Pakko puhua — israelilainen muusikko ’ylpeä itseään vihaava juutalainen’

Uusiseelantilainen lehti The Gisborne Herald julkaisi 23.1.2009 juutalaisen Gilad Atzmonin haastattelun, jonka otsikkona oli ”Pakko puhua – israelilainen muusikko ’ylpeä itseään vihaava juutalainen’.” 

Nykyisin Lontoossa asuva Gilad Atzmon on maailmankuulu saksofonisti ja 22 kielelle käännetyn kahden novellin kirjoittaja.

Hän lähti Israelista vuonna 1994 sen jälkeen kun palvelu Israelin armeijassa oli tehnyt hänet vakuuttuneeksi, että Israelista oli tullut rasistinen, militarisoitunut valtio, joka oli uhka maailmanrauhalle.

Joitakin otteita haastattelusta:

”Synnyin paikassa, joka sattuu olemaan strategisesti hyvin tärkeä melko monelle valtakunnalle, ja minut opetettiin ottamaan osaa näihin idioottimaisiin sotiin ja lopulta onnistuin pakenemaan. Ollessani siellä aloin nähdä sen mittakaavan, jossa israelilaiset tekevät kauhutekoja minun hyväkseni Israelin valtion nimissä ympäri maailmaa asuvien juutalaisten tuella.

”Silloin tällöin kuullaan yhdestä juutalaisesta siellä ja yhdestä juutalaisesta täällä, joka on sitä vastaan, mutta institutionaalisesti maailman juutalaiset tukevat tätä sotaa täydellisesti.”

Vaikka hän uskoo, että ihmiset ottavat riskin puhuessaan Israelia vastaan, Gilad Atzmon sanoo, ettei hänellä ole vaihtoehtoja.

“Uskon, että olemme vakavassa vaarassa. Taistelemme tämän planeetan mahtavimpia ihmisiä vastaan. Näyttää siltä, että tämä kansallisvaltio on todistanut viimeisen parin viikon aikana, ettei murhaaminen huoleta heitä lainkaan, joten meillä on täysi syy pelätä tai olla varuillamme, mutta tahdon kertoa teille jotakin – tämä planeetta on tällä hetkellä hävitetyssä tilassa. Minulla on kaksi lasta, joita rakastan paljon, ja tämä on heidän planeettansa. Olen täällä vielä 20 vuotta, 30 vuotta, ehkä huomenna olen poissa. Mutta he jäävät tänne.

“Mossad (Israelin salainen palvelu) ehkä ymmärtää, ettei saksofonistin ampuminen tuo heille hyvää mainetta. En tunne itsemurhahaluja, ja jos kuulette, että olen pudonnut jyrkänteeltä, tiedätte, kuka sen teki.”

Atzmon on yritetty hiljentää monia kertoja, esimerkiksi niillä väistämättömillä syytöksillä, että hän on antisemitisti, vaikka hän on itse juutalainen.

“Toivon, että voisin vaieta ja olla välittämättä, mutta joka kerta kun joku yrittää vaientaa minut, tiedän, että sen täytyy johtua siitä, että sanon oikean asian, osoitan pahaan, pahan ytimeen.

”He yrittävät kutsua minua antisemitistiksi; en ole antisemitisti. Minulla ei ole mitään juutalaisia ihmisiä vastaan, minulla ei ole mitään ihmisiä vastaan – olen juutalaisuutta vastaan, en juutalaisia vastaan.

“Mielestäni juutalainen ideologia ajaa planeettaamme katastrofiin, ja meidän täytyy pysähtyä.”

Kun kasvat Israelissa, Gina Hughesin esittämät arabien vastaiset mielipiteet, palestiinalaisten vastaiset mielipiteet, ovat tavallisia, hän sanoo.

”Tunnen nämä mielipiteet, ja minun mielipiteeni on kokonaan toisenlainen. Minun mielipiteeni saattaa olla hieman kiinnostavampi, mutta meitä on paljon vähemmän emmekä me toimi poliittisena yhteisönä.

“Ero minun ja tällä planeetalla olevista juutalaisista 99 prosentin kanssa on se, että en usko heillä olevan oikeutta valtioon.

”Kun otetaan huomioon ne rikokset, jotka he ovat tehneet valtion syntymisen jälkeen, ja viime viikkojen väkivaltainen näytelmä, he eivät ainoastaan ole vailla oikeutta valtioon, valtio tulisi heti lakkauttaa ennen kuin he muuttavat planeettamme tulipalloksi.”

Atzmon sanoo, että Israelissa näkemämme raakuus, joka tuo mieleen natsit, on syntynyt pelkästä logiikan puutteesta.

“Natsit todella olivat . . . pahoja. He tekivät asioita, jotka olivat tuhoisalla tavalla epäinhimillisiä ja vastenmielisiä. Mutta tämä ei merkitse, että juutalainen ideologia on oikein, koska itse asiassa juutalainen ideologia ja natsi-ideologia olivat hyvin samanlaisia.”

“Israelissa 80-93 prosenttia kansasta tukee tätä Palestiinan kansan kansanmurhaa, ja, ohimennen sanottuna, Israelin valtio on teologinen valtio, joten se on juutalaisen kansan nimissä – olemme tekemisissä tässä merkittävän rikollisen, poliittisen identiteetin kanssa.

“Se on hämmentävää – odottaisi, että kaiken sen jälkeen, mitä juutalainen kansa oli kokenut, sen jälkeen kun he olivat ymmärtäneet, että Euroopan kansat, eivät vain saksalaiset, vaan ranskalaiset, ukrainalaiset, romanialaiset ja puolalaiset, sylkäisivät heidät ulos, odottaisi, että he aloittaisivat uudelta sivulta, niin että he olisivat hyvin harkitsevaisia ja hyvin, hyvin varovaisia.

”Jotkut juutalaiset filosofit olivat täysin varmoja, että näin tulisi käymään; eräs filosofi, Emanuel Levinas, sanoi: ’Nyt meidän täytyy olla rasisminvastaisen taistelun eturintamassa. Meidän on varmistettava, ettei tällaista tapahdu enää koskaan’.

”Ei ainoastaan näin jäänyt käymättä vaan kolme vuotta Auschwitzin vapauttamisen jälkeen he olivat etnisesti puhdistamassa väestöä Palestiinasta, ja heidän raakuutensa on nyt paljon ilmeisempää, näkyvämpää ja kuuluisampaa.

”He elävät ghetossa Lähi-Idässä. He uhkaavat koko aluetta idioottimaisilla ydinpommeillaan. He heittävät valkoista fosforiaan siviilien päälle.

“Gaza näyttää paikalta, johon on pudotettu ydinpommi, ja tämä on se kansa, jonka pitäisi olla uhri ja ihmiskunnan henkivartija.”

Kasvaessaan Atzmon ei koskaan voinut ymmärtää ihmisten vihaa Israelia kohtaan, mutta nyt hän voi – Israelin toimet kylvävät vihan siemeniä kaikkialla maailmassa, hän sanoo.

“Se, mitä he tekevät, synnyttää hyvin paljon raivoa hyvin monissa ihmisissä, myös minussa. En ole koskaan tuntenut vihaa tai raivoa ketään muuta kohtaan kuin omaa kansaani kohtaan. Niinpä uskon, että jos minä tunnen sitä, eikö arabi tai muslimi tai henkilö, joka on etnisistä syistä siirretty muualle, tai joku, jonka naapurit tai lapset on pyyhitty pois maan päältä? He eivät tule antamaan anteeksi.

“He ovat todella viemässä meitä sellaisen väkivallan tasolle, jollaista tämä maailma ei ole koskaan nähnyt. Kyseessä on sen laatu, sen olemus, mitä he tekevät. Se on voimakkain armeija maailmassa viattomia siviilejä vastaan.

“Näemme heidän ajavan panssarivaunuilla viattomien ihmisten yli, näemme heidän hajottavan heidän talonsa. Näemme pikkulasten takertuvan päiväkausiksi kuolleisiin äiteihinsä, koska Israelin asevoimat eivät salli YK:n tulla ja pelastaa heitä, ja nämäkö olisivat se kansa, jonka oli tarkoitus olla ihmiskunnan vartija? Ei. He ehdottomasti pitävät yllä pahuutta.”

Kun syytös antisemitismistä ei sovi sionismia arvosteleviin juutalaisiin, se korvataan leimalla ”itseään vihaava juutalainen”, mutta se ei häiritse Gilad Atzmonia.

”En ole ainoastaan itseään vihaava juutalainen, olen ylpeä itseään vihaava juutalainen!

“Enhän toki ole mikään Messias, mutta minun täytyy myöntää, että kun aloin lukea Kristuksesta, se oli kuin tarina minun elämästäni – henkilöstä, joka on opetettu vihaan mutta löytää tavan alkaa rakastaa.

“Koska kykenin näkemään jotain valoa ja hyvyyttä, ajattelin jonkin aikaa itsekseni, että kaikki veljeni kykenisivät näkemään sitä, mutta en tiedä, kuinka saisin sen perille.

”Monet ihmiset kyselevät minulta rauhasta ja minä sanon, ettei voi olla rauhaa ihmisten kanssa, jotka eivät sisäistä ajatusta ’rakasta lähimmäistäsi.’ Tämä on lähes paradoksi, koska jos he rakastavat lähimmäistään, he lakkaavat olemasta mitä ovat.

”Mikä on juutalaisten ja kristittyjen ero teoreettisesti? Kristityt ovat pohjimmiltaan juutalaisia, jotka rakastavat lähimmäisiään, ja tällöin he näkevät ihmiskunnan yleismaailmallisena asiana, kun taas juutalaisuus on heimokulttuuri.”

Sana ”juutalaiskristillinen” on keinotekoinen ajatusrakennelma, hän sanoo.

”Se on vitsi. Vitsi. Se on nähtävästi poliittinen kampanja, jonka avulla yritetään saada amerikkalaiset voimat mukaan taistelemaan juutalaisten vihollisia vastaan, koska jos amerikkalaiset ovat vakuuttuneita siitä, että on olemassa juutalaiskristillinen, niin silloin vihollisia ovat muslimit.”

Israeliin lähetetyt raketit eivät anna oikeutusta sille, että viime viikkojen aikana Gazassa on tapettu 1000 palestiinalaista, hän sanoo.

”Käsitykseni näistä raketeista on hyvin, hyvin yksinkertainen. Palestiinan kansa on joutunut kokemaan etnisen puhdistuksen. Enemmistö Gazassa olevista ihmisistä on etnisistä syistä siirretty pois Palestiinasta, paikasta, jotka tällä hetkellä kutsutaan Israeliksi.

”Raketit tuskin ovat vaarallisia. Luulen, että kahdeksan vuoden aikana he ovat onnistuneet tappamaan kuusi ihmistä, vai kuinka?

”Raketit ovat aivan kuin israelilaisille toimitettu viesti, joka sanoo heille: ’Siltä varalta ettette tajua sitä vielä, te asutte minulta varastetulla maalla’.

”Voit lähettää viestin pullossa ja voit lähettää viestin raketissa, mutta israelilaiset eivät ole vielä valmiita tunnustamaan, että alueella ei tule olemaan rauhaa niin kauan kuin he istuvat palestiinalaisella varastetulla maalla.

”Jos juutalaiset olisivat älykkäitä – ja kovasti he väittävätkin olevansa älykkäitä ja valittuja – he pitäisivät huolta siitä, että Gaza ja Länsiranta kukoistavat. Mutta he eivät ainoastaan ole jättäneet tätä tekemättä – he ovat näännyttäneet heitä nälkään! He ovat pitäneet heitä nälässä! Mitä he odottavat ihmisten tekevän? Ja kuka tulee sorrettujen avuksi? Ei Amerikka, ei Britannia, ei Ranska – Ahmadinejad (Iranin johtaja)! Monet iranilaiset eivät ole iloisia tästä, mutta hän on humanisti, ja niin on Hugo Chavez.

”On hyvin mielenkiintoista, että humanistit eivät nykyisin ole läntisessä maailmassa, jonka pakkomielteenä on vain hegemonia ja energiavarat.”

Talousromahdus on vain osa ohjelmaa, hän sanoo.

”Mielestäni se ei ollut luottolama, mielestäni se oli sionistinen nyrkinisku.

”Tällä Irakin-sodalla saattaa olla jotakin tekemistä energian kanssa, mutta suureksi osaksi siinä Amerikka oli Israelin puolesta retkellä taistelemassa viimeisiä vastarintapesäkkeitä vastaan, ja sitä johtivat taktisesti uuskonservatiivit ja Federal Reserve (USA:n keskuspankki).

”Alan Greenspanin tehtävänä oli luoda taloudellinen noususuhdanne niin etteivät amerikkalaiset puutu Lähi-Idässä käytettyyn taktiikkaan.

”Sen piti toimia, mutta se ei toiminut, koska täysamerikkalainen noususuhdanne tehtiin kaikkein köyhimpien amerikkalaisten kustannuksella, eivätkä he yksinkertaisesti voineet maksaa kiinnityslainojaan, jolloin kaikki romahti.

”Kyseessä eivät myöskään ole pelkät juutalaiset, jotka ovat omaksuneet tämän maailmankatsomuksen. Bush käyttäytyi juutalaisella tavalla (ideologisesti) – hän on paremmuudenpuolustaja, hän oli tribalisti, mutta hän ei ole juutalainen sikäli kuin tiedän.

”Jopa kristikunnassa tämä taipumus mennä Vanhaan testamenttiin – tribalismiin, paremmuudenuskoon, väkivaltaan, kauhuun ja pelkoon… Tämä on jotakin, jota vastaan meidän täytyy taistella.”

Alkuperäinen juttu: The Gisborne Herald

 

 

Lue myös: Esittely: Gilad Atzmon

24 kommenttia

 1. ”Rasismin vastustaminen” merkitsee selvästikin valkoisten kristittyjen tuhoamista:

  http://www.darkmoon.me/2013/trayon-lunacy-by-john-kaminski/#comments

  ”Much-maligned Neighborhood Watch captain George Zimmerman was found innocent of second degree murder in the death of the hooded teen stranger, thanks to an eyewitness who saw Martin pounding Zimmerman’s head on the pavement before he was shot. The tense jury verdict vindicated the original assessment of the Sanford, Florida police chief hours after the shooting that no charges should be filed, although political pressure caused him to be fired for his common sense decision.”

  ”After all, Zimmerman, the captain of his neighborhood’s security watch, challenged Martin because he was walking in the rain at night between houses wearing a hoodie in a place he shouldn’t have been. Shortly thereafter, Martin was slamming Zimmerman’s head on the pavement.”

  ”The Trayvon Martin case was an attempt by the powers that be, led by Obama, to kindle a race war in the United States, for the purpose of further destabilization of the social sinews that hold the country together. They chose the wrong case, and couldn’t make it stand up. That doesn’t mean they, and he, won’t try again, and given all the other horrendous maneuvers he’s inflicted on this formerly free country, he should be removed from office before he tries again.

  Isn’t it obvious? He’s deliberately engineering the destruction of the country. And the George Zimmerman prosecution was just one more example of it, an attempt to deny people the right to defend themselves and send them to jail for crimes they did not commit.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. “Natsit todella olivat . . . pahoja. He tekivät asioita, jotka olivat tuhoisalla tavalla epäinhimillisiä ja vastenmielisiä. Mutta tämä ei merkitse, että juutalainen ideologia on oikein, koska itse asiassa juutalainen ideologia ja natsi-ideologia olivat hyvin samanlaisia.”

  Tällä valehtelijalla on tehtävä. Siksi häntä ei murhata, vaan hän saa etenkin valeoppositiolta paljon julkisuutta. Taas yksi kansallissosialismin mustaaja lisää. Kansallissosialismi uhkaa hänen toimeksiantajiensa talousbissneksiä ja siis valta-asemaa. GA on pankkimafian asialla ja NWO:n levittäessään osaltaan valheita ”natseista”. Ideologiat ovat kuin taivas ja maa. Kansallissosialismi vastusti kommunismia ja kapitalismia. Kansallissosialismi ei oikeasti edustanut rotuvihaa, vaan todellisuudessa ei kannattanut sotaa/muilta ryöstämistä ja edisti eurooppalaista yhteisymärrystä. Rotuopeista huolimatta se pääasiassa kunnioitti muita kulttuureita eikä tosiasiasa edustanut nimenomaan muita kansoja ja rotuja alistavaa tai ylipäänsä ylivalta-ajattelua. Omaa kansaa ylistettiin, mutta tosiasiassa muiden yläpuolelle asettuminen eli varsinainen rasismi oli paljon vähäisempää kuin esim. anglosakseilla, jotka käyttivät termiä ”master race” ja jota saksalaiset eivät käyttäneet. Juutalainen ideologia on kai jokaisella yleissivistyksen kautta tiedossa.

  Natsien teoista mies valehtelee ja viittaa voittajien levittämään valhekuvaan. Puhuisi mieluummin kommunistien teoista. Mies on vaihtanut valheen levittämisen puolelle. Toisenlaistakin tavaraa häneltä on irronnut, mutta oliko se vain jokin protesti saksalaista ajatuspoliisia vastaan? Mies kiisti holokaustin virallisen version julkisesti Saksassa takavuosina eräällä rautatieasemalla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Kylmän sodan aikana ja etenkin ennen sotia vasemmistolaiset juutalaiset saattoivat vastustaa sionismia. Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Neuvostoliitossa juutalaiset kommunistit siis ainakin julkisesti saattoivat olla Lännen sionismia vastaan. Vasemmisto ei kuitenkaan koskaan ole toiminut ristiriidassa juutalaisten pääsuuntausten agendan suhteen. Tässä siis on yksi vasemmistolainen juutalainen. Hän puhuu ”post-sionismista”. Onko se jokin kommunistinen utopia? Ilmeisesti kaikkien kansallisuuksien tuhoa tms. maailmankansalaisuutta ja rajattomuutta / YK:n ja ylikansallisten elimien jyräämistä ja valtioiden ja etenkin kansallisvaltioiden häviämistä.

  Muistakaamme, että niin sionismin kuin kommunisminkin isä oli sama mies eli Moses Hess. Hän ohjeisti Karl Marxin toimiinsa. Minusta suuntaukset ovat oikeastaan aina täydentäneet toisiaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä. Vasemmisto on juutalaisuutta. Juutalaiset ovat itsekkin sanoneet niin.
   http://iamthewitness.com/doc/Jews.and.Communism.htm

   Vasemmisto on aina suojellut finanssieliittiä = juutalaisia. Vasemmisto on juutalaispankkiirien työkalu.

   http://cambridgeforecast.files.wordpress.com/2011/08/guardian.jpg

   Huomaahan sen käytännössäkin. Suomenkin vasemmisto on hyvin tanakasti ajamassa pankkitukia (pelastuspaketit), jotka valuvat loppujenlopuksi juutalaispankkiireiden taskuun. Ne eivät vallassa ollessaan suinkaan vastusta niitä pankkitukia, tai tätä velkarahajärjestelmää ylipäätään. Opposiossa kyllä näön vuoksi jotain räksyttivät.

   (mm. Vasemmistoliiton Suvi-Anne Siimes möi aikoinaan Suomen lamavelat ulkomaille, murto-osalla alkuperäisen velan määrästä). Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka, ja sitä kautta vasemmiston petollisuus tulee ilmi.

   Vasemmistoko köyhien ja vähäosaisten puolella muka ?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Onneksi joku juutalainenkin uskaltaa sanoa mielipiteensä hengenlähdön uhalla.
  Tämä voi herättää niitäkin ihmisiä, ketkä luulevat ”Valitun Kansan” olevan natsi-Saksasta toipuva kärsivä kansa.

  Israel on maa, mikä ei tosiaakaan noudata kansaivälisiä lakeja. Jos katsotte jutkujen siirtokuntien kasvamista vaikka 20 vuoden ajalta, näette että maa on valloitussodassa.

  Mossadista Gilad Atzmon sanoi myös hyvin. Tosin varovasti kumminkin.

  Mossadin kätyrit voivat tappaa israelilaisia narkkareita, kun niitä ei kukaan kaipaa ja ovat sitten näitä Itseään Inhoavia Juutalaisia.

  Harmittaa kyllä katsoa vain vierestä, miten vaarallinen valtio jatkaa kasvuaan ja uhoaan vuosi vuodelta enemmän.

  Lukekaa muuten kommentteja juutalaisista Median sivulta, missä puhutaan juutalaisten holokaustin myytistä. Linkki siihen:

  magneettimedia.com/juutalaisten-holokaustin-myytti-6-miljoonasta-uhrista/

  Tottakai täällä on niitä hulluja selittelemässä pelkkää hyvää jutkuista. Nyt kun tämä pelle on oma-alotteisesti kertonut mielipiteensä, voisitte alkaa käsittämään Israelin pitkän tähtäimen päämääriä. Miettikää omilla aivoillanne mitä ne mahtaisi olla.

  Terveisiä sananvapautta kunnioittavalle Magneettimedia-lehdelle!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Hyvä kirjoitus, joskin nuo valheet natseista häiritsivät. Holokausti on valhetta, mutta voi tosiaan olla niin, että kyseinen herra on myös aivopesty uskomaan tähän. Tai sitten hän tekee siinä kompromissin syystä X. Kiitokset magneettimedialle, että kuitenkin julkaisee näitä ainoana suomalaisena mediana.

  Holokaustihömppään vastalääkkeen löytää täältä:
  http://vimeo.com/24350691

  Videot ovat valitettavasti englanniksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Sori vaan uusnatsi, mutta SS-Reichsführer Heinrich Himmler on eri mieltä joukkomurhaamisesta. Väitteesi on taas kerran osoitettu uusnatsien propagandapaskaksi. Jokseenkin ymmärrettävää että se sopii valittuun tieteellistä metodia pilkkaavaan ”linjaan”. Vituttaako uusnatsi-huoraa se että natseilla oli Leni Riefenstahl ja teillä ei ole edes virkaheittoa media-assistenttia propagandaanne vääntelemässä?

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
 6. Että toimiiko Suomessa mo**audin kätyreitä jotka murhaavat toisinajattelijoita ja laittavat ne itsemurhiksi tai muuta? Minusta aika pelottavaa, jos tälläisen käsityksen omaava terroristijärjestö saa temmeltää vapaana ja kukaan ei vain uskalla puhua tai puuttua asiaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Atzmon sanoo, että Israelissa näkemämme raakuus, joka tuo mieleen natsit, on syntynyt pelkästä logiikan puutteesta.

  “Natsit todella olivat . . . pahoja. He tekivät asioita, jotka olivat tuhoisalla tavalla epäinhimillisiä ja vastenmielisiä. ”

  Kuten mitä ?

  Jos hän tietoisena laskettelee valhetta tuossa, vaikka kuulemma aikaisemmin kielsi holokaustin , niin mikä muu hänen asetelmassaan ja puheissaan on enää totta, mitä enää uskoa ?

  Tuo taitaa olla näitä kesäteatterimiehiä taas. Tuollasille sylkäisen silmille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tässä tietoa: 27.11.2005 Lontoossa maanpaossa elävä israelilainen kirjailija Gilad Atzmon Bochum-Langendreen rautatieasemalla mm: “Holokausti on täydellinen amerikkalaisten ja sionistien laatima huijaus.” Ruhrin uutiset kertoi kaksi päivää myöhemmin, että hän oli sanonut myös: “Saksalaisten tulisi tämä viimeinkin tunnustaa ja lakata tuntemasta itsensä syylliseksi ja vastuulliseksi.” Tämän perusteella 5.12.2005 nostetun syyteharkinnan ratkaisuna Bochumin yleinen syyttäjä luopui syytteistä perustellen, että syytetty ei tässä kuitenkaan olisi kiistänyt tai pitänyt harmittomana kansallissosialistien juutalaisiin kohdistunutta kansanmurhaa.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kannattaa myös pitää mielessä, miten juutalaismedia on opettanut ihmiset suhtautumaan ”holokaustin kiistäjiin”. Heillä on paljon ennaltaehkäisevää propagandaa liikkeellä, jonka tarkoitus on saada ihminen näyttämään hullulta tai epäuskottavalta, jos kyseinen henkilö avaa suunsa tietystä asiasta.

   Yksi esimerkki tästä teatterista on YK:n kokoukset, joissa Ahmadinejad on ottanut esiin 9/11 terrorin esiin kyseenalaistavassa sävyssä. Ahmadinejad tietenkin toivoo, että länsimaalaiset tajuaisivat kyseessä olevan todellakin huijaus ja virallinen selitys on valhe. Näiden puheiden vastalääkkeeksi Lännen (juutalaisten nukkevaltiot) edustajat marssivat kokouksesta ulos.

   Jos esimerkiksi Venäjä julkistaisi holokaustin kyseenalaistavaa materiaalia, niin Lännen juutalaismedia aloittaisi pilkkaamisen ja naurukuorokampanjan Venäjää vastaan ja on hyvin hankala tietää, mitä omiin tiedotusvälineisiin luottava lammaskatras asiasta ajattelisi. Pertti Salolaisen kohdalla pelkkä medioiden ja rahan hallitseminen riitti aiheuttamaan viikon mittaisen lokakampanjan sionistien vanhimpien protokollista, mikä on siinä mielessä aika jännää, että he osasivat ottaa sen esiin. Hyvin harva käsittääkseni edes tietää noista mitään.

   Oma käsitykseni asiasta on, että Yleisradio on vahvasti juutalaisten vaikutusvallan alla ja suomalaiset maksavat omasta aivopesustaan. Asian korjaaminen on myös aikalailla mahdotonta ilman merkittävää vaalivoittoa puolueelle joka ymmärtää mistä on kyse.

   Sionistien protokollista löytyi tiivistelmä täältä:
   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=935332

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Suurinta valhetta, eli todellista syytä 39-45 maailmansodalle pidetään sitkeästi yllä. Velkojen kautta orjuutusta ja kansakuntien tuhoamista järjestelmällisesti jatketaan. En halua sanoa sitä toiseksi maailmansodaksi, koska se oli kolmas. Ensimmäinen maailmansota tapahtui kun Amerikan Intiaanit tuhottiin ja ajettiin reservaatteihin. Eikä tästä ole kuin muutama satavuotta kuin elämä siellä piti yllä Luojan antamaa käskyä harmoniasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pohjois-Amerikan intiaaneille tulisi jo suoda puheoikeus YK:ssa.

   Jos oikein muistelen, niin 35 miljoonasta intiaanista jäi jäljelle reservaatteihin 850 000. Heillä ei edelleenkään ole edustusta YK:ssa, ei edes puheoikeutta. USA on toistaiseksi veto-oikeudelleen tyrmännyt sellaiset aloitteet. Suomi voisi tehdä uuden aloitteen.

   Tulevaisuudessa ja jo nyt muiden planeettojen asukkaat ihmettevät tämän planeetan humanoidin touhuja. Kiistelevät ja tappavat toisiaan, vaikka kaikkea olisi oikein jaettuna riittäväasti kaikille ja polttavat öljyä, joka on tulevaisuudessa tuiki tarpellinen raaka-aine, vaikka heille on annettu ilmainen energia.

   Tarinoilla saadaan paljon aikaan. Päättäjille on syötetty tarina ylikansoitelusta maapallosta, jota tehostetaan tuhoamalla ruokaa ja sen tuotantoedellytyksiä ja saastuttamalla ilmaa, maata ja vesiä. Tarvitaan uusi tarina.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Minua ärsyttää se, että kaikki tuntuu pyöivän juutalaisten kautta. Miksi ihmeessä kaikki toisinajattelijat tai sinnepäin lähtevät lähes koko ajan siitä, että he esittävät näitä ”hyviä juutalaisia”? Miksi ihmeessä aina vedotaan juutalaislähteisiin tai ylistetään juutalaisia toisinajattelijoita? Mitä sillä voitetaan? Pahat juutalaiset suhtautuvat aivan yhtä vihamielisesti sananvapauteen kaikesta huolimatta. Tässäkin hyvä juutalainen on vasemmistolainen eli mustaa natsismia ja saarnaa monikulttuurisuuden autuudesta ja siis bolshevismin puolesta. Mielestäni ei-juutalaisia tulisi tuoda esiin ja vain marginaalissa näitä juutalaisia toisinajattelijoita. Useimmiten he ovat aika pliisuja tai heissä on jokin vika. Ja aina on vähemmän tilaa ei-juutalaisille äänille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Menkääpä muuten kysymään joltain hyvältä juutalaiselta totuus holokaustista tai pyydä kertomaan mitä talmudissa kerrotaan kristityistä. Niissä se veri punnitaan. Eivät taatusti kerro totuutta. Ainakaan julkisesti. Hyvä juutalainen on muuten aika metka. Ei puhu ei pukahda näistä huijauksistansa. Suojelevat siis juutalaisuutta, eli ovat sittenkin salaa juutalaisia. Sillä talmudissa sallitaan valehtelu, ei juutalaisille.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. ”Sinun on ymmärrettävä, ettei krematorioita rakennettu alkujaan tiilistä, vaan sanoista! Kaikki alkoi valheista, joita aluksi laskettiin liikkeelle vitseinä, iskulauseina ja väitteinä. Pian meistä juutalaista tuli persoonattomia, ihmisyydestä riisuttuja, eläimiin verrattavia olentoja, joille voi tehdä mitä thansa. Me emme huomanneet mitä on tulossa, ennen kuin oli liian myöhäistä.” – Keskitysleiriltä selvinnyt rabbi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Loistava, tyhjentävä artikkeli.

  TÄMÄN kirjoituksen pitäisi olla PAKOLLINEN kaikille koululaisille.

  Siionistit ovat yksinkertaisesti psykopaatteja. Psykopaatin tunnistaa siitä, että psykopaatti ei tunne minkäänlaista myötätuntoa muuta kuin itseään kohtaan. Israel ja siionistit täyttävät tämän määritelmän 100 %:sti.

  HUOM! Kannattaa lukea Wikipediasta otsikolla ”Samson-optio”. Siinä siionistit kuvaavat sitä, kuinka he ns. viimeisellä rannalla tuhoavat ihan vain piruuttaan monta europpalaista pääkaupunkia. Tämä on fakta, kuten kaikki ylläolevassa kirjoituksessa.

  Me humaanit ja kunnolliset valkoiset ihmiset emme ymmärrä olevamme tekemisissä ihmisten kanssa, joiden rinnalla esim. Khmer Rouge oli harrastelijaryhmä.

  Bolshevistinen teurastus oli 100 %:sti siionistinen unelma.Riittää, kun ottaa selvää bolshevistisen vallankumouksen johtohahmojen etnisestä taustasta. Olen valmis väittelemään kenen kanssa tahansa tästä missä tahansa. Katsokaa nimiä: Marx, Trotski, Engels. Lukekaa NKVD:stä.

  Elämme psykopaattien armoilla ja nämä samat psykopaatit ovat nyt muuttaneet USA:n valtioksi, joka kiduttaa ja ylpeilee sillä.

  Amen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Pähkinöitä purtavaksi:

  A. Kuinka monta elokuvaa Hollywood on tehnyt bolshevikkien surmaamista n. 30 miljoonasta (ortodoksi)kristitystä?
  0, 1 tai 2
  B. Kuinka monta elokuvaa Hollywood on tehnyt kansallissosialistisesta Saksasta ?
  50, 100 vai yli 500
  C. Nimeä yksi Hollywood-elokuva, jossa esiintyy vastenmielinen siionisti?
  D. Nimeä yksi Hollywood-elokuva, jossa EI esiinny vastenmielinen kristitty?

  Sopii yrittää vääntää tämä antisemitismiksi. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Olen tullut Gilad Atzmon kanssa samaan johtopäätelmään juutalaisten kauheuksista ja samankaltaisesta ajatusmaailmasta natsien kanssa jo vuosia sitten.
  Ehkäpä kummankin ”valittu-kansa” -ajattelu on vienyt sanalaiseen ”yli-ihmis” ja ”kaikki-keinot-sallittuja” -asenteeseen ja vastaavasti samanlaiseen toteutukseen. Erona vain, että natsit tuhosivat juutalaisia ja mustalaisia, mutta juutalaiset palestiinalaisia (joita he itsekin ovat etnisesti).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat