Näkökulma: INFORMAATIOVALLANKUMOUS

Vaihtoehtomedioiden pitäisi vahvistaa siipiään, että ne kykenisivät taistelemaan voitokkaammin valtamedioiden vääristelevää propagandaa vastaan. Valtamediat ovat globaalin valtaeliitin äänitorvina ja manipulaation instrumentteina länsimaissa. Magneettimedia julkaisee Benjamin Kivilohkareen ytimekkään kirjoituksen valheen perustalle luodusta yhteiskunnastamme sekä informaatiovallankumouksesta. Kutsumme suomalaisia sotatalkoisiin kansanpettureita ja heidän isäntiään vastaan. Osallistu informaatiovallankumoukseen! Magneettimediaan osoitettuja kirjoituksia otamme vastaan osoitteeseen: [email protected]

Magneettimedian toimitus
 

Informaatiovallankumous

Suomen kansa on vakavasti aivopesty. Se uskoo asioihin, jotka tuottavat varman tuhon koko Suomen kansalle. Se uskoo, että EU on hyvä ratkaisu Suomelle ja että valtamedia puhuu totta ja että korona on hengenvaarallinen sairaus ja että eduskunta edustaa kansan parasta. Asiat ovat päinvastoin: EU tuhoaa Suomen, valtamedia valehtelee systemaattisesti, korona on vain lievä kausiflunssa ja eduskunta ei lainkaan aja Suomen etuja, vaan on vahingollinen kansalle.  

Vaihtoehtomediat kuten magneettimedia edustavat Suomen kansaa parhaimmillaan. Niiden kannattajajoukko on toistaiseksi varsin pieni. Koska väkivaltaisen kumouksen mahdollisuus on poisluettu, niin vallankumouksen voi tehdä vain informaatiosodan avulla. Totuus on mahtava ase oikein käytettynä. Myös valhe on mahtava ase, ja tämän tietävät juutalaiset, jotka tänä päivänä hallitsevat planeettaa valheiden avulla. Esimerkiksi Saksan mahtava kansa on totaalisesti nujerrettu juutalaisten johtaman vapaamuurarijärjestön ja lahjonnan avulla. Maailmaa hallitsee miljardöörien pankkieliitti, jota viime kädessä hallitsevat Siionin Viisaat. Koko historiankirjoitus on väärennetty juutalaisten hyväksi. Jos kansat saisivat tietää, mitä kaikkea juutalaiset ovat saaneet aikaan maailmanhistoriassa, niin juutalaiseliitin valta sortuisi.

Pian Suomeenkin tulee laki, jossa rangaistaan holokaustin kiistäjiä. Holokausti on Uuden Maailman Järjestyksen uskonto. Suomessakin on yli 7000 vapaamuuraria, jotka ovat juutalaiseliitin käskyvallassa. Meidän tulee tehdä informaatiovallankumous. Aloittakaamme pahimmasta isänmaan petturista eli presidentti Niinistöstä. Niinistö valtiopäivien avajaisissa vuonna 2013: ”Uusi maailmanjärjestys on muokkautumassa. Sen lopputulosta on vaikea ennustaa, mutta varmaa on, että se on parasta kohdata osana suurempaa yhteisöä. Olkoon se meillekin Eurooppa.” Näin puhuu Suomen kansan vihollinen numero 1. Maailman talousfoorumin (WEF), johon kuuluvat mm. kansan viholliset Olli RehnJyrki KatainenAlexander StubbJuha SipiläSanna Marin, Annika Saarikko ynnä muita hirttämättömiä pettureita, tavoite on romahduttaa Suomen talous koronahuijauksella ja luoda mikrosiru-systeemi rokotusten avulla, millä pystyttäisiin ohjaamaan koko Suomen kansa orjaksi täydelliselle kansainväliselle diktatuurille.  

Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan sen voi lukea WEF:n kotisivulta. Suomen varsinainen itsenäisyystaistelu on alkanut. Sen ensimmäinen isku pitää olla RT-PCR-testin todellisen merkityksen paljastaminen, sillä se romahduttaa koko koronahuijauksen. 

ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA! 

Benjamin Kivilohkare 

Tiedostoja
http://koronarealistit.com/ 
https://vapaudenpuolesta.fi/ 
https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/ 
https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista) 
http://stopworldcontrol.com 
 
Herran Toisen Tulemisen Kirkko 
[email protected] 

18 kommenttia

 1. Rokotespesialisti DR. GEERT VANDEN BOSSCHE on äärimmäisen kriittinen kiirellistettyjä massarokotuksia vastaan. Hän väittää, että uudet rokotteet harjoituttavat virusta luontaista immuunijärjestelmää vastaan mahdollistaen entistä harmillisempien varianttien kehittymisen ja edelleen leviämisen.
  Perinteiset rokotteet perustuivat ihmisen luontaisen immuunijärjestelmän treenauttamiseen, jolloin se tuhoa viruksen tehokkaammin ja ehkäisee taudin edelleen leviämistä. Uusi rokote (mRNA) ei tätä tee, vaan se suojaa vain oireilta.
  https://www.bitchute.com/video/T81amHHeeTtL/
  Rokotespesialisti ja rokotteiden kehittelijä Dr. Geert Vanden Bossche sanoo, että mRNA-rokotteet blokkaavat haitallisella tavalla ihmisen luontaisen ja adaptiivisen immuunijärjestelmän kykyä hyökätä uusia virusmuunnoksia vastaan. Hän tuntuisi olevan klassisen lauumaimmuniteetti-käsityksen kannattaja, mikä on rokote-piireissä jo harvinaista. Erityisesti mRNA-rokote sotkee adaptiivista järjestelmää ja ohjelmoi immuunijärjestelmän tuottamaan vasta-aineita vain alkuperäistä SARS-COV-2-virus versiota ja sen tuottamia oireita vastaan. Tästä on kaksi seurausta: rokotetun ihmisen luontainen immuniteetti ja sen adaptiivisuus heikkenee tai jopa tuhoutuu, minkä vuoksi rokotettu ihminen toimii tehokkaana uusien virusmuunnosten levittäjänä ennen kuin sairastuu vakavasti. Näin myös rokottamattomat ihmiset joutuvat entistä suuremman kuorman kohteeksi.

  Myös sulkutilat tuottavat ongelmia, koska niiden johdosta nuorien tai keski-ikäisten terveiden ihmisten immuunijärjestelmä ei pääse treenautumaan. Epidemiat tai pandemiat nujerretaan vain terveiden ihmisten immuunijärjestelmän avulla. Tämä on myös alkuperäinen laumaimmuniteetin käsite, joka on koronassa pyritty täysin sivuuttamaan joko kaupallisten tai depopulaatio-intressien vuoksi.
  Korona-kampanjan ehdottomasti vastenmielisin piirre on se, kuinka se halveksuu ihmisten luontaista vastustuskykyä ja pyrkii korvaamaan sen täsmäohjelmoidulla vastustuskyvyllä.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. ”Näemme tässä kuinka valtavan tärkeä ja suuri merkitys on oikealla tiedolla sekä omaa että maamme toimintaa ohjaavana asiana.”
   What you don’t know will kill you! — Mitä et tiedä voi tappaa sinut … TV:n katsojat (ja valtamedian lukijat) suuremmassa vaarassa saada tappava osuma
   MASK DEPENDENT MORONS
   LEAD SOCIETY INTO SLAVERY
   Those who watch television more likely to get fatal shot
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229606

   A Coming Covid Catastrophe
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229611

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. ”Suomessakin on yli 7000 vapaamuuraria, jotka ovat juutalaiseliitin käskyvallassa. Meidän tulee tehdä informaatiovallankumous. Aloittakaamme pahimmasta isänmaan petturista eli presidentti Niinistöstä. Niinistö….”
    Mikähän mahtaa olla totuus Niinistön kuulumisesta v-muurareihin joiden puuhia valaistaan alla olevassa linkissä.Siitä ollut vihjauksia.
    https://areena.yle.fi/1-1772018

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
   2. Bill ja Melinda Gates myhäilivät jossakin haastattelussa siihen malliin, että: ”covid-19 pandemiaa ei otettu vielä aivan vakavasti, mutta seuraava aalto otetaan”. He tuntuvat tietävän, mitä on tulossa. mRNA-rokotteen tyrkyttäminen on ehkä ollut kiinteä osa suunnitelmaa, jossa melko miedosta viruksesta saadaan paniikkia lietsomalla veruke ihmisten luontaisen immuunivasteen alasajavalle massarokotusohjelmalle. Pahimmassa tapauksessa suunnitelma on juuri tämä. Ne, jotka selviävät hengissä, ovat koko loppuelämänsä riippuvaisia geeniteknisistä rokotteista. Kaikki uudet virusmuodot ovat heille hengenvaarallisia ja näin tartuntoja on pakko ennaltaehkäistä kaikenkattavalla valvontaverkolla. Lockdown-sääntely jää siis ikuisesti voimaan. Ihmiskunta robotisoidaan.

    Suunnitelmaan kuuluu myös se, että seuraavan superaallon syntymisestä tullaan syyttämään niitä, jotka eivät mRNA-rokotetta ole ottaneet. Heitä syytetään rokotevastaisiksi, vaikka mRNA-rokote ei edes ole oikea eikä testattu ja turvalliseksi havaittu rokote. Se on myös osa yläkuvatun dystopia-suunnitelman toteuttamista. ”Rokotevastaiset” tullaan eliminoimaan tavalla tai toisella. Ainoastaan virkamieskunnan vakava sairastuminen voi tätä jarruttaa. Hullu suunnitelma voi karata käsistä ja kääntyä myös toteuttajiaan vastaan. Kaikkein korkein sisäpiirieliitti ei aio antautua vaaralle ja on jo laatinut pakosuunnitelmat ja varannut itselleen bunkkereita harvaanasutuista osista maailmaa kuten Uudesta-Seelannista.

    Kaikki tämä oikean tiedon ja tervehenkisen varovaisuuden halveksuminen vahvistaa käsitystä siitä, että korona on kultti ja erityisesti kuolemankultti. Kuolemankultin yleistyminen lopetti aikoinaan atsteekkien korkeakulttuurin. Ihmiset alkoivat uhraamaan ja raatelemaan tosiaan. Lopulta heikentynyt valtakunta oli helposti piskuisen konkistadori-joukon lyötävissä. Kristinuskon laaja hylkääminen länsimaissa tai sen vääristely mm. Israelin palvonnalla on raivannut tilaa samankaltaiselle sivilisaation lopettavalle kuolemankultille. Kultin voima on mahtava. Länsimaalaisen korkeakulttuurin sivistämästä Suomesta on vuodessa tehty dystooppinen raakalaismaa.

    Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. Tänään: Verkkostudio LIVE – ”Sulkutila Hölmölässä” – 16.3.2021 alkaen klo 19!

  Uuden Verkkomedian ja MV-Lehden suorassa viikkolähetyksessä päivitetään viikon tapahtumia EU-Suomessa ja lähinnä jatkuvaa hölmöilyä. Miten miljardeja heitetään taivaan tuuliin ja ulkonaliikkumiskieltoa viritellään. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.
  https://mvlehti.net/2021/03/16/tanaan-verkkostudio-live-sulkutila-holmolassa-16-3-2021-alkaen-klo-19/

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 3. Valtamedian kaksi ”humanitaarista uutista” samalla etusivulla nostattaa suuttumusta ja raivoa

  Suomi tarjoaa ”koronavuonna” humanitaarista apua muille maille 115 miljoonaa euroa – Kasvua huimat 45%, uutisoi Iltalehti, ja jatkaa toisella uutisella: ”Korona vie kodittomia nuoria syvään ahdinkoon – sohva­paikkaa anellaan jopa seksiä vastaan”.
  https://mvlehti.net/2021/03/16/valtamedian-kaksi-erillista-humanitaarista-uutista-samalla-etusivulla-nostattaa-suuttumusta-ja-raivoa/
  Artikkelissa yksi kommentti:
  Suomen Kansan on aika HERÄTÄ todellisuuteen, johon MAANPETTURIPRESIDENTTI, YLIPÄÄLLIKKÖ, DIKTAATTORI Sauli Niinistö (KOK!/SN2!) on käsikassaranaan toimiva MAANPETTURIPÄÄMINISTERI Sanna Marin (SDP!) Suomen Kansan ALISTANUT, RYÖSTÄNYT JA RAISKANNUT – ja jatkaa noita toimia Suomen Puolustusvoimien PUNIKKIKENRAALIKUNNAN TOIMESTA, koska he ja heidän PERHEENSÄ ovat mm. YKSITYISTEN SOTE-YRITYSTEN ja KORONATESTAUKSEN MILJARDIEN RYÖSTÄJIÄ KANTASUOMALAISILTA VERONMAKSAJILTA!!!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Suomi on virallisesti Imbesilli , ei jokainen mutta enemmistö on. Varsinkin ennenkaikkea päättäjät ovat mitä suurempia imbesilleja, ja THL /FIMEA.

  Astrazenecan K-rokotteet aiheuttivat kuolemia Italiassa, jossa paikallinen syyttäjä määräsi samaisen K-rokote erän takavarikoiduksi. Niin juuri sen saman firman K-rokotteen joita toista kymmentä EU-maata on käskenyt keskeyttää antamisen.

  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-italy-astrazeneca/italy-prosecutors-seize-batch-of-astrazeneca-vaccine-after-death-of-man-idUSKBN2B71QQ

  Sitten Suomessa, Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen vastasi Iltasanomille kysymyksiin :

  1. Uskallanko ottaa AstraZenecan rokotteen?

  – Kyllä. Euroopan lääkeviraston eli EMA:n mukaan AstraZenecan rokotteen hyödyt ovat suuremmat kuin haitat. Suonitukosriskiä selvitetään. Toistaiseksi syy-yhteyttä ei ole vahvistettu, vastaa Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen.

  FIMEA / THL toimii tavalla jossa nauretaan ja vähätellään asialle, vaikka kyseessä on ihmisten henki. Nyt Suomessa imbesillit haaveilevat että noita Astrazenecan K-rokotteita saisi mahdollisesti enemmän Suomeen, kun kerran ei ole kelvannut muissa maissa.

  Mitä tulee Suomen informaatio jakeluun valtamedioissa niin ei juuri alemmas voi enää vajota . Päivän skuupit ja jutut ym ja TV ohjelmat ovat ällöttävää sontaa. Hyödylliset idiootit= eli ne huomiota jatkuvasti kaipaavat ”julkisuuden henkilöt” ovat täyttämässä joka päivä valta median uutisia , nämä ressukat ovat jättäneet aivonsa /ajattelunsa narikkaan , he ovat vain hyödyllisiä idiootteja joita valtamedia hyväksi käyttää . Päivät jutut tehdään mahdollisimman typeriksi ja näin tarkoituksella ohjaillaan kansan älyllis/spirituaalista hahmotuskykyä todellisuudesta.

  Toinen ryhmä ovat tuntemattomat matti meikäläiset joista valtamedia tekee juttunsa, nämä matti meikäläiset ovat poimittu aina etukäteen joukosta mielipiteidensä vuoksi, jotka tukevat valtamedioiden narratiivia. Näissä artikkeleissa ne sitten esim itkevät miten kauhea tauti korona on , tai miten on jokaisen Suomalaisen velvollisuus käydä ottamassa K-rokote jne…

  Lisäksi valtamedia kategorisesti valehtelee päin näköä asioista jatkuvasti. Kaiken kaikkiaan siis voi todeta että valtamedian hyöty kansalaisilla on nolla, ja itseasiassa menee jo miinus puolelle reippaasti. Kyse on vahingon tuottamis elinkeinosta, propagandasta, valheiden esittämisestä.

  Kun joka päivä valtamedia täyttää artikkelinsa tyhmillä jutuilla , joissa hyödylliset huomiota kaipaavat idiootit kertovat tyhmiä juttujaan 24/7/365 niin tietoisuuden tyhjiö täytetään imbesilli tasoisilla jutuilla jotka edesauttavat kansakunnan älyllistä rappioitumista. Kun tätä jatkuu vuosia, tai vuosikymmeniä niin ihmiset eivät enää tiedä muuta todellisuutta kuin mitä näissä valtamedian tyhmissä artikkeleissa hyödyllisten idioottien kertoma feikki elämä edustaa. Näin edesautetaan kansakunnan älyllistä rappiota. Siksi onkin ollut tärkeää esim lopettaa televison katseleminen, koska se on ase joka on suunnattu katsojiin, tarkoituksena saada katsoja älyllisesti vajoamaan alaspäin, tai saada esim katsoja tuntemaan pelkoa lisää.

  Suomessa on jo ajat sitten lopetettu myös tarjoituksella kunnollinen debatti , se on merkki sairaasta yhteiskunnasta, koska terveessä yhteiskunnassa pitäisi olla aina sijaa kaikkien asioiden julkiselle väittelylle. Nythän esim THL tai FIMEA katogorisesti kieltäytyvät käsittääkseni osallistumisesta mihinkään julkiseen kunnon debattiin näiden K-rokotteiden osalta. Näin he kieltäytyvät väittelystä jossa heille voisi esittää joukon kysymyksiä. Eivät halua olla tilanteessa jossa joku voisi esittää hankalia kysymyksiä, vaikka heidän palkkansa maksetaan verorahoista .

  Valtamedian tehtävä on luoda ja ylläpitää illuusiota. Nyt korona aikana on erittäin selvästi voinut havaita miten tämä illuusio on edesauttanut harhaisen psykoosin ( korona psykoosi ) luomista , eli he menevät todella pitkälle tässä heidän pelissään.

  Yhdyn artikkelin sanomaan, vaihtoehtomedioiden pitäisi vahvistaa siipiään ja pitäisi saada aikaan infromaatiovallankumous. Suomi kun on kyseessä, niin pelkään että asiassa käy niin että eri kuppikunnat poteroituvat sitkeästi omiin poteroihinsa, eikä yhteistä konsensusta pääse siten syntymään. Tällainen on käsittääkseni ollut yleistä Suomessa . Nyt toivoisi jonkinlaista joustoa , jos aikomus on pelastaa Suomi. Se jäänee haaveeksi jos ei ole halua leikkiä naapuri pitäjän ihmisten kanssa koska eivät edusta täsmälleen samaa näkemystä kaikesta . Ikäänkuin tarvitsisi olla jonkinlainen yksi kattojärjestö jonka alle mahtuisi monelaisia eri toimijoita joilla sama ykkös päämäärä. Riitely eri nyansseista voisi toki jatkua paremmalla ajalla, siis dialogi. Mutta tällä hetkellä on vaara siis ettei edes synny mitään yhteistä isompaa yhteispeliä .

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. KUPPIKUNNAT YHTYKÖÖT!
   Mikko on totisesti oikeassa siinä, että tarvittaisiin yhteinen kattojärjestö kaikista koronahuijauksen vastaisista järjestöistä taistelemaan yhteistä vihollista vastaan. Itse edustan pientä vähemmistöä, joka tietää Siionin Viisaiden olevan kaiken takana, kuten he ovat olleet kaikkien suurten maailmanpoliittisten mullistusten takana. Mutta se ei kelpaa kansan syville riville, jotka ovat vahvasti propagoitu holokaustivalheeseen. Tarvitsemme organisaation, joka keskittyy kahteen asiaan: koronahuijauksen lääketieteellis-sosiaaliseen puoleen ja juridiseen puoleen, eli todistetaan, että rokotteet, sulkutilat, turvavälit ja maskit aiheuttavat lääketieteellistä ja sosiaalista vahinkoa sekä että ne ovat laittomia eli rikollisia keinoja, jotka loukkaavat perustuslaillisia oikeuksiamme. Taistelukeinoina on esittää lääkärien todistukset, että kyseessä ei ole pandemia vaan kausiflunssa, joka ei edellytä rajoituksia ja että THL ja Suomen hallitus toimii rikollisesti ja on saatettava rikosoikeudelliseen vastuuseen pelkopandemian luomisesta ja taloudellisista vahingoista. Asiantuntijalausunnoista voitaisiin sitten laatia laaja tietopaketti. RT-PCR-testipakkauksia alettiin levittää miljoonia kappaleita ympärimaapalloa kaikkiin valtioihin jo vuonna 2017 ja näin ennakoitiin pandemiaa, joka on siis suunniteltu. RT-PCR-testi on helppo osoittaa tieteellisesti täysin pätemättömäksi ja virheellisiä tartuntalukuja antavaksi. Tällainen kattojärjestö voisi kerätä rahaa ja kustantaa joka kotiin menevän tietopaketin koronahuijauksesta. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   http://koronarealistit.com/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
   1. Joo samaa mieltä, ja onneksi nyt reilun vuoden ajalta on jo kertynyt aika runsaasti kaikenlaista virallistakin lausuntoa tästä huijauksesta eri maista, lisäksi on myös lakimiehiä Mailmalla jotka myös kirjoitatvat asiasta, ja onhan myös Suomalaisia asiantuntijoitakin jo kertoneet ettei numeroiden mukaan ole Suomessa pandemiaa.

    Esim eri maiden viralliset tahot ovat antaneet kirjallisesti lausuntoja ettei heillä ole mitään havaintoa tämän viruksen eristämisestä, tai ettei heillä edes ole sitä itsellään.

    Usemapi eri thjo on myös tarjonnut suurehkoja summia rahaa sille joka pystyy todistamaan tämän ihme viruksen olemassa olon.

    Mutta Suomessa , viralliset tahot ja päättäjät leikkivät yhä hiekkalaatikolla ja valehtevat kansalaisille joka päivä .

    Nyt kun on vain ajan kysymys milloin alkaa isompi pk yrityksien konkurssi aalto, olisi hyvä jos yritys sektori myös yhdistäisi voimansa ja laittaisi lakimiehet asialle, koska Marin ja kumppanit tekevät tarkoituksella nyt tätä touhua, käyttäen virusta tekosyynä.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
 5. Tämänkö takia Dresdenin järjetön inferno tapahtui? — Is this why Dresden was so maliciously destroyed Feb. 14, 1945?
  ”Anti-Jewish” Dresden Manifesto (1882) Conceded Defeat
  March 17, 2021
  The current COVID ruse to bring in (((Communism))) is the the outcome of realities identified in this manifesto.

  A Dresden conference shows how Jewish hegemony was a fait accompli 139 years ago and explains why the West’s racial cohesion and Christian heritage are under vicious satanist attack. Read this and ask yourself, ”Could Hitler have come to power without Masonic Jewish complicity?”
  https://www.henrymakow.com/2021/03/1882-Manifesto-Puts-NWO-in-Perspective.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=98872

  by Henry Makow Ph.D.

  The last significant effort to defend Christian national values was the ”First International Anti-Jewish Conference” held in Dresden in September 1882.
  The conference attracted 300 prominent businessmen, aristocrats, politicians, clergy, lawyers, physicians, farmers and intellectuals from Germany, Austria, Hungry and Russia. They produced a manifesto addressed to ”the Governments and Peoples of Christian Nations Threatened by Judaism” which shows how Jewish hegemony was a fait accompli 139 years ago, and explains why the West’s racial cohesion and Christian heritage are in serious disarray.

  The Manifesto begins by saying Europe has been invaded by a foreign race more dangerous and insidious than Arabs, Tartars or Turks in the past because of ”its means and objectives.”
  Jewish ”emancipation” following the French Revolution (”Equality, Fraternity, Liberty”) removed protections against ”a race whose first and foremost thoughts and energies are everywhere aimed at putting other nations in the moral and material shackles of slaves…”

  Tämänkö takia Dresden tuhottiin niin raakamaisesti 14. helmikuuta 1945?
  ”Juutalaisten vastainen” Dresdenin manifesti (1882) myönsi tappion
  17. maaliskuuta 2021
  Nykyinen COVID-valhe (((kommunismin))) tuonnissa on tulos tässä manifestissa tunnistetuista todellisuuksista.

  Dresdenin konferenssi osoittaa, kuinka juutalaisten hegemonia oli myönnetty tosiasia 139 vuotta sitten, ja selittää, miksi lännen rodullinen yhteenkuuluvuus ja kristillinen perintö ovat pahojen satanististen hyökkäysten kohteena. Lue tämä ja kysy itseltäsi: ”Olisiko Hitler voinut päästä valtaan ilman juutalaisten vapaamuurareiden osallisuutta?”
  (he kiistatta tukivat häntä, erityisesti hänen maansa juutalaisiin kohdistamaa vainoa jotta nämä muuttaisivat Palestiinaan, lisäksi Makowin linkin artikkelissa on useita linkkejä jotka tukevat tätä ajatusta)
  kirjoittanut Henry Makow Ph.D.

  Viimeinen merkittävä ponnistelu kristittyjen kansallisten arvojen puolustamiseksi oli ”ensimmäinen kansainvälinen juutalaisten vastainen konferenssi”, joka pidettiin Dresdenissä syyskuussa 1882.
  Konferenssi houkutteli 300 merkittävää liikemiestä, aristokraattia, poliitikkoa, papistoa, lakimiehiä, lääkäreitä, maanviljelijöitä ja älymystöä Saksasta, Itävallasta, Unkarista ja Venäjältä. He tuottivat ”juutalaisuuden uhkaamien kristittyjen kansakuntien hallituksille ja kansoille” osoitetun manifestin, joka osoittaa, kuinka juutalaisten hegemonia tuhosi 139 vuotta sitten kaupungin, ja selittää, miksi lännen rodullinen yhteenkuuluvuus ja kristillinen perintö ovat vakavassa epäjärjestyksessä.

  Manifesti alkaa sanomalla, että Eurooppaan on aiemmin hyökännyt ”sen keinojen ja tavoitteiden” vuoksi vaarallisempi ja salakavalampi vieras rotu kuin arabit, tataarit tai turkkilaiset.
  Ranskan vallankumouksen (”Tasa-arvo, veljeys, vapaus”) jälkeinen juutalaisten ”vapauttaminen” poisti suojan ”rotua vastaan, jonka ensisijaiset ajatukset ja energiat ovat kaikkialla tarkoitettu asettamaan muut kansat moraalisiin ja aineellisiin orjien kahleihin …”.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. ” ”Could Hitler have come to power without Masonic Jewish complicity?””
   Siis että olisiko Hitler noussut koskaan valtaan ilman juutalaisten v-muurareiden tukea? Niin, olisiko?

   Onhan jopa spekuloitu että hän olisi ollut vain heidän agentti jonka tehtävä oli tuhota Saksa. Ehkä kuitenkin kaukaa haettu ajatus vaikka H selvästi auttoi sionistien hanketta pakottaa Saksaan jo melko hyvin integroituneita juutalaisia muuttamaan Palestiinaan tehokkailla vainoillaan. Erikoista on ettei Britannia ja USA suostuneet ottamaan vastaan muuta kuin eliittiä mikä tehosti muuttoa.
   H:n armeijassa palveli myös yli 100 000 juutalaista mikä kertoo että he olivat hyvin sopeutuneet kansallissosialistiseen Saksaan.
   If anything, Hitler was quite pragmatic about Jews. Hence, they could become Honorary Aryans by special decree, and he kept Dr.Bloch, the attending physician of his dying mother in good memory. When he entered Linz in 1938, he inquired about Dr. Bloch: “And how is my good Dr. Bloch? If all Jews were like him, there wouldn’t be any anti-Semitism.”
   ’My Patient, Hitler’
   A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
   http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html
   Eduard Bloch
   Joutuu kysymään mikä olikaan H:n juutalaisvihan todellinen luonne? Tapahtuiko niin että hänestä tehtiin suuri murhamies vain sionistien oman agendan takia? Hehän uhraavat – kuten shakkipelissä on tapana – tarvittaessa omiaankin jos siitä on heille hyötyä kuten omansa hyvin tunteva Henry Makow tuo esiin.

   Toisaalta H:n kansallismielisyys oli niin vahva ettei häntä voi kuvitella kenenkään agentiksi. Mutta ei liene epäilystä etteikö hänen valtaan nousuaan olisi alkuun tuettu yllä mainituista syistä ja sitten kun päämäärä oli saavutettu alkoi maan systemaattinen tuhoaminen pankkimafian ja Liittoutuneiden (v-muurareiden) toimesta.
   Kansallissosialismi talouden mallina jossa valtio hallitsee rahaa ja taloutta oli myös vahva uhka pankkiirien ja muurarimafian vallalle joten Saksan tuhoaminen siitäkin syystä oli varmaan kaukaa suunniteltu ja organisoitu hanke.
   Ja kun maa oli tuhottu voittajat pystyivät sanelemaan sodasta kertovan historian joka on täynnä suuria valheita kuten se aina on voittajien kertomana.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. Missä oli se tuki? En ole edes varma siitä, auttoiko Stalin Hitleriä tavllaan estämällä riittävän yhteispelin sossujen kanssa. Pitäisi paneutua tähänkin juttuun.

    Mitään murhiahan ei tehty, joten siinäkin Makow on väärässä. Minusta Makow paljastuu itse agentiksi hyökkäämällä Hitlerin kimppuun

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. NATO:n hybridikeskus vahvistaa lännen agendan: Suomen hallituksen vastustaminen ”koordinoitua naisvihaa”

  Tulihan se sieltä, aivan kuten varoitimme: Vahvistus sekä Suomen valtamediasta että NATO:n hybridikeskukselta (CoE). Mikäli ilmaiset vastustavasi EU-Suomen hallitusministerien toimia, olet ”naisvihaaja” eli ulkoa (Venäjä) koordinoitu uhka. Tämä on lännen agenda.
  https://mvlehti.net/2021/03/18/naton-hybridikeskus-vahvistaa-agendan-suomen-hallituksen-vastustaminen-koordinoitua-naisvihaa/

  Kaikki nwo-mafian puuhien kritisointi on nykyisin vihapuhetta. Tyyli on tuttu sionisteilta. Hekin leimaavat kaiken puuhiensa kritisoinnin anti-sionismiksi ja jopa anti-semitismiksi. Pitää saada tehdä mitä haluaa eikä se kuulu muille.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. 1966: Öljy loppuu kymmenessä vuodessa
  1967: Nälkä valtaa maapallon v. 1975
  1968: Ylikansoitus uhkaa maapalloa
  1969: Koko ihmiskunta tuhoutuu ydinsodassa v. 1989 mennessä
  1970: Maapallon luonnonvarat on käytetty loppuun v. 2000 mennessä
  1970: Saastuminen johtaa siihen, että ulkona on käytettävä kaasunaamareita v. 1985
  1970: Typpi tekee maan viljelyskelvottomaksi
  1970: Saasteet tappavat meristä kaikki kalat
  1970: Jääkausi palaa vuonna 2000
  1972: Meillä on YK:n ilmastopaneelin mukaan 10 vuotta aikaa pelastaa maapallo uudelta jääkaudelta
  1971: Uusi jääkausi viimeistään v. 2030
  1972: Uusi jääkausi viimeistään v. 2070
  1972: Satelliittien mukaan uusi jääkausi tulee nopeasti
  1974: Yhdysvalloissa aloitetaan veden ja elintarvikkeiden säännöstely
  1974: Otsonikerroksen oheneminen uhkaa elämää
  1974: Tutkijat yksimielisiä, planeettamme jäätyy ja tulee pula elintarvikkeista
  1976: Öljyn ennustetaan loppuvan 90-luvulla
  1978: Alkanut pakkaskausi ei tule loppumaan
  1979: Päätös IPCC:n perustamisesta
  1980: Happosateet tuhoavat elämän merissä
  1980: Öljyn ennustetaan loppuvan v. 2000
  1988: IPCC:n perustaminen (seuraus: kylmä ilmasto muuttuu sietämättömän kuumaksi)
  1988: Ennennäkemätöntä kuivuutta ennustetaan 1990-luvulle
  1988: Sää lämpiää sietämättömäksi
  1988: Malediivit ”uppoavat” viimeistään v. 2018
  1989: Nouseva merenpinta uhkaa maailmaa
  1989: New York City, West Side Highway veden alla v. 2019
  1989: Meillä on YK:n mukaan 10 vuotta aikaa pelastaa maapallo
  1996: Öljy loppuu v. 2020
  2000: Lapset eivät tiedä mitä lumi on
  2000: Nälkä iskee kymmenessä vuodessa, ellemme lopeta kalan ja lihan syöntiä
  2002: Öljy loppuu v. 2010
  2004: Britannia on kuin Siperia vuonna 2024
  2005: Manhattan veden alla v. 2015
  2006: Megahirmumyrskyjä
  2008: Arktis jäistä vapaa v. 2018
  2008: Al Gore ennustaa, että Arktis on jäistä vapaa v. 2013
  2008: Prinssi Charles sanoo, että meillä on 96 kuukautta aikaa pelastaa maailma
  2009: Britannian pääministeri sanoo, että maailmalla on 50 päivää elinaikaa jäljellä.
  2009: Al Gore muuttaa ennustettaan ja ennustaa että Arktis on jäistä vapaa v. 2014
  2013: Arktis jäistä vapaa v. 2015
  2014: 500 päivän kuluttua maailma syöksyy ilmastotuhoon
  2018: Meillä on tutkijoiden mukaan 10 vuotta aikaa pelastaa maapallo
  2019: Erään ruotsalaisen pikkutytön ja ilmastoevankelistan mukaan meillä on 5 v. aikaa pelastaa maapallo
  2019: Grönlanti sulaa
  2020: Maailman keuhkot ovat tulessa
  2020: Ikirouta sulaa

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Maa ei pallo! Se on valhe! Erikoinen ettei mene jakeluun!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat