Palestiinalaisvastaista sortoa tukeva juutalaisjohtaja vastustaa suomalaisnationalismia

Magneettimedia julkaisee partisaani –julkaisun kirjoittaman artikkelin Palestiinalaisvastaista sortoa tukeva juutalaisjohtaja vastustaa suomalaisnationalismia”, jonka mukaan Helsingin juutalaisyhteisön puheenjohtaja Yaron Nadbornik hyökkää tuoretta Sinimusta Liike -puoluehanketta vastaan, vaikka liikkeen nationalismi on hyvin rauhanomaista verrattuna Nadbornikin sionismiin ja hänen kannattamaansa terroristivaltio Israeliin, joka suorittaa kenestäkään piittaamatta palestiinalaisten kansanmurhaa. 

Magneettimedian toimitus 

Partisaanin kirjoitus

Suomen juutalaisyhteisö on odotetusti ottanut Sinimusta Liike ‑puoluehankkeen hampaisiinsa vain muutamia päiviä hankkeen julkaisemisen jälkeen. Hyökkäystä johtaa Yaron Nadbornik, joka toimii myös ”uskontojen välisen yhteistyöjärjestö USKOT-foorumin” puheenjohtajana.

Nadbornik kertoi näkemyksistään kulttuurimarxistisessa Kirkko & Kaupunki ‑lehdessä (K & K). Hän ilmoitti pitävänsä Sinimustan Liikkeen sekä puoluehankkeen puheenjohtaja Tuukka Kurun kansallismielisiä näkemyksiä ”käsittämättöminä”.

Suomalaisnationalismi paha – juutalainen sionismi hyvä

Sinimusta Liike tahtoo turvata etnisesti suomalaisen Suomen. Toisin sanoen se määrittelee suomalaisuuden verilinjan eikä passin perusteella. Samaa periaatetta soveltaa juutalaisvaltio Israel, jota Nadbornik puolustaa säännöllisesti niin valtamediassa kuin Suomen juutalaisille suunnatussa HaKehila-lehdessä.

Jostain syystä Nadbornik pitää suomalaista etnonationalismia pahana mutta rodullista sionismia hyvänä ilmiönä. K & K:n haastattelussa Nadbornik tuhahti, että suomalaiset etnonationalistit ”ovat eksyksissä oman ihmisyytensä kanssa”.

K & K:ssa Nadbornik kommentoi Kurun kirjoitusta, jossa tämä totesi, että ”juutalaisten – – poliittiset intressit ovat harmillisen usein täysin ristiriidassa eurooppalaisen kantaväestön etujen kanssa”. Nadbornik ajaa avoimesti avoimien rajojen politiikkaa Suomessa mutta juutalaisvaltaa Israelissa, joten kysymykseksi jää, mikä Kurun kommenteissa hiersi häntä.

Sinimustan Liikkeen symboli.

Kaksinaamainen juutalaisjohtaja

”Tämä on käsittämätöntä ihmisvihaa. Minua hämmästyttää, että tällaiselle ajattelulle on Suomessa tilausta – – Vielä pahempaa kuin antisemitismi on kirjoitusten yleinen ihmisvihamielisyys. Se, että tällaisen ajattelun varaan ollaan perustamassa puoluetta, on hämmentävää ja pelottavaa koko suomalaisen yhteiskunnan näkökulmasta”, Nadbornik vuodatti K & K:n haastattelussa Sinimustien poliittiseen ohjelmaan liittyen.

Onko Nadbornikilla varaa tuomita suomalaisia, jotka vastustavat väestönvaihtoa kotimaassaan? Juutalaisjohtaja itse hyökkäsi HaKehila-lehden (1, 2015) mukaan Maailma kylässä ‑festivaalia vastaan siksi, että festivaali oli boikotoinut Jewish National Fund ‑äärijärjestöä (JFN). Nadbornikin mukaan Maailma kylässä syyllistyi antisemitismiin boikotillaan.

Mitä JFN tekee? Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan se on syyllistynyt väkivaltaisiin palestiinalaisvastaisiin etnisiin puhdistuksiin tukemalla Israelin laittomia siirtokuntahankkeita. JFN on osallistunut arabien häätämiseen pois juutalaisten siirtokuntaekstremistien tieltä ja istuttanut metsiä palestiinalaistalojen raunioille, jotteivät arabit voisi enää palata ”puhtaasti juutalaisille alueille”.

Lisäksi Nadbornik on HaKehila-lehden (1, 2017) mukaan kutsunut Palestiinaa ”fiktiiviseksi” kansakunnaksi ja syyttänyt Euroopan unionia sekä Yhdistyneitä kansakuntia juutalaisvihasta, koska instituutiot ovat tuominneet laittomat juutalaissiirtokunnat palestiinalaisalueilla.

Kansainväliset elimet ovat tuominneet siirtokunnat, koska nämä ovat käytännössä väkivaltaisia ja rasistisia hankkeita palestiinalaisten häätämiseksi pois ”juutalaisille tarkoitetuilta alueilta”. Nadbornikin mukaan EU ja YK ovat väärässä, sillä juutalaisilla on oikeus ottaa alueet haltuun vääränrotuisilta vaikka aseet kourassa.

Juutalaisia siirtokunta-aktivisteja kahdessa polvessa.

Ovatko juutalaiset yhtenäinen poliittinen toimija?

Nadbornik vuodattaa siis krokotiilinkyyneleitä. Ellei hän ole muuttanut muutamassa vuodessa täydellisesti näkemyksiään Israelin politiikasta, ei hänellä pitäisi olla vähäisintäkään syytä tuomita suomalaisia maahanmuuttokriitikoita.

K & K:n haastattelusta löytyy myös seuraava mielenkiintoinen sitaatti: ”Yaron Nadbornikia ihmetyttää Kurun kirjoituksissa ilmenevä ajatus, jonka mukaan juutalaiset ovat yhtenäinen ryhmä, joka jakaa samat poliittiset päämäärät ja joka toimii yksimielisesti.”

Mikäli asia ihmetyttää Nadbornikia, miksi hänelle erittäin tutussa HaKehilassa on todettu (2, 2016), että juutalaiset analysoivat maailmanpolitiikkaa tiukasti etnisestä näkökulmasta kysyen aina: ”Is it good or bad for the Jews?”

Nadbornikin kaksinaismoralistinen uhriutuminen uppoaa varmasti kuin kuuma veitsi voihin helsinkiläisten liberaalikristittyjen riveissä. Kansallismielisten on sen sijaan aika oppia näkemään juutalaisten julkilausumien läpi.

K & K:n haastattelun lopussa Nadbornik luonnollisesti vaatii suomalaisia viranomaisia käymään suomalaisten kansallismielisten kimppuun: ”Ainoa selkeä tapa puuttua tällaiseen ihmisvihaan on tukeutua oikeustoimiin ja viranomaisiin – – Toivon, että viranomaisemme, oikeuslaitos ja poliitikot ovat hereillä.” Chutzpah’lla ei ole rajaa.

Partisaani

Alkuperäinen artikkeli: Palestiinalaisvastaista sortoa tukeva juutalaisjohtaja vastustaa suomalaisnationalismia | Partisaani 

Lähde: Kirkko & Kaupunki

30 kommenttia

 1. JUUTALAISTEN KAKSINAISMORAALI
  Yaron Nadbornik ajattelee kuten juutalaiset kaikkialla maailmassa. Sionistijohtaja Max Mandelstam kiteytti: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Maahanmuuttopolitiikka, jota juutalaiset suosivat muissa maissa, mutta ei Israelissa, on tällaista muiden kansojen heikentämistä. Vapaamuurarijärjestöllä juutalaiset ovat aikaansaanet tuhoisan maahanmuuton, josta hyvä esimerkki on Ruotsi, jolle maahanmuutosta on tullut pahin mahdollinen rasite ruotsalaiselle yhteiskunnalle. Ruotsalaiset joutuvat pelkäämään väkivaltaisia maahanmuuttajajengejä henkensä puolesta. Maahanmuuttopolitiikka liittyy siis olennaisesti juutalaisten pyrkimykseen maailmanvaltaan. Ei ole mitään järkeä raahata Suomeen väestöä, joka on rodullisesti aivan erilaista, eikä pysty koskaan täysin sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. EU, joka on sekin vapaamuurarien luomus (Karl Steinhauser: EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmare 1994), yrittää tehdä itsestään USA:n tyyppistä liittovaltiota ja heikentää itsenäiset kansat laajalla maahanmuuttopolitiikalla. Sinimusta liike on mielestäni muuten tervetullut liike, mutta harmittaa sen sitoutuminen luterilaiseen kirkkoon. Luterilaisuus ei ole suomalaisuutta, vaan saksalaisen Lutherin väärää Raamatun tulkintaa, joka on aiheuttanut valtavaa henkistä tuhoa suomalaisissa. Lutherin väärä oppi, että ”ihminen pelastuu yksin uskosta ilman lain tekoja” eli ilman Kymmenen Käskyn noudattamista, on estänyt suomalaisia uudestisyntymästä ja johdattanut heitä kuoleman jälkeen helvettiin. Suomalaisille sopisi hyvin oppi, joka perustuu Herran Toiseen Tulemiseen ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin kautta. Tämä oppi tekee ihmisestä älykkään ja ohjaa hänet fyysisen kuoleman jälkeen taivaaseen. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Etiikan kultainen sääntö löytyy kaikista maailmauskonnoista, jopa juutalaisuudesta. ”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tämä on laki ja profeetat.” (Matt. 7:12). Ei ole väärin pyrkiä saamaan juutalaisille omaa etnovaltiota ja puolustaa sen etuja tarpeen vaatiessa jopa rajustikin, mutta etiikan kultaista sääntöä noudattaen toisille ryhmille pitää suoda myös sama oikeus. Viisimiljoonaisen suomalaisen väestön suojelu on jo pelkästään biologisesta näkökulmasta katsottaessa aivan välttämätöntä ja vaatii radikaaleja ja nopeita toimia. Suomalaisen kulttuurin suojelu on sitäkin kiireellisempää, koska suomalaiset on aivopesty hylkäämään oma elämäntapansa ja perinteensä ja sulauttamaan itsensä kasvottomaan globaaliin valtakulttuurin. Mikään kansa maailmassa ei ole yhtä innokas globalisoitumaan ja hylkäämän ominaislaatunsa kuin suomalaiset. Sinimusta Liike pyrki toimimaan tätä ylivertaista virtausta vastaan ja sikäli sillä on täysin luonnollinen oikeutus. On naurettavaa väittää, että viisimiljoonaisen kansan tulisi olla huolestunut muiden rotujen tai etnisyyksien säilymisestä esimerkiksi pakolaisia massoittain vastaanottaen samalla kun sen oma olemassaolo on äärimmäisen uhattuna (nyt myös globalistisen korona-kampanjan vuoksi). Suomalaisilla on globaalilla tasolla vastuu oman etnisyytensä säilymisestä ja Sinimusta Liike kantaa tämän valtavirtaa uhmaten.

   Minun ymmärtääkseni etnonationalistiset hankkeet eivät pyri järjettömästi 100% etniseen tai rotupuhtauteen, vaan puhutaan noin 15 % osuudesta muiden etnisyyksien edustajia omassa maassa. Suomessakin voi olla monietnisempoiä seutukuntia etenkin pääkaupunkiseudulla. Globalistit tähtäävät kuitenkin suomalaisen etnisyyden enemmistöaseman totaaliseen häivyttämiseen koko Suomenniemen alueella.

   Luterilainen uskonto on historian saatossa muodostunut osaksi suomalaista kulttuuria ja on sikäli loogisesti oikein pyrkiä palauttamaan sen asemaa Suomessa ja pyrkiä poistamaan luterilaisesta kirkosta sinne tunkeutunut raju kulttuurimarxistinen virtaus. Esimerkiksi naispappeudesta tulisi päästä vihdoin eroon. Tämä Raamatun vastainen syöpä on on avannut helvetin portit kansankirkkoomme. Yksittäisiä naispappejakin voi olla. En ole 100% periaatteen kannattaja missään asiassa.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. JUUTALAISILLEKO OMA ETNOVALTIO?
    Olen täysin eri mieltä. Juutalaiset ovat loiskansa, joka yrittää maailmanvaltausta uskontonsa mukaan. He ovat vallanneet USA:n, vaikka heillä on omakin valtio. Oma valtio on heille vain maailmanvallan keskus. Juutalaiseen uskontoon ei kuulu ”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tämä on laki ja profeetat.” (Matt. 7:12). Tämähän tarkoittaisi, että juutalaiset haluaisivat tehdä muista kansoista valloittajia ja sehän on puppua. Juutalaisuus on pudasta rasismia, eikä yksikään todellinen juutalainen päädy taivaaseen (joitakin käännynnäisiä lukuun ottamatta), vaan jokainen joutuu helvettiin. Juutalaisten ainoa ilo on olla mahtava täällä maan päällä, sillä he palvelevat kirjaimellisesti perkelettä. Kristittyjen veljeily juutalaisten kanssa, mitä näemme luterilaisten tekevän, osoittaa, että he ovat itsekin helvetin henkiä. Luterilaisuus on suomalaisten henkinen syöpä. Tärkeintä eivät ole traditiot, vaan Jumalan palveleminen koko sydämestä. Mitä tulee etnovaltioon, niin senhän juutalaiset ryöstivät palestiinalaisilta. Jokainen, joka vähäänkään ymmärtää historiaa, tajuaa, että juutalaisuuden ja ihmiskunnan välillä on sovittamaton ristiriita: toisen on häivyttävä. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    http://koronarealistit.com/
    https://www.globalresearch.ca
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(11)Miinusääni(0)
   2. Sanot: ”Ei ole väärin pyrkiä saamaan juutalaisille omaa etnovaltiota ja puolustaa sen etuja tarpeen vaatiessa jopa rajustikin, mutta etiikan kultaista sääntöä noudattaen toisille ryhmille pitää suoda myös sama oikeus. ”

    Itse ajattelen niin että ne juutalaiset jotka ovat olleet halukkaita muuttamaan Palestiinaan ovat sinne voineet muuttaa mutta se että nyt on häädetty Israelin valtiota luotaessa alkuperäisväestö verisesti pois omilta mailtaan ja kodeistaan (monilla on vielä entisen kotinsa avaimet taskussaan) joissa ovat asuneet vuosituhansia on väärin ja moraalisesti ala-arvoista.
    Palestiinalaisten kohtalo on todella koskettava jokaiselle empaattiselle ihmiselle ja erityisesti sitä se ollut Gilad Atzmonille ja Miko Peledille, kenraalin pojalle, jotka ovat avoimesti kääntyneet sionisteja vastaan ja saaneet ’itseään vihaavan juutalaisen’ leiman sionisteilta.

    Kummastuttaa myös se että monilla pysyvästi Amerikassa asuvalla juutalaisella on kaksoiskansalaisuus. Miksi? Mihin sitä tarvitaan?
    Israelin valtio on omissa silmissäni tärvellyt ja alentanut itsensä myös sotaisilla Suur-Israel hankkeillaan ja kyvyttömyydellä elää rauhassa muiden kanssa sekä voimakkaalla rasismilla joka ei hyväksy maahansa muita kuin juutalaisen ’geenipassin’ omaavia.
    Mm. eräs Usan juutalainen nainen joka oli muuttanut maahan ja halusi mennä palestiinalaisen kanssa naimisiin ei saanut lupaa siihen ja hän muutti siksi takaisin Usaan.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
     1. Kun tuon video pätkän katsoo niin ymmärtää kuinka vakavasti sosiopaattinen mies Israelia johtaa.
      Israel voi toimia vapaasti vain omia päämääriään ajaen keinoja kaihtamatta; tarkoitus pyhittää keinot. Se joka arvostelee sen raakoja sota rikoksia on antisemiitti ja ansaitsee rangaistuksen, ei Israel.
      Ei ihme että eräs kommentoija kysyy onko pian jo rikos olla jotain muuta kuin juutalainen.
      Netanyahu – Investigating Israeli War Crimes is Anti-Semitism
      February 8, 2021 renegade 9 Comments
      If you even so much as question the crimes of jews, then you are an anti-semite that deserves to be banned from the Earth.
      http://www.renegadetribune.com/netanyahu-investigating-israeli-war-crimes-is-anti-semitism/

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Lyhyt video, jonka perhe on ottanut piknikillä Länsirannalla tässä kuussa, voi olla paras kenttäopas Israelin monimutkaiseen apartheidijärjestelmään, jonka mukaan valtio tukee juutalaisten ylivaltaa.
     Picnic video exposes both faces of Israeli apartheid
     17 February 2021
     Israel upholds a system of Jewish supremacy over the land, and it doesn’t matter whether those challenging its apartheid rule are Palestinian subjects without rights or ‘Arab’ citizens supposedly with full rights
     https://www.jonathan-cook.net/2021-02-17/picnic-video-israel-apartheid/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. ”Sionistijohtaja Max Mandelstam kiteytti: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” ”

   Luin juuri varsin mielenkiintoisen ja miettimisen arvoisen artikkelin joka tukee tuota.
   Our Enemies — Vihollisiamme (tällaisen hiukan korjatun käännöksen kone antoi)
   Kristillinen kirkko opetti ihmiskunnan tasa-arvoa alusta alkaen ja realisoi sen hallitsemillaan alueilla. Juutalainen Paavali oli ennen kaikkea vastuussa ajatuksesta huolimatta ylpeydestään puhtaasta juutalaisesta syntyperästään. Hän voitti Rooman valtakunnan asukkaat uudesta uskosta.
   Ranskan vallankumous (1789) esitti Euroopalle uuden ohjaavan idean, joka on koottu lauseeseen ”Vapaus, tasa-arvo, veljeys”. Se oli rodullisesti alempiarvoisten elementtien kansannousu, joka otti haltuunsa ajatukset, joilla oli osittain täysin erilainen rodullinen alkuperä ja joita he vain voisivat vääristää. Juutalaisilla oli ratkaiseva vaikutus.
   Maailmankuvan vaarallisin vastustaja on tällä hetkellä marxismi ja sen jälkeläinen bolshevismi. Se on tuhoavan juutalaisen hengen tuote, ja ensisijaisesti juutalaiset ovat muuttaneet tämän tuhoavan idean todellisuudeksi.
   Juutalaiset olivat kirkon, liberalismin ja marxilaisuuden tasa-arvon opetusten takana. He olivat idean ensimmäisiä ja fanaattisimpia kannattajia. Juutalainen Paavali levitti kristillistä oppia tasa-arvosta. Vapaamuurarius hallitsi Ranskan vallankumouksen henkistä maailmaa, ja liberalismi kasvoi vapaamuurariudesta. Portugalin juutalainen Ricardo, “klassisen kansantalouden isä”, on vapaakaupan ja taloudellisen piratismin liberaalin talousteorian profeetta. Marxilaisuuden ja bolshevismin perusta on Das Kapital, juutalainen Mordochai (Marx).

   Kuinka juutalainen sai tämän tuhoavan voiman eurooppalaisten yli? Juutalaiset ovat sekarotuisia. Tärkein ominaisuus, joka erottaa heidät kaikista muista roduista ja kansoista, on loisiutumisvaisto. Juutalaiset itse ovat hyvin selvillä tästä. Das Kapitalin kirjoittaja Karl Marx sanoo: ”Mikä on juutalaisuuden olennainen piirre? Käytännöllisyys, oma etu. Mikä on juutalaisen kulttuuri? Kaupankäynti. Mikä on hänen jumalansa? Raha.” Juutalainen filosofi Spinoza sanoi: ”Se, mitä tarvitsemme, on yksinkertaista: hallitsemme kaikkea omaksi eduksi tarvittavaa.”

   Juutalaisten parasiitti luonto on selvästi näkyvissä sopeutumisessa isäntäkansoihin.
   Juutalaiset ovat kuitenkin itse rodullisimpia kansoja. Vanhan testamentin ja Talmudin lait kieltävät voimakkaasti avioliiton pakanoiden kanssa. Johtavat juutalaiset ovat aina korostaneet rodun ja rodun puhtauden merkitystä. Jopa Neuvostoliitto, joka muuten vastusti rotua, oli toteuttanut toimenpiteitä juutalaisen veren suojelemiseksi. Tunnetuin lausunto tulee juutalaiselta Benjamin Disraelilta (alun perin d’Israeli, myöhemmin Lord Beaconsfeld), joka on Britannian pitkäaikainen pääministeri: ”Kukaan ei voi olla välinpitämätön roduperiaatteelle, roduskysymykselle. Se on avain maailman historiaan. Historia on usein hämmentävää, koska sen kirjoittavat ihmiset, jotka eivät ymmärtäneet rotukysymystä ja siihen liittyviä näkökohtia…. Rotu on kaikki, ja jokainen rotu, joka ei estä verensä sekoittumista, häviää…. Kieli ja uskonto eivät määrää rodua – veri määrää sen. ”
   Hänen loisluonteensa johdatti juutalaisen pitämään oman rodunsa puhtaana ja iskemään muita roduja heidän olemuksensa, rodullisen olemuksensa ytimeen. Vasta kun kansan rodullinen puhtaus on tuhottu, juutalainen voi kehittyä vapaasti ja hillittämättä. Disraelin poliittinen politiikka osoittaa, että monet juutalaiset pyrkivät tietoisesti tuhoamaan rodun puhtauden.

   Our Enemies
   THE Christian Church taught the equality of humanity from the beginning, and realized it in the areas it dominated. The Jew Paul was above all responsible for the idea, despite his pride in his pure Jewish ancestry. He won the inhabitants of the Roman Empire for the new faith.
   The French Revolution (1789) introduced Europe to a new guiding idea, summarized in the phrase “Liberty, Equality, Fraternity.” It was an uprising of racially inferior elements who took over ideas that in part had entirely different racial origins, and could only be perverted by them. The Jews had a decisive influence.
   The most dangerous opponent of our worldview at present is Marxism, and its offspring Bolshevism. It is a product of the destructive Jewish spirit, and it is primarily Jews who have transformed this destructive idea into reality.
   The Jews were behind the teachings of equality by the Church, Liberalism, and Marxism. They were the first and most fanatic proponents of the idea. The Jew Paul spread the Christian doctrine of equality. Freemasonry dominated the intellectual world of the French Revolution, and Liberalism grew out of Freemasonry. The Portuguese Jew Ricardo, the “father of classical national economics,” is the prophet of the liberal economic theory of free trade and economic piracy. The foundation of Marxism and Bolshevism is Das Kapital, by the Jew Mordochai (Marx).
   How did the Jew gain this destructive power over the European peoples? The Jews are a mixed race. The essential characteristic that separates them from all other races and peoples is the instinct for parasitism. The Jews themselves are most clear about this. Karl Marx, the author of Das Kapital, says: “What is the essential trait of Jewry? Practicality, self interest. What is the culture of the Jew? Haggling. What is his god? Money.” The Jewish philosopher Spinoza said: “What we require is simple: that we control everything necessary for our own good.”

   The parasitic nature of the Jews is clear in its ability to adjust to the host peoples.
   Yet the Jews are one of the most racially conscious peoples. The laws of the Old Testament and the Talmud strongly prohibit marriage with Gentiles. Leading Jews have always stressed the importance of race and racial purity. Even the Soviet Union, otherwise opposed to race, had passed measures to protect Jewish blood. The most familiar statement comes from the Jew Benjamin Disraeli (originally d’Israeli, later Lord Beaconsfeld), the longtime British prime minister: “No one may be indifferent to the racial principle, the racial question. It is the key to world history. History is often confusing because it is written by people who did not understand the racial question and the aspects relevant to it…. Race is everything, and every race that does not keep its blood from being mixed will perish…. Language and religion do not determine a race — blood determines it.”

   His parasitic nature led the Jew to hold his own race pure, and to strike other races at the core of their being, their racial nature. Only when a people’s racial purity has been destroyed is the Jew able to develop freely and without restraint. Disraeli’s political policies prove that many Jews consciously work to destroy racial purity.
   https://nationalvanguard.org/2021/02/our-enemies/

   Love Your Race 2021
   https://nationalvanguard.org/2021/02/love-your-race-2021/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Karl Marx oikealta nimeltään moses mordocay levy oli itse juutalainen ja kritisoi kuin suomalainen kommunisti markkinatalouden ahneutta, mutta ei lainkaan sosialistien ahneutta, joka oli niin suuri että tappaa piti ahneudessa maatalon isännät ja ottaa ilmaiseksi karjat ja kaikki joista omistajat oli itse maksaneet, mutta kommunistit ei edes neuvotellet maksusta, eli kaikkein ahnein ja vaarallisin ahneudessaan ovat sosialistit johon Moses mordocay levy kuului, mutta kun tää työn sankari nai paksuksi kotiapulaisensa ja lasten synnyttyä laittoi rahatta ja palkatta pitkin tietä lapästen kanssa ja amrx ei koskaan maksanut lasiäkujaan joten hänen maine oli niin pieni että hänen nimi oli pakko vaihtaa saksalaiseksi Karl Marx nimeen, että hän menestysäisi tappo teorian eli kommunismin teossa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tämä tietysti kuuluu tähän linkin artikkelin agendaan eli asiaan mistä mm. Israel Shamir on puhunut: sionistien Suur-Israel ja Nwo-projektiin jossa sionistit luovat oman imperiumin ottaen muun läntisen maailman omaan valtaansa. Hanke onkin jo pitkällä kun USA ja Eurooppa on miehitetty ja lienee vaikeasti estettävissä kun siihen kykenevää vastavoimaa ei perikatoon ajautuneesta/ajetusta lännestä enää löydy. Sionistien rahan ja median valta on tehnyt tehtävänsä ja kulttuurin rappio on tosiasia kuten rabbi Shmuel Eliyahu sanoo:
  … we are witnessing the beginning of the end of America as a superpower, thus paving the way for Israel to take its place in guiding civilization forward … The Rabbi believes the time has come for Israel to fill the vacuum of leadership left by the failing American experiment. “One can’t help but mention the collapse of England and France, once regarded as among the four world-governing powers,” he writes. “Who remembers them today as such? They collapsed upon themselves like all of Europe, where moral values and justice have been replaced with ‘political correctness’. Family values have been replaced by hedonism.”
  The Rabbi points out correctly that there is a vacuum in moral leadership in the world today and believes that it is Israel’s destiny to take up this role.
  … olemme todistamassa Yhdysvaltojen lopun alkua supervoimana, mikä tasoittaa tietä Israelille ottaa paikka sivilisaation eteenpäin viemisessä … Rabbi uskoo, että Israelin on tullut aika täyttää epäonnistunut amerikkalaisten jättämä johto tyhjiö. ”Ei voi olla mainitsematta Englannin ja Ranskan romahtamista, joita pidettiin aikoinaan neljän maailman hallintavallan joukossa”, hän kirjoittaa. ”Kuka muistaa heidät nykyään sellaisina? He romahtivat kuten koko Eurooppa, jossa moraaliset arvot ja oikeudenmukaisuus on korvattu ”poliittisella korrektiudella”. Perhearvot on korvattu hedonismilla. ”
  Rabbi huomauttaa oikein, että moraalisessa johtajuudessa on nykyään tyhjiö, ja uskoo, että Israelin kohtalo on ottaa tämä rooli.

  Odottaako länsimaita nyt palestiinalaisten kohtalo? Sekin tulee mieleen kun N-Yahu, rabbin poika, ja Israelin johtaja on sanonut ettei hän tarvitse muuta ohjetta politiikkansa perustaksi kuin Talmudin opin joka ei ole kovin ystävällinen gojimeille.

  As America Declines, Will Israel Become the New Superpower?
  Top rabbi says that while it might seem presumptuous, it is Israel’s destiny to lead civilization forward
  Rabbi Shmuel Eliyahu (pictured), the Chief Rabbi of Safed and a member of the Israel’s Rabbinate Council, says that we are witnessing the beginning of the end of America as a superpower, thus paving the way for Israel to take its place in guiding civilization forward.
  https://www.israeltoday.co.il/read/as-america-declines-will-israel-become-the-new-superpower/

  Kristillinen Sionismi läntisen kulttuurin parasiittisena ja tuhoisana ideologiana
  Christian Zionism as a Parasitic Ideology
  ANDREW JOYCE • FEBRUARY 6, 2021
  Artikkeli valaisee hyvin kuinka kristillinen sionismi on jouduttanut rabbin yllä kuvaamaa asiaa.
  https://www.unz.com/article/christian-zionism-as-a-parasitic-ideology/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Kristillisille sionisteille tiedoksi tämäkin: Rothschild-pankki rahoitti ja loi Israelin, jonka edut Bidenin on täytettävä. Miksi juuri Rothschild pankki?
   Pankkihan ei koskaan tee mitään ilman voittoa. Lisää historiaa linkistä.
   Rothschild bank financed and created Israel, whose interests Biden is required to accommodate. More history is in
   “War Profiteers and Israel’s Bank”
   https://warprofiteerstory.blogspot.com/p/war-profiteers-and-israels-bank.html

   The Origin and Fundamentals of US World Dominance
   https://www.unz.com/mhudson/changes-in-superimperialism/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. WC:n rooli Israelin perustamisessa on keskeinen. Tiettävästi WC:n isä oli rajusti velkaantunut maan pankkimafialle ja on helppo uskoa että sillä oli merkitystä kun WC saatiin tukemaan sionistien agendaa saada britit ww1:een jossa Palestiina saatiin valloitettua ja luovutettua sionisteille.
    ww2:ssa Saksan juutalaiset painostettiin heihin kohdistetulla vainolla siirtymään Palestiinaan kun tie Usaan ja Britanniaan suljettiin. Vain 20% oli halukkaita jättämään Saksan ja siksi tarvittiin kovaa vainoa joka dokumentoidusti tapahtui yhteistyössä sionistien kanssa. Näin Israelin palestiinalaisilta ryöstetylle maalle saatiin asukkaita.

    It shouldn’t be a secret, though it still seems to be, that neither of the two World Wars were started (or desired) by Germany, but were the creation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany.[1]
    Ei saisi olla salaisuus, vaikka näyttää edelleen olevan, että Saksa ei aloittanut (tai halunnut) kumpaakaan näistä maailmansodista, vaan ne olivat Euroopan sionistisen juutalais ryhmän luomia päämääränä Saksan totaalinen tuho. [1]
    https://hofs.online/david-irving-churchills-war/
    https://www.paulcraigroberts.org/2020/01/13/germanys…-wwii/
    https://thegreateststorynevertold.tv/the-war-crimina…chill/
    ttps://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/schul05.htm
    “Germany is getting too strong. We’ve got to smash her.” – Winston Churchill speaking during a private lunch in 1936. Reminiscenses in 1961 of General Robert E. Wood. World War II. By Carl J. Schneider, Dorothy Schneider. Page 15.
    ”Saksa on tulossa liian vahvaksi. Meidän täytyy murskata se. ” – Winston Churchill puhui yksityisellä lounaalla vuonna 1936. Muistelee kenraali Robert E. Woodin vuonna 1961. Toinen maailmansota. Carl J.Schneider, Dorothy Schneider. Sivu 15.

    “We will force this war upon Hitler, if he wants it or not.” – Winston Churchill (1936 broadcast). “This war is an English war and its goal is the destruction of Germany.” – Winston Churchill (Autumn 1939 broadcast)
    ”Pakotamme tämän sodan Hitlerille, jos hän haluaa sitä tai ei.” – Winston Churchill (lähetys vuodelta 1936). ”Tämä sota on englantilainen sota ja sen tavoitteena on Saksan tuhoaminen.” – Winston Churchill (syksyn 1939 lähetys)
    ”Sinun on ymmärrettävä, että tämä sota ei ole Hitleriä tai kansallissosialismia vastaan, vaan Saksan kansan voimaa vastaan, joka on tarkoitus murskata lopullisesti riippumatta siitä, onko se jesuiittapappi Hitlerin käsissä.” – Winston Churchill [1940]; Emrys Hughes, Winston Churchill, hänen uransa sodassa ja rauhassa s. 45); Tämä kirja julkaistiin Isossa-Britanniassa vuonna 1950 nimellä ”Winston Churchill sodassa ja rauhassa”. Amerikkalainen versio nimeltä ”Winston Churchill: Brittiläinen bulldoggi: hänen uransa sodassa ja rauhassa” julkaistiin vuonna 1955 ja se oli muokattu versio, josta valitut lainaukset poistettiin.

    Nämä tiedot ovat tämän linkin artikkelin Introduction osan lähdetiedoissa
    https://www.unz.com/lromanoff/the-anger-campaign-against-china/

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Kristityille sionisteille on turha puhua mitään järkevää. He tuntevat kyllä uuden Israelin syntyhistorian ja pitävät sitä Jumalan ihmeenä. Rothschild lienee eräs heidän juutalaisista jumalhahmoistaan. Koko Israelia palvova kultti on kadotukseen ohjaavaa ja sysää osaltaan koko länsimaailmaa kohti perikatoa ja sionistien orjuuteen. Suren kuitenkin monia harhaanjohdettuja, jotka sinänsä pätevällä Raamattu-opetuksella poislukien kieroutunut sionismi on noihin Saatanan luoliin houkuteltu. Jos Israelin palvonta ei ole räikeää, voi sionistinen seurakunta olla parempi kuin ei mitään.

    Väärä oppi on usein Jumalan itsensä sallima rangaistus, joka repii kansakuntia riekaleiksi, koska onhan selvää, ettei kukaan järkevä kristinopetusta hakeva ihminen mene Israelin tunnuksilla varustettuihin saatananpalvontaluoliin. Kansankirkko puolestaan on saastutettu kulttuurimarxismilla. Seuraavaksi aiotaan kai tuhota ortodoksinen kirkko, joka ei kuitenkaan ole suomalaisen kulttuurin kanssa erityisen yhteensopiva ja on kuolemassa pois pakanakansan sille asettamissa paineissa. Tämä on harmi, sillä siellä korvausteologia on yhä osa kirkon tunnustusta, jota pidetään sitkeästi yhteensopivana merkittävimpien kirkkoisien opetusten kanssa.

    Näin kansakunta jää vaille mitään pätevää kristinuskon opetusta ja järjestäytynyttä kollektiivista rukouselämää sekä synnistä puhdistavia sakramentteja. Jäljelle jää vain tiedeusko ja materialismi ja kansakunta vihkiytyy ensin kabbalistien orjuuteen ja sen jälkeen tuhon omaksi. Kehitys näyttää olevan nopeampaa kuin kukaan osasi arvatakaan.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. ”…asiaan mistä mm. Israel Shamir on puhunut: sionistien Suur-Israel ja Nwo-projektiin jossa sionistit luovat oman imperiumin ottaen muun läntisen maailman omaan valtaansa. Hanke onkin jo pitkällä kun USA ja Eurooppa on miehitetty ja lienee vaikeasti estettävissä kun siihen kykenevää…”

   JUDAISM: THE RELIGION OF WORLD DOMINATION | BANNED FRENCH DOCUMENTARY
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227577
   By Hervé Rhyssen, France
   Know More News with Adam Green
   https://www.knowmorenews.org/
   https://www.bitchute.com/video/iBMFPXtTvrzY/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. PALESTIINA KUULUU PALESTIINALAISILLE
  Juutalaiset saivat petoksella ja painostuksella Balfourin sopimuksen, jossa Iso-Britannia lupasi Palestiinan juutalaisille. Toisen maailmansodan jälkeinen valheellinen holokaustipropaganda johti Israelin perustamiseen, ja palestiinalaiset joutuivat maanpakoon ja miehitykseen yli 70 vuodeksi. Israel ei kunnioita YK:n päätöksiä, ja palestiinalaisten asema sen kun huononee. Nykyjuutalaiset polveutuvat kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen 740-luvulla. Näin juutalaisilla ei ole mitään oikeutta Palestiinaan. Kristittyjä huijattiin syöttämällä valhe, että nykyajan juutalaiset polveutuvat muinaisista israelilaisista (Talmud: juutalaisten tulee aina pettää kristittyjä). Vallanhimoisen kasaarikansan ja Talmud-uskonnon sulautuminen yhteen on ihmiskunnan suurin onnettomuus. Nyt kasaarit melkein hallitsevat maapalloa; heillä on hallussaan kaksi ydinasevaltiota USA ja Israel ja lisäksi he hallitsevat mediaa ja vapaamuurarijärjestön avulla lähes totaalisesti gojimikansoja. Ainoastaan totaalinen maailmanherruus heiltä vielä puuttuu, ja sen he nyt yrittävät saada aikaan koronahuijauksella. Rokotteiden avulla voidaan syöttää nanotekniikkaa ja tehdä ihmisistä manipuloitavia robotteja. Tästä ei tietenkään ole todisteita ja jos olisi, olisi se mitä varjelluin salaisuus. Bill Gatesin ID-puuhastelut kuitenkin viittaavat tähän. Kun juutalaisten maailmanvalta murtuu, pääsevät palestiinalaiset hallitsemaan isänmaataan. Tämä on mahdollista, jos korona- ja holokaustihuijaukset paljastuvat ihmiskunnalle ja juutalaisten petolliset ja kavalat suunnitelmat ihmiskunnan orjuuttamiseksi myös paljastuvat. Tämä paljastus on todellisten kristittyjen suuri tehtävä. Jos juutalaiset onnistuisivat, tarkoittaisi se ihmiskunnan alistumista lopullisesti helvettien alamaiseksi, ja sitä ei Kaitselmus hyväksy. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Kun täällä on arvuuteltu Venäjän ja idän roolia nykymaailmassa, niin näyttääpä jopa Makow antavan tunnustusta Putinin pitämälle puheelle Maailman talousfoorumissa. Putinin puhe puolusti ihmisyyttä ja maailman moninapaisuutta toisin kuin Klaus Schwabin, Gatesin ja kumppaneiden kaavailema NWO-orjuutus.
  Makow on aikaisemmissa artikkeleissaan maalannut idän voimista varsinaista pahista ja NWO-näytelmän osapuolta, mutta näissä asioissa on vain inhimillistä erehtyä kerran jos toisenkin.
  Putinin puhe antoi ainakin minulle uskoa valoisanpaan tulevaisuuteen enemmän kuin länsimaiden johtajien horinat yhteensä.

  https://www.henrymakow.com/2021/02/rothschilds-plan-to-scapegoat-wall-street.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Nyt riittää covid-mafialle töitä kun tottelemattomuus näyttää kasvavan. Onko luotto covid-mafiaan alkanut horjua ellei peräti mennyt?
  Miten käy sitten pankki-mafiaan luoton kanssa joka vain peesaa N-yahua suur-Israel hankkeita jenkkien velkarahoilla ja kasvattaa maan velkaorjuutta? Joko nöyryys loppuu kun oma maa pian pikku hiljaa viedään alta kuten palestiinalaisilta konsanaan… kohta vain velkaorjia maa pullollaan.
  More than half of Americans don’t want COVID-19 vaccine, survey shows
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227273

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Covid-business useine jokavuotisine rokotteineen, terveyspassi- ja ID-järjestelmineen, maskeineen, hengityslaitteineen (maskien seuraajat?), pelkopornolehdistöineen ym., ym. uhkaa jäädä nyt torsoksi, jos liian iso osa väestöistä jättäytyy mielisairaasta leikistä pois. Covid-tyrannien on siis aika taivuttaa lainsäätäjät ja virkavalta voimakkaammin puolelleen ja vaatia mm. rokotepasseille lainsäädäntöön perustuva ja jokaista kansalaista velvoittava asema, mikä tietenkin olisi mielivaltaista ihmisten pakottamista avoimeen tottelemattomuuteen ja sitä kautta kenties rajun valtioterrorin uhreiksi. Pelottelua ja pakottamista on saatu jo tähänkin mennessä tarpeeksi, mutta murhaavaa terveysfasismia suoltava pääsuoni ei ole aikeissa ehtyä, jos sitä ei saada puristettua kiinni.

   Ihmiskunta on nyt tienhaarassa, jossa ratkeaa, alistuuko se covid-tyrannien, talous- ja kulttuuri-nollaajien, teknofasistien ja agenda 2030:en tyrkyttäjien orjuuteen vai pystyykö se säilyttämään vapautensa ja inhimillisen arvokkuutensa. Jumalan apua tarvitaan ja on uskovien lopetettava veljeily vihollisvoimien kanssa.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. IHMISKUNTA ON TIEHAARASSA
    Nimimerkki White Rabbit kirjoitti: ”Ihmiskunta on nyt tienhaarassa, jossa ratkeaa, alistuuko se covid-tyrannien, talous- ja kulttuuri-nollaajien, teknofasistien ja agenda 2030:en tyrkyttäjien orjuuteen vai pystyykö se säilyttämään vapautensa ja inhimillisen arvokkuutensa. Jumalan apua tarvitaan ja on uskovien lopetettava veljeily vihollisvoimien kanssa.” Hyvin sanottu. Nyt todellakin olemme tilanteessa, jossa voimme valita joko totuuden tai vääryyden. Jotka ymmärtävät koronahuijauksen ovat valinneet totuuden, ja jotka uskovat valtamediaan ovat valinneet vääryyden. Nyt tätä planeettaa hallitsee todellisuudessa Juutalaisten salainen maailmanhallitus eli Siionin Viisaat (kreivi Cherep-Spiridovich: The Secret World Government, USA 1926). Se on onnistunut levittämään valheita, kuten holokaustin ja suhteellisuusteoriat, luodakseen pohjaa myös totaaliselle, ei enää salaiselle, maailmanherruudelle, jotta Talmudin ennustukset toteutuisivat ja juutalainen (lue: kasaari-) rotu hallitsisi planeettaa ja muut kansat olisivat orjia. Koronahuijaus on näiden valheiden jatkoa ja sen avulla Siionin Viisaat uskovat tekevänsä kaikki kansat orjikseen, ja tähän mahdollistaa koko ihmiskunnan rokotus. Rokotuksella voidaan pandemian nimissä pistää ihmisen kehoon vaikka mitä tahansa myrkkyä tai teknologiaa. Kaikki tämä on huolellisesti suunniteltua ja kaiken johdossa on kasaarijuutalainen Bill Gates. Mutta uskon, että Siionin Viisaat ovat nyt yliarvioineet valtansa. Holokaustihuijausta vastusti vain pieni revisionistien joukko, mutta koronahuijauksen vastustajia on jo kymmeniä tuhansia ja lukumäärä kasvaa päivä päivältä. Mutta taistelu ei ole helppoa, sillä Siionin Viisaat nojaa yhteen periaatteeseen, kuten aina: heillä on enemmistö; viis siitä, vaikka vähemmistö vastustaa, koska tuo perkeleellinen demokratia palvelee vain enemmistöä. Näinhän oli esim. Venäjän vallankumouksessa, jossa juutalaisten johtamat bolsevikit (bolšinstvo, ven. enemmistö) voittivat. Niin, että taistelusta tulee raju, eikä ilman väkivaltaa selvitä. Mutta väkivallan kohteena tulevat ensiksi olemaan rokotevastaiset, jotka pakotetaan ottamaan rokotus väkivalloin. Tähän tullaan, kun 70 % laumasuoja ei riitäkään, koska tartuntoja tulee yhä enemmän valheellisen RT-PCR-testin ansiosta ja keksitään 100 % laumasuojan tarve, joka perustuu siihen, että myös oireettomat levittävät virusta. Uskon, että tämä tapahtuu syksyllä, kun ”neljäs aalto” saapuu. Mutta uskon myös, että Kaitselmus puuttuu peliin ja Siionin Viisaat häviävät taistelun ja heille käy kuten natseille Nürnbergissä: heidät hirtetään, kun totuudet paljastuvat. Kaitselmus ei anna tätä planeettaa perkeleen totaalisen vallan alle. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    http://koronarealistit.com/
    https://www.globalresearch.ca
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Likainen sota Syyriaa vastaan: Washington, hallintomuutos ja vastarinta, kirjoittanut Tim Anderson

  Syyriaa käsittelevä likainen sota on nojautunut sellaiseen massainformaatioon, jota ’elävä muisti’ ei näe. Pyrkiessään ”hallintomuutokseen” suurvallat pyrkivät kätkemään kätensä käyttämällä ”islamistien” valtakirjoja, demonisoimalla Syyrian hallitusta ja syyttäen sitä jatkuvasti julmuuksista.
  Tällä tavalla Syyrian presidentistä Bashar al Assadista, lempeästä silmälääkäristä, tuli uusi paha maailmassa.

  Tämä likainen sota on pettänyt meidät länsimaisina kansoina erityisesti palaamalla pahimpiin interventio perinteisiimme, rodullisiin ennakkoluuloihin ja heikkoihin pohdintoihin omaan historiaamme. Tämä kirja yrittää kertoa tarinansa samalla kun pelastaa joitain parempia länsimaisia perinteitä: järjen käyttö, eettinen periaate ja itsenäisten todisteiden etsiminen.

  Arvostelut: 
  Tim Anderson on kirjoittanut parhaan järjestelmällisen kritiikin länsimaisista valheista, jotka oikeuttavat sodan Assadin hallitusta vastaan. Mikään muu teksti ei yhdistä kaikkia tärkeimpiä syytöksiä ja niiden tosiasiallista kumoamista. Tämä teksti on välttämätöntä kaikille rauhan ja oikeuden aktivisteille.
  -James Petras , emeritusprofessori Bartle, Binghamptonin yliopisto, New York.

  Andersonin kirja on erinomaista lukemista niille, jotka haluavat tietää Yhdysvaltojen ja sen länsi- ja Lähi-idän nukke-maiden Syyriaan vastaan käymän imperialistisen sodan todellisen tarinan. Tämän julkaisun nimi voisi olla myös ”Kuinka tuhota maa ja valehdella siitä”. Syyria on tietysti vain yksi pitkästä joukosta maita, jotka Washington tuhosi Lähi-idässä ja kaikkialla globaalissa etelässä yli vuosisadan ajan.
  Andersonin analyysi on erityisen hyödyllinen levitettäessä Yhdysvaltojen käymää propagandasotaa salatakseen aktiivisen tukensa brutaaleille islamilaisille fundamentalisteille, joita se käyttää Syyriassa. Tämän propagandan levittämisessä Yhdysvaltoja on auttanut paitsi länsimaiden valtavirran lehdistö myös sen merkittävät ns. Ihmisoikeusjärjestöt.
  -Asad Ismi, International Affairs Correspondent for The Canadian Centre for Policy Alternatives Monitor.

  https://www.globalresearch.ca/voices-from-syria-and-the-dirty-war-on-syria-mark-taliano-and-tim-anderson-analyze-the-war-on-syria/5620373

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Meidän ’nwo-homoista’ ei ole tähän
  Voit sanoa mitä haluat Glennistä. Hän ei tietenkään ole katuva juutalainen (joka on ainoa teoreettinen ”hyvä juutalainen”), koska jos hän olisi, hän ei olisi homoseksuaali. Ehkä hän vain tukee niiden ihmisten vapautta, joita juutalaiset vihaavat kun he eivät alistu heidän normeihinsa. On mahdollista tai ehkä todennäköistä, että hän on kirjaimellisesti juutalainen, joka rikkoo kollektiivista juutalaisuutta.

  Motivaatioista riippumatta hän tekee Jumalan työtä. Tämän opimme: että kaikki viime kädessä ovat vastuussa Jumalalle, ja jos Jumala haluaa käyttää homoseksuaalista juutalaista työnsä tekemiseen, Jumala käyttää homoseksuaalista juutalaista tekemään työtänsä.

  He might be a homosexual Jew, but Glenn Greenwald is a legend and a hero, and his recent piece ripping apart the hall monitor censorship beat of the mainstream media is the article of the year.
  … You can say whatever you want about Glenn. Obviously, he’s not a repentant Jew (which is the only theoretical “good Jew”), because if he was he wouldn’t be engaging in homosexuality. Maybe he’s just supporting the freedom of people who Jews hate for the purposes of being transgressive. It’s possible or perhaps probable that he’s literally a Jew transgressing against collective Judaism.

  Whatever his motivations, he is doing God’s work. That is the lesson we learn: that everyone ultimately reports to God, and if God wants to use a homosexual Jew to do his work, God will use a homosexual Jew to do his work.
  Glenn’s latest piece on Substack is really too good to just pull quotes from. You have to read it in full. I will just quote the first six paragraphs, so that you are motived to go finish it over on Substack.

  https://www.unz.com/article/hunt-for-the-great-white-speech-criminal/

  Seuraava askel eliitin ruotimisessa voisi olla Israelin politiikka. Saa nähdä yltääkö Glenn sinne asti? Jos niin koko sivistyneen maailman sympatia olisi taattu. Ja sionistien viha tietysti takuu varmasti mikä tietäisi leimaa ’itseään vihaava juutalainen’.
  Hunt for the Great White Speech Criminal
  Glenn Greenwald has Written the Defining Article of 2021
  ANDREW ANGLIN • FEBRUARY 13, 2021

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Avain ihmisten ja kansojen ymmärtämiseen on historiallinen ja psykologinen tutkittu tieto.
  Tämänkin artikkelin teema (Juutalaisjohtajan viha suomalaisnationalismia vastaan) selittyy tai tulee ymmärretyksi paljolti tämän Herve Ryssenin kirjan JEWISH FANATICISM tiedon avulla

  JEWISH FANATICISM — Juutalainen fanatismi
  Description
  ENGLISH EDITION EXCLUSIVELY FROM THE BARNES REVIEW!
  By Hervé Ryssen, Translated by Carlos Whitlock Porter.

  Judaismi, kuten tämä kirja osoittaa, on pohjimmiltaan UNIVERSAALINEN POLIITTINEN PROJEKTI, jonka tavoitteena on maailman yhdistyminen, alkusoitto globaalille rauhalle. Se on pitkäaikainen projekti, mutta juutalaiset ovat täysin vakuuttuneita siitä, että he voivat onnistua sen toteuttamisessa, tässä Jumalan määräämässä ”lähetystyössä”. Tavoitteena ei ole pelkästään kääntää maailma juutalaisuuteen, vaan pikemminkin kannustaa muita kansoja luopumaan rodullisesta, kansallisesta ja uskonnollisesta identiteetistään ja suosimaan miesten välistä ”suvaitsevaisuuden” henkeä.
  Juutalaiset kokevat siten olevansa pakotettuja ikuiseen muiden agitaatioon, jonka tarkoituksena on saada maailma vakuuttumaan projektinsa hyväksymisestä. He ovat tiettyä agendaa ajavaa kansaa. Ei ole sattumaa, että heillä on vaikutusvaltaa kaikkien demokraattisten yhteiskuntien joukkoviestimissä. Jatkuvilla syyllisyys kampanjoilla, jotka on suunnattu eurooppalaisille kaiken tyyppisestä muiden orjuuttamisesta, riippumatta siitä, ovatko ne todellisia vai kuviteltuja, kolonialismista, kolmannen maailman ryöstöistä tai Auschwitzista, ei ole muuta tavoitetta, kun kaikki on sanottu ja tehty, kuin tuhota kollektiivisen identiteetin tunne.
  Kun juutalaiset ovat ainoat ihmiset maan päällä, jotka ovat säilyttäneet uskonsa ja perinteensä, kaikki vihdoin tunnistavat heidät ”Jumalan valitsemiksi ihmisiksi”. Israelin Messias, jonka tuloa on odotettu joka päivä 2000 vuoden ajan, palauttaa Daavidin valtakunnan ja antaa juutalaisille hallinnan maailmankaikkeudesta. Tässä kirjassa käsitellään heidän tavoitteitaan, menetelmiä, projekteja – ja myös niiden perversioita tai vääristymiä. Se on sensuroimaton kaikkialla. Siksi varoitamme arkaluontoisia lukijoita siitä, että osa sisällöstä on järkyttävää ja kirjoitettu aikuisille.

  … Tuon luettuaan omaan mieleen nousee ajatus miksi tuo poliittinen projekti on niin perinpohjaisesti vääristynyt siitä mitä sen on aiottu palvelevan? Miksi teoria ja käytäntö ovat erkaantuneet niin kauaksi toisistaan? Onko tuo globaali rauhan tila saavutettu vasta sitten kun kaikki on tuhottu?
  Tai vasta kun kaikki on juutalaisten hallinnassa?
  Mutta orjat eivät koskaan alistu ja siksi rauha on mahdoton saavuttaa sillä tavalla. Koko projekti on mahdoton ja perustuu tosiasioiden kieltämiseen. Rauha on mahdollinen vain kun kukaan ei ole kenenkään orja eikä alistamassa ketään.Tämä heidän ja meidän kaikkien pitäisi oppia ymmärtämään.

  Judaism, as this book demonstrates, is essentially a universalistic political project with the objective of world unification, the prelude to global pacification. It is a long-term project, but the Jews are absolutely convinced that they can succeed in its realization, steeped as they are in this “mission,” assigned to them by God. The aim is not simply to convert the world to Judaism, but rather to incite the other peoples to abandon their racial, national and religious identities so as to favor the spirit of “tolerance” between men.
  The Jews thus feel compelled to engage in perpetual agitation intended to convince the world to adopt their project. They are a people of propagandists. It is not by chance that they are so influential in the mass media of all democratic societies. The incessant guilt- tripping campaigns directed at Europeans of all stripes and for all crimes, whether real or imagined, relating to slavery, colonialism, pillaging the Third World or Auschwitz, have no other aim, when all is said and done, than to eradicate all sense of collective identity.
  When the Jews are the only people on Earth who have retained their faith and traditions, they will at last be recognized by all as “God’s Chosen People.” Israel’s Messiah, whose coming has been awaited every day for 2,000 years, will then re-establish David’s kingdom and give the Jews a stranglehold over the universe. This book discusses their goals, methods, projects—and also their perversions. It is uncensored throughout. Thus, we warn sensitive readers that some of the material contained within is shocking and written for a mature audience.
  https://barnesreview.org/product/jewish-fanaticism/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Liberaalit sosialistit ja vihreät ovat sitoneet itsensä tähän universaaliseen tuhon projektiin jota maansa myynyt globalistien eliitti meilläkin tukee ja ohjaa.
   Makow– Die on Our Feet or Live on Our Knees?
   WHY DESTROY WESTERN CIVILIZATION?

   A reader listened to a podcast by Rabbi Aidel Kaiziski on Isaac and Esau:
   ”Even though Jews are white and their fate, at least for most, is tied to that of the west, there is a minority who wish to kill the West so that the messiah (the antichrist) can come. This explains a lot that is happening at present.
   Sabbatean Jews believe in redemption through death, destruction, chaos. It’s why they can also justify the mass murder of jews for (their) greater good.” (around 25 min mark)

   Put simply, Cabalists believe the earth belongs to them and the goyim are squatters.
   They are remedying this situation with Agenda 21, a form of Communism which gives them total control over literally everything, including wealth, power, thought, your spouse and your children. The COVID hoax is a convenient pretext. The ”virus” will never end.
   Everything Joe Biden is doing is designed to destroy the United States and the American way of life: migration, gender dysphoria, demonizing conservatives, ”climate change,” allowing trannies to compete and shower with women, gun control, cancel white culture, the covid scam etc. He is even considering considering a ”reality tsar” i.e. a Ministry of Truth.

   Cabalists believe that they overrule God and the natural order. They think they can redefine reality according to their interests and perversions simply by controlling information and discourse. They believe that thinking or saying something makes it true. Deception and cheating is their religion

   ”Vaikka juutalaiset ovat valkoisia ja heidän kohtalonsa, ainakin suurimmaksi osaksi, on sidottu lännen kohtaloon, heissä on vähemmistö, joka haluaa tappaa lännen, jotta messias (antikristus) voisi tulla. Tämä selittää paljon tällä hetkellä.

   Sabbatin juutalaiset uskovat lunastukseen kuoleman, tuhon, kaaoksen kautta. Siksi he voivat myös perustella juutalaisten joukkomurhan (heidän) hyväksi. ”(Noin 25 minuutin merkki)

   Yksinkertaisesti sanottuna kabalistit uskovat, että maa kuuluu heille ja gojmit ovat kyykkyjä.
   He korjaavat tilanteen Agenda 21: llä, joka on kommunismin muoto, joka antaa heille täydellisen hallinnan kirjaimellisesti kaikkeen, mukaan lukien varallisuus, voima, ajatus, puolisosi ja lapsesi. COVID-huijaus on kätevä tekosyy. ”Virus” ei lopu koskaan.
   Kaikki, mitä Joe Biden tekee, on suunniteltu tuhoamaan Yhdysvallat ja amerikkalainen elämäntapa: muuttoliike, sukupuolidysforia, konservatiivien demonisointi, ”ilmastonmuutos”, trannien salliminen kilpailla ja suihkussa naisten kanssa, aseiden hallinta, perua valkoinen kulttuuri, kova huijaus jne. Hän jopa harkitsee ”todellisuuden tsaaria” eli Totuusministeriötä.

   Kabalistit uskovat että he voivat kumota Jumalan ja luonnollisen järjestyksen. He luulevat voivansa määritellä todellisuuden uudelleen kiinnostuksen kohteidensa ja perversioidensa mukaan yksinkertaisesti hallitsemalla tietoa ja keskustelua. He uskovat, että jonkin ajattelu tai sanominen tekee siitä totta. Petos ja huijaaminen on heidän uskontonsa
   https://www.henrymakow.com/2021/01/humanity-last-stand.html

   Tässä globaalia herruutta tavoittelevassa ’kaappikommunismissa’ EU:n ja oman maamme hallitus, talous-ja pankkiiri eliitti ja presidentti ovat vastoin kansan enemmistön tahtoa mukana. Viimeisin todiste siitä oli ulkoministeri Haaviston vierilu Pietarissa.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=226699

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tämäkin falski ja läpinäkyvä valitus kuuluu projektiin. Kummallista on että sitä raukkamaisesti harjoitetaan vaikka se vie uskon ja kunnioituksen harjoittajiaan kohtaan.
    Muka ollaan taas niin sorrettuja vaikka istutaan’ Jumalan valittuina’ korkealla lihapatojen äärellä ja raha- ja valtarakenteiden huipulla johtamassa ovelasti avoimesti ja osin kulissien takana muuta ihmiskuntaa tuhoavia projekteja:
    ”Black-Jewish Entertainment Alliance”: Anti-Defamation League:n viimeisin yritys lisätä juutalaisten vaikutusvaltaa mustien yhteisössä
    ERIC STRIKER • 11. HELMIKUU 2021
    Uusi organisaatio nimeltä ”Black-Jewish Entertainment Alliance” ilmoitti 1. helmikuuta olemassaolostaan maailmalle.

    Heidän lehdistötiedotteessaan, … todetaan, että juutalaiset ovat yhtä sorrettuja kuin mustat ja molempien ryhmien on työskenneltävä yhdessä ”antisemitismiä” ja ”institutionaalista rasismia” vastaan.

    ”Black-Jewish Entertainment Alliance”: the Anti-Defamation League’s Latest Attempt to Increase Jewish Influence Over the Black Community
    ERIC STRIKER • FEBRUARY 11, 2021
    On February 1st, a new organization called the “Black-Jewish Entertainment Alliance” announced its existence to the world.
    Their press release, timed to coincide with the first day of black history month, states that Jews are equally as oppressed as blacks and both groups must work together against “anti-Semitism” and “institutional racism.”
    https://www.unz.com/estriker/black-jewish-entertainment-alliance-the-anti-defamation-leagues-latest-attempt-to-increase-jewish-influence-over-the-black-community/
    Toivottavasti mustat eivät lankea tähän ansaan kuten valkoiset ovat langenneet ja sallineet kulttuurinsa ja oman rotunsa ja heille kohtaloksi koituneen uskontonsa tuhoamisen.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Henry Makow: Jumala on moraalinen ulottuvuus. Jos kieltäydymme muuttumasta, emme voi päästä siihen. Jumala on neljäs ulottuvuus, jota ilman emme voi elää. Olemme koko ajan tässä ulottuvuudessa, mutta emme kutsu sitä Jumalaksi. Sanoa, etten usko Jumalaan, on kuin sanoa, etten usko ilmaan, jota hengitämme.

   ”God is a Moral Dimension. I have been saying for years that, for humans, God is a moral dimension, a state of Consciousness in which spiritual ideals like Truth, Beauty, Love, Justice and Bliss are self-evident. ”
   Henry Makow: ”Jumala on moraalinen ulottuvuus. Olen sanonut vuosien ajan, että ihmisille Jumala on moraalinen ulottuvuus, tietoisuuden tila, jossa henkiset ihanteet, kuten Totuus, Kauneus, Rakkaus, Oikeus ja Autuus (Riemu), ovat itsestään selviä. ”
   If we refuse to improve, we cannot enter it. — jos emme halua muuttua emme voi saavuttaa sitä.
   Change requires effort. — Muutos vaatii ponnistelua

   God is a Moral Dimension. If we refuse to change, we cannot enter it. God is the Fourth Dimension which we cannot live without. We are in this dimension all the time but we don’t call it God. Saying you don’t believe in God is like saying you don’t believe in the air we breathe.
   https://www.henrymakow.com/2019/01/the-meaning-of-life-and-key-to.html

   Henry Makowin oppitunti juutalaisille ja meille kaikille. God is a Moral Dimension. I have been saying for years that, for humans, God is a moral dimension, a state of Consciousness in which spiritual ideals like Truth, Beauty, Love, Justice and Bliss are self-evident. Be ye therefore perfect as your Father who art in Heaven is perfect. (Matt 5:48)
   If we refuse to improve,
   we cannot enter it.
   Change requires effort.
   God is a Moral Dimension. If we refuse to change, we cannot enter it. God is the Fourth Dimension which we cannot live without. We are in this dimension all the time but we don’t call it God. Saying you don’t believe in God is like saying you don’t believe in the air we breathe.
   https://www.henrymakow.com/2019/01/the-meaning-of-life-and-key-to.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=181658

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. NPR: Amerikan korkein tartuntatautivirkailija Dr. Anthony Fauci sai maanantaina arvokkaan miljoonan dollarin palkinnon Israelin kanssa yhdessä kuuden muun tutkijan kanssa, jotka jakoivat vielä kaksi miljoonan dollarin palkintoa terveydenhuolto- ja lääketieteellisestä panoksestaan.
  Anthony Faucista tuli kosher Covid-poliisi paitsi Amerikassa, myös melkein koko maailmassa. Se, mitä hän sanoo naamioista, rokotteista, sosiaalisesta etäisyydestä ja sulkemisista, tulee evankeliumiksi maailmaa hallitsevalle kabalille. Hän on heidän perimmäinen ”miehensa”, joka antaa tieteellisen perustelun Talmudin tyrannialle, jonka alla me kaikki elämme loputtomiin.
  Kiitoksena Faucille, että karja on pidetty hallinnassa, ylivalta-israelilaiset ovat antaneet Faucille 1 000 000 dollaria siitä että ”totuuden puhuminen on saanut yli-vallan”.

  Fauci Given $1 Million Prize from Israel for Justifying Talmudic Tyranny
  Fauci sai miljoonan dollarin palkinnon Israelilta talmudisen tyrannian oikeuttamisesta
  February 17, 2021 Kyle 13 Comments
  Anthony Fauci became the kosher Covid cop for not only America, but pretty much the whole world. What he says about masks, vaccines, social distancing, and lockdowns becomes gospel for the cabal controlling the world. He is the ultimate “mensch” for them, giving scientific justification for the Talmudic tyranny we find ourselves all living under indefinitely.
  As a way to thank Fauci for keeping the cattle all penned up and muzzled, jewish supremacists in Israel have given Fauci $1,000,000 for “speaking truth to power.”
  From NPR: America’s top infectious disease official Dr. Anthony Fauci received a prestigious $1 million Israeli prize Monday, along with six other researchers who shared two additional $1 million prizes for their contributions to health and medicine.
  http://www.renegadetribune.com/fauci-given-1-million-prize-from-israel-for-justifying-talmudic-tyranny/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Ratsastaako sionismi väärillä hevosilla ja vääristelee historian totuutta yrittäessään kaapata Palestiina itselleen ja suur-Israelia rakentaessaan?
  Uusimipien arkeologisten tutkimusten valossa se lienee totuus joka salataan ja josta Harve Ryssen on kirjoittanut kisrassaan Jewish Fanaticism https://barnesreview.org/product/jewish-fanaticism/

  Alla olevan ’Moosesta ja exodusta ei koskaan ollutkaan…’ linkin rankan ja monen maailmankuvaa horjuttavan artikkelin tieto ei ole aivan uutta. Muistan joskus lukeneeni vastaavaa Miko Peledin kertomana, tuon israelilaisen kenraalin pojan joka nyt kiertää maailmalla luennoimassa Israelin väkivallasta palestiinalaisia vastaan. Silloin vielä suhtauduin epäröiden kaikkeen mutta nyt tilanne on toinen: arkeologinen tieto painaa päälle eikä sitä voi torjua kuten ihmisten puheet. Siitä muutama ote alla:
  https://moses-never-existed.blogspot.com/2021/01/moses-never-existed-exodus-never.html
  ”There is no historical evidence outside of the Bible, no mention of Moses outside the Bible, and no independent confirmation that Moses ever existed.” —Dr. Michael D. Coogan, lecturer on the Old Testament at Harvard Divinity School.
  ”Raamatun ulkopuolella ei ole historiallisia todisteita, Moosesta ei mainita Raamatun ulkopuolella eikä itsenäistä vahvistusta siitä, että Mooses olisi koskaan ollut olemassa.” Ja jopa Abrahamin ja kuningas Davidin olemassaolo kiistetään. The fact is there was no Abraham, nor Moses, nor any King David.

  Prof. Ze’ev Herzog who teaches in the Department of Archaeology and Ancient Near Eastern Studies at Tel Aviv University, wrote an article entitled “Deconstructing the Walls of Jericho” in the Israeli Magazine Haaretz, in which he states as follows:
  “This is what archaeologists have learned from their excavations in the Land of Israel: the Israelites were never in Egypt, did not wander in the desert, did not conquer the land in a military campaign and did not pass it on to the 12 tribes of Israel. Perhaps even harder to swallow is the fact that the united monarchy of David and Solomon, which is described by the Bible as a regional power, was at most a small tribal kingdom. ….. Most of those who are engaged in scientific work in the interlocking spheres of the Bible, archaeology and the history of the Jewish people – and who once went into the field looking for proof to corroborate the Bible story – now agree that the historic events relating to the stages of the Jewish people’s emergence are radically different from what that story tells.”
  —Prof. Ze’ev Herzog, joka opettaa Tel Avivin yliopiston arkeologian ja muinaisten lähi-idän tutkimusten laitoksella, kirjoitti artikkelin ”Jerikon muurien purkaminen” Israelin aikakauslehdessä Haaretz, jossa hän toteaa seuraavaa:
  ”Tämän arkeologit ovat oppineet kaivauksista ​​Israelin maassa: israelilaiset eivät koskaan olleet Egyptissä, eivät vaeltaneet autiomaassa, eivät valloittaneet maata sodalla eivätkä välittäneet sitä 12 Israelin heimoon. Israel. Ehkä vieläkin vaikeampi niellä on se tosiasia, että Daavidin ja Salomonin yhdistetty monarkia, jota Raamattu kuvailee alueelliseksi voimaksi, oli korkeintaan pieni heimovaltio. ….. Suurin osa niistä, jotka tekevät tieteellistä työtä Raamatun, arkeologian ja juutalaisten kansan historian keskinäisillä aloilla – ja jotka menivät kerran kentälle etsimään todisteita vahvistamaan Raamatun tarinaa, – ovat nyt samaa mieltä että juutalaiskansan syntymisen vaiheisiin liittyvät historialliset tapahtumat eroavat radikaalisti siitä, mitä tuo tarina kertoo. ”
  This article appears online on various websites, such as:
  http://www.umich.edu/~proflame/neh/arch.htm
  http://www.jesusneverexisted.com/chosen-people.html
  http://jesusneverexisted.com/egypt.htm

  According to an article by Daniel Lazare in Harper’s Magazine, March, 2002, entitled “False Testament–Archaeology Refutes the Bible’s Claim to History”
  “Not only is there no evidence that any such figure as Abraham ever lived but archaeologists believe that there is no way such a figure could have lived given what we now know about ancient Israelite origins.” Also: “Thus there was no migration from Mesopotamia, no sojourn in Egypt, and no exodus.”
  The fact is there was no Abraham, nor Moses, nor any King David. There was no enslavement in Egypt, and no Exodus. Most of the Old Testament stories and fables were borrowed from older Zoroastrian, Egyptian (i.e. African) and other pagan myths (such as Sargon & Mises myths, the Code of Hammurabi, etc.) prevalent around that time in the Near East and the scribes altered them and inserted their own tribal heroes and projected them back in time for ulterior purposes (such as for the Yahweh priests to gain more money and power by promoting their cult over the mainstream pagan (Baal) cults to divert followers and thereby donors towards themselves and/or to fabricate a false history to unite disparate elements under one tribe).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. What to Do About Israel?
   Here are some suggestions
   PHILIP GIRALDI • FEBRUARY 23, 2021
   PG on huolissaan ja kysyy mitä pitäisi tehdä Israelille ja sitä tukevalle suur-Israelia palestiinalaisilta varastetulle maalle rakentavalle sionistien projektille?
   Meillä vastaavaa huolta ei tunneta kun EU:n kautta ollaan jo teuraaksi menossa oleva lammaslauma.

   Israel benefits from billions of U.S. taxpayer dollars annually in a $3.8 billion lump sum for “military aid” plus hundreds of millions more in special procurements and projects that are together considered untouchable in Washington. Add to that the quasi legal “charitable” tax exempt contributions from wealthy American Jews and groups that fuel apartheid policies in Palestine and pay for the illegal settlements.
   —Olemme osoittaneet, että vino suhde ei tue minkäänlaista Yhdysvaltain etua, päinvastoin, amerikkalaisille aiheutetaan huomattavaa vahinkoa, mukaan lukien osallistuminen Lähi-idän aseellisiin konflikteihin, joilla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin ”suojata Israelia” (=rakentaa suur-Israelia ja Israel-imperiumia).
   Israel hyötyy miljardeista Yhdysvaltain veronmaksajien dollareista vuosittain 3,8 miljardin dollarin kertakorvauksena ”sotilaallisesta avusta” sekä satoja miljoonia lisää erityishankinnoissa ja projekteissa, joita pidetään koskemattomina Washingtonissa. Lisätään siihen lähes lailliset ”hyväntekeväisyyteen” liittyvät verovapaat varakkaiden amerikkalaisten juutalaisten ja ryhmittymien maksut, jotka edistävät apartheidpolitiikkaa (ja Ryssenin kuvaamaa sionistien ’universaalista poliittista projektia’ jonka perusta on vain Talmudissa) Palestiinassa ja maksavat laittomista siirtokunnista.
   https://www.unz.com/pgiraldi/what-to-do-about-israel/
   Usein kuva puhuu enemmän kuin sanat. Näin Talmud-rabbin poika N-yahu tuulettaa.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=228060

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Vaikka on yrityksiä kiistää Jeesus historiallisena henkilönä niin ne voidaan kumota sillä että juutalainen historioitsija Josephus mainitsee hänet ja häntä seuranneen Jerusalemin Jeesus-lahkon kirjoituksissaan joihin voinee luottaa.
   Tältä osin Uuden Testamentin sanomalle on perusta historiassa vaikka Jeesuksen elämän ja opin ovatkin Paavali ja kirkon teologit muokanneet ja vääristäneet ’yksin uskosta’ ja ’kun raha kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa’ tekopyhäksi opiksi.

   Jeesukseen voi uskoa historian henkilönä myös ilman uskonnon ja kirkon teologien dogmia. Hänen jumaluutensa oli hyvyyttä ja rakkautta kanssaihmisiin. Hän vapautti rakkauden voimalla, oli siis todellinen Vapahtaja. Sillä se, joka alkaa tehdä rakkauden tekoja vapautuu ja saa anteeksi siksi, että valitsee hyvyyden, ei lain tai kenenkään ulkopuolisen armahtamana.
   Miksi tämänkaltainen usko on juutalaisille ylivoimainen asia sitä kysyy Brother Nathanael Kapnerin kirjoituksessaan Miksi juutalaiset vihaavat Jeesusta?
   Kerron teille.
   Juutalaiset (kuten kaikki muutkin hänet kieltävät /oma lisäys) vihaavat Jeesusta, koska he eivät pidä siitä, että saa osoittaa heikkoutta. Sen joka uskoo Jeesukseen on myönnettävä, että hän on tehnyt syntiä ja tarvitsee Vapahtajaa ja siksi täytyy tehdä parannus ja korjata käyttäytymistään.
   Juutalaiset (kuten suuri osa ihmisistä ja erityisesti valtioiden johtoa /ol) kokevat tämän erittäin vastenmielisenä. Juutalaiset eivät haluaa Vapahtajaa. He eivät usko, että he ovat koskaan tehneet syntiä. He eivät näe mitään tarvetta katua mitään. Juutalaiset yksinkertaisesti inhoavat ajatusta nöyrtyä, mennä polvilleen, sanoo Kapner.
   http://www.realzionistnews.com/?p=34

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat