Onko Merckin HPV-rokote Gardasil yhtä paha kuin Vioxx?

Toyota joutui nopeasti amerikkalaisten kuluttajien hampaisiin viallisten kaasupolkimien ja jarrujen sekä vaaroja aiheuttavien lattiamattojen vuoksi. Aiheeseen tarttui hanakasti myös media. 4 vuoden aikana vuodesta 2006 alkaen amerikkalainen liikenneturvallisuusvirasto tilastoi 5 kuolemantapausta, 17 loukkaantunutta ja 13 kolaria, joiden lisäksi vuosien 2000 ja 2005 välillä yhteensä 29 kuolemantapausta. Toyotasta tehtiin median ja viranomaisten toimesta itse paholainen ja sitä syytettiin tietoisesta ihmisten turvallisuuden vaarantamisesta vain saadakseen myyntivarastot tyhjiksi. Kongressissa järjestettiin kuulustelu ja Toyota kutsui oma-aloitteisesti tarkastukseen 8 miljoonaa autoa Yhdysvalloissa.

Saman 4 vuoden aikana Yhdysvaltojen tartuntatautikeskuksen CDC:n rokotehaittavaikutusjärjestelmään VAERS:iin kerättiin tilastotietoja Merckin HPV-rokotuksen Gardasilin haittavaikutuksista. Merck johti selvästi Toyotaa monikymmenkertaisilla kuoleman- ja vammautumistapausten määrillä. Gardasilin myynnin alettua 2006 rokote oli ehtinyt aiheuttaa neljässä vuodessa jo 66 kuolemantapausta ja yli 17.700 vammaa tai vahingoittumista nuorissa naisissa ja jopa vain 11-vuotiaissa tytöissä. 6 % tapauksista, eli 1100 tyttöä, oli niin vakavia, että ne vaativat sairaalahoitoa.

Valitettavasti rokotteiden aiheuttamia haittavaikutuksia ei raportoida ja tutkita yhtä tehokkaasti kuin autojen aiheuttamia kuolemantapauksia ja loukkaantumisia. Useat Gardasilin uhreista ovat joutuneet pyytämään apua jotain muuta kautta, kun lääkärit eivät ole suostuneet ilmoittamaan rokotteen aiheuttamia haittavaikutuksia. Monet potilaista ja heidän perheistään eivät edes tiedä tällaisen järjestelmän olevan olemassa. CDC:n oman tunnustuksen mukaan vain 10 % todellisista kaikkien rokotusten haittavaikutuksista raportoidaan VAERS:in järjestelmään. Riippumattomien asiantuntijoiden analyysien ja tutkimusten mukaan tämäkin luku on liioiteltu ja todellisuudessa järjestelmään saattaa päätyä vain 1 % kaikista tapauksista. On siis varsin perusteltua olettaa, että VAERS:iin ilmoitettujen tapausten lisäksi Gardasil on saattanut aiheuttaa satoja tuhansia, jopa puolitoista miljoonaa haitallista sivuvaikutusta amerikkalaisissa tytöissä ja nuorissa naisissa.

MedAlerts.org – sivuston mukaan Gardasil-rokotteet ottanut nuori nainen päätyy VAERS:in haittavaikutusjärjestelmään 10 kertaa todennäköisemmin kuin tavallisen influenssarokotteen ottanut. HPV-rokotteiden haittavaikutukset ovat jo 20 % kaikkien rokotusten haittavaikutuksista, pois lukien H1N1 – sikainfluenssarokotteet. HPV-rokote nostaa tyttöjen riskiä joutua ensiapuun kaksinkertaiseksi, kuolemaan nelinkertaiseksi, saada pysyvä sivuvaikutus viisinkertaiseksi ja vammautua pysyvästi seitsenkertaiseksi.

66 kuolemantapauksen lisäksi Gardasilin sivuvaikutuksiin kuuluvat Guillain Barren oireyhtymä, SLE (punahukka), kohtaukset, anafylaktinen sokki, krooninen väsymys, halvaantuminen, veritulpat, aivotulehdus, näköhäiriöt ja sokeutuminen, kouristukset, selkäytimen myeliinitulehdus ATM (akuutti transversaalimyeliitti), MS-tauti, haimatulehdus ja erilaiset ruoansulatusjärjestelmän häiriöt. Erään suuren sairaalan henkilökunnan jäsen kertoi haastattelussa yli tuhannesta tytöstä, joille aiheutui psykoosin oireita ilman mitään muuta selvää syytä kuin Gardasil-rokote. Joka tapauksessa valtion terveysviranomaiset pysyvät näennäisen tietämättöminä ja hiljaa. CDC ja FDA jatkavat edelleen herransa Merckin puolustamista ja julistavat Gardasilin olevan ”turvallinen ja tehokas ja hyödyt ovat riskejä suuremmat.”

Luulisi rokotteiden valmistajien testaavan huolellisesti rokotteiden vaikutukset kohderyhmässä. Varsinkin raskaana olevat nuoret naiset ja puberteetin kynnyksellä olevat tytöt käyvät läpi useita hormonaalisia ja fysikaalisia muutoksia. Gardasilin vaikutuksista ei kuitenkaan ole tietoa, sillä testeistä vastannut tri Diane Harper myöntää, että sen turvallisuutta ei ole lainkaan testattu raskaana olevilla ja alle 15-vuotiailla. Tri Suzanne Garland Melbournen naistensairaalasta julkaisi vuonna 2009 tutkimuksen, joka osoitti että ”raskaana ollessa otettu HPV-rokote aiheutti enemmän synnynnäisiä epämuodostumia lapsille.” Erään toisen tutkimuksen mukaan raskauden aikana otettu rokote aiheutti enemmän sikiökuolemia, sikiön keskushermoston häiriöitä ja hermostoputkien kehityshäiriöitä. Nämä tutkimukset todistavat, miten vähäisillä minimitutkimuksilla FDA päästää läpi lääketeollisuuden miljardien dollarien lääkkeet ja rokotteet, sekä paljastavat rakenteellisen vian koko FDA:n hyväksymisprosessissa, sillä virasto saa suoraan lääkeyhtiöiltä miljoonia dollareita, mikä varmasti osaltaan helpottaa prosessia.

Vuonna 2009 Journal of American Medical Association julkaisi artikkelin, jonka mukaan Gardasilin vakavat haittavaikutukset olivat todennäköisempiä kuin kohdunkaulansyöpä, jota sen pitäisi ehkäistä. Lisäksi rokotteen ollessa kolmivaiheinen sen haittavaikutukset voivat ilmetä koska tahansa heti ensimmäisen pistoksen jälkeen tai vasta kuukausia kolmannen pistoksen jälkeen. Mitä pidempi aika rokotteesta ehtii vierähtää, sitä todennäköisemmin oireita ei osata yhdistää rokotteeseen tai lääkäri ei suostu sitä kirjaamaan rokotteesta aiheutuvaksi. Jopa Merckin edustajat ovat alkuun kieltäneet joidenkin haittavaikutusten liittyvän Gardasiliin, sillä niitä ei ollut mainittu pakkausselosteessa. Esimerkiksi kohtaukset ja halvaukset lisättiin Gardasilin haittavaikutuksiin vasta vuoden 2009 puolivälissä. Ensimmäisten kolmen vuoden ajan lääkärit määräsivät lapsille HPV-rokotuksia tietämättä niiden aiheuttavan halvauksia ja kohtauksia.

Miksi näistä kuolemista ja vakavista vammautumisista ei ole kerrottu mediassa? Missä ovat New York Times, Associated Press ja Rupert Murdochin mediaimperiumi? Miksi terveysviranomaiset eivät ole puuttuneet asiaan ja miksi hallitus ei ole vaatinut kongressilta laajaa tutkimusta ja kuulustelua Toyota-tapauksen tapaan? Tässähän murhataan ja vammautetaan viattomia alaikäisiä tyttöjä! Tutkiva journalisti Cindy Bevington löysi todennäköisen syyn median hiljaisuuteen. Associate Pressin johtajista muutama on naimisissa Medscapen ja WebMD:n, kahden suosituimman lääkeinformaatiolähteen väen kanssa, joita sattumoisin rahoittavat Merck ja GlaxoSmithKline. James Murdoch (Rupert Murdochin poika) istuu GlaxoSmithKlinen hallituksessa ja Reutersin toimitusjohtaja Merckin hallituksessa.

Asiaa pahentaa se, että Merck ei ole koskaan ollut puhtoinen pulmunen (onko yksikään lääkeyhtiö?). Toyotan tapauksessa autonvalmistajalla on maine hyvien ja luotettavien autojen valmistajana jo vuosikymmenien ajan. Merck taas on osoittanut olevansa ahneudessaan huolimaton ja välinpitämätön kansan turvallisuudesta. Kyseessä on rikoksen uusija, joka on lääketieteen pahimpia sarjamurhaajia, sillä sen aiempi suosikkilääke Vioxx yksistään tappoi yli 44.000 ja vammautti vakavasti yli 120.000 ihmistä. Eikä silläkään kerralla syyllisyyden myöntäminen ollut suoraselkäistä ja vastuuntuntoista, vaan tapausta leimasivat vuosia jatkuneet petokset ja tutkimustulosten salailut. Yritystä syytettiin amerikkalaisoikeudessa tietoisesta haitallisten tutkimustulosten salaamisesta ja julkistamisen viivyttelystä. Vuonna 2008 se maksoi takaisin 650 miljoonaa dollaria MedicAidin ylilaskutuksesta. Australiassa sitä syytettiin seitsemän valheellisen lääketieteellisen lehden julkaisusta, jotka olivat todellisuudessa pelkkiä Merckin mainoksia. Merck jäi kiinni myös laajasta tieteellisestä petoksesta, jossa sen palkkaamat tiedekirjoittajat laativat näennäisen ”riippumattomia” tutkimuksia tukemaan heidän omia tutkimuksiaan lääketieteellisten julkaisujen vertaisarvioinneissa.

Merckin vaikutusvaltaa ja varallisuutta ei pidä aliarvioida. Sen valta lääketieteellisessä yhteisössä on ylittämätön ja sillä on tapana saada taivuteltua niin terveysviranomaiset kuin valitut kansanedustajat senaattia myöden toteuttamaan oman tahtonsa ja edistämään sen tavoitteita. (suom. huom. Merck maksoi 2011 lähes miljardin sovitellakseen syyllisyyttään Vioxx-tapauksessa 43 osavaltiossa päästen näin eroon kaikista jatkotoimista ja vastuullisuudestaan).

Vioxx tuotti Merckille yli 2,5 miljardia dollaria. Menestystuotteen ajauduttua karille tuli Merckille kiire saada markkinoille seuraava menestystuote. Gardasilin myyntiä edistämään kehitettiin loistava markkinointikampanja Edelman – toimiston kanssa, joka on todellinen mainonnan petoksen mestari. Bloomberg Newsin mukaan Merck maksoi Edelmanille 840.000 dollaria laajasta internetmainoskampanjasta, jolla johdettiin harhaan nuoria naisia ja tyttöjen vanhempia. Tavoite oli kaksijakoinen. Ensiksi piti saada kansa oppimaan ja uskomaan HPV-viruksen olevan suurin yksittäinen syy kohdunkaulan syöpään. Toiseksi kansa piti saada etääntymään ajatuksesta päättää itse rokotuksen tarpeellisuudesta pelottelemalla heidät uskomaan virheellistä tietoa, että sukupuolitautien ja HIV:n tavoin liikkeellä on uusi tappaja, joka tarttuu sukupuoliteitse.

Hyvin Merckillistä tiedettä

Tri Diana Harper on tutkinut HPV-viruksia yli 20 vuotta ja vastasi Dartmouthin lääketieteellisen koulun professorina niin Gardasilin kuin myöhemmin hyväksytyn kilpailijan Cervarixin kliinisistä kokeista. Hän oli vastuussa tutkimuksesta, koehenkilöiden värväämisestä ja kliinisen datan läpikäymisestä julkaisua varten. Hän sanoi Bevingtonin haastattelussa: ”HPV-rokotusten antaminen 11-vuotiaille tytöille on suuri kansanterveyden kokeilu.”

Vastoin Merckin mainoskampanjan sanomaa Gardasil ei ole syöpärokote, se ei ehkäise minkäänlaista syöpää. Yhdysvaltain terveysviraston mukaan HPV-virus ei aiheuta suoraan kohdunkaulan syöpää, vaan se ainoastaan vaikuttaa epänormaaleihin soluihin, jotka voivat muuntua kasvaimiksi, ellei niitä seurata papa-kokeilla. Tri Harperin mukaan 70 % HPV-tartunnoista paranee itsestään vuoden sisällä ja 90 % kahden vuoden sisällä ilman hoitoa. Uusiseelantilainen tutkimus osoitti, että 95 % HPV-tartunnoista katoaa luonnollisesti elimistön immuunijärjestelmän ansiosta. HPV-virus ei ole harvinainen, itse asiassa 80 % naisista saa tartunnan 50 ikävuoteen mennessä jostain sadasta eri HPV-kannasta. Gardasil suojaa vain kahdelta niistä, tyypeiltä 16 ja 18, joita pidetään syypäänä noin kahteen kolmasosaan kohdunkaulan syöpätapauksista. Kuitenkin rokotetta tehokkaampi ja halvempi vaihtoehto kohdunkaulansyövän ehkäisijänä on säännölliset papa-kokeet, joka on lisäksi turvallinen ja muilla tavoin hyödyllisempi osana gynekologista terveydenhoitoa. Rokotteen haittavaikutuksiin kuuluu valmistajan omien kliinisten tutkimusten mukaan myös kohonnut riski saada jo olemassa olevasta HPV-infektiosta kohdunkaulansyöpä.

Merckin oman kauhukampanjan tavoitteena on ollut saada asioista tietämätön kansa vakuuttuneeksi siitä, että HPV-virus on vaarallinen sukupuolitauti, joka aiheuttaa kohdunkaulansyöpää. Kaikki kohdat ovat kuitenkin väärin. HPV ei tartu vain sukupuoliteitse, vaan ihotartuntana, joten siihen voi sairastua kuka vain, myös seksiä harrastamattomat ihmiset ja nuoret. Rokote ei ehkäise kohdunkaulansyöpää, joten miksi ihmeessä pitäisi rokotetta antaa 9 – 15-vuotiaille, joilla sitä ei ole testattu ja jotka eivät voi saada kohdunkaulansyöpää. Merck haluaa väärällä informaatiollaan vakuuttaa ihmiset rokottamaan tarpeettomasti kaikkein tuottavin kansanosa, lapset. Tri Harperin tutkimusten mukaan kohdunkaulansyöpää ei voi merkittävästi ehkäistä rokotekampanjalla. Hänen mukaansa ”Yhdysvalloissa pitäisi jokainen 11-vuotias rokottaa joka vuosi seuraavan 70 vuoden ajan, jotta kohdunkaulan syöpätapaukset vähenisivät edes prosentilla”, mikä varmaan olisikin Merckin mieleen ja varmaan kulissien takainen lopullinen tavoite.

Merckillisen lainkuuliaista porukkaa

Vuonna 2007 lähes jokaisessa osavaltiossa esitettiin lakimuutosta, joka olisi tehnyt HPV-rokotuksista pakollisia. Yllättäen asiaa oli ajamassa WIG (Women in Government), naisten kansalaisjärjestö, joka todellisuudessa on lääketeollisuuden ja energiateollisuuden rahoittama etujärjestö, jonka tarkoitus on tuoda naispuolisia lainsäätäjiä ja yritysjohtajia yhteen. Yli puolet rahoittajista on suuria lääketeollisuuden yrityksiä, mukana Merck ja GlaxoSmithKline. WIGillä on myös ”yritysneuvosto”, joka neuvoo naispuolisia lainsäätäjiä ajankohtaisissa liikemaailman asioissa. Kuusihenkisen neuvoston kolme paikkaa kuuluu Merckille, Glaxolle ja Digenelle, joka sattumoisin on Gardasilin valmistaja.

WIGillä on edustajia (tai perheenjäseniä) lähes jokaisessa osavaltiossa ja he ovat jokaisen HPV-lakialoitteen takana. Suuri osa niistä on mennyt läpi. FDA hyväksyi juuri Gardasilin käyttämisen 9 – 26-vuotiaiden poikien ja nuorten miesten visvasyylien ja erittäin harvinaisten penis- ja anaalisyöpien ehkäisyyn. Teksasin lääketieteen liitto äänesti poikien rokottamisen puolesta, jo 9-vuotiaasta alkaen. New Yorkissa WIGin edustaja Liz Kreuger esitti pakollisia rokotuksia, mutta onneksi lakiesitys siirrettiin odottamaan.

WIG ei ole kuitenkaan ainoa lääketeollisuuden ostama lainsäätäjäjärjestö. He ovat sponsoroineet laajalti monia muitakin, kuten National Foundation for Women Legislators ja National Conference of State Legislators, joten heidän viruksen tavoin leviävä propagandansa on tavoittanut jokaisen osavaltiotason terveysviraston.

Vuoden 2008 kesäkuun numerossa Law, Medicine and Ethics –lehdessä kolme yliopistotutkijaa eri laitoksista arvioi yhdessä, että ”todisteet HPV-rokotteen hyödyistä kansanterveydelle eivät tue millään tavoin sen julistamista pakolliseksi. Itse asiassa sellainen päätös olisi epäeettistä ja perustuslain vastaista.”

Merckin aggressiivinen lobbaus ja lahjonta on kannattanut. Vuonna 2008 Gardasilista tuli yksi Merckin viidestä parhaiten tuottaneesta rokotuksesta tuottaen 2,7 miljardia dollaria. Samalla se on myös markkinoiden kallein rokote, sillä kolmen kertapistoksen rokotus maksaa lähes 400 dollaria. Lääketieteen kirjoittaja Judith Siers-Poisson on kutsunut sitä ”lääketeollisuuden rahasammoksi, rahatalouden Pyhän Graalin Maljaksi”.

On hyvin epätodennäköistä, että Merck muuttaisi enää markkinointistrategiaansa, sillä Gardasil on hyväksytty jo yli 100 maassa. Merckille on paljon helpompaa jatkaa sitä, mitä se on aina tehnyt hyvin ja menestyksekkäästi, eli peitellä tuotteen terveysriskejä ja vaaroja, pimittää kliinisten kokeiden tutkimustuloksia, jatkaa hallituksen ja terveysviranomaisten ahdistelua, nuoleskelua, lahjontaa ja kiristystä sekä lopulta maksaa sakko, jos ja kun jäävät kiinni rikollisesta toiminnastaan. Sitten jatketaan bisnestä samaan malliin seuraavan myyntimenestyslääkkeen etsinnässä.

Merck ja Gardasil eivät kuitenkaan onnistu kaikkialla

Vaikka Yhdysvaltain hallitus ei välittäisikään kansalaistensa ja lasten terveydestä ja tulevaisuudesta, niin joissain maissa asiaan on kiinnitetty paljon enemmän huomiota. Intiassa käynnistettiin kahden vuoden seurantatutkimus Gardasilin tehokkuuden toteamiseksi. Huhtikuussa Intian terveysministeriö keskeytti kokeen 4 tytön kuoltua ja 120 saatua vakavia haittavaikutuksia. Toistaiseksi Intialla ei ole ollut mitään suunnitelmia tyttöjen ja nuorten naisten rokottamiseksi HPV-rokotteella.

Bhutanin minivaltiossa Intian ja Kiinan rajalla Merck lupasi Gardasil-rokotteen ilmaiseksi kaikille naisille. Toukokuussa valtion lääkevirasto keskeytti rokotukset nähtyään Intian tapahtumat, kunnes saataisiin lisää varmuutta turvallisuudesta. Espanjassa terveysviranomaiset keskeyttivät Gardasil-jakelun kahden vakavan sairaalatapauksen jälkeen.

Onneksi myös ihmiset ovat alkaneet kieltäytyä enemmän Gardasil-rokotteesta. Se on nyt yksi eniten kieltäydytyistä rokotuksista. Maailmalla on toivoa, kun paremmin asioista perillä olevat tekevät omat päätöksensä ja opettavat siten muillekin, että on olemassa vaihtoehtoja. Valitettavasti samaan aikaan Merck on jatkanut omia ponnisteluitaan. Samana päivänä, kun FDA hyväksyi markkinoille sen kilpailijan GlaxoSmithKlinen Cervarixin, FDA hyväksyi Gardasilin käytön myös 9 – 26-vuotiaille pojille ja nuorille miehille. Jälleen terveysviranomaiset matkivat perässä Merckin valheellista propagandaa perustellen hyväksymispäätöstä sillä, että ”rokote ehkäisee sukupuoliteitse leviävää visvasyylää 9 – 26-vuotiailla pojilla ja miehillä”. FDA unohti kuitenkin mainita, että harvoilla HPV-tartunnan saaneilla miehillä on oireita ja kuten naisilla, tartunta paranee nopeasti ja luonnollisesti.

Paradoksaalinen tilanne

Voimmeko enää luottaa, että jokainen rokote on testattu, turvallinen ja hyväksi ihmisille? Ovatko kokeiden järjestäjät ja testaajat sitoutumattomia ja riippumattomia, noudattavatko he korkeita laatuvaatimuksia ja pysyvätkö he tieteellisissä tosiasioissa? Ollaksemme realistisia täytyy ymmärtää kokonaistilanne. Wall Streetin lobbarit puolustavat pankkimaailmaa, jolla on täydellinen hallinta talouden uudistuksissa. Lääketeollisuuden ja vakuutusbisneksen lobbarit hallitsivat täydellisesti terveydenhuoltokeskustelua. Energiasyndikaatti tapasi Dick Cheneyn salaa ja varmisti, että hiili-, öljy- ja ydinvoimaparonit voivat toimia omin päin ilman pelkoa hallituksen puuttumisesta heidän tekemisiinsä. Todellisuus on nyt sellainen, että hallituksella ei ole enää sanan sijaa lääketeollisuuden rajoittamiseen, tuotteiden turvallisuuteen tai testaukseen, vaan se on kaikki suurten lääkefirmojen käsissä.

Lääketeollisuuden ruletti jatkuu, kun he ansaitsevat miljardeja kansan hengellä ja terveydellä. Uhriluvut nousevat, eikä meillä ole mahdollisuuksia suojella kansalaisia tieteellisillä faktoilla tai eettisellä vastuuntunnolla.

Alkuperäisestä artikkelista lyhennelty:  http://www.whale.to/vaccine/null56.html

8 kommenttia

 1. 87 tutkimusta rokotteiden haittavaikutuksista:
  http://www.blindedbythelightt.blogspot.fi/2013/06/87-published-works-on-vaccines-and.html

  Rokotteiden aineosat: tiedätkö mitä lapseesi injektoidaan?
  http://healthbitesonline.blogspot.fi/2013/06/vaccine-ingredients-do-you-know-what.html

  Tyttö sai vakavia oireita Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-changed-our-dreams-to-nightmares/

  Allerginen ihosairaus, anafylaksia ja yliherkkyysreaktioita elintarvikkeista, lääkkeistä ja hyönteisistä vuonna 2012:

  ”Evidence continues to mount that there is cross-talk between skin barrier defects and immune responses in patients with atopic dermatitis.”

  J Allergy Clin Immunol. 2013 Jan;131(1):55-66. doi: 10.1016/j.jaci.2012.11.007. Epub 2012 Nov 27.
  Advances in allergic skin disease, anaphylaxis, and hypersensitivity reactions to foods, drugs, and insects in 2012.
  Sicherer SH, Leung DY.
  Source: Elliot and Roslyn Jaffe Food Allergy Institute, Division of Allergy and Immunology, Department of Pediatrics, Mount Sinai School of Medicine, New York, NY 10029-6574, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23199604

  Rotavirusrokotteen saaneet voivat levittää rotavirusta henkilöihin, joilla on heikentynyt immuniteetti:
  Vaccine. 2011 May 31;29(24):4151-5. doi: 10.1016/j.vaccine.2011.03.074. Epub 2011 Apr 6.
  Detection of fecal shedding of rotavirus vaccine in infants following their first dose of pentavalent rotavirus vaccine.
  Yen C, Jakob K, Esona MD, Peckham X, Rausch J, Hull JJ, Whittier S, Gentsch JR, LaRussa P.
  Source: Department of Pediatrics, Columbia University, New York, NY 10032, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21477676

  Influenssarokotteista mahdollisesti kananmuna-allergiaa:
  Epidemiol Infect. 1988 Apr;100(2):291-9.
  Serological examination of IgE- and IgG-specific antibodies to egg protein during influenza virus immunization.
  Yamane N, Uemura H.
  Source: Department of Laboratory Medicine, Kumamoto University Medical School, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3356225

  Lääketeollisuuden rikollisuus on yleistä, vakavaa ja toistuvaa:
  http://www.cochrane.dk/research/corporatecrime/Corporate-crime-long-version.pdf

  Gardasil-rokote tappaa ja vammauttaa:
  http://www.hormonesmatter.com/gardasil-autopsies-reveal-cerebral-vasculitis/

  Aliravitsemus tappaa 3,1 miljoonaa lasta:
  http://www.guardian.co.uk/global-development/2013/jun/06/malnutrition-3-million-deaths-children

  Miksi köyhille ihmisille ei rakenneta vesijohtojärjestelmiä ja viemärijärjestelmiä sen sijaan,
  että heille viedään rokotteita?
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/polio-vaccine-fails-in-india-due-to-polluted-drinking-water/#.UbpO9_ky2f8

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Rokotteet yhdistetty epilepsiaan:
  Lancet Neurol. 2010 Jun;9(6):592-8. doi: 10.1016/S1474-4422(10)70107-1. Epub 2010 May 4.
  Effects of vaccination on onset and outcome of Dravet syndrome: a retrospective study.
  McIntosh AM, McMahon J, Dibbens LM, Iona X, Mulley JC, Scheffer IE, Berkovic SF.
  Source: Epilepsy Research Centre and Department of Medicine (Neurology), University of Melbourne, Victoria, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20447868

  1970-luvulla oli todisteita siitä, että hinkuyskärokotteet aiheuttivat epilepsiaa, enkefalopatiaa, infantiilispasmia ja kehitysvammaisuutta:
  http://www.profitableharm.com/documents_from_the_70s2%20.html

  Hinkuyskärokotteiden tiedettiin aiheuttavan aivovaurioita:
  http://www.profitableharm.com/The%20contraindications%20to%20whooping%20cough%20immunisation.html

  DTP-rokotteiden turmeltunut historia:
  http://www.albionmonitor.com/free2/dpt.html

  Uusi immuunijärjestelmä löydetty:
  http://newscenter.sdsu.edu/sdsu_newscenter/news.aspx?s=74269

  Lääkäri menee mieluummin vankilaan kuin rokotuttaa lapsensa:
  http://healthimpactnews.com/2013/dr-kurt-why-i-will-never-choose-to-vaccinate-my-own-son-and-any-future-kids-my-wife-and-i-have/

  Johns Hopkinsin yliopiston tutkija arvostelee CDC:tä influenssarokotteiden markkinoinnista:
  http://www.newsmaxhealth.com/Health-News/flu-shot-risks-benefits/2013/06/14/id/510050

  Malarirokote menestys? Ei, jos katsot sivuvaikutuksia:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-06-15/malaria-vaccine-success-not-if-you-look-at-adverse-effects/

  HPV-rokotteiden kehittäjä kertoo totuuden HPV-rokotteista, jotta hän voi nukkua yönsä rauhassa:
  http://www.thelibertybeacon.com/2013/06/14/the-lead-vaccine-developer-comes-clean-so-she-can-sleep-at-night-gardasil-and-cervarix-dont-work-are-dangerous-and-werent-tested/

  Japanin terveysministeriö on antanut suosituksen, että HPV-rokotteita ei enää annettaisi 12 – 16 -vuotiaille vakavien haittavaikutusten vuoksi:
  http://www.japantimes.co.jp/news/2013/06/15/national/cervix-vaccine-issues-trigger-health-notice/#.UbyccCOH7fs

  Rokotteiden ja roskaruoan välttäminen: Hopewoodin lapset – Australian terveimmät lapset.
  http://www.thenhf.com/article.php?id=241

  Gardasil-rokote herättää huolta Japanissa:
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/gardasil-shocker-japan-withdraws-support-for-hpv-vaccine/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kirurgi ei pidä pakollisista influenssarokotuksista:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/letter-to-hospital-authorities-on-mandatory-influenza-vaccination-journal-of-american-physicians-and-surgeons/#.UcOhiCOH7fs

  Vera Duffy ”Justice For My Son”:

  CDC myöntää verkkosivuillaan, että MPR-rokotteet ja hinkuyskärokotteet voivat aiheuttaa pysyviä aivovaurioita:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/cdc-says-mmr-and-pertussis-vaccines-can-cause-permanent-brain-damage/#.UcTEKCOH7fs

  CDC väittää influenssakuolemia olevan 70 kertaa enemmän kuin sen omat tilastot osoittavat:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/the-cdc-is-lying-to-you-again-flu-fiction-vs-flu-reality/#.Uciz-COH7fs

  Vaarallisten rokotteiden on todettu aiheuttavan ravistellun vauvan oireyhtymää:
  http://vactruth.com/2013/06/22/shaken-baby-syndrome/

  Hepatiitti A:ta sisältävät mustikat sairastuttivat 113, hepatiitti A-rokotteesta 435 haittavaikutusta – mustikat vedetty markkinoilta:
  http://vactruth.com/2013/06/24/hepatitis-a-and-blueberries/

  Kun eläimet saavat rokotteista haittavaikutuksia, tätä kutsutaan nimellä vaccinosis:
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/the-truth-about-pet-vaccines-you-wont-hear-from-your-vet/

  Influenssarokotteet aiheuttavat hengitystieoireita:
  http://www.beyondconformity.org.nz/_blog/Hilary%27s_Desk/post/flu-vaccine-causes-the-flu/

  Lääkäri heräsi raskaana oleville naisille tarjottavan influenssarokotteiden vaaroihin:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-06-25/a-doctors-awakening-on-flu-vaccines-in-pregnancy/

  Intian rotavirusrokotetutkimukset herättävät ihmetystä:
  http://en-maktoob.news.yahoo.com/misplaced-hoopla-over-indian-anti-diarrhea-vaccine-062414862.html

  50 syytä olla rokotuttamatta lapsiasi:
  http://www.endalldisease.com/50-reasons-to-not-vaccinate-your-children/

  Uusi yhteys löydetty MPR-rokotteen ja autismin välillä:
  http://www.dailymail.co.uk/health/article-123482/New-MMR-link-autism.html

  Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä sai vakavia oireita rokotteiden jälkeen:
  http://guggiedaly.blogspot.fi/2013/06/its-never-vaccination.html

  Jäykkäkouristusrokotteet: tosiasiat ja fiktio.
  http://guggiedaly.blogspot.fi/2010/05/one-thing-that-has-frequently-come-up.html

  Annos todellisuutta: jäykkäkouristusrokotteet eivät suojaa.
  http://www.mommypotamus.com/when-to-get-a-tetanust-shot/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/my-daughter-and-cervarix-suffering-i-cannot-take-away/

  Uusi tutkimus osoittaa, että vesirokkorokotteet aiheuttavat vyöruusua:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/pox-cdc%E2%80%99s-vaccination-agenda-rise-herpes-zoster-shingles

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Alumiini aiheuttaa hermostollisia vaurioita kaneilla:
  Neurotoxicol Teratol. 1989 May-Jun;11(3):237-42.
  Aluminum produces age related behavioral toxicity in the rabbit.
  Yokel RA.
  Source: College of Pharmacy, University of Kentucky Medical Center, Lexington
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2755420

  Rokotteiden alumiini kerääntyy hiirten pernaan ja aivoihin, joista se havaitaan vielä vuoden kuluttua injektiosta:
  BMC Med. 2013 Apr 4;11:99. doi: 10.1186/1741-7015-11-99.
  Slow CCL2-dependent translocation of biopersistent particles from muscle to brain.
  Khan Z, Combadière C, Authier FJ, Itier V, Lux F, Exley C, Mahrouf-Yorgov M, Decrouy X, Moretto P, Tillement O, Gherardi RK, Cadusseau J.
  Source: Inserm, U955, 8 rue du Général Sarrail, Créteil, 94010, France.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23557144

  Neurokirurgi Russell L Blaylockin luento aiheesta rokotteet ja aivojen immuunipuolustus:
  http://www.youtube.com/watch?v=u9DkcpEEBPI

  Tohtori Romain Gherardin luento siitä, miten rokotteiden nanokokoiset partikkelit aiheuttavat sairauksia:
  http://www.youtube.com/watch?v=ICQD9wuQmSc

  Rotavirusrokote: petokosen ripuli.
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-07-01/rotavirus-vaccine-diarrhea-of-deceit/

  Rokotukset aiheuttavat autismia – Tässä on se mitä he tietävät:
  http://vactruth.com/2013/07/04/vaccination-causes-autism/

  Jim Turner puhuu rokotteista. Parhaimmat kohdat tulevat 2:40 jälkeen:

  Vanhemmat syyttävät rokotetta poikansa kuolemasta:
  http://www.thedetail.tv/issues/190/christophers-story/another-rejection-but-parents-maintain-vaccine-is-linked-to-their-sons-death

  Poika sai vakavia vaurioita rokotteesta:
  http://www.thedetail.tv/issues/2/vaccines/rob%E2%80%99s-story-the-fight-for-compensation

  Syötävän rokotteen keksijä vitsailee maailman väestömäärän vähentämisestä GMO-viruksella:
  http://www.activistpost.com/2013/07/edible-vaccine-inventor-jokes-about.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Hiljaista on keskustelu.

  Japan Times: ”Terveysministeriö on antanut kansallisen tiedotteen, että papilloomavirusrokotteita (HPV, tuotenimet Cervarix ja Gardasil) ei tulisi enää suositella 12-16 -vuotiaille vakavien haittavaikutusten vuoksi.”

  http://www.japantimes.co.jp/news/2013/06/15/national/cervix-vaccine-issues-trigger-health-notice/

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on jakelemassa GlaxoSmithKlinen Cervarix -HPV-rokotetta kouluissa annettavaksi 11-12- ja aluksi myös 13-15 -vuotiaille tytöille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Olipa tälläinen uutinen eksynyt jopa valtamediaan. Aika harvinaista. ”Japani ei enää suosittele papilloomarokotetta – http://www.hs.fi/kotimaa/Japani+ei+en%C3%A4%C3%A4+suosittele+papilloomarokotetta++Suomi+aloittaa+rokotukset+marraskuussa/a1373335107314” Toivottavasti suomalaiset vanhemmat ovat valveutuneita ja kieltäisivät joukolla tyttöjensä rokotukset. Tosin mitä käy jos hallitus säätää rokotusken pakolliseksi? suojellakseen kansalaisia HPV tartunnoilta…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä.” kohta: syyskuu 18″. Tässä artikkelissa kerrotaan HPV: rokotteen steriloineen tyttöjä ja Suomessakin on rokotettu n. 80 % alaikäisistä tytöistä. Kannatta käydä lukemassa ennenkuin kommentoi sillä saattaa tulla uusiin ajatuksiin luettua sen ja monet muut tekstit kyseiseltä sivustollta. Ompa melkoinen katastrofi näille perheille, ja sanoisin että on suurta tyhmyyttä luottaa minkäänlaisen viranomaisen kertomiin satuihin onhan se nähty jo aiemminkin esim. sikapiikin yhtetdessä. Vrallinen taho ei ole sinun puolellasi vaan sinua vastaan. Kova on kansalla päänuppi kun pitää altistaa omat jälkeläisensä noin mielipuolisille kokeille ja tuhota ehkä koko lapsen tuleva elämä ja vain lääkemyrkkytehtailijoiden kieroilun ja hulluuden takia. Sillä ei tällaisiin keinoihin normaalijärkinen ihminen ryhdy. Minä en ainakaan usko mitään mitä virallinen taho suosittelee tai pelottelee, aivan sama mitä valehtelevat ei liikuta henkilökohtaisesti minua pätkääkään. Ei todellakaan. Toivon sitä samaa myös muiden kohdalla, älkää luottako, jos pirulle antaa pikkusormen se vie koko käden! Viimekädessä se on kuitenkin jokaisen omassa harkinnassa jne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat