Ovatko kemikaalivanat totta?

Lentokoneiden taivaalla näkyvistä päästövanoista käydään kiistaa eri foorumeilla. Moni arvelee, että ne ovat täysin normaaleja päästövanoja ja toiset taas uskovat, että päällemme ruiskutetaan lentokoneista käsin kemikaaleja ja viruksia väestön vähentämiseksi.

Mikä on faktaa, mikä fiktiota? Patentteja erilaisista laitteista, joilla voidaan lentokoneista käsin ruiskuttaa ilmakehää sekä ruiskutettavista aineseoksista löytyy pelkästään Yhdysvaltain Patentti- ja rekisterivirasto USPTO:n arkistoista noin sata kappaletta. Usean eri viraston alla suoritetaan erilaisia ilmakehän ruiskutusohjelmia. Tällaisia ohjelmia ovat USAssa mm. Care Program, TAP Program ja GAW Aerosol Program.

NASAnkin sivuilla kerrotaan suoritetuista kokeista. Council on Foreign Relations (CFR) on tehnyt oman raporttinsa ilmakehän muokkauksesta ja siihen käytetyistä metodeista.

Euroopassa kemikaalilentoja on käsitelty Euroopan Parlamentissa. Huhtikuussa 2004 Paul Lannoye esitti komissiolle kirjallisen kysymyksen ja vuonna 2007 kysyjänä toimi Erik Meijer. Komission mahdollinen vastaus ei ole ylittänyt median uutiskynnystä. Myös Yhdysvaltain senaatti on käsitellyt kemikaalilentoja, ja niiden kieltämiseksi tehtiin lakialoite HR 2977 IH vuonna 2001.

Suomessa laki kieltää yksiselitteisesti tämäntyyppiset lennot. On olemassa Yleissopimus bakteriologisten (biologisten) ja toksiiniaseiden kehittämisen, tuottamisen ja varastoimisen kieltämiseksi ja niiden hävittämiseksi (1975), Kemiallisten aseiden kehittämisen, tuotannon, varastoinnin ja käytön kieltämistä sekä niiden hävittämistä koskeva Yleissopimus (1997) sekä Lentoliikennesopimus 41/2008.

Teorioita kemikaalivanalentojen syistä on monia. Eräs teoria esittää, että kyseessä on tarkoitus vähentää maailman väestöä tartuttamalla heihin kulkutauteja ilmateitse. Yhdysvaltain armeija onkin dokumentoidusti kokeillut sekä sairastuttamista että väestön massarauhoittamista, myös omalla maaperällään.

Teoretisoidaan myös, että kyseessä on normaali ilmastontutkimus ja/tai pyrkimys hidastaa ilmastonmuutosta kylvämällä ilmakehään alumiinia, bariumia, booria ja nanopartikkeleita. Tätä olettamusta tukee TVO:n sivuilla oleva tieto siitä, että YK:n Nagoyan kokouksessa kemikaalilennot herättivät sen verran huolta, että ne päätettiin kieltää liian vaarallisina.

On ehdotettu, että ilmakehään yritetään rakentaa ”valkokangasta”, jonka avulla on tarkoitus lavastaa ufojen maahanhyökkäys. Ufojen hyökkäys valmistelisi tietä Maailmanhallituksen tulolle. YK onkin nimittänyt itselleen edustajan keskustelemaan ufojen kanssa siltä varalta että alienit ilmaantuvat.

Myös kemikaali- ja agribisnesjätti Monsantoa on syytetty ruiskutuksista. Monsanto on ympännyt patentoituihin gm-kasveihinsa ominaisuuden sietää runsaasti alumiinia. Monsanton arvellaankin ahneuksissaan tuhoavan muut kasvityypit myydäkseen enemmän omia patentoituja versioitaan.

Eräs mahdollisuus on ydinvoimaloista tuleva säteily ja ionisaatio. Tämän sanotaan näkyvän mm. verenkarvaisina taivaina; pinkkiä, verenpunaa, laventelia ja sairaalloista lilaa. Kemikaalilennoilla pyrittäisiin hillitsemään ydinvoimaloista purkautuvaa säteilyä. Moni vanhempi henkilö saattaa muistaa, kuinka Suomessa, eritoten Helsingissä satoi 1950-luvulla punertavaa lunta. Punertava lumi oli seurausta toisella puolella maapalloa suoritetusta ydinräjäytyskokeesta.

Yhtenä syynä punertavaan lumeen on mahdollisesti ilmakehässä asuvat sieni-itiöt ja mikrobit, jotka leijuen kulkevat tuulen mukana, laskeutumatta koskaan maahan. Ilmakehään syydetty kemikaalivana-materiaali kuitenkin ”liimaa” itseensä näitä sieni-itiöitä ja mikrobeja ja kun sataa vettä tai lunta, pisarat kuljettavat ne mukanaan maan pinnalle, jonne ne eivät kuulu.

Yhdysvalloissa ilmakehän säteilyä, säteilyionisaatiota sekä aerosolipartikkelien pitoisuuksia ilmassa mittaa ARM, Atmospheric Radiation Measurement. ARM seuraa sivuilla kävijöidensä IP-osoitteita.

Aiheesta on tehty myös elokuva ”What in the world are they spraying?”.

Elokuvan voi tilata omalle paikkakunnalleen yleisöesityksenä Infosota.fi-sivuston kautta tai DUN-Dokumenttiprojekti Uusi Näkemys-organisaation kautta.

Lähteet: Ks: https://magneettimedia.com/?p=6569

41 kommenttia

 1. Olen yrittänyt kommentoida näitä asiapohjalta, mutta enää en lupaa mitään.
  Väitteet menevät niin mielettömiksi että ainoa ase niitä vastaan on pilkka.
  Vai pilkkaakohan tällaisten tarinoiden esittäjä jo itseään ihan itse.

  Yritetään vielä sovulla kuitenkin:

  Tiivistysjuovastahan tässä on kyse, vana ei ole pakokaasuvana vaan tiivistyvää vesihöyryä.
  Toisinaan olosuhteet tiivistysjuovan muoodostumiselle ovat otollisemmat.

  Suihkumatkustajakoneet lentävät kovaa ja korkealla, siksi juova muodostuu useammin kuin
  hitaammilla ja alempana lentävillä koneilla.

  Sinänsä ilmiö on kauemmin tunnettu, jonkin aikaa sitten TV- dokumentissa sota-aikaisen Bristol Blendheim- pommikoneen miehistö muisteli että toisinaan tiivistysjuova kavalsi heidän tulonsa viholliselle.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Melko turhahan näille on yrittää puhua järkeä mutta yhden selityksen kuitenkin vielä haluaisin:
   Lentokone voi vetää sitä ”kemikaalivanaa” perässään jopa tuhansia kilometrejä. Miten siihen
   koneeseen mahtuu niin paljon ”kemikaalia” polttoaineen ja matkustajien lisäksi?

   Ja missä kemikaali tankataan kun ainakaan Suomen lentokentillä ei ole sellaisia säiliöitä?

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Ei kai tämä teoria väitä että matkustalentokoneet näitä kemikaaleja ruiskuttavat ? Muutenkin tuo ilmasta käsin myrkyttäminen tuntuu vähän umpimähkäiseltä, miksi ei vain vesijohtoveden tai ruuan kautta..

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Jospa sitä kemikaalia ei suihkuteta tuhansia kilometrejä.

     Jospa kyseessä onkin pimeä mutta aivan muiden kalliiden hullutusten kaltainen älynväläys, jonka verukkeella päättäjät ja heidän taustavoimansa ovat määränneet kalliit sumutuskampanjat, vaikka vähemmälläkin pääsisi. Tietenkään ei ehkä kovin isossa piirissä puhuta myrkytyksestä, vaan muka ilmaston muokkaamisesta yms.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Mistä nämä myrkytyksestä päättävät tietävät etteivät itse joudu uhriksi ? Ilmamassojen käyttäytyminen on melko kaoottista, kuten säätiedotuksista näin kesällä huomaa. No ei kaikkialla maailmassa, mutta näillä leveysasteilla. Se että Alex Jones tuota hehkuttaa ei mitenkään lisää luottamustani..

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Säät ja tuulet tosiaan sen verran arvaamattomat, että ensimmäisen maailmansodan taistelukaasut (kloori ym) tuli yhtä paljon omiin kuin vieraisiin. Sen takia niistä ei tullut ns. ”menestystä” vaan enempi menetyksiä.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Tämä artikkeli sisälsi monta faktana esitettyä asiaa. Samoja faktoja ovat aiemmin esittäneet tunnetut kv. uutistoimistot (Reuters, AP jne). Voisitte aloittaa todistamalla nämä faktat vääräksi, niin päästään tästäkin keskustelusta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Lentokoneet päästävät ilmaan mm. dihydromonoksidia, jota on kemian teollisuudessa käytetään liuottimena.

  Divetymonoksidin vaarat:

  *Tunnetaan myös nimellä hydroksyylihappo, ja sitä on suurissa määrin happosateissa.
  *Vaikuttaa maaperää kuluttavasti eroosioon.
  *Vaikutuksia kasvihuoneilmiöön.
  *Aiheuttaa korroosiota ja hajoamisia elektronisissa esineissä.
  *Runsas nauttiminen voi aiheuttaa hypokalemiaa, hyponatremiaa ja lopulta aivoödeeman.
  *Pitkitetty altistuminen sen kiinteän muodon kanssa aiheuttaa vakavia kudosvaurioita.
  *Vetäminen hengityselimiin voi pienissäkin määrissä johtaa kuolemaan.
  *Kaasumuodossaan voi aikaansaada vakavia palovammoja.
  *Sitä löydetään syöpäpotilaiden kasvaimista.
  *Jos aineelle addiktoituneilta poistetaan kontakti siihen, aiheuttaa varman kuoleman 168 tunnin sisällä.
  *Käytetään rokotteiden lisäaineena.
  *Kymen Sanomien (23.10.2009) mukaan aine oli tappanut 132 suomalaista.

  Kaikesta huolimatta maan hallitus ja sen kemian alan yritykset jatkuvasti käyttävät sitä laajasti piittaamatta sen vaaroista.

  😉

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. MrrKat,

   uusi artikkeli vanhat kujeet?

   Etkös koetellut älyttää tällä jutulla jo toissa vuonna?

   ”Divetymonoksidihuijaus (engl. dihydrogen monoxide hoax) on huijaus[1], jolla demonstroitiin sitä, kuinka helposti puutteellinen tieteen tunteminen tai yksipuolinen analyysi voi aikaansaada vääriä pelkoja.

   Huijauksen keksivät ystävykset Eric Lechner, Lars Norpchen ja Matthew Kaufman vuonna 1989, ja huijaus sai mainetta Craig Jacksonin ansiosta vuonna 1994. Laajimmalle levinnyt julkisuus syntyi kuitenkin vasta vuonna 1997, kun 14-vuotias koulupoika Nathan Zohner keräsi kannanottoja ”DHMO”:n täyskieltoon osana koulunsa tiedeprojektia nimellä ”How Gullible Are We?”[2] (suom. ”Kuinka hyväuskoisia me olemme?”). Myös Penn ja Tellerin Bullshit! -show’ssa oli jakso DHMO:sta.

   Joulukuussa 2010 raportoitiin, että vastaava huijaus oli onnistunut myös Yhdistyneiden kansakuntien ilmastokokouksessa Cancúnissa, Meksikossa: useat kokousedustajat olivat allekirjoittaneet vetoomuksen veden kieltämisestä.[3]

   Huijaus perustui siihen, että divetymonoksidi on kemiallinen nimi vedelle (käytetään myös nimitystä divetyoksidi). Vesimolekyylin kemiallinen kaava on H2O, jolloin kaksi vetyatomia (hydrogen) liittyy happiatomiin (oxygen). Etuliite di tarkoittaa kahta ja mono tarkoittaa yhtä. Kemian perusteet osaava tietää tämän kaiken ja hänen pitäisi osata tulkita, että ”divetymonoksidi” tarkoittaa ”kaksi vetyä, yksi happi”. Vesi on amfolyytti, eli se voi toimia sekä happona että emäksenä.

   Huijauksessa tietysti lueteltiin pelkästään veden haitallisia ominaisuuksia, kuten eroosiota ja sen aiheuttamia kuolemia hukkumisen kautta. Lisäksi monoksidi-sana liitetään tavallisesti myrkkyihin, esimerkiksi häkään (hiilimonoksidi), ja se herättää helposti negatiivisen vaikutelman. Divetymonoksidin haitoista kertomisen jälkeen ihmisiltä kysyttiin mielipiteitä siihen, kuinka tätä selvästi vaarallista ainetta tulisi käsitellä.”

   – Hyvä läppä se silti on. Tunnustan jatkaneeni itsekin pilaa yhdessä yhteydessä 😀

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Mikä siinä on oikein huijausta ? Jos kertoo rokotteista tai aspartaamista tai THL:stä samoin, niin sekö ei ole huijausta ?

    H2O on kemikaali tai ”kemikaali” tehtaassa, mutta päästövana-salaliittoteorioissa ei ole ?

    Katariina Tykkä(Tuomola) joutui sairaalaan vedenjuonnista (muotiaalto), radiokilpailussa yksi nainen kuoli siihen.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Tosi mielenkiintoinen aihe pohdiskeltavaksi!! Siitähän artikkelin otsikossa on kyse. Ihmeellistä vastakkaista ”tietoa” esiintyy heti – ja läskiksi pistämistä kuten yllä. Onko niin, että suomalaiseen luonteeseen kuuluu pään pistäminen piiloon maassa näkyvään reikään kuin strutsi jos jokin mahdollinen uhkakuva esitetään. Kyllä on syytä miettiä, mihin ihminen ja sotateknologia pystyykään, kun taatusti kansalaisten tietämättä on kehitetty vaikka ja mitä. Tuollainen kemikaalien kylväminen lentokonebensan seassa ei ainakan minua kummastuta. Se voisi jo ihmetyttää, jos niitä ei olisi – eli onko sotateknologia jäänyt polkemaan paikoilleen, kun mitään näkyvää tuhovoimaa ja -kehitystä ei saada aikaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. “Ilmastonmuutos” ,yrttilääke tepsii, rokotteet puntarissa. Artikkelit, joiden todeperäisyys saattaa olla kiistanalainen. Paperilehti täynnä yksipuolista vuodatusta. Kaikella kunnioituksella, toimittajakaksikko panee todella parastaa ja nostaa MM:n maamme johtavaksi toisinajattelijalehdeksi. Valitettavasti vain omilla harhaopeillaan.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. En tiedä mitä mömmöä on, mutta ovathan nuo jenkeissä tutkineet asiaa ihan maaperästä niillä alueilla joissa vanoja on ollut paljon. Ja muutamaa mömmöä on maaperästä niillä alueilla löytynyt. Jos ei ne kerta sitä kemikaalia sinne taivaalle tuki, niin miksi kuitenkin ovat myöntäneet senkin, että siitä aiheutuvat ongelmat on tuntemattomat?

  En ole tänä vuonna nähnyt yhtään ainoaa vanaa, kun viime vuonna niitä oli päivittäin!?!?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Onhan noita välillä näkynyt, välillä ei.
   Vanan muodostuminen riippuu olosuhteista, vaaditaan tietty kosteus, ilmanpaine ja lämpötila kuten MrrKAt on selostanut.
   Välilla voi huomata tiiviistysjuovan ”pätkivän”, olosuhteet lentokorkeudessa vaihtelevat.
   Vanan kestäyyteen vaikuttaa se, kuinka tiheä se on ja mitkä ovat tuuliolosuhteet ko. korkeudessa.

   Vanan väri tietysti riippuu auringonpaisteesta.
   Iltarusko värjää vanan punaiseksi.

   Lapsena 80- luvulla noita ensi kerran tuli seurailtua.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Sen lisäksi, että maaperästä on löytynyt todistusaineistoa kemikaalivanoista, on otettu myös valokuvia lentokoneista, joihin on asennettu kemikalivanaa suihkuttava laite. Se on erillinen suutin, jolla ei ole mitään tekemistä suihkukoneen pakokaasujen kanssa. Kannattaa katsoa YouTubessa dokumentti ”What in the world are they spraying?” ennen kuin kieltää ilmiön todenperäisyyden. Todistusaineisto on kattava.

  Suomessakin on kemikaalivanojen avulla ruiskutettu jotain aineita taivaalle. Vuosi pari sitten NASA kävi Suomessa lehtitietojen mukaan tekemässä ”sadevesitutkimuksia”, jonka jälkeen kemikaalivanat alkoivat lisääntyä. Eräs henkilö Pusulan suunnalta kertoi, että kasvien pinnat ja ampiaisten selät olivat yhtäkkiä tulleet valkoisiksi, kimalaiset vähentyivät ja kärpäset kuolivat oudosti sisälläkin.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Ottamatta kantaa näihin kemikaalivanoihin ja ihmisten myrkyttämiseen niin en kyllä usko että ihmisellä on osaamista ja etenkään energiaa muokata säätä tai ilmastoa muuta kuin paikallisesti. Kyse on niin suurista luonnonvoimista ja energiamääristä jotka siirtää ilma/vesimassoja, sulaa kiveä maan sisällä jne.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Näitä ”teorioita” lukiessa voi vain toivoa, että se mitä koneista mukamas suihketetaan olisi jonkinlaista anti-psykoottista kemikaalia. 😀

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Aiheesta on myös katsomisen arvoinen dokumentti ”Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan?” (engl. What in the world are they spraying?) (Truth media productions), suosittelen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Jottei kenellekkään nyt jäisi epäselväksi, niin vastaus artikkelin otsikon kysymykseen:

  Eivät ole.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Jopa tvstä tuli haarp:ista juttua ja siitä miten sillä ilmastoa muokataan muutenkin kuin paikallisesti.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 11. Katsotteko ja tutkitteko TE ITSE koskaan näitä ? Vai oletteko aine toisten johdattelijoiden varassa?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 12. Jos viitsitte vähän seurailla taivasta, niin ei ole enää epäilystäkään siitä, etteikö jotain ilmakehään suihkutettaisi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Ei se siitä kiinni ole etteikö taivaalle katseltaisi.

   Kaikki eivät vain ole vakuuttuneita että havaitut ilmiöt kertoisivat kemikaaliruiskutuksista.
   Minä ainakin näen tavallisia tiivistysjuovia, pilviä, auringonlaskuja jne. siinä missä chemtrails- ihmiset näkevät todisteita kemikaaliruiskutuksia.

   Monet ufoilijat ihmettelevät, eivätkö ihmiset seuraa taivasta ja näe ufoja niin kuin he.
   Tähtiharrastajat seuraavat yötaivasta hyvin ahkerasti ja hyvin harvoin ovat ufohavaintojen tekijöitä.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 13. Vuonna 2008 Helsingissä pidettiin kemikaalivanoista konferenssi:

  http://www.iac2010.fi/

  Siinä on vieressä kuva taivaalle levitetystä vaaleasta hötöstä, joka koostuu tuon konferenssin esitteen mukaan nanohiukkasista, joiden levittämisen riskit eivät ole tiedossa.

  Tässä lista tulevista bisnesmiesten myrkkysumutuskokoontumisista, eri puolilla maailmaa niissä maissa joissa kemikaalivanoja näkyy taivaalla:

  http://www.gaef.de/frames/termine.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olen vähän myöhässä, mutta viime kesänä näin omin silmin yläilmakehässä tällaisen kaasuttajakoneen, mistään tiivistysvanasta ei ollut kyse, tietenkin niitäkin saattaa osa olla you tube filmien joukossa, mutta ne erottuu kyllä kemikaalivanoista. Joku ihmettelee että mistä ne nousee ilmaan, suihkarilla ei kestä kauan tulla Suomeen vaikka Saksasta, Saksan viranomaiset ovat myöntäneet lentojen olevan totta, ne ei siis ole mitään salaliittoteorioita, you tubesta löytyy sadoittain esimerkkejä. USA rakentaa jopa erikoislentokoneita ”myrkytyslentoja” varten. En usko että ilmastomuutoksen torjuminen tai säteilyn vähentäminen on yksistään selitys. Takana on suuri suuri bisnes, josta suomalaiset eivät tule hyötymään penniäkään, vaan amerikkalaiset joilla on tarkoitus hallita maapallon säätä vuoteen 2025 mennessä, tästä on mustaa valkoisella. Ainakin alumiini tuhoaa ajan kanssa normaali viljelykasvit, sen jälkeen on siirryttävä geenimanipuloituun, alumiiniresistenssi lajikkeeseen ja ne on jo patentoitu EU:n ulkopuolella.

   Noista nanohiukkasista sen verran, että tutkimusten mukaan niissä on strontiumia, bariumia ja aluumiinia. Myös ”myrkytysohjelman” suunnittelijat, amerikkalaiset geoinsinöörit myöntävät että aluuminihiukkasten vaikutusta maan ekologiaan ja ihmisten terveyteen ei tiedetä l. he myöntävät että egokatastrofi on mahdollinen…katsotaan miten käy he sanovat. Useissa USA osavaltioissa mehiläiset ovat kuolleet 90 prosenttisesti, nää myrkkylennot varmaan suurin syy, koska alumiini on keskushermostomyrkky ja erityisen haitalliinen pieneliöille. Joskaan alumiini ei ole kovin terveellinen ihmisillekkään, sillä mm. Kuolan alumiinitehtaan alueella kaikki puut ja luonto on kuollut 30 kilometrin säteellä ja ihmisten keski-ikä on alle 40 – vuotta.

   Nyt ollaan sitten koko maapalloa käsittävässä koelaboratoriossa ja viranomaiset ja poliitikot ei puhu tästä mitään, tällainen piti olla mahdollista vain TOTALITARISTISISSA maissa kuten Neuvostoliitto. En ainakaan näe mitään eroa totalitarismiin tällaisessa toiminnassa, jota tehdään kansalta ja kansakunnilta kysymättä.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
 14. http://areena.yle.fi/tv/662024

  Ohjelmassa esiintynyt pilvitutkija kertoi, että säähän voidaan vaikuttaa. tällä palstalla on puhutta paljon kemikaalivanoista ja tavallaan tähän kemikaalivana-asiaan saatiin jonkunlainen ”virallinen selitys”. Ohjelmassa esiintynyt pilvitutkija kertoi, että pilviä voidaan kylvää kemikaaleilla. Kylvämisen tarkoitus on tutkijan mukaan aiheuttaa sateita tai hävittää pilviä.

  Ohjelmassa ei kerrottu, että ilmastoa voidaan hallita paljon tehokkaammin. Ilmavirtauksia pystytään ohjaamaan lämmittämällä yläilmakehää sähkömagneettisella säteilyllä. Oma epäilykseni on, että Skandinaviaa jatkuvasti koettelevat myrskyt ovat säänmuokkausoperaatioita. Yhdysvallat (Nato) pyrkii ohjaamaan lämmintä ilmaa arktisille alueille, jotta siellä sijaitseviin mittaviin luonnonvaroihin päästäisiin käsiksi. Kyse ei ole ”ilmastonlämpenemisestä” vaan tietoisesta ilmaston lämmittämisestä ja kemikaalivanat liittyvät tähän operaatioon.

  Lämmintä ilmamassaa liikutetaan arktiselle alueelle ja kemikaalivanoilla luodaan keinotekoinen pilviverho, joka estää lämpöä haihtumasta avaruuteen. Tästä Suomen myrskyt johtuvat. Toki osa myrskyistä voi olla luonnollisia, mutta valtaosa näistä viimeaikojen myrskyistä on ihmisen aiheuttamia.

  Viime vuosikymmenien aikana myrskyt ovat olleet todella harvinaisia, mutta nyt näitä tulee lähes viikottain. Virallinen propaganda sanelee, että myrskyt johtuvat ilmaston muutoksesta. Väite on naurettava, koska ei se ilmasto yhtäkkiä muutu vaan se on todella hidas kehitys, jos sellaista edes oikeasti on tapahtumassa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Loistava näkemys! Tuo selittää hyvin, miksi asiaa salaillaan ja pimitetään ja epäilijöitä tehdään naurunalaisiksi. Olen ihmatellyt jo vuosia, onko ihmiskunta niin äärettömän tyhmää, ettei tajua jalkojensa alla olevia energiavarantoja. 4,5 kilometrin syvyydessä oleva kuumuus jalkojemme alla on vapaata riistaa. Kaukana yläpuolella sitä kutsutaan maalämmöksi. Ja niitä juutalaismatemaatikkojen laskelmia noudattaen NIITÄ lämpöenergioita EI KANNATA porata. Se olisi ilmaista, saasteetonta, ja ehtymätöntä energiaa. Geotermiset voimalat ovat tulossa, mutta tottakai niitäkin omistavat jo juutalaiset rahanahneet, kuinkas muuten.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 15. Selvisikö kemikaaliruiskutusten syy?

  Yleinen lääke voi lieventää kivun mutta latistaa tunteet

  Lähde: http://www.iltalehti.fi/terveys/2015041519519906_tr.shtml

  Keskiviikko 15.4.2015 klo 10.42

  ”Parasetamoli voi olla hengenvaarallinen liikakäytössä, mutta turvallisinakin annoksina se voi turruttaa tunteesi – etkä edes huomaa näin käyneen.

  Parasetamoli saattaa tutkimuksen mukaan turruttaa tunteesi.

  Parasetamolista eli asetaminofeenista on löydetty uusi haittavaikutus: se turruttaa sekä positiivisia että negatiivisia tunteita.

  Tutkimukseen osallistuneille näytettiin hyvin miellyttäviä ja hyvin ikäviä valokuvia. Ne tutkimukseen osallistuneet, jotka olivat syöneet parasetamolia, kuvailivat tunteitaan lievemmiksi kuin ne, jotka olivat syöneet lumelääkettä.

  Aiemmissa tutkimuksissakin on osoitettu, että parasetamoli tehoaa paitsi fyysiseen kipuun myös psykologiseen kipuun. Tuoreessa tutkimuksessa päästiin hieman pidemmälle, koska se osoitti myös sen, kuinka paljon tunteen lievenivät.

  Tutkimus tehtiin The Ohio State Universityssä, ja tutkimus julkaistiin Psychological Science -lehdessä.

  Iso ero tunteissa

  Useimmat tutkittavat eivät huomanneet lääkkeen vaikutusta tunteisiinsa. Tätä tutkijat pitävät merkittävänä tietona.

  Tutkittavat olivat opiskelijoita. Ensimmäisessä ryhmässä oli 82 opiskelijaa, joista puolet söi 1000 milligrammaa parasetamolia ja puolet söi lumelääkettä. Erilaisia tunteita herättäviä kuvia esitettiin tunnin kuluttua lääkkeen nauttimisesta.

  Kuvissa oli muun muassa itkeviä, aliravittuja lapsia ja toisaalta myös lapsia, jotka leikkivät iloisesti kissanpentujen kanssa. Jokaisen kuvan näyttämisen jälkeen tutkittavan piti määritellä kuvan positiivisuus tai negatiivisuus pisteiden avulla. Tämän jälkeen tutkittavia pyydettiin katsomaan samaa kuvaa uudelleen ja kertomaan, miten suuren tunteen se heissä herätti asteikolla nollasta kymmeneen.

  Parasetamolia nauttineet arvioivat kuvia vähemmän dramaattisiksi kuin ne, jotka olivat syöneet lumelääkettä. Vaikutus oli pienempi sekä ikävien että iloisten kuvien suhteen. Sama päti heidän omien tunteittensa suhteen.

  Esimerkiksi erittäin surullinen kuva aliravituista lapsista tai hyvin hilpeä kuva kissanpennuista ja lapsista sai käytetyllä asteikolla plaseboa syöneillä aikaan keskimäärin 6,76 suuruisen reaktion. Parasetamolia nauttineilla tunnereaktion suuruus oli keskimäärin 5,85.

  Mikä kaikki vaikuttaa?

  Tutkijat miettivät, että yksi selitys tälle tunteiden latistumiselle voisi olla se, että parasetamoli jollakin tavalla muuttaa ihmisen tapaa arvostella eikä vain tunteiden voimakkuutta.

  Näyttäisi siis siltä, että kyseessä ei ollut ero arviointikyvyn muutoksessa, vaan itse tunteiden tuntemisessa.

  Tehty tutkimus tukee teoriaa, jonka mukaan hyvin erilaiset arkiset asiat voivat vaikuttaa siihen, miten voimakkaasti koemme elämässämme hyvä ja pahat asiat”.

  – Tämäkö selittäisi kemikaalilentojen syyn, sekä ihmisten koventuneiden oikeistolaisten asenteiden nousun ihmisläheisyyden sijaan? Kemikaalilennot sumuttavat parasetamolin tapaan vaikuttavia kemikaaleja, jotka vaikuttavat ihmisten tunteiden tuntemiseen, turruttaen niitä, mm. empatiakykykyä lamaamalla, aiheuttaen kemiallisen psykopatian piirteitä???

  Tällaista on selvästi havaittavissa ajassa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat