Palestiinan vaiettu tuho

Israelilaishistorioitsija Ilan Pappé syyttää maanmiehiään palestiinalaisten etnisestä puhdistamisesta.

Useimpia israelilaisia historiantutkijoita ei kiinnosta, mitä palestiinalaisille tapahtui vuonna 1948, Ilan Pappé sanoo.
– Minua kiinnostaa. Se maksoi akateemisen urani Israelissa.

Exeterin yliopistossa Englannissa tätä nykyä työskentelevä Pappé jätti kotimaansa vuonna 2007, kun Haifan yliopiston johtaja vaati häntä eroamaan.
Kriittisten näkemystensä vuoksi hän oli ollut vaikeuksissa ennenkin, mutta tilanne kärjistyi hänen kehotettua ulkomaalaisia boikotoimaan israelilaisyliopistoja ja puolustettua oppilaansa kohun nostattanutta gradua erään paIestiinalaiskylän kiistanalaisesta joukkomurhasta.
Lopulta hänen henkeään uhattiin lähes päivittäin. Paitsi akateemisen työn jatkaminen, myös eläminen Israelissa kävi mahdottomaksi.

Vapaaehtoinen pakko

Miksi kysymys vuodesta 1948 on niin arka?

Pappén mukaan israelilaisten itsenäisyyssotana ja palestiinalaisten nakbana katastrofina, tuntema episodi täyttää kaikki etnisen puhdistuksen tunnusmerkit.

Vuonna 2006 ilmestyneessä kirjassaan The Ethnic Cleansing of Palestine hän kuvaa yksityiskohtaisesti, kuinka siviilejä joukkomurhattiin, satoja palestiinalaiskyliä jyrättiin maan tasalle ja lähes 800 000 ihmistä pakotettiin lähtemään kodeistaan aseilla uhaten puoli vuotta kestäneessä, huolellisesti suunnitellussa ja Israelin ylimmän johdon komennossa suoritetussa operaatiossa. Nykyinen kansainvälinen oikeus määrittelisi toimet rikokseksi ihmiskuntaa vastaan.
Samalla sai alkunsa yksi Lähi-idän rauhanneuvotteluiden suurimmista kiistakysymyksistä, palestiinalaispakolaisten asema ja heidän oikeutensa palata kotiin. Puolet alkuperäisväestöstä siirtyi tai siirrettiin pois, ja vain harva heistä on saanut palata.
– Pakolaisongelma synnyt ti palestiinalaisen poliittisen nationalismin, joka puolestaan kehittyi vapautusliikkeeksi, lokakuussa Helsingin yliopistossa vieraillut Pappé kertaa.
Kohukirjan pääväitteitä ei ole pystytty kumoamaan. Pappén tärkeimpiä lähteitä ovat Israelin viralliset arkistot sekä keskeisten johtajien muistelmat, joita hän on täydentänyt palestiinalaisten aikalaiskertomuksilla.
Israelin virallisen totuuden mukaan palestiinalaisetjättivät kotinsa vapaaehtoisesti.

Historian oppi

Rauhanneuvotteluissa on Pappén mukaan lähdetty siitä, että menneet ovat menneitä.

– Tämä on palestiinalaisille vaarallista. Kun neuvottelut epäonnistuvat, seuraava kierros joudutaan aloittamaan taas huonommasta asemasta, tutkija muistuttaa.
Siirtokunnat ovat laajentuneet jatkuvasti vuoden 1967 sodasta alkaen, palestiinalaisten hallinnassa oleva alue pienentynyt ja erilaiset kontrolli keinot lisääntyneet.
– Mennyttä ja nykyistä ei voi erottaa. Yrittäessämme ymmärtää tätä hetkeä palaamme yksilöllisesti ja kollektiivisesti historiaan. Etsimme sieltä syitä, jatkumoa.
Jotta konfliktin sovittelu voisi ikinä onnistua, sen pitäisi Pappén mukaan lähteä jaetusta, avoimesta ja yhteisestä “paluusta historiaan”. Tällainen käsittely olisi kivuliasta, mutta se olisi polku parempaan tulevaisuuteen.
Vaikka Israel edellyttää neuvotteluiden käymistä nykyfaktojen valossa, sen esimerkki vahvistaa Pappén teesin historian merkityksestä.
– Juutalainen oikeutus Israelin maahan perustuu 2 000 vuotta vanhaan kertomukseen. Valtaosa 1800-luvun varhaisten sionistien asenteista elää edelleen. Holokausti puolestaan teki juutalaisten kolonialismista lännessä moraalisesti hyväksyttävää.
Myös vuonna 1948 alkaneen ja edelleen jatkuvan etnisen puhdistuksen oikeutus perustuu historialliseen myyttiin, jonka mukaan “kansa ilman maata” sai itselleen “maanilman kansaa”.
– Sillä, että alueella sattui jo asumaan ihmisiä, ei ollut väliä.

Monia muureja

Väite etnisestä puhdistuksesta särähtää monen korvaan. Kyse on kansainvälisen oikeuden käsitteestä, jonka kanssa tulisi olla tarkkana. Ettei Pappé hae nyt liikaa dramatiikkaa?

– Perusstrategia ei ole muuttunut vuoden 1948 jälkeen. Mikäli nykyinen valta-asetelma säilyy, ei ole syytä olettaa, etteikö suunnitelmaa vietäisi loppuun. Nyt tästä puhutaan Israelissa jo julkisestikin.
– Massiiviset joukkokarkotukset eivät monesta syystä ole enää mahdollisia. Puhdistus etenee vähittäin, hiipien. Vuosina 1967- 1994 noin 140 000 palestiinalaisen kansalaisuus kumottiin. Tämän jälkeen tilastointi lopetettiin.
Tutkija luettelee modernin puhdistuksen menetelmiä: elintilan rajoittamiseen tähtäävä kaavoituspolitiikka, asuinrakennusten purkaminen, siirtokuntien laajentaminen, liikkumisrajoitukset jättimuurista tarkastuspisteisiin, työlupien poistaminen, kansalaisuuden evääminen, ulkomaille matkustaneen paluuoikeuden kieltäminen, ihmisoikeuksien järjestelmällinen loukkaaminen. Pahimmillaan ihmisiä tapetaan alta pois.
YK:n erityisraportoija Richard Falk kutsui maaliskuussa Itä-Jerusalemin siirtokuntien laajentamista ja palestiinalaisasutuksen tuhoamista niin ikään etniseksi puhdistukseksi. Vastaavanlaiset puheenvuorot ovat yleistyneet sitä mukaa, kun Israelin hallitus on koventanut linjaansa. Pappé syyttää myös mediaa siitä, ettei se ole tehnyt työtään kunnolla.
– Hitaasti, päivä päivältä eteenpäin jauhava etninen puhdistus ei kelpaa uutiseksi.

Karttakuva

 

Juttu on julkaistu aiemmin lehdessä Yliopisto 12/2011

34 kommenttia

 1. Käsittämätöntä historian vääristelyä!
  Jerusalemista tuli Israelin pääkaupunki jo 3000 v. sitten(kuningas Daavidin aika). Se ei ole milloinkaan ollut
  muiden kansojen pääkaupunkina. Juutalaisille luvattiin oma maansa takaisin nk. Balfourin julistuksella v.
  1917 Britannian toimesta, v. 1922 sen teki Kansainliitto ja v. 1947 YK. Lupaukset rikottiin niin, että alun
  perin luvatusta alueesta jäi vain n.23%.Palestiinan arabeille ja beduiineille meni 77%-nykyinen Jordania.
  Tämä 23% piti vielä YK:n ehdotuksesta jakaa v.1947 arabien ja juutalaisten kesken. Juutalaiset hyväksyivät jaon, mutta arabit eivät.Arabimaat aloittivat verisen hyökkäyssodan, jonka seurauksena n. 700.000 arabia
  pakeni Israelista.Heidän arabiveljensä eivät asuttaneet heitä joukkoonsa, vaan pitivät heitä pakolaisleireillä.
  Samaan aikaan Israel otti vastaan yhtä paljon arabimaista paenneita juutalaisia.Israelissa on aina kunnioi-
  tettu ihmiselämää ja suojeltu siviilejä(sekä arabeja, että juutalaisia). Todelliseen etniseen puhdistukseen
  pyrkivät Hamas, Fatah, Hezbollah ja muut arabien terroristijärjestöt.Näille ainoa hyväksyttävä juutalainen
  on kuollut juutalainen.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. 3000 vuotta sitten siis juutalaiset valloitti palestiinan, aika outoa väittää että on oikeus maahan, kun on sen
   juuri valloittanut oikeilta kanta-asukkailta palestiinalaisilta.
   Eikä alue ollut juutalaisten miehittäjien hallussa kuin 400 vuotta ja aivan sattumalta se on myös sama aika,
   jonka palestiinalaiset sai elää rauhassa maassaan ennen juutalaisten toista miehitystä noin 1945.

   Kun alueen historia on 10000 vuoden mittainen ei 400 vuoden miehitys tarkoita kiistämätöntä omistus oi-
   keutta.
   Kun lisäksi huomioidaan että juutalaiset ei koskaan ole kuuluneet ja sopeutuneet ympäristöönsä, vaan aina
   oleet vihattuja ja ulkopuolisia, toisin kuin alkuperäisasukkaat palestiinalaiset joiden oikeudet ympäristö tunnustaa ei ole mitään perusteita sille että juutalaiset on alueella.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Niin mikähän oikeus britannialla oli päättää siitä kenelle maa kuuluu ja kannattaa kuunnella benjamin freedman kertomus belfourin julistuksesta.ettei tarvitse alkaa vääristelemään menneisyyttä väärien tietojen pohjalta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Britit oli väkivaltaisia valloittajia ja miehittäjiä alueella, tämän logiikan mukaan Natsi-Saksa ja juutalaiset
    on ja oli oikeassa, me normaalit ihmiset taas ei nykyään enää hyväksytä valloitus sotia.
    Joten rauhassa eläneet palestiinalaiset joutuivat väkivaltaisen valloitus-sodan uhreiksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Sellaista kansaa kuin palestiinalaiset ei ole olemassakaan. Ei koskaan ole ollut. Raamattu puhuu filistealaisista, mutta heitä ei enää ole. Nimi Palestiina pilkkanimi. Nykyiset palestiinalaiset ovat naapurimaiden kansalaisia, jotka alkoivat muuttaa 1800-luvun lopulla Israeliin, kun huolestuivat maan asuttamisesta juutalaisten toimesta. Israel ei karkottanut heitä 1948, vaan naapurimaat houkuttelivat heidät lähtemään pariksi viikoksi alueelta eli siksi aikaa, kun he tuhoaisivat Israelin. Heistä tuli näin pakolaisia, koska tuhoaminen ei onnistunut.
  Turkki omisti tämän alueen 1517-1917 ja alue oli autioitunut ja malariasoiden valtaama. Turkkilaiset uskoivat pahojen henkien asuvan puissa ja niistä piti maksaa veroa, joten puut hakattiin alueelta ja hiekka valloitti aluetta nopeasti. Suomalainen matkailija kirjoitti 1860-luvulla matkakuvauksessaan, että alue oli hyvin ankea ja autio. Turkki oli taloudellisissa vaikeuksissa 1900-luvun alussa ja haki kansainvälistä lainaa. Kukaan ei sitä antanut, mutta jotkut juutalaiset lainasivat heille tuhannen miljoonan dollarin lainan, jonka vakuutena oli maa-alue, joka tänään tunnetaan Israelina. Turkki ei koskaan maksanut lainaansa.
  Jos luet Raamattua, niin löydät sen, että maa on Jumalan ja Hän antoi tuon maan ikusiksi ajoiksi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille.Jer.31:7. Sillä näin sanoo Herra: Riemuitkaa iloiten Jaakobista, kohottakaa riemuhuuto hänelle, joka on kansojen pää; kuuluttakaa, kiittäkää ja sanokaa: ’Auta, Herra, kansaasi, Israelin jäännöstä.’ 10. Kuulkaa Herran sana, te kansat, ilmoittakaa kaukaisissa merensaarissa ja sanokaa: Hän, joka Israelin hajotti, on sen kokoava ja varjeleva sitä niinkuin paimen laumaansa. 11. Sillä Herra on lunastanut Jaakobin ja vapahtanut hänet häntä väkevämmän kädestä… 17. Sinulla on tulevaisuuden toivo, sanoo Herra: sinun lapsesi palajavat omalle maalleen… 31. Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan heimon kanssa uuden liiton; 32. en sellaista liittoa kuin se, jonka minä tein heidän isäinsä kanssa silloin, kun minä tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta, ja jonka liittoni he ovat rikkoneet, vaikka minä olin ottanut heidät omikseni, sanoo Herra. 33. Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani…35. Näin sanoo Herra, joka on pannut auringon valaisemaan päivää, kuun ja tähdet lakiensa mukaan valaisemaan yötä, hän, joka liikuttaa meren, niin että sen aallot pauhaavat – Herra Sebaot on hänen nimensä: 36. Jos väistyvät nämä lait minun kasvojeni edestä, silloin myös lakkaavat Israelin jälkeläiset olemasta kansa minun kasvojeni edessä ainiaan. 37. Näin sanoo Herra: Jos voidaan mitata taivaat ylhäällä ja tutkia maan perustukset alhaalla, silloin vasta minä hylkään Israelin jälkeläiset kaikki, kaiken sen tähden, mitä he ovat tehneet, sanoo Herra.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Täyttä roskaa tämäkin, sillä ikivanhoissa palestiinalais kylissä on vanhat suvut todistetusti eläneet, tuhansia vuosia.
   Sensijaan Israelista ei öydy yhtään ainutta, 200 vuotta vanhaa juutalaista maatilaa. Kertoo hyvin sen että palestiinalaiset on vanhoja kanta-asukkaita.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Mistäköhän johtuu että Israeliin vihamielisesti suhtautuvan tahon historiankirjoitus usein alkaa vasta vuodelta 1948 jolloin YK antoi jakosuosituksen jo aiemmin juutalaisväestölle kansainvälisellä lailla luvatusta alueesta.
  Olisi hyvä katsoa hieman kauemmas taaksepäin, lähtien Balfourin julistuksesta 1917, aina Kansainliiton juutalasille takaaman oikeuden Palestiinan alueeseen. Syy, että näin ei menetellä, lienee siinä että paljastuisi tuo vääristelevä juutalaisvihaa lietsova tiedottaminen.

  Tuon kartanhan tulisi olla kokonaan keltainen, ei tarkoita kuitenkaan sitä etteikö Israelissa saisi olla arabiväestöä. Heitä asuu Israelissa noin miljoona, nauttien täysistä kansalasioikeuksista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Mistäköhän johtuu että Israeliin vihamielisesti suhtautuvan tahon historiankirjoitus usein alkaa vasta vuodelta 1948 jolloin YK antoi jakosuosituksen jo aiemmin juutalaisväestölle kansainvälisellä lailla luvatusta alueesta.

  Olisi hyvä katsoa hieman kauemmas taaksepäin, lähtien Balfourin julistuksesta 1917, aina Kansainliiton juutalasille tunnustamaan historialliseen oikeuteen Palestiinan alueella. Syy, että näin ei menetellä, lienee siinä että paljastuisi tuo vääristelevä juutalaisvihaa lietsova tiedottaminen.

  Tuon kartanhan tulisi olla kokonaan keltainen, ei tarkoita kuitenkaan sitä etteikö Israelissa saisi olla arabiväestöä. Heitä asuu Israelissa noin miljoona, nauttien täysistä kansalasioikeuksista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos mentäisiinkin vähän pitemmälle, 1850 luvulla alueella asui vain vähäinen määrä juutalaisia näin oli ollut
   jo 400 vuotta. Alue oli siis täysin palestiinalaisten asuttama. Miksi juutalaiset ei voineet unohtaa menneitä,
   pitikö niiden vielä tulla alueelle tappamaan.
   On muuten outoa että juutalaiset paheksuu palestiinalaisten vapaustaistelua, vaikka heidän miehityksensä
   on vasta 60 vuotta vanhaa, kun itse piti vielä 400 vuoden jälkeenkin aloittaa tappaminen.
   Voidaan siis todeta että palestiinalaisilla on vielä 300 vuotta, oikeus pyrkiä tuhoamaan juutalaiset.
   Pitää vielä kerran painottaa että kyse on ihmisoikeuksista, palestiinalaisten ihmisoikeuksia ei rajoita mi-
   tenkään kansan järjestäytyneisyys eikä hallinto organisaation muoto.
   Muutenhan me voitaisiin todeta, että Hitlerillä oli oikeus juutalaismurhiin koska juutalaiset ei olleet valtio.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. YLE linjasi Gazan sodan armottomalla propagandalla Israelin puolesta

  Olemme jo uutisoineet Gazan konfliktin todellisen taustan artikkelissa ”EU antoi oikeutuksen Gazan sotaan – propaganda ja vaikeneminen Suomessa”, josta löydät lisätietoa mm. länsimaiden antamasta siunauksesta Israelin keskiviikkona 14.11. käynnistämälle hyökkäykselle Gazan kaistalla.

  YLE listasi uutisessaan 18.11. ”välittömät syyt Israelin iskuihin” – ja nyt on todella syytä oikaista nämä valtamediassa leviävät valheet. Toivomme lukijoiden lähettävän oikaisusta palautetta Yleisradiolle, jotta uutiset Lähi-idästä vastaisivat tulevaisuudessa edes jollain tavalla todellisia tapahtumia Gazassa ja Israelissa. Kumppanimedia Reutersin selän taakse juokseminen ei ole selitys journalistisen taustatyön jättämättä tekemiselle, varsinkaan tässä mittakaavassa.

  ”Tapahtumat molemmin puolin olivat siis kehittyneet siten, että laajan konfliktin syttymiseen tarvittiin vain pieni kipinä. Näitä kipinöitä Reuters luettelee kolme”, kirjoitti YLE.

  YLE aloittaa tapahtumakirjauksensa:

  – ”Ensimmäinen tapahtuma oli, kun palestiinalaiset ampuivat marraskuun 10. päivä israelilaisten sotilaiden ajoneuvoa panssarintorjuntaohjuksella. Iskun takana oli ilmeisesti pieni, militantti äärijärjestö Kansan vastarinnan komiteat (PRC), ei Hamasin aseellinen siipi.”

  – VÄÄRIN! –

  Väkivalta alkoi Gazassa 8.11. palestiinalaisen 13-vuotiaan teinipojan Muhammad Abu Daqqan tultua ammutuksi Israelin helikopterista. Poika oli pelaamassa serkkunsa kanssa jalkapalloa kotinsa edustalla Khan Younisissa Gazan laitamilla. Israel käynnisti samaan aikaan panssarivaunuilla rajatun tunkeutumisen Gazan alueelle.

  Tästä alkoi 8.–10.11. jatkunut verilöyly, joka johti ihmisoikeusjärjestön antaman raportin mukaan yhteensä 7 palestiinalaisen kuolemaan, joista 3 oli lapsia. 52 palestiinalaista haavoittui joko Israelin ampumana, pommituksissa tai panssarien tulituksessa. Haavoittuneista 6 oli naisia ja 12 lapsia.

  YLE jatkaa:

  – ”Tämän iskun Israel kosti murhaamalla Hamasin johtoon kuuluneen Ahmed Al-Jaabarin 14.11., vaikka molemmat osapuolet olivat sopineet noudattavansa huteraa tulitaukoa. Uutinen aiheesta: Hamasin sotilaallisen siiven johtaja kuoli Israelin ilmaiskussa.”

  – VÄÄRIN! –

  Israel julisti yksipuolisesti sotatoimet ”Operation Pillar of Defencen” alkaneeksi keskiviikkona armeijansa virallisen Twitter-sivuston kautta. Vähän sodanjulistuksen jättämisen jälkeen Hamasin komentaja al-Jabari surmattiin hänen autoonsa tehdyssä ohjusiskussa. Myös lukuisat muut ilmapommitukset alkoivat välittömästi Hamasin komentajan surman jälkeen.

  Hamas siis vastasi rakettitulella alkaneisiin Gazan ilmapommituksiin. Tämä on kiistaton fakta. On huomattavaa, että komentaja al-Jabari oli vain tunteja ennen tuloaan surmatuksi laatinut jätettäväksi pysyvän tulitaukosopimuksen Israelin edustajille ja asiantuntijoiden mukaan tämä sopimus oli neuvoteltu jo loppusuoralle. Hamas oli myös sitoutunut tulitaukoon, jonka Israel sodanjulistuksellaan rikkoi.

  YLE jatkaa:

  – Viimeinen yllyke konfliktille oli Hamasin 15.11. Tel Aviviin ampuma pitkän kantomatkan raketti. Israelin suurkaupungit olivat tähän saakka saaneet olla rauhassa Gazasta tulevilta raketeilta.

  – VÄÄRIN! –

  Israel on suorittanut keskeytyksettä Gazan pommituksia sodanjulistuksesta saakka. Israel jopa rikkoi perjantaina aamulla itse julistamaansa tulitaukosopimusta tuhoamalla asuintalon Gazan laitamilla. Ensimmäisen neljän vuorokauden aikana Israelin armeija ilmoitti suorittaneensa pelkästään ilmavoimillaan yli 1000 ilmapommitusta Gazassa. Tämä luku tarkoittaa käytännössä keskimäärin 10 ilmapommitusta tunnissa yötä päivää keskiviikosta 14.11. lähtien. Pommitukset eivät ole ainakaan laantuneet sunnuntaina ja maanantaina.

  Lisäksi Israel on käyttänyt tykistöään ja laivastoaan Gazan moukaroimisessa.

  Vahvistetut sairaalatiedot todistavat lisäksi Israelin käyttäneen pommituksissaan kiellettyjä fosforipommeja ja monet näiden aseiden uhreista ovat olleet lapsia. Israel käytti kiellettyjä aseita Gazaa vastaan myös vuoden 2009 Gazan ”operaatio Cast Leadissa” (”valettu lyijy”). Israelia ei ole koskaan syytetty kansainvälisessä oikeudessa todistetuista ja laajamittaisista sotarikoksista Gazassa.

  Kommentointia artikkelista:

  Koko artikkeli on silkkaa sotapropagandaa, mutta oikaistaan vielä muutama asiavirhe. Israelin kutsuminen ”Hamasin arkkiviholliseksi” tilanteessa, jossa Gaza on ollut voimakeinoin saarrettu vuosikausia, voisi olla vähintäänkin ymmärrettävissä. Toisaalta Israel on julistanut vaaleilla valtaan valitun Hamasin arkkivihollisekseen leimaamalla koko poliittisen puolueen ja sen virkamiehet terroristeiksi.

  Israelissa kaikki viime vuosikymmenten konfliktit ovat tapahtuneet Israelin vaalien alla. Kyseessä ei siis voi olla ”sattuma”, kuten YLE asian uutisoi.

  YLE mainostaa, että Israelin tavoitteena on ainostaan tuhota ”Hamasin raketit” ja välttää siviiliuhreja. Tätä artikkelia kirjoittaessa Gazan hyökkäyksen kuudentena päivänä kuolonuhrien määrä on jo yli 90 ja haavoittuneiden reilusti yli 700. Pelkästään lapsia on kuolleista ainakin 25. Mikään ei siis viittaa siihen, että siviliiliuhrien syntymistä varottaisiin.

  Kun YLE päättää artikkelinsa sanoihin ”koston kierre oli tullut kohtaan, jossa avoin sota käynnistyi”, vastaamme halveksuen, että ”sotapropagandan määrä on tullut kohtaan, jossa valveutuneen kansalaisen pinna palaa.”

  Avoin kysymys YLE:lle:

  Esittelette Israelin hyökkäyksen Gazassa yllättävänä tapahtumana. Kuinka siis on mahdollista, että uutisoimme Verkkomedian laajassa Gazan tilannetta käsitelleessä raportissa (24.10.2012) vain pari viikkoa ennen eskalaatiota seuraavaa?

  ”Useat raportit kertovat, että Israel olisi käynnistämässä useasti varoittelemaansa seuraavaa täysimittaista Gazan vastaista sotaa. Valmistelut sotaoperaatiota varten, jonka mittakaava vastaisi vuonna 2009 suoritettua Cast Lead -operaatiota, ovat jatkuneet ennustettavalla tavalla kuluneen loppukesän ja syksyn ajan. Israel on siis valmistautunut ”monen rintaman sotaan” ja keskittänyt jatkuvasti lisää joukkoja Gazan lähistölle Etelä-Israeliin.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Antisemitismi lyömäaseena

  ”Älä koskaan pyydä anteeksi osoittaessasi tunteesi sillä niin tehdessäsi pyydät anteeksi totuutta.” (Never apologize for showing feeling. When you do so, you apologize for truth.”) Benjamin Disraeli.

  Benjamin Disraeli oli aikoinaan Englannin pääministeri. Hän oli sefardijuutalainen, joka hylkäsi isiensä uskonnon ja kääntyi kristinuskoon. Hän kirjoitti paljon ja edusti korkeaa moraalia kirjoituksissaan. Hän myös paljasti ja varoitti maanmiestensä salaliitosta, josta oli hyvin perillä. Douglas Reed kertoo hänestä enemmän kirjassaan The Controversy of Zion, jonka voi lukea netissä.

  Kun puhun tässä artikkelissa juutalaisista tarkoitan pääosin juutalaista uskontoa, jossa Tora ja Talmud ovat keskeisiä teoksia, tunnustavaa, geneettisesti hyvin heterogeenista ihmisryhmää. Voi siis olla juutalainen olematta alkuaan lähtöisin Lähi-idästä. Monien rabbien käsitys on, että juuri Talmud on juutalaisuuden yhdistävä tekijä. Ne juutalaiset taas, jotka mainitsen esikuvallisina ja joita arvostan, ovat hylänneet Talmudin. He ovat vähemmistöä.

  Tämä on yksi tapa ymmärtää juutalaisuutta. Toinen on rodullinen mutta se on vaikeampi koska on tapahtunut paljon sekoittumista ja monet (mm. Friedmann ja Köstler) pitävät suurinta osaa itäjuutalaisista Kasaariasta Itä-Eurooppaan paenneina. He kääntyivät juutalaiseen uskontoon joskus 700-1200, jolloin Kasaaria kukoisti Kaukasuksella ja ovat siis tavallaan varastaneet juutalaisen identiteetin.

  Israelilaisen historioitsija Shlomo Sand sanoo kirjassaan The Invention of Jewish People, ettei varsinaista juutalaista kansaa ole olemassakaan ja Werner Sombart toteaa, että jo ennen ajanlaskun alkua puolet juutalaisista olivat hajaantuneet eri puolille, pääosin pohjoiseen ja roomalaisten karkotettua osan jäi Palestiinaan pieni joukko, joka on asunut siellä hyvässä sovussa muun alkuperäisväestön kanssa.

  Muutamia faktoja, joihin suuttumus juutalaisia kohtaan nojaa.

  Unohdetaan uskonto ja Vapahtajan surmaaminen, joka aikoinaan on ollut varsin merkittävä vihaa ylläpitävä syy ja kristittyjen vaino, jota juutalaiset ovat pitäneet oikeutettuna. Juutalaisen Egon Friedellin mukaan koronkiskonta on ollut ja yhä on hyvin keskeinen syy. Myös kommunismin hirmutyöt, joista juutalaiseliitin vastuu on kiistaton, ovat tahrineet juutalaisten mainetta. Alla muutama juutalainen kommentti kommunismista (Niebuhr on saksalainen), historian yhdestä suuresta tragediasta:

  ”Jotkut sanovat sitä kommunismiksi, minä sanon sitä juutalaisuudeksi” (kuuluisa sionistirabbi Stephen Wise v. 1923 Jewish Chronicle –lehdessä, kun häneltä pyydettiin mielipidettä kommunismista, entiseltä nimeltään bolševismi).

  ”Marxismi on juutalaisen profetian nykyinen muoto” (Prof. Reinhold Niebuhr 3.10.1934).

  ”Miehet, jotka kontrolloivat Neuvostoliittoa, eivät ole venäläisiä. He kuuluvat valtaosin juutalaiseen rotuun kaikkialta maailmasta” (juutalainen James Abbe, The New Masses 29.10.1935).

  ”Bolševistinen vallankumous oli suurelta osin juutalaisen idealismin tuotos. Mitä se niin voimallisesti sai aikaan Venäjällä, sen samat juutalaisen mielen ja sydämen juutalaiset historialliset ominaisuudet saavat helposti aikaan muissakin maissa” (The American Hebrew, 10.9.1920).

  Modernissa historiassa tuskin on tapahtumaa, jonka takana eivät olisi juutalaiset. Me nykyiset juutalaiset emme ole mitään muuta kuin maailman viettelijöitä, sen tuhoajia, sen kiihottajia” (juutalainen kirjailija Oscar Levy: The World Significance of the Russian Revolution).

  ”Vasta viime aikoina rotumme on antanut maailmalle uuden profeetan, mutta hänellä on kahdet kasvot ja hänellä on kaksi nimeä; toisaalta hänen nimensä on Rothschild, kaikkien kapitalistien johtaja; toisaalta Karl Marx, niiden apostoli, jotka tahtovat tuhota muut” (juutalainen Blumenthal, Judisk Tidskrift, nro 57, 1929).

  http://vilaurio.blogspot.com/2008/12/vanhoja-kirjoituksia-5-kommunismi-on.html

  Vaikka totuus kommunismista, joka johti kymmenien miljoonien tuhoon, oli tämä, niin silti sitä ei saanut eikä vieläkään saisi tuoda esiin ilman riskiä leimautua antisemitistiksi. Ja sama pätee muihin juutalaiseliitin likaisiin puuhiin kuten koronkiskontaan, pankkimafiaan, orjakauppaan, huumebisnekseen ja ylipäätään koko uusliberaaliin PNAC- hankkeeseen, joka on pääosin amerikanjuutalaisten käynnistämä ja ylläpitämä maailmanherruushanke.

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5130

  Antisemitismia käsittelevät kirjat ovat lähes kaikki juutalaisten itsensä kirjoittamia – hyvin narsistinen lähtökohta siis – mitä, kuten David Duke osuvasti sanoo, voi verrata siihen, että arabien ja israelilaisten välisen konfliktin ymmärtämiseksi suositeltaisiin vain palestiinalaisten kirjoituksia tai antikommunismin ymmärtämiseksi vain kommunistien itse kirjoittamia artikkeleita.

  Edelleen Duke näihin kirjoihin perehtyneenä toteaa, että niissä röyhkeästi antisemitismi nähdään mielen sairautena ja että se on synnynnäinen vika ei-juutalaisten keskuudessa. Edelleen, Duke toteaa, niissä vallitsee täydellinen sokeus sille, että juutalaiset voisivat olla itsekin syyllisiä niihin kielteisiin reaktioihin, joita heihin kohdistuu. Juutalaisten omat kristittyihin kohdistuvat kielteiset ja vihaavat asenteet ja koronkiskonta, jotka sionismin isänä pidetty Theodor Herzl varsin hyvin ymmärsi (taloudellisen dominoinnin lisäksi) antisemitismin oikeutetuiksi syiksi, sivuutetaan niissä täysin.

  Kirjansa Juutalainen ylivalta, jota on myyty toista miljoonaa ja joka on käännetty useille kielille, Duke toteaa, että ”jotkut mustamaalaavat varmasti tätä kirjaa kutsumalla sitä antisemitistiseksi. Kuitenkaan intiaanien historiassa saaman huonon kohtelun tutkimista ei pidetä antiamerikkalaisena. Kukaan ei kutsu inkvisition ylilyönneistä puhumista antikristilliseksi. Pidetäänkö ketään valkoisten vastaisena Jim Crow’n ajan etelävaltioiden historian dokumentoimisesta? Massamedia on täynnä tarinoita ääri-islamilaisuuden vaaroista. Kukaan ei sano, että on islaminvastaista tutkia islamilaisen fundamentalismin parissa vaikuttavia ääriaineksia. Tämä kirja uskaltaa tutkia kiellettyä aihetta: juutalaisia ääriaineksia.”

  https://magneettimedia.com/?p=9285

  Uutena antisemitismin oireena on Amerikassa otettu käyttöön Israelin valtion politiikan arvostelu. Meilläkin nostettiin juutalaisen seurakunnan taholta syyte Magneettimediaa vastaan sen julkaisemasta kirjoituksesta, jossa todettiin sionistien ohjaavan Amerikan hallitusta, asia, josta vapaassa netissä on paljon kirjoituksia. Esim. Paul G Roberts, arvostettu ent. valtionhallinnon virkamies, toteaa maansa olevan nukkevaltio, jonka Lähi-idän politiikkaa johdetaan enemmän Israelista kuin kongressista ja Amerikan hallinnosta käsin.

  Herää kysymys miksi maamme juutalaisseurakunta valvoo meitä Amerikkaa ja Israelia koskevissa asioissa? Onhan se outoa. Onko meillä sittenkin juutalaisongelma?

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=5817

  Ruth Snellman (Sibeliuksen tytär) kirjoitti kokemuksistaan 1920-luvun Saksasta muistelmateoksessaan tuokio sieltä, tuokio täältä, ss 108,109:

  ”Minä asuin pensionaatissa, jossa oli muitakin skandinaaveja. Me olimme järkyttyneitä koko Saksan elämästä.”
  ”Silloin Saksassa kaikki valta oli juutalaisten käsissä. Kaikki Saksan sanomalehdet olivat juutalaisilla, kaikki teatterit juutalaisilla, kaikki pankit juutalaisilla. (Saksan superinflaatio oli mahdollistanut ulkomaisille Saksassa asuville juutalaisille Saksan ostamisen pilkkahintaan.)
  Minä ymmärrän jollakin tavalla senkin, että saksalaiset haksahtivat Hitleriin, sillä tilanne oli sellaisena sietämätön. Saksalaiset olivat kerta kaikkiaan syrjittyjä omassa maassaan. Sikäläisissä teattereissa oli vallalla ilmapiiri, josta selvästi huomasi, miten saksalaisia yritettiin turmella. Siellä elettiin kuin viimeistä päivää.”

  Juutalaisten kansalliskiihko, törkeä etninen nepotismi, nosti saksalaisen kansalliskiihkon.

  Yllä esiin tuomani ilmiöt ovat juutalaiseliitin toimiin ja antisemitismiin liittyviä tosiasioita. Aivan kuten Obaman lennokkipommitukset ovat tosiasia Afganistanissa, joissa kuolee valtava määrä naisia ja lapsia kuten Gazan pommituksissakin. Laitan vielä linkin blokistani, joka kertoo lasten kiduttamisesta ja loppuun linkin, joka paljastaa Gazan julmuudet, vain objektiivisina faktoina:

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2539

  ***

  Nyt on luotu irvokas tilanne: jos arvostelee ja vastustaa sionistijoukon sotakiihkoa ja sen likaisia, lainvastaisia ja barbaarisia puuhia, niin sekin katsotaan antisemitismiksi, siis juutalaisten yleiseksi vihaamiseksi. Eli vihan katsotaan kohdistuvan koko etniseen ryhmään vaikka tai kun se kohdistuu vain psykopaattisen eliitin lain ja ihmisoikeuksien loukkauksiin.

  Tämä on paitsi törkeää totuuden vääristämistä myös loukkaavaa, ainakin itseni kaltaisia kohtaan, koska monet tärkeät henkiset taustavoimani (ne intellektuellit, joita arvostan) ovat juutalaisia: B. Disraeli, E. Cassirer, N. Chomsky, Ilan Pappe, E. Fromm, M. Gellhorn (poikkeuksellisen upea naissotakirjeenvaihtaja ja sodan vastustaja), E. Husserl, N. Finkelstein, Melanie ja Naomi Klein, H. Kohut, K.R. Popper, E. Todd, S. Sand, Hans Morgenthau, Anne Fried (Suomeen rakastunut ja täällä kuollut upea kirjailijanainen)… siinä heti 16 nimeä.. lisätään vielä Michel Chossudovsky, Howard Zinn, Egon Friedell ja sokerina pohjalla historian Jeesus Nasaretilainen, rakkaudenlain suuri opettaja.

  Ja nämä 20 ovat vain osa paljon suuremmasta joukosta johon tulisi niin paljon nimiä, etteivät ne mahtuisi tähän.

  Miten silloin voin olla antisemitisti? Sitä olen monesti ihmetellyt. Sellainen väite on todella irvokas ja alhainen. Sitä voisin hyvin perustein pitää viharikoksena itseäni kohtaan. Että pahuuden vastustaminen on siis antisemitismiä… Jospa onkin niin, että olen sionistien mielestä antisemitisti koska sionistit vihaavat minua!

  Minä en hyväksy vain heidän rakkaudettomia tekojaan ja sitä, että he perustavat oman etnosentrisen valtionsa ryöstämällä Palestiinan sen alkuperäisasukkailta ja karkoittamalla nämä asuinsijoiltaan verisin voimakeinoin. Heitä ihmisinä pikemmin säälin kuin vihaan. Ja samalla tavalla suhtaudun kaikkiin ihmisiin. Sionistit, joista valtaosa saattaa olla kasaareja, eivät ole tässä mikään poikkeus.

  Korostan, että sympatiani on niiden juutalaisten puolella, jotka eivät hyväksy sionismin rasistisia ja verisiä oppeja. Heitä arvostan ja kunnioitan koko sydämestäni, toisin kuin sionistit, joiden mielestä he ovat ’itseään vihaavia juutalaisia’, käsite, jota on vaikea ymmärtää. Jos itse en hyväksy esim. maamme äärioikeiston politiikkaa, kuten en hyväksy, niin olisin ’itseäni vihaava suomalainen’. Tai jos en hyväksy kristillisen kirkon tekopyhyyttä olisin kristinuskon vihollinen.

  Tämän asennevamman taustalla on valtava psyykkinen haava: sionistien psyyke on skitso-paranoidisen splitin vallassa. Paha on projisoitu ulos ja siksi sitä voidaan itse tehdä — jopa kylpeä sen veressä ja torjua syyllisyys leimaamalla muita. Mutta apu löytyy läheltä:

  Melanie ja Naomi Klein, molemmat juutalaisia, ovat soihdunkantajia. He opettavat kansansa sotaista sionistieliittiä kasvamaan teoistaan vastuullisiksi ja elämään sivistyneesti muita tuhoamatta ja alistamaan pyrkimättä.

  Olen aiemmin blokissani Muurariveljeskunnan psykologiaa — hyvyyden vai pahuuden ruumiillistuma? selvittänyt tätä skitso-paranoidista splittiä:

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=910

  Tuo psykologinen haava tuli hyvin esiin TV-dokumentissa (Salainen sota) monen juutalaisen sanomana. Kärkevimmin sen toi esiin Norman Finkelstein, amerikanjuutalainen, joka totesi, että sionistit hyödyntävät häpeällisesti holokaustia sekä kaupallisesti että poliittisesti joidenkin sairaiden ADL-liigan johtajiensa avulla.

  Suurella osalla sionistieliittiä olisi perusteellisen itsetutkistelun paikka holokaustin ja bolshevismin hirmutekojenkin suhteen. Siihen dokumentti ehkä pyrkikin. Eikä totuus siitä liene ollenkaan se, mitä meille tarjoillaan kuten tämän linkin, joka ei enää avaudu ( ovatkohan ADL:n sionistit putsanneet nettiä?), juutalainen kirjoittaja hyvin perustelee. Hän tutki asiaa ja kävi tutustumassa paikan päällä asioihin ja palattuaan Amerikkaan kirjoitti kriittisen artikkelin ja esitti muistaakseni 50 kysymystä, joihin halusi selvitystä. Sittemmin häntä ja hänen perhettään alettiin vainota ja hän sai tappouhkauksia joutuen vetämään osan kirjoituksistaan pois ja nyt koko kirjoitus on kadonnut. Alempi linkki kuitenkin toimii yhä.

  http://www.codoh.com/author/cole.html

  http://codoh.com/library/document/1501

  Pitää muistaa, että sionistit tekivät myös yhteistyötä natsi-Saksan kanssa. Miksi asiasta vaietaan? Siksikö holokaustia ei saa tutkia kriittisesti vaan se on hyväksyttävä pyhänä dogmina koska yhteistyön tuloksena syntyi monen tutkijan mukaan Israelin valtio? En yhdy psykologi Markku Ojasen kirjassa Hyvä, paha ihminen luvussa IV (Pahan vallassa) esittämiin yksipuolisiin näkemyksiin holokaustista ja juutalaisvihasta Hitlerin Saksassa.

  Ojanen jostain syystä – vaikka toisaalta kirjansa VI luvussa (Uskonto ja pahuus) korostaakin oikeaoppisesti oman ’synnillisyyden’ ja vastuun kohtaamisen tärkeyttä henkisessä kasvussa muiden syyttelyn sijasta – unohtaa juutalaisten oman osuuden tapahtumiin ja heidän asenteensa alempiarvoisiin, ’goimeihin’, joita Talmud oikeuttaa kohtelemaan kuin eläimiä ja jonka opit jo Luther varsin hyvin perustein tuomitsi epäkristillisinä. Hän myös unohtaa, että natsien valtaannousun syyt olivat osin sionistien aikaansaannosta (heillä oli tärkeä rooli Versailsin rauhanehtoja luotaessa, joilla Saksa alistettiin lähes samanlaiseen kurimukseen, jossa Gaza nyt elää ja myös pankkimafia avitti asiaa) ja että voittajat ovat kirjoittaneet sodan historian omalla, totuudesta poikkeavalla tavallaan.

  Kun asioihin perehtyy syvemmin, niin paljastuu liian monia valheita, joita järkeään käyttävä ei voi ohittaa. Saksan leimaaminen syntipukiksi yksipuolisesti on myös loukkaus tervettä oikeustajua kohtaan.

  Ja mikäli juutalaiset olisivat itse olleet niin moitteetomia ’arjalaisten’ keskuudessa eläessään, kuin Ojanen antaa ymmärtää, niin kuinka he Palestiinaan päästyään alkoivat häätää alkuperäisasukkaita sieltä sotaisesti pois ja ovat itse muuttuneet paatuneiksi, omavaltaisesti muita salamurhaaviksi natseiksi ja rasisteiksi omassa maassaan harjoittaen apartheidia ja kansainvälisen lain jatkuvaa rikkomista?

  Holokaustin ja kristittyjen tuhoamisen kriittisen tutkimisen leimaaminen viharikokseksi tuskin parantaa juutalaisten asemaa muiden silmissä, kuten Finkelstein sanoo. Se sionistien pitäisi järkevinä (?) ihmisinä ymmärtää – siitäkin huolimatta, että se on heille suuri trauma, jota he hysteerisesti liioittelevat.

  Who Is Ernst Zundel, And Why Is He In Jail?

  http://www.ihr.org/news/030923Zundel.shtml

  Omalla kohdallani on käynyt niin, että luottamukseni ja kunnioitukseni sionisteja kohtaan on totaalisesti romahtanut tämän tyrannimaisen asenteen takia. En enää voi luottaa heidän puheisiinsa tai kirjoituksiinsa kun ne eivät ole avoimia tutkimukselle.

  Traumat yleensä paranevat parhaiten ns. surutyön avulla ja ymmärtämällä ne mutta sellainen henkinen prosessi näyttää olevan sionistien psyykelle ylivoimaisen vaikea asia – ehkäpä raskaan syntisäkin takia syyllisyys pitää torjua.

  Ja samankaltainen peiliinkatsominen olisi tarpeen kaikille pahuuden vallassa oleville, rotuun ja kansallisuuteen katsomatta, joiden maailmankuvaa hallitsee skitso-paranoidinen splitti mutta nyt kirjoitin anti-semitismistä, joten pysytään aiheessa.

  Tiedän, että nämä lähes kymmenen vuoden opiskelun pohjalla syntyneet mielipiteeni esitettyäni minulla ei taida olla asiaa Israeliin. Olen mustalla listalla, antisemiitti kuten Finkelstein tai maasta karkotettu Ilan Pappe ja moni muu. Mutta olen hyvässä seurassa enkä tuon rasistisen ja barbaarisen poliisivaltion tulisena hehkuvan militarismin pätsiin kaipaakaan.

  Pohdintaa lopuksi:

  David Duken Juutalainen ylivalta kirjan suomalaisen painoksen jälkisanoja: Chicagon juutalaisyhteisön, jolla on ollut keskeinen rooli Obaman valtaannousussa, rabbi Arnold Wolf, Israelin vahva tukija, on esittänyt, että ’Obama on sulautunut juutalaiseen maailmaan’, ’hän on tavallaan juutalainen’, ’hänen ylisuorittamisensa on juutalaista’, ’hänen intellektualisminsa on juutalaista’, ’jopa hänen karismallaan on juutalainen puoli’.

  Edelleen tämä rabbi esitti, että ”tässä on kaveri, joka voisi myydä tuotettamme ja myydä sitä loistokkaasti” ja kysyttäessä ”mikä on se tuote, jota Obama voisi myydä?” Rabbi vastasi: ”Asia on niin, se ei ole mitä luulet. Se ei ole radikaalia, se ei ole äärimielistä. Se on rationaalinen, edistyksellinen filosofia, joka perustuu kokemukseen. Näet sen täällä (Chicagon Hyde Parkissa). Tämä naapurusto on aidosti integroitunut. Me teimme sen täällä, me todella teimme sen. Ei pelkkää puhetta siitä. Katso ympärille. Ja Barack ja hänen perheensä sopivat joukkoon täydellisesti (rabbi on Obaman pitkäaikainen naapuri). Tämä on heidän naapurustonsa.”

  Mutta emme näe tätä veljellisen rakkauden ’chabad-lubavitch’ (lubavitch=city of brotherly love) yhteisöä Lähi-Idässä. Israelin sionistihallinnon rotufilosofia, jota tämä rabbi Israelin etnosentrisiä sionisteja tukiessaan itsekin kulissien takana tukee, on täysi vastakohta näille rabbin jaloille ajatuksille.

  Miksi rabbi silti tukee sionismia ja miksi tämän chabad-lubavitch filosofian rabbit julistavat avointa juutalaista herruusoppia, jossa juutalaiset sielut ovat pyhiä ja juutalainen DNA osa jumalaa mutta ei-juutalaiset sielut alempia ja halveksittavia? Miksi? Eikö se ole mitä pahinta anti-humanismia?

  Seppo KJ Utria

  Blogikirjoitus, Verkkomedia 01.12.2012

  Liite:

  http://www.davidduke.com/general/my-awakening-chapter-15-the-jewish-question-2_135.html

  Egon Friedell, juutalaisuuden kristinuskoon vaihtanut Uuden ajan kulttuurihistoria kirjassaan toteaa keskiajan lopulla esiintyneistä juutalaisvainoista, että “rahvas ei koskaan ollut unohtanut, että juutalaiset olivat tappaneet Vapahtajan ja lisäksi tuli juutalaisten koronkiskurien harjoittama todellakin kova painostus. Juutalaiset olivat ainoat, joilta uskonto ei kieltänyt koron ottamista, lieneepä heistä näyttänyt ansiolliseltakin vahingoittaa harhauskoisia ‘goimeja’ (ei-juutalaisia) mahdollisimman paljon… Ja niin oli varsin monia, jotka näillä vainoilla vähemmän tarkoittivat juutalaisten kuin omien velkakirjojensa polttamista. Heidän omaisuutensa oli myrkky, joka heidät surmasi.”

  “Ihmisen oikeustaju mahdollistaa demokratian mutta ihmisen taipumus epäoikeudenmukaisuuteen tekee demokratian välttämättömäksi.” (R. Niebuhr)

  On jotenkin irvokasta, että juuri teologi Niebuhria pitävät ‘lempifilosofinaan’ mm. sellaiset kuin Obama, Clinton, Madeleine Albright, joiden toiminta on täysin ristiriidassa Niebuhrin ajatusten kanssa, jotka myös jakoi alkuaan saksanjuutalainen Hans Morgenthau.

  Morgenthau oli USA:n politiikan kriitikko joka julkisesti vastusti Vietnamin sotaa sekä vaati ydinaseiden ylikansallista kontrollia. Hieno mies.

  Israeli War Crimes against Palestine: Witness Testimonies

  http://www.globalresearch.ca/israeli-war-crimes-against-palestine-witness-testimonies/5312862

  Israel’s Holy War: Triggering the Palestinian Exodus?

  http://www.globalresearch.ca/israels-holy-war-triggering-the-palestinian-exodus/5313353

  Seppo K.J. Utria @ 1.12.2012 22:54

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. ”Sokerina pohjalla” mainitsemasi Jeesus Nasaretilainen on juutalaisten kuningas.Hän tulee
  palatessaan hallitsemaan Jerusalemista, joka on ja pysyy yhtenäisenä Israelin pääkaupunkina.
  Juutalaiset eivät tappaneet Jeesusta, vaan Hän antoi elämänsä kaikkien meidän syntiemme edestä!
  ”Sen tähden Isä minua rakastaa, koska minä annan henkeni, että minä sen jälleen ottaisin. EI KUKAAN
  sitä minulta ota, vaan minä annan sen itsestäni. Minulla on valta antaa se, ja minulla on valta ottaa se
  jälleen;sen käskyn minä olen saanut Isältäni.” JOH.10:17-18. ”Sen suurempaa rakkautta ei ole kenellä-
  kään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä.”JOH.15:13.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Matt 27

   27 Silloin maaherran huovit veivät Jesuksen raastupaan, ja kokosivat hänen tykönsä kaiken joukon.
   28 Ja kuin he olivat hänen riisuneet, puettivat he hänen purpuraiseen kaapuun,
   29 Ja tekivät orjantappuroista kruunun ja panivat hänen päähänsä ja ruovon hänen oikiaan käteensä, ja kumarsivat polviansa hänen edessänsä, pilkkasivat häntä ja sanoivat: terve, Juudalaisten kuningas!
   30 Ja kuin he olivat sylkeneet hänen päällensä, ottivat he ruovon ja löivät häntä päähän.
   31 Ja sittekuin he olivat häntä pilkanneet, riisuivat he häneltä kaapun, ja puettivat hänen omiin vaatteisiinsa, ja veivät hänen ristiinnaulittaa.

   Matt. 22

   1 Ja Jesus vastaten puhui taas heille vertauksilla, sanoen:
   2 Taivaan valtakunta on kuninkaan vertainen, joka teki häitä pojallensa,
   3 Ja lähetti palveliansa kutsumaan kutsutuita häihin, ja ei he tahtoneet tulla.
   4 Taas hän lähetti toiset palveliat, sanoen: sanokaat kutsutuille: katso, minä valmistin atriani, härkäni ja syöttilääni ovat tapetut, ja kaikki ovat valmistetut: tulkaat häihin!
   5 Mutta he katsoivat ylön, ja menivät pois, yksi pellollensa, toinen kaupallensa.
   6 Mutta muut ottivat kiinni hänen palveliansa, ja pilkkasivat heitä, ja tappoivat.
   7 Mutta kuin kuningas sen kuuli, vihastui hän, ja lähetti sotaväkensä, ja hukutti ne murhamiehet, ja heidän kaupunkinsa poltti.
   8 Silloin hän sanoi palvelioillensa: häät tosin ovat valmistetut, mutta kutsutut ei olleet mahdolliset.

   Joh. 8

   36 Jos siis Poika teidät vapaiksi tekee, niin te totisesti olette vapaat.
   37 Minä tiedän, että te olette Abrahamin siemen, vaan te etsitte kuolettaaksenne minua; sillä ei minun puheellani ole teissä siaa.
   38 Minä puhun, mitä minä olen isäni tykönä nähnyt, ja te teette, mitä te olette nähneet teidän isänne tykönä.
   39 He vastasivat ja sanoivat hänelle: Abraham on meidän isämme. Jesus sanoi heille: jos te olisitte Abrahamin lapset: niin te tekisitte Abrahamin töitä.
   40 Mutta nyt te etsitte minua tappaaksenne, sitä ihmistä, joka totuuden on teille puhunut, jonka hän on Jumalalta kuullut: sitä ei Abraham tehnyt.
   41 Te teette teidän isänne tekoja. Niin he sanoivat hänelle: emme ole äpärinä syntyneet: meillä on yksi Isä, Jumala.
   42 Jesus sanoi heille: jos Jumala olis teidän Isänne, niin te tosin rakastaisitte minua; sillä minä läksin ja tulin Jumalasta, en minä itsestäni tullut, vaan hän lähetti minun.
   43 Miksi ette ymmärrä tätä minun puhettani? Ette taida kuulla sitä minun sanaani.
   44 Te olette isästä perkeleestä, ja teidän isänne himoja te tahdotte tehdä. Hän on ollut murhaaja alusta, ja ei pysynyt totuudessa; sillä ei totuus ole hänessä. Kuin hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omastansa; sillä hän on valehtelia ja valheen isä.
   45 Mutta että minä sanon totuuden, niin ette usko minua.
   46 Kuka teistä nuhtelee minua synnin tähden? jos minä sanon teille totuuden, miksi ette usko minua?
   47 Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat; sentähden ette kuule, ettette Jumalasta ole.
   48 Niin vastasivat Juudalaiset ja sanoivat hänelle: emmekö me oikein sano, että sinä olet Samarialainen, ja sinulla on perkele?
   49 Jesus vastasi: ei minulla ole perkele, vaan minä kunnioitan minun Isääni, ja te häpäisette minua.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kristilliset sionistit näyttävät olevan pahempia kuin itse juutalaiset, myrkkyä ja valhetta suu täynnä. Raamattuakin lukevat kuin piru vailla minkäänlaista ymmärrystä. Hoh hoijaa, toivottavasti teidänlaisianne ei ole valtakunnan päättävissä elimissä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Mark. 12

   1 Ja hän rupesi heille puhumaan vertauksilla: ihminen istutti viinamäen, ja pani aidan sen ympärille, ja kaivoi kuopan, ja rakensi tornin, ja pani sen vuorolle peltomiehille, ja matkusti muille maille,
   2 Ja lähetti ajallansa palveliansa peltomiesten tykö, ottamaan peltomiehiltä viinamäen hedelmää.
   3 Mutta he ottivat hänen kiinni, hosuivat hänen ja lähettivät hänen pois tyhjänä.
   4 Ja taas lähetti hän heidän tykönsä toisen palvelian, ja sen he kivittivät ja pään särkivät, ja lähettivät hänen pois pilkattuna.
   5 Ja hän lähetti taas toisen; sen he tappoivat: ja monta muuta, muutamat he hosuivat, ja muutamat tappoivat.
   6 Niin hänellä oli vielä rakas ainoa poikansa; hän lähetti myös sen viimeiseksi heidän tykönsä, sanoen: he karttavat minun poikaani.
   7 Mutta ne peltomiehet sanoiat keskenänsä: tämä on perillinen: tulkaat, tappakaamme häntä, niin perintö jää meille.
   8 Ja he ottivat hänen ja tappoivat, ja heittivät ulos viinamäestä.
   9 Mitäs viinamäen Herra on tekevä? Hän tulee ja hukkaa ne peltomiehet, ja antaa viinamäen muille.
   10 Ettekö te ole lukeneet tätä kirjoitusta: jonka kiven rakentajat hylkäsivät, se on tullut nurkkakiveksi.

   Matt. 23

   1 Silloin Jesus puhui kansalle ja hänen opetuslapsillensa,
   2 Sanoen: Moseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja Pharisealaiset:
   3 Kaikki siis, mitä he teidän käskevät pitää, se pitäkäät ja tehkäät; mutta heidän töittensä jälkeen älkäät te tehkö, sillä he sanovat, ja ei tee.
   4 Sillä he sitovat raskaat kuormat, joita ei voida kantaa, ja panevat ne ihmisten olille, mutta ei he sormellansakaan itse tahdo niitä liikuttaa.
   5 Mutta kaikki työnsä tekevät he, että ne ihmisiltä nähtäisiin. He levittelevät muistokirjansa, ja tekevät suureksi vaatteensa liepeet,
   6 Ja rakastavat ylimmäisiä sijoja pidoissa ja ylimmäisiä istuimia synagogissa,
   7 Ja tervehdyksiä turulla, ja tahtovat kutsuttaa ihmisiltä: rabbi, rabbi.
   8 Mutta älkäät te antako teitä kutsuttaa rabbiksi; sillä yksi on teidän Mestarinne, joka on Kristus, mutta te olette kaikki veljekset.
   9 Ja älkäät ketäkään kutsuko isäksenne maan päällä; sillä yksi on Isänne, joka on taivaissa.
   10 Ja älkäät antako teitä kutsuttaa mestariksi; sillä yksi on teidän Mestarinne, joka on Kristus.
   11 Joka teistä suurin on, se olkoon teidän palvelianne.
   12 Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan, ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
   13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä.
   14 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka syötte leskein huoneet, ja muodoksi pidätte pitkät rukoukset: sentähden te saatte sitä kovemman kadotuksen.
   15 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  4. Talmudin arvovallasta ja merkityksestä Talmud ja muut rabbiiniset kirjoitukset toteavat seuraavaa:

   312. Aboth 1.1: Jumala antoi suullisen rabbiinisen lain (= Talmudin) Moosekselle Siinain vuorella.

   313. Gittin 60b: Jumala teki liiton Israelin kanssa vain suullisen lain (= Talmudin) nojalla.

   314. Sanhedrin 88b: Talmud tärkeämpi kuin Raamattu: “Rabbien opetukset ovat sitovampia kuin Tooran opetukset, niin että Raamatun lakeja voidaan rikkoa.”

   315. Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.

   317. Jebamoth 20a: Raamattu sanoo, että rabbien päätöksiä täytyy noudattaa.

   318. Jebamoth 20a: Ne, jotka tottelevat rabbeja, ovat pyhiä; ne, jotka eivät tottele, ovat pahoja.

   319. Sabbath 40a: Se, joka ei ole kuuliainen rabbeille, on rikollinen Israelissa.

   320. Rosh Hashanah 25a: Rabbineuvoston säädöksiä ei saa kyseenalaistaa, ja niillä on yhtä suuri auktoriteetti kuin Mooseksen säädöksillä.

   322. Soferim XV, 7: Pyhä kirjoitus (Vanha Testamentti) on kuin vettä, Mishna kuin viiniä ja Gemara kuin aromaattinen viini.

   324. Baba Bathra 12a: Rabbit ovat suurempia kuin (Raamatun) profeetat.

   328. Erubin 21b: Rabbien käskyt ovat tärkeämpiä kuin Raamatun käskyt. Se, joka rikkoo rabbien käskyjä vastaan, on ansainnut kuoleman ja häntä rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa.

   329. Berakoth 8b (Jerus. Talmud): Rabbien sanat ovat tärkeämpiä kuin profeettojen sanat.

   330. Berakoth 4b: Rabbien käskyjen rikkomisesta seuraa kuolemanrangaistus.

   333. Baba Bathra 75a: Ne, jotka pilkkaavat rabbeja, ovat hulluja, jotka ansaitsevat kuoleman.

   Sitten siteerauksia, jotka osoittavat, että Talmud on juutalaisille Jumalan sanaa ja että nykyjuutalaiset ovat Talmudin tuote, yksi blokki:

   Lazarus Goldschmidt, Talmudin saksantaja, sanoo käännöksensä esipuheessa: ”’Suullinen oppi’ (Talmud) on Kaikkivaltiaan Isän suusta tullut.” Hänen mukaansa Talmudia käytetään kouluissa ja kodeissa, ja se on juutalaisen kansan elinhermo.

   Rabbi Yeckiel Eckstein: ”Nykyjuutalaisuudessa juutalaisten käsitykset kirjoitetusta sanasta määräytyvät ja muodostuvat suullisen tradition mukaan, joka kehittyi vuosisatojen ajan ja joka on koottu Talmudiin ja jota myöhemmät rabbit ovat selittäneet. – – Juutalainen elämä nykyisin juontuu farisealaisesta traditiosta (Talmudista) ja saa keskeiset uskonnolliset puitteensa siitä.

   Jewish Encyclopedia 1905: Farisealaisuus (Talmud) on muovannut juutalaisuuden ja juutalaisen elämän ja ajatustavan vuodesta 70 j.Kr. lähtien tähän päivään asti.

   Juutalainen Herman Wouk kirjassaan: ”Talmud on nykyisin juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakia, tapaa tai seremoniaa noudatammekaan – olimmepa ortodokseja, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai kiihkeämielisiä sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme.”

   Rabbi Adin Steinholtz: ”Talmud on se keskeinen tukipylväs, joka pitää pystyssä juutalaista hengellistä ja älyllistä elämää.”

   Kirjassa “The History of the Talmud” M. Rodkinson ja I. M. Wise: “Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote.”

   Lopuksi on todettava: Koska Talmud on rikoslakiemme vastainen kirja (viittaan kirjoitukseeni “Juutalaisuuden opinkappaleet”), nykyjuutalaiset ovat rikolliskansa. Ja koska nykyjuutalaiset ovat yksi blokki, he ovat tiukasti järjestäytynyt kansainvälisen rikollisuuden ryhmä, joka kansainvälisenä oikeusviranomaisten yhteistyönä tulee saattaa kuriin. Kaikki siteet juutalaiseen kansaan tulee katkaista, kunnes luopuvat rikollisuudestaan (jumalanvastaisesta Talmudistaan).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  5. Juutalaisuuden opinkappaleet

   By Vesa-Ilkka Laurio ¶ Posted in Juutalaisuus

   Juutalaisuuden edustajat eivät juurikaan kulje julistamassa “ilosanomaansa” kuten monen muun uskonnon edustajat. Juutalaisuuden peruskirja ja ylin auktoriteetti (juutalaisille Jumalan sanaa) Talmud on jäänyt monelle tuntemattomaksi, ja sitä on vaikea saada käsiinsä. Sen vuoksi juutalaisuuteen ei ole ollut mahdollista kovin paljon perehtyä, ja tietomme siitä on jäänyt vajaaksi. Sen vuoksi on aiheellista tuoda esiin Talmudin ja siihen läheisesti liittyvän muun rabbiinisen kirjallisuuden opillisia periaatteita. Niitä löytyy kyllä internetistä riittävässä määrin, mutta ne ovat vieraskielisiä eivätkä niin ollen auta suurta osaa suomalaisia. Olen siksi kääntänyt niitä ja tuon niitä julki tässä myös suomenkielisinä. Lähteinäni ovat olleet pääasiassa I. B. Pranaitisin “Christianus in Talmude Iudaeorum” (engl. “The Talmud Unmasked“), Elizabeth Dillingin “The Jewish Religion – Its Influence Today” sekä Christian News Encyclopedia I-V.

   Ei-juutalaisista (kristityt mukaan lukien):

   1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

   2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

   3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

   4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

   5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

   6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

   7. Niddah 45a: Rabbien mukaan naiset eivät voi tulla raskaaksi ennen kuin he saavuttavat 12 vuoden ja yhden päivän iän. Kysyttäessä, kuinka oli mahdollista, että ei-juutalainen tyttö oli tullut raskaaksi kuuden vuoden iässä, rabbi vastasi, että ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

   8. Berakoth 58a: Eräs rabbi ruoski juutalaista, koska tämä oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä ei-juutalaisen kanssa. Juutalainen meni roomalaisten luo, jotka sitten kysyivät rabbilta, miksi hän oli tehnyt niin. Rabbi kertoi roomalaisille, että rangaistu juutalainen oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä naaraspuolisen aasin kanssa. Roomalaiset vapauttivat rabbin sen jälkeen kun profeetta Elia oli tullut alas taivaasta ja sanonut, että rabbi puhuu totta. Tämän jälkeen rangaistu juutalainen kutsui rabbia valehtelijaksi. Rabbi vastasi, ettei hän valehdellut, koska kaikki ei-juutalaiset ovat aaseja. Juutalainen lähti roomalaisten luo, mutta rabbi tappoi hänet, ja syystä.

   9. Ketuboth 3b Tos.; Sanhedrin 74b Tos.: Ei-juutalaisen siemen(neste) on eläimen siemenen veroinen. Kristityn yhdyntä elukan yhdyntä.

   10. Choschen Hammishpat 227: “Raamattu sanoo: ‘Älä huijaa lähimmäistäsi’, mutta ei-juutalaiset eivät ole lähimmäisiämme vaan, kuten sanottu, pahempia kuin koirat.”

   11. Iore Dea 337,1: “Surunvalitteluita ei tule esittää kenellekään tämän palvelijoiden (ei-juutalaisia) kuoleman johdosta. Tulee sanoa vain ‘Tuokoon Jumala takaisin kadottamasi’, kuten sanomme miehelle, joka on kadottanut lehmän tai aasin.”

   12. Keritoth 6b: On kiellettyä vuodattaa pyhää voiteluöljyä muiden ihmisten kuin papeiksi vihittävien Aaronin ja hänen poikiensa päälle (sukupolvesta sukupolveen; 2. Moos. 30:30-32). Mutta rabbit päättivät, että on sallittua vuodattaa sitä lehmien ja ei-juutalaisten päälle, koska nämä eivät ole ihmisiä.

   13. Baba Mezia 114b: 4. Moos. 19:16 määrää, että joka koskee kuolleen ihmisen hautaan, se olkoon saastainen seitsemän päivää. Kuitenkaan ei-juutalaisten hautoihin koskeminen ei saastuta, koska ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä. Vain juutalaiset ovat ihmisiä; muut ovat eläimiä (perusteluna rabbi Simon ben Yohain mukaan Hes. 34:31: “Te olette minun lampaani, minun laitumeni lampaat, te ihmiset”).

   14. Emek Hammelech 23a: Ei-juutalaisten sielut tulevat kuolemasta ja kuoleman varjosta.

   15. Rosh Hashanah 17a: Ei-juutalaisten sielut menevät helvettiin.

   16. Abodah Zarah 36b: Ei-juutalaisten tyttäret ovat saastaisuuden tilassa syntymästään lähtien, ja avioliitto heidän kanssaan on kielletty.

   17. Oholoth, Misnah 6,7: Ei-juutalaisten kivet, vuoret, maat ja talot ovat saastaisia.

   18. Abodah Zarah 35b: Ei-juutalaisten maito, leipä ja öljy ovat kiellettyjä.

   19. Abodah Zarah 67b: Ei-juutalaisten keittovälineet antavat ruokaan pahan maun.

   20. Abodah Zarah 72b: Jos ei-juutalainen koskee viiniin, se ei kelpaa enää juutalaisten käyttöön.

   21. Abodah Zarah 70a: Varkaat, joiden rodullista taustaa ei tiedetty, murtautuivat erään juutalaisen rakennukseen ja koskivat viiniin. Koska juutalainen ei tiennyt, kuka oli koskenut viiniin, hän ei ollut varma, oliko viini saastunut ei-juutalaisen kosketuksesta. Rabbit päättivät, että koska suurin osa varkaista kaupungissa oli juutalaisia, viini ei ollut saastunut.

   22. Erubin 7,1, Tos.: Kun katsoo ei-juutalaisen taloon, näkee karjalauman.

   23. Leb. Tob 46,1: Ei-juutalaisten talot ovat elukkojen taloja.

   24. Hagiga 13a: On kiellettyä opettaa ei-juutalaisille lakia.

   25. Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.

   26. Sanhedrin 59a; Abodah Zarah 8-6; Hagiga 13: Ei-juutalainen, joka tutkii lakia, ja juutalainen, joka auttaa häntä siinä, ansaitsee kuoleman (perustelu: laki on juutalaisten perintöä, ei ei-juutalaisten).

   27. Libbre David 37: Jos juutalaista pyydetään selittämään jotain osaa rabbiinisista kirjoista, hänen tulee antaa vain väärä selitys. Joka ei noudata tätä määräystä, se tapetaan. – – “Jos ei-juutalaiselle kerrotaan mitään meidän uskonnollisista teksteistämme, se on samaa kuin kaikkien juutalaisten tappaminen, sillä jos ei-juutalaiset tietäisivät, mitä me heistä opetamme, he tappaisivat meidät avoimesti.”

   28. Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on ei-juutalaisia vastaan.

   29. Sanhedrin 104a: Jumala pahastuu, jos juutalaiset osoittavat vieraanvaraisuutta ei-juutalaisia kohtaan.

   30. Abodah Zarah 20a: On kiellettyä antaa ei-juutalaiselle lahjaa, mutta se voidaan myydä hänelle.

   31. Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.

   32. Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen, joka viettää lepopäivää, ansaitsee kuoleman.

   33. Sanhedrin 57b: Ei-juutalaisen teloittamiseksi vain yhden henkilön todistus riittää, vaikka sukulaisen.

   34. Baba Kama 113b; Baba Mezia 24a: Jos ei-juutalainen kadottaa jotakin, juutalainen saa pitää sen, vaikka tietäisikin omistajan.

   35. Sanhedrin 76b: Joka palauttaa ei-juutalaiselle kadonneen esineen, joutuu Jumalan kirouksen alaiseksi.

   36. Baba Mezia 24a: Jos enemmistö jollakin alueella on ei-juutalaisia, juutalainen saa pitää kadonneen esineen. Jos enemmistö on juutalaisia, täytyy yrittää etsiä omistaja.

   37. Sanhedrin 57a: Jos ei-juutalainen ryöstää juutalaisen, hänen täytyy maksaa tälle takaisin. Mutta jos juutalainen ryöstää ei-juutalaisen, juutalainen saa pitää saaliin. Samoin jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, ei-juutalainen on tapettava. Mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, juutalainen on vapaa.

   38. Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuullinen, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, hän ei ole vastuullinen.

   39. Baba Kama 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan.

   40. Iore Dea 16,11: Ei-juutalainen ei kelpaa missään asiassa todistajaksi.

   41. Choschen Hammishpat 34,18: Ei-juutalainen ja orja eivät voi todistaa oikeudessa.

   42. Choschen Hammishpat 22,2: Ei-juutalainen ei saa tuomita juutalaista (juutalainen ei saa hakea oikeutta ei-juutalaiselta tuomarilta).

   43. Choschen Hammishpat 348: Juutalainen saa ryöstää ei-juutalaisen: hän saa huijata tätä laskussa, jos on todennäköistä, ettei tämä huomaa sitä.

   44. Abodah Zarah VIII, 5, Tos.: Ei-juutalaiselta on kielletty varastaminen, ryöstäminen, naisorjien ottaminen jne. ei-juutalaiselta tai juutalaiselta; juutalainen saa toimia näin ei-juutalaisen suhteen.

   45. Sanhedrin 57a: Ei-juutalaisen täytyy maksaa palkkaa juutalaiselle, mutta juutalaisen ei tarvitse maksaa palkkaa ei-juutalaiselle.

   46. Baba Kama 37b: Jos ei-juutalaisen härkä puskee israelilaista härkää, ei-juutalaisen täytyy maksaa vahingot täysimääräisinä. Mutta jos israelilaisen härkä puskee ei-juutalaista härkää, israelilainen ei ole velvollinen maksamaan mitään.

   47. Baba Kama 38a: Ei-juutalaiset ovat Israelin lain suojan ulkopuolella. Jumala on jättänyt heidän rahansa Israelin vapaasti käytettäviksi.

   48. Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.

   49. Sanhedrin 52b: Aviorikos ei ole kielletty, kun sen tekee alaikäinen tai kun se tehdään alaikäisen henkilön vaimon kanssa tai ei-juutalaisen henkilön vaimon kanssa, koska Mooses kieltää aviorikoksen vain “lähimmäisen vaimon” kanssa, ja ei-juutalaiset eivät ole lähimmäisiä.

   50. Abodah Zarah 26a: Israelilaisen naisen ei tule auttaa ei-juutalaista vaimoa lapsen synnyttämisessä, koska ei-juutalainen lapsi kasvatetaan epäjumalanpalvelijaksi. Ei-juutalaisen naisen ei tule antaa auttaa israelilaista naista synnytyksessä, sillä hän voi yrittää tappaa lapsen. Samat rajoitukset koskevat rintaruokintaa.

   51. Abodah Zarah 22a,b; Jebamoth 103a,b: Ei-juutalaisilla on taipumus eläimiin sekaantumiseen, irstauteen ja murhaamiseen. Ei-juutalaiset ovat seksuaalisuhteessa mieluummin lehmien kuin omien vaimojensa kanssa. Käärme yhtyi Eevaan ja siirsi häneen ja koko ihmiskuntaan himon (jota israelilaisilla ei Siinain puhdistuksen jälkeen ole).

   52. Abodah Zarah 2.1: Eläintä ei tule laittaa ei-juutalaisten talliin, koska ei-juutalaiset ovat taipuvaisia sekaantumaan eläimiin.

   53. Abodah Zarah 22a: Ei-juutalaiset ovat murhaajia, heistä on pysyttävä erossa.

   54. Gad. Shas. 2:2: Juutalainen saa tehdä väkivaltaa ei-juutalaiselle tytölle, mutta hän ei saa mennä tämän kanssa naimisiin.

   55. Nedarim 20b; Choschen Hammishpat 348: Juutalainen voi tehdä ei-juutalaiselle naiselle, mitä haluaa. Hän saa kohdella tätä kuin lihanpalaa.

   56. Jebamoth 100b: Ei tule ottaa vaimoksi ei-juutalaista, ettei lapsesta tule hänen seuraajansa (lapsi seuraa lain mukaan äitiään).

   57. Abodah Zarah 25b: Rabbien päätöksiä siitä, miten tiellä tulee kävellä ei-juutalaisten kanssa; oltava varuillaan heidän suhteensa.

   Kristityistä (koko läntisestä maailmasta) erityisesti:

   58. Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.

   59. Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.

   60. Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.

   61. Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.

   62. Sanhedrin 46a: Rabbi M. sanoi, että Nooan perillinen, joka kiroaa Jumalan Nimen (Jahve) käyttämällä sen korviketta (Jeesus Kristus), on syyllinen ja hänelle tulee langettaa kuolemantuomio.

   63. Hilkoth Akum X,7: Missä juutalaiset ovat niskan päällä, siellä ei saa jättää yhtäkään epäjumalanpalvelijaa (= kristittyä) henkiin.

   64. Abodah Zarah 26a,b: Kristityt voidaan heittää kaivoon ja jättää sinne.

   65. Orach Chaiim 480 Hagah: “Aja, Jumala, ne, jotka eivät usko sinuun, pois vihassasi ja murskaa heidät kappaleiksi. Tuo pikaisesti kaikki epäuskoiset syytettyjen penkille. Tuhoa hetkessä kaikki valtakuntasi viholliset. Kitke arvottomat kansat kokonaan pois, hajota ja tuhoa ne. Tuhoa heidät! Tuhoa heidät heti, heti tällä hetkellä!”

   66. Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.

   67. Iore Dea 158,2, Hagah: Luopiot, jotka kääntyvät kristittyjen mielitekoihin ja palvontamenoihin, tulee surmata.

   68. Choschen Hammishpat 388,15: Ne, jotka antavat israelilaisten rahoja kristityille, on tapettava.

   69. Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.

   70. Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.

   71. Zohar I, 25a: Epäjumalanpalvelijat (kristityt) on pyyhittävä pois maan päältä. Heidän muistonsa on hävitettävä.

   72. Pesahim 49a: On sallittua tappaa kristittyjä paastopäivinä, ei tarvita rukouksia.

   73. Choschen Hammishpat 425,5: Ne, jotka eivät usko Tooraa, tulee surmata. Jolla on voimia tappaa heidät, tappakoon heidät avoimesti miekalla; ellei ole voimia, petkuttakoon heidät eri tavoin kuolemaan. (Maimonides, Hilkoth teschubhah III,8, sanoo, että kristityt [ja muut] kieltävät Tooran lain) – – Myös juutalaiset, jotka kääntyvät kristinuskoon, on tapettava.

   74. Zohar I, 219b: “On varmaa, että vankeutemme jatkuu, kunnes epäjumalia palvelevien ei-juutalaisten (= kristittyjen) hallitsijat on tuhottu.”

   75. Obadiam (rabbi Kimchi): Puhuessaan viimeisinä päivinä tapahtuvasta Edomin tuhosta profeetat tarkoittivat Roomaa (siis kristittyä maailmaa), Jes. 34:1. Kun Rooma on tuhottu, Israel saa vapauden.

   76. Tseror Hammor (rabbi Abraham): Heti kun Rooma (länsimaat, kristitty maailma) on tuhottu, israelilaisille koittaa vapaus.

   77. Zohar II, 43a: Aasi tarkoittaa ei-juutalaista, joka on ostettava vapaaksi….Mutta jos hän kieltäytyy tulemasta vapaaksi ostetuksi, silloin hänen kallonsa on murskattava; – – heidät tulee ottaa pois elävien kirjoista, sillä heistä on sanottu: “Joka tekee syntiä minua vastaan, sen minä otan pois Elämän kirjasta.”

   78. Zohar I, 38b, 39a: Neljännen taivaan palatseissa ovat ne, jotka ovat surreet Siionia ja Jerusalemia, ja kaikki ne, jotka ovat tuhonneet epäjumalanpalvelijakansoja (= kristittyjä kansoja). Ne, jotka ovat tappaneet epäjumalia palvelevia ihmisiä (= kristittyjä), puetaan purppuravaatteisiin, että heidät tunnettaisiin ja heitä voitaisiin kunnioittaa.

   79. Iore Dea 148: Juutalaista kehotetaan aina pitämään piilossa viha, joka hänellä on kristittyjä kohtaan.

   80. Choschen Hammishpat 156,5 Hagah: On luvallista pettää kristittyjä ja ottaa heidän rahansa, sillä kristittyjen varallisuutta on pidettävä yhteisenä omaisuutena, joka kuuluu sille, joka sen ensimmäisenä ottaa.

   81. Choschen Hamishpat 183,7: Juutalainen saa pitää, mitä kristitty maksaa erehdyksessä liikaa. Juutalaisten täytyy jakaa keskenään se, mitä he huijaamalla veloittavat liikaa kristityiltä.

   82. Choschen Hamishpat 266,1: Jos juutalainen löytää kristityn kadottamaa omaisuutta, hän saa pitää sen.

   83. Iore Dea 157,2 Hagah: Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.

   84. Abodah Zarah 54a: Kristityiltä ja luopioilta saa kiskoa korkoa.

   85. Abodah Zarah 2a, Tos.: Kauppaa käytävä kristittyjen kanssa, koska heillä on rahaa maksaa.

   86. Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.

   87. Baba Kama 113a: Juutalainen saa valehdella ja vannoa väärän valan oikeudessa saadakseen kristityn tuomituksi.

   88. Iore Dea 335,43: Juutalainen, joka myy maatilan kristitylle, tulee karkottaa.

   89. Iore Dea 154,2: Kaupankäyntiä ei saa opettaa kristityille.

   90. Baba Kama 113b: Jumalan nimi ei tule häväistyksi, kun kristityille valehdellaan; kristittyjä saa huijata.

   91. Kallah 1b: Juutalainen voi antaa väärän valan hyvällä omallatunnolla.

   92. Shabbuoth Hagahoth 6d, rabbi Ascher: Juutalainen voi antaa väärän valan käyttämällä viekkaita sanoja.

   93. Abodah Zarah 16b,17a: Juutalaisten tulee pysyä erossa kristityistä.

   94. Iore Dea 153,2: Kristityt ovat murhaajia; heistä on pysyttävä erossa.

   95. Orach Chaiim 20,2: Kristitylle ei saa myydä päällystakkia, jossa on naruja; hän voi tiellä tappaa niillä juutalaisen.

   96. Orach Chaiim 20,2: Kristityt naamioituvat tappaakseen juutalaisia.

   97. Gittin 62a: Juutalaisten pysyttävä poissa kristittyjen kodeista pyhäpäivinä.

   98. Iore Dea 148,10: Juutalainen ei saa vastata kristityn tervehdykseen; sen estämiseksi tervehdittävä ensin.

   99. Abodah Zarah 20a: Älä koskaan ylistä kristittyjä, ettei sen luultaisi olevan totta.

   100. Iore Dea 112,1: Vältettävä syömistä kristittyjen kanssa, ruokkii tuttavallisuutta.

   101. Abodah Zarah 35b: Älä juo maitoa, jonka kristitty on lypsänyt.

   102. Iore Dea 178,1: Kristittyjen tapoja ei saa jäljitellä, ei edes kampausta.

   103. Iore Dea 120,1: Kristityiltä ostetut astiat pestävä perusteellisesti.

   104. Hilkoth Maakaloth: Kristityt ovat epäjumalanpalvelijoita, joiden kanssa ei tule olla tekemisissä.

   105. Abodah Zarah 76c: Jeesuksen seuraajien (kristittyjen) juhlat ovat epäjumalanpalvelusta.

   106. Eben Haezar 44,8: Kristittyjen ja juutalaisten väliset avioliitot mitättömiä.

   107. Abodah Zarah 17a: Kristityt ovat liitossa helvetin kanssa; kristinusko pahempaa kuin insesti.

   108. Aboth V, 21: Jumalattoman Kristuksen opetuslapset perivät helvetin (Ps. 55:24).

   109. Abodah Zarah 17a: Rabbi Eleazar b. Dordia ei jättänyt käymättä yhdenkään maailman porton luona (viimeisen luokse päästäkseen hän kulki seitsemän joen yli), mutta hän sai anteeksi, koska ei ollut syyllistynyt siihen anteeksiantamattomaan syntiin, että olisi hyväksynyt kristinuskon.

   110. Iore Dea 146, 15: Kristittyjen epäjumalankuvat (esim. ristit) tuhottava ja niistä on puhuttava halveksivasti.

   111. Zohar II, 64b: Ihmisiä, jotka palvovat epäjumalia, kutsutaan lehmiksi ja aaseiksi, kuten on kirjoitettu: “minulla on lehmä ja aasi…” (näitä epäjumalanpalvojia ovat kristityt, kuten Maimonides sanoo [Perusch 78c]: Kristityt, jotka seuraavat Jeesusta, ovat, huolimatta siitä, että heidän opissaan on vaihtelua, kaikki epäjumalanpalvelijoita).

   112. Zohar II, 64b: Rabbi Abba sanoo: Jos epäjumalanpalvojat (= kristityt) yksin harjoittaisivat sukupuoliyhteyttä, maailma lakkaisi olemasta. Niinpä opetuksemme on, että juutalainen ei saa antaa tilaa noille häpeämättömille ryöstäjille. Sillä jos he lisääntyvät suurissa määrin, meidän on heidän vuokseen mahdoton jatkaa olemassaoloamme. He synnyttävät imettäväisiä, jotka ovat koiria (kristittyjen lisääntymistä täytyy siis estää).

   113. Jebamoth 61a: Juutalaiset ovat ihmisiä; epäjumalanpalvelijat (kristityt) eivät ole ihmisiä.

   114. Zohar I, 28b: “Käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä” (1. Moos. 3:1). “Kedon eläimistä”, se on: maan epäjumalanpalvelijoista (= kristityistä), sillä he ovat sen muinaisen käärmeen jälkeläisiä, joka vietteli Eevan.

   115. Abodah Zarah 15b; 22a: Kristityt sekaantuvat eläimiin.

   116. Zohar I, 131a: Epäjumalanpalvelijat (= kristityt) saastuttavat olemassaolollaan maailman, koska heidän sielunsa tulee saastaiselta puolelta.

   117. Zohar I, 46b, 47a: Ja hän loi jokaisen elävän olennon, ts. israelilaiset, koska he ovat Korkeimman Jumalan lapsia, ja heidän pyhät sielunsa tulevat hänestä. Mutta mistä epäjumalanpalvojien (= kristittyjen) sielut tulevat? Vasemmalta puolelta, mikä tekee heidän sieluistaan saastaisia. He ovat sen vuoksi kaikki saastaisia, ja he saastuttavat kaikki, jotka joutuvat tekemisiin heidän kanssaan.

   118. Sabbath 145b: Kristityt epäpuhtaita, koska he syövät epäpuhtaita ruokia.

   119. Abodah Zarah 22b: Kristityt epäpuhtaita, koska he eivät olleet Siinain vuorella.

   120. Iore Dea 198,48: Puhtaat juutalaiset naiset saastuvat tavatessaan kristittyjä.

   121. Orach Chaiim 57, 6a: Kristittyjä säälittävä enemmän kuin sairaita sikoja.

   122. Ketuboth 110b: Psalminkirjoittajan kerrotaan vertaavan kristittyjä epäpuhtaisiin eläimiin.

   123. Abodah Zarah 27b: On kiellettyä tulla kristityn parantamaksi.

   124. Iore Dea 81,7 Ha: Kristittyjä imettäjiä vältettävä, koska he ovat vaarallisia.

   125. Iore Dea 156,1: Kristittyä parturia ei saa käyttää, ellei ole juutalaisia ystäviä mukana (pelätään, että kristitty saattaa murhata).

   126. Iore Dea 153,1: Kristitty hoitaja johtaa lapset harhaoppiin.

   127. Iore Dea 155,1: Vältettävä kristittyjä lääkäreitä, joita lähiseutu ei tunne.

   128. Pesahim 25a: Vältettävä lääketieteellistä apua kristityiltä.

   129. Abodah Zarah 27b: Parempi kuolla käärmeenpuremaan kuin hakea apua kristityltä.

   130. Maimonides, Mishnah Torah, 2,4,11; Iore Dea 158,1: Juutalaiset lääkärit eivät saa pelastaa kristityn elämää, ellei pelastamatta jättäminen synnytä vihamielisyyttä juutalaisia kohtaan.

   131. Iore Dea 150,2: Ei saa kumartua epäjumalankuvan (ristin, krusifiksin) lähellä edes nostaakseen rahan maasta tai poistaakseen tikun jalasta, ettei näyttäisi siltä, että palvoo Jeesusta.

   132. Abodah Zarah 14b: Uskonnollisia tavaroita ei saa myydä kristityille.

   133. Iore Dea 151,1: Kristityille ei saa myydä vettä kastetta varten.

   134. Abodah Zarah 78: Kristittyjen kirkot ovat paikkoja, joissa palvellaan epäjumalia.

   135. Iore Dea 142,10: On pysyttävä fyysisesti etäällä kirkoista.

   136. Iore Dea 142,15: Ei saa kuunnella kirkkomusiikkia tai katsella epäjumalia (Kristuksen kuvia).

   137. Iore Dea 143,1: Kirkon lähellä olleita tuhoutuneita taloja ei saa rakentaa uudelleen; juutalaisen talo ei saa olla lähellä kirkkoa.

   138. Iore Dea 139,1: Vältettävä esineitä, joita kristityt ovat käyttäneet jumalanpalveluksissaan.

   139. Abodah Zarah 2a: Kristittyjen juhlapäiviä kutsutaan onnettomuuden päiviksi.

   140. Abodah Zarah 78c: Kristittyjen paastopäivät halveksittavia, turhia ja pahoja.

   141. Abodah Zarah 6a: Kristilliseen joulunviettoon ei saa osallistua.

   142. Hilkoth Akum, IX: Pääsiäistä ja joulua ei saa viettää.

   143. Maimonideen Hilkoth Akum X,1: Kristittyjä ei saa sääliä, sillä on sanottu: “Älä osoita armoa heitä kohtaan” (5. Moos. 7:2). Siksi jos kristitty on vaikeuksissa tai hukkumassa, häntä ei saa auttaa. Jos kristitty on kuolemanvaarassa, häntä ei saa pelastaa.

   144. Iore Dea 158,1: Kristittyjä ei saa pelastaa hengenvaarasta. – – Veden varaan joutunutta ei saa pelastaa, ellei hän tarjoa rahaa.

   145. Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja ne, jotka pilkkaavat rabbeja, lähetetään helvettiin ikuisiksi ajoiksi.

   146. Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.

   147. Sabbath 116a: Kristilliset kirjat (mm. Uusi testamentti) tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. – – Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon. – – Kristittyjen vihaamiseen käsketty Ps. 139:21:ssä.

   148. Sabbath 46a (Jerus. Talmud): Harhaoppisten (= kristittyjen) kirjat, jotka synnyttävät vihamielisyyttä, epäsopua ja riitaa Israelin ja Jumalan välille, täytyy kaikki tyynni polttaa.

   149. Sabbath 116a: Evankeliumit ovat tyhjän paperin perätön väite ja tyhjän paperin synti.

   150. Sanhedrin 90a, 100b: Jotka lukevat ei-kanonisia kirjoja (Uutta testamenttia), niillä ei ole mitään osuutta tulevaan elämään.

   Jeesuksesta:

   151. Jebamoth 49a: Jeesus oli aviorikoksen tuloksena syntynyt äpärä.

   152. Kallah 1b: Jeesus oli avioton lapsi, joka oli siitetty kuukautisten aikana.

   153. Sanhedrin 67a; Abodah Zarah II; Sabbath XIV: Jeesus oli Pandira-nimisen sotilaan poika.

   154. Sanhedrin 106a,b: Maria oli huora; Jeesus oli paha mies.

   155. Orach Chaiim, 113: Vältettävä osoittamasta kunnioitusta Jeesusta kohtaan.

   156. Sotah 47a; Sanhedrin 107b: Jeesus erotettiin seurakunnasta, koska hän ajatteli vietellä naisen, ja suruissaan ja sekavana hän alkoi palvoa tiiliskiveä. Jeesus oli noita, joka vietteli, turmeli ja tuhosi Israelin.

   157. Sanhedrin 105a,b: Jeesus harjoitti haureutta aasinsa kanssa.

   158. Sanhedrin 106b: Kuinka vanha Jeesus oli? – – murhamiehet ja petturit eivät pääse puoleen ikäänsä (Ps. 55:24), ja niin hän oli 33- tai 34-vuotias.

   159. Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei osuutta tulevaan maailmaan (koska lausui ääneen Jumalan nimen).

   160. Hilkoth Melakhim IX, 4 (Maimonides): On selvää, ettei hän (Jeesus) ollut se Messias, jota laki käskee meidän odottaa – – Hän tuhosi Israelin ja sai aikaan jäljelle jääneiden hajaannuksen ja nöyryytyksen, niin että lakia muutettiin ja suurin osa maailmaa vieteltiin palvelemaan toista Jumalaa.

   161. Sabbath 104b: Jeesus oli noita ja hullu. Maria oli aviorikoksen tekijä.

   162. Sanhedrin 43a: Jeesus syyllistyi noituuteen ja luopumukseen; hän ansaitsi teloituksen. Jeesuksen opetuslapset ansaitsivat kuoleman.

   163. Sanhedrin 105a,b: Jeesus ontui toista jalkaansa, toinen silmä oli sokea, hän teki taikuuksia miehisen elimensä avulla.

   164. Abodah Zarah 17a: Jeesuksen sanotaan opettaneen, että portonpalkalla voidaan rakentaa käymälä ylimmäiselle papille.

   165. Sanhedrin 106a: “Voi häntä, joka tekee itsestään elävän Jumalan nimen kautta” (Jeesuksen ylösnousemus kirotaan).

   166. Sanhedrin 104b: Rabbi Eleazar: Stadan poika (Jeesus) harjoitti taikuutta leikkaamalla sen (Jumalan nimen kaavan; nimeä ei saanut lausua ääneen) lihansa sisään (ihon alle). Muut: Hän on hullu, eikä meitä kiinnosta, mitä hullut tekevät.

   167. Sanhedrin 43a; 67a: Pääsiäisiltana Jeesus hirtettiin. 40 päivän ajan ennen teloitusta airut julisti: Hänet tullaan kivittämään, koska hän on harjoittanut noituutta ja vietellyt Israelin luopumukseen.

   168. Sanhedrin 45a, 52a,b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen), joilla Jeesus tapettiin. Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä (kiristämällä lujasti kankaan päitä). Kaula katkaistiin miekalla.

   169. Toledoth Jesu kertoo, että Jeesusta ei voitu ristiinnaulita puuhun, koska hän oli taikonut kaikki puut, niin että ne katkesivat. Lopulta hänet ristiinnaulittiin isoon kaalinvarteen. – – Tyhjästä haudasta Toledoth Jesu kertoo, että “Judas puutarhuri” (Juudas Iskariot) oli ottanut ruumiin haudasta käyttääkseen sitä tukkeena, ettei vesi tulvi hänen puutarhaansa. Kun sitten Juudas palautti ruumiin, Israelissa syntyi riemu, kun Jeesus ei ollutkaan noussut ylös, ja kristityt joutuivat häpeään.

   170. Zohar III, 282: Jeesus kuoli kuin elukka, ja hänet haudattiin siihen saastaiseen kasaan, johon heitetään kuolleitten koirien ja aasien ruumiit ja johon on, kuin koirat, haudattu Eesaun pojat (kristityt) ja Ismaelin pojat (muslimit), myös Jeesus ja Mohammed, sekä ympärileikkaamattomat ja saastaiset.

   171. Gittin 57a: Jeesus lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta “Israelin synnintekijästä” (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.

   Pelastumisesta:

   172. Sanhedrin 11.1: Kaikki israelilaiset ovat vanhurskaita, ja he perivät ikuisen elämän.

   173. Gittin 7a: Se, joka luopuu osasta omaisuuttaan, ei joudu helvettiin.

   174. Berakoth 4b: Joka lausuu psalmin 145 kolme kertaa päivässä, saa ikuisen elämän.

   175. Pesahim 113a: Israelin maassa asuminen antaa ikuisen elämän.

   176. Kiddushin 40a,b: Pelastuminen omien tekojen perusteella.

   177. Erubin 41b: Ne, jotka kärsivät suuresta köyhyydestä tai joilla on suolistosairaus tai jotka kärsivät roomalaisten vainoista tai joilla on paha vaimo, eivät joudu helvettiin.

   178. Pesahim 113b: Se, joka pysyy naimattomana tai ei pidä raamatunlausekoteloita tai ei pidä kenkiä, ei voi päästä taivaaseen.

   179. Zohar I, 25b: Joka tekee hyvää kristityille, se ei nouse ylös kuolleista.

   180. Zebahim 88b: Pappien vaatteet sovittivat Israelin synnit.

   Israelin suuruudesta:

   181. Sabbath 57: Kaikki israelilaiset ovat hallitsijoita.

   182. Sanhedrin 11.1: Kaikki israelilaiset ovat vanhurskaita, ja he perivät ikuisen elämän.

   183. Megilla 31b: Israelilaisten ei tarvitse uhrata uhreja syntiensä vuoksi; heidän tarvitsee vain lukea uhreista saadakseen anteeksiantamuksen.

   184. Baba Bathra 10b: Israelin teot ovat vanhurskaita, ei-juutalaiset sen sijaan kykenevät vain syntiin.

   185. Hullin 91b: Juutalaisilla on enkeleitä suurempi arvo.

   186. Sanhedrin 39a: Rabbi keisarille: me ympärileikatut emme voi tulla teidän kaltaisiksenne, antakaa siis ympärileikkauttaa itsenne ja tulkaa meidän kaltaisiksemme.

   187. Hagiga 15b: Juutalainen on hyvä synneistään huolimatta.

   188. Hagiga 27a: Yksikään rabbi ei voi koskaan joutua helvettiin, koska tuli ei vahingoita tulen henkiä. Myöskään Israelin syntiset eivät voi joutua helvettiin, sillä jopa israelilaisilla synnintekijöillä on yhtä paljon hyviä tekoja kuin on granaattiomenassa siemeniä.

   189. Jebamoth 49b: Profeetta Jesaja kuoli, koska hän kutsui Israelia “kansaksi, jolla on saastaiset huulet”.

   190. Berakoth 7a: Mooses pyysi, että Jumalan Henki lepäisi vain israelilaisten päällä, ja Jumala suostui hänen pyyntöönsä.

   191. Berakoth 58a: Ensimmäisen ihmisen täytyi nähdä paljon vaivaa elantonsa puolesta. Rabbi sen sijaan nousee aamulla ylös ja näkee kaiken itselleen valmiiksi laitetuksi.

   192. Kiddushin 82a: Rabbi: Eläimillä ja linnuilla ei ole ammattia, ja silti ne saavat ravintonsa vaivatta. Ja ne on tehty palvelemaan minua, ja minut on tehty palvelemaan Luojaani. Vielä enemmän siis minun tulee saada ravintoni ilman vaivannäköä.

   193. Jebamoth 79a: Israelilaiset ovat armollisia, kainoja ja hyväntahtoisia.

   194. Kiddushin 49b: Israelilaisilla on 90% kaikesta viisaudesta. Loput 10% on levitetty ei-juutalaisten keskuuteen.

   195. Megilla 15b: Jumala rakastaa Israelia, koska israelilaiset opiskelevat lakia (Mutta Talmudin mukaan juutalaisilta on kielletty lain opettaminen ei-juutalaisille ja ei-juutalaisilta on kielletty sen oppiminen kuolemanrangaistuksen uhalla).

   196. Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen, joka lyö juutalaista, ansaitsee kuoleman. Juutalaisen lyöminen on Jumalan silmissä loukkaus Jumalan Henkeä vastaan.

   197. Sanhedrin 37a: Joka tuhoaa yhden ainoan israelilaisen, se on sama kuin jos hän olisi tuhonnut koko maailman.

   198. Berakoth 59a: Maanjäristykset syntyvät, kun Israelin kärsiessä Jumalan kyyneleet putoavat valtamereen.

   199. Sanhedrin 58b: Aivan kuten maailma ei voi olla olemassa ilman tuulta, niin se ei voi olla olemassa ilman Israelia.

   200. Jebamoth 63a: Kaikki siunaukset, jotka ei-juutalaisten osaksi tulevat, tulevat heidän osakseen vain siksi, että Jumala ottaa tällöin huomioon Israelin.

   201. Ketuboth 111a: Messias on ilman metaforaa juutalainen kansa (juutalaiset itsessään ovat Messias).

   202. Sanhedrin 98b: Juutalaisilla yllin kyllin syötävää Messiaan päivinä. “Tulee olemaan vaikeaa sysätä syrjään ei-juutalaiset aiheuttamatta paljon kärsimystä – – runsauden vuosista nauttivat israelilaiset.”

   203. Sanhedrin 67b: Rabbit kykenevät luomaan vasikoita: “tutkimalla luomisen lakeja” he loivat vasikan ja söivät sen. Myös eräs nainen muutettiin aasiksi. Isä Qarnas niisti nenää ja kaivoi sieraimistaan silkkipalloja.

   204. Sanhedrin 65b: Rabbi loi kerran yhden ihmisen. Halutessaan rabbit voivat luoda maailman.

   205. Hagiga 3 a,b: Pyhin sanoo juutalaisille: Te olette tehneet minut maailman ainoaksi hallitsijaksi; sen vuoksi minäkin teen teidät maailman ainoiksi hallitsijoiksi.

   Juutalaista viisautta:

   206. Ketuboth 10b: Taateleiden syöminen tekee kelvottomaksi tekemään laillisia päätöksiä. Taateleiden syömisellä omat ajat.

   207. Gittin 69a,b: Ulkohuoneen varjosta otetulla maalla on lääketieteellinen arvo (syödään hunajaan sekoitettuna), samoin valkoisen koiran ulosteella (nuhaan; hartsiin sekoitettuna).

   208. Gittin 69b; Pesahim 112b: Epilepsia johtuu siitä, että seisotaan alasti lampun edessä tai ollaan seksuaalisuhteessa valot päällä.

   209. Abodah Zarah 12b: Shabriri (sokeuden demoni) karkotetaan toistamalla sen nimeä ja jättämällä joka kerta yksi kirjain pois siten “kutistaen” sitä; tällöin sen aiheuttama sokeus paranee.

   210. Gittin 70a: Naudanlihan ja nauriin syöminen aiheuttaa kuumetta, jos sen jälkeen nukutaan kesäkuutamossa.

   211. Horajoth 13a,b: Jos syödään jotain sellaista, mitä hiiret ovat saastuttaneet, tullaan unohtavaisiksi. Samaa vaikuttavat myös oliivien syöminen ja vaatteiden laittaminen pään alle. Rabbit parantavat unohtavaisuutta mm. paistetuilla kananmunilla (ilman suolaa) ja juomalla oliiviöljyä.

   212. Moed Katan 18a: Jos leikattuja sormien kynsiä ei haudata maahan, syntyy keskenmenoja.

   213. Berakoth 61a: Jokaisella on kaksi munuaista, toinen herättää hyviä tekoja ja toinen pahoja tekoja.

   214. Baba Kama 16a: Seitsemän vuoden jälkeen hyeenat muuttuvat lepakoiksi. Vielä pidemmän ajan kuluttua ne muuttuvat orjantappuroiksi ja demoneiksi.

   215. Erubin 61a: Vieraissa kaupungeissa koirat eivät hauku seitsemään vuoteen.

   216. Erubin 65a: Joka rentoutuu viinituvassa, sillä on jotain Luojan mielenlaadusta (1. Moos. 8:21: “Herra tunsi suloisen tuoksun”).

   217. Baba Bathra 73b: Jotkut antiloopit kasvavat vuorten suuruisiksi ja jotkut sammakot linnoitusten kokoisiksi (rabbien silminnäkijäkertomuksia).

   218. Bekoroth 57b: Jättiläispuu oli 16 kuormavaunun levyinen. Yksi linnunmuna peitti alleen 16 kaupunkia ja 300 setripuuta.

   219. Kilaim 32a (Jerus. Talmud): Miksi Jaakobille oli niin tärkeää tulla haudatuksi Kaanaan maahan? Yhden rabbin mukaan kohdan Ps. 116:9 (“saan vaeltaa Herran kasvojen edessä elävien maassa”) on katsottava sisältävän Tyyron/Kesarean seudut, koska siellä oli hyvinvointia. Toisen rabbin mukaan ko. kohdassa tarkoitetaan sellaista maata, jonka kuolleet nousevat ensimmäisinä ylös Messiaan aikana (Jes. 42:5). Miten siis käy Israelin rabbien siinä tapauksessa, jäävätkö he huonompaan asemaan? Rabbi Imi sanoi, että Jumala tekee maahan reikiä, ja niitä pitkin ruumiit kierivät Pyhään maahan ja heti, kun ne ovat sinne saapuneet, niiden sielut yhtyvät niihin.

   220. Sabbath 156a: Huonotuulisuus johtuu siitä, että on syntynyt maanantaina; rikkaus ja irrallisten sukupuolisuhteiden harjoittaminen johtuvat siitä, että on syntynyt tiistaina; ne, jotka häpäisevät sapatin syntymällä silloin, tulevat kuolemaan sapattina.

   221. Ketuboth 5a: Neitsyen tulee pitää häät viikon 4. päivänä ja tulla maatuksi 5. päivänä, koska tuona päivänä kaloille annettiin siunaus (1. Moos. 1:22).

   222. Sukkah 29a: Jos tiettyjen rabbien kuolemaa surraan sopimattomalla tavalla, syntyy auringonpimennyksiä; jos pikkukarjaa kasvatetaan Israelissa, syntyy kuunpimennyksiä.

   223. Pesahim 111a: Kuljettaessa koirat, naiset ja palmupuut eivät saa joutua kahden miehen väliin eivätkä muut saa kulkea koirien, naisten tai palmupuiden välistä. Erityistä vaaraa syntyy, jos naisilla on kuukautiset tai jos he istuvat tienristeyksissä (epäily noituudesta).

   224. Pesahim 112a: Demoninen vaara syntyy, jos vettä juodaan keskiviikkoiltoina tai sapatti-iltoina.

   225. Sabbath 41a: Rabbien päätös pyhästä virtsaamisesta.

   226. Joma 19b, 20a: Sovituspäivänä voi tehdä syntiä. Herra sanoo naisten raiskaamisesta: “Synti väijyy ovella” (1. Moos. 4:7). Entä mitä saatana sanoo: Elia: “Saatanalla ei ole sovituspäivänä mitään valtaa, koska sanan ‘saatana’ kirjainluku on 364, ja silloin 364 päivänä saatanalla on valta valittaa mutta ei sovituspäivänä, joka on puuttuva 365. päivä.

   227. Kiddushin 71b: Rabbit pohtivat, ovatko he lähtöisin Siionissa raiskatuista naisista (Valit. 5:11) ja onko niin, että kun ei-juutalainen makaa juutalaisen naisen, syntynyt lapsi on kelvollinen. Vai ovatko he niistä, “jotka makaatte norsunluusohvilla ja venytte leposijoillanne” (Aamos 6:4)? Rabbi Josse sanoo jälkimmäisistä: “Nämä ovat niitä, jotka makailevat alasti ja virtsaavat sohvaltaan käsin; menevätkö he etunenässä pakkosiirtolaisuuteen (Aamos 6:7: ‘silloin lakkaavat venyjäin ilonhuudot’)?” Mutta rabbi Abahu sanoo: “Nämä ovat niitä, jotka syövät ja juovat yhdessä sohvat vieri vieressä ja vaihtavat vaimojaan ja heidän makuusijansa löyhkäävät (hepreassa verbi merkitsee sekä “venyä” että “löyhkätä”) jatkuvien spermanvuodatusten takia, jotka heillä ovat loputtomia.”

   228. Pesahim 110a: Jos on syöty tai juotu parillisista astioista tai kupeista, kirous vältetään niin, että tartutaan vasemmalla kädellä oikean käden peukaloon ja oikealla kädellä vasemman käden peukaloon ja sanotaan: “Te ja minä olemme kolme”. Jos kuitenkin kuullaan sanottavan: “Te ja minä olemme neljä”, on sanottava: “Te ja minä olemme viisi” jne.

   229. Jebamoth 60b: Kuinka rabbit tiesivät, että Gileadin Jaabeksesta löydetyt 400 naista olivat neitsyitä (Tuom. 21:12)? Rabbi Kahanan selitti: “Heidät laitettiin istumaan viinitynnyrin suuaukon päälle, ja niillä, jotka eivät olleet neitsyitä, viinin tuoksu levisi ruumiin läpi ja se voitiin haistaa suusta (hengitysilmasta); sen sijaan neitsyillä viinin tuoksu ei mennyt läpi.”

   230. Moed Katan 17a; Baba Mezia 114a,b: Jos joku joutuu pahan mielijohteen valtaan, hänen tulee mennä sellaiseen kaupunkiin, jossa häntä ei tunneta, ja tehdä syntinsä siellä, ettei Jumala tule häväistyksi.

   231. Sabbath 6a (Jerus. Talmud): On sallittua lähettää tuomareille lahjoja, että heidät saataisiin taivutettua antamaan suotuisia tuomioita.

   232. Berakoth 60b (Jerus. Talmud): Kaikki valheet ovat hyviä; lakia koskevat valheet ovat kuitenkin huonoja.

   233. Abodah Zarah 3b: Kuvaa Jumalan toimia päivän mittaan, mm. lain opiskelua ja merihirviön (leviataanin) kanssa leikkimistä.

   234. Gittin 57a,b: Sodan kauheuksia: verijokia; vuodatettua verta käytetään lannoitteena seitsemän vuotta; 940 000 israelilaista tapettiin yhden kiven päällä.

   235. Gittin 57b: Roomalaiset tappoivat neljä miljardia israelilaista Betharin kaupungissa (jotkut rabbit sanovat 40 miljoonaa). (Palestiinassa oli tuolloin tuskin miljoona israelilaista).

   236. Gittin 58a: Roomalaiset kietoivat kääröihin ja polttivat elävältä Betharissa 64 miljoonaa israelilaista koululaista.

   237. Midrash Rabbah: Rooman keisari Hadrianus tappoi 800 miljoonaa juutalaista Betharin kaupungissa. “He tappoivat asukkaita, kunnes hevoset kahlasivat veressä sieraimia myöten, ja verivirta kuljetti mukanaan isoja kiviä ja värjäsi meren 6 kilometrin päähän. Hadrianuksella oli 30 km x 30 km suuruinen puutarha, ja he kasasivat Betharissa surmatuista aidan sen ympärille.”

   Naisista:

   238. Baba Bathra 16b: Tytön syntyminen on surullinen tapahtuma.

   239. Menahoth 43b, 44a: Juutalaisen miehen tulisi kiittää Jumalaa siitä, ettei tämä tehnyt häntä naiseksi tai ei-juutalaiseksi.

   240. Aboth 1.5: Ei ole hyvä puhua naisille, ei edes omalle vaimolle.

   241. Berakoth 43b: Oppineiden ei tule puhua naisille kaduilla.

   242. Kiddushin 80b: Naiset ovat kevytmielisiä.

   243. Erubin 18b: On synnillistä kävellä naisen takana tiellä.

   244. Kiddushin 81a: Jos joku kävelee naisen takana tiellä, hän joutuu helvettiin.

   245. Sotah 20a: On paha asia opettaa naiselle lakia.

   246. Kiddushin 29b: On kiellettyä opettaa lakia naiselle.

   247. Gittin 91a: On lupa ottaa vaimosta avioero, jos hän polttaa pohjaan päivällisen tai jos näkee kauniimman tytön.

   248. Ketboth 72a,b: Naisesta voidaan ottaa avioero, jos hän paljastaa päänsä tai käsivartensa julkisuudessa tai puhuu ääneen seksuaaliasioista.

   Seksuaaliasioista:

   249. Sanhedrin 55b: On sallittua olla sukupuoliyhteydessä kolmen vuoden ja yhden päivän ikäisen tytön kanssa (tämä on Talmudissa hyvin suosittu aihe, siitä puhutaan mm. kohdissa Jebamoth 12a, 57b, 60b, Abodah Zarah 37a, Ketuboth 39a); tuon ikäinen tyttö voidaan yhdynnällä ottaa vaimoksi. Ei-juutalaisen proselyyttitytön pappi voi ottaa vaimoksi alle kolmevuotiaanakin.

   250. Ketuboth 11b: Sukupuoliyhteys alle kolme vuotta vanhan tytön kanssa “ei ole mitään”.

   251. Jebamoth 55b: Sukupuoliyhteys naimisissa olevan sukulaisnaisen kanssa ei ole aviorikos niin kauan kuin miehinen elin on veltto; sukupuoliyhteys kuolleen naisen kanssa on ilmeisesti sallittua (näissä tapauksissa ei hedelmöittymismahdollisuutta; samasta syystä saa käyttää hyväksi parantumattomasti sairaita).

   252. Jebamoth 56b: Jos papin vaimo raiskataan, pappi ei saa enää yhtyä häneen, muuten seuraa raipparangaistus.

   253. Jebamoth 59b: Vaikka pappi ei voi mennä naimisiin porton kanssa (3. Moos. 21:7), hän voi mennä naimisiin naisen kanssa, joka harjoittaa eläimiin sekaantumista. Vaikka porton palkkaa ei saa antaa Jumalalle (5. Moos. 22:18), niin kuitenkin sellaisen porton palkka, jolle maksetaan eläimiin sekaantumisesta, voidaan hyväksyä.

   254. Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen voi olla luonnottomissa seksuaalisuhteissa toisen ei-juutalaisen vaimon kanssa syyllistymättä syntiin.

   255. Sanhedrin 54b, 55a: Jos mies on homoseksuaalisessa suhteessa alle yhdeksän vuoden ikäisen pojan kanssa, he eivät syyllisty homoseksuaalisuuteen.

   256. Sanhedrin 69b: Sukupuoliyhteys alle kahdeksan vuotta vanhan pojan kanssa ei ole haureutta.

   257. Nedarim 20b: Mikä tahansa luonnoton seksuaaliakti on sallittu juutalaiselle vaimonsa kanssa.

   258. Nedarim 20a: Se, että pari keskustelee yhdyntänsä aikana, aiheuttaa kuuroutta.

   259. Sabbath 86a: Rabbiininen laki käskee juutalaisia harjoittamaan seksuaalista kanssakäymistä vain pimeässä.

   260. Ketuboth 61b: Seksuaaliaktien määrä riippuu ammatista.

   261. Gittin 70a: Jos heti matkan jälkeen ollaan sukupuoliyhteydessä, lapsista tulee heikkoluonteisia. Ellei kävellä ainakin kilometriä WC:ssä käynnin jälkeen ennen yhdyntää, lapsille tulee epilepsia (näin karkotetaan WC:n demoni). Seksin harjoittaminen seisten aiheuttaa kouristuksia, istuen spasmeja, nainen päällä ripulia.

   262. Jebamoth 53b, 54a: Käsittelee lankomiehen vastuuta, jos hän putoaa katolta erektiotilassa veljensä vaimon päälle ja vahingossa tapahtuu yhdyntä (jos aikomus oli oman vaimon kanssa mutta kävi näin, miten menetellä?).

   263. Jebamoth 59a,b: Luonnoton yhdyntä ei tee naista kelpaamattomaksi ylipapin vaimoksi. Jos lattiaa kontallaan siivotessa tapahtuu yhdyntä koiran kanssa, se ei tee naista kelvottomaksi, sillä sellainen yhdyntä katsotaan pelkäksi haavaksi, kun immenkalvo repeää “tapaturmaisesti” eikä siitä syystä tällaista yhdyntää katsota yhdynnäksi lainkaan.

   264. Jebamoth 12b, 13a: Kun ei tiedetä, onko tyttö puberteetissa vai ei tai onko hän synnyttänyt vai ei, tutkitaan, löytyykö kahta häpykarvaa; rabbit suorittavat tämän tutkimuksen.

   265. Jebamoth 12b: 11-vuotias tyttö saa käyttää ehkäisyyn imeytysainetta.

   Talmudin raamatunselityksiä:

   266. Berakoth 6a: Jumala pitää raamatunlausekoteloita (Jes. 62:8: Herra on vannonut oikean kätensä ja väkevyytensä käsivarren [= ”raamatunlausekotelon”] kautta”).

   267. Berakoth 31b, 32a: Elia ja Mooses syyttivät Jumalaa, että hän aiheutti israelilaisten lankeamisen syntiin; Jumala myönsi, että he olivat oikeassa (Miika 4:6; Hoosea 2:8).

   268. Sebuoth 9a: Vanhan testamentin uudenkuun kaurisuhri sovittaa Jumalan tekemän synnin (4. Moos. 28:15).

   269. Sanhedrin 107a: Daavid oli seksuaalisessa kanssakäymisessä kaikkien 18 vaimonsa kanssa, vaikka oli sairas (Ps. 6:7: “vesille – – kastelen”).

   270. Nazir 23b; Jebamoth 103a,b: Siisera oli seksuaalisuhteessa Jaaeliin seitsemän kertaa, kun tämä tappoi hänet (Tuom. 5:26-27, jossa kerrotaan, että Jaael löi vaarnan Siiseran pään läpi ja sitten 7 eri verbillä kuvataan Siiseran kuolemaa: jalkainsa juureen vaipui, kaatui jne.; siitä luku 7).

   271. Jebamoth 63a: Aadam harjoitti seksiä kaikkien Eedenin puutarhan eläinten kanssa (1. Moos. 2:23: “Tällä kertaa on nyt luu…[KR33: Tämä on nyt luu…]).

   272. Sanhedrin 82b: Simri oli seksuaalisuhteessa Kosbiin 424 kertaa yhden päivän aikana, kunnes tästä tuli kuin veden täyttämä oja. Hänen häpynsä oli 60 cm laaja (Snl. 30:31).

   273. Sabbath 149b: Babylonian kuningas Nebukadnessar arpoo, kuka hänen vangitsemistaan maailman kuninkaista on nyt vuorossa hänen ryhtyäkseen homoseksuaaliseen aktiin tämän kanssa. Muut kuninkaat lepäsivät tällä välin (Jes. 14:18). Arpa osui Sidkiaan, ja Nebukadnessarin miehisen elimen kerrotaan kasvaneen 300 kyynärän (180 metrin) mittaiseksi ja se heilui vangittujen kuninkaiden edessä (Jes. 14:12; Habakuk 2:16: “sillä sanottu on: ‘sinä ravitset itsesi häpeällä, et kunnialla: niinpä juo sinäkin ja paljasta ympärileikkaamattomuutesi [he’orel]‘”; sanan ‘orel [he on artikkeli] numeroarvo on 300, ja siitä kyynäröitten lukumäärä). Tämä kohta otettu englanninkielisestä sensuroimattomasta Talmudin Soncino-laitoksesta (kopiona Christian News Encyclopedia V, s. 3743).

   274. Berakoth 10a: Selitettävänä kohta Ps. 103:1-2: (jae 1) “Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki, mitä minussa on, hänen pyhää nimeänsä. (jae 2) Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt”. Rabbi: Kun Daavid oli äitinsä kohdussa, puhkesi hän laulamaan Ps. 103:1:n sanat. Kun hän imi äitinsä rintoja ja katseli niitä ja niiden nännejä, puhkesi hän laulamaan Ps. 103:2:n sanat. Rabbi Abahu: Jakeen sanat “mitä hyvää” tarkoittavat sitä, että Jumala on asettanut nuo rinnat ymmärryksen seutuun (sydämen viereen). Rabbi Jehudan mukaan ne tarkoittavat sitä, että Daavid ei katso hävyn seutuun, ja rabbi Mathanan mukaan sitä, ettei hän ime likaisesta paikasta.

   275. Kiddushin 72b: Hes. 8:16: “Herran temppelin ovella oli 25 miestä. Heillä oli selät Herran temppeliin päin ja kasvot itään päin, ja päin itää he kumarsivat aurinkoa.” Rabbien mukaan selät olivat siis länttä kohti ja siksi “selät Herran temppeliin päin” tarkoittaa, että he paljastivat takapuolensa ja pieraisivat Korkeinta kohti.

   276. Gittin 31b: Itätuulen puhaltaessa nainen saa keskenmenon ja hänen kehossaan oleva siemenneste kuivuu (Hoosea 13:15: “Vaikka hän veljiensä seassa on hedelmällinen, on itätuuli tuleva – – hänen kaivonsa kuivuu [= siemenneste kuivuu], hänen lähteensä ehtyy [= keskenmeno]).

   277. Erubin 21b: Israelilaiset naiset kertovat miehilleen “ovistaan”, ts. kertovat heille kuukautisajoistaan (Korkea Veisu 7:13).

   278. Jebamoth 18b (Jerus. Talmud): Nainen ei voi tulla raskaaksi samalla kertaa kahdesta miehestä. Kuitenkin 1. Sam. 17:4 sanoo: “Filistealaisten joukosta tuli kaksintaistelija”. Hän oli siis lähtöisin sadasta filistealaisesta esinahasta. Rabbi Mathnain mukaan tästä ollaan yksimielisiä, kysymys on vain, kuinka siemen on koottu.

   279. Jebamoth 63b: Juutalainen, joka ei harjoita suvun jatkamista, katsottava verenvuodattajan veroiseksi (1. Moos. 9:6-7: “Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava – – MUTTA te olkaa hedelmälliset…”).

   280. Berakoth 10a: Joka ei harjoita suvun jatkamista, se tulee kuolemaan tässä maailmassa eikä ole elävä tulevassa maailmassa (Jes. 38:1: “Sinä kuolet etkä enää parane”).

   281. Berakoth 63b, 64a: Oobed-Edomin vaimo ja kahdeksan miniää synnyttivät kaikki kuusi lasta synnytyksissään (1. Aikak. 26:5,8).

   282. Sanhedrin 64a,b: Lasten uhraaminen Moolokille sallittua (3. Moos. 18:21; 20:3-4; 5. Moos. 18:10).

   283. Sanhedrin 86a: Sanat “Älä varasta” (2. Moos. 20:15) tarkoittavat vain ihmisryöstöä.

   284. Sanhedrin 56a: Jumalanpilkasta rangaistaan vain jos pilkkaaja lausuu Jumalan Nimen (3. Moos. 24:16).

   285. Sanhedrin 85b: Jos joku lyö isäänsä tai äitiään aiheuttamatta haavaa, hän ei syyllisty syntiin (2. Moos. 21:15).

   286. Sanhedrin 66a: Joka kiroaa isänsä tai äitinsä, ei ole syyllinen, ellei hän käytä Jumalan Nimeä kirouksessaan (2. Moos. 21:17).

   287. Sanhedrin 76b, 78a: Ihminen ei ole syyllinen murhaan, jos hän saa myrkkykäärmeen tappamaan jonkun; käärme tulee tappaa murhasta, ihminen on vapaa (2. Moos. 21:12).

   288. Sanhedrin 77a: Jos joku sitoo naapurinsa ja tämä kuolee nälkään, tai jos hän sitoo ihmisen leijonan eteen, joka tappaa tämän, hän ei ole syyllinen murhaan (2. Moos. 21:12).

   289. Sanhedrin 77a,b: Jos joku sitoo jonkun ja tämä kuolee kuumuuteen tai kylmyyteen, tai jos joku ampuu nuolella jotakuta, jolla on parantavaa voidetta kädessään, ja joku sitten kaataa tuon voiteen pois, hän ei ole syyllinen murhaan (2. Moos. 21:12).

   290. Sanhedrin 78a: Jos kymmenen miestä lyö jotakuta kepeillä niin, että tämä kuolee, he ovat kaikki syyttömiä murhaan (2. Moos. 21:12).

   291. Sanhedrin 79a; Makkoth 7b: Jos israelilainen aikoo tappaa ei-juutalaisen mutta tappaakin sen sijaan israelilaisen, hän ei ole syyllinen; samoin: jos hän aikoi tappaa jonkun tietyn israelilaisen mutta tappoikin toisen, hän on syytön (2. Moos. 21:12).

   292. Jebamoth 63a: Maanviljelys on alhaisin ammatti (Hes. 27:29: “alas haaksistansa astuvat – – astuvat maihin”; perusteena sanat “alas – – astuvat”).

   293. Nedarim 32a: Ympärileikkaus teki Aabrahamista täydellisen, ja se on korkein käskyistä ja ilman sitä maailma lakkaisi olemasta (1. Moos. 17:1-2; 2. Moos. 34:27; Jer. 33:25).

   294. Joma 22b, 23a: Jumala rankaisi Saulia, koska tämä ei kostanut vihollisilleen; kukaan ei voi olla todellinen oppinut, ellei hän kosta: “ellei ole kostonhimoinen ja pitkävihainen kuin käärme” (1. Sam. 10:27; 3. Moos. 19:18).

   295. Sanhedrin 92a: On kiellettyä armahtaa sellaista, jolla ei ole tietoa (ymmärrystä) (Jes. 27:11: “Se ei ole ymmärtäväistä kansaa; sen tähden sen tekijä ei sitä armahda”).

   296. Sotah 41b: Tässä maailmassa on lupa mielistellä pahantekijöitä ja sanoa “houkkaa jaloksi” ja “petollista yleväksi” (Jes. 32:5, joka rabbien mukaan puhuu tulevasta maailmasta, ei tästä; tässä maailmassa siis mielistely on sallittua).

   297. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset, jotka asuvat Israelissa, tulevat saamaan ikuisen elämän (Jes. 42:5: “antanut hengen niille, jotka siellä vaeltavat”; 1. Moos. 22:5: “jääkää tähän aasin kanssa”; ei-juutalaiset ovat aaseja).

   298. Pesahim 113b: Vihollisen vihaaminen on sallittua, siihen on jopa käsketty (2. Moos. 23:5; Snl. 8:13).

   299. Erubin 18a: Jumala teki Aadamille kahdet kasvot (Ps. 139:5).

   300. Sanhedrin 59b: Kalat kykenivät vetämään vaunuja (1. Moos. 1:28).

   301. Berakoth 14a: Jos ei näe unta seitsemään päivään, se on osoitus siitä, että henkilö on paha (Snl. 19:23).

   302. Ketuboth 111b, 112a: Israel oli kirjaimellisesti maidon ja hunajan maa; järvet ja joet olivat maitoa ja hunajaa (2. Moos. 3:8).

   303. Sabbath 119b: Jerusalem tuhottu vain sen vuoksi, että rabbeja halveksittiin (2. Aikak. 36:16).

   304. Nedarim 51b: Joona 2:1 sanoo: “Herra toimitti suuren kalan nielaisemaan Joonan”. Kuitenkin jakeessa 3 Joona huutaa: “huusin ahdistuksissani Herraa”. Epäilemättä siis suuri kala on sylkäissyt Joonan ulos ja pieni kala on nielaissut hänet.

   305. Pesahim 25 a,b: Miksi 5. Moos. 6:5:ssä sanotaan sekä “kaikesta sielustasi” että “kaikesta voimastasi”. Näin tehdään siksi, että monelle ihmiselle ruumis on tärkeämpi kuin raha, ja heille sanotaan “kaikesta sielustasi”; monelle taas raha on tärkeämpi kuin ruumis, ja heille sanotaan “kaikesta voimastasi”.

   306. Baba Mezia 117a: Kun yläkerrasta valuu (välikaton läpi) vettä alakertaan ja vesi aiheuttaa vahinkoa, niin rabbi Eleaj, joka puhuu rabbi Josen nimissä, on sitä mieltä, että alakerran väki on korjausvastuussa. Perusteluna 1. Moos. 39:1:n sanat “Ja Joosef vietiin alas Egyptiin”, koska sanasta “Jose” tulee mieleen “Joosef” ja koska kohdassa on sana “alas”.

   307. Sotah 21b: Kun ihminen tulee viisaaksi, hän tulee samalla viekkaaksi (Snl. 8:12).

   308. Kiddushin 40a: Jos on aikonut suorittaa velvollisuuden mutta on tullut este eikä ole voinut suorittaa sitä, kirjoitukset (rabbien mukaan) katsovat hänen suorittaneen sen. – – Pahoja aikomuksia Herra ei laske teoiksi (Ps. 66:18) – – Aikomukset, joista seuraa hedelmä, Herra laskee teoiksi, mutta aikomuksia, joista ei seuraa hedelmä, hän ei laske teoiksi (Jer. 6:19). – – On parempi, että ihminen tekee synnin salaa kuin että Taivaallinen Nimi tulee häväistyksi (Hes. 20:39).

   309. Berakoth 54b: Jättiläinen Ogin päähän putosi vuori (hänen kantaessaan ja koettaessaan heittää sitä), jolloin hänen hampaansa katkesi (Ps. 3:8).

   310. Nedarim 38a: Mooses oli hyvin suurikokoinen ja hyvin vahva (Talmud sanoo Berakoth 54b:ssä, että Mooses oli 10 kyynärää eli 6 metriä pitkä). (2. Moos. 40:19; 26:16; 5. Moos. 9:17).

   311. Sanhedrin 107b: Ennen Aabrahamia ei ollut vanhuutta; Aabraham pyysi Jumalaa lähettämään vanhuuden maan päälle, niin että ihmiset kykenisivät erottamaan Aabrahamin ja Iisakin toisistaan (1. Moos. 24:1).

   Talmudin auktoriteetti:

   312. Aboth 1.1: Jumala antoi suullisen rabbiinisen lain (= Talmudin) Moosekselle Siinain vuorella.

   313. Gittin 60b: Jumala teki liiton Israelin kanssa vain suullisen lain (= Talmudin) nojalla.

   314. Sanhedrin 88b: Talmud tärkeämpi kuin Raamattu: “Rabbien opetukset ovat sitovampia kuin Tooran opetukset, niin että Raamatun lakeja voidaan rikkoa.”

   315. Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.

   316. Erubin 13b: Kilpailevat rabbikoulut Hillel ja Shammai ovat molemmat oikeassa niissäkin kohdissa, joissa ne ovat eri mieltä. Kun niiden säädökset poikkeavat toisistaan, molemmat ovat Jumalan mukaan Jumalan sanaa (absoluuttista totuutta ei siis ole olemassa).

   317. Jebamoth 20a: Raamattu sanoo, että rabbien päätöksiä täytyy noudattaa.

   318. Jebamoth 20a: Ne, jotka tottelevat rabbeja, ovat pyhiä; ne, jotka eivät tottele, ovat pahoja.

   319. Sabbath 40a: Se, joka ei ole kuuliainen rabbeille, on rikollinen Israelissa.

   320. Rosh Hashanah 25a: Rabbineuvoston säädöksiä ei saa kyseenalaistaa, ja niillä on yhtä suuri auktoriteetti kuin Mooseksen säädöksillä.

   321. Baba Mezia 33a: Raamatun tutkiminen on Jumalalle yhdentekevä asia; Talmudin tutkiminen on ansiollinen asia. Ne, jotka lukevat Vanhan testamentin kirjoituksia, harjoittavat tietyssä määrin hyvettä, mutta eivät kovin paljon; ne, jotka tutkivat Mishnaa (Talmudin lakiosaa), harjoittavat hyvettä, josta he saavat palkinnon; ne, jotka tutkivat Gemaraa (Talmudin selitysosaa), harjoittavat korkeinta hyvettä.

   322. Soferim XV, 7: Pyhä kirjoitus (Vanha Testamentti) on kuin vettä, Mishna kuin viiniä ja Gemara kuin aromaattinen viini.

   323. Hagiga 10a: Raamatun tutkiminen Talmudin tutkimisen jälkeen tuottaa ongelmia.

   324. Baba Bathra 12a: Rabbit ovat suurempia kuin (Raamatun) profeetat.

   325. Choschen Hammishpat 46, 34: Jos joku siirtyy juutalaisuudesta muuhun uskontoon, se on sama kuin ryöstäjäksi tuleminen.

   326. Baba Mezia 86a: Kiista taivaassa Jumalan ja rabbiryhmän välillä ratkeaa, kun eräs suuri rabbi maan päällä äänestää Jumalan puolesta.

   327. Baba Mezia 59b: Jumala sekaantuu rabbien väittelyyn, ja eräs rabbi voittaa hänet loogisin perustein. Jumala julistaa rabbin väittelyn voittajaksi.

   328. Erubin 21b: Rabbien käskyt ovat tärkeämpiä kuin Raamatun käskyt. Se, joka rikkoo rabbien käskyjä vastaan, on ansainnut kuoleman ja häntä rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa.

   329. Berakoth 8b (Jerus. Talmud): Rabbien sanat ovat tärkeämpiä kuin profeettojen sanat.

   330. Berakoth 4b: Rabbien käskyjen rikkomisesta seuraa kuolemanrangaistus.

   331. Nazir 35b (Jerus. Talmud): Joka ei liity oppineiden seuraan, on ansainnut kuoleman.

   332. Iore Dea 158,2 Hag: Luopiot, jotka kääntyvät kristinuskoon, tapettava.

   333. Baba Bathra 75a: Ne, jotka pilkkaavat rabbeja, ovat hulluja, jotka ansaitsevat kuoleman.

   Luotettavuudesta:

   Eräs hämmästyttävä piirre juutalaisuudessa on se, että se itse säätää itsensä epäluotettavaksi. Juutalaisten synagogissa luetaan sovituspäivän juhlallisuuksien alkajaisiksi ns. Kol Nidre (“kaikki lupaukset”)-rukous:

   Kaikkia lupauksia, sitoumuksia, valoja – – jotka saatamme luvata, vannoa, joihin voimme sitoutua tai jotka saattaisivat sitoa meitä tästä sovituspäivästä seuraavaan sovituspäivään (vuoden päästä), me kadumme. Pidettäköön niitä sitomattomina, anteeksiannettuina, mitätöityinä, pätemättöminä ja voimassaolemattomina; ne eivät sido meitä eikä niillä ole valtaa ylitsemme. Lupauksiamme älköön pidettäkö lupauksina, sitoumuksemme eivät ole velvoittavia eivätkä valamme ole valoja.

   Talmud vahvistaa tämän (Nedarim 23a,b: Joka ei halua noudattaa vannomiaan valoja koko vuotena, kääntyköön Rosh Hashanahin [tarkoitetaan Yom Kippuria, sovituspäivää] puoleen ja sanokoon: “Kaikkien pyhät lupaukset seuraavan vuoden ajan olkoot mitättömiä ja pätemättömiä jne.”). Juutalaiset siis julistavat jo etukäteen, vuodeksi eteenpäin, kaikki lupauksensa, valansa ja sitoumuksensa mitättömiksi! Tämä on juutalaisten ns. “edeltäpäin kumoamisen laki”. Millään juutalaisten lupauksella, valalla (esim. sotaoikeudenkäynneissä, holokaustitodistuksissa, kaupankäynnissä jne.) tai sitoumuksella ei ole mitään arvoa! Juutalaiset voivat lakinsa mukaan huijata ja valehdella hyvällä omallatunnolla mielin määrin.

   “Jumalan sanaa”:

   Juutalaisille Talmud ja siihen läheisesti liittyvät kirjoitukset ovat Jumalan sanaa. Talmudin Aboth 1.1 sanoo, että Jumala antoi suullisen lain, joka myöhemmin koottiin Talmudiksi, Moosekselle Siinain vuorella. Gittin 60b ilmoittaa, että Jumala teki liiton Israelin kanssa juuri tämän suullisen lain (Talmudin) nojalla (ei siis kirjoitetun Raamatun sanan nojalla).

   Lazarus Goldschmidt, Talmudin saksantaja, sanoo käännöksensä esipuheessa:

   “Suullinen oppi” (Talmud) on Kaikkivaltiaan Isän suusta tullut.

   Hänen mukaansa Talmudia käytetään kouluissa ja kodeissa, ja se on juutalaisen kansan elinhermo.

   Juutalainen H.L. Strack sanoo kirjassaan “Introduction to the Talmud and Midrash”:

   Toora on yksi kokonaisuus, joka muodostuu kahdesta osasta: suullisesta laista (Talmudin Mishna) ja kirjoitetusta laista (Vanha testamentti). Kaiken on antanut Jumala.

   Mizbeah V ilmoittaa, että “mikään ei ole Talmudin yläpuolella”. Erubin 21b sanoo jopa, että joka ei noudata rabbien säädöksiä (Talmudia), se on ansainnut kuoleman.

   Rabbi Yeckiel Eckstein:

   Nykyjuutalaisuudessa juutalaisten käsitykset kirjoitetusta sanasta määräytyvät ja muodostuvat suullisen tradition mukaan, joka kehittyi vuosisatojen ajan ja joka on koottu Talmudiin ja jota myöhemmät rabbit ovat selittäneet. – – Juutalainen elämä nykyisin juontuu farisealaisesta traditiosta (Talmudista) ja saa keskeiset uskonnolliset puitteensa siitä.

   Universal Jewish Encyclopedia 1943:

   Juutalainen uskonto on peräisin fariseuksilta – – Talmud on heidän tärkein kirjansa.

   Jewish Encyclopedia 1905:

   Farisealaisuus (Talmud) on muovannut juutalaisuuden ja juutalaisen elämän ja ajatustavan vuodesta 70 j.Kr. lähtien tähän päivään asti.

   Rabbi L. Finkelstein:

   Nykyisin kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten tulee perustua Talmudiin.

   Juutalainen Herman Wouk kirjassaan:

   Talmud on nykyisin juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakia, tapaa tai seremoniaa noudatammekaan – olimmepa ortodokseja, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai kiihkeämielisiä sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme.

   Rabbi Adin Steinholtz:

   Talmud on se keskeinen tukipylväs, joka pitää pystyssä juutalaista hengellistä ja älyllistä elämää.

   Kirjassa “The History of the Talmud” M. Rodkinson ja I. M. Wise:

   Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote.

   Rabbi Morris N. Kertzer:

   Talmud on lain ja opin käsikirja. Se on oikeudellinen lakikokoelma, joka muodostaa juutalaisen uskonnollisen lain perustan, ja se on kirja, jota käytetään rabbien koulutuksessa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Vain pieni osa juutalaisista tukeutuu näihin mainitsemiisi opinkappaleihin. Vaikka joskus ääri-ortodoksijuuta-
    laisten taholta ilmenee vihamielisyyttä kristittyjä kohtaan, he ovat pieni vähemmistö. Suurin osa juutalaisista
    on ystävällisiä, lämpimiä ihmisiä muita kohtaan! Älä unohda, etteivät kaikki juutalaiset suinkaan hyljänneet Messiastaan – siis Jeesusta. Ensimmäiset opetuslapset olivat kaikki juutalaisia, samoin kuin seurakunnat.
    Alkuseurakunnalle oli yllätys, että pakanatkin pääsivät osallisiksi heidän pelastuksestaan Yeshuan, l. Jee-
    suksen kautta. Lueppa joskus Room. 11. luku. Ei Herra ole hyljännyt omaisuuskansaansa! Hän ei kadu kutsumistaa, eikä lahjojaan! Hän tulee asettamaan juutalaisista ja Israelin heimoista koostuvan Israelin ennalleen meidän kaikkien rikkaudeksi!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Jaahah. Ja kuka näin sanoi? Rehellinen juutalainen?

     Yliopistossa opeytetaan juutalaisuutta väärin. He eivät kerro goyimeille oppejaan. Tulee ottaa selvää, kuinka he keskenään opettavat. Juuri kuulin, kuinka juutalaiset opettavat aina ihan eri tavalla, jos synagoogassa on vieras. Kaikki onkin niin kaunista ja hyväntekeväiisyyttä ja eettistä ja blaablaa. Jos ketään ei ole läsnä, oppi muuttuu 180 astetta. Asian paljastanut mies pelkää ja hnert on uhattu tappaa ja ilemisesti mies on maan alla, kuten holokaustin kieltänyt ja asian todistanut Cole.

     Koska juutalaiset ovat Talmud, on syytä varautua petollisiin hymykampanjoihin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Varmaankin kaikki juutalaisjohtajat lukeutuvat näihin Talmudisteihin, samoin suurin osa kansasta. Ystävällinen täytyy siallekin olla niin kauan kuin se lihoo 🙂 Juutalaiset siis hylkäsivät Kristuksen opin ja murhasivat hänet, joten siitä Jumala vihastui ja hävitti niiden murhamiesten kaupungin. Sen jälkeen he ovat vaeltaneet Jumalan hylkäämänä lähes 2000 vuotta.
     Tosin vielä he kiittävät Herraa siitä vihasta joka heidän päälleen lankeaa kostona heidän pahoista töistään.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Eräs nimimerkki täällä kertoo että väkivalta Gazassa alkoi 08.11.2012 13 vuotiaan pojan surmasta. Kysyisinkin,eikö mielestäsi ole väkivaltaa se että Gazasta ammuttiin raketteja Israeliin seuraavasti: 24.10 ammuttiin 80 rakettia, 28.10.2012 ammuttiin 12 rakettia ja ne haavoittivat kolmea ihmistä, 10-11.10.2012 ammuttiin 140 rakettia, jne.
  En mennyt laskuissani sen pidemmälle taaksepäin, mutta tuo riittänee osoittamaan sen mitä jotkut tahot eivät lue väkivallaksi, siis neljäntoista vuorokauden aikana ennen ilmoittamaasi väkivaltaisuuksien alkamista 14.11.2012 Gazasta ammuttiin 232 rakettia, ikään kuin lämmittelyksi. Ihmetellen täytyy todeta että on Israelilla pitkä pinna.
  Ei ole valheellisen tiedon välittämisellä mitään rajaa tässä maailmassa.
  Herätkää hyvät ihmiset näkemään mikä on totuus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. http://www.youtube.com/watch?v=kJgBSSlUme0 Dr. William Pierce On Lemmings

  Tässä on oivallisesti kerrottu millaisia lampaita suurin osa ihmisistä on,uskovaisten joukosta löytyy myös ne typerimmät lampaat joilta ei omilla aivoilla ajattelu onnistu ollenkaan ja korkeimmat moraaliset arvot ovat täysin tuntemattomia kun toistellaan entistä päättömänpiä valheita kristinuskon nimissä,

  Nykyajan kristityt seisovat niiden joukoissa jotka surmasivat jeesuksen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Herää kysymys onkohan tällä palstalla kirjoittavilla nyt oikea huoli arabiväestön ongelmista Israelissa, vai onko sittenkin kysymys juutalaisvihan lietsomisesta.
  Vaikuttaa aika hurskastelevalta että täällä ollaan niin huolissaan Gazassa ja Länsirannalla asuvien tilasta kun esim. Syyriassa siviiliuhreja tulee tuhansittain, lienee jo 50 000 kuollutta tämän kofliktin aikana, eikä kukaan ole huolissaan heidän puolesta… miksi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tässä tiedotusvälineessä on ollut juttu Syyriasta. Pikemminkin kaikki ovat kauhuissaan juutalaisten hirvittävistä rikoksista sielläkin. Kuten kaikkialla maailmassa muita ihmisiä kohtaan. Juutalaisten murhanhimo ja rikokset tuntuvat koko ajan kiihtyvän. He ovat juopuneet vallastaan

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Syyrian ja Israelin erona on ongelman selkeys, Israelissa palestiina on selkeästi alistettu ja miehitetty
   maa, ulkopuolisen fasistisen hyökkääjän uhri.

   Israelin nykyisistä suunnitelmista kertoo osuvasti Yitzhak Rabin ”Israel tulee luomaan seuraavien 10 tai 20 vuoden kuluessa olosuhteet, jotka tulee synnyttämään luonnollisen ja vapaaehtoisen pakolaismuuton Gazan
   alueelta ja Länsirannalta Jordaniaan. Saavuttaaksemme tämän, olemme sopineet asiasta kuningas Hus-
   seinin kanssa, emmekä Yesser Arafatin kanssa.” New York Times 4.4.1983. Tätä rasistista suunitelmaa Israel selkeästi noudattaa sen jokainen voi nähdä.

   Entäs Syyria, en tosiaankaan tiedä mitä mieltä pitäisi olla, maan kristityt on hallinnon tukena, molemmin
   puolin taas tuntuu olevan kyse ememmänkin eri islam suuntausten taistelusta kuin vapaus sodasta.
   Sodan uhreista tietenkin kaikki välittää, mutta syyllistä osapuolta on hyvin vaikea nimetä.

   Kun ilmeisesti rikkaat öljymaat jotka on hylänneeet palestiinalaiset, tukee kapinallisia yhdessä Usan kans-
   sa joka taas mahdollistaa palestiinalaisten rasistisen ja rikollisen kohtelun, niin ei tämäkään tuki kapinalli-
   sille pisteitä tuo.
   Sekoileva Usa ei ole ratkaissut vielä yhtäkään ongelmaa muslimi maissa, vaan kaikki kohteet missä se puuhastelee leviää heti kun Usa poistuu.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Hyvä että on peukut alaspäin, 232 rakettia kahdessa viikossa on julmaa väkivaltaa, ja ansaitse sen että peukut on alas.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Repelle. Kun noin suurella suulla puhut niin pistätkö pari esimerkkiä heidän murhanhimostaan.. En kyllä ole havainnut heidän parissaan sen suurempaarikollisuuta kuin missään muussakaan kansanllisuudessa tai kansanryhmässä, väittäisinpä että ovat keskimääräistä fiksumpia monessa asiassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Ai onko juutalaiset siellä Syyriassakin osallisina taisteluihin…. Olen kuullut että syyrialaiset siellä ihan keskenään toisiaan tappavat. Vaikka onhan sinne täältä pohjolastakin porukkaa mennyt, eivät kyllä ole oleet juutalaisia. Järkyttävää on tuollainen tappaminen, jo kymmeniä tuhansia on kuollut. Liekö tullut siviiliuhreja…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Juutalaiset, kuten muutkin todelliset arjalaiset, harjoittavat itse historian vääristelyä väittämällä että jonkinlainen heidän keksimänsä Jumala on mukamas luvannut heille Israelin, tosiasiassa juutalaiset ovat alunperin lähteneet kaukaasiasta, onhan Venäjälle perustettu juutalaisten autonominen alue. Juutalaiset eivät ole sen kummempia kaukaasian-arjalaisia kuin muutkaan kaukaasian-arjalaiset, vaikka he muuta väittävätkin uskontonsa avulla, saaden jopa jotkut ihmiset satuihinsa uskomaan, tässä toimiikin porkkanana lupaus taivaspaikasta. Huomatkaa sekin että meille on opetettu germaanien olevan arjalaisia, valheillahan on aina jokin tarkoitus. Hitler ihaili arjalaisia ja laittoi jopa heidän uskonnollisen hakaristin Saksan lippuun, turha väittää ettei Hitler mukamas tiennyt ketkä ovat todellisia arjalaisia, lainasihan hän kotkankin ja kädenojennustervehdyksen arjalaisten kulttuurista. Saksassa ihailtiin jopa filosofi Nietzeä joka on kirjoittanut kirjan näin puhui Zarathustra, zarathustralaisuus on arjalaisten alkuperäinen uskonto ja juutalaisten harjoittama uskonto on eräs sen haara. Joten juutalaiset ovat mailman parhaiten tunnettu arjalainen kansa joka harjoittaa arjalaisten alkuperäistä uskontoa.

  Juutalaisten ihmiselämän kunnioituksesta on luettavissa raamatussa;
  Kolmas Mooseksen kirja; 24:16 Ja joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla; koko kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi.Olipa se muukalainen tai maassa syntynyt, joka pilkkaa Herran nimeä, hänet surmattakoon.
  Tarkoitta tosiasiassa että kaikkien täytyy uskoa juutalaisten Jumalaan ja siten seuraaviin asioihin;

  Viides Mooseksen kirja;
  1:8 Katso, minä annan maan teidän valtaanne; menkää ja ottakaa omaksenne se maa, jonka Herra teidän isillenne, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, vannotulla valalla on luvannut antaa heille ja heidän jälkeläisillensä.’
  20:16 Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon.
  28:1 ”Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.28:9 Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä. 28:10 Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua. 28:13 Ja Herra tekee sinut pääksi eikä hännäksi; sinä aina vain ylenet etkä koskaan alene, jos tottelet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, että ne tarkoin pitäisit,28:14 etkä poikkea oikealle etkä vasemmalle yhdestäkään niistä sanoista, jotka minä tänä päivänä teille annan, et seuraa muita jumalia etkä palvele niitä.

  Intiaaneista voidaan tehdä kainenlaisia elokuvia mm. siitä että intiaanit uhrasivat ihmisiä, mutta onko kenties juutalaisillakin ollut samanlaisia uhrausriittejä ja tässä kenties onkin suurin syy miksi muut kansat ovat olleet heitä vastaan;

  Kolmas Mooseksen kirja;
  1:3 Jos hänen uhrilahjansa on raavaspolttouhri, tuokoon virheettömän urospuolen; ilmestysmajan ovelle hän tuokoon sen, että Herran mielisuosio tulisi hänen osaksensa.1:4 Ja hän laskekoon kätensä polttouhriteuraan pään päälle; niin se on oleva otollinen ja tuottava hänelle sovituksen.
  27:28 Mitään vihittyä, mitä hyvänsä, jonka joku on vihkinyt Herralle omaisuudestansa, olipa se ihminen tai eläin tai perintömaa, älköön myytäkö älköönkä lunastettako; sillä kaikki vihitty on korkeasti-pyhää, Herran omaa. 27:29 Ihmistä, ketä hyvänsä, joka on tuhon omaksi vihitty, älköön lunastettako, vaan hänet surmattakoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. One million Arabs are not worth a Jewish fingernail.” Rabbi Ya’acov Perin [Said in his eulogy at the funeral of mass murderer Dr. Baruch Goldstein] Cited in the New York Times, 02/28/1994.) The very point of Labor’s Zionist program is to have as much land as possible, and as few Arabs as possible!” Yitzhak Navon (”Moderate” ex-Israeli president and a leading labor party politician.) Cited on p.179 of Nur Masalha’s A Land without a People who cites Bernard Avishai’s The Tragedy of Zionism 1985 p.340. Destroy all of the land ; beat down their pillars and break their statues and waste all of their high places, cleaning the land and dwelling in it, for I have given in to you a possession ” (Old Testament: Numbers: 33:52-53) [That was the Jewish belief towards non-Jews
  ******TALMUD********

  WARNING !!
  Non-Jews are forbidden to read the Talmud under penalty of DEATH !!! [ This is the Jewish low ]
  The chosen ones of God demand your obedience.

  The Babylonian Talmud is filled with FILTHY IDEAS AND NASTY LANGUAGE. Forbidden to study Talmud for Non-Jews in Talmud ” To communicate to a Non-Jew about our religious relations would be equal to the killing of all the Jews, for if the Non-Jews knew what we teach about them, they would kill us openly.” ( Book of libbre David, 37. )
  If a Jewish called to explain any part of the Rabbinical books, he ought to give false explanations, that he might not by behaving differently become an accomplice in betraying these information. Who will violate this law shall be put to death ”( Libbre David, 37)
  It’s forbidden to initiate a Non-Jew into the secrets of the law. The Jew who concerns himself with this is a guilt as if he laid waste the world and denied the sacred name of God ”( Jalkut Chadash ) Every Non-Jew who studies the Talmud and every Jew who helps him in it ought to die ” ( Sanhedrin 59a, Aboda Zorah , 8 – 6 ) Teachings of Talmud concerning Non-Jews Cheat Non-Jews
  Sanhedrin 57a. A Jew need not to pay a cuthean (gentile) the wages owed him for work. Lie to Non-Jews Baba Kamma 113a. Jews may use subterfuges (lies) to circumvent a Gentile. Kill, rob and steal Non-Jew Baba Mezia 24a. If a Jew finds an object lost by a heathen (gentile) it does not have to be returned. (Affirmed also in Baba Kamma 113b). Sanhedrin 76a. God will not spare a Jew who marries his daughter to an old man or takes a wife for his infant son or returns a lost article to a cuthean (gentile)…
  Sanhedrin 57a. When a Jew murders a gentile, there will be no death penalty. What a Jew steals from a cuthean
  (gentile) he may keep.
  Baba Kamma 37b. The gentiles are outside the protection of the the law and
  God has exposed their money to Israel. Remember this when you seek the advice of Jewish lawyer Non-Jews are Sub-humans Yebamoth 98a. All gentile children are animals. Abodah Zarah 36b. Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth.
  Baba Mezia. Jews are human beings ; the other peoples of the world are not human beings, but beasts. Abodah Zorah 22a-22b. Non-Jews prefer do sex with cows. Hitting a Jew deserves death
  Sanhedrin 58b.
  If a heathen (gentile) hits a Jew, the gentile must be killed.

  Preparing for a crime Moed kattan 17a. If a Jew is tempted to do evil he should go to a city where
  he is not known and do the evil there.
  Blasphemy against Jesus Christ
  Gittin 57a. Says Jesus is being boiled in hot excrement.
  Blasphemy against the blessed Mary
  Jewish names for the blessed Mary :
  A prostitute, and an adulterer
  Destroy the New Testament
  Shabbath 116a.
  Jews must destroy the books of the Christians, i.e. the New
  Testament
  Dr. Israel Shahak of Hebrew University reports that the Israelis burned hundreds of New
  Testament Bibles in Occupied Palestine on March 23, 1980 (cf. Jewish History, Jewish religion, p.21 )
  __________________________________________________________-
  Jewish customs and thinking Jewish ideas
  Yebamoth 63a.
  States that Adam had sexual intercourse with all the animals in the Garden of Eden.
  Sanhedrin 55b.
  A Jew may marry a three year old girl (specifically, three years ”and a day”old).
  Sanhedrin 54b.
  A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.
  Kethuboth 11b.
  When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat