PALJASTUS: Angelina Jolie osallisena kierossa suunnitelmassa suojella miljardien BRCA-geenipatentteja, mahdollisesti vaikuttaa KO:n päätökseen (mielipide)

Angelina Jolien ilmoitus läpikäymästään tuplamastektomiasta (molempien rintojen poisto), vaikka hänellä ei ollut rintasyöpää, ei olekaan viaton ja spontaani ”sankarimainen valinta”, jollaisena se on esitetty valtamediassa.  Sen on huomattu käyvän ilmeisen hyvin yksiin hyvin ajoitetun liiketaloudellisen pr-kampanjan kanssa, jota on suunniteltu jo kuukausia ja vain sattuu tapahtumaan juuri ennen korkeimman oikeuden päätöstä BRCA-patenttien voimassa pysymisestä.

Tässä on tutkinta, johon valtamedia ei suostu koskemaan. Selitän tässä yritysten taloudelliset siteet, sijoittajat, fuusiot, ihmisgeenien patentit, oikeudenkäynnit, lääketieteen pelon lietsonnan ja vaakalaudalla olevan biljoonien dollarien panoksen. Perehtymällä asiaan kunnolla havaitsee, että tässä on kyse paljon muusta kuin yhden viattomalta näyttävän naisen tekemästä ”valinnasta”. Tässä on kyse tuhansien miljardien tuoton suojelemisesta huolella laadittujen pr-kampanjoiden avulla, jotka on suunniteltu manipuloimaan naisten yleistä mielipidettä.

Merkit olivat nähtävillä jo alusta alkaen: Angelina Jolien kiillotettu ja selvästi asiantuntijoiden kirjoittama kolmossivun juttu New York Timesissa, huolellisesti valitut sanankäänteet herättämään mielikuva ”valinnasta” poliittisena avainsanana ja jopa aviomiehensä Brad Pittin ilmeinen valmentaminen hänen huolella kuvaillessaan koko kokemusta sanoilla kuten ”vahvempi”, ”ylpeys” ja ”perhe”.

Kaiken todistaa kuitenkin se tosiasia, että Angelina Jolien spontaanilta vaikuttava tiedotus ilmestyi taianomaisesti People Magazinen kannessa vain pari päivää ilmoituksen jälkeen, vaikka People Magazine on yleensä valmis jo kolme viikkoa ennen sen ilmestymistä lehtihyllyihin. Kansijutussa käytettiin samoja sanavalintoja kuin New York Timesin alkuperäisessä jutussa, mikä ei liene yllätys: ”Hänen rohkea valintansa” ja ”Hän teki oikein”. Huoliteltu valintaa ylentävä kieli ei ollut sattumaa.

Tämä todistaa sen, että Angelina Jolien ilmoitus oli hyvin suunniteltu yritysluonteinen pr-kampanja sisältäen huolella muotoiltuja viestejä, jotka oli suunniteltu vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen. Mutta mihin Angelina Jolie voisi haluta vaikuttaa?

… miten olisi tuhansien miljardien dollarien yritysvoitot?

Tuleva korkeimman oikeuden päätös BRCA-geenipatenttien voimassaolosta

Angelina Jolien tiedotuksella ja sen huolella laaditulla sanavalinnalla oli neljä huomattavaa välitöntä vaikutusta:

1)       Se aiheutti maailman naisten pelästyvän kuollakseen rintasyöpää julkaistujen väärien tilastojen vuoksi, jotka sytyttivät pelon jokaisen sydämeen, jolla on rinnat (lisää alempana).

2)       Se aiheutti naisten ryntäyksen etsimään BRCA1-geenin seulontamenetelmiä. Nämä testit vain sattuvat olemaan ”Myriad Genetics”-yrityksen patentoimia. Patentista johtuen testit voivat maksaa 3000 – 4000 dollaria kappaleelta. Pelkkä BRCA-geenien seulonta on miljardien dollarien bisnes, mutta vain jos tuleva korkeimman oikeuden päätös pitää patentin voimassa. (katso alla)

3)       Se aiheutti Myriad Geneticsin (MYGN) osakkeen hinnan kohoamisen koko vuoden huippulukemaan. ”Myriadin osake päätti kurssin +3 % tiistaina New York Timesin kolmossivun jutun jälkeen”, kirjoitti Marketwatch.com.

 

4)       Se muutti yleistä mielipidettä vaikuttamaan myönteisesti tulevaan korkeimman oikeuden päätökseen yritysten ihmisgeenien omistuksesta (katso lisää alla).

Naiset kaikkialla maailmassa huijataan kannattamaan Angelina Jolieta, eikä heillä ole pienintäkään käsitystä siitä, että hän on oikeasti myymässä naiset rahanahneelle syöpäteollisuudelle. Jotta ymmärtäisi, mitä oikeasti on tapahtumassa, pitää kaivella hiukan syvemmälle…

Myriad Geneticsin osake kohoaa huimasti Jolien ansiosta ja Obaman terveysuudistus kanavoi heille miljardeja

”Salt Lake Citystä toimiva Myriad Genetics (MYGN) omistaa patentin sekä geenitestiin, joka osoitti näyttelijällä olevan 87 % todennäköisyys sairastua rintasyöpään, että itse geeneihin.” – MarketWatch.com

Se on vasta alkua. Jos yleinen mielipide voi vaikuttaa korkeimpaan oikeuteen niin, että ne jatkavat Myriadin patenttia, se voi tarkoittaa biljoonan dollarin teollisuutta vain muutamassa vuodessa. Lisäksi Myriad Genetics on talousmedian mukaan ”kypsä fuusiolle”, sillä se on osa supersuosittua ihmisgenomiteollisuutta.

”Maailman suurin DNA-testien ja analyysityökalujen valmistaja Life Technologies kertoi olevansa valmis liittymään Thermo Fisher Scientificiin ennätyksellisellä 13,6 miljardin dollarin hinnalla”, kirjoittaa MarketWatch.com. ”Kilpailu, joka siirtyi suurempiin panoksiin yli 26 vuotta sitten, kiihtyy ulkomaisten hallitusten ja yritysten rahoittaessa Yhdysvaltojen ohella kilpaa koko ihmisgenomin kartoittamisesta. Ja vaikka viimeaikaiset geeniteollisuuden fuusiot ja yritysostot ovat nostaneet voittoja, on sijoittajilla vielä mahdollisuuksia hyötyä tästä monen miljardin dollarin teollisuudesta.”

Mitä korkeammalle Myriadin osakekurssi nousee, sitä tuottavammaksi muuttuu fuusio sen nykyisille omistajille. Siis Jolien pr-temppu vain sattui generoimaan lukemattomia miljoonia juuri niille ihmisille, jotka vaativat patenttimonopolia rintasyövän geeneistä naisten kehoissa. Sattumaa? Tuskin.

Obaman terveydenhuoltouudistus pakottaa veronmaksajat kustantamaan BRCA-geenitestit.

Jälleen yksi hallituksen kädenojennus rikkaille yrityksille. Tämä se vasta on kierointa koko sopassa! Obama tunnetusti puhuu ”vapaista markkinoista”, mutta todellisuudessa syytää kieron kapitalismin rahoja kaksin käsin yrityskavereilleen, Wall Streetin sisäpiiriläisille ja kampanjansa tukijoille, joilla on hyvin syvät taskut. Osa Obaman terveydenhuoltouudistusta, ”the Affordable Care Act” (laki edullisesta terveydenhuollosta), sanelee että veronmaksajat tulevat maksamaan mm. BRCA1-geenitestit!

Toisin sanoen Myriad Geneticsiä odottaa valtion määräämä tuottojen jättipotti, joka tungetaan väkisin valtamedian tietoisuuteen ”lääketieteen kauhujen” kampanjalla, jonka keulakuvana ovat Angelina Jolie ja New York Times. Joko alkaa kuvio hahmottua?

Tämä on yksi suuri koordinoitu yrityshuijaus naisten pettämiseksi ja se yritetään salata vetoamalla ”naisten valtaan” ja käyttämällä ”valinta”-sanankäänteitä helpompaan naisten manipulointiin. Täytyy muistaa, että Angelina Jolie on YK:n avainlähettiläitä ja YK on jo jäänyt kiinni mm. lapsiseksiorjien hyväksikäytöstä ja huumeiden salakuljetuksesta. Vaikka Jolie ei tietenkään ole osallisena tällaiseen toimintaan, on hänen tehtävänään salaisesti vaikuttaa amerikkalaisiin naisiin ja saada heidät kannattamaan huolella laadittua, suunniteltua ja suoritettua yritysten tuottokampanjaa, joka muuttaa naisten kehot liikevoitoiksi.

Seikat jotka tekevät tulevasta KO:n päätöksestä biljoonien arvoisen

ACLU (kansalaisten perusoikeuksia valvova kansalaisjärjestö) ja PubPat (julkinen patenttioikeuksia valvova kansalaisjärjestö) tekivät vuonna 2009 oikeuskanteen yritysten ihmisgeenien omistamisen laillisuudesta. Jokaisen joka uskoo naisten oikeuksiin, ihmisoikeuksiin, kansalaisoikeuksiin tai jopa oikeuteen syödä geenimuuntelemattomia ruokia, tulisi olla samaa mieltä, että yritykset eivät saisi patentoida ihmisgeenejä ja käyttää patenttejaan miljardien dollarien voittojen kahmimiseen tukahduttamalla noiden geenien tieteellisen tutkimuksen.

Kysymys kaikille naisille, jotka lukevat tätä: ”Uskotko jonkun yrityksen Utahissa omistavan kehosi?” Jos ei, niin silloin pitäisi vastustaa yritysten ihmisgeenien omistusoikeutta. Silloin pitäisi myös vastustaa Angelina Jolien pr-kampanjaa, sillä vaikka se onkin loistava pr-kampanja, niin kulissien takana hänen toimintansa ruokkii mahdollisesti biljoonien dollarien voittoja suoraan rahanahneelle ihmisgeenien patenttiteollisuudelle, joka kieltää ihmisiltä oman geneettisen koodinsa omistuksen.

ACLU selittää Myriad Geneticsin vastaisen siviilikanteensa perusteet seuraavasti:

Toukokuun 12. päivä 2009 ACLU ja Public Patent Foundation tekivät siviilikanteen syyttäen kahta ihmisgeenipatenttia, BRCA1 rintasyöpään liittyen ja BRCA2 munasarjasyöpään liittyen, perustuslain vastaisiksi ja siksi mitättömiksi. Marraskuun 30. päivä 2012 korkein oikeus suostui käsittelemään jutun ihmisgeenien patentoitavuudesta. ACLU esitti omat todisteensa oikeudessa huhtikuun 15. päivä 2013. Odotamme päätöstä kesän aikana.

Olemme käyneet oikeutta tutkijoiden, geenikonsulttien, naispotilaiden, syövästä selviytyjien, rintasyöpä- ja naisten terveysryhmien, 150.000 geneetikkoa edustavien tieteellisten järjestöjen, patologien ja laboratorioammattilaisten puolesta ja esittäneet, ettei ihmisgeenejä voi patentoida, sillä ne ovat puhtaita luonnontuotteita. Kanteessa syytetään geenipatentin rikkovan perustuslain ensimmäistä lisäystä, tukahduttavan geenien seulonnan ja tutkimuksen, joka voisi johtaa uusiin parannuskeinoihin, ja rajoittavan naisten valinnanmahdollisuuksia oman lääketieteellisen hoitonsa suhteen.

Menikö perille? Jos korkeimman oikeuden päätös on Myriad Geneticsiä vastaan, se aiheuttaa monen miljardin dollarin rintasyövän geenitestauksen teollisuuden romahtamisen käytännössä yhdessä yössä. Se tarkoittaisi suunnattomia tappioita Myriadin lisäksi monelle muulle geeniyritykselle, joka haluaisi riistää ihmiskehoa monopolistisiin tuottoihin (kaikki patentit ovat valtion myöntämiä monopoleja). Pohjimmiltaan tässä on kyse biljoonien dollarien geenipatenteista.

Ihmisgeenien patentointi on jättimäistä bisnestä

Nykyään noin 20 % ihmisen geeneistä on jo patentoitu yritysten ja yliopistojen toimesta. Kuten ACLU selittää: ”Geenipatentin haltijalla on oikeus estää muita tutkimasta, testaamasta tai jopa katsomasta geeniä. Sen johdosta tieteellinen tutkimus ja geneettinen seulonta on viivästynyt, rajoittunut ja jopa loppunut geenipatenttien aiheuttamien ongelmien johdosta.”

Tämä tarkoittaa, että yrityksen omistaessa patentin ihmisgeeniin se tukahduttaa tieteellisen tutkimuksen ja sallii yritykselle monopolin jokaisen omaan DNA:han koodattuun ”immateriaaliin ainekseen”! (Kuinka rikollista! Päätä itse…)

Jos siis korkein oikeus päättäisi kantajan hyväksi ja Myriadia vastaan, olisi se ennakkotapaus, joka hajottaisi koko ihmisgeenien patenttiteollisuuden vaikuttaen biljoonien dollarien tulevaisuuden tuottoihin. Tämä on uskoakseni se todellinen syy Angelina Jolien tiedotuksen takana. Se vaikuttaa suunnitellulta herättämään naisissa tunteellisen reaktion ja luomaan massiivisen julkisen kannatuksen yritysten geeniomistuksille ja siten antaen näille yrityksille korkeimman oikeuden ennakkotapauksen, joka takaa biljoonien tuotot. Kyseessä on voittoa tavoitteleva pr-tempaus, joka yrittää naruttaa naiset kannattamaan patenttien monopoleja ja yritysjärjestelmää, joka väittää juuri nyt omistavansa osia jokaisesta maailmassa olevasta naisesta.

Suurimman osan valtamediasta ollessa täysin hiljaa panoksena olevasta patenttiasiasta, Detroit Free Press otti kantaa:

”Hollywood-tähden päätös testata rintasyövän geenimutaatiota, läpikäydä tuplamastektomia ja sitten kirjoittaa siitä julkisesti kääntää huomion myös juuri meneillään olevaan oikeusjuttuun. Tuomioistuimella on vain viikkoja aikaa päättää, ovatko Myriad Geneticsin omistamat patentit kohonneen rinta- ja munasarjasyövän riskin paljastavista geeneistä laillisia. Arvostelijat valittavat yrityksen monopolin antavan heille aseman ainoana toimittajana 4000 dollarin geenitesteille, joita tarvitaan jokaisen naisen riskin määrittämiseen.”

Tilastoilla valehtelua: Jolien 87 % riski on liioittelua

Tähän asiaan liittyy muutakin kuin vain BRCA1 ja BRCA2 geenipatentit. Angelina Jolie käyttää myös räikeän harhaanjohtavia tilastotietoja pelottaakseen naisia uskomaan, että heidän rintansa saattaisivat tappaa heidät. New York Timesin jutussa Jolie väittää lääkärin kertoneen hänelle, että hänellä on ”87 % riski” sairastua rintasyöpään. Hän ei kuitenkaan kertonut, ettei tämä todennäköisyys päde koko väestöön, kyseessä on itse asiassa vanhaa dataa, joka on saatu lähes yksinomaan perheistä, joille on aiemmin tilastoitu hyvin korkea todennäköisyys sairastua rintasyöpään.

National Human Genome Research Instituten sivustolla julkaistu tutkimus, jonka tekivät Yhdysvaltain terveysviraston tiedemiehet, paljastaa BRCA1-geeniin liittyvän rintasyövän riskin olevan todellisuudessa huomattavasti alhaisempi kuin mitä Jolie ja valtamedia hehkuttavat. Normaalisti vain yhdellä naisella 400 – 800:sta on BRCA-geenin mutaatio ja silloinkin riski sairastua rintasyöpään on vain 56 %, ei 87 % kuten Jolie väittää. Kuitenkin nykyään noin joka seitsemäs nainen sairastuu rintasyöpään kuitenkin, oli BRCA-geenimuunnosta tai ei, joten riski on kasvanut noin 43 % BRCA-geenimuunnoksesta kärsivillä naisilla.

Siis todellisuudessa BRCA-geenimuunnos on vain noin joka 600. naisella ja heistä alle puolet saa rintasyövän. Toisin sanoen BRCA1-geeni vaikuttaa vain noin yhteen naiseen 1200:sta. Kuitenkin Jolien kaltaisten naisten ja valtamedian pelonlietsonnan vuoksi amerikkalaiset naiset on peloteltu uskomaan, että heidän rintansa saattavat tappaa heidät ja paras tapa hoitaa ongelma on leikata ne pois!

Hyvät ystävät, tämä on aidointa tuomiopäivän pelonlietsontaa. Tällä asialla on vaikutusta vain alle prosentin kymmenesosaan naisista, mutta siitä on tehty maanlaajuinen pelon kampanja, joka nyt vain sattuu ruokkimaan liikeyritysten tuottoja syöpädiagnoosi- ja syöpähoitoteollisuudessa, puhumattakaan ihmisgeenien monopolikartelleista. Siinä on se todellinen tarina tämän hetken tapahtumista. Älkää odottako lukevanne tätä New York Timesin tai Hesarin kaltaisista valtamedian lehdistä.

Yritysmedia kieltäytyy julkistamasta tietoja todellisista ehkäisyn ja hoidon vaihtoehdoista

Osana meneillään olevaa valtamedian rintasyövän pelonlietsontaa ja hoitohuijausta lähes kaikki medialähteet kieltävät mainitsemasta mitään kokonaisvaltaisia tai luonnollisia vaihtoehtoja hoidolle tai ehkäisylle. Totta kai media puhuu ”vaihtoehdoista”, mutta kaikki nuo vaihtoehdot vain sattuvat johtamaan takaisin syöpäteollisuuteen. Esimerkkinä valehtelevasta valtamediasta, joka harhaanjohtaa naisia ja tyrkyttää liikeyritysten agendaa ABC-Newsin juttu:

BRCA-positiiviselle on olemassa vaihtoehtoja, eikä tarvitse välttämättä seurata Jolien esimerkkiä. Jotkut naiset eivät halua valita leikkausta, vaan he sen sijaan lisäävät syövän seuranta- ja seulontamenetelmiä. Näihin kuuluu säännöllinen mammografia rintasyövän seulomiseksi ja säännöllinen gynekologinen kaikututkimus ja verikokeet munasarjasyövän seulomiseksi.

Missään tässä ABC:n artikkelissa ei mainita keinoja vaimentaa BRCA1-geeniä esimerkiksi syömällä ristikukkaisia kasviksia (Brassicaceae (vanh. Cruciferae) kaalit, lantut, rypsi yms.), jotka sisältävät indoli-3-karbinolia (I3C), vahvaa syöpää estävää ravintoainetta, joka pysäyttää rintasyövän alkuunsa. Missään tässä ABC:n artikkelissa ei mainita D-vitamiinia, joka estää lähes 80 % kaikista syöpätapauksista, kaikista tyypeistä, myös rintasyövästä.

Valtamedian tyrkyttämät ”vaihtoehdot” ovat vain mammografiaa, leikkauksia, säteilyä ja kemoterapiaa, minkä kaiken omistaa ja hoitaa syöpäteollisuutta pyörittävät liikeyritykset, jotka elävät naisista ja riistävät heidän kehojaan saadakseen tuottoa.

Missään ei myöskään käydä keskustelua ”Roosa Nauhan” syöpähoitoteollisuuden suuresta huijauksesta, joka keskittyy lähinnä aiheuttamaan naisille syöpää ”ilmaisten mammografioiden” kautta. Kuten jokainen tiedemies ja lääkäri jo tietää, mammografia aiheuttaa syöpää lähettämällä ionisoivaa säteilyä suoraan rinta- ja sydänkudoksiin. Kun ottaa tarpeeksi mammografioita, saa varmuudella diagnoosin rintasyövästä, sillä ne sen aiheuttivat! Tähän mennessä mammografia on vahingoittanut jo 1,3 miljoonaa naista.

Kiitos, Angelina, kun olet pitänyt edelleen siteen kaikkien naisten silmillä samalla, kun olet pettänyt heidät monopolististen liikeyritysten voittoa tavoitteleville eduille niiden yrittäessä taukoamatta hyötyä naisten hyväksikäyttämisestä.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/040365_Angelina_Jolie_gene_patents_Supreme_Court_decision.html

9 kommenttia

 1. Kiitos artikkelin kirjoittaja Mike Adams, se on täyttä asiaa!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Onpa jälleen loistava esimerkki harhaisuudesta ja lääketieteen faktojen vääristelystä. Angelina Jolie poistatti rinnat, koska hän kuuluu siihen häviävän pieneen osaan maailman naisista, joilla on geeni, joka aiheuttaa kuollettavaa rintasyöpää. Hän teki sen pelastaakseen henkensä, ei tuottaakseen jollekin lääkefirmalle rahaa ja mainetta.
  Mammografioiden vaarallisuus koskettaa varmaan niitä joitakin röntgenhoitajaa, jotka niitä käyttävät. Ilmeisesti Magneettimedia haluaa, että suomalaiset lakkaavat huolehtimasta itsestää, ottamasta rokotuksia ja käymästä lääkäristä, koska ne ovat salaliittoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Tässähän ollaan aivan asian ytimessä. Sama ideologia taustalla kuin missä tahansa liiketoiminnassa. Ensin luodaan tuote, jos se ei mene kaupaksi, otetaan mielipidevaikuttaja, joka sairastuu johonkin tautiin tai on läheltä piti-tilanne ja taas sairautta ennaltaehkäisevien lääkkeiden, hoitotarvikkeiden ja lääkärikeskusten palvelujen käyttöaste nousee huomattavasti. Eihän lääketeollisuus ole ainoa, joka näin toimii (mahdollisesti). Pohditaanpa vaikka tietoturvallisuutta. Jos yksi insinööri pystyy luomaan tietokonettasi turvaavan ohjelman ja verkkoliikenneyhteydet, eikö hän pysty myös luomaan tilanteen, jossa yhtäkkiä huomaat tarvitsevansa juuri hänen palvelujaan? Kuka silloin hyötyy? Hmm.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Kertoivat uutisissa tänä aamuna (pe 14.6.2013) USA:n Korkeimman Oikeuden päätyneen siihen, että ihmisen geenit eivät ole patentoitavissa, mutta keinotekoisesti kehitetyt ovat.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Ihmettelinkin miksi A. Jolie tuli julkisuuteen ja niin näyttävästi tuossa asiassa.

  Sitä ennne olen ihmetellyt miksi tietyt henkilöt ovat toistumiseen julkisuudessa, heistä tehdään ”tähtiä”.
  Vastaus löytynee erään veljeskunnan piiristä.

  Lääkeyhtiö kuulemma maksoi Vesa-Matti Loirille 50 000 euroa kun hän tuli julkisuuteen kehumaan diabeteslääkkeen pelastaneen hänet. Yhtiö sai virallisen ukaasin ja sakot, mutta mainostus oli jo ehtinyt tapahtua.

  Yleiseen mediaan ei kannata luottaa ensinkään. Eikä julkkiksiin. Ainakin osa heistä on tarkoituksella ”tehtyjä”. Veli tukee veljeä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. http://www.hs.fi/kotimaa/a1305612052517
  Tutkimus: Mammografia ehkäisee rintasyöpäkuolemia, mutta johtaa myös ylidiagnosointiin
  2.11.2012

  Ensi kerralla suosittelen käyttämään uusinta mahdollista lähdettä, koska tiede muuttuu ja oppii koko ajan!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat