Perheenisä vastusti juutalaista raiskauskirjallisuutta – pidätettiin!

Yhdysvalloissa on jälleen todistettu käsittämätöntä oikeusmurhaa. 14-vuotiaan tytön isä pidätettiin, kun hän vastusti koululautakunnan ja oppilaiden vanhempien kokouksessa sitä, että koulu pakotti lapsia lukemaan seksuaalista väkivaltaa kuvailevaa kirjaa.

Newhampshirelainen koulu pakotti 14-vuotiaita lukemaan juutalaisen Jodi Picoultin kirjoittaman kirjan Yhdeksäntoista minuuttia. Picoult on kirjoittanut myös pahamaineisen Simon Wiesenthalin inspiroimana ”holokaustia” käsittelevän kirjan The Storyteller.

Kirjassa Yhdeksäntoista minuuttia kuvataan tarkasti muun muassa raakaa väkivaltaa, alaikäisiin kohdistuvia seksuaalisia tekoja ja raiskausta. Ei siis ihme, että monet vanhemmat olivat raivoissaan siitä, että koulun henkilökunta pakotti heidän nuoret lapsensa lukemaan teoksen.

New York Cityn syyttäjänvirastolla työskentelevä kolmen lapsen isä William Baer oli erityisen vihainen siitä, ettei koulu ollut ilmoittanut vanhemmille kirjan sisällöstä. Vanhemmilta ei myöskään oltu kysytty mielipidettä siitä, millaisia kirjoja lapsille voi tarjota. Baer otti ensin yhteyttä koulun rehtoriin, mutta tämä kieltäytyi keskustelemasta asiasta eikä halunnut tavata Baeria. Ainut paikka, jossa asiasta pystyi keskustelemaan, oli koululautakunnan kokous.

Lautakunta tiesi, että monet vanhemmat olivat vihaisia kirjasta, joten kokoukseen kutsuttiin etukäteen poliisi! Lisäksi keskustelua pyrittiin kontrolloimaan antamalla kullekin vanhemmalle vain kaksi minuuttia aikaa kertoa asiansa. Kun Baer pyysi paikalla ollutta koulun rehtoria lukemaan kirjan vastenmielisimpiä tekstejä, tämä kieltäytyi. Lautakunnan jäsenet eivät tahtoneet keskustella kirjasta oppilaiden vanhempien kanssa.

ZOG-COP

Pian Baerille sallitut kaksi minuuttia olivat kuluneet ja lautakunta kävi aggressiiviseksi, joten hän istui paikalleen ja jäi seuraamaan keskustelua. Hetkeä myöhemmin toinen kokoukseen osallistunut provosoi Baeria, jolloin tämä nousi puolustamaan kantaansa. Tapahtumaa vartioinut poliisi kävi lähes välittömästi Baeriin käsiksi ja laittoi tälle jostain syystä jopa käsiraudat, jonka jälkeen kolmen lapsen isä kuskattiin poliisiautolla pois paikalta. Kuten tapahtumassa kuvatulta videolta näkee, ei Baerin käytös ollut lainkaan väkivaltaista tai uhkaavaa.

Baerin tytär oli myös paikalla ja hän totesi poliisin ja lautakunnan toiminnan olleen erittäin pelottavaa. Jos perheenisä vastustaa juutalaisen pornokirjallisuuden pakkosyöttämistä lapsilleen Yhdysvalloissa, turvautuu virkavalta koviin otteisiin.

 

Daily Mail
Natural News

1 kommentti

  1. Saastan levittämisen kautta pyritään aiheuttamaan valkoiselle väestölle pelkotiloja ja traumoja, mikä tulee johtamaan alempaan syntyvyyteen, kuten muutkin juutalaisten tavat dekonstruoida valkoisen miehen yhteiskuntia, homoseksualismi, feminismi, monikulturismi, psykologiaksi/psykiatriaksi naamioidut pseudotieteelliset teoriat valkoisen heteromiehen kyvyttömyydestä ja pahuudesta, kulttuurimarxismi, yms.

    Kaikki tämä johtuu juutalaisesta näkökannasta jonka mukaan Adolf Hitler aloitti kaikkien valkoisten sodankäynnin juutalaisia vastaan, ja juutalaiset ovat jatkaneet tätä ”sotaa” herkeämättä 2. maailmansodan päättymisestä ja Hitlerin kuolemasta huolimatta.

    Tämä on vain tosin pieni osa juutalaisten kokonaisvaltaista kristinuskon vastaista sotaa, Talmudista voi lukea mitä mieltä juutalaisuus on Jeesuksesta ja kristinuskosta; likainen, saastainen, mielisairas, vale ja vääryys, siinä vasta alkua.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat