Pääkirjoitus: Suomi valitsi transatlanttisen orjuuden ja hankkiutui tärkeimmän naapurinsa vihamieheksi

Venäjä ei ole uhka Suomelle, vaan mahdollisuus. Mutta Suomi voi muodostaa uhan Venäjälle, jos Suomen NATO-jäsenyyshakemus ratifioidaan. Suomen rikollinen poliittinen johtajisto polttaa urakalla siltoja Venäjälle. 

Länsivaltojen tukema Ukraina valmistautui Krimin valtaamiseen 

Venäjä aloitti erikoisoperaatioonsa Ukrainassa tämän vuoden alussa. Venäjä oli pakotettu erikoisoperaatioon sillä Ukraina suunnitteli sekä oli valmistautunut hyökkäämään Krimille, mutta Venäjä  ehti ensin. Mainittu Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa on edelleen käynnissä. Tämä Ukrainan hyökkäyksen suunnittelu Krimille paljastuu juutalaisen presidentin Volodymyr Zelenskin 24. maaliskuuta 2021 antamasta presidentillisestä määräyksestä (№117/2021). Määräyksessä ilmoitetaan toimeenpantavaksi Ukrainan kansallisen turvallisuuden ja puolustusneuvoston päätöksellä ”strategiasta Krimin autonomisen tasavallan ja Sevastopolin sataman uudelleen haltuun ottamiseksi sekä väliaikaisesti miehitetyn alueen uudelleen integroimisesta” Ukrainaan. 

Juutalaistoimijoiden hallitsema Ukraina oli siis antanut tietynkaltaisen  sodanjulistuksen Venäjälle. Tästä oli viitteitä jo vuonna 2018. 

Ukrainan juutalaishallinto aiheutti itse Yhdysvaltojen ja EU:n  tukemana sen, että Venäjän täytyi  käynnistää erikoisoperaatio Ukrainassa. Huomionarvoista on, että tuhoisat sotaoperaatiot Ukrainassa olisi vältetty, jos Ukraina olisi lopettanut, murhaavan terrorin Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoja vastaan, luopunut presidentillisestä määräyksestä Krimin suhteen sekä ilmoittanut kieltäytyvänsä mahdollisesta NATO-jäsenyydestä.  

  

Venäjä ei ole uhka Suomelle, vaan mahdollisuus 

Yllä olevan luvun paljastamana voidaan todeta, että Itä-Ukrainan sota ja nykyinen Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ovat seurausta sionististen Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin globaalista valtapolitiikasta Ukrainassa, jota tuettiin sekä inspiroitiin aggressiiviseksi Venäjää vastaan. Täten Ukrainan konfliktin sytyttäjät ovat länsivallat ja Ukraina juutalaismafian masinoimana. 

Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa tarkoittaa maan demilitarisoimista sekä puhdistamista Hollywood-”natseista”, joiden viittaa juutalaisen Ukrainan hallinnon tietyt pataljoonat kantoivat, ja kenties vieläkin kantavat. 

Koska Venäjällä on ollut meneillään Ukrainassa pakollinen erikoisoperaatio, ei Venäjä ole muodostanut minkään kaltaista uhkaa Suomelle.  

Lisäksi Venäjän uhkaa voidaan tarkkailla historiallisesta näkökulmasta. 

Suomen kimppuun Venäjä on käynyt 300 vuoteen vain provosoituna, osana ruotsalaisten tai muiden aloittamaa sotaa. Venäjällä ei ole mitään syytä hyökätä pelkästään Suomeen. 

Talvi- ja jatkosodassa (1939-1940 ja 1941-1944) Suomi tosin ajautui sotaan Neuvosto-Venäjää vastaan, mutta tuolloin suomalaiset taistelivat kasaarijuutalaismafian hallinnoimaa neuvostoarmeijaa vastaan, eikä sinänsä Venäjää tai venäläisiä vastaan.1 

Suomen poliittinen johto ja valtamedia ovat pelotelleet suomalaiset kammottavaan “russofobiaan” ja maaniseen vihaan Venäjää kohtaan. Venäjän pelko on Suomessa hirvittävä ja sitä vielä lisätään historiaa väärin käyttämällä. 

Venäjä ei siis ole uhkatekijä Suomelle, jos Suomi ei muodosta uhkaa Venäjälle

Suomi on nyt liittymässä NATOon, ja vielä ilman minkäänlaisia varauksia, joten maastamme  muodostettaisiin tiettyjen NATO-maiden sotilaallinen tukikohta, mikä olisi välitön uhka Venäjälle. Tämä tarkoittaisi varmaa Suomen tuhoutumista suurvaltojen välisten ja Eurooppalaisen sodan jalkoihin. Tämä tapahtuisi vaikka NATOn 5. artiklaa ei käytettäisikään.  

Täysin selvää on, että Suomen kansainvälisen asema niin taloudellisesti ja kulttuurillisesti on pysyvästi sidoksissa suurvalta Venäjään.  

NATO ei ole mikään puolustusliitto, vaan hyökkäysliitto. Todellisuudessa NATO luotiin Yhdysvaltojen instrumentiksi USA:n globaaleja valtapoliittisia intressejä varten. Vaikka NATOlla ei ole omaa kalustoa ja armeijaa, ovat tietyt NATOn jäsenmaat sitoutuneet transatlanttiseen valloituspolitiikkaan. 

Suomen stratifioidessa NATO-jäsenyytensä, sitoutuu maamme vain, ja ainoastaan täyttämään Yhdysvaltojen maailmanlaajuisen valtapolitiikan tarpeita. 

 

Venäläisten ostosmatkailu ollaan estämässä Suomeen 

Suomen rikollinen ja typerä poliittinen johto on kieltämässä venäläisturistien matkailun Suomeen.  Pääministerin sijainen Aki Lindén totesi farisealaisesti, että ”Venäjä käy hirvittävää sotaa ja sitten tullaan tänne ja lomaillaan”. Venäläisturistien matkailu Suomessa ja Suomen kautta muualle Eurooppaan aiheuttaa kuulemma huolta ja moraalista närkästystä, kirjoittaa MTV-uutiset.2 

Koronakauden pelkopandemian rajoituksista juuri selvinneet Itä-Suomen yritykset ovat huojuneet konkurssien partaalla, ja tässä tilanteessa rajojen avautuminen venäläisturismille olisi ollut pelastuksena lukuisille Itä-Suomen yrityksille. Suomen poliittinen koneisto ei kuitenkaan salli toimintaedellytyksiä yrityksille, sillä he ovat estämässä venäläisturismin Suomeen. 

Nuijamaa on kansainvälinen rajanylityspaikka Etelä-Karjalassa. Kuvassa lappeenrantalaisen kauppakeskus Iso-Kristiinan keskuspäällikkö Matti Sinkko. Kuva: Katri Nisula/Sveriges Radio Finska 

Itä-Suomessa sijaitsevat yritykset ovat hyötyneet normaaliolosuhteissa noin  miljoona euroa päivässä venäläisten matkailusta alueella. Venäläisturismi on kasvattanut alueen työllisyyttä synnyttäen etua muiden muassa kauppa-, ravintola- ja matkailualalle. 

Suomi on historiallisen ratkaisunsa edessä; vielä voidaan pelastua 

Nyt Suomi on historiallisessa tienhaarassa, sillä meidän suomalaisten on valittava liittyminen joko Yhdysvaltojen aggressiiviseen maailmanjärjestykseen (NATO-jäsenyys) ja niin muodoin täydellisesti kasvottomien globaalien markkinavoimien sekä kansainvälisen finanssijärjestelmän orjuuteen tai täydelliseen yhteiskunnalliseen, kulttuurilliseen ja taloudelliseen itsenäisyyteen, puolueettomuuspolitiikkaan, sotilaalliseen liittoutumattomuuteen sekä ystävällisiin suhteisiin Venäjän kanssa. Me isänmaallisille valitsemme luonnollisesti itsenäisyyden ja kieltäydymme jyrkästi kaikista vaarallisista liittoumista kuten NATO-jäsenyydestä.  Suomen turvatakuut ovat puolueettomuuspolitiikka ja sotilaallinen liittoutumattomuus.

Taistelemalla itsenäisyytemme puolesta, luomalla vahvan ja oman puolustuksen sekä valitsemalla yhteistyön myös, ja erikoisesti Venäjän kanssa, edistämme tehokkaimmin tulevaisuudessa maailmanjärjestyksen rakentumisen Itä-Aasiassa, eikä transatlanttisessa ympäristössä.   

Itsenäisyyttä tavoittelevat uudet puolueet voisivat tietenkin tehdä vaaliliiton, joita vaihtoehtomediat tukisivat. Mutta vallankumouksen keskiöön nousee Vallankumoustuomioistuin eli vallankumoustribunaali, joka mahdollisesti tuomitsee niitä, jotka ovat syyllistyneet valtionpetokseen ja maanpetokseen sekä muihin poliittisiin rikoksiin. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Zelensky, Volodymyr (24.3.2021): УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №117/2021 

The Saker (22.12.2018). Ukraine to declare war on Russia next? 

Lappeenrannassa odotetaan venäläisturistien paluuta – Sveriges Radio Finska | Sveriges Radio 

—– 

 1. Wilton, Robert (2000). Romanovien viimeiset päivät. Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry. 
 1. MTV-uutiset (27.7.2022).Pitääkö venäläisten turismia rajoittaa? Pääministerin sijainen Aki Lindén: ”Venäjä käy hirvittävää sotaa ja sitten tullaan tänne ja lomaillaan”. 

14 kommenttia

 1. Venäläinen Teboil toimittaa öljyä Tampereelle kaupungin sähkölaitokselle Naistenlahden voimalaitokseen tankkiautoilla joiden Teboil-logot on peitetty. Lielahden maakaasuvoimala tuotti sähköautoille sähköä, mutta se loppuu kun kaasun tulo tyrehtyy. Täytyy polttaa öljyä jotta kaupungin kaikki sähköautot ja sähköpotkulaudat saa sähköä. Tämä kaupunginjohtohan on kuin napattu suoraan Kummelin sketsihahmoista.

  No pian ei enää naurata kun talvi tulee. Milläs sitten punakaupungit lämpeää kun öljyn tulo tyrehtyy? Saksassa jo katkaisivat lämpimän veden tulon.. saavat kaikki kaupunkien kommunistit kylmän suihkun, mutta ei se ketään herätä. Pian pääsee jonottamaan puolitoistatuntia, jotta saa autonsa tankattua. Tämähän on jo osa Neuvostoliitto tämä EU-Suomi ja kommunistisissa valtioissa aina jonotetaan kun on jatkuva pula-aika.

  Plusääni(24)Miinusääni(3)
 2. Suomen Nato-vallankaappaus näyttää olevan Kokoomuksen, Median ja USAn projekti.
  Tuo median suuri merkitys hankkeen pohjustamisessa ja edelleen jatkuvassa Venäjän haukkumisessa antaa väkisinkin vaikutelman, että kysessä on CIAn projekti.
  Samanlainen CIAn organisoima vallanvaihto kuten olemme eri puolilta maailmaa historiassa nähneet.

  Plusääni(41)Miinusääni(2)
 3. SUOMEN HISTORIAN TYPERIN PÄÄTÖS
  NATO-hakemuksen jättäminen oli todella vahingollista Suomelle. Ja russofobian lietsominen on todella vaarallista politiikkaa. Valtamedia ottaa Ukrainan taitavan sotapropagandan todesta ja lietsoo Venäjä-vihaa. Nyt on suunnitteilla estää venäläisten turistien tulo Suomeen, millä aiheutetaan miljardin euron tappiot Itä-Suomen yrityksille. Nyt on saatu jopa tavallinen kansa vihaamaan venäläisiä valheellisen propagandan avulla. Poliittinen roskaväki on nyt NATO-huumassa ja uskoo, että Suomen turva on NATO:ssa. Todellisuudessa Suomen turva on puolueettomuudessa ja sotilaallisessa liittoutumattomuudessa. NATO on vain USA:n hyökkäysase Venäjää vastaan. Siionin Viisaat tehtailivat uuden kahtiajaon tekemällä Varsovan liiton asemasta Venäjän NATO:n vastustajaksi. Tämä on Siionin Viisaiden ”hajota ja hallitse” -politiikkaa. Ukrainasta tehtiin ase proxy-sodalle Venäjää vastaan. Jos Suomi liittyy NATO:on, on se todellinen tuho-operaatio. Suursodan syttyessä joutuisimme Venäjän ydiniskun kohteeksi. Suomella on ollut ystävällinen naapuruussopimus Venäjän kanssa jo 30 vuotta ja Suomi on hyötynyt taloudellisesti erittäin paljon Venäjän kaupasta. Nyt on Suomen kansan aika nousta poliittista eliittiä vastaan, joka on viemässä Suomea tuhoon. Valtamedia on syyllinen russofobiaan tai pikemminkin russopsykoosiin. Vaihtoehtomediat on ainoa lääke tähän psykoosiin. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(27)Miinusääni(3)
 4. NATO-ratkaisulla saatiin aikaiseksi myös hankala sisäpoliittinen jako Suomen väestössä. USA:n imperialismia jo pitkään tarkkailleet tietävät, mistä on kyse NATO-jäsenyydessä ja uumoilevat onnettomuutta, mahdollisesti jopa itsetuhoisen Ukrainan kohtaloa Suomelle.

  USA:n imperialismin arvostelun aloittivat Suomessa Neuvostoliitolle myötämieliset kommunistit ja vasemmistolaiset. Jossain vaiheessa USA-kielteisyys oli Suomessa valtavirtaa. Tämä tapahtui aikakaudella, jolloin länsi vielä ihan oikeasti edusti vapautta ja oli kaikin tavoin Itää ja Venäjää parempi asuinpaikka. Suomi onneksi säilytti asemansa vapaana markkinatalousmaana, joskin maan ulko-, turvallisuus- ja kauppa-politiikkaa alistettiin jonkin verran Moskovalle. Venäjää vihaavat tahot eivät kuitenkaan halua myöntää sitä, että idänkauppa oli Suomelle varsin edullista ja vakautti maan taloutta mm. 1970-luvulla, jolloin länttä riivasi syvä inflaatio-kriisi.

  Itsetunnoltaan heikko Suomi halusi kuitenkin integroitua yhä tiiviimmin länteen ja kuvitteli saavansa sieltä lisää vapautta ja liikkumatilaa, mutta saikin itselleen vahvat ulko, kauppa- ja finanssipoliittiset kahleet EU- ja valuuttaunionijäsenyyden myötä. Venäjän ja itsenäisyyden vihaajat eivät kuitenkaan tyyntyneet tähän ja alkoivat ajaa Suomen Natoon vedoten puutteisiin turvallisuuspoliittisessa asemassa. Samalla aloitettiin erittäin vahingollinen lobbaus, jossa pragmaattinen energiahuolto ja ideologiset turvallisuuskysymykset kytkettiin toisiinsa. Suomen hyvin toiminutta ja edullista energiahuoltoa aloitettiin irrottaa irti Venäjästä ja tätä perusteltiin sekä turvallisuusaspekteilla että Vihreän Siirtymän tavoitteilla.

  Lähtölaukaus Venäjä-suhteiden nopalle heikentämiselle oli Krimin niemimaan veretön valtaus, jonka Venäjä oli pakotettu tekemään, kun USA ja länsi onnistui suorittamaan Ukrainassa värivallankumouksen. 2014 on myös vuosi, jolloin Suomen kansaa kohtaan aloitettiin raju Venäjää mustamaalaava lännen tiedotussota ja hybridioperaatio. Idänsuhteet alkoivat sen jälkeen rapautua nopeasti. Myös vasemmisto lännettyi ja kadotti perintönsä USA:n imperialismin arvostelijana. Vain osa kansallismielistä ”ääioikeistoa” peri aseman USA:n sionistisen ulkopolitiikan arvostelijana. Vasemmistossa vain piskuinen nostalginen punakommunistien siipi arvostelee USA:ta ja kavahtaa NATO:a.

  Puolueettomuus ja itsenäisyys meni jo EU-jäsenyyden myötä, mutta NATO:n kanssa lähtee myös fyysinen rauhantila ja kaikki idänsuhteiden rippeetkin. Venäjä ei kuitenkaan ole pelkästään verenhimoista ja sekasikiöistä ryssää, jossa vallitsee autoritäärinen meininki. Venäjän maan ja kansan monenmoiset vivahteet avautuvat vasta, kun luopuu ennakkoluuloista ja tutustuu maan mahtavaan kulttuuriperimään ja havaitsee, että sillä on tarjottavanaan valtavasti hyvää, sellaistakin mikä on selviytynyt läpi kommunistisen terrorin. Venäjä on keskeinen maa eurooppalaisen kulttuuriperimän ja historian muodostumisessa. Kristinuskon puolustajana maa on tällä hetkellä maapallon merkittävin olkoonkin, että kristillisyys maassa on monien mielestä liian korkeakirkollista ja valtio ja kirkko toimivat turhan tiiviissä yhteistyössä. Itse en näe tässä suurta ongelmaa, pikemminkin päinvastoin.

  Ei edes kommunismin aikakaan ollut maassa pelkkää pimeyttä. Pienellä myötämielisellä suhtautumisella Venäjä avautuu ainakin konservatiiveille aarreaittana kaikenlaiselle tutustumiselle ja yhteistyölle. Sen sijaan uusmarxistit ja edistysmieliset woke-vasemmistolaiset ja vihreät vihaavat Venäjää ja pitävät sitä kulttuurimielessä taantumuksellisena.

  Suomalaiset ovat nyt tietoisesti kääntäneet selkänsä Venäjän ja venäläisten paremmalle puolelle ja alkaneet korostaa pelkästään sieltä päin saatuja ikäviä kokemuksia. Historian tarjoamaa kuvaa vääristellään eikä oivalleta kovien kokemusten olevan osa laajempaa survaltapolitiikkaa, johon Suomi on sotkettu mukaan.

  Valtionjohdon ja median harjoittama venäjä-putin-mustamaalaus- sekä terrori täyttävät kirkkaasti rikollisuuden tunnusmerkit. Nämä ihmiset ovat vastuussa tekemisissään, koska ovat itse antaneet nostaa itsensä vaikutusvaltaiseen asemaan. Mutta vikaa ei ole pelkästään päättäjissä, vaan iso osa kansasta on prosessissa paljastanut pikkusieluisuutensa ja kyvyttömyytensä elää rauhantilassa. Tällainen kansa on tuomittu tuhoutumaan. Suomi on siis kaunainen pelkuri- ja riidankylväjäkansa, jolle on vaikea nähdä suotuisaa tulevaisuutta. Suurin osa kansaa on valtamedian aivopesemiä pölkkypäitä, joiden kanssa seurustelu on ärsyttävää ajanhukkaa. Itse en enää jaksa surra Suomen tuhoa ja maa ansaitsee sen kaikin tavoin. Joku kristillisen herätyksen kaltainen ihme voisi vielä ehkä pelastaa tilanteen. Tässäkin suhteessa tilanne on lähes toivoton ja nimenomaan ”kristillinen” media on ollut meillä aivan eturintamassa lietsomassa katkeraa vihaa itänaapuria kohtaan.

  ”Autuaita ovat hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. 4 Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. 5 Autuaita ovat sävyisät, sillä he perivät maan. 6 Autuaita ovat ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano, sillä heidät ravitaan. 7 Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden. 8 Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan. 9 Autuaita ovat RAUHANTEKIJÄT, sillä heitä kutsutaan Jumalan lapsiksi. 10 Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. 11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni solvaavat ja vainoavat teitä ja valehdellen puhuvat teistä kaikkea pahaa.” (Matt. 5:3-11).

  Plusääni(24)Miinusääni(3)
  1. Suomessa tuntuu aivan riittävän noita joille toi Amerikan naurettava propaganda demokratiasta, ihmisoikeuksista ja muista mukamas jaloista arvoista tuntuu menevän niinkuin jonain pyhänä totuutena.

   Tietysti kaikki mitä Venäjä kertoo siihen suhtaudutaan mielettömällä ennakko luulolla vaikka Russia Today tekee paljon enemmän järkeä kuin toi Amerikan naurettava propaganda ties mistä jaloista arvoista. Eipä Amerikka hirveesti välittänyt ihmisoikeuksista kun murhasi kymmeniä miljoonia toisen maailman sodan jälkeen, ja kun tukee käytössä katsoen mitä tahansa mitä toi terroristi valtio Palestiinassa tekee, toi terroristi valtio käytössä katsoen voisi murhata kaikki Palestiinalaiset ja Amerikka vain palkitsi heidät lähettämällä lisää aseita ja puhuisi heidän oikeudesta puolustaa itseänsä. Samalla Amerikka ja propaganda koneisto lännessä kritisoisi Kiinaa, Venäjää ja muslimimaita ihmisoikeusrikoksista. Ihme että tolle Amerikan roskalle lännessä tuntuu olevan uskomusta.

   Ei juutalaisten neokonservatiivien dominoima Amerikan terroristi hallitus edes välitä suomalaisista, tilaisuuden tullen uhraisi vain suomalaiset niinkuin on uhrannut Ukrainalaiset.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Siinä vähän tietoa ton demokratian, vapauden ja ihmisoikeuksien puolustajan toiminnasta maailmassa:

    https://archive.org/details/MastersOfDeception

    Ei Amerikka mikään hyvä osapuoli ollut toisessa maailman sodassakaan, liittoitui Neuvostoliiton kanssa, joka tappoi paljon enemmän ihmisiä kuin mitkään villeimmätkin propaganda väitökset Hitleristä.

    https://archive.org/details/the-myth-of-german-villainy-benton-l.-bradberry_202110

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
 5. Kiinan kansantasavalta vs. Kiinan tasavalta

  Kun puhutaan Kiinan kansantasavallasta puhutaan Mannerkiinasta. Ja kun puhutaan Kiinan tasavallasta puhutaan Taiwanista. Näkemysero on ollut siis siinä, kumman valtion hallitus on vallanpitäjänä koko Kiinassa.
  Dupont ja Dupond (`Yhdennäköisyydestään huolimatta he eivät ole veljeksiä, sillä heillä on eri sukunimet`)
  https://rogierfsc.files.wordpress.com/2020/01/mainlogo.gif
  Kiina
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiina
  Taiwan
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Taiwan

  Yhden Kiinan politiikan mukaisesti Yhdysvallat ei tunnusta Taiwania diplomaattisesti, mutta myy kuitenkin aseita demokraattisesti itsehallinnolliselle saarelle, jotta se voi puolustautua.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/kiinan-xi-jinping-varoitti-joe-bideni%C3%A4-taiwanista-joka-leikkii-tulella-palaa/ar-AA104qUu?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=78bbf81397464ba8b80bab1decb9072b

  Yhdysvallat näyttää kävelevän nuoralla koska se tasapainoilee kahden valtion välillä. Toisaalta Yhdysvallat pyrkii parantamaan suhteitaan Kiinan kansantasavaltaan (Mannerkiinaan). Mutta toisaalta Yhdysvallat on sitoutunut Kiinan tasavallan (Taiwanin) puolustamiseen.

  Mikäli Kiinan tasavaltaan (Taiwaniin) hyökättäisiin on Yhdysvalloilla velvollisuus tukea sitä koska Yhdysvalloilla on lainsäädännössään Kiinan tasavallan (Taiwanin) puolustamiseen liittyvä laki ns. Taiwan Relations Act.
  Taiwan Relations Act
  https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan_Relations_Act

  Tilanne näyttää olevan (Gordianin) solmussa ,,,
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bb/Alexander_cuts_the_Gordian_Knot.jpg

  ,,, koska Taiwanissa Kuomintang kannattaa edelleen ajatusta yhdestä, Kiinan tasavallan (Taiwanin) hallitsemasta Kiinasta, kun taas vuosina 2000–2007 ja uudelleen vuodesta 2016 hallinnut DPP kannattaa Taiwanin itsenäistymistä Kiinan kansantasavallasta (Mannerkiinasta) erilliseksi valtioksi.

  ,,, mutkun ,,, Kiinan kansantasavalta (Mannerkiina) ei hyväksy Kiinan tasavallan (Taiwanin itsenäisyyttä). Kaiken lisäksi Itsenäistymispyrkimyksiä monimutkaistaa myös Kiinan kansantasavallassa (Mannerkiinassa) 2005 voimaan tullut irtautumisenvastainen laki, joka sallii Kiinan kansantasavallan (Mannerkiinan) käyttää voimakeinoja Kiinan tasavaltaa (Taiwania) kohtaan sen itsenäispyrkimyksessä.
  China Sends Warning to Taiwan With Anti-Secession Law
  https://www.washingtonpost.com/archive/politics/2005/03/08/china-sends-warning-to-taiwan-with-anti-secession-law/5dcdfae8-4523-4350-9d45-77a85f6b240f/

  `Kiistanalainen irtautumisen vastainen lakiesitys, jonka ehdoista ilmoitettiin tiistaina, vahvistaa lakiin Kiinan päättäväisyyden käyttää `ei-rauhanomaisia keinoja` viimeisenä keinona estää Taiwania luomasta muodollista itsenäisyyttä`.

  Tämän kaltaista asetelmaa ei koskaan olisi päässyt muodostumaan mikäli demokraatit eivät olisi varastaneet presidentinvaaleja. Bidenhän sai vaalivilpillä taakseen riittävän määrän valitsijamiehiä vuonna 2020.

  Kiinan kansantasavalta (Mannerkiina) vaatii ponnekkaasti suvereniteettia Kiinan tasavallasta (Taiwan). Kiinan presidentti Xi Jinpingin ensisijainen tavoite onkin yhdistyminen Taivanin kanssa. Ja Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Hua Chunying on vaatinut toistamiseen että Taiwan on luovuttamaton osa Kiinaa.

  Näin ollen Kiina ei ole sulkenut sotilaallisen voiman käyttöä Taiwanin takaisin valtaamiseksi. Nyt Kiina tarkkailee Ukrainan tilannetta tarkasti silmällä pitäen sitä mitä se voisi tehdä Taiwanissa toisin. Kiinan tiedustelukoneet ovat lennelleet melko ahkerasti Taiwanin puolustusvyöhykkeellä.

  Sitä saa vain arvailla mitä tapahtuu – vai tapahtuuko jo ennakkoon – kunhan USA lennättää tämän Kottaraisen Taiwaniin
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Pelosi

  Miten tämä sitten liittyy Suomeen?

  Se liittyy siten että Suomen tasavalta ja Taiwanin tasavalta ovat kohtalonyhteydessä toisiinsa! Toisessa tasavallassa alkanut sota lyö kipinän toisessa tasavallassa koska kumpikaan suurvalta (Venäjä ja Kiina) eivät tule laskemaan yhtään siimaa Länsiliittoumalle (USA/NATO ja EU) niin että se voisi toteuttaa aikeensa vuoronperään heitä vastaan. He kyllä käyttävät yhtä aikaa tilaisuuden tirvauttaessaan Bideniä täkättimeen.

  Kiinan tasavallan (Taiwanin) ja Suomen tasavallan geopolitiikassa ja -strategiassa on yhtäläisyyksiä huolimatta niiden lähtökohtaisesti erilaisesta tilanteesta.
  Kumpikin tasavalta on joutunut kahden suurvallan puristuksiin – Suomi Länsiliittouman (USA/NATOja EU) ja Venäjän – Taiwan Länsiliittouman (USA/NATO ja EU) ja Kiinan.
  Kummassakin tasavallassa (Suomi ja Taiwan) on yhteistoimintamiehiä Länsiliittoumaan (USA/NATO ja EU) päin.
  Länsiliittoumalle mainitut tasavallat (Suomi ja Taiwan) ovat pelkkiä pelivälineitä suuremmassa kuviossa yrityksessä alistaa Venäjä ja Kiina.
  Kumpikin tasavalta tuhoutuu perinpohjin mahdollisessa konfliktissa.
  Kumpikin tasavalta (Suomi ja Taiwan) on ansaloukussa mistä se ei voi omin avuin irtautua – se on mahdotonta. Diplomaattiset ratkaisut on lähes menetetty.
  Kumpikin tasavalta (Suomi ja Taiwan) on antanut `pirulle pikkurillin` (Länsiliittoumalle = USA/NATO ja EU) ja tämähän käyttää tilaisuuden hyväkseen ja sitten kellon tarkkuudella ja hyönteisen tunteella.
  Kumpikin tasavalta voi joutua mitä todennäköisemmin ennakoivan sotatoimen kohteeksi josta saattaa eskaloitua laajempi rähinä. Tässä vaiheessa ei ole enää merkitystä sillä kuka ampuu ensimmäisenä koska sota on jo menossa.
  Kumpikin tasavalta (Suomi ja Taiwan) joutuvat sotilaallisen operaation kohteeksi mitä todennäköisemmin yhtä aikaa. Länsiliittouma (USA/NATO ja EU) luuli jakavansa Venäjän huomion kahdelle sotarintamalle – Ukrainan ja nyt avattavan Suomen sotarintaman – mutta se itse joutuu käymään sotaa useammalla rintamalla sekä oman maansa sisällä.

  On kirjoitettu että sinä päivänä kun tämä sotilaallinen eskalaatio käynnistyy ja se käynnistyy – WWIIIksi – niin: `Toisen miekka on oleva toista vastaan`. Ja tämä ei tapahdu ainoastaan sotaa käyvien maiden (basileia) ulkopuolella vaan myöskin näiden maiden (etnos) sisäpuolella.
  Tässä tulevat ottamaan mittaa toisistaan sekä valtakunnat (Unionit) että kansanryhmät (etnos) jotka käyttävät oitis suursotaa hyväkseen.
  Monet kiistanalaiset alueet jotka ovat jo muutenkin laukausta vaille valmiita aloittamaan sotatoimet aktivoituvat
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Kiistanalaiset_alueet

  `Sillä kansa (εθνος = ethnos = ihmisryhmä, heimo, väkijoukko) nousee kansaa vastaan ja valtakunta (βασιλεια = basileia = kuningaskunta) valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja (λοιμος = loimos = ruttotauti) maanjäristyksiä tulee monin paikoin` (Mat 24:7).
  Suomi joka kuuluu Euroopan Unioniin ja josta on kirjoitettu vanhoissa ennusteissa – `raju kansa Pohjan periltä` ei säästy sisäiseltä konfliktilta.
  `I am Union man and I do what I can` ,,,

  `Tarttes tehdä jotakin`!

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 6. Jos jotain ”hyvää” tästä kansanpettureitten NATO-kiimasta löytyy, on se, että joutui tämä kaiken aikaa takapiruna puuhastellut pääsaasta paljastamaan julkisesti kantansa.
  Enään on mahdotonta ”luovia”, kun viimmeinkin ”denaareita” lasketaan.

  On vaikea uskoa, että kansa olisi näin johdateltavissa russofobiaan, vaan jos niin on, niin ilmeisesti Dostojevski oli oikeassa todetessaan, että ”suomalaiset eivät ole valtiota muodostava kansa, vaan suurvaltojen rakennusainetta”.

  Kekkonenkin kasvoi Valtiomieheksi, Hänen kävi vähän niin kuin hiilen joka kovassa paineessa puristuu timantiksi.
  Radiossa 23.9.1944 Kekkonen vaati kansaa omaksumaan uuden ulkopolitiikan linjan ja toivoi luotamuksellisten suhteiden rakentamista Neuvostoliittoon.
  ”Tähän on vastattava, että luottamuksen ansaitseminen ja naapurisovun luominen on kuitenkin ainoa tie, joka voi turvata Itsenäisyytemme.
  Ei ole kysymys kahdesta tai useammasta mahdollisuudesta, vaan ainoastaan mahdollisuudesta.”

  Jos v.1956 presidentinvaaleissa olisi voittanut K. A. Fagerholm, niin minkämoiset suhteet Neuvostoliittoon olisi silloin muodostuneet…, sillä U.K.Kekkosen persoonaan sidoksissa oli pitkälti naapurimme luottamus jota heti Hänen jälkeensä aljettiin murentamaan ja nyt sitten ollaan kohta näiden isänmaanpettureitten päämäärässä, elikkä linnoittamassa itärajaa.

  Omillansa ajatteleva ei voi ymmärtää mitä pahaa oli tässä Ystävyyden- ja Luottamuksenajassa, miksi täytyy vihaa lietsoa, kun se on viellä näin väkinäistä ja valheellista, sillä maallemme ei ole idästä uhkaa, vaan aivan päinvastaisesta suunnasta, maatamme on ryöstetty, miehitetty ja siihen suuntaan on myös lahjoitettu Itsenäisyytemme kaiken pantiksi!

  Vähäjärkinenkin ymmärtää, että Suomen ja Venäjän liittolaisuus taistelussa rauhan ja kansainvälisen turvallisuuden puolesta luo perustan Suomen todelliselle turvallisuudelle ja riippumattomuudelle ja tämä on koeteltua totuutta, pian 80vuotta ollaan eletty rauhassa, mutta nyt on tullut ”piru mertaan” joka kaikin keinoin haluaa aloittaa jälleen hirmutyöt, ylenkatsoen historian opetukset.

  Plusääni(32)Miinusääni(4)
 7. PROXYT UKRAINA JA TAIWAN
  Kun Varsovan liitto hajosi, niin Siionin Viisaat tekivät Venäjästä uuden vihollisen NATO:lle. Hehän hallitsevat planeettaa ”hajota ja hallitse” -periaatteellaan. Myös Taiwanista he ovat kehittäneet proxyn USA-NATO:lle. Nyt USA:n kongressin puheenjohtaja Nancy Pelosi on tekemässä provosoivaa matkaa Taiwanille. Tarkoituksena olisi saada aikaan samanlainen sota USA:n ja Kiinan välille kuin konsanaan Ukrainassa. Milloin ihmisten silmät avautuvat ja näkevät kansainvälisten juutalaisten pelottavat suunnitelmat, sillä he hallitsevat tätä planeettaa. Juutalaisten hallussa oleva länsimedia on osasyyllinen Ukrainan sotaan ja myös tukeen Taiwanille. Nyt juutalaiset tarvitsevat maailmansodan, mutta kuitenkin ilman ydinaseita, koska ydinsodassa ei ole voittajia. Länsimainen valtamedia lietsoo Venäjä-vihaa Ukrainan sotapropagandan avulla. Aivan tavalliset suomalaiset ovat menneet halpaan ja nyt ovat valmiita tekemään mitä vain vahingoittaakseen venäläisiä. Missä nyt ovat syytökset ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”, kun venäläisiä mustamaalataan häikäilemättä. Sain itse kerran tuomion ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”, kun kerroin faktoja juutalaisten rikoksista. Suomi on nyt vaarallisessa tienhaarassa: on kyse suomalaisten olemassaolosta itsenäisenä kansana. Sen tähden meidän on erottava EU:sta ja eurosta sekä peruutettava isäntämaasopimus ja NATO-hakemus. Tarvitsemme uusia johtajia kansallemme. Onhan meillä Ano Turtiainen, Ossi Tiihonen ja Jaana Kavonius. Nostetaan heidät kansan johtoon ja tuotetaan tappio isänmaan pettureille. Luokaamme lisäksi hyvät suhteet tuleviin suurvaltoihin eli Venäjään ja Kiinaan. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
  1. Tilanne on hämmästyttävä. Aikuisten ihmisten harjoittamaan diplomatiaan ja maiden välisten suhteiden hoitoon ei kuulu moralisointi. Kunkin maan johtajat on otettava vastaan sellaisena kuin he ovat. He ovat päätyneet oman maansa johtoon sellaisilla tavoilla, joiden moraalisuuden tai laillisuuden tarkastelu ei kuulu diplomatian tai kauppasuhteiden hoitoon. Tämä kuuluu eri maiden suvereniteetin kunnioittamiseen.

   USA ja CIA tai brittien MI6 luopuivat eri maiden suvereniteettien kunnioittamisessa ja aloittivat vahvan myyräntyön eri maissa näiden hallintojen horjuttamiseksi, mikäli niiden harjoittama politiikka on ollut USA:lle tai länsikoalitiolle epämieluisaa. Taloudellisella puolella monet maat on ajettu ahdinkoon kansainvälisten lainojen sekä IMF-rahaston politiikkavaatimusten avulla. Sri Lanka on saatettu ruokapulaan ja katastrofitilaan WEF-järjestön lannoitevastaisten suositusten varjolla. Suomeakin ollaan muuttamassa säännöstelyhelvetiksi, valvonta-dystopiaksi tai monirotuiseksi maaksi WEF:in, YK:n tai WHO-järjestön suositusten kautta. Nämä tulevat meille joko suoraan tai EU:n sääntelyn kautta. USA:n syvähallinto voi jatkossa sanella yhä enemmän russofobista ulko-ja turvallisuuspolitiikkaamme NATO:n kautta. Tämä valta on tosin luovutettu USA:lle jo ennen virallista NATO-jäsenyyttä.

   Demokratian ja vapauden ja länsimaisten arvojen ml. ilmastokultti pakkovienti maihin, joiden olosuhteita ei kunnolla tunneta, on lähes rikollista. Tietenkin voidaan käyttää pehmeitä keinoja niissä rajoissa, joissa se kussakin maassa sallitaan.

   Suomalaiset on nyt kiihotettu vihaan ensisijassa Putinia ja tämän hallintoa ja toissijaisesti myös Venäjän kansaa vastaan. Kaikki paha maailmassa tulee nyt Venäjältä. Putin on hirviö, vaikka emme tunne niitä syitä, miksi hänen on ollut pakko turvautua myös ajoittaisiin koviin otteisiin. Kuvitteleeko joku, että Venäjällä noustaan vallan huipulle ilman rajumpia otteita? Suomea vastaan Putin ei ole KOSKAAN ilmaissut mitään aggressiota. On vaikea olla arvostamatta Putinia ainakaan, jos tutustuu hänen erinomaisin puheisiinsa. Putinin politiikka on Venäjän kansaa hyödyntävää ja pyrkii irroittamaan maan dollari-imperiumin orjuudesta. On hyvin helppo arvostaa miestä, vaikka kavahtaisikin tämän monia väitettyjä hirmutekoja ja moraalittomuuksia. Ilman näitä tekoja vihollistensa torjumiseksi tai eliminoimiseksi emme olisi kuulleet Putinista koskaan mitään. Tilalla olisi joko länsinukke tai sitten joku paljon pahempi panslavisti ja suomensyöjä.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 8. Olen kirjoittajien ja kommentoijien kanssa samalla linjalla, mutta olemme pieni pieni vähemmistö. Se on suuri ongelma jonka ratkaisua ei näy koska kansa luottaa valtamedian luomaan maailmankuvaan järkähtämättä.

  Putinin ”erikoisoperaatio” ei saa kannatustani vaikka olenkin samaa mieltä että jenkit Ukrainan sätkynukkehallinnon avulla tässä ensin olivat härkkimässä valtaa ja tavoittelivat sotillaallista etuasemaa Venäjään nähden Krimin suunnitelmillaan. Jossain laajuudessa myös tekemässä väkivaltaa ja rasismia maan venakkoväestöä kohtaan. Missä laajuudessa tätä on tehty, ei aukene minulle?

  Harmittaa, miksi Putinin piti lähteä Kiovaan sotaretkelle. Asema voisi olla toinen, jos vain Donesk ja Luhanskin Venäläiset alueet olisi vallattu. Nyt Putin on liian helppo leimata syylliseksi ihan kaikkeen ja kansa ei usko mitään mitä ”valehtelija” selittelee mielestäni sinänsä pätevistä motiiveistaan. Iso haaste hänen enää koskaan saada uskottavaa viestiä läpi Suomen tai länsimaiden valtaväestölle.

  Onko kellään tietoa saatiinko YK:n istuntoon toimitettua koskaan puhuttuja todisteita Ukrainan/USA laboratorioiden toiminnasta Venäjää vastaan?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. NAURETTAVAA PELLEILYÄ
  Pelkuri-Niinistön tilaamat USA:n sotaharjoitukset jatkuvat Suomessa. Niillä turvataan muka Suomi Venäjän hyökkäykseltä Nato-hakemuksen ratifiointiajalta. Niinistö on kaikkien aikojen typerin presidentti, joka sai aikaan Suomen liittymiseen EU:hun ja euroon, isäntämaasopimukseen ja NATO:on. Valitettavasti Suomen laissa ei ole kuolemanrangaistusta törkeästä valtiopetoksesta, johon Niinistö syyllistyy. Ikävä kyllä Suomen poliittinen eliitti yhdessä valtamedian kanssa on Niinistön kanssarikollinen. Suomen hyvät suhteet Venäjään tuhottiin parissa viikossa. Ne olivat tuottaneet Suomelle miljardeja euroja ja vakaan turvallisuustilanteen. Venäjän operaatio Ukrainassa tulkittiin ilman pienintäkään perustetta, että Venäjä oli nyt muuttanut suhdettaan Suomeen ja hyökkäisi pian Suomeen. Näin naurettavaa farssia ei ole ollut aiemmin Suomen historiassa. Niinistö ja Marinin hallitus jäävät Suomen historiaan typerimpänä hallituksena. Nyt on edessä kahdet tärkeät vaalit: eduskuntavaalit vuonna 2023 ja presidentinvaalit vuonna 20024. Nyt pitäisi kaikkien suomalaisten patrioottien tehdä kaikkensa saadakseen äänensä kuuluviin. Vastassa on kuitenkin valtamedia, joka toimii poliittisen roskaväen apurina. Ja mitenkä se Nietzsche sanoikaan: ”Ja moni, joka tuli kuin tuhoaja, tahtoi vain polkaista jalkansa roskaväen kitaan ja tukkia sen nielun”. Minun mielipiteeni on, että Ano Turtiaisesta presidentti, Ossi Tiihosesta pääministeri ja Jaana Kavoniuksesta oikeuskansleri! LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
  1. Totta on kirjoituksesi mikä paljastaa tämän iljettävän maanpetturikoplan suunnitelmallisen rikollisuuden, totuus ei pala tulessakaan, mutta se usko vaaleilla vaikuttamiseen on täysin itsensä huijaamista ja uskottelemista itselleen, että näin vaikutan osaltani paremman tulevaisuuden luomiseen.
   Tämä keino on vaaleista toiseen koeteltu ja pitäisi jo paljastaa sen, että ei systeemiä voiteta systeemin säännöillä, vaan kansalaisten pitäisi jo vihdoinkin kääntää selkänsä tälle syndikaatille ja sulkea korvansa ja silmänsä näitten seireeninkutsuille joilla he kutsuvat vaalikarjaansa ihmisyyttä alentaviin ”vaalisulkeisiin”, jotka on valheen kulissit, takuuksi perättömien lupauksien jatkuvuudelle.
   Vanha viisaus opastaa, -että jos tulet huijatuksi, niin se on huijarin häpeä, mutta jos hän pääsee taas sinua huijaamaan, niin se on sinun häpeäsi.-
   Seuraavissa vaaleissa jos kansa ”lakkoilisi” jättäen nämä ”kansanpalvelijoiksi” itsensä ”alentavat” kopistelemaan tyhjiä vaalipönttöjänsä, niin joutuisi nämä komeljanttarit edes kehittelemään jotain uutta kieroutta jolla pääsisivät loisimaan sinne ”ylälauteitten” vastuuvapaaseen ”ylimystöön”.
   Passiivisuus on järeä ase, jos kansa on yksimielinen (eikä ainoastaan vaalikysymyksessä).

   Plusääni(18)Miinusääni(1)
 10. Japani

  `Kiinan sotaharjoituksessa ampumista ohjuksista viisi osui Japanin hallinnolliselle merialueelle, mistä heräsi mekkala`.

  Kiinan historialliset ohjusiskut Japaniin – mitä Kiina oikein yrittää näyttää? `Japani on ollut haluton puhumaan`
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/kiinan-historialliset-ohjusiskut-japaniin-mit%C3%A4-kiina-oikein-yritt%C3%A4%C3%A4-n%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-japani-on-ollut-haluton-puhumaan/ar-AA10j6Bc?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c0f69b2784cd4ca58f060b99af9eec8d

  Japani
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Japani

  `Japani on ollut haluton puhumaan` – puhumaan mistä? Teidän ongelmanne eivät ole Kuriilien Saaret (Venäjä) tai Kiinan kansantasavallan sotaharjoitukset! Te olette suututaneet Kaikkein Korkeimman Jumalan. Mikä helvetti tuo teidän `jäniskulttinne` on?
  Katsokaa kantapäidenne alle – eikö teidän saarivaltakuntanne ala keinua.
  Japanin hauta on syvänmeren hauta on maankuoren. Se sijaitsee Tyynellämerellä Japanista itään ja sen syvyys on 9500 metriä. Se jatkuu pohjoisessa Kurilien kuopalla , etelässä Izu-Ogasawara-kuopalla ja lännessä Sagami-kuopalla
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e6/Japan_trench_topographic.png/600px-Japan_trench_topographic.png
  Teidän valtakunnastanne merkittävä osat tulevat uppoamaan mereen (Japanin hautaan) ja tämä aiheuttaa suuren Tzunamin Yhdyvaltain itärannikolla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat