New Yorkin pormestari haluaa pakkosiirtää mustat valkoisten asuinalueille

New Yorkin valkoinen pormestari Bill de Blasio tunnetaan ennen kaikkea siitä, että hänellä on musta feministivaimo ja huumeita käyttäviä mustia lapsia. Monikulttuurinen perhe oli hänen valttikorttinsa pormestarikisassa ja nyt hän jatkaa valitsemallaan linjalla.

Sekä Yhdysvaltojen juutalaisomisteinen valtamedia että Helsingin Sanomat ovat kehuneet vuolaasti de Blasion huumehuuruista ”unelmaperhettä”:

Valkoisen de Blasion ja hänen mustan vaimonsa perhe herätti viime syksyn vaaleissa ihastusta yli roturajojen. Aktiivisesti kampanjoineesta perheestä tuli ilmiö, joka auttoi pormestariehdokkaan ehdokasjoukon hänniltä ylivoimaiseen vaalivoittoon.  

Komeasta afrotukastaan tunnetuksi tullut de Blasion poika Dante de Blasio esiintyi myös vaalimainoksessa, jonka The Washington Post arvioi äskettäin vuoden parhaaksi poliittiseksi mainokseksi Yhdysvalloissa.

Valtamedia pimitti äänestäjiltä tiedon de Blasion perheen huumetaustasta kunnes hänen valintansa pormestariksi oli varmistunut. Nyt de Blasio valmistelee väestönsiirtohanketta, joka aiheuttaisi kateutta jopa Josef Stalinissa. Pormestarin mukaan New York kärsii ”taloudellisesta syrjinnästä”, mikä tarkoittaa todellisuudessa, että mustat ovat pitäneet asuinalueistaan huonommin huolta kuin valkoiset.

De Blasio haluaa nyt pakottaa kymmenettuhannet mustat siirtymään siisteihin keskiluokkaisiin valkoisiin omakotitalolähiöihin. Suunnitelmissa on rakentaa keskiluokkaisille asuinalueille 80 000 halpaa vuokra-asuntoa pääasiassa sosiaaliturvasta riippuvaisille etnisille vähemmistöille. Yhdysvalloissa näitä kutsutaan Section 8 -asunnoiksi. Section 8 -asunnot ovat tuhonneet naapurustoja ympäri Amerikkaa ja aiheuttaneet niin sanotun White Flight -ilmiön. Kun mustat ja latinot pakotetaan valkoisten kanssa samoille asuinalueille, lisääntyy rikollisuus, epäsiisteys ja köyhyys, minkä vuoksi valkoiset joutuvat lopulta muuttamaan pois.

Sen lisäksi, että hyvin toimeentulevat naapurustot pilataan halpa-asunnoilla, aikoo kaupunki kunnostaa veronmaksajien avulla 120 000 pilalle mennyttä asuntoa mustien asuinalueilla. Tarkoituksena on tulevaisuudessa houkutella valkoisia muuttamaan ghettoihin ja sekoittumaan mustien kanssa. Vastaavat hankkeet eivät koskaan ole onnistuneet Yhdysvalloissa. Ainoat, jotka voittavat, ovat kiinteistökeinottelijat.

NY Daily News

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat