Onko Suomi täysin mätä? Osa 1/2 – Heikki Urmas

Kauppatieteiden tohtori Heikki Urmas kertoo 70-luvun AY-politiikasta sekä Sorsan ja Koiviston KGB-kytkennöistä. Lähihistoriamme paljastukset selittävät, miksi meistä tuli sellaisia kuin nyt olemme.

Ennen ETYK-kokousta 1975 tehty Sorsan hallituksen hajotus ja virkamieshallituksen valinta saa vihdoinkin selityksensä: USA:n presidentti Gerald Ford ei olisi edes osallistunut kokoukseen maassa, jossa Sorsan kaltainen henkilö oli pääministerinä. Urho Kekkosen pitkään jatkunut vallassaolo ei ollut niinkään vallanhimoa vaan Kekkosen harteilleen ottamaa vastuuta maastamme, joka em. KGB-kytkentäisten demarien johdolla olisi muuten liukunut täysin Neuvostoliiton valtaan.

Urmas kertoo myös siitä suomalaisyhteiskunnan harjoittamasta vainosta, jota se on aina kohdistanut toisinajattelijoihin. Hän kertoo myös omakohtaisia kokemuksia oikeusjärjestelmämme toimimattomuudesta. Maamme kokonaisvaltaista henkistä ilmapiiriä Urmas kuvaa eettiseksi korruptioksi.

Keskustelussa Suomen talouden alamäestä sekä koko EU:n ja rahaliiton tulevaisuudesta Urmas kuvaa Kaunistelematta nykytilannetta, jossa hänen mukaansa on kaikki katastrofin ainekset. Hän ei usko, että Kreikalle ja muille myönnetyt ja myönnettävät lainat tulevat milloinkaan maksuun. Myös Nokiassa äskettäin tehty strategiamuutos kuuluu Urmaan mukaan amerikkalaisten yritysvaltaushankkeeseen, joka lisää suomalaisten työttömyyttä.

Kansan sietokyvyn loppumisesta on merkkinä Perussuomalaisten nousu, mutta Urmas rohkenee epäillä heidänkään ja Soinin onnistumismahdollisuuksia yhä vakavammaksi käyvien talousongelmien ratkaisemisessa. Erityisesti Urmas haastaa tulevat päättäjät tekemään rohkeita päätöksiä kritisoiden voimakkaasti vihreää ”vouhotusta”, päästökauppoja yms.

Video on taltioitu yhteisökuntapoliittisessa yleisötilaisuudessa Jyväskylän kaupunginkirjastossa 26.2.2011, jonka järjesti Keski-Suomen Yrittäjien Kipinä ry.

4 kommenttia

  1. Kaikkea sitä saakin lukea. En usko, että amerikkalaisilla olisi mielenkiintoa järjestellä maamme työttömyyttä, kuten kirjoittaja väittää. Nokiassa, kuten muissakin osakeyhtiöissä asioista päättää viime kädessä yhtiökokous.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ois kiva ladata tuo video, mut ei onnaa. Toi oli muuten sensuroitu youtubesta tänään aamulla kun katsoin täältä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat