Oliko kyseessä sotilasase?

Norjan pommi-iskun kuvamateriaalin perusteella yksinäinen autopommi on poissuljettu mahdollisuus. Onko kyseessä ollut sotilasase, ja jos, niin millainen? Kuinka yksityinen ihminen saisi sellaisen käsiinsä?

Norjan pommi-iskusta saadun tiedotuksen ja kuvamateriaalin perusteella herää monta kysymystä: Missä ovat pommien räjähdyspaikat ja niihin syntyneet erityisen näkyvät ja suuret kraatterit ja vauriot?

Kaikkialla kuvissa näkyvät ilmiöt ja vauriot eivät noudata paineaallon, räjähteen tai edes tulipalon logiikkaa.

Silminnäkijäkertomuksista puuttuvat useiden pommiräjähdysten äänet. Jotain kyllä kuului, tai aistittiin, myös kilometrien päässä. Maa järähteli. Ukkosta tunnettiin ilmassa, vaikka taivas oli kirkas ja sininen.

Tuhojäljet olivat niin ikään erikoisia. Kierähtänyt auto. Kahden korttelin päässä ihminen, joka lennähtää 2,5 metriä ilmaan. Ehjät ja vihreälehtiset puut pahoin vaurioituneen rakennuksen vieressä. Suorat särkymälinjat rakennuksissa, palamattomat valkeat toimistopaperit maassa runsaan tomun peittämänä.

Täysin ehjät ikkunat ja niiden kehykset tuhoutuneiden keskellä. Kuumuuden puute. Runsas pölymäinen ”savu” usein ilman tulta.

Valtamedian tarjoilema autopommi oudoksuttaa sekin.

Joissakin lehtijutuissa on mainittu ja kuvissa näkyy, että rakennuksien läpi pystyi katselemaan rikki menneistä ikkunanlaseista. Joistakin rakennuksista siis sisäpuoli hävisi, mutta kuoret jäivät, samaten ikkunakehykset.

Vaikka pommin piti räjähtää ulkona ja autossa, ei pommin ulos tekemää kuoppaa löydy. Sen sijaan repeämäjäljet ovat nostaneet maata ja katua ylöspäin kuin luodin ulostuloaukko. Yksinäinen autopommi on myös räjähdellyt mielivaltaisen tuntuisesti eri talojen eri kerroksissa.

Aftenposten mukaan firman 6. kerroksen vastaanottoaula hävisi, kappaleina suoria linjoja pitkin kadonneet rakennusmateriaalit seinistä olivat oudon näköisiä, vaikka vierellä on täysin ehjää rakennusta.

Tuhot eivät näyttäydy kuvissa tietyistä pisteistä lähteneinä vaan ovat eri lailla järjestyneet. Jopa 12.kerroksessa on tuhoutunut seiniä ja kokonaisia kerroksien osia.

Tuhot muistuttavatkin Oklahoman ja 9/11-tapahtuman näkymiä. Vaurioissa on pyörremyrskyn aikaansaannoksien piirteitä, mikä viittaa niiden mahdolliseen syntytapaan. Onko Oslossa käytetty sotilasasetta nimeltä Directed Free-Energy Weapon?

Directed Free-energy -välineet, joita 9/11-tapauksessa on epäilty käytettävän, aiheuttavat ukonilman tunnun, mutta myös epätodellisuuden tunteen.

Dagens Nyheterin jutussa haastateltava kuvaakin juuri epätodellisuuden tunnetta. Vastaavaa tunnetta ovat myös 9/11-iskun aikana lähistöllä olleet kuvanneet.

Haastateltava -joka on freelancereportteri- mainitsee Oslon jälkien muistuttavan 9/11 tuhon jälkiä.

4 kommenttia

  1. Pommi räjäytti ison reiän katuun. Alla oli nimittäin parkkihalli. Näin siis valtamedian mukaan, en muista mikä lehti kertoi tämän. Tiedä sitten totuudesta.

    Katu oli vissiin repeillyt. Senhän tuo parkkihalli selittäisi. Samoin sen, että ääni ei ollut niin kova kuin olettaisi. Parkkihalli imaisi osan paineesta.

    Kenellä oikeasti riittää asiantuntemus arvioimaan oliko yksittäinen pommi vai ei ja mikä räjähti?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat