Ohjusisku Puolaan oli väärän lipun operaatio

Vastoittain länsimedioissa uutisoitiin “järkyttävästä” tapahtumasta eli venäläisten ohjusiskusta Puolaan. Kysymyksessä on kuitenkin suurella todennäköisyydellä Ukrainan tekemästä ohjusiskusta Puolaan, mistä ollaan nyt NATO-maiden taholta aivan väkipakolla syyttämässä Venäjää. Mainittu ohjusisku oli selvästi Ukrainan kehittämä vääränlipun operaatio, minkä se on nyt vyöryttämässä Venäjän vastuulle. Täten Kiova haluaa mahdollisesti lavastetulla iskulla aktivoida NATOn viidennen artiklan ja kerjätä siten enemmän rahaa ja sotajoukkoja Ukrainan tueksi. 

(Artikkelia on täydennetty 26. marraskuuta 2022.)

 

Taustaa

15. marraskuuta 2022, Ukrainan “juutalainen” presidentti Vladimir Zelenski oli asettanut ehtonsa rauhanneuvotteluille Venäjän kanssa. Mutta Moskovan vastaus oli, että rauhanneuvotteluiden ehdot olivat epärealistiset ja riittämättömät. 

16. Marraskuuta 2022, tehtiin Puolaan ohjusisku. Ohjus osui Przewodowin kyllällä sijaitsevaan maatilaan Itä-Puolassa. Iskussa kuoli kaksi puolalaista. 

Länsimaiden poliitikot ja läntinen valtamedia alkoi välittömästi, ilman mitään realistista kuvaa tapahtuneesta tuomita Venäjää syylliseksi ohjusiskuun. Tästä Venäjän automaattisesta syyllistämisestä on sopivana esimerkkinä Petteri Orvon viesti, jonka hän julkaisi Twitter-tilillään: 

Esimerkiksi yhdysvaltalainen uutistoimisto Associated Press eli AP oli ensimmäinen kansainvälinen uutistoimisto, mikä uutisoi ohjusiskusta. AP:n toimittajan James LaPortan ensiuutinen perustui anonyymiin yhdysvaltalaiseen tiedusteluviranomaiseen, jonka tietojen mukaan Venäjän ohjukset osuivat NATO-maa Puolan puolelle tunnetuin seurauksin.  

Sittemmin tieto on osoittautunut vääräksi, sillä NATO, Puola ja Yhdysvallat pitävät todennäköisenä, että Ukraina ampui Puolaan ilmatorjuntaohjuksen

Virheellisen uutisoinnin jälkeen uutistoimisto AP irtisanoi uutistoimittaja James LaPortan. 

Ukraina on ohjusiskun takana 

Volodymyr Zelensky inttää itsepintaisesti, että Ukrainan ohjus ei aiheuttanut tiistaina Puolassa räjähdystä, joka tappoi kaksi ihmistä.1 

– Minä olen täysin varma, että se ei ollut meidän ohjus, Zelenskyi ilmoitti paikalliselle medialle uutistoimisto Interfax-Ukrainen mukaan. 

Useat länsimaiset tahot ovat keskiviikon aikana arvioineet, että todennäköisesti ohjusturman aiheutti Ukrainan ilmatorjuntaohjus, kun Ukraina torjui Venäjän ampumia ohjuksia.1 

Volodymyr Zelenskyin mukaan Puolaan suuntautuneet ohjukset olivat venäläisiä. 

Zelenskyin sanoi, että kyseessä on merkittävä eskalaatio konfliktissa. 

Vääränlipun operaatio; NATOn 5. artiklaa yritettin valjastaa käyttöön 

Ukrainan tekemästä ohjusiskusta Puolaan ollaan nyt NATO-maiden taholta aivan väkipakolla syyttämässä Venäjää. Ukrainan tarkoituksena oli tehdä ohjusiskusta Puolaan vääränlipun operaatio, jonka se on vyöryttämässä Venäjän vastuulle. 

Alla olevat USA:n ja Suomen edustajien lausunnot ovat linjassa yllä olevan kanssa. Nimittäin vaikka NATO, Puola sekä Yhdysvallat pitävät todennäköisenä, että Ukraina ampui Puolaan ilmatorjuntaohjuksen, yrittävät tiedyt USA:n ja Suomen edustajat sysätä vastuun iskusta joka tapauksessa Venäjän niskaan. 

Yhdysvaltain puolustusministerin Lloyd Austinin mukaan lopullinen vastuu tiistaina Puolaan osuneesta ohjuksesta kuuluu Venäjälle, joka jatkaa Ukrainan siviili-infrastruktuurin tuhoamista. 

Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto  väläyttelee jo NATOn viidennen artiklan mahdollista käyttöönottoa. 

– Totta kai ääritilanteessa Natossa on mahdollista käynnistää artikla viiden mukaiset toimet, jotka lähtevät tilanteessa, jossa yhteen tai useampaan osapuoleen on kohdistettu aseellinen hyökkäys, ja Naton yhteinen solidaarisuus sitten tässä tilanteessa laukeasi, sanoi Haavisto. 

NATOn 5. artikla on NATOn perustamissopimuksen artikla, joka määrittää jäsenvaltioiden velvoitteen puolustaa muita jäsenvaltioita. NATOn Viidennen artiklan teksti alkaa seuraavasti. 

”Sopimuspuolet sopivat siitä että aseellista hyökkäystä yhtä tai useampaa sopimuspuolta vastaan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on pidettävä hyökkäysenä niitä kaikkia vastaan, … “ 

Ukrainan juutalasmafiasta  koostuva hallinto on  todennäköisesti suunnitellut mainitun vääränlipun operaation Puolaa vastaan ja Venäjän syyllistämiseksi. Viidennen artiklan käyttöönottaminen tarkoittaisi periaatteessa kolmatta maailmansotaa sen raadollisemmassa merkityksessään. Vain juutalaismafia ja sitä hallitseva Siionin Viisaat ovat niin julmia, että silmää räpäyttämättä aloittavat III maailmansodan, jos vain se palvelee heidän koko maailmanvalloituksen tavoitteitaan. 

Juuri yllä mainitusta johtuen juutalainen Zelenskyin sanoi, että kyseessä on merkittävä eskalaatio konfliktissa

Kuitenkaan ei ole uskottavaa, että NATOn 5. artikla tuottaisi tässä tilanteessa maailmansotaa, sillä NATOn sotajoukot koostuvat kunkin NATO-maan omista puolustusvoimista, joiden osallistuminen yhteisiin operaatioihin on velvotteista huolimatta täysin kunkin NATO-maan omassa päädäntävallassa. 

Venäjä ei voi olla syyllinen

Venäjän johto ei ole niin järjetöntä, että olisi iskenyt NATO-maahan sotilaallisesti. Nimittäin Moskovalla ei ole mitään syytä kiristää jo ennestään jännittyneitä suhteitaan NATO-maihin. Konfliktin eskaloituminen ei tietenkään ole Venäjän etujen mukaista. Lisäksi on huomattava, että Puolaan iskeytyneen S-300 ohjuksen kantama on aivan liian lyhyt, että sen lentokaari olisi yltänyt Venäjältä Puolaan. Tältäkään kannalta Venäjä ei voi olla syyllinen Puolaan kohdistuneeseen ohjusiskuun.

Lisäksi puolalainen poliitikko, Jaroslaw Pakula, on varsin tuohtuneesti tuominnut Ukrainan johtajat siitä, että nämä yrittävät ajaa hänen maansa sekä toiset NATO-maat aseelliseen yhteenottoon  Venäjän kanssa kyseisen mahdollisen lavastetun ohjusiskun avulla, jossa siis kuoli kaksi Puolan kansalaista. 

Jaroslaw Pakula  totesi iskuun liittyen, että Varsovan pitäisi lähettää Kiovalle voimakas viesti sen sijaan, että se kertoo molempien maiden kansalaisille ”satuja”. 

”Tietenkin tämä on ukrainalainen ohjusraketti. Selvästi tämä on provokaatio Ukrainan viranomaisten taholta”, Pakula kirjoitti Facebook-sivuillaan.  

”Rakettia ei ole voitu ampua vahingossa 100 kilometriä vastakkaiseen suuntaan”, ja lisäksi hän lausui välikohtauksen olleen lavastettu EU:n sekä Yhdysvaltojen pelottelemiseksi, jotta ne antaisivat Ukrainalle lisää rahaa tai lähettäisivät omia joukkojaan. 

Vaadittuaan, että Puolan ei pitäisi ”enää sietää tällaista [hävyttömän katalaa] käytöstä” Ukrainan taholta, Pakula sanoi: ”Kehotan teitä harkitsemaan uudelleen Puolan kantaa vallitsevaan sotaan siinä tapauksessa, että punaisen viivan ylitse harpataan uudelleen!” 

 

Päätelmiä

Ukraina on nyt hätää kärsimässä Venäjän pommitusten takia. Näillä pommituksilla on saatu tuhottua laajasti Ukrainan tärkeitä sotilasstrategisia kohteita, mutta myös infrastruktuuria, kuten esim. sähkön ja vedenjakelua on tuhoutunut mittavasti maassa. Nyt kuitenkin talvi uhkaa jäinen, pakkanen harmaa päinen. Tästä johtuen Ukrainaa hallitseva juutalaimafiaan kuuluva johto on tehnyt false flag –iskun Puolaan, syyllistääkseen siitä Venäjää ja saadakseen NATO-mailta ja yleensä lännestä tukea tulevan talven varalle ja laajentaakseen sodan ilmiliekkeihin NATO-maiden sekä Venäjän välille. 

Venäjän yhtenä päätehtävänä Ukrainassa on ollut puolustaa etnisiä venäläisiä alueita Ukrainan kasaarihallituksen käskyttämää terroria vastaan. Kuten juuri yllä mainitusta ilmenee on luonnollisesti Venäjän sotatoimista aiheutunut myös Ukrainan siviiliväestölle kärsimystä, erikoisesti nyt talven lähestyessä, mutta se ei ole niinkään Venäjän syy, vaan vikikapää siihen on Ukrainan juutalaisjohto. 

Tästä johtuen Suomen poliittisen valtaapitävien ei pitäisi lähettää Ukrainaan vain generaattoreita, vaan yrittää painostaa Ukrainan johto niihin rauhanehtoloihin, jotka Venäjä sille tarjoaa. Ukrainaan pitäisi lopettaa täysin sotilaallisen avun ja asevarustelun antaminen, mitkä vain pitkittävät sotaa ja Ukrainan kansan kärsimystä. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Ukraine: Missile parts that landed in Poland could have been Ukrainian – The Washington Post 

Fed-up Polish politician calls out Ukrainian leaders for attempting to goad NATO into war with staged missile attack – NaturalNews.com 

Associated Press reporter fired over erroneous story on Russian attack – The Washington Post 

Näin Haavisto kommentoi Puolan ohjuskuolemia – MTVuutiset.fi 

NATO: The North Atlantic Treaty (archive.org) 

—— 

 1. Reuters 

7 kommenttia

 1. HYÖKKÄYS PUOLAAN
  Venäläinen S-300 ilmatorjuntaohjus iski Puolan maaseudulle. Kuinka se voi olla Venäjältä ammuttu, kun sen kantomatka on korkeintaan 200 km. Kyseessä oli tietenkin Ukrainan false flag -isku, jolla juutalainen Zelensky halusi johtaa Venäjän sotaan NATO:a vastaan. Ukrainan erittäin taitavaa sotapropagandaa johdetaan CIA:n ja Mossadin toimesta. USA antaa tärkeää tiedustelutietoa Ukrainalle. USA ja EU ovat todella sodassa Venäjää vastaan, samoin Suomi. Kyseessä on Uuden Maailmanjärjestyksen luomisesta, missä presidentti Sauli Niinistökin haluaa olla mukana. Niinistö: ”Uusi maailmanjärjestys on muokkautumassa. Sen lopputulosta on vaikea ennustaa, mutta varmaa on, että se on parasta kohdata osana suurempaa yhteisöä. Olkoon se meillekin Eurooppa.” Sauli Niinistö 5.2.2013 valtiopäivien avajaisissa. New World Order -nimeä on käytetty hankkeesta, jossa globaali eliitti ottaa lopullisesti vallan maapallolla. NWO:n ajatus on perustaa yksi maailmanhallitus ja alistaa kaikki muut sen alaisuuteen. Uutta Maailmanjärjestystä teorioiden mukaan edistävät mm. YK, Maailmantalousfoorumi WEF ja Bilderberg-kokoukset. NWO:ta on pidetty välillä salaliittoteoriana, mutta toisaalta lukuisat maailman johtajat ovat siitä julkisesti puhuneet. NWO:n tavoite on edistää globaalia valvontayhteiskuntaa, väestön vähentämistä, aivopesua (median kautta) ja siksi se koetaan uhaksi demokratialle ja ihmisoikeuksille. Sauli Niinistö on heikko johtaja, jonka elämäntehtävä on viedä Suomi NATO:on. Niinistö on tyhmä ja pelkuri, joka on tuhoamassa Suomen hyvät suhteet Venäjään. Jos Suomi liittyy NATO:on, olemme mukana maailmansodassa Venäjä vastaan ns. länsi. Mikäli NATO siirtää joukkojaan Suomeen ja perustaa tukikohdan, on koko Suomi vaarassa, sillä seuraava maailmansota käydään taktisilla ydinaseilla. Nyt pitäisi kansan havaita, että Suomea viedään sotaan. Suomi on aivopesty valtamedian avulla puolustamaan USA:n nyrkkiä Ukrainaa, joka ei ole demokratia – kuten uskotaan – vaan fasistinen juutalaisten johtama diktatuuri. Ukrainan kärsimyksiä liioitellaan, jotta saataisiin suomalaiset antamaan täyden tukensa Ukrainalle. Venäjä ei käy hyökkäyssotaa Ukrainassa, vaan puolustaa siellä olevaa venäläistä vähemmistöä. Ukrainan propagandaa voi verrata holokaustipropagandaan, joka sai sympatiat juutalaisten puolelle, vaikka juutalaiset olivat toisen maailmansodan aiheuttajat. Venäjä puolustaa kristillisiä arvoja lännen saasteita vastaan. Venäjällä homopropaganda ja LGBT-propaganda on kiellettyä. Lännessä pride-agenda on läpitunkevaa monissa paikoissa. Jumala on Venäjän puolella tässä sodassa ja siksi Suomenkin olisi parasta noudattaa naapuruussopimusta ja hylätä Venäjän vastaiset pakotteet ja avata raja venäläisille turisteille. Mutta valtamedia kiihdyttää valheellista Venäjä-vihaa, Elämme odottaen suurta vallankumousta. Olkaamme oikealla puolella eli Venäjän puolella sotilaallisesti liittoutumatta mihinkään. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(5)
 2. Ihan tavallinen maallikkokin sai alkuvaiheessa riittävästi tietoja, joista pystyi melkoisella varmuudella päättelemään ohjuksen olleen ukrainalainen. Ohjuksen tyyppi tunnistettiin jäännöksistä Neuvostoliiton aikaiseksi S-300 ilmatorjuntaohjukseksi, jollaisia on Ukrainan armeijan käytössä. Nämä ohjukset ovat siis vanhoja, mutta eivät vieläkään käyttökelvottomia. Ukraina on mahdollisesti päivittänyt näiden ohjusten tekniikkaa. Kysymykseksi jää, onko ohjus tahallaan ohjelmoitu kohteeseensa vai onko se lähtenyt harhautuneelle lentoradalle teknisen vian vuoksi? Ukrainalaisllta emme saa koskaan tietää totuutta. Täysin pois ei voida sulkea sitä, että ohjus on ammuttu esim. Valko-Venäjän alueelta. S-300 kantomatka on sen verran lyhyt, ettei se ole voinut lähteä matkaan Venäjän maaperältä. Mitään motiivia ei venäläisillä ole tehdä sotilaallisesti merkityksetöntä iskua Puolaan ja usuttaa Nato itsensä kimppuun.

  Kertoo paljon suomalaisten poliitikkojen olemattomasta harkintakyvystä se, että ne ovat alkaneet välittömästi syyttää Venäjää iskusta. Suomalaisten politikkojen ja ”asiantuntijoiden” armoton tyhmyys ja länsiglobalistinen puolueellisuus ei tietenkään ole mikään uusi asia, mutta näinkin vakavan kysymyksen kohdalla se on karmea muistutus siitä, millaisessa vaarassa, ahdingossa ja alennustilassa maamme ja kansa joutuu elämään. Iso osa kansasta elää toki itsekin sekopäiseksi aivopestyinä ja manipuloituina silmittömään Venäjä-vihaan, jota on härskiä edes sivusta seurata.

  Kuinka näin harkintakyvyttömät päättäjät on edes voitu nostaa meillä korkeaan valta-asemaan. Kuka hullu näitä äänestää? Koskaan ei Suomen kohtalo ole ollut näin vaakalaudalla. Vaikka sotakaan ei syttyisi, niin kansan kohtalo sinetöidään ääriglobalistien tuho-ohjelmilla, joita nämä nykyiset poliitikot, erityisesti Kokoomus kannattavat raivopäisesti.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
 3. Olikohan kysymyksessä aito S 300 ohjus? Ohjuksen kärki on suunniteltu ilma-aseen torjutaan ja painaa sirpalesisältäsi runsaasti sirpaleita, mutta niistä ei kukaan ole maininnut mitään. Suurin osa painosta (133kg) kohdistuu sirpaleisiin, koska nämä tuhoavat kohteen eikä räjähdyksen paineaalto. Syvä kuoppa ohjuksen räjähtäessä sisältäisi sirpaleita, joiden reikiä ei näy myöskään kaatuneessa traktorin peräkärryssä.
  Todennäköisesti artikkelin epäily ”Kysymyksessä on kuitenkin suurella todennäköisyydellä Ukrainan tekemästä ohjusiskusta Puolaan” osoittautuu todeksi. Ukraina on nyt sisäisissä ongelmissa infrastruktuurin tuhoutuessa Venäjän iskuissa. Ainoa positiivinen ratkaisu Ukrainan häviön näyttäessä todennäköiseltä on saada aikaan sodan laajeneminen ja Naton mukaan tuloksi.

  Tämä näyttääkin ainoalta mahdolliselta ratkaisulta Ukrainan nykyjohdolle, koska heitä voidaan tulla syyttämään sodan loputtua Ukrainan tuhosta, koska ovat tähänkin saakka pyrkineet laajentamaan sotaa saavuttaakseen mahdottoman Zelenskin tavoitteena tunnetusta Ukrainan voitosta.

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
 4. `Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja`.

  Seuraava ohjusisku laivaan!

  Erehtynenköhän paljonkin jos ilmoitan että Volodimir Zelenskyin junailemat (laivaamat) ukrainalaiset viljatoimitukset esimerkiksi Afrikan-Sarven elintarvikepula-aluemaihin joutuvat hyökkäyksen kohteeksi.

  Tarkoituksena on suututtaa afrikkalaisia kansoja ja saada yleinen mielipideilmasto pahenemaan entisestään Venäjää kohtaan joka olisi muka hyökännyt avustuskuljetuksiin.

  Kysymyksessä tulee olemaan Kiovan hallinnon `Väärän Lipun` operaatio johon syyllinen on jo ennakkoon valittu – ja se on Venäjä.

  Seuraavassa muutamia uutisia jotka osoittavat kuinka Euroopan koheesio alkaa tukehtua Venäjä pakotteiden suhteen. Eurooppalaiset kansat ja johtavat poliitikot availevat silmiään ja galguloivat mitä kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä.

  1. Protestit Natoa ja EUta kohtaan jatkuvat Euroopassa.
  https://www.youtube.com/results?search_query=protest+against+nato+in+europe+
  2. Unkarin Orban EU:n Venäjä-pakotteista: `Askel kohti sotaa`.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/unkarin-orban-eu-n-venaja-pakotteista-askel-kohti-sotaa/8574176
  3. Hallituslähde: Näin Olaf Scholz kommentoi kiisteltyä tapaamistaan Xi Jinpingin kanssa
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009179390.html
  4. Turkki nöyryyttää Natoa.
  https://www.ku.fi/artikkeli/4800257-turkki-noyryyttaa-natoa-suomea-ja-ruotsia-suomessa-vain-harva-kritisoi-uuden-ajan-yya-sopimusta
  5. Alankomaat peruuttaa Venäjä-pakotteet ensimmäisenä EU-maana – Ilman Brysselin lupaa
  https://mvlehti.net/2022/11/12/alankomaat-peruuttaa-venaja-pakotteet-ensimmaisena-eu-maana-ilman-brysselin-lupaa/
  6. `Presidentin mukaan Eurooppa ei voi enää luottaa siihen, että Yhdysvallat puolustaisi liittolaisiaan`.
  Ranskan presidentti Macron varoittaa Eurooppaa: `Nato on aivokuollut`.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006299420.html

  Euroopan Unionin avokätinen maataloustukimekanismi Keski- ja Itä-Euroopan jäsenmaille on ollut täysin ilman kontrollia jo kauan aikaa. Tukiaiset kohdistetaan hakijamaiden hallituksille tyyliin – tehkää harkintanne mukaan. Ja nämähän harkitsevat – kahdesti harkitsevatkin.

  Tilanteeseen ei ole puututtu EUn taholta koska poliittisesti voimasuhteet menisivät uusiksi.

  Tukia on vasta nyt alettu sitoa ns. `oikeusvaltioperiaatteeseen` (muuten tuo viimeinen sana `oikeusvaltioperiaatteeseen` ei ole vitsi) esimerkiksi Viktor Orbanin Unkarin suhteen. Aikaisemmin esiintyneitä maataloustukien väärinkäytöksiä ei enää oteta edes käsiteltäväksi.

  Viktor Orbanin sukulaiset ja läheiset oligargit ovat hyötyneet maataloustukien väärinkäytöksistä tajuttomasti vuosien saatossa. Kun Neuvostoliitto kaatui niin maat ja mannut jäivät Unkarin hallitukselle. Tähän saumaan iski Viktor Orban ja hänen oligargginsa. Maatalousmaiden yksityistäminen muistutti lähes pakkokollektivisoointia.

  Maanviljelijät katsoivat sivusta kun heidän esi-isiensä maat vietiin heidän nenänsä alta. Valittaa ei voinut koska silloin hallituksen taholta saapuivat `tarkastajat` ja siihen olisi loppunut sen viimeisenkin tilkun viljely joka jäi jäljelle.

  Huutokaupat (mitkä huutokaupat kysyivät viljelijät?) tosin pidettiin mutta niistä ei tiedetty yleisesti ja parhaat maatalousmaat menivät Viktor Orbanin ja hänen lähipiirinsä haltuun. Tämä mahdollisti EUn kuppaamisen jota kesti vuosikausia. Tilan pinta-ala ratkaisi tukien suuruuden.

  Maatalouteen suunnatut eurooppalaisten veronmaksajien rahat eivät olekaan EU-budjetin pienimmästä päästä. Ne ovat huomattava osa koko budjettia.

  Ensi vuoden alussa Viktor Orban ja parlamentti kokoontuu jolloin käsitellään mm. Suomen Nato-jäsenyyden ratifiointia. Edellisessä linkissä (2.) Viktor Orban esittää että EUn Venäjä-pakotteet ovat `Askel kohti sotaa`.

  Mitä muuta Suomen Nato-jäsenyys hakemuksen ratifioiminen on kuin `askel kohti sotaa`. Onko Unkarin presidentillä todellakin otsaa avata sotakenttä Venäjää vastaan Suomessa. Länsivallat tekevät ennemmin tai myöhemmin Suomen maaperästä sotarintaman.

  Mikäli Viktor Orban + hallitus ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden niin he joutuvat puun ja kuoren väliin – `oikeusvaltioperiaate`-pakotteet EUsta (nyt jo 14 mrd.) ja pahimmassa tapauksessa varaventtiili kiinni Venäjältä.

  Turkin vastuulle Suomen Nato-jäsenyyshakemuksen ratifiointia ei Unkarin kannattaisi jättää koska silloin ratkaisevaksi valinnaksi katsottaisiin juuri se ensimmäinen.

  Eikös EUssa ole sellainen mekanismi että kuka tahansa eurooppalainen voi tehdä epäkohta-aloitteen joka johtaa tutkintaan. Mikäli tämä menee kansallismielisten korviin niin joku saattaa jopa toimia.

  Mikäli EU pystyy laittomasti vaikuttamaan siihen että Venäjän varat jäädytetään ja vieläpä takavarikoidaan – niin eikö EU pystyisi laillisesti tekemään saman esimerkiksi Unkarille pidättämällä vuosia jatkunut laiton etuus.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 5. 孫子兵法 (Sunzi bingfa)

  `Voita sota taistelematta`.

  Aikomuksenaan ratifioida Suomen NATO-jäsenyyden Unkarin Viktor Orban pelaa `amerikkalaista rulettia`. `Amerikkalaisen ruletin` erona `venäläiseen rulettiin` on se että `amerikkalaisessa ruletissa` rullassa on viisi kutia.

  Mahdollisesti taipuessaan Länsiliiton (Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA > EU > Suomi) (YBNES) painostukseen ratifioida Suomen NATO-jäsenyys sillä tulee olemaan seurauksensa (1. – 3.):

  1.) Unkarin Suomen NATO-jäsenyyden ratifiointi tarkoittaa toisen sotarintaman avaamista Suomen maaperälle Venäjää vastaan, 2.) kaikki ne lupaukset joita Länsiliitto YBNES on antanut Viktor Orbanin hallinnolle ovat petollisia ja 3.) Viktor Orban ja hänen lähipiirinsä tulevat menettävät kaiken mitä heillä on.

  Unkarin Viktor Orban on nyt valinnan paikalla – ratifioidako Suomen NATO-jäsenyys vai ei. Hän (VO) on Länsiliiton (YBNES) ja Itäliiton (SCO > CSTO > IVY + liittolaiset) välisessä puristuksessa.

  Valinta ei tule olemaan helppo koska kieltäytyessään ratifioimasta Suomen NATO-jäsenyyttä hän (VO) saa niskaansa YBNES Liiton aiheuttamat seuraukset. Vastaavasti hyväksyessään Suomen NATO-jäsenyyden ratifioinnin hän (VO) saa niskaansa Itäliiton aiheuttamat seuraukset.

  VO selviytyy mikäli kieltäytyy ratifioimasta Suomen NATO-jäsenyyttä mutta se johtaa Unkarin geopoliittiseen ja -strategiseen uudelleen asemointiin.

  WWIIIn on sanottu olevan `sota joka aloittaa kaikki sodat`. Näinhän tuossa näyttää käyvän. Käymistilassa olevien konfliktipesäkkeiden määrä maailmalla ei ole vähentynyt vaan ne ovat lisääntyneet. WWIIIn olisi parempi olla `kerta rytinä kuin ainainen kitinä` mutta se näyttää alkavan `ainaisella kitinällä` kunnes sen lopettaa `kertarytinä`.

  Ennen kuin NWO (New World Order = Uuden Maailmanjärjestyksen) maailman DWO (Dekapolar World Order = Kymmennapainen Maailmanjärjestys) järjestyksen rajankäynti on tehty tulemme kokemaan melkoista turbulenssia.

  `Kansa (εθνος = ethnos = kansa, etninen ryhmä) nousee kansaa vastaan ja valtakunta (βασιλεια = basileia = kuningaskunta) valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin` (Mat 24:7).

  Unionit ovat luonteeltaan `Kuningaskuntia` (basileia) (Mat 24:7) ja ne tulevat käymään sotia keskenään kuten esimerkiksi Pohjois-Amerikan Unionin, Euroopan Unionin ja Euraasian Unionin nykyisessä välienselvittely on nähtävissä. Samoin tapahtuu myös etnisten ryhmien (etnos) kohdalla kun ne aktivoituvat mikä minkäkin aatteen ympärille ja käyvät toinen toistensa kimppuun.

  Maaplaneetalla ei tule löytymään yhtä ainoaa maata jota DWOn synnytystuskat (sodat, rotumellakat, inflaatio, elintarvikepula ja kosmiset sähkömagnetian häiriöt) eivät koettelisi.

  `Sinä päivänä (= Herran päivänä) on tuleva Herralta suuri hämminki (מהומה = mhuwmah = sekasorto, hämmennys, tuho, kiusanteko) heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa käteen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan` (Sak 14:13).

  Varautukaahan tulevaan koska siinä saattaa untuva tuulettua!

  Maataloustukien väärinkäyttö näyttää olevan ns. `Unionien tapa` ennen kuin tähän asiaan saadaan rotia. Tässä kommentissa pitäydyn Viktor Orbanin Unkarin ja hänen lähipiirinsä harjoittamaan EUn maataloustukien kuppaamiseen.

  Kommentti keskittyy myös siihen miten Suomi voi vaikuttaa ettei Unkari tule ratifioimaan Suomen EU-jäsenyyttä. Aikaa on vähän – ensi vuoden maaliskuuhun asti jolloin Unkarin parlamentti kokoontuu vuoden alussa. Mikäli Unkari ottaa aikalisän se selviytyy. Mutta mikäli Unkari ratifioi Suomen NATO-jäsenyyden

  Seuraavassa Suomen tuhoa enteilevä uutinen.

  `Viktor Orbán: Unkari ratifioi Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydet ensi vuoden puolella`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/viktor-orb%C3%A1n-unkari-ratifioi-suomen-ja-ruotsin-nato-j%C3%A4senyydet-ensi-vuoden-puolella/ar-AA14w1Dn?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ec642abd4c514a0195df6f4948193adf

  Voimme muistuttaa Unkarin hallintoa EUn maataloustukien väärinkäytöksistä ja näin sitoa muikkarimme Suomen NATO- jäsenyyden ratifiointiin. Mikäli Unkarin hallinto aikoo jatkaa Suomen NATO-jäsenyyden ratifioinnin tiellä tulemme paljastamaan Unkarin maataloudessa jo kauan aikaa esiintyneen korruption.

  Suomen NATO-jäsenyyden ratifiointi voi johtaa kiusalliseen tilanteeseen Viktor Orbanin ja hänen lähipiirinsä (sukulaiset ja oligargit) kohdalla jolloin: `Te ette omista mitään ja olette onnellisia`.
  https://www.shutterstock.com/shutterstock/photos/1916537/display_1500/stock-photo-naked-man-wearing-a-wooden-barrel-1916537.jpg

  Suomessa on puuhasteltu NATO-ratifioinnin estävää vetoomusta Viktor Orbanin Unkarin hallinnolle – luultavasti toteutettukin – mutta tämä ei ole sitä kieltä jota he ymmärtävät. Seuraavassa esitän kielen jota he kyllä ymmärtävät.

  Noin kaksi vuotta sitten EU-maiden johtajat kokoontuivat Brysselissä. Aiheena oli Puolan ja Unkarin oikeusvaltioperiaatteen noudattamatta jättäminen. Konsensuskomitea luontoisen kokoontumisen jälkeen Puola ja Unkari saivat jatkaa EUn tukien väärinkäytöksiä oikein luvan kanssa – ainakin seuraavat pari vuotta. Kokoontumisen antina oli mm. outo päätös jossa uusia: `Ehtoja ei uloteta tukiin, joista on päätetty jo joskus aiemmin`.

  `EU-maat sopivat riidan, jossa on pelissä 1 800 miljardia euroa ja Unkarin ja Puolan demokratian tulevaisuus – Lue lyhyet vastaukset kiistasta`.
  https://yle.fi/a/3-11691753

  Unkarin saamia EU-rahoja tosin jäädytettiin (1. – 2.) jolloin Unkarilta on jäänyt saamatta noin 14 miljoonaa euroa mutta todellinen ongelma lakaistiin maton alle.

  1.) `Euroopan parlamentti: Unkarille kaavailtuja EU-rahoja pitäisi jäädyttää – kyse noin 7,5 miljardista eurosta, myöhemmin ehkä enemmästä`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/euroopan-parlamentti-unkarille-kaavailtuja-eu-rahoja-pit%C3%A4isi-j%C3%A4%C3%A4dytt%C3%A4%C3%A4-kyse-noin-7-5-miljardista-eurosta-my%C3%B6hemmin-ehk%C3%A4-enemm%C3%A4st%C3%A4/ar-AA14vpSp?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ec642abd4c514a0195df6f4948193adf
  2.) `Unkarilta on jäänyt saamatta EU:lta yli 14 miljardia euroa, koska unioni on ollut tyytymätön oikeusvaltion periaatteiden noudattamiseen ja korruptioon Unkarissa`.
  Unkarin Orban EU:n Venäjä-pakotteista: `Askel kohti sotaa`.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/unkarin-orban-eu-n-venaja-pakotteista-askel-kohti-sotaa/8574176

  Mikäli Unkarin Viktor Orban olisi johdonmukaisesti samaa mieltä Suomen NATO-ratifioinnin seurauksista kuin mitä hän esitti edellisen linkin mukaan Venäjä-pakotteiden olevan askel kohti sotaa – niin kysyisin – mitä muuta Unkarin Suomen NATO-ratifioiminen on – kuin askel kohti sotaa?

  Maailma on menossa kohti vakavaa kaaosta. Aivan kuin elettäisiin Tuomareiden aikaa jolloin `Jokainen (instituutio) teki sitä, mikä hänen omasta mielestään oli oikein` (Tuo 17:6). Tämä johtuu siitä että yhdentyvässä maailmassa ei ole laillista järjestystä.

  Mutta `kaaos` on tarkoin harkittu ja ohjailtu periaatteella: `Broblem – Reaction – Solutation`. Juuri tämä kaava luo järjestyksen. Tämän takia puheet esimerkiksi `Maailmanhallituksesta` (Macron) nousevat otsikoihin. Samoin on laita Unioneiden sisällä sooloilevien valtioiden jotka tullaan ojentamaan järjestykseen.

  Seuraaviin järjestöihin (1. – 2.) tulee perustavanlaatuisia muutoksia. YK lakkautetaan toimimattomana ja kansoille vahingolisena yhteistyöelimenä ja tilalle perustetaan Maailmanhallitus. Esimerkiksi Euroopan Unioni asettuu Maailmanhallituksessa NWG (New World Governement = Uudessa Maailmanhallituksessa) DWOn (Dekapolar World Order = Kymmennapaisen Maailmanjärjestyksen) yhdeksi sovjetiksi.

  1.) Yhdistyneet kansakunnat (YK) on maailmanlaajuinen hallitusten välinen yhteistyöjärjestö.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat
  2.) European Union
  https://en.wikipedia.org/wiki/European_Union

  Ukrainasta ei tule muodostumaan `toista Israelia` niin kuin Benjamin Netanjahun `salaisiin` suunnitelmiin kuului vaan Ukraina tullaan repimään riekaleiksi. Sen luonnonrikkauksista tapellaan juuri nyt kuin koirat luista (1. – 3.).

  Röyhkeä `Toinen Israel`-hanke johtaa samalla ns. 1. Israel-hankkeen lakkauttamiseen jossa toteutuu H. Kissingerin visio: `Noin kymmenen vuoden kuluttua ja Israel lakkaa olemasta (suvereeni valtio)`. Tämän HK laukoi noin 10 vuotta sitten.

  Tulevassa NWOssa (New World Order = Uusi Maailmanjärjestys) ei tule olemaan suvereeneja kansallisvaltioita niiden perinteisessä mielessä. Jokainen olemassa oleva kansallisvaltiovaltio liitetään lähimpään DWO järjestelmän sisältämään Unioniin – niin käy myöskin Israelin joka liitetään AL Unioniin.
  Arab League
  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League

  `Uudesta Lähi-Idän Unionista` mainitsi ensimmäisenä – tosin ennen aikojaan – Yhdysvaltalainen diplomaatti Gondoleeza Rice. Tuolloin Ranskan tasavallan presidentti Nikolas Sarkozy edusti näkemystä `Välimeren Unionin` muotoutumisesta joka nyt ottaa muotoaan AL Unionina.
  Union for the Mediterranean
  https://en.wikipedia.org/wiki/Union_for_the_Mediterranean#:~:text=The%20Union%20for%20the%20Mediterranean%20%28UfM%3B%20French%3A%20Union,from%20North%20Africa%2C%20Western%20Asia%20and%20Southern%20Europe

  Meneillään olevassa sodassa Yhdysvaltain (Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA > Suomi) perimmäisenä aikomuksena on Venäjän suurvallan (Euraasian Unionin) kaatamisyritys Ukrainan kautta.

  Yhdysvaltain hanke tulee saamaan yllättävän lopputuloksen. Heidän hankkeensa ei tule onnistumaan vaan se tulee kaatamaan Yhdysvaltain ja sen liittolaisten omat taloudet. Lisäksi heidän hankkeensa hajottaa heidän sisäisen koheesionsa.

  Merkittävin asia joka Yhdysvaltojen (Khazaarimafia > Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA > Suomi) luhistumisen jälkeen toteutuu on maailman voimakkaimman rikollissyndikaatin – khazaarimafian – perikato joka yksinkertaisesti vedetään esille piiloistaan ja ryöstetään putipuhtaaksi.

  `Aikain merkki` on annettu:

  `Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi. Ja sinä päivänä Jaakobin kunnia köyhtyy, ja hänen ruumiinsa lihavuus laihtuu` (Jes 17:1-4).

  Damasko oli ikivanha kaupunki mutta se poistetaan olemasta kaupunki kaupunkien joukossa. Me todistamme nyt Damaskon tuhon je tämän jälkeen sen että mikään Damaskon jälleenrakennusyritys ei tule onnistumaan vaan Damasko tulee jäämään raunioiksi.

  Damaskon raunioituminen tulee olemaan enteellinen tapahtuma khazaarimafialle jotka olivat myös Damaskoksen hävityksen taustavoimia. Siinä menee samalla Leviathanin kentät. DWO-järjestelmä tulee toteuttamaan Khazaarimafian perikadon silloin kun ihmiskunta siirtyy NWO-maailmaan. Luuleeko kukaan että maailman johtaville poliitikoille Khazaarimafian olemassaolo ja sen vaikutus olisi tuntematonta.

  Khazaarimafian symboli (huora) jonka lumo ei enää tenhoa DWO-teknokraatteihin. Tämä johtuu siitä että OWO (Old World Order = Vanha Maailmanjärjestys) syrjäytyy NWOn (New World Order = Uuden Maailmanjärjestyksen) tieltä eikä Khazaarimafia pysy tämän muutoksen tahdissa.
  https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/55f0982ae4b0ee42a620a88e/1589843481318-Y5KLJG4RAW60HJI33J4S/Babylon+2.jpeg

  Siihen aikaan (Jes 17:1-4) kansat kaikkialla tulevat yleisesti valveutuneiksi Khazaarimafian suunnitelmista ja huomaavat yhteisen vihollisensa – silloin `Jaakob` (merk. petturi) menettää JWO (Jew World Order = Juutalainen Maailmanjärjestys) hegemoniansa lopullisesti eikä se enää elvy.

  Kuvanäkymä Damaskoksesta tänään.
  https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/23/10/2F95366100000578-0-image-a-39_1450867509542.jpg
  Kuvanäkymä Damaskoksesta eilen.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/Damascus_general_laz1.jpg

  Ukrainan venäläisalueet on liitetty Venäjään Ukrainan natzipataljoonien suorittamien venäläisiin kohdistuneitten joukkomurhien takia (1.), Puola kärkkyy Puola-Liettua aikaisia suurvalta-rajojensa palauttamista Ukrainan sisältä (2.) ja Unkarin kansallisuusaate on herännyt sudeettiunkarilaisten keskuudessa (3.).
  1.) Venäjän alueet `Ukrainassa`.
  https://data.kosila.fi/kp24/2022/02/23/800_800/4454282.jpg
  2.) Puola-Liettua alueet `Ukrainassa`.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Puola-Liettua
  3.) Unkarin Suurvalta alueet `Ukrainassa`.
  https://i.pinimg.com/736x/c2/7a/71/c27a717e7bf6066cf395f87dba302735.jpg

  Yhdysvaltojen (Khazaarimafia > Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA > Suomi) aloittamalla sodalla Venäjää vastaan – Ukrainassa – tulee olemaan järkyttävät seuraukset nimenomaan Ukrainalle.

  Yhdysvaltain aikeet tehdä Venäjästä huoltoasemansa ja Kiinasta hikipajansa eivät onnistu. Yhdysvaltojen UWO (Unipolar World Order = Yksinapainen Maailmanjärjestys) hankkeeseen on kylvetty sen itsensä tuhon siemenet.

  Yhdysvallat vetoinen Länsiliittouma (Khazaarimafia > Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA > Suomi) on aikeissa ulosmitata Venäjän federaatiolta jäädytettyä varallisuutta ja suunnata sen Ukrainan jälleenrakentamiseen. Tässä asiassa he kusevat vastatuuleen. Jo pelkät Länsiliittouman asettamat pakotteet Venäjää kohtaan lyövät voimalla niiden omiin talouksiin.

  Mikäli Venäjä asettaisi Länsiliitolle (Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA maat > EU > Suomi) vastapakotteita vaikkapa uraanitoimituksissa niin Yhdysvalloissa ja Euroopassa yksinkertaisesti sammuisivat valot koska niissä satsataan nyt ydinvoimaloihin johtuen itseaiheutetusta energiagriisistä – energiapakotteista Venäjää kohtaan.

  Yhdysvalloilta loppuu hyvin pian diesel polttoaine joka on sen käytännön logistiikalle välttämätöntä. Mutta ydinenergialla tuotettuun sähköön sillä ei ole omaa uraanituotantoa. Yhdysvallat onkin turvautunut uraanivajeessaan tuontiin – Venäjältä.

  YK on esikuva tulevalla DWOn (Dekapolar World Order = Kymmennapaisen Maailmanjärjestyksen) ratifioimalle NWGlle (New World Governement = Maailmanhallitukselle). YK on osoittanut vahvoja merkkejä siitä että se ei enää täytä tehtäväänsä olla kansojen neuvottelufoorumi. YK teki tehtävänsä – YK saa mennä!

  Rothschildien marionetti: `Macron vaati APEC-kokouksessa maailmanhallituksen (NWO) perustamista `maailmansodan välttämiseksi`.
  https://uvmedia.org/2022/11/22/macron-vaati-apec-kokouksessa-maailmanhallituksen-nwo-perustamista-maailmansodan-valttamiseksi/

  Hyvä Emmanuel – vaatimuksesi toteutuu! Mutta tulet menettämään niiden tuen jotka sinua ovat tukeneet! `Maailmanhallituksen` perustaminen ei toteudu WWIIIn (World War III) välttämiseksi vaan nimenomaan WWIIIn aikaansaamana.

  WWIIIsta ei ole turhaan sanottu että se on `sota joka aloittaa kaikki sodat`. Mikäli joku ei tätä seikkaa jo nyt havaitse – niin pian havaitsee. Silloin (WWIIIssa) `toisen käsi on oleva toista vastaan` niin kuin on kirjoitettu. Mutta WWIIIn jälkeisestä WWIVstä – `kivien ja keppien sodasta` (Einstein) – on sanottu että `se lopettaa kaikki sodat` koska silloin ei käytetä ainoastaan konventionaalisia aseita niin kuin WWIIIn aikana.

  Juuri tämän takia (WWIIIn jälkeen) tarvitaan NWGn (New World Governement = Uuden maailmanhallituksen) ratifiointia. NWGn ratifiointi ei toteudu ennen kuin DWO-järjestelmä saa sen aikaan. Näennäiseksi esteeksi osoittautuu Yhdysvaltain UWO-hanke (Unipolar World Order = Yksinapainen Maailmanjärjestys) joka kyllä lyödään laudalta.

  Yhdysvalloilla ei ole enää ystäviä – sillä on vain petollisia myötäilijöitä jotka pian kääntyvät sille vihamielisiksi. Yhdysvalloilla ja ylipäätään länsiliitolla on nyt kiire koska aika on niitä vastaan. Juuri tämän takia (väärä UWO-hanke) pyritään alaoittamaan WWIII mutta saadaan aikaiseksi DWO. NWG tarvitsee toteutuakseen rinnalleen NWRn(New World Religion = Uuden Maailmanuskonnon) instituution.

  Ilman NWR instituutiota NWG ei voi manifestoitua. NWG-hanke ei yksinkertaisesti käynnisty koska vain NWR-instituutio voi kääntää kansojen mielet NWGn puoleen. Asiaa on puuhaillut WEF jo kauan aikaa. Niinpä NWR- ja NWG-instituutiot toimivat yhtä aikaa.

  Mikäli hallitusten välinen yhteistyöjärjestö YK ja Euroopan parlamentti edustaisivat puolueettomasti kansojen etuja niin ne eivät sallisi jäädyttää esimerkiksi Venäjän kansallisvaroja saatikka lopulta takavarikoida niitä ja käyttää myöhemmin Ukrainan jälleenrakentamiseen jonka sodan Länsiliittouma kaiken lisäksi itse aloittanut.

  Euroopan Unioni on Khazaarimafiavetoinen instituutio joka ei ole vielä saanut lopullista muotoaan DWOn Unionimaailmassa olla yhtenä sovjetina. Yhdysvaltojen (Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA maat > EU > Suomi) orkestroima sota Venäjää vastaan tulee aiheuttamaan vakavia häiriöitä ennen muita Euroopan Unionin jäsenvaltioissa.

  Vaikka Euroopan Unionia pidetäänkin DWOn sabluunana saattaa tulla yllätyksenä minkälaisen hallinnollisen restoraation EU tulee käymään läpi. EUn sisään on rakennettu peto (valtio valtiossa) joka pitäisi olla jo nyt jokaisen nähtävissä. Silti NWO-maailma ei tule olemaan eurosentrinen – ei ainakaan DWO maailma – kaukana siitä.

  EUn oikeusvaltion määritelmä! Ihanko totta?:

  `Oikeusvaltiolla tarkoitetaan hallinnon ja lainkäytön järjestämistä niin, että se ei ole kansalaisten kannalta mielivaltaista ja ennakoimatonta`.
  `Unkari voi pyrkiä kytkemään yhteen EU-rahat ja Suomen Nato-jäsenyyden ratifioinnin`.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/unkari-voi-pyrkia-kytkemaan-yhteen-eu-rahat-ja-suomen-nato-jasenyyden-ratifioinnin-arvioi-petri-sarvamaa/8573636

  Ratifioiko Unkari Suomen NATO-jäsenyyden ennen Turkkia? Mikäli näin olisi – jättäisikö Unkari viimeisen vastuun Turkille ratifioimalla Suomen NATO-jäsenyyden ensin? Miten Suomen NATO-jäsenyyden ratifiointiin vaikuttaa Venäjän äskeinen kritiikki Turkkia kohtaan joka on aikeissa aloittaa sotilaallinen operaatio Syyriassa? Jatkuuko Suomen `harmaaksi ajaksi` kutsuttu aikakausi ja kuinka kauan? Voiko asioihin vaikuttaa?

  Unkarin presidentti Viktor Orban (VO) voi asettaa Suomen NATO-jäsenyyden ratifiointia silmällä pitäen reunaehtoja samaan tapaan kuin Turkki. Turkin ehdot ovat jokseenkin ymmärrettäviä mutta Unkarin eivät – tuskin niitä edes puidaan julkisuudessa. Mikäli haluaa vaikuttaa Unkarin hallintoon – että se kieltäytyisi ratifioimasta Suomen NATO-jäsenyyttä – on olemassa yksi tehokas keino joka saattaisi onnistuakin.

  Heitetään halko Euroopan Unionin rattaisiin – tarkemmin määriteltynä maataloustukien vastaanottajamaan Unkarin hallinnon tukien väärinkäytöksiin. Tämä suututtaisi varmuudella Unkarin VOn ja hänen lähipiirinsä hyötyjät joiden pyrkimys on pysyä vallassa aina vuoteen 2030 asti – ja sen jälkeenkin.
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,h_675,ar_1.7777777910232544,dpr_2,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-10896448

  Suomella ja Unkarilla on ollut erimielisyyksiä. Nyt olisi aika lyödä lopullinen kiila Suomen ja Unkarin välisiin tulehtuneisiin suhteisiin. Unkari on vastustanut Suomen esitystä jossa EUn tukirahojen saamisen ehtona pidettiin `oikeusvaltioperiaatteen noudattamista`. Lisäksi VOn Unkari katsoo maahanmuuton ja liberaalin politiikan vaarantavan kristittyjen vapauden joille arvoille Suomen johtavat poliitikot kuseskelevat kintuille.

  VO näki Unkarin ja Suomen väleihin vaikuttavan myös Suomen EU-puheenjohtajuuden ja samanaikaisen keskustelun Unkarin oikeusvaltion tilasta. Tässä asiassa Suomella olisikin aihetta kurkistaa siihen kuuluisaan peiliin.

  VOn mukaan on naurettavaa että Suomi arvostelee Unkaria oikeusvaltion rapauttamisesta koska samaan aikaan Suomi on VOn mukaan maa jossa ei ole perustuslakituomioistuinta vaan parlamentin valiokunta valvoo perustuslaillisuutta ja Suomen Akatemia toimii oikeusministeriön alaisuudessa ja Suomen presidentti nimittää tuomarit.

  Arvioidessaan Suomea VO on täysin tietoinen siitä kaksinaamaisesta kontekstista jossa suomalaiset instituutiot ovat joten arvostelu osuu ja uppoaa. Unkarin demokratiataso ja lehdistönvapaus on selvästi parempi kuin Suomessa – paitsi suomalaisen Mediapoolin mielestä.

  Suomessa mediapooli pitää huolen `sota-aikaa` muistuttavasta sensuurista ja Deep State pitää huolen `demokratiasta`. Ainoastaan haistapaska instituutioilta tilatuilla arvottomilla mittauksilla saadaan asia näyttämään toiselta kuin mitä se on todellisuudessa.

  Suomalaisilta Unkari-kritisoijilta jäi luonnollisesti määrittelemättä se mitä eurooppalainen `oikeusvaltioperiaate` edes tarkoittaa – siis mitä se oikeasti tarkoittaisi. On totta että Unkari on yksi suurimmista EUn tukirahojen saajista ja EU-tuet ovat tosiaankin yksi Viktor Orbanin ja hänen lähipiirinsä (sukulaiset + ologargit) satumaisen rikastumisen taustalla.

  Asiaan ei olla puututtu koska yksi eurooppalaisista peloista liittyy siihen että Unkarille maksettavien Eu-tukien tilalle voisi tulla venäläistä tai kiinalaista valuuttaa taikka molempia koska Viktor Orbanilla on hyvät suhteet Moskovaan. Mikäli Viktor Orban vaikuttaa siihen että Suomi ratifioidaan niin nämä suhteet menevät.

  Lisäksi venäläisellä ja kiinalaisella rahalla ei ole samanlaisia kierrettäviä ehtoja kuin eurooppalaisella rahalla. Tosiasiassa EUn myöntämien maataloustukien saannin ehtoja ei näytä olevan lainkaan vaan niiden jakaminen jätetään kunkin maan hallituksen harkittaviksi – ja hehän harkitsevat – kahdesti harkitsevatkin.

  Halon heittäminen EUn maataloustukien sääntelymekanismin rattaisiin pitäisi kohdistaa suoraan Unkariin ja sen hallintoon. Kritiikin pitäisi lähteä nimen omaan Suomesta. Tämä olisikin tehokas keino jolla Suomen NATO-ratifiointiin Unkarissa voisi vaikuttaa. Mutta se on tehtävä laadulla. Unkarin agribisneksessä omaisuutensa hävinneet kansalaiset olisivat ensimmäinen kohde joihin tulisi vaikuttaa.

  VO lähipiireineen (oligargit + sukulaiset) ovat tunnettu maatalousgangsterien muodostama joukkio. Heidän on annettu mellastaa pidäkkeettä – tähän asti. VOlle ja hänen lähipiirilleen pitäisi asettaa Euroopan Unionille Suomesta lähtenyt haaste EUn maataloustukien väärinkäytöksistä. Tämä jos mikä saisi heidät harkitsemaan Suomen NATO-jäsenyyden ratifiointia.

  Viktor Orban (VO) näki jo hyvissä ajoin EUn leväperäisyyden maataloustukien jaossa ja niiden käytön valvonnassa.

  Ihan lyhyt katsaus VOn toilailuihin olisi paikallaan. Muistanette Vladimir Zirinowskin (VZ) kun Suomea kähmittiin Euroopan Unioniin. Tuolloin VZ esitteli mediassa vodkapullo jonka etiketissä oli karttakuva Suomen kuulumisesta Suur-Venäjään.

  Unkarin pääministeri Viktor Orbanin käyttämä kaulahuivi herätti närkästystä Ukrainassa. Huivissa ollut Suur-Unkarin kuva sisälsi osia Ukrainan alueesta.
  https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/7F34/production/_127746523_mediaitem127746521.jpg
  Nykyinen Unkari
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Unkari

  Unkarin kansallismielinen pääministeri Viktor Orban on suututtanut maansa itänaapurit Romanian ja Ukrainan pukeutumalla jalkapallohuiviin jota koristaa laajennetun Unkarin kartta. Kuva edustaa Suur-Unkaria – vanhaa Unkarin keisarillista aluetta – joka oli olemassa ennen Itävalta-Unkarin tappiota ensimmäisessä maailmansodassa.

  Unkari on myöntänyt kymmeniä tuhansia passeja naapurimaiden ihmisille etupäässä sudeettiunkarilaisille. Passit tekevät heistä automaattisia EU:n kansalaisia kaikkine sen tuomine etuineen. Kauppa käy.

  Romaniassa asuu noin 1,2 miljoonaa etnistä unkarilaista ja Länsi-Ukrainassa 150 000. Orbanin pyrkimyksissä edistää unkarilaista identiteettiä molemmissa maissa on luonut aiemminkin jännitteitä.

  VO kirjoitti Facebookissa että Unkarin maajoukkue on `kaikkien unkarilaisten joukkue riippumatta siitä missä he asuvat`. Näin menetellen VO rinnasti sudeettiunkarilaisten tilanteen sudeettivenäläisten tilanteeseen ennen Venäjän sotilaallista operaatiota. Aika enteellinen piikki.

  Suur-Unkarin valta päättyi Trianon rauhansopimukseen (1920). Karttakuvassa Suur-Unkarin menettämät alueet.
  https://i.pinimg.com/736x/c2/7a/71/c27a717e7bf6066cf395f87dba302735.jpg
  Treaty of Trianon
  https://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Trianon

  VOn Unkari ei poikkea tänä päivänä millään tavalla keski-ajalle tyypillisestä feodaaliajan maatalous järjestelmästä jossa gulakeista tehtiin maaorjia. Sittemmin Unkarin maaorjiin verrattavat viljelijät työskentelivät aiemmin Neuvosto-Sovjetin hyväksi mutta nyt heillä on vastassaan EU-sovjetin hyväksymä Unkarin hallitus jonka maataloussektoria johtaa VO ja hänen lähipiirinsä (sukulaiset + olgargit).

  Unkarin maatalousreformin korruption mahdollisti Euroopan Unioni joka jakaa huomattavia summia maataloustukiaisia euroina Euroopan veronmaksajien yhteisistä varoista. Tukiaiset kohdennetaan kuin haulikolla ampuen jäsenmaiden hallituksille ilman minkäänlaista kontrollia siitä miten niitä käytetään – kunhan menevät vain maatalouteen.

  Ongelma onkin siinä että EUn Unkarille kohdistamat maataloustuet menevät tosiaankin Unkarin maatalouteen. Mutkun Unkarin maatilatalous on lähes yksinomaan VOn ja hänen lähipiirinsä (sukulaisten + oligarggien) hallussa tai kontrollissa eikä tämän maatalousmafian keinot laajojen maa-alueiden haltuun ottamiseksi tosiaankaan kestäisi päivänvaloa.

  Mikäli EUssa puututtaisiin räikeään maataloustuki korruptioon jota esiintyy muuallakin Keski- ja Itäisen-Euroopan jäsenmaissa mutta erityisesti Unkarissa se johtaisi maataloustukijärjestelmän sääntelymekanismin muutoksiin jota EU on nihkeä muuttamaan koska sen poliittiset ja taloudelliset valtasuhteet menisivät uusiksi. Eix oo ihmeellistä!

  Viktor Orban (VO) on käyttänyt alusta alkaen hyväkseen juuri mainittua EUn jakamien maataloustukirahojen valvonnan puutetta. Peittääkseen jälkensä yhdessä lähipiirinsä kuten sukulaistensa ja oligarggiensa kanssa he ovat kehittäneet monimutkaisen omistusrakenteitten salaamiseen tähtäävän kuvion josta ei pirukaan pääse perille.

  Vaikka muutos tulisi seuraavan tunnin aikana ei VOn ja hänen agrigangstereidensa omistusten jäljille päästäisi kotvalleen koska bulvaanin bulvaanin bulvaani jne.

  Siltikin EUn jäsenmaana Unkarin maataloussektori kauttaaltaan voitaisiin laittaa selvitystilaan tai peräti `myymis- ja hukkaamiskieltoon` tutkinnan ajaksi. Lisäksi voitaisiin käyttää voimakkaimpiakin keinoja kuten äskettäin EUssa hyväksyttyä takavarikkolakia.

  Tämä nostattaisi Ukrainan hallinnon vihat Suomea kohtaan joskun lähtölaukaus tutkintaan läntisi juuri Suomesta ja arvatkaahan ratifioisivatko he sen jälkeen enää mitään. Mikäli Suomen hyväksytyn NATO-ratifioinnin ensimmäisenä kärsijämaana ei olisi juuri Venäjä niin he kyllä ratifioisivat.

  Unkarin hallinto tietää (kuin Turkinkin) mihin Suomen kammottava arviointivirhe puolletussa NATO-jäsenyys-prosessisa voi pahimmillaan johtaa. Mutta he tietävät myöskin sen mihin Memorandum of Understanding (MoU) viitoittama tie – vieläpä useamman sopijavaltion kesken – Suomen kohdalla johtaa.

  Tämän vuoksi Unkari ja Turkki voisivat huoletta sivuuttaa Suomen NATO-ratifioinnin ja pestä näin kätensä vastuusta aiheuttaa sota Venäjää vastaan. Vastuu jäisi sumalaisille poliitikoille jotka itse saisivat kantaa valintojensa seuraukset.

  Memorandum of understanding
  https://en.wikipedia.org/wiki/Memorandum_of_understanding

  Suomalaisilla on vähemmän valtaa EU-parlamentissa kuin saamelaisilla Suomen eduskunnassa mutta siitäkin huolimatta Unkarin maataloustukien väärinkäytösten esille nosto Unkarissa voisi mennä jopa keskustelua pidemmälle. Pohjamateriaalista ei tulisi olemaan pulaa koska syrjäytetyt unkarilaiset agribisneksissä hävinneet ovat koonneet massiivisen todistusaineiston. Odottaa vain poimijaansa!

  EUn maataloustukien ollessa kysymyksessä ei puhuta pikkurahoista koska `CAP:n vuosittainen budjetti on noin 50 miljardia euroa, mikä on lähes puolet Euroopan unionin budjetista`.
  Euroopan unionin yhteinen maatalouspolitiikka
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_unionin_yhteinen_maatalouspolitiikka

  Huomattava osa kokonaismaataloustuista kohdistuu hyvin pienelle osalle tuensaajista joista VO ja hänen lähipiirinsä hyötyvät tavattomasti johtuen Unkarin hallinnon korruptiosta ja Unkarin maareformin aiheuttamasta maa-alueiden haltuunotoista. Tässä asiassa maa-alueiden omistussuhteet ovat tärkeitä koska EU-maataloustukien myöntäminen on sidoksissa omistettuun maa-alaan.

  VO ja hänen lähipiirinsä huomasivat jo `alussa` kuinka suurin osa maa-alueista kuului kommunismin jälkeen Ukrainan valtiolle. VO tiesi miten toimia ennen kuin Unkarista tuli EUn jäsen (vasta 1.5.2004). Päästessään vaikuttamaan VO mahdollisti maatalouteen liittyvien yhtiöitten myymisen pilkkahintaan ja niiden uudet omistajat olivat nyt oikeutettuja EUn maataloustukiin.

  Maatalousreformissa maa-alueiden julkinen huutokauppa oli sen verran julkinen etteivät aikaisemmat `maanomistajat` tienneet huutokaupasta mitään ennen kuin havaitsivat menettäneensä sukunsa perinteiset maat ja mannut.

  Pullikointi ei auttanut koska silloin jyväjemmari hiljennettiin hallituksen käyttämillä tehokkailla painostuskeinoilla – ja niin hänestä tuli käytännöllisesti katsoen `omien maittensa` vuokraviljelijä.

  Maa-alojen uusjaossa toteutui Unkarin uusi maatalousreformi jolloin parhaat viljelykelpoiset maat siirtyivät VOn ja hänen sukulaistensa ja oligarggiystävien – aggrigangstereiden haltuun.

  Viktor Orban tietää että EU tukien avokätinen jakelu on nyt vaarassa. Hänen pitäisi tehdä omat johtopäätöksensä siitä että pian puututaan hänen ja hänen lähipiirinsä maataloustukien väärinkäytöksiin. Suomi NATO-ratifiointi optio ei tule toimimaan koska siitä tulisi Viktor Orbanin Unkarille huomattavasti enemmän haittaa kuin hyötyä.

  Näillä näkymin Euroopan Unionissa tulee olemaan kaksi valtiota (Unkari ja Turkki) joiden `oikeusvaltioperiaatteisiin` puututaan. Varsovan liitosta vapautunut Unkari liittyi Natoon vuonna 1999 ja on yksi niistä kymmenestä valtiosta, jotka liittyivät Euroopan unioniin 1.5. 2004. Oikeusvaltioperiaatteeseen vedotaan yleensä silloin kun jokin Unionin jäsenmaa ei noudata yhteisiä säännöksiä.

  Alku Unkarin maatalouden yksityisomistukselle oli jokseenkin samanlainen kuin Suomen metsä- ja pohjavesivarantojen yksityistämiskampanja tulee olemaan seurauksiltaan koska tämä mahdollistaa ulkolaisten oligarggien omistussuhteet Suomessa.

  Lyhyesti: Suomalaisten ja nimenomaan suomalaisten on tehtävä lopullinen isku – lyötävä kiila – jo valmiiksi tulehtuneisiin Suomen ja Viktor Orbanin ja hänen oligarggiensa EUn maataloustukien räikeän väärinkäytön takia jolloin nämä pidättäytyvät ratifioimasta Suomen NATO-jäsenyyttä.

  Vaikka suomalaisilla johtavilla poliitikoilla ja heitä tukevilla NGO-tutkijoilla (Non Govrenemental Organization) näyttäisi olevan ennakkotieto ettei NATO-jäsenyyttä koskaan tulekaan niin tilanne on silti vaarallinen koska MoU – puukko on yhä hullun kädessä eikä taitavan girurgin.

  `Pitäkää neuvoa: se raukeaa; sopikaa sopimus: ei se pysy` (Jes 8:10).

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 6. Ei ole uskottavaa, että olisi ollut väärän lipun operaatio. Ukraina ei omin päin tekisi tällaista ja toisaalta USA ei innostunut. Selvä joko harhalaukaus tai oli osunut johonkin ja siksi jäännökset iskivät muualle.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 7. Unkari

  Aluksi Viktor Orbanin Unkari oli aikeissa sitoa EU-tukien saamisen mm. Suomen Nato-ratifioinnin ehdoksi.

  EU käänsi neuvotteluaseman päälaelleen jolloin saalistajasta saalistettu.

  EU-komissio: Unkarilta jäädytettävä 7,5 miljardia euroa
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/eu-komissio-unkarilta-j%C3%A4%C3%A4dytett%C3%A4v%C3%A4-7-5-miljardia-euroa/ar-AA14JHn0?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c358019702a0454ebf99d6ba0322702c

  `Euroopan komission arvion mukaan Unkari ei ole edistynyt tarvittavalla tavalla oikeusvaltion tilan parantamisessa`. Tämä tarkoittaa sitä että Unkari ei ole noudattanut kehotuksista huolimatta tiettyjä EUn antamia ohjeita kuten mm. Suomen Nato-ratifiointia.

  Sitten EU alkoi neuvotella omalla tavallaan eli ehdollisti neuvottelun jolloin: `Unkari voi saada 5,8 miljardin euron edestä EU:n elvytysrahoja, jos se saavuttaa tietyt virstanpylväät`.

  `Jos se saavuttaa tietyt virstanpylväät` ovat reunaehtoja jonka tietävät vain neuvottelun osapuolet ja niihin sisältyy myös Suomen ratifiointi.

  Aika houkutteleva täky.

  Mutta tässä on menossa kaksi eri asiaa – maataloustukien pitkäaikainen väärinkäyttö ja Suomen Nato-ratifiointi. Niillä ei ole yhtymäkohtaa.

  Mikäli Unkarin ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden niin sen jälkeen kiristystä jatketaan oikein luvan kanssa. Viktor Orban ja hänen lähipiirinsä menettävät etunsa ja mahdollisesti myöhemmin toteutuu regiimin vaihto.

  Viktor Orbanin ainoa oikea ratkaisu on jättää Suomen Nato-jäsenyys ratifioimatta niin hän säilyttää neuvotteluaseman! Tässä ei ole enää kysymys Suomen Nato-jäsenyyden ratifioinnista – kysymys on Unkarin ja Viktor Orbanin edusta.

  Aika outoa että EU kehottaa häntä tekemään näin. Antoiko EU Orbanille valttikortin tietämättään.

  Viktor Orbanin pitäisi tietää että mikään muukaan sopimusehto eli ns. neuvotteluvoitto ei EUn kanssa tule pitämään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat