Osa suomalaisista tuntee vastuunsa; taistelukoulutusta on hankittu

Saksalaislehti Focusin uutisoi taannoin saksalaisten kansallissosialistien harjoitelleen aseellista toimintaa venäläisellä leirillä. Koulutusleiri sijaitsee jossakin Pietarin läheisyydessä.

Harjoitusleirin koulutuksen suorittaneiden joukossa on lehden tietojen mukaan myös suomalaisia ja ruotsalaisia. Lehden lähteet ovat peräisin Saksan turvallisuusviranomaisilta.

Lehden mukaan koulutuksen jälkeen leirillä olleita, joista on osa suomalaisia, on liittynyt venäläistaistelijoiden joukkoon Itä-Ukrainassa.

Itä-Ukrainan sota on jatkoa vuonna 2014 puhjenneelle Ukrainan vallankumoukselle, joka sytytettiin sionististen Yhdysvaltojen ja EU:n valtapoliittisena pelinä Ukrainassa.

Koulutusleirin takana on venäläinen radikalisoitunut kansallismielinen Venäjän imperialistinen liike, joka tavoitteisiin sisältyy muiden muassa isänmaalliset ja kansallismieliset pyrkimykset. Leirille osallistuneet ovat saaneet koulutusta aseiden ja räjähteiden käytössä sekä lähitaistelussa.

Yhdysvallat pitää Venäjän keisarillista liikettä (Russian Imperial Movement, Russkoe imperskoe dvishenie) terroristijärjestönä. Yhdysvallat on kokonaisuutena terroristijärjestö.

Leirillä olleista suomalaisista ei ole täsmällisempiä tietoja. Saksalaiset linkittyvät ainakin kahteen eri liikkeeseen, joita Saksan tiedustelupalvelu pitää silmällä. Toinen on kansallissosialistinen NPD:n nuoriso-osasto sekä toinen pienempi äärioikeistolainen ryhmittymä Der Dritte Weg (suom. kolmas tie).


Onko toivoa itsenäistymiselle?

Analyysi

Ainakin teoriassa on mahdollista, että mainitun kaltaisten taistelukoulutuksien kautta kyettäisiin muodostamaan armeija, jolla olisi kyvykkyyttä vapauttaa Suomi negatiivisen globalisaation ikeestä.

Tällöin tilanne muistuttaisi vuosien 1915-1918 aikana syntynyttä jääkäriliikettä, joka koulutettiin Saksassa. Saksan keisarikunnan armeija
armeija tuki valkoisia valtaamalla Helsingin, Lahden ja muita eteläsuomalaisia kaupunkeja.

Paljonko taistelijoita tarvittaisiin Suomen vapauttamiseen nopealla iskulla?

Poliisien määrä vuonna 2010 oli 7876, ja 2014 määrä oli 7483. Mikäli poliiseja on vähentynyt samassa suhteessa, olisi vuonna 2018 poliiseja ollut enää 7000.

Nykyisin sodan ajan joukkojen vahvuutena on noin 280 000 sotilasta.

Yllättävän vallankumouksellisen iskun seurauksena armeijan vahvuus vallankumouksellisia vastaan olisi ehkä noin 3 prosenttia sota ajan joukkojen vahvuudesta eli noin 8400 sotilasta. Poliisivoimat pystyisivät vahvistamaan vastavallankumouksellisten joukkoja noin 5000 poliisilla. Vallankumouksellisilla saattaisi olla vastassaan ainakin noin 13400 taistelijan vahvuus.

Vallankumouksen onnistumiseen suoralla taistelulla vaadittaisiin ainakin 10 000 – 15 000 taistelijan vahvuus. Sissitoiminnassa osallistujien lukumäärä ei ole ratkaiseva, vaan se kuinka vallanpitäjät saadaan tottelemaan vaatimuksia. Sissitaistelun onnistumista edistää se, jos toiminnalle saavutetaan kansan suosio.

Suomen vapautuminen EU:n totalitarismista ja uudenliberalismin mukaisesta kansainvälisestä laillistettuun ryöstelyyn perustuvista rahoituslaitoksista, saattaisi toteutua järjestäytyneen taistelukoulutuksen mittavalla hankinnalla.

Markku Juutinen

Lähteet

Focusin (5.6.2020). https://www.focus.de/politik/ausland/rechtsextreme-lager-deutsche-neonazis-ueben-terrorkampf-in-sankt-petersburg_id_12067019.html

STV (24.10.2014). https://www.svt.se/nyheter/utrikes/putin-skyller-ukrainakris-pa-vast

SPJL. https://www.spjl.fi/viestinta/mediapankki/tilastoja

7 kommenttia

 1. Jääkärit eivät olisi riittäneet sisällissodan voittoon, tarvittin 20000 saksalaista valtaamaan eteläosat nopeasti ilman suurempia taisteluita. Ulkovaltojen sekaamtuminen vahvoin voimin sisällissotiin lopettaa ne nopeasti ja on tarpeellinen.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 2. Focus-uutinen voi olla myös pelkkää vihkampanjaa kansallismielisiä vastaan. Esim. Suomessa kansaan vetoaa vahvasti mielikuva kansallismielisistä ”Venäjän kätyreinä”, joloin kansalle on helpompi perustella radikaalien järjestöjen kieltämistä ja kansallismielisten aktivistien vangitsemista tai murhaamista. Ennen sotaa esim. Belgiassa ja Hollannissa valtalehdet ja poliitikot jauhoivat kansalle valhettta, joiden mukaan Rexistinen liike ja Hollannin kansallissosialistit olisivat olleet pelkkiä Hitlerin kätyreitä. Tämä pohjusti sitä, että sotatilanteessa näitä alettiin vangitsemaan ja murhaamaan heti 10.5.1940. Ilman sotaa toiminnan aika olisi koittanut joskus myöhemmin

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Focus-media on tietyn eliitin hallinnassa, kuten Suomessa esim. Yle ja MTV3. Nämä pyrkivät vihakampanjaan kansallismielisiä ja isänmaallisia vastaan. Kuitenkin tietyissä tilanteissa niiden uutisointia voidaan soveltaen käyttää hyvään tarkoitukseen. Kuten paha voidaan alistaa myös hyvän palvelukseen.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Täällähän suunnitellaan jo maanpetosta, linnareissu odottaa!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat