Pankkien velkaorjuudessa

Pankkiirien suunnitelman mukaan velkaa ei voida koskaan maksaa takaisin.

Kun Yhdysvaltoihin luotiin keskuspankki, Amerikan kansa joutui velkaorjuuteen. Pankkiirit rakensivat orjuuden pakottamalla ihmiset maksamaan korkeaa korkoa arvottomasta, tyhjästä luodusta paperirahasta.

Korkeasta korosta saadulla voitolla ei ole rahoitettu hallitusta, vaan sillä on rikastutettu pankkiireja ja rahoitettu sotia. Tämä kaikki on johtanut massiiviseen kestämättömään velkatilanteeseen.

Lisäksi dollari on menettänyt 96% ostovoimastaan vuodesta 1913 lähtien, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 1913 100 dollarin setelillä saisi nyt vain 4 dollarin edestä vastiketta.

Keskuspankkien valta on Yhdysvaltain perustuslain vastaista, sillä perustuslain 1. artiklan 8. pykälä selvästi toteaa, että vain kongressilla on oikeus laskea liikkeelle valuuttaa.

Velkaa kaksinkertaisesti varoihin nähden

Kun Yhdysvaltain velka-bruttokansantuotesuhde lähestyy 100 prosenttia, velan korosta on tullut yksi suurimmista budjetin menoeristä. USA:n kokonaisvelka USA:n velkalaskurin mukaan on 56 000 miljardia dollaria eli 180 000 dollaria jokaista kansalaista kohti. Tämä luku ei edes sisällä rahoittamattomia menoeriä kuten sosiaaliturvamenoja ja terveysvakuutuksia, vanhustenhoitomenoja eikä joitakin kirjanpidon ulkopuolisia velkoja.

Keskuspankki lopetti kokonaisrahavarantotilastojen (M3) julkaisemisen jo vuonna 2006, joten varmaa tietoa kokonaisvarannosta ei ole saatavilla. Tilastotieteilijät ovat arvioineet kokonaisvarannon määrän Yhdysvalloissa olevan 14 000 miljardia dollaria, eli 45 000 dollaria per asukas.

Jos velkaa yhtä kansalaista kohti on 180 000 dollaria ja valuuttaa on olemassa vain 45 000 dollaria yhtä kansalaista kohti, miten tätä velkaa voidaan koskaan maksaa kokonaan pois? Vaikka käyttäisimme varovaisempia arvioita kokonaisvelasta, velan määrä on silti kaksinkertainen suhteessa olemassa oleviin dollareihin.

Kokonaisvelkaa ei ole mahdollista maksaa pois. Tämän päivän todellisuus on juuri sitä, mihin pankkiirit pyrkivät perustaessaan keskuspankin: ihmiset elävät velkaorjuudessa.

Valtion omaisuus pantiksi

Amerikan hallitus on pantannut Amerikan kultavarannon, vaikka todennäköisesti kultaa ei ole Fort Knoxin kultavarastossa. Siellä ei nimittäin ole sallittu tilintarkastusta yli 50 vuoteen. Kulta edustaa silti vain murto-osaa budjettivajeesta, puhumattakaan kokonaisvelasta.

Tulevaisuudessa hallituksen on lisäksi pantattava se, mitä on jäljellä Amerikan valtion omaisuudesta. Sen täytyy yksityistää kaikki Grand Canyonista Manhattaniin ja Yosemiten Kansallispuistoon.

Koska yksityisellä ihmisellä ei tule olemaan rahaa maksaa asuntovelkojaan, tämä tarkoittaa sitä, että ahkerat työtätekevät ihmiset menettävät asuntonsa. Pankit joutuvat pakkohuutokauppaamaan suuret määrät yksityisten asuntoja ja kiinteistöjä.

Tämä prosessi on Amerikassa jo alkanut. Niinpä pankin eliitille ei jää pelkästään raha, vaan myös kaikki maat ja varat.

Alkuperäinen teksti osoitteessa www.kitco.com.

Kuka?

Jason Hamlin

• Jason Hamlin on arvometalli- ja energiamarkkinoiden sijoituskonsultaatiota tarjoavan Gold Stock Bullin perustaja ja puheenjohtaja.

• Hamlin toimii avustajana ja talousanalyytikkona maailman suurimmassa markkinatutkimuskeskuksessa AC Nielsenillä. Hamlin on erikoistunut jalometallien trendien analysointiin.

• Hamlin on konsultoinut myös lukuisissa kaivosyhtiöissä sekä julkaissut talousartikkeleita.

Lue lisää:

Tausta: Pankit loivat velkajärjestelmän

Luota pieniin pankkeihin

1 kommentti

  1. ”Lisäksi dollari on menettänyt 96% ostovoimastaan vuodesta 1913 lähtien, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 1913 100 dollarin setelillä saisi nyt vain 4 dollarin edestä vastiketta.”

    Hoh hoijaa! Ilmeisesti kirjoittajan mielestä vuoden 1913 100 dollarin setelillä pitäisi saada nyt v. 2011 100 dollarin arvoinen illallinen? Mikäli olen oikein ymmärtänyt. Teoreettisesti tuo saattaisi olla mahdollista, jos ravintolan työntekijöillä olisi sadan vuoden takainen palkkataso. Samoin ravintolan kiinteät ja muuttuvat kulut sekä yhteisövero olisivat sadan vuoden takaisella tasolla. Samoin maksettava tippi.

    Tosin neljälläkin eurolla saa jopa ravitsevan ja hyvän hampurilaisen. Että ei asiat ihan huonosti ole.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat