Nainen paljastaa totuuden Yhdysvaltoihin saapuvista pakolaisista

Liberaalien vastustaessa kynsin hampain presidentti Trumpin maahantulokieltoa, Yhdistyneiden kansakuntien kokouksissa istunut nainen paljastaa järkyttävän totuuden niille, jotka ovat halukkaita kuuntelemaan. Naisen kertomat yksityiskohdat ilmiöstä, jota voi hyvällä omatunnolla nimittää muslimi-invaasioksi, ovat niin pöyristyttäviä, että se osoittaa, että hallituksemme ylimmän portaan tahallisen toiminnan vuoksi olemme jäämässä jalkoihin omassa maassamme. Ja jos presidenttimme ei lopeta kehitystä presidentin määräyksellä, tuntemamme Amerikka on mennyttä lopullisesti.

Videolla puhuvan naisen henkilöllisyys pidetään salaisena paljastamansa tiedon laadun vuoksi. Hän kertoo, kuinka terroristijoukkoja lennätetään Amerikkaan. Hän paljastaa, että Amerikan itsenäisyys on vaarassa, ja Barrack Hussein Obama vetelee naruista. Obama jatkaa laitonta toimintaansa häiritsemällä presidentti Trumpin asettaman kiellon toimeenpanoa oikeustaistelulla. Obama tuo salaa muslimijalkasotilaita Amerikkaan, tuhannet tuntemattomat tunkeutujat saapuvat Amerikkaan ”pakolais”ohjelman varjolla.

Osallistuttuaan useisiin Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisvalvonnasta vastaavan viraston kokouksiin, hän saattoi paljastaa järkyttävän totuuden Amerikan invaasiosta. Nainen paljastaa, että henkilöt lennätetään maahan yöllä kaikessa hiljaisuudessa, ja että heidät päästetään koneeseen ja maahan ilman että he kävisivät läpi minkäänlaista tarkistusprosessia. Monilla tulijoista on helposti tarttuvia menneiden aikojen sairauksia, jotka on hävitetty Yhdysvalloissa, kuten lepra, tuberkuloosi, isorokko, polio ja giardiaasi.

 

Lähde: Newstarget.com

6 kommenttia

 1. Kaikki ei ymmärrä englantia, joten jos video suomennettaisiin merkittäviltä osin, saataisiin kaljakuppiloihinkin keskustelunaiheita.

  Muuten kyllä tekisin itse, mutta on niin monta rautaa tulessa…

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 2. Yöaikaan Yhdysvaltoihin tuoduille pakolaisille annetaan saman tien ilman mitään tarkistuksia Yhdysvaltojen kansalaisuus, passi ja pysyvä raha-avustus toimeentuloksi. Jotain todella vakavaa on teikeillä..

  Plusääni(34)Miinusääni(1)
 3. Suomessa varmasti tehdään jo samaa,yöllähän noita ”pakolaisia”on tuotu kuntiin.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 4. Ei ole kauaa siitä, kun silminnäkijä kertoi MV-lehdessä, miten Lappeenrantaan lennätetään eritrealaisia illan / yön pimeydessä vuokralentokoneilla, mitkä eivät näy missään siviilien käytössä olevilla seurantasivustoilla. Poliisit sitten kantavat näitten matkalaukut lentokoneesta suoraan busseihin, jotka tiettävästi menevät jonnekin Imatran ym seuduille. Kuvasta päätellen matkatavaroita on runsaasti, ei olleet pieniä ne matkalaukut! Eikä minkäänlaista tarkastusta todennäköisten aseitten ja huumeitten varalta.

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 5. Saadaan PAKOTETTUA rokotuksia koko kansalle tuomalla sairaita kehitysmaalaisia Afrikasta SUORAAN Suomeen yöllisillä salaisilla lennoilla. Sama pätee USA:han. Suuri bisnes lääketeollisuudelle!

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 6. Myös Saksaan lennätetään koko ajan lentokonelasteittain ”pakolaisia” yöllä ”pimeillä” koneilla, joiden lentoja ei ole kirjattu millään tavalla, joka edes realisoisi ne tapahtuneeksi, puhumattakaan ketä ovat matkustajat. Tämä on Angela Merkelin kaksinaamaista politiikkaa samalla kun hän antaa kireitä ”lausuntoja” matu vyöryn ”pysäyttämiseksi” ja entisten hylkäävän maassaolo -päätöksen saaneiden palauttamiseksi takaisin lähtömaahansa.
  Rajat vuotavat Suomessakin yhä kuin seula. Siitä kertoo Ruotsin rajan pohjoisessa ylittävien ”pakolaisten” virta Suomeen koettamaan onneaan, joka toteutuu yhtä varmasti kuin aurinko nousee idästä-
  Angela Merkelin tekemä ”sopimus” Turkin kanssa on täysi fiasko, jossa Turkki kusetti Merkeliä mennen tullen ja kääri miljoonat taskuihinsa.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat