Pääkirjoitus: globaalin talouskriisin kautta kansallisvaltioiden itsenäistymiseen

Menneillään oleva korona-aika ja tuleva globaali historiansa syvin talousromahdus ovat parhaimmillaan siunausta kansallisvaltioiden itsenäistymisen pyrkimyksille. Huonojen aikojen vallitessa moni päätyy siihen tulokseen, että uusliberalistinen globaalien pääomien valtajärjestelmä on tullut tiensä päähän.

Toivotaan, että ihmiset innostuvat vallankumouksellisesta toiminnasta ja uuden valtiomallin rakentamisesta. Tässä on silloin tehtävä perusteellinen uudistus sekä ”rakennuksen” perustan että kattorakenteiden ja seinien reformissa.

Koska korona-arki on sotkenut monia suunnitelmia meidän on keskityttävä siihen, mitä näissä olosuhteissa pystytään tekemään. Osittain se on juuri sitä tiedon jakamista kansalle, suunnitelmien hiomista, kantelujen tekemistä ja kenties yhteyksien muodostamista sekä varustautumista. Näiden toimintojen ei ole pakko pysähtyä rajojen sisäpuolelle.

Mahdollisten kantelujen tekeminen voisi esimerkiksi liittyä Suomen liittymiseen Euroopan unioniin. EU:hun yhdentymiseen selvästi liittyy sarja valtio- ja maanpetoksia. Myös euroon liittyminen oli perustuslain vastainen toimenpide. Itse asiassa1990-luvulta alkaen Suomen poliittiseen kenttään varjostuu synkkä rikollisuuden leima.

Juutalaisen eliitin luomasta rahoitusjärjestelmästä on Suomen ja Euroopan päästävä irti. Vasta tämän jälkeen valtiot olisivat kykeneviä itsenäistymään poliittisesti, taloudellisesti ja kulttuurillisesti.

Tietyillä juutalaisilla piireillä on suunnitteilla maailmanvaluutan luominen (1), ja sitä kautta Maailman hallituksen toteuttaminen. Suomi ja sen kansa menehtyy armotta (kuten muutkin valtiot) tämän Uuden Maailmanjärjestyksen uhrina, missä on tarkoituksena myös toteuttaa massiivinen väestönsiirto Pohjois-Eurooppaan. Tämän maapalloistumisen tuloksena suomalaiset ja sen kulttuuri katoaisivat.

Kysymyksessä on siis eloon jäämisen taistelu. Mikäli haluamme välttyä esimerkiksi kansakuntamme identiteetin kadolta, on toimittava tietyllä tavalla. Parhain turva tällaista vastaan on omavarainen ja itsenäinen Suomi, jossa palautetaan arvo työlle ja sen tuloksille. Työn tulokset näkyvät työhön panostetun energian ja ajan käytön määränä. Kotimainen omavarainen työ synnyttää aina työn hyytymiä, jotka vaurastuttavat isänmaata ja sen kansaa.

Edellisen huomioiden myös vallankumouksellinen toiminta, kuten tiedonvälitys, yhteyksien luominen ja yms. toiminta sisältävät todellisen työn arvon.

Kansan on itse tehtävä vallankumous; sitä eivät tee muut; talousdemokratian reformi on välttämätön.

Markku Juutinen

Lähde

1).  https://www.goldbroker.com/news/the-economist-get-ready-for-a-world-currency-by-2018-1179

Hyödyllisiä tiedostoja: https://vastarintakaarti.wordpress.com/2020/04/09/mita-hyotyja-yhteiskunnallisesta-murroksesta-on-kaytannossa/https://vastarintakaarti.wordpress.com/kansanpetturi-poliitikot-riisutaan-vallasta/

3 kommenttia

 1. On helppo olla Juutisen kanssa samaa mieltä, mutta Suomen poliittista kenttää seuratessa valtaa epätoivo mielen. Korona-toimien puhkaisemaa velkakuplajärjestelmää ei onnistuttu ajamaan alas kansallisvaltiota arvostavalla ja sitä kriisin jälkeen tervehdyttävällä tavalla. Tuho ja tilapäinen kärsimys olisivat joka tapauksessa olleet edessä, mutta jos moraaliset ja älykkäät tahot olisivat voineet olla mukana vanhan järjestelmän alasajossa, olisi Suomi voinut luoda itselleen uuden terveemmän ja moraalisemman tilalle. Nythän alasajokin toteutettiin siten, että globalisti-rikolliset tahot voimistuvat ja pönkittävät asemaansa entisestään.

  Aiemmissa MM-artikkeleissa hahmoteltu moraalikadon synnyttäminen Suomeen ja sitä seurannut yleisen arvostelukyvyn romahtaminen ovat levinneet yhteiskuntaan laajalle ja nämä piinaavat myös isänmaallisia piirejä. Voidaan mainita mm. avoin homoseksuaalisuus, rahanhimo ja materialistinen maailmankatsomus. Tulokset ovatkin sitten sen mukaiset.

  Nyt vaadittaisiin erittäin vahvaa pelkän materialismin ylittävää vakaumuksellisuutta, kun lähdetään murhaavan rankkaan mittelöön ylivoimaista ja asemaansa entisestään vahvistanutta vihollista vastaan. Kristillinen ja sielun kuolemattomuutta painottava vakaumus on erittäin käyttökelpoinen erityisesti, jos se puhdistetaan sionistien siihen tuottamasta eksytyksestä. Sionismi heikentää aina aina omaksujansa arvostelukykyä. Vihollinen nähdään aina väärässä suunnassa ja huomio kiinnittyy epäolennaisuuksin. Toisaalta poliittinen ja rotuopilta haiskahtava juutalaisvastaisuus on mielestäni hyödytöntä tai jopa epäeettistä. Mutta yhtä kaikki, kaikenlaiset kansalaisrohkeutta, korkeaa moraalia ja terävää arvostelukykyä tukevat elämänkatsomukset ovat hyödyllisiä, eikä poliittinen toiminta ei voi sulkea mitään voimaannuttavaa vakaumusta pois. Vain teot ja osoitettu rohkeus ja neuvokkuus ratkaisevat. Rohkeuteen pitäisi liittyä myös iso annos nöyryyttä ja sitä, mitä kristillisyydessä nimitetään synninkatumukseksi. On turha odottaa taivaallista apua, jos ei osoiteta synninkatumusta sekä yksilöllisellä että kansallisella tasolla. Tämä on monien lähes ylivoimaista niellä. Luotetaan omaan voimaan, neuvoon ja miekkaan ja tuhoudukaan ihmiselle voittamattoman vihollisen (Saatanan) edessä. Iso osa kansalaisista tosin ei edes yritä mitään ja näissä on paljon nimi-kristittyjä.

  Hengellisyyttä tarvitaan, koska globalistit käyttävät hyökkäyksiensä tukena suomalaisiin vahvasti iskostettua materialistista ja tiedettä jumaloivaa ajattelutapaa. Siksi ollaan sokeita teknologian kaavussa meille syötettävää keskusjohtoista tyranniaa kohtaan. Osa ei edes ymmärrä sitä, kuinka paljon globalismia meille pakkosyötetään valtavirtaisen terveydenhoidon muodossa. Terveydenhoito teknologisoituu parhaillaan huimaa vauhtia. On täysin selvää, että kansallisvaltion tulisi turvautua suuressa määrin myös paikalliset olosuhteet ja luonnonlääkinnälliset perinteet huomioivaan terveydenhoitoon, mutta tämä sektori on Suomessa ajettu täysin alas ja miltei kriminalisoitu. Eräskin kristittynä esiintyvä sionistipuoskari levittää sanomaa ”noituuden paluusta lääketieteeseen”. Meidän isi-isiemme arvoa ja kunniaa raiskataan pitämällä heitä noitina! Näiden sekopäiden vuoksi on melkein mahdotonta esiintyä kristittynä Suomessa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö valtavirtaisella lääketieteellä olisi arvoa — onhan sillä, jos vain sen ylivertaisuuspyrkimykset ja kätketyt poliittis-kaupalliset intressit tiedostetaan ja torjutaan määrätietoisesti.

  Myös ruokahuollon ja asumisratkaisujen puolesta olisi palattava alkuperäistä suomalaisuutta arvostavin tapoihin. Toki älykkäästi ja pienimuotoisesti voidaan soveltaa uutta teknologiaa kuten maalämpöä ja aurinkokennoteknologiaa. Kaiken on lähdettävä arjen konkretiasta ja lopulta unohdettava mihinkään johtamattomat palopuheet ja konferenssit. Virtuaalimaailmoista, massamedioista ja netflix-saastasta on ihmisten saatava revittyä itsensä irti.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. ”Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan.”
  Corneliu Codreanu
  Miksi poliitikko voittaa ja meidän tahto ja halu rakentaa kaunis ja vahva isänmaa jyrätään?

  Sitä pohditaan Riikka Söyringin VV:n artikkelissa
  Hyväntekeväisyyskartellin maailmanvalloitusprojekti
  Mistä ovat kansainväliset instituutiot ja hyväntekeväisyys tehdyt? Verojen välttelystä, ansaintamalleista, rahan kierrätyksestä, ostetusta mediasta, hyväveliverkostoista…

  Miten on mahdollista, että Microsoft-miljardööri Bill ja hänen vaimonsa Melinda Gates jatkuvasti rikastuvat, vaikka he ovat jakaneet vuosien mittaan miljardeja rahaa hyväntekeväisyyteen? Miten on mahdollista, että media – muutamia harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta – ei tutki asiaa?

  Säätiön toimintamalleihin perehtyminen kannattaa, koska se on isoin jäsen samalla tavalla toimivien säätiöiden klubissa.
  https://vastavalkea.fi/2020/04/30/hyvantekevaisyyskartellin-maailmanvalloitusprojekti/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Ensin porukan pitäisi tajuta sellainen perusasia tästä koronasta ettei kyseessä ole ollenkaan niin paha kulkutauti että nämä sulkutoimet ovat mitenkään perusteltuja. Iso osa kirjatuista koronakuolemista on itseasiassa kuolemia jotka on aiheuttanut jokin muu tekijä, kuolleilta vain on havaittu korona ja on sitten kirjattu korona kuolemaksi.
  Eli tämä menee täysin näiden varjoista hallitsevien käsikirjoituksen mukaan. Kirjoitukset jotka eivät ota tätä huomioon ovat tyhjää jaarittelua.
  Varmaankin oleellisin video aiheesta mitä olen nähnyt, jokaisen tulisi katsoa: https://www.bitchute.com/video/TsbMDWB6R98v/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat