Nuori naisvloggaaja haastaa sionistit ja kulttuurimarxistit

Evalion-nimimerkkiä käyttävä nuori videobloggaaja on saanut nopeasti laajan seuraajakunnan videoilla, joissa ongelmista puhutaan niiden oikeilla nimillä.

Vihaatko feministejä, Israelia kumartelevia oikeistokonservatiiveja ja laittomasti maahan tunkeutuvia sosiaalipummeja? Mikäli kyllä, kuulut Evalionin kohdeyleisöön!

Nuori vloggaaja edustaa maahanmuuttovastaisen liikkeen nuorta polvea, joka ei yritäkään hännystellä eliittiä puolustelemalla juutalaisia tai esittämällä ”salonkikelpoisia oikeistolaisia”.

Adolf Hitlerin syntymäpäivänä 20.4. Evalion julkaisi suuren suosion saaneen videon Hitleriä koskevista valheista. Vloggaaja muistuttaa, että voittajat kirjoittavat historian. Koska toisen maailmansodan voittivat maailman korruptoituneimmat voimat, on suuren saksalaisjohtajan maine pyritty tahrimaan naurettavin valhein.

Hitlerin saavutuksiin lukeutuvat muun muassa historiallisen menestyksekkäät sosiaaliset ja taloudelliset uudistukset, joiden avulla Neuvostoliiton lietsoma luokkasodan uhka saatiin torjuttua. Hitler ajoi täystyöllisyyden politiikkaa, murskasi pankkien poliittisen ylivallan ja herätti henkiin terveen kansallishengen, jonka kulttuurimarxismi, huumeet ja laajalle levinnyt prostituutio olivat tärvelleet.

Videoiden otsikot puhuvat puolestaan: ”Kuinka tunnistat juutalaisen?”, ”Kuinka tunnistat feministin?”, ”Kuinka feministit tukevat raiskauksia aiheuttamalla pakolaiskriisin” ja esimerkiksi ”Buzzfeed [nuorten suosima, juutalaisen Jonah Perettin omistama kulttuurimarxistinen verkkosivu] kertoo, millaista on olla naisellinen hinttari”.

Evalionin projekteihin lukeutuu myös Hitlerin Taisteluni-teoksen sekä Julius Streicherin poliittisen testamentin äänikirjaversiot.

Kaikki Evalionin videot löytyvät Youtubesta TÄÄLTÄ!

 

Lue myös: Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen

6 kommenttia

 1. Polttouuni on ainoa oikea paikka henkisesti jälkeenjääneille Magneettimediaan kirjoittaville lukutaidottomille älykääpiöille. Natsit uuniin ensin – ennen kuin ehtivät alkaa muita polttaa!!!

  Raimo Kivoja

  Plusääni(1)Miinusääni(36)
  1. Huvittavinta on, että kaikki Youtubea seuraavat tietävät jo tuon eukon olevan feikki. Siitä on jo kauan kun se kärähti. Sillä oli saksalainen etäpoikaystävä, joka oli kirjoittanut kaikki tuon tytön videot. Se vain lukee ne ääneen (ja siksi yleensä tytön kasvoja ei näy, koska siten lapulta lukeminen on helpompi peittää). Eukko oli pettänyt poikaystäväänsä, poikaystävä suuttui ja julkaisi netissä Skype-keskustelut, joista kävi harvinaisen selvästi ilmi, että kaikki on vedätystä. Eukko itse sanoi nauhalla, että tekee tuon vain rahan ja julkisuuden toivossa. Sääli, että nuori tyttö oli niin hölmö, että ryhtyi tuollaiseen. Maine voi olla pysyvästi pilalla ja elämä hankalaa, jos ehtii tulla tunnetuksi neonatsien ja holokaustinkiistäjien puhenaisena. Se, että tyttö lukee jutut lapulta näkyy erittäin selvästi kanavan esittelyvideossa, jossa hän selvästi lukee kameran yllä olevasta lapusta tekstit.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
 2. Vihervassareista löytyy niitä henkisesti jälkeenjääneitä niin kuin kommenttisi todistaa!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat