Pankkikriisi Eurooppaan! Todelliset syyt romahdukselle pankkiholvien kätköissä

Italian pankkikriisi uhkaa Euroopan taloutta. Saksalaisen suurpankin Deutsche Bankin (DB) nettotulos romahti toisella neljänneksellä 20 miljoonaan euroon. Pankkijärjestelmässä on kypsymässä suuren luokan taloudellinen kriisi. Pankkien konkurssit tullaan korvaamaan entistä enemmän veronmaksajien rahoilla.

Jo Esko Seppänen kirjoittaa uudessa kirjassaan Mistä Suomi vaikenee näihin globaaleihin pankkirosvoihin liittyen, että:

Kansainväliset suurpankit eivät ole helvetin enkeleitä. Ne ovat taloudellisen manalan lauttureita, kharoneja, joiden virtuaalinen mafia on vaarallisempi maailman-taloudelle kuin mikään muu rikollisjärjestö. Ne ovat saaneet kuuden vuoden aikana sakkoja yli 230 miljardin dollarin arvosta mm. valuuttakurssien manipuloinnista. Valvonta ei pysty puuttumaan pankkien ottamiin uusiin riskeihin ja johdannaiskauppoihin.

Nykyisen eurooppalaisen tai maailmanlaajuisen pankkijärjestelmän mukaisesti tavalliset veronmaksajat joutuvat korvaamaan pankkien ”konkursseja” valtioiden suorituksina ja niistä koituneet tappiot rapauttavat yrittäjien ja palkansaajien taloutta.

 

Miksi Saksalaisen suurpankki huojuu? Italian pankkikriisi; maksajat?

Saksalaisen suurpankin (DB) kuten muidenkin suurten saksalais- ja ranskalaispankkien kypsyvien talouskriisien syinä ovat niiden valtavien summien sijoitukset Italian valtion velkakirjoihin.

Saksalaisen suurpankin Deutsche Bankin nettotuloksen romahtaminen johtunee siitä, että pankki on sijoittanut Italian valtion velkakirjoihin.
Saksalaisen suurpankin Deutsche Bankin nettotuloksen romahtaminen johtunee siitä, että pankki on sijoittanut Italian valtion velkakirjoihin.

Yllä mainittujen suurpankkien taantuman siivittämänä euroeliitti haluaa pelastaa Italian pankit, joiden käymistilassa olevan pankkikriisin pelätään romuttavan eurooppalaisten pankkien taseet, tappavan pörssikeinottelijoiden luottamuksen markkinoihin, syöksevän koko Euroopan talouden kriisiin ja johtavan Italian eroamaan Euroopan Unionista.

Tässä operaatiossa keskitytään italialaisten pankkien pelastamiseen. Mainittakoon, että JP Morgan, joka kuuluu maailman kymmenen suurimman pankin ryhmään, on sionistien kontrollissaa oleva rahoituslaitos,1 joka on saanut vainun suuresta rahasammosta Italian pankkikriisissä.

____________

 1. JP Morgan on sionistinen rahoituslaitos: Yhtiön kolmesta suurimmasta osakkeenomistajasta kaksi James Crown ja Matthew Zames ovat ”juutalaisia” ja kolmas James Dimon on naimisissa ”juutalaisen” kanssa.

 

Nimittäin JPMorganin johtama konsortio yhdessä Italian hallituksen kanssa on valmis antamaan ongelmapankille, Monte dei Paschille, viime hetken pelastuspaketin, mikäli EKP näyttää vihreää valoa suunnitelmalle.2

Myös muut sionistien investointipankit, kuten Merrill Lynch, Citi ja Goldman Sachs aikovat yhdessä italialaisen Mediobancan ja sveitsiläisen Credit Suissen kanssa pönkittää Monte dei Paschia yhteensä enintään 5 miljardilla eurolla.2

Lisäksi Monte dei Paschin on kaavaillut Italian hallituksen kanssa perustavansa ”roskapankin”, johon se voisi myydä taseeseensa kerääntyneitä tuottamattomia lainoja noin 10 miljardilla eurolla. Roskalainat putsattaisiin JPMorganin tarjoamilla rahoilla. Mutta on huomattava, että lainojen takaajaksi tulisi Italian valtio.2

EKP ja IMF ovat jo kampanjoineet pankkien pelastamista veronmaksajien rahoilla, joten suunnitelma varmasti menee läpi. Lisäksi Monte dei Paschin suunnittelema pelastuspaketti tulisi olemaan yhdistelmä yksityistä ja julkista tukea.2

Ei pidä siis kuvitella, että ”pelastuspaketilla” säästettäisiin italialaisten ja laajemmin EU:n veronmaksajien kukkaron tyhjennykseltä. Lisäksi varmaa on, että roskapankkien rahoitus tulee olemaan kannattavaa bisnestä JP Morganille.

 

Miksi Italian pankit ovat eliitille tärkeitä? EKP:n yhteydet

Italian pankit tahdotaan pelastaa muun muassa siksi, että suuret saksalais- ja ranskalaispankit ovat sijoittaneet huikeita summia Italian valtion velkakirjoihin. Romahdus Italiassa tekisi rumaa jälkeä kaikkien eurooppalaispankkien taseissa. Lisäksi euroeliitti pelkää, että talouskriisi voisi johtaa Italian eroon EU:sta.

Mario Draghi.
Mario Draghi.

On syytä korostaa, että EKP-johtaja Mario Draghi erikoisesti tahtoo,3 että Italian kriminaalit pankkiirit pelastuvat EU:n veronmaksajien rahoilla.3 Draghi on luonut uraansa johtotehtävissä juutalaisessa keinottelu- ja rikollispankissa Goldman Sachsissa.4

Lisäksi Draghi on toiminut pankkimaailman eliittijärjestön Group of Thirty eli Kolmenkymmenen ryhmän jäsenenä vuodesta 2006.4 Group of Thirty on perustettu sionistisen Rockefellerin säätiön alkurahoituksella, jonka jäseninä ovat maailman suurimpien pankkien ja suurimpien keskuspankkien johtajat. G30 on lobbausjärjestö, joka toimii maailmaa köyhdyttävän kansainvälisen pankkitoiminnan eduksi.

Kansainvälinen pankkiirieliitti haluaa maksattaa tulevan Euroopan pankkikriisin veronmaksajien kukkarosta, sillä se tietää, että EU-maiden hallituksissa istuvat globaalien pankkiirien ja pääoma imperiumien lakeijat.

Miksi Taloussanomat puhuvat jenkkipankeista Italian kriisin ”pelastajina”? Ne eivät ole jenkkipankkeja vaan juutalaisia pankkeja.

 

Mikä aiheutti Italian pankkikriisin?

Ensinnäkin IMF on syyttänyt Italian kriisistä kuluneena kesänä tapahtunutta Brexit-kansanäänestystä. Tämä on IMF:ltä tietoista valehtelua. Jopa Taloussanomat toteavat, että Italian pankkien holveissa muhinut taloudellinen alamäki ei johdu Brexitistä.

Myös pankeissa maksukyvyttömyys iskee, kun velat ovat suuremman kuin varat. Tämä on tietysti vain näennäistä ajattelua, sillä pankeillahan ei ole mitään omaa itsensä hankimaa varallisuutta. Pankit ovat vain toisten työn tuloksella eläviä jättiläisilmakuplia.

Taloussanomien mukaan Italian pankkikriisistä voidaan syyttää pankin asiakkaita, jotka eivät pysty maksamaan lainojaan takaisin.

Taloussanomat kirjoittaa, että valtaosa varoista on lainoja, joita pankki on myöntänyt asiakkailleen eli esimerkiksi yrityksille ja kotitalouksille. Siten myönnetyt lainat lasketaan pankin varoiksi, koska pankki voi odottaa saavansa asiakkailtaan takaisinmaksuja ja korkotuloja. Viime vuoden lopussa Monte dei Paschin 170 miljardin varoista 120 miljardia oli pankin myöntämiä lainoja. Sen ja muiden italialaispankkien ongelmat johtuvat kuulemma siitä, että kaikki pankin asiakkaat eivät pysty maksamaan lainojaan takaisin.5

Nyt kuitenkin Taloussanomilta unohtuu se, että asiakkaat ovat jo kerinneet maksaa osan lainojen pääomien kuoletuksista ja niiden kenties suurista koroista pankille. Ilmeisesti kaikki lainan ottajat eivät ole olleet maksukyvyttömiä.

Haluaako taloussanomat ja valtamedia yleensä vaientaa Italian pankkikriisin todelliset syyt, sysäten kaiken asiakkaiden ja viimekädessä veronmaksajien tilille.

Yle ei ole toki ainut valtamedia, joka on päättänyt vaieta Italian pankkikriisin syistä sekä siitä, kuinka vastaavilta vitsauksilta voitaisiin tulevaisuudessa säästyä.

Ajatelkaamme sitä, että pankit ovat hyväksyneet satojen miljardien edestä huonoja lainoja, joita on uusittu sekä salattu, jotta julkinen valta ei mahdollisesti puuttuisi petokseen. Italiassa vallitsee näköjään täydellinen korruptio virkakoneistossa, joka ei ole estänyt petollisten lainojen myöntämistä.6

Huonot lainat ovat tuottamattomia, jota lainsäätäjien lienee vaikea ymmärtää. Esimerkiksi Euroopan tuottamattomien lainojen ongelma on kasvanut niin valtavaksi, että EKP tuntee kutsumusta ostaa liikepankkien lainat omaan taseeseensa. Huonot lainat minimoivat liikepankkien kykyä myöntää uutta luottoa, mikä vaikuttaa alentavasti EKP:n rahapolitiikan harjoitukseen. Huonojen lainojen ansiosta pankit eivät uskalla hyödyntää pääomiaan, mikä johtaa välttelemään esimerkiksi lainojen myöntämistä pk-yrityksille.7

Harjoitetaanko huonojen lainojen antamista siksi, että se näyttää tuottavalta toiminnalta lyhyellä aikavälillä, mutta kun lainojen todellinen luonne paljastuu, niin kiertää jo konkurssi nurkissa? Tällöin kysymyksessä on ollut kirjanpitopetos, joka on rikastuttanut pankkiireja, jotka ilmeisesti eivät joudu rikoksistaan vastuuseen.

 

Päätelmiä

Eikö huonoilla lainoilla ole mitätön vakuutusarvo, joka voi puuttua myös kokonaan. Tästä syystä näiden lainojen korko on myös hyvin korkea.

Vakuutusarvo muodostunee lainan kohteen myyntiarvosta. Vakuutusarvon ollessa korkea on lainan korkoprosentti pienempi. Lainan antajan tehtävä on määrittää lainoitettavan kohteen myytävyys ja sen tuotto lainan antajalle, mikäli velallinen ei selviä veloistaan. Näillä korkea korkoisilla lainoilla pankit nylkevät asiakkaitaan.

Juutalaisen eliitin kansainvälinen pankkitoiminta on todellakin verrattavissa pahanlaatuiseen sairauteen ihmisen elimistössä. Tämä pirullinen järjestelmä syö entistä tehokkaammin kansallisten yritysten, palkansaajien ja valtioiden taloudellisen elinvoiman. Mitä ahkerammin kansalaiset tekevät työtä, sitä suuremman kakun kansainväliset verenimijät saavat heidän työnsä hedelmistä. Tämän kaiken varmistaa valtioiden hallituksiin pesiytyneet isänmaansa viholliset, nuo poliittiset broilerit ja heitä tukeva valtamedia.

Toisin sanoen globaalit rahoituslaitokset lainaavat rahaa maailman valtioille ottaen korkoa ja vielä koron korkoa. Kansainvälinen pankkitoiminta on laillistettua jättiläismäistä pankkirosvousta.8 Uutta rahaa ilmestyy kiertoon, kun asiakkaat velkaantuvat yksityisille pankeille. Velkaa ei ikinä pystytä maksamaan takaisin kokonaan.

Koron takia velan osuus on aina suurempi kuin raha, jolla velkaa lyhennetään. Velkakierteestä hyötyvät globaalit mafian kaltaiset yksityiset pankit, jotka kahmivat korkorahat ja lainanpääoman ilmaisena rahana. Valtiot, pk-yritykset ja yksityiset taloudet eivät pääse koskaan vaurastumaan näiden kansainvälisten pankkiirieliitin ja pääoma imperiumien kuristuksessa.

On syytä vielä tarkentaa, että poliittinen valtakoneisto on valjastanut yritykset, palkansaajat ja kotitaloudet eli reaalitalouden kansainvälisen pankkiirieliitin ja globaalien megayhtiöiden lypsettäväksi. Nämä vaikuttavat kohoavaan energian hintaan kuluttaen kokonaiskysyntää sekä yritysten kilpailukykyä. Yksityistäminen tuo runsaita voittoja, mutta ne liukuvat reaalitaloudesta erilaisille rahoitusmarkkinoille, jossa ne esim. kohottavat osakkeiden arvoa rikastuttaen pientä kansainvälistä suursijoittajien eliittiä.9

Kansainvälisen pankkijärjestelmän orjuudessa oleva valtio pystyy investoimaan velkarahallaan, kuten kotitaloudetkin kykenevät lainarahalla sijoittamaan. Mutta korkoa, korolle velkarahalla investointi ei tuota sitä hyötyä reaalitaloudessa, mikä koituisi, jos esimerkiksi valtiolla olisi oikeus keskuspankkinsa kautta luoda omaa rahaa ja käyttää sitä investointeihin ilman korkoa. Tällainen itsenäinen talouspolitiikka eli talousdemokratia kartuttaisi valtion vaurauden astetta yhteiseksi hyväksi, hyvinvointivaltiossa.

Suomen on ärsytettävä kansainvälisten pankkiirien sisäpiiriä vallankumouksellisella toiminnalla, luomalla oman rahan ja sen luontioikeuden.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Yahoo Finance: https://finance.yahoo.com/quote/JPM/holders?ltr=1
 2. Taloussanomat (21.7.2016). Monte dei Paschille pelastus yllättävältä suunnalta: http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2016/07/29/monte-dei-paschille-pelastus-yllattavalta-suunnalta-jenkkipankit-odottavat-enaa-ekpn-lupaa/20168003/12
 3. Wolf Street (21.7.2016). Look Who’s Frantically Demanding that Taxpayers Stop Italy’s Bank Meltdown: http://wolfstreet.com/2016/07/21/taxpayer-bailout-to-stop-italian-bank-meltdown/; Naked Capitalim (21.7.2016). http://www.nakedcapitalism.com/2016/07/draghi-supports-bailout-of-italys-banks.html
 4. EKP: https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvdraghi.fi.html
 5. Taloussanomat (17.7.2016). Italian pankkikriisi uhkaa koko Eurooppaa – tästä siinä on suomeksi kysymys.
 6. NEP (29.6.2016). The EU’s Failed Neo-Liberal Policies and BREXIT: http://neweconomicperspectives.org/2016/06/eus-failed-neo-liberal-policies-brexit.html

7.      ZH (5.7.2016). A Look Inside Europe’s Next Crisis: Why Everyone Is Finally Panicking About Italian Banks: http://www.zerohedge.com/news/2016-07-05/look-inside-europes-next-crisis-why-everyone-finally-panicking-about-italian-banks

8.      The New York Times (27.9.2008). Wall Street, R.I.P.: The End of an Era, Even at Goldman.

9.      Positive Money (22.9.2015). Overt Monetary Financing – dangerous drug or miracle medicine? (Lord Adair Turner)

6 kommenttia

 1. Juurisyy. Kaikkien globaalien ongelmien lähde – kansainvälinen pankkiirieliitti velkarahajärjestelmineen. Syöpä, joka on eliminoitava.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. ”kansainvälinen pankkiirieliitti” olisikin kansainvälinen ja läpinäkyvä, mutta tämä toimii kuin järjestäytynyt rikollisuus, lähes maan alla. Tämä BIS -rahakartelli taitaa olla yhden pienen ja hyvin peitellyn ryhmän hallussa, joka naamioituu j- uskonnoksi, ja haluaa olla niin verhon takana (vielä tässä vaiheessa) kuin voi. Julkisuuteen nostetaan vain joku nukke poliitikko, esim. Putin, Trump tai joku Draghi. Ja kansa, jopa ns. vaihtoehtoväki saadaan sätkimään noiden puolesta tai vastaan.

  Ehkäpä saadaan jopa joku kiva oikeisto vs. vasemmisto vs. perussionisti välinen kohu aina välillä käyntiin, milloin mistäkin umpityperästä aiheesta, jolloin kukaan ei kiinnitä huomiota tähän rahanväärentäjä -kartelliin, ja sen toimiin. Jos, huomio kääntyy liikaa heihin – ne järjestävät jonkin falseflag-iskun lähimmällä torilla, ja lavastavat tekijäksi vaikkapa jonkin vähän syrjäytyneen oloisen musliminoloisen miehen. Näin jopahan kansa taas riehaantuu, ja jokin naisen alapää – lehti saa kannattajia jutuillaan ja innokkaimmat jopa liittyvät näiden rikollisten perustamiin hallittuihin oppositioliikkeisiin ja loput niiden vastustajiin, molemmat puolustavat ankarasti tätä rikolliskartellia, koska 6-million. Näin se menee, noin suunnilleen.

  Mutta, ketkä oikeasti käskyttävät BIS:iä, entä EKP:tä? Mistä vapaamuurarit saavat toiminta ohjeensa, kenet milloinkin lahjotaan, mitä tehdään, tms. ? Täytyyhän näiden toiminnassa olla jokin punainen lanka, muuten ei tulisi mitään. Onko poliittinen ohjelma suoraan talmudista?

  Tässä vähän lukemista. On täällä ”osattu” paikallisestikin. Aikana, jolloin kansan enemmistö vain katsoi uunoja ja soitinmenoja telkkarista – kaljapullo kädessä. Ja vielä vaaditaan lisää demokratiaa, kun mm. oheisenlaista sillä saadaan aikaiseksi :

  http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215358-hallitus-heratys-90-luku-on-taas-taalla

  http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218010-mita-suomessa-oikein-tapahtuu

  ja täällä selviää, että tuo 1990 – luvun lama oli tahallinen kansakunnan ryöstö.

  http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

  Tuolta lainattua :

  ”…presidentti Koivisto järjesti 1990-luvun laman tarkoituksella, jotta sai EY-mukautettua Suomen perustuslain etukäteen EY:n vaatimusten mukaiseksi, vieläpä ilman, että kansanedustajat edes ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa.
  Ensimmäinen viite asiaan Suomen Pankin pääjohtaja Rolf Kullbergin haastattelu Länsi-Savo-lehdelle 3.11.1988:
  ”Kysyntä Suomessa on pakotettava alas ja tarpeen niin vaatiessa se on tehtävä luomalla Suomeen keinotekoinen taantuma, ja taantuman on oltava melko syvä.”

  Lainojen vakuuksien arvo laski. Suomen Pankki vaati pankkeja kirjaamaan kiinteistömassaa alas 30 %. Suomen pankkien vakavaraisuus ei täyttänyt joulukuussa 1989 päivätyn EY-direktiivin mukaista BIS 8 %:n vakavaraisuutta. Suomen pankkien vakavaraisuus tutkittiin myös EY:n taholta. Niinpä ETA-sopimuksen liitteisiin oli kirjoitettu Suomea koskeva määräys pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi 8 %:n tasolle.

  … pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi esiteltiin 18.3.1992. Suomen Pankki lähetti samana päivänä pankeille kirjeen yhden keinon eli yksipuolisen koronnoston käyttöönottamisesta 1.5.1992 alkaen. EY:n määräämä Suomen pankkien vakavaraisuuden nostamisaika umpeutui 31.12.1994. Asialla oli siis kiire ja kaikki konstit piti ottaa käyttöön.

  Presidentti Koivisto päätti järjestää oikeuspoliittisen seminaarin Presidentin Linnassa ohjeistaakseen tuomioistuinlaitosta tulevissa oikeudenkäynneissä.

  Suomen pankit eivät siis täyttäneet vuonna 1989 EY-säädöstöön kirjoitettuja euro-kriteereitä (joiden taustalla oli siis BIS:n taustamiehet), joten pankkien taseet oli laitettava euro- ja EY-kuntoon ryöstämällä pankkien laina-asiakkaiden ja takaajien omaisuudet.”

  Lisäksi jo aikaisemmin lopetettiin (ketkä käski ?) Suomen pankin oikeus rahoittaa valtiomme kuluja rahanpainokoneellaan. Silloin siis luovuttiin valtion oman keskuspankin valtion kuluja rahoittavasta käytöstä ja käytännössä omasta rahasta, ja taloudellisesta itsenäisyydestä. Valuutan nimeksi jätettiin hämäyksen vuoksi markka. Vuoden 1986 jälkeen Suomen valtio ei siis ole käyttänyt oman keskuspankkinsa rahoitusta menoihinsa, vaan kaikki raha taloutemme kiertoon lainataan BIS -keskuspankkikartellilta, johon nykyisin kuulumme EKP:n kautta.

  EKP:n jäsenpankkeja ovat yksityiset liikepankit. Suomen valtio lainaa rahaa menoihinsa VAIN BIS:n keskuspankkien alaisilta liikepankeilta kuten HSBC, Barclays Capital, J.P.Morgan, BNP Paribas, Merrill Lynch International, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Citigroup, Nordea Pankki Oyj, Lehman Brothers, Deutsche Bank, Oko Pankki Oyj, Société Generale, Dresdner Bank, SEB, Svenska Handelsbanken, ja vain näillä on oikeus laskea liikkeelle käyttämäämme rahaa ja vain lainoina. Tämä on kartelli.

  Suurin osa sijoittajista on siis Suomen ulkopuolelta. Lista löytyy osoitteesta http://www.valtiokonttori.fi, tai kun laitat googleen hakusanaksi : päämarkkinatakaajat. Se, että Suomalaiset eläkeyhtiöt eivät siis sijoita kaikkia varojansa Suomeen, on jo sinällään melkoinen epäluottamuslause. Eläkeyhtiöt ostavat mm. valtioiden liikkeelle laskemat velkakirjat noilta ed. mainituilta pankeilta, ei suoraan valtiolta, olenko käsittänyt oikein ?

  Ne sijoittavat siis suomalaisten eläkeläisten säästöt mieluiten kansainväliseen kasinopeliin, jonka veturina toimii tämä rahanväärentäjä kartelli. Ne määräävät milloin osakekurssit nousevat tai laskevat – kutsumalla tyhjästä näille markkinoille luotua ostovoimaansa ”elvytykseksi”.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 3. Minusta ainakin näyttää siltää että talousromahdukset ovat sen pienen super-rikkaan eliitin keino tienata lisää rahaa, ja paljon! Ja siksi he luovat itse nämä romahdukset koska nälkä kasvaa syödessä ja siis koko ajan he ajattelevat että tarvitsevat enemmän ja enemmän rahaa ja nopeammin.Koko järjestelmä on TÄYSIN helvetillinen ja pitää nimenomaan harkitusti ja tarkoituksellisesti suuren enemmistön köyhinä ja sitten sen 1% se tekee entistä rikkaammaksi , ja se vain kiihtyy. Lyhyesti sanottuna siis tämä ei ole talousjärjestelmä vaan sairas helvetin talmudistinen järjestelmä jonka tarkoitus on pitää siis me 90-99% köyhinä samaan aikaan kun se kartuttaa sen 1% rikkaden varallisuutta. He siis tienaavat omaisuuksia sillä että luovat romahdukset ,samalla kun tavallinen kansa kärsii köyhyydessä. Niin on ainakin oma veikkaukseni.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Martin Armstrong (jonka kaikki poliittiset ja taloudelliset ennustukset ovat aina osuneet oikeaan) sanoo elokuun 2016 blogissaan näin:

  ”The arrogance of those in power is typically beyond belief. Those in the International Monetary Fund have been so biased that their own refusal to review what is going on within Europe has been a great contributor to the demise of the Eurozone. It has now been acknowledged that the IMF’s top staff misled their own board based upon biased misjudgments concerning Greece. Their pro-euro stance blinded them, for they never considered that the structure of the Eurozone might be wrong. They ignored all the warning signs of an impending crisis because they simply never understood modern monetary/currency theory. The IMF lacks anyone with basic trading experience on how the currency markets function and that is the cause of this problem.
  The IMF’s tangled political role in the Eurozone debt crisis as a member of the Troika has created a damaging episode in the history of Europe. The IMF’s watchdog has described the organization as having a “culture of complacency” prone to “superficial and mechanistic” analysis. The watchdog traces a shocking breakdown in the governance of the IMF, leaving it unclear who is ultimately in charge of this extremely powerful organization. Now with Christine Lagarde ordered to stand criminal trial in France, the board has once again ignored its duty and merely said it stands by her.
  The entire policy of negative interest rates has devastated savings and ruined the banking system. Month after month has gone by without any recovery, yet the policies are never reviewed – they are always assumed to be correct. The IEO report has blasted its own process. It reported that many documents were prepared outside the regular established channels; written documentation on some sensitive matters could not be located.
  In a truly astonishing admission, the IEO report stated plainly that its own investigators were unable to obtain key records or penetrate the activities of secretive “ad-hoc task forces,” but would not name who was behind the obstruction to hide the truth. We are witnessing a degree of corruption within government that is worldwide.”

  ”secretive ad-hoc task forces” ovat vapaamuurarilooshit, josta nuo korruptöörit käyvät hakemassa toimintaohjeensa kuinka milloinkin ja missäkin toimia niin että meidän goyimien ekonomiset kahleet saadaan ruuvattua etistäkin tiukemmalle.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Ei vika ole pankeissa tai rahaeliitissä. Tältä rahaeliitiltä puuttuu muskelit.

  Kun tulee tiukka paikka pankeilla ei ole mitään keinoja pakottaa kansaa maksamaan omista toilauksistaan. Se ei voi itse nostaa itseään suosta. Rahaeliitiltä puuttuu kokonaan sotilaat ja poliisit, jotka ne voisivat komentaa kansaa vastaan pitääkseen itsensä vallassa.

  Vallassa pysymisestä ja vain vallassa pysymisestä tässä on kyse.

  Onko vika sen,
  joka käskee vaiko sen,
  joka tottelee.

  Poliitikkojen on löydettävä syyllinen. Ja syyllinen on löydyttävä vähemmistöstä. Kansa on usutettava syyllisen kimppuun. Kansalle on tarjottava lopullinen ratkaisu. Syyllinen on tuhottava.

  Ja Magneettimedia taas ajaa poliittisen eliitin asiaa. Pyllistää rahamaailmalle mutta ei ymmärrä kumartavansa poliittiselle eliitille.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)
 6. ”Pankkijärjestelmässä on kypsymässä suuren luokan taloudellinen kriisi. Pankkien konkurssit tullaan korvaamaan entistä enemmän veronmaksajien rahoilla.”

  Vain idiootti saa sellaisen yrityksen konkurssiin joka voi tehdä rahaa tyhjästä !

  Tämä idiotia on lähestulkoot verrattavissa siihen, että sähköenergian tuotantoyhtiöltä loppuu sähkö.

  kts.

  ”Myös liikepankit luovat tavallaan rahaa. Näin tapahtuu aina, kun ne myöntävät uusia lainoja, jotka kirjataan talletuksena lainanottajan tilille. Erona muuhun rahaan nähden on se, että liikepankkien luoma raha perustuu puhtaasti velkaan: jos kaikki lainansaajat maksaisivat velkansa takaisin pankeille, velkapohjaisen rahan määrä olisi jälleen nolla.”
  lähde:
  https://www.ecb.europa.eu/explainers/tell-me-more/html/what_is_money.fi.html

  ”Pankit tekevät sitä, mistä alkemistit vain haaveilivat” … ”Ne tekevät rahaa tyhjästä.”
  http://www.talouselama.fi/kirjat/pankit-tekevat-sita-mista-alkemistit-vain-haaveilivat-6547760

  Lisäksi tuo veronmaksajien rahaa kinuava pankkijärjestelmä on YKSITYINEN ja vieläpä kartelli (BIS),
  kts.
  http://ebolakani.blogspot.fi/2012/03/tosiasiassa-euro-onkin-ulkomainen.html

  ja kriisin ”vakavuus” on seurausta siitä, että valtioilla ei ole omaa raha- ja pankkijärjestelmää ollenkaan tämän korvaajaksi tai varajärjestelmäksi. Tai on, mutta sitä ei haluta poliittisista syistä ottaa käyttöön. Päättäjät antavan meidän ennemmin vaikka kuolla.

  Koska, EKP:n (jonka osa SP on) säännöt kieltävät yksiselitteisesti valtioiden keskuspankkirahoituksen. Tästä halutaan pitää kiinni:

  ”Laki Suomen Pankista 27.3.1998/214
  6 §
  Julkisen rahoituksen kielto

  Suomen Pankki EI SAA antaa luottoa Euroopan unionin toimielimille tai laitoksille, Euroopan unionin jäsenvaltiolle, sen alueelliselle, paikalliselle tai muulle viranomaiselle taikka muulle julkisyhteisölle.”
  kts.
  http://ebolakani.blogspot.fi/2012/04/yksi-sana.html

  Me olemme siis nyt poliittisten päätösten seuraksena (kts. esim. http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi) riippuvaisia yksityiselle sektorille ulkoistetusta vaihdonvälineestä, sen hallinnasta ja heidän määräilyistään, kuten osittain yksityisten energiayhtiöiden tuottamasta ja siirtämästä sähköstä. Ei juurikaan eroa.

  Mitä järkeä on yksityistää yhtään mitään yhteiskunnalle elintärkeitä toimintoja alkaen raha- ja pankkijärjestelmä ?

  Tuleeko seuraavaksi esim. yksityisten energiayhtiöiden konkurssiuhka / taloudellinen kriisi? Ja eikun niitä pelastamaan verorahoilla?

  Sittenkö tulee yksityisen terveydenhuollon konkurssiuhka? Sittenkö tulee vanhustenhuollon yksityisektorin talouskriisi ? Sittenkö yksityistetyn julkisen liikenteen talouskriisi (=bussit eivät kulje) ? Sittenkö yksityistetyn jätehuolto yhtiöiden talouskriisi (=hukumme p@skaan) ? Hintojen kiristykset noilta tulivat jo.

  Kuinka kauan tämä kiristystaktiikka jatkuu ?

  Yksityistämisellä on saatu aikaan vain keino kiristää yhteiskuntia sen elintärkeiden toimintojen häiriöillä, hintojen nostolla, tai tarvittaessa tekaistuilla ja tahallisilla ”talousongelmilla”.

  Tyhmän eväät syödään ensin.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat