Pääkirjoitus: Suomi luisuu NATO-jäsenyyden kautta perikatoon; reaalipolitiikka hukassa

Valtamedia rummuttaa kiihkeästi  NATO-jäsenyyden puolesta ja NATO huuma on saanut Suomen poliittisen johdon sekaisin. Venäjän ulkoministeriön mukaan sekä Suomeen että Ruotsiin kohdistetaan nyt painetta Ukrainan tapahtumien perusteella liittää maita nopeutetusti Yhdysvaltojen johtamaan sotilaskoalitioon. Ja kuten muiden muassa Ukrainan tilanne osoittaa NATOsta ei ole turvaa todellisessa tilanteessa. Jos Euroopassa syttyisi sotatila, olisi Suomi muille vain tukikohdan arvoinen. Muut eivät katsoisi Suomea puolustamisen arvoiseksi. Suomen yli juostaisiin mennen ja tullen, riippumatta siitä kuka sodan voittaisi. 

Taustaa  

NATO aloitti nopeantoiminnan joukkojen sijoittamisen Itä-Euroopan maihin vuodesta 20141. Tämän sanottiin olevan vastauksen Venäjän toimiin Ukrainassa, kuten esimerkiksi Krimin niemimaan liittäminen kansanäänestyksen perusteella Venäjään. Nykyisin NATO on laajentunut Venäjän rajoille, mikä on aiheuttanut suoranaisen uhan Venäjän turvallisuudelle. 

Yhdysvallat ja Euroopan unionin maat  eivät antaneet Venäjälle turvatakuita siitä, että NATO ei levittäydy Venäjän rajoille. Lisäksi Ukrainan istuva presidentti juutalainen Volodymyr Zelenskiy ja hänen hallituksensa eivät taipuneet antamaan Venäjälle turvatakuita siitä, ettei Ukraina liity sotilasliittoon (NATO). 

Venäjän mukaan Donetskin ja Luhanskin venäjänkieliset ovat olleet jo kahdeksan vuotta kansanmurhan kohteena. 

Nämä yllä esitetyt tekijät ovat syynä Venäjän ajankohtaisiin sotilasoperaatioihin Ukrainassa. 

Huomion arvoista on, että  Venäjä pyrkii sotatoimilla Ukrainassa kaatamaan lännen nukkehallituksen ja asettamaan Ukrainan johtoon Venäjälle ystävälliset poliittiset vallanpitäjät. Ukrainan itsenäisyyteen Venäjä tuskin haluaa kajota. 

Käynnissä on hirvittävän yksipuolinen Venäjän vastainen propaganda 

Läntinen joukkotiedonvälitys, kuten Suomen valtamedia on räikeän yksipuolisesti mustamaalannut Venäjää, vaikka sen on pakko puolustautua uhkaavaa NATOn laajentumista vastaan. Venäjä toteuttaa Ukrainassa ulkopolitiikkaa, joka pyrkii sopeutumaan vallitseviin oloihin ja sivuuttamaan periaatteelliset seikat. Tätä kutsutaan myös reaalipolitiikaksi. 

Haluamme vielä muistuttaa, että NATOsta ja NATO-kumppanuudesta ei ole turvaa 

NATO ei anna turvaa! Tästä voimme antaa esimerkkitapaukseksi Ukrainan kohtalon. NATOn jäsenmaat, kuten merkittävin NATOn jäsenmaa Yhdysvallat, hylkäsi NATOn kumppanimaan Ukrainan kohteliaan joustavasti, tarjoten konkreettisen sotilaallisen avun sijaan talouspakotteita Venäjälle.  

Onhan Ukraina pyydellyt NATO-mailta apua hyvin kiihkeästi, vaan turha on toivonsa. 

Ja tässä lisää juutalaisen presidentin vaikeroimista: 

Zelenskyin mukaan Ukraina on siis jätetty yksin taistelemaan Venäjää vastaan. 

”Meidät on jätetty yksin puolustamaan valtiotamme”, Zelenskyi sanoi. 

”Kuka on valmis taistelemaan rinnallamme? En näe ketään. Kuka on valmis antamaan Ukrainalle takuut Nato-jäsenyydestä? Kaikki ovat peloissaan.” 

——– 

Tällä hetkellä Suomen NATO-kiihkoiset politiikan toimijat ja valtamedian edustajat ovat viemässä Suomea häkellyttävällä innolla NATOn täysvaltaiseksi jäseneksi.  

MTV3-uutisoi, että YLEn teettämän kyselyn mukaan 53 prosenttia suomalaisista kannattaisi Suomen liittymistä sotilasliitto NATOn jäseneksi. 28 prosenttia suomalaisista ilmoitetaan vastustavan jäsenyyttä sekä 19 prosenttia on kannastaan epävarmoja.2, 3 

Kysymyksessä on kuitenkin YLEn tekemä NATO-utelu, johon ei voida luottaa, sillä tämä verovaroin ylläpidetty media on ylikansallisen rahoitus- ja talousimperiumien äänitorvi Suomessa.  

Yllä mainittua NATO-kyselyä hiukan edeltäen, YLE julkaisi NATO- provokaation. Siinä YLE tiedotti venäjäksi, että ”Финляндия готова подать заявку на вступление в  НАТО”, joka on suomennettuna: ”Suomi on valmis jättämään hakemuksen NATOon liittymiseksi”. 

Venäjän medioiden mukaan pääministeri Sanna Marin on ilmoittanut, ja jota ilmoitusta YLE on vielä provosoinut, että Suomi hakee NATO-jäsenyyttä. Näin menetellen Marin on vaarantanut Suomen valtion turvallisuuden, joka on sotaan yllyttämistä ja niin muodoin se on rikos. 

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova on hiljattain todennut, että: 

On täysin selvää, että Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon… johtaisi vakaviin sotilaallisiin ja poliittisiin seurauksiin, jotka vaatisivat Venäjältä asianmukaisia vastatoimia, Zaharova sanoi uutistoimisto Ria Novostin mukaan Moskovassa

NATOon liittyminen on uhka Suomen turvallisuudelle 

Ukrainan mahdollinen NATO-jäsenyys olisi ulottanut sotilasliiton äärimmäisen uhkaavan vaikutuksen Venäjän rajoille ja samoin Suomen mahdollinen sotilasliittoon liittyminen olisi uhka Venäjän turvallisuudelle. 

Täten Suomen liittymisestä NATOon olisi seurauksena maallemme Ukrainan kohtalo. Pahimmassa tapauksessa jäisimme ydinsodan jalkoihin, kun tietyt eurooppalaiset NATOn jäsenmaat selvittelisivät välejään taktisin ydinasein Venäjän kanssa. 

Toiveikasta oli kuvitella, että ajankohtaisen Ukrainan ja Venäjän välisen konfliktin saattelemana olisivat suomalaiset NATO-kiihkoilijat järkiintyneet ja ymmärtäneet sen, että NATOn jäsenyys ja NATO-kumppanuus eivät anna minkäänlaisia turvatakeita, eikä todellista turvaa tosi tilanteessa. Ukrainan tilanne tämän osoittaa meille selvästi, ja kuten yllä olevasta esityksestä sen havaitsemme. 

Venäjän ulkoministeriön mukaan sekä Suomeen että Ruotsiin kohdistetaan nyt painetta Ukrainan tapahtumien perustellen liittää maita nopeutetusti Yhdysvaltojen johtamaan sotilaskoalitioon, jonka aggressiivisyys on juuri syynä Venäjän sotilaallisille vastatoimille Ukrainassa. Vastatoimilla estetään Venäjää uhkaavan NATOn laajentaminen.4  

Suomen turvallisuuden takaamiseksi pitäisi NATO-puheet jäädyttää ja isäntämaasopimus täytyisi nopeasti mitätöidä. 

Isäntämaasopimus takaa NATOlle rajattoman sotilaallisen toimintapiirin 

Pohjois-Atlantin liiton tarpeiden hegemonisuuden rajattomuus Suomen alueella sinetöi isäntämaasopimuksen osa 1:2. NATOn sotilaallisen toiminnan piiri on lyhyesti sanoen rajaton, ”mukaan lukien hyökkäysjoukkojen siirrot, huolto ja järjestelyt, jotka tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseen missä tahansa taistelussa ja sotaretkellä”. 

Jo isäntämaasopimus on Venäjä vastaista politiikkaa ja suoranainen uhka Suomen itäiselle suurvalta naapurillemme. 

Mutta Suomen NATO-sopimuksen ratifiointi sinetöisi Suomen perikadon, sillä maamme jäisi tiettyjen eurooppalaisten NATO-maiden ja Venäjän välisen sodan jalkoihin. Tämän lisäksi Venäjä miehittäisi Suomen, kuten se nyt pyrkii miehittämään Ukrainaa, ja syystä. 

Kuten kokemuskin osoittaa NATOsta ei ole turvaa Suomelle, eikä juuri muillekaan  

”NATO on luonteeltaan jäänne kylmän sodan ajalta ja se toimii pääsääntöisesti paperijärjestönä? Vaikka NATOlla on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, ei sillä ole joukkoja. NATON sotavoimat koostuvat jäsenvaltioiden sotajoukoista, joiden luovuttaminen käyttöön on täysin jäsenvaltioiden päätäntävallassa.”    

Kaiken pahan alku ja juuri on juutalaismafia 

Juutalaismafia on nyt luomassa yleiseurooppalaista sotaa, jossa Ukrainan juutalaismafian näyttelee pääosaa. Myös Ukrainan sota, joka sai alkunsa vuonna 2014 oli juutalaismafian operaatio. Juutalaismafian vaikutus Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaan on järisyttävä5. Tämän mafian kontrolloi myös Brysselin politiikkaa tehokkaasti. Juutalaismafian ohjaamana Yhdysvallat ja EU tavoittelivat vuodesta 2014 kaappaamaan Ukrainan monikansallisille suuryhtiöille. NATOn laajentuminen Venäjän rajoille kuuluu tähän näytelmään.  

Vuoden 2014 vallankaappauksen ja Krimin Venäjään liittämisen taustoja ei voida ymmärtää tarkastelematta juutalaismafian kontrolloiman Yhdysvaltojen strategiaa, jonka tavoitteena on ollut avata Ukrainan markkinat ulkomaisille sijoittajille sekä ohjata Ukrainan valtion taloudellinen hallinta monikansallisille jättiläisyhtiöille. 

Ukrainan valtion talouden “ryöstämisessä” ylikansallisille toimijoille on ollut keskeisenä instrumenttina Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF), joka operoi tukilainoilla painostaakseen hallituksia omaksumaan ulkomaisia sijoittajia suosivaan talouspolitiikkaan. 

[Tarkennamme, että Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) on pahamaineisen juutalaisen Rothschild-pankkiirisuvun yksityisessä määräysvallassa. Tämän määräysvallan sanelemana IMF ensitöikseen painostaa kansakuntia purkamaan rahoitussektorinsa sääntelyn, jolloin yksityiset pankit pystyvät ryöstämään niiden talouksia.] 

Euroopan ja Venäjän välisen sodan tarkoituksena on heikentää EU:n jäsen maita ja Venäjää ja mahdollisesti myös Itä-Aasian valtioita, mutta Yhdysvallat ja Israel, jotka pysyvät konfliktista syrjässä, säilyvät iskukykyisinä juutalaismafian välineistönä. 

Historiallisena huomiona voidaan esittää, että Israel-lobbyn ja muiden juutalaistoimijoiden tiukassa kontrollissa oleva Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikka muodostaa Israelin rinnalla todellisen uhan maailman rauhalle ja kansojen olemassa ololle. Erittäin huomionarvoista on, että Yhdysvalloilla on yhteensä 761 sotilastukikohtaa 132 eri maassa ja kaikilla mantereilla paitsi Etelämantereella.6   

USA:n ja myös tiettyjen muiden NATO-maiden (mutta puhtaana NATO-operaationa vai kerran) globaaleissa ”vapauden” ja ”rauhan” interventioista on todellakin veri lentänyt. Mutta nyt Ukraina on saanut hirvittäviin mittasuhteisiin yltävät huomionositukset kaksoisstandardia noudattavilta ihmisiltä. Tämä tietysti siksi, että valtamedia lietsoen rummuttaa Venäjää mustamaalaavaa ja Ukrainaa ylistävää propagandaa ihmisten tietoisuuteen vuorokaudet ympäriinsä.    

——– 

Jäljempänä vielä viittaamme jo aikaisemmissa artikkeleissa ilmoitettuihin suosituksiin, sillä mielestämme Suomella geopoliittisen asemamme huomioiden ei ole muuta vaihtoehtoa. Siis tämäkin on tietynkaltaista reaalipolitiikkaa. 

Suomen pelastavat ulkopoliittiset ratkaisut 

Yllä esitettyyn artikkeliin viitaten esitämme seuraavaa:  

Suomen on itsenäistyttävä ja ilmoitettava, että emme ole enää Euroopan unionin jäsenvaltio, jota Suomi ei laillisesti ole koskaan ollutkaan. Suomenon luovuttava eurosta. Itsenäisen Suomen on otettava puolueettomuuspolitiikka käyttöön ja muodostettava kestävät sekä yhteistyökykyiset suhteet tärkeimpään naapuriimme suurvalta Venäjään. Suomen pitäisi osaltaan murtaa se rautaesirippu, joka on jälleen varustettu lännen ja Venäjän välille. Mahdollisesti itsenäistynyt Suomi noudattaisi soveltaen Paasikiven linjaa, joka korosti Suomen ja silloisen Neuvosto-Venäjän kahdenvälisten suhteiden tarpeellisuutta sekä Suomen sotilaallista liittoutumattomuutta. Suomen on päivitettävä YYA-sopimus Venäjän kanssa. Tällöin kysymyksessä olisi alkuperäisen YYA-sopimuksen sovellettu versio, missä korostettaisiin  Suomen puolueettomuutta.  Suomen ja muunkin EU:n alueen taloudelle muodostuvat tulevaisuudessa merkittäviksi hedelmälliset suhteet Venäjälle sekä Itä-Aasiaan. Lisäksi Suomen on mitätöitävä isäntämaasopimus ja hylättävä Yhdysvaltojen johtaman koalition puolustusdoktriini eli torjuttava NATOn kumppanuus ja jäsenyys sotilasliitossa.   

Myös Suomen puolustuksen pitäisi muodostua kolmesta tärkeimmästä peruspilarista, joista merkittävin on puolustustahto, toisena asevarustelu ja kolmanneksi koulutus. Ei pidä unohtaa, että Suomen puolustuksen peruskallio on hyvin kehitetyt maavoimat.     

Puolustustahtoon viitaten voidaan kysyä, että keneltä voisi löytyä puolustustahtoa, puolustaa Suomea, joka on Euroopan unionin syrjäinen maakunta, jota hallitaan Brysselistä käsin. Ulkomaalaisella rahalla huoraavat johtavat poliitikot, ovat luovuttaneet Suomen globaalien talousimperiumien lypsettäväksi. Tämän Suomen poliittisen mafian tähden ei kenenkään pidä uhrata edes yhtä hiuskarvaansa. Mutta puolustustahto aktivoituisi heti, kun Suomi olisi jälleen itsenäinen valtio, joka olisi puhdistautunut kansan-, ja maanpetturi roistoista. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. Yle-uutiset (2014). Nato aikoo perustaa uudet ”keihäänkärkijoukot” vastaamaan Venäjän uhkaan. 
 1. MTV3-uutiset (28.2.2022). Historiallinen muutos: Ylen kyselyssä yli puolet suomalaisista kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä. 
 1. Ylen kysely: Enemmistö suomalaisista kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä. 
 1. (Sputnik News US 

               Sputnik News US 

              ⚡️ Russian MFA: Moscow is ready for dialogue with Ukraine despite everything done by             Kiev regime; a decision to maintain contact has been made 

            ⚡️ Russian MFA: Possible acceptance of Sweden and Finland into NATO 

            would require response from Russia 

              t.me/sputniknewsus/7916) 

 1. John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby 
 1. U.S. Department (2005). U.S. Department of Defense Base Structure Report, Fiscal Year 2005 Baseline.   

Linkki-lähteet 

Volodymyr Zelensky | Biography, Facts, Presidency, & Russian Invasion of Ukraine | Britannica 

Russia Ukraine: Putin compares Donbas war zone to genocide – BBC News 

Remarks by President Biden on Russia’s Unprovoked and Unjustified Attack on Ukraine | The White House 

Ukraina pyysi apua: Näin Mario Draghi aikoo vaikuttaa Vladimir Putiniin – Arvio tilanteesta on tyly | Uusi Suomi 

Финляндия заявила о готовности подать заявку в НАТО (interfax.ru) 

НАТО пытается втянуть Финляндию и Швецию в орбиту интересов, заявили в МИД (yandex.eu) 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

30 kommenttia

 1. Edotat siis, että Suomen tulisi alistua Venäjän tahtoon ja luvata olla Venäjän puskurivaltio.

  Paasikiven aikaan olivat realiteetit aivan toiset, joten Paasikiveen on turha vedota. Sen aikaiseen politiikkaan uskominen tänä päivänä olisi vain suomettuneisuuden unessa kulkemista, ei reslistista tänä päivänä. Se on vailla syytä matelemista.

  Vai YYA-sopimus pitäisi uudistaa? Sehän rikkoisi puolueettomuuden, jota pidät ihanteena.

  Puolueettomuus ei suojele miltään, mutta tekee helpoksi Venäjälle ottaa Suomi haltuunsa, kun siltä tuntuu.

  Plusääni(52)Miinusääni(37)
  1. Ei kannata kysyä vuosilukua koska olet syntynyt , sillä kaiken sen voi kirjoittelustasi käsittää.
   Ymmärrys hoi äly älä jätä, jos olet aivopesty tai piikitetty tuohon kuntoon, niin sääli sinun muistollesi.

   Paasikiven ja Kekkosen linja mukaisesti kun eleltiin Suomen Maassa, niin se on ainoa todellinen Itsenäisyytemme aikakausi.
   Jos olisi eletty YYA-sopimuksen mukaisesti jo Itsenäisyytemme alusta alkaen v.1918, niin ei olisi naapurilla ollut tarvetta rajojen siirtelyyn turvallisuutensa takuukksi, elikkä silloin jokainen selväjärkinen,sotakiihkoton ymmärtää nämä ”erkon sodan”/jatkosodan tuomat uhrit/uhraukset rikoksiksi Kansaa ja Naapurikansaa vastaan, vasta silloin kun puhdistetaan historia valheesta ja myönnetään nämä hirviömäiset rikokset maassamme joita peitelty on koko historiamme ajan, niin silloin vasamme Kansamme vapautuu orjuuttajistaan jotka todellisuudessa ovat niitä jotka tulivat lännestä yli 1000 vuotta sitten tavoitteenaan laajentua itään ja sama heilla on tavoite tänäkin päivänä.
   Mitä venkoilet, haluatko sotimaan?, mene silloin palkkasoturiksi ja anna Isänmaamme Suomen jatkaa naapurisopua, miksi haasataa riitaa…!
   Säälittäviä nämä YLEN.n, ym. Suomea aivopesivien julkaisujen uhrit, Herätkää totuus on aivan käänteinen mitä luette näiden julkaisujen sivustoilta, hakekaa sitä ja kysykää miksi sen julkaiseminen on ehkäisty, elikkä jos totuuden ei tarvitse sensudoida vasta väitteitä.

   Pahin vihollisemme on Kansan tietämättämyys!
   Siis emme alistu, vaan joukolla päin sensuuria, vaadimme totuutta!

   Plusääni(26)Miinusääni(38)
   1. Mies, joka myi Ukrainan
    MIKE WHITNEY – MAALISKUU 4, 2022
    Volodymyr Zelensky on Ukrainan nykyinen presidentti. Hänet valittiin murskavoitolla vuonna 2019 lupauksella lieventää jännitteitä Venäjän kanssa ja ratkaista Itä-Ukrainan irtautuneiden tasavaltojen kriisi. Hän ei ole yrittänyt pitää sanaansa kummassakaan asiassa. Sen sijaan hän on pahentanut huomattavasti Ukrainan sisäistä kriisiä ja provosoinut samalla hellittämättä Venäjää. Zelenskyllä on ollut lukuisia tilaisuuksia sovittaa asiat Moskovan kanssa ja estää vihamielisyyksien puhkeaminen. Sen sijaan hän on jatkuvasti pahentanut tilannetta noudattamalla sokeasti Washingtonin ohjeita.
    Zelenskyä on ylistetty lännessä ja ylistetty hänen henkilökohtaisesta rohkeudestaan. Käytännössä hän ei kuitenkaan ole onnistunut palauttamaan kansallista yhtenäisyyttä tai panemaan täytäntöön ratkaisevan tärkeää rauhansopimusta, joka on ainoa tie sovintoon. Ukrainan presidentti ei pidä niin sanotusta Minskin pöytäkirjasta ja on kieltäytynyt täyttämästä sen perusvaatimuksia. Tämän seurauksena etnisesti latautunut, veljienmurhaava sota, joka on koetellut Ukrainaa viimeiset kahdeksan vuotta, jatkuu edelleen, eikä loppua ole näköpiirissä. Presidentti Vladimir Putin viittasi Zelenskyn jääräpäisyyteen Kremlissä äskettäin pitämässään puheessa. Hän sanoi:

    ”Eilisessä tilaisuudessa… Ukrainan johto julisti julkisesti, ettei se aio noudattaa näitä sopimuksia. Eivät aio noudattaa niitä. No, mitä muuta siitä voi sanoa?” (Vladimir Putin)

    Useimmat amerikkalaiset eivät ymmärrä, että Zelenskyn kieltäytyminen Minskistä oli se oljenkorsi, joka katkaisi kamelin selän. Venäläiset virkamiehet olivat työskennelleet Minskin parissa 8 vuoden ajan luodakseen ehdot, jotka olisivat kaikkien osapuolten hyväksyttävissä. Sitten – yhdellätoista hetkellä – Zelenski teki sopimuksen tyhjäksi käden heilautuksella. Miksi? Kuka käski Zelenskyn hylätä sopimuksen? Washington?
    ….Tietääkö Zelensky, että Nato on Washingtonin hallitsema liittouma, joka on syyllistynyt lukuisiin hyökkäyksiin muita suvereeneja valtioita vastaan. Tässä on lyhyt lista nwo-mafian agendaa ajavan Naton saavutuksista:

    Jugoslavian tuhoaminen
    Afganistanin tuhoaminen
    Libyan tuhoaminen
    Irakin tuhoaminen
    Syyrian tuhoaminen
    Tietääkö Zelensky, että Nato on avoimen vihamielinen Venäjää kohtaan ja pitää Venäjää vakavana uhkana laajentumispyrkimyksilleen?

    Kyllä, hän tietää kaikki nämä asiat.
    https://www.unz.com/mwhitney/the-man-who-sold-ukraine/

    On tärkeää että totuus maamme salakuljettamisesta Natoon ymmärretään laajasti eikä pieni globalistieliitti saa tehdä päätöstä tässä maamme tulevaisuudelle tärkeässä asiassa kansan selän takana.
    https://mvlehti.net/2022/03/04/kansanedustaja-ano-turtiainen-jatti-lakialoitteen-nato-ja-eu-kansanaanestyksista/

    Plusääni(5)Miinusääni(23)
    1. Valta- tai aivopesumedia on nyt luonut maahan paniikin ja aikoo käyttää sitä hyväkseen. Todellisuudessa meillä ei ole mitään hätää koska ei Venäjä ole meille uhka vaikka meille sellaista väitetään. Uhka siitä tulee silloin jos lähdemme mukaan USAn natoleikkeihin.
     Kaikki paniikissa tehdyt ratkaisut ovat yleensä huonoja koska silloin sivuutetaan tosiasiat joita paniikissa oleva ei pysty ymmärtämään. Siksi nyt pitäisi rauhoittua ja miettiä tarkkaan mitä tehdään. Ja ennen kaikkea muistaa kenen asiaa valtamedia palvelee ja mihin se pyrkii paniikkia luodessaan.

     Plusääni(4)Miinusääni(21)
     1. Sehän tässä onkin tarkoituksena, saada muutamat maat liittymään asevarusteluun. Poliitikot ja lobbarit pähkäilee että miten saisi myytyä tämän kansalle. Ei se onnistuisi ilman tätä viimeistä ukraina-venäjä konfliktia. Mainio syy alkaa rummuttamaan mediassa. Tämäkin on käsikirjoitettua toimintaa ja etukäteen suunniteltu. Se on huvittavaa miten ihmiset luulevat, että asiat vaan tapahtuu, satunnaisjutut kiehtoo aivoja aina. Mutta jotkut asiat ei tapahdu vaan sattumalta.

      Plusääni(5)Miinusääni(21)
 2. Suomi on jo perikadossa. Kansallisomaisuutta on myyty ulkomaille poliitikkojen toimesta. Se ei vieä riitä, on tehty rahasopimuksia, on siirretty puhdasta rahaa ulkomaille. Otettu sotapakolaisina työttömiä siirtolaisia. Näistä toimista Sanna Marin sai kiitosta Espanjan TVssä eilen illalla. Tosin nyt oli kysymys Ukrainan aseavusta.
  Natojäsenyyden hakeminen voi johtaa maan miehitykseen parissa viikossa. Siinä voisi käydä hyvääkin, ulkomaiset omistukset kumottaisiin. Jos saisimme aikaan jälleen ruhtinaskunnan aseman, jopa itsenäisyys lisääntyisi. Oma raha, oma hallitus, joka kyllä joutuisi ottamaan huomioon naapurin määräylset. Parasta olisi harjoittaa realistista politiikkaa, mutta mahdollisuudet siihen ovat vähäiset.

  Plusääni(26)Miinusääni(37)
  1. Kukas se oikein sanoikaan, että jos on valmis luopumaan vapaudestaan turvallisuutta saadakseen, ei ansaitse kumpaakaan. Sanoi erittäin hyvin. Jotkut ne vaan haluavat elää häntä koipien välissä ja yrittää miellyttää, koska ei ole kanttia seistä omilla jaloillaan.

   Plusääni(28)Miinusääni(14)
   1. Parasta jättäytyä oman harkinnan varaan ja ummistaa korvansa ja silmänsä meille niin kalliin (veromarkoin mitaten) ylen., ynnämuiden ”erkon-mafian” julkaisuiden ”totuuksille”.
    Kannatta katsoa ja kuulostella sitä solvattua toistakin osapuolta, sillä historian pitäisi oppettaa, ettei ne asiat olekaan niin kuin ”russofobistit” meitä ”ruokkii”, vaan kuin viime sodissakin huomattiin (raskaimman kautta), niin kotiansa ja maatansa puolustavat voittavat aina (ainakin jos on suurvallan resussit) ja siihen meidän myös pitäisi pyrkiä (Isänmaamme ja Kansamme ensin) eikä alistua niinistöläisten isänmaan pettureitten johdettavaksi NWO-mafian Paaria-kansaksi, sillä tämä rahan, tämä perkeleen valta puolustaa vaan omaa lopuksi henkilöön/yksilöön kohdistuvaa, ei kolletiivisesti yhteistä etua.
    Tämän pitäisi jo havaita tässä Ukrainan kysymyksessäkin, elikkä missä se Nato auttaa…?
    Nato on vaan hyökäyksiä ja kansanmurhia operoiva laitos joka on spesialisoitunut kansojen sisäiseen mielipide manipulointiin tarkoituksena, hajoittaa kansakunnat sisältä päin.
    Katsokaa Jugoslavia, Irak, Libya, Syyria ja monen monta muutakin ”värivallankumousta”, puhumatta etelä amerikan lukuisista komlifteista, unohtamatta Vietnamia.
    Amerikalla ilmeisesti täytyy olla aina jossakin sota menossa, mutta se on ihmeellistä kun niistä uutisoidaan meille aivan muusta näkökulmasta katsoen mitä olisi, jos tämä ammatti rettelöitsijä maa olisi Venäjä!!!

    Plusääni(15)Miinusääni(26)
  2. Tuollainen kirjoittelu on lähes maanpetoksellista toimintaa. Kummasti ollaan huolissaan venäjän turvallisuudesta, eikä oman isänmaan turvallisuudesta. Venäjän huomaan jos jouduttaisiin niin ei juutinenkaan kirjoittelisi muuta kuin Putinia kuolevia kirjoituksia.

   Plusääni(40)Miinusääni(12)
 3. Tavanomaisen politiikan mahdollisuudet ovat todennäköisesti huvenneet tyhjiin. Politiikan, politikkojen ja median aivopesemien ihmisten typeryyden ja koheltamisen seuraaminen on erittäin turhauttavaa. Varmasti sekin on myös totta, että puolueettomuus-politiikan kannattaminen on nykypäivänä epärealistista. Suurvaltablokkien painostus ja hankaus toisiaan vastaan tuntuu olevan vielä rajumpaa kuin aikaisemman kylmän sodan aikana. Ihmiset ja kansakunnat pakotetaan valitsemaan puolensa.

  Toisaalta, jos itse olisin maapallon valtiaan asemassa, järjestäisin puolueettomat puskurivaltiot blokkirajojen väliin. Suomi ei kuitenkaan uskalla eikä halua olla tällainen puskurivaltio. Ei ole vallalla myöskään yleistä konsensusta siitä, että tällaisia puskurivaltioita tarvittaisiin. Maailmanpolitiikassa ei juuri nyt vallitse minkäänlainen maltti, loogisuus eikä kylmä harkinta. Lännestä tällainen poistui viimeistään korona-hysterian aikana.

  Suomalaiset ovat valinneet uskonnokseen juutalaisen marxismin, mikä vie kannattajansa hulluuteen ja perikatoon nopeasti. Syynä on taivaskanavan ja sieltä virtaavan henkisen viisauden katkeaminen juutalaisen marxismin kaiken ylösalaisin kääntävän vaikutuksen myötä. Kristinusko tai sitä edeltävä hengellinen pakanuus ovat pitäneet yllä viisausperinnettä ja suomalaisten vahvaa luontoyhteyttä. Kristinuskon instituutioiden vallanhimo on kenties heikentänyt luontoyhteyttä ja altistanut suomalaiset kansainvälisille virtauksille ja viimeksi uusmarxismille. Tämä puolestaan merkitsee totalitaristisen yhteiskuntajärjestyksen luomista, missä kaikki henkisyys tai hengellisyys tai jopa kansalaisten oma ajattelu kielletään. Suomalaisista halutaan tehdä materialistinen digikansa ja projekti viedään päätökseen Nato-jäsenyyden myötä.

  Suomalaiset saavat siis mitä ansaitsevat eli orjuuden, jossa ei olla edes orjia suoraan isännälle, vaan orjien orjia. Ollaan siis orjia EU:n alaisuudessa ja EU:ta johtaa kansainvälinen uusmarxistinen pankkikartelli sekä sen vaikutusjärjestöt kuten Maailman Talousfoorumi. Nato on puolestaan sinetti sille, ettei EU:n alaisuudesta koskaan tulla hakeutumaan pois. Naton myötä myös sisäpoliittinen painostus toisinajattelijoita kohtaan tulee kasvamaan.

  Plusääni(23)Miinusääni(34)
 4. GIGANTTINEN VENÄJÄ-VASTAISUUS
  Valtava propagandasota Venäjää vastaan on käynnissä. Tällainen olisi aivan oikein nykyoloissa: ”Nuorten pingiskerho on kieltäytynyt pelaamasta venäläisillä mailoilla.” Putinista on tehty samanlainen hirviö kuin aikoinaan Saddam Husseinista. Älykäs ihminen oivaltaa, että vain Siionin Viisailla on tällaista mediavaltaa. Koronahuijaus on kuin pois heitetty ja esim. Islanti on jo luopunut kaikesta mikä liittyy koronaan, rokotuksista, makeista, turvaväleistä ja sulkutiloista. Vain Siionin Viisaat pystyvät tällaiseen mielipideilmaston jyrkkään muuttamiseen muutamassa päivässä. Siionin Viisailla on lonkeronsa kaikissa medioissa ja se pystyy valtavaan lahjontaan, koska se hallitsee pankkitoimintaa ja omistaa sijoitusyhtiöidensä kautta kaikki suuret mediat ja muutkin suuryritykset ja lisäksi se hallitsee vapaamuurarijärjestöä. Suomalaiset ovat nyt valmiita NATOon. Ja se on pahin virhe, mitä nykyiset korruptoituneet päättäjät voivat tehdä. Suursota Venäjän ja Lännen välillä on alkanut. Great Resetiä ei enää tarvita, kun sodalla päästään samaan päämäärään. Suomi on jo liittynyt tähän sotaan lahjoittamalla aseita Ukrainalle. Nyt pitää nousta joukkoliike estämään Suomen liittymistä NATOon. Taloustutkimuksen galluppi NATOon liittymisestä voi olla tilaustyö ja vääristely, mutta sen varjolla voi eduskunta päättää liittymisestä. Nyt on kyse Suomen henkiin jäämisestä. Korruptoituneet länttä kumartavat poliitikot ovat viemässä Suomea tuhoon. Nyt on syntynyt kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen aloitteesta uusi korruption vastainen yhdistys ”Vapaudenliitto ry”, joka pyrkii yhdistämään kaikki Suomen vapausten puolesta taistelevat. Yhdistyksestä on tarkoitus muodostaa uusi puolue myöhemmin. Yhdistys taistelee myös koronahuijausta vastaan ja EU:sta ja eurosta irtaantumisen puolesta. Yhdistyksen nettisivu aukeaa osoitteesta https://vapaudenliitto.fi/ . Toistaiseksi yhdistykseen ei voi vielä liittyä.
  Benjamin Kivilohkare, hum. kand.

  Plusääni(24)Miinusääni(36)
 5. Samoja vapaamuurari perkeleen palvojia on kaikki nyky suurvaltojen johtajat sekä idässä että lännessä. Koko NATO vs Venäjä uhittelu on pelkkää teatteria. Molemmat puolet ajavat kansallisvaltioiden tuhoamista ja Uutta Maailman Järjestystä. Ja sitä kohti mennään kovaa vauhtia. Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia.

  Suomea ei pelasta NATO eikä Venäjä eikä mikään muukaan. Ainoastaan maan johdon ja kansan kääntyminen synnin teiltä, parannus ja nöyrä rukous ja avunpyyntö Kaikkivaltiaan Jumalan puoleen voisi tilanteen muuttaa. Mutta kun katsoo ketkä tätä maata johtavat, niin eipä ole toivoa.

  Toisin oli Talvisodan aikaan, kun maamme johdossa oli jumalaa pelkäävä presidentti Kyösti Kallio. Hän huusi Jumalan puoleen ja kehotti kansaa tekemään samoin. Tuolloin kävi lopulta hyvin ja se oli täusin Jumalan armoa ja Jumalan ihme.

  Nyt voi myös jokainen ihminen yhä pelastua. Se vaatii oman syntisyyden tunnustamisen, parannuksen teon ja uskon Herraan Jeesukseen. Pelastus Jeesuksessa on Jumalan ilmainen lahja, vailla omia tekoja ja suorittamista, yksin armosta. Ihmisen osa on ainoastaan ottaa pelastus Jeesuksessa vastaan.

  Rakas ystävä, valitse elämä, valitse Jeesus. Päätös on jokaisen kohdalla henkilökohtainen ja se tulee tehdä tämän meille annetun ainoan elämän aikana. Jokainen tuomitaan tekemisistään ja tekemättä jättämisistään viimeisellä tuomiolla. Ne jotka ovat uskossa Jeesukseen, saavat syntinsä anteeksi Jeesuksen ristintyön kautta ja pääsevät ikuiseen elämään ja iloon Jumalan yhteyteen. Muut maksavat itse syntejensä seuraukset ja päätyvät helvettiin.

  Ota Jeesus vastaan jo tänään. Huomenna voi olla myöhäistä. Jumala antaa jokaisen itse valita ja toivoo että sinäkin palaisit takaisin Hänen luokseen. Yhteyteen johon Hän on sinut luonut.

  Plusääni(16)Miinusääni(33)
  1. Toivo itsenäisen Suomen säilyttämisestä hupenee silmissä. Maa velkaantuu ja menettää oma päätösvaltaansa kiihtyvässä tahdissa. EU:n vaaleilla valitsematon johto sanelee täysin meille tärkeän idänpolitiikkamme ja jopa sen, mitä uutislähteitä voimme seurata ja mitä saamme poliittisesta tilanteesta sanoa. Sotasensuuria pyritään kiihdyttämään ja ajamaan kaikin tavoin läpi NWO-projekti. Toisinajattelu kiellettiin jo koronassa ja sotatila Venäjää vastaan on oiva veruke kansalaisten suiden lopulliseen tukkimiseen.

   Maallisen toivon huvetessa tarvitsemme nyt ehdottomasti taivaskanavan avaamista ja puhdistamista. Kristinuskon ydinsanoma ja sakramentit tarjoavat väylän tähän. Usko auttaa myös politiikassa hädän hetkellä. Moni on sitä mieltä, että Jumalan apu oli ratkaisevassa roolissa kriisin ratkaisevissa vaiheissa vuosina 1940 ja 1944, kun suomalaiset saivat torjuntavoiton kommunisteista mm. erikoisten sääilmiöiden avulla. Jumala vaikutti asioihin myös siten, että liennytti Venäjän poliitisen johdon asenteita ja hälvensi Suomen totaaliset miehitysaikeet heidän ajatuksistaan. Torjuntavoiton saamista edisti siis suomalisten vahva usko Jumalaan ja rukoukset.

   Nykyajan maailman johtajat, jotka ovat 99% kansainvälisen juutalaiseliitin vaikutuspiirissä näille sielunsa menettäneinä, ajattelevat toisin. Suomen kansan vaurioittaminen ja tuhoaminen kaikin mahdollisin keinoin on heidän agendallaan. Kristinuskon kitkeminen pois kansasta on ollut osa heidän pitkäaikaista ohjelmaansa ja mahdollistaa maan ja väestön lopullisen kaappaamisen globalistien haltuun.

   Jäljelle jääneet kristinuskon muodot ovat Suomessa osin kieroutuneet, mistä kertoo muun muuassa Israelin palvonta tai valtakirkon uusliberalistiset asenteet. Monille on muodostunut ymmärrettävä kristinusko-allergia. Taivaskanavan avaamisessa voi käyttää myös muiden uskontojen oppeja tai henkisen kehityksen polun raivaamiseen kehitettyjä menetelmiä. Myös vanha kunnon talonpoikaisjärki kelpaa asiaan, ei tarvitse olla mystikko tai uskonnon harjoittaja. Ylipäätänsä ihmisestä, jolla on ”kädet mullassa” tulee harkintakyinen ihan luonnostaan.

   Plusääni(14)Miinusääni(23)
 6. Joukko pakotelistalle joutuneita oligarkkeja on kääntymässä Putinin sotatoimia vastaan
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/joukko-pakotelistalle-joutuneita-oligarkkeja-on-k%C3%A4%C3%A4ntym%C3%A4ss%C3%A4-putinin-sotatoimia-vastaan-kahden-veljellisen-kansan-tragedia/ar-AAUsa9A?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Kaikki oligarkit eivät ole juutalaisia, ei enemmistö, mutta niitä on merkittävä määrä. Vähemmistöstä tekee enemmistön yhteinen tausta. He pystyvät toteuttamaan samaa päämäärää näennäisistä ristiriidoista huolimatta.

  Entisen Neuvostoliiton juutalaisilla oli valmis luotettavien kontaktien verkosto Yhdysvalloissa ja Israelissa, joiden kanssa he voisivat tehdä liiketoimintaa. Venäläisten, joilla ei ollut yhteyksiä ulkomailla, oli vaikeampi saavuttaa tätä.

  Neuvostoliiton juutalaiset tulivat menestymään harmailla ja mustilla markkinoilla. Siksi he olivat venäjän ainoita kapitalisteja kapitalismin syntyessä.

  Seuraavassa listataan 10 venäjänjuutalaista oligarkkia. On huomattava että listauksen on tehnyt haEretz julkaisu. Listalta näyttää puuttuvan liuta muita juutalaisia oligarkkeja mutta aihe näyttää keskittyvän Trumpin vaalijupakkaan.

  Know Your Oligarch: A Guide to the Jewish Billionaires in the Trump-Russia Probe
  https://www.haaretz.com/us-news/know-your-oligarch-a-guide-to-the-jewish-machers-in-the-russia-probe-1.6113189

  Listoja löytyy enemmänkin kuten seuraavassa jossa mainitaan 25 Venäjän rikkainta oligarkkia jotka kaikki eivät ole juutalaisia. Listoja on helppo löytää netistä ja huomata kuinka kauhistuttava läsnäolo on `kansainvälisellä juutalaisella`.

  The 25 richest Russian oligarchs on the ’Putin list’ that the US just released
  https://www.businessinsider.com/richest-russian-oligarchs-putin-list-2018-1?r=US&IR=T

  Sama tilanne on Ukrainassa ja lähes kaikissa maissa. Kaikkein kauhein tilanne on Jewmerikassa. Mutta siionistinen ryhmittymä on suurin maailmanrauhan uhka. Kun lukuun sisällytetään lukuisa joukko siionistien perseennuolija järjestöjä kuten rapparit niin johan on poweria. Kansainvälinen media kuuluu listoille.

  Ehkäpä Radio Islamissa on koottu kattavammin siionistien vaikutus talous- ja finanssimaailmassa.

  Niin kauan kuin Ukrainasta on hyötyä sitä käytetään mutta ei millisekuntiakaan pitempään.

  Niin kauan kuin noista on hyötyä haSatanalle ne saavat mellastaa OWOn (Old World Order = Vanha Maailman Järjestys) hajottamisessa. Tulee päivä päivien joukossa kun tältä karhulta reväistään talja korvien yli eikä sille jää kynsiä eikä hampaita ei sarvia eikä sorkkia!

  Plusääni(7)Miinusääni(23)
 7. Suomi Natoon ja Natoa vastustavat antisuomalaiset putinistit on karkotettava Suomesta Venäjälle!

  Plusääni(43)Miinusääni(33)
 8. Putinin sotaa vastustavien oligarkkien määrä kasvaa – Venäjän rikkain mies avautui
  https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/putinin-sotaa-vastustavien-oligarkkien-m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4-kasvaa-ven%C3%A4j%C3%A4n-rikkain-mies-avautui/ar-AAUspYI?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Venäjän rikkaimmalle oligarkille saattavat avautua vankilan ovet. Tosin Medvedev puuhastelee kuolemanrangaistuksen vahvistamisen puolesta.

  Seuraavassa pari linkkiä meneillään olevasta filantrooppisesta operaatiosta. He (Eliitti) toimivat ilman ristiriitaa olipa sitten kysymyksessä itä tai länsi. Sotatilanne toimii pelkkänä savuverhona.

  We’re going to kick them out of this country

  I say russian olicarchs ,,, no more

  Tuskimpa maailmanhistoriassa nähdään enää toista kertaa Hitlerin kaltaista joka puuhasteli edomilaisille kansallista kotia ja esti holocaustin sekä suojeli tietoisesti 150 000 edomilaista Wehrmahtin sisällä.

  Estradille asetuvat päättäväiset ja pontevat miehet jotka saattavat hyväntahtoisen agendan päätökseen.

  Plusääni(1)Miinusääni(7)
 9. Missä ovat nyt ne jotka aukoivat päitään huudellen: `Pelolle ei pidä antaa valtaa`! Mutta Ukrainan sodan vaikutus suomalaisiin poliitikkoihin on sama kuin lato olisi palanut kun laudat juoksentelee. Pelkokerroin on melkoinen. Koronavouhotus näyttää kadonneen siinä samassa kun Ukrainan sota alkoi joskin se tulee pian takaisin.

  Pahimmassa skenaariossa kun tulevat sukupolvet kysyvät teiltä: Miksi meille suomalaisille kävi juuri näin kun on käynyt? Niin vastatkaa: Kanki Kaikkonen (Kanki) ampui `Mainilan laukaukset`!

  Suomalainen aseapu Ukrainaan menee jokseenkin näin: Saksa antaa vientiluvan Ukrainaan Latviassa oleville suomalaisperäisille aseille. Myös muunlaista sotaan liittyvää materiaalia toimitetaan kuten luotiliivejä, kypärejä jne.

  Toiminta näyttää myötätuntoiselta ja hyväntahtoiselta mutta on kansainvälisoikeudellisesti laitonta ja siten rikollista toimintaa molemmissa edellisissä tapauksissa. Kysymys on vieraitten valtioiden väliseen sotaan osallistumisesta ja tässä tapauksessa Ukrainan puolella Venäjää vastaan.

  Aseavun lähettäminen Ukrainaan on sotaan osallistumista Venäjää vastaan vaikka se ei välttämättä ole vielä offensiivi. Tämä ei jää huomiotta Venäjällä!

  Länsimaiden taloudelliset pakotteet Venäjää kohtaan tulevat iskemään Suomeen merkittävällä tavalla. Nyt Suomipoika kusee vastatuuleen.

  Kaukomaiden konttikuljetukset tulevat takkuamaan merkittävästi. Koko käytännön logistiikan toimitusketju tulee natisemaan liitoksissaan ja vähittäiskaupoille toimitettaviin tuotteisiin tulee katkoja. Tyhjiä hyllyjä siellä täällä kun kaupat myyvät ei oota.

  Ulkomaan valiokunnan tuore puheenjohtaja Halla-aho julkaisi painokkaan mielipiteen länsimaiden puuttumisesta konkreettisesti Venäjä/Ukraina konfliktiin. Tämä laukaisi melkoisen myrskyn grogilasissa joka selventää sittemmin esimerkiksi Suomen aseavun toimittamisen laillisuutta Ukrainalle.

  Kansainvälisoikeudellisesti instanssi jonka pitäisi päättää suvereenien valtioiden sotiin puuttumisesta on YKn turvakokous (turvallisuusneuvosto) mutta neukku. Mitään ei ole tapahtunut koska nyt odotetaan kuinka joku neropatti saa idean maailmanhallituksen perustamisesta YKn raunioille.

  Tiettävästi YKn oikeutta vaikuttaa selkkauksiin on käytetty viimeksi Nicaracuan jupakassa. Toki aseavun toimittamisista voi päättää myös laajempi foorumi joka tunnetaan nimellä YKn yleiskokous.

  Juuri tämän takia YK perustettiin että suvereenit valtiot pääsisi sooloilemaan niin kuin nyt on käynyt. Mutta nyt yksittäiset maat sooloilevat sotarviketoimituksia Ukrainalle vauhkona kuka vain kynnelle kykenee.

  Kansainvälisen lainsäädännön ja YKn turvakokouksen kannalta katsottuna tappavien aseiden ja ei tappavien aseiden kuten muun sotaa tukevan materiaalin vienti Ukrainaan on laitonta. Se muistuttaa sotatoimea ja on lähellä offensiivia.

  Osallistumisesta sotaan edellä kerrotuilla tavoilla kannattaisi käyttää suurta varovaisuutta ja vakaata harkintaa koska lopputulema saattaa yllättää pahalla tavalla. Samoin on laita Natoon liittymisen suhteen vaikka Nato mielletäänkin puolustusliitoksi.

  Natolla ei ole varsinaista mandaattia suorittaa Ukrainaa tukevaa hyökkäyssotaa. Myös yksityiset armeijat joita maailmalla on useita toimisivat laittomasti sotkeutuessaan Ukrainan konfliktiin. Natossa kukin maa päättää omien joukkojensa lähettämisestä sotatoimialueelle jos sellainen tilanne tulisi mutta sei ei anna turvatakuita kenellekään.

  Ukrainasta on huomattava että se ei ole EU maa sen enempää kuin Nato maakaan eikä näillä näkymin sellaisiksi tulekaan. Viktor Janukevitsin kaltainen marionetti ja muu hallinto asetetaan Ukrainan luotsiin mutta hinta liittymisestä Euraasian Unioniin tulee olemaan kova.

  Kannattaa seurata Kiinan ympäripyöreitä mielipiteitä Venäjä/Ukraina sodasta. Sieltä saattaa tulla jotakin tämän tapaista kuten: Seuraamme Ukrainan siviilitilannetta tai sotikaa nyt hyvät neukut vähän hiljemmin koska meille on tulossa koripallukan pelaajia Pekingiin.

  Tässä vaiheessa Venäjä ja Kiina ovat vielä tovereita mutta myöhemmin eivät. Hiuksia nostattava sanasota alkaa Amurista. Tilanne olisikin tukala ellei neljäs maailman suurvalta eli Intia tulisi aiheuttamaan Venäjän kanssa Kiinalle puristuksen. Myöhemmin tullaan huomaamaan kuinka Kiinasta liittolaisineen tulikin itäiseen Aasiaan uusi Unioni.

  Sen jälkeen harjataan (perataan) Intia josta syntyy Intian ja sen ympärysvaltojen entente eli Kaakkois-Aasian Unioni. Tämä taas laukaisee Australian ympärysvaltojen valtioklusterin josta koalitiosta syntyy Tyynenmeren Unioni johon mm. Etelä-Afrikka kuuluu.

  Mikään sotilaallinen yhteistyö eikä mikään muukaan yhteistyö ruotsalaisten kanssa tule onnistumaan. Historiallisesti se ei ole onnistunut ennenkään eikä se tule onnistumaan nytkään. Historiallinen Kalmarin Unioni olisi fiasko.

  Ruotsilla on ihan omanlaisensa nato-optio jossa Ruotsi toimii yllyttäjänä Suomelle mutta väistyy viime hetkellä sivuun jos ja kun Suomi liittyy Natoon. He tarvitsevat turvakseen neutraalin vyöhykkeen eli ohjusten alasammuntavaltion itäpuolelleen ja se riittää heille.

  Plusääni(10)Miinusääni(24)
 10. Sodasta on hyötyä: vallanpitäjille
  Sodasta ei ole hyötyä: siviileille

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 11. Jos se räjähtää, tuhot ovat kymmenkertaiset Tshernobyliin verrattuna
  Tulipalo Ukrainan Zaporizhzhjan ydinvoimalassa saatu sammutettua, kertovat ukrainalaisviranomaiset
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/ukrainassa-zaporizhzhjan-ydinvoimalassa-tulipalo-ven%c3%a4j%c3%a4n-hy%c3%b6kk%c3%a4yksen-seurauksena-%e2%80%93-viranomaiset-turvallisuus-taattu/ar-AAUzSFf

  Ukrainan ydinvoima
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ukrainan_ydinvoima

  Näin helposti voidaan löytää targetit ja ne voidaan tuhota tuhansien kilometrien päästä sateliittien välityksellä droneilla – ikävä kyllä!

  Ydinvoimalaitokset (latitudit ja longitudit):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Malline:Ukrainan_ydinvoimalakartta

  Kansainvälisen atomienergiajärjestön tietokannan mukaan Ukrainassa tuotetaan sähköä 15 ydinreaktorilla. Lisäksi kaksi reaktoria on rakenteilla ja neljä poistettu käytöstä

  Current status of nuclear power installations in Ukraine
  https://www.oecd-nea.org/jcms/pl_66130

  `Ukrainan Zaporižžjan alueella, aivan Enerhodarin kaupungin länsipuolella sijaitseva, sähköteholtaan Euroopan suurin ydinvoimalaitos`.
  Zaporižžjan ydinvoimalaitos
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Zapori%C5%BE%C5%BEjan_ydinvoimalaitos

  Venäjän ei tule vahingoittamaan ydinreaktoreita. Se ei olisi heidän etunsa. Mutta vastapuolelella ei tarvitse olla kummoinen ruudinkeksijä huomatessaan että tuhoutunut reaktori/reaktorit nostattavat melkoisen vastalausemyrskyn Venäjää kohtaan.

  Tulossa on `tähtien sota`! Avaruusromua alkaa satamaan kuin länsipropagandaa eli paskaa niskaan. En ole kummallakaan puolella – ei kiinnosta sitten pätkääkään! Ihan sama miten käy! Kannattaa varautua kybervaikuttamiseen muutenkin. Falceflackit ja psyopit ovat aivan varma sotatoimi kaikella laajuudellaan mitä tulemme kokemaan.

  Noh ,,, sieltähän se tulikin ,,, syyllinen löytyikin yllättävän pian ,,,

  Britannia haluaa YK:n turvallisuusneuvoston koolle Venäjän iskettyä ydinvoimalaan
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/britannia-haluaa-yk-n-turvallisuusneuvoston-koolle-ven%C3%A4j%C3%A4n-isketty%C3%A4-ydinvoimalaan-ukrainan-zelenskyi-mik%C3%A4%C3%A4n-muu-maa-kuin-ven%C3%A4j%C3%A4-ei-ole-koskaan-ampunut-kohti-ydinvoimaloita/ar-AAUB4qp?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Great Reset (Suuri resetointi > ennalleenasetus > Suuri nollaus, `tehdasasetukset`, uusi normaali, ,,, ym. rakkaalla sialla kun on monta nimeä) näyttää otavan kvanttihypyn. Seuraavassa kommentissa otankin kantaa juuri tähän. Täytyypä aloittaa – aiheena miksi Great Reset?

  Nyt siirrymmekin sotien ja sotien sanomien aikaan. Vihanpito tulee leimahtamaan kaikkialla ilman mitään pidäkkeitä. Viha pääsee valloilleen eikä tule olemaan maata jossa ei olisi pakolaisia.

  `Sillä kansa (etnos) nousee kansaa vastaan ja valtakunta (basileia = kuningaskunta) valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin` (Mat 24:7).

  Kansat (etnos) varustautuvat ja aloittavat sotatoimet toisia kansoja vastaan. Myös kansan sisällä olevat kansanryhmät (etnos) vihaavat ja tappavat toisiaan. Valtakunnat (basileia = kuningaskunnat) eli Unionit ottavat mittaa toisistaan. Nyt vastatusten ovat Euraasian Unioni ja Euroopan Unioni. Unionithan eivät ole demokratioita – kaukana siitä!

  Elintarvikkeiden puute tulee esiintymään sielläkin missä ei pitäisi mutta maanjäristysten sarjat tulevat ravisuttamaan kaikkialla – myös Suomessa.

  Plusääni(1)Miinusääni(19)
 12. Lähi-itää kun pommitettu viimeiset vuosikymmenet, niin tarvitaan uusi rintama. Suomikin viedään tähän asevarusteluun mukaan, ja sitäkautta mukaan tulevaisuuden konflikteihin. Ukraina varmaan jaetaan kahtia tyyliin koreat ja alkaa asevarustelun kausi molemminpuolin. Seuraavaksi digi_id ? , kun koronapassit jo valmiina melkoisella prosentilla. Siitä lienee helppoa alkaa taas vaatimaan samoja rajoituksia kuin koronassa mihinpääset digi_id:llä, kansat tottuneet. 😀 Viimeinen leveli lienee kun sen idn varastaminen on helppoa niin alkaa sirutus.

  Sota on bisnestä, sopii maailmanruhtinaalle. Sieluja kadotukseen mahdollisimman monta. Kävi sitten meille miten kävi, ainakin tulevaisuus on kirkas kaiken jälkeen. 🙂

  Plusääni(4)Miinusääni(14)
 13. Täydellinen sota” -retoriikka paljastaa Naton järjestelmällisen vihamielisyyden Venäjää kohtaan.
  4. maaliskuuta 2022
  Ukrainan konflikti ja kärsimykset ovat valitettavia. Vielä valitettavampaa ja valitettavampaa on kuitenkin tapa, jolla Nato-vallat ovat luoneet konfliktin.

  Ranskan valtiovarainministeri Bruno Le Maire paljasti enemmän kuin oli tarkoitus, kun hän julisti tällä viikolla, että länsimaat käyvät ”totaalista sotaa” Venäjän taloutta vastaan. Se, että hän pyrki nopeasti perumaan sanojaan sopimattomina, osoittaa, että Ranskan hallituksen korkea-arvoinen virkamies ymmärsi sen vakavuuden, mitä hän paljasti Nato-valtojen reaktiosta Venäjän sotilaalliseen väliintuloon Ukrainassa.
  … ”Totaalinen sota” -retoriikka ei ole kielivirhe tai valitettava sanahirviö. Toistuvasti ilmaistu halu ja mieltymys kohdata Venäjä – myös tappaa sen johto – osoittaa, että tapahtumilla on strateginen, pitkän aikavälin dynamiikka. Jos Washington ja sen Nato-partnerit olisivat aidosti kiinnostuneita rauhanomaisista suhteista, ne eivät olisi torjuneet Moskovan joulukuussa esittämiä turvallisuusehdotuksia. Ne eivät asettaisi Kiovan hallintoa aseeksi. Tämän vuoksi on huolestuttavaa, että Nato-maat näyttävät estävän Venäjän ja Ukrainan välillä parhaillaan käytäviä keskusteluja, joiden tarkoituksena on löytää rauhanomainen ratkaisu konfliktiin.

  Vielä pahaenteisempää on se, että ehkä viimeksi, kun sanonta ”totaalinen sota” kuultiin julkisuudessa Venäjää kohtaan, se kuului natsi-Saksan Josep Goebbelsin suusta.
  Ukrainan konflikti ja kärsimykset ovat valitettavia. Vielä valitettavampaa ja valitettavampaa on kuitenkin tapa, jolla Nato-maat ovat luoneet konfliktin. Ja mikä tärkeintä, nyt länsimainen eliitti ja sen muokattavissa oleva media vääristelevät casus belliä Venäjää vastaan sillä kyynisellä verukkeella, että he ovat huolissaan Ukrainasta, demokratiasta, kansainvälisestä oikeudesta ja rauhasta.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/04/total-war-rhetoric-betrays-systematic-nato-hostility-to

  Plusääni(5)Miinusääni(15)
 14. Miksi Great Reset?

  Great Reset toteutuu par`aikaa silmiemme edessä. Tapahtumat ovat vasta alussa mutta tulevat etenemään kiihtyvällä vauhdilla. Great Reset ei ole toimenpide joka olisi selittämätön. Sillä on tarkoin ennalta harkittu päämäärä – NWO. Tällä kommentilla pyrin tuomaan esille sen MIKSI Great Reset on nyt ajankohtainen?

  Koronavouhotus onnistui koska eri maiden rokotekattavuus ylitti keskimäärin 70 %. Väestöjä on rokotettu 1 – 3 kertaan. Tämä johtaa rokotettujen immuunivasteen romahdukseen eli V-AIDSiin (Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome). V-AIDS on immuunikatotauti joka tulee tappamaan viipeellä huomattavan määrän ihmisiä. Sama kuin tietokoneesta poistaisi palomuurin ja virustentorjunnan.

  Koronakusetus oli lähellä paljastumistaan joten sotien lietsominen on suora jatkumo `plandemialle` ja sen peittelylle. Ukrainan `sota` tuli kuin `tilauksesta` ja käänsi tehokkaasti huomion pois `pandemiasta`. Korona `Pandemia` ei ole poistunut mihinkään vaan vasta nyt se aloittaa hiljaisen ja tappavan työnsä.

  Lyhyesti: Koronakusetus > sodat > elintarvikepula > väestönharvennus > totalitarian manifestointi – NWO!

  Kansakoulussa `Ojalan` (kirja) Laskuopin tunneille olimme lähes aina unessa. Sittemmin kirjanpidon tunneilla (debet on siellä ikkunan puolella) saavutimme syvemmän unitilan, jota voidaan kutsua rem-uneksi. Mutta kun Yliopistossa luettiin Pekkarinen-Sutela Kansantaloustiedettä olimme lähes katatonisessa tilassa. Niin paljon kiinnosti taloudenhoito ja kansantaloustiede.

  Nyttemmin aihe on noussut päivänpolttavaksi koska vanhojen ennusteiden mukaan suureen destruktioon tähtäävät ajat alkavat silloin kun `laittomuus pääsee valtaan`, tai `Vanhan Lehmuksen Laulun` (ennuste) sanoin kun `ryöstö työksi muuttuu ja murha himoksi`. Tämä aikakausi on alkanut!

  Hiljattain Sanna Marinilla ja Tytti Yliviikarilla menivät `firman` ja henkilökohtaiset rahat sekaisin. Kumpikin käytti `firman` rahoja kuin omiaan.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/080ab54d-b92b-4405-bfee-5dd567b8f38d
  https://yle.fi/uutiset/3-12300585

  Asian tiimoilta käytiin jopa julkista keskustelua. Hyvä näin, sillä valtion virkahenkilön on oltava erityisen tarkka rahankäytössään. Joka vähässä on väärä se paljossa on väärä sanotaan jo Isossa Kirjassakin. Heidän väärinkäytöksensä on kuitenkin verrattavissa hiekanjyvään harjussa verrattuna siihen pyramidihuijaukseen mitä bankstersit ovat tehneet vuosisatoja.

  Mutta missä ovat valtamedian paljastukset vuosisataisista ja laillistetuista yksityisten pankkiirien ryöstö- ja hävitysretkistä ihmiskuntaa vastaan. Aiheesta saisi melko raflaavia lööppejä, mutta niitä ei esiinny valtamediassa yhden yhtäkään, vaikka pankkiirimafian toiminnat vaikuttavat merkittävällä tavalla meidän jokaisen jokapäiväiseen elämään.

  Rahan luonti näyttää olevan joillekin helppoa kuin heinänteko. Tästä aiheesta lähdeaineiston niukkuus ei todellakaan ole ongelma. Pikemminkin on kysymys lähdematskun runsauden paljoudesta, jolloin ongelmaksi näyttäisi tulevan käsiteltävänä olevan aineiston seulonta ja loppujen typistäminen ymmärrettävään muotoon.

  Kysykääpä keneltä hyvänsä `tolokun immeeseltä` seuraava kysymys: Mistä se raha oikein on lähtöisin? Todennäköisesti saatte vastauksen: Tietenkin valtiolta! Sinänsä ymmärrettävä vastaus mutta ovatkohan asiat oikeasti ihan näin?

  Mistä valtio sitten kokoaa varallisuutensa? Mehän emme suinkaan maksa veroja niin kuin useissa `veronmaksaja` selonteoissa annetaan ymmärtää. Veron maksu ei ole luonteeltaan vapaaehtoinen koska verot `pidätetään` palkansaajalta.

  Verojen ja vähennettyjen kulujen jälkeen kansalaiselle saattaa jäädä käteen tukko seteleitä ja kasa kolikoita. Kansalainen voi katsoa myös pankkitunnuksillaan henkilökohtaisen taseensa eli tilin saldon.

  Aikoinaan esimerkiksi Yhdysvalloissa kansanedustajilla ja kongressilla oli valta `lyödä` rahaa ja säännellä sen arvoa. Tuolloin saatavat maksettiin arvometalleissa kuten kullassa tai hopeassa. Poliittisille päättäjille oli annettu valta kontrolloida rahankäyttöä ja siten valtion hoitoa.

  Silloin kun rahaa on liikkeellä liian paljon hinnat nousevat suoraan verrannollisessa suhteessa rahan määrään. Ilmiö on nimeltään Inflaatio joka aiheuttaa korkojen nousemisen ja säästöjen hupenemisen.

  Kun rahaa ei ole riittävästi talous tulee pahimmassa skenaariossa romahtamaan, eikä velkoja makseta takaisin. Tästä seuraa lomautuksia työpaikoilla ja näin ollen rakentaminen ja kaupankäynti hiipuu kunnes sekin loppuu kokonaan. Tulee konkurssien aalto ja osakkeenomistajat menettävät varallisuuttaan.

  Mikäli sattuisi käymään niin kuin tulikin käymään, että jokin suvereeni valtio antaisi rahanpaino oikeuden ulkopuoliselle auktoriteetille vaikkapa yksityiselle finanssitoimijalle luopuisi valtio suvereniteetistaan ja määräysvallastaan mitä omaan tulevaisuuteen tulee.

  Rahaunioniin kuten EUiin liityttäessä menetetään hallintavalta valtion omaan taloudenhoitoon. Näin kävi esimerkiksi Englannin punnan kun se kytkettiin aluksi ECUun. Punta sulautui EU-valuuttaan, jolloin vahva sosialistinen Saksan Bundesbank pääsi hallinnoimaan Englannin taloutta. Margaret Thatcher näki hyvissä ajoin vaarallisen kehityksen merkit mutta häntä ei kuunneltu.

  `Hänestä (Thatcherista) valtiovallan roolin onnistunut rajoittaminen Britanniassa ei saisi kumoutua sillä, että uusi eurooppalainen supervaltio palauttaisi valtiovallan entiseen laajuuteensa Brysselistä käsin. Erityisesti hän vastusti rahaliitto Emua`:
  Margaret `There is no alternative` Thatcher:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Margaret_Thatcher

  `Rautarouvan` poliittinen ura kaatui lopulta juuri siihen, että hän ajatteli oman kansansa parasta. Oppositiolla oli nyt mahdollisuus vastustaa Thatcheria ja kaiken lisäksi `omat koirat purivat`. Thatcherin kuolema synnytti jopa spontaaneja `kansanjuhlia` eri puolilla Isoa-Britanniaa, mutta tämä johtui leikkauksista ja siten osaltaan työväestön aseman heikenemisestä.

  William Paterson (Kaufmann)
  https://de.wikipedia.org/wiki/William_Paterson_(Kaufmann)
  Bank of England
  https://de.wikipedia.org/wiki/Bank_of_England

  Edellisen linkin mukaan William Paterson (1658 – 1719) vaikutti yhteisomisteisen osakeyhtiön perustamiseen Englannissa joka tunnettiin nimellä Englannin Keskuspankki (EKP). EKP lainasi Wilhelm Oranialaiselle 1,2 miljoonaa puntaa sotakuluihin Ranskan kuningas XIV vastaan käytävästä sodasta.

  Reunaehtona EKPlle myönnettiin etuoikeuksia kuten `vapauskirja`, joka mahdollisti itsenäisen oikeuden laskea liikkeelle seteleitä kruunulle lainaaman summan määrän (1,2 miljoonaa puntaa). EKPn ensimmäinen johtaja, lontoolainen kauppias nimeltä John Houblon lienee ensimmäinen joka esitti nyt julkisena salaisuutena tunnetun pankkiperiaatteen: `Otamme korkoa rahasta jonka olemme luoneet tyhjästä`.

  Tuskin edelläkuvattu oli ensimmäinen maneeri laatuaan, viittaan kuningas Salomon `viisauteen`, rooman valtakunnan talouteen, kiinalaiseen `pankkitoimintaan` ennen Kiinan keisarillisen pankin avaamista vuonna 1897 ja temppeliherrain ritarikunnan (vuosina 1119–1307) osaan jäsenistä, jolloin ristiretkeläiset uskoivat usein kalleutensa temppeliherrojen huostaan ja temppeliritarien pankkiiritoimintaan.

  Lyhyesti! Näennäisesti hallituksen alaisuudessa toimi Englannin Keskuspankki, joka laskee liikkeelle katteettomia paperinpaloja (seteleitä), jonka vakuutena ei ollut kulta- tai hopeavarantoja. EKPn antolainaus toteutui ottolainauksena lainaajille, jonka vakuutena olikin kruunulle annettu laina.

  Nykyisen Dollarin setelissä lukee ,,,:
  https://kids.niehs.nih.gov/games/assets/img878230.jpg

  ,,, että tämä on: `Laillinen maksuväline sekä yksityisistä, että julkisista saatavista`. On se vaan niin laillinen maksuväline, että se on perustuslain vastainen ja täyttää siten valtionpetoksen tunnusmerkistön.

  Samassa setelistössä lukee myös ,,,
  https://www.rd.com/wp-content/uploads/2019/11/one-dollar-bill-close-up.jpg

  ,,, että: `In God We Trust`. Nyt laitetaankin jopa `Ilmavoimat` takuumieheksi valuutalle, joka on rikollisesti eli katteettomasti luotu, tyhjästä; pelkkänä kirjanpitovientinä suoritettuna.

  Demonstraatio:

  Kuvitellaanpa, että seitsemännellätoistavuosisadalla syntynyt alkuaan numismaatikko vaikkapa nimeltään Jekku Rotchweiler (JR) on perustanut yksityisen rahalaitoksen – pankin. Hänellä on yhden miljoonan dollarin alkupääoma. Hän soveltaa edellä kuvattua menetelmää luodakseen rahaa `ei mistään` eli tyhjästä.

  JR siis aloittaa yhdellä miljoonalla dollarilla. Hän siirtää kassavarantoon 50 000 dollaria ja lainaa loput 950 000 dollaria. Mikäli lainanottajat uudelleentallettavat lainaamansa summan, siirtää JR kassareserviin talletuksina aina 5 % talletussummasta (Lyhyesti: Asiakkaan talletus > kassareserviin 5% > lainaa loput). Kuvatunlainen menetelmä toteutuu niin kauan kuin uusia talletuksia tulee ja/tai uutta pääomaa on käytettävissä.

  JR huomaa varsin pian kuinka mittavan luokan rahasampoon hän on päässyt käsiksi; vaatimattomasta alkupääomasta on kasvanut todellinen jackpot. Ja tämä fortune toteutui vain yhdessä ainoassa sukupolvessa. Kuinka suuri olisi pääoma seuraavien sukupolvien aikana jos JR nimeäisi pankkitoiminnalleen edustajan omasta verilinjastaan ja velvoittaisi nämä seuraamaan esimerkkiään.

  Käytännössä (tarkemmin määritettynä teoriassa; koska lait):

  Viiden miljoonan dollarin pääoma, johon JR on nyt päässyt käsiksi melko lyhyessä ajassa 45 miljoonan dollarin kassareservillä mahdollistaisi yhden miljardin dollarin lainasalkun. Kun toiminnasta vähennetään tallettajien korot ja muut menot olisi nettovoitto marginaali 1%a eli 10 000 000 dollaria/vuodessa. Näin pankki nettoaa todellisuudessa 90 000 000 dollaria katteettomilla paperinpalasilla (setelistöllä).

  Toki toimintaan sisältyy yksi `mutta`! Tämä `mutta` perustuu ns. `velkapyramidiin`. Oletetaan, että JR on koonnut noin 50 000 000 dollaria, joka mahdollistaisi noin 1 miljardin dollarin lainasalkun. Viiden maksamatta jääneen noin 10 000 000 dollarin erääntyneet saatavat voisivat toki romahduttaa pankin.

  Jekku Rotschweiler (JR) on joutunut yllättävään tilanteeseen, johon hän ei ollut varautunut – vai oliko? Pian huomataan että eihän JR olekaan vastuussa syntyneestä sijoituskuplasta, koska hän olikin ennakkoon sorvannut maansa hallituksen vastuuseen oman yksityisen sijoitustoimintansa virheistä.

  KP voi käyttää saamaansa valtaa supistaakseen rahavirtoja, johtuen laiminlyönneistä lainojen takaisinmaksuissa. Tässä tapauksessa heikommat pankit romahtavat. KP voi myös alentaa korkoja kasvattaakseen rahavirtoja, jotta jonkun valtion pankeilla on mahdollisuus lainanottoon.

  Lukija havaitseekin nyt että salaisuus varallisuuden hillittömään lisääntymiseen onkin ns. `koron korko`. JR voi huojentua helpotuksesta, koska tämähän on: `Maailman kahdeksas ihme`; niin kuin hän asian osuvasti ilmaisikin.

  Demonstraatio:

  Luodaan katteetonta rahaa (ei mistään eli tyhjästä) > Lainataan pääomaa korkoa vastaan > Mikäli rahaa ei makseta takaisin > Sallitaan rahan kasvaa koron korkoa > Tehdään tämä vuodesta vuoteen! JR keksikin todella toimivan ja nerokkaan liikeidean joka kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: `Ei tappa lehmä, lypsä lehmä`!

  Koronkorolla on tietty syklinen lainalaisuus. Antolainaukseen perustuva ottolainaus kaksinkertaistaa pääoman `Rule of seventy two` (asetus 72 vuodesta) periaatteen mukaan. Vuosimäärä rahan kaksinkertaistumiseen lasketaan näin:

  https://webresources-savingforcollege.s3.us-west-2.amazonaws.com/images/articles/facebook_20180831153254_rule_of_72.jpg

  72 jaettuna otetulla korko %lla. Esimerkiksi 10 %/vuosi koron korolla > 1 miljoonan dollarin lainasalkku > Kasvaa kahdeksi miljoonaksi 7,2 vuodessa. 4 miljoonaksi 14,4 vuodessa, 8 miljoonaksi 21,6 vuodessa, 16 miljoonaksi 28,8 vuodessa, 36 miljoonaksi 36 vuodessa.

  JR huomaa kuinka varallisuus on kasvanut 3200 % ainoastaan 36 vuodessa 10 %n korolla. Tällä kaavallahan heimomme omistaa merkittävän osan koko maailman varallisuudesta muutamassa sukupolvessa; miettii JR. Eikä JR erehtynyt!

  Hänen kupeistaan lähteneet seuraajat täydellistivät JRn unelman. Jottei `kamelit` hajaantuisi suvussa JR laati varmemmaksi vakuudeksi testamentin serkkuavioliitosta. Mitä serkumpi sen herkumpi tuumi JR mielessään.

  JR oivalsi kaavan kuinka niillä, joilla on mahdollisuus myöntää suurempia lainoja kuten valtioille tulevat rikastumaan satumaisesti. Mutta ne, jotka joutuvat lainanottajan asemaan kuten valtiot tulevat velkaantumaan ja siten köyhtymään tavattomasti.

  Jälleen kerran tähän sisältyy JRlle eräs kiusallinen `mutta`. `Mutta` liittyy siihen että kenelläkään finanssitoimintaa harjoittavalla yksityisellä toimijalla ei ole varaa pitää yllä pitkäkestoista koron korkoa. Pitkäkestoisen koron koron ylläpitoon pystyvät ainoastaan suvereenit valtiot. Totta tosiaan valtio voi tehdä näin mutta ei yksityinen:

  Suvereeni valtio > Veronpidätys kansalaisilta > Valtio voi ylläpitää pitkäkestoista velkaa, joka kasvaa koron korkoa. Nyt velkaannutetaankin valtiot ja asetetaan niiden hallitukset vastuuseen pankkitoiminnan riskinotoista. Samalla asetetaan koko kansa velkaikeeseen, jolloin heidän asemansa muistuttaa venäläisiä maaorjia. Toteutetaan hanke globaalisti niin ajan kanssa kaikkien kansojen harteille saadaan laskettua rautainen ies josta he eivät voi vapautua:

  World debt clocks
  https://worlddebtclocks.com/

  Nykyisin globaalilla tasolla eri maissa aikaisempaa Englannin Pankin kaltaista yksityisomistuksessa olevaa Keskuspankkia valvovat ja hallinnoivat samat verilinjat.

  Varsin pian erinomaisiksi tulonlähteeksi havaittiin sodat, jotka mahdollistavat lainojen myöntämisen jo ennestään velkaantuneille valtioille. Vakuutena velan saannista lainanottaja valtioiden velan takaisinmaksu toteutuisi kansalaisilta kootuilla veroilla.

  Nyt valtioiden tasolla toteutetut `oravanpyörät` toimivat kaikkialla maailmassa katteettomalla rahavarannolla (tyhjästä luodulla rahalla). Edellytyksenä globaalilla valtiotasoisilla petoksilla on saada hallitukset alijäämäiseen kulutukseen ja toistuviin lainauksiin kuten Suomessa on käynyt:

  Suomen velkakello
  http://velkakello.fi/

  JR ennakoi aivan oikein: Sodat palvelevat tehokkaasti yksityisten pankkiirien rikastumisen tarvetta, varsinkin silloin kun sotarintaman molempia osapuolia rahoittavat samat verilinjat. Ja niinhän siinä kävikin näin jälkiviisauden kirkkaassa valossa katseltuna!

  WWII loppumisesta aina 1990-luvulle ns. `kylmä sota` ja siitä seuranneet massiiviset valtioiden lainanotot oli vain jatkumoa aikaisemmille sodille ja niistä koituville satumaisille pankkiirien hyötymisille. Aikaisempien sotien ja Kylmän Sodan aiheuttaminen ja ylläpito palveli aivan samaa tarkoitusperää, ensinmainittu aseellisesti ja viimemainittu ilman asellisia selkkauksia. Oli selvää että finanssikapitaali hyötyi tavattomasti.

  JRn aloittamalla pankkitoiminnalla tuli hämmästyttävän lyhyessä ajassa konkretisoitumaan kaksi erittäin hyödyllistä ja ratkaisevaa päämäärää. He pystyivät nyt kontrolloimaan kansallisten rahojen valmistusta ja samalla valtioiden poliittista vallankäyttöä. Oli vain rohkaistava valtioita sellaisiin toimiin, jotka johdattaisivat valtiot suuren luokan alijäämäiseen kulutukseen ja velkaantumiseen koron korkoa vastaan.

  Yksityisten pankkiirien aiheuttamat kulut ja riskit hoituivat sujuvasti verotuksilla ja verojen korotuksilla, koska kansalaiset mieltävät `valtion` olevan se joka `verottaa`. Tästä johtuukin se kaikkien maiden poliitikkojen hämäävä poliittinen jargoni, jolloin peitellään rahavirtojen todellista päämäärää.

  Kun Yhdysvallat perustettiin niin eiköpä vain paikan päällä ensimmäisenä kärkkynytkin yksityisten pankkien lähettämät agentit. Heti kansakunnan synnyn alussa Rotschildien eturyhmät yrittivät vallata uuden kansakunnan yksityiseen KP järjestelmään.

  Presidentti Andrew Jackson (1767 – 1845) onnistui maksamaan valtion velan kokonaan pois korkeilla tulleilla ja valtion maata myymällä. Hänen kaudellaan valtion budjetit olivat vahvasti ylijäämäisiä.

  Andrew Jackson
  https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Jackson

  Andrew Jackson lakkautti ns. Yhdysvaltain Pankin kehityksen todeten: `Se rohkea yritys, jonka kyseessä oleva pankki on tehnyt kontrolloidakseen valtiota ja se ahdinko, jonka se on vastaansanomattomasti aikaansaanut ,,, ovat varoituksia siitä kohtalosta, joka odottaa amerikkalaisia, jos heidät harhautettaisiin säilyttämään tämä instituutio tai joku muu sen kaltainen liikelaitos`.

  Niinpä Andrew Jackson olikin ensimmäinen amerikkalainen presidentti, joka joutui salamurha yrityksen kohteeksi.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/JacksonAssassinationAttempt.jpg
  Mikäli Davy Crocket ei olisi puuttunut tapahtumien kulkuun reippaista otteistaan tunnettu Jackson olisi todennäköisesti piessyt salamurhan yrittäneen hengiltä:
  Davy Crocket
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/69/David_Crockett_portrait_by_Chester_Harding.jpg/330px-David_Crockett_portrait_by_Chester_Harding.jpg

  Rotschildin suunnitelmat yksityisen KPn istuttamisesta Amerikkaan ei onnistunut ensimmäisellä yrityksellä. Tarvittiin vielä toinen yritys hankeen läpiviemiseksi. Vuonna 1902 rottanaama Paul Warburgissa henkilöityi toinen yritys – suunnitelma, joka koituikin amerikkalaisten kohtaloksi.

  Paul Moritz Warburg (1868 – 1932):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Warburg

  Paul Warburg oli Rotschildien yhtiökumppani. Hän tuli Kuhn, Loeb Companyn osakkaaksi ja nai Salomon Loebin tyttären. Salomon Loeb oli yksi mainitun pankin perustajista. Toiminnanjohtajana oli muuan Jacob Schiff (JS).

  `Wall Streetin tukikohdastaan hän (JS) oli merkittävin juutalainen johtaja vuosina 1880–1920 niin sanotussa Schiffin aikakaudessa, joka kamppaili kaikkien merkittävien juutalaiskysymysten ja päivän ongelmien kanssa, mukaan lukien Venäjän juutalaisten ahdinko tsaarin alla`:
  Jacob Henry Schiff (1847 – 1920):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Schiff

  Venäjän `Sosialistinen Suuri Vallankumous` ei ollut sen enempää Sosialistinen kuin Suurikaan saatikka että se olisi ollut Vallankumous. Se oli sionististen pankkiirien ensimmäinen merkittävä ryöstö- ja hävitysretki Venäjää kohtaan. Toinen sionistinen ryöstö- ja hävitysretki Venäjää vastaan toteutui Glasnostin ja Perestroikan aikana.

  Perestroika
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Perestroika

  Ensimmäinen sionististen pankkiirien ryöstö- ja hävitysretki Venäjälle hakee vertaistaan. Se johti Neuvostoliiton syntyyn. Ns. `Vallankumous` olisi hyytynyt heti alkuunsa ilman Jacob Schiffin ratkaisevaa panosta. Hän pystyi rahoittamaan vallankumousta 20 miljoonalla dollarilla kullassa.

  `Olin (Jacob Schiff) aina venäläisen itsevaltiuden vihaaja, joka armottomasti vainosi uskonveljiäni. Nyt salli minun onnitella Venäjän kansaa tästä suuresta teosta jonka he toteuttivat niin täydellisesti. Ja nyt hän kutsuu uuden Venäjän toimittamaan laajoja uusia luotto-operaatioita Amerikassa`.
  `Two hundred years together` (suomennettu; Pasi Toivonen):
  Alexander Solzhenitsyn
  http://www.heinola.org/~patato/Solze.html

  Paul Warburg liittyi Rockefeller/Morgan pankkiireihin. Tämä kytky tuli johtamaan vakavaan kehitykseen eli Yhdysvaltain yksityisen KPn syntyyn. Vuonna 1907 lietsottiin tahallisesti Morganin eturyhmän taholta kansallinen paniikki finanssimaailmassa. Vuonna 1908 kongressi perusti `National Monetary Authorityn` (Kansallisten varantojen valvontaelimen). `National Monetary Comission` sivuutettiin.

  National Monetary Authorityn (NMA) jäsenet kokoontuivat salaiseen kokoukseen Rhoden Islandiin senaattori Nelson Aldrichin johdolla. Nelson Aldrich oli Rockefellerien eturyhmien liittolainen.

  1910 muodostettiin toinen vaikutusvaltainen ryhmä, joka lähti Hobokenista New Jerseystä rautateitse yksityiselle metsästysmajalle Jekyl Islandiin Georgiaan. Kokous oli niin salainen, että osallistujat osallistuivat siihen anonyymeinä.
  The Jekyll Island secret meeting that created the Federal Reserve:
  https://thosethingshidden.wordpress.com/conspiracies/the-jekyll-island-secret-meeting-that-created-the-federal-reserve/

  Edellä mainitun kokouksen seurauksena oli Liittovaltion Keskuspankkijärjestelmä (Federal Reserve System), jonka primus motorina toimi Paul Warburg. Aika näytti kuinka tämänkaltaista taloudellista onnettomuutta on hyvin harva kansakunta saanut kokea kuten seuraavasta käy ilmi:
  US debt clock
  https://usdebtclock.org/
  ’Sound the alarm’: National debt hits $30 trillion as economists warn of impact for Americans:
  https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2022/02/01/national-debt-covid-government-spending/9239402002/

  National Debt graph 1940 – 2020:
  https://zfacts.com/wp-content/uploads/2020/04/2020-04-30-National-Debt-to-GDP-zFacts.jpg
  Seuraavassa visualisoitu USAn valtion velka 20 dollarin seteleillä. Kuvassa `vain` yksi lännen triljoona (on yksi idän biljoona). On otettava huomioon että USAn kokonaisvelka on 30 kertainen:
  https://i.ytimg.com/vi/PoOJggESR8o/maxresdefault.jpg

  Uudelle KPlle annettiin harhaanjohtava nimi, jota näennäisesti kontrolloi kongressi. Mutta suurimman osan KPn jäsenistä valitsevat yksityiset pankkiirit, koska he omistavat sen osakepääoman.

  Hämäys `pähkinänkuoressa`: Perustettiin 12sta paikallinen pankkijärjestelmä > koska tuolloin varallisuus keskittyi New Yorkiin > Federal Reserve Bank of New York > näin alueellinen käsitys olikin pelkkä silmänkääntötemppu > presidentti valitsi johtokunnan ja sen puheenjohtajan > mutta, mutta ,,, johtokunta oli presidentin vallankäytön ulottumattomissa! > rahanluomisen valta oli otettu pois kansalta > se oli annettu yksityisten pankkiirien käsiin > yksityiset pankkiirit pystyivät lisäämään tai supistamaan luotonantoa milloin se vain sopi heidän tarkoitusperiinsä!

  Tässä lyhykäinen selonteko tunnuslukuineen siitä – miksi Great Reset toteutetaan juuri nyt? Great Reset on työkalupakki jonka työkaluihin kuuluu plandemia, sodat, elintarvikepula ja väestönharvennus, totalitarian manifestointi (NWO) – juuri tässä järjestyksessä.

  Yksityisten pankkiirien taholta kansakuntien velkaannuttamista on jatkettu niiden maksukyvyttömyyteen saakka. Nyt kansakuntien hallitukset ovat vararikossa ja maksukyvyttömiä hallituksia pidetään yllä keinotekoisella elvyttämisellä. Keinotekoinen elvyttäminen on tullut tiensä päähän joten on otettava käyttöön järeämmät otteet.

  Bankstersit tietävät ettei mikään valtio pysty suoriutumaan ylivelkaantumisestaan koskaan. Tämän vuosi heidän on toimittava nopeasti koska valtioiden velkakehitys on saatettu hamaan tappiin. Kansannousut voisivat tuhota heidät joten aloitetaan taudit > sodat > inflaatio > pula > massatuhonta.

  Kansojen varallisuus on onnistuneesti varastettu. Valtioilta on ryöstetty kaikki kullat ja hopeat sekä muu arvokas eikä heille ole jätetty mitään muuta kuin velkaa ja rikkaimmille heistä paperisilppua jota he ihme kyllä vieläkin kutsuvat rahaksi – seteleiksi. Mutta siltä ne toki näyttävät ,,,
  https://besthqwallpapers.com/Uploads/17-2-2021/155506/thumb2-euro-currency-100-euro-banknote-money-background-european-money-background-with-money.jpg

  Mitään ryöstettävää ei enää ole! Jos siellä olisi ´tuhkatkin pesässä` niin voitte nukkua yönne rauhassa ja olla vakuuttuneita – te ette omista niitäkään!

  Finanssikapitalistien huolenaihe focusoituu siihen kuinka säilyttää status ja realisoida velka sekä muuttaa velkaorjuus oikeaksi systeemin orjuudeksi – paljastumatta. Ratkaisu on tehdä velkaorjista totalitarian kontrolloituja osasia mutta se on tehtävä pian.

  Mikäli kansat heräisivät juuri nyt niin koko entinen järjestelmä kaatuisi ilman finanssikapitalistin väliin puuttumista eli hallittua alasajoa. Suora demokratia edustuksellinen demokratian kustannuksella olisi vihollinen numero yksi. Nyt plataan upporikasta ja/tai rutiköyhää!

  Niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin – Great Reset onnistuu OWOn (Old world Order = Vanha Maailman Järjestys) alasajossa mutta sitä ei enää tarvita NWO (New World Order = Uusi Maailman Järjestys) manifestoinnin jälkeen. Tämä ei koidu niiden hyväksi jotka alkuaan `aikakausien agendan` loivat ja ylläpitivät koska myös he tulevat olemaan omien suunnitelmiensa uhreja.

  Great Resetin jälkeen NWO julkistetaan ja vasta tässä vaiheessa finanssikapitalismi (bankstersit) sen perinteisessä muodossa saavat `kuoleman suudelman`. Kansojen helpotuksen huokaus finanssikapitaalin alasajosta tulee heille liian myöhään ja muuttuu katkeraksi selviytymistaisteluksi totalitariassa josta ei tule olemaan paluuta saatikka että siitä voisi selviytyä!

  `What have we done` ? (kohdasta 2:25 eteenpäin) ,,,

  Tässä selitys sille mitä nyt maailmanpolitiikassa tapahtuu ja miksi. Koettakaahan selviytyä vaikka ettehän te selviydy siitä kuitenkaan! Sen kuitenkin vakuutan että koskaan eivät `maailman kirjat` ole olleet niin hyvin hallussa kuin ne ovat nyt! Uskokaa tai älkää mutta se mitä näette ja mitä tulette tämän jälkeen näkemään kauhistuttaa teitä mutta silti se juontuu itsestään Herrasta!

  Lähde: osin Pat Robertson, Uusi maailmanjärjestys, 1992.

  Plusääni(1)Miinusääni(27)
 15. NATOA PUKKAA
  Sauli Niinistön pikareissu Bidenin pakeille tuotti tulosta: juutalaisten ohjaama USA pääsee nyt tunkeutumaan Suomen ulkopolitiikkaan tarjoten yhä lähempiä suhteita. Suomalaiset liittyvät yhä lähemmin Venäjän vastaiseen rintamaan. Kolmatta maailmansotaa tässä valmistellaan. Ja Suomeen tuodaan pian ydinaseita isäntämaasopimuksen varjolla. Ja kun Venäjä tekee ydiniskuja Suomeen, on se suomalaisten typerien politiikkojen palkka, josta viime kädessä kärsii Suomen kansa. Venäjän vastainen propaganda saa suorastaan naurettavia muotoja. Mutta Venäjä on sotilaallisesti vahva, eikä Putin ole tyhmä. Maailman pahiten korruptoitunut Ukraina on korotettu sankariksi, jota johtavat juutalainen presidentti ja juutalainen pääministeri. Juutalaisten juoni on eurooppalainen suursota, joka romuttaa valtioiden taloudet ja on helppo saalis juutalaiselle finanssille. Great Reset, joka alkoi epäonnistua koronahuijauksen paljastuttua, tulee nyt maaliin sodan avulla. Valtamedia pohjustaa Naton ja Venäjän sotaa, jota ei kukaan järkevä ihminen haluaisi. Niinistö syyllistyy maanpetokseen veljeillessään USA:n eli Suomen todellisen vihollisen kanssa. Suomi on nyt liittymässä NATOon, mutta se ei onnistu ilman taistelua järkeviä suomalaisia vastaan.
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(6)Miinusääni(22)
 16. Voi jumalauta teitä massoja! Mitään ydin pommeja ei ole olemassa samoin kuin kuussa käyntejä ym ym..

  https://www.bitchute.com/video/6lLH1OJGU3f9/

  https://www.bitchute.com/video/DzGT5dG2oF53/

  kuinka tyhmäksi tämä juutalais/vapaamuurari huijaus aiotte vetää!! Joo uskoin itsekin kaiken tämän paskan aikoinaan! HERÄTKÄÄ PALIKAT! Teitä hallitaan pelolla niinkuin aina!

  Toki ydinvoima toimii mutta ei sillä mitään super uuber räjähdystä saada aikaiseksi! Tämä on ainoastaan typerille massoille että saadaan pidettyä peloissaan! holokausti huijaus ym ym. ovat kaikki juutalais/rappari eliitin valheita!!!! On todella erikoista että 99% jäte massoista edelliinkin uskoo tähän valheeseen!!

  Plusääni(3)Miinusääni(24)
  1. Kuuhun meni saksalaisten siirtokunta jo vuonna 1947. Jopa Rauni-Leena Luukanen kertoi asiasta valtakunnallisessa TV:ssä lähetyksessä Ruben Stillerin vieraana vuonna 1998. Muilla ei sinne sen koommin ole ollut asiaa. Rauni-Leena puhuu siis osin totta ja osin disinfoa itse.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
 17. Markolla vetelät housussa. Näitä vihervassari ryssänhalaajia riittää. Ukrainan suurin ongelma on kaiketi ilmastonmuutos – no nyt tuulee kovaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat