Onko Venäjä uusi ”Nooan Arkki”? Havaintoja Pietarin 25. kansainvälisestä talousfoorumista

Artikkelin on Magneettimedialle kirjoittanut ja toimittanut nimimerkki Vieraskynä.

Amerikkalainen vapaaottelija Jeff Monson on asunut Venäjällä jo 10 vuotta. Hän esiintyi paneelissa ”Nyt on aika asua Venäjällä” ja sanoi: ”Valitsin Venäjän en vain siksi, että Venäjällä on kaunista. Enkä vain siksi että Venäjä on kiinnostava. Vaan siksi, että Venäjällä on sielu. Tunnen itseni venäläiseksi. Minussa on koko ajan vähemmän amerikkalaista. En halua olla sen kanssa missään tekemisissä. Se on valloituspolitiikkaa!”

Myös ranskalainen säveltäjä Nicolas Celoro on kiinnostunut ”venäläisen sielun” teemasta. Hän muutti Venäjälle muutama vuosi sitten. ”Sielu on Venäjän erikoisuus!” pianisti sanoo tunteikkaasti. ”Puhutaanhan Pyhästä Venäjästä. Eihän kukaan puhu Pyhästä Italiasta. Luulen, että tässä on jotakin tärkeää. Uskon että Venäjällä on tulevaisuus, joka ylittää maallisen.”

Itävallan entinen ulkoministeri Karin Kneissl, joka esiintyi paneelikeskustelussa ”Pahuuden imperiumi – pystyikö länsi demonisoimaan Venäjän”, julisti selväsanaisesti: ”Eurooppa on kadottanut sielunsa!”

On sanottava että ulkomaalaiset, erityisesti eurooppalaiset ja amerikkalaiset ekspertit, pitivät aika rohkeita puheenvuoroja talousfoorumissa, kritisoiden USA:n myrkyllistä maailmanvaltaa. Venäjästä on tullut paikka, jossa ei tarvitse pelätä transatlanttista hegemonia. Esimerkiksi Saksan imperiumin valtakunnankanslerin lapsenlapsenlapsi Aleksandr von Bismarck kertoi: ”Kasvoin länsi-Saksassa, jossa USA kertoi meille silloin ja edelleen, että venäläiset ovat hulluja. Kuulin sitä joka päivä vuosikymmeniä. Mutta tänään 80 prosenttia saksalaisista ei luota Saksan nykyhallitukseen. Erityisesti nuoret. Puhun paljon opiskelijoiden ja lasten kanssa. Kysyn heiltä USA:sta, Venäjästä, ja he vastaavat suoraan, että USA ajattelee vain itseään ja rahojaan. Euroopan on tänään maksettava kallis hinta politiikastaan. Saksa häviää tässä konfliktissa kaikkein eniten. Saksalainen nuoriso kehuu venäläistä nuorisoa hyväkäytöksiseksi ja suurenmoisiksi ihmisiksi.”

Amerikkalainen kirjailija Tara Reade, joka oli Bidenin hallinnossa töissä 1990-luvulla, sanoi suoraan: ”Russofobia valloittaa USA:n! Amerikkalainen sotilaspoliittinen eliitti ei tiedä Venäjästä mitään. Esimerkiksi ennen matkaani tänne minulle kerrottiin, että minut voidaan pidättää Venäjällä. USA:n hallitus tekee kaikkensa, jotta amerikkalaiset eivät matkustaisi Venäjälle. Meillä vapauksia rajoitetaan ja Bidenin hallinto fasistisoituu.”

Moskovan amerikkalaisen kauppakamarin presidentti Robert Agee lisäsi tärkeän yksityiskohdan: ”Venäjällä ei syrjitä kansalaisuuden perusteella. Erityisesti nyt, kun koko Eurooppa on Venäjää vastaan. En olisi koskaan uskonut, että tällaista voisi tapahtua. Mutta näin on. Venäjällä asiat ovat toisin. Puhun usein Venäjän viranomaisten kanssa, he suhtautuvat meihin kuin kollegoihin, yrittävät ratkaista kaikki yrityksiemme ongelmat. Ei Venäjällä ole mitään diskriminaatiota. Se kertoo paljon Venäjästä”.

Samaa puhuu ranskalainen liikemies Gilles Remy: ”Totta, Venäjällä ei ole syrjintää. Siitä Venäjän kansaa on kiittäminen. Sama oletko ministeriössä käymässä vai käveletkö kadulla. Jo kaksi vuotta Nato käy sotaa Venäjää vastaan, mutta kukaan ei ole kutsunut minua viholliseksi. Päin vastoin. Meillä lännessä on totalitarismi, erityisesti suhteessa Venäjään ja venäläisiin.”

Tässä valossa ei voi olla olematta samaa mieltä presidentti Vladimir Putinin kanssa, hänen sanoessaan talousfoorumissa seuraavaa: ”Meistä venäläisistä on tullut eurooppalaisen kulttuurin vaalijoita. Se kuolee eurooppalaisissa kaupungeissa. Kulttuuri on ensi sijassa ihmisten luomus. Nykyään globaalit liberaalit johtavat sitä. Heidän ajatuksensa ei ole ajatella omaa kansaansa tai kulttuuriaan, vaan todellisuudesta vieraantuneita aatteita, jotka liittyvät globaaliin liberalismiin.”

Venäjästä on tänään tullut kokoontumiskeskus niille, jotka tavoittelevat uutta oikeudenmukaista kansainvälistä järjestystä eli järjestelmää joka perustuu tasa-arvoon, oikeudenmukaisuuteen ja kansojen kulttuurisen monimuotoisuuden kunnioittamiseen. Se toden totta on kuin uusi ”Nooan Arkki”, mihin kansat, kulttuurit ja valtiot yrittävät päästä, välttyäkseen henkiseltä ja fyysiseltä tuhoutumiselta. Arkin ovet ovat toistaiseksi vielä avoimet…

Vieraskynä

Aiheesta muualla: Pietarin kansainvälinen talousfoorumi (SPIEF 2024) – Vainovalkea (novahierosolyma.fi)

6 kommenttia

 1. Kauniiden sanojen taakse kätkeytyy Venäjälläkin valtapolitiikka, pyrkimys päästä parempaan valta-asemaan maailmassa. Venäjä ei halua mitään kansojen tasa-arvoa, se haluaa alistaa naapurinsa samanlaiseen asemaan kuin Valko-Venäjä. Valko-Venäjä on Venäjän kynsissä ja Venäjä pitkälti määrää, mitä Valko-Venäjällä tehdään.

  Ei Kiinakaan mitään tasa-arvoisempaa maailmaa halua. Kiina haluaa heikentää länsimaita ja lopulta olla se määräävä valtio maailmassa. Se johtaisi siihen, että maailman valtioissa yleistyisi kiinalaiseen tapaan diktaturia, se tulisi myös Suomeen.

  Turha olla niin naiivi, että uskoo kaunopuheita. Vallanhimosta on kysymys. Meille on edulisempaa, että länsimaat säilyvät vauraina ja henkisesti terveinä. Pitää taistella niitä voimia vastaan, mitkä tällä hetkellä kuljettavat länsimaita järjettömyyksiin, ei suinkaan kuvitella, että Kiina tai vähäpätöinen Venäjä olisivat jotain pelastajia tai oikeudenmukaisuuden airueita. Jos niin uskoo, on kadottanut kykynsä ymmärtää todellisuutta.

  Plusääni(5)Miinusääni(19)
 2. Vieraskynän artikkeli antaa samanlaisen mielikuvan, kun alkuperäiset Putinin puheet, vaikka ovat Googlen käännöksiä. Samaz sai lukea Tucker Carlsonin teksteistä, kun herra oli Moskovassa. Artikkeli ei siis ole putinistin kirjoittama. Herätkää lännen massasuggestiossa olijat.🌞

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 3. Herätä pitäisi, mutta ei uskomaan Venäjään ja Kiinaan, vaan palauttamaan järki länsimaiseen politiikkaan haitallisen ideologian sijaan.

  Kiina ja siinä peesaamista yrittävä Venäjä haluavat valtaa, ja jos mahdollista, alistaa Kiina koko maailman valtansa alle. Ei pidä olla naiivi ja kuvitella, että Kiina olisi joki hyvyyden voima, joka haluaisi tasa-arvoa. Kiinan puheet tasa-arvosta ovat koristeita, joiden on tarkoitus auttaa todelliseen päämäärään eli Kiinan hallitsemaan maailmaan. Kauniit puheet ovat väline, joka hylätään heti, kun se on ajanut tarkoituksensa.

  Venäjä puolestaan jää Kiinan jalkoihin jo nyt. Kiina tulee hallitsemaan Venäjää ihan vuosien kuluessa. Muodollisesti Venäjä säilyy itsenäisenä, mutta tulee olemaan Kiinalle alistetussa asemassa. Tämä voisi muuttua vain siten, että Venäjä korjaisi suhteensa muuhun maailmaan ja keskittyisi vahvistamaan osaamistaan, kansan hyvinvointia ja talouttaan, joka on varsin vaatimatonta kokoluokkaa. Näin Venäjä tuskin tekee, joten Kiinan alamaisuus on näköpiirissä.

  Monet uskovat Venäjän ja Kiinan hyvyyteen, koska he toivovat sieltä apua länsimaiden ideologisen sekoamisen ratkaisemiseksi. Ei sieltä tule apua, sieltä tulee toinen länsimaiden kansalaisia alistava voima ja Kiinan suosima malli diktatuurisesta vallasta. Venäjällä ei ole suurta merkitystä tuossa yhtälössä, se jää Kiinan varjoon maailman politiikan pyörteissä.

  Jos länsimaiden kansalaiset haluavat parempaa maailmaa itselleen, tulee heidän kaataa nykyinen ideologisesti sairastunut valta ja tervehdyttää itse oma maailmansa. Sitä ei tee kukaan toinen.

  Plusääni(8)Miinusääni(5)
 4. Ei tarvitse kuin katsoa USA:n sotilastukikohtien karttaa maailmalla, niin ymmärtää, kuka on maapallolla suurin öykkäri. Länsimaat ovat tällä hetkellä yhtä kuin USA ja sen globaalit valtapyrkimykset. Israelilla on tosin tässä kuvassa suuri merkitys. USA puolustaa henkeen ja vereen tuota pikkuista apartheid-valtiota. Se on valmis ajamaan alas itse luomaansa kansainvälistä järjestystä kuten kansainvälisen tuomioistuimen ICC, jos tämä uhmaa Israelia ja sen verenhimoista johtoa.

  Venäjällä ei ole mitään halua valloittaa sotilaallisesti Eurooppaa. Miksi öljy- ja raaka-ainekauppias haluaisi tuhota omat asiakkaansa? Venäjän uhka on luotu NATO-järjestön pönkittämiseksi ja toisaalta EU-vetoisen Euroopan yhteisen armeijan varustamiseksi. Eurooppaan halutaan luoda samanlainen sotilasteollinen kompleksi kuin mikä USA:ssa on. Suhteellisen vahvan oman itsenäisen armeijan omannut Suomi on tässä pelissä suurin häviäjä ja suomalaisista tulee vain palkkasotilaita USA:lle, NATO- tai EU-armeijakomentajille tosin ilman kunnollista palkkaa, koska Suomi säilyttää asevelvollisuusmallinsa ja luovuttaa omaista kansalaisistaan kootun köyhälistöarmeijan ilmaiseksi länsimaiden käyttöön. Toki nämä kansalaiset tulee aivopestä uskomaan, että kuviossa on mitään järkeä. DCA on samanlainen sopimus kuin minkä USA pakotti Saksan ja ja Japanin allekirjoittamaan totaalisen tappion jälkeen vuonna 1945 ja vieläpä kurjempi, koska suomalaiset velvoitetaan asepalvelukseen miehittäjän alaisuuteen. Suomi on loppu.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. On hieman epäloogista sanoa, että kirjoittaja ei ole putinisti samaan aikaan, kun kertoo, että kirjoitettu antaa saman mielikuvan kuin Putinin puheet.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 6. Edellisestä M. Juutisen julkaisemasta `Vieraskynän` kirjoituksesta:

  `Venäjästä on tänään tullut kokoontumiskeskus niille, jotka tavoittelevat uutta oikeudenmukaista kansainvälistä järjestystä eli järjestelmää, joka perustuu tasa-arvoon, oikeudenmukaisuuteen ja kansojen kulttuurisen monimuotoisuuden kunnioittamiseen`.

  Eipä ihme, että moninapainen kansainväliseen oikeuteen perustuva maailmanjärjestys on saanut tuulta purjeisiinsa. BRICS+ (nyt 30 % maailman pinta-alasta ja 45 % maailman väestöstä) on vetovoimainen hallitustenvälinen yhteistyöjärjestö, koska sen arvot ovat puoleensavetäviä.

  BRICS-jäsenvaltiot: Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina, Etelä-Afrikka, Egypti, Etiopia, Iran ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.
  BRICS-jäsenyyttä hakeneet valtiot: Algeria, Bahrain, Bangladesh, Valko-Venäjä, Bolivia, Kuuba, Kazakstan, Kuwait, Palestiina, Senegal, Thaimaa, Venezuela ja Vietnam.

  BRICS-maiden kahdenväliset suhteet perustuvat pääasiassa puuttumattomuuteen, tasa-arvoon ja molemminpuoliseen hyötyyn.

  `Neljäs valtakunta` on tulossa. Se muodostuu yksinapaisen maailmanjärjestyksen (Teesi) ja moninapaisen maailmanjärjestyksen (Antiteesi) Synteesistä.

  `Neljäs peto on neljäs valtakunta,
  joka syntyy maan päälle,
  erilainen kuin kaikki muut valtakunnat.
  Se syö (אכל = akal = syödä, kuluttaa, tuhota) kaiken maan ja
  tallaa (דוש = duwsh = tallata, puida) ja
  murskaa (דקק = deqaq = murskaa, jauhaa palasiksi) sen`.

  (Dan 7:23)

  Mutta eiköhän ensin tapella `kriittisistä raaka-aineista` – eihän tässä ole muutakaan tekemistä?

  17.2.2022 Ukraina aloitti länsiliiton yllyttämänä väkivaltaisen hyökkäyssodan venäjänkielisen väestön asuttamiin itäisiin maakuntiinsa. Venäläistaustaiset oli saatava ulos Ukrainasta joko elävinä tai kuolleina, mutta toisin kävi.

  Ukrainan natsipataljoonat olivat tappaneet itäisissä maakunnissaan ennen 17.2.2022 aloittamaansa väkivaltaista hyökkäystä vuosien 2014 – 2022 välillä noin 14 000 venäläistaustaista, joten tilanne oli vakava. Tämä kaikki toteutui Länsiliiton (Yhdysvallat/Britannia/EU) myötävaikutuksella.

  Venäjän sotilaallinen erityisoperaatio alkoi vasta 24.2.2022. Väliintulo keskeytti Kiovan suunnitteleman venäläistaustaisten kansalaisten kansanmurhasta Ukrainassa. Venäjä toteutti sotilaallinen erityisoperaatio YK päätöslauselmiin perustuen, joten se oli laillinen asioihin puuttuminen. Vrt. Ranskan 90-luvulla suorittama väliintulo Ruandassa.

  Vastakkainasettelun primus motorina toimi länsiliitto alkaen loppuvuoden 2013 Maidanin aukion tapahtumista. Yhdysvallat/Britannia/EU eivät tavoittele ainoastaan Venäjän, vaan myöskin Ukrainan resursseja.

  Länsiliitto, ennen kaikkea ylivelkainen Yhdysvallat, ei halua Ukrainan maaperässä olevien raaka-aineiden joutuvan `vääriin käsiin`, koska se haluaa niiden hallinnan itselleen – näin selittyy lause: `Ukrainaa tuetaan niin kauan kuin sitä tarvitaan`. Ukrainan kriittisten raaka-aineiden esiintymissä ei puhuta pikkurahoista. Sotia on aloitettu vähäisemmistäkin syistä.

  Ukrainan konfliktin aiheuttamat häiriöt maailmanmarkkinoilla ovat paljastaneet teollisuustuotannon ja vihreän siirtymän kannalta kriittisten raaka-aineiden toimitusvarmuuteen liittyviä haavoittuvuuksia. Ukrainan rikkaat mineraalikentät olisivat tähän ratkaisu, mutta niiden omistusoikeus ratkeaa vasta Ukrainan konfliktin rauetessa. `The winner takes it all`.

  `Ukrainan sota aiheutti erityisen vakavia häiriöitä kriittisten raaka-aineiden maailmanmarkkinoilla`.
  https://www.oecd.org/ukraine-hub/policy-responses/the-supply-of-critical-raw-materials-endangered-by-russia-s-war-on-ukraine-e01ac7be/

  Washingtonilla `ei ole varaa` antaa Venäjän saavuttaa voittoa Ukrainan konfliktissa, koska se tarkoittaisi luopumista Ukrainan maaperän valtavista mineraalivarannoista. 10 – 12 biljoonan (1biljoona = 1000 miljardia) dollarin arvosta kriittisiä mineraaleja pelkästään Ukrainassa – omistusoikeus ratkaistaan taistelukentillä.

  Tämä on yksi keskeinen syy Yhdysvaltojen ja Venäjän välisessä sodassa Ukrainassa.

  `Ukraina on `kultakaivos` – Yhdysvaltain senaattori`.
  https://www.rt.com/news/599068-ukraine-gold-mine-us/

  Ukrainan mineraalikenttien käyttöoikeus tekisi omistajastaan tavattoman vauraan. Yhdysvallat ja rahoittajat kärkkyvät Ukrainan maaperän raaka-aineita. Esimerkiksi Black Rock ja muutamat muut ovat jo tehneet sopimukset Kiovan laittoman hallinnon kanssa mm. `jälleenrakentamisesta`. He koettavat pidättää itsellään oikeuden jälleenrakentamisen selityksellä Ukrainan raaka-ainelähteisiin.

  Yhdysvallat/Britannia ja EU taistelevat Ukrainassa mm. kriittisten raaka-aineiden hallinnasta. Eipä ihme, että niin kuin sodassa ja rakkaudessa, kaikki keinot ovat sallittuja.

  Yhdysvallat ei salli Ukrainan kriittisten raaka-aineiden menevän Euroopan Unionille, vaan itselleen, joten se on vaihtanut strategiaansa ja yllyttää Euroopan Unionin ja Euraasian Unionin toistensa kimppuun, vetäytyen itse taustalle odottamaan valmista.

  Edellinen tilanne muistuttaa Taiwanin tilannetta, jossa suurvaltojen käynnissä on `sirujen sota`. Maailman kehittyneimmistä siruista 90 prosenttia valmistetaan Taiwanissa – saarella, jota Kiina väittää omakseen ja jota Yhdysvallat lupaa puolustaa. Kysymys on biljoonien dollareiden hyötymarkkinoista.

  Esimerkiksi Taiwanin kysymyksessä kärjistyy enemmän kauppa- ja teknologiasota kuin länsimaisten arvojen puolustaminen. Taiwanista on kehittynyt maailmanpolitiikan ja teknologiasodan ruutitynnyri.

  `Taiwanin saaresta on tulossa maailmanpolitiikan ja teknologiasodan ruutitynnyri`.
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/taiwanin-saaresta-on-tulossa-maailmanpolitiikan-ja-teknologiasodan-ruutitynnyri/4b9e4790-d8aa-421b-99d5-a55b12b717de

  Se oli Ranskan 25. presidentti Emmanuel Macron (46 vuotta nuori), joka ensimmäisenä laukaisi idean lähettää eurooppalaisia Nato-joukkoja Ukrainaan ja antoi luvan ukrainalaisille natsijoukoille käyttää pitkän kantaman ohjuksia Venäjän nykyisten ja entisten rajojen sisäpuolelle.

  Mutta Venäjän federaation pidättyvyys olla vastaamatta Yhdysvaltain/Britannian/Naton terroriin terrorilla on ihailtavaa. Suurin osa koko maailman globaalin pohjoisen ja globaalin etelän väestöistä seuraa ihmetellen Yhdysvaltain johtaman länsiliiton uutta strategiaa – brutaalia valtiollista terrorisotaa Ukrainan kautta venäläistä siviiliväestöä kohtaan pitkän kantaman ohjuksillaan.

  Toisin kuin oletettiin, Venäjä on hyötynyt Euroopan Unionin asettamista pakotteista. Nyt Venäjän sekä siviili- että sotatalous ovat vahvassa nosteessa. Mutta Euroopan unioni taantuu taloudellisesti Venäjälle asettamiensa pakotteidensa takia ja ajautuu riippuvaiseksi Yhdysvalloista.

  Yhdysvaltojen talous hyötyy Ukrainan pitkitetystä konfliktista. Näin ollen se ei lopeta yksipuolista taloussotaansa sekä Euroopan unionia että Venäjän federaatiota vastaan, koska tässä on sen pian romahtavasta taloudesta kysymys. Se tekee mitä tahansa välttääkseen vararikon.

  `Kenraali aika` on selvästi Venäjän puolella. Mitä kauemmin hajanainen länsiblokki Yhdysvallat/Britannia/EU jatkaa Ukrainan tukemista, sitä kauemmin Ukrainan konflikti kestää ja uhriluku nousee sekä sitä pahemmin Euroopan Unionin valtioiden talouksille käy, koska `kenraali aika` on länsiliittoa vastaan. Venäjä kestää aikaa rajattomasti, mutta hajanaiselle länsiliitolle aikaraja on tullut vastaan.

  Yhdysvaltojen sota- ja energiateollisuus hyötyvät suuresti Ukrainan konfliktin pitkittämisestä ja Euroopan Unionin heidän puolestaan asettamista pakotteista Venäjälle. Yhdysvaltojen etu ei suinkaan ole Ukrainan konfliktin päättyminen, vaan sen jatkaminen hamaan maailmantappiin.

  Yhdysvaltain Ukrainan konfliktin vetovastuun luovuttaminen Euroopan unionille hajottaa EUn valtioiden koheesion, saattaa kansat barrikaadeille, aloittaa poliittiset murhat, heikentää unionin taloutta jne.

  Mikäli Ukrainan konflikti alkaisi hyytymään syystä tai toisesta, Yhdysvallat avaisi välittömästi uuden/uudet sotarintamat Itä-Euroopan eturintaman DCA-maasta/maista. Esimerkiksi Suomen perustuslain vastaisen DCA-sopimuksen läpimeno 2/3 osan enemmistöllä eduskunnassa loisi Yhdysvalloille lisäarvoa avattaessa toista Venäjän vastaista rintamaa.

  Suomessa uuden sotarintaman käynnistämisongelmia ei näytä olevan, koska samaa mieltä kuin Yhdysvallat ovat lähes kaikki suomalaiset johtavat poliitikot ja sen liittolaiset Euroopassa. Hylkyvaltio Suomi, jota naiset ja nuoret johtavat tullaan uhraamaan yleisen eurooppalaisen turvallisuuden ja edun nimissä. Suomi luulee olevansa liittosuhteessa länsiliiton kanssa, mutta heillä ei ole harhakuvitelmia tässä asiassa.

  Yhdysvaltojen ykkösprioriteetti on järjestää sota Euroopan Unionin ja Euraasian unionin (lähinnä Venäjän) kesken. Yhdysvalloille tulee halvemmaksi uhrata tykinruoaksi ensin Itä-Euroopan, sitten Keski-Euroopan ja lopuksi Länsi-Euroopan sotilaat. Näin heille ei tulisi omia sotilastappioita kuin ainoastaan sodan käynnistämiseen lähetettyjen (DCA) joukkojen verran.

  Yhdysvaltojen sotilaalliseen oppiin kuuluu käynnistää sotia Venäjän raja-aluevaltioissa pyrkimättä voittamaan niitä. Tämä palvelisi heidän tarkoitusperiään Venäjän federaation kaaokseen ajamisessa, Kremlin regiimin vaihdossa, Venäjän pilkkomisessa useisiin valtioihin, resurssien haltuun ottamisessa. Seuraavat alistettavat kohteet olisivat ensin Kiina ja sitten Intia ja lopuksi Länsi-Aasian valtiot.

  Venäjän strategiset liittolaiset ovat kasvussa, joiden kanssa he käyvät yhä kasvavaa kauppaa. Sen sijaan Yhdysvallat/Britannia/EU menettää kaiken aikaa strategisia kumppaneitaan sekä koalitioidensa sisä- että ulkopuolelta.

  Länsiliiton aloittama valtiollinen terrori hajottaa heidän oman koheesionsa lopullisesti, koska sitä ei hyväksytä heidän blokkiensa sisä- eikä ulkopuolella. Yhtenäisyyden hajoaminen on jo alkanut Euroopassa ja Eurooppa näyttää tekevän suuren virheen yrittäessään laajentaa Unioniaan.

  Yhdysvallat hyötyy merkittävästi meneillään olevasta pitkitetystä Ukrainan konfliktista ja sitä seuraavasta tulevasta Euroopan jälleenrakentamisesta. Yhdysvallat pyrkii hyötymään sekä sodasta että rauhasta – tai ainakin niin se luulee, koska loppupelissä se ei hyödy kummastakaan. Luu jää vetävän näppiin.

  Ukrainan konflikti johtuu Yhdysvaltain aloittamasta sodasta Venäjää vastaan, jonka tarkoituksena on sen yksinapaisen kansainvälisiin sääntöihin perustuvan maailmanjärjestyksen säilyttäminen. Harhaluulossaan Euroopan unioni mieltää olevansa Yhdysvaltain liittolainen, mutta Yhdysvallat ei pidä sitä liittolaisenaan, vaan hyväksikäytettävänä vihollisenaan.

  Euroopan unioni on heikoilla, koska siltä puuttuu tyystin strateginen autonomia ja näin se on Yhdysvaltojen vedätettävissä.

  Yhdysvallat/Britannia käy avointa taloussotaansa Euroopan Unionia vastaan, johon seikkaan Euroopan unioni on vasta heräämässä. Euroopan unioni on saatettu tilaan, jossa se sijaitsee kahden suurvallan puristuksessa – Venäjä/Kiinan & kumppanien ja Amerikan Yhdysvaltojen. Yhdysvaltojen intressissä ei ole puolustaa Euroopan Unionia, vaan jättää se Venäjän federaation armoille.

  Osallistuessaan Yhdysvaltain yllyttämänä terrorisotaan Venäjän federaation siviiliväestöä vastaan Euroopan Unioni tulee niittämään kansojen vihat päällensä. Euroopan Unionin johtavat päättäjät näyttävät nauttivan olostaan olla murhaajia. Heidän kätensä ovat tahrautuneet ukrainalaisten, venäläisten ja omien täydennysjoukkojensa vereen.

  Lisäksi Yhdysvallat/Britannia & liittolaiset harjoittavat täysin avointa rosvousta pidättäessään Venäjän kansallisvarantoja 300 miljardin edestä laittomasti. Tämä kyllä nähdään maailmalla, eikä kukaan uskalla sijoittaa heidän kohteisiinsa, vaan kotouttaa varallisuutensa vielä, kun ehtivät. Yhdysvaltain valtiollinen kassa kolisee tyhjyyttään – kenet länsiliitto ryöstää seuraavaksi?

  Elämme NWOn (New World Order = uuden maailmanjärjestyksen) ja OWOn (Old World Order = vanhan maailmanjärjestyksen) välistä siirtymäaikaa. Välitilan päättyessä siirrytään NWOn DWO (Dekapolar world Order = kymmennapaisen maailmanjärjestyksen) aikakauteen – siirtymä ei tule käymään kivuitta!

  NWOn koittaessa Yhdysvaltain UWOn (Unipolar World Order = yksinapaisen maailmanjärjestyksen) tavoite/toive MAGA (Make America Great Again) on jo lakannut ja selviytyäkseen täystuholta se tulee vetäytymään NAUhun.

  Silloin NAU (North American Union = Pohjois-Amerikan unioni = Mexico, Yhdysvallat, Kanada) lakkaa olemasta ns. teoreettinen, taloudellinen ja poliittinen integraatio, koska se realisoituu yhdeksi kymmenestä maailman unioneista. MWOn menestyessä ja samalla muun maailman sulkeutuessa Yhdysvalloilta, sille ei jää mitään muuta vaihtoehtoa selviytyäkseen kuin pitäytyä mannermaiseen liittoutumaan.

  TRUMPetisti asettuu puhaltamaan pasuunaan.
  https://cdn.openart.ai/uploads/image_Gaekoyfk_1694589822686_512.webp

  Mihin sitten moninapaista (MWO = Multipolar World Order) maailmanjärjestystä tarvitaan?

  MWO kätilöi DWOn. MWOn BRICS+/SCO on kivijalka, jonka pohjalta DWO-järjestelmä kehittyy. Se ei pyri muodostamaan yhtä liittokuntaa, vaan kunkin unionin johtovaltiot pitäytyvät omissa strategisissa autonomioissaan integroiden ajan myötä lähimmät valtiot itseensä, muodostaen näin valtioklustereita – tulliunioneja – jotka jakavat koko maanpiirin kymmeneen regiimiin. Näin ne pysyvät yksimielisesti yhdessä ilman liittoutumista, joka seikka tekee niistä vahvan, jota ei voi kaataa.

  DWOsta on sanottu, että: `Se on oleva hajanainen (פלג = pelag = jaettu) valtakunta` (Dan 2:41).

  Edellistä sanaa פלג = pelag = jaettu on käytetty 1 Moo 10:25 ns. `kansojen sukutaulun` kohdassa, jossa sanottiin: `Eeberille syntyi kaksi poikaa: toisen nimi oli Peleg, sillä hänen aikanansa jakaantuivat maan asukkaat` (1 Moo 10:25).

  Edellinen suomenkielinen lukutapa (Rtu 1933/38) ei tee oikeutta alkuperäiselle lukutavalle, koska Pelegin aikana eivät `maan asukkaat jakaantuneet`, vaan `maa (sinänsä) jakautui`. Kuningas Jaakon lukutapa noudattaa tarkemmin alkuperäistä lukutapaa, jossa sanotaan: `And unto Eber were born two sons: the name of one was Peleg; for in his days was the earth divided` (1 Moo 10:25).

  Pelegin aikana yhtenäismanner Pangaea jakautui tällä tavalla:

  Yhtenäismanner Pangaea ei jakautunut miljoonien ateististen vuosien aikana, vaan verrattain lyhyellä aikavälillä, jolloin nykyiset mantereet erkaantuivat.

  Edellinen tapahtuma tulee saamaan toisinnon, kun:

  `Kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa` (Ilm 6:14).

  Jotakin samaa kuin Pelegin ajan Pangaean jakautumisessa on Vladimir Putinin ajan tektonisissa geopoliittisissa ja -strategisissa siirroksissa, joita parhaillaan tapahtuu ja jonka MWO (Multipolar World Order = moninapainen maailmanjärjestys) muutosten keskiössä Venäjä sijaitsee.

  MWOssa globaalin maailman geopoliittinen uusjako on käynnistynyt ja se johtaa DWO (Dekapolar World Order = kymmennapaiseen maailmanjärjestykseen).

  Eipä ihme, että Venäjän federaatio ja eritoten heidän presidenttinsä on joutunut kohtuuttoman hyökkäyksen ja ivailun kohteiksi, koska ne mullistukset, jotka hänen kauttaan mielletään käynnistyneiksi tulevat olemaan perustavanlaatuisia kansakuntien muutoksia. UWOn kansakunnat eivät hyväksy edes ajatusta siitä, että he menettäisivät asemansa.

  NWOn (New World Order = uuden maailmanjärjestyksen) MWO > DWOssa (Dekapolar World Order = kymmennapaisessa järjestyksessä) kaikki mikä OWOn (Old World Order = vanhaan maailmanjärjestykseen) kuuluu tulee muuttumaan lähes tunnistamattomaksi.

  MWO/DWOta tarvitaan esimerkiksi määrittämään uudelleen hallitusten väliset kansainväliset järjestöt (IGO = Intergovernmental organization = noin 250 järjestöä, joista YK on vain yksi) ja samalla kansainvälinen humanitaarinen oikeus. Esimerkiksi toimimaton YK on ollut jo kauan oman toimintakulttuurinsa negaatio, eikä se pysty mihinkään muuhun kuin pitämään yllä ja jopa edistämään vakavia häiriöitä kansoissa.

  IGO-restoraatio ei tule kohdistumaan entisen korjaamiseen, vaan nykyisten IGO-instituutioiden uudistamiseen purkamalla kaikki vanhat instituutiot, koska ne eivät ole toimineet niille tarkoitetuilla tavalla vuosikymmeniin. Vanhojen instituutioiden purkaminen toteutuu aina finanssi-instituutioita myöten, mitä ne eivät tule hyväksymään vapaaehtoisesti, mutta heidät pakotetaan.

  Globaali instituutioiden restoraatio tulee koettelemaan myös kansainvälisiä kansalaisjärjestöjä (International non-governmental organization, INGO), jotka lakkautetaan. Hallitustenvälisistä järjestöistä poiketen kansainväliset kansalaisjärjestöt ovat tyypillisesti kansallisvaltioista riippumattomia.

  INGO-instituutioista käytetään myös nimitystä hallitustenvälinen organisaatio. INGO instituutiot ovat/olivat OWOn aikaisia instituutioita, mutta NWOssa ne ovat tarpeettomia. Ne tekivät toki tehtävänsä NWOn hyväksi ja saavat mennä. `Vallankumous syö aina omat lapsensa`, mutta maailmanvallankumous tekee heistä pässinlihaa.

  MWO > DWO ilmaantuminen ei ole itseisarvo, vaan välivaihe tiellä kohti universaalia lakia ja maailmanhallitusta. Ylikansallinen universaali NWO-imperiumi on kehittymässä, eikä mikään maailman mahti voi sitä estää kehittymästä, koska tämä juontuu sallimuksesta ja kohtalon suopeasta kädestä.

  Kun kymmennapainen maailmanjärjestys (DWO) on manifestoitu, ilmaantuu yhdestoista valtakeskus, joka ei kuulu DWO-järjestykseen. NWO-imperiumi rakentuu juuri tämän (11.) kulmakiven pohjalta, joka kasvaa imperiumiksi ja joka pystyy vaikuttamaan DWO-koheesioon, jolloin myös Unionit kokevat muutoksen, kun jäljelle jää seitsemän (7) Unionia.

  Tuleva 11. imperiumi on täysin erilainen kuin aikaisemmat tuntemamme maailman imperiumit, jotka kaikki olivat alueellisia imperiumeja (ottomaanien, mongolien, brittien, Yhdysvaltain, egyptiläinen, persialainen jne.)

  Mutta tämä 11. `peto` tulee olemaan universaali ja juuri tähän MWO/DWO tähtää, tiesivätpä he sitten tämän seikan tai eivät tietäneet.

  DWO-järjestelmän ollessa vielä yhtenäinen hävitetään maailman vaikutusvaltaisin rikollissyndikaatti – Chazarian mafia – kansainvälisen siionismin avoimesti esillä oleva, mutta siten kätketty maailmanmahti – kaikkine sen toimijoineen (finanssi, media, poliittinen lobbaus, Israel jne.). Finanssivalta mitätöidään ja poliitikkojen valta palautetaan ihmiskunnalle.

  Ron Unz sivuston mukaan käsite `Chazar` voidaan juontaa sekä hebrean että jiddisin kielestä ja se tarkoittaa `sikaa`. `Siat` on asetettu jo nyt pölkylle, he eivät vain vielä huomaa sitä, mutta mielihyvän nostamiseksi niiden korvantaustaa rapsutellaan – kunnes heilahtaa ja sika huomaakin olevansa `joulupöydässä`.

  Ennen kuin 11. valtakeskus ottaa NWG (New World Government = uusi maailmanhallitus) -vallan, saa se avukseen tieteeseen perustuvan instituution, NWRn (New Woeld Religion = uusi maailmanuskonto). Vain NWR voi vaikuttaa NWGn esiintulon.

  NWR-instituution toimesta lakkautetaan myös röyhkeät maailmanvaltiuteen pyrkivät aabrahaminuskoiset instituutiot JWO (Jew World Order = rabbien järjestys), IWO (Islamic World Order = imaamien järjestys) ja CWO (Catholic World Order = jesuiittojen järjestys) -instituutiot.

  Tämän lisäksi hävitetään OWOn aikainen SSWO (Secret Society World Order = salaisjärjestöt) -järjestelmä ja sen `tuhat valopistettä`, jotka ovat tehneet tehtävänsä ja saavat mennä ja joista vapaamuurarius- tai Deep State-järjestelmä ovat vain kaksi valopistettä.

  1000 Points of Light.

  Länsiliitto pitää paradoksaalisesti `jälleenrakennus`- ja `rauhankonferensseja` antaen samaan aikaan käyttöluvan ja -ohjeistuksen pitkän kantaman ohjuksilleen iskeä Venäjän sisämaahan sekä sotilas- että siviilikohteisiin, julistaen näin menetellen sodan Venäjän federaatiota vastaan.

  Kokoontumisissa ei ole kysymys mistään muusta kuin Venäjä vastaisen hajonneen ja epäyhtenäisen länsikoalition rivien tiivistämisestä ja kuvitellun `kultaisen miljardin` menetetyn koheesion palauttamisyrityksestä.

  Koko muu yhtenäinen maailma (`kultainen seitsemän miljardia`) seuraa ihmetellen länsimaisten johtajien läpinäkyvää näytelmää.

  `Kansainvälisten kokousten merkkiviikko alkaa Berliinissä Ukrainan jälleenrakennusta koskevalla konferenssilla`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/kansainv%C3%A4listen-kokousten-merkkiviikko-alkaa-berliiniss%C3%A4-ukrainan-j%C3%A4lleenrakennusta-koskevalla-konferenssilla/ar-BB1nYBgt?ocid=msedgdhp&pc=LCTS&cvid=00750056094f443d84f2f06c1cc380fc&ei=14

  `Kansainvälisten` (rajoittuu transatlanttisiin maihin) kokousten merkkiviikolla tapahtuu:

  -Menossa Berliinissä kaksipäiväinen tapaaminen (aihe: Ukrainan taloudellinen tukeminen ja jälleenrakennus).
  -Myöhemmin tällä viikolla G7 maiden kokous Italiassa (aihe: Venäjän kansallisvarojen: 300 miljardin dollarin ryöstösuunnitelma).
  -Viikonloppuna Sveitsin rauhankonferenssi (aihe: yksipuolinen rauhansanelu).
  -Tällä viikolla Suomeen Kultarantaan kokoontuu maailman johtajia.
  -Samaan aikaan kuin ed. Porvoossa kokoontuvat Itämeren valtioiden neuvoston ulkoministerit (ulko- ja turvallisuuspolitiikka ja alueellinen yhteistyö).
  -Tänään alkanut kaksipäiväinen Nato-jäsenmaiden ennakointikonferenssi Helsingissä.

  Suomen asettuessa suurvaltojen väliin, luopumalla puolueettomuudestaan ja solmiessaan DCA-sopimuksen se on erityisessä vaarassa sotkeutua mukaan sotaan Venäjää vastaan. Länsiliitto on avaamassa Ukrainan lisäksi toisen sotarintaman.

  `Pitäkää neuvoa:
  se raukeaa;
  sopikaa sopimus:
  ei se pysy`.

  (Jes 8:10).

  Newsky

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat