Nykyrokotteet – koko ihmiskunnan geenit ollaan pakottamassa muokkaukseen!

Magneettimedia julkaisee Vesa Ilkka Laurion referoinnin artikkelista ”Gates Pushes Experimental Technology on Seven Billion Humans” (”Gates ajaa tarmokkaasti geenejä muuttavaa teknologiaa seitsemälle miljardille ihmiselle”).  

Lääketeollisuudella (”farmalla”) on yli 170 COVID-rokotetta kehitteillä, mutta Gates ja Fauci ovat tarmokkaasti ajaneet MODERNAN ”Frankenstein-pistosta” etualalle. Tiedemiehet ja etiikan edustajat soittavat hälytyskelloja. Rokote käyttää uutta, testaamatonta ja hyvin kiisteltyä kokeellista RNA-teknologiaa, jota Gates on tukenut yli vuosikymmenen ajan. Sen sijaan että injektoisi antigeenin ja adjuvantin, kuten perinteisissä rokotteissa, MODERNA työntää pienen palan koronaviruksen geneettistä koodia ihmisen soluihin, muuttaen DNA:ta kaikkialla ihmiskehossa ja ohjelmoiden uudelleen meidän solumme tuottamaan vasta-aineita taistelemaan virusta vastaan. RNA-rokotteet ovat yksi muoto geenimanipulaatiota, nimeltään ”germ line gene editing” (mikrobilinjan geenimuokkaus). 

MODERNAN geenimuutokset siirtyvät tuleviin sukupolviin. Tammikuussa Geneven julkilausuma – maailman johtavat etiikan edustajat ja tiedemiehet – vaati tämänkaltaisten kokeiden lopettamista. 

MODERNA ei ole koskaan tuonut mitään tuotetta markkinoille, edennyt kliinisten kokeiden läpi tai omistanut FDA:n (USA:n elintarvike- ja lääkehallituksen) hyväksymää rokotetta. Yhtiö sai hämmästyttävät 483 miljoonaa dollaria liittovaltion varoja BARDA:lta (Biomedical Advanced Research and Development Authority), Faucin NIAID:n sisarelimeltä, rokotteen nopeutettua kehittämistä varten. Tri Joseph Bolen, MODERNAN entinen tutkimus- ja kehityspäällikkö, kertoi olevansa järkyttynyt Faucin ”vetoon” yhtiön tukemisessa. ”En tiedä, mitä heillä oli mielessään”, hän sanoi CNN:lle. ”Kun luin siitä, olin hyvin ihmeissäni.” 

MODERNA ja Fauci aloittivat liittovaltion rahoittamat ihmiskokeet maaliskuussa Seattlessa. Tri Peter Hotez 

 varoittaa potentiaalisesti kuolemaan johtavista seurauksista eläinkokeiden sivuuttamisen vuoksi, kuten hän sanoi CNN:lle: ”Jos eläimissä on immuunitehostus, siihen loppuu koko show”. 

Tri Suhab Siddiqi, MODERNAN entinen kemian johtaja, kertoi CNN:lle: ”En antaisi injektoida sitä rokotetta kehooni. Vaatisin: ’Missä ovat myrkyllisyyttä koskevat tiedot’?” Varotoimenpiteenä MODERNA määräsi kokeisiin osallistujat välttämään suojaamatonta seksiä tai sperman luovutuksia (geenimuutokset leviävät seuraaviin sukupolviin), ja Gates ajaa kaikkien COVID-rokotteiden suojaamista kattavalla vastuuvapaudella. Hän haluaa myydä kokeellisen, geenejä muuttavan teknologiansa kaikille seitsemälle miljardille ihmisille ja muuttaa lajimme geenimuokatuiksi olioiksi. 

[Referoijan kommentti: koska, kuten koronatestauksissa käytetyn RT-PCR-teknologian keksinyt Kary Mullis itsekin varoitti, koronatestit eivät sovi diagnoosien eli taudinmääritysten tekemiseen (otetuissa näytteissä on suuri määrä erilaisia viruksia ja bakteereita, ja analysoidut geenisekvenssit voivat olla peräisin mistä tahansa niistä; lisäksi testin kymmenet perintöaineksen kahdennussyklit tekevät ”positiivisen” ja ”negatiivisen” välisen rajan määrittämisen täysin mielivaltaiseksi) ja koska tämän koronasirkuksen takana olevat tahot tietävät sen, testien tarkoitus ei ole lainkaan löytää mitään ”todellisia koronatartuntoja” vaan luoda vain mielikuva ”epidemiasta”, ”pandemiasta” ja ”uusista tapauksista”, jotta kaikki saataisiin kypsytetyiksi ottamaan vastaan kehonsa jokaisen solun ”geenivalloitus”, geenimuokkaus – rokote!  

Rokotteiden tarkoitus on vain ja ainoastaan geenimuokata meistä ohjattavia kuuliaisia orjarobotteja, joita ohjataan ulkoapäin (rokotteiden avulla aivoihin uitetaan verenkierron kautta nanopartikkeleita vastaanottamaan käskyjä, jotka tulevat elektromagneettisina lähetyssignaaleina orjuuttajien laitteista).  

Ihmisestä – kaikista ihmisistä – on määrä tehdä näin vain ”esine”, osa ”esineiden internetiä”, jota ohjataan kuten mitä tahansa esineiden internetin laitetta. Kehotan visusti karttamaan maamme päättäjiä ja THL:ää, jotka ovat tämän rokotehuijauksen takana, osana globaalia terveydenhuollon ja hallitsemisen mahtimafiaa – Uutta maailmanjärjestystä, YK:n Agenda 30:a, Maailman talousfoorumia, Uutta Baabelin tornia. V-I. L.]

Vesa-Ilkka Laurio 
 

V-I Laurio on eläkkeellä oleva lääketieteen  lisensiaatti. 

Lähteet 

Children’s Health Defense (21.7.2020). Saatavina: https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/gates-pushes-gene-altering-technology-on-seven-billion-humans/ 

National Geographic (17.12.2018). Saatavina: https://www.nationalgeographic.com/science/2018/11/partner-content-genom-editing/ 

Center for Genetics and society (31.1.2020). The “Geneva Statement” Calls for Course Correction on Heritable Genome Editing. Saatavina: https://www.geneticsandsociety.org/biopolitical-times/geneva-statement-calls-course-correction-heritable-genome-editing 

75 kommenttia

 1. ”MODERNA työntää pienen palan koronaviruksen geneettistä koodia ihmisen soluihin, muuttaen DNA:ta kaikkialla ihmiskehossa ja ohjelmoiden uudelleen meidän solumme tuottamaan vasta-aineita taistelemaan virusta vastaan. ”

  ”rokotteiden avulla aivoihin uitetaan verenkierron kautta nanopartikkeleita vastaanottamaan käskyjä”

  ”viruksen geneettistä koodia”, ”solujen ohjelmointia”, ”DNA:ta”, ”vasta-aineita”, ”nanopartikkeleita”.

  Jotenkin tulee sellainen olo, että me eletään ikäänkuin niissä samoissa tieteisfantasioissa, joista luin jo penskana 80-90-luvullla tieteisromaaneista. Jo niissä pörräsi nuo samat termit. Kirjailijat kuten H. G. Wells, Isaac Asimov, Ray Bradbury, Robert Heinlein, C. S. Lewis, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick ja Stanisław Lem lienevät kaikille tuttuja? Mutta nyt nää Hollywoodin toistamat tieteisfantasiat ovatkin muka todellisuutta?!? Ovatko ne ?

  Kun rupesin asiain käytäntöjä selvittään, niin törmäsin aivan hirveisiin hullutuksiin.
  Esim. Virusten ja DNA -näytteiden pesu (eristäminen solunäytteestä) on jotain aivan käsittämätöntä pseudotiedettä. Niitä näytteitä vatkataan koeputkissa (sentrifugi) ja pestään välillä mm. isopropanolilla – aivan käsittämätöntä! Sieltä pitäisi sitten löytyä virusta (100nm) 10 -kertaa pienempi hippunen (DNA -rihmaston leveys on kuulemma alle 10nm) ja mitään näistä ei näe mikroskoopilla. Elekronimikroskooppia ei voi käyttää, koska sen kuvattavan näytteen pitää olla tyhjiössä. Tätä DNA -hippusta sitten ohjelmoidaan, jollain uber -tekniikalla. Mutta millä se ohjelmoinnin onnistuminen todennetaan ? DNA-rihmastoja ”ohjelmoidaan” ilmeisesti aivan sokkona.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/08/15/dna-hoax/

  Tästä ei voi tulla kuin yhteen johtopäätökseen. Kuka oikeasti uskoo tähän tieteisfantasiaan ? Ja mitä sillä halutaan ? Mikä noissa on totta ? Onko mikään?

  Olen syvästi pahoillani Laurio, kaikille tää tieteisfantasia ei mene läpi, nuo tieteiskirjat ja Hollywoodin scifi-leffat eivät poikkea paljoakaan tuosta kirjoituksestasi. Olis aika palata todellisuuteen.

  Plusääni(8)Miinusääni(5)
  1. ”…me eletään ikäänkuin niissä samoissa tieteisfantasioissa, joista luin jo penskana…”
   Jos tuo kaikki mitä Laurio referoi olisi vain fantasiaa niin eiköhän se olisi jo voitu kauan sitten osoittaa perättömäksi tai paljastaa huijaukseksi kuten esim. Holokaustin kohdalla on tapahtunut.
   Minusta nyt kuittaat heikoin perustein vakavan asian johon Laurio on mielestäni hyvin perehtynyt.

   Plusääni(15)Miinusääni(5)
   1. ”… hyvin perehtynyt.”

    Kuten myös. Olen käyttänyt tähän virusasiaan perehtymiseen ja siitä raportoimiseen aivan uskomattoman paljon aikaa. Aloitin jo ennen koronaa. Olen saanut selville, että sanat ’Virus’, ’tartunta’, ’vasta-aine’, ’antigeeni’, ’geneettinen materiaali’, ’RNA-virus’, ja ’laumaimmuniteetti’ ja ’geeniteknologia’ ovat osa rokoteteollisuuden narratiivia ja Big Pharman harhaanjohtavaa agendaa, jolla myydään lääkkeitä. Lääkkeitä myydään parhaiten, jos taudeille voidaan esittää olevan jokin ulkopuolinen syy, kuten virus. Ihmisten ei haluta hoitavan terveyttään itse.

    Siksi tuolla termistöllä viljeltyihin artikkeleihin ei kannata paljoa aikaansa hukata. Ne johtavat umpikujaan. Kuten sanoin, virukset voivat tehdä mitä vaan tiedemiehen mielikuvitus keksi. Se on siten loputon suo. Taudeille on muitakin syitä. Olen JO senkin asian täällä moneen kertaan selvittänyt, muiden artikkeleiden kommenteissa ja omilla sivuillani.

    Esim.
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/09/15/laumaimmu/#comment-2016

    On outoa, että kaikki mitä täällä sanon tästä aiheesta, kuitataan jollain ihme uikutuksella. Muualla näin ei tapahdu.

    Mutta, no worries. En piittaa kommentistasi tämän enempää. Olen tottunut tuollaiseen.

    Mitä tämän koronaviruksen todentamiseen, ja eristämiseen tulee, niin tässä on heinäkuun 2020 tilanne :

    Lähde CDC : ”no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available”

    https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/08/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

    The CDC document is titled, “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.” It is dated July 13, 2020.

    Buried deep in the document, on page 39, in a section titled, “Performance Characteristics,” we have this: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…”

    The key phrase there is: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…”

    Every object that exists can be quantified, which is to say, measured. The use of the term “quantified” in that phrase means: the CDC has no measurable amount of the virus, because it is unavailable. THE CDC HAS NO VIRUS.

    A further tip-off is the use of the word ‘isolates.” This means NO ISOLATED VIRUS IS AVAILABLE.

    Another way to put it: NO ONE HAS AN ISOLATED SPECIMEN OF THE COVID-19 VIRUS.

    NO ONE HAS ISOLATED THE COVID-19 VIRUS.

    THEREFORE, NO ONE HAS PROVED THAT IT EXISTS.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
    1. ”… kuten sanoin, virukset voivat tehdä mitä vaan tiedemiehen mielikuvitus keksi….”
     No ehkä ei sentään mitä vaan mutta varmaan tiedemiehellä on suuri valta ja hänen sana painaa. Mutta on kuitenkin aina vastavoimia tai niitä nousee jos hän alkaa eksyä liikaa tekemään ’mitä vaan’. Ja ihan tieteen itsensä sisällä niitä nousee.
     Vaikka toisaalta virallinen lääketiede on nykyisin ison rahan korruptoima niin ei se vaikuta joihinkin perusasioihin jotka on kaikkien pakko hyväksyä. Et sinäkään voi niitä mitätöidä humpuukina ja kirjoittaa uutta teoriaa virologiasta vaikka voitkin esittää kritiikkiä mikä sinänsä on aina hyvä asia kunhan se ei sivuuta tosiasioita.
     Joskus varmaan joidenkin oli vaikea uskoa että oli soluja joita silmä ei näe ja nyt sama koskee viruksia ym.
     Koronassa on kiistatta paljon huijausta, sen me tiedämme muta se on jo eri asia.
     Rokotetta ei pidä ottaa ja jos ottaa kaiken nyt saatavilla olevan tiedon jälkeen niin on todella tyhmä.

     Plusääni(6)Miinusääni(1)
     1. On tunnettu tosiasia, että tiedemiehet eivät kritisoi toistensa tutkimuksia. Tiedemiehillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tai rahaa tarkistaa muiden tiedemiesten tutkimuksia. Yliopistoissa työskentelevät tiedemiehet opettavat, ohjaavat opiskelijoita ja
      työskentelevät omien tutkimusohjelmiensa parissa. Heitä ajaa yhteisöä hallitseva julkaise- tai-tuhoudu (publish or perish) -asenne. Heitä ei hyödytä millään tavalla vahvistaa tai
      osoittaa vääräksi jonkun muun tutkimuksia. Siitä ei tule mainetta eikä mammonaa. Teollisuuden tutkijat ovat taas kiinnostuneita siitä, mitä jää viimeiselle riville. Heidän täytyy olla tuotteliaita yrityksensä toimialoilla. Heillä ei ole aikaa tarkistaa muiden
      tiedemiesten tuloksia vain tarkistamisen ilosta tai todistaakseen, että tiede on todella itseään korjaavaa. On olemassa poikkeuksia, mutta tavallisesti tilanne on tällainen. Ajatus tiedemiehestä totuuden etsijänä on jotenkin romanttinen.

      Emme myöskään tiedä kuinka monta korjaamatonta virhettä tieteessä on tällä hetkellä. Jos tietäisimme niistä, ne korjattaisiin. Siksi on mahdotonta tietää, kuinka hyvä tieteen itseään korjaava mekanismi on. Jos ei ole mitään keinoa tietää mekanismin luotettavuutta, emme voi koskaan tietää onko tieteeseen luottaminen totuuden lähteenä hyvin viisas maailmankatsomus vai hyvin typerä !!!

      Tieteen itseään korjaava mekanismi on siis myytti. On jotenkin ironista, että tiede itse asiassa toimii täysin vastakkaisesti kuin miten ihmiset luulevat sen toimivan. Tieteen itseään korjaava ominaisuus viittaa siihen, että tiedemiehet toimivat omina poliiseinaan toinen toisiaan vahtien. Todellisuudessa
      tiedemiehet ovat osoittaneet käsittämätöntä uskoa ja luottamusta kollegojensa töihin. Heillä on taipumus hyväksyä heidän työnsä ilman minkäänlaista tutkimista. Viimeaikoina on ollut useita skandaaleja, joissa huijaukseksi osoittautunut lääketieteellinen tutkimus on johtanut lääketieteellisiin käytäntöihin. Huijaus on paljastunut vasta paljon myöhemmin. Virheen paljastuminen tapahtuu yleensä vasta kun sen vaikutukset ovat ilmeisiä. Jos
      virhe ei ole ilmeinen, se voi säilyä huomaamatta lähes loputtomasti. Eräs kaikkein hämmästyttävimmistä uskon ilmentymistä on luottamus, jota tiedemiehet osoittavat oman alansa ulkopuolella oleviin kollegoihinsa.

      Kysymys kuuluu siis edelleen: Onko tiede todella itseään korjaavaa?

      Tämä on aluksi hyvä lukea,
      https://www.areiopagi.fi/2016/06/tieteen-taantumus/

      Mitä tieteeseen tulee, kannattaa luopua hyväuskoisuudesta, sen suhteen, poistaa itseltään väärät käsitykset ja siirtyä todellisuuteen.
      Ainakin tartuntatautitiede (Contagion) on täysin kontrollissa, siellä on enää vähän asioita joihin voi luottaa.

      Plusääni(7)Miinusääni(0)
     2. ” että tiedemiehet eivät kritisoi toistensa tutkimuksia.” … ”Heidän täytyy olla tuotteliaita yrityksensä toimialoilla. Heillä ei ole aikaa tarkistaa muiden
      tiedemiesten tuloksia vain tarkistamisen ilosta tai todistaakseen, että tiede on todella itseään korjaavaa. On olemassa poikkeuksia, mutta tavallisesti tilanne on tällainen. ”

      Tuo on varmasti totta. Ainakin valtaosin.
      Hyvin olet asian perustellut ja on muitakin jotka näkevät asian samalla tavalla.
      Viittaan kommenttiin alempana
      Uusi näytös
      10.10.2020 at 12.23

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     3. Erinomaista nykytieteen kritiikkiä nimimerkiltä ”Jepulisjepsis”. Tiede on joutunut itse itseään vahvistavaan kierteeseen, jonka erinäiset liikevoittojen maksimoijat sekä poliittiset manipulaattorit ovat ottaneet hallintaansa. Tieteestä on tullut uskonto, jonka nauttiman arvovallan nimissä uusia kummallisia poliittisia tai taloudelliseen hyötyyn tähtääviä hankkeita perustellaan. Erityisesti lääketieteen tontilla tämä kampanja on äitynyt todella röyhkeäksi, esimerkiksi USA:ssa luonnonlääketieteen edustajia vainotaan rajusti ja jopa surmataan.

      Materialismin nimeen vannova tiede käy fanaattista sotaa klassisia uskontoja ja kaikki ei-materialistisia näkemyksiä vastaan. Se on liittoutunut vanhan kumppaninsa eli kommunismin kanssa, minkä vuoksi vasemmistolaiset usein vetoavat tieteeseen ja vaativat ehdotonta uskollisuutta sille.

      Tiedemaailma on joutunut surkeaan tilaansa siksi, että siellä on levinnyt totuudenvastainen ja manipuloiva kulttuuri, jota hengellisessä mielessä voidaan kuvailla saatanalliseksi. Saatana on totuuden vihollinen ja valheen isä, kuten herra Jeesus Kristus on meille selkeästi ilmoittanut. Tiede oli paljon terveempää vielä silloin kun tiedemiesten enemmistö oli uskovia kristittyjä tai muita aidosti Totuutta rakastavia ihmisiä. Nykyajan tiedemiehistä/-naisista on tullut pelkkiä huoria Saatanalle.

      Plusääni(8)Miinusääni(0)
    2. Juutalais ja Staliniin vainot on totta,
     NWO on totta ja jokainen pakotetaan ottamaan maksu siru ihonsa alle tai ei voi ostaa eikä myydä, € luotiin, ettei kansallis valtioiden kanssa tarvitse neuvotella sirutuksesta, mutta suomi säästyy ainakin jonkun aikaa pedon merkiltä joksi ihon alaista maksu sirua (jossa on 3 kuuden numeron viivakoodi sarjaa 666)
     Siirtyessään venäjän alle silloin kun EU lopettaa rahan ja pakottaa sirun ottoon tai et voi ostaa leipää etkä myydä työtäsi, ellei ole sirua jolla pankki asiasi toimitat, et pääse vc hen ennen kuin tunnistin tunnistaa että olet maksanut, onneksi luoja on antanut jo merkkejä että Venäjä tuo suomen keskitysleirejä esiin, eli saattaa miehittää suomen Jumalan tahdosta että ei tartte mennä pedon merkkiin € mukana ja saimme maksaa rupla ja kopeekka valuutoilla, on se kuitenkin parempi kuin pedon merkki, jossa ne jotka ei maksusirua ota EU lain mukaan tullaan tappamaan eli kaikki kristityt kuten raamatun ilmestys kirja 13- 20 kertoo hyvin selvään ja sanoo sinetöi nämä koskevat kaukaisia lopun aikoja ja kristittyjen murhan jälkeen (vihervasemmisto Globalistit vetää jo Päivi räsäsiä ja pappeja oikeuteen raamatun lukemisesta ja pian koko kansan) tulee rangaistuksena 7 viimeistä vitsausta ja alkuaineet kuumuudesta sulavat ja vesi muuttuu kuin vereksi Kalat kuolevat iho tulee kivuliaita paiseita täyteen ja maapallo loppuu Jumalan rangaistukseen koska NWO tappaa Jumalan omat jotka ei maksu sirua ota, koska ramattu sanoo ettei yksikään joka ottaa pedon kuvan ja sen merkin maksusirua ihonsa alle tule pelastumaan.
     On viimeisiä aikoja kuunnella helluntalaisten saarnoja, koska he ei sirua ota eivätkä pysty maksaan seurakunnan vuokria tai sähköjä ilman sirua, joten pian vapaan suunnan seurakuntia ei ole olemassa.
     Luterilaiset, roomalaiset ja muut jotka ei lue Raamatusta kuin rakkaus kohdat ja eivät ole koskaan kirkossa lukeneet ilmestys kirjaa, he ottavat sirun, koska eivät tiedä Raamatusta kuin arkkipiispan antamat rakkaus kohdat.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Valtamedia vihervasemmisto evoluutio kiihkoilijoiden kanssa on pari pappia vienyt oikeuteen Päivi Räsäsen lisäksi raamatun lukemisesta, koska stalinistinen unelma totaali ateismi kommunismista ei ollut mahdollista eikä kristittyjen vangitseminen kunnes he keksi että Jumalan sana pilkkaa homoja, totuus kuitenkin on että vihervasemmiston seta pilkkaa Jumalaa ja haluaa kristityt oikeuteen ja stalinistinen ateismin, jossa Kristin uskon korvaa Mafia.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Video on nähtävissä mutta suomen kielinen tekstitys on poistettu. Miksi?

    Aivovaurio seuraa maskin käyttäjiä — ei ole vältettävissä
    Mutta se kai on nwo-mafian tavoitekin tässä pandemiassa jota yhä useampi lääkärikin jo ihmettelee
    Brain Damage From Masks CANNOT BE REVERSED
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214917
    https://jamesfetzer.org/2020/10/brain-damage-from-masks-cannot-be-reversed/

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
   2. Kyllå holkousti oli totta ja Nobel palkitut eugenisti koulutuksen saaneet psykiatrit toimi viroissaan vielä 1970, ja he teki nyky psykiatrian joka on yhtä vainoharhainen tuulihattu tiede jossa unet ja kehon kivut on mielisairauden merkki, sitä ennen juutalaisten, slaavien ja suomalaisten harpilla mitatut kallon muodot, jonka vuoksi suomalaisiltakin kiellettiin Amerikkaan meno kun pyöreä kallo
    Oli vajaa älyisyyden merkki ja samasta syystä suomals äideille ei annettu raha palkintoa synnytyksen jälkeen kuten ruotsalais äidit sai koska kallo mittaus osoitti kallon olevan lähellä arjalaista kalloa, kyllä aika paksu valehtelija on se joka sanoo että kaikki keskitysleirillä olleet valehtelevat, samaa valhetta levitetään Staliniin vainoista. Molemmat osoittautuu valheeksi. Ja pelkkä nuuhakisu psykiatrian ja kommunistin nahkaan kertoo että nuo ihmiset pystyy valehtelemaan ja tekemään mitä tahansa satuja vallan himossaan toisen tuhoamiseksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
  2. Ihminen joka näistä lukee asioista vain tästä artikkelista ja ensimmäisen kerran, kuten sinä,
   tämä kaikki kuulosta hullulta, kuten se onkin. Mutta, tämän takana on paljon, paljon muutakin.
   Näitä asioita tutkineena ja seuranneena jo varmaan 10 vuotta, voin sanoa että tässä ei ole mistään uskomisesta kyse. Faktat ikävä kyllä puhuvat puolesta. Ja tämä rokotusohjelma, sitä on yritetty aikaisemmin mutta se meni pieleen ( sikainfluenssa ), ja nyt näyttää siltä että niin menee tämäkin yritys, onneksi.
   Herää kysymys MIKSI? Se onkin toinen juttu jonka jokainen saa itse ottaa selville. Se selviää jos jaksaa ja viitsii tutkia. Takaan että se totuus on kyllä sellainen herätys. Vaikka sen kieltäisi olemasta totta, niin vaikeaa on, ellei mahdotonta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. PERKELEEN RISTIRETKI IHMISKUNTAA VASTAAN ON ALKANUT
  Tutkittuani korona-huijausta ja etenkin Vesa-Ilkka Laurion kirjoituksia olen päätynyt käsitykseen, että juutalaiset kasaarijuutalaisen Bill Gatesin johdolla todella yrittävät nopeuttaa maailmanvaltausta kehittelemällä keinoja vaikuttaa ihmisten geeniperimään. Tämä on kammottava yritys, joka tulee suoraan juutalaisten helveteistä, jotka ovat pahimmat ja voimakkaimmat kaikista helveteistä. Korona-pandemian exponentiaalinen laajentuminen mahdollistaisi miljardien ihmisten rokotukset, koska hallitseva luokka uskoo levitetyt valheet, joita juutalaisten hallitsema media levittää. Tämä kysymys on nyt diabologian tutkimuksen kohde. Esitän vastaavaisuuksien tieteitä mukaellen seuraavat teesit:
  1) Kokeet ihmisten älykkyyttä ja tiedostamisen kykyä alentavan geenimuutoksen siirtämisestä ovat varmasti jo alkaneet.
  2) Siionin Viisaat paroni Jacob Rothschildin johdolla valmistautuvat ”lopulliseen ratkaisuun”, koska merkit viittaavat siihen, että heitä vastaan on nousemassa gojimiälymystöä, joka voi estää heidän suunnitelmansa ja sen vuoksi heillä on kiire.
  3) Juutalainen eliitti valmistautuu myös kolmanteen maailmansotaan, jossa heidän hallitsemat USA ja Israel olisivat voittajat. USA on tällä hetkellä vielä sotilaallisesti ylivoimainen maailmassa.
  4) Vastaavaisuustieteen mukaan korona-virus syntyi samaan aikaan kuin Suomessa Uusi Kirkko eli Herran Toisen Tulemisen Kirkko, jonka tunnus on myös kruunu eli korona. Helvetillisen virtauksen vastapainona syntyy aina taivaallinen virtaus, kuten nyt Uusi Kirkko, jonka symboli on siis kruunu eli korona (Jes. 62: 3).
  5) Juutalaisten helvettien hyökkäyksen voi estää ainoastaan Uusi Kirkko, jonka taivaallinen virtaus pystyy tuhoamaan niiden hyökkäyksen ja poistamaan niiden vaikutuksen ja samalla juutalaisten vallan maan päällä. Maalliset keinot eivät näihin helvetteihin tehoa.
  6) Uuden Kirkon uskonto leviää vaihtoehtomedioiden ja suusta suuhun -menetelmän välityksellä ympäri maapalloa ja paljastaa helvettien hyökkäyksen sekä pelastaa ihmiskunnan. Uuden Kirkon eli Herran Toisen Tulemisen Kirkon uudestisyntymisen menetelmän, johon kuuluu olennaisena osana Kymmenen Käskyn noudattaminen siksi, että ne ovat Jumalan lakeja, tuleminen ihmisten elämänohjeeksi (Mal. 4: 1-6) luo jälleen yhteyden ihmiskunnan ja taivaan välille, ja juutalaisten helvetit vaipuvat sinne minne ne kuuluvatkin. Tämän tajusi jo Goethe: ”Näät meil’ ol’ orjuus kuuman luolakopin, nyt vapaan ilman valta kukkurainen; salaisuus avoin visuun kätköön jää, sen myöhään vasta kansat käsittää.” (Faust, 2. osa). Nyt kansat käsittävät juutalaisten hirvittävän petoksen. Juutalaisten loru on loppu.
  7) Tämä Uusi Kirkko murskaa myös kaikki nykyiset uskonnot ja siitä tulee hallitseva uskonto maan päälle (Dan. 2: 34, 44). Tiedemiehet ja muu älymystö alkavat noudattaa Kymmentä Käskyä siksi, että ne ovat myös Jumalan käskyjä eikä vain yhteiskunnallisia ja moraalisia käskyjä, ja luo uuden tieteen, uuden yhteiskuntajärjestyksen ja uuden taiteen. Tästä uskonnosta voi lukea kirjastani ”Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin” (http://novahierosolyma.fi/Kirjauutuus%3A-Herran-Toinen-Tuleminen.php), jota kirjaa myydään verkkokaupoissa. Tämän allekirjoittanut on saanut tietää ennustuksesta, joka on tehty äidilleni 1930-luvulla. Ennustuksen kaikki muut kohdat ovat jo toteutuneet.

  Bene Adveneris ad Novam Ecclesiam!
  BENJAMIN KIVILOHKARE, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 3. Ilmeisesti tämä ”virus” ja sitä vastaan taisteleva ”tiede” voi tehdä ihan mitä vaan ihmisen mielikuvitus keksii. Tämä – siis juuri tämä mielikuvituksellisuus – tekee tästä virusteoriasta tieteisfantasian. Sitä tämä on. ”Voit sairastaa Covid-19 taudin huomaamattasi.” Samalla kun rokoteteollisuuden kehittelemä teoria ”laumasuojasta” olettaa, että me ollaan kaikki samaa organismia ja immuniteetti ikään kuin tarttuu (kuten virus) maagisesti ihmisestä toiseen, sairastamalla tauti, tai ottamalla rokote. Muut syyt sairauksille sivuutetaan. Vain virustartunta aiheuttaa sairauden – tämä agenda sopii hyvin Big Pharman intresseihin. Sanat ”Tartunta” ja ”laumaimmuniteetti” ovat poliittiskaupallisia termejä.

  Tässä on tullut on se selväksi, että mitä mielikuvituksellisempi jokin ilmiö tieteessä on, mitä enemmän siitä puhutaan ja filosofisen hienosti ”teorisoidaan”, sitä todennäköisemmin se on hoax.

  Mitä virus -asiasta sanoo saksalainen Dr. Stefan Lanka? Ohessa siitä ja välissä selvennöstä suomeksi:

  ”Most of us are unaware that viruses have NEVER been seen under an electron microscope (bacteria, fungus and parasites all have.)”

  Läpäisyelektronimikroskooppia ei voi käyttää virusnäytteen kuvaamiseen, koska se näyte ei kestä tyhjiökammion olosuhteita ja elektronien pommitusta. Esim. neste kaasuuntuu tyhjiössä. Noissa vehkeissä tyhjiö luodaan elektronitykistä näytekammioon asti, jotta saadaan selkeä kuva. Se virusnäyte pitäisi ensin ns. pestä ja kuivattaa (tieteen kielellä eristää, eng. purification), mutta se ei kestä sellaista käsittelyä. Viittaan aikaisempaan kommenttiini 9.10.2020 at 17.01.

  ”Three criteria are, according to the scientific method needed to properly identify a virus.”

  1. ”It must be isolated from a host cell. As of 2016 this has never been accomplished in humans.”

  2. ”It must be photographed and it’s diameter measured. As of 2016 this has never been accomplished in humans.”

  3. ”It must be biochemically characterized. As of 2016 this has never been accomplished in humans.”

  Huomatkaa sana noissa sana ”humans”. Virusta ei ole saatu siis kiinni IHMISESTÄ. Jos labrarotta on löytänyt näytteen petrimaljastaan – ei tiedetä mikä tai mitä se loppujen lopuksi on. Niitä koejärjestelyjä ei voi toistaa (eli miten ja mistä näyte on saatu), koska niitä harvoin kirjataan ylös. Se tulos voi olla vain palasia niistä moneen kertaan käsitellyistä (pestyistä, siivilöidyistä, eng. purified, kts. kommenttini 9.10.2020 at 17.01. ) näytteistä. Tämä seikka tulee vastaan sillä videolla missä Stefan Lankan selostaa oletetuista ”viruksista” otettuja kuvia.
  https://www.bitchute.com/video/DuireUfH2Dn0/
  kelaa kohtaan 43 min.

  Dr. Lankan siteeraus jatkuu:

  ”This (nuo kolme ed. mainittua metodia) has never been done with any virus (herpes, hepatitis, h1n1, bird flu, swine flu, influenza, polio, measles) let alone HIV, HPV, SARS, Zika or Ebola. ”

  Stefan Lanka siis väittää, että noiden virusten olemassaoloa ei ole koskaan näytetty toteen. Aikamoinen väite !

  ”polio virus has NEVER been isolated from a host cell, nor imaged, nor it’s diameter measured. The biochemical characterization of those “isolated” polio viruses has never been published anywhere nor has anybody even claimed to have accomplished such a characterization.”

  Jos asia on noin, niin miksi meitä rokotettu poliota vastaan vuosikymmenten ajan ? Mitä se rokote oikeasti sisältää ?

  Lähde artikkeli noille väittämille :
  https://www.newmedicineonline.com/viruses/?__cf_chl_jschl_tk__=42b97d242a05159c36f3c48410a703e8bc198fcb-1602260205-0-AUTQbaEYxl3AZO4SDEDGInf5Fuxsns6shUMdI3Y7IGpRhmPj7uEKpfoaHycdEOyaRWUpKV7mZrpd24ogpUAuF_POwL1MnRVWdPVmvAzaSUEcDErpEfy0Hojdzh24Wu9x9bKqpcwmgOoypxrV9KgBvolIgUE79QbfWIv3VyPQf37ZqXB3ziN3rpTAKSocc34gyO0N_l8T_LBrBivx-YKyfWM1vRAMYkZP33xWIf2dzys6T7Rze1fK38-uCosITHXK1Tzfs8NMwQj3VwzVtPjw0KCsz06jysFjWcMNRoPO2q6C

  Toinen lähde jossa samaa asiaa, mutta päivämäärät 2001 ja 2002:
  http://neue-medizin.com/lanka2.htm

  Siellä tämä lause :

  ” I realized that the whole group of viruses to which HIV is said to belong, the retroviruses — as well as other viruses which are claimed to be very dangerous — in fact do not exist at all.”

  Alkuperäinen lähdesivusto on suljettu 2003 (tai siirretty muualle?):
  https://www.klein-klein-aktion.de/hier_das_Neueste/Viren/viren.html

  Tältä herralta on tullut ilmeisesti myös kirja tästä aiheesta, mutta en ole sitä vielä löytänyt.

  In September 2001 the German book ”Impfen – Völkermord im dritten Jahrtausend?” (Vaccination – Genocide in the third millennium?) by Stefan Lanka and Karl Krafeld was published in which they state that there is still no proof of any (medically relevant) virus.

  ”Me työnnämme lääkkeitä, joista tiedämme hyvin vähän, elimistöihin, joista tiedämme vielä vähemmän, parantaaksemme sairauksia, joista emme tiedä mitään.” – Voltaire

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Eugeniikka 1.0

  Sotiminen on ihmislajin rodunjalostuksen perusmuoto. Vielä muutama tuhat vuotta sitten yhteisön suurin koko oli heimo, jolla oli yksi virkamies. Yksi suvereeni hallitsija. Aina siihen asti lajin jalostuminen perustui sotimiseen.

  Heimot sotivat jatkuvasti toinen toisiaan vastaan. Sota oli tasa-arvoinen mahdollisuus heimon jokaiselle miehelle näyttää kyvykkyytensä yhteisön jäsenenä ja jokainen mies myös lähti sotaan. – Mutta vain parhaimmat palasivat.

  Tärkein sotasaalis oli naapuriheimosta ryöstetty morsian, sitä arvokkaampi mitä kauempaa.

  Jos näitä kahta tekijää ei olisi ollut: heikot kuolivat sodassa ja urheimmat soturit hakivat vaimon naapuriheimosta, olisivat nämä ihmisheimot degeneroituneet muutamassa sadassa vuodessa ja lakanneet olemasta – ihmisinä.

  Luonnollisesti tuo naapuriheimo teki vastahyökkäyksen ja taas urhein soturi ryösti kauneimman neitsyen vaimokseen. – Ja kehitys jatkui…

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Mafia eli illuminaty eliitti viestii toisilleen pelien ja elokuvien kautta etukäteen mitä tullaan tekemään, samalla tavalla pm 2 vapaamuurari ryhmä viestii rahanpesu yhteytensä pelien ja fimien kautta, Eli se mitä filmissä tapahtuu, tapahtuu jossain päin maailmaa reallina joko heti tai filmissä koodikielellellä esim vanhoina roomalaisina tai muun harvinaisen liki kuolleen kielen numeroina tai textinä kerrottuna.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Uudentyppisten rokotteiden injektointiin ja niiden elektroniseen valvontaan on jo tarjolla uudentyyppistä tatuointi-teknologiaa. Näin saadaan pedon merkki-yhteiskunta valmiiksi:

  ”This technology is being rebranded as a “high density micro-array patch” or HD-MAP in an effort to hide that this type of micro needle system already was launched four months ago under the name ”quantum dot tattoos” and includes “tags” that can be made visible on each person that receives this vaccine delivery system.”

  https://lcaction.org/detail/20201006vaccine-tattoo-resurfaces

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Koronavirus ei ole mikään tappava virus vaan aika mieto ja tartuntojen tai viruksen kantajien kasvava määrä maailmalla johtuu vain testauksen voimistumisesta joka varmaan liittyy nwo-mafian hankkeisiin. Sille on sen omien rokote- ym. hankkeiden takia aina parempi mitä enemmän positiivisia testituloksia saadaan (testin luotettavuus toki on kyseenalainen ja melko varmasti on mahdollista tuottaa positiivisia tuloksia).
  Alla oleva artikkeli pitää sisällään pari hyvää taulukkoa tai kuvaa jotka kannattaa katsoa vaikkei kieltä ymmärtäisikään.

  Europe’s extra testing drives global coronavirus infections to the highest recorded level
  By wmw_admin on October 10, 2020

  But deaths remain flat and below peak levels across the world

  Chris Pleasance and Reuters – Daily Mail Oct 9, 2020

  The World Health Organisation has recorded the largest one-day rise in coronavirus cases of the pandemic so far.

  A total of 338,779 cases of the virus were logged around the world on Thursday, up from 330,340 recorded on October 2, the WHO said.

  This is being driven by an increase in positive tests in Europe, which logged 96,996 cases on Thursday, the highest one-day total for the region.

  However, global figures show that deaths have remained flat over the same period and are below the first-wave peak, both in Europe and around the world.

  This suggests that increased testing capacity is largely responsible for the higher figures, as moderate and mild cases that were missed during the first wave are now being detected.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214785

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Kannattaa lukea … Onko koronavirusta lainkaan olemassa?
   Onko nwo-mafian huijaus jo näin pitkällä ja mikseivät tutkijat herää myöntämään tosiasioita?
   Onko tieteessäkin asiat jo niin että se joka uskaltaa puhua totta menettää virkansa — kuten on laita politiikassa?
   The Smoking Gun: Where is the coronavirus? The CDC says it isn’t available.
   By Jon Rappoport on October 9, 2020
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214757

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Lockdowns Motivated by Occult Doctrine: “Creative Destruction” (Kabbalah)
    The Cabalist Doctrine of Destruction provides a key to understanding world events.

    According to the Cabala, which is the secret doctrine of Judaism and Freemasonry, “Evil and catastrophe [are] endemic factors in the process of creation. Without evil there could be no good, without destruction, creation could not take place.” (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, by Byron L. Sherwin, p. 72.)
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=125290

    Onko eristämisen (lukkojen taakse laittamisen) ja maskipakon takana ”Luovan tuhon” (Kabbala) Okkulttinen Oppi.
    Kabalistinen tuho-oppi on avain maailman tapahtumien ymmärtämiseen.
    Kabbalan mukaan, joka on juutalaisuuden ja vapaamuurariuden salainen oppi, “Paha ja katastrofi ovat endeemisiä tekijöitä luomisen prosessissa. Ilman pahaa ei voisi olla hyvää, ilman tuhoa, luomista ei voisi tapahtua. ” (Kabbala: Johdatus juutalaiseen mystiikkaan, kirjoittanut Byron L. Sherwin, s. 72.)
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=125290
    Sionistit ja v-muurarit ovat ottaneet Kabbalan avulla omiin käsiinsä oikeuden määritellä se paha mikä on tuhottava- He siis voivat sen avulla toteuttaa omaa pahuuttaan tuhoamalla muita.
    Korona virus ja rokote on tässä kiistatta hyvä keino.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Syksyinen flunssakausi lähestyy ja erityisesti oirehtivat ihmiset säntäävät testauttamaan itsensä. Myös koronavilkku-sovellus ajaa ihmisiä peloissaan testeihin, kun ovat ”altistuneet”. Joillekin tulos näyttää joko harmitonta koronaa tai sitten testi näyttää väärän, muusta korona-viruksesta johtuvan positiivisen. Myös väärä negatiivinen tulos on mahdollinen.

   Näin saadaan joka tapauksessa ”tapausten” määrä kasvuun ja tämän pelottelu-media osaa hyödyntää. Samalla se taustaryhmineen ajaa uusia rajoituksia ja tietenkin rakastamaansa maski- ja rokotepakkoa.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. Koronatestin PCR-tekniikan keksijä: PCR ei sovellu diagnosointiin [video, tekstitys suomeksi]

  Biokemisti Kary Mullis sai vuonna 1993 Nobelin kemianpalkinnon polymeraasiketjureaktion (PCR) keksimisestä. Tämä tekniikka on nyt ensisijainen metodi koronatesteissä ympäri maailmaa. Seuraavassa videossa vuodelta 1997 hän kertoo mm. kuinka PCR-testin avulla ”voit löytää miltei mitä tahansa kenestä tahansa” ja että ”se ei kerro sinulle oletko sairas”. Mullisin lausunnot antavat aiheen kysyä: kuinka luotettavia koronatestit itse asiassa ovat? Video (n. 4min) on tekstitetty suomeksi Sott.net:in toimesta.
  https://fi.sott.net/article/516-Koronatestin-PCR-tekniikan-keksija-PCR-ei-sovellu-diagnosointiin-video-tekstitys-suomeksi

  THL:n suositeltavat koronavirus SARS-CoV-2:en mikrobiologiset tutkimukset ovat (päivitetty 11.9.2020):

  1) COVID-19-viruksen RNA-osoitus, pyyntö CV19NhO, KL nro 6466 (osoittaa viruksen perimää PCR-tekniikalla)
  2) COVID-19 viruksen antigeeniosoitus, pyyntö CV19Ag, KL nro 6492 (osoittaa viruksen rakenneproteiinia vasta-ainetestillä)

  Yllä mainitut kaksi keinoa, PCR- ja antigeenitutkimus (vasta-ainetesti), ovat tietääksemme ainoat pääasialliset tekniikat koronaviruksen toteamiseksi tällä hetkellä Suomessa (teknisissä yksityiskohdissa lyöytyy toki variaatioita). PCR-tekniikkaa on käytetty koronatestausten alusta saakka, kun taas antigeenitesti on otettu käyttöön Suomessa vasta hiljattain. Joten varsin suurella varmuudella voidaan todeta, että kaikissa tähänastisissa Suomessa tehdyissä koronatesteissä on valtaosassa käytetty nimenomaan PCR-tekniikkaa. Molemmista testitekniikoista löytyy myös pikatestiversio, joiden käyttö on yhä yleisempää.

  Vasta-ainetestistä THL kertoo niiden olevan yleisesti herkkyydeltään heikompia kuin PCR-menetelmät ja ”THL ei suosittele vasta-ainetestien käyttöä akuutin taudin, eikä myöskään yksittäisen henkilön sairastetun COVID-19 -taudin osoittamiseksi”. Lisäksi THL kertoo että vasta-ainetesteissä ”sekä väärät negatiiviset että väärät positiiviset tulokset ovat mahdollisia”.

  Tästä huolimatta ovat Suomen aluehallintovirastot myöntäneet loppukesästä ja alkusyksystä usealle laboratoriolle luvan antigeenitestien tekemiseen, koska niiden valttina on väitetysti nopeus ja edullisempi hinta. Liittyen PCR-tekniikkaan ja Kary Mullisin lausuntoihin on kuitenkin huomionarvoista, että asiantuntijoiden (mm. THL) mukaan ei antigeenitestien luotettavuudessa päästä PCR-testien tasolle, joten myönnettyjen toimilupien mukana on suositus, että negatiivinen testitulos varmennettaisiin PCR:llä. Toisin sanoen, vaikka antigeenitestien käyttö yleistyy on PCR-tekniikka kuitenkin se ”kultainen standardi”, johon viime kädessä luotetaan eniten.

  Eräs toinen huomionarvoinen seikka on kuinka vääristä testituloksista puhuttaessa tuskin lainkaan puhutaan väärän positiivisen tuloksen mahdollisuudesta. Retoriikka tämän suhteen on itseasiassa orwellimaisen käänteinen: negatiivista tulosta epäillään ja se tulee näin tarkistaa, mutta positiivinen tulos kirjataan vähemmin epäilyin. Päivälehdistä ja uutisten nettisivuilta löytyy päivittäin pelottelua siitä kuinka negatiivinen testitulos ei takaa mitään. Mm. eräs Husin osastoylilääkäri kertoi haastattelussa kuinka ”negatiivinen testitulos ei vapauta normaaliin elämään, jos henkilö on selvästi oireinen.”

  Aamulehden (26.8.2020) mukaan ”laboratorioanalytiikkaa tekee Suomessa 30 yksikköä, joista suurin osa toimii seitsemän laboratoriopalvelun tuottajan alaisena. Niistä viisi on julkisia ja kaksi yksityisiä.” Julkisen sektorin laboratoriopalvelun tuottajia ovat HUSLab, ISLAB, NordLab, FimLab ja Tyks Laboratoriot. Yksityiset tuottajat ovat SynLab ja Vita Laboratoriot. Vaikka jotkut näistä tuottajista ovat ottaneet antigeenitestin mukaan valikoimaan, näyttävät ne kuitenkin yhä pitävän PCR-testiä luotettavimpana keinona. Vita Laboratoriot on tuottanut vuoden 2020 alusta lähtien Mehiläisen alihankkimat laboratoriopalvelut. Vita Laboratoriot tekee yhteistyötä Euroopan suurimpiin keskuslaboratorioyhtiöihin lukeutuvan saksalaisen LADR-konsernin kanssa. SynLab puolestaan tuottaa laboratoriopalveluja Terveystalolle ja nämä kaksi olivat ensimmäiset yksityiset toimijat, jotka maaliskuussa ryhtyivät tarjoamaan ”koronaviruksen tunnistavia” PCR-testejä Suomessa.

  Suomessa on nyt tehty tähän mennessä yli miljoona koronatestiä (9.10.2020: 1.159.700 kpl). Ottaen huomioon PCR-tekniikan keksijän Kary Mullisin lausunnot, ja että lähes kaikki testit on todennäköisesti tehty PCR-tekniikalla (viime kädessä PCR:llä varmistaen) olisi syytä selvittää kuinka monta väärää positiivista tulosta tämä on aiheuttanut. Väärien positiivisten tulosten määrästä on esitetty eri arvioita. Lääkeyhtiöjätti Pfizerin entinen tieteellinen pääneuvonantaja, Mike Yeadon, on esittänyt hurjan arvion: todennäköisyys sille, että nähtävästi positiivinen tulos onkin ns. väärä positiivinen on 89-94%.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Maskit ovat poliittinen agenda, ei suoja korona virusta tai flunssaa vastaan
   Masks Are a Political Agenda, Not a Protection Against Covid or Flu
   By Paul Craig Roberts
   This 39-minute interview with two experts is the best information available on the efficacy and dangers of masks. As I have reported from the beginning, unless the mask is N95 it provides zero protection against inhalation and exhalation of viruses:
   https://thehighwire.com/videos/mask-whistleblowers-tell-all/

   All masks raise C02 levels, reduce oxygen levels, and, if you are infected, increase the viral load that you are breathing. If a N95 mask has an exhalation valve, the C02 and contaminant levels are lower, but if you are infected the mask does not protect others from your exhalation of the virus: https://multimedia.3m.com/mws/media/1794572O/surgical-n95-vs-standard-n95-which-to-consider.pdf

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214833
   https://www.paulcraigroberts.org/2020/10/10/masks-are-a-political-agenda-not-a-protection-against-covid-or-flu/
   ——-
   “Trust the science, follow the expert advice”
   By Irish Savant on October 11, 2020
   Meitä neuvotaan luottamaan tieteeseen ja seuraamaan eksperttien ohjeita. Mutta entäpä jos tiede ei ole enää luotettavaa ja ekspertit väärässä?
   Thus we are instructed by our moral superiors. “Trust the science, follow the expert advice”. But what if the science is unclear and the experts wrong?
   … My suggestion: Our belief should be guided by the knowledge that the Covid-19 Project represents one of the greatest hoaxes ever perpetrated on the public.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Nim. ’Jonsse’ – osuva kommentti VV:ssa 11.10.2020 at 10:30
    https://vastavalkea.fi/2020/10/07/churchill-ja-stalin-keskustelevat/

    ”Onkohan Bill Rockefeller käärmeöljyjä myydessään koskaan tullut käyttäneeksi sellaista menetelmää, että levittää pikkukaupunkiin huhuja uudesta kulkutaudista ja tehosteeksi värvää pari laitapuolen miestä näyttelemään kuolemansairasta ja myrkyttää paikkakunnan kaivoja. Kaupunki joutuu sekasortoon: huhut leviävät ja paikkakunnan lehti julistaa tautia suurin otsikoin ja ihmiset piileskelevät kotonaan. Paikallinen saluuna suljetaan, mistä kaupungin moralistit tietty riemuitsevat. Kohun jälkeen Bill aloittaa suuren ääneen kampanjan parantavasta lääkkeestä. Paikallinen lehti kehuu sitä ja jopa kirkonmies julistaa uuden lääkkeen edustavan Jumalan siunausta. Entäpä kaupungin jo iäkäs, mutta ketku pormestari, joka saa uutta lääkettä, paranee nopeasti ja kehuu sitä, että se on erityisen hyvä vanhoille ja vaivaisille, kuten hän. Lopulta päätetään että kaikkien asukkaiden on otettava lääkettä, jotta kulkutauti hellittää eikä se enää palaa takaisin.

    Lääke on aivan liian kallista (koska siinä on väitetysti mm. timanttihippuja ja kultapölyä), joten kaupunki päättää ottaa suuren velan, jolla lääke kustannetaan kaikille ja korvataan mm. saluunan kärsimät suuret tappiot.”

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
   2. Tieteilijät ja ekspertit ovat nyt keskenään erimielisiä. Valtamedia pitää esillä niiden asiantuntijoiden näkemyksiä, jotka haluavat edistä koronalla kommunismiaan ja luovat sitä varten kansojen keskuuteen valtavaa hämmennystä ja epävarmuutta, johon teknokraatti-kommunistit lupaavat tuoda järjestystä. Kansoja kypsytellään hyväksymään Uusi MaailmanJärjestys.

    Massamaahanmuutto ja etnisten rytmien sekoittaminen ja niiden yllyttäminen toisiaan vastaan palvelevat tätä samaa päämäärää.

    Maskien turha pitäminen on em. suunnitelmien passiivista hyväksymistä. Maskien vaikutus lienee immuniteettiä heikentävä, mikä saa ihmiset flunssaoirehtimaan ja ryntäämään petollisiin korona-testeihin. Kaikki tämä on Saatanasta, joka tietää, että hänen valtakautensa maan päällä alkaa lähestyä loppua. Siksi kehotan kaikkia rohkeuteen ja toiveikkuuteen pahan valtakunnan kehittelemien kampanjoiden vastustamisessa. Sitä on vastustettava kaikin mahdollisin väkivallattomin keinoin mm. kansalaistottelemattomuus mukaan lukien. Väkivallattomuus on sekä eettisesti että taktisesti paras toimintaa ohjaava periaate siihen asti, kunnes yhteiskunnan väkivaltamonopoli on saatu palautetuksi hyvän voittoon uskoville ihmisille. Jumala meitä tässä auttakoon!

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Valtamedia ei ole Totuus media vaan keskittyy virkamiesten rikosten peittelyyn ja evoluution uskonnon pakko tuputusta jolla Kristin usko joka toimii mafian esteenä pyritään tuhoamaan koska he ovat este myös pedon merkki sirutuksessa ja eivät ota sitä koska raamattu kieltää, joten Kristin usko kielletään ja raamatun lukijat vangitaan ja tilalle tulee vihervasemmiston jumalattomat evoluutio valhe pakko uskonnot kouluihin kuten sovietissa marxismi, meillä darvinismi ja freudismi ja jotka ei niihin usko nirri pois, vihervasemmiston otteet ovat kommunisti maailman otteita ja tulevat aiheuttamaan aina tositamiseen valtavat kärsimykset evoluutio lahkojensa kiihottamana ensin tappamaan kristityt, jos eivät suostu ottamaan evoluutio lahkolaisten pedon merkkiä eli maksusirua ihon alle, jota he tulee vaatimaan 10 vuoden sisällä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. USA:n hallitus transhumanistisena rokote-enkelinä

  USA:n puolustusministeriön (Pentagonin) Edistyneiden tutkimusprojektien laitos DARPA on mukana kehittämässä ihmiskunnalle – myös Suomen kansalle – aivan uudenlaista piikitettävää pelastusta koronaviruspandemiasta ja muutenkin aivan uutta olemisen muotoa.

  Käyn (lyhyyteen pyrkien) läpi 5.5.2020 julkaistua artikkelia ”Coronavirus Gives a Dangerous Boost to DARPA’s Darkest Agenda”,

  https://www.activistpost.com/2020/05/coronavirus-gives-a-dangerous-boost-to-darpas-darkest-agenda.html

  Artikkelissa on paljon linkkejä, ja lähteistä kiinnostunut löytää ne menemällä linkin kautta alkuperäiseen artikkeliin.

  Tammikuussa 2020, siis ennen koronaviruskriisiä, USA:n tiedusteluyhteisö ja Pentagon työskentelivät yhdessä USA:n kansallisen turvallisuusneuvoston kanssa salaisten suunnitelmien luomiseksi uhkaavaa pandemiaa vastaan. Onkin väitetty, että USA:n tiedusteluyhteisöt tiesivät todennäköisestä pandemiasta jo marraskuussa 2019, ehkä jo aiemmin. USA:ssa pidettiin myös v. 2019 lukuisia simulaatioharjoituksia globaalin viruspandemian varalta. Miksi sitten hallitus ei toiminut tai valmistautunut, jos edessä olevasta globaalista pandemiasta ja sitä vastaan suojautumisen puutteista tiedettiin? Yksi vastaus on: kriisin annettiin kehittyä. Useinhan USA:n hallitus on käyttänyt tällaisia tapahtumia hyväkseen sensuroidakseen lehdistöä tai luodakseen massavalvontaverkostoja. Nyt kuitenkin koronaviruskriisi on edistänyt erästä uudempaa agendaa, joka – jos se toteutuu – tekee useista muista hallituksen kontrollointi- ja alistamispyrkimyksistä vanhentuneita.

  Jo pitkään DARPA on ollut kiinnostunut ihmisen biologian peukaloinnista. Sitä varten se perusti v. 2014 Biologisten teknologioiden viraston (BTO, Biological Technologies Office). Koronaviruskriisi on tuonut mainosta joillekin DARPAN/BTO:n ihmisbiologian ja biotekniikan projekteille; on jopa väitetty, että DARPA on ehkä antanut eniten toiveita Covid-19:n pysäyttämiseksi. Useat näistä teknologioista on kehitetty useita vuosia sitten. Yksi sellainen teknologia on kehitetty DNA- ja RNA-rokotteiden tuottamiseksi; kuitenkaan sellaisia rokotteita ei ole koskaan hyväksytty ihmiskäyttöön USA:ssa. Niissä ihmiskehoon ruiskutetaan vierasta geneettistä materiaalia. Kuitenkin juuri nämä rokotteet, joita nyt valmistavat DARPAN kanssa yhteistyötä tekevät yhtiöt, kiinnostavat kaikkein eniten miljardööri ja globaalin terveyden ”filantrooppi” Bill Gatesia.

  Vuonna 2006 DARPA pani alkuun ”Terveyden ja sairauden ennustamisen” ohjelman, jossa pyrittiin selvittämään, kehittääkö ihminen infektiotaudin ennen oireiden alkamista. Tämän selville saamiseksi oli tarkkailtava ihmisen terveyden perustilan muutoksia, ja erityisesti keskityttiin ylempien hengitysteiden sairauksia aiheuttaviin viruksiin. Vuonna 2010 luotiin tähän tarvittavan työkalun perusta: verinäytteiden geneettisen analyysin perusteella voitaisiin selvittää, onko joku saanut virustartunnan ennen oireiden ilmestymistä. Nämä ”ennakkodiagnoosit” voitaisiin sitten välittää älypuhelimella tavoitettavaan nettipohjaiseen influenssakarttaan.

  Myöhemmin tämän ohjelman pohjalta syntyi ohjelma ”In Vivo Nanoplatforms” (IVN), suomeksi ”Eläviin olioihin sijoitettavat nanoalustat”. Nämä alustat tunnistaisivat biologisesti merkittäviä pieniä ja suuria molekyyleja, ja tulokset saataisiin ulkopuoliseen laitteeseen ilman erikseen elimistöön sijoitettavaa kommunikaatioelektroniikkaa. Ohjelman tarkoitus on siis kehittää nanopartikkeleita, jotka tunnistavat ja hoitavat sairautta ja infektiota ihmisen sisällä.

  Nykyisin ko. ohjelmassa on tuotettu pehmeitä ja taipuisia hydrogeelejä, joita injektoidaan ihon alle tarkkailemaan terveyttä ja jotka lähettävät tietoa terveydestä älypuhelinsovellukseen. Tuotetta valmistaa ja markkinoi USA:ssa Profusa-niminen yhtiö, ja kyseinen yhtiö vakuuttaa, että heidän injektoitavan biosensorinsa tuottamaa tietoa jaetaan turvallisesti yksilöille, lääkäreille ja julkisille terveysammattilaisille. Koska nyt kuitenkin kovasti pyritään kansalaisten yksityisten terveystietojen pohjalta ”jäljittämään kontakteja”, on todennäköistä, että tuota tuotettua tietoa jaetaan laajemmin, ja tämä sopii hyvin yhteen sen tavoitteen kanssa, että luodaan nettipohjainen ennakkodiagnoosien tiedosto.

  Profusa-yhtiötä tukee myös Google, joka on läheisesti mukana näissä uusissa ”kontaktien jäljittämisen” joukkovalvontahankkeissa. Mukana on myös USA:n ”Kansalliset terveysinstituutiot” (NIH). Nyt maaliskuussa Profusa sai DARPALTA rahoituksen sen tutkimiseksi, voiko heidän injektoitava biosensorinsa ennustaa tulevia pandemioita, esimerkiksi nyt laajasti ennustettua Covid-19:n (koronavirustaudin) ”toista aaltoa”, ja saada selville tartunnan saaneet jo kolme viikkoa ennen kuin heissä muuten ilmenisi oireita. Profusa odottaa saavansa biosensorinsa hyväksyttyä tähän tarkoitukseen ensi vuoden alkuun mennessä, sunnilleen samoihin aikoihin kuin koronavirusrokotteen odotetaan olevan yleisesti saatavilla. Profusasta ja sen teknologiasta tuoreempi lyhyt artikkeli täällä:

  https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/military-vaccines/microchips-nanotechnology-and-implanted-biosensors-the-new-normal/

  Sitten toiseen DARPAN/BTO:n ohjelmaan, nimeltään ”Living Foundries” (”Elävät Valimot”). Tässä ohjelmassa on tarkoitus mahdollistaa synteettisten (keinotekoisten) molekyylien tuotanto ohjelmoimalla biologisten systeemien aineenvaihdunnalliset perusprosessit tuottamaan suuret määrät monimutkaisia molekyylejä, joita ei muuten voida saada. Tämän ohjelman avulla DARPA muuttaa synteettisen biotuotannon ennustettavaksi tuotantokäytännöksi, joka tukee lukuisia kansallisen turvallisuuden tarkoitusperiä. Niinpä siinä pyritään luomaan keinotekoista elämää, keinotekoista geneettistä materiaalia, keinotekoisia kromosomeja ja kokonaan uusia eliöitä. Liittämällä ihmiseen keinotekoista geneettistä materiaalia ihmiseen pyritään lisäämään uusia ominaisuuksia.

  Mainittuihin keinotekoisiin kromosomeihin liittyy myös DARPAN toinen projekti ”Advanced Tools for Mammalian Genome Engineering” (”Kehittyneet työkalut imettäväisten genomin muokkaamiseksi”). Vaikka projektin nimessä puhutaan imettäväisistä, projektissa keskitytään erityisesti parantamaan ihmisen keinotekoisten kromosomien hyödyllisyyttä: niiden avulla pyritään kehittämään edistyneitä hoitomuotoja, rokotteita ja soludiagnostiikkaa. Niitä käytetään myös keinona liittää ihmisiin epäluonnollisia piirteitä, esimerkiksi ikääntymisen pysähdyttämistä tai käsityskyvyn parantamista. On myös tutkittu, voiko näillä metodeilla luoda ”supersotilaita” (ei unen tai säännöllisten aterioiden tarvetta jne.). Samoja metodeja voidaan käyttää myös ”geneettisinä aseina”, jotka heikentävät DNA:ta ja murentavat ihmisten mieliä ja kehoja.

  DARPA myös tutkii (ohjelma BioDesign) sellaisten organismien luomista, jotka on luotu kuolemattomiksi ja ohjelmoitu ”tappokytkimellä”, jonka avulla nämä synteettiset ja kuitenkin elolliset organismit voidaan ”kytkeä pois päältä” koska vain. Näin kai voitaisiin luoda ”ihmisjäljennöksiä”, joita voidaan käyttää vaikka sodissa.

  Kyseisiä geneettisiä ”tappokytkimiä” voidaan liittää kuitenkin myös varsinaisiin ihmisiin keinotekoisten kromosomien avulla. DARPA on v. 2017 investoinut geenihyökkäystutkimukseen, jossa tutkitaan myös geenimuokkauksen käyttöä kokonaisten väestöjen hävittämiseksi maan päältä.

  DARPA on kokeissaan käyttänyt myös geneettisesti muunneltuja viruksia, jotka liittävät geneettistä materiaalia ihmissoluihin, erityisesti aivosoluihin ihmisen aivokemian huijaamiseksi.

  Pyrkiessään muuttamaan ihmisten ajattelua ja todellisuuden ymmärtämistä DARPA ei ole tyytynyt vain muuttamaan ihmisaivojen kemiaa ja toimintaa solutasolla. Vuodesta 2002 se on pyrkinyt luomaan aivo-kone -yhteyden (Brain-Machine Interface, BMI). Alkuun ”langatonta aivomodeemia” suunniteltiin rotille, sittemmin myös ihmisille. Tarkoitus on siten saada ihminen kauko-ohjaukseen (ajatukset ja jopa liikkeet) tai mahdollistaa sotilaan kommunikointi pelkän ajatuksen avulla sotaoloissa.

  DARPAN ”Next-Generation Nonsurgical Neurotechnology (N3) program” (”Seuraavan sukupolven ei-kirurgisen neuroteknologian ohjelma”) käyttää ei-invasiivisia (ei-kajoavia) tai minimaalisesti invasiivisia aivo-tietokone -yhteyksiä lukemaan ja kirjoittamaan suoraan aivoihin. Eräs esimerkki minimaalisesti invasiivisesta teknologiasta on injisoida virus, joka kantaa valoherkkiä sensoreita tai muita kemiallisia, bioteknisiä tai itsekoostuneita nanobotteja, jotka voivat tavoittaa yksittäisiä neuroneja ja kontrolloida niiden aktiviteettia riippumattomasti vahingoittamatta sensitiivistä kudosta. Eläinkokeet ovat osoittaneet, että yksittäisten neuronien kontrollointi useasta kohdasta riittää ohjelmoimaan suoraan aivoihin keinotekoisia pelon, mielihalun ja kokemusten muistoja.

  Darpa on yrittänyt luoda keinotekoiset ihmisaivot vuodesta 2013 asti.

  On selvää, että kun mahdollisuus käyttää mainittuja teknologioita kauko-ohjaukseen, ajatusten kontrollointiin ja ajatusten ja kokemusten ohjelmointiin on syntynyt, hallitukset, korporaatiot ja muut vallanpitäjät alkavat käyttää niitä kontrollitarkoituksiinsa. Markkinoille on tulossa neuromodulaatiolaitteita ja aivo-kone-yhteys-laitteita.

  Lähes säännönmukaisesti DARPA esittää kiistanalaiset teknologiansa kehitetyiksi pääasiassa lääketieteen ja terveydenhuollon edistämistä varten. Jo jonkin aikaa DARPA on ollut erittäin kiinnostunut rokotteista. Esimerkiksi v. 2010 DARPA alkoi kehittää sellaista rokotetta, joka kykenee ”rokottamaan tuntemattomia taudinaiheuttajia vastaan” (osana ohjelmaansa ”Accelerated Manufacture of Pharmaceuticals” – ”Lääkeaineiden kiirehditty valmistus”). Rokote injektoisi tuhansia keinotekoisia antibodeja (vasta-aineita) ihmiskehoon. Nämä keinotekoiset antibodit ”loisivat sitten immuniteettityökalusarjan, jota voidaan yhdistellä monin tavoin mistä tahansa taudinaiheuttajasta selviämiseksi.”

  Samana vuonna DARPA alkoi rahoittaa ponnisteluita luoda ”monivaikutteisia keinotekoisia DNA-rokotteita”, joita toimitettaisiin ihmiskehoon ”ei-invasiivisen elektroporaation” (sähköisiä shokkeja solukalvoihin niiden läpäisevyyden lisäämiseksi) kautta. Tätä alettiin nopeasti pitää nopeana tapana tuottaa rokotteita. Tässä rokotekategoriassa olisi samantyyppistä keinotekoista DNA:ta, jota DARPA myös oli samalla tutkimassa sekä ihmisten ”tehostamiseksi” että ihmisten ”heikentämiseksi” geneettisellä tasolla. Tällöin, vuonna 2010, myös Bill ja Melinda Gatesin säätiö alkoi voimakkaasti rahoittaa DNA- ja RNA- rokotteita.

  DNA-rokotteita (ensimmäiset luotiin v. 2005) ei ole koskaan hyväksytty ihmiskäyttöön USA:ssa. Tutkimukset ovat varoittaneet, että niihin liittyy merkittävä ennalta-arvaamattomuus ja joukko mahdollisia luontaisia haitallisia vaaroja ja että tietämys on riittämätöntä sen määrittelemiseksi, mikä on tahattomien tapahtumien todennäköisyys ja mitkä ovat geneettisten muokkausten seuraukset. Toinen vanha kiistakysymys tällaisten rokotteiden suhteen on ”ei-toivottujen immuunireaktioiden” lieventäminen, kun luonnollinen immuunivaste reagoi ko. rokotteiden sisältämään vieraaseen geneettiseen materiaaliin.

  Vuonna 2011 DARPA julkisti ohjelmansa ”Nopeasti käyttökelpoinen terapeutiikka” (”Rapidly Adaptable Nanotherapeutics”), jonka tarkoituksena on luoda ”alusta, joka nopeasti kykenee syntetisoimaan terapeuttisia nanopartikkeleita”, joiden avulla voidaan taistella kehittyviä ja jopa geneettisesti muokattuja bioaseita vastaan. DARPAN suunnitelma näiden nanopartikkeleiden suhteen oli yhdistää ne pieniin estäviin RNA:ihin (siRNA), jotka ovat RNA:n pätkiä, jotka voivat ottaa kohteikseen ja sammuttaa tarkoin määrättyjä geenejä. Nuo pienet estävät RNA:t voitaisiin ohjelmoida uudestaan lennosta ja kohdistaa erilaisiin taudinaiheuttajiin siten, että nanopartikkelit lastataan oikeilla RNA-molekyyleillä ja lähetetään suoraan infektiosta vastuussa oleviin soluihin.

  Vuonna 2013 DARPA sitten alkoi rahoittaa yhtiötä Moderna Therapeutics heidän keinotekoisen RNA-rokotteensa tuotannon alustan kehittämiseksi. DARPAN tavoitteena oli ”tuottaa turvallisesti ja nopeasti USA:n väestölle lähes välitön suoja syntyviä infektiotauteja ja muokattuja biologisia aseita vastaan”.

  Vuonna 2015 DARPAN keinotekoisia antibodeja (vasta-aineita) ja keinotekoista geneettistä materiaalia sisältävä rokotetutkimus laajeni, kun se alkoi rahoittaa DNA-rokoteyhtiö Inovio Pharmaceuticalsia. Samana vuonna sekä DARPAN tutkijat että tiedotusvälineet alkoivat esittää DARPAN rahoittamia RNA- ja DNA-rokotteita eri tavalla: teknologia kuvattiin sellaiseksi, että se muuttaa ihmiskehon ”bioreaktoriksi”.

  Sittemmin DARPAN tukemat DNA- ja RNA-yhtiöt (Moderna, Inovio, Saksan CureVac) eivät ole saaneet tuotteilleen lisenssiä ihmiskäyttöön, suureksi osaksi siksi, että heidän rokotteensa eivät ole tuottaneet riittävää immuniteettia ihmiskokeissa. Immuunivasteen puutteeseen ja muihin DNA- ja RNA-rokotteiden esteisiin on haettu korjausta nanoteknologian liittämisestä näihin rokotteisiin. Siksi nanopartikkeleiden käyttöä näissä rokotteissa olevan geneettisen materiaalin kantajina on laajasti tuettu ja tutkittu. Inovio Pharmaceuticals käyttääkin nyt ”DNA-nanoteknologiaa” keinotekoisissa ”SynCon”-rokotteissaan. Inovion ”SynCon”-rokote Covid-19:ään (koronavirusinfektioon) näyttää nyt olevan edellä kaikkia muita, ja sillä on Bill Gatesin, DARPAN, NIAID:n (Kansallisen allergian ja infektiotautien instituutin) ja muiden hallituksen laitosten tuki.

  Tammikuussa CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations – Epideemisen valmiuden innovaatioiden koalitio) ilmoitti, että se alkaa rahoittaa rokote-ehdokkaita koronaviruksen puhkeamista varten, paljon ennen kuin siitä tuli suuri globaali asia. CEPIn perustivat v. 2017 Norjan ja Intian hallitukset, WEF (Maailman talousfoorumi) ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö. Tammikuussa CEPI valitsi vain kaksi yhtiötä saamaan mainittua rahoitusta rokotteen kehittämiseksi Covid-19:ään: jo mainitut Modernan ja Inovion. Molemmat ovat DARPAN ja Gatesin säätiön tukemia firmoja.

  Bill Gates siis tukee DNA- ja RNA-rokotteita ja pitää niitä parhaina vaihtoehtoina Covid-19-rokotteiksi huolimatta siitä, ettei niitä ole koskaan ennen hyväksytty käytettäviksi ihmisiin. Silti, kiitos nykyisen kriisin aiheuttaman kiireellisen hyväksynnän, sekä Modernan että Inovion testaus näille rokotteilleen on ohittanut eläinkokeet ja mennyt suoraan ihmiskokeisiin. Ihmiskokeet on tehty myös nopeakulkuisiksi laajaa käyttöä varten muutamassa kuukaudessa. Modernan kliiniset kokeet ihmisillä alkoivat maaliskuun puolivälissä, Inovion huhtikuun alussa. Nuo kaksi rokotetta ovat siis paitsi Gatesin suosikkeja uudeksi rokotteeksi myös ennalta määrättyjä olemaan ensimmäisiä kliiniset kokeet läpikäyneitä ja saamaan kiireellisen hyväksynnän USA:n hallitukselta, varsinkin Modernan rokote, joka on kehitetty yhdessä hallituksen NIH:n kanssa.

  Modernan ja Inovion koronavirusrokotteiden nopea nousu tietoisuuteen on johtanut siihen, että DARPAA on tiedotusvälineissä kiitetty toivotusta koronaviruskriisin estämisestä. DARPA itse aikoo saada ”väliaikaisen” rokotteen Covid-19:ään käyttöön viikoissa – tuottamalla keinotekoisia vasta-aineita aiotaan siis tuottaa immuniteetti muutamaksi kuukaudeksi, kunnes pitkäkestoisempi rokote (Modernan ja Inovion) saadaan käyttöön. DARPAN vasta-ainehoito Covid-19:ään tarkoittaisi keinotekoisen DNA:n tai RNA:n injisointia, jotta keho saataisiin tuottamaan tarvittavat vasta-aineet (”ihmiskeho bioreaktorina”).

  Vaikka useimmissa tiedotusvälineissä DARPAN johtamat ponnistelut nähdään täysin positiivisina, on esitetty myös huolenaiheita. On huomautettu, etteivät kaikki entiset koronavirusrokotteet ole osoittautuneet sopiviksi tai edes turvallisiksi. Jotkut entiset koronavirusrokotteet ovat johtaneet vasta-aineriippuvaan tehostumiseen, jolloin solut nopeammin ottavat sisäänsä viruksia ja nopeuttavat virusten replikaatiota, lisäten niiden tarttuvuutta ja virulenssia. On huomautettu myös, että ne kaksi SARSia vastaan valmistettua koronavirusrokotetta, jotka läpäisivät vaiheen 1 testauksen, aiheuttivat myöhemmissä tutkimuksissa (altistettaessa luonnolliselle virukselle) immuuniyliherkkyyden hiirissä, jolloin syntyi vakava immunopatologia, so. immuunisysteemin pysyviä puutoksia tai toimintahäiriöitä. Lisäksi ei tiedetä, kuinka voimakas immuunivaste tarvitaan immuniteetin aikaansaamiseksi Covid-19:lle ja koronaviruksille yleensä; siksi on uskomattoman vaikea arvioida, onko rokote edes tehokas.

  Investointitutkimusfirma Citron Research on myös nostanut esiin huolenaiheita Inovio Pharmaceuticals -firmasta. Citron totesi, että on yli 40 vuotta siitä kun Inovio perustettiin, eikä yhtiö vielä koskaan ole tuonut markkinoille yhtään tuotetta, ja koko ajan sisäpiiriläiset ovat rikastuttaneet itseään muhkeilla palkoilla ja suurilla osakemyynneillä. Citron sanoi myös, että Inovion väitettä, että se on suunnitellut Covid-19 -rokotteensa vain kolmessa tunnissa tietokonealgoritmien mukaan, on vaikea uskoa.

  Julkisuudessa on ollut vähän tilaa rokotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden tarkastelulle ja myös sen tutkimiselle, mikä potentiaali niillä on aiheuttaa tahattomia vaikutuksia ihmisen geenistölle. Tämä on erittäin hälyttävää, koska monissa maissa on ryhdytty vaatimaan pakollisia rokotuksia heti kun Covid-19 -rokote on saatu käyttöön. Joissakin maissa todennäköisesti rokotuksia ei tehdä pakollisiksi sinänsä; ehkä niitä vaaditaan niiltä, jotka haluavat palata entiseen normaaliin, mitä tulee julkisiin kokoontumisiin, tietyissä töissä työskentelyyn, omasta kodista poistumiseen pidemmäksi aikaa jne.

  Päästäisivätkö ne, jotka ovat luomassa sellaista pakollista rokotetta, esim. DARPA, käsistään mahdollisuuden käyttää samoja teknologioita, joita käytetään rokotteen tuottamisessa, joihinkin muihin heidän tunnustettuihin päämääriinsä pääsemiseksi? Se tosiasia, että DARPAN tutkimuksen kaari tähtää ihmisen biologian ja genetiikan aseellistamiseen sellaisella tavalla, että sitä voidaan käyttää väärin, viittaa hyvin huolestuttaviin mahdollisuuksiin, jotka antavat aihetta tutkia asiaa. Toden totta, jos vain katsotaan, mikä lahja kriisi on ollut NSCAI:n (Kansallisen keinoälyn turvallisuuskomission) orwelliaanisille suunnitelmille ja liittohallituksen nykyisille pyrkimyksille lisätä dramaattisesti valtaansa keskellä nykyistä kriisiä, käy kasvavassa määrin vaikeaksi antaa sellaisille hallituksen laitoksille kuin DARPA ja niiden yrityskumppaneille (sellaisille kuin Moderna ja Inovio) mieluummin vapautus kuin tuomio.

  Tämä on erityisen totta, kun otetaan huomioon, että – ilman suurta kriisiä, sellaista, joka nyt dominoi maailman tapahtumia – ihmiset todennäköisesti eivät olisi vastaanottavaisia monien DARPAN kehittämien teknologioiden laajalle käyttöönotolle, oli kyseessä heidän yrityksensä luoda kyberneettisiä supersotilaita tai injektoitavia aivo-kone -yhteyksiä, joilla voidaan kontrolloida ihmisen ajatuksia. Silti keskellä nykyistä kriisiä monia näitä samoja teknologioita myydään yleisölle ”terveydenhuoltona”, taktiikka, jota DARPA usein käyttää. Kun paniikki ja pelko viruksen suhteen jatkavat kasvuaan ja kun ihmisistä tulee kasvavassa määrin äärimmäisiin tekoihin valmiita päästäkseen palaamaan jonkinlaiseen normaaliuteen, miljoonat tulevat halukkaasti ottamaan rokotteen riippumatta mistään hallituksen määräämästä rokotusohjelmasta. Ne, jotka ovat pelokkaita ja epätoivoisia, eivät piittaa siitä, että rokote saattaa sisältää nanoteknologiaa tai omata potentiaalin muokata geneettisesti ja ohjelmoida uudelleen itse heidän elämäänsä, kun he tahtovat vain loppua tälle nykyiselle kriisille, joka on kääntänyt maailman ylösalaisin.

  Tässä kontekstissa nykyinen koronaviruskriisi näyttää olevan se täydellinen myrsky, joka sallii DARPAN kammottavan vision saada otteen ja syöksähtää Pentagonin pimeimmistä komeroista kaiken kansan näkyville. DARPAN transhumanistinen visio armeijasta ja ihmiskunnasta muodostaa ennen näkemättömän uhan, ei ainoastaan ihmisen vapaudelle vaan eksistentiaalisen uhan ihmisen olemassaololle ja biologian itsensä rakennuspalikoille.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 9. Grace Van Berkum: Covid-plandemia on vasta alku globalistien agendalla

  Tri Sherri Tenpennyn vaxxter-sivustolla on 6.10.2020 julkaistu Grace Van Berkumin artikkeli ”The Globalist Agenda: The COVID Plandemic is Just The Beginning”,

  https://vaxxter.com/the-globalist-agenda-the-covid-plandemic-is-just-the-beginning/

  Artikkelin nimessä oleva sana ”Plandemic” on sanaleikkiä englannin kielellä: sanassa ”pandemia” etuliite ”pan” tarkoittaa ”yleis-”, ”kaikki-”. Sen sijaan ”plan” tarkoittaa ”suunnitelmaa”, joten sanaleikki antaa ymmärtää, että pandemia on suunniteltu pandemia (tai suunniteltu epidemia).

  Lyhennän alla kirjoittajan nimen muotoon Grace VB. Hänen oma sivustonsa on:

  https://www.gracevanberkum.com/

  Hänen nyt esillä oleva artikkelinsa on julkaistu alun perin 9.6.2020

  Syy siihen, että olen ryhtynyt käymään tässä läpi Grace VB:n artikkelia, on se, että hän on kolmen kuukauden ajan – siis maaliskuulta kesäkuulle – tiiviisti alkanut tutkia, mitä maailmassa oikein tapahtuu, joten on viisasta katsoa, mitä hän on löytänyt – säästyy itseltä aikaa ja ehkä säästyy myös harhapoluilta vastaisuudessa. Hän edelleenkin tutkii, ja hän on sittemmin julkaissut lisää artikkeleita.

  Grace VB on törmännyt valtavaan linkkivuoreen, jossa globalistien agenda on kaikkien avoimesti nähtävillä kokonaisuudessaan, Covid-19:stä lähtien (Covid-19 on nykyinen väitetty koronavirustauti). Covid-19 on tuon agendan alku, josta koko muu agenda lähtee rullaamaan. Ja sanonpa jo nyt: Tämä nykyinen ”Covid-19” on suunniteltu jo vuosia sitten.

  Koska Grace VB on törmännyt valtavaan linkkivuoreen, joka paljastaa kaiken, tämä hänen ensimmäinen artikkelinsa on – kuten hän ilmoittaa – lähinnä ihmisten johdattamista noihin linkkeihin ja siten muidenkin totuudenetsijöiden työn helpottamista.

  Sisäinen palo tutkia on yleensä merkki rehellisyydestä ja todellisen totuuden etsimisestä. Hän itse kertoo uurastuksestaan näin:

  ”Se, mitä nyt julkaisen, on vahvistavaa joillekin ja shokeeraavaa toisille. Kuten monet teistä tietävät, olen ollut äärimmäisen omistautunut tutkimaan, mitä maailmassa on ollut tapahtumassa hyvin monilla tasoilla maaliskuusta lähtien. Minun on saatava ymmärrys siitä, miksi niin monissa asioissa ei näytä olevan järkeä monien mielestä. Tutkin KAIKKEA päivittäin etsiessäni vastauksia ja tietoa. Olen löytänyt monia asioita. Se, mistä kirjoitan teille tänään, on suurin asia, jonka olen löytänyt, ja se on se, että Covid oli suunniteltu ja sitten toteutettu. Tämä ei ole salaliittoteoria. TÄMÄ ON TODELLINEN SUUNNITELTU SALALIITTO. Nämä ovat täysin tosia faktoja suoraan niiden ihmisten verkkosivulta, jotka suunnittelivat tämän. Se on suoraan verkossa kaikkien nähtävillä! Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä, että se on siellä, eivätkä useimmat ihmiset todennäköisesti ymmärrä sen syvyyttä, ellei joku erittele sitä teille. Sitä yritän tehdä ja teen tänään.

  ”Tunnen velvollisuudekseni tuoda julki, mitä olen oppinut. Yritän pitää tämän yksinkertaisena, ottaa pois omat mielipiteeni, ottaa pois tunteeni ja pysyä vain tosiasioissa, siinä, että sitä, mitä meidän maailmassamme on tapahtumassa, ON SUUNNITELTU VUOSIKYMMENIÄ.

  ”Kuten tiedämme, monia epäjohdonmukaisuuksia on tullut esiin Covidista, erityisesti yksin viime viikolla (siis tuolloin, kesäkuussa, jolloin hän julkaisi artikkelinsa). Viruksen saastuttamia testausvälineistöjä, väärennettyjä lukuja, manipuloituja tilastoja, lääkäreitä ja tiedemiehiä, jotka puhuvat suunsa puhtaaksi, lukitustiloja, joissa ei ole järkeä, ennustettuja lukuja, jotka ovat täysin virheellisiä….. näistä olemme kaikki tietoisia. On myös epäselvää, miten virus sai alkunsa. On kuitenkin 100%:sti selvää, että jonkinlainen virus on olemassa, ja yhä on mysteeri, kuka saa tartunnan, kuka kuolee ja kuka ei (vaikka monilla meillä terveysalan ammattilaisilla on teorioita siitä, miksi tämä tapahtuu). Tästä ei kiistellä.”

  (tuosta, että Grace VB ilmoittaa toimivansa terveysalalla, on artikkelin lopussa tarkempaa tietoa: hän on rekisteröity holistinen ravintoterapeutti, joka on perustanut Nicaraguahan itsehoitokeskuksen ”GLO SelfCare Center”).

  Artikkeli on melko pitkä, enkä tästä eteenpäin pyri suomentamaan tekstiä vaan ainoastaan referoin (selostan), mitä artikkelissa sanotaan.

  Grace VB kertoo sitten tutkimustensa pääkohdista. Vuonna 1992 luotu Agenda 21: Sitä ovat toteuttaneet eri maiden rahoittamat NGOt (hallitusten ulkopuoliset organisaatiot) ja sellaiset ryhmät kuin ”Open Society Foundation” (George Soros) ja Bill ja Melinda Gatesin Säätiö. Yksi Agenda 21 -aloitteen päämäärä on, että jokainen paikallinen hallitus laatii oman paikallisen Agenda 21:nsa. Vuodesta 2015 lähtien kestävän kehityksen päämäärät on sisällytetty uudempaan Agenda 2030:een,

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sustainable_Development_Goals

  Agendan virallinen nimi on YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030.

  Grace VB neuvoo, että omalla asuinalueella toimeenpannut Agenda 21:n ohjelmat voi tarkistaa Googlen avulla (Agenda 21 ja oman asuinpaikan nimi). Hän antaa myös seuraavan linkin:

  https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/transformingourworld

  YK:n Agenda 2030:ssa, jota Gatesin säätiö voimakkaasti tukee ja rahoittaa, on 17 kestävän kehityksen päämäärää, jotka on määrä toteuttaa vuoteen 2030 mennessä. Rahoittajiin kuuluvat myös Soros ja Rockefeller. Grace VB mainitsee vielä, että Gates on myös YK:n Maailman terveysjärjestön suurin yksityinen rahoittaja. Hän antaa vielä linkin, jossa on listattu ne hallitukset, yhteisöt ja järjestöt, joissa Bill ja Melinda Gatesin säätiö on mukana:

  https://sustainabledevelopment.un.org/partnership/partners/?id=2224

  Noiden yleisluontoisten asioiden jälkeen Grace VB antaa alaotsikon:

  Valmistelutoimenpiteet

  New Yorkissa USA:ssa 13.6.2019 Maailman talousfoorumi ja YK allekirjoittivat ”Strategisen kumppanuuden puitteet”, joissa hahmoteltiin yhteistyön alueita institutionaalisen toiminnan syventämiseksi ja kestävän kehityksen agenda 2030:n toimeenpanon jouduttamiseksi yhteisvoimin,

  https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework

  Grace VB toteaa, että tuo näyttää hyvältä, kauniilta ja hämmästyttävältä. Kuitenkin, hän jatkaa, kun asiaan perehdytään tarkemmin, paljastuu tämä: MAAILMANHALLITUS KAAPPAA VALLAN KAIKILTA KANSOILTA MAAN PÄÄLLÄ. Riippumattomuus, omistusoikeus, yksityisyys, ravintosysteemit ja muut riistetään pois. Dokumentista löytyy koodisanoja korporaatioiden ja hallitusten yhteiselle fasistiselle agendalle, jota sellaiset globalistiset korporaatiot kuin Monsanto ja DuPont voitelevat.

  Maailman talousfoorumi luotiin v. 1971 tukemaan Agenda 21:tä, nyt Agenda 2030:tä,

  https://www.weforum.org/platforms/covid-action-platform/

  Bill Gates on mukana kummassakin tahossa, YK:ssa ja Maailman talousfoorumissa,

  https://www.weforum.org/agenda/authors/bill-gates

  Vuonna 2018 Maailman talousfoorumi totesi: ”Moniosakkuus määrittää Kestävän kehityksen agenda 2030:n päämäärien ytimen: ’Me olemme tässä yhdessä’.”

  Tuo ”yhdessä” tarkoittaa maailmanhallitusta. MAAILMANHALLITUKSEN SUUNNITELMASTA saa Grace VB:n mukaan hyvän kuvan, kun tuolta Maailman talousfoorumin sivustolta tilaa ilmoitusviestejä (alerts). Maailmanhallitus tarkoittaa Uutta Maailmanjärjestystä, jossa ei ole rajoja, vain YKSI hallitus ja vain YKSI maailma. Sitä varten tuo toimintasuunnitelma ja sivusto ovat olemassa. Se on kerrassaan häkellyttävä, laaja suunnitelma koko maailmamme muuttamiseksi kokonaan toisenlaiseksi.

  Maailman talousfoorumin sivusto on se linkkivuori, josta alussa puhuttiin. Kun linkkejä lähtee seuraamaan, pääsee yhä syvemmällä ja syvemmälle. Kunkin aiheen kohdalla ilmestyy lukuisia lisälonkeroita, ja kun jotakin lonkeroa lähtee seuraamaan, löytyy yli 200 linkkiä eteenpäin. Tätä jatkuu loputtomiin… Ja silti kaikki on yhteydessä toisiinsa. Sivusto on kokonainen kaiken kattava ja pikkutarkka suunnitelma koko maailmamme muuttamiseksi.

  JA KAIKKI TUO ALKAA COVID-SIVULLA! Covid aloittaa matkan maailman globalisoitumiseen,

  https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

  Selväksi käy, ettei tätä kriisiä ole tehty vain tämän vuoden aikana. ”Maailmanhallituksen” ja ”Neljännen teollisuusvallankumouksen” osa-alueita on suunniteltu valmiiksi vuosikymmeniä.

  Suunnitelmana on YKSI hallitus, joka kontrolloi meitä kaikkia täydellisesti. Keinoälyn kontrolloidessa työtämme, ruokaamme, rahaamme, yksityisyyttämme ja vapauttamme menetämme kaiken kontrollin niihin lopullisesti.

  Kaikki vuosikymmenten vehkeilyt ja suunnitelmat maailman valtaamiseksi ovat tuolla yhdellä Maailman talousfoorumin sivustolla.

  Covid on vain ensimmäinen askel maailmanvalloituksen pyörien liikkeelle laittamiseksi ja kaikkien näiden suunnitelmien alkuun saattamiseksi. Pelästynyttä ja jakautunutta maailmaa on helppo hallita. Talouden murskaaminen ja pelkoon perustuvien reaktioiden aikaansaaminen ovat keino saada koko maailma käyttäytymään toivotulla tavalla ja aloittamaan alusta.

  Kaikki tiedot ja kaikki videot Maailman talousfoorumin sivustolla päivitetään joka päivä. Edesauttavaa propagandaa julkaistaan päivittäin koko maailman 7,7 miljardin asukkaan ylipuhumiseksi.

  Huomiota herättää, että joka ikinen aihe on esitetty ympyrän muodossa. Kaikki siis on suunniteltu näyttämään KORONALTA. Koronahan on aurinkoa ympäröivä valokehä täydellisessä auringonpimennyksessä. Tämä ei ole sattumaa. Joka ikinen aihehan maailman valloittamiseksi alkaa koronaviruksella ja Covidilla. Tuo kaiken alku, Covid-19-ympyrä eli Covid-19-korona, tulee näkyviin heti avattaessa alun linkki Grace VB:n artikkeliin vaxxter-sivustolla. Joka siis haluaa nähdä koko maailmankaappauksen alun nyt heti, klikatkoon tämän kommenttini ensimmäistä linkkiä. Covid-19-korona tulee näkyviin.

  Grace VB kysyy: Jos maailmanhallitus on hyvä asia, miksi heidän täytyy valehdella meille siitä? Jos se todella on planeetalle hyväksi, eikö ole parempaa tapaa tehdä tämä kuin aiheuttamalla kuolemaa, kipua ja tuhoa? Jos he valehtelevat nyt, mistä muusta he myöhemmin tulevat valehtelemaan?

  ”Neljäs teollisuusvallankumous” ja ”Suuri uudelleensäätö” ovat suunnitelman seuraava vaihe sen jälkeen kun Covid on pysäyttänyt maailman ja kaikki sen asukkaat. TÄMÄ ON SUUNNITELMA. Suora lainaus heidän sivustoltaan:

  ”Covidin käyttö vallankumouksen voiman valjastamiseksi talouden muuttamiseen – – sille on tunnusomaista teknologioiden yhteen sulautuminen, joka hämärtää fyysisen, digitaalisen ja biologisen alueen väliset rajat – – PESSIMISTISIMMÄSSÄ, EPÄINHIMILLISTETYSSÄ MUODOSSAAN NELJÄNNELLÄ TEOLLISUUSVALLANKUMOUKSELLA SAATTAA TODELLA OLLA POTENTIAALI TEHDÄ IHMISKUNNASTA ROBOTTEJA (’ROBOTIZE HUMANITY’) JA SITEN VIEDÄ MEILTÄ MEIDÄN SYDÄMEMME JA SIELUMME. – – Neljäs Teollisuusvallankumous ei tule muuttamaan ainoastaan sitä, mitä teemme, vaan myös sitä, mitä olemme. Se tulee vaikuttamaan identiteettiimme ja kaikkiin niihin asioihin, joita siihen liittyy: yksityisyydentunteeseemme, käsityksiimme omistamisesta, kulutustapoihimme, työhön ja vapaa-aikaan käyttämäämme aikaan ja siihen, miten kehitämme työuraamme, edistämme taitojamme, tapaamme ihmisiä ja vaalimme suhteita. Se on jo muuttamassa terveyttämme ja johtamassa ’määrällistettyyn’ itseen, ja NOPEAMMIN KUIN ARVAAMMEKAAN SE SAATTAA JOHTAA IHMISEN LAAJENTUMISEEN (HUMAN AUGMENTATION).”

  Grace VB jatkaa: ”Huomaa, kuinka Covid linkittyy JOKAISEEN yksittäiseen aiheeseen pyörässä. Tämä johtuu siitä, että Covid on se TIE, jonka kautta Uusi Maailmanjärjestys saa ihmiskunnan käyttöönsä.

  ”Suuren Uudelleensäädön” (The Great Reset) kuvaus osoittaa, että on täysin mahdotonta että tämä suunnitelma olisi saatu aikaan muutamassa kuukaudessa tai edes muutamassa vuodessa.

  Grace VB esittää siteerauksen: ”Globaalien osakkaiden täytyy heti paikalla ryhtyä toimimaan yhteistyössä Covid-19-kriisin suorien seuraamusten hoitamiseksi. Maailman tilan parantamiseksi Maailman talousfoorumi panee alkuun ”Suuren Uudelleensäädön.”

  Sitten hän tuo esiin listan YK:n kokouksista vuosilta 2010-2020, ja listasta käy ilmi, että mainittuja ”Neljättä teollisuusvallankumousta” ja ”Uudelleensäätöä” on suunniteltu jo vuosia.

  Tutkiessaan Uutta maailmanjärjestystä ja maailmanhallitusagendaa Grace VB löysi (omaa ammattiaan sivuavan) suunnitelman, jonka mukaan ruokien alkuperämerkinnöistä luovutaan ja kaikkien luonnollisten terveystuotteiden myyntiä rajoitetaan ja lopulta se kielletään. Lopulta luonnosta syömistä ei sallita. Tilalle tulee Monsanto-yhtiön aikaansaamaa ruokaa. Sitä saa syödä tietyn kalorimäärän verran, osaksi proteiineina, osaksi hiilihydraatteina.

  Sitten Grace VB antaa linkin ”must watch” -videoon CELESTE SOLUM | World Economic Forum: COVID ACTION PLATFORM for GLOBAL GOVERNANCE – GREAT AWAKENING,

  https://www.youtube.com/watch?v=ngPWYl6hH9U

  Artikkelinsa lopun alaotsikoksi Grace VB antaa ”Agenda 2030 Revisited” (”Lisää Agenda 2030:sta”). Agenda 2030 on YK:n laatima toimintasuunnitelma, ja 196 hallitusta (kaiketi myös Suomen hallitus) on allekirjoittanut sen. Yksi sen laajoista tavoitteista (siis myös Suomen hallituksen tavoitteista) on ihmiskunnan määrän vähentäminen, koska ”meitä on liian paljon.” Eliitit edistävät sitä keinona ”pelastaa planeetta”, ja sen panevat toimeen hallitukset kaikkialla maailmassa. Grace VB esittää asiasta muutamia siteerauksia, ja mainitsen tässä niistä nämä:

  ”Nykyinen suuri ylikansoitus ylittää selvästi maailman kantokyvyn, eivätkä tulevat, ehkäisykeinojen käytöstä, sterilisaatioista ja aborteista koituvat syntyvyyden vähenemiset riitä vastaamaan tähän haasteeseen, ja asia on hoidettava tällä hetkellä vähentämällä nykyisin elävien ihmisten määrää. Tämä täytyy tehdä millä tahansa tarpeelliseksi katsotulla tavalla” (lähteeksi Grace VB antaa: ”YK:n lausunto”);

  ”Maailman väestömäärä 250-300 miljoonaa ihmistä, 95% vähemmän kuin nykyisin, olisi ideaalinen” (Ted Turner, YK);

  ”Maailmassa on nykyisin 7,7 miljardia ihmistä. Se on nousemassa noin yhdeksään miljardiin. Nyt jos me toimimme hienosti uusien rokotteiden, terveydenhoidon ja lisääntymisterveyspalveluiden suhteen, voisimme vähentää väestömäärää ehkä 10 tai 15 prosenttia” (Bill Gates, TED Talk, 2010).

  Pääosa ihmiskuntaa voidaan siis uhrata. Olemassaolomme oli hyvä Eliitille, kun he saattoivat käyttää hyväksi työtämme ja nauttia ihmiskunnan lahjojen hedelmistä.

  On ennustettu, että vuoteen 2025 mennessä kolmasosa ihmisten työpaikoista katoaa, kun ihmisten tilalle tulevat ohjelmistot, robotit ja älykoneet,

  https://sputniknews.com/society/201505021021623183/

  Lopuksi Grace VB siteeraa David Spanglen kirjaa ”Reflections on the Christ”, s. 44-45:

  ”Kukaan ei pääse Uuteen maailmanjärjestykseen, ellei hän anna sitoumusta palvoa Luciferia. Kukaan ei pääse Uuteen Maailmaan, ellei hän ota luciferaanista vihkimystä.”

  [en olisi ottanut tuota siteerausta tähän mukaan, ellei siinä viitattaisi itse Raamatun sanaan: ”Ja sille (toiselle pedolle) annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin”, Ilm. 13:15. Kyse siis näissä Uuden maailmanjärjestyksen ja yhden maailmanhallituksen agendoissa ei ole orjuuttavista, häikäilemättömistä ja ihmishengistä välittämättömistä eliiteistä vaan itse perkeleestä. He ovat perkeleen orjia, kuten koko jumalaton ihmiskuntakin on. Nämä Covid-19-huijaus, rokotukset, YK:n agendat 21 ja 2030, Maailman talousfoorumi, Bill ja Melinda Gatesin säätiö, Neljäs teollisuusvallankumous, Suuri uudelleensäätö – kuten koko kommunismi ja sen utopia kokonaisuudessaan muutenkin – sikiävät suoraan perkeleestä, ovat perkeleen ohjelmia. Ne tapahtuvat juuri NYT, koska juuri NYT evankeliumista, Kristuksesta, syntien anteeksiantamuksesta ja pelastumisesta on sydämissä luovuttu kaikkialla. Se luopuminen on avannut perkeleelle kaikki mahdolliset portit. Evankeliumi olisi ainoa voima, joka sitoo perkeleen. Siitä voimasta on luovuttu. On viimeinen aika. Tämä maailma palaa: ”Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu”, 2. Piet. 3:10-13. Oikea ”uusi maailmanjärjestys” on Jumalan iankaikkinen valtakunta. Oikea ”maailmanhallitus” on yksin Jumala sydämissä ja siten kaikkialla, 1. Kor. 15:28; Ef. 1:10, 20-23; 4:6. Oikea ”uudelleensäätö” on Kristuksen paluu ja viimeinen tuomio, Matt. 24:27-31; 25:31-46. Se on samalla uuden luominen: ”Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu, vaan te SAATTE ILOITA JA RIEMUITA IANKAIKKISESTI”, Jes. 65:17-18. V-I. L.].

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Ruotsi edelläkävijänä
   Ruotsi jo hyväksynyt nwo-mafian mikro-sirutuksen … siksi maassa ei mitään korona eristyksiä tarvita sanoo Maureen Johnston
   Näinkö on? Ja voi kysyä liittyykö tuo korona eristys nyt lainkaan tai mitenkään oleellisesti tähän maan asukkaiden moraalin asiaan?
   Sweden Spared Lockdown Because it Has Already Accepted Satan
   By wmw_admin on October 12, 2020
   henrymakow.com – Oct 11, 2020
   The reason Sweden is exempt from lockdowns is that the population, by and large, have already agreed to be microchipped or is microchipped.
   by Maureen Johnston — (henrymakow.com)

   The reason Sweden is exempt from lockdowns is that the population, by and large, have already agreed to be microchipped or is microchipped.
   They have successfully engineered Sweden away from God. See Irreligion of Sweden:
   — Syy ettei Ruotsi piittaa korona-suluista on se, että väestö on suurimmaksi osaksi jo suostunut mikrosiruun tai on sirutettu.
   He (’illut’) ovat onnistuneesti suunnitelleet Ruotsin irrottamisen Jumalasta. Katso Irreligion of Sweden (uskonnosta luopuminen Ruotsissa):

   Sweden is one of the world’s most secular nations, with a high proportion of irreligious people.[1] Phil Zuckerman, an Associate Professor of Sociology at Pitzer College,[2]writes that several academic sources have in recent years placed atheism rates in Sweden between 46% and 85%, with one source reporting that only 17% of respondents self-identified as “atheist”.[3] Gallup Poll found in 2016 that 18% of Swedes self-report as atheists and 55% as non-religious.[4]
   — Ruotsi on yksi maailman maallistuneimmista maista, jossa on suuri osa uskonnottomia ihmisiä. [1]
   Pitzer Collegen sosiologian apulaisprofessori Phil Zuckerman [2] kirjoittaa, että useat akateemiset lähteet ovat viime vuosina asettaneet ateismin määrän Ruotsissa 46-85 prosenttiin, ja yhden lähteen mukaan vain 17% vastaajista tunnisti itsensä ”Ateistiksi”. [3]
   Gallup Poll totesi vuonna 2016, että 18% ruotsalaisista ilmoitti olevansa ateisteja ja 55% ei-uskonnollisia. [4]

   When it comes to numbers of sexual partners, Sweden it is probably among the most promiscuous countries in the world. Having between 50-100 different sex partners in a life span, and even above 100 sex partners, is definitely not uncommon among Swedes. Even among females. Also, the number of latent bisexuals is very high. No one raises an eyebrow if you are lesbian.
   — Kun on kyse seksikumppaneista, Ruotsi on luultavasti yksi epämoraalisimmista maista maailmassa. Jopa yli 100 sukupuolikumppanin käyttö elinkaaren aikana ei todellakaan ole harvinaista ruotsalaisten keskuudessa. Jopa naisten keskuudessa. Myös piilevien biseksuaalien määrä on erittäin suuri. Kukaan ei nosta kulmakarvoja, jos olet lesbo.

   Another important aspect to understand why there are no lockdowns in Sweden is that the technology of microchip implants is closely related to demonization — i.e. having legions of demons.*
   The satanic NWO globalist governments can control a demonized population, that’s why they want people to be demonized.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214906
   https://www.henrymakow.com/2020/10/sweden-spared-lockdown.html

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 10. VESA-ILKKA LAURIOLLE
  Vaikka erinomaiset kirjoituksesi herättivät mielenkiintoni korona-huijausta kohtaan, olen kuitenkin vahvasti erimieltä monista ajatuksista, joita lainaat Grace Van Berkumilta ja David Spanglelta. Esimerkiksi: ”Covid-pandemia on vasta alku globalistien agendalla” (Berkum). Tosiasiassa korona-huijaus on vain jatkumoa jo melkein kolme sataa vuotta kestäneelle ”globalistien agendalle”, jonka Mayer Amschel Rothschild aloitti 1700-luvulla. Tämä agenda käyttää taitavasti hyväkseen kaikkia akuutteja tilanteita, kuten korona-virusta. Ilmestyskirjan petokin on varsin vanha käsite, joka tarkoittaa reformistisen kristinuskon aatetta, jonka mukaan ”usko yksin pelastaa, ilman lain tekoja”, joka on helvetistä, kuten koko kristinusko tänä päivänä, mistä on näkyvin osoitus heidän liittonsa juutalaisten eli perkeleen kanssa. Kristittyjen helvetit koostuvat saatanoista ja juutalaisten helvetit perkeleistä ja niillä on ero kuten höyhen- ja raskaalla sarjalla nyrkkeilyssä. Saatanat eivät pärjää perkeleille. Perkeleet ovat alistaneet saatanat eli juutalaiset kristityt. Kristittyjen usko, että he saavat anteeksi syntinsä evankeliumiin uskomalla on hirvittävä erehdys. Edelleen Kymmenen Käskyä on pelastuksen tärkein väline: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17). Näin sanoi siis Jeesus itse. Ilmestyskirja käsittelee kristinuskon tuhoa eli saatanan toimintaa, mutta ei lainkaan juutalaisten eli perkeleen toimintaa. Perkeleen maailmanvaltauksesta Ilmestyskirja ei puhu mitään. Miksi? Koska perkeleen toiminta kohdistuu ihmisen tahtoon eikä ymmärrykseen, kuten saatanoiden. Tahto on halua, rakkautta, eikä sitä voi juurikaan sanallisesti kuvata. Juutalaisten helvettien juonet voi ymmärtää vain ihminen, jonka coelestiaalinen mielen kerros on avautunut. Tosiasia on, että pelkkä usko ei pelasta ketään, vaan pelastus tulee vasta kun uskoon on liittynyt lähimmäisenrakkautta eli tahto. Ihmisen tahto eli rakkaus on ihminen itse. Nyt kun perkele valmistautuu vihollisensa eli todellisten kristittyjen kuoliniskuun, on syytä keskittyä tähän: ”Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle.” (Joh. 14: 21). Ja ”mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni” (2 Moos. 20: 6). Siis kun ihminen valitsee Jumalan käskyn noudattamisen eikä synnin tekemisen, hän rakastaa Jumalaa ja Jumala rakastaa häntä ja pelastaa hänet. Kirjoitit ”Evankeliumi olisi ainoa voima, joka sitoo perkeleen”. Näin on vain siinä tapauksessa, että evankeliumi on sisäistynyt ihmisen tahtoon; evankeliumi pelkästään ymmärrettynä ei ole mikään voima, ja evankeliumi yhdistyy ihmisen tahtoon, kun hän pitää käskyt (Matt. 19:17), näin ollen Kymmenen Käskyn noudattamisessa on ainoa elämä ja pelastus. Tietenkin pelastusta lisää, jos vielä Jumalasta on oikea käsitys, mitä ikävä kyllä nykyisillä kristityillä ei ole. Jumalan Kolminaisuus on Jeesuksessa Kristuksessa, kuten sielu (Isä), ruumis (Poika) ja sielusta ruumiin kautta tapahtuva toiminta (Pyhä Henki) ihmisessä, sillä onhan ihminen Jumalan kuva. Ei ole kolmea erillistä jumalaa. Ristinkuolema ei ollut Lunastus, vaan helvettien viimeinen hyökkäys eli kiusaus. Kristityt ovat aivan oikein ottaneet symbolikseen ristin eli tappo- ja kidutusvälineen, sillä turmioon heidän valheensa johtavat. Oikean kristillisen kirkon symboli on kruunu (lat. corona), joka tarkoittaa voittoa kiusauksista. Juutalaisten johtaja näkyy henkimaailmassa kyynä, jolla on kruunu päässään. Suosittelen pientä kirjasta kirkastamaan käsitteitä: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ ja sieltä Canons of the New Church.
  Tibi salutem dico!
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Dominus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
  1. Keskustelulle ei ole perustaa. Olen käsitellyt oppianne Magneettimedian artikkelin ”Mikä on Talmudin henki?” kommenteissa. Swedenborg hylkää koko Uuden testamentin evankeliumeja ja Ilmestyskirjaa lukuun ottamatta, nekin hän hyväksyy vain omien näkyjensä valossa tulkittuina. Olen Jumalan sanasta uudestisyntynyt kristitty. Tietoprinsiipeillämme ei siis ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Sana synnyttää ihmisen, sillä siinä on Voima, esim. Hebr. 4:12. Se Voima on Pyhä Henki, sillä koko Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen välityksellä. Pyhä Henki liittyy sanaansa ja vaikuttaa siinä sydämessä uskon (kuten myös lain kautta sydämen katumuksen). Ei ihminen voi läpikotaisin syntiinlankeemuksessa turmeltuneena omin voimin ymmärtää mitään hengellistä eikä taikoa itseensä (sydämeensä) kristillistä uskoa (ihminen kykenee omin voimin VAIN vastustamaan Jumalaa ja hänen sanaansa, kuten Swedenborkin teki). Tekojen, filosofioiden ja itse keksittyjen oppien tai omien raamatunvastaisten näkyjen avulla ihminen ei voi pelastua. Jumala itse sovitti meidät Kristuksessa (itsessään siis) ristillä. Siitä kertoo Raamattu. Siitä olen uudestisyntynyt. Olen siis kuollut, Gal.2:19-20. Nyt minussa ei asu enää ”minä itse” (so. perkele) vaan Jumala. En ole Jumalan sanasta ja uskosta pois vedettävissä. Sitä ei kukaan kykene tekemään. Ei siis kannata yrittää.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
   1. Laitetaan tännekin.
    Arvostan Swedenborgia älykkäänä miehenä mutta onhan sellaisia maailmassa muitakin. Ei hän ole kuin yksi muiden joukossa.
    Se ihmetyttää että juuri hän ja vain hän olisi yltänyt tietoon johon nuo muut eivät yllä. Ei voi olla sellaista todellista ja oikeaa tietoa, totuutta, joka olisi vain jonkun yksityisoikeus.
    Ja kun joku S:n kaltainen nero oivaltaa jotain ainutlaatuista niin yleensä sen taakse tulee pian muitakin jotka jakavat uuden tiedon kun siihen on riittävät perusteet ja lopulta se vakiintuu oikeaksi tiedoksi. Esim. nyt – mitä koronaan (ja moneen lääketieteen asiaan) tulee – tieteen tietoa siitä ei jaeta ja monet tiedemiehet ovat eri mieltä koska realiteetit (tosiasiat) eivät tue sitä.
    S oli ilmeisen yliaktiivinen mitä ’aivo-voimaan’ tulee ja valtava aivokapasiteetti mahdollisti tajunnalle paljon sellaista johon alemmalla älykkyystasolla olevilla ei ole mahdollisuutta. Mutta pelkkä aivojen tuotos ei yksin riitä todisteeksi siitä että se mitä ne tuottavat olisi realistista eli sovussa todellisuuden kanssa. Senhän todistaa hyvin jo ns. ’satusedät’ jotka ammatikseen kertovat satuja joita heidän mielensä kykenee tuottamaan ja joihin lapset vielä uskovat heikon realiteetin tajunsa takia.
    Jumala sellaisena kuin se ns. abrahamilaisissa uskonnoissa ymmärretään voi hyvin olla myös pelkkä tajunnan tuotos jolle ei ole reaalista vastinetta. Ovathan Raamattu ja Koraani ihmisten kirjoittamia joten niiden ’pyhyyden’ voi kyseenalaistaa..
    Mutta jos Jumala ymmärretään siten, että kyse on kiinteästi elämää ohjaavasta voimasta (ei siis ihmisen tajunnan tuotteesta vaan itse elämään liittyvästä ilmiöstä) niin silloin ei olla enää tekemisissä minkään ihmisen mielen luoman ’Ukkelin’ kanssa, joka istuu jossain yläilmoissa kaiken ulkopuolella omalla valtaistuimellaan ja hallitsee maailmaa miten haluaa tai kuten parhaaksi näkee vaan sen todellisuuden kanssa jossa me elämme.

    Kristinuskoon kääntynyt juutalainen Henry Makow sanoo:
    (Makow comment) – God is the Moral Intelligence behind creation, synonymous with spiritual ideals like love, truth, goodness, justice and beauty. The point of religion is to discern and obey His Plan. 
    Therefore, to say there is no God, or he is unknowable is half-way to Satanism. To usurp God’s place, as Masonic Jewry is doing, is arrant Satanism.)
    — Jumala on luomisen takana oleva älyllinen ja henkinen voima, joka vaikuttaa meissä olevan hyvyyden, totuuden, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden moraalin kautta. Uskonnon tehtävä on hyväksyä tämä (ja toimia kuten historian Jeesus hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta edistäen).
    Asettua tämän yläpuolelle ja jopa itse Jumalaksi kuten sionistit ja vapaamuurari eliitti tekevät on satanismia.
    Tuohon voisi lisätä ettei näin tee vain tuo sionistien ja v-muurareiden eliitti vaan myös lähes kaikki uskonnollisten teologien (’rabbien’) ja useiden Jumalaksi itsensä nostaneiden tiedemiesten eliitit.

    Itse ajattelen, että ihmisen kohtalo ja osa on joutua elämään ikuisessa tiedon puutteessa emmekä koskaan saa vastausta miksi maailmankaikkeus on olemassa. Jostain syystä ihmisen on vaikea ellei mahdotonta uskoa että aina on ollut jotain olemassa ja siksi hän kysyy alati perin vaikeita kysymyksiä: miksi? mistä kaikki on syntynyt?
    Kun kaikki vastuu sitten siirretään maailmankaikkeuden olemassa olosta Jumalalle niin silloin Hänen pitää olla jotain sellaista joka ’voi tyhjästä nyhjäistä’ mikä ajatus ei kuitenkaan näytä sopivan lainkaan monien suuruudenhullujen tiedemiesten ja teologien kaikkitietävään ja dogmaattiseen päähän kun he astuvat itse Jumalaksi.

    Plusääni(1)Miinusääni(5)
   2. SOKEASTA USKOSTA
    Enpä voi muuta kommentoida, kuin esittää seuraavan; Jos joku elää pari kuukautta siten, että joka tilanteessa noudattaa Kymmentä Käskyä siksi, että ne ovat Jumalallisia käskyjä, hän saa valaistuksen Jumalalta, mikä on aivan eri asia kuin se usko, jota nykyajan kristityt pitävät ainoana oikeana uskona. Ellei ihmisen korkeammat mielen kerrokset avaudu, niin hän ei ymmärrä Raamattua. Swedenborg oli Jumalan palvelija, ja hän hyväksyi Jumalan Sanaksi neljä evankeliumia ja Ilmestyskirjan sekä melkein kaikki osat Vanhasta Testamentista. Nykyajan kristinusko on perkeleestä. VALE!
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini
    Herran ToisenTulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(5)
    1. Julistaessasi käskyjen noudattamista opetat ulkokultaisuutta. Ei ihminen hyväksi tekeytymällä pelastu, sillä ne teot nousevat perkeleestä, teeskentelystä, valehtelusta. Jumala katsoo sydämeen, ei ulkonaisiin tekoihin. Koko ihmiskunta on syntiinlankeemuksessa turmeltunut, ja perkele asuu luonnostaan kaikkien sydämissä halliten sieltä ihmisessä ka iken. Sinussakin perkele on vaikuttanat pakanallisen ihmistekoisen oppisi. Opetat aivan tavallista pakanuutta, jonkinlaista uusplatonilaista gnostilaista mystiikkaa. Et kristinuskoa.

     Ihminen kykenee todellisesti (sydämessä) noudattamaan kymmentä käskyä vain niin, että perkele kaikkoaa pois SYDÄMESTÄ (vanha ihminen kuolee) ja Pyhä Henki (sanansa mukana) astuu tilalle (uusi ihminen syntyy). Sitä on kristillinen usko, SYDÄMEN usko. Tuon uskon ja uudestisyntymisen vaikuttaa Pyhä Henki sanassaan vaikuttaen. On siis julistettava evankeliumia ja lakia. Laki saa aikaan sydämen kauhistumisen ja syvän hädän syntien vuoksi ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi (Room. 3:20; Gal. 3:24). Sellaiseen vanhan ihmisen kuolemistilaan (sydämen katumukseen) joutunut ihminen mielihyvin tarttuu uskossa Jeesuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Niin pelastutaan. Ei lakia ole annettu ulkokultailua varten. Koko ikäsi olet vastustanut voimaperäisesti Jumalan sanaa ja Pyhää Henkeä. Ohjaat ihmisiä ikuiseen helvettiin (pelastumattomuuteen) opillasi.

     Ihminen EI pelastu tekojen kautta: Room. 3:20, 21, 28; 4:6; 10:4; Ap.t. 13:39; Gal. 2:16; 3:11; Ef. 2:9; Fil. 3:9; 2. Tim. 1:9; Tiit. 3:5.

     Jumala kiroaa oppisi: Gal. 3:10; Gal. 1:8.

     Julistat kovasti Jeesuksen käskyjä noudattaa käskyjä. Jätät sanomatta, että hän tarkoittaa SYDÄNTÄ, SYDÄMEN tekoja, ja silloin julistat ulkokultaisuutta. Ihminen ei kykene muuttamaan omin voimin sydäntään (karkottamaan perekelettä sieltä), ja SIKSI POJAN täytyi tulla ja kuolla. Synnin palkka on KUOLEMA, KUOLEMA, Room. 6:23.

     Silloiset juutalaiset kiivailivat kovasti lain noudattamisen puolesta, ja Kristus kuittasi heidät lyhyesti: ”Kukaan teistä ei lakia täytyä”. He vain ulkokultailivat, ja se on äärisaatanallisuutta, perkeleenpalvontaa, kaikkien pettämistä.

     Olet koko ikäsi ollut pelkkä teeskentelevä epäuskoinen. Kokonaan kristinuskon ulkopuolella. Nyt on viimeinen aika, ja siksi teikäläisiä esiintyy.

     SYDÄMEN usko pelastaa: Room. 10:9-10; Luuk. 24:25; Ap.t. 15:9; Room. 2:29; Ef. 3:17.

     Ja se oikea KRUUNU on orjantappurakruunu, Matt. 27:29.

     Koska perkele hallitsee sydämessä, luonnollisella ihmisellä ei koskaan ole vapaata tahtoa. On vain perkeleen tahto (kuten ihmiskunnasta näkyy). Ihmisen ymmärrys on pimentynyt, Ef. 4:18. Ihminen on hengellisesti kuollut, Ef. 2:1, 5. Epäuskoiset tekevät vain isänsä (perkeleen) tahtoa, Joh. 8:44. Ihminen omin voimin voi ottaa vastaan Pyhää Henkeä, 1. Kor. 2:14; Joh. 14:17.

     Aloita alusta. Raamatusta. Olet ikuisessa hengenvaarassa. Ja ohjatakseni sinut pelastumiseen kirjoitin mitä kirjoitin.

     Plusääni(7)Miinusääni(4)
     1. ”Julistaessasi käskyjen noudattamista opetat ulkokultaisuutta” kirjoitit. Mutta asia on juuri päinvastoin. Olen esittänyt, että käskyjä pitää noudattaa siksi, että ne ovat Jumalan käskyjä, ei siis siksi, että ihmiset pitäisivät sinua hyvänä. Tämä on nimenomaan sisäisestä eli ”SYDÄMESTÄ” noudattamista. Ulkokultaisuus tarkoittaa, että käskyjä noudatetaan maailman vuoksi ja muiden ihmisten vuoksi, mikä on aivan eri asia kuin niitä noudatetaan Jumalan vuoksi. Kirjoitit: ”Jätät sanomatta, että hän tarkoittaa SYDÄNTÄ, SYDÄMEN tekoja, ja silloin julistat ulkokultaisuutta.”. Olemme itse asiassa samaa mieltä, sillä minä tarkoitan sanoilla ”siksi että ne ovat myös Jumalan käskyjä” juuri, että ihminen rakastaa niitä SYDÄMESTÄÄN eikä maailman tähden. Mutta siinä olen nykyajan kristinuskoa vastaan, että juuri kukaan ei noudata käskyjä SYDÄMESTÄÄN, vaan noudattaa niitä yhteiskunnallisina ja moraalisina normeina. Olen kysynyt tätä asiaa monelta, jotka pitävät itseään kristittyinä, ja he sanovat, ”ettei kukaan pysty noudattamaan käskyjä ja että Jeesus vapautti meidät lain alta”. Näin kertovat lähes kaikki. Mikä arvo on siis Jeesuksen sanoilla ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17). Eikö tästä ole päivänselvää, että ihmisen pitää noudattaa Kymmentä Käskyä, jos hän haluaa pelastua. Kun ihminen on valinnan edessä, noudattaako lakia vai tekeekö syntiä, niin ensimmäisessä vaihtoehdossa Jumala eli Jeesus tulee hänen sydämeensä ja jälkimmäisessä perkele ja saatana. Tässä ihmisellä on täydellinen vapaus valita. Sitä paitsi käskyjen noudattaminen on helpompaa kuin luullaan: ”Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä.” (Matt. 11: 30). Kun ihminen kerran välttää tekemästä syntiä, niin sen jälkeen hänen on yhä helpompaa välttää sitä. Pelkkä usko ei pelasta ketään näkyy siinä, että helvetti on täynnä ”kristittyjä”, jotka vakaasti uskoivat Jeesukseen, mutta eivät pitäneet synnintekemistä minään paheena, vaikka ”synnin palkka on kuolema” (Room. 6: 23). Näytä minulle yksi ihminen, joka ajattelee joka hetki, että en tee tuota, koska se on syntiä, eli noudattaa Kymmentä Käskyä! Tuskin kukaan kristitty ajattelee näin. Mutta yksi asia on varmaa; ainoastaan Kymmenellä Käskyllä on Jumalallinen Voima, joka näkyi esim. Jerikon muurien sortumisena ja Jordan-virran vesien väistymisenä. Kun ihminen jatkuvasti noudattaa SYDÄMESTÄÄN Kymmentä Käskyä, niin ne sisäistyvät hänen SYDÄMEENSÄ ja tapahtuu, että ”Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.” (Jer. 31: 33). Vain ihminen, joka on sisäistänyt Kymmenen Käskyä SYDÄMEENSÄ, on suojassa helvettien hyökkäyksiltä ja elää turvassa Jeesuksen huomassa. Tätä tarkoitan kaikella mitä kirjoitin.
      BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini
      Herran Toisen Tulemisen Kirkko

      Plusääni(3)Miinusääni(2)
     2. BK, et tiedä sydämestä yhtään mitään. Sen päällä on sinulla peite. Koko hössötyksesi on laajaa ja kaikkialle hamuavaa perkeleen julistusta. Perkele on luonnostaan jokaisen ihmisen sydämessä syntiinlankeemuksen seurauksena, ja siksi kaikki, mitä luonnollinen ihminen tekee, on syntiä. Nuhtelunikaan ei tehoa sinuun. Kovimmista kovin on sydän. Lue:

      ”Sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23).

      Kaikki, mitä olet koko elämäsi aikana ajatellut, sanonut ja tehnyt, on siis SYNTIÄ Jumalan edessä. Kaikki nousee näet perkeleestä. Sama koskee kaikkia epäuskoisia. Pyhä Henki sanan kautta ei ole saanut avata heidän kalliohautaansa (= kivisydäntään), koska ihminen katsoo parhaaksi suojella itseään (= perkelettä sydämessä) ja estää sanan (ja Hengen) pääsyn sydämeen. Yhtäkään käskyä ihminen ei kykyne noudattamaan sydämestään, ellei sydämessä asu Pyhä Henki. Pyhä Henki tulee sydämeen (ja perkele kaikkoaa sieltä) vain Jumalan sanan kautta. Raamatun sana on Pyhän Hengen kirjoittama, Pyhän Hengen sana. Sen joka sanassa puhuu itse Jumala. Luonnollinen ihminen kynsin hampain vastustaa sitä, koska ihminen palvoo omaa itseään, omaa tahtoaan, omaa ymmärryästää jne. (jotka siis kaikki ovat perkelettä ja perkeleen tahtoa jne.), siis perkelettä. Suomen kansan koko elämä on nykyisin perkeleenpalvontaa (ihmisen palvontaa), ja siksi kaikki tuhoutuu. Koska kansa on kääntänyt selkänsä Jumalalle (evankeliumille), Jumalakin on kääntänyt selkänsä kansalle, ja näin – Jumalan sallimuksesta – kansa tuhoutuu viheliäisesti, ansiosta. Kun Suomi tuhoutuu, ei tapahdu pienintäkään epäoikeudenmukaisuutta. Kansa kaikin voimin marssii maalliseen tuhoon ja iankaikkiseen helvettiin.

      Siis: kymmenen käskyn noudattaminensydämessä voi tapahtua vain sydämeen sanan ja uskon myötä asumaan tulleen Pyhän Hengen vaikutuksesta. Kaikki muu käskyjen noudattaminen nousee luonnollisen ihmisen sydämessä asuvasta perkeleestä ja on siis teeskentelyä, ulkokultaisuutta.

      ”Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme, sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei siis ole paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi” (2. Kor. 11:13-15).

      ”Kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat KIROUKSEN ALAISIA” (Gal. 3:10).

      ”Oikea ymärileikkaus on sydämen ymärileikkus Hengessä” (Room. 2:29). Ja Henki tulee Sanan myötä, joten Jumalan lapseksi tullaa vain niin, että sana ja Pyhä Henki tulevat sydämeen. Ei tule hylätä Raamatun kirjoja, kuten te teette.

      Usko Kristuksen sijaissovitukseen pelastaa:

      Room. 4:5: Usko vanhurskauttaa;
      Luuk. 7:50: Usko pelastaa;
      Mark. 16:16: Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu;
      Luuk. 8:12: Sana sydämessä = usko pelastukseksi;
      Room. 1:16-17: evankeliumi on voima pelastukseksi;
      Gal. 2:16: Ihminen vanhurskaaksi uskon kautta Jeesukseen Kristukseen;
      Room. 10:9-11: Sydämen uskolla pelastutaan;
      Room. 3:22: Vanhurskaus tulee uskon kautta Jeesukseen;
      2. Tim. 3:15: Pelastut uskon kautta
      Ap.t. 3:16: Jeesus vaikuttaa uskon;
      Kol. 2:12: Uskon vaikuttaa Jumala;
      Ef. 1:19-20: Uskomme Jumalan voiman vaikutuksen mukaan;
      Room. 1:16: Evankeliumi on Jumalan voima pelastukseksi;
      2. Piet. 1:20-21: Pyhä Henki kirjoittanut Raamatun;
      1. Piet. 1:23: Uudestisynnymme sanan kautta;
      Jaak. 1:18: Jumala synnyttää meidät (uudesti) totuuden sanalla.

      Luonnollinen maailma on ytimiään myöten saatanan vallassa:

      Ap.t. 26:18: saatanan vallassa;
      1. Joh. 5:19: pahan vallassa (artikkeli osoittaa, että tarkjoitetaan perkelettä);
      Room. 3:10-18, 23; 11:32; Ef. 5:8.

      Plusääni(2)Miinusääni(2)
   3. Entäpä he jotka elivät ja kuolivat niiden tuhansien vuosien aikana joka oli syntiinlankeemuksen ja ristinpuun kuoleman välillä? Mikä heidän kohtalo oli?Heillähän ei vielä ollut mahdollisuutta mennä luottamaan ristinpuun sovitukseen,koska sitä ei vielä ollut tapahtunut?

    Plusääni(1)Miinusääni(4)
    1. Miljoona kertaa olen kirjoittanut, että HETI syntiinlankeemuksen jälkeen Jumala antoi KOKO IHMISKUNNALLE (silloin siis Adamille ja Eevalle) EVANKELIUMIN, pelastussanoman: ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen, perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:5). Vaimon siemen on Jeesus Kristus, joka voitti ristintyössään perkeleen ja teki tyhjäksi hänen tekonsa, 1.Joh. 3:8.

     Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt, kun he uskoivat SYDÄMESSÄÄN Jumalan lupauksen. Kristillinen kirkko on ollut olemassa heti syntiinlankeemuksesta lähtien. VT:n isät ja profeetat, Isreal, Juuda jne. olivat kristittyjä (eivät siis tällä nimellä, mutta asiallisesti). Eivät he ilman syntien anteeksiantamusta (Kristusta) olisi voineet olla Jumalan kansaa.

     Vanhan testamentin aikaan uskottiin luvattuun Jeesukseen (sydämissä) ja Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen (sydämissä). Kumpikin usko on aivan samaa pelastavaa uskoa. TÄYDELLINEN, IKUINEN PELASTUS ON KAIKILLE OLLUT KOKO AJAN SAATAVILLA. Se pitää vain uskoa sanasta. Sen uskon nimi on kristinusko. Jumala (Pyhä Henki) jopa itse vaikuttaa sydämissä uskon, ellei ihminen vastustele. Omin voimin ihminen pystyy vain vastustamaan Jumalaa ja esim. kehittelemään uusia korvikeuskontoja. Pyydän alkamaan lukemaan Raamattua, niin asiat selviävät. Laurio

     Plusääni(6)Miinusääni(4)
     1. Hävityksen kauhistus (Dan. 12: 11) eli nykyinen kristinusko. On absoluuttisesti väärin kutsua Jeesusta edeltäviä kirkkoja kristityiksi, sillä kristillisen kirkon perusteesi on maailmaan juuri tuolloin syntynyt Jumalan inkarnaatio, jota ei ollut aiemmin. Nikean kirkolliskokoukseen päättyi kristillinen kirkko, kun se otti totuudeksi Jeesuksesta valheellisen käsityksen ”joka on syntynyt Isästä ennen aikojen alkua”. Tuolloin vuonna 325 vanhojen partojen kokous tuhosi kristinuskon yksimielisellä ryhmäpäätöksellään. Nikean uskontunnustusta noudattavat tänään niin luterilainen, katolinen, ortodoksinen kuin myös kaikki reformistiset kirkot. Eli tänään ei ole kristillistä kirkkoa. Mutta Herra tuli toisen kerran maan päälle Emanuel Swedenborgin kirjoitusten muodossa, mutta tätä ei tietenkään usko kukaan muu kuin Herran valaisema, ja tämän valaistuksen saa, kun elää Kymmenen Käskyn mukaan, koska ne ovat myös Jumalan Käskyjä, mutta koska kukaan ei elä niin, on vain harvoja valaistuksen saaneita. Juuri siksi on nyt tärkeätä levittää Kymmentä Käskyä: ”Nämä sanat, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, painukoot sydämeesi. Ja teroita niitä lastesi mieleen ja puhu niistä kotona istuessasi ja tietä käydessäsi, maata pannessasi ja ylös noustessasi. Ja sido ne merkiksi käteesi, ja ne olkoot muistolauseena sinun otsallasi. Ja kirjoita ne talosi pihtipieliin ja portteihisi.” (5 Moos. 6: 6-9). Näin tärkeitä ne olivat israelilaiselle kirkolle, kuinka nyt kun perkele eli juutalaiset ovat vallanneet melkein koko planeetan. https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/
      BENJAMIN KIVILOHKARE, miles DominiHerran
      Toisen Tulemisen Kirkko

      Plusääni(3)Miinusääni(2)
     2. BK:lle.

      Ei Nikeassa puhuttu Jeesuksesta, joka siis on tullut lihaksi Mariasta. Nikeassa puhuttiin Jumalan Pojasta, Sanasta, joka Mariassa tuli lihaksi. Mitä Pojasta sanotaan Raamatussa?

      Joh. 1:1, 2, 3, 14: ”Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan – – 14. JA SANA TULI LIHAKSI ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa.”
      Joh. 3:17: Jumala lähetti Poikansa maailmaan.
      Room. 8:3: Jumala lähetti Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa.
      Gal. 4:4: Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa.
      Joh. 8:58: Jeesus sanoi: ennen kuin Aabraham syntyi, olen minä ollut.
      Joh. 17:5: Pojalla oli kirkkaus ennen kuin maailmaa olikaan.
      Joh. 3:13: Ihmisen Poika tuli taivaasta alas ja nousi ylös taivaaseen ja on taivaassa

      Nikeassa pyrittiin vain saamaan tunnustuksen muotoon Raamatun ilmoittamia totuuksia. Siitä Nikeassa oli kyse (areiolaisuuden harhan oikaisemiseksi). Nikean tunnustus syntyi Raamatun sanan nojalla v. 325. Myöhemmin tunnustukseen lisättiin Pyhää Henkeä koskeva kohta, ja lopullisesti Nikean tunnustus valmistui n. 50 vuoden kuluttua Nikean kokouksesta (osallistujia n. 220).

      Jos nykyinen kristinusko on luopumuksen vallassa, se ei tee oikeaa kristinuskoa (koko Raamattua) vääräksi. Jos jotakin asiaa käytetään väärin, asia itse ei siitä muutu vääräksi. Meillä on olemassa täydellinen kristinusko Jumalan sanassa, ja sikäli kuin kirkossa julistetaan Jumalaa sanaa oikein, se on oikea kirkko (siis julistetun Jumalan sanan osalta).

      Siemen eli Kristus, Vapahtaja, julistettiin jakeessa 1. Moos. 3:15. Sen lupauksen perusteella Israel, Juuda, kaikki isät, kaikki profeetat (esim. 1. Piet. 1:10-12; Matt. 13:17), koko tuolloinen ”Jumalan kansa” (siis synnin syyllisyydestä vapautetut, eiväthän he muuten Jumalan kansaa voi olla) olivat nimenomaan pelastettuja, uskossa luvattuun Vapahtajaan (perkeleen pään murskaajaan) pelastuneita. He olivat kristittyjä, eivät tällä nimellä, mutta asiallisesti.

      Vaimon siemen (1. Moos. 3:15) = Kristus, Gal. 3:16, 19 (lupaus). Siemen luvattiin myös Aabrahamille, 1. Moos. 22:18.

      Swedenborgista Jumalan sana ei sano mitään. Päinvastoin, Jumalan sana ilmoittaa, ettei tule olevaan uusia ilmoituksia apostoleiden jälkeen:

      Joh. 17:20: ”Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden (apostoleiden) edestä, vaan myös niiden edestä, jotka HEIDÄN SANANSA KAUTTA uskovat minuun.” Jumala puhuu apostoleiden sanasta, ei kenenkään muun. Ja profeetat ja apostolit ovat yhdessä koko Raamattu, oikea kirkko, Ef. 2:19-21.

      Sanonpa vielä, että laki vain lisää syntiä, Room,. 6:14; 7:5-6; 1. Joh. 4:19.

      Vanhurskautukseen (pelastumiseen) eivät kuulu teot, Gal. 2:16, Room. 4:2, Ef. 2:9; 1. Kor. 1:29.

      Room. 3:28: Ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.

      Jumalan sana sanoo älyttömäksi, lihassa olemiseksi, tappioksi, roskaksi, kiroukseksi ja pimeydeksi sitä, että laki (käskyt) sekoitetaan pelastumiseen eli vanhurskauttamiseen: Gal. 3:3-4; Fil. 3:4, 8-9; Matt. 6:23.

      Matt. 6:23: ”Jos se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, niin kuinka suuri onkaan pimeys!”

      Ilman Pyhää Henkeä sydämessä kukaan ei pysty tekemään yhtäkään hyvää tekoa (Jumala katsoo sydämeen). Raamattu sanoo, että ensin puun on tultava hyväksi, ja vasta sitten tulee jhyviä hedelmiä. Hyvät teot voivat nousta vain Jumalasta, eivät mistään muualta. Siksi ne voi synnyttää ihmisessä vain sydämeen tullut Pyhä Henki (Jumala).

      Toimit tavalla, joka ei ole ”taidon mukaan”, Room. 10:2-3.

      Kaikki epäuskoiset (siis kaikki luonnolliset, Kristuksessa uudestisyntymättömät ihmiset) ihmiset ovat perkeleestä, sillä perkele – syntiinlankeemuksen seurauksena – asuu heidän sydämissään (juuri siksihän Pojan täytyi tulla ja kuolla puolestamme; synnin palkkahan on kuolema, Room. 6:23). Luonnollinen ihminen on käytännössä kävelevä perkele. Miksi nostat esiin vain juutalaiset? Myös epäuskoiset suomalaiset ovat käveleviä perkeleitä. Se, mitä Jeesus kohdassa Joh. 8:44 tarkoittaa, ovat EPÄUSKOISET juutalaiset, EIVÄT juutalaisen lihan, rodun tai kansalaisuuden mukaan. Luepa konteksti, koko Joh. 8. luku, niin näet, että kyse on EPÄUSKOSTA, ei rodusta tms. Sinäkin olet epäuskoinen, joten Joh. 8:44 puhuu sinustakin.

      Olet voimallisesti vääristänyt Jumalan sanaa.

      Totta kai siis rakkautta ja hyviä tekoja täytyy tehdä, mutta ne ovat vasta vanhurskauttamisen (uskon) SEURAUS. Niitä ei saa sotkea toisiinsa. Ensin ihminen vanhurskautuu (pelastuu) yksin uskosta, ja sitten, sydämeltään hyväksi tulleena, hän Pyhän Hengen voimasta alkaa luonnostaan tehdä hyviä tekoja ja on kyvykäs sydämen rakkauteen. Eihän kukaan naurakaa, ellei hän ensin tule iloiseksi. Iloton nauru (swedenborgilaisuus) on karmea irvistys. Vuoden 1770 paikkeilla swedenborgilaisuus julistettiin harhauskoksi, ja sen levitys kiellettiin.

      Plusääni(4)Miinusääni(3)
     3. VESA-ILKKA LAURIOLLE
      Olisi mukavaa kuulla käsityksesi nykyajan juutalaisuudesta, juutalaisten kansainvälisestä politiikasta ja Israelin valtiosta. Pidätkö Israelin valtiota Raamatun ennustusten toteutumisena ja juutalaisia ”Jumalan valittuna kansana”, niin kuin monet nykykristityt?
      BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini
      Herran Toisen Tulemisen Kirkko

      Plusääni(3)Miinusääni(1)
     4. Donald Hank (Vince Dhimmos): Why I Left Christian Zionism
      TRUTH JIHAD / KEVIN BARRETT • OCTOBER 13, 2020
      “My dad…became convinced that Jesus was coming any moment. In fact, he told us as kids ‘now that Israel is a nation again’— as of 1948, and this was in the 50s, so this had just happened—’you kids (there were me and two sisters) will never grow up.’ Well, some people might say I never did grow up! But that’s beside the point…(My father) thought that in five or six years at the most Jesus was coming back. He based that on the prophecy in Ezekiel 37 that Israel would become a nation. And so when we grew up anyway, in spite of his prophecy, we began to question this: ‘There’s something wrong, people have been deceived.’ And I believe it was the Scofield Bible that deceived them.”

      Today, Donald Hank recognizes that Zionism is on the side of Antichrist rather than Christ. He writes: “As for their belief that modern Israel is the Israel prophesied in Ezekiel 37, there is a major hitch in that chapter. Verse 24 says this Israel resurrected from the dry bones will be ‘obedient to God’s decrees.’ So what’s the hitch? A Gallup poll shows that 65% of Israelis have no religion at all! (Israel among the least religious countries in the world). Thus it is clearly not Ezekiel’s reborn Israel!”
      https://www.unz.com/audio/kbarrett_donald-hank-vince-dhimmos-why-i-left-christian-zionism/

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     5. BK:lle 16.10.2020 at 11.19

      Juutalaisuskovat (Talmud pyhänä kirjana) eivät tietenkään ole mikään ”valittu kansa” muuta kuin omasta mielestään, Matt.23:33: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” Vain kristityt ovat, ja ovat aina olleet Jumalan kansa, 1. Piet.2:9. Ne juutalaisen kansan jäsenet, jotka Jumala on sanallaan kääntänyt kristityiksi (jolloin he eivät siis enää ole uskonnoltaan Talmud-juutalaisia), ovat luonnollisesti Jumalan kansaa. Kuten olen sanonut, Jumala katsoo sydämeen, ei rotuun tai kansallisuuteen. Sydämen uskon suhteen ei ole ihmisissä eroja Jumalan edessä, Room. 10:12; Gal. 3:28.

      Eikä Israelin valtion syntyminen ole mitään ennustusten toteutumista vaan yhden epäuskoisen ja monietnisen ihmisjoukkion maallinen operaatio. Israel tarkoittaa hengellisiä kristittyjä, ei mitään maallista aluetta. Kaikki maailman tapahtumat ovat merkki pikaisesta maailmanlopusta, viimeisestä tuomiosta ja epäuskoisten ikuiseen helvettiin hukkumisesta.

      Ihmisinä juutalaiset ovat täsmälleen samanlaisia kuin kaikki muutkin epäuskoiset, esim. suomalaiset ja sinä: perkeleen orjia, jotka ovat matkalla helvettiin: ”Joka ei usko (sydämessään Kristuksen sijaissovitukseen), se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

      Kristitty (esim. minä) rakastaa kaikkia ihmisiä, myös juutalaisia (epäuskoisten pahoja tekoja tietenkään ei rakasteta vaan ne tuomitaan). Koska rakastan juutalaisia, julistan heillekin pelastumista uskossa Kristukseen, Vapahtajaan. Se on suurinta rakkautta juutalaisia kohtaan. Joka ei julista Vapahtajaa juutalaisille, vihaa heitä, koska jättää heidät perkeleen valtaan. Raamattu sanoo: ”Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja” (1. Joh. 3:15). Jos siis esim. taistelet maallisesti juutalaisia vastaan, kuten näyttää, ja lisäksi et julista heille pelastumista uskossa Jeesukseen, olet murhaaja. Oletko sinä murhaaja?

      Jos tahdot voittaa Talmud-juutalaiset, et voi tehdä sitä maallisesti, sille heidän epäuskonsa ja tekonsa nousevat perkeleestä. Perkele on henki, ja siksi häntä ja hänen orjiaan ei voi voittaa maallisin keinoin. Vain evankeliumi sitoo perkeleen (ja juutalaiset). Heille on julistettava sanomaa Jeesuksesta, Vapahtajasta! Niin heidät voitetaan.

      Rakastan juutalaisia siitäkin syystä, että he ovat loistava ase Jumalalle esim. Suomen kansan rankaisemiseksi. Suomen kansahan on pelkkä iljettävä perkeleen lauma, ja kun juutalaiset teoillaan riivaavat tätä kansaa, se on oikein ja hienoa! Kuritus näet ajaa sydämen katumukseen ja siten Kristukseen, Gal. 3:24. Kun meitä kuritetaan, se Jumalan terveellinen ruoska katumukseen ja uskoon ajamiseksi. Vain usko ja rukous voi pelastaa, ks. esim. Joonan kirja 3. luku.

      Kansainvälisestä politiikasta (perkeleen kukkotappeluista) en välitä tuon taivaallista. Kristus palaa nyt hetkenä minä hyvänsä, ja tämä maailma palaa, 2. Piet. 3:10-13. Meille kristityille Jumala luon uudet taivaat ja uuden maan. Siellä ei ole ”kansainvälistä politiikkaa”, perkeleen joukkotappeluita.

      Kysymyksesi osoittavat, että olet tästä maailmasta. Minä en ole tästä maailmasta, sillä sieluni on jo noussut ylös Jumalan luo (uskossa Pyhä Henki on tullut sydämeeni asumaan). Kaikki, mitä täällä olet kirjoittanut, todistaa, että olet tästä maailmasta, sen ruhtinaasta.

      Monessakin mielessä siis rakastan juutalaisia kovasti! Julistan heillekin uskoa Kristukseen, ja ovat AIVAN LOISTAVA NYRKKI SUOMEN KANSAN AJAMISEKSI SYDÄMEN KATUMUKSEEN JA USKOON – ja usko pelastaa, koska sanan myötä PYHÄ HENKI TULEE SYDÄMEEN. Kun sinulta puuttuu Jumalan sydämestä, sinulta puuttuu kaikki, aivan kaikki.

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
  2. Uskon ja tekojen välinen dynamiikka on ollut pohdinnan alla valtavirtaisessa kristinuskossa aina. Raamatussa tämä dikotomia näkyy Uudessa Testamentissa Paavalin Galatalaiskirjeen sekä Jaakobin kirjeen välisinä painotuseroina. Galatalaiskirjeessä Paavali moittii galatalaisia siitä, että he ovat alkaneet uudelleen ”juutalaistaa” kristinuskoa vaatimalla seurakuntalaisilta lain tekoja – ilmeisesti siis Mooseksen lakiin sisältyviä, 10 käskyn ulkopuolisia tekoja sekä myös perimätiedon mukaisia lain tekoja. Samaa teemaa käsittelee myös Apostolien teoissa kuvattu Jerusalemin proto-kirkolliskokous, jossa päätettiin, ettei kristinuskossa edellytetä juutalaisuuteen liitettäviä tekoja ja ulkoisia merkkejä kuten ympärileikkausta.

   Martti Lutherin nimiin laitettu ’yksin uskosta’- oppi on joskus ajautunut liiallisuuksiin. Luther itse piti mm. Jaakobin kirjettä ”olkikirjeenä” eli hän ei sitä arvostanut sen uskon tekoihin liittyvän painotuksen vuoksi. Itäiset kirkkokunnat pitävät Jaakobin kirjettä erittäin suuressa arvossa. Taustalla häilyy myös Suuri Skisma vuodelta 1054, jolloin Rooma muutti uskontunnustusta kolminaisuusopin suhteen.

   Kristinuskoa maallistavat tahot, kuten erinäiset kuninkaat ja ruhtinaat, hyödynsivät Lutherin lanseeraaman opin ja tulivat siihen johtopäätökseen, että kristillistä hartautta vaalineet luostarilaitokset on syytä lakkauttaa ja siirtää niiden omaisuus kruunulle. Maallikoille riitti yksin usko. Samoin tehtiin uskonpuhdistuksessa myös katoliselle kirkolle. Kirkkoihin kertynyttä arvokasta kiinteää omaisuutta siirrettiin kruunun haltuun. Protestanttiset papit joutuivat nielemään kirkkojen uuden ankeuden ja keksivät opin puritanismista, josta tuli leimallista protestantismille. Tämä vei kirkolta ulkoista arvovaltaa ja loistoa rahvaan silmissä. Myös uskonelämään liittyneet maalliset juhlat, kuten monet vapaapäivät ja karnevaalit, jäivät pois muodista. Kristinuskosta tehtiin kuivaa ja elämälle vierasta ”oppia”.

   Kristinuskoa maallistaneista ruhtinaista tunnetuin on tietenkin Henrik VIII, tuo Englannin valtaistuimella istunut peto, irstailija ja Thomas Mooren murhaaja. Tämä teko altisti Englannin kehitykselle, joka johti mm. Bank of England-keskuspankin syntyyn v. 1694. Tämä puolestaan mahdollisti koronkiskontaan (usury) ja finanssikeinotteluun perustuvan suurpääomakapitalismin leviämisen lopulta koko kristikuntaan ja myöhemmin koko maapallon laajuiseksi vitsaukseksi, joka tuhoaa luonnollisen elämäntavan kaikkialla. Kommunismi on antiteesi suurpääomakapitalismille, mutta perusfilosofialtaan jopa sitä luonnonvastaisempi.

   Kirkon traditioon sisältyy yllättävän paljon aineksia, joten mielestäni minkään Uuden Kirkon perustamiseen ei ole tarvetta ainakaan ulkoisella tasolla. On totta, että Suomen valtakirkon ajautuminen avoimeen saatananpalvontaan saa korkeakirkollisuuden näyttämään todella huonolta vaihtoehdolta. Myös toinen valtakirkkomme eli Ortodoksinen Kirkko on valtavassa paineessa tiedeuskoisen materialismin taholta. Se on jo joutunut osittain nöyrtymään homokysymyksissä. Vahva traditio suojaa sitä kuitenkin naispappeudelta, joka on ollut ev. lut. kirkon tuhoutumisen sinetti.

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
   1. UUSI KIRKKO TULEE TAHDOMME TAI EI
    White Rabbit esitti, ettei Uutta Kirkkoa tarvita. Mutta se ei ole ”valkoisen kanin” mielipiteestä kiinni, vaan ihmisten tahdosta. Swedenborg, jonka sekä katolinen että reformoitu kirkko hylkäsivät, oli ainutlaatuinen maailmanhistoriassa. Hän oli ensin nerokas tiedemies, joka on vieläkin edellä aikaamme esim. tieteenfilosofiassa. Hän kirjoitti luonnontieteellisiä teoksia noin kaksi hyllymetriä ja teologis-henkitieteellisiä saman verran. Jumala itse ilmestyi hänelle ja määräsi hänet kirjoittamaan Raamatun sisäisen merkityksen sekä avasi hänelle henkisen maailman niin, että hän sai seurustella päivittäin enkelien ja henkien kanssa 27 vuotta. Jumala avasi hänen ymmärryksensä käsittämään Raamatun sisäisen merkityksen. Stanfordin yliopiston psykologit arvioivat hänen ÄO:ksi 205 eli hän oli yksi maailmanhistorian älykkäimmistä ihmisistä. Itse hän kuitenkin hylkäsi älykkyytensä ja ryhtyi vaatimattomaksi Jumalan palvelijaksi. Jeesus valitsi opetuslapsikseen mm. kalastajia. Oli luonnollista, että Jumala valitsi työhönsä tiedemiehen, sillä onhan aikamme nimenomaan tieteen aikakausi. Siksi Swedenborgin tuntija Alfred Action kirjoittaakin: ”Uusi Kirkko on oleva kaikkien kirkkojen kruunu. Se eroaa aikaisemmista kirkoista siinä, että sen oppi valaisee spirituaalisen mielen lisäksi myös luonnollista mieltä. Se ei anna maailmalle ainoastaan uutta teologiaa, vaan myös uuden filosofian ja uuden tieteen. Tämä sen tähden, että Herra voidaan paljastaa ei ainoastaan taivaan, vaan myös maan Jumalaksi; ei ainoastaan teologien Jumalaksi, vaan myös filosofien ja tiedemiesten Jumalaksi.” Swedenborgin luonnontieteellisistä teoksista löytyy esim. selitys eetterille, jonka typerä erikoinen suhteellisuusteoria on hylännyt. Allekirjoittanut koki eräänä yönä 1973, että Raamatussa on ”salainen merkitys”. Opiskelin kahden vuoden ajan uskontoja ja mystiikkaa ja sen jälkeen löysin Swedenborgin teokset, joissa on selitetty juuri tuo kokemani ”salainen merkitys”, josta Swedenborg käyttää nimitystä ”Sanan spirituaalinen merkitys”. Minusta, marxilaisesta ateistista, tuli Jumaluutta rakastava uskovainen. Uuden Kirkon ja nykyisen kristinuskon ero on siinä, ettei Uusi Kirkko tarvitse sokeaa uskoa, vaan valaistuneen ymmärryksen. Ja valaistuksen saa elämällä Kymmenen Käskyn mukaan siksi, että ne eivät ole pelkästään yhteiskunnallisia ja moraalisia lakeja, vaan Jumalallisen Järjestyksen lakeja. Jeesus, elävän Jumalan inkarnaatio, sanoi: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt” (Matt. 19: 17). Kun ihminen noudattaa käytännön elämässään Kymmentä Käskyä, niin ne vähitellen sisäistyvät ja ihmisestä tulee todellinen Jumalan kuva: ”Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani. Silloin ei enää toinen opeta toistansa eikä veli veljeänsä sanoen: ’Tuntekaa Herra’. Sillä he kaikki tuntevat minut, pienimmästä suurimpaan, sanoo Herra; sillä minä annan anteeksi heidän rikoksensa enkä enää muista heidän syntejänsä.” (Jer. 31: 33, 34). Uuden Kirkon tuleminen on myös Kymmenen Käskyn tuleminen, sillä niissä on Jumalallinen Voima (Mal. 4: 4) ja siten pelastus helvettien vallasta. http://novahierosolyma.fi/Kirjauutuus%3A-Herran-Toinen-Tuleminen.php
    https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/

    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(5)Miinusääni(3)
 11. Yksikään kansanedustaja Suomessa EI kyseenalaista tätä pandemiaa, ja ala puhumaan totta ! Sebu Tynkkynen eilen jopa ajoi maskisuositusta / maskipakkoa youtube – lähetyksessään, vaikka on oppositiossa? Oksetti katsoa sitä videota, en linkitä tähän. Koko persupuolue on suuri maanpetos. Persut ovat pahimpia koronahysteerikkoja tuolla sosiaalisessa mediassa.

  Toissapäivänä selvisi, että kansanedustajat, tietyt instituutiot (esim. THL) ja muut vastaavat toimijat, eivät joudu mihinkään vastuuseen valehtelusta. Heitä suojelee sananvapaus. Kansanedusta saa puhua läpiä päähänsä joutumatta vastuuseen. Ainoastaan vaaleissa hän voi menettää ääniä, jos kansa muistaa.

  https://youtu.be/r7mNwuXGoJU
  Ohessa ”Poliitikot saa puhua (ja tehdä) mitä vaan – eivät joudu vastuuseen.” Katso about kohdasta 16:30 min eteenpäin. Lisää siinä lopussa, about 1:13:00 alkaen.
  Toki alussa tuo Kari Uoti osuus kannattaa myös kuunnella. Löytyisköhän jostain parempilaatuinen video tästä?

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. The Covid-19 Numbers Game: The “Second Wave” is Based on Fake Statistics

    By Prof Michel Chossudovsky
    Global Research, October 10, 2020
    “Red zones”, travel bans, quarantines, “red lists”. A “Second Wave” has been announced.

    The fear campaign has gone into overdrive. Millions of people are lining up for Covid-19 testing.

    Drastic state measures are contemplated, including restrictions on social gatherings, marriages, funerals, the closing down of restaurants and bars, the outright paralysis of civil society.

    Coming to the rescue of our citizens. What is the justification?

    This article focusses on the “Numbers Game”. How statistics and “estimates” are used by politicians to justify the closure of the national economy and the derogation of fundamental civil rights.
    https://www.globalresearch.ca/the-covid-19-numbers-game-the-second-wave-is-based-on-fake-statistics/5725003

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. Venäjä ei aseta enää uusia sulkutiloja COVID-viruksen takia – ”Merkityksetöntä ja järjetöntä”
  Julkaistu 14.10.2020 09:41

  Venäjän valtiollisen johtavan terveysviranomaisen mukaan ei ole mitään syytä asettaa talouteen vaikuttavia sulkutoimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Anna Popovan lausunto kuullaan sen jälkeen kun Kreml sanoi, että toista sulkutilaa ei edes harkita.
  https://mvlehti.net/2020/10/14/venaja-ei-aseta-enaa-uusia-sulkutiloja-covid-viruksen-takia-merkityksetonta-ja-jarjetonta/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Tuo on siinä mielessä ”ikävä” uutinen, että virallinen Suomi tekee aina kaiken päinvastoin kuin Venäjä. Maatamme johtava härämämiesten ja -naisten klikki, jonka näkyvimpiä hahmoja on eräs Sauli-herra, on jo myynyt suomalaiset sekä Saatanan synagoogalle että transatlanttisen globalismin lucifeerisille virtauksille. Näin Suomi lyödään lyttyyn, digitalisoidaan ja sen perinteet, kansallinen identiteetti sekä luontoa kunnioittava elämäntapa tuhotaan kertaiskulla covid-hulluuden muodossa. Suomen loppu on lähellä. Mistään perussuomalaisista ei ole mitään apua ja nekin ovat innokkaina mukana maatamme tuhoamassa. Vain piskuinen vähemmistö henkisesti heränneitä ihmisiä vastustaa.

   Jopa itse pääkonna YK/WHO on hiljattain tunnustanut sulkutilojen ja rajoitteiden tuhoavuuden, mutta kansan veren haistaneet ja sitä vuodattamaan päässeet ja vallastaan juopuneet hallitukset ja muut tyrannit eivät enää järkipuhetta kuuntele. Myös kansat näyttävät suorastaan rakastavan sumeaa ahdinkotilaansa eivätkä pyri ottamaan asioista itse selvää.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Tuo eräs Sauli-(v-muurar)iherra ja hänen nöyrät lakeijat ja palvelijat ovat varsin nopeassa tahdissa ’sionisoineet’ maamme Laurent Guyenot’in kirjaa From Yahweh to Zion lainaten. He rakentavat nyt innolla ’Siionin imperiumia’, jossa J-salem hallitsee ja jonka on tarkoitus korvata brittiläinen pahasti yskivä ja perikatoon menossa oleva imperium ja tuhota kansallisvaltiot ja lopulta muutkin rodut kuin valkoiset.
    Se tarkoittaa Toran ja Talmudin ’protokolla-rabbien’ nousua koko planeetan elämää ohjaavaksi voimaksi. Niiden mukaan meillä ei ole muuta arvoa kuin palvella heitä ja olla kiitollisia että saamme olla olemassa.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. Tutkijat uskoivat 50-luvulla, että soluviljelma kuolee viruksesta johtuen. Vaikka kudokset ja solut kuolevat laboratorio-olosuhteista johtuen ilman virustakin.
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/10/17/vaarinkasitys-nimelta-virus/
  Spekulaatio kesäkuulta 1954 kohotettiin tieteelliseksi faktaksi ja siitä tuli dogmi jota ei ole haastettu tänäkään päivänä. Kesäkuusta 1954 lähtien kudosten ja solujen kuolema koeputkessa on pidetty todisteena viruksen olemassaolosta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 14. Tämä 3-osainen suomennokseni on pitkä (12 s. paperikoossa A4) mutta tärkeä. Voisiko toimitus julkaista sen omana artikkelina, vaikka useana osana? Joka tapauksessa pyydän sitä, asian tärkeyden vuoksi.

  Lakimies Reiner Füllmich: Rikoksia ihmiskuntaa vastaan, osa 1/3

  Saksalainen, neljän lakimiehen muodostama koronantutkimuskomitea on 10.7.2020 lähtien ottanut lausuntoja suurelta määrältä kansainvälisiä tiedemiehiä ja asiantuntijoita. Videolla ”Crimes against humanity” yksi noista lakimiehistä, Reiner Füllmich, kertoo komitean työn tuloksista,

  https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ

  https://www.bitchute.com/video/wOVxSbTLftPT/

  Videon puhe on saatettu englanninkieliseen tekstimuotoon, ja se on julkaistu pdf-tiedostona nimellä ”The Corona Scandal: ’The Greatest Crime Against Humanity Ever Committed’” (”Koronaskandaali: ’Kaikkien aikojen suurin rikos ihmiskuntaa vastaan’”),

  http://www.geminipress.com/GPDnlds/Corona%20Scandal-The%20Greatest%20Crime%20Against%20Humanity%20Ever%20Committed.pdf

  Alla suomennokseni tekstistä.

  Aluksi yhteenveto koronatutkimuskomitean johtopäätöksistä:

  1. Koronakriisi täytyy nimetä uudelleen ”koronaskandaaliksi.”

  2. Se on a) kaikkien aikojen suurin oikeudenloukkaustapaus, b) kaikkien aikojen suurin rikos ihmiskuntaa vastaan.

  3. Ne, jotka ovat vastuussa, täytyy a) asettaa syytteeseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan, b) haastaa oikeuteen vahingonkorvausten saamiseksi yhteiskunnallisista vahingoista.

  4. Kuolemat: a) missään maassa kokonaiskuolleisuus ei ole lisääntynyt, b) koronaviruksen kuolleisuus on yhtä suuri kuin kausiluonteisen flunssan kuolleisuus, c) 94% Bergamossa Italiassa tapahtuneista kuolemista johtui siitä, että sairaita potilaita siirrettiin hoitokoteihin, joissa he infektoivat vanhoja ihmisiä, joilla oli heikot immuunijärjestelmät, d) lääkäreille ja sairaaloille maksettiin kaikkialla maailmassa siitä, että he ilmoittivat kuolleita Covid-19:n uhreiksi, e) ruumiinavaukset osoittivat, että lähes kaikki kuolemat olivat johtuneet vakavista, ennestään olemassa olleista perussairauksista, ja että melkein kaikki kuolleet olivat hyvin vanhoja ihmisiä, f) Ruotsilla (ei sulkutiloja) ja Britannialla (tiukat sulkutilat) on samankaltaiset sairastavuus- ja kuolleisuustilastot, g) USA:n osavaltioilla, joissa oli ja ei ollut sulkutiloja, on samankaltaiset sairastavuus- ja kuolleisuustilastot.

  5. Terveys: a) sairaalat ovat jääneet tyhjiksi ja joillakin on edessä konkurssi, b) väestöillä on T-soluimmuniteetti aikaisemmista flunssa-aalloista, c) laumaimmuniteetti tarvitsee infektion vain 15-25%:lla väestöstä, ja se on jo saavutettu, d) vain henkilö, jolla on oireita, voi olla tartuttava.

  6. Testit: a) monet tiedemiehet kutsuvat tätä PCR-testipandemiaksi, eivät koronapandemiaksi, b) hyvin terveillä ja ei-tartuttavilla ihmisillä voi olla positiivinen testi, c) väärien positiivisten todennäköisyys on 89-94% eli lähes varma, d) prof. Drosten (Saksan päävirologi) kehitti PCR-testinsä vanhasta SARS-viruksesta näkemättä koskaan todellista Wuhan-virusta Kiinasta, e) infektioiden suhteen PCR-testi ei perustu tieteellisille tosiasioille, f) PCR-testit ovat hyödyttömiä infektioiden osoittamiseksi, g) positiivinen PCR-testi ei tarkoita, että infektio on läsnä tai että kokonainen virus on löydetty, h) näytteiden laajentaminen yli 35 syklin on epäluotettavaa mutta Maailman terveysjärjestö suositteli 45 sykliä.

  7. Laittomuus: a) Saksan hallitus asetti sulkutilan ja määräsi etäällä pysymisen ja maskin pitämisen yhden ainoan mielipiteen perusteella, b) sulkutila määrättiin, kun virus oli jo väistymässä, c) sulkutilat perustuivat olemassa olemattomiin infektioihin, d) Saksan liittotasavallan perustuslakituomioistuimen entinen presidentti epäili koronatoimenpiteiden perustuslainmukaisuutta, e) entinen Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimman oikeuden tuomari lordi Sumption teki johtopäätöksen, ettei ollut tosiasioihin perustuvaa aihetta paniikkiin eikä oikeudellista perustetta koronatoimenpiteille, f) Saksan RKI (Robert Koch Institut, Saksan tartuntatautien virasto) suositteli, ettei ruumiinavauksia suoriteta, g) koronatoimenpiteillä ei ole riittävää tosiasioihin perustuvaa tai oikeudellista perustaa, ne ovat perustuslain vastaisia ja ne täytyy lakkauttaa välittömästi, h) kukaan vakavasti otettava tiedemies ei pidä paikkansapitävinä huonomaineisen Neil Fergusonin vääriä tietokonemalleja, joissa varoitettiin miljoonista kuolemista, i) valtavirtamedia jätti kokonaan raportoimatta varmoista tosiasioista ns. pandemian suhteen, j) fasistiset totalitaariset mallit uhkaavat korvata demokratian, k) Drosten (PCR:n kehittäjä), Maailman terveysjärjestön Tedros ja muut ovat tehneet rikoksia ihmiskuntaa vastaan sellaisina kuin ne määritellään kansainvälisessä rikoslaissa, l) poliitikot voivat välttää pelin menettämisen huijareiden ja rikollisten kanssa aloittamalla kauan kaivatun julkisen tieteellisen keskustelun.

  8. Salaliitto: a) poliitikot ja valtavirtamedia tarkoituksella ajoivat väestöjä paniikkiin, b) lapsia saatiin tarkoituksella tuntemaan olevansa vastuussa ”vanhempiensa tai isovanhempiensa kivuliaasta ja piinallisesta kuolemasta, jos he eivät noudata koronasääntöjä”, c) toivotonta PCR-testiä käytetään pelon luomiseen, ei diagnoosin tekemiseen, d) toisesta aallosta ei voi olla puhettakaan.

  9. Vamma ja vahinko: a) todisteita jättiläismäisestä terveydellisestä ja taloudellisesta vahingosta väestöille, b) koronan vastaiset toimet ovat tappaneet lukemattomia ihmisiä ja tuhonneet lukemattomia yrityksiä ja yksilöitä kaikkialla maailmassa, c) lapsia otetaan pois vanhemmiltaan, d) lapsia traumatisoidaan massoittain, e) konkursseja odotetaan pienissä ja keskisuurissa yrityksissä.

  10. Hyvitys: a) joukkokanne täytyy jättää USA:ssa tai Kanadassa, ja siihen kaikilla vahingoittuneilla osapuolilla kautta maailman on mahdollisuus liittyä, b) yrityksille ja itsensä työllistäville ihmisille täytyy maksaa korvauksia vahingoista.

  Sitten Reiner Füllmichin esitykseen.

  [tämä ensimmäinen kappale, esittelyvaihe, poikkeuksellisesti referointina]. Füllmich kertoo harjoittaneensa asianajajan ammattia Saksassa ja Kaliforniassa USA:ssa 26 vuoden ajan. Pääasiassa hän on toiminut asianajajana oikeudessa petollisia korporaatioita (esim. Deutsche Bankia, Volkwagenia ja maailman suurinta laivayhtiötä Kühne und Nagel) vastaan.

  Olen myös yksi jäsen 4-jäsenisessä Saksan koronatutkimuskomiteassa. 10.7.2020 lähtien tämä komitea on kuullut lukuisten kansainvälisten tiedemiesten ja asiantuntijoiden lausuntoja löytääkseen vastauksia niihin koronakriisiä koskeviin kysymyksiin, joita yhä useammat ihmiset kautta maailman esittävät. Kaikki yllä mainittujen saksalaisten korporaatioiden korruptio- ja petostapaukset kalpenevat siihen vahingon määrään verrattuna, jota koronakriisi on aiheuttanut ja yhä aiheuttaa.

  Kaiken sen mukaan, mitä nykyisin tiedämme, koronakriisi täytyy nimetä uudelleen ”koronaskandaaliksi”, ja ne, jotka ovat vastuussa siitä, täytyy asettaa syytteeseen rikoksista ja heiltä täytyy hakea vahingonkorvauksia oikeudessa yhteiskunnallisista vahingoista. Poliittisella tasolla täytyy tehdä kaikki sen varmistamiseksi, ettei kukaan enää koskaan pääse sellaiseen valta-asemaan, että kykenee pettämään ihmiskuntaa tai yrittämään manipuloida meitä turmeltuneilla agendoillaan. Ja tästä syystä tahdon nyt selittää, kuinka ja missä kansainvälinen lakimiesten verkosto tulee riitauttamaan tämän kaikkien aikojen suurimman oikeudenloukkaustapauksen, koronapetosskandaalin, josta on sillä välin kehkeytynyt todennäköisesti suurin ihmiskuntaa vastaan koskaan suoritettu rikos.

  Ihmiskuntaa vastaan suoritetut rikokset määriteltiin ensimmäisen kerran toisen maailmansodan jälkeen pidettyjen Nürnbergin oikeudenkäyntien yhteydessä (kolmannen valtakunnan pääsyytettyjä syytettäessä). Rikokset ihmiskuntaa vastaan on nykyisin säädetty kansainvälisen rikoslain osassa 7. Kolme tärkeintä vastattavaa kysymystä ryhdyttäessä oikeudellisesti arvioimaan koronaskandaalia ovat:

  1. Onko olemassa koronapandemia vai onko olemassa vain PCR-testipandemia? Erityisesti, tarkoittaako positiivinen PCR-testitulos, että testattava henkilö on Covid-19:n infektoima, vai eikö se tarkoita yhtään mitään Covid-infektion yhteydessä?

  2. Palvelevatko ns. koronan vastaiset toimenpiteet, sellaiset kuin sulkutilat, pakolliset kasvomaskit, etäisyyksien pitämiset ja karanteenisäädökset, maailman väestön suojelemista koronalta vai palvelevatko nämä toimenpiteet vain ihmisten saamista paniikkiin, niin että he mitään kyselemättä uskovat, että heidän henkensä ovat vaarassa, jolloin lopulta lääketeollisuus ja teknologinen teollisuus voivat kääriä valtavat voitot PCR-testien, antigeeni- ja vasta-ainetestien ja rokotteiden myynnistä ja myös geneettisten sormenjälkiemme keräämisestä?

  3. Onko totta, että tärkeimmät tämän niin sanotun koronapandemian puolestapuhujat, hra Drosten, virologi Berliinin Charite-sairaalassa, hra Wieler, eläinlääkäri ja Saksan tartuntatautiviraston RKI:n päällikkö ja hra Tedros, Maailman terveysjärjestön johtaja, yrittivät voimakkaasti (voimakkaammin kuin muita maita lobattiin) vaikuttaa Saksan hallitukseen, koska Saksa tunnetaan erityisen kurinalaisena maana ja siitä sen vuoksi oli määrä tulla roolimalli muulle maailmalle koronatoimien tiukan ja, tietenkin, menestyksellisen noudattamisen vuoksi?

  Vastauksia näihin kolmeen kysymykseen tarvitaan kipeästi, koska väitetty uusi ja erittäin vaarallinen koronavirus ei ole aiheuttanut lisääntynyttä kuolleisuutta missään päin maailmaa, eikä ainakaan täällä Saksassa. Sen sijaan koronan vastaiset toimenpiteet, joiden ainoa perusta ovat PCR-testien tulokset, jotka kaikki puolestaan perustuvat saksalaiseen Drosten-testiin, ovat sillä välin aiheuttaneet lukemattomien ihmishenkien menetyksiä ja tuhonneet lukemattomien yritysten ja ihmisten taloudellisen olemassaolon kautta maailman. Australiassa esimerkiksi ihmisiä heitetään vankilaan, jos he eivät pidä maskia tai eivät pidä sitä oikealla tavalla, jos viranomaiset sitä mieltä ovat. Filippiineillä ihmisiä, jotka eivät pidä maskia tai eivät pidä sitä oikealla tavalla viranomaisten mielestä, ammutaan päähän.

  Aluksi tuon lyhyesti esiin tosiasiat sellaisina kuin ne tällä hetkellä ovat. Kaikkein tärkein asia oikeusjutussa on näyttää toteen tosiasiat, ts. ottaa selville, mitä todellisuudessa tapahtui. Näin siksi, että lain soveltaminen riippuu aina esillä olevista tosiseikoista. Jos tahdon syyttää jotakuta petoksesta, en voi tehdä sitä esittämällä tosiasioita auto-onnettomuudesta. Mitä siis tapahtui täällä väitetyn koronapandemian suhteen?

  Alla olevat faktat ovat suureksi osaksi koronantutkimuskomitean työn tulosta. Neljä lakimiestä perusti tämän komitean 10.7.2020 tarkoituksena kuulemalla kansainvälisten tiedemiesten ja muiden asiantuntijoiden asiantuntijalausuntoja määrittää:

  1. kuinka vaarallinen virus itse asiassa on?
  2. mikä merkitys on positiivisella PCR-testillä?
  3. mitä oheisvahinkoa koronatoimenpiteet ovat aiheuttaneet toisaalta maailman väestön terveydelle ja toisaalta maailman taloudelle?

  Aluksi hieman taustatietoa. Mitä tapahtui toukokuussa 2019 ja sitten vuoden 2020 alussa? Ja mitä tapahtui 12 vuotta aikaisemmin sikainfluenssan kanssa, minkä monet teistä ovat saattaneet unohtaa? Toukokuussa 2019 voimakkaampi niistä kahdesta puolueesta, jotka hallitsevat Saksaa suuressa koalitiossa, CDU, piti globaalia terveyttä koskevan konferenssin nähtävästi tärkeiden, lääketeollisuutta ja teknologista teollisuutta edustavien osallistujien aloitteesta. Tässä konferenssissa tavanomaiset epäillyt, voitaisiin sanoa, pitivät puheen. Angela Merkel oli siellä, ja Saksan terveysministeri Jens Spahn. Joitakin muita henkilöitä, joiden ei välttämättä odottaisi olevan läsnä sellaisessa kokouksessa, oli myös siellä: professori Drosten, virologi Berliinin Charite-sairaalasta, professori Wieler, eläinlääkäri ja Robert Koch Instituutin (RKI:n; vastaa USA:n CDC:tä) johtaja, sekä hra Tedros, filosofi ja Maailman terveysjärjestön (WHO:n) johtaja. He kaikki pitivät puheen siellä. Läsnä olivat ja puheita pitivät myös maailman kahden suurimman terveyssäätiön, Melinda ja Bill Gatesin säätiön ja Wellcome Trust -säätiön, päälobbyistit. Vajaa vuosi myöhemmin juuri nämä ihmiset pitivät kiinni vallankahvasta maailmanlaajan koronapandemian julistamisessa, varmistivat, että PCR-joukkotestauksia käytettiin Covid-19-massainfektioiden todistamiseksi kaikkialla maailmassa, ja ovat nyt ajamassa rokotteiden keksimistä ja myymistä maailmanlaajasti.

  Nämä infektiot, tai oikeammin PCR-testien antamat positiiviset testitulokset, puolestaan tulivat oikeutukseksi maailmalaajoille sulkutoimille, sosiaaliselle etäännyttämiselle ja pakollisille kasvomaskeille. On tärkeää huomata tässä kohdassa, että pandemian määritelmää muutettiin 12 vuotta aiemmin. Siihen asti pandemian katsottiin olevan sairaus, joka levisi maailmanlaajasti ja mikä johti moniin vakaviin sairauksiin ja kuolemiin. Yhtäkkiä, ja syistä, joita ei koskaan kerrottu, sen katsottiin olevan vain maailmanlaaja sairaus. Monia vakavia sairauksia ja monia kuolemia ei vaadittu enää pandemian julistamiseksi. Tämän muutoksen johdosta Maailman terveysjärjestö WHO, joka on läheisesti kietoutunut yhteen globaalin lääketeollisuuden kanssa, saattoi julistaa sikainfluenssapandemian v. 2009 sillä seurauksella, että rokotteita tuotettiin ja myytiin maailmanlaajasti sopimusten perusteella, jotka on pidetty salassa tähän päivään asti.

  Nämä rokotteet osoittautuivat täysin tarpeettomiksi, koska sikainfluenssa osoittautui lopulta lieväksi flunssaksi eikä siitä koskaan tullut sitä kauhistuttavaa epidemiaa, jollaiseksi lääketeollisuus ja sen kanssa yhteistyössä olevat yliopistot jatkuvasti julistivat sen muuttuvan, niin että miljoonia kuolemia tapahtuu varmasti, jos ihmiset eivät ota rokotuksia. Nämä rokotteet myös johtivat vakaviin terveysongelmiin. Noin 700 lasta Euroopassa sairastui parantumattomasti narkolepsiaan, ja he ovat nyt pysyvästi vaikeasti toimintakyvyttömiä. Miljoonien veronmaksajien rahoilla ostetut rokotteet oli tuhottava uusilla veromaksajien rahoilla. Jo silloin, sikainfluenssan aikana, saksalainen virologi Drosten oli yksi niistä, jotka lietsoivat paniikkia väestössä, toistaen yhä uudelleen ja uudelleen, että sikainfluenssa vaatisi monia satoja tuhansia, jopa miljoonia kuolemia kaikkialla maailmassa. Lopulta, ja kiitos ennen kaikkea tri Wolfgang Wodargin ja hänen ponnisteluidensa Saksan parlamentin ja Euroopan neuvoston jäsenenä, tämä huijaus saatiin päätökseen ennen kuin se olisi johtanut vielä vakavampiin seurauksiin.

  Sitten maaliskuuhun 2020, jolloin Saksan parlamentti julisti kansallisesti merkityksellisen epidemiatilanteen, mikä on saksalainen vastine maaliskuun 2020 pandemiajulistukselle, sekä tämän perusteella sulkutilan ja sen mukana kaikkien olennaisten perustuslaillisten oikeuksien lakkauttamisen ennalta määräämättömäksi ajaksi. Päätöksensä Saksan liittohallitus perusti tuolloin vain yhteen ainoaan mielipiteeseen, hra Drostenin mielipiteeseen, ja tämä rikkoo räikeästi kaikkialla hyväksyttyä periaatetta ”audiatur et altera pars” eli kuultakoon myös toista osapuolta.

  Tämä on juuri se henkilö, jonka kauhistavat, paniikkia synnyttävät prognoosit (ennusteet) olivat osoittautuneet katastrofaalisen vääriksi 12 vuotta aikaisemmin. Tiedämme tämän, koska eräs Vihreää puoluetta edustava paljastaja, nimeltään David Sieber, kertoi siitä meille. Hän teki niin ensimmäisen kerran 29.8.2020 Berliinissä erään tapahtuman yhteydessä, johon Robert F. Kennedy Jr. myös otti osaa ja jossa molemmat miehet pitivät puheen. Hän teki niin myös jälkeenpäin yhdessä koronakomiteamme kokouksessa.

  Syy siihen, että hän teki tämän, on se, että hän oli tullut yhä enemmän skeptiseksi (epäileväksi) poliitikkojen ja valtavirtamedian levittämän virallisen kertomuksen suhteen. Hän oli sen vuoksi ryhtynyt ottamaan selvää toisten tiedemiesten mielipiteistä ja löytänyt niitä internetistä. Hän huomasi, että oli joukko erittäin tunnettuja tiedemiehiä, joilla oli täysin erilainen mielipide, joka oli ristiriidassa hra Drostenin kauhistavien prognoosien kanssa. He pitivät selvänä – ja yhä pitävät selvänä -, ettei ollut mitään sairautta, joka olisi vakavampi kuin kausiluonteinen flunssa, että väestö oli jo saanut ristiin reagoivan eli T-soluimmuniteetin tätä väitettyä uutta virusta vastaan ja ettei sen vuoksi ollut mitään syytä erityisiin toimenpiteisiin eikä ainakaan rokottamisiin.

  Näihin tiedemiehiin kuuluvat prof. John Ioannidis Stanford-yliopistosta Kaliforniassa, tilastotieteen, epidemiologian ja kansanterveystieteen asiantuntija ja samalla eniten siteerattu tiedemies maailmassa, prof. Michael Levitt, kemian Nobel-palkinnon saaja ja myös biofyysikko Stanfordin yliopistossa, saksalaiset professorit Kary Mölling, Sucharit Bhakti, Knut Wittkowski ja myös Stefan Homburg ja nyt monet, monet muut tiedemiehet ja lääkärit kaikkialla maailmassa, mukaan lukien tri Mike Yeadon. Tri Mike Yeadon on Pfitzerin, yhden maailman suurimmista lääkeyhtiöistä, entinen varapresidentti ja tieteellinen johtaja. Hänestä puhun enemmän vähän myöhemmin.

  Maalis-huhtikuun vaihteessa 2020 hra Sieber kääntyi Vihreän puolueensa johdon puoleen sen tietämyksen kanssa, jonka hän oli koonnut, ja ehdotti, että he esittävät nämä toiset tieteelliset mielipiteet yleisölle ja selittävät, ettei, vastoin hra Drostenin tuomiopäivän profetioita, yleisöllä ollut mitään syytä paniikkiin. Sattumalta lordi Sumption, joka toimi tuomarina brittiläisessä korkeimmassa oikeudessa vuodesta 2012 vuoteen 2018, oli tehnyt aivan saman asian aivan samaan aikaan ja tullut aivan samoihin johtopäätöksiin: ettei ollut mitään tosiasiallista perustaa paniikille eikä mitään oikeudellista perustaa koronatoimenpiteille. Samoin Saksan perustuslakituomioistuimen entinen presidentti esitti – vaikkakin varovaisemmin – vakavia epäilyjä siitä, ovatko koronatoimenpiteet perustuslain mukaisia. Kuitenkin sen sijaan, että olisi pannut merkille nämä toiset mielipiteet ja keskustellut niistä David Sieberin kanssa, Vihreän puolueen johto julisti, että hra Drostenin paniikkiviestit kelpasivat Vihreälle puolueelle. Tulee muistaa, että he eivät kuulu hallitsevaan koalitioon, he ovat oppositio. Silti tuo kelpasi heille, aivan kuten se oli kelvannut Saksan liittohallitukselle perustana sulkutilapäätökselleen, he sanoivat. Jälkeenpäin Vihreän puolueen johto kutsui David Sieberiä salaliittoteoreetikoksi tarkastelematta hänen informaationsa sisältöä koskaan, ja sitten he ottivat häneltä pois hänen valtuutensa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 15. Lakimies Reiner Füllmich: Rikoksia ihmiskuntaa vastaan, osa 2/3

  Sitten katsomme nykyiseen ajankohtaiseen tilanteeseen, mitä tulee viruksen vaaraan, PCR-testien täydelliseen hyödyttömyyteen infektioiden havaitsemisessa ja olemattomiin infektioihin perustuviin sulkutiloihin. Sillä välin me tiedämme, etteivät terveydenhoitojärjestelmät olleet koskaan vaarassa tulla ylikuormitetuiksi Covid-19:n vuoksi. Päinvastoin, monet sairaalat ovat olleet tyhjiä tähän päivään asti, ja jotkut ovat nyt vararikon partaalla. Sairaalalaiva Comfort, joka oli siihen aikaan ankkurissa New Yorkissa ja olisi voinut ottaa tuhat potilasta, ei koskaan ottanut enempää kuin noin 20 potilasta. Missään ei ollut lisääntynyttä kokonaiskuolleisuutta. Professori Ioannidiksen ja muiden tekemät tutkimukset ovat osoittaneet, että koronan kuolleisuus on samaa luokkaa kuin kausiluonteisen flunssan kuolleisuus. Jopa ne kuvat Bergamosta (Italiassa) ja New Yorkista, joita käytettiin osoittamaan maailmalle, että paniikki oli paikallaan, osoittautuivat tarkoituksella harhaanjohtaviksi.

  Sitten vuodettiin Saksan sisäministeriön kirjoittama ns. ”paniikkipaperi.” Sen salaiseksi luokiteltu sisältö osoittaa ilman epäilyksen häivää, että, itse asiassa, poliitikot ja valtavirtamedia tarkoituksella ajoivat väestöä paniikkiin. Mukana olevat RKI:n johtajan hra Wielerin vastuuttomat lausunnot osoittavat, että hän seurasi käsikirjoitusta sanasta sanaan. Hra Wieler toistuvasti ja innoissaan julisti, että väestön täytyy mitään kyselemättä ehdottomasti noudattaa koronatoimenpiteitä. Julkisissa lausunnoissaan hän jatkuvasti julisti, että tilanne oli hyvin vakava ja uhkaava, vaikka hänen oman instituuttinsa kokoamat numerot osoittivat aivan toista.

  ”Paniikkipaperi” vaatii mm. lasten saamista tuntemaan olevansa vastuussa – ja siteeraan – ”vanhempiensa tai isovanhempiensa kivuliaasta ja piinallisesta kuolemasta, jos he eivät noudata koronasääntöjä”, ts. jos he eivät pese käsiään jatkuvasti eivätkä pysy erossa isovanhemmistaan. Selvennyksen sana: Bergamossa (Italiassa) suuri enemmistö kuolemista, 94% tarkkaan ottaen, osoittautui olevan tulos, ei Covid-19:stä, vaan pikemmin seuraus siitä, että hallitus päätti siirtää sairaita potilaita, sairaita todennäköisesti vilustumisesta tai kausiluonteisesta flunssasta, sairaaloista hoitokoteihin, jotta saataisiin tilaa sairaaloissa kaikille Covid-potilaille, joita lopulta ei koskaan saapunut. Siellä, hoitokodeissa, he sitten infektoivat vanhoja ihmisiä, joilla oli vakavasti heikentyneet immuunijärjestelmät tavallisesti seurauksena ennestään olemassa olleista perussairauksista. Lisäksi influenssarokotus, joka oli aiemmin annettu, oli lisää heikentänyt hoitokodeissa olevien ihmisten immuunijärjestelmiä. New Yorkissa vain jotkut, mutteivät läheskään kaikki, sairaalat olivat ylikuormitettuja. Monet ihmiset, joista useimmat olivat vakavia, ennestään olemassa olevia perussairauksia sairastavia vanhuksia ja jotka, ellei olisi ollut paniikinlietsontaa, olisivat vain pysyneet kotona toipumassa, riensivät sairaaloihin. Siellä monet heistä joutuivat toisaalta sairaalasta peräisin olevien infektioiden uhreiksi ja toisaalta väärien hoitotapojen uhreiksi, esimerkiksi siten, että heidät laitettiin hengityskoneeseen sen sijaan että heille olisi annettu happea happimaskin avulla. Jälleen, selvennykseksi: Covid-19, kuten kausiluonteinen flunssa, voi joskus aiheuttaa vakavan kliinisen sairauden, joka joskus voi johtaa kuolemaan.

  Kuitenkin, kuten Saksassa erityisesti oikeuslääketieteen professori Klaus Püschelin Hampurissa suorittamat ruumiinavaukset ovat osoittaneet, tutkitut kuolemantapaukset olivat lähes kaikki vakavien perussairauksien aiheuttamia, ja melkein kaikki ihmiset, jotka olivat kuolleet, olivat kuolleet hyvin korkeassa iässä, aivan kuten Italiassa; he olivat siis sellaisia ihmisiä, jotka olivat eläneet yli keskimääräisen odotetun elinikänsä.

  Tässä yhteydessä on mainittava myös se, että saksalainen Robert Koch Institut oli alussa, outoa kyllä, suositellut, ettei mitään ruumiinavauksia suoriteta. Ja on olemassa lukuisia uskottavia raportteja, että lääkäreille ja sairaaloille maailmanlaajasti oli maksettu rahaa kuolleen henkilön ilmoittamisesta Covid-19:n uhriksi todellisen kuolinsyyn (esim. sydänkohtauksen tai ampumavamman) ilmoittamisen sijaan kuolintodistuksessa. Ilman ruumiinavauksia emme koskaan tietäisi, että ylivoimainen enemmistö väitetyistä Covid-19:n uhreista oli kuollut kokonaan eri sairauteen, ei Covid-19:ään. Väite, että sulkutilat olivat välttämättömiä, koska uusia SARS-COV-2-infektioita oli niin paljon ja koska terveydenhuoltojärjestelmä ylikuormittuisi, on väärä kolmesta syystä, kuten olemme saaneet tietää suorittamistamme kuulemisista koronakomiteassa ja muusta datasta, joka on tullut sillä välin saataville:

  A. Sulkutilat määrättiin, kun virus oli jo väistymässä. Siihen aikaan kun sulkutilat määrättiin, väitetyt infektiomäärät olivat laskussa jälleen.

  B. On olemassa jo suoja virusta vastaan ristiin reagoivan eli T-soluimmuniteetin ansiosta. Paitsi että yllä mainitut sulkutoimet määrättiin, kun infektiomäärät olivat jo laskussa, on olemassa myös ristiin reagoiva eli T-soluimmuniteetti yleisessä väestössä niitä koronaviruksia vastaan, jotka on tukahdutettu jokaisessa flunssa- tai influenssa-aallossa. Tämä on totta, vaikka tällä kerralla hieman erilainen koronaviruslaji olisi vaikuttamassa. Näin on siitä syystä, että kehon oma immuunijärjestelmä muistaa jokaisen viruksen, jota vastaan se on koskaan taistellut menneisyydessä, ja tämän kokemuksen nojalla se myös tunnistaa oletetusti uuden mutta silti samanlaisen viruslajin koronaperheestä. Todettakoon, että siten nyt huonomaineinen prof. Drosten kehitti PCR-testin infektion havaitsemiseksi.

  Tammikuun alussa 2020 hra Drosten tämän perustiedon nojalla kehitti PCR-testinsä, joka oletetusti havaitsee SARS-COV-2-infektion, näkemättä koskaan todellista Wuhan-virusta Kiinasta. Vain saatuaan tietää sosiaalisen median raporteista, että jotakin oli meneillään Wuhanissa, hän alkoi näperrellä tietokoneellaan hänen tulevan korona-PCR-testinsä kanssa. Tähän hän käytti vanhaa SARS-virusta toivoen, että se olisi riittävän samanlainen kuin Wuhanissa löydetty väitetysti uusi koronaviruslaji. Sitten hän lähetti tietokonenäpertelynsä tuloksen Kiinaan sen määrittämiseksi, antoivatko väitetyn uuden koronaviruksen uhrit testissä positiivisen tuloksen. He antoivat.

  Ja tuo riitti Maailman terveysjärjestölle pandemiahälytyksen antamiseksi ja sen suosittelemiseksi, että maailmanlaajasti käytetään Drostenin PCR-testiä nyt SARS-COV-2:ksi ristityn viruksen infektioiden havaitsemiseksi. Drostenin mielipide ja neuvo oli – tätä täytyy jälleen painottaa – ainoa lähde Saksan hallitukselle, kun se julisti sulkutilan, sosiaalisen eristämisen säännöt ja maskien pakollisen pitämisen. Ja – tätä täytyy myös jälleen painottaa – Saksasta ilmeisesti tuli lääketeollisuuden ja teknologisen teollisuuden erityisen massiivisen lobbauksen keskus, koska maailman pitäisi, väitetysti kurinalaisiin saksalaisiin viitaten, tehdä niin kuin saksalaiset tekevät selvitäkseen pandemiasta.

  C. Ja tämä on kaikkein tärkein osa tutkimustyötämme: PCR-testiä käytetään väärien väittämien perusteella, ei infektioita koskevien tieteellisten tosiasioiden perusteella. Sillä välin olemme saaneet tietää, että vastoin herrojen Drosten ja Wieler sekä WHO:n väitteitä nämä PCR-testit eivät anna mitään viitteitä infektiosta millään viruksella, saati infektiosta SARS-COV-2:lla. PCR-testejä nimenomaan ei ole hyväksytty diagnostisiin tarkoituksiin, kuten oikein huomautetaan näiden testien kanssa tulevissa mainoslehtisissä ja kuten PCR-testin keksijä Kary Mullis on toistuvasti painottanut. Ne yksinkertaisesti eivät kykene diagnosoimaan mitään sairautta. Siis: vastoin Drostenin, Wielerin ja WHO:n väitteitä, joita he ovat tehneet pandemian julistamisesta lähtien, positiivinen PCR-testitulos ei tarkoita sitä, että infektio on läsnä. Jos joku saa positiivisen testituloksen, se ei tarkoita, että hän on infektoitunut millään, saati infektoitunut tarttuvalla SARS-COV-2-viruksella.

  Jopa CDC (USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus) on samaa mieltä tästä, ja siteeraan suoraan sen 13.7.2020 päivätyn koronavirusta ja PCR-testejä koskevan julkaisun sivulta 38:

  Ensimmäinen kohta sanoo: ”Viruksesta peräisin olevan RNA:n havaitseminen ei ehkä osoita infektoivan viruksen läsnäoloa tai että 2019 nCOV (uusi koronavirus) on kliinisten oireiden aiheuttaja.”

  Toinen kohta sanoo: ”Tämän testin suorittamista ei ole luotu 2019 nCOV-infektion hoidon seuraamiseen.”

  Kolmas kohta sanoo: ”Tämä testi ei voi sulkea pois muiden bakteerien tai virusten aiheuttamia sairauksia.”

  Edelleen on epäselvää, onko Wuhanin virusta koskaan eristetty tieteellisesti korrektilla tavalla, joten kukaan ei tiedä täsmällisesti, mitä etsimme, kun testaamme, varsinkin kun tämä virus, aivan kuten influenssavirukset, mutatoituu nopeasti. PCR-näytteet ottavat yhden tai kaksi molekyylin sekvenssiä (jaksoa), jotka eivät ole ihmissilmin havaittavissa ja joita sen vuoksi täytyy lisätä monissa sykleissä, jotta ne saadaan näkyviksi. Kaikki, mikä menee yli 35 syklin, katsotaan – kuten New York Times ja muut ovat raportoineet – täysin epäluotettavaksi ja tieteellisesti mahdottomaksi hyväksyä. Kuitenkin Drostenin testi ja hänen esimerkkiään noudattaneet WHO:n suosittelemat testit on säädetty 45 sykliin. Voiko näin olla sen vuoksi, että halutaan tuottaa niin paljon positiivisia tuloksia kuin mahdollista ja siten luoda perusta sille väärälle olettamukselle, että on havaittu suuri määrä infektioita?

  Testi ei kykene erottamaan inaktiivista ja lisääntymiskykyistä ainesta. Tämä tarkoittaa sitä, että positiivinen tulos voi tulla, koska testi havaitsee esimerkiksi palan jätettä, molekyylifragmentin, joka voi olla vain merkki siitä, että testattavan henkilön immuunijärjestelmä on voittanut taistelun flunssaa vastaan menneisyydessä. Jopa Drosten itse selitti vuonna 2014 eräässä saksalaisen bisneslehden haastattelussa, joka koski tuolloisen MERS-viruksen aiheuttaman infektion väitettyä havaitsemista PCR-testin oletetulla avulla, että nämä PCR-testit ovat niin herkkiä, että jopa erittäin terveet ja infektoitumattomat ihmiset saattavat saada positiivisen testituloksen. Tuohon aikaan hän tuli myös hyvin tietoiseksi paniikin ja pelkoa lietsovan median voimakkaasta roolista, kuten nähdään seuraavan siteerauksen lopusta. Hän sanoi silloin tässä haastattelussa: ”Jos esimerkiksi sellainen taudinaiheuttaja vilistää hoitajan nenän limakalvolla päivän tai pari hänen tulemattaan sairaaksi tai huomaamattaan mitään, sitten hän yhtäkkiä on MERS-tapaus. Tämä voisi myös selittää tapausmäärien räjähtämisen Saudi-Arabiassa. Lisäksi media siellä on tehnyt tästä uskomattoman sensaation.”

  Onko hän unohtanut tämän? Vai salaako hän tämän tarkoituksella koronan yhteydessä, koska korona on hyvin houkutteleva bisnesmahdollisuus lääketeollisuudelle kokonaisuudessaan ja myös hra Alford Lundille, joka on hänen kirjoittajakumppaninsa monissa tutkimuksissa ja myös yksi PCR-testin tuottaja? Minun mielestäni on täysin epätodennäköistä, että hän unohti vuonna 2020 sen, mitä hän tiesi PCR-testeistä ja kertoi bisneslehdelle vuonna 2014.

  Lyhyesti, tämä testi ei voi havaita mitään infektiota, vastoin kaikkia niitä vääriä väitteitä, että se voi. Infektio, niin sanottu ”kuuma” infektio, vaatii, ettei virusta, tai paremminkin fragmenttia jostakin molekyylista, joka saattaa olla virus, ainoastaan löydetä jostakin, esimerkiksi henkilön kurkusta, sen aiheuttamatta mitään vahinkoa – tämä olisi ”kylmä” infektio. Päinvastoin, ”kuuma” infektio vaatii, että virus tunkeutuu solujen sisään, lisääntyy siellä ja aiheuttaa oireita, sellaisia kuin päänsärkyä tai kurkkukipua. Vain silloin henkilö on todella infektoitunut ”kuuman” infektion merkityksessä, koska vain silloin henkilö on tartuttava, siis kykenevä infektoimaan muita. Siihen asti se on täysin harmiton sekä isännälle että kaikille muille ihmisille, joiden kanssa isäntä tulee kontaktiin.

  Jälleen kerran, tämä tarkoittaa sitä, etteivät positiiviset testitulokset, vastoin Drostenin, Wielerin tai WHO:n Tedrosin muita väitteitä, merkitse mitään infektioiden suhteen, kuten jopa CDC tietää, kuten yllä on siteerattu.

  Sillä välin joukko erittäin kunnioitettuja tiedemiehiä kaikkialta maailmasta pitää selvänä, ettei ole koskaan ollut mitään koronapandemiaa vaan ainoastaan PCR-testipandemia. Tähän johtopäätökseen ovat tulleet monet saksalaiset tiedemiehet, sellaiset kuin professorit Bhakti, Reiss, Mölling, Hockertz, Walach ja monet muut, mukaan lukien yllä mainitut professori John Ioannidis ja Nobel-palkinnon saaja professori Michael Levitt Stanfordin yliopistosta.

  Uusin sellainen mielipide on edellä mainitun tri Mike Yeadonin, Pfitzerin entisen varapresidentin ja tieteellisen johtajan (näissä tehtävissä 16 vuotta) mielipide. Hän ja hänen kirjoittajakumppaninsa, hyvin tunnetut tiedemiehet, julkaisivat syyskuussa 2020 tieteellisen tutkimuksen, ja hän kirjoitti asiaa koskevan lehtiartikkelin 20.9.2020. Muuan muassa hän ja he toteavat, ja siteeraan:

  ”Perustamme hallituksemme politiikan, talouspolitiikkamme ja perusoikeuksien rajoittamisen politiikan luultavasti täysin väärän koronavirusta koskevan tiedon ja olettamusten varaan. Ellei olisi niitä testituloksia, joista jatkuvasti tiedotetaan mediassa, pandemia olisi ohi, koska mitään ei todellisuudessa tapahtunut. Tietenkin on olemassa joitakin vakavia yksittäisiä sairaustapauksia, mutta joitakin on myös jokaisessa flunssaepidemiassa. Maalis- ja huhtikuussa oli todellinen sairausaalto, mutta sen jälkeen kaikki on palannut normaaliksi. Vain positiiviset tulokset nousevat ja laskevat villisti uudelleen ja uudelleen, riippuen siitä, kuinka monta testiä on suoritettu. Mutta todellisia sairaustapauksia ei ole enää. Toisesta aallosta ei voi olla puhettakaan. Väitetysti uusi koronaviruslaji on uusi vain siinä, että se on kauan tunnetun koronaviruksen uusi tyyppi . On olemassa ainakin neljä koronavirusta, jotka ovat endeemisisä (paikallisia) ja aiheuttavat joitakin niistä vilustumisista, joita me koemme, etenkin talvisin. Niillä kaikilla on silmiinpistävä sekvenssin samankaltaisuus koronaviruksen kanssa, ja koska ihmisen immuunisysteemi tunnistaa samankaltaisuuden sen viruksen kanssa, joka nyt on väitetysti hiljattain löydetty, T-soluimmuniteetti on kauan ollut olemassa tässä suhteessa. 30%:lla väestöstä oli tämä ennen kuin väitetty uusi virus edes ilmestyi. Sen vuoksi ns. laumaimmuniteettiin riittää, että 15-25% väestöstä infektoituu väitetystä uudesta koronaviruksesta viruksen enemmän leviämisen pysäyttämiseksi. Ja näin on ollut kauan.”

  Mitä elintärkeisiin PCR-testeihin tulee, Yeadon kirjoittaa 30.9.2020 päivätyssä artikkelissa ”Lies, Damned Lies and Health Statistics: The Deadly Danger of False Positives” (”Valheita, kirottuja valheita ja terveystilastoja: Väärien positiivisten tappava vaara”):

  ”Todennäköisyys sille, että ilmeisesti positiivinen tapaus on väärä positiivinen, on 89-94% eli lähes varma.”

  Tri Yeadon – yhtäpitävästi immunologian professoreiden Kamera Saksasta, Kappel Hollannista ja Cahill Irlannista sekä mikrobiologin tri Arve Itävallasta kanssa, jotka kaikki todistivat Saksan koronakomitean edessä – nimenomaan korostaa, että positiivinen testi ei tarkoita, että kokonainen virus on löydetty.

  Kirjoittajat selittävät, että se, mitä PCR-testi itse asiassa mittaa, ”on yksinkertaisesti ehjässä viruksessa läsnä olevista RNA-sekvensseistä peräisin olevien OSITTAISTEN RNA-SEKVENSSIEN LÄSNÄOLO, jotka voivat olla pala kuollutta virusta, eivät voi tehdä kohdetta sairaaksi, eivät voi levitä eivätkä voi tehdä ketään muuta sairaaksi.” Sen vuoksi, että testi on täysin sopimaton infektiotautien havaitsemiseen – positiivinen testaus vuohissa, lampaissa, papaijoissa (= melonipuun hedelmissä) ja jopa kananpojan siivissä -, Oxfordin professori Carl Heneghan, todisteperusteisen lääketieteen keskuksen johtaja, kirjoittaa, ettei Covid-virus koskaan häviäisi, jos tämä testikäytäntö jatkuisi, vaan löytyisi aina väärin suuressa osassa sitä, mitä testataan. Sulkutoimet, kuten Yeadon ja hänen kollegansa huomasivat, eivät toimi. Esimerkiksi Ruotsilla antaa mennä -periaatteineen ja Iso-Britannialla tiukkoine sulkutoimineen on täysin samankaltaiset sairastavuus- ja kuolleisuustilastot. Saman havaitsivat USA:n tiedemiehet USA:n eri osavaltioiden suhteen. Sairauden esiintymiseen ei ole mitään vaikutusta sillä, toteuttaako valtio sulkutoimet vai ei.

  Mitä tulee nyt huonomaineiseen Lontoon Imperial Collegen professori Neil Fergusoniin ja hänen täysin vääriin tietokonemalleihinsa, joissa varoitettiin miljoonista kuolemista, hän sanoo, ”ettei
  kukaan vakavasti otettava tiedemies pidä paikkansapitävänä Fergusonin mallia.” Hän huomauttaa ohuesti verhotulla halveksunnalla: ”On tärkeää, että tiedetään, että useimmat tiedemiehet eivät hyväksy, että se (Fergusonin malli) olisi edes aavistuksen verran oikein. Mutta hallitus on vielä naimisissa tämän mallin kanssa.” Ferguson ennusti 40 000 koronakuolemaa Ruotsissa toukokuuhun mennessä ja 100 000 kesäkuuhun mennessä, mutta määrä jäi 5 800:aan, mikä ruotsalaisten viranomaisten mukaan vastaa lievää flunssaa. Ellei PCR-testejä olisi käytetty diagnostisena välineenä koronainfektioihin, ei olisi pandemiaa eikä olisi sulkutiloja vaan kaikki olisi ymmärretty vain keskivaikeaksi tai lieväksi influenssa-aalloksi, nämä tiedemiehet päättelevät. Tri Yeadon kirjoittaa artikkelissaan ”Lies, Damned Lies and Health Statistics: The Deadly Danger of False Positives”: ”Tämä testi on täysin kelvoton, ja se täytyy välittömästi poistaa käytöstä eikä sitä saa koskaan enää käyttää näissä puitteissa, ellei ole osoitettu, että se on korjattu.” Ja tuon artikkelin loppupuolella hän kirjoittaa: ”Olen selittänyt, kuinka surkeasti toimiva diagnostinen testi on ollut, ja sitä käytetään yhä, ei sairauden diagnosointiin, vaan se näyttää ainoastaan luovan pelkoa.”

  Katsokaamme nyt nykyiseen ajankohtaiseen tilanteeseen, mitä tulee siihen valtavaan vahinkoon, jonka sulkutoimet ja muut toimenpiteet ovat aiheuttaneet. Eräs toinen yksityiskohtainen tutkimus, jonka on kirjoittanut eräs saksalainen sisäministeriön virkailija, joka on vastuussa riskiarvioinnista ja väestön suojelemisesta riskejä vastaan, vuodettiin hiljattain. Sitä kutsutaan nyt ”väärä hälytys” -tutkimukseksi. Tämä tutkimus tulee siihen johtopäätökseen, ettei ollut eikä ole riittävää näyttöä sellaisista terveysriskeistä väestölle kuin Drosten, Wieler ja WHO väittivät, mutta, kirjoittaja sanoo, hyvin paljon on näyttöä siitä, että koronatoimenpiteet aiheuttavat jättiläismäistä terveydellistä ja taloudellista vahinkoa väestölle, mitä hän sitten kuvaa yksityiskohtaisessa tutkimuksessaan. Tämä, hän päättelee, tulee johtamaan hyvin suuriin korvausvaatimuksiin vahingoista, joista hallituksen katsotaan olevan vastuussa. Tästä on nyt tullut todellisuutta, mutta tutkimuksen tekijä hyllytettiin.

  Yhä useammat tiedemiehet, mutta myös lakimiehet, näkevät, että tarkoituksellisen paniikinlietsonnan ja tämän paniikin mahdollistamien koronatoimenpiteiden tuloksena demokratia on suuressa vaarassa joutua fasististen totalitaaristen mallien korvaamaksi. Kuten jo yllä mainitsin, Australiassa ihmisiä, jotka eivät pidä maskeja (joiden yhä useammat tutkimukset osoittavat olevan vaaraksi terveydelle) tai joiden väitetään käyttävän niitä virheellisesti, pidätetään, pannaan käsirautoihin ja heitetään vankilaan. Filippiineillä he ovat vaarassa tulla ammutuiksi, mutta jopa Saksassa ja muissa aiemmin sivistyneissä maissa lapsia otetaan pois vanhemmiltaan, jos he (lapset) eivät noudata karanteenisäännöksiä, etäisyyssäännöksiä ja maskinpitosäännöksiä. Niiden psykologien ja psykoterapeuttien mukaan, jotka todistivat koronakomitean edessä, lapsia traumatisoituu massoittain, ja pahimpien psykologisten seuraamusten odotetaan ilmaantuvan keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Yksin Saksassa konkurssien odotetaan syksyllä iskevän pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, jotka muodostavat talouden selkärangan. Tämä tulee johtamaan valtaviin veronmenetyksiin ja tavattoman suuriin ja pitkäaikaisiin sosiaaliturvarahojen siirtoihin mm. työttömyyskorvauksiin.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 16. Lakimies Reiner Füllmich: Rikoksia ihmiskuntaa vastaan, osa 3/3

  Koska sillä välin melkein jokainen on alkanut ymmärtää täysin perusteettomien koronatoimenpiteiden täyden tuhoisan vaikutuksen, en kerro tästä yksityiskohtaisesta tämän enempää. Esitän nyt yhteenvedon juridisista seuraamuksista. Kaikkein vaikein osa lakimiehen työtä on aina näyttää toteen oikeat tosiasiat, ei oikeudellisten säädösten soveltaminen näihin tosiasioihin. Valitettavasti saksalainen lakimies ei opi tätä oikeustieteellisessä tiedekunnassa, mutta hänen angloamerikkalaiset virkaveljensä kyllä saavat tarpeellisen koulutuksen tähän heidän oikeustieteellisissä tiedekunnissaan. Ja luultavasti tästä syystä, mutta myös angloamerikkalaisen oikeuslaitoksen paljon selvemmän riippumattomuuden johdosta, angloamerikkalainen todistusaineistoa koskeva laki on paljon tehokkaampi käytännössä kuin saksalainen. Tuomioistuin voi tuomita oikeudellisen kiistan oikein vain jos se on aiemmin määrittänyt tosiasiat oikein, mikä ei ole mahdollista tarkastelematta kaikkea todistusaineistoa. Ja sen vuoksi todistusaineistoa koskeva laki on niin tärkeä. Yllä lyhyesti esitettyjen tosiasioiden perusteella, erityisesti niiden, jotka on näytetty toteen Saksan koronakomitean työn avulla, juridinen arviointi on itse asiassa helppo. Se on helppo kaikille sivistyneille oikeudellisille järjestelmille huolimatta siitä, perustuvatko nämä oikeudelliset järjestelmät siviilioikeuteen, joka seuraa roomalaista lakia läheisemmin, vai perustuvatko ne angloamerikkalaiseen yleiseen siviilioikeuteen, joka liittyy löyhemmin roomalaiseen lakiin.

  Tarkastelkaamme ensin toimenpiteiden perustuslainvastaisuutta. Joukko saksalaisia lakiprofessoreita, mukaan lukien professorit Kingreen, Morswig, Jungbluth ja Vosgerau, on todennut joko kirjallisissa asiantuntijamielipiteissä tai haastatteluissa, yhtäpitävästi niiden Saksan perustuslakituomioistuimen entisen presidentin ilmaisemien vakavien epäilyjen kanssa, jotka koskevat koronatoimenpiteiden perustuslainmukaisuutta, että nämä toimenpiteet – koronatoimenpiteet – ovat vailla riittävää tosiasioihin perustuvaa pohjaa ja myös vailla riittävää oikeudellista pohjaa, ja ovat sen vuoksi perustuslain vastaisia ja ne täytyy lakkauttaa välittömästi. Aivan hiljattain eräs tuomari, nimeltään Thorsten Schleif, julisti julkisesti, että saksalainen oikeuslaitos, aivan kuten suuri yleisö, on ollut niin paniikin vallassa, ettei se kyennyt enää jakamaan oikeutta hyvin. Hän sanoo, että tuomioistuimet ”ovat aivan liian nopeasti huitaisseet läpi pakkotoimenpiteitä, jotka miljoonille ihmisille kaikkialla Saksassa tarkoittavat heidän perustuslaillisten oikeuksiensa massiivisia lakkauttamisia.” Hän huomauttaa, että Saksan kansalaiset ”ovat tällä hetkellä kokemassa vakavinta loukkausta heidän perustuslaillisia oikeuksiaan vastaan sitten Saksan liittotasavallan perustamisen vuonna 1949.” Hillitäkseen koronapandemiaa liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset ovat puuttuneet asioihin massiivisesti ja osaksi uhanneet itse maan olemassaoloa sellaisena kuin se on taattu ihmisten perustuslaillisilla oikeuksilla.

  Entä petos, tarkoituksellinen vahingon aiheuttaminen ja rikokset ihmiskuntaa vastaan? Rikoslain säädösten perusteella valheellisten tosiasioiden väittäminen PCR-testien suhteen tai tahallinen väärä tiedonanto siten kuin sen ovat tehneet herrat Drosten ja Wieler sekä WHO, voidaan nähdä vain petokseksi. Oikeudenloukkauksia koskevan siviililain säädösten perusteella tämä tulkitaan tahalliseksi vahingon aiheuttamiseksi. Saksalainen siviililain professori Martin Schwab tukee tätä perustetta julkisissa haastatteluissa. Eräässä laajassa, noin 180-sivuisessa lainopillisessa mielipiteessä hän on perehtynyt aiheeseen paremmin kuin kukaan muu lainoppinut on tehnyt tähän mennessä ja, aivan erityisesti, antanut yksityiskohtaisen selonteon valtavirtamedian täydellisestä kyvyttömyydestä raportoida tämän ns. pandemian oikeista tosiasioista. Herrat Drosten, Wieler ja WHO:n Tedros kaikki tiesivät oman tai instituutioidensa asiantuntemuksen nojalla, etteivät PCR-testit voi antaa mitään tietoa infektioista, mutta väittivät yhä uudelleen ja uudelleen suurelle yleisölle, että ne voivat, ja heidän virkaveljensä kaikkialla maailmassa toistivat tätä. Ja he kaikki tiesivät ja hyväksyivät sen, että heidän suositustensa perusteella maailman hallitukset valitsisivat sulkutilat, sosiaalisen etäännyttämisen säännöt ja maskien pakollisen pitämisen (jälkimmäisen muodostaessa hyvin vakavan vaaran terveydelle, kuten yhä useammat riippumattomat tutkimukset ja asiantuntijalausunnot osoittavat). Oikeudenloukkauksia koskevan siviililain nojalla kaikki ne, joita nämä PCR-testien aikaansaamat sulkutilat ovat vahingoittaneet, ovat oikeutettuja saamaan täyden korvauksen menetyksistään. Aivan erityisesti on velvollisuus kompensoida (vahingonkorvausta maksamalla) ne voittojen menetykset, joita yritykset ja itsensä työllistäneet työssä olevat henkilöt ovat kärsineet sulkutilojen ja muiden toimenpiteiden seurauksena.

  Sillä välin kuitenkin koronan vastaiset toimet ovat aiheuttaneet ja yhä aiheuttavat sellaista tuhoisaa vahinkoa maailman väestön terveydelle ja taloudelle, että herrojen Drosten ja Wieler sekä WHO:n suorittamat rikokset täytyy juridisesti määritellä todellisiksi rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan siten kuin ne määritellään kansainvälisen rikoslain osassa 7.

  Kuinka voimme tehdä jotain? Mitä voimme tehdä? No, joukkokanne on paras tie hyvittäviin vahingonkorvauksiin ja poliittisiin seuraamuksiin. Ns. joukkokanneoikeusjuttu perustuu englantilaiseen lakiin, ja se on olemassa nykyisin USA:ssa ja Kanadassa. Se antaa tuomioistuimelle mahdollisuuden sallia vahingonkorvauskanteen käsittely joukkokanneoikeusjuttuna kantajan (kanteen esittäjän) pyynnöstä, jos 1) vahinkoa aiheuttavan tapahtuman seurauksena… 2) suuri määrä ihmisiä kärsii samantyyppisestä vahingosta.

  Toisin muotoiltuna, tuomari voi sallia joukkokanneoikeusjutun etenemisen, jos lain ja esitettyjen tosiseikkojen yhteiset kysymykset ovat oikeusjutun ratkaiseva komponentti. Tässä lain ja esitettyjen tosiseikkojen yhteiset kysymykset keskittyvät maailmanlaajoihin PCR-testiperusteisiin sulkutiloihin ja niiden seuraamuksiin. Aivan kuten Volkswagenin dieselhenkilöautot olivat toimivia tuotteita, mutta ne olivat viallisia sen johdosta, että ne eivät olleet päästöstandardien mukaisia, niin myös PCR-testit – jotka ovat aivan hyviä tuotteita toisissa puitteissa – ovat viallisia tuotteita, mitä tulee infektioiden diagnoosiin. Jos nyt jokin amerikkalainen tai kanadalainen yritys tai joku amerikkalainen tai kanadalainen henkilö päättää haastaa oikeuteen nämä henkilöt USA:ssa tai Kanadassa vahingonkorvauksen saamiseksi, silloin se tuomioistuin, jonka puoleen on käännytty tämän kiistan ratkaisemiseksi, voi pyynnöstä sallia tämän kanteen käsittelyn joukkokanneoikeusjuttuna.

  Jos näin tapahtuu, kaikille vahingoittuneille osapuolille maailmanlaajasti tiedotetaan tästä valtavirtamediaan laitettavien kuulutusten kautta, ja he saavat näin mahdollisuuden liittyä tähän joukkokanteeseen tietyn määräajan puitteissa, jonka tuomioistuin päättää. Tulisi painottaa, ettei kenenkään täydy liittyä joukkokanteeseen, mutta jokainen vahingoittunut osapuoli voi liittyä joukkoon.

  Joukkokanteen hyöty on se, että vain yksi oikeudenkäynti tarvitaan, nimittäin edustavan kantajan kanteen käsittely, kantajan, joka on vahingoittunut samantyyppisellä tavalla kuin jokainen muukin joukossa. Tämä on ensinnäkin halvempaa ja toiseksi nopeampaa kuin sadat tuhannet tai useammat yksittäiset oikeusjutut. Ja kolmanneksi se aiheuttaa vähemmän taakkaa tuomioistuimille. Neljänneksi se yleensä sallii syytösten paljon tarkemman tutkimuksen kuin olisi mahdollista satojen tuhansien tai todennäköisemmin näissä koronapuitteissa jopa miljoonien yksittäisten oikeusjuttujen kontekstissa.

  Aivan erityisesti vakiintunut ja päteväksi osoitettu angloamerikkalainen todistusaineistoa koskeva laki esitutkintoineen on sopiva. Tämä edellyttää, että kaikki oikeusjutun ratkaisun kannalta relevantti (oikeudellisesti merkityksellinen) todistusaineisto pannaan pöydälle. Toisin kuin tyypillisessä tilanteessa saksalaisissa oikeusjutuissa, joissa on rakenteellinen epätasapaino, kun niissä on mukana toisaalta kuluttaja ja toisaalta voimakas korporaatio, todistusaineiston salaaminen tai jopa tuhoaminen ei jää ilman seuraamuksia; pikemminkin se osapuoli, joka salaa tai jopa tuhoaa todistusaineistoa, häviää jutun näiden todistusaineistoa koskevien säädösten puitteissa.

  Täällä Saksassa eräs oikeudenloukkauksia käsittelevien lakimiesten ryhmä liittoutui yhteen auttaakseen asiakkaitaan vahingonkorvausten saamisessa. He ovat hankkineet kaiken relevantin informaation ja lomakkeet saksalaisille kantajille sekä sen arvioimiseksi, kuinka paljon vahinkoa he ovat kärsineet, että kantajien ryhmään tai joukkoon liittymiseksi; kantajat tulevat myöhemmin liittymään joukkokanteeseen, kun se etenee joko Kanadassa tai USA:ssa. Alussa tämä lakimiesten ryhmä oli harkinnut myös muiden, ei-saksalaisten kantajien vahingonkorvausvaatimusten vastaanottamista ja hoitamista, mutta tämä osoittautui mahdottomaksi toteuttaa.

  Kuitenkin päivittäin yhä laajemmaksi kasvavan kansainvälisten lakimiesten verkoston kautta saksalainen asianajajien ryhmä toimittaa kaikille muissa maissa oleville kollegoilleen veloituksetta kaiken relevankin informaation, mukaan lukien asiantuntijamielipiteet ja asiantuntijoiden lausunnot, jotka osoittavat, etteivät PCR-testit voi havaita infektioita. He myös toimittavat heille kaiken relevantin informaation siitä, kuinka he voivat valmistella ja niputtaa asiakkaidensa vahingonkorvausvaatimukset niin, että hekin voivat puolustaa asiakkaidensa vahingonkorvausvaatimuksia joko heidän kotimaansa tuomioistuimissa tai joukkokanteen puitteissa, kuten yllä on selitetty.

  Nämä skandaalimaiset koronafaktat, jotka enimmäkseen on koonnut koronakomitea ja jotka on lyhyesti esitetty yllä, ovat ne samat faktat, jotka tullaan pian todistamaan paikkansa pitäviksi joko yhdessä tuomioistuimessa tai monessa tuomioistuimessa kaikkialla maailmassa. Nämä ovat ne tosiasiat, jotka tulevat vetämään maskit pois kaikkien niiden kasvoilta, jotka ovat vastuussa näistä rikoksista. Niille poliitikoille, jotka uskovat noihin korruptoituneisiin ihmisiin, nämä tosiasiat tarjotaan täten pelastusköydeksi, joka voi auttaa heitä muuttamaan toimintansa suuntaa ja aloittamaan kauan kaivatun julkisen tieteellisen keskustelun sen sijaan että menettäisivät pelin noiden huijareiden ja rikollisten kanssa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. … tämä käännöstyö sinulta Vesa-Ilkka.
   On mahtavaa nähdä että Saksasta nousee tällaisia miehiä jotka uskaltavat katsoa totuutta silmiin ja sanoa sen kaikille itselle siitä koituvia seuraamuksia pelkäämättä ja meiltä mies joka tahtoo kääntää sen kansan omalle kielelle ja kaikkien ymmärrettäväksi.
   Toivottavasti Reiner Füllmich jatkaa samalla linjalla muistakin (myös historiaan liittyvistä) aiheista joista ei ole pulaa Nwo-mafian kiristäessä koko ajan otettaan ihmiskunnasta.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Vesa-Ilkka Laurio. Erinomaista tiedotusta tästä maailmanlaajuisesta koko ihmiskuntaa koskevasta hulluuden huipusta vedätyksestä. Hyvin on manipulaatio purrut moniin sekä nuoriin että myös ikäihmisiin. Suorastaan järkyttävällä tavalla. Eikä voi yleistää lukeneisiin tai vähemmän lukeneisiin. Siis jokaisessa ihmisryhmässä on niitä vielä ruususen untaan nukkuvia valitettavasti. Maskit naamalla maskittomia mulkoilevia auktoriteettiuskovaisia nöyristeleviä ja kuuliaisia kansalaisia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Kiitos kulkuri 3.1. at 11.06! Tiedotus onkin tärkeä ase. Tosin kristittynä tiedän, että kaikki asiat ja niiden muuttamiset ovat elävän Jumalan käsissä, joten kaikkein voimakkain ase on kristityn rukous, joka nousee sydämestä. Sydämen kristittyjä Suomessa kuitenkin näyttää olevan vähän, ja se on suurin huolenaihe, koska Jumalan viha pysyy jumalattoman kansan yllä ja siten myös onnettomuudet ja vitsaukset pysyvät täällä.

     Myös maan johto ja THL:n henkilökunta ovat oikean tiedon tarpeessa, ainakin osin (en usko, että kaikki he piinaavat ja tuhoavat kansaa tahallaan). Hekin ovat manipulaation ja aivopesun uhreja. Todelliset sudet kuitenkin ovat heidän joukossaan. Koska maan johto ja viranomaisetkin ovat väärässä ja aivopestyjä ja koska kansa luottaa heihin, asia käy monimutkaiseksi (ja näen tämän kaiken Jumalan rangaistuksena julkijumalattomalle kansalle, ts. hän on kääntänyt selkänsä kansalle, koska kansa on kääntänyt selkänsä hänelle). Siksi tosiasioiden tiedottaminen julkisuudessa saa hyvin tärkeän merkityksen. Surullistahan se on nähdä koko kansan kulkevan maskeissa, kuuntelevan harhautetun hallituksen ja aivopestyn ja kiristetyn THL:n ohjeita ja välttelevän yötä päivää virusta, jota ei lainkaan ole olemassa. Tämä on itse asiassa hirvittävä Jumalan rangaistus, koska nyt alkaa olla ainekset kasassa todelliselle katastrofille ja massaorjuudelle ja -kuolemalle.

     Olen tullut siihen käsitykseen, että nyt on parasta olla haukkumatta kovasti ketään, joka on ollut väärässä, sillä silloin heidän pelkonsa kasvojen menettämisestä vain kasvaa ja heissä vain syttyy vimma ja uhma totuutta ja sen julistajia kohtaan ja tilanne pahenee. Heihin tulee suhtautua vähän niin kuin pieniin lapsiin, jotka ovat erehtyneet. Tieten tahtoen maata ja kansaa pettäneet kuuluvat kyllä oikeuteen ja myös tyrmään, etenkin jos he tosiaan ovat olleet auktoriteettiasemassa.

     Asun pienessä kylässä, ja olen koko ajan kulkenut maskittomana. Suurin osa ihmisistä pitää maskeja, mutta kaikki täällä kulkevat rauhassa (ja jopa iloisina!) toisiaan tuomitsematta (ps. yllättävän moni täällä kuitenkin TIETÄÄ, että kaikki tai suurin osa on petosta!!).

     Erityisesti minun käy surku lapsia, joita rokotetaan (ei ole viruksia, joten KAIKKI rokotteet ovat turhia ja vain vahingollisia). Kaikki rokotukset on maassa lopetettava. Heti! Vanhempien on saatava sana, että eivät rokota lapsiaan millään rokotteella enää. Heidän on kiellettävä kokonaan lastensa rokottaminen. Ei ole olemassa sairauksia aiheuttavia viruksia, bakteereja tai parasiittejä! Kaikki ”sairaus” on elimistön OMAA selviytymisstrategiaa erilaisten epäedullisten olojen keskellä. Esimerkiksi flunssa, influenssa ja korona ovat vain elimistön OMA reaktio viileneviin oloihin ja kylmyyteen. Ne ovat kaikki yksi ja sama asia: vilustuminen. Siihen elimistömme reagoivat.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Selkeää vedätystä nuo Covid19 – viruksen toteamiseen käytetyt PCR -testit, jos sitä virusta ei ole ollut vielä edes heinäkuuhun mennessä eristetty:

  https://www.freerepublic.com/focus/f-bloggers/3891929/posts

  Silti ”Covid19 – tartuntoja” löytyy joka päivä.

  ”It’s all about the cases – not about the virus”.
  https://3speak.co/watch?v=maxigan/seeojhll&jwsource=cl

  DR. REINER FUELLMICH – CRIMES AGAINST HUMANITY – TEKSTITETTY SUOMEKSI
  https://www.bitchute.com/video/zwWgmJKq9UIl/?fbclid=IwAR2hBnPSDrdIFZ6TtD2YggKD2ccN8pKd72f7q0qrHe_QJ9LVzRHQ2BPE33c

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Ei ole eristetty. PCR-testissä haettavat RNA-sekvenssit (RNA:n jaksot) on otettu (Saksan päävirologi Drosten) aiemmasta SARS-viruksesta (hän toivoi, että virukset olisivat riittävästi samanlaisia). Asia on siis niin, ettei nyt käytettävissä koronatesteissä edes tiedetä, mitä etsitään. THL ja Suomen hallitus eivät kansaa testatessaan tiedä, mitä etsitään. Lisäksi ns. ”positiivisista” tuloksista 89-94% on vääriä positiivisia (Yeadon).

   Testihän toimii niin, että säädetään etsittävä RNA-pätkä (yleensä vajaat 20 emästä) ja sen monistamisten (syklien) lukumäärä. Jos testinäytteestä ko. pätkiä löytyy, se on sitten ”positiivinen”. Kuitenkin pätkät voivat olla peräisin vanhasta debriksestä (virusjätteestä), muista viruksista ja bakteereista. On todettu, että testi on positiivinen, testattiin mitä hyvänsä (eräässä esimerkissä positiivinen testi saatiin parista eläimestä, melonipuun hedelmästä ja kanapojan siivestä). Testi ei kykene sanomaan, onko kyseessä debris vai elävä virus. Positiivinen testi ei kerro, onko infektio läsnä, ei myöskään sitä, onko kokonainen virus löydetty. Testillä ei ole mitään virkaa. Kyseessä on karkea huijaus, jota Suomessa pyörittävät THL ja hallitus, ja sitä huijausta työntää kansaan Suomen media herkeämättä. Tuon huijauksen avulla on tuhottu Suomen talous ja suuri määrä ihmisten elämää (yritykset kaatuvat, tytöttömyys jne.). Lapset häiriintyvät, kun vanhemmatkin ovat kuvottavassa paniikissa. Viinaa juodaan, väkivalta lisääntyy, itsemurhia syntyy, jne. Maskit salpaavat hengitystä, vievät viruksia hajuhermoa pitkin aivoihin ja muuttavat elimistön kemiaa (pH laskee, happipitoisuus laskee, hiilidioksidin määrä nousee).

   Mielestäni Suomen hallitus, Suomen presidentti ja THL ovat rikollisjengi, osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta. Olen myös sitä mieltä, heidät kaikki täytyy saada telkien taakse hyvin pitkäksi ajaksi. Kyseessä on massiivinen rikos Suomen kansaa vastaan ja ihmiskuntaa vastaan. He itse asiassa tuottavat ruumiita.

   Lisäksi mitään koronavirus epidemiaa tai -pandemiaa ei ole olemassa. Jonkinlainen koronan aiheuttama flunssa-aalto todennäköisesti oli maalis-huhtikuussa, mutta sitten se loppui (kuten kausiflunssat aina). Sen jälkeen on ollut vain ”testipandemia” (huijaus), ei koronapandemia. On häkellyttävää havaita, että eduskunta, hallitus, presidentti, (osin) lääketiede, THL ja media ovat pelkkä alhainen, kuvottava ja häikäilemätön rikollisjengi. Tuhoavilla rokotteilla he aikovat tuhota kansaa lisää kuin viikatteella. Jokainen rokotus vahingoittaa normaalia immuunijärjestelmää, ja seuraukset näkyvät aina ennemmin tai myöhemmin. Lisäksi rokotteet ovat täynnä myrkkyjä (elohopea, formaldehydi, polysorbaatti 80 jne.). Adjuvantit aiheuttivat tunnetun narkolepsian aiemmin. Rokote voi myös tappaa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Kyllä, papaijahedelmällä ON todettu korona. Karanteeniin?
    https://www.bitchute.com/video/T8Nwp199fZ2O/

    “Tansanian presidentti testautti noita COVID-19-testejä todetakseen niiden toimivuuden. Näytteitä kerättiin vuohesta, lampaasta ja papaija-hedelmästä. Näytteille annettiin ihmisten nimet ja ne lähetettiin puolueettomalle tutkijalle. Kaikki näytteet antoivat positiivisen tuloksen. Eli vuohella, lampaalla ja hedelmällä oli COVID-19. Tietysti tiukkapipoiset väittävät, että humpuukia, mutta uutislähde oli Reuters, Hesarin päivittäisen roskan päätuottaja. Saman uutisen julkaisi myös NY Post, https://nypost.com/2020/05/06/faulty-coronavirus-kits-suspected-as-goat-and-fruit-test-positive-in-tanzania/?fbclid=IwAR2kcTlU-ZOwjOKa-06EeR5o3qVzb7RaOPOInyZAzOOSX7j9NhK3dtcxBQ

    Ja sitten YKSI ihmeellisyys THL:n ’Tilannekatsaus koronaviruksesta’ -sivustolta 20.10.2020 :

    Huom. Siellä käytetään termiä ”COVID-19-tautiin liittyvät tapaukset”. Miksi siellä käytetään sanaa ’liittyvät’ ?

    Ohessa esim.:
    (korostukset minun)

    https://thl.fi/documents/533963/5664444/kuolemat_141020.png/0c94a91d-7189-ec6c-b4aa-7b412ffd25a3?t=1602672681179

    ”Kuvaajassa esitetään COVID-19-tautiin LIITTYVIEN kuolemantapausten ikäjakauma. Ikäryhmäjaottelussa on huomioitu yksityisyydensuoja. Esimerkiksi mikäli tapauksia on 1-4, merkitään se tilastoon < 5 ja näytetään kuvaajassa vaaleanharmaana pylväänä, jonka koko on vakioitu. Tapauksista ei anneta lisää tietoa."

    "Sairaanhoitopiirit raportoivat tautiin LIITTYVÄT kuolemat sekä sairaala- ja tehohoidossa olevien potilaiden määrän kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin."

    "Pohjoismaissa on raportoitu yhteensä yli 162 000 tapausta ja noin 7 200 tautiin LIITTYVÄÄ kuolemaa."

    "Kuolleista, joista tällä hetkellä on saatavilla tarkempia terveystietoja, valtaosalla (yli 95 prosenttia) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia."

    "Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa. Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia ja lasten ja nuorten kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan."

    THL:n lainailu päättyy.

    On aiheellista kysyä, Kuinka moni Suomessa on kuollut puhtaasti pelkkään COVID-19-tautiin TÄNÄ VUONNA ?

    Tuo sana 'liiittyvät' vihjaa jotain ja pelastaa ne tavallaan oikeudellisesti. (Maallisessa mielessä.)

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 18. LVI:lle:kun puhutaan room.3.28.jossa sanotaan,että ilman laintekoja,niin viimeisessä jakeessa,että”tuli vahvistamaan lain!”Siis Kymmenen Käskyä!”Ilman laintekoja” ei siis tarkoitakkaan 10:ntä käskyä vaan monimutkaisia juutalaisten lakeja,jotka oli vääristynyt ulkoisiksi rituaalimenoiksi niin,että siitä tuli edustuksellinen kirkko, kun tavoite on Sisäinen Kirkko,joka jo siis on jo täällä ja perustuu nimenomaan 10:n käskyn noudattamiseen.Ja sitten :Jaakobista tuli Israel ”painin” jälkeen, ei ennen .Paini tarkoittaa kiusauksia joihin jokainen uudestisyntyvä joutuu.Nyky juutalaiset eivät voi lähteä uudestisyntymisen tielle,koska ovat asettuneet Uudestisynnyttäjää vastaan.Eivät voi voittaa edes lieviä kiusauksia.Ovat siis ”jaakob”,jolla ei ole sijaa Taivaassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 19. Sinulta puuttuu tärkeä pointti: Ei sinulla ole edellytyksiä ymmärtää omalla järjelläsi Raamattua: ”Ja tietäkää ENNEN KAIKKEA se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä,, sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta” (2. Piet. 1:20-21).

  Raamattua voi ymmärtää vain Pyhässä Hengessä, sanasta ja Hengestä uudestisyntyneenä. Luonnollinen ihminen ei ymmärrä omin neuvoin Raamatusta mitään.

  Kirjoitan nyt kuitenkin sen, että laki vahvistetaan niin, että Pyhä Henki menee sydämeen sanansa myötä ja jää sinne asumaan. Ennen uudestisyntymistä sydämessä hallitsee perkele syntiinlankeemuksen seurauksena, ja uudestisyntymisessä (= uskossa, heräämisessä, pelastumisessa jne.) Pyhä Henki tulee sydämeen, jolloin perkele joutuu kaikkoamaan sieltä pois. Perkeleen kuvasta (luonnollisesta ihmisestä) tulee Jumalan kuva.

  Kun Jumala itse on sydämessä, ihmisen tahto muuttuu luonnollisesti Jumalan tahdoksi ja ihminen alkaa itsestään, automaattisesti, tehdä lain tekoja, hyviä tekoja, siis rakkauden tekoja. Sitä on Jumala: hänen tahtoaan. IHMINEN SIIS POISTUU LAIN ALTA (vaatimusten alta, joita hän sydämestään perkeleen orjana ei voi tehdä muuta kuin ulkonaisesti, teeskennellen). Ihmisestä tulee LAKI, siis Jumala itse sydämessä. Ihminen siirtyy lain alta laiksi itsekseen. Laki = Jumalan tahto. Ei ole enää lakia vaatimuksena, vaan ihminen ilman mitään vaatimuksia täyttää lakia. Hänestä tulee laki, siis Jumalan asunto ja vapaa autuus. Jumalan tahto eli laki on ELÄMÄ ITSE.

  Jos sinun käsketään nauraa sydämestäsi, niin ei se onnistu, ellet ole iloinen ensin (tulee vain väkisin punnerrettu irvistys). Kun tulet iloiseksi, nauru tulee VAPAASTI, ilman mitään vaatimusta tai käskyä.

  Siksi Raamattu sanoo myös: ”Kristus on lain loppu” (Room. 10:4). Ihminen toteuttaa luonnollisesti hyviä töitä ilman vaatimuksia (laki eli lain alaisuus loppuu). On vain autuus ja Elämä, ikuinen elämä.

  Mutta, kuten sanottu, ette te tätä luonnollisessa tilassanne, hengellinen ymmärrys pimentyneenä, tätä ymmärrä. Kunhan kirjoitin.

  Kristus vapautti meidät lain ikeestä (laista) vapaaseen Jumalan tahdon eli lain virtaan, ilman pienintäkään vaatimusta. Kristitty on kävelevä Jumala. Ei hän tarvitse siis mitään vaatimuksia.

  Ihminen pelastuu vain uskosta Kristuksen sijaissovitukseen (Pyhä Henki ja sana tulevat sydämeen). Kun hän on näin uudestisyntynyt, hän alkaa tehdä oikein (sydämestä) lain tekoja, rakkautta. Ihminen ei siis pelastu noiden tekojen vuoksi, koska ne ovat vasta pelastumisen seuraus. Usko pelastaa, ja siitä seuraavat hyvät teot eli pyhitys. Huonosta puusta on tullut hyvä puu, ja siksi puu alkaa tuottaa hyvää hedelmää.

  EI KRISTINUSKO OLE TEKEMISTÄ! Jumala tekee kaiken, aivan kaiken. Kun sanaa luetaan/kuullaan, Pyhä Henki siis tulee sydämeen asumaan, ellei ihminen ryhdy vastustamaan. Lain saarnan kautta Pyhä Henki synnyttää sydämen katumuksen (kauhistumisen, sortumisen, pelästymisen) syntien vuoksi ja uhkaavan helvetin vuoksi. Evankeliumin sanan kautta Pyhä Henki synnyttää sydämen uskon (pelastumisen, autuuden, ikuisen elämän). Sitten Pyhä Henki alkaa sydämessä vaikuttaa hyvät työt (sen lain).

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. On virheellistä väittää,että” Sana tuli lihaksi Marian kautta ”.Jos Sana olisi tullut lihaksi jo silloin, niin se olisi tuhoutunut!Ei Sana voinut tulla lihaksi vielä alkuseurakunnassakaan, koska se oli alkukantainen,primitiivinen seurakunta.Se olisi käyttänyt sitä väärin,ja tuhonnut sen .Se saattoi tulla lihaksi vasta 1700-luvulla Ruotsissa,tunnetaan Swedenborin Ilmoituksena.Ja varsinainen käöttösovellutus,eli Kirkko on alkanut Suomessa!Ensimmäinen Tuleminen oli siis sitä , että Herra itse tuli lihaksi.Häntä ei voitu tuhota.Ja Toinen Tuleminen sitä,että Hänen Sanansa tuli lihaksi!Ja kaikkeahan ei vielä Marian aikaan ollut kirjoitettu:Patmoksen Ilmestys ja Evankeljumit odottivat vielä vuoroaan.Vasta sitten kun ne oli kirjoitettu Rakenne oli valmis.Ja kun pitää elää ”jokaisesta Sanasta joka tulee Hänen suustaan ulos”,niin ei riitä se,että poimiskellaan sieltä sopivia kohtia,ja sillä tavalla opetetaan, silloinhan rakenne vääristyy!!Muut jäävät silloin hoitamatta jos yhtä asiaa kohotetaan muiden yläpuolelle.Esim.Jeesuksen telottaminen ristinpuussa.Nykyaikaista telottamista onkin tuo,että kirjaimellisen merkityksen pohjalta vedetään johtopäätöksiä, sisäiset merkitykset on jo käytettävissä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Harhaopetusta vastaan suuren ja ikuisen riemun puolesta

    Yllä Esa Juntunen kommentissaan (29.10.2020 at 8.39) on tarttunut toteamukseeni (yllä kommenttini 16.10.2020 at 10.33), että Jumalan Poika, Sana, tuli lihaksi Mariasta (toisessa kohdassa kirjoitan ”Mariassa”, siis Mariassa Pyhästä Hengestä siiten, kehittyen ja kasvaen). Tosin Esa on muuttanut sen muotoon ”Marian kautta” – ikään kuin kyseessä olisivat Marian puhumat sanat. Sana on kuitenkin Marian synnyttämä Jeesus Kristus, Jumala ja ihminen. Jeesus on Jumalan puhuma Sana, siis Jumalan tahto:

    ”’Uhria ja antia sinä (Jumala) et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle (Jeesukselle Kristukselle) valmistit; polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt. Silloin minä sanoin: ’Katso, minä tulen – kirjakääröön on minusta kirjoitettu – tekemään sinun tahtosi, Jumala’ – – tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan” (Hebr. 10:5-7, 10).

    Esa on sitä mieltä, ettei Sana mitenkään voinut tulla lihaksi tuolloin Marian aikoihin eikä edes alkuseurakunnassakaan ja että Sana tuli lihaksi vasta 1700-luvulla Swedenborgin ilmoituksena (jota varsinkin B. Kivilohkare täällä on julistanut). Esa on päätynyt käsitykseen, että se, mikä Mariasta tuli lihaksi, oli Herra itse (ensimmäinen tuleminen), ja että Swedenborgin julistuksessa tuli lihaksi Sana (toinen tuleminen).

    Vielä Esa kirjoittaa: ”Ja kaikkeahan ei vielä Marian aikaan ollut kirjoitettu”, eikä ”Rakenne” siis ollut vielä valmis. Kuitenkin Pyhä Henki (Raamatun kirjoittaja) kirjoittaa jo heti syntiinlankeemuksen jälkeen aivan kaiken, mitä tulee asian (Raamatun, kristinuskon, pelastumisen) ytimeen ja olemukseen:

    ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen, perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15). Vaimon siemen, joka polkee rikki perkeleen pään, on Jeesus Kristus, Sana (esim. 1. Joh. 3:8). Siemen, Kristus, luvattiin vielä myös Aabrahamille (1. Moos. 22:18; 26:4). Gal. 3:16 ilmoittaa, että mainittu siemen on Kristus.

    Heti syntiinlankeemuksen jälkeen Jumala ilmoitti syntien anteeksiantamuksen ja pelastumisen lupaamassaan Siemenessä! Siinä on aivan kaikki, mitä kristinuskossa on! Raamattu ja kristinusko ovat syntien anteeksiantamus ja siis pelastuminen Siemenessä (Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalan Tahdossa, Sanassa). Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen (esim. 40-vuotisella matkalla Egyptistä Luvattuun maahan silloisia uskovia isiä johti Kristus, kallio, 1. Kor. 10:1-4; Ps. 78:12-16, 52; isät ja profeetat olivat luvattuun Jeesukseen uskovia, Ap. t. 13:32; 26:6; 1. Moos. 26:4; Jes. 4:2; 7:14; 9:5; Jer. 23:5; 33:14-16; Dan. 9:24-25; 1. Piet. 1:10-12; Matt. 13:17; Luuk. 24:25-27; Joh. 8:56; Room. 4:11; Joh. 5:39, 46; 1. Moos. 3:15; 5. Moos. 18:15, 18; Hebr. 3:1-2; Matt.22:43, 45; Ap. t. 2:25; Room. 4:5-8; Ps. 22; Hebr. 11:32-34), ja Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, ja kumpikin usko on aivan samaa pelastavaa uskoa. Mitä siis pelastumiseen (synnistä, kuolemasta, helvetistä, omasta lihasta, maailmasta, lain orjuudesta) tulee, se on aina ja kaikkina aikoina ollut ihmisille saatavilla. Ja pelastuminen on kaikki; mistään muusta ei ole kyse.

    Vastoin Esan neuvoa ”poimiskelen sopivia kohtia” sen hänen toteamuksensa kumoamiseksi, ettei Sana voinut tulla lihaksi Mariasta eikä alkuseurakunnan aikana:

    ”Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. – – Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän (siis apostoli Johanneksen aikana eläneiden) keskellämme – – Johannes (Kastaja) todisti hänestä ja huusi sanoen: ’Tämä on se, josta minä sanoin: se joka minun jälkeeni tulee, on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä.’ Ja hänen täyteydestään me kaikki (siis apostoli Johanneksen aikana eläneet) olemme saaneet, ja armoa armon päälle – – Johannes (Kastaja) vastasi heille (fariseuksille): ’Minä kastan vedellä; mutta teidän keskellänne (silloisten fariseusten keskellä) seisoo hän, jota te ette tunne – – Tämä tapahtui Betaniassa, Jordanin tuolla puolella, jossa Johannes (Kastaja) oli kastamassa. Seuraavana päivänä hän (Johannes Kastaja) näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: ’Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin! Tämä on se, josta minä sanoin: Minun jälkeeni tulee mies, joka on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä’” (Joh. 1:1-2, 14-16, 26, 28-30).

    ”Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta – ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille – minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa” (1. Joh. 1:1-3). (Johanneksen aikana siis kosketettiin Sanaa, nähtiin Sana, kuultiin Sanaa).

    ”Ja minä (Johannes) näin taivaan auenneena, ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niin kuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana” (Ilm. 19:11-13). (vereen kastettu vaippa – siis kuolema meidän sovittamiseksemme ristillä – sitoo Sanan meidän tähtemme ristiinnaulittuun Jeesukseen, 1. Joh. 5:5-8).

    Ensimmäisessä kohdassa sanotaan jakeessa Joh. 1:29, että Sana on ottanut pois maailman synnin. Sana on ottanut pois sinun syntisi, Esa. Tekosyntisi. Ytimesi synnit. Sydämesi synnit. Ks. jae Room. 14:23, jakeen loppuosa – ihminen, sinäkin, on luonnostaan syntinen läpikotaisin. Syntisi on siis jo sovitettu. Kaikki syntisi on otettu pois. Se sinun tulee vain uskoa sydämessäsi, ja sen uskon vaikuttaa sydämessäsi Jumalan sanan myötä sinne tuleva ja sinne jäävä Pyhä Henki, joka sen sanan on apostolien ja profeettojen kautta kirjoittanut. Jumala elää sanassaan ja Sanassaan ja vaikuttaa voimallisesti (ellei ihminen vastustele), Hebr. 4:12; Jer. 23:29.

    Siinä kaikki, aivan kaikki: Sinut on jo sovitettu, Esa! Se sinuun täytyy vain uskoa sydämessäsi! Ei tarvita mitään lain tekoja, swedenborgeja tai näkyjä. Kaikki on jo tehty. Ilmaiseksi.

    Ellei sydämesi usko Jumalan itsessään suorittamaa sovitustasi (2. Kor. 5:18-21), jäät siitä paitsi. Silloin hukut ikuiseen helvettiin, itse omien tekojesi kohteeksi, eroon Jumalasta, Mark. 16:16; Joh. 3:18, 36. Syy hukkumiseesi on siis se, että sydämesi hylkää oman pelastumisesi. Syy ikuiseen helvettiin joutumiseen olet sinä itse.

    Hyvä Esa, Sana eli Jeesus on ilosanoma (1. Piet. 1:25)! Suunnaton ilo (Luuk. 2:10-11)! Iankaikkinen autuus (Hebr. 5:9)! Sydämen rauha (Kol. 3:15)! Ikuinen elämä (Joh. 3:15-16)! Saat kaiken (1. Kor. 3:21-23)! Kuolemahan on vain synnin palkka (Room. 6:23), ei mikään luonnon välttämättömyys. Kun synti on Kristuksessa sovitettu, poistuu sen palkka kuolemakin, ja silloin ihminen elää (saa olla Jumalan yhteydessä) ikuisesti. Ruumiin kuolema on vain sielun ja ruumiin erkaantuminen, ja viimeisenä päivänä kristityn ruumiskin nousee katoamattomana (ja hengellisenä, 1. Kor. 15:35-58) Jumalan yhteyteen. Sielu nousee ylös Jumalan yhteyteen sillä sekunnilla, kun Jumalan sana ja siinä vaikuttava Pyhä Henki vaikuttavat uskon ensimmäisen kipinän sydämessä (Pyhä Henki eli Jumala tulee sydämeen, mikä on sama kuin sielun ylösnousemus).

    Ja kaikki on jo aivan valmiina! Sitä on Sana. Se tulee vain uskoa uskolla, jonka Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki sydämessäsi vaikuttaa. Laki (käskyt) synnyttää vain sydämessä synnintuntoa (Room. 3:20), siis sydämen hätää, epätoivoa, pelästymistä syntien ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi. Kun Jumala käskee: ”Älä varasta”, niin hän itse asiassa sanoo kaikille: ”Sinä varastat sydämessäsi.” Kun hän sanoo: ”Älä tapa”, hän itse sanoo kaikille: ”Sinä tapat sydämessäsi”, jne. Siitä ihminen joutuu syvään sisäiseen hätään. Tällainen lain kokonaan järkyttämä ja luhistama ihminen riemumielin ottaa sydämen uskolla vastaan syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa, Vapahtajassamme! Sitä on Sana, Jumalan tahto.

    ”Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi” (Joh. 8:36).

    ”Vapauteen Kristus vapautti meidät” (Gal. 5:1).

    ”Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: ’Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niin kuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat’” (Joh. 7:37-38).

    Kaikki tuo on vapaasti sinulle tarjolla, Esa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat