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. ”Vera Scheibner on mikropalentologian tohtori.”

  Vain lääketeollisuuteen kytköksissä olevat saavat keskustella rokotteista? Mikä Viera Scheibnerin tutkimuksissa on sellaista, mikä ei pidä paikkaansa? Mikä tuossa Viera Scheibnerin vastauksessa BMJ:n artikkeliin on sellaista, mikä ei pidä paikkaansa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Rokotuksien puolustajille:

  Kaikkien rokotteiden ottaneidenhan pitäisi olla turvassa rokotteen antaman suojan takia. Lopettakaa siis valittelu ja antakaan niiden jotka eivät rokotteita ota – olla rauhassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. @123 Sinä se vaan jaksat jauhaa tuota samaa paskaa. Viimeksi taloussanomien toimittaja oli valjastettu puolustamaan rokotebisnestä. Antakaa hyvät ihmiset niiden, jotka eivät halua rokotustaolla ottamatta. Ja ottakaa te rokotususkovaiset kaikki maailman rokotukset kymmenkertaisina niin pysytte terveenä. Älkää jauhako pummilla matkustavista. Se on alhaista ja huonoa propagandapaskaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Osa rokottamisen vastustajista ei selvästikään ymmärrä hyötyvänsä siitä, että lähes kaikki muut on rokotettu. Jos rokottamattomien osuus väestöstä kasvaa, se johtaa tartuntatautiepidemioiden yleistymiseen ja siitä on seirauksia koko yhteiskunnalle, ei pelkästään rokotteista kieltäytyneille.”

     Edelleen – mitä haittaa siitä rokotteen ottamatta jättäneistä on niille, jotka on jo rokotettu ?

     Tuli millainen ”epidemia” tahansa niin hehän ovat turvassa ja suojassa silta tämän rokotteensa ansioista. Mitä siis vauhkoat ?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Miksi kirjoitat ”hyvällä todennäköisyydellä”, perusteluistasi paistaa läpi epävarmuus ? Väestöräjähdys ei ole muuten johtunut rokotteista, vaan pelkästään energian saatavuuden paranemisesta. Esim. öljy ottaminen käyttöön vaikutti paljon. Nälkä – piti väestönkasvun kurissa.

     Asia on selitetty seuraavassa dokumentissa;

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Laumaimmuniteetti toimii tietokoneissakin. Jos ei käy kuin tuttujen luona ja tuttujen kotimaisilla kotisvuilla niin ei tule viruksia niin herkästi vaikka olisi rokottamaton kuin että jos suurin tuttujen koneista ja kotisivuista sairastaisi.
  (Vitamiinit ei auta, eikä koneöljyt, eikä koneen puhdistus liinalla.)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Informaatioteoria avaa aivan uuden näkökulman rokotteisiin.

  DNA ja RNA informaatiota on viruksissa ja se informaatio auttaa niitä tunkeutumaan ihmissoluun. Informaatio on viruksen RNA/DNA:ssa, myös pintakerroksessa.
  Tarjoamalla soluille informaatiota etukäteen esittämällä niille viruksen pinta-epiteelejä ja rakenteita, solu saa uutta informaatio ja samalla täsmätorjuntainformaatiota ja auttaa elimistöä torjumaan viruksia jo ennakolta epidemian vyöryessä päälle.

  Vesi ja D-vitamiini ovat näihin verrattuna yksinkertaisia molekyylejä. Niissä ei ole spesifistä informaatiota viruksista tai viruksen torjunnasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että jättävätkö/jättäisivätkö rokotusvastaiset myös eläimensä rokottamatta? Ja mikä on kanta villieläinten rokottamiseen syöttirokottein?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Amazing YouTube movies posted at this website, I am going to subscribe for daily updates, as I dont want to fail to take this series. bdkfdbabaedbdedd

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. This website is mostly a walkby for all the info you wished about this and didnt know who to ask. Glimpse right here, and also youll undoubtedly uncover it. fbbedfggekeeeddc

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, its rare to see a great blog like this one nowadays fdddageaefgekcde

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat