Oikeudenkäynnit rokotevalmistajia vastaan lähestyvät

Kansainvälistä tunnustusta saanut juristi Reiner Fuellmich ja hänen lakimiehistä kokoama työryhmänsä, ovat koonneet huomattavan määrän tietoa COVID-19 rokotteista ja niihin liittyvistä tavoitteista. Reiner Fuellmichin (RF) mukaan COVID-rokotuksissa on kysymyksessä harkittu massamurha. RF:n työryhmä onkin vakuuttunut siitä, että kussakin injektiopullossa on eri ainetta, mikä viestii rikollisesta puuhasta. 

Artikkelin kirjoittajan välikommentit ovat hakasuluissa []. 

Oikeudenkäynnit koronarokotteen valmistajia vastaan alkavat pian 

Pfizerin hengitystie- ja allergiatutkimusosaston entisen johtajan sekä Pfizerin entisen varatoimitusjohtajan, tohtori Michael Yeadonin mukaan koronainjektiopulloissa ei ole samaa ainetta. Kysymyksessä ei ole vain äärimmäisestä myrkyllisyydestä, vaan pullojen sisällön vaihtelevuudesta, toteaa Michael Yeadon. 

Tohtori Michael Yeadon.

Saksalainen kansainvälisen oikeudenkäynnin juristi Reider Fuellmich sanoo Michael Yeadonin todistusaineiston olevan täydennyksenä puuttuvaan todistusmateriaalin lenkkiin ja hän pitää todistusaineistoa pitävänä todisteena. 

Yllä mainittuun viitaten Reiner Fuellmich selostaa tässä TimTruth.com 11.1.2022 julkaisemassa haastattelussa siitä, miten heidän noin 50 lakimiehestään muodostuva kansainvälinen ryhmä on vakuuttunut siitä, että heidän keräämänsä todistusaineiston perusteella voidaan täysin yksimielisesti lausua, että tässä koronarokottamisessa on kyse harkitusta massamurhasta: 

“He eivät yritä tarkoitushakuisesti ainoastaan tappaa talousjärjestelmiämme, vaan he pyrkivät myös aivan tarkoituksellisesti tappamaan meidät. Mutta he pyrkivät löytämään sellaisen tavan, että se ei olisi liian ilmiselvää. He tahtovat, että ihmiset jatkavat matkaansa kohti “kaasukammiota”. Meillä on täysin kiistaton todistusaineisto.“ 

11. tammikuuta Reiner Fuellmich kertoi, että arviolta parin viikon päästä järjestetään kaikille avoin näytösoikeudenkäynti, jota on mahdollista seurata netin välityksellä. Tässä näytösluontoisessa kansainvälisessä oikeudenkäynnissä on tarkoitus esitellä kaikki todistusaineisto koko maailmalle, jotta ihmiset saisivat todellisen mahdollisuuden näiden oikeiden faktojen näkemiselle oikeussalin kaltaisessa ympäristössä. Tähän oikeudenkäyntiin varataan oikeat ja kunnolliset lakimiehet sekä tuomari. RF arvioi myös, että tämä kaikki hulluus  repeää hyvin pian liitoksistaan, sillä valtamedian valheellinen kerronta alkaa jo väkisinkin ratkeilla saumoistaan. Reiner arvioi, että nyt ei puhuta enää vuosista, vaan korkeintaan kuukausista. 

Oikeudenkäynti suunnitellaan kohdistuva ainakin jäljempänä mainittuja yhtiöitä ja henkilöitä vastaan: 
  

Koskeeko tämä kaikkia kolmea rokotevalmistajaa? 

Johnson & Johnson, Moderna ja BionTech Pfizer. Nämä kaikki kolme tekevät tätä tarkoitushakuisesti. He koittavat aivan tieten tahtoen löytää sopivan annoskoon ihmisten tappamiselle, sanoo Reiner Fuellmich. 

-Ja tämä on 100% suunnitelmallista? 

-Kyllä. Tämän suhteen ei ole minkäänlaista epäilystä. Mike Yeadon tulee olemaan asiantuntijatodistaja tähtenämme tulevassa rikosoikeudenkäynnissä näitä neljää paskiaista vastaan: virologi Christian Drosten, NIH:n Anthony Fauci, WHO:n Tedros Adhanom Ghebreyesus ja Bill Gates. Uskon, että hän tulee antamaan erittäin vakuuttavan todistuksen, toteaa Reiner Fuellmich. 

Haastattelija kysyy vielä Reineriltä, että

-Olet käynyt keskusteluja useiden poliitikkojen kanssa Ruotsissa. Olet myös saanut vahvistuksen sille, että nämä eri alueilla työskentelevät ihmiset saavat rahaa itselleen sekä omalle alueelleen, kun siellä saadaan tietty määrä väestöstä piikitettyä. Kysyn sinulta nyt Reiner: nämä ihmiset, jotka saavat ylennyksiä ja lisätuloja sen mukaan, miten he onnistuvat saamaan ihmisiä ottamaan piikkejä, niin onko tästä seuraamassa vielä heillekin oikeuden eteen joutuminen? 

-Kyllä. He kaikki ovat mukana tässä ihmisryhmässä, joka tullaan saattamaan vastuuseen teoistaan sekä rikos- että myös siviilioikeudellisessa mielessä. 

Mitä aineita injektiopullot sisältävät? 

BlokkiMedian esittämän Reiner Fuellmichin haastatteluun viitaten julkaisemme jäljempänä olevaa:   

Euroopan lääkeviraston ehdottamana hallitukset ovat hyväksyneet COVID-19 –rokotukset. Mitä kaikkea tämän johdosta tulevaisuus tuokaan tullessaan? Kuka tarkastaa sen, mitä nämä rokotepullot sisältävät? Ei kukaan, vaan he (poliittinen johto ja terveysviranomaiset) luottavat täydellisesti rokotevalmistajiin. RF:n mukaan tässä siis luotetaan tappajiin, sillä juuri siitä tässä on nyt kysymys.  

[Euroopan unioni ei ole tutkinut, eikä myös Suomen THL ole tutkinut ollenkaan korona injektioita, vaan he ovat ostaneet ne täysin silmät ummessa rokotevalmistajilta.] 

RF:n mukaan ei ole tiedossa sitä, mitä injektiopulloissa on? He saattavat testata mitä tahansa myrkyllisiä aineita. Täytyy muistaa, että kaikki rokotteet sisältävät myrkyllisiä aineita. Vain annoskoon määrä erottaa lopulta rokotteen ja myrkyn toisistaan. 

Injektiopullojen annostelut ovat tappavia! 

Turmeltuneet ja rikolliset lääkefirmat kuten Johnson & Johnson, Moderna ja ennen muuta BionTech Pfizer tekevät nyt lääketieteellistä koetta käyttämällä kuolettavaa annostelua injektioissa.   

Tohtori Mike Yeadon selvityksen mukaan rokotteita ei tarvitse ottaa aina  uudelleen ja uudelleen. Joko ne toimivat tai sitten ne eivät toimi. Yhden injektion pitäisi riittää. Mutta he yrittävät saada nyt uuden injektion ihmisille aina 6 kuukauden välein. Jotkut järjettömät ovat puhuneet Saksassa, että jopa 3 kuukauden välein pitäisi aina ottaa uusi koronarokote. Tässä ei ole mitään järkeä. He tekevät lääketieteellisiä kokeita ja yrittävät tappaa meidät.  

[Koska rokotteet eivät toimi ja yksi injektio ei riitä, niin eivät  injektiopullot kestä puolueetonta tutkimista.] 

Olemme myös tarkastaneet hiljattain rokote-eriä tietyn sovelluksen kautta. Eräs alue Ruotsin pohjoisosassa oli julkaissut näiden piikkierien numerokoodit, joten pystyimme seuraamaan näitä eriä. Ja eräs ryhmämme jäsen tarkisti nämä koodit tällä sovelluksella ja selvisi, että kyseinen erä oli tappava. 

Tämä on erittäin fiksua toimintaa. Teemme myös yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, jotka työskentelevät Saksan tiedustelupalvelussa. Olemme tarkistaneet heidän taustansa ja he ovat luotettavia. He pyysivät meiltä rokote-erien numeroita Mike Yeadonin esityksen pohjalta, jossa nämä numerosarjat näkyivät. Jos he käyttävät näitä tiettyjä vaarallisempia injektioeriä myös Euroopassa, silloin vastaavanlainen veren ja kuolemien jälki on myös löydettävissä Euroopasta, aivan kuten Yhdysvalloista on jo paljastunut. 

Verenhyytymät koronarokotteesta  

[Tohtori Charles Hoffen mukaan voisi olla mahdollista, että useimmat rokotetut ihmiset kuolevat kolmen vuoden kuluessa. Tämä on kyllä rohkea väite. Väitettään hän perustelee havaittuihin mikroskooppisiin verihyytymiin suurimmalla osalla rokotetuista potilaista. Nämä hyytymät Hoffen mukaan aiheutuvat mRNA-rokotusten piikkiproteiineista.   

Hoffe selittää yllä mainittua seuraavasti:   

Esimerkiksi, kun Covid-rokotteen (k-rokote) Modernan mRNA molekyyliä injektoidaan käsivarteen, jää tätä ainetta sinne vain 25 prosenttia ja immuunijärjestelmä kerää loput 75 prosenttia syöttäen olemattoman pienet lähetti-RNA -paketit verenkiertoon, vaikka niiden pitäisi imeytyä soluihin.   

Verenkierrosta lähetti-RNA voi ainoastaan imeytyä verisuonten seinämien soluihin. Imeytyminen tapahtuu hiussuonissa, joiden verenkierto on hidasta, siis hitaampaa kuin laajemmissa verisuonissa. Lähetti-RNA:n imeytyessä verisuonten seinämissä sijaitseviin soluihin, lähetti paketit aukenevat ja niiden sisältö vapautuu ja samalla kehomme valmistautuu lukemaan näitä lähetti-RNA –”paketteja”. Elimistömme aloittaa tässä tilanteessa triljoonien k-rokotteen piikkiproteiinien tuotannon. Vaikka olisimme saaneet 40 triljoonaa geeniä, pystyy Hoffen mukaan kukin geeni tuottamaan monenlaisia Covid-piikkiproteiineja.    

Piikkiproteiinien tarkoituksena on aktivoida kehomme tunnistamaan tämän vieraan proteiinin ja käynnistää vasta-aineiden tuottamisen koronatartuntoja vastaan.   

Hoffe esittääkin, että syntyy ongelma koronaviruksien piikkiproteiinien yhdistyessä osaksi viruskapselia eli siitä muodostuu osa viruksen ympärillä olevaa soluseinämää. Merkille pantavaa on se, että viruskapseli ei ole viruksessa, vaan k-rokotetun soluissa ja siitä on tässä tapauksessa muodostunut osa verisuonten soluseinämän sisäpintaa.   

Verisuonia reunustavat solut ovat sileitä, kuten niiden pitääkin olla, jotta veri pystyy virtaamaan tasaisesti ja esteettömästi. Mutta k-rokotuksen vaikutuksesta ovat siellä nyt nämä piikkipalat, jotka Hoffen mukaan ovat syynä verihyytymien muodostumiselle.] 

Terveystotalitarismin valheet 

[Terveystotalitarismin ja samalla -terrorismin taustalla ovat keskeisinä tekijöinä lääkefirmat (rokotevalmistajat), WHO ja THL. Tähän ovat liittyneet myös valtioneuvosto ja muut merkittävät poliittiset päättäjät sekä tietysti valtamedia.] 

Reiner Fuellmichin mukaan terveystotalitarismin edustajat ovat valehdelleet kansalle. He ovat valehdelleet ihmisille aivan kaikesta. Tästä on hyvänä esimerkkinä oireettomat tautitapaukset. Nimittäin oireettomia tautitapauksia ei ole olemassa. Ja vaikka olisikin, kuten Mike Yeadon sanoi taannoin, niillä ei olisi tässä merkittävää roolia. Oireettomat tautitapaukset ovat ensiluokkainen valhe, joka tarvittiin siihen, että kaikki saataisiin pelkäämään toisiaan kaikkialla ympäri maailmaa.  

Ja toinen päävalhe on tämä PCR-testi, jonka toimimattomuuden on jopa Faucin myöntämässä, nimittäin sen, että sillä ei pystytä todentamaan mitään tartuntoihin liittyvää. Ja Drosten käytti tätä heti ensi alkuun, kun hän suositteli sitä koko maailmalle WHO:n kautta, joka taas on käytännössä samaa porukkaa tämän Maailman talousfoorumi (WEF) kanssa.   

Fuellmichin mukaan Drostenin testi oli säädettynä tuottamaan kiistattomasti vääriä positiivisia tartuntatapauksia. Miksi? Koska he tarvitsivat sen siihen, että he pystyivät julistamaan kansainvälisen kansanterveysuhan. Ja mihin he tarvitsivat sitten sen? Ei niinkään siihen, että olisivat saaneet meidät käyttämään maskeja tai noudattamaan turvavälejä tai että olisivat saaneet yhteiskunnat suljettua sulkutiloilla, vaan he tarvitsivat sen siihen, että he pääsivät käyttämään näitä uusia testaamattomia lääkeaineita meihin. Ja tätä varten he tarvitsivat tämän hätätilan julistuksen. 

[Mitä tarkoitusta varten sitten tarvittiin uusia testaamattomia lääkeaineita ihmisiin? Niitä tarvittiin yhtenäisen globaalin koronapassijärjestelmän aikaan saamiseksi. Tällöin kaikki maailman kansat saatiin yhteisen valvontajärjestelmän alaisuuteen.  Näin luotiin kansainvälinen järjestelmä, jonka avulla pyritään alistamaan kaikkien valtioiden kansalaiset hyvesignaalia osoittaen kävelemään vapaaehtoisesti giljotiinin terän alle eli k-rokotettavaksi, ja vielä toistuvasti. Tällä järjestelmällä pyritään saamaan aikaan ”valaistunut” totalitarismi, joka syrjäyttää kansallisvaltiot ja riistää kansalaisilta oikeuden yksityisyyteen, itsenäisyyteen sekä elinkeinonvapauteen. Tässä Klaus Schwabin ihannemaailmassa (dystopia) kansalaisiin suuntautuva sähköinen valvonta, yritysten ja kuluttajien rahaliikenne, poliittinen päätöksenteko ja terveyteen sekä lääkitykseen liittyvät päätökset ovat kaikki kytkettyinä ylikansallisen harvainvallan ohjaukseen. Tälle modernille Neuvostoliiton syntyprosessille toimii tienraivaajana paljon kutsuttu ”suuri uudelleenkäynnistys”, joka on englannistettuna The Great Reset.

Vielä valheisiin liittyen, todettakoon, että niitä on lukematon määrä. Rokotteet eivät ole tehokkaita eivätkä ne anna meille immuniteettia tautia vastaan.   

Jäljempänä vielä esitämme Magneettimedian päätoimittajan päätelmiä. 

Juutalaisverkosto on koronatotalitarismin primus motor ja sen ylläpitävänä ytimenä 

Reiner Fuellmichin selostuksen mukaan rokotuskampanjassa on kysymyksessä suunniteltu väestön vähentäminen. Lisäksi kansalaisten valvonta tehostuu valtavin harppauksin. Kuten jo yllä sanottiin, koronatotalitarismilla eli terveysterrorilla, saada aikaan miljardööriveljeskunnan ehdoton maailmanlaajuinen yksinvaltius, joka syrjäyttää kansallisvaltiot ja riistää kansalaisilta oikeuden yksityisyyteen, itsenäisyyteen sekä elinkeinonvapauteen. Tämä siis tarkoittaa Uutta Maailmanjärjestystä eli yhtä Maailmanhallitusta. (Tosin Itä-Aasian valtiot säilyttäisivät pitemmälle vapautensa kuin muu maailma.) 

Muistamisen arvoista on, että WHO, kansainväliset lääkefirmat ja länsivaltioiden terveysjärjestöt, kuten Suomessa THL, ovat liittyneet yhteen Maailman talousfoorumin (WEF) kanssa ja WEF on instrumenttina Maailmanhallituksen edistämiseksi. 

Erikoisen tärkeää on huomata, että korona-manipulaatioon syyllisiä ovat juutalaistoimijat eli juutalaismafia. Ensinnäkin länsimainen joukkotiedonvälitys ja viihdemaailma ovat tiukasti juutalaismafian kontrollissa ja –mafian osittaisessa omistuksessa. Valtamediahan on jo kahden vuoden aikana miltei taukoamatta rummuttanut yliampuen koronauutisointeja, joiden avulla ihmiset on saatu hysteeriseksi sekä pelkäämään toisiaan ja ottamaan k-rokotuksia. 

Niin ikää on tarpeellista huomioida, että terveysterrorismin kanssa samassa veneessä olevan WEF:n sekä Young Global Leaders (YGL) -järjestön perustajana on maailmanlaajuiseen finanssieliittiin kuuluva juutalainen Klaus Schwab

Lisäksi BlackRock omistaa suurimman tai suurimpia osuuksia useista lääkefirmoista. Näitä lääkefirmoja esimerkiksi ovat: Moderna, Johnson & Johnson ja Pfizer. 

Kansainväliset lääkefirmat siten ovatkin voimakkaasti juutalaismafian otteissa, sillä muiden muassa BlackRock  on juutalaistoimijoiden luomus ja BR on myös voimakkaasti sekä juutalaisomisteinen että -vaikutteinen globaalitaloushirviö. 

Tosiasia on, että BlackRock ja myös Vanguard, ovat juutalaismafian hallinnassa ja sen osittaisessa omistuksessa. Nämä sijoitushirviöt omistavat siis suurelta osin ylikansallisen lääketeollisuuden jätin Big Pharman ja länsimaisen valtamedian, suuryrityksiä ja tietysti myös kontrolloivat globaalia pankkitoimintaa. Sanotaan, että BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa lähes kaiken maailmassa.   

Täten koronapelkopandemia ja vaikuttavimmat kansainväliset lääkefirmat ovat juutalaismafian hallinnassa. Tämän mafian tavoitteena on myös Uusi Maailmanjärjestys, joka olisi terveille moraalisäännöille, oikeusvaltioon, vapauteen sekä humanitäärisyyteen perustuvien valtioiden tuho. 

Lisäksi vielä mainittakoon, että esim. Pfizerin toimitusjohtajana on juutalainen Albert Bourla, Johnson & Johnsonin toimitusjohtaja Alex Gorsky on myös juutalainen. Mutta Bill Gates on täysin sionisti, ja hän rahoittaa Modernaa sekä Maailman terveysjärjestöä (WHO). 

Lopuksi kannustamme, että oikeudenkäynnit rokotevalmistajia vastaan ovat voittoisia, ja jopa niin murskaavia, että juutalaismafian johtaman miljardöörikerholaisten globaalin hegemonian tavoitteet kokevat lopullisen tuhonsa. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

BlokkiMedia – BlokkiMedia 

Corona Investigative Committee (corona-ausschuss.de) 

TimTruth.com 

Suurin osa rokotetuista kuolee 3 vuodessa – Rapsodia 

Moderna, Inc. (MRNA) Stock Major Holders – Yahoo Finance 

Johnson & Johnson (JNJ.DE) Stock Major Holders – Yahoo Finance 

Pfizer Inc. (PFE.ST) Stock Major Holders – Yahoo Finance 

”The Great Reset” Is Here: Follow the Money. ”Insane Lockdown” of the Global Economy, ”The Green Agenda” – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

Laurence Douglas Fink – Genealogy (geni.com) 

The Same Shady People Own Big Pharma and the Media – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

Watch – Legacies: Pfizer CEO Albert Bourla : Museum of Jewish Heritage — A Living Memorial to the Holocaust (mjhnyc.org) 

Bill Gates to Bennett: Israeli innovation can help tackle climate change | The Times of Israel 

21 kommenttia

 1. Maailmalta kuuluu kummia, vaikka Suomessa on vajottu syvälle kielteiseen korona-narratiiviin. Monet maat ovat jo luopumassa koronarajoituksista ja -narratiivista ja aikovat hoitaa koronaa kuten mitä hyvänsä flunssaa tai influenssaa eli puhtaasti yksilötason terveydenhoitokysymyksenä turmelematta koko yhteiskunnan, talouden tai kulttuuri- ja urheiluelämän edellytyksiä. Englanti, Irlanti ja Skotlanti ovat jo luopuneet koronatoimenpiteistä tai niiden pakottamisesta. Rokotuskampajaakin ajetaan jo alaspäin. Rajoituksista ovat luopuneet muutkin yksittäiset Euroopan maat kuten Tsekki ja Bulgaria. Yhdysvaltain rebuplikaanienemmistöisissä osavaltioissa ei ole ollut maski- tai rokotepakkoja tai sulkuja pitkään aikaan. Yhdysvaltain korkein oikeus on todennut työpaikoille ajettavat rokotepakottamiset esim. työsuojelumääräyksenä laittomiksi. Viranomainen ei voi määrätä lakeja. Suomessa tilanne on ikävämpi, koska täällä myös lainsäätäjä on korruptoitunut ja säätää kansalaisia rajusti eriarvoistavia ja perustuslain vastaisia lakeja ja toimii näin ollen rikollisesti ja valtiopetollisesti.

  Mutta asiaan littyy laajempi ihmiskunnan henkiseen kehitykseen liittyvä aspekti. Koronan ja muiden negatiivisten kulttien kuten ilmastouskonnon myötä on voitu todeta, että iso osa maapallon kansalaisista on elinkelvottomia, koska heidät voidaan helposti lumota toimettomuuteen ja toivottomuuteen pelottelun ja kuolemankulttien järjenvastaisia ajatuksia viljellen. Jokainen viralliseen koronanarratiivin uskova on pohjimmiltaan syvästi negatiivinen ja siten myös elin- ja kehityskelvoton yksilö. Kyse on toki sairaudesta, joka on parannettavissa, mutta hyvin moni koronauskovainen on ilmeisen peruuttamattomasti sekä henkisesti että fyysisesti ikään kuin kuolemansairas ja toimii kuolevan ja tuhoon tuomittavan kulttuurin edustajana ja edistäjänä. Tästä äärinegatiivisesta toiminnasta on oltava jopa rikosvastuulliset seuraukset. Näillä yksilöillä ei ole asiaa uuteen maailmaan, jossa uskotaan valoon, positiivisuuteen ja hengen elävöittävään elinvoimaan. Korona on ollut tässä suhteessa suuri erottelija. Toivottavasti moni kuitenkin löytää tien ulos kuolemankultin otteesta ja löytää elämän ja valon itsessään tai pelastavan Herran Jeesuksen Kristuksen sovitustyön kautta. Jumala tarjoaa apua elleivät omat voimat riitä.

  Tie ulos koko yhteiskuntaa otteessaan pitävästä kultista on kuitenkin pitkä ja raskas ja Suomessa tunnelin päässä ei vielä näy valoa. Vasta kauempana tulevaisuudessa tapahtuu maallisen oikeuslaitoksen uudelleen elvytys tulevia koronaoikeudenkäyntejä varten. Hyvin moni nykyisin vaikutusvaltainen yksilö tulee viettämään loppuikänsa eristysvankeudessa. Hehän niin rakastavat ihmisten eristämistä, psykologista kiduttamista tai jopa murhaamista. Suomi on puhdistettava koronanegatiivisuudesta ja muustakin elämänvastaisesta kielteisyydestä juuriaan myöten. Melankolinen ja synkkäkin saa tietenkin olla perinteiseen suomalaiseen tapaan, se on osa suomalaista kulttuuria. Mutta koronaroska ei kuulu tänne eikä minnekään.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 2. Noinhan se menee: Teesi – Antiteesi – Synteesi! (Problem – Reaction – Solution)! Oikeudenkäynnit rokotevalmistajia vastaan kyllä tulevat, mutta jääkö jotakin huomaamatta?

  Olemme lukeneet historiaa Neuvostoliiton aikaisesta keskitysleiriverkostosta, arcipelago gulakista. Kauhistuimme ja olemme varmoja ettei tässä `sivistyneessä maailmassa` koskaan sama toistuisi. Ajattelemme, että tuo ajanjakso oli vain painajaismainen vaihe ihmiskunnan historiassa ja jäisi kauas taakse!
  What do Russians think about The Gulag Archipelago by Aleksandr Solzhenitsyn?
  https://i.pinimg.com/originals/2a/f8/19/2af8193883ed49a55ae6ebf602be6b12.png

  Tunnemme myös historian Kolmannen Valtakunnan keskitysleiriverkostosta. On endotettu, että WWIIn aikaiset, nyt museokäytössä toimivat leirit, restauroitaisiin ja niistä tehtäisiin pakolaisten vastaanottokeskuksia.
  Main Nazi Camps
  https://www.facinghistory.org/sites/default/files/61_Main_Nazi%20_Camps_Killing_Sites_Spanish.jpg

  Mutta tunnemmeko historiaa globaalista leiriverkostosta, jota rakennetaan parhaillaan ja aivan avoimesti, silmiemme edessä. Emme tunne, koska tässä vaiheessa se on vielä ns. `tulevaisuuden historiakirjoitusta`. Voisiko olla mahdollista, että joku yhäkin ajattelisi niin primitiivisesti, että hallitukset vain suojaisivat kansalaisiaan esimerkiksi koronatartunnoilta?

  Päällisin puolin kaikki näyttää hyvältä ja kuulostaa hyvältä jopa hyväksyttävältä. Olokin tulee turvalliseksi, jopa mukavaksi. Hallitusten sedät ja tädithän ne siellä vain pitävät meistä noin hyvää huolta niin kuin paimen, joka kaitsee lampaitaan.
  https://res.cloudinary.com/bibilium/images/w_1170,h_400/f_auto,q_auto/v1611559585/wolf-in-sheep-clothing-1_113560efed/wolf-in-sheep-clothing-1_113560efed-jpg?_i=AA

  Eikö yhtään herätä kuinka tämä `arcipelago corona`-leirikehitys toteutuu yhtä aikaa kaikkialla maailmassa – globaalilla tasolla. Mutta pohjimmiltaan leiriverkostossa ei kysymys ole lääketieteellisestä projektista vaan poliittisesta.

  Avatkoon itse Herra lukijan spirituaaliset silmät ja spirituaaliset korvat näkemään ja käsittämään mitä par`aikaa tapahtuu. Vai pitäisikö sanoa sulkekoon itse Herra lukijan spirituaaliset silmät ja spirituaaliset korvat olemaan näkemättä ja käsittämättä sitä mitä par`aikaa tapahtuu. Niin kauheata katseltavaa se on!

  Alemman tason hallitusmiehet ja -naiset eivät ole tietoisia Illuminaatin suunnitelmista mitä globaalin leiriverkoston lopulliseen päämäärään tulee! Heidät kyllä palkitaan hyvin saatettaessa `aikakausien agenda` päätökseen, jolloin heidän silmänsä ummistetaan.

  Illuminaati pitää heitä kuitenkin `hyödyllisinä idiootteina` mitä he ovatkin! Myöhemmin useimmat heistä tulevat huomaamaan tämän teatterin läpi, mutta silloin kaikki on jo liian myöhäistä. Yhtenä kauniina päivänä monet heistä huomaavat olevansa kehittelemiensä leirien sisäpuolella.

  `Britannian armeijalle on annettu tehtäväksi rakentaa leirejä joihin mahtuu jopa 30 000 siirtolaista. Työstä vastaa puolustusministeriö ja useita siirtolaisleirejä on suunnitteilla eri puolille maata. Sisäministerin mukaan työt voivat alkaa parin viikon sisällä`:
  https://mvlehti.net/2022/01/24/britannia-siirtaa-laittomat-siirtolaiset-luksushotelleista-kasarmeihin/

  Esimerkiksi Kiinan karanteenitarkoitukseen rakennetusta leiriverkostosta olisi haastavaa tehdä kattava esitys. Leirejä nousee tiuhaan kaikkialle maailmassa ja useat niistä ovat mittasuhteiltaan valtavia. Leiriverkosto on blobaali ilmiö, joten poimin tähän vain joitakin valikoituja yksittäistapauksia.
  Kiina
  https://www.bmj.com/content/bmj/372/bmj.n307/F1.large.jpg?width=800&height=600
  Kiina
  https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/01/china-eerie-quarantine-camps-13.jpg?quality=90&strip=all&w=752
  Hong Kong
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRldsj-R349wZz3TgelQQXHG08gjkz-WzmYiljuEy7HircPjwqBfz_x0EjJdxxSl3LpNWM&usqp=CAU
  Australia
  https://pbs.twimg.com/media/FFVIg1rXMAQp11q?format=jpg&name=medium
  Kreikka
  https://www.euractiv.com/wp-content/uploads/sites/2/2020/04/Ritsona-camp-Greece.jpg
  Uzbekistan
  https://en.fergana.agency/siteapi/media/images/79a4edb0-f4aa-4761-ac90-457587386a00.png
  Saksa
  https://img.msf.org/AssetLink/281g44aw3d12561x8t58ndx22nq1tqv0.jpg
  Johtava ja samalla esimerkkimaa leirikehityksessä on Yhdysvallat. Ei ainoastaan leiriverkosto vaan myöskin lainsäädäntö on jo käyttöönottoa vaille valmis. Leirit ovat vielä toistaiseksi tyhjillään.
  FEMA Camps Horrifying Reality Suicide Confession
  https://thinkaboutit.news/fema-camps-horrifying-reality-suicide-confession/
  1000 FEMA-keskitysleiriä Yhdysvalloissa
  https://amg-news.com/archives/1988
  Esimerkki yhdestä: USA, New Orleans; FEMA leirit
  https://media.wired.com/photos/59a9fd7e14e3206c75dc8fd1/16:9/w_2400,h_1350,c_limit/FEMA-MainArt-71715457.jpg
  `CDC:llä on laillinen toimivalta pidättää kaikki henkilöt, joilla voi olla täytäntöönpano
  määräyksessä määritelty tartuntatauti`
  Yhdysvaltain karanteeniasemien verkosto
  https://www.cdc.gov/quarantine/images/map-quarantine-stations-2020.png
  Yhdysvalloissa jokainen survalisti (prepperi) on kirjattu. Heidät on helppo löytää ja tarvittaessa kuljettaa leireille.

  En jatka pitempään leirien kuvahakuja, koska lukija on jo päässyt käsitykseen siitä, että jotakin muuta tulee jatkossa tapahtumaan kuin virallinen narratiivi antaa ymmärtää. Lähitulevaisuudessa Media tulee kertomaan avoimesti uusista ja uusista parakkikylistä ja leireistä, joita pystytetään sinne ja tänne, eri puolille maailmaa. Pohjavire leirien käyttötarkoituksista on aina hyvältä ja oikealta kuulostava, joskin käyttötarkoitukseltaan vaihteleva.

  Eri maiden hallitukset alkavat nyt ja jatkossa esitellä suunnitelmiaan kuinka esimerkiksi maahanmuuttavat pakolaiset sijoitetaan kalliista kolmen ja neljän tähden hotelleista halvempiin ja keskitetyimpiin asumisyksiköihin, uusiin rakennettuihin parakkikyliin tai saarille rakennettaviin/rakennettuihin sijoitusyksiköihin.

  Lyömpä karvahattuni vetoa, että moni taputtaa käsiään tässä vaiheessa Illuminaatin suunnitelmille, mutta ei ymmärrä miten vakavasta asiasta loppupelissä on kysymys.

  Entäpä jos sattuisi tulemaan niin raju pandemia, ettei kuolleita ehdittäisi haudata. Olisiko ratkaisu siinä, että `hullun lehmän`-taudin aikaiset masuunit otettaisiin hyötykäyttöön. Johtaahan sinne valmiit rautatietkin. Vainaathan pitäisi polttaa mitä pikimmin ettei tauti pääse leviämään arvattavasti `ìlman välityksellä`.

  Ketkä sitten ovat edellämainitun globaalin leiriverkoston lopulliset asukkaat? Itseoikeutetusti he ovat `terroristeja` ja kristittyjä. Seuratkaahan kun eri maiden hallitukset alkavat suunnitella uusia terroristilakejaan tai muuttamaan entisten sanamuotoa sopiviksi agendalleen elleivät lait jo ole soveltuvia tulevaisuutta silmällä pitäen.

  Mutta jo nyt media nostattaa vaikka minkä näkököistä haistapaska-akkaa (asiantuntijalumppua) pitämään luentojaan `terrorismista`. Patriootit, isänmaalliset ja kansallismieliset tulevat olemaan ensimmäisiä joihin syyttävä sormi osoitetaan.

  Tulettepa huomaamaan kuinka terroristilain määritelmä `terroristista` tulee olemaan sangen tulkinnanvarainen. Lopulta huomataan kuinka hallitukset pitävät itsellään oikeuden määritellä käsitteen `terroristi` sisältö.

  Ensinnäkin `terroristi` ei ole se joka heittää pommin. `Terroristi` on se, joka ajattelee kuin `terroristi`. Yhtä aikaa terroristilainsäädännön sorvaamisen kanssa kehitetään aukotonta valvontajärjestelmää jonka edelläkävijämaa on tällä hetkellä Kiina.

  Kun lukija katselee edellisiä kuvia leiriverkostosta, hän oivaltaa, kuinka helposti hallitukset olisivat voineet ratkaista esimerkiksi kodittomien ja/tai slummeissa asuvien asunto-ongelmat. Sitähän ei suinkaan suoda, koska silloin se olisi sekoittanut tuottoisat ja säännellyt asuntomarkkinat.

  Loppuvaiheessa leiriverkoston käyttöönoton nopeus saattaa yllättää monet. Vielä kun kansalaiset krapulahuuruissaan iskevät venttiä pöytään keittiössään seurueensa kanssa ja sattuvat kurkistamaan ikkunaverhon takaa ulos niin: Ei jumalauta, siellähän seisoo aseistautunut `kasakka` ikkunan alla!

  Näyttäkäähän rokotepassinne – kiitos!

  Ajattelehan ite!

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
  1. ”Noinhan se menee: Teesi – Antiteesi – Synteesi! (Problem – Reaction – Solution)! ”

   Nyt jo mananmajoille mennyt professori Antony Sutton osoitti tiukasti dokumentteihin perustuvissa kirjoissaan, kuinka Wall Street tuki rahallisesti Venäjän bolsevikkivallankumousta, toimitti savijaloilla seisoneelle kommunismin jättiläiselle Neuvostoliitolle massiivisen määrän läntistä teknologiaa ennen 2.maailmansotaa, sen aikana ja vielä ns. kylmänsodan aikanakin. Suttonin mukaan nuo [illuminati-rikolliset] banksterit rahoittivat myös Hitlerin valtaannousua samanaikaisesti kun tukivat Neuvostoliittoa.

   Prof. Suttonin kirjoja, joista useimmat ovat internetissä vapaasti downloadattavissa pdf-muodossa:

   Western Technology and Soviet Economic Development, 1917-1930.
   Western Technology and Soviet Economic Development, 1930-1945
   Western Technology and Soviet Economic Development, 1945-1965.
   National Suicide: Military Aid to the Soviet Union.
   Wall Street and the Bolshevik Revolution
   Wall Street and the Rise of Hitler
   Wall Street and FDR.
   The War on Gold
   How the Order Controls Education. (Yale University’s Skull and Bones unmasked). Yale is the evil twin versus Harvard which is the good university.

   Illuminati-banksterien käsikassarana toiminut (ja edelleen toimiva) Yhdysvaltain poliittinen johto auttoi myös Kiinan kommunistit valtaan marras-joulukuussa 1949 estämällä nationalistijohtaja Chiang Kai-chekin joukoilta polttoaineen saannin panssarivaunuilleen ja lentokoneilleen taistelussa Kiinan silloista, ilmeisesti aika mitätöntä kommunistiarmeijaa vastaan, jonka seurauksena Chiang Kai-chek joukkoineen joutui vetäytymään Formosalle eli nykyiselle Taiwanille (ks. Desmond Griffinin kirja Fourth Reich of the Rich, s. 102).

   Rotschildien ohella toisen, ihmiskunnan johtaviin illuminati-arkkivihollisiin kuuluvan Rockefellerin perustaman Trilateraalisen komission tuella kommunistityrannien ikeensä alla pitämästä Kiinasta on tullut korkean teknologian ja talouden kärkimaa ja yksi suurimmista uhista koko planeetallemme. Tätä uhkaa on monissa artikkeleissaan paljastanut Patrick Wood sivustollaan https://www.technocracy.news (Laita sivuston hakuikkunaan hakusanaksi chin).
   (Magneettimediankin kommentoijana huseeraava eräs Kiinan kommunistipuolueen suomlainen politrukki saa nyt varmaan herneen nenäänsä!)

   Patrick Wood oli myös Professori Suttonin kanssa toisena tekijänä kirjassa Trilaterals Over Washington Volumes I & II.

   Korona-myrkkypiikki-kansanmurhankin takana perimmältään ovat ilmeisesti illuminati-banksterit, koska maapallon radikaali depopulaatio on yksi heidän NWO-agendansa pääkohdista ja heillä on käytännössä rajattomasti rahaa käytettävissään avainasemissa olevien tahojen korruptoimiseen. Pää-kanssarikollisena on myös maailmanlaajuisesti levittäytynyt ja sisilaisen mafian mallin mukaisesti organisoitunut Medical Mafia, jolla samoin on käytettävissään mm. eri valtioiden terveysviranomaisten ja poliitikkojen korruptoimiseen hyvin suuret rahavarat.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
   1. Ketut kanatarhan vartijoina – Bill Gates ja Rotschildin ohella toinen planeettamme johtavista illuminati-rikollisista, ROCKEFELLER:

    ”Gates ja ROCKEFELLER varoittavat maailman johtajia pandemian vaikutuksista.
    Alex Daniels, The Chronicle of Philanthropy Syyskuu 14, 2021

    Juuri ennen tiistaina alkavaa YK:n yleiskokouksen vuosikokousta Gates- ja Rockefeller-säätiöiden johtajat – jotka ovat myöntäneet miljardeja dollareita koronaviruksen torjuntaan – varoittavat, että ilman suurempia hallitusten ja hyväntekeväisyysjärjestöjen investointeja ROKOTTEIDEN [lue: kansanmurha-myrkkypiikkien] valmistukseen ja toimittamiseen köyhien maiden asukkaille pandemia voi hidastaa maailmanlaajuista edistystä koulutuksen, kansanterveyden ja sukupuolten välisen tasa-arvon vuosilla…”
    https://apnews.com/article/business-health-pandemics-public-health-coronavirus-pandemic-6ae9fa395b3e33ca7c82f4fd84b8c313

    Plusääni(0)Miinusääni(4)
   2. Anthony Suttonin N-liittoa koskevat kirjat ovat kyllä hyviä, mutta varsin varovaisia. Juutalaisia ei saa mainita, pikemminkin valheellisesti on kiistettävä juutalaisvaikutus.

    Paha kyllä Suttonin Hitler-kirjat ovat pelkkää valheellista roskaa. Todella ikävää harhautusta.

    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/wall-street-ja-saksan-teollisuus-eivat-tukeneet-hitlerin-valtaannousua-antohy-sutton/

    Tuolla on debunkattu mokomat valheopukset täydellisesti.

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
   3. Kiinan vajoaminen kommunistien käsiin on ollut koko ihmiskuntaa piinaava onnettomuus. Kiinalaiset olivat jo kohtuuttomasti kärsineet Japanin verisen miehitysvallan aikana 1937-45 (tosin tässäkin voi olla mukana voittajien eli kommunistien levittämää propagandaa, jossa mustamaalataan Japania). Euroopassa länsivallat eivät sentään kehdanneet jättää Saksaa ja Länsi-Eurooppaa pelkästään kommunistien käsiin. Jopa Suomi säästyi miehitykseltä kuin ihmeen kautta. Sosialistinen aivopesu on kuitenkin jatkunut myös Länsi-Euroopassa vahvana. Tasapainottelu oikeiston ja vasemmiston välillä on ollut Euroopassa täpärää ja viime aikoina useimmat Euroopan maat ovat vajonneet koronakommunistien mielivallan alaisuuteen. Vapausaate tai myönteinen nationalismi elää Euroopassa vain kituen. Suomessakin on selkeä vahvaa marxistivaltiota palvovien hegemonia, jonka mukaan etnisyyksiä sulauttava supervaltio, kuten EU voi päättää kaikesta kansalaisten elämässä. Korona on ollut sinänsä mainiota aikaa tutkistella oman tuttavapiirinsä asenteita. Hyvin monikin ”vastarintamiehenä” tai -naisena esiintyvä marssii nykyisin tiukasti supervaltiota palvovien kommunistien rivistössä julistaen koronataudin kauheutta ja sulkutoimenpiteiden ja (pakko)rokotusten autuutta. Ilmiötä on ollut oksettavaa seurata.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. –”Kiinan vajoaminen kommunistien käsiin on ollut koko ihmiskuntaa piinaava onnettomuus. ”–
     Kuten sanotaan, jonkin ilmiön sisään ei pääse, ennen kuin siitä astuu kokonaan ulos. Kiina ei ole enää kommunistinen kuten nwo-mafian aivopesu- ja propagandamedia, jota sinäkin näytät uskovan, väittää vaan sosialistinen ’konfutselainen demokratia’ jossa maata ohjaa suuri ja korruptiosta vapaa puolue joka toteuttaa valtiokapitalismia ja jonka tavoiteohjelma on kansan hyväksymä ja palvelee koko kansan parasta.
     CNN:n sinofobinen asiantuntija on neuvoton: Kiina palaa konfutselaisuuteen, ei kommunismiin.
     https://www.unz.com/imercer/cnns-sinophobic-expert-is-clueless-china-is-reactionary-returning-to-confucianism-not-communism/

     China is shaping new world order with inner development — Kiina luo uutta maailman järjestystä kehittämällä maataan sisäisesti
     https://www.globaltimes.cn/page/202104/1222331.shtml
     Kiina on maailman nykyhistorian ensimmäinen suurvalta, joka on menestynyt oman kehityksensä eikä ryöstöjen ja sotien avulla. Tämä on tarjonnut vaihtoehdon länsimaiden toimintamalleille, jotka tekivät niistä muka-vahvoja ryöstämällä muita vuosisatojen ajan.

     Oligarkia, kapitalistien Troijan hevonen
     Eamon McKinney
     tammikuu 26, 2022
     Eamon McKinney kirjoittaa, että länsimaiden liukuminen kohti dystooppista taloudellista ja yhteiskunnallista kuilua jatkuu vääjäämättömästi, mutta sen kansa ei vieläkään tunnista todellista vihollista.

     Oligarkian käsite ei ole uusi, vaan se juontaa juurensa Aristoteleen päiviin ja sitä ennen. Rikkaan, rikkaan ja vaikutusvaltaisen vähemmistön hallinto juontaa juurensa varhaisimpiin kirjattuihin sivilisaatioihin. Tämä vahingollinen ja usein peitelty hallitseva luokka on pitkään käyttänyt valtaa poliittisissa ja hallintoelimissä, joiden nimellisesti oletetaan edustavan enemmistön etuja. Varallisuutensa tai syntyperänsä perusteella tämä vähemmistö on katsonut olevansa oikeutettu hallitsemaan enemmistöä ja ryöstämään kaikki vähemmistön tuottamat ylijäämät.
     Kansainväliselle pääomaluokalle oligarkkisen eliitin luominen on olennainen osa kaikkia suunnitelmia, joilla pyritään soluttautumaan olemassa oleviin poliittisiin instituutioihin ja korruptoimaan ne.
     Nykyään amerikkalaiset oligarkit eivät ole terästeollisuudessa tai rautateillä, vaan rahoitus- ja teknologia-alalla, jotka ovat kaikki olennaisia osia täydellisessä yhteiskunnallisessa hallinnassa. ”Karismaattisesti haastettu” Bill Gates on tällainen luomus. Kansallisen turvallisuusvaltion rahoittamana hänellä oli taloudellinen tuki, jolla varmistettiin, että Microsoft sai käytännössä monopoliaseman maailmanlaajuisessa ohjelmistobisneksessä.

     Viime vuosina termiä ”Oligarkki” on usein edeltänyt ilmaisu ”venäläinen”. Kun Neuvostoliitto romahti vuonna 1989, se tarjosi pääomaluokalle elämänsä tilaisuuden. Venäjän laajalla alueella oli runsaasti öljyä, kaasua ja muita luonnonvaroja. Venäjän valtiollinen sektori, joka oli tehoton ja vararikossa, oli erityisen kypsä ryöstettäväksi. Näennäisesti tyhjästä ilmestyi uusi sukupolvi venäläisiä ”liikemiehiä”, jotka alkoivat ostaa pennin dollarin hinnalla vaikeuksissa olevaa valtion omaisuutta. Nämä vastikään länsimaiden tukemat uudet oligarkit ryöstivät synnyinmaataan rankaisematta ja ilman tunnontuskia. Uusliberalistinen länsi ahnehti näiden edustajien kautta ahnaasti Venäjän ruumista. Francis Fukuyama julisti kirjassaan ”Historian loppu”, että länsi oli voittanut, kylmä sota oli ohi ja uusliberalismi hallitsi. Ei niin nopeasti…

     Länsimaat eivät vastustaneet Vladimir Putinia, jota pidettiin toisena korruptoituneena, pyrkivänä oligarkkina, kun hän pyrki Venäjän presidentiksi. Putin vihjasi, että jos hänestä tulisi presidentti, kaikki toimisi kuten ennenkin, mikä oli länsimaille riittävä vakuuttelu, ja hänet valittiin Venäjän presidentiksi vuonna 2000. Kävi kuitenkin ilmi, että Vlad ei ollut korruptoitunut eikä pyrkyri oligarkki, vaan hän oli itse asiassa kiihkeän isänmaallinen venäläinen nationalisti, joka halveksi sitä, mitä länsi oli tehnyt Venäjälle, ja oli päättänyt kääntää sen päinvastaiseksi.
     Putin oli huijannut länttä ja ottanut Venäjän takaisin Venäjän kansalle, eikä länsi ole antanut hänelle anteeksi, ja sen jälkeen Venäjä on joutunut kostokapitalismin kaikkien temppujen kohteeksi. Putinin johdolla Venäjä on saanut takaisin suurvallan asemansa. Hänen suosionsa Venäjän kansan keskuudessa johtuu siitä, että he ymmärtävät ne voimat, joita vastaan hän taistelee.

     Kiina, joka nauttii näyttävästä nousustaan länsimaiden asettaman ”häpeän vuosisadan” tuhkasta, on taistellut samoja ”rahavallan” voimia vastaan kuin Putinin Venäjä.
     Presidentti Xi puhui viime viikolla videoyhteyden välityksellä Maailman talousfoorumissa Davosissa. Jos Davosin yleisö odotti Kiinan kannan pehmenevän, se joutui pettymään. Tyypillisen vivahteikkaasti hän viittasi pääomaluokkaan ja sen tavoitteisiin. Hän teki selväksi, että Kiina aikoo pitää tiukasti kiinni nollatoleranssipolitiikastaan ulkomaiden puuttumista Kiinan asioihin kohtaan. Hän toisti Kiinan sitoutumisen moninapaiseen maailmaan. Sitä seuranneessa korruption vastaista toimintaa käsitelleessä sisäisessä huippukokouksessa kieli oli vähemmän vivahteikasta. ”Pääoman ja vallan välinen salaliitto” (oligarkia) oli korruption pääasiallinen syy, eikä sitä suvaittaisi.
     Sekä Venäjän että Kiinan näyttävän taloudellisen ja yhteiskunnallisen uudelleensyntymisen pitäisi toimia esimerkkinä maailmalle siitä, mitä voidaan saavuttaa ilman loismaisen rahaluokan salakavalaa vaikutusta. Länsimaat liukuvat yhä vääjäämättömästi kohti dystooppista taloudellista ja yhteiskunnallista kuilua, mutta sen kansalaiset eivät vieläkään tunnista todellista vihollista. Venäjän ja Kiinan taistelu tätä oligarkkiluokkaa vastaan on kaikkien taistelu. Kun muu maailma tajuaa tämän, se on parempi paikka kaikille kunnon ihmisille.
     https://www.strategic-culture.org/news/2022/01/26/oligarchy-capitalists-trojan-horse/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. tämälkö sai kovan kiireen rikoslain 44 pykälän uusimiseen….? onhan se kätevää kun voi itse olla mulkkaamasa ns”rangaistusta”….

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. Vuonna 1470 italialainen Ritari Polonus Vorstius syttyi spontaanisti palamaan. Myöhemmin tanskalainen lääkäri Thomas Bartholin listasi ilmiön harvinaisten sairauksien kirjaansa (Historiarum Anatomicarum Rariorum).

  Voivatko ihmiset syttyä palamaan ilman näkyvää syytä (Linkissä 28 tapausta)?
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/voivatko-ihmiset-sytty%C3%A4-palamaan-ilman-n%C3%A4kyv%C3%A4%C3%A4-syyt%C3%A4/ss-AATbJmL?ocid=msedgdhp&pc=U531#image=2

  Harvinaisia sairauksia ja yleensä sairauksia on listattu ennenkin. Nykyisin käytössä on ICD-tautiluokitusjärjestelmä (International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems), jota WHO päivittää:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/ICD

  DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) on Yhdysvalloissa kehitetty mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden diagnoosijärjestelmä:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Diagnostic_and_Statistical_Manual_of_Mental_Disorders

  Tautiluokitukseen kuuluu mm. `rakastuminen`, jolloin ihmisen hormonitasapaino menee sekaisin ja siinä tilassa ollessaan käyttäytyminen saattaa saada omituisia piirteitä. En tiedä minkävärinen pilleri tähän `tautiin` suositellaan, vai olisiko siihen olemassa peräti rokote.

  Nyt suositellaan diagnoosijärjestelmään koodattavaksi aivan uusi `käyttäytymishäiriö`. Käyttäytymishäiriöisiä olisivat ne, jotka vastustavat rokotuksia. Aika näyttää miten tässä käy. Luulin aluksi, että joku murjaisi oikein hyvän vitsin, mutta ei, hehän ovatkin tosissaan.

  Uuden lisäyksen logiikka diagnosointijärjestelmään käytäntöön sovellettuna menisi jotenkin tähän tapaan: Henkilö, joka ei suostu ottamaan rokotetta luokitellaan itselleen ja ympäristölle vaaralliseksi viruksentartuttajaksi tai potentiaaliseksi sellaiseksi.

  Hänet otetaan kiinni virkavallan toimesta ja viedään karanteenileiriin vastentahtoiseen tai tahdonvastaiseen hoitoon tarkkailtavaksi. Tilaa riittää isommallekin määrälle rokotevastaisia. Mutta jos henkilö vastustelee merkittävästi, hänet sidotaan remmipetille.

  Mikäli henkilö muuttaa mielensä ja ottaa rokotuksen hänet vapautetaan. Mutta jos henkilöstä ei tule hoitomyönteiseksi hän jää laitokseen. Lukija huomaa nyt ettei tässä olekaan kysymys sairauden hoitamisesta vaan pakottamisesta poliittiseen päätökseen.

  Noihin kahteen edelliseen linkkiin ja viitaten, mikäli rokotevastaisuus lisäys tulee, voin todistaa luotettavaan lähteeseen vedoten, että spontaania syttymistä on olemassa. Kaikki tuollaiset vehkeilijät, jotka suunnittelevat viattomien ihmisten pään menoksi noinkin väkivaltaisia keinoja tulevat palamaan helvetin tulessa.

  `Jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa` (Ilm 19:20).

  Mutta juuri nyt tullaan asettamaan kaksi vaihtoehtoa joista valita.Vaihtoehto I: Mikäli pandemia jatkuu niin agendat ID2020 ja 2030 saatetaan maaliin. Vaihtoehto II: Mikäli pandemia hiipuu niin agendat ID2020 ja 2030 saatetaan maaliin. Siinäpä onkin mistä valita!

  ID2020
  https://en.wikipedia.org/wiki/ID2020
  Sustainable Development Goals: Agenda 2030
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sustainable_Development_Goals

  Vertauskuvallisesti olet kuin 50 kerroksisen hotellin katolla ja alakerrokset ovat tulessa. Valinnan vaihtoehtoja on tasan tarkkaan kaksi. I: Jos hyppäät niin kuolet. II: Jos jäät paikalleen niin palat. Valitse nyt sitten siitä!

  Ei kannata mennä helppoon kun kuulemme kentältä kahdenlaisia ohjeita: Pandemia tulee, pandemia hiipuu, rajoitukset poistetaan, rajoituksia ei poisteta, virus on helposti tarttuva, virus on heikko, yhteiskunta avataan, yhteiskuntaa ei avata, valmiuslaki saatetaan ottaa käyttöön, valmiuslakia ei oteta käyttöön jne.

  Edellisestä hajaannuksesta huomataan kuinka kaksi ryhmää ottaa mittaa toisistaan. Toiset ovat sitoutuneet täysin Illuminaatin agendaan ja haluavat viedä sen maaliin keinolla millä hyvähsä kun taas toiset ovat alkaneet epäröimään.

  On se hyvä, että meiltä puuttuu johtosonni, eiväthän nuo piruparat osaa asiaansa, vaikka Illuminaatin ohjeistus on noinkin selkeä. Meno on kuin harakalla tervassa, jolla nokka tarttuu, pyrstö tarttuu, nokka tarttuu ,,,

  Kannattaa kiinnittää huomiota poliittisiin toimijoihin (hallitus, pressa), myös terveydenhuollon toimijoihin (ennen kaikkea THLn). Nämä toimijat eivät ole itsenäisiä; ne ovat ulkopuolisten tahojen ohjailtavissa (Illuminaati > Deep State > toimijat) .

  Mikäli pandemiaa saadaan jatkettua (vaihtoehto I) siten etteivät harhautetut huomaa vieläkään selvää vilunkia niin totalitaristinen suunnitelma rokotepasseineen on helpompi toteuttaa. Mutta mikäli pandemia hiipuu (vaihtoehto II) niin tullaan vetoamaan sairaanhoitopiirien kestämättömyyteen ja/tai sodan uhkaan, jolloin aletaan ehdottelemaan valmiuslakien käyttöönottoa. On huomattava , että Eduskunnassa rokotepakon puolestapuhujia on selvä enemmistö.

  Nämä tartuntatautilait, poikkeuslait ja valmiuslait voidaan toteuttaa molemmissa vaihtoehdoissa ( I ja II). Ko. lait antavat sen verran tulkinnan varaa, että ne eivät ainoastaan voi vaan johtavat aivan varmasti mielivaltaan.

  Tutustumalla noihin lakeihin havaitaan, että niiden voimassa ollessa ainoa vallankäyttäjä, joka tulee saamaan vallan on mielivalta. On aivan eri tilanne kun taitavalla kirurgilla on leikkaussalissa kädessään skalpelli kuin että puistossa riehuvan hullun kädessä on puukko!

  Alkaneet oikeudenkäynnit rokoteyhtiöitä vastaan tulevat laukaisemaan melkoisen metelin, mutta rokotepassi ajetaan läpi ja se tullaan tavalla tai toisella tavalla, mutta joka tapauksessa liittämään digitaaliseen identiteettiin ja sitten kansainväliseen maksujärjestelmään. Illuminaati on saanut kansoista niin tukevan otteen, ettei sen ote enää herkeä.

  Herra tasavallan presidentti ja hallitus: Suosittelen, että ette jatkaisi pandemiaa ainakaan lainsäädännöllä – jookos!

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Niko Kauko: Miksi itsenäisyys | Kolumni

  Julkaistu 28.01.2022, 6 kommenttia

  Vain itsenäinen valtio voi päättää omasta kohtalostaan ja suunnastaan. Vain itsenäisellä valtiolla on käytettävissään välineet, joilla se voi tehdä kansan tahdon mukaista politiikkaa. Asiasta kirjoittaa Niko Kauko, Valta Kuuluu Kansalle -puolueesta.
  https://mvlehti.net/2022/01/28/niko-kauko-miksi-itsenaisyys-kolumni/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Kysymys sivuston ylläpitäjälle: Onko Hitlerin rotuoppi arjalaisista ”yli-ihmisistä” ja oikeus tappaa ”ali-ihmisiä” Swedenborgin oppien mukainen?
  Olisi syytä elää niinkuin opettaakin eikä sensuroida totuutta.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 7. Swedenborgin kautta Jumalalta ilmestynyt Taivaallinen Oppi ja ennen muuta tämän opin valaisema Jumalan Sana ei pidä ketään ali-ihmisinä. Jumalan edessä me kaikki olemme samalla lähtöviivalla. Voittajien historian kirjoitukset ovat vääristäneet Hitlerin perimmäisiä ja todellisia tavoitteita. Magneettimedian toimitus ei osallistu näiden vääryyksien levittämiseen.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Voittajien historiankirjoitus, niin länsiliittoutuneiden kuin bolsevikkienkin, koostuu emävaleista ja lukemattomasta joukosta pienempiä valeita. Voittajien päivänvaloa kestämättömistä teoista, rikoksista, niin pienistä kuin suuristakin vaietaan, kuten esim. Eisenhoverin suorittamasta vähintään miljoonan saksalaisen sotavangin ja siviilin massamurhasta nälkään ja janoon kohta 2.maailmansodan jälkeen (Atlantin takaa laivattua viljaa oli suuret määrät varastossa).

   Hitler omaksui opin arjalaisista ”yli-ihmisistä”, jollaisia ennen kaikkea saksalaiset olivat tai ainakin valtaosa heistä. Sen mukaan ”ali-ihmisillä” oli olemassaolon oikeus korkeintaan arjalaisille ”yli-ihmisille” alistettuina palvelijoina tai orjina. Tarpeettomat ja niskuroivat voitiin tappaa. On turha yrittää kiistää sitä valeena.

   Esim. suomalaiset ainakaan eivät kuuluneet arjalaisiin ”yli-ihmisiin”. Se olisi Hitleriä puolijumalanaan palvovien syytä muistaa.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
    1. Hitler ja Himler kunnioittivat suomalaisia sotasankareina periaatteella ”minun vihollisteni viholliset ovat ystäviäni”.
     Suomalaiset ”ali-ihmiset” tai joka tapauksessa ”ei-yli-ihmisiin” kuuluuneet suomalaiset olisivat mahdollisen Saksalle voittoisan sodan jälkeen varmasti saaneet tietää luokittelunsa mukaisen karsinoinnin Suur-Saksassa, alistettuina ylemmille arjalaiselle ”yli-ihmisille”, jollaisena Hitler ja Himler ennenkaikkea saksalaisia pitivät.

     OLet selvästi fanaattinen Hitler-puolijumalasi palvoja, jolle kaikki valonarat FAKTAT mm. Hitleristä ovat valetta!

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
    2. Sinä olet persu eli eksynyt väärälle foorumille. Te persut tai siis persujuutalaiset olette kuin vapaamuurarit. Ette eroa heistä yhtään. Palvelette juutalaisia ja palvotte ja olette juutalaismafian asialla. Esitätte jotain oppositiuota vielä päälle. Todella etovaa. Sinä olet täällä vain levitellyt typeriä valheita, jotka kuka tahansa vähänkin asioihin perehtynyt valheiksi tunnistaa. Selkeää tietämättömien harhaan johtamista

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Long Covid

  Oikeudenkäynnit rokotevalmistajia vastaan alkavat. Samaan syytekirjelmään pitäisi lisätä heidän kehittelemänsä Paxlovid-pillerit, jotka nyt rantautuvat Suomen markkinoille!

  Seuraavan videon mukaan joka toiselle sairastuneista kehittyy pitkäkestoisia oireita. Jos on sairastanut yli kaksi kuukautta puhutaan long covidista. Long covidia potevia arvioidaan Suomessa olevan kymmeniä tuhansia.

  Aleksandra Sulk listaa long covid oireita, joita ovat väsymys, kognitiiviset oireet kuten keskittymisvaikeudet, muistivaikeudet, oppimisvaikeudet, fyysiset kivut, hengenahdistus, sydämentykytys.

  Sairastuneella on ajallinen yhtey infektioon, joka on varmistettu ja oireet sopivat määritelmään. Oireet ovat kestoltaan vähintään 3 kk. Kahdenkin rokotteen jälkeen voi saada pitkittyneitä oireita.

  Tämän jälkeen oli propagandaosuus: Mutta rokotteen saaminen suojaa vakavalta taudin muodosta, sairaalahoidosta, tehohoidosta ja vähentää sairastumisen riskiä. Se vähentää myös long covidiin sairastumisen riskiä.

  Long covidia hoidetaan oireenmukaisesti.

  Long covid aiheuttaa muun muassa väsymystä ja aivosumua – kuinka suuri kansansairaus siitä on todellisuudessa tulossa?
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/long-covid-aiheuttaa-muun-muassa-v%C3%A4symyst%C3%A4-ja-aivosumua-kuinka-suuri-kansansairaus-siit%C3%A4-on-todellisuudessa-tulossa/vi-AATcKRp?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Lopuksi videossa haastateltiin henkilöä, jolle kehittyi long covid oireyhtymä. Esimerkkitapauksesta ei tule selvästi ilmi oliko hänet rokotettu aiemmin vai ei. Toimittaja ei maininnut, hänen rokotetaustastaan halaistua sanaa.

  Haastatellun mukaan näytti siltä, että hän oli lähellä kuolemaa. Lisäksi toimittajan pakollinen syyttely rokottamattomia kohtaan puuttui, joten haastateltu on saattanut olla rokotettu.

  Lyhykäisen videon laati arvatenkin valtamedia, joten haastatellun henkilön rokotetausta pitäisi tarkistaa vielä ainakin kahdesta luotettavasta lähteestä tai haastatellulta itseltään. Tämä sen vuoksi, koska long covid-oireyhtymä näyttäisi olevan gmo manipuloidun mRNA-injektion haittavaikutus, jota nyt peiteltiin.

  Mikäli valtamedia olisi tapojensa mukaan valehdellut taas kerran, niin kuin näyttäisi siltä, olisi todistajana olleen henkilön haastattelu mennyt ennalta suunnitellun käsikirjoituksen mukaisesti. Silloin haastatellun antamaa lausuntoa vain käytettiin törkeästi poliittisiin propagandatarkoituksiin.

  Chicago: 27-Year-Old Doctor Dead 3 Months After Experimental COVID Injection Raising Long-term Safety Concerns
  https://beforeitsnews.com/u-s-politics/2021/04/chicago-27-year-old-doctor-dead-3-months-after-experimental-covid-injection-raising-long-term-safety-concerns-2582212.html

  27-vuotias chigagolainen lääkäri ei ollut lihava, monisairas tai ylipainoinen. Nuori mies voi hyvin ja eli hyvää elämää. Yksi kiistaton tosiasia on, että hän sai kaksi kokeellista mRNA-injektiota kolme kuukautta ennen kuolemaansa. Terveet, nuoret, onnelliset miehet eivät vain kuole ellei heitä ole kuoletettu.

  Näyttää siltä, että kokeellisen gmo-injektion jälkeen yleensä Immuniteetiltaan vahvimmat jäävät henkiin tai henkitoreisiin, mutta immuniteetiltaan heikommat kuolevat. Tutkitusti rokotteita on ainakin kolmenlaisia; tappavia, vähemmän tappavia ja neutraaleja. Näin ollen on venäläistä rulettia mennä arpomaan; onko rullan ja piipun linjassa juuri se tappava kuti.

  Ihmisten mitta alkaa olla täysi kokeellisten gmo-injektioiden saamiseen. Niistä ei näytä tulevan loppua. Mutta nyt markkinoille on tulossa nopeutetusti coronapilleri. Coronapilleri lienee helpompi vaihtoehto, koska ihmiset ovat tottuneet käyttämään synteettisiä kemikaaleja ennenkin.

  Ottaisitko koronapilleripaketin jos coronapilleripakkauksessa lukisi:

  -Ostaja Varo tätä tyotetta!
  -Kiirehtiessään lääkkeensä saamista markkinoille korruptoitunut ja rikollinen elintarvike- ja lääkevirasto oli aikaisemmin myöntänyt Paxlovidille hätäkäyttöluvan.
  -Paxlovidia ei ole hyväksytty mihinkään käyttöön, mukaan lukien COVID-19: n hoitoon.
  -Tämä on jo toinen kokeellinen ja nopeutettu lääkitysjärjestelmä samaan taudinhoitoon kokeellisen injektion jälkeen.
  -SARS-CoV-2, `virus`, joka oletettavasti aiheuttaa covid-19-taudin, ei ole koskaan eristetty, puhdistettu tai todistettu olevan olemassa eikä sen ole osoitettu aiheuttavan sairauksia tai ihmisillä tai eläimillä.
  -SARS-CoV-2: n genomi luotiin tietokoneella.
  -Mikään kriteeri eristämistä ja puhdistusta koskevista tutkimuksista ei täyttänyt, joten
  -Ilman taudin syy-yhteyden eristämistä, puhdistamista tai todistetta alkuperäisellä kannalla ei voida määrittää ainuttakaan `varianttia` ja vielä
  -Ilman eristettyä, puhdistettua virushiukkasta testaus millä tahansa mekanismilla on turhaa ja vilpillistä.
  -Muista, että kaikki tiedot perustuvat teoriaan siitä, että viruksia on olemassa huolimatta siitä, että tällaisesta ei ole todisteita ja virusten eristäytyminen tai todiste viruksista aiheuttaa sairauksia ihmisillä.
  -Paxlovid-tutkimuksista ei ole tehty alle 18-vuotiaille lapsille, mutta lääkevalvontavisasto FDA on hyväksynyt tämän hoito- ohjelman 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
  -Raskaana olevat ja imettävät naiset jätettiin tutkimuksen ulkopuolelle.
  -EUA:n kirjeessä ei kuitenkaan mainita raskaana olevien ja imettävien naisten poissulkemista.
  -Tiedetään, että lääkkeiden kehittäminen kaikentyyppisiin sairauksiin kestää vuosia ja on kustannuksiltaan kallista.
  -Pfizer vie lääkkeiden kehittämisen (injektiot ja suun kautta) läpi kohtuuttomalla nopeudella.
  -FDA valtuutti Pfizer pillerin hoitamaan Covid-19: n saamatta ensin kliinisten neuvonantajien paneelin panosta.
  -FDAta on syytetty ennenkin sen hätäisistä ja nopeista päätöksenteoista pandemian aikana.
  -Muista, että kun otat minkä tahansa lääkkeen joka on saanut esimerkiksi hätäkäyttöluvan ja/tai sitä pidetään kokeellisena niin silloin olet koehenkilö. Olet kirjaimellisesti vastuussa itsestäsi ja yksin.
  -Priorisointiohjeen mukaan riskitekijöitä omaavat henkilöt saavat ensisijaista hoitoa henkilöihin nähden, joilla ei ole riskitekijöitä. Henkilöt, joilla ei ole riskitekijöitä, ovat hoidon saamisen alimmalla prioriteettitasolla.
  -Viruslääkkeiden saajien on täytettävä kaikki kelpoisuuskriteerit.
  -Pfizer kertoi, että pilleri vähensi vakavien COVID-19-tapausten riskiä 89%. Mietintö kuulostaa rohkaisevalta, mutta se on täysin harhaanjohtava.
  -Pfizer jakoi hyvin vähän tietoa lääkityksen sivuvaikutuksista ja riskeistä.
  -Lääkkeestä ei ole kovin paljon tietoa, mutta silti valtamedia levittää raportteja, joiden mukaan lääke toimii.
  -Pakottavatko he rokottamattomat ottamaan lääkkeen?

  Pilleripaketin tuoteselosteessa ei todellakaan tule lukemaan edellä lueteltuja seikkasia, koska ne salataan systemaattisesti. Valpas lukija huomasi edellisestä listasta kuinka `kriittinen rotuteoria`, joka ilmaistiin hoitojen `priorisointina` otetaan nyt käyttöön.

  Entisaikojen ajatus valkoisesta ylivallasta oli sisällytetty lakeihin ja säännöksiin, jotka muodostivat nyt rakenteellisia haittoja tietyille väestöryhmille
  Kriittinen rotuteoria
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kriittinen_rotuteoria

  Edellisen asialistan kohdat on poimittu useasta eri artikkelista, jotka liittyvät Paxlovid-pillerin turvallisuuteen. Edellä luetellut arviot Paxlovid-pilleristä esittävät hyvin koulutetut lääketieteen ammattilaiset.
  Paxlovid
  https://beforeitsnews.com/v3/search/?q=Paxlovid&sa=

  EU:n alainen Euroopan lääkevirasto (EMA) hyväksyi torstaina lääkeyhtiö Pfizerin koronapillerin käyttöönoton. Pfizerin koronapilleristä tuli näin ensimmäinen Euroopassa hyväksytty suun kautta otettava koronalääke.
  EMA hyväksyi jo joulukuussa Paxlovidin hätäkäyttöön niin, että jäsenmaat saivat itse päättää sen käytöstä.
  Euroopan lääkevirasto hyväksyi Pfizerin koronapillerin
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/euroopan-l%C3%A4%C3%A4kevirasto-hyv%C3%A4ksyi-pfizerin-koronapillerin/ar-AATcWqo?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Terveydenhuollon ammattilaisten kenttä on jakautunut kahtia. Toiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat orientoituneet eettisesti ja moraalisesti lääkärinvalaansa kunnioittaviksi. Kun taas toiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat orientoituneet eettisesti ja moraalisesti lääkärinvalansa pettureiksi. Missä kohtaa jako hyviin ja pahoihin tapahtui? Voimmeko saada sen selville?

  Alkuaan kaikki lääketieteen opiskelijat olivat nuoria ja innokkaita päästessään lääketieteelliseen koulutukseen. Kaikki he varttuivat ja kasvoivat lääketieteellisissä opinnoissaan samalla tavalla. He pukeutuivat kuin lääkäri, he puhuivat kuin lääkäri, he hoitivat potilaitaan kuin lääkäri, eli he olivat lääkäreitä. Kaikki!

  Mikään ei kavaltanut heitä alussa siitä, että tulevaisuudessa jotkut heistä muuttuisivat vannomansa lääkärinvalan negaatioiksi. Heiltähän olisi odottanut neuvoja, opastusta ja suojelua sairastumistapauksissa. Miksi osa heistä alkoi hoitamaan potilaitaan – päiviltä!

  Verratakseni tilanteen absurdiutta tuon esille toisen alkuaan moraalisesti ja eettisesti korkean ryhmän, jossa on tapahtunut aivan samalla tavalla kuin lääketieteen ammattilaisten kohdalla. He ovat Taivasten Valtakunnan Tien Vaeltajia!

  Vertaus:
  `Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: ”Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa. Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois. Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: ’Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?’ Hän sanoi heille: ’Sen on vihamies tehnyt’. Niin palvelijat sanoivat hänelle: ’Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?’ Mutta hän sanoi: ’En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin. Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani` (Mat 13:24-30).

  Vertauksen selitys:
  `Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: ”Selitä meille vertaus pellon lusteesta”. Niin hän vastasi ja sanoi: ”Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika. Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset. Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit. Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon` (Mat 13:36-43).

  Vertauksen mukaan `hyvä siemen` olivat `valtakunnan lapset`, joita molempia on pidettävä tämän vertauksen korrelaattina, koska tapahtumat tapahtuivat siinä. Kuten tiedämme, vilja alkaa kasvamaan siemenestä, vaikkapa vehnän siemenestä. Vertauksen mukaan `vihamies` ei kylvänyt toista vieraslajiketta, vaan jotakin mikä toi muutoksen alkuperäiseen lajiin.

  `Torajyvä, arkikielessä myös häränjyvä tai härkäjyvä, on kotelosienitauti, jonka aiheuttaa torajyväsieni (Claviceps purpurea)`.
  `Kun torajyvä on saavuttanut pölyttävän kukinnon, se lisää kasvin mesikasteen eritystä. Mesikaste puolestaan houkuttaa hyönteisiä ja tehostaa torajyvän leviämistä. Myöhemmässä vaiheessa sienirihma kehittyy jyvän paikalle mustaksi pahkaksi, joka on olennaisesti viljan muita siemeniä pidempi. Tätä pahkaa kutsutaan torajyväksi, ja se on kyseisen sienen tapa talvehtia`.
  Torajyvä
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Torajyv%C3%A4

  Jako hyviin ja pahoihin (torajyvä) on täytynyt tapahtua vaivihkaa, koska alkuaan kaikki he juurtuivat, kaikki kasvoivat vartta ja lehtiä, kaikki tuottivat jyviä, eikä mikään vaikuttanut aluksi normaalista poikkeavalta. Mutta sitten: Osa ravinnoksi tarkoitetuista siemenistä onkin torajyviä; myrkkylääkäreitä!

  Nyt olisikin toivottavaa vuosia kestävä lääkärilakko, koska tilastojen mukaan kuolleisuus laskee oleellisesti silloin kun lääkärit ovat lakossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Suomalainen keskiverto-lääkäri näyttää oleva korona-huijauksesta yhtä pihalla kuin tavallinen kaduntallaajakin.
   Säännön vahvistavina poikkeuksina ovat MKRSuomi.fi-lääkärit ja pienehkö joukko muita kuten esim. globalisti-vihollismedia Brysselin Pravdan muun valtaVALEmedian ankarasti vainoama Antti Heikkilä.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Kysyin Anthony Migchelsiltä – Miksi koronkiskonta on pahasta?
  HenryMakow.com – Jan 29, 2022
  Tällä hetkellä vapaamuurari-juutalainen maailman keskuspankkikartelli luo rahaa tyhjästä ja velan muodossa itselleen. Tämä on antanut heille mahdollisuuden hallita maailmaa ja aiheuttaa ihmiskunnalle covid-huijauksen.
  Kansallisten hallitusten ei tarvitse ottaa velkaa ja maksaa korkoa saastaisten rikkaiden perheille etuoikeudesta käyttää omaa luottoa.
  En kuitenkaan ymmärrä, miksi kansallisten hallitusten luoman rahan pitäisi olla korotonta.
  Pyysin arvostettua ystävääni Anthony Migchelsia selittämään, miksi koronkiskonta on synti.
  Voisitteko selittää, miksi pääoman vaihtoehtoisen arvon ja sen lainaamiseen liittyvän riskin pitäisi olla korotonta? Miksi kukaan sitten lainaisi rahaa?

  Alankomaalainen Anthony Migchels on De Florijnin perustaja, maailman ensimmäisen täysin korottoman yksityisen valuutan, De Florijnin, perustaja. Hänen verkkosivustonsa on Real Currencies.
  Hänen vastauksensa –
  ”Koronkiskonnan ongelmat ovat moninaiset, joista tärkein on se, että sen salliminen takaa 100-prosenttisesti plutokratian ja juonittelevat rikkaat kyykäärmeet, jotka ostavat tiedotusvälineitä, poliitikkoja ja tiedemiehiä, jotka maksetaan massojen tuotannolla, joka varastetaan koronkiskonnalla.
  Kautta historian on ollut lukemattomia syklejä, joissa kokonaisia väestöjä on orjuutettu velalla, ja joita on seurannut velkajubileet velallisten kapinoiden estämiseksi.
  Viimeisin, jota nyt todistamme, nykyisen megavelkakuplan romahtaminen, on yksinkertaisesti heidän lopullinen, kruunaava saavutuksensa.
  DeepL.com/Translator (free version)
  https://www.henrymakow.com/2022/01/migchels-why-is-usury-evil.html?_ga=2.178758180.1006389435.1638658226-346964864.1627224119

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat