Natsit eivät fluoranneet juomavettä

”Vaihtoehtomediassa” esiintyy usein väite, että natsit ja/tai bolsevikit olisivat fluoranneet vettä joko valtakunnassaan tai sitten keskitysleireillä ja miehitysalueilla. Tavoitteena olisi ollut sterilointi ja muut vauriot tai ainakin ihmisten tekeminen alistuvaisiksi, passiivisiksi ja tyhmiksi.

Koska vakavat teokset eivät asiaa mainitse ikinä, voisi tästä jo päätellä, että kyse on hölynpölystä. Tässä on taas yksi esimerkki siitä, kuinka erinäiset ”kapinalliset” saavat yleisönsä uskomaan mitä hyvänsä, kun ovat kyseenalaistaneet yhteiskunnan auktoriteetit jollain mehevällä paljastuksella ja osoittaneet ihmisiä petkutetun. Tämäkin on usein vain ulkomaista tuontitavaraa ja huonosti ja puutteellisesti esitettyä eli valhe jo itsessään. Sitten alkaa oma valehtelu tai valehdellaan lisää vakuuttuneille kuulijoille. Salaliittosivuilla ja vaihtoehtokirjoissa liikkuu mitä mielikuvituksellisimpia tarinoita, joista osa alkaa elää omaa elämäänsä ja niihin uskotaan laajasti.

Eliitin luoman valeopposition kuuluisa nimi (suurhuijari) David Icke onkin kunnostautunut vahvasti tämän veden fluoraamishumpuukin esittäjänä. Taas syyllisyys kaatuu natsien (ja bolsevikkien niskaan), vaikka fluoraamisen aloitti todistetusti talmudistien johtama ”demokraattinen” Länsi. Syy fluoraamisen aloittamiselle oli pahantahtoinen – ihmisiä murhataan ja vaurioitetaan hampaiden suojelun verukkeella. Kuitenkin kaiken pahan symboli ja alkujuuri on muka taas Saksa.

Koko tarina fluorin lisäämisestä veteen natsi-Saksassa perustuu kemistitutkija Charles Perkinsin lähettämään kirjeeseen, jonka vastaanotti Lee Foundation for Nutrinional Research, Milwaukee, Wisconsin 2.10.1954. Emme tiedä, onko kirje aito. Kirjeen tiedot perustuvat tekstiin, jonka kemistin ystävän ystävä olisi saanut eräältä I. G. Farbenin mieheltä sodan jälkeen. Lisäksi tämän kirjeen sisällön vahvisti teorian kannattajien mukaan vanha katolinen sanomalehti.

Kirjeessä Perkins vastaa tutkimuskeskuksen pyytämään dokumentaatioon viitaten Perkinsin kirjaan The Truth about Water Fluoidation, jossa olisi sanottu, että veden fluoraamisen idea oli tuotu Englantiin Venäjältä kommunisti Keminoffin mukana. 1930-luvulla Hitler ja saksalaiset natsit olisivat visioineet maailman hallitsemisesta ja kontrolloimisesta (pan-germanismin aatteiden mukaisesti) ja tutkijoiden ehdotus veden fluoraamisesta oli muka armeijan hyväksymä. Kyse oli siis tietyn alueen juomaveden käsittelystä lisäämällä siihen kaikenlaisia aineita. Fluorilla olisi saatu aikaan väestön vähenemistä sen aiheuttaman naisten sterilisaation kautta. Lisäksi kirjeessä väitetään Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan sotajohdon ”vaihtaneen ideoita sotilasasioista ja tieteistä, suunnitelmia ja henkilökuntaa”. Suunnitelmat massojen kontrolloimisesta juomaveteen lisätyillä aineilla olisivat miellyttäneet bolsevikkeja, koska he olisivat nähneet siinä keinon bolsevisoida koko maailma.

Jos Charles Perkinsiä yleensä on ollut olemassa, hän on ollut melko surkea valehtelija. Aiheesta on kirjoittanut A. True Ott, joka siis ilmeisesti uskoo kaiken voittajien roskan Hitleristä ja natseista (eli selvä valeopposition huijari). Hitler ei koskaan suunnitellut ”maailman valloittamista” eivätkä natsit omaksuneet koskaan Madison Grantin ajatusta ”herrarodusta”, josta puhuivat ensimmäisen kerran eteläamerikkalaiset anglosaksit. William J. Grayson esitti käsitteen ”herrarotu” ensi kerran 1855 runossaan The Hireling and the Slave. Herrarodusta puhuivat lähinnä anglosaksit Englannissa, mutta liittoutuneiden propagandan mukaan termistä olivatkin vastuussa natsit. Anglosaksit olivat idiootteja ja jo tuolloin monet palvoivat ”valittua kansaa” ja nöyristelivät sen edustajille. Herrarotu liittyykin keskeisimmin talmudistien idoelogiaan ja uskontoon ja he puhuvat myös nykyisin siitä. Monet sionistit väittävät olevansa herrarotua, jopa täydellisesti erilainen ja parempi kansa kuin muut. Melkoisen rasistista puhua herrarodusta sekä väittää olevansa muita parempi ja vieläpä luotu hallitsemaan muita. En pane oikeastaan pahaksi sitä, että he ovat leimanneet vastaavat puheet erittäin paheksuttaviksi kaikkien muiden sanomina. Sulkisivat vain itsekin suuren suunsa. Anglosaksit on jo satoja vuosia sitten valjastettu talmudistien maailmanvalloituksen apureiksi. Melko ihmeellistä olisi tällaisten salaisuuksien vaihto ja yleensä niiden oleminen Wehrmachtin johdon tiedossa.

Ott kirjoitti, että ensimmäisen kerran natriumfluoridia olisivat juomaveteen lisänneet natsit ghettojen ja keskitysleirien asukkaiden kontrolloimiseksi. Mitään lähdettä hän ei esitä väitteelleen. Gestapon väitettiin tavoitelleen sterilisointia ja etenkin vankien muuttamista passiivisen alistuviksi ja hitaiksi, tottelevaisiksi sekä rauhallisiksi. Lähteeksi Ott esittää Joseph Borkinin teoksen The Crime and Punishment of I. G. Farben. Tästä kirjasta ei kuitenkaan löydy mitään mainintaa veden fluoraamisesta. Ott ei muista, että Gestapo ei vastannut keskitysleireistä eikä ollut sotilasvirasto. Fluoraamisesta ei mainita myöskään Nürnbergin oikeudenkäynnin missään asiakirjassa. Mistä myytti on peräisin? Charles E. Perkinsin oletetussa kirjeessä sanotaan, että Perkins itse voi vahvistaa (I. G. Farbenin kemian teollisuuden toimihenkilön ja nimettömän korkea-arvoisen natsin todistuksen ”koko esityksen”), koska olisi itse työskennellyt 20 vuotta kemian, biokemian, fysiologian ja patologian aloilla fluoriin liittyvissä tutkimuksissa. Perkins saattoi vakuuttaa, että kuka tahansa, joka joi keinotekoisesti fluorattua vettä vuoden tai kauemmin ei koskaan olisi henkisesti ja fyysisesti sama ihminen kuin ennen.

Ott on siis omaksunut myytin Perkinsin kirjeestä. Perkins tuntemattomalta mieheltä. Mitään ei pystytä siis todistamaan. Ott kirjoittaa myös: ”Toinen kirje on syytä mainita, sillä se auttaa vahvistamaan Perkinsin todistuksen. Sen on kirjoittanut pätevä ja rehellisen puolueeton tiedemies nimeltään tri E. H. Bronner. Hän oli Albert Einsteinin sisarenpoika ja sotavanki. Hän on kirjoittanut kirjeen, joka on julkaistu lehdessä Catholic Mirror tammikuussa 1952 Springfieldissä…” Hän siis ei saanut myrkytystä? Pitäisi siis uskoa Perkinsin ystävän ystävän tietoihin nimeämättömältä saksalaiselta sodan jälkeen sekä saksalaisvihaajan ja sionistin Einsteinin sukulaiseen, jolle ”tiedot” ovat myös päätyneet? Viimeksi mainittu vaikuttaa suoralta sylttytehtaalta, josta vastaavat saksalaisia mustaavat valhetarinat ovat aina peräisin (maailman juutalainen eliitti). Valeoppositio toistelee todellisen eliitin valheita.

Carlos Porter on sanonut seuraavasti: ”Jotkut näistä oikeistolaisista ’salaliitto’-tyypeistä sanovat mitä hyvänsä. Parasta on julkaista kirja, mutta silti tiedät ’todisteiden’ olevan ’lausuntoja’, jotka on esittänyt joku ’silminnäkijä’. Pitäisi olla olemassa tuhansia saksalaisia dokumentteja näistä asioista, kokonaisia mapillisia alkuperäisiä, mutta koskaan ei sellaisia ole tuotu esitettäväksi. Asiakirjoja pitäisi olla paljon enemmän. Kaikki tämä materiaali on kuitenkin aina epäsuorasti hankittua. Tapasin miehen, joka kertoi miehestä jne. Monta tonnia saksalaisia dokumentteja on saatu sotasaaliiksi. Missä ovat todisteet?”

Voisi lisätä, että jos saksalaiset ja neuvostoliittolaiset todella käyttivät fluoridia tähän tarkoitukseen, kyseessä olisi suuri erehdys. Niin puolalaiset kuin juutalaisetkin kapinoivat esimerkiksi Varsovassa, ja myös keskitysleireillä on esiintynyt mellakoita ja vastarintaa. Esimerkkeinä mainittakoon kommunistinen maanalainen vastarinta ja järjestäytyminen sekä eri maiden vastarintaliikkeiden vakoilutoiminta (puolalaiset radioivat raporttejaan suoraan Auschwitzista länsimaihin). Neuvostoliitossa baltit ja muut kansat liikehtivät ja hallituksen menetelmiä olivat aina massakarkotukset ja nälänhädät vastarinnan pesäkkeiden kukistamiseksi. Ja kuinka sitten Philip Müller mainitsi ylikansoituksen Auschwitz-Birkenaussa, mikä oli seurausta vankien synnytyksistä? Natsienhan piti sterilisoida vangit fluoridilla.

Näitä väitteitä natsien tekemästä juomaveden fluoraamisesta on liikkunut myös tunnetuissa suomalaisten ”vaihtoehtoihmisten” blogeissa niin artikkeleissa kuin etenkin kommenttiosastoilla. Meno on aika villiä: huijariblogistit valehtelevat lukijoilleen ja petetyt kommentoijat kertovat ”tiedoistaan” muille. Kaikki länsimaalaisten kärsimä yhteiskunnallinen paha on heidän mielestä periytynyt natseilta. Juuri tällaista valhetta eliitti haluaa ihmisille syöttää. Eliitti ei pelkää mitään muuta niin paljon kuin sitä, että ihmiset huomaavat natsien järjestelmän erinomaisuuden, heidän viattomuutensa ja syyttömyytensä sekä toisaalta sen, kuka maailmaa oikeasti johtaa ja kuka on vastannut lähes kaikista suurista rikoksista jo kauan.

Todettakoon vielä, että natsit nimenomaan kielsivät fluorin, koska tiesivät sen vaarallisuuden. Samoin he kielsivät asbestin todettuaan sen ja syövän yhteyden. Voittanut vapaamuurarien hirmuvalta ja tyrannia salasi asian kymmeniä vuosia. Se myös estää pätevien hoitojen käytön syöpää vastaan, kun taas Hitler panosti rajusti syövän parannuskeinojen etsimiseen. Murhaajalahkon tyrannia suosii E-koodeja ja prosessoituja eineksiä, natsit taas uskoivat yrtteihin ja luonnolliseen ruokaan. Ilmeisesti natsit tekivät oikein lähes joka asiassa. Nykyään meitä kuitenkin hallitsevat kamalat rikolliset.

Lähde: Veronica Clark: The Nazi Fluoridation Myth (kirjassa Warwolves of The Iron Cross: The Union Jackal, England’s bloody bath to empire and downfall (2012, sivut 131-135)

 

Revisionistit

 

Lue myös:

Miten Hitler päihitti työttömyyden ja elvytti Saksan talouden
Miten Hitler uhmasi pankkiireja
Aselait Saksassa 1928–1945

26 kommenttia

 1. Olen itsekin jostain lukenut, että Neuvostoliiton gulageilla olisi fluorattu juomavettä tarkoituksena tehdä vangit säyseiksi. Puheet Natsi-Saksan veden fluoraamisesta on peruttu ihan virallisellakin tasolla. Syy on varmaankin se, että tuo propaganda kopsahtaisi Yhdysvaltojen omaan nilkkaan, koska Yhdysvallat fluoraa juomavettä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Varmasti, sillä ei siellä tarvinnut fluorata ketään. Tyhmempikin tajusi mitä tapahtuu kun lopettaa pakkotyön. Gulagit olivat juutalaisten johtamia kidutusleirejä joiden tarkoitus oli tuhota Venäjän kristitty sielu. Siis todellisia tuhoamisleirejä joissa otettiin hyöty irti ennen lahtaamista.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. ”Ilmeisesti natsit tekivät oikein lähes joka asiassa.” Kyllä natsit osasivat terveydestään huolehtia ja miksi ei kun taakaa ajatus on että saadaan terve ja toimiva yhteiskunta. Nykyisillä päättäjillä on tarkiotus saada tuhottua terveys ja yhteiskunta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Uimaallas Ääsböön Tapiolassa vetää korkillisen fluoria kerran viikossa tietääkseni. Kyllä sitä nyt vaan fluorataan koska muuten kaikki paikallaan seisovat vedet sekä vesijohtovedet olisivat täynnä levää koko ajan. Ja jos se tappaa pienvesieliöitä, tappaa se ajan mukaan ihmisiäkin, fluori kun on aika helvetin tappavaa, vedä itse korkillinen ja katso oletko teholla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Mikä ihmeen natsien ihannointikampanja täällä on menossa?

  Fluori on alumiiniteollisuuden sivutuote jolle luonnollisesti piti löytää käyttökohde (kuten on aspartaamikin). Natsien kemiantehdas I.G. Farbenin kanssa teki alumiinikauppaa ALCOA (Aluminium Corp. of America) jonka omistaja oli Andrew Mellon. ALCOA & Mellon olivat taustavoimat ja keksijät fluorin lisäämiseksi juomaveteen. Mellon toimi USA:n terveysviranomaisena 1920-luvulla jolloin tämä kuningasidea sai alkunsa. Mellonin suvusta löytyy myös kytköksiä CIA:han ja LSD:n massatuotantoon ja -jakeluun. LSD:tä käytettiin MK-Ultra kokeissa joista mm. Mr. Mengele on meille kaikille tuttu. Fluoria oli käytetty jo 40 vuotta rotanmyrkkynä joten sen vaarallisuudesta oli ”jotain” tietoa.

  ”During the industrial explosion of the 1920s, the US Public Health Service (PHS) was under the jurisdiction of Treasury Secretary Andrew W. Mellon, a founder and major stockholder of the Aluminum Company of America (Alcoa). In 1931, a PHS dentist named H. Trendley Dean was dispatched to remote towns in the West where drinking-water wells contained high concentrations of natural fluoride. His mission: to determine how much fluoride people could tolerate without sustaining obvious damage to their teeth.

  Mellonin poika puolestaan on läheinen ystävä Englannin kuninkaallisten kanssa ja muiden öky-rockerfellereiden kanssa. Suvun vesa jatkaa isänsä tiellä.

  Kuten tutkimukset tänä päivänä osoittavat fluori alentaa älykkyysosamäärää radikaalisti ja väite että fluoria ei olisi käytetty keskitysleireillä kumottiin tässä artikkelissa kovin heppoisin perustein.

  Natsit ja siionistit ovat kyllä samassa sopassa yhdessä….ihme artikkeli Magneettimedialta….

  http://coat.ncf.ca/our_magazine/links/53/mellon.html

  http://www.fluoride-history.de/official.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 5. Niin siis väität IG FArbenin myyneen alumiinia tähän projektiin. Tämä ei ole peruste kytkeä sitä mihinkään. Tietenkin tämäkin on jokin alexjones-sivuston heitto. IG Farben taas ei ollut mikään natsifirma. Etenkään 20-luvulla. Sillä oli tytäryhtiö Jenkkilässä. Mengele ei ole minkäänlaisia Ultra-kokeita harjoittanut. Käytät lähteensäi juutalaispaskaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. ”Väitin” että I.G. Farben toimi yhteistyössä ALCOA:n kanssa ja siten toimitti Natsi-saksalle mm. alumiinia aseteollisuuteen. Fluori on vain sivutuote tästä prosessista eli ei mikään päätuote.

  Itsekö vakavissasi väität että kun USA:ssa ALCOA jo oli osallistunut 1920-luvulla fluorin käyttämiseen juomavedessä, eivät tätä keksintöään tuotevalikoimastaan tuonut eurooppaan?

  I.G. Farben toimitti Natsi-saksan asevoimille myös räjähteitä. Ja mitä lie muuta. Koko ylin johto kuitenkin kielsi tietävänsä pakkotyövoimasta ja heidät vapautettiin tai kärsivät jonkun muodollisen vuoden-parin rangaistuksen. Kuten kaikki muutkin. Joku hassu-nassu tuomittiin kuolemaan näytösluontoisessa oikeudenkäynnissä.

  En itsekään usko holokaustiin sellaisenaan kuin se meille on myyty todellakaan – mutta nyt alkaa jo menemään jutut täällä melko hämäriksi. Eli olette nyt sitä mieltä että mitään pakkotyövoimaakaan ei ole keskitysleireillä ollut joita Natsi-Saksan teollisuus olisi käyttänyt? Ovat olleen vain ihmiskunnan hyvinvoinnista huolestuneita? Lol.

  Mitään Mengeleä ei ole ollut olemassakaan? Operation Paperclip on satutarinaa? Isoisä Bushillakaan ei ollut mitään tekemistä Natsien rahoittamisessako?

  Kyllä tuo ALCOA & Mellen tarina on dokumentoitavissa usealtakin sivustolta. (En lukenut Infowarsista jos sillä nyt jotain helvatun väliä on).

  Kaikki ei kait ole ihan noin mustavalkoista kuin täällä hörhöillään…

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
  1. No no Lissu. Eipäs aleta vääristelemään. Tottahan oli työleirejä joissa oli pakko tehdä töitä. Leireillä pyrittiin taas pitämään työvoima terveenä ja työkykyisenä. Fluoria varmaankin alettiin levittämään myös Eurooppaan. Juutalainen media on fluoraamisen takana edelleenkin ja niin lienee ollut aiemminkin historiassa. Kansallissosialistit vastustivat juutalaisten petoksia aikoinaan ja niin tekevät nytkin. Fluoritabletteja syötetään edelleenkin lapsille ja valtamedia ihmettelee älykkyysosamäärän laskua. Vahingossakaan ei kukaan ota puheeksi rokotteiden vaikutusta ihmisen älykkyyteen fluorista puhumattakaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Sitäpaitsi ” natseja ” jahdataan edelleenkin. Saksalaisia siviilejä tapettiin miljoonia ihan kuin vaan rangaistukseksi muutamasta onnen vuodesta joita he saivat kokea vapauduttuaan juutalaisesta orjuudesta.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Niin – miksi tässä artikkelissa ohitettiin koko ALCOA:n historia? Mielestäni aika olennainen osa tätä syväluotaavaa analyysiä fluorin alkuperästä…..

  Kuka Natsi-Saksassa kieli fluorin? Miten tämä on dokumentoitu? Aika oleellinen osa jäi kertomatta…..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Sen minkä olen ymmärtänyt niin nuo erinäisten häijyjen kokeiden tekijät olivat Kaiser Wilhelm instituutin juutalais- tai kryptojuutalaistiedemiehiä(joihin myös Einstein kuului) jotka eivät liity Mengeleen. Korjatkaa jos olen väärässä.

  https://www.youtube.com/watch?v=cVOLruWD7Js

  Edes Hitlerillä ei ollut 100% kontrollia, silmiä ja korvia joka paikassa ja kaikessa mitä Saksassa tapahtui.

  Myös tässä käsitelty tuota fluoraus asiaa. Jopa valtavirtatutkija myöntää, että se ei pidä paikkaansa:

  http://justice4germans.com/2013/06/09/debunking-the-myth-of-water-fluoridation-by-hitler-and-those-evil-nazis/

  Niin ja ”pakkotyö” on jotain mitä näin karkeasti lonkalta arvioituna 99% maailman ihmisistä tekee. Vain täällä pohjoismiassa on tämmöinen ihmesysteemi jossa täysylläpidon saa tekemättäm muuta kuin papereiden täytön sosiaalitoimeen ja Kelalle. Mielestäni tosin ”pakkotyöstä” pitäisi maksaa parempaa valtion luomasta rahasta luotua palkkaa kuin mitä nämä nykytuet ovat. Tai on olemassa esim. vapaaehtoistyön tyyppistä, vanhusten seurapalvelua tms. puuhastelua tai muuta älyllistä työtä jota voi tehdä nykytuillakin muutaman tunnin viikossa. Ei se niin paha juttu olisi.

  Ja sota aikana itsensä ympäröivän yhteiskunnan vihollisiksi julistaneen väestönosan(juutalaisten; ”Judea declares war on Germany”) internointi ja käyttö väliaikaisena työvoimana oli ilmeisesti ihan kansainvälisten lakien mukaista.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Mitkä ihmeen Kaiser Wilhelm -kokeet? Taitavat olla samaa holohölöä kuin sadut Mengelestä ja kaasuautoista. Minulla ei ole tietoa minkäänlisista kyseenalaisista kokeista Kolmannessa Valtakunnassa. Vain jotain pientä: saatettiin tarjota kuolemantuomitulle mahdollisuutta selvitä vapaaksi, jos suostuu rokotekokeeseen tai johonkin testiin, jossa testattiin lentäjien sietokykyä. Kokeet eivät olleet itsemurhakokeita.

   Mihin vihjaat Hitlerin kontrollin ulkopuolisuudella?

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Okei, kiitos vastineesta ja lisätiedosta. En ole paras asiantuntija tässä, joten voi olla disinfoa, mutta tuo ko. instituutti oli juurikin noita perinnöllisten sairauksien tutkimista varten jne. (The Kaiser Wilhelm Institute for Anthropology, Human Heredity and Eugenics) Tuo kategoria helposti kattaa monenlaista. Tuo paikka oli joka tapauksessa olemassa ja oli perustettu jo paljon ennen koko NSDAP:n valtaan nousua. En tiedä mitä siellä on tarkkaan ottaen tehty tosin. Eivätkä kaikki psykokologiset ja muut geeni testit ja kallonmittaukset jne. mitään erityisen epäinhimillisiä ole välttämättä olleet. Ja siellä olleet tiedemiehet eivät ilmeisesti olleet etnisesti saksalaisia niinkään.

  Näissä kuvissa Bruno Beger mittaamassa tiibetiläisten kalloja:

  http://www.corpussomnium.org/wp-content/uploads/2012/10/craneometria4-950×632.jpg

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a0/Bundesarchiv_Bild_135-KB-15-083,_Tibetexpediton,_Anthropometrische_Untersuchungen.jpg

  Jos sitä tehtiin Tiibetissä niin miksi ei myös valtakunnan sisällä? Revisionismi alkaa mennä aika paksuksi jos tämmöisiä aletaan kiistämään. Pois voidaan karsia väitteet kaikkein älyttömimmistä jutuista kuten silmien leikkelyistä ja siniseksi värjäämisistä tms. huuhaasta. Mutta jotenkinhan ”saksalainan rotu” josta puhuttiin piti määritellä vaikka tiedän, että Hitler oli meriitti mies ja teki poikkeuksia noissa asioissa paljon eikä hän ollut rasisti alistavassa mielessä. Hänhän myös ilmeisti bännäsi Jörg Lanz von Liebenfelsin tuotannon joissa rotuteoriat menivät överipotenssiin. Ruotsissa Uppsalan yliopistossa mittailtiin kalloja vielä 70 luvulla. Joten ei ole NSDAP:n idea se. Rotujen separatismi ajatuksessa ei ole mitään järkeä jos eroja ei voi mitenkään määritellä-> mitata. Muutenhan voisimme oitis kaikki sulautua yhdeksi massaksi ja alistua juutalaiskommunismin maailmankansalaisiksi jossa kaikki on yhtä.

  Ja sillä kontrolli asialla, että yksi ihminen ei luonnollisesti voi olla tietoinen _kaikesta_ mitä maan sisällä tapahtuu, ihan kaikessa suhteessa. Jos joku vessassa istuessaan vaikka miettii ilkeitä niin se ei ole NSDAP:n päällystön vika..kuten jos vaikka yksittäiset siviilit (saksalaiset) ovat asioiden kärjistyessä syyllistyneet lynkkauksiin, väkivaltaan ulkolaisia/juutalaisia kohtaan se ei ole järjestelmän kontrollissa eikä varsinaisesti Hitlerin tai NSDAP:n vika. Mielestäni asioita ei pidä ajatella niin etteikö saksalaiset oli tehneet Mitään tuollaista, että kaikki saksalaiset olivat täydellisiä pyhimyksiä. Olihan esim se leirivartija Kochin tapaus jossa hänet tuomittiin kuolemaan. jne. Vastaavia varmasti löytyy alemmalta kansan tasolta useampiakin tapauksia vuosien varrelta. Esim. Suomessakin on useita pahoinpitelyitä vuosittain ihan omankin kansan sisällä; ”Mies puukotti pöytäseuralaista illan päätteksi. Ulkopaikkakuntalainen teho-osastolla” ..lööppejä ja muuta vataavaa:-) Itse en usko etteikö _yksikään_ saksalais siviili koko 12 vuoden aikana olisi syyllistynyt moiseen.

  Kuten myös sanoit niin kuolemanrangaistuksia oli ja todennäköisesti suurin osa määrällisesti kohdistui saksalaisiin itseensä.

  No, tämä on ehkä turhaa saivartelua jolla ei ole suurempien linjojen saati fluoraus tai holokaustihöpötyksen kanssa mitään tekemistä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Disinfon levittäjä siis. Kallon mittaus onkin ihan normaalia ja humaania. Pelkkää roduntutkimusta. Kaikki kauheudet nyt vain sattuvat olemaan pelkkää Nürnbergin valehtelua. Esim. eutanasia-pojekti on väännetty täysin vinoon ja kyse oli samoista jutuista, joita on joko säädetty tai vihreät haluavat säätää Euroopassa.

   Ei-juutalaiset valkoiset eurooppalaiset nyt vain sattuvat olemaan pyhimyksiä. Ainakin verrattuna juutalaisiin. Ei kai muuten juutalaisten olisi onnistunut pureutumaan heidän yhteiskuntiinsa ja ottamaan valta. Jos kaikki on valehdeltu, niin tämä täytyy vain kohdata. Ei saa uskoa valheita ilman faktaa ja todisteita vain siksi, että kaikki nyt ei voisi olla valhetta tms. Tällöin ison valheen taktiikka toimii.

   Asenteestasi päätellen olet maksettu ammattihuijari. Tehtävä: mustata Hitleriä ja saksalaisia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Repellä taas läikkyy yli:-) Vai mustamaalata. Hehe..tuo ”yksin kaikkia vastaan” asenne ei johda mihinkään. Ajoittainen hyökkäily pientäkin kritiikkiä kohtaan. Tarkoitus revisionismissa minun kohdalla on tasata tilejä, ei julistaa ketään pyhimyksiksi tai täysin syyttömiksi kaikessa suhteessa.

  Rodun tutkimustahan nuo testit kuten kallonmittaus siis ovat olleet, joka on nykystandardin mukaan epäeettistä jos se vedetään sosiaalidarvinistiselle tasolle, mutta historiallisessa kontekstissa ymmärrettävää.

  Et ole paljon maailmaa nähnyt jos pidät eurooppalaisia pyhimyksinä. Oletko koskaan asunut ulkomailla? Olen itse asunut saksankielisellä alueella(jätettäköön maa mainitsematta ja monessa muussakin maassa ja mantereella) ja ei siellä mitään pyhimyksiä tullut vastaan. Mutta sympatiani toki näissä asioissa on enemmän heidän puolellaan. Valheellista ja itsekästä käytöstä tulee vastaan kaikkialla maailmassa. Se on yleisinhimillinen ominaisuus. Saksalaiset osaavat olla herkästi loukkaantuvia ylpeitä pikkusieluja myös. Vaikutat siinä mielessä hyvin saksalaiselta. Itse en ole koskaan hyökännyt sinua vastaan parin viime vuoden aikana(viimeksi vääntöä oli kun Lauriota läksytin hänen sanankäytöstä pari vuotta sitten sen puukotustapauksen yhteydessä), mutta sinä jatkuvasti olet tämän palstan kunkkuna syyttelemässä ja nimittelemässä huijareiksi milloin ketäkin(jopa H.e.bollaankin). Loukkaannut ja vedät rajalinjoja pienimmästäkin asiasta. Miksi et koskaan käytä hymiötäkään? Etkä koskaan kiitä kanssakeskustelijaa tai kiitä kritiikistä joka voisi kasvattaa henkisesti. Etkä pyydä anteeksi mitään. Mitä jos vaatisin sinua pyytämään anteeksi noita ”maksettu ammattimainen huijari” syytöksiä jos voisin todistaa että en ole? Onko sinussa miestä siihen? No eipä sillä juuri väliä ole, minulla on muutakin elämää. Itse olen aina kiittänyt jos joku vaivautuu minun viestiin vastaamaan. Se antaisi empaattisemman ja sivistyneemmän kuvan. Vainoharhaista rivien hajoittamista todellakin. Omassa vastauksessanihan PUOLSIN NSDAP:ta ja Hitleriä JOKAISESSA siihen liittyvässä lauseessa ja viittasin että rodun tutkimus ei ole heidän ideansa. Oli sen tarkoitus mitä hyvänsä.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Koska tässä ja alla väen vängälläkin viitataan Laurioon, että provosoituisin, niin Hoax (suomeksi Hoax = Huijaus) on väärässä siinä, että puukottaessani harrastaisin kielenkäyttöä. Aina näet pihviä leikatessani suustani valuu niin paljon sylkeä, että kielenkäyttö on silloin mahdotonta. Puukottaessani EN harrasta kielenkäyttöä!

   Ei alkeellisintakaan Laurio-tuntemusta!

   Pihvikään ei ole hanskassa.

   Nyt internetyhteyden jälleen hankittuani aikaa on alkanut mennä liikaa täällä turhanpäiväiseen jaaritteluun. Olen alkanut taas harkita internetyhteydestä luopumista.

   Nämä valkoisen rodun edustajat, itse asiassa koko valkoinen rotu, on paljon barbaarisempaa, eläimellisempää, eunukkimaisempaa, kierompaa, maanpetoksellisempaa ja verenhimoisempaa kuin juutalaiset. Nämä valkoiset kyrvät, joiden miespuolisista kyrvistä olen käyttänyt myös nimitystä ”ensimmäisen luokan narttu” erotukseksi naaraspuolisista superkyrvistä, jotka ovat ”toisen luokan narttuja”, ovat päästäneet kaikki mahdolliset viholliset maahan ja antaneet KAIKEN vallan vihollisille, murhaavat lapsia miljoonittain aborteissa, muuttaneet maan viralliseksi homomaaksi, vetävät viinaa turvat täyteen kaikkialla maassa, riehuvat puukkojensa kanssa samalla kiroillen, haukkuvat kaikkea ja juoksevat aina karkuun, jos jossakin tarvittaisiin jonkinlaista vastuuta.

   Voisinhan minä toki jälleen ryhtyä harrastamaan kielenkäyttöä, vaikka se on kyllä turhaa. Tälle saatanalaumalle on täysin turha puhua mitään.

   Nämä kyrvät jopa ylistävät valkoista rotua, itseään! Todellinen perkeleen pesäkolo!

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. Mukava havaita, että Vesa-Ilkka on hieman siistiytynyt tässä parin vuoden aikana ja suhtaudun häneen lähinnä huumorilla nykyään kun on oppinut tuntemaan ko. nettipersoonaa. Ja se ”diktaattoriohjelma” oli lähinnä pahkasikamainen juttu jolle naureskelin:-) Selvää itseironiaa mukana. Kiiltävät lipat, kumisevat kellot ja jalkapuut..

    Voin jopa olla jossain asiassa samaa mieltä, mitä tulee ihmisten eksistentiaaliseen syyllisyyteen, eli syntisyyteen korkeimpaan pyhyyteen ja valoon nähden. Se koskee myös saksalaisia. Ja eurooppalaiset muutenkin ovat tätä nykyä kaikkein rappeutuneimpia ja epäitsetietoisimpia ihmisiä maailmassa. Joten pieni ryhdinpalautus voisi olla paikallaan.

    Syyllisyyden, katumuksen ja sovituksen tematiikat ovat tuttuja muinaisista sivilisaatioista lähtien jo ennen kuin kristinusko toi sille tuntemamme muodon, asun ja kulttuurisen ilmaisun Jeesuksen kautta. Siksi tarkoitukseni ei ole väheksyä niitä ja syyllisyyden tunteminen täydellisen pyhyyden edessä on tärkeää katumuksen ja parempaan pyrkimisen kannalta.

    Ihmisellä on kuitenkin mahdollisuus ja oikeus myös iloita ja nauttiakin elämästä armossa, eli pyhässä sallimuksessa. Eikä vain ahdistua kotona netin ääressä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. ”Tarkoitus revisionismissa minun kohdalla on tasata tilejä, ei julistaa ketään pyhimyksiksi tai täysin syyttömiksi kaikessa suhteessa.”

  Minun mielestäni revisionismissa on pääasia löytää totuus ja kertoa se sataprosenttisesti. Tuollaista paskaa suoltavat juuri huijarit Veronika Clark, ZionCrimeFactory ja muut, jotka ovat saaneet tehtävälseen vesittää revisionismin. Epämääräitä uskomuksiin ja sanomalehtilukijan järjenjuoksuun vetoavaa järkeilyä ilman faktoja ja meidän rehellisten leimaamista lukijoiden silmissä epäuskottavaksi.Selvästikin juutalissaatanoiden asialla sinäkin. Teidän tehtävänänne on estää totuuden ilmi tuleminen 100 %. Samoin mustata juutalaisten kannalta kiusallisia totuuden esiintuojia.

  Älähdys älähdyksen perään ja kuitenkin sama viesti sinulla.

  Mitä epäeettistä muka on rotujen tutkimisessa? Älä vastaa. Olet täällä viesteinesi palstaa mädättämässä ja viemässä tilaa ja huomiota muilta viesteiltä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Roduntutkimus voi olla ok, kunhan se ei liity sosiaalidarvinismiin(=ylivallan ajamiseen kuten juutalaisilla).
  Mitään faktaa ei ole kukaan esittänyt ettei ko. instituuttia ole ollut koskaan olemassa. Surullista että näitä kiihkoiliojoita jotka eivät kykene kauniiseen kielenkäyttöön on niin paljon. En ole ketään leimannut tai mustannut, teet sen ihan itse kun käytät alatyylistä sanastoa(”paskaa”, ”mädättää” jne.) ja pomottamalla täällä vainoharhaisesti. Sinä et tätä palstaa omista, ja hyvä niin. Magneettimedia on eettisesti korkeatasoinen kun se sallii keskustelun. Vaikka itse aika harvakseltaan osallistun muutenkin. On muutakin tekemistä. Valheidenkin levittäminen pitää olla sananvapauden nimissä sallittua jotta ne voidaan falsifioida, eli osoittaa vääräksi. Enkä viittaa nyt itseeni:-)

  Turha on revisionistien valittaa sananvapauden rajoituksista jos ollaan itse oitis heti rajoittamassa keskustelua kun tulee säröä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. Luin sontasi loppuun. Saksassa ei ollut oikeutettua yksittäisten ihmisten harjoittaa minkäänlaisia pogromeja. Sellaiseen puututtiin ankarasti, kuten siis Kochin rikoksiin, joista emme amerikkalaisen seulan ja paisuttelun vuoksi juuri mitään tiedä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Niin, aivan. Ei ollut oikeutettua. Mutta yksittäistapauksia satavarmasti on ollut kuten kaikkialla maailmassa jossa ihmiset päätyvät syystä tai toisesta fyysiseen konfrontaatioon. Ja jos jäi kiinni niin rangaistiin. Ei tässä pitäisi olla mitään ongelmaa revisionistien hyväksyä. Tämä on minusta niin päivänselvä asia että ei tarvita edes mitään oikeuden dokumentteja kaivella mistään. Sitä varten oli tuomioistuimet ratkomassa asioita. Jos Saksa olisi ollut täysin rikosvapaa utopia, niin mitään oikeusistuimia ei olisi edes tarvittu.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. Saksassa oli rikoksia vähän. Juutalaiset ovat sanoneet itse, että kansassa ei esiintynyt antisemitismiä. Kuinka monta juutalaisvastaista rikosta sinulla on näyttää? Voihan olla, että niitä ei ollut yhtään.

  Miksi panet sanoja suuhuni? Minusta kaltaisesi myrkynlevittäjät tulisi bannata. Nytkin on koko uusimpien kommenttien lista sinun paskakommenttejasi täynnä. Onhan niihin vastattava, koska ne ovat niin laskelmoidun pirullisia juutalaismyrkyn ujutuksia muiden vastaavien vastaavan strategian kommentoijine kanssa muilla foorumeilla lailla.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat