Onko Washingtonin valtaeliitti sekaantunut pedofiilirinkiin?

Vaikka Amerikan presidentinvaalit ratkesivat jo kauan sitten, valtamedia Suomessa asti on jatkanut aktiivisesti vaihtoehtomedian vaalikirjoittelun kritisoimista. Yksi valtamediaa eniten raivostuttaneista uutisista oli niin sanottu #Pizzagate, jonka esittelemme seuraavaksi.

Sosiaalisen median hashtagilla #Pizzagate on taustansa Hillary Clintonin vaalikampanjan päällikön John Podestan vuotaneissa sähköposteissa. Wikileaks nappasi nämä viestit maaliskuussa ja julkaisi ne tämän jälkeen. Muista Wikileaksin poimimista viesteistä paljastuu muun muassa juutalaisomisteisen TV-kanava CNN:n työntekijöiden lähetelleen vaaliväittelykysymyksiä Clintonille etukäteen ennen väittelyä Donald Trumpin kanssa.

Toinen vuotaneista sähköposteista paljastunut seikka on, että Clinton tiesi entuudestaan USA:n läheisten liittolaisten Saudi-Arabian ja Quatarin rahoittaneen Isisiä. Tätä on tapahtunut ilman, että USA on ryhtynyt minkäänlaisiin vastatoimiin.

USA:n petollisen kaksinaamainen Lähi-idän-politiikka tai uutiset järjestelmän oman median sekä poliittisen eliitin välisestä yhteistyöstä tuskin kuitenkaan useimpia lukijoitamme suuremmin järkyttävät. Odottamattomampi paljastus sähköposteissa oli, että Clintonin kampanjapäällikkö Podesta kutsuttiin yhdessä veljensä Tonyn kanssa ”taiteilija” Marina Abramovicin luo päivälliselle. Abramovici käyttää ”taideteoksissaan” usein siemennestettä, verta sekä virtsaa, ja niin kutsuttu spirit cooking on osa hänen ”taidettaan”.

Stefani Germanotta (tunnettu paremmin taiteilijanimellään Lady Gaga) esiintyy alla olevassa kuvassa muiden muassa Abramovicin ja ihmisen kokoisen nuken kanssa. Germanotta on aiemmin kommentoinut olevansa pakkomielteinen Abramovicin taidetta kohtaan. Podestan veljesten toimet rappiotaiteen parissa eivät kuitenkaan ole mitään verrattuina siihen, mistä heitä tällä hetkellä epäillään.

Koodikieltä sisältäviä sähköposteja

John Podestan sähköpostit läpi lukeneet ovat todenneet niiden sisältävän viittauksia muun muassa pizzaan, juustoon sekä makkaraan oudoissa tilanteissa. Joukko Podestan sähköpostit lukeneita yksityishenkilöitä yhdisti pian ruokasanaston pedofiilien käyttämään koodikieleen esimerkiksi Deep Webissä. Deep Web on Internetin osa, johon pääsee käsiksi vain siihen tarkoitetun erityisohjelmiston avulla.

Esimerkkejä muutamista käytetyistä koodisanoista ja niiden merkityksistä:

Hot Dog = Poika
Pizza = Tyttö
Pasta = Pieni poika
Cheese = Pieni tyttö
Ice Cream = Miesprostituoitu
Walnut/Nuts = Värillinen prostituoitu
Map = Siemenneste
Kastike = Orgiat
Play Dominos = Koskea seksuaalisessa tarkoituksessa
Chicken = Nuori mies/poika
Moloch = Jumala, joka yhdistetään lapsiuhreihin

Mikäli nämä ”käännökset” pitävät kokonaan paikkansa, kampanjapäällikkö Podestan keskusteluja tämän demokraattien leiriin kuuluvien kontaktien kanssa on helpompi ymmärtää.

Susan Sandler hyväntekeväisyyssäätiö Sandler Foundationista kirjoitti Podestalle esimerkiksi seuraavaa:

”Kiinteistönvälittäjä löysi nenäliinan (luulen, että siinä on ’mapia’ [spermaa], joka saattaa liittyä erääseen ’pizzaan’ [tyttöön]). Onko kyseinen nenäliina sinun?”

Toinen sähköposti Sandler Foundationilta Podestalle:

”Luuletko, että suoriutuisin paremmin, mikäli pelaisin dominoa [= koskea seksuaalisessa tarkoituksessa] pienen pojan kuin pienen tytön kanssa?”

Sähköpostien perusteella jopa USA:n entinen presidentti Barack Obama vaikuttaa sekaantuneen pedofiliaan. Fred Burton yksityisestä tiedustelupalvelu Stratforista kirjoitti Valkoisen talon järkyttävän kalliista ”pizza- ja makkaraostoksista”:

”Obama käytti arvioni mukaan noin 65 000 dollaria veronmaksajien rahaa ’pizzan ja hot dogien’ lennättämiseen Chicagosta Valkoisen talon yksityisjuhliin. Olisiko kyse kuitenkin tyttöjen ja poikien lennättämisestä?”

Voi miettiä myös, miksi pitkäaikainen Clintoneiden sekä demokraattisen puolueen tukija, asianajaja Cheryl Mills kirjoittaa seuraavasti:

”Kädet ristissä ja vanhan kanin tultua ulos ullakon laatikostaan uhraan takapihalla yhden ’chickenin’ [nuoren miehen/pojan] Molochille”.

Tämä saattaisi tosin merkitä myös, että eliittiin kuuluvat ihmiset uhraavat todellisuudessakin vain kanan Babylonin jumalalle (mikä on itsessään jo äärimmäisen outoa!), mutta kun otetaan huomioon broilerin merkitsevän pedofiilien koodikielessä poikaa, ja että Moloch liitetään juuri lapsiuhreihin, tullaan siihen tulokseen, että tämä merkitsee hyvin todennäköisesti aivan jotain muuta kuin broilerin uhraamista.

Tämä oli vain pintaraapaisu Wikileaksin julkaisemista järjettömistä ilmaisuista ja muotoiluista, jotka ovat saaneet monen kohottamaan kulmiaan ja miettimään, mihin Podesta ja hänen lähipiirinsä ovatkaan sekaantuneet.

John ja Tony Podestasta

Kuten tunnettua, John Podesta työskenteli aiemmin Hillary Clintonin vaalikampanjan päällikkönä. Tämän ohella hän on ollut Obaman neuvonantajana sekä Valkoisen talon esikuntapäällikkönä Bill Clintonin alaisuudessa vuodet 1998–2001. Johnin veli Tony Podesta johtaa lobbarijärjestö Podesta Groupia, jolla puolestaan on tiiviit siteet demokraattiseen puolueeseen. Podesta Group lukeutuu erääksi Washingtonin vaikutusvaltaisimmista lobbarijärjestöistä.

Samaan aikaan kun kummallisuudet John Podestan sähköposteissa pantiin merkille, tiedonhankkijat alkoivat kartoittaa tarkemmin ihmisiä hänen lähipiirissään. Muutama yksinkertainen Google-haku nimellä Tony Podesta johtaa esimerkiksi Washington Life Magazinen reportaasiin hänen kotoaan. Reportaasissa Podesta esittelee avoimesti ”taideaarteitaan”.

Podestan kotoa löytynyt Biljana Djurdevicin maalaus. Djurdevic kuvaa usein tauluissaan kauhistuneita lapsia uhkaavissa tilanteissa.

Podestan kotoa löytynyttä patsasta on verrattu sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerin ottamiin kuviin uhreistaan vääristyneissä asennoissa ensin tapettuaan nämä (seuraava kuva ei sovellu herkille): http://www.abeldanger.org/web/wp-content/uploads/2016/11/tony-podesta-and-jeffrey-dahmer.png

Eräs silmiinpistävimmistä aspekteista koko #Pizzagate-tapauksessa on, että John ja Tony Podestan kasvot muistuttavat huomattavan paljon yllä olevia poliisin kehittämiä epätarkkoja kuvia Madeleine McCannin mahdollisista kidnappaajista.

Epätäydellisissä kuvissa saattaa kuitenkin myös olla sama ihminen, joka on kuvattu eri kuvakulmista. Monen #Pizzagatea tutkineen mielestä on aivan liian epätodennäköistä, että noinkin tunnetut henkilöt kuin Podestan veljekset olisivat kidnapanneet pienen tytön ja niinkin kaukana kuin Portugalissa.

On kuitenkin ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia, että Podestan sähköposteissa on paljon aukkoja marraskuulta 2006 neljänteen päivään toukokuuta 2007 asti. Madeleine McCann katosi kolmas toukokuuta 2007. On hyvin mahdollista, että John Podesta on poistanut sähköpostinsa tuolta ajalta, jottei häntä liitettäisi Portugaliin ja Madeleine McCannin katoamiseen.

Pizzeria Comet Ping Pong

Demokraattisen puolueen vaikutusvaltaisilla poliitikoilla on jostakin syystä läheiset suhteet Comet Ping Pong -nimiseen pizzeriaan Washington DC:ssä. Tony Podestalla on tapana käydä kyseisessä pizzeriassa syömässä, ja niin Obama kuin Clintonkin ovat pitäneet ensisilmäyksellä merkityksettömältä vaikuttavassa Comet Ping Pongissa tilaisuuksia. Tarkasteltaessa lähemmin pizzeriaa sekä sen omistajaa James Alefantista epäilykset kuitenkin heräävät.

Alefantis, jota aikakauslehti GQ kuvailee yhdeksi Washington DC:n vaikutusvaltaisimmista ihmisistä, on valokuvattu Tony Podestan luona järjestetyissä juhlissa. Alefantis on homoseksuaali ja ollut aiemmin yhdessä David Brockin kanssa. Myös Brockilla on paljon vaikutusvaltaa, ja hänellä on osansa sekä Clintonin vaalikampanjassa että itse demokraattisessa puolueessa. Alefantis on vieraillut Valkoisessa talossa viidesti.

Alefantisin Instagram-tililtä nimellä ”jimmycomet” löytyy koko joukko ylitsevuotavan seksuaalisia ja suoranaisesti pedofiilisia kuvia ja kommentteja. Seuraavassa muutama esimerkki:

”J’aime l’enfants” on ranskaa ja tarkoittaa suomeksi ”Rakastan lapsia”.

Mies pitää sylissään pientä lasta hashtagilla #chickenlover. Kuten aiemmin mainittua, chicken tarkoittaa pedofiilien koodikielellä nuorta miestä/poikaa.
Onko tämä normaali Instagram-kuva?

Vaikka Comet Ping Pong kertoo julkisuuteen olevansa ”lapsiystävällinen ravintola”, sen seinillä roikkuu maalauksia muun muassa ihmisistä ilman päitä ja maalauksia ihmisistä, jotka masturboivat pelatessaan pöytätennistä. Miksi tunnetut demokraattipoliitikot pitävät suuria tilaisuuksia yksinkertaisessa pizzeriassa eivätkä tasokkaammissa ruokapaikoissa? Onko pizzerian ruoka todella niin fantastisen hyvää vai kuuluuko Alefantisin räätälöimään valikoimaan jotain muutakin?

John Podestaa epäiltiin pedofiiliksi jo ennen #pizzagatea

Konservatiivisen ja nykyään melko suositun Breitbart-sivuston perustaja Andrew Breitbart twiittasi jo vuonna 2011 John Podestan pedofiiliepäilyistä:

”How prog-guru John Podesta isn’t household name as world class underage sex slave op cover-upperer defending unspeakable dregs escapes me”.

AndrewBreitbart (@AndrewBreitbart) 4. helmikuuta 2011

Breitbartin mukaan John Podesta suojeli ”järkyttävää saastaa”, joka piti alaikäisiä seksiorjinaan. On epäselvää, miten hän sai tämän selville jo kauan ennen kuin Wikileaks sai vihiä Podestan sähköpostien sisällöstä.

Breitbart puolestaan kuoli vuosi tämän jälkeen sydänkohtaukseen vain 43 vuoden iässä. Häntä tutkinut patologi kuoli sittemmin arsenikkimyrkytykseen, ja monien keskuudessa tieto herätti epäilyjä Breitbartin todellisesta kuolinsyystä.

Median ja joidenkin syytettyjen reaktiot epäilyihin

#Pizzagate sai osakseen paljon julkisuutta Twitterissä ja vaihtoehtoisissa medioissa. Valtavirran mediassa on puolestaan vallinnut lähes kuolemanhiljaisuus. Juutalaisomisteiset Washington Post ja The New York Times ovat kirjoittaneet pari itkunsekaista artikkelia siitä, kuinka Alefantista vainotaan ja uhkaillaan Internetissä. Nämä reportaasit vahvistivat Tony Podestan käyvän Comet Ping Pongissa usein syömässä. Ne vahvistivat myös, että John Podesta ja James Alefantis tuntevat toisensa.

Joulukuun alussa 28-vuotias aseistautunut mies astui pizzerian ovista sisään, oman kertomansa mukaan pelastamaan lapset, joita hän epäili pidetyn siellä vangittuina. Mies ampui aseellaan ympärilleen muutaman kerran. Tämän jälkeen nyyhkyartikkelien määrä vain lisääntyi. Tällöin keskusteluun heitettiin ”valeuutisten” termi, jota järjestelmän media käyttää nykyään usein tarkoituksenaan hiljentää ja tehdä vaihtoehtoinen media naurunalaiseksi. 28-vuotiaan miehen ammuskeltua pizzeriassa kukaan ei edes haavoittunut.

Uskottavia selityksiä Podestan sähköpostien ruoka-aiheisille termeille oudoissa kohdissa tekstejä ei ole edellä mainittujen selitysten lisäksi annettu. Muita todisteita pedofiliaskandaalista ei myöskään ole otettu vakavasti. John Podestaan kohdistuvia epäilyjä vahvistaa edelleen se, ettei hän twiitannut koko sinä yli kuukauden kestäneenä ajanjaksona, jolloin epäilyt ja syytökset häntä kohtaan olivat eniten pinnalla. Hänen ensimmäinen twiittinsä #pizzagaten jälkeen koski hyökkäystä Venäjää vastaan. Podesta ja koko USA:n valtakoneisto katsoivat Venäjän hakkeroineen sekä Podestan itsensä että demokraattisen puolueen sähköpostit tarkoituksenaan edesauttaa Trumpin pääsyä Yhdysvaltain presidentiksi.

Hillary Clinton piti kahdeksas joulukuuta ensimmäisen puheensa sitten presidentinvaalien häviönsä. Puheessa mainittiin niin kutsutut ”valeuutiset”, jotka Clintonin mukaan ovat osa ”pahuuden epidemiaa sekä valepropagandaa, jolla on valitettavasti seurauksensa todelliseen maailmaan”. Jäi epäselväksi, tarkoittiko Clinton tässä kohtaa ”valeuutisia” Comet Ping Pongissa tapahtuneesta ammuskelusta vai jotakin muuta.

Jimmy Savile heti Elisabeth II:n aateloitua tämän.

Mikä on #pizzagaten lopputulos?

Tähän asti selvinneet seikat tapauksesta ovat aihetodisteita ja joukko hämäriä olosuhteita. Vedenpitäviä todisteita pedofiiliringistä ei ole tullut julkisuuteen, kuten ei uhrejakaan. Tapaukseen liittyvät yksityiskohdat itsessään saavat epäilyt pedofiiliringistä vaikuttamaan kenties melko kaukaa haetuilta, mutta mikäli katsotaan kaikkia näitä yksityiskohtia kokonaisuudessaan, ei voi sivuuttaa sitä, ettei niissä olisi vähintään jotain outoa.

Ei ole kovinkaan todennäköistä, että FBI alkaisi tutkia tapausta. FBI-päällikkö James Comey on jo aiemmin osoittanut selkärangattomuutensa jättäen syyttämättä Hillary Clintonia, vaikka tämä oli käsitellyt huippusalaisia tietoja varomattomasti yksityiseltä sähköpostipalvelimeltaan.

Vaikka monien mielestä saattaa tuntua epätodennäköiseltä, että noinkin vaikutusvaltaiset ihmiset olisivat joukolla syyllistyneet pedofiliaan, samankaltaisia esimerkkejä löytyy historiasta. Juutalainen miljardööri Jeffrey Epstein tuomittiin vuonna 2008 (vain) kolmentoista kuukauden vankeuteen tyttöjen pitämisestä seksiorjina omalla saarellaan Karibianmerellä. Monet tytöistä olivat alaikäisiä. Epsteinin vaikutusvaltaisesta tuttavien verkostosta löytyvät niin Britannian kuningashuone, Donald Trump kuin Bill Clintonkin. Viimeksi mainittu on tietojen mukaan vieraillut Epsteinin saarella 26 kertaa, joista viisi kertaa ilman henkivartijoita.

Englantilaisen viihdemaailman kasvosta Jimmy Savilestä on hänen vuosikymmenien pituisen uransa aikana kiertänyt huhuja siitä, että hän olisi pedofiili. Kuolemaansa asti vuoteen 2011 nämä pysyivät vain huhuina, mutta kriittisen TV-dokumentin jälkeen hänen seksuaalirikollisuutensa paljastui suurelle yleisölle. Kansan rakastamasta suorastaan kulttimaisesta ikonista tulikin yhtäkkiä yksi Britannian vihatuimmista miehistä. Savilen uhreja epäillään nykypäivänä olevan jopa useita satoja. Savilellä oli hyvät suhteet Britannian kuningashuoneeseen, ja hänet jopa aateloitiin vuonna 1990.

Esimerkki löytyy myös Portugalista, niin kutsutusta Casa Pia -skandaalista, jossa muiden muassa poliitikkoja sekä Unescon lähettiläs tuomittiin näiden käytettyä lapsia seksuaalisesti hyväksi. Nyt Norjassa on meneillään samankaltainen skandaali, johon poliitikkoja ja lakimiehiä on sekaantunut. Belgialaisen Marc Dutroux’n tapauksessa Dutroux’lla itsellään oli hyvin läheiset suhteet Belgian poliisijohtoon sekä poliittisen hierarkian huipulle.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

11 kommenttia

  1. Loistavalla argumentoinnillasi kannattaisi varmaan lunastaa 25000 dollaria osoitteesta http://pizzagate.com/ kun kerran niin varma olet kyseessä olevan valeuutinen. Jokainen asiaan jonkin verran vihkiytynyt huomaa muuten helposti, että vähintään jotain perää jutussa on ja että touhu ei ole mitenkään nykyajan keksintö.

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
 1. Russian President Vladimir Putin is not America’s friend. He is our enemy. He is aligned with ”them” – the true enemies of a peaceful civilization and world. The veil is lifted. See proof below that Putin has kissed the ring. I’m sure he has always been in ”their” camp – chosen by them to be Russia’s President – just like Obama was in the U.S.

  Putin Visits Western Wall with Rabbi Lazar

  http://www.chabadgn.com/templates/articlecco_cdo/aid/946781/jewish/Putin-Visits-Western-Wall-with-Rabbi-Lazar.htm

  Putin and Merkel visit Holocaust Memorial

  http://jn1.tv/video/global-eye/ge0804ua10-putin-germany-air.html

  Putin Vows ‘Russia will never forget Holocaust’

  http://rt.com/politics/russia-putin-israel-iran-258/

  Putin tells Netanyahu Holocaust Museum to be Built

  http://www.cjp.org/page.aspx?id=216199

  Putin Vows: Holocaust Will Not Be Repeated

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/putin-vows-holocaust-will-not-be-repeated/2012/06/26/

  Putin: Nationalism Propaganda must be Opposed by Lessons of Tolerance

  http://www.interfax.co.uk/russia-news/nationalism-propaganda-must-be-opposed-by-lessons-of-tolerance-putin/

  President Putin Awards Chabad Rabbi Gold Medal – News Briefs – News – Chabad Lubavitch World Headquarters

  http://lubavitch.com/news/article/2014825/President-Putin-Awards-Chabad-Rabbi-Gold-Medal.html

  Vladimir Putin: Has he fought political anti-Semitism in Russia?

  http://www.fighthatred.com/fighting-hate/people/891-vladimir-putin-has-he-fought-political-anti-semitism-in-russia

  Putin to Jews: Russia is Your Friend | Via Meadia

  http://blogs.the-american-interest.com/wrm/2012/11/10/putin-to-jews-russia-is-your-friend/

  Putin: Chabad texts will stay, perhaps in Jewish museum | JTA – Jewish & Israel News

  http://www.jta.org/news/article/2013/02/20/3120001/putin-chabad-text-will-stay-perhaps-in-jewish-museum

  Russian President Vladimir Putin Tours World’s Largest Jewish Museum – News – Chabad Lubavitch World Headquarters

  http://lubavitch.com/news/article/2038013/Russian-President-Vladimir-Putin-Tours-Worlds-Largest-Jewish-Museum.html

  Russian Jewish Officials Accompany Putin on State Visit

  http://www.chabad.org/blogs/blog_cdo/aid/1900428/jewish/Russian-Jewish-Officials-Accompany-Putin-on-State-Visit.htm

  Rabbi Berel Lazar Praises Vladimir Putin

  http://www.theyeshivaworld.com/article.php?p=128006

  In Russia, a Top Rabbi Uses Kremlin Ties to Gain Power

  http://www.rickross.com/reference/lubavitch/lubavitch48.html

  Putin Promises Financial Support to Chief Rabbi Lazar for Russian Jewish Museum

  http://www.ejpress.org/article/17297

  Putin Spurns Leviev, Invites ’Gaydamak’s Rabbi’ to Kremlin

  http://www.haaretz.com/news/putin-spurns-leviev-invites-gaydamak-s-rabbi-to-kremlin-1.230792

  Misuse Of Memory: Chabad To Decorate Putin With Medal – AT AUSCHWITZ | FailedMessiah.com

  http://failedmessiah.wordpress.com/2005/01/24/misuse-of-memory-chabad-to-decorate-putin-with-medal-%E2%80%93-at-auschwitz/

  Jews backed Putin, says Russian Chief | The Jewish Chronicle

  http://www.thejc.com/news/world-news/64802/jews-backed-putin-says-russian-chief

  Russian nationalists protest Putin in Moscow – CBS News

  http://www.cbsnews.com/8301-202_162-57544860/russian-nationalists-protest-putin-in-moscow/

  Russian nationalism may be biggest threat to Putin’s power, experts warn | World news | The Guardian

  http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/09/russian-nationalism-challenge-putin-power

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. Mitä suurempi valhe sen vaikeampi se on uskoa (HOLOKAUSTI, RAHAJÄRJESTELMÄ)! Valitettavasti 95% Jos sitäkään määrää ei ymmärrä mitä on vapaamuurarius ja kuinka se toimii ja kenenkä hyväksi! Kaikki sikaiset ja likaiset asiat sodista afrikan köyhyyteen ovat saman klikin aikaansaannoksia ja monen on vaikea ymmärtää saatananpalvontaa eli kuinka sauli niinistostä ym ovat HELVETIN SAIRAITA HUIJAREITA!! aMERIKASSA OLI KAKSI PRESSAA JOTKA EI OLLU VAPAAMUURAREITA JA MOLEMMAT TAPETTIIN! Trumpin kakaran juutalainen vaimo omistaa ihmisten siruttamiseen tehdyn suurimman firman jonka katuosote on 666 ……………. !! KAIKKI TODISTEET ON KAIKKIEN SAATAVILLA HE VAIN OVAT LIIAN SEKAISIN PÄÄSTÄÄN!!

  https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/09/vapaamuurarit/

  Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

  Russian President Vladimir Putin is not America’s friend. He is our enemy. He is aligned with ”them” – the true enemies of a peaceful civilization and world. The veil is lifted. See proof below that Putin has kissed the ring. I’m sure he has always been in ”their” camp – chosen by them to be Russia’s President – just like Obama was in the U.S.

  Putin Visits Western Wall with Rabbi Lazar

  http://www.chabadgn.com/templates/articlecco_cdo/aid/946781/jewish/Putin-Visits-Western-Wall-with-Rabbi-Lazar.htm

  Putin and Merkel visit Holocaust Memorial

  http://jn1.tv/video/global-eye/ge0804ua10-putin-germany-air.html

  Putin Vows ‘Russia will never forget Holocaust’

  http://rt.com/politics/russia-putin-israel-iran-258/

  Putin tells Netanyahu Holocaust Museum to be Built

  http://www.cjp.org/page.aspx?id=216199

  Putin Vows: Holocaust Will Not Be Repeated

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/putin-vows-holocaust-will-not-be-repeated/2012/06/26/

  Putin: Nationalism Propaganda must be Opposed by Lessons of Tolerance

  http://www.interfax.co.uk/russia-news/nationalism-propaganda-must-be-opposed-by-lessons-of-tolerance-putin/

  President Putin Awards Chabad Rabbi Gold Medal – News Briefs – News – Chabad Lubavitch World Headquarters

  http://lubavitch.com/news/article/2014825/President-Putin-Awards-Chabad-Rabbi-Gold-Medal.html

  Vladimir Putin: Has he fought political anti-Semitism in Russia?

  http://www.fighthatred.com/fighting-hate/people/891-vladimir-putin-has-he-fought-political-anti-semitism-in-russia

  Putin to Jews: Russia is Your Friend | Via Meadia

  http://blogs.the-american-interest.com/wrm/2012/11/10/putin-to-jews-russia-is-your-friend/

  Putin: Chabad texts will stay, perhaps in Jewish museum | JTA – Jewish & Israel News

  http://www.jta.org/news/article/2013/02/20/3120001/putin-chabad-text-will-stay-perhaps-in-jewish-museum

  Russian President Vladimir Putin Tours World’s Largest Jewish Museum – News – Chabad Lubavitch World Headquarters

  http://lubavitch.com/news/article/2038013/Russian-President-Vladimir-Putin-Tours-Worlds-Largest-Jewish-Museum.html

  Russian Jewish Officials Accompany Putin on State Visit

  http://www.chabad.org/blogs/blog_cdo/aid/1900428/jewish/Russian-Jewish-Officials-Accompany-Putin-on-State-Visit.htm

  Rabbi Berel Lazar Praises Vladimir Putin

  http://www.theyeshivaworld.com/article.php?p=128006

  In Russia, a Top Rabbi Uses Kremlin Ties to Gain Power

  http://www.rickross.com/reference/lubavitch/lubavitch48.html

  Putin Promises Financial Support to Chief Rabbi Lazar for Russian Jewish Museum

  http://www.ejpress.org/article/17297

  Putin Spurns Leviev, Invites ’Gaydamak’s Rabbi’ to Kremlin

  http://www.haaretz.com/news/putin-spurns-leviev-invites-gaydamak-s-rabbi-to-kremlin-1.230792

  Misuse Of Memory: Chabad To Decorate Putin With Medal – AT AUSCHWITZ | FailedMessiah.com

  http://failedmessiah.wordpress.com/2005/01/24/misuse-of-memory-chabad-to-decorate-putin-with-medal-%E2%80%93-at-auschwitz/

  Jews backed Putin, says Russian Chief | The Jewish Chronicle

  http://www.thejc.com/news/world-news/64802/jews-backed-putin-says-russian-chief

  Russian nationalists protest Putin in Moscow – CBS News

  http://www.cbsnews.com/8301-202_162-57544860/russian-nationalists-protest-putin-in-moscow/

  Russian nationalism may be biggest threat to Putin’s power, experts warn | World news | The Guardian

  http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/09/russian-nationalism-challenge-putin-power

  Plusääni(13)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat