Pastori Maes: Syyria ja pakolaiset – aikakautemme suurin mediavale

Alankomaalainen Algemeen Dagblad (AD) -lehti on tammikuussa 2017 haastatellut flaamilaista pappia Daniel Maes (78), joka asuu Syyriassa. Uuden haastattelun Maes antoi heinäkuussa 2017 Alankomaissa lomallaan. Papin mukaan lännen median kuvaus Syyrian ”sisällissodasta” ja pakolaisista on aikakautemme suurin mediavale.

Näki Qaran ”kansannousun” paikan päällä

Flaamilainen pastori Daniel Maes asuu Mar Yakubin luostarissa Qaran kaupungissa, 90 kilometriä Damaskosta pohjoiseen. Tarkemmin sanottuna tämä on Pyhän Jaakob Persialaisen luostari. Täällä pastori Maes on nähnyt myös sisällissodan alun.

Alankomaalaisen lehden haastattelu oli tammikuussa 2017 ja samassa teemassa pastori Maes on jatkanut tuoreessa haastattelussaan lomallaan.
Alankomaalaisen lehden haastattelu oli tammikuussa 2017 ja samassa teemassa pastori Maes on jatkanut tuoreessa haastattelussaan lomallaan.

Videossa Mar Yakubin luostarin palmusunnuntai 2016.

”Amerikkalaiset ja heidän liittolaisensa haluavat tuhota tämän maan”, on pastori Maesin näkemys tilanteeseen.

Pastori Daniel Maesin mukaan presidentti Bashar al-Assad ei ole ongelma, vaan Euroopan omat poliitikot, jotka tukevat Islamilaista valtiota ja Al-Nusraa Syyrian hallinnon kaatamiseksi:

”Todelliset terroristijohtajat ovat lännessä ja Saudi-Arabiassa”.

Pastori Maes sanoo, että länsimaisen median Syyrian raportoinnissa yleisesti esitetty ajastus siitä, että kansannouru olisi presidentti Assadia vastaan on täysin väärä.

”Olen ollut Qarassa vuodesta 2010 ja olen nähnyt itse, kuinka Syyrian ulkopuolelta saapuneet agitaattorit järjestivät protesteja hallitusta vastaan ja rekrytoivat nuoria. Al-Jazeeran julkaisemat kuvat antoivat vaikutelman, että kapinallisuus olisi ollut täkäläistä. Todellisuudessa ulkomaiset terroristit olivat murhaajia sunnien yhteisössä ja kristittyjen seurakunniassa. He pyrkiät kylvämään uskonnollista ja etnistä ristiriitaa Syyrian kansan keskuuteen. Oman kokemukseni mukaan Syyrian kansa oli todella hyvin yhtenäinen”.

Qara sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla. Siellä sijaitsee vanha luostari, jota pastori Maes johtaa.
Qara sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla. Siellä sijaitsee vanha luostari, jota pastori Maes johtaa.

”Syyria oli kaunis maa. Odotin, että siellä ei ole poliittista vapautta. Mutta ennen kaikkea iloisesti yllätyin. Olen todella nauttinut itäisestä vieraanvaraisuudesta ja kokenut rauhallisen ja järjestäytyneen yhteiskunnan, jota en ollut koskaan kokenut aiemmin omassa massani (Alankomaat) ja muualla. Varastaminen ja loukkaaminen olivat lähes olematonta. Uskonnolliset ja etniset ryhmät elivät sopusoinnussa toistensa kanssa.”

“Syyrialla ei ollut julkista velkaa eikä asunnottomia ollut. Päinvastoin naapurimaiden yli kahta miljoonaa pakolaista, kuten Irakista tulleita, hoidettiin ja kohdeltiin samalla tavoin kuin kotoisia syyrialaisia. Lisäksi jokapäiväinen elämä oli erittäin halpaa, erityisesti ruoka. Koulut, yliopistot ja sairaalat olivat ilmaiset myös meille ulkomaalaisille. Puhuin ranskalaisen kirurgin kanssa, joka sanoi, että Syyrian sairaalat olivat parempia kuin Ranskassa”.

”Ennen sotaa tämä oli harmoninen maa: maallinen valtio, jossa eri uskonnolliset yhteisöt asuivat rinnakkain rauhanomaisesti. Ei ollut lainkaan köyhyyttä, koulus oli vapaata, terveydenhuolto hyvä. Ei ollut vain mahdollisuutta vapaasti ilmaista poliittisia näkemyksiään. Mutta se ei vaivannut useimpia ihmisiä”.

Pastori Maes näki omin silmin väitetyn kansannousun syntymisen Qarassa marraskuussa 2011. Noin 15 nuorta muslimia tuli keskiaikaisesta moskeijasta ja huusivat, että Assad oli diktaattori ja diktaattorin piti poistua. Muut nuoret ottivat kuvia siitä. Jo jonkin aikaa nuo miehet olivat olleet alueella. He tulivat Syyrian ulkopuolelta. Kuvat toimitettiin Al-Jazeeraan, josta he saivat rahaa.

“Kun tuhannet terroristit asettuivat Qaraan, me pelkäsimme elämämme puolesta. He tulivat Persianlahden valtioista, Saudi-Arabiasta, Euroopasta, Turkista ja Libyasta. Paljon tšetšeenejä. He muodostivat ulkomaisen miehitysvoiman, kaikki liittoutuivat al-Qaidaan ja sen hajanaisiin ryhmiin. Länsi ja liittolaiset aseistivat ja rahoittivat näitä. He sanoivat kirjaimellisesti: ‘Tämä maa kuuluu meille nyt’. He olivat useiin huumeissa, taistelivat myös toisiaan vastaan. Illalla he paukuttelivat pistoolejansa satummanvaraisesti. Kun armeija heitti heidät pois, kaikki olivat onnellisia: Syyrian kansalaiset, jotka vihaavat ulkomaisia kapinallisia, ja me, koska rauha palasi”.

Videossa pastori Daniel Maes kertoo hengellisestä elämästä Qaran luostarissa.

Tämän aikakauden suurin mediavale

Kysymykseen Assadin joukkojen tekemistä sotarikoksista, pastori Maes vastaa jämäkästi:

”Ettekö tiedä, että Syyriaa käsittelevät tiedostusvälineet ovat tämän aikakauden suurin mediavale? Alepposta kerrotaan puhtaasti hölynpölyä: ne ovat kapinalliset, jotka ryöstävät ja tappavat. Luuletko, että ihmiset ovat tyhmiä? Luuletko, että näitä ihmisiä on pakotettu kiittämään Assadia ja Putinia? Se on amerikkalaisten työnä saada haltuuntosa putkistot ja raaka-aineet Syyriassa”.

”Muistatko nämä Hollywood-kuvat Islamilaisesta valtiosta saapumassa Syyriaan? Loputon sarja upouusia Toyota-autoja.”

Yhdysvaltain valtion järjestämät Toyotat löytyivät Islamilaisen valtion terroristien hallusta.
Yhdysvaltain valtion järjestämät Toyotat löytyivät Islamilaisen valtion terroristien hallusta.

Pastori Maes viittaa siihen Toyota-mysteeriin, joka paljastui Yhdysvaltain valtion rahoittamaksi auto-operaatioksi Syyriassa.

”Saudi-Arabia ja Qatar haluavat perustaa Sunni-valtion Syyriaan, jotta Syyriassa ei olisi uskonnonvapautta. Assadin täytyy siis poistua. Tiedätkö, että Syyrian armeijan valmistautuessa taisteluun Alepposta, muslimi-sotilaat tulivat luokseni siunattaviksi. Tavallisten muslimien ja kristittyjen välillä ei ole mitään ongelmaa. He ovat radikaali-islamistit, jotka haluavat tappaa meitä. He ovat al-Qaida ja ISIS. Maltillisia taistelijoita ei ole”.

Pienet pojat keisareina ilman vaatteita

Pastori Daniel Maes kertoo Alankomaiden ulkoministeri Bert Koendersista. Tämä ministeri oli julistanut, että Assad pitää syyttää sotarikokseta Haagin kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.

Bert Koenders – pieni poika leikkii keisaria eikä tajua, että hänellä ei ole vaatteita.
Bert Koenders – pieni poika leikkii keisaria eikä tajua, että hänellä ei ole vaatteita.

Pastori Maesin mukaan Koenders on niin kuin muutkin eurooppalaiset johtajat: pieniä poikia, joka seisoo keisarina, mutta ei tiedä, että hänellä ei ole vaatteita. Jokainen, jolla on edes puolet aivoistaan, voi nähdä, että hän on amerikkalaisten nukke, joka kertoo tarkalleen, mitä hänen pitääkin sanoa.

”Puhuin Herman van Rompuyn kanssa vuonna 2012, kun hän oli Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja. Minä sain sen vaikutelman, että hän tuskin tiesi, missä Syyria sijaitsee. Kaikki, mitä hän tunsi Syyriasta, perustui raportteihin, jotka kuvasivat maata maailman kauheimpana diktatuurina. Tämä tapaaminen oli todella pettymys minulle.”

Herman van Rompuy tuskin tietää, missä Syyria sijaitsee.
Herman van Rompuy tuskin tietää, missä Syyria sijaitsee.

Pastori Maes kertoo myös Hollywoodin laatuisesta lavastuksesta, kun myrkkykaasusta esitettiin todisteita. Todellisuudessa 200 kilometri päässä olivat surevat äidit ja isät, jotka tiesivät, että kaksi viikkoa aiemmin olivat terroristit hyökänneet heidän kyliinsä ja siepanneet lapset.

Maes kertoo, että Äiti Agnes-Mariamin mietinnössä on tapahtumien kulku tarkoin dokumentoitu.

”Länsimaiden sponsoroimat radikaalit kapinalliset haluavat tappaa meidät”.

Pakolaistulva – järjestetty häiriö

Pastori Maes pitää Syyriasta Eurooppaan lähteviä nuoria miehiä ”järjestettynä häiriönä”.

”Nuo miehet on houkuteltu Eurooppaan, koska Eurooppa on islamisoitava”.

Pastori Maes kertoo, että Syyrian kristityt näkevät Islamilaisen valtion, Al-Nusran ja muut terroristiryhmät Lännen politiikan välineinä, jotka häiritsevät Syyrian toimintaa. Hänen mukaansa eivät vain kristityt, vaan myös muslimit ajattelevat samalla tavoin.

Pastori Maesin mukaan länsimainen journalismi kuvaa niin täysin erilaisen Syyrian tilanteen, kuin hänen oma kokemuksensa eräästä häpeällisestä syystä ja hän viittaa saksalaisen toimittajan Udo Ulfkotten kirjaan Ostetuista toimittajista.

”Länsimaat eivät voi hyväksyä, että Syyria on yksi niistä harvoista maista, jolla on keskuspankki, joka on aidosti itsenäinen eikä sillä ole valtion velkaa, eikä sen tarvitse ‘säästää‘”, arvioi pastori Maes.

Isä Daniel Maes ilmoittaa, että hän on enemmän tyytyväinen Trumpista, kuin jos Hillary Clinton olisi valittu.

”Amerikkalaisten tavoittelema yksinapainen maailma on suurin ongelma. Trump ymmärtää, että radikaali islam on suurempi uhka kuin Venäjä”.

Pastori Daniel Maes sanoo kertovansa omista kokemuksistaan eikä anna juurikaan arvoa lännen valtavirran medialle, jossa on käynnissä aikakautemme suurin vale.
Pastori Daniel Maes sanoo kertovansa omista kokemuksistaan eikä anna juurikaan arvoa lännen valtavirran medialle, jossa on käynnissä aikakautemme suurin vale.

”Minä puhun henkilökohtaisista havainnoistani. Ja kenenkään ei ole pakko uskoa minuun. Mutta tiedän yhden asian: tiedotusvälineet myötävaikuttavat Syyrian kansanmurhaan tai he voivat auttaa syyrialaisia. Valitettavasti liikaa on toimittajia, jotka ovat oppurtinisteja, joilla ei ole kunniantuntoa”.

 

Julkaistu alun perin MV-lehdessä.

7 kommenttia

 1. https://www.youtube.com/watch?v=rBRxt5ufnGg#t=55.192449

  Abby Martin Exposes Zionism & Israel on Joe Rogan Podcast (Strong Language)

  Suomen ulkomaanedustustojen päälliköiden vuosittaisessa kokouksessa Helsingissä tänä aamuna puhunut presidentti Sauli Niinistö sanoi ääneen sen, jota Yle Watch aavisteli jo viime lauantain kirjoituksessa Tapahtui mitä tapahtui, mutta monikulttuurista ei luovuta. Nyt se on sitten virallista korkeinta valtiojohtoa myöten, että Turun terrori-iskusta huolimatta Suomi tulee jatkamaan liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa, joka on välttämätön ehto vierasperäiselle terrorismille näillä Pohjan perukoilla. Ylen verkkosivuilta löytyvässä videossa ja siihen liittyvässä lyhyessä jutussa jo otskko kertoo kaiken: Presidentti Niinistö: ”Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse”.
  Niinistö muistutti, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset pakolaisista ja turvapaikanhakijoista ja niitä Suomen tulee noudattaa.
  – On siis syytä tehdä selväksi: Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse. Palaaminen rajatarkastuksiin lännessä ei estä turvapaikanhakijan maahan pääsyä, ei estänyt itärajallakaan pari vuotta sitten, Niinistö sanoi.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Muotisana ”perseily” sopii hyvin kuvastamaan Niinistön ja muun globalisti-nomenklatuuran touhuja tässä maassa. Ei ollut Niinistö kummoinen näky, kun piti Trumpin vierellä tiedotustilaisuutta maanantai-iltana. Olisi mieluummin lähettänyt kaksoisolento-koiransa sinne taputeltavaksi.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
  2. ”Palaaminen rajatarkastuksiin lännessä ei estä turvapaikanhakijan maahan pääsyä, ei estänyt itärajallakaan pari vuotta sitten”

   Kyllä olisi estänyt, kun olisi sanonut, että ei oteta vastaan turvallisista maista tulevia. Olkaa hyvä ja tehkää se turvapaikanhaku siellä mistä tulitte.

   Mikään kansainvälinen sopimus ei estä tuota. Vain poliittinen haluttomuus estää matuvyöryä estää sen.

   Mikä sitten estää poliittisen halun suojella Suomea, on oma kysymyksensä. Onko se poliittista painostusta muualta? Onko se suuren ulkomaisen rahan valtaa? Onko se poliittisten pisteiden keruu oman uran kohentamiseksi?

   Olkoon se mitä vaan noista, on se munattomuutta suojella omaa maata.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Aika hyytävä tuo Starikov. Ilmeisesti Putinin väen luoma hahmo. Hän väittää Neuvostoliiton olleen suvereeni maa ja etenkin 30-luvulla toiminnan oikeaa. Todellisuudessahan NL oli aina Lännen väline. Muutenkin jutut menevät sopivasti vinoon. Putinin vastine salaliitto- ja vaihtoehtoihmisille.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. ”Palaaminen rajatarkastuksiin lännessä ei estä turvapaikanhakijan maahan pääsyä, ei estänyt itärajallakaan pari vuotta sitten”

  Kyllä olisi estänyt, kun olisi sanonut, että ei oteta vastaan turvallisista maista tulevia. Olkaa hyvä ja tehkää se turvapaikanhaku siellä mistä tulitte.

  Mikään kansainvälinen sopimus ei estä tuota. Vain poliittinen haluttomuus estää matuvyöryä estää sen.

  Mikä sitten estää poliittisen halun suojella Suomea, on oma kysymyksensä. Onko se poliittista painostusta muualta? Onko se suuren ulkomaisen rahan valtaa? Onko se poliittisten pisteiden keruu oman uran kohentamiseksi?

  Olkoon se mitä vaan noista, on se munattomuutta suojella omaa maata.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat