Näytelmä Capitolissa ja sen taustat

Valtavirtaisen uutisoinnin mukaan viime keskiviikkona Yhdysvaltain pääkaupunki Washington koki sen mitä myös Suomen maan- ja valtiopetturi poliitikot todellisena tapahtumana eniten pelkäävät Suomessa, nimittäin tuolloin protestoijat “valtasivat” Yhdysvalloissa  kongressin. Valtamedioiden mukaan kongressiin tunkeutujat olivat presidentti Donald Trumpin kannattajia, jotka kuitenkin olisi poistettu yöntunteina kongressitalosta. 

Kongressin keskeytynyttä istuntoa jatkettiin aamukolmenjälkeen toissa tämän viikon torstaina ja kello 11.00  kongressi vahvisti Joe Bidenin valinnan Yhdysvaltain presidentiksi. 

Tietyt kongressin  edustajat haluavat syrjäyttää Trumpin heti virastaan, jolloin hän olisi syrjäytettynä siihen saakka, kunnes hänen virkasuhteensa päättyisi sopimuksen mukaan 13 tammikuuta. Mutta esimerkiksi kongressiedustajat Seth MoultonMadeleine Dean ja Charlie Crist sekä Vermontin republikaanikuvernööri Phil Scott toteuttaisivat välittömästi 25. lisäyksen. Perustuslain 25. lisäys koskee tilannetta, jossa USA:n presidentti on tavalla tai toisella kykenemätön hoitamaan tehtäväänsä. Tällöin hänen korvaajakseen nousee maan varapresidentti. 

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence.

Kongressitalon “protestoijat” olivat ilmeisesti osittain palkattua väkeä 

Donald Trumpille uskottavasti järjestettiin ansa, joka laukesi keskiviikkona hänen pitämänsä puheen jälkeen. Trump haluttiin, ja halutaan jo ennen presidentin virkasopimuksen päättymistä syrjään tai kokonaan pois viraltaan. Kuitenkin heti tapahtuman jälkeen Trump esitti nöyristelevän ja anteeksipyytelevän puheensa, joka ilmeisesti rauhoittaa tilanteen ja hän saa pysytellä virassaan loppuun saakka.  

Protestoijien joukossa oli ammattimaisia näyttelijöitä ja taiteilijoita, kuten esimerkiksi Jake Angeli

Kuka tämän ansan viritti ja mihin sillä oikein tähdätään? Ennen kuin paneudumme tähän kysymykseen huomioikaamme, että: 

Washingtonissa senaatin valtapuoluetta valittiin 5. tammikuuta Georgian uusintavaaleissa. Vaalituloksen ei ollut odotettavissa valmistuvan vaali-iltana. Siinä tapauksessa, kun Georgian senaattipaikat on ratkaistu vasta toisella kierroksella, se on perinteisesti ollut eduksi republikaaneille. 

Tämän viikkona keskiviikkona noin  kello yhdeksältä Suomen aikaa äänistä oli laskettu noin 98 prosenttia. The New York Timesin tulosanalyytikan perusteella molemmat senaattoripaikat olivat varmistumassa demokraattiehdokkaille. 

Yhdysvaltalaismediat ovat jo julistaneet toisen senaattoripaikan valitun demokraateille, sillä Raphael Warnockin on kerrottu voittaneen republikaanien vastaehdokas Kelly Loefflerin

Koska Capitol “vallattiin” keskiviikkona, jolloin Georgian uusintavaalien tulokset senaatin valtapuolueista oli käytännössä jo selvillä, ei kyseisellä Capitoliin tunkeutumisella ollut vaikutusta Georgian uusintavaalien tulokseen, ja siten tunkeutumista ei ole suunniteltu vaikuttamaan Georgian uusintavaalien tulosten muuttamiseen. 

Juutalaismafia varmisti teatteriesityksellään vaalivilpin epäilyksien mitätöimisen, ja Joe Bidenin vahvemman aseman demokraattien presidenttinä.  

Teatterimaisella kongressitalon “valtauksella”  uskottavasti pyrittiin seuraavaan

 1. Tämän poliittisen näytelmän ansiosta saatiin yhdellä huitaisulla tapettua useita kärpäsiä. Täten Trump ja ilmeisesti republikaanit vaiennettiin hiljaiseksi, etteivät nämä enempää jaarittelisi kiusallisesta vaalivilpistä, jota ilmeisesti jossakin määrin oli tapahtunut. 
Republikaanit Ted Cruz (vasemmalla) ja Lindsey Graham (oik.). Kuva: Bill O’Leary-Pool/Getty Images

Tietty joukko republikaaneja aikoi senaattori Ted Cruzin johdolla kiistää vaalituloksen presidentti Donald Trumpin toiveiden mukaisesti. Mutta toisaalta pieni ryhmä republikaaneja on avoimesti vastustanut puoluetovereidensa pyrkimyksiä. Tässä tilanteessa teatterimainen kongressitalon valtaus oli kuin tilaustyö, jonka avulla Trumpin ja republikaanien itsetunto ja rohkeus torpedoitiin. 

 1. Välittömästi kongressin vahvistuminen vielä enemmän juutalaismafian ja Israelin myönteiseksi on sillä välillisiä ja välittömiä seurauksia –mafian ja juutalaisvaltion globaalin vallan voimistumiselle sekä niihin tähtäävien intressien realisoitumiselle. 

Kohtaan kaksi sisältyy globaali politiikka. Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat on ollut taloudellisesti ja sotilaallisesti tietyn kaltainen maailman imperiumi, jonka johtama taloudellinen kehitys on yhdistänyt Euroopan, Japanin sekä myös Aasian pienemmät valtiot osaksi läntistä talousjärjestelmää. Kuitenkin Donald Trumpin valtakaudella, ja jo aikaisemminkin, Yhdysvaltojen imperiumin vallansiirtymä on alkanut luisua Itä-Aasiaan ennen muuta Kiinalle, ja myös Venäjän harjoittaman moninapaisen talouden ja politiikan piiriin, jota kehitystä voidaan lyhyesti kuvata Shanghain yhteistyöjärjestön SCO:n vahvistumisena lännen kilpailijana. Tämä tietysti huolettaa juutalaismafiaa, ja siihen liittyvää Israelin johtajistoa, mitkä vaikuttavat voimakkaasti Yhdysvaltojen ja EU:n talouteen. Tämä huolettaa mainittua mafiaa siksi, että sillä ei ole niin suurta vaikutusta ja valtaa Itä-Aasiassa kuin länsivaltojen keskuudessa. Yhdysvallat ovat totaalisesti  juutalaismafian hallinnassa. 

Juutalaismafialla on vaikutusta Yhdysvaltojen lisäksi Euroopan unionissa ja myös Venäjällä. Kun Israel ja juutalaisjärjestöt saavat vieläkin vahvemman aseman Washingtonin politiikassa, voidaan USA ja Eurooppa kytkeä yhteisten tavoitteiden taakse uuden maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi. 

Näitä tavoitteitahan juuri palvelevat esimerkiksi globaali koronahysterian lietsominen rokotuksineen, globaalin talous- ja poliittisen valtaliiton agenda, jossa Maailman talousfoorumi (WEF) on suunnitellut muuttavansa maailmantalouden täysin erilaiseksi “koronapandemian” jälkeen ja  EU-johtajien sopimus 21.7.2020 Euroopan elpymissuunnitelmasta

Ei ole demokratiaa, vaan sen irvikuva 

Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin maiden johtavat poliitikot ovat kauhistelleet “hyökkäystä” Capitoliin surkuttelemalla demokratian keskuksen häpäisemistä. Tällainen surkuttelu on hirvittävän moukkamaista ja samalla hyvin farisealaista saivartelua. Nimittäin Yhdysvaltojen kongressi on jo likipitäen satavuotta ollut juutalaismafian iljettävä temmellyskenttä, minkä ratkaisut ovat palvelleet kansainvälisen juutalaiseliitin maailmanvaltaan tähtääviä pyrkimyksiä. Toisen maailmansodan jälkeen kongressin tavoitteina on lisäksi ollut hyödyntää päätöksillään Israelin valtiota. Washington ei ole ollut demokratian kehto, vaan sen irvikuva. 

Benjamin Freedman, joka oli kuulunut korkeimpien juutalaistoimijoiden ja yhteiskunnallisesti vaikutusvaltaisissa juutalaisjärjestöjen sisäpiireihin (myöhemmin niistä pois loikanneena), tiesi mistä puhui. Kongressilla ei ollut vuosikymmeniin mitään itsenäistä valtaa Yhdysvaltojen etujen mukaisiin päätöksiin. Freedman kirjoittaa: 

New York Times julkaisi 8.8.1975 sivulla 2. artikkelin, jonka otsikko oli The Israel Lobby in Washington Is Small and Effective. Artikkelissa kuvattiin, sitä kuinka alle viiden prosentin vähemmistö, joka koostuu juutalaista syntyperää olevista, kontrolloi kongressia. He käyttivät painostusta kongressin jäseniä kohtaan, joihin he pitävät jatkuvasti yhteyttä. He vaikuttavat heihin, jotta he äänestäisivät suotuisasti sellaisen lainsäädännön puolesta ”jolla on merkitystä Israelin eduille” kuten New York Times -lehden artikkelissa myönnettiin. 

Lopuksi 

Monet Trump-fanaatikot, kuten QAnon-ryhmät ja Suomessa juutalaiseliitin manipuloimat perussuomalaiset sekä näitä kannattavat tietyt “vaihtoehtomediat” ovat kuvitelleet lapsellisesti (tuskin kuvittelevat enää) Trumpissa personoituneen Yhdysvaltojen vapaussankarin ja negatiivisen globalisaation vastaisen voiman. Kuitenkin sionistipresidentti Trump ei ole ollut kansalaistensa, eikä Yhdysvaltojen pelastaja, vaan juutalaistaustaisten negatiivisten globalistien asialla. Juutalaismafia käytti Trumpia armottomasti hyväkseen. Tällainen henkilö ei pystynyt vastustamaan eliittiä, saatikka vapauttamaan maailmaa negatiivisesta globalisaatiosta. 

Vaikka Trump oli kansainväliselle juutalaisyhteisölle, ja etenkin Israelille erittäin merkittävä palvelija, on juutalaiseliitti päätynyt siihen, että Biden on heille vieläkin merkittävämpi lakeija, kuin ailahteleva Trump. Seuraavan neljän vuoden aikana Bidenille on ilmeisesti varattu hyvin tärkeä rooli Lähi-idässä, ja maailman politiikassa yleensä, muutoin häntä ei olisi valittu Yhdysvaltojen presidentiksi. 

Joe Bidenin tulevalla presidentti kaudella Yhdysvallat aiotaan saattaa jälleen entiseen maailman imperiumin asemaansa ja sen voimaan, jonka tarkoituksena on juutalaismafian ja siihen liittyvän Israelin täydellinen maailmanvalta. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Capitol riot: Trump officials quit after mob storms Congress building – BBC News  

Presidentti Niinistö: Tunkeutuminen Yhdysvaltain kongressi­taloon ”uskomaton demokratian painajainen” – Ulkomaat | HS.fi 

Microsoft New (2021). Demokrater kräver att Trump avsätts i förtid (msn.com). Saatavina: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/demokrater-kr%c3%a4ver-att-trump-avs%c3%a4tts-i-f%c3%b6rtid/ar-BB1cyuaj?ocid=msedgntp  

The New York Times (1/2021). Election Needle: Live Georgia Results and Forecast – The New York Times (nytimes.com) 

Axios. (4.1.2021). More Republicans denounce GOP plans to challenge election results . Saatavina: 

https://www.axios.com/election-results-senate-republicans-colleagues-54fd9cd8-3a47-442b-8780-100e1376054b.html

Islam Radio: Benjamin Freedman – Juutalaisten ylivallan kannattajista pois loikannut – Radio Islam (islam-radio.net) 

The Pro-Israeli Lobby in the US and the Inman Affair. Israel Shahak’s Open Secrets – Israeli Nuclear And Foreign Policies – Radio Islam (islam-radio.net). Saatavina: The Pro-Israeli Lobby in the US and the Inman Affair. Israel Shahak’s Open Secrets – Israeli Nuclear And Foreign Policies – Radio Islam (islam-radio.net) 

The Great reset. Saatavina: https://www.weforum.org/great-reset/   

Foreign Policy and American Leadership Plan | Joe Biden 

15 kommenttia

 1. TRUMP JA USA
  Donald Trumpista on aivan aiheetta tehty kansallissankari ja USA:n pelastaja. Trump ei ole mitään muuta kuin säälittävä juutalaisten juoksupoika, joka on tehnyt mittavan työn juutalaisten hyväksi ja samalla aiheuttanut vahinkoa Lähi-Idän kansoille, ja kaikki tämä Israelin puolesta. Trump on kuitenkin sisäpolitiikassa tehnyt joitain USA:lle edullisia ratkaisuja, joista häntä kiitetään, mutta hänen ulkopoliittiset tekonsa ovat epäisänmaallisia. Koska Trump on poliitikkona arvaamaton, katsoivat juutalaiset itselleen paremmaksi vaihtoehdoksi Bidenin ja syrjäyttivät Trumpin huolimatta hänen juutalaismyönteisyydestään. Monissa vaihtoehtomedioissa on Trumpista tehty maailman pelastaja ja vastus globalisteille, mutta sitä hän ei ole. Esim. muuten hyvä koronahuijauksen vastainen sivu stopworldcontrol.com pitää väärin Trumpia pelastajana. Juutalaisten valta on USA:ssa niin suurta, ettei kukaan isänmaallinen henkilö pääse presidentiksi. John Kennedy oli viimeinen itsenäinen presidentti USA:n historiassa, mutta hänethän juutalaiset murhasivat, koska hän yritti estää Isrelia rakentamasta ydinasetta. Trumpin yksi katalimmista teoista oli murhauttaa Iranin kansallissankari Qassem Suleimani. Toivottavasti Iran onnistuu vielä kostamaan tämän Trumpille. Trumpin ja USA:n juutalaismyönteisestä politiikasta: http://islam-radio.net/
  Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
  1. Älä muuta sano, olen tässä asiassa täysin samaa mieltä kanssasi. On säälittävää nähdä monien vaihtoehtomedioiden ja somessa esiintyvien ”kansanliikeiden” ylistävän Trumpia Yhdysvaltojen pelastajana ja negatiivisen globalisaation vastustajana. Tämä asiahan on niin selvä, että sen pitäisi tajuta jo ilman Taivaallisen Opin valaisemaa ymmärrystä.

   Plusääni(15)Miinusääni(2)
 2. Hyvää materiaalia teillä Magneettimediassa. Todella hyviä ja asiantuntevia artikkeleita!

  Tähän vaan lisään sen…että Donald J Trump on käytännössä suurin rokoteteollisuuden juoksupoika koko Yhdysvaltojen historiassa!

  Onko tämä sattumaa…varsinkin ottaen huomioon näiden rokotteiden hyvin useat ja ikävät sivuvaikutukset….

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-110.png

  No suoraan sanoen se ei ole!

  Lyhyesti sanoen…Donald Trump on bisse…

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-77.png

  Ja siitä on olemassa kovan luokan krisitysaineistoa….

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-58.png

  Jonka taustalla on suurin homoseksuaali kiristäjä jutsku koko USA:n historiassa

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-85.png

  Eli hiton Roy Cohn!!!

  Eli toisin sanoen…Trump on kompromissoitu…mikä hyvin pitkälle selittää sen hyvin HOMOHTAVAN käytöksen ja myös hallinnon nimitykset!

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-36.png

  PISTE!!!

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 3. Capitol Hillin valtaus oli nk. ”event”, joita narratiivia ja poliittisia virtauksia hallitsevat tahot tarkkailevat, luovat tai ohjailevat pyrkien käyttämään niitä hyväksi. ”Never let a good crisis go to waste” on poliittisten ja taloudellisten manipulaattoreiden lempilause. Tarkoituksena on joko luoda kriisejä tai käyttää niitä hyväksi poliittisen ja/tai taloudellisen vallan keskittämiseksi omaan leiriin. Valtahierarkian huipulla taloudellinen ja poliittinen valta ovat yhtä. Globalismia viedään eteenpäin origarkkimiljardöörien voimalla ja nämä suhtautuvat poliittisiin päämääriinsä suurella antaumuksella. Superrikkaat ja kansainvälinen pankkikartelli ovat mieltyneet kommunismiin, joka sulautetaan korporaatiofasismiin ja tästä syntyy globalistinen kommunismi, jossa kansalaisilla ei ole mitään oikeuksia tai itsenäisiä vapauksia. Kaikki on kontrolloitua ja alistettua globalistisen jättivaltion ”viisivuotissuunnitelmille”. Tuloksena on eräänlainen super-Neuvostoliitto tai sellaisten yhtymä. EU on eräs osa tätä kuten myös Pohjois-Amerikan unioni, jonka luomiseksi USA:ta nyt heikennetään. NWO-suunnitelma sisältää kymmenen eri talousaluetta, joita yksi maailmanhallitus koordinoi. Jerusalem voi olla hyvinkin tuon maailmanhallituksen sijaintipaikka ja siinä vaiheessa NWO sisältää myös uskonnollisen elementin. Kommunistien suosima ateismi tai sekularismi hylätään sitten, kun se on tehnyt työnsä kansakuntien moraalin tuhoamiseksi ja vastarinnan kukistamiseksi.

  Sekulaari globalismin vastarinta painottaa usein rotukysymystä ja pyrkii sinänsä aivan oikein omien etnovaltioiden luomiseen valkoiselle rodulle. Näitä valtioita tarvitaan valkoisen rodun joukkotuhonnan pysäyttämiseksi. Päämäärä on oikea, mutta ateismi tai pakanuus ei tarjoa tälle liikkeelle riittävästi laajoja joukkoja kokoavaa henkistä voimaa ja tahtoa. Rotukiihkoiluakin esiintyy, mikä on varmin tapa hajottaa laajat vastarintajoukot.

  Kristityt ovat esiintyneet vahvasti NWO-suunnitelmaa vastaan, mutta heidän typerä Israelin palvontansa pilaa kaiken ja tuhoaa heidän uskottavuutensa. Kristittyihin tai spiritualisteihin tukeutuva Q Anon liike on samoin tuhonnut uskottavuutensa sortumalla Trumpin persoonan sekä olemattomien ”valkohattujen” ja muiden saunatonttujen palvontaan.

  Globalismin vastustajat ovat nyt erittäin turhautuneita, kun jälleen kerran globalistinen koneisto osoittautui heitä juonikkaammaksi ja röyhkeämmäksi. Valtamedian ja valtavirran poliitikkojen valehtelu ja yksipuolisuus ovat kuvottavaa juuri nyt, kun ne kokoavat lynkkausjoukkojaan patriootteja vastaan USA:ssa ja kohta kai meilläkin. Siksi on tärkeää, etteivät globalismin vastustajat eivät liikaa sortuisi toistensa syyllistämiseen. Annetaan ihmisille heidän virheensä anteeksi paitsi, jos kyseessä on ilmiselvä tietoinen hajotustyö tai patologinen tyhmyys, jossa virheistä ei koskaan opita. Olisi pyrittävä yhteiseen rintamaan, jossa ateistit, sekularistit, pakanat, kristityt, spiritualistit ynnä muut maailmankatsomukset voisivat koota joukkonsa yhteiseen rintamaan globalismia vastaan. Omia osajoukkoja voi koota tietyn oikeaoppisuuden taakse, mutta osajoukkojen yhteistyötä ei pitäisi hajoittaa vaatimalla toisilta ryhmiltä oman ryhmän tunnustamaa oikeaoppisuutta.

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
 4. Artikkelin ’LOPUKSI’ osan ja yllä olevan BK:n kommentin analyysi osuvat aika lailla kohdalleen USAn vallanvaihdon suhteen.
  OikeaMedia piti vielä eilen Trumpin viestiä Amerikan kansalle ”upeana ja rohkaisevana puheena Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trumpilta koko maailmalle kaiken pettymyksen ja vaikeuksien keskellä.”
  (— Kun sen voi kiteyttää korporaatiokapitalismin ja nwo-eliitin ja globalistien etujen eli entisen mallin turvaamiseen jos T vielä voi jatkaa virassa … niin voi kysyä onko sellainen puhe upea?)

  OM:n kommentissa todetaan: ”Trump on kiistatta Yhdysvaltojen historian merkittävin ja eniten hyviä tuloksia lyhyessä ajassa aikaan saanut presidentti.”
  (— Voi kysyä voiko Israelin militarismin tukeminen oikeuttaa hänelle noin suuren kunnian? Ja kuten linkin artikkeli kertoo muutakin löytyy mikä ei tue sitä:
  https://www.darkmoon.me/2020/final-verdict-on-trump-a-monster-of-average-depravity/
  Vaikea tarkkaan tietää mitä Trumpin päässä liikkuu mutta aika selvästi hän on toiminut sionistien sotaisia Suur-Israel hankkeita tukien ja sionistit ovat globalisteja. Miksi hän niitä tukee ellei itsekin ole globalisti? Näin hän on saanut maansa kristityt hyväksymään nämä hankkeet ’kristillisinä’ ja oikeutettuina vaikka ne moraalisesti ovat kristinuskon vastaisia kun niitä toteutetaan nykyisellä tavalla.)

  ”Maailma tarvitsee monia Trumpin kaltaisia johtajia mikäli luisuminen Kiinan ja globaalin vasemmiston johtamaan globaaliin sosialismiin ja totalitarismiin halutaan vielä välttää.”
  (— Trumpin kaltaisia maansa myyjiä ei maailma tarvitse ja vielä vähemmän Bidenin kaltaisia eikä Kiiina ole sosialistinen vaan valtiokapitalistinen tai sosialistinen markkinatalousmaa, joka on yhdistänyt kapitalismin ja sosialismin siten että koko kansa hyötyy ja voisi siinä olla hyvä malli koko maailmalle.)

  ”Kiina ja Iran ovat tässä vallankaappauksessa suurimmat voittajat ja siitä kaikki vapautta ja vapauden tuomaa hyvinvointia arvostavat joutuvat maksamaan kovan hinnan.”
  (— Nuo ’vapauden tuomaa hyvinvointia arvostavat’ ovat pääosin oligarkkeja ja rikkaita jotka ovat ymmärtäneet vapauden oikeutena ottaa kaikki itselle ja alistaa muut palvelijoikseen. Kiinan valtiokapitalismi pitää paremmin huolta koko kansasta kun ollaan rehellisiä. Tietenkään se ei miellytä ahneita ja kaiken itselleen haluavia ’soroksia’ ja ’geitsejä’ ja siksi Kiina ja sen valtiokapitalismi on heidän suuri vihollisensa.)
  https://beta.oikeamedia.com/o1-152003
  Erikoista kun Valkoisen talon virasta käydään kovaa ja likaista sotaa. Normaali tilanne olisi että kansan valitsema mies tulisi presidentiksi ilman mitään taistelua.
  https://www.darkmoon.me
  The mayhem in Washington this week is the manifestation of America’s political putrefaction.
  https://www.strategic-culture.org/news/2021/01/08/coup-bid-in-washington-and-americas-bankrupt-moral-authority/

  Maailman kohtalo ratkaistaneen jatkossa Kiinan johtaman valtiokapitalismia ja valtioiden suvereenisuutta tukevan itäisen koaliition ja korporaatiokapitalismia ja valtioiden suvereenisuuden tuhoa ajavan läntisen nwo-mafian kesken. Kumpi vetää pitemmän korren?
  Is Trump a Conman?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224695
  Good Old Enemy
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224678

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. Kiinan johtaja armeijalle: Olkaa valmiina taistelemaan pelkäämättä, minä hetkenä tahansa

   Samaan aikaan kun Yhdysvaltain merijalkaväki suorittaa sotaharjoituksia Japanissa, Kiinan johtaja Xi Jinping on määrännyt armeijan vahvistamaan koulutusta ja taisteluvalmiuttaan vuonna 2021.
   https://mvlehti.net/2021/01/09/kiinan-johtaja-armeijalle-olkaa-valmiina-taistelemaan-mina-tahansa-hetkena/

   Kiina on valmis taistelemaan suvereenisuutensa puolesta. Jossain määrin sen tilanne muistuttaa Saksan tilannetta ennen ww2. Silloin Hitler halusi palauttaa ne alueet jotka Saksa oli menettänyt ww1:ssä tai jotka siltä oli viety vaikka se ei ollut syyllinen sotaan ja yritti jopa saada rauhansopimusta aikaan sodan aikana johon ei suostuttu koska ’joku taho’ halusi tuhota Saksan.
   Nyt Kiina haluaa toimia samoin ja vapauttaa sille kuuluvat alueet omaan valvontaansa jotka USA on siltä valloittanut ww2:ssa. Mikäli USA toimisi oikeudenmukaisesti sen tulisi luopua lukuisista sotilas tukikohdista joilla se piirittää ja uhkaa Kiinaa. Ja mikäli tilanne kulminoituu sodaksi niin USA kantaa siitä luonnollisesti täyden vastuun.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Pidättekö todistusvoimaisena seuraavaa? :

  IT’S TRUE!!! Professor Alfio D’Urso Spills Beans on Election Vote Switch
  https://www.bitchute.com/video/LS2wchM2C3rn/

  Nähdäkseni tuo tärkeä tieto pitäisi saattaa eteenpäin mahdollisimman monelle – ja nopeasti. Kello käy!

  Valtamedia ei tuohon tule reagoimaan millään tavoin, kuten ei mihinkään muihinkaan todisteisiin.

  Täältä tekstimuodossa ko. videon sisältö:
  https://en-volve.com/wp-content/uploads/2021/01/Image-1-768×1024.jpg

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Valitettavasti emme osaa ottaa kantaa. Meitä on vielä paljon sellaisia, jotka nuoruudessamme joskus 70 v sitten emme saaneet oppia ulkomaitten kieliä. Ei vain ollut sellaisiin kouluihin mökkiläisten pennuilla mahdollisuutta pyrkiä. Koulut kaukana ja rahaakin olisi pitänyt olla. Tässä syy, miksi moniin muihinkin ulkomaankielisiin linkkeihin vähemmän otetaan kantaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. ”F**k the FB and WhatsApp” – Yli puoli miljoonaa amerikkalaista siirtynyt Telegramiin parissa päivässä
    Lännen IT-jättien ryhdyttyä todellisiin ”nettirovioihin” kansallismielisiä vastaan, patrioottien joukkopako venäläispohjaisille alustoille on nyt huipussaan. Facebookin ja WhatsAppin ilmoitettua uusista käyttöehdoista, käyttäjät siirtyvät Telegramiin ja VK-palveluun.
    https://mvlehti.net/2021/01/12/fk-the-fb-and-whatsapp-yli-puoli-miljoonaa-amerikkalaista-siirtynyt-telegramiin-parissa-paivassa/

    Olisi aina paikallaan että kun vieraskielisiä linkkejä käytetään niin otettaisiin huomioon tuo mitä sanot ja siksi pieni tiivistelmä tai edes lause siitä mitä linkissä on.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Siitä puhe mistä puute, sanotaan. Etkö ole vielä huomannut että rehellisyydestä on puute?
   Kun sen huomaat niin sitten alat kysyä miksi ja sitten alat tutkia asiaa ja päädyt, niin … päädyt siihen tahoon joka käyttää likaista valtaa ja he ovat pääosin juuri niitä joista kirjoitetaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
  2. JUUTALAISISTA PITÄÄ PUHUA
   Hyvä, että Magneettimedia pitää yllä puhetta juutalaisista. Se on elintärkeää, koska juutalaiset ovat suurin uhka planeetallamme ja voi johtaa kolmanteen maailmansotaan. Juutalaiset, tai paremmin kasaarit, ovat vallanhimoinen, häikäilemätön kansa, jota johtaa ryhmä Talmud-uskonnon vallassa olevia miljardöörejä (Siionin Viisaat) ja joiden ainoana päämääränä on saavuttaa totaalinen valta maan päällä ja alistaa muut kansat orjikseen. Tämä päämäärä on lähellä onnistua, joten sen vastustaminen on äärimmäisen tärkeää. Siksi juutalaiskysymyksestä pitää puhua joka asian yhteydessä. Juutalaisuuden vastustaminen on suurinta mahdollista lähimmäisenrakkautta koko ihmiskunnan pelastamiseksi. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 6. Varmaan mieluisa julkaisu kenraaleille. Nyt päästään sotimaan kunnolla ja maailmaa valtaamaan. Ensin Iran ja sitten …

  Yhdysvaltojen asevoimien pääesikunta: Joe Biden tullaan vihkimään 46. presidentiksi
  Yhdysvaltain asevoimien pääesikunta on julkaissut asiakirjan, jossa julistetaan, että Joe Biden tullaan vihkimään Yhdysvaltain presidentiksi ja hänestä tulee asevoimien ylipäällikkö. Samalla armeijan johtajat tuomitsivat 6.1. tapahtumat Washingtonissa.
  https://mvlehti.net/2021/01/13/yhdysvaltojen-asevoimien-paaesikunta-biden-tullaan-vihkimaan-46-presidentiksi/

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Kiina nauraa lännen harhaluuloja ja tekopyhyyttä
   … Jos olisin kiinalainen, saatan olla vihainen siitä, etten voi kritisoida puheenjohtaja Xi Jinpingiä kärsimättä massiivisia seurauksia. Olen kuitenkin amerikkalainen ja olen hyvin vihainen siitä, etten voi kritisoida Martin Luther Kingiä tai edesmennyttä George Floydia.
   Minulla ei ole illuusioita siitä, että Kiina on vapaa maa, mutta ei myöskään Yhdysvallat. Jos jotain, Kiinan järjestelmä on parempi. En halua elää KKP: n alaisuudessa, mutta en myöskään halua asua Kamala Harrisin vallan alla. Joten nauran yhdessä Kiinan diplomaatti-peikkojen kanssa, jotka puhuvat totuuksia, joita emme enää itse voi puhua.
   China Trolls the West’s Delusions and Hypocrisies
   GREGORY HOOD • JANUARY 12, 2021
   … If I were Chinese, I might be angry that I can’t criticize Chairman Xi Jinping without suffering massive consequences. However, I’m American, and I’m far angrier that I can’t criticize Martin Luther King or, for that matter, the late George Floyd. I have no illusions that China is a free country, but neither is the United States. If anything, China’s system is better. I don’t want to live under the CCP, but I don’t want to live under Kamala Harris either. So I’ll laugh along with China’s diplomat-trolls, who are speaking the truths that we no longer can.
   https://www.unz.com/ghood/china-trolls-the-wests-delusions-and-hypocrisies/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat