Oikeusministeri: ”Goldman Sachs syytön 1300 miljardin huijaukseen”

Senaatin tutkintolautakunnan raportti jätettiin kokonaan huomiotta.

Oikeusministeriö ilmoitti, ettei se aio nostaa rikossyytteitä Wall Streetin jättiläistä, Goldman Sachsia, vastaan – vaikka senaatin tutkintolautakunta totesi sen hyötyneen asiakkaiden tappioista. Oikeusministeriö totesi lausunnossaan: ”Goldman Sachsin tai sen henkilökunnan syyttämiseen ei ole kunnon perusteita lautakunnan raportin syytteiden pohjalta.”

Alkuperäisen raportin laati senaatin sisäinen tutkintaosasto, joka totesi Goldman Sachsin ”luoneen, markkinoineen ja myyneen koostettuja luottovelkakirjoja (CDO) tavoilla, jotka loivat eturistiriidan asiakkaiden kanssa siten, että pankki saattoi hyötyä samoista tuotteista, jotka aiheuttivat asiakkaille merkittäviä tappioita.”

Raporttiin liittyi senaattoreiden Carl Levinin ja Tom Coburnin suositus, että Goldman Sachsin johtajia, mukaan lukien toimitusjohtaja Lloyd Blankfein, tulisi tutkia epäiltyinä väärästä valasta komitean tutkimuksien kuulusteluissa.

640-sivuinen raportti perustui kaksi vuotta kestäneisiin tutkimuksiin, joissa käytiin läpi 56 miljoonaa sivua todisteita, joista kävi ilmi pankin ”rehottava rikollisuus ja petokset” aina vuodesta 2006 alkaneiden kiinteistölainavelkapakettien (CDO) 1300 miljardin dollarin myynnistä, mistä on alkanut edelleen jatkuva Yhdysvaltojen talouskriisi.

Levin kutsui Goldman Sachsin toimintaa ”ahneuden ja vääryyden pesäksi”, jossa yritys hyötyi harhauttamalla asiakkaan häviämään rahaa myymällä näille arvoaan pudottavia huonoja kiinteistölainoja paketoituna monimutkaisiin CDO-joukkolainoihin. Goldman Sachs salasi asiakkailta tietonsa, että nämä rahoitusinstrumentit ovat menettämässä arvoaan ja samaan aikaan salassa otti vakuutuksen (CDS) lainojen arvon pudotuksen varalta, jatkaen kuitenkin myyntiään asiakkaille.

Sen lisäksi, että oikeuslaitos ei suostunut syyttämään Goldman Sachsia, myöskään arvopaperitoimikunta SEC ei lähtenyt ajamaan asiaa. Rahoitus- ja pankkialan jättiläistä Goldman Sachsia on myös kutsuttu verta imeväksi mustekalaksi, jonka lonkerot ulottuvat kaikkialle maailmassa, ja nyt se todistetusti näyttää olevan lain yläpuolella. Se on yksi maailman mahtavimmista pankeista ja olennainen osa keskuspankkijärjestelmää, joka vastaa rahavarannostamme ja painaa uutta rahaa lainaten sen meille korolla. Goldman Sachsin kaltaiset pankit ovat yhtä kuin laki ja nyt se on virallista, kun se työntekijöineen on päässyt kuin koira veräjästä.

Barack Obaman vuoden 2008 presidentin kampanjaa varten suurimpia lahjoittajia olivat Goldman Sachsin työntekijät yli miljoonalla dollarilla ja JP Morgan Chasen työntekijät 800 000 dollarilla. Ehkä se selittää, miksi nämä yritykset ja työntekijät ovat lain koskemattomissa, kuten kävi myös JP Morgan Chasen yhteydessä aiemmin tänä vuonna.

Kenties toinen mahdollinen syy vapauttavaan tuomioon on se, että Goldman Sachsin asianajaja Reid Weingarten on oikeusministeri Holderin paras ystävä. Weingarten edusti myös alaikäisen raiskauksesta syytettyä ohjaaja Roman Polanskia. Ehkä yhteys löytyy siitä, että Goldman Sachs oli yksi suurimpia asiakkaita oikeusministeri Holderin ja apulaisoikeusministeri Lanny A. Breuerin entisessä asianajotoimistossa Covington & Burlingissa.

Tähän mennessä Eric Holderin johtama Yhdysvaltojen oikeusministeriö ei ole syyttänyt, tuonut oikeuteen tai tuominnut yhtäkään Wall Streetin johtajaa heidän aiheuttamistaan suurista tuhoista sijoittajille ja maailman taloudelle.

Mayer Armschel Rothschild sanoi vuonna 1790: ”Jos hallussani on valtion rahapaja, ei minun tarvitse välittää lainsäätäjistä.”

alkuperäinen artikkeli: http://americanfreepress.net/?p=5783

9 kommenttia

 1. Tästäkin näkee miten juutalaiset kähmivät keskenään. Juutalais tuomarit eivät siis tuomitse juutalais pankkia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kyllä herrat omista huolta pitävät.
  Sama hyväveli-verkosto toimii myös Suomessa.

  Tyhmimmät virkamiehet eivät tajua itse olevansa koneiston rattaita.
  Osaa taas aivan tietoisesti pahoja ihmisiä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Natsien hirmutekoja ei ollut. Etkö osaa lukea vai onko se liian pitkä teksti tuossa linkissä aivottomalle vasemmistolaiselle? Vai oletko juutalaisten palkkaama agitaattori?

    Muistamme I maailmansodan. Silloin myuös puhuttiin 6 miljoonasta juutalaisesta, vaikka tosin ei saksalaisten uhrina kuin osaksi. Lisäksi puhuttiin paljon belgialaisista siviiliuhreista ja saksalaisten sanoinkuvaamattomasta pahuudesta, mm. lasten käsien katkomisesta. Aivottomat sotilaat uskoivat vastassa olevan hirviöitä, vaikka kyseessä oli eurooppalalainen korkeakulttuuri ja pikemminkin länsimaiden armeijita johtivat hirviöt, jotka olivat olleet esim. Belgiassa katkomassa miljoonilta orjilta käsiä ja sukuelimiä ja murhaamassa yksin siellä 10 miljoonaa ihmistä. Saksa ei osallistunut sellaiseen, vaan kohteli sivistyneesti Namibiaa. On osoitettu, että idea propagandaan saatiin juuri omista touhuista Kongossa.

    I maailmansodan propaganda pyöri kauan, mutta siitä ei tehty samassa mittakaavassa virallista totuutta. Oli sallittua tehdä siitä pilaa, kuten Bush ivasi propagandaansa joukkotuhoaseista.

    Ainaei siis joukkotuhoaseita viitsitä ”löytää”. Mutta joskus löydetään tai siis ”kesikitysleirit” ja ”kuolemantehtaat”, kun on niin päätetty. Kun on huomnattu, että voidaan tehdä mitä vain kun on kaikki valta saatu idässä ja lännessä. Ei muuta kuin kerran harjoiteltu kuvio tai ainahan se on sama etenkin USA:n sodissa: vastustaja muka tekee hirmutekoja ja pitää pelastaa maailma. Tai naiset taui siviilit, vaikka itse tehdään kaikki se, mistä muita syytetään.

    ”Kuolemantehtaat” siis löydetään, kun on aika perustaa totalitäärinen juutalaisdiktatuuri ja NWO. Idioottimassat länsimaissa eivät edes huomaa tätä. He toistavat lipilaareina tai konservatiiveina tai vasureina kaikki valheet ja luulevat olevansa jotain tasokkaita. Erityisen huvittavia ovat vasurit, jotka on alusta lähtien banksterit muovanneet haluamakseen idioottilaumaksi. He siis jauhavat näiden kammottavien banksterien valheita saksalaisparoista, jotka olivat todellakin sivistyneitä sodan aikana. Toisin kuin nämä, jotka riehuivat Kongossa ja kävivät orjakauppaa. Samat saatanat keksivöät holokaustisadun kuin I maailmansodn propagandavalheet ja ne olivat ihan samanlaisia. Niistä vain tehtiin ainoa oikea totuus sodan jälkeen toisella kertaa. Ja idioottien massat uskovat ja ovat kaikki huippueliitin lammaslaumaa ja luomuksia.

    Kaikki pysyy pystyssä juuri siksi, että kaikki uskoat eliitin historiaan ja historiaa ei juuri kukaan opeta oikein ja siis kaikki kuppikunnat ovat selvästi valeoppositiota ja banksterien luomuksia, koska juuri historiasta ei puhuta edes juurikaan ja siksi, että juuri se johtaisi kaiken sortumiseen. Kuinka ihmeessä ns. totuus-liike luulee, että valtaeliitti ei valehtelisi historiasta juuri mitään? Kyllä on kammottavan alhaista kaikki ja surkuhupaisa. Kaikkihan on aivan selvästi havaittavissa pienellä paneutumisella. Esim. tuo Laurion teksti suoraan murskaa surkeat valheet.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Vasurit on niin pepusta, kun he voivat kuvitela valehtelun voivan ajaa jotain hyvää asiaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat